Žulijen Dupon, za njega je Beograd drugačiji

Prethodnih dana Beograđani su mogli da budu svedoci vratolomija Žulijena Dupona, francuskog ekstremnog motocikliste, koji je glavni grad Srbije odabrao za od jednu destinacija trećeg dela svog filma „Ride the world“. Tokom četiri dana u Beogradu Žulijen je zavirio u sve delove grada, kako u centru, tako i u predgrađu, o svemu svedoče fantastične slike, kao i video...

JT
Pošaljite komentar
  1. @idiJot
    O cemu ti pricas?
    pa nije sigurno odlucio da eto tek tako krene da se gubi po kalisu, po luku mosta ili po adi.

    na ulici ne vidim da je uradio nista posebno opasno, a na ovim drugim lokacijama je naravno imao dozvolu. postavljene su kamere, sve je osigurano i provereno.

    ako neko vidi njega kako vozi i pomisli da treba i on sam da ide tako da vozi, onda tom nekom nema pomoci i najmanji je problem sta ce raditi na motoru.

    sta, kao ne moze da vidi 20 puta gore stvari svaki dan na tv-u ?

    e da, i na kraju LOL @ "umetnicka dela" na adi.
    ako su to umetnicka dela, odoh ja da bacim kofu farbe na prazno platno pa me zovi pikaso od sada.
    (milos, 24. jun 2010 12:32)

    # Link komentara

  2. A ko je njemu dozvolio da vozi po Kalemegdanu, koji je zasticeni istorijski spomenik, ili po umetnickim delima na Adi? Da ne pricam o stazama za pesake, opasnoj voznji i slicnim glupostima koje se NE rade na ulicama... Decenije su trebale da se edukuju ljudi, jos uvek imamo problema sa vozacima i sad ovo da im da 'vetar u ledja'... Kad krenu deca da ginu na 'kinezima' jer su videli tipa kako vozi niko se nece setiti pravog razloga.Svaka cast majstoru za voznju, ali mesto i vreme?!?
    Vidi se da smo kaubojska drzava, nema sta...
    (idiJot, 2. jun 2010 20:24)

    # Link komentara

  3. svaka čast liku šta radi... kad ste postavili prvu vest o ovom momku, neko je prokomentarisao da je ovaj ili onaj bolji... možda i jesu u trial vožnji ali neka oni urade back flip na motoru ili neka voze po ulici, preskaču zgrade i slično pa da vidimo... ipak je daleko teže voziti lokacije koje se ne treniraju... svaka čast žulijenu!!!
    (extreme, 1. jun 2010 16:18)

    # Link komentara