Vujin za B92: "Nadam se da će Vuković duže ostati"

Selekciju Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2011. godine očekuje dvomeč protiv Češke u junu i srpski tim imaće priliku da se iskupi za loše izdanje na EP u istoriji, kada je takmičenje remijem i dva poraza.

Na čelo selekcije došao je Veselin Vuković, a desni bek mađarskog Vesprema kaže za B92 da je Vuković iskusan trener i da se nada da će duže od svojih prethodnika ostati na funkciji. Takođe, Vujin se posle pet meseci pauze oporavio od povrede kolena i trebalo bi da zaigra već u subotu.

Saša Ozmo
Pošaljite komentar
  1. Nema nijednog bivseg igraca koji je igrao na mestu pivota a da je postao dobar trener.Oni ne osecaju i ne razumeju igru.Primer Rnica je poucan a Vukovic je bio njegova alternativa.
    (Sp.akademija, 2. april 2010 13:26)

    # Link komentara

  2. Kada vec daje izjave o novom selektoru,Vujin je trebao odgovoriti zsto njegova generacija nije ucestvovala na Evropskom prvenstvu.Eleminisala ih je Svajcarska a trener im je bio Vukovic.Vujin je dobar sportista;on nije nikada kritikovao Cvetkovica koji ga je neopravdano zapostavljao u reprezentaciji;on nije sracunat.
    (stari trener, 2. april 2010 11:10)

    # Link komentara

  3. Kipar je u poslednje vreme puno napredovao u rukometu.Iz te njihove riznice stice nesto dobro i za nas rukomet.
    (nislija, 2. april 2010 08:45)

    # Link komentara

  4. "To je trener sa dosta iskustva iza sebe.." , daj Vujine, sta pricas ti, majke ti..
    (bzz, 1. april 2010 23:33)

    # Link komentara

  5. Vukovic je bio trener omladinske reprezentacije u kojoj su igrali Vujin,Mitrovic,Vilovski,Marjanac i i dr. i nisu uspeli da se kvalifikuju na Evropsko prvenstvo.Eleminisala ih je Svajcarska.Kada ih je Vujovic vodio na Svetsko prvenstvo bili su vicesampioni sveta.Nije dobro da se igraci zalecu sa izjavama pa bile one pozitivne ili negativne.
    (Backopalancanin, 1. april 2010 22:22)

    # Link komentara