Koga ćemo gledati u kvalifikacijama za Mundijal 2014?

Reprezentacija Srbije igraće u kvalifikacijama za Mundijal 2014 sa reprezentacijama Hrvatske, Belgije, Škotske, Makedonije i Velsa.

Publika će imati priliku da vidi neke prave svetske zvezde – Luku Modrića, Romelua Lukakua, Edena Azara, Darena Flečera, Gereta Bejla, Gorana Pandeva...

"Orlovi" će imati težak zadatak protiv jedne od najboljih evropskih selekcija Hrvatske, ekipe koja bi mogla da napravi veliki proboj – Belgije, nezgodnih ostrvljana Škotske i Velsa, te suseda Makedonije što uvek donosi tenziju.

Pošaljite komentar
  1. U ovom trenutku grupa deluje kao nemoguća misija.Sve ekipe izuzev Makedonaca po meni su ozbiljnije od nas.Najmanje se bojim Hrvata.Nije tajna da ni jednima ni drugima neće faliti motiva na obe utakmice,biće to borbeno sa naše strane svakako,ali što se tiče kvaliteta ,ne toliko igrača koliko igre, mislim da su nam šanse male.Pogledajte samo hrvatske napadače:Olić,Eduardo,Klasnić,Perišić,Mandžukić,Jelavić...verovatno su svi bolji od svakog našeg špica izuzev možda Žigića kad je u formi.U veznom redu je slična situacija,s tim što imamo dobre krilne igrače,ali nisu ni Hrvati loši,ostatak veze im je neuporedivo bolji-imaju Modrića,Kranjčara naspram naših Ninkovića i verovatno Petrovića.Naša odbrana je bolja,po imenima svakako,čak i da se Vidić oprosti od reprezentacije,s tim što nam fali pravi desni bek,Ivanović je super ali on je pre svega štoper.Takodje hrvati imaju bolje golmane.
    E sad selektor-mada mislim da ni hrvati nemaju idealno rešenje,ovo naše je toliki hendikep za reprezentaciju,da ćemo i protiv ekipa od kojih smo objektivno bolji imati grdne nevolje.Uporedite samo timove iz ovih kvalifikacija Estonija,Slovenija,S.Irska sa ekipama koje nas čekaju u narednim-Belgija,Škotska,Vels.Ako smo sa ove tri za sada jedino izašli na krak sa Ircima i to jedva,u kval. za SP nas čeka pakao.Da ne govorim da su Makedonci ipak mnooogo bolji od F.Ostrva koja takođe nismo baš lako dobili.Sve u svemu sa Pižonom na klupi teško ćemo do Brazila,ali ima još vremena do početka kvalifikacija,može svašta da se promeni,i podigne ovaj naš trenutno vrlo skroman tim,idu Italijani u BG,pa daj bože baraž,pa daj bože Euro,sve su to prilike da se popravi igra,i pojavi neki igrač.Videćemo
    (Milovan, 20. septembar 2011 00:53)

    # Link komentara

  2. Dovoljno je pogledati tvoj idealni napad i uporaditi sa napadom Hrvata i stvar je jasna.
    Kakav bre Destpotovic ko (sta) je bre to?
    Mrdja? Gde taj igra?

    Smesni smo, Hrvati imaju odlicnu reprezentaciju...a sad to sto ne mogu da izbace balkanski mentalitet nam je svima boljka, zato ne ocekujem da ce napraviti neke rezultate, al po imenima...za dve klase ispred nas.
    (bg, 18. avgust 2011 16:14)

    # Link komentara

  3. Realno-Nerealno nije vishe merka po kojoj se porede timovi,najbitnije je zalaganje.Hrvatska ima dobar tim ne moze se reci bolji ili loshiji od nasheg ali je dobar.Belgija moze da parira nama i Hrvatima ali je daleko od trke za plasman.Shto se tiche nas jedina boljka je selektor ma koliko se protivili tome chinjenice govore.Nije Pizon za selektora reprezentacije,ima strategiju pasivnog fudbala shto nije danas atraktivno.koncepcija igre nasheg tima je uzasna,odbarana nekonsolidovana,veznjaci rshtrkani,krila neaktivna,napadachi sporih refleksa i bezidejni,u prevodu rasulo a to sve krece od selektroa.Da imamo reprezentaciju-imamo i ne samo na papiru,evo prvih 11 po mom mishljenju koji ravnopravno mogu da se nose sa svim selekcijama sveta:Sharanov-Vidic,Bishevac,Kolarov,Ivanovic-Ljajic,Petrovic,Krasic-Sulejmani,Despotovic,Mrdja
    (nikola-sever, 15. avgust 2011 18:13)

    # Link komentara

  4. Hrvatska je trenutno nesto jaca od Srbije, ali ogledi ove dvi momcadi ce bit derbi utakmice, a zna se da je u derbijima nemoguce predvidit sta ce se dogodit i da tu podaci tipa "ko je bolje plasiran na tabeli" i "ko je skuplji" ne igraju veliku ulogu. Niko nikoga nece razbit, bit će napeto do zadnje sekunde.
    Ali, ni mi a ni vi ne smimo upast u zamku da se skoncentriramo samo na medjusobne utakmice i zapustimo ostale, jer ce mlada i iznimno perspektivna ekipa Belgija to znat iskoristit.
    (Splicho, 11. avgust 2011 21:46)

    # Link komentara

  5. Realno belgija ima jaci tim od naseg. Odbrana im je sjajna, blizu naseg nivoa, ali sa obzirom da je nas napad jadan, nece imati puno posla. Sredina im je jaca, kreativnija, a napad neuporedivo bolji. Hrvati imaju kompletan tim, mozda odbranu za nijansu slabiju, sve ostalo mnogo jace od nas. Skotska moze da nas iznenadi, iako realno imamo bolji tim, od ovakvih timova redovno pijemo neresene rezultate. Wels bi trebali da dobijemo, ali opet moze da se desi bilo sta. Sa obzirom da imamo lika koji ne zna pertle da veze za trenera, bice prava smehoteka. Samo cudo moze da nas spasi. Realno!
    (Maree, 7. avgust 2011 20:18)

    # Link komentara

  6. ako se plasimo hrvata onda ne treba ni da igramo,samo nasa odbrana vredi koliko cela njihova reprezentacija koli,neka se oni plase nas.
    (rokos, 7. avgust 2011 13:42)

    # Link komentara

  7. Sve je to buranija!! I sve je opet na nama.
    (Go Tipsa, 6. avgust 2011 19:57)

    # Link komentara

  8. malo je glupo reci pobedili smo,a odnosi se na vreme kad je bila SFRJ.Pa tada je bilo srba i hrvata,makedonaca,crnogoraca,bosanaca,slovenaca-totalno druga drzava,a na rezultate bi svako od njih isto toliko imao pravo.
    (pele, 6. avgust 2011 11:32)

    # Link komentara