Željko Lukajić za B92: "Veoma teška grupa"

Košarkaši Hemofarma izborili su plasman u Top16 fazu Evrokupa – izgubili su od Asvela 81:80, ali odgovarao im je i poraz sa manje od četiri poena razlike. Trener ’farmaceuta’ Željko Lukajić u intervjuu za B92 govori o utakmici u Francuskoj, protivnicima u sledećoj fazi Evrokupa, povratku u formu, kao i o mladom Danilu Anđušiću i potrebi da se pronađe zamena za Milana Mačvana.

Saša Ozmo
Pošaljite komentar
  1. Hemofarmu više od svega treba zamena za Lukajića, jer košarkaško znanje tog trenera je više nego skromno, što se stalno ponavlja uprkos činjenici da je taj tim imao a i sad ima mnogo dobrih košarkaša. Naročito je skandalozno njegovo ponašanje u toku meča, i to pre svega prema igračima a potom i prema publici.
    (VLADIMIR, 23. decembar 2010 11:28)

    # Link komentara

  2. Teška skupina, nema šta...ali Hemofarm je uistinu najslabiji...baš zbog činjenice da je Mačvan otišao...ipak je on jako bitan i u napadu i u obrani i teško će ga biti nadomjestiti...Cedevita to mora iskoristiti i mora tresnuti Canariju i Unics kući i to bi trebalo biti dovoljno...Hemofarm po mojemu sigurno otpada a velika borba će biti između Cedevite i Canarije...ali Canarija nije toliko kvalitetna jer Cedevita ima strašne igrače a i dobrog trenera...Canarija je recimo prosječna momčad...pozdrav
    (CED CED CED pogodi, 23. decembar 2010 02:21)

    # Link komentara

  3. Moje licno misljenje je da je Hemofarm ~nedorecena~ ekipa. Setimo se samo ko je sve igrao u Hemofarmu prosle sezone, Marjanovic, Markovic, Pavkovic, Macvan... i na kraju nista! Oni su jako dobro organizovan klub, sa odlicnim uslovima, ali uz svo duzno postovanje i Karadzicu i Lukajicu, meni se cini da njima treba jedan vrhunski, proveren trener, koji zna kako se osvajaju trofeji.Tu mislim na Bozu Maljkovica, Dudu Ivkovica, Pesica, a mzasto da ne i Vlado Djurovic. Oni sebi mogu priustiti to zadovoljstvo, zar ne?
    (mrzim da radim subotom, 22. decembar 2010 21:26)

    # Link komentara

  4. Ne kazem da navijam protiv hemoforma ipak sam srbin ali drejper i slavko vranes....
    (GroBaR-70-, 22. decembar 2010 21:07)

    # Link komentara

  5. Problem s tim Hemofarmom je da su stalni pri vrhu nikada na vrhu.
    Imaji dosta dobru ekipu ali već dugo (postaje kronično) je da u odlučujućim trenucima velikih utakmica odjednom počnu da gube loptu, neshavtljivo greše itd. Sa druge strane oni imaju zdrav klub godinama su stabilni, rade neku selekciju igrača ali nikako da počnu da u kontinuitetu osvajaju trofeje,
    ako se to uskoro ne desi svi će dići ruke od njih !
    (Josip Smodej, 22. decembar 2010 20:56)

    # Link komentara