Ronaldo i Mesi: Rivali bez premca

„Gluposti! Derbi Barselona-Real se ne svodi na Mesija i mene. Na terenu su 22 igrača, po 11 iz oba tima, a mi smo samo tu da pomognemo“, odmahnuo je glavom Kristijano Ronaldo na konferenciji za štampu povodom predstojećeg, 161. „El Klasika“. Ipak, činjenica je da su oči javnosti uperene baš u njega i mladog Argentinca, koji će u ponedeljak ponovo izaći na teren, oči u oči.

AY
Pošaljite komentar
  1. Da li je moguce da ljudi kao Nebojsa salju komentar u kojem ispravljaju tekst, a da prethodno nisu, ne daj boze, otisli na Google ili otvorili enciklopediju (ako je imaju) da vide da mozda oni nisu pogresili. Ronald Regan je bio poznat glumac pre nego sto je postao politicar i podaci su tacni. A vi koji kao muve bez glave lupate pluseve liku koji ne zna istoriju a pritom ga mrzi da proveri, svaka vam cast.

    P.S. Odlican i informativan tekst, hvala redakciji B92 na ovakvim clancima.
    (cici, 16. april 2011 11:46)

    # Link komentara

  2. Sjajan tekst, ali ste napravili preveliku gresku. Ronald Regan je bio predsednik SAD-a, a ne glumac.
    (Nebojsa_BL, 6. decembar 2010 21:09)

    # Link komentara

  3. ronaldo_brazilac jr nrprikosnoven! mesi i cristijano treba u repr,da se dokazu. kao sto je de lima_najbolji svjetski strelac svih vremena. mesi i cristiano svaki na svoj nacin su dobri.vidim da su neki ljubomorni na ronalda,razumljivo. najbolji je fudbaler,zaradjuje ogromne pare,ferarije mjenja kao carape,zene lude za njim. sa prvog mjesta kako najsexpilnijeg muskarca danasnjice potisnuo je slavnog bexa_bekama,kao i armani sto je bexa izbacio sa naslovne strane_reklame donjeg vesa. SVAKA CAST!
    (dragan, 1. decembar 2010 00:04)

    # Link komentara

  4. sramota sto rts ne prenose utakmicu...
    (sabanski rts, 29. novembar 2010 21:24)

    # Link komentara

  5. svaka cast za tekst , neke stvari prvi put cujem , kao Ronaldova operacija , a za neke sam znao odavno ...

    Messi ili Ronaldo , mislim da Ronaldo nikad nece bit bolji od debelog Ronalda , isto tako mislim da ce Messi napraviti nesto vise u karijeri od Maradone ... oba igraca trebaju sa reprenzetacijama da se dokazu , to im fali trenutno da bi bili veliki kao pomenuti ...
    (stex, 29. novembar 2010 17:04)

    # Link komentara

  6. Jednostavno mesi je i mlađi i trenutno za nijansu u boljoj formi od ronalda, ne volim ronalda iako je fantastičan igrač, ljudski kvaliteti su mu ravni nuli, a da bi nekoga mogao da gotivim ne može da se ponaša kao stoka. Naspram toga imaš mesija koji je oličenje skromnosti i nekih drugih vrlina. Stvarno ne kapiram kako može da ti Ronaldno bude gotivniji, zato što ti je mesi suviše simpatičan???

    p.s. barsa dobija :DDDDD
    (mix, 29. novembar 2010 15:11)

    # Link komentara

  7. Moje skromno misljenje je da Mesi ima vise fudbala ispod noktiju nego Ronaldo u celom telu. Nije da je los, daleko od toga,ali Mesi sve nekako radi lakse. Pozdrav
    (vrac, 29. novembar 2010 15:01)

    # Link komentara

  8. El Klasiko je u najboljem mogućem trenutku! Obojica su ubitačni, u naponu snage i forme i pod vođstvom odličnih stratega! Naravno tu su i ostalih dvadeset prvoklasnih fudbalera koji će istrčati na Nou Kamp večeras! Demonstracija atomskog fudbala zagarantovana!
    Viva la El Clasico
    (4+, 29. novembar 2010 15:00)

    # Link komentara

  9. Ronaldo je ipak moj favorit,jednostavno je takav,ili ga voliš ili ga mrziš,dok mi je Mesi nekako "suviše" simpatičan,mada i o njemu mislim sve najbolje.Neka najbolji pobedi.Redakcijo,dobar tekst!
    (Nikola Kovačević, 29. novembar 2010 14:10)

    # Link komentara

  10. jao zasto nam to raditeee

    ne mogu da cekam, idem sa posla da kupim piva, i grickalice, uplatim duplu brzinu interneta da osiguram kakav takav stream i da vec POOCCNEEEEE !!!!

    HALA MADRID!
    (wlado, 29. novembar 2010 14:08)

    # Link komentara