Kreće borba za odličja u Garmišu

Bar na dve nedelje najbolji skijaši i skijašice današnjice neće razmišljati o Svetskom kupu, ali ih zato od utorka pa sve do 20. februara očekuje Svetsko prvenstvo u Garmiš-Partenkirhenu. Nemački ski centar drugi put će organizovati planetarni šampionat, koji bi, sudeći po konkurenciji za odličja, mogao da bude jedan od najboljih u poslednjih nekoliko decenija...

Jelena Trajković
Pošaljite komentar
  1. @FeboZg

    Osvojiće isto koliko i vaši košarkaši u zadnjih 15 godina...
    (banex, 8. februar 2011 09:49)
    ---…--

    ti si veeeeliki strucnjak za skijanje !!!!!!, bravo decko...
    (zagreb, 11. februar 2011 18:55)

    # Link komentara

  2. maze je dobra skijasica ali ovo svetsko prvenstvo tesko da ce nesto napraviti vozoi pod injekcijama i nije ni zadnji veleslalom vozila zbog bolesti
    (MIRKO, 8. februar 2011 22:44)

    # Link komentara

  3. Vrlo dobar clanak, vidi se da ga je pisao neko ko se dobro razume u skijanje i desavanja u njemu.

    Ma koliko Ivica pricao da razmislja samo o Svetskom kupu verujem da je veliki favorit i da se za zlato nece boriti samo u spustu. Kod zena bi moglo da bude neizesnije ali videcemo. Bas se radujem SP.
    (Goldy, 8. februar 2011 10:27)

    # Link komentara

  4. @FeboZg

    Osvojiće isto koliko i vaši košarkaši u zadnjih 15 godina...
    (banex, 8. februar 2011 09:49)

    # Link komentara

  5. Dosta dobar članak. Samo mislim da je među favorit u superkombinaciji trebalo uvrstiti i Zrnčić-Dima. Brani broncu sa zadnjeg prvenstva a u zadnjoj superkombinaciji je bio drugi. Staze kao što je Kandahar mu leže. Zato mislim da je on isto u igri za medalju.
    (RealiST, 8. februar 2011 07:00)

    # Link komentara

  6. Jedva cekam da pocne.Ocekujem dvije medalje od Ivice,u slalomu i kombinaciji.Vjerujem da ce jedna biti zlatna. Zanima me koliko ce Srbija osvojiti medalja na ovom SP? Kakva su ocekivanja u javnosti?
    (FeboZg, 8. februar 2011 01:32)

    # Link komentara

  7. Zaboravili ste da pomenete Tinu Maze, koja takodje konkurise za medalje u veleslalomu i mozda u super veleslalomu. Ipak je ona u Vankuveru osvojila dva srebrna odlicja. Iako u svetskom kupu nije bas u najboljoj formi,nadam se da ce bas na svetskom prvenstvu biti ona prava. Navijamo za Tinu!
    (Slalom, 8. februar 2011 00:31)

    # Link komentara