Milenko Tepić za B92: „PAO je pravi izbor“

Košarkaš Panatinaikosa Milenko Tepić polako odrađuje prvu godinu trogodišnjeg ugovora sa Panatinaikosom. Reprezentativac Srbije, polako se privikava na veliki grad, velike gužve i velike obaveze u klubu u kojem su porazi retkost.

U intervjuu za B92, Milenko Tepić govori o privikavanju na Panatinaikos, radu sa Željkom Obradovićem, novoj ulozi koju ima u Atini, gradu, velikom rivalistvu Panatinaikosa i Olimpijakosa posle prvog iskustva u Pireju, ali i reprezentaciji, grupi u Kajzeriju, i očekivanjima na Svetskom prvenstvu koje se naredne godine igra u Turskoj.

Igor Vujičin
Pošaljite komentar
  1. Voleo bih da ovaj decko postane igracina jer ima 'nesto' sto ga odvaja od ostalih. Ne znam da li je to kosarkaska inteligencija ili sta vec, ali je primetno da se izdvaja od ostalih...Ono sto brine je sto jednostavno nema konstantan sut za tri i sa polu distance, ima obicaj da masi i polaganja, a i fizicki ne napreduje. Tu je naravno i sut sa zemlje koji mi nije jasno kako vise postoji u modernoj kosarci.
    Sve najbolje zelim ovom momku!
    (djordjevic, 21. decembar 2009 18:21)

    Pa kad ima ovoliko mana sta ga onda cini tako dobrim igracem?! :D
    (milan, 2. februar 2010 03:17)

    # Link komentara

  2. Jedan je Milenko Tepić.
    Lave najbolji si.
    Napred care do Turske pa na TERASU.
    MILENKO TEPIĆ
    (maki, 29. januar 2010 16:52)

    # Link komentara

  3. Dobar je Tepic,ali je za reprezentaciju ipak Rakocevic bolji izbor,Duda s njim moze napraviti cudo i ipak je on klasa za Tepica.
    (ja, 22. decembar 2009 20:48)

    # Link komentara

  4. Nije cudno da ovog momka neki hvale cak i kad odigra losije . Ako ste nekad igrali malo ozbiljnije znate da pored Tepica se ne bi naigrali posebno .
    Zeljko ni sa Pekovicem nije igrao mnogo na pocetku sezone tako da ocekujem svezeg i nastelovanog Tepica pred final 8 .
    Milenko obri te decacke brkove, ima vremena za brkove i bradu .
    Sve najbolje, da uzmesh bar 4 trofeja ove godine .
    (Felix, 22. decembar 2009 12:58)

    # Link komentara

  5. Pratim košarku gotovo 30 godina, stvarno sam zaljubljenik u ovaj sport i mogu reći da ga dobro poznajem. Bez namere da budem zlonameran, ja stvarno nijednom do sada nisam video ni naznake velikog talenta kod Tepića. Stvarno bih voleo da me demantuje i ostvari karijeru koju mu predviđaju.
    (ilke, 22. decembar 2009 12:13)

    # Link komentara

  6. Pa koristi malo metro pa nece biti guzve ili je blam ici metroom?
    (Bojan RF, 22. decembar 2009 00:57)

    # Link komentara

  7. Tepić je kralj!
    Svi ćemo mu mi jednog dana aplaudirati kod skupštine dok nam on bude mahao sa terase zlatnom medaljom!
    (Partizan za predsednika :), 12. decembar 2008 02:54)

    Nije zlatna ali je mahao, a ja sam aplaudirao!
    (Partizan za predsednika :), 21. decembar 2009 23:33)

    # Link komentara

  8. Samo Ti budi strpljiv i sve ce biti u redu, dosao si kod jednog od najboljih trenera. Bices velika zvezda, to je sigurno. Eh, kada bi se Vi svi vratili u Partizan niko nam ne bi bio ravan. Valjda ce i taj dan doci... BOG ce nas pogledati.
    Pozdrav za sve GROBARE
    (iskusni, 21. decembar 2009 19:07)

    # Link komentara

  9. I dalje tvrdim da je Dule Vujosevic krivac sto je decku iskrivljena kicma pa ima problema sa ledjima jer ga je terao da igra pleja ,a visok je 202 cm.
    Tepic nikako da se navikne na nov sistem igre gde ne sme da davi loptu i gde se gleda jedino broj poena jer igra klasicnu dvojku.Dok ne pocne da pogadja koseve konstantno neprimetno tokom cele utakmice kao svojevremeno Danilovic dotle ce biti samo veliki talenat...
    (delija_sever, 21. decembar 2009 18:55)

    # Link komentara

  10. Steta sto ces zavrsiti kao Dule Kecman.!
    (gitarista, 21. decembar 2009 18:24)

    # Link komentara

  11. Voleo bih da ovaj decko postane igracina jer ima 'nesto' sto ga odvaja od ostalih. Ne znam da li je to kosarkaska inteligencija ili sta vec, ali je primetno da se izdvaja od ostalih...Ono sto brine je sto jednostavno nema konstantan sut za tri i sa polu distance, ima obicaj da masi i polaganja, a i fizicki ne napreduje. Tu je naravno i sut sa zemlje koji mi nije jasno kako vise postoji u modernoj kosarci.
    Sve najbolje zelim ovom momku!
    (djordjevic, 21. decembar 2009 18:21)

    # Link komentara

  12. milenko je mlad , igra u jaku ekipu, uci od dobrog trenera ima kvalitetne suigrace...decko je pametan skroman i trudi se...ima jaku igracku intelegenciju (nek kaze ko sta hoce ali on je vodio partizan,gresio je nekad ali bio je vodja),samo treba da popravi sut iz daljine za 2 i za 3...i nadamo se da ce da bude najbolji...SRBIJA
    (ljubisa, 21. decembar 2009 18:18)

    # Link komentara

  13. Toooo Milenko!!!!!!!
    (ivana, 21. decembar 2009 16:50)

    # Link komentara

  14. Svaka čast za intervju, nadam se da ćemo moći da čitamo još neki od naših reprezentativnih internacionalaca.
    (Man.Utd., 21. decembar 2009 16:45)

    # Link komentara

  15. E Brko...
    (Murmaider, 21. decembar 2009 16:40)

    # Link komentara

  16. Tepic je na dobrom putu da postane "veliki igrac"! Ima sve sto treba. Psihicke i fizicke predispozicije, koje cine neophodnu ravnotezu organizma u svakom sportu, pogotovu u kosarci. Radio je do sada sa tri najbolja srpska trenera ikada. I sada je sve ostalo na njemu. Put razvoja je dugacak, ali vrlo dostizan u njegovom slucaju... Zdravlje, sreca i strpljenje ce ga staviti na mesto "vrhunskih"! Moze da bude losih i dobrih dana, ali je najbitnije da slusa sebe i svoj organizam. Da ne izgori od zelje niti da "digne nos" ili bude sujetan kao neki drugi igraci, za koje ne smatram da su prilicno inteligentni... Elem, samo napred Milenko, svi smo uz tebe i ostale momke! Budi mudar, pragmatican i pametan i pronadji svoje mesto u nasoj istoriji kosarke...
    (VlaD, 21. decembar 2009 16:30)

    # Link komentara

  17. Nije opravdao ocekivanja dosad, prilicno slab pocetak sezone. Nadam se da je sve posledica privikavanja na novu sredinu, jer bolje nemamo. Uopste, cini mi se da nije ispunio ocekivanja, koja ga prate od mladjih uzrasta, u dosadasnjoj karijeri.
    (nb, 21. decembar 2009 15:55)

    # Link komentara

  18. Tepicu, pa zar ti ne vidis da te je presisao Tripkovic i to debelo. Ima da se boris da udjes medju prvih 12 za svetsko u Turskoj. Nemoj da te zadesi sudbina Kecmana vec odmah vidi da predjes u Real kod tata Mesine koji je nastavio sa skolovanjem Velickovica.
    (mol, 21. decembar 2009 15:44)

    # Link komentara

  19. Tepicu, pa zar ti ne vidis da te je presisao Tripkovic i to debelo. Ima da se boris da udjes medju prvih 12 za svetsko u Turskoj. Nemoj da te zadesi sudbina Kecmana vec odmah vidi da predjes u Real kod tata Mesine koji je nastavio sa skolovanjem Velickovica.
    (mol, 21. decembar 2009 15:43)

    # Link komentara