Antić za B92: "Prihvatamo realnost"

Selektor Radomir Antić, pod čijim vođstvom se naša reprezentacija kao prva u grupi direktno plasirala na Svetsko prventsvo u Južnoj Africi, objašnjava kakav je mentalitet tima, šta je recept za dobre rezultate, ali i zbog čega ova selekcija ima velike šanse da i u budućnosti nastavi da ređa uspehe...

Pošaljite komentar
  1. Tacno tako - 2 gola od 'pokojne' Australije je nasa mera. Prihvatite je.
    (DeKOb, 28. jun 2010 09:29)

    # Link komentara

  2. Svaka čast, viteške vrline su u pitanju. Neverovatni gospodin!
    (tole, 18. jun 2010 16:43)

    # Link komentara

  3. Bojim se samo da ga narod i mediji ne zapale na lomachi, ukoliko (lol) ne osvojimo svetsko prvenstvo. Svi se mi nadamo, al treba biti realan.

    Ovo sto je Antic uradio do sada, je NISTA koliko moze JOS da uradi ukoliko ga ne "oteramo" i pustimo ga da radi na reprezentaciji sledecih par godina. Bez Obzira na rezultat iz Juzne Afrike.

    U svakom slucaju, bice lepo gledati nase momke. Jedva cekam :)
    (Mandrak, 20. maj 2010 12:33)

    # Link komentara

  4. Mene jednostavno odusevljava kako je ovaj covek elokventan! Sa takvim razmiljanjem, i takvim pristupom, ne samo igri, vec i zivotu, nasi imaju izgledne sanse za uspeh u Juznoj Africi! Antic je pravi gospodin, i primer kako treba Srbija i Srpstvo da se predstavlja u svetu.
    (N., 19. maj 2010 11:28)

    # Link komentara

  5. srbende smo mi,a to cemo dokazati u Juznoj Africi
    (dasa, 19. maj 2010 00:00)

    # Link komentara

  6. RAZUMEO GOSN.ĐENERALE !!!Nijednom nisam posumnjao u vašu viziju (pristup)fudbalu.Sa takvim pristupom svakoj utakmici,pripreme kako fizičke,a ako smem da primetim više su to "taktičko psihološke pripreme" rezultat se mora iskazati.Nadam se da vas oslovljavanje ĐENERALE neće uvrediti ,već naprotiv.Drago bi mi bilo da i ja mogu podstaći vas kao vi svoje ORLOVE.Sva fudbalska Srbija je uz vas NAPRED ĐENERALE NAPRED ORLOVI !!!
    (bagi arapin, 16. maj 2010 20:47)

    # Link komentara

  7. Antic je car!
    (mileagainst, 16. maj 2010 14:28)

    # Link komentara