Endi Mari: “Imam realne šanse za trijumf“

Treći reket sveta, koji je prošle sezone došao na terene ‘Ol Ingland Kluba’ kao 12 nosilac i uspeo da se plasira među osam najboljih pošto je napravio preokret protiv Francuza Rišarda Gaskea, postao bi tako prvi Britanac kome je to uspelo još od 1936.godine, kada je u Londonu trijumfovao legendarni Fred Peri.

Pošaljite komentar
  1. Endii mi se ne dopadaju , ni Mari ni Rodik. Moram da priznam da je to samo zato sto su poslednji put pobedili naseg Noleta , a sve njegove protivnike ne volim , sem legendi Nadala i Federa.Volela bih da gledam finale Djokovic-Federer. Neka Nole pobedi u 5 setova , pa pobeda bude jos sladja.
    (Tamara, 24. jun 2009 22:47)
  2. how yes no (kako da ne)

    Ughh sto me nervira ova Skotina (Augmentativ (uvećano značenje) od nacionalnosti Skot, a ne od skot) mnogo umislj, i mnogo jede ..... voleo bih da ga Del Potro ili Rodick oduvaju u one planincine u skotskoj da, nastavi da svira gajde i da nosi kilt
    (Remus Lupin, 23. jun 2009 01:01)
  3. Samo napred, Endi!

    Smireno i koncentrisano do pobeda i titule.
    (Devil, 23. jun 2009 00:27)
  4. Da, a Del Potro je dosao na Vimbldon na porciju jagoda sa slagom.
    (Zile, 22. jun 2009 13:16)
  5. Ovog decka ne mogu ocima da vidim! To njegovo licemerje.. Ufff! Cuti bre i igraj,pa cemo da vidimo sta ce i kako biti! Al da imas srece,imas vise nego pameti sigurno!
    (Dragana, 21. jun 2009 23:57)
  6. I ja idem na Wimledon i naravno da cu biti medju tih 15.000 navijaca, ali sigurno da necu navijati za njega.
    (London, 21. jun 2009 21:25)
  7. Kendrik u 4 seta.
    (Aleksandar, 21. jun 2009 17:54)
  8. Ima nesto u tom Skotu. Gorstak zna da na kraju mora ostati samo jedan. U krvi mu je.
    Sad, da li zna da igra tenis. Ja ne znam sta drugi podrazumevaju pod napadackim tenisom, valjda samo izlaske na mrezu, ili poene koji se osvajaju iz dva - tri udarca. Mari igra fantasticno precizno i raznovrsno. Za mene su njegove frljoke (promene pravca) isto tako atraktivne i efikasne kao i snazni udarci. A ako pricamo o snazi udaraca, Mari i tu spada u svetski vrh. Mislim da ce Mari vrlo brzo pokazati ljubiteljima "servis-udri-pa sta bude" igre da ume da igra i van osnovne linije. Nemoj posle da bude "jao, nisam znao". Sada kada je stabilizovao svoj polozaj u svetskom vrhu, moze da pokaze sve svoje kvalitete. A za servis-volej igru ima sve sto je potrebno. Preceznu ruku, brze noge, odlican pregled igre, odlicno cita protivnika. Plus, ne zaboravite da mu je brat dubl igrac a majka profesionalni teniski trener. Zar mislite da se u takvoj porodici nisu pazljivo analizirali i uvezbavali svi segmenti igre.
    Ako se Nole sretne sa njim u finalu, bice to finale za pamcenje. Samo neka se Mari potrudi da stigne dotle, a Nole ce se vec pobrinuti da to bude finale svih finala koja su do sada odigrana.
    (skotski kaaaro :), 21. jun 2009 13:37)
  9. @Branko
    Nesto mi je strasno odbojno u ovom Englezu. Mislim da se zavarava i gresi proglasavajuci se za glavnog favorita. Njegova lazna skromnost iritira kao i njegov stil igre. Sto se duze ovakvim nacinom igre zadrzava u vrhu, to veca steta za tenis. Mislim da ima nekoliko kvalitetnijih i spremnijih protivkandidata na celu sa Federerom. Marej je prenaduvan balon koji ce puci na ovom turniru a moja prognoza je da je on vec dostigao svoj maksimum u tenisu i da mu sledi pad na listi. Federer, Djokovic, Del Potro, Rodik, Conga..sve su to teniseri koji igraju kvalitetniji tenis od njega.

    Branko, Murray je Skot...
    (Ugljesa, 21. jun 2009 12:02)
  10. Marej igra dobro i u dobroj je formi ali mi se nesto ne svidja njegov stil igre. Mislim da je Federer favorit a nadam se da ce Djokovic naci svoju igru pa da gledamo zaista dobre meceve. Zao mi je sto Nadal ne igra, nadam se da ce se brzo oporaviti.
    (Iva, 21. jun 2009 10:25)
  11. Henman je igrao najbolji tenis na Vimbldonu a nije igrao u finalu.Tako ces i ti proci!!!
    (Silvija, 21. jun 2009 07:16)
  12. OK Endi, cekam te u finalu!!!
    (Novak!, 21. jun 2009 05:11)
  13. “Najlakše je reći ‘Rafa ne igra. Endi ima otvoren put do finala’, ali to je daleko od realnosti. Imam šanse ali moraću da igram fantastičan tenis kako bih uspeo”, ocenio je on.

    ...Endi ima otvoren put do finala jel Nadal ne igra i to je to, i sam je svestan
    (Milenaccc, 21. jun 2009 01:43)
  14. Nesto mi je strasno odbojno u ovom Englezu. Mislim da se zavarava i gresi proglasavajuci se za glavnog favorita. Njegova lazna skromnost iritira kao i njegov stil igre. Sto se duze ovakvim nacinom igre zadrzava u vrhu, to veca steta za tenis. Mislim da ima nekoliko kvalitetnijih i spremnijih protivkandidata na celu sa Federerom. Marej je prenaduvan balon koji ce puci na ovom turniru a moja prognoza je da je on vec dostigao svoj maksimum u tenisu i da mu sledi pad na listi. Federer, Djokovic, Del Potro, Rodik, Conga..sve su to teniseri koji igraju kvalitetniji tenis od njega.
    (Branko, 21. jun 2009 00:28)