Gasol: "Prvi meč je uvek bitan"

Španija u ponedeljak igra sa Srbijom u 1. kolu grupe 'C', a Gasol bi u Varšavi mogao da odigra prvi meč još od finala NBA lige u junu, pošto je u međuvremenu pauzirao zbog povrede prsta. "Moramo da pokažemo u svakom meču da zaslužujemo status tima kojeg se svi plaše, ali bez potcenjivanja bilo kog protivnika. Moramo da pružimo maksimum na svakom meču ukoliko želimo zlato", kaže Gasol.

Pošaljite komentar
  1. Ne razumem zašto se sad stvara atmosfera nekog uštrojenog navijanja, punog predostrožnosti i kao nekog anti baksuziranja: ako se slozimo da je ovo našoj reprezentaciji prvenstveno jedno odlično iskustvo i da niko od njih ne očekuje da bilo šta brane, već samo da igraju najbolje što mogu, onda valjda i mi možemo da se opustimo i navijamo punog srca, a ne da smo svi u fazonu: "ćut! Nemoj da ih izbaksuziramo", valjda da se ne uobraze, ovo, ono. Oni su profesionalni sportisti, ne neke vudu lutke. MiloEu pesniku svaka čast, a Gasol bi mogao i bez przničkog nba stava.
    (Bojan, 8. septembar 2009 11:39)

    # Link komentara

  2. Ma Pau ce da vas razbije .koga je briga za prst ima glava da boli onog egoistu Dudu
    (ofk, 7. septembar 2009 01:34)

    Ma ti si kralj,majke mi.Znam da ovo namereno radis i provociras likove.Mada izvaljen si postao.Mogao bi nekada da das cisto normalan komentar,ovako si provaljen!
    (Mecklejn, 7. septembar 2009 12:21)

    # Link komentara

  3. Ma Pau ce da vas razbije .koga je briga za prst ima glava da boli onog egoistu Dudu
    (ofk, 7. septembar 2009 01:34)

    # Link komentara

  4. Pau Gasol osetice bol
    - u prstu -
    kada vidi Krstu
    ajmo Spanci
    *ebu vas Britanci
    S E R B I A
    (Miloe, 6. septembar 2009 19:51)

    # Link komentara