Ozi open: Srbi u pohodu na Melburn

Novak Đoković, Viktor Troicki i Janko Tipsarević srpske su uzdanice u muškoj konkurenciji na Australijan openu, prvom Grend slem turniru u sezoni. Novak je upravo u Melburnu osvojio (za sada) jedinu GS titulu i mnogi upravo njega 30. januara vide kao novog-starog pobednika. Tipsarevića i Troickog žreb nije pomilovao, ali pripremne turnire odigrali su na zavidnom nivou i videćemo mogu li da poremete planove nekom od favorita.

Pošaljite komentar
  1. Plasman Novaka u polufinale ili Troickog u cetvrtfinale bio bi odlican rezultat.Janko je neozbiljan teniser i veliko je pitanje dali ce uopste u karijeri osvojiti cak i ATP 250.

    Pozdrav!
    (Dermendziev, 16. januar 2011 09:06)

    # Link komentara

  2. Uvek uzivam u Novakovim i Viktorovim duelima. Jedva cekam trece kolo! Naravno, ako Viktor ne ispadne od Tursunova ili Dabula, ne daj Boze...
    (Dusan, 16. januar 2011 08:52)

    # Link komentara

  3. Momci, samo mec po mec i fokusirano. Zreb je takav kakav je, sta da se radi. Zao mi je kad nasi moraju jedan protiv drugoga. SRECNO !!!
    (Dzoni, 15. januar 2011 18:06)

    # Link komentara

  4. Tipsa će teško do druge nedelje, ima zeznut žreb.
    Troicki ukršta sa Đokovićem po ko zna koji put.
    Tako da nam samo Nole ostaje!
    (ao2011, 15. januar 2011 17:15)

    # Link komentara

  5. Zreb je bio jako surov prema nasima na ovom gren slemu, ali nam se za utehu nama gledaocima posrecilo da ona cetvrtina gde su sva trojica nasih muskih predstavnika ne igra istog dana kao ona cetvrtina sa zenskog zreba u kojoj su sve tri nase teniserke. Zahvaljujuci tome svake veceri/jutra ce igrati neko nas, a logicno bice i mnogo manje preklapanja termina njihovih meceva. Puno srece svim nasima u Melburnu.
    (WTATP Lista, 15. januar 2011 16:19)

    # Link komentara

  6. Izašao je raspored za ponedeljak
    [link]
    [link]
    (Goran, 15. januar 2011 16:18)

    # Link komentara

  7. Mogli biste i da objavite vest da ce u nedelju da se odrzi egzibicija za pomoc ljudima pogodjenim katastrofalnim poplavama koje vec danima traju u severoistocnom delu Australije (poplavljen je i Brizbejn, cak i teniski tereni na kojima su se prosle sedmice igrali mecevi). Federer, Nadal, Djokovic, Hjuit, Kim, Sem Stozur (oni su i glavna imena na reklami za ovu egzibiciju) i jos neki ce ucestvovati, karte su vec razgrabljene. Ovo posebno za sve one koji imaju obicaj da pljuju po Novaku, decko je uvek deo humanitarnih akcija i egzibicija, bio je i prosle godine na egzibiciji za prikupljanje novca postradalima u zemljotresu na Haitiju.
    Inace, Federer i Hjuit su nezavisno jedan od drugog pokrenuli ovu ideju kod Teniske asocijacije Australije, a Sem Stozur i Pet Rafter su je oficijelno najavili u medijima.
    [link]
    [link]
    (Info, 15. januar 2011 14:32)

    # Link komentara