Lukajić za B92: "Pokazaćemo kvalitet"

Trener košarkaša Hemofarma Željko Lukajić kaže za B92 da verujem u svoj mladi tim koji će tek sredinom sezone pokazati svoj pravi kvalitet. Vrščani su sezonu počeli u kvalifikacijama za Evroligu, gde su nesrećno u drugom kolu eliminisani od berlinske Albe. U NLB ligi počinju u svom Milenijuju u pravom derbiju protiv Cibone.

Nina Kolundžija
Pošaljite komentar
  1. dodjite i vi u kragujevac. mozda ovde proigrate. ne gubite nadu , ima mesta za sve.
    (mire, 7. oktobar 2010 08:28)

    # Link komentara

  2. Ma o kakvim rezultatima pričate. Sa Željkom Lukajićem???? Pa taj je trener talentovani diletant. Pogledajte samo kako histeriše u toku utakmice. Takvo ponašanje košarkaškog trenera niasam video nigde u svetu. A o stručnim kvalitetima pkazao je sve gubljenje već dobijenih utakvica i čewmu je specijalist.
    (vojvodjanin, 6. oktobar 2010 17:57)

    # Link komentara

  3. Prodati Macvana(gubitnika) i bazirati igru na mladjim (ali srcanijim i hrabrijim ) HF igracima. Macvan uopste nije ni priblizno toliko kvalitetan igrac koliko su ga mediji uzdigli.Inace pratim apsolutno svaku utakmici HF (vec 5god) i savrseno sam siguran u to sto sam napisao za Macvana. Inace cim se jos malo uigraju bice to i ove godine veoma jaka ekipa narocito opasna na gostovanjima.
    (laki, 6. oktobar 2010 17:56)

    # Link komentara

  4. Sve svoje nazovi znanje je pokazao u revanšu protiv Albe. Tako izgubiti utakmicu može samo talentovano glup. Ili je Hemofarm prodao utakmicu.
    (Dragon, 6. oktobar 2010 15:18)

    # Link komentara

  5. Već ste ga pokazali!
    (stormwatcher, 6. oktobar 2010 14:44)

    # Link komentara

  6. Maleni provincijski klubak čini da, prodajući Mačvana, izgubi i ono malo penzionera i unučića im na tribinama ''velelepne'' dvorane Milenijum.
    (Molle, 6. oktobar 2010 14:34)

    # Link komentara

  7. Ako je Alba prvak Nemacke i igra kvalifikacije za evroligu sta je onda Bamberg koji vec ucestvuje u evroligi ove godine?
    (misula, 6. oktobar 2010 14:31)

    # Link komentara

  8. Lukajicu samo napred u stvaranju sistema pa do Evrolige, hvala i za dobre igrace za fantasy na sajtu fantaziranje.com i na ostanku Macvana za sada
    (fan, 6. oktobar 2010 13:14)

    # Link komentara