1. Dule, volim te i postujem kao coveka.
    (johny logan, 18. oktobar 2011 19:39)

    # Link komentara

  2. to JSD me uvek nasmeje :)
    (Aki, 18. oktobar 2011 10:55)

    # Link komentara

  3. DV je velika legenda nase sportske zajednice i apsolutno zasluzuje da vodi ovaj mega projekat srpskog sporta koji ce, nadamo se, vecno trajati. Dulence je covek karaktera, umeca i sportskog ponosa, covek potpuno okrenut najvisim ciljevima i radosnim licima njegovih svetih sledbenika-navijaca! To malo koji trener u svetu i u bilo kom sportu moze i ima.On na to treba da budeizuzetno ponosan i on to sigurno jeste a to je najveci temelj novih uspeha ovog coveka-giganta!
    Ja ocekujem da Dule napravi od SD jacu i trofejniju korporaciju. Za pocetak da mu samo predlozim nesto. Dovoljno je da uspesni nastave uspesno a onima koji zaostaju da posveti vise paznje. Da sam ja na celu SD ja bih svake dve godine , u turnusu od dve godine najperspektivnijim
    klubovima za visoke evropske domete posebno posvetio paznju. Kad jednom osvoji evropski vrh onda taj klub moze da racuna na samoodrzivost na visokom nivou i to u svakom sportu bez razlike!To je slucaj primer sa vaterpolo i kosarkaskim klubom. Neka se pomogne za pocetak streljackom i rukometnom a za naredne dve godine npr. odbojkaskom i rvackom i td. Ovo pricam samo primera radi a prioritete neka odrede strucnjaci i menadzeri.
    Ne sumnjam da ce SDP biti znatno jace sa velikim magom.Naravno, ne treba zaboraviti ni gosp. Djunica koji je celih 14 godina vise nego uspesno vodio SD do nivoa prepoznatljive dominacije u nasem sportu. Vreme je da novi general povede gardu u dalje osvajanje Evrope i sveta!
    (PFC, 14. oktobar 2011 07:14)

    # Link komentara

  4. Duleta za premijera.
    (Dušan, 9. oktobar 2011 14:36)

    # Link komentara

  5. Dominacija bez kraja.
    (deki smederevac, 9. oktobar 2011 10:17)

    # Link komentara

  6. Odlicna emisija, odlican Saranovic sa pitanjima odlicni Duletovi odgovori! Ono sto mi se kod DV posebno dopalo(a nije me iznenadilo) je to sto nema stav-ja znam sve kao nazalost vecina onih koji budu izabrani bilo na celu klubova, ili privrednih subjekata, vec kaze lepo,parafraziram, "moram da ucim taj posao,u bice uspeha!". To je kljuc za sve uspehe u svakom segmentu drustva pa i sportu, bravo Dule!P.S. Samo kada bi imao veca ovlascenja da malo prodrma FK, navijace po zanimanju ...Pozzz svim pravim grobarima!
    (cartmanx, 8. oktobar 2011 11:38)

    # Link komentara

  7. Šta je potrebno da DV izgazi milion limenki za dva minuta?
    Milion limenki.
    (Neuporedivi, 7. oktobar 2011 16:30)

    # Link komentara

  8. Nama je čast!
    (ntt, 7. oktobar 2011 15:58)

    # Link komentara

  9. Tako je Dule Majstore!
    (Djuka, 7. oktobar 2011 15:57)

    # Link komentara

  10. Dule Džedaju! :)
    (Marko, 7. oktobar 2011 15:11)

    # Link komentara