1. Pantelejmon, 2. avgust 2021 19:38

    Lako je bilo osvajat trofeje uz naklonost drzave, kako prije tako i danas.
    Nikad niste bili sportski klub
    (John Wayne, 3. avgust 2021 18:16)

    # Link komentara

  2. Видећемо..прво да оба тима прођу своје ривале, па онда нека победи бољи. Ја лично не навијам за комуњарске клубове Звезду и Партизан, а понајмање за усташке, али објективно бољи је Динамо.
    (IQ130 Milutin, 3. avgust 2021 09:50)

    # Link komentara

  3. Vrijednost Dinama na Transfermarktu je 133,30 milijuna eura za 37 igrača (3,60 milijuna po igraču),a Zvezde 64,15 za 33 igrača (1,94 milijuna po igraču). Prema klupskom koeficijentu, Dinamo je 33. momčadd Europe sa koeficijentom 44,50, a Zvezda 50. europski tim, sa koeficijentom 32,50. Na nedavnom Euru Dinamo je imao 7 reprezentativaca (bilo ih je , ali Gvardiol je otišao) od kojih su dvojica isplai u prvom krugu, četvorica u osmini finala i jedan u polufinalu. Svi su imali značajne role na Euru. Zvezda nije imala ni jednog igrača na Euru. Najvredniji Zvezdin igrač Ivanić bi u Dinamu bio tek 8. po vrijednosti. I sad, usporedba po imenima, kako to izgleda na papiru:

    Borjan - Livaković
    Rodić - Moubandje
    Dragović - Lauritsen
    Pankov - Teophile (Perić)
    Gobeljić - Ristovski
    Kanga - Ademi
    Sanogo - Jakšić
    Falco - Majer
    Katai - Oršić
    Ivanić - Ivanušec
    Diony - Petković

    Uz najbolju volju, i to nategnuto, od zvezdinih igrača jedino bi Rodić mogao upasti u prvih jedanaest Dinama (da Guardiol nije prodan u Leipzig, niti on). Gledano sa stajališta neutralnog kladioničara, Dinamo je zicer.
    (Damir, 02. avgust 2021 14:1
    Bumo videli purgeru iskompleksirani.. još bolje da kažem Srbine
    (Bane, 3. avgust 2021 06:19)

    # Link komentara

  4. Kako ćeš da cvilis Mamicu
    (Bane, 3. avgust 2021 06:15)

    # Link komentara

  5. Nece se sastati ali, ako dodje do toga neka pobedi bolji. Jedini problem je gde da igraju ? Jedino resenje je neutralni teren, bez publike inace ...
    (zvezda zauvek, 3. avgust 2021 03:25)

    # Link komentara

  6. "Hrvat i objektivnost ? Ne zezaj nas."
    (mr.wolf, 2. avgust 2021 18:50)

    Srbin i argumenti ? Dobrica lajks dis
    (grupni_flex, 2. avgust 2021 22:34)

    # Link komentara

  7. mitomanija bolest najmilija
    To sto pricas je isto ko kad Kirjos kaze da je bolji od Djokovica zato sto ga je pobedio, sto je, moras priznati, takodje smesno. A tvoj komentar govori da stvarno ne mozes da razumes o cemu pricam jer nisi nikad doziveo "vrhunac". Kad vec volis da pricas o kompleksima, kako tumacis tvoje pominjanje pismenosti na temu potencijalne fudbalske utakmice. Zar taj pokusaj deklarisanja navijaca nekog kluba kao ovakve ili onakve nije mozda malo bas taj problem koji drugome poturas. Da, ja sam navijac zvezde, ako ti je lakse da podneses nek budem i nepismen i krezav i kao takav otresam te ko od sale.
    (Pantelejmon, 2. avgust 2021 22:01)

    # Link komentara

  8. Sečam se rezultata C.zvezda je dobivala Dinamo kako kuči tako u Maksimiru protiv Hajduka je Zvezda igrala nekako najlošije ali Dinamo i Partizan je drala redovito jedino što je neka prednost za Dinamo jeste da se povratna igra u Maksimiru nit mogu reči da je Dinamo kavalitetniji pomeni nije nit mogu tvrditi kako C.zvezda prolazi sigurno slažem se da su šanse 50-50.
    (slaviša šmigič, 2. avgust 2021 21:03)

    # Link komentara

  9. Sečam se rezultata C.zvezda je dobivala Dinamo kako kuči tako u Maksimiru protiv Hajduka je Zvezda igrala nekako najlošije ali Dinamo i Partizan je drala redovito jedino što je neka prednost za Dinamo jeste da se povratna igra u Maksimiru nit mogu reči da je Dinamo kavalitetniji nije nit mogu tvrditi kako C.zvezda prolazi sigurno slažem se da šanse su 50-50.
    (slaviša šmigič, 2. avgust 2021 21:02)

    # Link komentara

  10. Au brate koji argument. Pogledaj ti sta je vasa legenda Moka Slavnic rekla o Partizanu, a sta o vama. Valjda to ime nesto znaci. A ne glumci pijanice. ELem, dali ste vi i Savicevica i Prosineckog koji vedre i oblace po svojim savezima. Posle Franje vama igrao Prosinecki. Dalje od tih NDH igraca sto su igrali u partizanu , kod vas je igrao Glazer< Palfi, Zebec, Milac Chop, Rac, Horvat...i posto vidim da ne znas istoriju svog kluba da te podsetim da je i Bobek igrao za zvezdu. Toliko o ndh i zvezdi. Ima toga jos , ali ti cimaj ako treba da ti pojasnim vasu istoriju. Zato ste i krenuli u spinovanje posto vas je osnovao direktno hrvat i svi hrvatski igraci su prolazili korz zvezdu. Ali vam je arkan rekao da okrenete pricu. Samo dzabe...pamte ljudi.
    (pARTizan, 2. avgust 2021 18:53) # Link komentara

    Sine, pa ti veze nemas..Bobek igrao za Zvezdu?
    Hahahahahahahahahahaahahhahahahahaahahahahahahahhaahhaahahahahahahahhaahahahahahahahjajahahajhahahahaha
    (urke, 2. avgust 2021 20:47)

    # Link komentara

  11. @Neverovatno je govoriti za evropskog i svetskog sampiona i osvajaca najvise trofeja u bivsoj Jugi da ima kompleks od bilo koga sa ovih prostora. Takodje je smesno tvrditi da je bilo koji klub sa ovih prostora veci od gorepomenutog sampiona evrope i jos cega hoces. Shodno tome, ako se sretnemo sa tim solidnim klubom iz Zagreba, zgazicemo ih onako usput cisto da se zna ko je ko. Da bezobrazni smo i bahati jer nam se moze. Znali bi ste o cemu pricam da ste ikada imali priliku da vidite vas klub na vrhu svega. Mi smo Cigani najjaci smo najjaci.
    (Pantelejmon, 2. avgust 2021 19:38)

    Taj bezobrazuk upravo i jeste pokazivanje kompleksa nebitnosti. Ali kapiram da nepismeniji deo Srbije ne moze da dobaci dotle. I onda dolazi taj prostakluk i bahatost u prvi plan. Jer rezultata nema. A inace od tog "solidnog" kluba imate samo 2 vise pobede kroz istoriju. I istorijski poraz od njih 6:0. Toliko o velicini.
    (mitomanija bolest najmilija, 2. avgust 2021 20:22)

    # Link komentara

  12. Neverovatno je govoriti za evropskog i svetskog sampiona i osvajaca najvise trofeja u bivsoj Jugi da ima kompleks od bilo koga sa ovih prostora. Takodje je smesno tvrditi da je bilo koji klub sa ovih prostora veci od gorepomenutog sampiona evrope i jos cega hoces. Shodno tome, ako se sretnemo sa tim solidnim klubom iz Zagreba, zgazicemo ih onako usput cisto da se zna ko je ko. Da bezobrazni smo i bahati jer nam se moze. Znali bi ste o cemu pricam da ste ikada imali priliku da vidite vas klub na vrhu svega. Mi smo Cigani najjaci smo najjaci.
    (Pantelejmon, 2. avgust 2021 19:38)

    # Link komentara

  13. Dinamo momentalno bolje stoji, ali i da nebi, za mene su oni favoriti, zbog jednog vrlo jednostavnog razloga, a to je, da Hrvati protiv Srbije uvjek daju 120%. Nadam se, da nisam u pravu!
    (shalk84, 2. avgust 2021 19:07)

    # Link komentara

  14. Znaci zvezdasi koji su imali 5 ndh igraca, bili braca sa DInamom (i danas su), podrzavali ih pre meca u BGu koji je PArtizan dobio 1:0, osnovao ih hrvat Slavko KOmar, koji do dan danas gaje hrvatske veze, pricaju nesto.... Pa ovo samo u Srbiji ima. Kriza identiteta ih ubi.
    (ma jaooooo, 2. avgust 2021 18:57)

    # Link komentara

  15. @(urke, 2. avgust 2021 18:10

    Urke druze. TROJICA od tih 6 kako ti zoves "ndh" igraca su igrala posle toga u Zvezdi. Obrazuj se malo, nemoj se lozis na rsb kompleksaske forume.
    (mala komsinica, 2. avgust 2021 18:55)

    # Link komentara

  16. @Procitaj sta je rekao Danilo Bata Stojkovic o Zvezdi...valjda je on neko ime.
    Nastali ste tako sto je 6 igraca koja su za vreme rata 1941-1945 igrali za Ndh...Franjo Glazer, Metkalo,Bobek, Sostaric i ostala ustaska zgamad.
    Posle Franje Tudjamana stolovao vam je Janko Bobetko...
    Na kraju, dali ste dva predsednika nama bratskim narodima..Tudjamana, predsednika Hrvatske i Vokrija, predsednika tzv. FS Kosova.
    (urke, 2. avgust 2021 18:10)

    Au brate koji argument. Pogledaj ti sta je vasa legenda Moka Slavnic rekla o Partizanu, a sta o vama. Valjda to ime nesto znaci. A ne glumci pijanice. ELem, dali ste vi i Savicevica i Prosineckog koji vedre i oblace po svojim savezima. Posle Franje vama igrao Prosinecki. Dalje od tih NDH igraca sto su igrali u partizanu , kod vas je igrao Glazer< Palfi, Zebec, Milac Chop, Rac, Horvat...i posto vidim da ne znas istoriju svog kluba da te podsetim da je i Bobek igrao za zvezdu. Toliko o ndh i zvezdi. Ima toga jos , ali ti cimaj ako treba da ti pojasnim vasu istoriju. Zato ste i krenuli u spinovanje posto vas je osnovao direktno hrvat i svi hrvatski igraci su prolazili korz zvezdu. Ali vam je arkan rekao da okrenete pricu. Samo dzabe...pamte ljudi.
    (pARTizan, 2. avgust 2021 18:53)

    # Link komentara

  17. Vrijednost Dinama na Transfermarktu je 133,30 milijuna eura za 37 igrača (3,60 milijuna po igraču),a Zvezde 64,15 za 33 igrača (1,94 milijuna po igraču). Prema klupskom koeficijentu, Dinamo je 33. momčadd Europe sa koeficijentom 44,50, a Zvezda 50. europski tim, sa koeficijentom 32,50. Na nedavnom Euru Dinamo je imao 7 reprezentativaca (bilo ih je , ali Gvardiol je otišao) od kojih su dvojica isplai u prvom krugu, četvorica u osmini finala i jedan u polufinalu. Svi su imali značajne role na Euru. Zvezda nije imala ni jednog igrača na Euru. Najvredniji Zvezdin igrač Ivanić bi u Dinamu bio tek 8. po vrijednosti. I sad, usporedba po imenima, kako to izgleda na papiru:

    Borjan - Livaković
    Rodić - Moubandje
    Dragović - Lauritsen
    Pankov - Teophile (Perić)
    Gobeljić - Ristovski
    Kanga - Ademi
    Sanogo - Jakšić
    Falco - Majer
    Katai - Oršić
    Ivanić - Ivanušec
    Diony - Petković

    Uz najbolju volju, i to nategnuto, od zvezdinih igrača jedino bi Rodić mogao upasti u prvih jedanaest Dinama (da Guardiol nije prodan u Leipzig, niti on). Gledano sa stajališta neutralnog kladioničara, Dinamo je zicer.
    (Damir, 02. avgust 2021 14:16)

    Hrvat i objektivnost ? Ne zezaj nas.
    (mr.wolf, 2. avgust 2021 18:50)

    # Link komentara

  18. Što je babi milo, to joj se i snilo! Zdravko ja kao odličan poznavalac oba velika kluba, veliki navijač Zvezde i dok sam studirao u Zagrebu (diplomirao 1982) u eri Ćire Blaževića (on, ti i ja smo navijači oba kluba, samo ja Zvezdu volim jače a vas dvojica Dinamo) tvrdim da će Zvezda počistiti Dinamo žestoko! Možemo se opkladiti u šta hoćeš, biće tako, ipak smo mi evropski i svetski šampioni takođe smo najveći klub u našem regionu.
    (Tomica, 2. avgust 2021 18:49)

    # Link komentara

  19. Sve sve ali stadion Maksimir je najruzniji stadion na koji sam bio i tacka .
    (kladzom do bola, 2. avgust 2021 14:23)

    Maksimir je ružan, ali daj nemoj lagati da si bio igdje van Srbije.
    (?????, 2. avgust 2021 18:47)

    # Link komentara

  20. Ukupan broj pobjeda poraza je malo u korist Zvezde-dve pobjede, ALI ako se uzme u obzir kako je Zvezda u bivšoj ligi imala svoje suce(kako ih i danas ima u ping pong ligi) i ako se uzme u obzir da se zadnja neodigrana utakmica pripisala Zvezdi 0:3 rezultatom, onda je jasno koji je klub bolji!
    (Rajko, 2. avgust 2021 18:38)

    # Link komentara

  21. Zvezda nemoze ispasti od Dinama bez obzira na sastab tima jednostavno nemoze joj Dinamo nista i to znaju starije generacije koje pamte SFRJ.Bice impresionirani samim izlaskom na marakanu i tu ce primiti tri komada a izgubice posle i na maksimiru.
    (Bane, 2. avgust 2021 17:25

    U staroj Jugi samo dve pobede više ima zvezda u odnosu na Dinamo, inače najteži poraz u tim duelima naneo je Dinamo koji je pobedio 6:0. Nisu nešto bili imresionirani, hehehe
    (King, 2. avgust 2021 18:28)

    # Link komentara

  22. Ukoliko dodje do te utakmice Dinamo ce biti blagi favorit, finansiski su daleko jaci, ali Zvezda ja Zvezda, uvek opasna i u stanju da pobedi.
    (garda, 2. avgust 2021 18:23)

    # Link komentara

  23. Mamic sto kaze uvijek se obistini
    jebiga
    (jebiga, 2. avgust 2021 18:13)

    # Link komentara

  24. Znaci druze degutantno je sve sto si slagao. Idemo prvo od vas: Osnovao vas Slavko KOmar i bio PRVI predsednik. Sa Krcunom i Bugarcicem. Preuzeli stadion Jugoslavije. Preuzeli klus "Student". NIste imali navijace ni stadion 20 godina (igrali na JNA). Arkan vas ucio cirilicu i uvek ste vazili za primitivniji deo. Tako je i danas.
    partizan: Osnovan u Domu vojske u Beogradu. Osnivaci 3 narodna heroja: Koca POpovic, Tempo, Dapcevic. Gospoda i dan danas. Od 5 igraca koji su igrali u Partizanu, trojica su sledecih 2 godine zavrsila u zvezdi. Toliko o tome. Poslednji hrvat u Partizanu 60ih godina. Vama Prosinecki juce igrao i bio trener. Kroz zvezdu prosao ubedljivo najveci broj hrvata. Zvanicno braca sa DInamom sa kojim ste spajali zastavae i igrali utakmice sa kombinovanim timoom. Onda Tirana i igranje u cast Enver Hodze.Itd itd. Tako da ako nekoga treba da bude sramota...sta cu ti ja. Dzabe vase lazi da operte svoju sramotu. Klasican kompleks imate.
    (Prava ISTINA, 2. avgust 2021 17:55) # Link komentara
    Nismo imali navijace????
    Hahahahahahahahaahahhahahahahahaahahh
    Procitaj sta je rekao Danilo Bata Stojkovic o Zvezdi...valjda je on neko ime.
    Nastali ste tako sto je 6 igraca koja su za vreme rata 1941-1945 igrali za Ndh...Franjo Glazer, Metkalo,Bobek, Sostaric i ostala ustaska zgamad.
    Posle Franje Tudjamana stolovao vam je Janko Bobetko...
    Na kraju, dali ste dva predsednika nama bratskim narodima..Tudjamana, predsednika Hrvatske i Vokrija, predsednika tzv. FS Kosova.
    (urke, 2. avgust 2021 18:10)

    # Link komentara

  25. Jel realno da Komarovci koji u 2021oj na dresu nose hrvatskog sponzora, pricaju lose za svoju bracu Dinamovce? E moj Komare, e moj E.Hodza sta se radi... Sve proslo arkanovu skolu.
    (kako zasto to, 2. avgust 2021 18:01)

    # Link komentara

  26. -Sta hoću reći niti je Zvezda prosla Serifa niti Dinamo svog rival.
    -Ko garantuje da će proći Zvezda Šerifa, a opet ko garantuje da Dinamo prolazi svog rivala....
    -Ako pođu dalje i dođe do duela Zvezde i Dinama ne vidim ni zasto bi Zvezda bila u prednosti a opet ne vidim ni zasto bi Dinamo tu bio u nekoj velikoj prednosti.
    - Svako ima svoje sanse.
    -ako dođe do duela biće to veliki spektakl zbog netrpeljivosti 2 naroda...biće to medisja i novinarska atrakcija.
    -mnogo toga povezuje 2 tima, bivsa drzava Jugoslavija... Mnogi dueli...
    Jedna legenda Zvezde Prosinečki a bio njihov.... Nemiri na Maksimiru 91..... Tačno 30 godina nisu ukrstili koplja Zvezda i Dinamo, od te nesrećne utakmice....
    Sta povezuje Zvezdu i Dinamo FUDBAL
    (zoran, 2. avgust 2021 17:59)

    # Link komentara

  27. @Zvezda je uvek imala spektakularne utakmice,i eto jos jedne u najavi.Naravno svi ce da gledaju Zvezdu,cak i deca sa juga.
    Nego s kim ono igra patlidzano iz zagorja?
    (CZ, 2. avgust 2021 16:12)

    hahahah koji kompleks. Koliki samo napor da ubedite nekog da ste bitni, koliko samo energije je ulozeno...i nista. Ubi vas nebitnost. A o zagorju najmanje moze da prica Komarov tim.
    (ju ju, 2. avgust 2021 16:31)

    Kompleks?Od vas?sine na cemu si?
    (CZ, 2. avgust 2021 16:54)

    Da da. Kada nekome zelis da dokazujes svoju velicinu koju si umislio, to je definicja kompleksa. Zao mi je ste niste prihvaceni ni u BGu , a kamo li dalje ali tako je. Dzabe mitovi, spevovi, udbaska skola. Ne ide na silu.
    (ju ju, 2. avgust 2021 17:59)

    # Link komentara

  28. @Dinamo je više puta izbacio Šerifa, moraće opet...Deco sa Severa, imate dve opcije, ili ispasti od Šerifa ili od Dinama..:)
    (beograd ceo crno beo, 2. avgust 2021 14:11

    Zvezda je uvek imala spektakularne utakmice,i eto jos jedne u najavi.Naravno svi ce da gledaju Zvezdu,cak i deca sa juga.
    Nego s kim ono igra patlidzano iz zagorja?
    (CZ, 2. avgust 2021 16:12)

    hahahah koji kompleks. Koliki samo napor da ubedite nekog da ste bitni, koliko samo energije je ulozeno...i nista. Ubi vas nebitnost. A o zagorju najmanje moze da prica Komarov tim.
    (ju ju, 2. avgust 2021 16:31)

    Procitaj ponovo istoriju,komar nije bio u tadasnjoj upravi Zvezde,dok je general franjo tudjman u partizanovi bio.
    (Red, 2. avgust 2021 17:06)

    Komar osnivac sa Krcunom i Bugarcicem i PRVI zvezdin predsednik. Sta dalje reci.
    (UF, 2. avgust 2021 17:57)

    # Link komentara

  29. @Sudar dva bratska purgerska tima. Ko god da pobedi Zagreb ce da slavi. Komarovi ili Mamici. Videcemo.
    (mali udbaski timovi, 2. avgust 2021 16:33)

    Degutantno je pripisivanje drugom klubu,nesto sto je zajednicko tvom klubu.Osnovani ste u Zagrebu,vise od pola ekipe su vam bili hrvati,vazite kao drugi zagrebacki klub po jacini i navijacima a Tudjman vam je bio predsednik jedne od sekcija JSD.
    (Istina, 2. avgust 2021 17:24)

    Znaci druze degutantno je sve sto si slagao. Idemo prvo od vas: Osnovao vas Slavko KOmar i bio PRVI predsednik. Sa Krcunom i Bugarcicem. Preuzeli stadion Jugoslavije. Preuzeli klus "Student". NIste imali navijace ni stadion 20 godina (igrali na JNA). Arkan vas ucio cirilicu i uvek ste vazili za primitivniji deo. Tako je i danas.
    partizan: Osnovan u Domu vojske u Beogradu. Osnivaci 3 narodna heroja: Koca POpovic, Tempo, Dapcevic. Gospoda i dan danas. Od 5 igraca koji su igrali u Partizanu, trojica su sledecih 2 godine zavrsila u zvezdi. Toliko o tome. Poslednji hrvat u Partizanu 60ih godina. Vama Prosinecki juce igrao i bio trener. Kroz zvezdu prosao ubedljivo najveci broj hrvata. Zvanicno braca sa DInamom sa kojim ste spajali zastavae i igrali utakmice sa kombinovanim timoom. Onda Tirana i igranje u cast Enver Hodze.Itd itd. Tako da ako nekoga treba da bude sramota...sta cu ti ja. Dzabe vase lazi da operte svoju sramotu. Klasican kompleks imate.
    (prava ISTINA, 2. avgust 2021 17:56)

    # Link komentara

  30. @Sudar dva bratska purgerska tima. Ko god da pobedi Zagreb ce da slavi. Komarovi ili Mamici. Videcemo.
    (mali udbaski timovi, 2. avgust 2021 16:33)

    Degutantno je pripisivanje drugom klubu,nesto sto je zajednicko tvom klubu.Osnovani ste u Zagrebu,vise od pola ekipe su vam bili hrvati,vazite kao drugi zagrebacki klub po jacini i navijacima a Tudjman vam je bio predsednik jedne od sekcija JSD.
    (Istina, 2. avgust 2021 17:24)

    Znaci druze degutantno je sve sto si slagao. Idemo prvo od vas: Osnovao vas Slavko KOmar i bio PRVI predsednik. Sa Krcunom i Bugarcicem. Preuzeli stadion Jugoslavije. Preuzeli klus "Student". NIste imali navijace ni stadion 20 godina (igrali na JNA). Arkan vas ucio cirilicu i uvek ste vazili za primitivniji deo. Tako je i danas.
    partizan: Osnovan u Domu vojske u Beogradu. Osnivaci 3 narodna heroja: Koca POpovic, Tempo, Dapcevic. Gospoda i dan danas. Od 5 igraca koji su igrali u Partizanu, trojica su sledecih 2 godine zavrsila u zvezdi. Toliko o tome. Poslednji hrvat u Partizanu 60ih godina. Vama Prosinecki juce igrao i bio trener. Kroz zvezdu prosao ubedljivo najveci broj hrvata. Zvanicno braca sa DInamom sa kojim ste spajali zastavae i igrali utakmice sa kombinovanim timoom. Onda Tirana i igranje u cast Enver Hodze.Itd itd. Tako da ako nekoga treba da bude sramota...sta cu ti ja. Dzabe vase lazi da operte svoju sramotu. Klasican kompleks imate.
    (Prava ISTINA, 2. avgust 2021 17:55)

    # Link komentara

  31. Realno, sve osim sigurnog prolaza Dinama bilo bi veliko iznenađenje
    (Petrovaradin, 2. avgust 2021 17:49)

    # Link komentara

  32. @Pobeli smo liverpul, a treba da se bojimo od Dinama iz omalene Hrvatske. Ma kakvi, bice 5:0 za Zvezdu.
    (Petar, 02. avgust 2021 16:30)

    hAHHAHA koje poredjenje. Koja mitomanija. Sto ne kazes da vas Liverupl samo 6 dana kasnije nakantao 4:0 i to su stali u prvom poluvremenu? Drama, a?
    (ju ju, 2. avgust 2021 17:47)

    # Link komentara

  33. Zvezdi treba pod hitno! Desni bocni, Gobeljic ni u ludilu, jedan stoper Degenek otisao, ovaj Dragovic potrosen igrac, veznjak mani me kange da je dobar ostao bih u Sparti. Ali lopta je okrugla u fudbalu ne pobedjuje uvek bolji.
    (Djura, 2. avgust 2021 17:47)

    # Link komentara

  34. Pa, mi nećemo ni Šarif proći. Sem ako nam neko to ne kupi.
    (neznalica, 2. avgust 2021 17:42)

    # Link komentara

  35. Trazim smestaj u Zagrebu, imali ko sta da ponudi !!!
    (Pinki, 2. avgust 2021 17:42)

    # Link komentara

  36. Tko igra u Dinamu i tko mu sjedi na klupi (i za koje rep. igraju) vidjet ćeš ako slučajno prođete Moldavce.
    (Hr, 2. avgust 2021 14:10)

    Jedino sto ce navijaci Zvezde vidjeti ove godine, to je Liga Prvaka preko Poljaka u play offu. Drugo nista. Ako slucajno prodjemo Poljake, vidjecemo mi, ponizenje od prvaka Europe i svijeta na kultnoj srbijanskoj Marakani.
    (Domagoj, 02. avgust 2021 15:13)

    Hahaha, Domagoj odlican kontra-trol ??
    Ali sve se slazem!
    (stefan, 2. avgust 2021 17:37)

    # Link komentara

  37. Pobeli smo liverpul, a treba da se bojimo od Dinama iz omalene Hrvatske. Ma kakvi, bice 5:0 za Zvezdu.
    (Petar, 02. avgust 2021 16:30)
    Vi jednom dobili liverpul kući, i šta sa tim? Oni su izbacili Totenhem! Ne pobedili, već izbacili druze
    (igor, 2. avgust 2021 17:28)

    # Link komentara

  38. primjecujem da decki jos ne kuze razliku sta znaci nekoga pobijediti ili nekoga izbaciti.
    Zvezda je pobjedila Liverpula,ali je Liverpul prosao dalje
    dakle nije Zvezda prosla dalje,niti je ikoga izbacila:niti Liverpula,niti Tottenhema

    Dinamo je pobjedio Tottenham Hotpsur.ali Dinamo je i izbacio jedan Tottenham Hotspur

    od raspada SFRJ nijednom tim s Yu prostora nije uspjelo izbaciti ovakav jedan veliki tim kao Tottenham

    ponavljam:izbaciti
    ponavljam:ne samo pobijediti
    (Dinamo-Tottenham Hotspur 3-0, 2. avgust 2021 17:27)

    # Link komentara

  39. Pobeli smo liverpul, a treba da se bojimo od Dinama iz omalene Hrvatske. Ma kakvi, bice 5:0 za Zvezdu.
    (Petar, 02. avgust 2021 16:30)

    Ne verujem da ce Dinamo na utakmice protiv Zvezde izaci, kao Liverpul, sa rezervnim sastavom.
    (dnilo, 02. avgust 2021 17:06)

    Predvodjeni Maneom i Salahom to je tebi bio rezervni sastav? Teska je to bolest.
    (Zvezda, 2. avgust 2021 17:27)

    # Link komentara

  40. Šta je ovo? Nešto se grobosi ne javljaju na vesti o Dinamu...
    Zbog čega? Šta je problem?
    (ucucuc, 2. avgust 2021 17:26)

    # Link komentara

  41. Zvezda nemoze ispasti od Dinama bez obzira na sastab tima jednostavno nemoze joj Dinamo nista i to znaju starije generacije koje pamte SFRJ.Bice impresionirani samim izlaskom na marakanu i tu ce primiti tri komada a izgubice posle i na maksimiru.
    (Bane, 2. avgust 2021 17:25)

    # Link komentara

  42. Sudar dva bratska purgerska tima. Ko god da pobedi Zagreb ce da slavi. Komarovi ili Mamici. Videcemo.
    (mali udbaski timovi, 2. avgust 2021 16:33)

    Degutantno je pripisivanje drugom klubu,nesto sto je zajednicko tvom klubu.Osnovani ste u Zagrebu,vise od pola ekipe su vam bili hrvati,vazite kao drugi zagrebacki klub po jacini i navijacima a Tudjman vam je bio predsednik jedne od sekcija JSD.Razumem da te je sramota sto navijas za taj klub pa pokusavas da izmisljas i pises gluposti ali sam si izabrao da zivis sa sramotom citav zivot.
    (Istina, 2. avgust 2021 17:24)

    # Link komentara

  43. Ako oba tima prođu u play-off,neka ova utakmica bude prekretnica u odnosima dve države da se smiri sve,ljudi se odavno kreću tamo-ovamo pa neka pobedi fudbal i bolji ode u LŠ a poraženi u LE i ćao zdravo.
    (Lokator, 2. avgust 2021 17:20)

    # Link komentara

  44. Da se zvezdi pao dinamo pre par godina bio bih siguran da ce dinamo proci dalje,ali ovaj put sanse su 50:50.
    (Dare, 2. avgust 2021 17:19)

    # Link komentara

  45. Prvo bi trebalo da izbacite Legiju pa da razmisljate o Zvezdi.Imate prednost sto se revans igra u Zagrebu,imate i boljeg spica ali sto se tice ostalih pozicija u timu,nisam siguran da ste u prednosti.Bahacenje,pogotovo ono pre utakmica se obicno obije o glavu.
    (Realno, 2. avgust 2021 17:18)

    # Link komentara

  46. koliko se hrabre ovi zvezdaši :-), pa Dinamo je za njih zadnjih 30-tak god svemirski brod , uostalom i tablica UEFE sve govori
    (purger, 2. avgust 2021 17:11)

    # Link komentara

  47. Ako cemo doista bit realni, ovdje favorita nema. Evo bas pricam sa frendovima i skupa smo se svi uspjeli sloziti da su sanse za prolaz 50:50. Nitko nije izrazito jaci trenutacno. Obe momcadi imaju vrhunske vratare, Dinamo bolju obranu, Zvezda bolju sredinu a napad jednak. No, prvo treba proci suparnike. Sherrif je jako nezgodan a Legia posebice. Nemoj da se samo sokiramo ak na kraju ta dva kluba budu igrala :D Lijepi pozdrav.
    (Kresimir, 02. avgust 2021 12:45)

    Svaki put mi ulepša dan, kada na stranama koje, inače, pršte od prostakluka i provokacija na vest o susretu Srbije i Hrvatske, pročitam normalan komentar.
    Svaka čast?
    (Nenad, 2. avgust 2021 17:07)

    # Link komentara

  48. Pobeli smo liverpul, a treba da se bojimo od Dinama iz omalene Hrvatske. Ma kakvi, bice 5:0 za Zvezdu.
    (Petar, 02. avgust 2021 16:30)

    Ne verujem da ce Dinamo na utakmice protiv Zvezde izaci, kao Liverpul, sa rezervnim sastavom.
    (dnilo, 2. avgust 2021 17:06)

    # Link komentara

  49. Zasto poruka Partizan Zvezda 7:1 ne ispunjava uslove objavljivanja komentara, čime taj istorijski spektakl vredja nekog na b92?
    (Belgrade blackANDwhite, 2. avgust 2021 15:55)

    Eto objavili su. A sad ti nama lepo objasni koja je poenta tog komentara? Kakve veze ima Partizanova pobeda od 7:1 nad Zvezdom iz 1953. godine, sa potencijalnom utakmicom Zvezda Dinamo?
    (beogradski, 2. avgust 2021 17:06)

    # Link komentara

  50. Dinamo je više puta izbacio Šerifa, moraće opet...Deco sa Severa, imate dve opcije, ili ispasti od Šerifa ili od Dinama..:)
    (beograd ceo crno beo, 2. avgust 2021 14:11

    Zvezda je uvek imala spektakularne utakmice,i eto jos jedne u najavi.Naravno svi ce da gledaju Zvezdu,cak i deca sa juga.
    Nego s kim ono igra patlidzano iz zagorja?
    (CZ, 2. avgust 2021 16:12)

    hahahah koji kompleks. Koliki samo napor da ubedite nekog da ste bitni, koliko samo energije je ulozeno...i nista. Ubi vas nebitnost. A o zagorju najmanje moze da prica Komarov tim.
    (ju ju, 2. avgust 2021 16:31)

    Procitaj ponovo istoriju,komar nije bio u tadasnjoj upravi Zvezde,dok je general franjo tudjman u partizanovi bio.
    (Red, 2. avgust 2021 17:06)

    # Link komentara

  51. Nas sta se vi lozite.jaki su nam i klubovi i liga pa imamo i jedni i drugi sa cim da se hvalimo.ne znas kod koga je vece sranje.
    (Ns, 2. avgust 2021 17:04)

    # Link komentara

  52. Dinamo je favorit protiv Crvene Zvezde,pod uslovom da oboje prodju Legiju i Sheriffa...ali treba to pokazat na terenu..
    naravno da i Crevena Zvezda moze dalje.odlucice nervoza,smirenost,nijanse i raspolozenje igraca tog dana,ili tih dana

    nadam se da ce mozak i pamet presuditi kod navijaca,da bude sto manje divljackih uvreda s tribina ili da ih uopce ne bude:kao Ubi srbina,ubi hrvata i ostala sranja.ajmo pokazat da mozemo sportski navijat bez tih uvreda.
    jer bi Uefa oboje mogla izbacit i dat nam zabranu na par godina ,a ko time gubi?samo mi- navijaci
    (Dinamo-Tottenham Hotspur 3-0, 2. avgust 2021 16:59)

    # Link komentara

  53. Novi rat na pomolu?
    (Siniša Milosavljević, 2. avgust 2021 16:59)

    # Link komentara

  54. Neverica. Sa Zvezdom zadnjih godina su mi se ispunili svi mogući snovi... a utakmica sa Dinamom je šlag na torti.
    Od malena sam čekao ovaj meč.
    Povratak na Maksimir će biti ispunjenje snova. Napred Zvezdo! Oni su favoriti i ako ih izbacimo bukvalno će plakati.
    (4k4.Dex, 2. avgust 2021 16:58)

    # Link komentara

  55. hrvatski i srpski nogomet ne idu u istu rečenicu.
    Kratko i jasno, a sve objašnjeno.
    (Loreda, 02. avgust 2021 15:09)

    Ne idu, ne idu. Srbijanski nogomet ima klub prvaka Europe i svijeta, 4 nogometna trofeja skupa, a hrvatski ima komplekse i mitove. I da, skupa 0 trofeja. Doista ne ide u istu recenicu, nesto pametno i od nas Hrvata.
    (Antex, 02. avgust 2021 15:18)

    Tužni živ si. Još uvijek nema tableta protiv brojanja bejbi trofeja i trofeja koji je Zvezda osvojila kao prvak Jugoslavije? Nažalost nema ti onda pomoći.
    (leptirica, 2. avgust 2021 16:57)

    # Link komentara

  56. ErwinHR
    Ja kao grobar moram da ti odgovorim a pritom uopste ne volim Zvezdu.
    Lazes bre, nemoguce je da su Zvezda i Dinamo odigrali samo 90 utakmica. Zajednicka liga je bila 45 godina i svake godine po dve utakmice, to je 90 utakmica. A koliko puta si igrali u kupu Marsala i plus neki tur iri i prijateljskke. Tako ako se vec pozivas na statistiku onda bar to uradi kako treba. Znaci ukupan broj utakmica, pobede, porazi i nereseno. I gol razlika. Nemam vremena da trazim ali sam siguran da Zvezda ima bar 10 pobeda vise. I ne sumnjam da ce vec neko napisati potpunu statistiku.
    (fenomen, 2. avgust 2021 16:56)

    # Link komentara

  57. Samo nek se loze,procicete isto onako kao kada je Batica Mirkovic uhvatio Jarnija
    (macconi, 2. avgust 2021 16:55)

    # Link komentara

  58. Zvezda je uvek imala spektakularne utakmice,i eto jos jedne u najavi.Naravno svi ce da gledaju Zvezdu,cak i deca sa juga.
    Nego s kim ono igra patlidzano iz zagorja?
    (CZ, 2. avgust 2021 16:12)

    hahahah koji kompleks. Koliki samo napor da ubedite nekog da ste bitni, koliko samo energije je ulozeno...i nista. Ubi vas nebitnost. A o zagorju najmanje moze da prica Komarov tim.
    (ju ju, 2. avgust 2021 16:31)

    Kompleks?Od vas?sine na cemu si?
    (CZ, 2. avgust 2021 16:54)

    # Link komentara

  59. U pravu je
    (Milos, 2. avgust 2021 16:54)

    # Link komentara

  60. Ajmo sad skroz realno, prošlo je trideset godina od našeg zadnjeg susreta...Dinamo je sada ozbiljan, jako ozbiljan klub i u europskim okvirima, puno ozbiljniji nego je bio za vrijeme bivše države..ajmo reći da su šanse 60:40 za Dinamo i to samo zato jer ste jako dobri i fanatični na "Rajku Mitiću" nošeni publikom, ali je realnost da se mi vas uopće ne pribojavamo ako budemo pravi..veselim se našem meču nakon toliko godina ali ajmo prvo "skočiti pa reći hop" i proći Legiju i Sheriff... pozdrav iz ZG..
    (ErwinHR, 2. avgust 2021 16:53)

    # Link komentara

  61. A sto Dinamo i Zvezda ne igraju u dublu protiv Partizana? Moze i Hajdik da ih pojača. E to bi bilo interesantno. Da Maminjo i Terzinjo izaberu jedan tim od igraca ova dva kluba pojacana sa nekim hajdokovcem pa da ih Partizan otrese ko šljivu.
    (fenomen, 2. avgust 2021 16:48)

    # Link komentara

  62. Nemamo ni vi ni mi šta da dokazujemo nekome, već smo X puta dokazali da smo divljaci i jedni i drugi.
    (mighty banana, 2. avgust 2021 16:47)

    # Link komentara

  63. Želim da CZ izudarate ukupno 8:0,jer to je lopovski klub od svog postojanja.
    (nik sloter, 2. avgust 2021 16:47)

    # Link komentara

  64. jedino je sigurno..ako dođe do utakmice između Dinama i Zvezde bit će to nogometni praznik!! teško je prognozirat pobjednika ali realno Dinamo je jači i bio bi favorit!!!
    (realno, 02. avgust 2021 15:51)
    realno gledano, Dinamo jeste favorit ali ne izraziti. Lose su usli u sezonu, mada ni Zvezda ne blista ali je ovo vrsta duela u kojem nije sve u kvalitetu. U svakom slucaju, spektakl u najavi i jedan od retkih duela koji dize region na noge, cast ostalim.
    (Tormund, 2. avgust 2021 16:47)

    # Link komentara

  65. Nikad laksi play off za Dinamo. Serifa smo vec izbacivali vise puta a i ovaj puta cemo!
    Ipak bi radije zvezdu lskse bi nam bilo, ali imaju sanse prtiv serifa ko tele kod mesara..
    (Ferdo, 02. avgust 2021 16:24)
    sto je purgeru milo to mu se i slilo. Zapravo je Dinamo mogao bolje proci, Zvezda nije jer je dobila najlakseg protivnika. Ovaj Dinamo nije onaj isti od prosle sezone, a i tada ste ispali od Ferencvarosa. Sve je otvoreno, realno je da oba tima prodju dalje, Zvezda cak i nesto lakse jer je Serif ipak slabiji od Legije. Ipak zelimo vam da prodjete, pa da vidimo ko je je tele a ko mesar.
    (Tormund, 2. avgust 2021 16:44)

    # Link komentara

  66. Proci ce oni isto kao i Kairat.
    (Nikola, 2. avgust 2021 16:39)

    # Link komentara

  67. Ukoliko prodju, taj mec izmedju Dinama i Zvezde bice mec visokog rizika. Tako da od publike nece biti nista. Ali se nadam da ce fudbal biti vrhunski.
    (Aksal, 2. avgust 2021 16:34)

    # Link komentara

  68. Nikad laksi play off za Dinamo. Serifa smo vec izbacivali vise puta a i ovaj puta cemo!
    Ipak bi radije zvezdu lskse bi nam bilo, ali imaju sanse prtiv serifa ko tele kod mesara..
    (Ferdo, 2. avgust 2021 16:24)

    Поздравио те Скендербег.
    (Марко, 2. avgust 2021 16:33)

    # Link komentara

  69. Sudar dva bratska purgerska tima. Ko god da pobedi Zagreb ce da slavi. Komarovi ili Mamici. Videcemo.
    (mali udbaski timovi, 2. avgust 2021 16:33)

    # Link komentara

  70. @Dinamo je više puta izbacio Šerifa, moraće opet...Deco sa Severa, imate dve opcije, ili ispasti od Šerifa ili od Dinama..:)
    (beograd ceo crno beo, 2. avgust 2021 14:11

    Zvezda je uvek imala spektakularne utakmice,i eto jos jedne u najavi.Naravno svi ce da gledaju Zvezdu,cak i deca sa juga.
    Nego s kim ono igra patlidzano iz zagorja?
    (CZ, 2. avgust 2021 16:12)

    hahahah koji kompleks. Koliki samo napor da ubedite nekog da ste bitni, koliko samo energije je ulozeno...i nista. Ubi vas nebitnost. A o zagorju najmanje moze da prica Komarov tim.
    (ju ju, 2. avgust 2021 16:31)

    # Link komentara

  71. Ako prođe Šerif...ako...jer tu su negdje po kvaliteti Zvezda će naletiti na Dinamo koji će je tako natamburati da će se poslije morati ispričavati svojim navijačima.
    (Rajko, 2. avgust 2021 16:31)

    # Link komentara

  72. Za ove koji misle da je Dinamo bio redovna mušterija Zvezde evo i statistike:


    Crvena Zvezda - Dinamo : ukupno, pobjeda, neriješeno,poraz 90-32-28 -30

    Znači, samo dvije pobjede Zvezde više, a to ćemo sad izjednačiti u slijedeće dvije utakmice...
    (ErwinHR, 2. avgust 2021 16:31)

    # Link komentara

  73. Zvezda je u KL, to je za zvezdu kao LP. Mali klub koji dominira u jingjong ili pingpong amaterskoj ligi.
    (nogomet, 2. avgust 2021 16:30)

    # Link komentara

  74. Pobeli smo liverpul, a treba da se bojimo od Dinama iz omalene Hrvatske. Ma kakvi, bice 5:0 za Zvezdu.
    (Petar, 2. avgust 2021 16:30)

    # Link komentara

  75. Zvezda je gulila Partizan, Partizan je razvaljivao Hajduk, Hajduk je medjusobno bolji od Zvezde a Dinamo je sa svima bara-bara sve u 3-4 pobjede razlike. Inace pored Hajduka jedini poozitivni skor sa Zvezdom ima Iskra iz Bugojna koja je igrala jednu sezonu Prvu ligu. U BG je bilo 0:0 a u Bugojnu 1:0 za domacina. :)))
    (Nikola MNE, 2. avgust 2021 16:27)

    # Link komentara

  76. Za sada jedino što je objektivno je ono što kaže neutralni transfermarkt. Što će biti na terenu ostaje da vidimo. Ostavite se pustih prijetnji jer pucate iz prazne puške.
    (Loreda, 2. avgust 2021 16:25)

    # Link komentara

  77. Легија пролази даље.
    (Ђенерал, 2. avgust 2021 16:25)

    # Link komentara

  78. Nikad laksi play off za Dinamo. Serifa smo vec izbacivali vise puta a i ovaj puta cemo!
    Ipak bi radije zvezdu lskse bi nam bilo, ali imaju sanse prtiv serifa ko tele kod mesara..
    (Ferdo, 2. avgust 2021 16:24)

    # Link komentara

  79. Ko misli da je zreb namešten (+), ko misli da je UEFA poštena (-)
    (Rralan, 2. avgust 2021 16:20)

    # Link komentara

  80. Ni meni nije drago... nikako nisam voleo ovaj spoj. Prosto ne treba nam... ni jednima ni drugima :(
    A treba sacekati da se prodje 3.kolo.
    (Piš Živi, 2. avgust 2021 16:18)

    # Link komentara

  81. Legija izbacuje Šerifa na penale.
    (Dragan, 2. avgust 2021 16:17)

    # Link komentara

  82. Dva tima u istim bojama - bojama hrvatske sahovnice. S tim sto je na zastavama zvezdasa iz 90ih i ranije (sa kockicama) uvek pocinjala sa belom bojom, dok je hrvatima sahovnica pocinjala crvenom. Lako je naci te slikena netu.
    (UF, 2. avgust 2021 16:13)

    # Link komentara

  83. Dinamo je više puta izbacio Šerifa, moraće opet...Deco sa Severa, imate dve opcije, ili ispasti od Šerifa ili od Dinama..:)
    (beograd ceo crno beo, 2. avgust 2021 14:11

    Zvezda je uvek imala spektakularne utakmice,i eto jos jedne u najavi.Naravno svi ce da gledaju Zvezdu,cak i deca sa juga.
    Nego s kim ono igra patlidzano iz zagorja?
    (CZ, 2. avgust 2021 16:12)

    # Link komentara

  84. Konačno duel dva više nego prijateljska kluba iz bivše Jugoslavije.
    (crvena veštica iz fekalnog kolektora, 2. avgust 2021 16:09)

    # Link komentara

  85. Steta, Legija nikad jaca.
    (ica luben, 2. avgust 2021 16:09)

    # Link komentara

  86. Damir, 02. avgust 2021 14:16)
    To ce se videti na terenu, Liverpul je vredeo 700mil pa je ispracen dvojkom.Dragovic i Ivanic nemaju mesta u dinamu?Ja nebih uzeo ni jednog iz dinama u Zvezdu.
    (zex, 2. avgust 2021 16:08)

    # Link komentara

  87. Dal ce Dinamo da prodje Legiju,da li ce Zvezda Serif, nemojte unapred. Pogotovu Legija, preozbiljan tim.
    (Basile, 2. avgust 2021 16:05)

    # Link komentara

  88. Gazi purgere!
    (Nikola, 2. avgust 2021 16:04)

    # Link komentara

  89. Zasto poruka Partizan Zvezda 7:1 ne ispunjava uslove objavljivanja komentara, čime taj istorijski spektakl vredja nekog na b92?
    (Belgrade blackANDwhite, 2. avgust 2021 15:55)

    # Link komentara

  90. jedino je sigurno..ako dođe do utakmice između Dinama i Zvezde bit će to nogometni praznik!! teško je prognozirat pobjednika ali realno Dinamo je jači i bio bi favorit!!!
    (realno, 2. avgust 2021 15:51)

    # Link komentara

  91. Čim se Mamić razgalamio, znači da se uplašio. Smrt i Crvena zvezda uvek dođu po svoje.
    (Srdjan, 2. avgust 2021 15:50)

    # Link komentara

  92. ne volim ga, ali u pravu je čovjek!
    (petrica kerempuh, 2. avgust 2021 15:38)

    # Link komentara

  93. Partizan je dobio PETARDU od Dinama, a sada je na redu Zvezda.
    (Vera, 02. avgust 2021 14:57)

    Mi trenutno možemo da vam damo q (kao i uvek u prošlosti), a za posle ćemo da vidimo.....
    ((Vera, za tebe je moj prava mera), 2. avgust 2021 15:30)

    # Link komentara

  94. Da podsetimo, ni Zvezda ni Dinamo nisu jos u sledecem kolu. Toliko o tome, za sada.
    (Popaj, 2. avgust 2021 15:29)

    # Link komentara

  95. Intervju sa osuđenim kriminalcem, umesto toliko poštenih legendi Dinama?
    (Ринсвинд, 02. avgust 2021 13:18)

    Isto kao i kod nas sa Terzom.
    (Matrix, 2. avgust 2021 15:10)

    Терза није осуђен, тако да то не може да буде исто.
    (Марко, 2. avgust 2021 15:28)

    # Link komentara

  96. Konačno. Ala će da "pukne petarda" kao onomad kod komšija.
    (Mimi, 2. avgust 2021 15:25)

    # Link komentara

  97. poljski ce prc agregat i tamo i vamo i tako da nece doci do taj susret! pozdrav svi ljudi dobra volja.😉
    (satanslovensko, 2. avgust 2021 15:24)

    # Link komentara

  98. Dinamo je doista slab. Nema Dinamo tu snagu proci ovakvu Zvezdu, tu se slazem sa objektivnim sunarodnjacima.
    (leptirica, 2. avgust 2021 15:22)

    # Link komentara

  99. Tko igra u Dinamu i tko mu sjedi na klupi (i za koje rep. igraju) vidjet ćeš ako slučajno prođete Moldavce.
    (Hr, 02. avgust 2021 14:10)

    Bice da si mlaf. Czv je i vas i vas klub koji trenutno ima prebivaliste u Srbiji dugi niz godina ponizavala i ucila ko je najveci. Zasto mislis da ce sada biti drugacije??? Mislim, ako dodjete do Czv, jer su velike sanse da necete...
    (Sremac, 2. avgust 2021 15:20)

    # Link komentara

  100. U Zagrebu neka navijace vodi Tompson a u Beogradu Delije sa Ravne gore.
    Fini su to ljudi, trag im se zameo.
    (Sabo, 2. avgust 2021 15:20)

    # Link komentara

  101. Мали је то клуб...па они су оборили све негативне рекорде у Европском фудбалу...у бившој Југи били редовне муштерије....мали били мали остали...сад ће им бити то још јасније ако не утекну
    (драганнн, 2. avgust 2021 15:20)

    # Link komentara

  102. Искрено се надам сусрету са Динамом и поеди Звезде.Надам се и да ће политика и мржња заобићи овај надам се спортски догађај
    (Бобан-со, 2. avgust 2021 15:18)

    # Link komentara

  103. hrvatski i srpski nogomet ne idu u istu rečenicu.
    Kratko i jasno, a sve objašnjeno.
    (Loreda, 02. avgust 2021 15:09)

    Ne idu, ne idu. Srbijanski nogomet ima klub prvaka Europe i svijeta, 4 nogometna trofeja skupa, a hrvatski ima komplekse i mitove. I da, skupa 0 trofeja. Doista ne ide u istu recenicu, nesto pametno i od nas Hrvata.
    (Antex, 2. avgust 2021 15:18)

    # Link komentara

  104. Zasto objavljujete komentare na stranom jeziku,pola reci ne razumem.
    Ako ja napisem na mom Kineskom hocete li objaviti ?
    (JING, 2. avgust 2021 15:18)

    # Link komentara

  105. Najjaci su mi ovi Hrvati sto glume Srbe pod srbijanskim nickovima i mitomanisu za Dinamo. Skuzite vise da je Dinamo ocajan od starta sezone, los, spor, bezidejan, propuh u obrani. Vec protiv Legie cemo tesko proci, jer su oni poslije par losih sezona ponovno ozbiljna momcad i mogu nas izbacit. Vidjecete uskoro da ce Conferencijska Liga bit premija za ocajan Dinamo ove godine.
    (NK Primamo, 2. avgust 2021 15:16)

    # Link komentara

  106. Iako sam zvezdaš teško...
    (MARKEĐANI, 2. avgust 2021 15:16)

    # Link komentara

  107. U bivsoj Jugi:
    Po mom secanju,
    Hajduk je przio Zvezdu i Dinamo.
    Zvezda je przila Partizan i Dinamo.
    Partizan je przio Hajduk i Dinamo.
    Najgori skor ima Partizan sa Zvezdom.
    Tabela od 1946.-1991. Je:
    Zvezda 392 boda
    Partizan 371 bod
    Dinamo 360 boda
    Hajduk 344 boda
    Računamo 3 pobeda,1 nereseno.
    Upravo je takva i statistika(sad sam proverio).
    Znaci da Dinamo ispada ako dođje do susreta.
    Po prvi put bi ja navijao za Zvezdu kad igra sa nekim timom iz Ex Ju.
    (Djed Gavrilo, 2. avgust 2021 15:15)

    # Link komentara

  108. Isto kao i kod nas sa Terzom.
    (Matrix, 02. avgust 2021 15:10)

    Terzu treba jedino osuditi jer godinama gazi mali Partizan
    (Bane, 2. avgust 2021 15:14)

    # Link komentara

  109. Tko igra u Dinamu i tko mu sjedi na klupi (i za koje rep. igraju) vidjet ćeš ako slučajno prođete Moldavce.
    (Hr, 2. avgust 2021 14:10)

    Jedino sto ce navijaci Zvezde vidjeti ove godine, to je Liga Prvaka preko Poljaka u play offu. Drugo nista. Ako slucajno prodjemo Poljake, vidjecemo mi, ponizenje od prvaka Europe i svijeta na kultnoj srbijanskoj Marakani.
    (Domagoj, 2. avgust 2021 15:13)

    # Link komentara

  110. Prvo prođite Legiju, pa onda pričajte)
    (slavko, 2. avgust 2021 15:12)

    # Link komentara

  111. Partizan je dobio PETARDU od Dinama, a sada je na redu Zvezda.
    (Vera, 02. avgust 2021 14:57)

    Pa ne igra Zvezda sa Partizanom nego sa Primamom. Primamo ce dobiti petardu sada.
    (Helica, 2. avgust 2021 15:12)

    # Link komentara

  112. Intervju sa osuđenim kriminalcem, umesto toliko poštenih legendi Dinama?
    (Ринсвинд, 02. avgust 2021 13:18)

    Isto kao i kod nas sa Terzom.
    (Matrix, 2. avgust 2021 15:10)

    # Link komentara

  113. Intervju sa osuđenim kriminalcem, umesto toliko poštenih legendi Dinama?
    (Ринсвинд, 02. avgust 2021

    Koja objektivnost ahahaha
    (Lice sa poternice, 2. avgust 2021 15:09)

    # Link komentara

  114. hrvatski i srpski nogomet ne idu u istu rečenicu.
    Kratko i jasno, a sve objašnjeno.
    (Loreda, 2. avgust 2021 15:09)

    # Link komentara

  115. Balkanska posla, nisu jos ni prošli ovo kolo, a vec planiraju kako ce međusobno da igraju...
    (stanke..., 02. avgust 2021 12:48)

    Ne pricaj u mnozini, kad se ovi iz hrvacke busaju, sta kog djavola pricas u mnozini???
    (Bane, 2. avgust 2021 15:08)

    # Link komentara

  116. Sve dzamije u obl.... cek pogresna pesma XD
    (Zlatko bot, 2. avgust 2021 15:06)

    # Link komentara

  117. Partizan je dobio PETARDU od Dinama, a sada je na redu Zvezda.
    (Vera, 02. avgust 2021 14:57)

    E, ako ti Vera kažeš onda ok....
    (munze, 2. avgust 2021 15:06)

    # Link komentara

  118. Brate maminjo nadam se si se ovaj put zeznuo!!! Veliko postovanje imas barem od mene!!! Sportski pozdrav
    (borisc, 2. avgust 2021 15:05)

    # Link komentara

  119. bice lepo da dejo snstankovic ispadne od dinama
    vodja ce da odlepi

    meni.kao.zvezdasu.svejedno
    zvezda ionako nema pojma za lš
    (kalcokera I Croasano jaguar, 2. avgust 2021 15:04)

    # Link komentara

  120. Ko će kome da pruži podršku nego svoj svome.Uz purgere će biti njihovi prijatelji zagorci iz JSD. Navijači 2 kluba sa istim geografskim poreklom doživotno frustrirani od strane evropskog i svetskog šampiona.
    (Patlidžan šampinjon, 2. avgust 2021 15:04)

    # Link komentara

  121. Ovo nije ni sjena proslogodisnjeg Dinama. Dinamo ce u HNL-u u najboljem slucaju biti treci! Sa ovakvim Dinamom moze svatko igrati i ocekivati pobjedu. Najlosiji Dinamo u zadnjih 20 godina!
    (Hrvatska, 2. avgust 2021 15:01)

    # Link komentara

  122. Da pokušamo malo pogledati stvari objektivno. Vrijednost Dinama na Transfermarktu je 133,30 milijuna eura za 37 igrača (3,60 milijuna po igraču),a Zvezde 64,15 za 33 igrača (1,94 milijuna po igraču). Prema klupskom koeficijentu, Dinamo je 33. momčadd Europe sa koeficijentom 44,50, a Zvezda 50. europski tim, sa koeficijentom 32,50. Na nedavnom Euru Dinamo je imao 7 reprezentativaca (bilo ih je , ali Gvardiol je otišao) od kojih su dvojica isplai u prvom krugu, četvorica u osmini finala i jedan u polufinalu. Svi su imali značajne role na Euru. Zvezda nije imala ni jednog igrača na Euru. Najvredniji Zvezdin igrač Ivanić bi u Dinamu bio tek 8. po vrijednosti. I sad, usporedba po imenima, kako to izgleda na papiru:

    Borjan - Livaković
    Rodić - Moubandje
    Dragović - Lauritsen
    Pankov - Teophile (Perić)
    Gobeljić - Ristovski
    Kanga - Ademi
    Sanogo - Jakšić
    Falco - Majer
    Katai - Oršić
    Ivanić - Ivanušec
    Diony - Petković

    Uz najbolju volju, i to nategnuto, od zvezdinih igrača jedino bi Rodić mogao upasti u prvih jedanaest Dinama (da Guardiol nije prodan u Leipzig, niti on). Gledano sa stajališta neutralnog kladioničara, Dinamo je zicer.
    (Damir, 02. avgust 2021 14:16)

    Kad bi se fudbal igrao statistički onda bi ovo bilo ok. Gledano tako, mi nikad ne bi ušli u LŠ i LE ovih godina. Ali znaš ti dobro da to veze sa vezom nema. Spremite se...
    (Igra bez granica, 2. avgust 2021 15:01)

    # Link komentara

  123. Mislim da pobeda u eventualnom duelu donosi neki nevažni prestiž ali ne i apsolutno dobro pobedniku. Nekako je u ovom trenutku liga šampiona preveliki zalogaj za oba kluba. Nemaju oni tamo šta da traže i 4. mesto je tu otprilike zagarantovano. I Zvezda i Dinamo treba da budu zahvalini protivnicima koji su ih izbacili iz kvalifikacija za lš prošle godine jer su potom u ligi evrope imali zapažene uspehe, jednako novca kao da su bili u lš plus igrače koji su igrali fudbal a ne neki antifudbal protiv nadmoćnih protivnika
    (srki, 2. avgust 2021 15:01)

    # Link komentara

  124. Ja se nadan da će ispast oba.
    (Netijak, 2. avgust 2021 15:00)

    # Link komentara

  125. Alfa i omega?
    Obicni kriminalac koji je zbrisao u BiH.
    Samse su 50/50 ali treba prvo doci do tog meca.
    (Dragon, 2. avgust 2021 14:59)

    # Link komentara

  126. Ja se nadan da će ispast oba.
    (Netijak, 2. avgust 2021 14:59)

    # Link komentara

  127. Niste shvatili poentu ove utakmice. Mamić ne može u HR jer bi ga zatvorili odmah, ali u Srbiju može. Naručio je utakmicu da može otići pogledati Dinamo u Beogradu i to je to. Dinamo je previše jak da bi izgubio od Zvezde. Svaka čast Zvezdi ali je Dinamo dimenzija više. Naravno, čuda su moguća.
    (True, 02. avgust 2021 14:16)

    Pa ne može ni u Srbiju. Nema državljanstvo Srbije da se može na to pozivati. Bilo gdi se makne iz BiH mora biti uhapšen. Ovo za jačinu se slažem, makar to mnogi ovdje ne vide.
    (leptirica, 2. avgust 2021 14:59)

    # Link komentara

  128. Brøndby je u usponu forme. Na gostovanju protiv Vejle je klupska legenda Mikael Uhre zabio vec u 3. minutu, ali sledece nedelje nas ceka treceplasirani Copenhagen i tu bi moglo da bude nezgodno. U svakom slucaju, Mette Fredriksen je najavila subvencije za razvoj danskog omladinskog fudbala, novi stadion i konacni razracun sa huliganima (a kao fora navijacima) Midtjyllanda.
    (Brøndby, 2. avgust 2021 14:58)

    # Link komentara

  129. Partizan je dobio PETARDU od Dinama, a sada je na redu Zvezda.
    (Vera, 2. avgust 2021 14:57)

    # Link komentara

  130. Mamic uvjek simpatican
    (Milorad Atlija, 2. avgust 2021 14:57)

    # Link komentara

  131. Bez brige,neće doći do toga susreta..
    (petar, 2. avgust 2021 14:56)

    # Link komentara

  132. Dinamo - zvezda, Partizan - Olimpija...moguce da UEFA "ispipava" teren za neku Balkansku ligu
    (Miki, 2. avgust 2021 14:56)

    # Link komentara

  133. Zar ovaj nije u zatvoru?
    (DPb, 2. avgust 2021 14:56)

    # Link komentara

  134. Mučki provokator 😀
    (Mrgud, 2. avgust 2021 14:43)

    # Link komentara

  135. Ako budu igrali,prije utakmice predstavnici klubova na ručak idu
    (mario, 2. avgust 2021 14:41)

    # Link komentara

  136. Ponavljam, nema šanse da će doći ove sezone do te utakmice jer će bar jedni, ako ne i drugi ispasti u ovom kolu.
    (Che, 2. avgust 2021 14:36)

    # Link komentara

  137. Zasto toliko navijača Zvezde navija za Legiju?:)
    (Belgrade blackANDwhite, 2. avgust 2021 14:34)

    # Link komentara

  138. sta ste se zapalili, pa prvo treba da dodje do toga susreta.
    (comi, 2. avgust 2021 14:33)

    # Link komentara

  139. Dakle u ovom kolu navijam za Zvezdu i Dinamo, a u play offu sam neutralan. Jedva čekam.
    (Belgrade blackANDwhite, 2. avgust 2021 14:32)

    # Link komentara

  140. Модри ће да добију по њушци од Легије...а од нас би тек добили по ушима...
    (драганнн, 2. avgust 2021 14:32)

    # Link komentara

  141. Dinamo ima kompleks od Crvene Zvezde.Ako do meca dodje prolazimo u LS.Posebno dobro sto se prvi mec igra u Beogradu
    (Nenaks, 2. avgust 2021 14:31)

    # Link komentara

  142. Degenek u prvi tim pod hitno!
    (Ne igrajte se sa zvezdom, 2. avgust 2021 14:30)

    # Link komentara

  143. a na kraju igraju legia-sherif ?
    (123, 2. avgust 2021 14:29)

    # Link komentara

  144. Ove godine je legija opaka ekipa... opaka ...

    Polako sa prognozama, mamice ...
    (Jack, 2. avgust 2021 14:28)

    # Link komentara

  145. Da biste stigli do srpskog šampiona trebate prvo da preskocite poljskog.

    A ako i tu budete imali sreće ... sa Zvezdom vam se zna... slaba će vam vajda bude od ovih mamićevih iluzija ...
    (Ombre, 2. avgust 2021 14:27)

    # Link komentara

  146. Zvezda je posle Salcburga najopasnija ekipa ovde ... into što prošle godine nije igrala LŠ ne znači ništa jer je bila Korona i nije bilo drugog meča na Marakani.

    Ne BiH se ja puno radovao na Mamicevom mestu ... samo polako.
    (Rocky, 2. avgust 2021 14:23)

    # Link komentara

  147. Sve sve ali stadion Maksimir je najruzniji stadion na koji sam bio i tacka .
    (kladzom do bola, 2. avgust 2021 14:23)

    # Link komentara

  148. Ajmo ZVEZDO, prvo serif, a onda nista sladje nego modre po ko zna koji put da se uniste!!!
    🔴⚪🔴
    (Montenegrinos, 2. avgust 2021 14:22)

    # Link komentara

  149. Problem je sto Dinamo nece proci Legiju. Ovaj Serif je mesan,ne znaju gde su konja vezali. Tako da od epskog dvoboja nece biti nista.
    (Buč, 2. avgust 2021 14:22)

    # Link komentara

  150. U Zvezdi trenutno igraju: Borjan, reprezentativac Kanade, Sanogo Obale Slonovace, Degenek Australije, Gajic i Krsticic Srbije, Ben Komorskih Ostrva, Dragovic Austrije, Ivanic Crne Gore. Nista manje od par reprezentativaca Hrvatske i jednog Makedonije iz Dinama. Smesan si.
    (plavi bechar, 2. avgust 2021 13:53)

    Tko igra u Dinamu i tko mu sjedi na klupi (i za koje rep. igraju) vidjet ćeš ako slučajno prođete Moldavce.
    (Hr, 2. avgust 2021 14:10)

    Gajic i Krsyicic nisu reprezentativci Srbije, a i rezerve su u Zvezdi. Zaboravio si da je Kanga najbolji vezni igrac Zvezde reprezentativac Gabona.
    (Zvezda, 2. avgust 2021 14:22)

    # Link komentara

  151. Neće proći Legiju i Zvezdu, kao što nisu prošli Omoniju:)
    (V.P, 2. avgust 2021 14:22)

    # Link komentara

  152. Polako, sokolovi... prvo pobedite Legiju :-)

    Isto važi i za Zvezdu... prvo priđite naredne protivnike ...
    (O3on, 2. avgust 2021 14:22)

    # Link komentara

  153. Kako stvari stoje: Legia - Sheriff.
    (XxX, 2. avgust 2021 14:21)

    # Link komentara

  154. Naravno, ne treba biti vidovit ili neki stručnjak da bi se došlo do takve prognoze.
    Razlika u klasi je evidentna svakome ko ima oči, od ostrašćenih sa kataraktom
    to ne treba ni očekivati. Hladan tuš sledi.
    (Aca, 02. avgust 2021 14:14)

    Tocno. Razlika u klasi ocito na strani Zvezde ove godine. A tus odavno poliva Dinamo, ne mogu ni u ligi pobijedjivat.
    (Osijek, 2. avgust 2021 14:18)

    # Link komentara

  155. Hrvati, nije vam Zvezda Partizan. Mi znamo da igramo ovakve utakmice i pobedimo. Bice ovo sve samo ne obicne utakmice. Rat, ali fudbalski. Drzte se dobro. A ja drzim palceve da pobedite Poljake.
    (U boj, 2. avgust 2021 14:18)

    # Link komentara

  156. pa nije Zvezda Partizan pa da joj u Zagrebu utrpaju 5 kom.Ako dodje fo ovog dvomeca sanse su 50:50.
    .
    .
    Polako, polako, videćemo kako će proći Zvezda. Partizan kad je igrao igrači se sa pravom bojali za vlastite živote, igrali su u strahu, utakmica i nije trebala biti održana pod tim uslovima.
    (ORLANDO, 2. avgust 2021 14:18)

    # Link komentara

  157. Niste shvatili poentu ove utakmice. Mamić ne može u HR jer bi ga zatvorili odmah, ali u Srbiju može. Naručio je utakmicu da može otići pogledati Dinamo u Beogradu i to je to. Dinamo je previše jak da bi izgubio od Zvezde. Svaka čast Zvezdi ali je Dinamo dimenzija više. Naravno, čuda su moguća.
    (True, 2. avgust 2021 14:16)

    # Link komentara

  158. Da pokušamo malo pogledati stvari objektivno. Vrijednost Dinama na Transfermarktu je 133,30 milijuna eura za 37 igrača (3,60 milijuna po igraču),a Zvezde 64,15 za 33 igrača (1,94 milijuna po igraču). Prema klupskom koeficijentu, Dinamo je 33. momčadd Europe sa koeficijentom 44,50, a Zvezda 50. europski tim, sa koeficijentom 32,50. Na nedavnom Euru Dinamo je imao 7 reprezentativaca (bilo ih je , ali Gvardiol je otišao) od kojih su dvojica isplai u prvom krugu, četvorica u osmini finala i jedan u polufinalu. Svi su imali značajne role na Euru. Zvezda nije imala ni jednog igrača na Euru. Najvredniji Zvezdin igrač Ivanić bi u Dinamu bio tek 8. po vrijednosti. I sad, usporedba po imenima, kako to izgleda na papiru:

    Borjan - Livaković
    Rodić - Moubandje
    Dragović - Lauritsen
    Pankov - Teophile (Perić)
    Gobeljić - Ristovski
    Kanga - Ademi
    Sanogo - Jakšić
    Falco - Majer
    Katai - Oršić
    Ivanić - Ivanušec
    Diony - Petković

    Uz najbolju volju, i to nategnuto, od zvezdinih igrača jedino bi Rodić mogao upasti u prvih jedanaest Dinama (da Guardiol nije prodan u Leipzig, niti on). Gledano sa stajališta neutralnog kladioničara, Dinamo je zicer.
    (Damir, 2. avgust 2021 14:16)

    # Link komentara

  159. Čovek je u pravu 100%, nažalost.
    Zvezda je očajna, nije 20% Dinama
    (Boki, 2. avgust 2021 14:15)

    # Link komentara

  160. Naravno, ne treba biti vidovit ili neki stručnjak da bi se došlo do takve prognoze.
    Razlika u klasi je evidentna svakome ko ima oči, od ostrašćenih sa kataraktom
    to ne treba ni očekivati. Hladan tuš sledi.
    (Aca, 2. avgust 2021 14:14)

    # Link komentara

  161. Jesu javili ovi Šerifu da je ispao ?
    (SNS United, 2. avgust 2021 14:13)

    # Link komentara

  162. Dinamo pobedio CSKA,Fejenord,Krasnodar,Kluž,Totenhem prosle godine,a onda dodju delije sa izjavom da je Zvezdana favorit hahaha
    (plavi bechar, 2. avgust 2021 13:16)

    CSKA i Feyenoord su dulje vrijeme lose momcadi. Krasnodar je prosle godine bio slabiji nego primjerice 2017. kada ga je Zvezda prosla. Cluj?! Hahahahahahaha! Cluj ni sjena momcadi od pre 10 godina kada su igrali posljednji put Ligu Prvaka. Od jakih Dinamo je dobio Tottenham na jednu vecer, vecer zivota Orsica i to je sve. Pobjeda i poraz od Tottenhama u dveju tekmi. Zvezda pak bez poraza od Milana u dveju tekmi sa nesrecom gola u gostima zbog kojih nisu prosli. Tu je jedina razlika.
    (lol, 2. avgust 2021 14:13)

    # Link komentara

  163. Dinamo je više puta izbacio Šerifa, moraće opet...Deco sa Severa, imate dve opcije, ili ispasti od Šerifa ili od Dinama..:)
    (beograd ceo crno beo, 2. avgust 2021 14:11)

    # Link komentara

  164. Šta vi imate da pitate tog kriminalca i begunca od pravde, on sada ima veze sa
    Dinamom kao ja sa Bajernom, mafijaš
    (aaaauuuu breeee, 2. avgust 2021 14:10)

    # Link komentara

  165. U Zvezdi trenutno igraju: Borjan, reprezentativac Kanade, Sanogo Obale Slonovace, Degenek Australije, Gajic i Krsticic Srbije, Ben Komorskih Ostrva, Dragovic Austrije, Ivanic Crne Gore. Nista manje od par reprezentativaca Hrvatske i jednog Makedonije iz Dinama. Smesan si.
    (plavi bechar, 2. avgust 2021 13:53)

    Tko igra u Dinamu i tko mu sjedi na klupi (i za koje rep. igraju) vidjet ćeš ako slučajno prođete Moldavce.
    (Hr, 2. avgust 2021 14:10)

    # Link komentara

  166. Дегенек је створен за овакав дуел. Он, Родић и Борјан су као деца протерани из Хрватске. Даће 300% својих могућности.
    (aco, 2. avgust 2021 14:08)

    # Link komentara

  167. Zar ne kažu Hrvati "šport"?
    (Marko, 2. avgust 2021 14:07)

    # Link komentara

  168. Биће повуци а богами и потегни!
    (прле, 2. avgust 2021 14:06)

    # Link komentara

  169. Kako glupo zvuče ove prazne obroke, bratski klub, braća itd.
    Niti jedan narodi na svijetu ne mrze jedan drugog kao Hrvati i Srbi.
    Koja druga 2 narada imaju iz sebe Jasenovac, Bleiburgu, Vukovar, Srebrenicu, stotine tisuća nevinih žrtava I milione prognanih?
    (Zgubidan, 2. avgust 2021 14:06)

    # Link komentara

  170. Ovi vec izbacili Legiju.
    (Vidoje, 2. avgust 2021 14:05)

    # Link komentara

  171. Dinamo je klasa za sve timove iz regiona!Bez problema prolazi Zvezdu.
    (alex81, 2. avgust 2021 14:01)

    # Link komentara

  172. Da mi zbijemo redove, pa sta bude. Jesu oni ipak favoriti da budemo realni, ali nemaju Marakanu i nase srce. Naravno, prvo da Deki dzanker prodje Serife i Kauboje.
    (Igor, 2. avgust 2021 14:00)

    # Link komentara

  173. Dinamo pobedio CSKA,Fejenord,Krasnodar,Kluž,Totenhem prosle godine,a onda dodju delije sa izjavom da je Zvezdana favorit hahaha
    (plavi bechar, 2. avgust 2021 13:16)

    Dobro kažeš, pobedili su sve te ekipe "prošle godine" a na početku ove se muče u domaćem prvenstvu! Ne tvrdim da je Zvezda favorit, treba to prepustiti Dinamu, neka nose teret u glavi ali prvo treba da se dobiju Poljaci i Moldavci! Ako igramo u plej-ofu za LŠ samo da ne bude incidenata i vansportskih igara! Najbolje bi bilo da se ne dozvoli prisustvo gostujućih navijača pa neka pobedi bolji! Napred Zvezda!
    (XXL, 2. avgust 2021 13:59)

    # Link komentara

  174. Ne vidim zašto je ova utakmica bitnija od bilo koje druge utakmice.
    (qwe, 2. avgust 2021 13:59)

    # Link komentara

  175. Bez Degeneka biće gusto i nemate šta da tražite protiv bilo koga ovo sam napisao sto puta pod hiljadu nikova i sam sebi nakucavaolajkove a ustvari me za vas baš briga i za vas i za Degeneka nego da prvi ostavim komentar i imam najviše plusića.
    (Loznica, Gučevo, Cer......, 02. avgust 2021

    Vi sa Vasim komentarima sramotite,sebe i prelepi kraj koji ste nabrojali u potpisu.
    (Rasa, 2. avgust 2021 13:58)

    # Link komentara

  176. Ma nece oni proci Legiju, tu je kraj price
    (Koliba, 02. avgust 2021 13:49)
    ne lupaj.. kakva legija.. ove sezone su baš loši.
    (lino, 2. avgust 2021 13:57)

    # Link komentara

  177. Zvezda ih dobija i ovde i tamo, samo zbog kompleksa.
    (dirk, 2. avgust 2021 13:57)

    # Link komentara

  178. Navijač sam Zvezde i ne radujem se toj utakmici ako je uopšte bude...a zašto...zato što će fudbal biti u senci politike. Ova utakmica je "zlatna koka" za medije na obe strane koji će je maksimalno eksploatisali za širenje mržnje. Ako ipak dođe do tog meča blagu prednost dajem Dinamu.
    (Fenomen, 2. avgust 2021 13:56)

    # Link komentara

  179. Polako Mamiću... polako.
    (Japanski car, 2. avgust 2021 13:56)

    # Link komentara

  180. Mamicu, puna Marakan je cudo. Pa mi smo dobili Liverpul a necemo Dinamo. Progutace vas Marakana kao i mnoge.
    (Gossa placa Zeljko, 2. avgust 2021 13:56)

    # Link komentara

  181. A kako bi bilo da prvo preskočite ŠERIF / LEGIJA pa da pričamo dalje
    (Siniša J, 2. avgust 2021 13:53)

    # Link komentara

  182. Pa za Zvezdu ne igra ni jedan reprezentativac, za Dinamo igraju samo reprezentativci.
    (ZORAN, 2. avgust 2021 13:44)

    U Zvezdi trenutno igraju: Borjan, reprezentativac Kanade, Sanogo Obale Slonovace, Degenek Australije, Gajic i Krsticic Srbije, Ben Komorskih Ostrva, Dragovic Austrije, Ivanic Crne Gore. Nista manje od par reprezentativaca Hrvatske i jednog Makedonije iz Dinama. Smesan si.
    (plavi bechar, 2. avgust 2021 13:53)

    # Link komentara

  183. Oni da prodju legiju nema šanse
    (Teodor Teja, 2. avgust 2021 13:53)

    # Link komentara

  184. Crvena ili Plava Zvezda?
    (ludi splico, 2. avgust 2021 13:53)

    # Link komentara

  185. Čim si se prvi javio verovatno iz neke Bosne pošto imaš poternicu znaci samo jedno
    STRAH JE U TEBI SINE I TO VELIKI!!!
    (IDEMO BRAĆO I SESTRE CIGANI, ZA OVO SE ŽIVI, 2. avgust 2021 13:52)

    # Link komentara

  186. Dici tenziju na maksimum i nema problema sa ovim pajserima.
    (Dusanovo carstvo!, 2. avgust 2021 13:52)

    # Link komentara

  187. Može biti, Mamiću, može biti...
    (Darvin, 2. avgust 2021 13:52)

    # Link komentara

  188. Brate, kako ti ne dosadi da trolujes osobu pod tim nikom? Zar ne primecujes da niko vise ne obraca paznju na tvoje trolovanje?
    (onako usput, 02. avgust 2021 13:38) da li te neko troluje ne znam ali znam da si ti sve ovo pisao što i sada piše i da su ovo tvoje reči.
    (makarije veliki, 2. avgust 2021 13:50)

    # Link komentara

  189. Ma nece oni proci Legiju, tu je kraj price
    (Koliba, 2. avgust 2021 13:49)

    # Link komentara

  190. Dobro,ako je rekao kao sto ovde pise,nista tu nije lose receno,svako voli svoje !
    (the king, 2. avgust 2021 13:49)

    # Link komentara

  191. Neces ti tako nadmen do Zvezde ni stici.
    (Napred Legija, 2. avgust 2021 13:48)

    # Link komentara

  192. Hrvati su baš ubeđeni da će proći Legiju..
    (Broj 1, 2. avgust 2021 13:47)

    # Link komentara

  193. Mamiću pazi šta pričaš. Nećeš onda nikada doći u NJEGOVU zvezdu.
    (nbc, 2. avgust 2021 13:46)

    # Link komentara

  194. Pa za Zvezdu ne igra ni jedan reprezentativac, za Dinamo igraju samo reprezentativci.
    (ZORAN, 2. avgust 2021 13:44)

    # Link komentara

  195. pa nije Zvezda Partizan pa da joj u Zagrebu utrpaju 5 kom.Ako dodje fo ovog dvomeca sanse su 50:50.
    (realno, 2. avgust 2021 13:43)

    # Link komentara

  196. Zvezda mora da se pazi i da stavi flastera na Pankova. Njega mora zvezdina odbrana da izoluje i pobedice.
    (Mile, 2. avgust 2021 13:43)

    # Link komentara

  197. Porediti Zvezdu i Dinamo kroz istoriju UEFA takmicenja je blago receno,neumesno.Zvezda ima vise proleca u Evropi nego svi ex Yu klubovi zajedno.Drugo,treba preskociti sledecu prepreku pa onda pricati o play off u za LS.Trece,icekujem da manji deo ovdasnjeg zivlja navija za Dinamo , kao sto je navijao i za Tiranu.Genetika ili sta li je?
    (dada, 2. avgust 2021 13:41)

    # Link komentara

  198. Ako Dinamo dođe do Zvezde primiće u Beogradu najmanje 3 komada, tako da je za njih bolje da ispadnu od Legije. Manje će ih boleti.
    (DEX, 2. avgust 2021 13:40)

    # Link komentara

  199. Pitanje je da li će Dinamo proći poljake. Ove sezone plivaju u obrani.. jučer im Rijeka uvalila 3 gola. Krznar nije kalibar za klupu... radi previše taktičkih grešaka. Da su se susreli 2019 sa Bjelicom na klupi... CZ nebi imala šanse.. sada je 60:40 na strani Dinama. Prva tekma može završiti i 2 razlike za CZ ... ali odluka će pasti na Maksimiru.
    (Panac, 2. avgust 2021 12:51)

    Naprotiv, sada je 60-40 za Zvezdu. Dinamo je smijesan od pocetka sezone, i tesko da ce uopce Legiu proci. Zvezda sa Stankovicem igra 50% bolji nogomet i efikasniji od prethodnog trenera koji ih je dva puta uveo u Ligu Prvaka. Odluka ce vjerojatno pasti tek na Maksimiru ali Dinamo nije jaci od Zvezde.
    (Antex, 2. avgust 2021 13:40)

    # Link komentara

  200. Gospodski i uz njihov melos doček, ako ih ne ostave dećki:
    "Kako je dobro, videti te opet..."
    (Ali mislim da Dinamo neće proćo Legiju, a i Zvezdu da šerif ne uhapsi nije izvesno..., 02. avgust 2021 13:14)

    A, na osnovu čega smatraš da neće da prođu Legiju?? Daj ne lupajte, ljudi, prolaze sigurno.
    (Aleksandar, 2. avgust 2021 13:38)

    # Link komentara

  201. Bez Degeneka biće gusto i nemate šta da tražite protiv bilo koga ovo sam napisao sto puta pod hiljadu nikova i sam sebi nakucavaolajkove a ustvari me za vas baš briga i za vas i za Degeneka nego da prvi ostavim komentar i imam najviše plusića.
    (Loznica, Gučevo, Cer......, 02. avgust 2021 12:48)

    Ja još ne mogu da prežalim onih pet komada koje smo mi primili od vas a sada se nadam da će i oni da prime petardu i da na kupanje odu, da ta bruka od pet nula više spadne sa nas, a i ovako svako ko je crnobeli u stcu navijaće za dinamo protiv naših komšija.
    (Loznica, Gučevo, Cer......, 02. avgust 2021 12:45)
    Brate, kako ti ne dosadi da trolujes osobu pod tim nikom? Zar ne primecujes da niko vise ne obraca paznju na tvoje trolovanje?
    (onako usput, 2. avgust 2021 13:38)

    # Link komentara

  202. (Goran Loznica, 02. avgust 2021 12:52)

    Na čemu li si, nesrećniče ??
    (aca, 2. avgust 2021 13:38)

    # Link komentara

  203. Najjaci su mi ovi Srbi koji glume Hrvate,kaze jedan zvezda ina bolju sredinu?????,a napad jednak.Petkovic,Orsic,Ivanusec,Majer,Gavranovic,Ademi,samo se vi tjesite i pokusavajte ubijediti sebe i ostale,a realnost je takva da Dinamo pobjeđuje i u Beogradu i u Zagrebu.
    (Maks, 2. avgust 2021 13:20)

    Najjaci su mi ovi Hrvati sto glume Srbe a vec to jesu. Katai, Ivanic, Falko, Sanogo, Krsticic, samo se vi tesite i ubedjujte sebe. Realnost je da ste kanta, Zvezda dobija u Beogradu 3:0 u Zagrebu prolazi rutinski sa 1:1 ili 2:2.
    (Mega, 2. avgust 2021 13:37)

    # Link komentara

  204. E sad više verujem u nas, samo da ovi naši ovo pročitaju.
    (., 2. avgust 2021 13:37)

    # Link komentara

  205. Nadajmo se svi da Sheriff neće biti nemilosrdan i da nam ne otme taj slatki zalogajčić. mm...jedva čekam da ih papamo.:)
    (MatijaBg, 2. avgust 2021 13:37)

    # Link komentara

  206. Za koga će partizanovci navijati,za svoje Zagrepcane ili Beogradjane..
    (Sima Matavulj, 2. avgust 2021 13:37)

    # Link komentara

  207. Ja imam utisak da Mamic navija za Zvezdu
    (Obican, 2. avgust 2021 13:36)

    # Link komentara

  208. Niko ne haje za CZ i Dinamo. Ali zato

    Brøndby, Brøndby, Brøndby, Brøndby,
    Samo Brøndby, Brøndby, Brøndby, Brøndby,
    Brøndby, Brøndby, Brøndby, Brøndby,
    Brøndby, Brøndby, Brøndby, Brøndby,
    Jedino, Brøndby, Brøndby, Brøndby, Brøndby!
    (Brøndby, 2. avgust 2021 13:36)

    # Link komentara

  209. Tako i treba, uvek uz svoj klub.Videcemo,prvo da dodje do dvomeca.Na vama iz rukovodstva klubova ne da ne radpaljujete navionalisticke strasti,pogotovo jer su Zvezda i Dinamo timovi sa dosta stranaca.
    (dada, 2. avgust 2021 13:35)

    # Link komentara

  210. legija / šerif
    (Tomy Čubura, 2. avgust 2021 13:35)

    # Link komentara

  211. iz tvojih usta u Božje uši Maminjo.
    (pop, 2. avgust 2021 13:35)

    # Link komentara

  212. Bratski klubovi
    (Milan, 2. avgust 2021 13:34)

    # Link komentara

  213. Gluposti, Dinamo ce ispasti od Legije. Zivi bili pa videli. Nista od "derbija"
    (ninepi, 2. avgust 2021 13:34)

    # Link komentara

  214. Udarice brat na brata!
    (Dejan Š_ _ _A, 2. avgust 2021 13:33)

    # Link komentara

  215. Živopisan krimos.
    West herz autohtona sorta.
    (gost, 2. avgust 2021 13:32)

    # Link komentara

  216. necete proci Legiju.Ali,osveticemo vas.
    (boban, 2. avgust 2021 13:24)

    # Link komentara

  217. znači opet počinje rat?
    (slobinator, 2. avgust 2021 13:20)

    # Link komentara

  218. Najjaci su mi ovi Srbi koji glume Hrvate,kaze jedan zvezda ina bolju sredinu?????,a napad jednak.Petkovic,Orsic,Ivanusec,Majer,Gavranovic,Ademi,samo se vi tjesite i pokusavajte ubijediti sebe i ostale,a realnost je takva da Dinamo pobjeđuje i u Beogradu i u Zagrebu.
    (Maks, 2. avgust 2021 13:20)

    # Link komentara

  219. Maminjo car
    (Plava Hercegovina, 2. avgust 2021 13:19)

    # Link komentara

  220. Intervju sa osuđenim kriminalcem, umesto toliko poštenih legendi Dinama?
    (Ринсвинд, 2. avgust 2021 13:18)

    # Link komentara

  221. Dinamo pobedio CSKA,Fejenord,Krasnodar,Kluž,Totenhem prosle godine,a onda dodju delije sa izjavom da je Zvezdana favorit hahaha
    (plavi bechar, 2. avgust 2021 13:16)

    # Link komentara

  222. Gospodski i uz njihov melos doček, ako ih ne ostave dećki:
    "Kako je dobro, videti te opet..."
    (Ali mislim da Dinamo neće proćo Legiju, a i Zvezdu da šerif ne uhapsi nije izvesno..., 2. avgust 2021 13:14)

    # Link komentara

  223. Pazi kad ni ne dodju do Zvezde :)
    (Bane, 2. avgust 2021 13:13)

    # Link komentara

  224. Gobelja igra meceve zivota i daje tri gola :)
    (kladzom do bola, 2. avgust 2021 13:09)

    # Link komentara

  225. Ako uopće dođe do tog meča, Zvezda je u prednosti zbog prve tekme u Beogradu, pogotovo sad kada nema prednosti sa golom u gostima.
    (zgtom, 2. avgust 2021 13:09)

    # Link komentara

  226. Gospodine, vi ne prolazite Legiju...
    (bot Bole, 2. avgust 2021 13:07)

    # Link komentara

  227. Realno. Nema sanse da ovako losa Zvezda prodje Dinamo.
    (Rasa, 2. avgust 2021 13:06)

    # Link komentara

  228. Neko rece kako ga je sramota sto zivi u istom gradu kao ovaj bratic iz Loznice.

    Da dom da mene postaje sramota sto zivim u istoj drzavi iskreno, drzi se brate.
    (srb, 2. avgust 2021 13:04)

    # Link komentara

  229. Немамо разлогав за страх,шта год да буде??.
    (Arcibald Rajs, 2. avgust 2021 13:02)

    # Link komentara

  230. Jedino dobro sto nosi ovaj derbi je to sto nece bit rasprodaje ni kod jednih ni kod drugih, stavise ne bi me cudilo da se krene u soping bas zbog ove utakmice..sretno susjedi pa nek bolji pobjedi, al prvo se treba proc 3. kolo.
    (Vedran, 2. avgust 2021 13:01)

    # Link komentara

  231. Odavno nisam vise ljubitelj fudbala, ali ovaj naslov.... Ne razumem, odakle Hrvatima toliki ego u fudbalu s obzirom da ni jednu titulu nikad nisu osvojili. Jel su neku titulu ikad osvojili, klupsku, s reprezentacijom, cak i sa juniorima? Ako neko moze da me osvetli.
    (nikola, 2. avgust 2021 12:59)

    # Link komentara

  232. Neće Dinamo je apsolutni favorit, vi sigurno prolazite a oni idu na kupanje, mi crnobeli smo uz vas svim srcem.
    (Goran Loznica, 02. avgust 2021 12:43)

    nije tebi lako....
    (sta reci..., 2. avgust 2021 12:59)

    # Link komentara

  233. ispalo ti zdravo oko
    (joca, 2. avgust 2021 12:57)

    # Link komentara

  234. I ja mislim da su sanse 50-50 ali sam zato 100% siguran da nakon utakmice na Marakani dobijamo suspenziju od Uefe na utakmicu/dvije. Pa mi smo dobili suspenziju na praznom stadionu, sta ce tek da nam urade nakon ovog meca
    (frajko, 2. avgust 2021 12:55)

    # Link komentara

  235. Da je sve do fudbala i da smo dve bar iole normalne zemlje, prštalo bi na sve strane. Sportski, fer, pa ko bolji. Ovako mediji i vlasti uveliko trljaju ruke jer se već planira totalni svinjac, evociranje starih ratnih rana itd.

    Do eventualnog duela napraviće atmosferu kao da Zvezda predstavlja RSK a Dinamo brani jadnu Hrvatsku od srboćetnićke horde koja nadire i ruši. O fudbalu, Kataiju, Ivaniću Oršiću, Ivanušecu, niko živ neće pričati. Nažalost. To smo mi. Znaš ti nas, 'bo ti nas.
    (prijatelj nekih prijatelja, 2. avgust 2021 12:55)

    # Link komentara

  236. Jel moze Mamic da pomogne Zvezdi, da joj nabavi levog i desnog beka?

    Posto ljudi ovde nisu sposobni za to.
    (GM, 2. avgust 2021 12:54)

    # Link komentara

  237. lako je kroasani da pricate kad ne igrate sa trenutno najboljim timom na Balkanu.
    ((1000 minuta bez primljenog gola, 2. avgust 2021 12:54)

    # Link komentara

  238. Normalno je da će da ispadne to svako zna još bez Degeneka i bez pomočnog trenera koji je otišao u švedsku, a koji je bio glavni i sve on radio umesto dejana od taktike, tehnike, pripreme, skautinga protivnika a dejan se samo potpisivao, nema nikakviš šansi.
    (Goran Loznica, 2. avgust 2021 12:52)

    # Link komentara

  239. Mamić se plaši i ne ume to da sakrije.
    (navijač, 2. avgust 2021 12:52)

    # Link komentara

  240. Javio se begunac...
    (sta reci..., 2. avgust 2021 12:51)

    # Link komentara

  241. Pitanje je da li će Dinamo proći poljake. Ove sezone plivaju u obrani.. jučer im Rijeka uvalila 3 gola. Krznar nije kalibar za klupu... radi previše taktičkih grešaka. Da su se susreli 2019 sa Bjelicom na klupi... CZ nebi imala šanse.. sada je 60:40 na strani Dinama. Prva tekma može završiti i 2 razlike za CZ ... ali odluka će pasti na Maksimiru.
    (Panac, 2. avgust 2021 12:51)

    # Link komentara

  242. Njega su vec pustali iz zatvora?
    (Jbtjelsirealan, 2. avgust 2021 12:50)

    # Link komentara

  243. E moj Mamicu, pa tako su mislili i Liverpul, Kopenhagen, i mnogi drugi.. Pripazi se malo takvih izjava, obicno budu opasne.
    (Nikola, 2. avgust 2021 12:49)

    # Link komentara

  244. Bajo, prvo prodji Legiju
    (Aleksandar_leopard, 2. avgust 2021 12:49)

    # Link komentara

  245. Da se revans igra u Beogradu bila bi druga prica, ovako realno Zvezda nema neke sanse, jel ovaj tim ne moze da sacuva rezultat pod pritiskom.
    (Zvezda, 2. avgust 2021 12:48)

    # Link komentara

  246. Balkanska posla, nisu jos ni prošli ovo kolo, a vec planiraju kako ce međusobno da igraju...
    (stanke..., 2. avgust 2021 12:48)

    # Link komentara

  247. Bez Degeneka biće gusto i nemate šta da tražite protiv bilo koga ovo sam napisao sto puta pod hiljadu nikova i sam sebi nakucavaolajkove a ustvari me za vas baš briga i za vas i za Degeneka nego da prvi ostavim komentar i imam najviše plusića.
    (Loznica, Gučevo, Cer......, 2. avgust 2021 12:48)

    # Link komentara

  248. Pa neće Zvezda ispasti od Dinama :/, zato što Dinamo neće proći Legiju, živi bili pa videli, već 2 kiksa imaju u domaćoj Ligi, da su u formi kao prošle godine, Dinamo bi bio veliki favorit, ovako, biče izuzetno, izuzetno zanimljivo.
    (Konj Zvonka Bogdana, 2. avgust 2021 12:48)

    # Link komentara

  249. Da mi prodjemo Serif, a onda daj boze sa Legijom, previse je mrznje....
    (Niks, 2. avgust 2021 12:47)

    # Link komentara

  250. Da mi prodjemo Serif, a onda daj boze sa Legijom, previse je mrznje....
    (Niks, 2. avgust 2021 12:47)

    # Link komentara

  251. Ako cemo doista bit realni, ovdje favorita nema. Evo bas pricam sa frendovima i skupa smo se svi uspjeli sloziti da su sanse za prolaz 50:50. Nitko nije izrazito jaci trenutacno. Obe momcadi imaju vrhunske vratare, Dinamo bolju obranu, Zvezda bolju sredinu a napad jednak. No, prvo treba proci suparnike. Sherrif je jako nezgodan a Legia posebice. Nemoj da se samo sokiramo ak na kraju ta dva kluba budu igrala :D Lijepi pozdrav.
    (Kresimir, 2. avgust 2021 12:45)

    # Link komentara

  252. Ja još ne mogu da prežalim onih pet komada koje smo mi primili od vas a sada se nadam da će i oni da prime petardu i da na kupanje odu, da ta bruka od pet nula više spadne sa nas, a i ovako svako ko je crnobeli u stcu navijaće za dinamo protiv naših komšija.
    (Loznica, Gučevo, Cer......, 2. avgust 2021 12:45)

    # Link komentara

  253. Zvezda treba samo da razmišlja o Šerifu. Batalite najave, spektakle, ludnice. Da mi dobijemo Moldavce bez stresa, uigravamo se, nastavljamo sa golovima, pa polako. Legija uopšte nije naivna ekipa, par godina su krizi ali u Varšavi se niko nije prošetao. Sve je još u potencijalu i izmaglici. Sad samo Šerif.
    (rke koke, 2. avgust 2021 12:45)

    # Link komentara

  254. E bas ce biti obrnuto! Zgazi ih Zvezdo!
    (Bane, 2. avgust 2021 12:44)

    # Link komentara

  255. Protiv koga je Partizan u Ligi konfederacija? Mamicu, Crvena zvezda ce vas razvaliti.
    (Psiho, 2. avgust 2021 12:44)

    # Link komentara

  256. Samo ti maštaj, prevarantu belosvetski...
    (milance, 2. avgust 2021 12:44)

    # Link komentara

  257. Neće Dinamo je apsolutni favorit, vi sigurno prolazite a oni idu na kupanje, mi crnobeli smo uz vas svim srcem.
    (Goran Loznica, 2. avgust 2021 12:43)

    # Link komentara

  258. Bez brige, zvezda nece proći Šerif
    (King, 2. avgust 2021 12:41)

    # Link komentara