Federer: "Hrabro do šestog US Opena"

Rođenje bliznakinja Šarlin Rive i Mile Rouz je po mnogima bio trenutak kada bi se njihov tata, poznatiji kao Rodžer Federer, zasitio od osvajanja turnira, ili su se tome barem nadali njegovi protivnici.

Nema šanse.

Tačno mesec dana posle rođenja devojčica, svetski broj jedan se hvali kako je uspeo da savlada umetnost suočavanja sa neprospavanim noćima, dok je umeće igranja tenisa još jednom demonstrirao na Mastersu u Sinsinatiju, kada je u finalu slavio protiv našeg Novaka Đokovića.

Posle neverovatnih šest nedelja u maju i junu, kada je uspeo da osvoji Rolan Garos, jedini Slem koji mu je nedostajao, kao i Vimbldon, Švajcarac sada stiže u Njujork sa namerom da osvoji šesti US Open u nizu.

Pošaljite komentar
  1. Federer je postigao u tenisu sto niko nije,jedna divna karijera bez skandala.Pravi sportista.Covek samo treba da zamisli koliko psihicki treba da bude jak,obzirom da ste cetiri godine broj jedan,padnete na mesto broj dva,cak vam i ono bude ugrozeno i na kraju se vratite.Svaka cast.Sto se tice Nadala svaka cast,vrhunski sportista i teniser a ove sezone snosi kosekvence iz proslosti,Federer je mnogo nezniji prema svom telu,zato i traje!
    (Igor Stosic, 10. septembar 2009 08:45)

    # Link komentara

  2. Cerka mu se zove Majla, a ne Mila,da je bila Mila dobro bi bilo ali Mirka se pravi veca Engleskinja od same Engleze
    (Daniela, 5. septembar 2009 13:45)

    # Link komentara

  3. haha, vise srecu nego znanje da se nadal nije povredio on definitivno ne bi primirisao roland garrosu i za vimbledon je pitanje jer je rafael bio mnogo dominantan dok se nije povredio, cak sta vise ne bi ni imao ovo samopouzdanje da je rafa bio zdrav...
    (haha, 3. septembar 2009 08:21)

    # Link komentara

  4. samopouzdanje jeste jako važna stvar. federer pokazuje da ima i samopouzdanje i znanje. napred federer!!
    (mina, 2. septembar 2009 09:07)

    # Link komentara