Stojaković: Za reprezentaciju moja vrata uvek otvorena

Pre četiri godine naša košarkaška reprezentacija bila je svetski i evropski šampion, a Predrag Stojaković najpopularniji sportista u Srbiji.

U međuvremenu je naša selekcija doživela neuspeh za neuspehom, a dani borbe za NBA šampionat u dresu Kingsa su za Peđu daleka prošlost.

Stojaković je i dalje ključni igrač srpske reprezentacije i Nju Orleans Hornetsa. Osim Peđe, te dve ekipe imaju još dve zajedničke osobine – veliki potencijal i niz povređenih igrača na kojim se zasniva igra. U takvim okolnoistima najava Stojakovićevog brzog povratka na parket je fantastična vest.

Bratislav Đorđević, VOA
Pošaljite komentar
  1. Sta je Stojakovic politicar ili kosarkas? Mnogo prica, nista ne kaze.
    (Zikica, 10. jun 2007 11:24)

    # Link komentara

  2. hvala bogu
    (pere petrovic, 5. jun 2007 17:37)

    # Link komentara

  3. @ Pavle
    Odgovor je prilicno jednostavan
    Srbija je medjunarodno priznata kao naslednik svih sportskih medalja pocevsi od SFRJ preko SRJ do SCG
    Vi ste se otcepili od nas i stoga svi sportski uspesi bivaju pripisani Srbiji kao nasledniku gore pomenutih drzava, Takodje mislim da nije nacionalisticki odgovor ako ti kazem da su 99% reprezentativaca bili sportisti srpske nacionalnosti.
    (FREEZE, 12. maj 2007 18:25)

    # Link komentara

  4. samo mi jedna stvar nije jasna... meni je cura iz Bg, ne zivimo ni u Srbiji ni u Hrvatskoj, nemam nista protiv srba, zaista, ali zasto uporno, u svim sportovima sebi pripisujete medalje osvojene pod nekim drugim imenima i sastavom drzava. Zlato na EP u vaterpolu u Bg je jedino dosada zlato Srbije. Svaka cast Noletu Djokovicu. Ali mi nikad nismo pripisivali sebi nista sto nismo mi osvojili. Komentari tipa "pa zato sto nije bilo hrvata/crnogoraca u tim ekipama " ne bi bila fer i u redu, pa vas molim na iskren, ne-nacionalisticki odgovor. Citam i pratim forume redovno na B92, i veselim se sto je 90% komentara i komentatora vrlo zrelog nacina razmisljanja, zato i stavljam ovaj post. Pozdrav!
    (Pavle, 8. maj 2007 09:39)

    # Link komentara

  5. Veliki igrac malo sutra...koliko je samo bitnih poena promasio u presudnim momentima, i za klub i za reprezentaciju...da ne pricam o "opravdanim" izostancima pred svaki turnir na kome je trebao da nam pomogne, glavni razlog je bio - da se pripremi za sledecu sezonu...right.
    Stvarno daje lep primer buducim generacijama, kakav treba odnos da grade prema reprezentaciji...

    A dubioza u kojoj se nalazimo na kosarkaskom planu, ponajmanje ima veze sa time sto Stojakovic ne igra za Srbiju...dogodila se smena generacija u momentu kada je isti odlucio da je bolje igrati samo u NBA gde ne proveravaju da li se gudriras ili ne :rolleyes:

    Bolje u timu imati klince koji sticu iskustvo, nego manekene zbog kojih pred svako takmicenje moramo da jurimo zamene...
    (brrr, 7. maj 2007 13:59)

    # Link komentara

  6. bravo pedja majstore, nemoj da obracas paznju na ove m... sto te vredjaju i sto kazu da mogu bez tebe, to smo vec videli koliko smo mogli i dokle smo stigli...
    svaka cast ima mnogo vise oniv koji veruju od tebe za raliku od ovih sto neznaju sta pricaju...
    (deja, 5. maj 2007 11:27)

    # Link komentara

  7. Pedja,najbolji si i jedva cekam da ponovo gledam tvoje trice.Vrati se i u reprezentaciju,ali samo ako ces biti onaj pravi.Bez tebe nema uspeha i povratka na staze slave.Dosta smo trpeli sportske samare,vreme je da se malo uspravimo i pokazemo onaj poznati,pozitivni srpski inat.Sve najbolje tvojoj porodici i tebi zeli Danijela.
    (DANIJELA, 27. april 2007 16:31)

    # Link komentara

  8. Samo ti ostani u Americi i vodi raznorazne kampove, mozemo mi i bez tebe, ako je cuvena petorka iz devedesetih mogla da igra za reprezentaciju kojoj ti nisi ni do kolena samo pokazuje koliko si mali...
    Putuj igumane ne brini za manastir.
    (Davor, 23. april 2007 09:33)

    # Link komentara

  9. Bato, ostani tamo gde si! Mogli smo i mozemo i dalje bez tebe!
    (Marki, 20. april 2007 09:53)

    # Link komentara

  10. A kad mogu Dirk Novicki, Toni Parker i Pau Gasol da igraju za nacionalni tim, a vece su zvezde, moze valjda i on...
    (Miroslav, 8. april 2007 10:59)

    # Link komentara

  11. Neverovatno i dalje se folira,da li je toliko tesko reci;Igram ili ne igram?!Bez obzira bez Krstica nemozemo ni do bronze.
    (Trpe, 31. mart 2007 12:42)

    # Link komentara

  12. Covek koji jedini danas moze da napravi razliku!!!

    Majstore spasavaj kosarku od zaborava!!
    (3, 31. mart 2007 02:35)

    # Link komentara

  13. Ajde, Peja zaigraj vise, da uzmemo jos koju medalju pre nego nam kosarka zauvek sidje sa vrha. Nek te Divac dovede u Kraljevo, u halu sportova nekoliko dana, da odradis par treninga. Tu je on zapoceo pripreme za SP Indijanopolis, videli smo kako je ispalo.
    (Vucko, 27. mart 2007 20:39)

    # Link komentara

  14. Kako je lepo sredio ovo desno uvo :)
    (Goran-Beograd, 26. mart 2007 01:33)

    # Link komentara