JSL: Partizan treći put brani titulu

U subotu počinje peti šampionat Srbije u fudbalu, Jelen Superliga, a treći put uzastopno titulu će braniti Partizan. Novu sezonu šampion će početi pred svojim navijačima poriv debitanta u takmičenju Inđije, a pre toga se igraju četiri meča. Glavni, verovatno i jedini rival “crno-belima” biće Crvena zvezda koja će gostovati Smederevu na premijeri. Od ekipa koje mi mogle da iznenade šampiona u konkurenciji su samo Vojvodina i OFK Beograd, ali će se njihova sezona verovatno svesti na borbu za plasma u Ligu Evrope.

A. Kovačević
Pošaljite komentar
  1. Očekujem veliku konkurenciju u borbi za titulu. Crvena zvezda već tri godine nije bila šampion. Sa druge strane, nas očekuje borba na tri 'fronta', ali spremni smo to. Nama je u interesu da prvenstvo bude što zanimljivije", naveo je Stanojević.
    Pa nije valjda da je prošlo već 3 godine ??? Proći će ih još mnogo,kako mi se čini..."Stubovi Srbstva",polako spremajte smešna saopštenja !!!
    (romanista, 14. avgust 2010 09:08)

    # Link komentara

  2. Svaka casto ovoj dvojici momaka, retki koju mogu da sastave recenice a da to ima nekog smisla.
    Torbica je odlican igrac i ocekujem ga sledece sezone u Vosi ako ode Super Mario.
    (KIMI, 14. avgust 2010 08:36)

    # Link komentara

  3. Hm. Sasvim solidne ekipe u ovoj sezoni. Partizan je ubedljivo najjaci u napadu,ali ako ga budu napale ekipe mozda i urade nesto jer duva u odbrani a i bice umorni od Europe! Zvezda je uvek tu i ne igranje u Europi ove godine moze biti njihova prednost kao i za sasvim solidnu ekipu Vojvodine. Iza njih ocekujem da ce prijatno iznenaditi Javor, Rad i svakako Ofk i Spartak koji su nas vec obradovali igrama u Evropi. Verujem da ni Jagodina nije za podceniti kao ni Borac Čačak sa pojačanjima iz Partizana. Ostali ce voditi živu bitku za ostanak... Sve u svemu neka bude regularno, pa nek najbolji pobede. Nadam se da ce se ove sezone igrati bolji fudbal nego lani i da ce biti vise gledaoca...
    (WladimirWB, 14. avgust 2010 04:58)

    # Link komentara

  4. Nadam se da ce ispasti Cukaricki, Hajduk ili Metalac.
    Nadam se Radovom dobrom plasmanu i sto da ne, osvajanju Kupa! Da se skupe navijaci, da vidimo koliko nas ima, odemo u Evropu pa nek' ide zivot...
    Naravno, ako Danilovic bude branio, sto znaci, sami sebi dajemo golove, sva ta ocekivanja padaju u vodu.
    (bora gol, 13. avgust 2010 22:56)

    # Link komentara

  5. Posto navijam za Rad,ocekujem da ce ove godine plasman biti iznad 8 mesta,uz malo srece mozda bih mogli do evro takmicenja. Realno ekipa je po kvalitetu ista kao prosle godine,iako je otisao Kaludjerovic,ovaj Luka sto je dosao nije nesto losiji...a i ostali igraci su solidnog kvaliteta,dok je veliki minus odlazak Radivojevica,koji je jedan od tri nasa naj igraca.Mozemo ocekivati da ce ove godine napokon proigrati Prso,kao i Jovancic.Bilo bi takodje dobro da Vitas zaigra za prvi tim,jer ima potencijal.Velika nasa prednost mogao bih biti trener,a i u principu sredjena situacija u klubu po pitanjima novca i organizacije.
    Predpostavljam da bih prvak mogao biti partizan,jer je organizaciono bolji od zvezde,dok Vosa se nesto i nije pjacala.
    Za vrh tabele ce se boriti Spartak,Jagodina,Borac,nadam se Rad...
    (Hellas Verona, 13. avgust 2010 20:04)

    # Link komentara

  6. НАПРЕД ПАРТИЗАНЕ ДО НОВЕ ТИТУЛЕ У ОВОЈ НАШОЈ,НАЖАЛОСТ,ТУЖНОЈ ЈЕЛЕН СУПЕР ЛИГИ!
    П.С. ОВАЈ СТАНОЈЕВИЋ ЈЕ ЛЕГЕНДА!
    (Вук ПФК, 13. avgust 2010 19:53)

    # Link komentara