1. David Peckham Ako je neko sacuvao prvo mesto Oconu to je onda Sainz. Ovamo hvale Alonsa a niko ne vidi da je Hamilton kada je prisao na box zaustavljanja Sainzu ovaj otisao u box isto kada i Hamilton da ga zadrzi iza sebe. Onda su bili na istim gumama a Hamilton na istim gumama nije mogao ni da pokusa da obidje Sainza. Onda se klackao iza njega 10ak krugova a za to vreme je lagano mogao da stigne vodeci dvojac. Toliko ga je Sainc zadrzao da je po odlasku u box Hamilton upravo izasao iza Alonsa.
    (Milan, 3. avgust 2021 04:40)

    # Link komentara

  2. "Prebriefing" u timu Mercedesa pred trku u Hungaroringu.Dolazi Toto Volf i kaze:"Ljudi, imam lukav plan.Delovace vam cudno jer smo na startu 1-2, ali verujte ovo je mnogo bolje.
    Valteri, ti ces na startu namerno sporo da krenes.Dogovorio sam se sa McLaren-om, dacemo im motore za dzabe sledece godine, te ce Noris da te obidje na startui postavi ispred tebe.
    Dalje, dogovorio sam se i sa Hornerom, on je britanac i organski ne podnosi holandjane i meksikance, radije bi da britanac bude sampion nego tamo neki holandez. Horner je obecao da ce Max i Perez na startu da krenu u levu stranu.
    Nasi inzenjeri odlicno znaju fiziku, proracunali su da, ako Valteri od pozadi udari Norisa, Noris ce pre prve krivine udariti u jedan Red Bull, a Valteri ce se torpedovati u drugi.Tako izbacujemo oba Red Bull-a.
    Takodje sam se sa Lorensom Strolom dogovorio da se oba njihova vozaca zakucaju u 2 Ferrari-ja, dacemo im dzabe motore sledece godine. Ako im to ne uspe, sipace im manje goriva da, ukoliko se kojim cudom nadju ispred Luisa, ostanu bez goriva.
    I ne brinite za FIA-u, jeste da je sad ogranicenje u budzetu timova, ali progledace nam kroz prste, i to sam sredio ;)
    Nisam nista uspeo da sredim sa Alpine-om, budjavi francuzi..."
    Svi u Mercedesu su zanemeli od fascinacije ovim briljantnim planom.

    Ja sam 99% ubedjen da je ovako bilo. Ko se slaze sa mnom neka klikne na +, ko se ne slaze neka klikne na -. :)
    (Vlad, 2. avgust 2021 21:29)

    # Link komentara

  3. (Moze biti, al ne mora, 2. avgust 2021 15:36)
    Ih, Sumaher 2/5 imao dominantan bolid. U to ni vrapci ne veruju. Mozda 4/5 ako ne i 5/5. Tu 1/5 bih uzeo 2003 jer su pola godine vozili sa bolidom iz 2002, pa su bili iz Kimija u McLarenu, ali je i Kimi vozio modifikovani bolid iz 2002. Na pola sezone Ferrari dobija novi bolid i naravno osvaja titulu.
    (Vlad, 2. avgust 2021 21:14)

    # Link komentara

  4. @markod, tvoja "odbrana" je klasicno "ako ne mislite kao ja i statistika" onda ste subjektivni. 2007 nisi gledao Formulu, ili si gledao samo trke i nista drugo nisi pratio. Hamilton nije bio u prici sa Sumaherom pre 2014, a onda odjednom postao "GOAT"?! Za razliku od npr. tog omrazenog Sumahera, koji je u prici sa Senom/Prostom i starijima bio pre 2000 (a ne tek kad je 2/5 godina dobio dominantan auto).

    S druge strane, ako mislis da su oni koji kazu da je Bota ovo namerno uradio, u kom su kanalu oni sto kazu kako je Rosberg namerno i precizno isekao Luisu gumu u Belgiji 2014? Ili jos dublji kanal, oni sto su se slozili sa, gle cuda, Luisom kad je optuzio nikog drugog nego Kimija da ga je namerno izbacio na Silverstonu 2018?

    O objektivnosti, toga da momak kog gazda vrbuje i sprema 10 godina, dolazi u tim na noge sampionu koji je tek stigao u tim, bolje da ne pricamo.
    (Moze biti, al ne mora, 2. avgust 2021 15:36)

    # Link komentara

  5. Ako Merdža otpusti Botasa, eto nama opet Crashgate-a.
    (Danijel, 2. avgust 2021 13:28)

    # Link komentara

  6. (BataJegulja, 01. avgust 2021 22:10)
    E da, Hamilton i Alonso su vozili isti bolid 2007 godine, Alonso bio dvostruki aktuelni sampion sveta, 26 godina. Znamo kako se ta sezona zavrsila.
    (Vlad, 1. avgust 2021 23:00)

    # Link komentara

  7. (BataJegulja, 01. avgust 2021 22:10)
    Ne moze vozac da pali/gasi DRS kad hoce, mehanizam je automatizovan.
    Inace, u Hungaroringu druga DRS zona je odmah nakon prve, tj posle krivine jedan, a merenje za DRS zonu 2 je kraj startno ciljnog pravca. Tu je Hamilton bio iza Alonsa koji je otisao siroko u prvoj krivini, Hamilton dobio DRS i u drugoj zoni. Eto, samo treba malo pazljivije pratiti.
    (Vlad, 1. avgust 2021 22:57)

    # Link komentara

  8. Majko mila, koliko glupih komentara na jednom mjestu!Vecina je od onih koji formulu 1 prate od juce,pa se toliko i razumiju u istu,ostali ili mrze Hamiltona/Mercedes ili su subjektivni,odn.navijaju za Verstapena, Ferari itd!Pobednici su ovi sto tvrde kako je Botas namerno udario u Norisa kako bi ovaj eto izbacio oba Red Bula sa staze!!!Neverovatno....odmah zatim kako je Alonso majstor i vozacina jer je 10-ak krugova zadrzavao Hamiltona koji eto preko noci ima bolid brzi za 3 sekunde od svih. Malo ih zna da je Hamilton kao klinac dosao u McLaren i odmah bio jednako brz kao "sampion"Alonso i da je ovaj trazio od tima da on bude vozac br.1 u ekipi, i kada to nije dobio napustio je ekipu!Nije on los vozac, da se razumemo,ali nije ni ekstra klasa...nesto poput Kimija ili Vetela. Verstapen to moze postati, kao i Lando Noris i evt.Russell iz Wiliamsa. Takav talenat je bio i Luis u njihovim godinama, samo sto uz talenat treba imati i srece da dobijes i konkurentan bolid/tim!Sve to je Hamilton imao i uz veliki trud i rad postao GOAT!Ko to ne prihvata/ne vidi ili mrzi Hamiltona ili je pristrasan/subjektivan...nesto slicno kao sto zapad pokazuje prema Novaku u tenisu!
    (markod, 1. avgust 2021 22:53)

    # Link komentara

  9. (BataJegulja, 01. avgust 2021 22:10)

    Ako se sećaš taj isti Alonso je uzeo titulu zato što je više trka završio u bodovima od Šumija. Šumaher je više puta pobedio, prvi put kad je Alonso uzeo titulu, ali je ovaj vodio politiku sakupljanja bodova. Znači nema agresivne vožnje nego sakupljanje bodova. Tada je bodovanje bilo 10 8 6 4 3 2 1 pa nije bila neka šteta biti drugi. Zato ga je Hamilton oduvao kao debitant kad su vozili za McLaren i to je činjenica. Hamiltona možemo da volimo ili mrzimo ali jedan od najboljih vozača ikada.
    (Kimi, 1. avgust 2021 22:48)

    # Link komentara

  10. @sasa, ne razumem sto me nazivas botom, zato sto sam preporucio ljudima kako za najmanje novca (799 din) mogu da prate F1? PL se emituje jos ove godine na SK, a Bundes i u buducnosti. Prednost ovog paketa je sto nema ugovorne obaveze, pa korisnici Telekoma kao sto sam ja i velika vecina ipak mozemo za pristojnu sumu novca da odgledamo sve sportske dogadjaje. Iskoci ponekad reklama, ali nije nista strasno. Odgledao sam ceo EURO i F1 sezonu preko EONA i sasvim je ok, nista nije savrseno. Dok je F1 bila na RTL-u i Bundes na Eurosportu nisam uzimao, a sada sam bukvalno primoran. Nisam uspeo da pronadjem jeftinije resenje kako da ispratim sve sportove, ako neka zna nesto bolje neka javi, a ne da me vredja zato sto sam odgovorio nekom u cilju da mu pomognem da resi problem koji sam i ja imao...
    (Robert Lewandowski, 1. avgust 2021 22:30)

    # Link komentara

  11. Fetela su diskvalifikovali. Sramota! Lažni šampioni, lažna dominacija, pravi lopovi = Mercedes AMG
    (Anonimus, 1. avgust 2021 22:27)

    # Link komentara

  12. @Kro-manjon

    Ne pričaj gluposti....kako je onda Hamilton obišao ostale pilote iz prve bez problema a Alonsa nije mogao , već tek kada je Alonso napravio malo grešku... Alonso me jedan od najvećih vozača svih vremena....on je sa Reno bilidom pregazilo Šumahera... čovek jednostavno ume da vozi ... od najboljeg starta do najboljeg defanzivac...i to kada ga je pretekao nije mi jasno ta pravila... Alonso pravi grešku Hamilton ga obilazi , u tom trenutku su bili jedan pored drugog...( ne znam ko je vodio toi 2 sec ) i na koju foru Hamilton pali DRS kada Alonso nije ispred njega ?
    (BataJegulja, 1. avgust 2021 22:10)

    # Link komentara

  13. SBB plaćam jači paket i hoću da vratim start trke unazad kao što mogu na svim kanalima! Da li ima neki pametnjaković da mi kaže da i to mora da se doplati i da je i to skroz normalno postalo da nema premotavanja??!!
    (Čekam vaše odgovore botine, 01. avgust 2021

    Ovako, na kanalu 121 je SK 4 K i taj ima 4 K jasnubsliku, tj. najbolju, ali ne možš da vraćaš unazad... Na 122 je SK HD i tu je bio prenos takodje, a taj radi unazad.
    Inače SK kanali idu od 110 (N sport), pa sve do 125, gde je SK golf HD... A na 138 imaš Motorvizion (švapski kanal) koji 24 sata daje dve najbolje automobile, super i drim "karove", Le Man serije, Ferari, Lambo, Porše i duge čelendže... Al je u najskupljem paketu... (4.000,). Pozdrav!
    (Čiča Miloje, 1. avgust 2021 18:48)

    E pozdrav i tebi! Znaci SBB-u placam uslugu koju ne mogu da koristim, ali eto treba da budem srecan sto ima u bednoj HD rezoluciji opcija za premotavanje.
    (Čekam vaše odgovore botine, 1. avgust 2021 22:08)

    # Link komentara

  14. Alonso blokira Hamiltona i pomaze klubskom kolegi kao i sebi jer brani poziciju i komentari su bravo,to je timski duh i td... Botas stiti Hamiltona u nekoj od trka-komentari katastrofa gde je tu fer plej, sta je sve njima dozvoljeno i td..... Samo na ovom primeru se vidi vasa frustracija dominacijom mercedesa, narocito ferarijevca...
    (vlada, 1. avgust 2021 22:06)

    # Link komentara

  15. zanimljivo da nakon trke nema nikakvh reakciia

    fia muk

    ovo je kriminal
    (LerDi, 1. avgust 2021 21:55)

    # Link komentara

  16. kme kme
    (Goran, 1. avgust 2021 21:54)

    # Link komentara

  17. u pravu si.
    kao što on ,a i ja imamo pravo da biramo operatera.
    ja imam EON.u Grčkoj ne radi.
    sad kad ih ovi cepaju pokušavaju da otkinu još koji dinar od nas koji smo pretplatnici duže od 15 godina.
    nije to ispravno,sami sebi kopaju jamu.
    (ciganin od 1964
    I ja sam 15 godina korisnik. A imam total, radi svuda. Za 10eur dekoder u kuferu i gde god pođeš a da ima antena gledaš sve.
    (evropo ne okreci nam ledja, nismo mi buzeranti, 1. avgust 2021 21:43)

    # Link komentara

  18. Mercedes bi trebalo kazniti. Zakucavanje u Ferstapena, onemogucavanje drugih da se osvoji pol, kada ti imas najbolje vreme,danas Botas.jI sve kao slucajno, ali za pravo ponsanje Hamiltona i ne cudi, sve mu je dozvoljeno, bez obzira sto ima najbolji bolid, potrebna mu je dodatna pomoc.
    (extra, 01. avgust 2021 19:52)

    Sine zaboravio si kako se nasilnički ponašao ranijih sezona. Sve se vrati
    (a, 1. avgust 2021 21:27)

    # Link komentara

  19. (Ayrton Senna, 01. avgust 2021 19:54)
    Koje ono bese godine McLaren Honda (Sena i Prost) pobedio u svim trkama sem jedne? '88 ili '89? Ili nisu tada bili dominantni?
    (Vlad, 1. avgust 2021 21:16)

    # Link komentara

  20. Gledam telemetriju. Mečka bukvalno 3+ sekunde brža po krugu u odnosu na vodeće takmičare. Zamišljam Senu ili Šumija u 3 sekunde bržem bolidu po krugu od ostalih, pogotovo Senu. Ono kad bi krenuo Sena od kuće iz Brazila i obišao ih sve za krug. Drugi bolidi su danas bili bukvalno kao F2 u odnosu na Mercedes.
    (Ayrton Senna, 01. avgust 2021 19:54)

    Imali su i oni najbolje i najbrže bolide u svoje vreme. Pratio sam veruj mi. Uvek prvih par timova ima najbolje vozače i bolide. Nijanse tu odlučuju.
    Druga stvar, jedno je stići a drugo preteći. Nikad nisam voleo uske staze a danas ih je gomila.
    (Kimi, 1. avgust 2021 21:11)

    # Link komentara

  21. Alonso, 01. avgust 2021 18

    Kad nemaš argumente, dobre su i uvrede...
    (Čiča Miloje, 1. avgust 2021 20:55)

    # Link komentara

  22. Ja preporucujem Hamiltonu da malo sporije vozi, prebrz je brate…. Previse dominantan, jer ako ne uspori izgubice 1000 vjernih fanova Sport Kluba u Srbiji koji ce prestati da prate F1 zbog njegove dominacije! Ozbiljan sam!
    (crnogorac, 01. avgust

    E, znašbšta Crnogorac, ako ima najzaguljenijih naroda u Evropi, onda su to bez premca Holandjani! Englezi su oholi i nadmeni (ne obični ljudi) , ali imaju i zašto. Osvojili su i civilizovali pola sveta , a ovi su samo mučili one jadne crnce u aparhejdu u Južnoj Africi sve do 1994...Bio sam tamo, baš u pokrajini Oranje... Tri miliona belaca Bura (Holandjana) u vilama ogradjenim žicom pod strujom, teroriše i drži u slamovima od kartona 30 miliona nepismenih crnaca!
    Pa vi Srbi navijajte za njih...
    (Čiča Miloje, 1. avgust 2021 20:52)

    # Link komentara

  23. Hajd dobro. Eto ti si ucen, sposoban pa objasni ko jos moze sa potpunog zacelja i 30+ sekundi za vodecim da stigne do pozicije broj 3 na stazi na kojoj ,i sam kazes da, je preticanje nemoguce. Moze, da ti kazem, samo onaj ko ima ekstremno dominantan auto. Pricamo o 3+ sekunde brzi po krugu od pobednika trke . Steta sto su izmajmunisali Rasela prosle god u Bahreinu i to samo da mi ne bi rekli eto vidis ko god da sedne u taj auto ce biti najbrzi( osim botasa ). Tako da neka osvoji titulu slobodno, i treba da bude veci od Sumahera posto su svi kukali tada da je Ferrari previse dominantan. Ovako sa mercom je bas ujednaceno.
    (ime, 1. avgust 2021 19:20)

    prvo genijalcu, nije isto obilaziti mika sumahera u hasu, ili rasela u vilijamsu, i bivseg dvostrukog svetskog prvaka i najiskusnijeg vozaca u F1 u odlicnom renou! drugo, odakle ti to da je hamiltonov mercedes tri sekunde brzi od pobednika? u kom krugu, poslednjem? pa naravno da ce aktuelni prvak sveta koji juri prvo mesto u poslednjih 5, 6 krugova da bude brzi i od okona i fetela od kojih ima 20 krugova "mladje" gume, kojima je javljeno da luis ne moze da ih stigne i koji moraju da kontrolisu trosenje svojih penumatika u finisu trke! logika ti je na nivou mog petogodisnjeg sina, koji je u krugovima pre nego sto je luis otisao na poslednju zamenu guma, kada je alonso sa novim gumama bio u proseku za sekundu brzi od njega i sainca, zakljucio da je "plavi najbrzi i navijace za njega"! elementarne stvari ti objasnjavam!
    (andreas kisser, 1. avgust 2021 20:35)

    # Link komentara

  24. Fernando Alonso. Jel realno da ovaj čovek ima 2 titule? Kakva nepravda da ovakav vozač nema konkurentan bolid tolike godine. Kakav blam za Hamiltona, 3 sekunde brži bolid, nove i mekše gume i kuknjava preko radio veze. "Need more power". Pa care da je Alonso u tvom bolidu a ti u njegovom preskočio bi te.
    (Kakav je lažnjak Hamilton, 01. avgust 2021 18:12)

    Da imaš Mercedes od 500HP a ja Yuga i ispred tebe sam u uskoj ulici možeš da se slikaš sa 500hp prema 55hp zar ne. E to ti je ovde slučaj.
    (Kro-manjon, 1. avgust 2021 20:13)

    # Link komentara

  25. Sbb ovim zaključavanjem prenosa formule 1,sam sebi je zakucao poslednji ekser u mrtvački sanduk! 
    (niški, 01. avgust 2021 16:10) 

    Dečko. Plati EON full premiim i imaćeš sve. Ti bi za sitne pare da sve gledaš mufte. To nigde ne postoji. Kablovski operater ima pravo da svoje kanale rasporedjuju kako hoće
    (a, 01. avgust 2021 18:14)

    u pravu si.
    kao što on ,a i ja imamo pravo da biramo operatera.
    ja imam EON.u Grčkoj ne radi.
    sad kad ih ovi cepaju pokušavaju da otkinu još koji dinar od nas koji smo pretplatnici duže od 15 godina.
    nije to ispravno,sami sebi kopaju jamu.
    (ciganin od 1964, 1. avgust 2021 20:06)

    # Link komentara

  26. Alonso je dobar ali je daloko od Hamiltona, pokazao se u Ferariju kao i Fetel, dobri su ali iza Hamilton po kvalitetu. Sto se tice kvaliteta bolida i brzine Mercedes je dosao do njega krvavim radom i velikim ulaganjem, svi imaju ista pravila i nikom nije zabranjeno da napravi nesto brze i bolje, a za to su potrebne godine. Cak si i pristali da ne unapredjuju bolid u prvom delu sezone, posle pauze bice setnja po pisti. To su cinjenice, ne zanima me za koji tim vozi, koje je boje i cije je nacionalnosti, njegov privatni zivot i njegovi politicki stavovi nemaju veze sa tim kakav je vozac, a bolji trenutno ne poatoji.....
    (vlada, 1. avgust 2021 19:59)

    # Link komentara

  27. Gledam telemetriju. Mečka bukvalno 3+ sekunde brža po krugu u odnosu na vodeće takmičare. Zamišljam Senu ili Šumija u 3 sekunde bržem bolidu po krugu od ostalih, pogotovo Senu. Ono kad bi krenuo Sena od kuće iz Brazila i obišao ih sve za krug. Drugi bolidi su danas bili bukvalno kao F2 u odnosu na Mercedes.
    (Ayrton Senna, 1. avgust 2021 19:54)

    # Link komentara

  28. Mercedes bi trebalo kazniti. Zakucavanje u Ferstapena, onemogucavanje drugih da se osvoji pol, kada ti imas najbolje vreme,danas Botas.jI sve kao slucajno, ali za pravo ponsanje Hamiltona i ne cudi, sve mu je dozvoljeno, bez obzira sto ima najbolji bolid, potrebna mu je dodatna pomoc.
    (extra, 1. avgust 2021 19:52)

    # Link komentara

  29. Kakav je lažnjak Hamilton, 1. avgust 2021 19:15)
    Naravno,tesko je porediti F1 i tenis,ali mi je neverovatno da postoji toliko komentara koji osporavaju sposobnost Hamiltona.Da mi kojim slucajem imamo nekog vrhunskog vozaca kao sto imamo Noleta u F1,u nekom dominantnom timu,verujem da nikom ne bi smetalo i da bi se svi koji ga osporavaju("truli zapad")vredjali iz sve snage.

    Ovim komentarom samo zelim da stavim do znanja da i mi Srbi nismo nista gori od Britanaca po pitanju sputavanja sposobnosti njihovih sportista,kao sto oni rade protiv Novaka.
    (DDD, 1. avgust 2021 19:44)

    # Link komentara

  30. Ja preporucujem Hamiltonu da malo sporije vozi, prebrz je brate…. Previse dominantan, jer ako ne uspori izgubice 1000 vjernih fanova Sport Kluba u Srbiji koji ce prestati da prate F1 zbog njegove dominacije! Ozbiljan sam!
    (crnogorac, 1. avgust 2021 19:37)

    # Link komentara

  31. (Robert Lewandowski, 1. avgust 2021 19:04)

    Uleti reklama kao spojler za EON. Nemaju vise Premier ligu. Izgleda nisu bas dobro obavestili botove. Ali zato mene zivkaju svakoga dana. :)
    (Sasa, 1. avgust 2021 19:30)

    # Link komentara

  32. a gde na hungaroringu da ga pretekne, osim u krivini 2, koju ako vozac ispred dobro zatvori, jedino sto ti ostaje je da ostatak kruga pripremas novi napad na tom jednom jedinom mestu? posle monte karla, bukvalno u sampionatu ne postoji staza na kojoj je teze preticanje. jel ste vi ljudi koji komentarisete od juce poceli da pratite F1 pa ostavljate ovako glupe komentare? i zanimljivo mi je jos nesto: svi nesto velicaju alonsa zbog defanzivne voznje, a niko da ne pomene okona... ili recimo kimija! zasto onda ne krenete da pored hamiltona pljujete i fetela i ferstapena? prvi 50 krugova nije u stanju da obidje okona u tom istom bolidu renoa (tj. alpini), a drugi se ko baba vuce iza kimija 20 krugova. btw, maks je obisao kimija na istom mestu na kome je luis alonsa. izgleda da ovde preovladjuju ljudi koji od F1 razumeju jedino da se tu neka kolica jure i preticu, a kao papagaji ponavljaju par klisea o hamiltonu i mercedesu koja su naculi po komentarima. kolika li ce kuknjava ovde tek da bude na jesen, kad luis osvoji rekordnu titulu :)
    (andreas kisser, 01. avgust 2021 18:46)

    Hajd dobro. Eto ti si ucen, sposoban pa objasni ko jos moze sa potpunog zacelja i 30+ sekundi za vodecim da stigne do pozicije broj 3 na stazi na kojoj ,i sam kazes da, je preticanje nemoguce. Moze, da ti kazem, samo onaj ko ima ekstremno dominantan auto. Pricamo o 3+ sekunde brzi po krugu od pobednika trke . Steta sto su izmajmunisali Rasela prosle god u Bahreinu i to samo da mi ne bi rekli eto vidis ko god da sedne u taj auto ce biti najbrzi( osim botasa ). Tako da neka osvoji titulu slobodno, i treba da bude veci od Sumahera posto su svi kukali tada da je Ferrari previse dominantan. Ovako sa mercom je bas ujednaceno.
    (ime, 1. avgust 2021 19:20)

    # Link komentara

  33. @(vlada, 01. avgust 2021 18:35)

    Đoković i njegovi konkurenti imaju iste uslove kad izađu na teren. Hamilton sa druge strane ima 3 sekunde brži bolid od ostalih po krugu. Hamilton ima Botasa da sklanja konkurenciju, Đoković nema. Neka sednu svi u isti bolid pa da ga onda vidimo. Đoković je šampion. Hamilton prevara, prosto. Alonso, jedan od najboljih u istoriji.
    (Kakav je lažnjak Hamilton, 1. avgust 2021 19:15)

    # Link komentara

  34. Preporučujem svima EON sportski paket za praćenje F1, lepo radi, bitno je samo da imate pristojan internet. Pored F1 naravno tu imate i Bundesligu, PL i sl. Što se tiče trke Botas upropastio Red Bul, imali bi 2,3 posle prve krivine da nije napravio incident. Evidentno je da je išao na udarac, pogledajte snimak ponovo i videćete da čovek pomera volan u levo, a prva krivina ide u desno... Mislim da će vam se onda sve razjasniti. Čestitke Okonu na pobedi, ali i dvojici velikih šampiona Fetelu i Alonsu. Dao je Sebi sve od sebe, ali nije imao šansu zaista. Alonso pokazao kako se brani i koliko je Hamilton limitiran vozač. Treba očekivati unapređenja Red Bula u toku pauze, mada mislim da su i sada tu negde sa Mercedesom. Dva puta su Mercedesovi vozači izbacili Red Bulove vozače i zahvaljujući tome poveli u šampionatu, zaista jako prljavo.
    (Robert Lewandowski, 1. avgust 2021 19:04)

    # Link komentara

  35. @Velika pobeda Alonsa,Okon ni sam nije svestan šta ga je danas snašlo.Da nije Alonso onoliko zadržavao Luisa,Hamilton bi pregazio Fetela i Okona ko plitak potok.Medjutim sve nam je to poznato još od ranijih dana,setimo se samo debitantske sezone Luisa i Alonsa u McLarenu,gde je Fernando bukvalno oduzeo titulu svom klupskom kolegi i poklonio je najljućim rivalima,a Kimi postade šampion ni kriv ni dužan.
    Posle toga klevetao McLaren i svedočio u korist Ferarija,a ovi nesrećnici ga posle par godina vratiše da se uvere da je dupli ćorak,jel za njega je mali Noris,lično Ajerton Sena.Uvideće i Reno odnosno sad Alpina da je Alonso veliki mućak ali biće kasno.Za Alonsa mogu slobodno da kažem da je najljigaviji vozač kog je automoto sport imao,večiti ziheraš i kalkulant,saboter i anti trkač,klasični destruktivac!
    (montoya, 1. avgust 2021 17:53)

    Ti ovo pišeš za čovjeka za koga stručna javnost i kolege vozači tvrde da je najbolji vozač svoje ere i jedan od najboljih svih vremena! Zapitaj se ko je mućak i ljiga!
    (sasa pg, 1. avgust 2021 19:04)

    # Link komentara

  36. Botas je u milisekundi odlučio da se zakica u Norisa, i odmah znao da ce ovaj da se odbije u Maxa. Takodje je znao da će njegova putanja biti u Pereza i da će tim manevrom izbaciti svu četvoricu.
    U to ne može da poveruje ni osrednje pametna osoba, osim voditelja SBB-a, i naravno Srbi koji žive u teorijama zavere.
    (Non, 1. avgust 2021 18:58)

    # Link komentara

  37. Čuis sa 14og na 5to mesto, a Max još uvek na 12om. Što ne upregne magarce i konje?
    (69 challenger, 01. avgust 2021 16:23)
    Pa trazio te je da te upregne, al te nije nasao...
    (Alonso, 1. avgust 2021 18:53)

    # Link komentara

  38. Sbb ovim zaključavanjem prenosa formule 1,sam sebi je zakucao poslednji ekser u mrtvački sanduk! 
    (niški, 01. avgust 2021 16:10)

    Kod obrazovnog i realnog dela stanovništva SBB će uvek imati prednost iz samo jednog prostog razloga : mogu da odgledam rts i pink, a onda novu i n'1. Kod drugih operatera to nije moguće. U godinama koje su prethodile sbb f1 više nije bio prenošen nego sto jeste. Ali svejedno, tvoj komentar nije iz realnih nego političkih pobuda.
    (ja, 1. avgust 2021 18:51)

    # Link komentara

  39. @montoya
    da da... cudi me da ne pominjes Singapur i Nelsinja???... Aha kapiram, sramota te je da neko ne poveze Botasov potez danas sa Hamiltonom. Dobro je da znas za sram
    (dness, 1. avgust 2021 18:49)

    # Link komentara

  40. SBB plaćam jači paket i hoću da vratim start trke unazad kao što mogu na svim kanalima! Da li ima neki pametnjaković da mi kaže da i to mora da se doplati i da je i to skroz normalno postalo da nema premotavanja??!!
    (Čekam vaše odgovore botine, 01. avgust 2021

    Ovako, na kanalu 121 je SK 4 K i taj ima 4 K jasnubsliku, tj. najbolju, ali ne možš da vraćaš unazad... Na 122 je SK HD i tu je bio prenos takodje, a taj radi unazad.
    Inače SK kanali idu od 110 (N sport), pa sve do 125, gde je SK golf HD... A na 138 imaš Motorvizion (švapski kanal) koji 24 sata daje dve najbolje automobile, super i drim "karove", Le Man serije, Ferari, Lambo, Porše i duge čelendže... Al je u najskupljem paketu... (4.000,). Pozdrav!
    (Čiča Miloje, 1. avgust 2021 18:48)

    # Link komentara

  41. Koliko je Mercedes ispred ostalih miljama. Alonsu skidam kapu. Ej papan LH ne moze sa 2 sekunde bržim autom da ga obiđe, još kuka preko radio veze, kakav pajser.
    (Ridah, 1. avgust 2021 17:08)

    a gde na hungaroringu da ga pretekne, osim u krivini 2, koju ako vozac ispred dobro zatvori, jedino sto ti ostaje je da ostatak kruga pripremas novi napad na tom jednom jedinom mestu? posle monte karla, bukvalno u sampionatu ne postoji staza na kojoj je teze preticanje. jel ste vi ljudi koji komentarisete od juce poceli da pratite F1 pa ostavljate ovako glupe komentare? i zanimljivo mi je jos nesto: svi nesto velicaju alonsa zbog defanzivne voznje, a niko da ne pomene okona... ili recimo kimija! zasto onda ne krenete da pored hamiltona pljujete i fetela i ferstapena? prvi 50 krugova nije u stanju da obidje okona u tom istom bolidu renoa (tj. alpini), a drugi se ko baba vuce iza kimija 20 krugova. btw, maks je obisao kimija na istom mestu na kome je luis alonsa. izgleda da ovde preovladjuju ljudi koji od F1 razumeju jedino da se tu neka kolica jure i preticu, a kao papagaji ponavljaju par klisea o hamiltonu i mercedesu koja su naculi po komentarima. kolika li ce kuknjava ovde tek da bude na jesen, kad luis osvoji rekordnu titulu :)
    (andreas kisser, 1. avgust 2021 18:46)

    # Link komentara

  42. Alonso. Čovek koji po svojim vozačkim kvalitetima je u najmanju ruku izjednačen s Hamiltonom, a vrlo moguće da je i bolji. Ima samo dve titule jer se nalazio u pogrešnom timu u pogrešno vreme. Kako se branio od Hamiltona na istrošenim gumama, slabijim bolidom... Jedan od najvećih vozača u istoriji F1.
    (Трооки Гавран, 1. avgust 2021 18:41)

    # Link komentara

  43. Lepo na ssb sajt, ima chat za podrsku i opleti. Ja znam da ja jesam.
    (Power Player, 1. avgust 2021 18:38)

    # Link komentara

  44. Odlična trka,prva pobeda Okona i prvi bodovi za Latifija i Rasela.Vilijams je danas osvojio 6 bodova i time ostavio iza sebe Alfa Romeo i HAAS na tabeli konstruktora.
    (David Peckham, 1. avgust 2021 18:37)

    # Link komentara

  45. Ja ovoliku mrznju prema Hamiltonu stvarno ne razumem, slican tretman kao sto nas Djokovic ima od navijaca i medija.....
    (vlada, 1. avgust 2021 18:35)

    # Link komentara

  46. filip..da ti odgovorimo.. Taj skHd je bio prvi kanal koji je sk uopste imao.. Pa su onda krenuli sa brojevima.. On je bio slobodan kanal u osnovnoj pretplati.. Ali ono sto ti ne razumes je prevara tog istog sk.. Njima je 3 nemacka liga vaznija od f1 i ovim potezom koji rade da prebace f 1 na dodatno placanje su sebi iskopali jamu.. To nije fer jer nemaju standarde prenosa.. I zbog toga ce vrlo uskoro izgubiti i to sto imaju.. To je prevara krajnjih korisnika nas.. To je sibicarenje a bogu hvala postoje live stream-ovi.. Kod nas je sve postala politika i prevara gradjana.. Platis a ne dobijes uslugu
    (kurtone, 01. avgust 2021 17:44)
    U pravu si, zaboravio sam to za Sk Hd.
    (Filip, 1. avgust 2021 18:35)

    # Link komentara

  47. Ali kazu komentari Mercedes sklanja konkurente jer ne moze da ih pobedi na stazi hahaha. Koliko ste nerealni ljudi moji. Botas je zakljucao tocak na kocenju, usao je u zavetrinu Norisu i tu nije bilo povratka. A bas je pri brzini od 200 na sat znao da ce kad udari u Norisa ovaj da pokosi oba Red Bula. Smesne teorije. Hamilton je pomeo Maxa juce, brzi u sva tri sektora, bolji race pace na treninzima u petak, cak i vise race pace simulacija uradio, sto je prednost. Danas nakon greske ekipe takodje brutalan posao odradio.
    (ficko, 1. avgust 2021 18:29)

    # Link komentara

  48. Alonso je vozac ne trke, nego sezone za ovu voznju! Legenda! A svi vi Ver fanovi, zamislite se malo. Lik je bio sporiji na treninzima, u kvalifikacijama i nije ga udario Botas, nego Noris. Postoji aqua planning, to se desilo Botasu i kasno je zakocio. Koliko god Mercedes prljavo igra nisu nenormalni da naprave stetu na Botasovom bolidu od nekoliko miliona Evra samo da bi Hamilton, koji je vec bio prvi na brzinu pobedio. Budite malo razumni, Max ovaj vikend nije bio nigde, bice sanse u Spa. Ocon je car kakav je pritisak izdrzao a najvece razocarenje po meni je Vetel, koji ie uz Mercedesov motor mogao samo da gleda u Oconov spojler 65 krugova.
    (Aleksandar, 1. avgust 2021 18:27)

    # Link komentara

  49. Čestitke Okonu za izvanrednu vožnju i pobedu.Alonso je odlučio trku zaustavljanjem Hamiltona.Botas je svojim ponašanjem uništio trku Norisu i vozačima Red Bula.Ipak,zahvaljujući njemu Latifi i Rasel su došli do prvih bodova.
    (David Peckham, 1. avgust 2021 18:26)

    # Link komentara

  50. @montoya

    Moguce da je tako, ali je bar danas oducio onog poluvozaca Hamilton od zivota. Ako je Alonso prevara od vozaca, onda je Hamilton najprecenjeniji sportista u istoriji. Smejurija od vozaca. Deset svetlosnih godina iz pokojnog mdjionicara u formuli, Aertona Sene.
    (Strahinja Banana, 1. avgust 2021 18:24)

    # Link komentara

  51. Kao dugogodišnji korisnik SBB-a,ovo je kap koja je prelila čašu.Da stave prenos F-1,na kanale koji nisu u osnovnom paketu,malo je reći da je bezobrazluk. 
    Posle ovoga prelazim na Telekom,jel i onako od sledeće sezone prenose Premijer ligu a tu je i Liga šampiona.Jednim udarcem dve muve,bar neću više da slušam ove pajace što komentarišu formulu,toliko su ostrašćeni kao da im život zavisi od toga,a da ne pričam kolike su tek neznalice i dunsteri.Adio Sportklub,adioSBB,niste shvatili ali ima vremena shvatićete,svako bira sport pre politike!
    (neostrašćen, 01. avgust 2021 15:59)

    E baš sam se potresao. Ti bi za 2 hiljade hteo da imaš sve kanale otključane. To nema ni kod Telekoma. Isprsi se sa lovom
    (a, 1. avgust 2021 18:22)

    # Link komentara

  52. na stranu muljanje van staze kojeg je uvek bilo, ali kada vidim komentare kao je mercedes naredio botasu da se slupa i ostalima kojima daje motora je transfer blama, jer to nisu više "igre" već se dovode životi u pitanje. mda verovatno je tako kako vi stručnjaci mislite da su ovi iz mercedesa računali tokom cele noći kako će da se botas zakuca u norisa, a on da sredi maksa + sve ostale sudare na početku. a svakako hamilton odlično vozi na ovoj stazi i maks ne bi imao šanse za pobedu svakako.

    tako prst na čelo.
    (Saeba Ryo, 1. avgust 2021 18:18)

    # Link komentara

  53. Sbb ovim zaključavanjem prenosa formule 1,sam sebi je zakucao poslednji ekser u mrtvački sanduk! 
    (niški, 01. avgust 2021 16:10) 

    Dečko. Plati EON full premiim i imaćeš sve. Ti bi za sitne pare da sve gledaš mufte. To nigde ne postoji. Kablovski operater ima pravo da svoje kanale rasporedjuju kako hoće
    (a, 1. avgust 2021 18:14)

    # Link komentara

  54. Najzad F1 kakva treba da bude, od pocetka do kraja potpuno ludilo i haos, to je F1.
    (dr. Udo Brinkman, 1. avgust 2021 18:13)

    # Link komentara

  55. Fernando Alonso. Jel realno da ovaj čovek ima 2 titule? Kakva nepravda da ovakav vozač nema konkurentan bolid tolike godine. Kakav blam za Hamiltona, 3 sekunde brži bolid, nove i mekše gume i kuknjava preko radio veze. "Need more power". Pa care da je Alonso u tvom bolidu a ti u njegovom preskočio bi te.
    (Kakav je lažnjak Hamilton, 1. avgust 2021 18:12)

    # Link komentara

  56. Apsolutno sam siguran da je Botas dobio zadatak da izbaci Ferstapena. Dobio je kaznu +5 mesta, neverovatno. 2 trke za redom izbacuju Ferstapena iz trke. Mercedes je najveće zlo koje se dogodilo Formuli 1. Apsolutno nikad njihov proizvod neću kupiti. ZLO!
    (Petar iz Nemačke, 01. avgust 2021 17:52)

    Au šta ti napisa. Paranoja.
    (Domaćin, 1. avgust 2021 18:09)

    # Link komentara

  57. Oduvek sam govorio da je Alonso sam vrh
    (Tamo neko, 1. avgust 2021 18:00)

    # Link komentara

  58. Stexoon
    Cekaj, ti zelis da oni plate nesto tako jeftino?! Ako nije besplatno onda nema nista od gledanja!
    (Kozuki Oden, 1. avgust 2021 17:56)

    # Link komentara

  59. Velika pobeda Alonsa,Okon ni sam nije svestan šta ga je danas snašlo.Da nije Alonso onoliko zadržavao Luisa,Hamilton bi pregazio Fetela i Okona ko plitak potok.Medjutim sve nam je to poznato još od ranijih dana,setimo se samo debitantske sezone Luisa i Alonsa u McLarenu,gde je Fernando bukvalno oduzeo titulu svom klupskom kolegi i poklonio je najljućim rivalima,a Kimi postade šampion ni kriv ni dužan.
    Posle toga klevetao McLaren i svedočio u korist Ferarija,a ovi nesrećnici ga posle par godina vratiše da se uvere da je dupli ćorak,jel za njega je mali Noris,lično Ajerton Sena.Uvideće i Reno odnosno sad Alpina da je Alonso veliki mućak ali biće kasno.Za Alonsa mogu slobodno da kažem da je najljigaviji vozač kog je automoto sport imao,večiti ziheraš i kalkulant,saboter i anti trkač,klasični destruktivac!
    (montoya, 1. avgust 2021 17:53)

    # Link komentara

  60. Apsolutno sam siguran da je Botas dobio zadatak da izbaci Ferstapena. Dobio je kaznu +5 mesta, neverovatno. 2 trke za redom izbacuju Ferstapena iz trke. Mercedes je najveće zlo koje se dogodilo Formuli 1. Apsolutno nikad njihov proizvod neću kupiti. ZLO!
    (Petar iz Nemačke, 1. avgust 2021 17:52)

    # Link komentara

  61. Bravo za Ocona i Alonsa. Alonso sta je sve uzdrzao sa znatno sporijim bolidom toliko krugova, covek je car. A za Ocona decka iz siromasne porodice koji ne pretprosle sezone izleteo iz F1 ovo je ostvarenje snova i mnogo mi je drago zbog toga
    (Stexoon, 1. avgust 2021 17:51)

    # Link komentara

  62. Слажем се, крајње клошарски потез СББа. Зато лепо гуглајте sportsurge и гледајте стрим у најбољој могућој резолуцији, са коментаторима скај спортса. Срђан и Павле јесу супер и лично их ценим изузетно, али је ипак разлика у класи у односу на квалитет преноса који нуди Скај спортс. Што се тиче потеза Ботаса, скандалозно и недостојно професионалног спортисте. Дно дна.
    (Маркан, 1. avgust 2021 17:50)

    # Link komentara

  63. Na silu se gura Hamilton !!!?
    Prošlu trku je trebao dobiti diskvalifikaciju a ne 10 sec !!?
    Bog sve vidi...vratit će se
    (Panac, 1. avgust 2021 17:49)

    # Link komentara

  64. Imate f1 zvanicni sajt, kupite pretplatu za 8$ mesecno i uzivajte u svim treninizma, trkama, mozete da menjate kamere na vozacima u trci, statistike. Bolje neko Sk svakako.
    (Stexoon, 1. avgust 2021 17:49)

    # Link komentara

  65. Prenos trke je na kanalu Sport Klub 4K, kako i dolikuje, da se lepo uživa u 4K rezoluciji. Ne razumem ljude koji još uvek imaju crno bele televizore, lampaše, i žale se što im operater isporučuje sliku u boji i to u 4K standardu. Takođe ima i onih koji potroše dnevno po 500 dinara na cigarete, a žao im je da plate još 500 dinara mesečno i da gledaju sve raspoložive sadržaje.
    (Šta ti dečko radiš?, 1. avgust 2021 17:48)

    # Link komentara

  66. Luis... Koji majstor... Da je bilo još dva kruga uze pobedu!
    Drago mi je za Alpinu (Reno), uvek su bili sa najboljim motorima, još sa prvim turbom i Nelzonom Pikeom...
    (Čiča Miloje, 1. avgust 2021 17:46)

    # Link komentara

  67. @filip..da ti odgovorimo.. Taj skHd je bio prvi kanal koji je sk uopste imao.. Pa su onda krenuli sa brojevima.. On je bio slobodan kanal u osnovnoj pretplati.. Ali ono sto ti ne razumes je prevara tog istog sk.. Njima je 3 nemacka liga vaznija od f1 i ovim potezom koji rade da prebace f 1 na dodatno placanje su sebi iskopali jamu.. To nije fer jer nemaju standarde prenosa.. I zbog toga ce vrlo uskoro izgubiti i to sto imaju.. To je prevara krajnjih korisnika nas.. To je sibicarenje a bogu hvala postoje live stream-ovi.. Kod nas je sve postala politika i prevara gradjana.. Platis a ne dobijes uslugu
    (kurtone, 1. avgust 2021 17:44)

    # Link komentara

  68. Nema prenosa... Pa što se ovde žalite, zauzeli ste ceo portal svojom kuknjavom. Izvadite 4.000 imaćete sve... ..
    A inače, čujem da će Telekom kad uzme monopol biti besplatan...
    (Čiča Miloje, 1. avgust 2021 17:43)

    # Link komentara

  69. Mercedes je baš krenuo da sklanja konkurenciju sa puta kada već ne može da ih pobedi legalno na stazi. Opet je neko iz njihovog tima glavni krivac za incident i opet su počistili konkurenciju sa staze. Jedino što su ovaj put pogrešili taktički posle tog incidenta pa ostali bez pobede. Ponašaju se kao neke siledžije. Ali imaju debelu zaledjinu pa im se može.
    (Aplauz za početak kraja SK, 1. avgust 2021 17:41)

    # Link komentara

  70. Sramota za Sport Klub, nema prenosa za korisnike Start paketa. Sta ljudi sve rade zarad malo extra kesa.
    (Nikola, 1. avgust 2021 16:17)
    Opusti se... jos malo pa ni formulu vise nece prenositi ta kablovska. Ovo je pokusaj da se "otme" jos koji dinar pretlatnicima a sve je to lancana reakcija jer su ostali bez prava prenosa najjace lige sveta(Premijer Lige)
    (Dusan, 1. avgust 2021 17:38)

    # Link komentara

  71. Odlična trka,svaka čast Okonu na pobedi.Alonso omogućio timskom kolegi i Fetelu da budu ispred zahuktalog Hamiltona.
    Kao korisnik SBB-a primoran sam bio,poput mnogih,da tražim alternativni način za gledanje trke.SRAMOTA!!!!!
    (Rollo Tomasi, 1. avgust 2021 17:29)

    # Link komentara

  72. (bob, 1. avgust 2021 15:35) Ma šta ti je, ovim je potvrdio ugovor za sledeću godinu
    (Sky, 1. avgust 2021 17:26)

    # Link komentara

  73. I tako botas obezbedio ugovor sa Mercedesom
    (Michal, 1. avgust 2021 17:26)

    # Link komentara

  74. Sbb ovim zaključavanjem prenosa formule 1,sam sebi je zakucao poslednji ekser u mrtvački sanduk!
    (niški, 01. avgust 2021 16:10)

    komso,to su bre lopovi ne zna se ko je veci,dal on ili njihova konkurencija,mafija.
    (LerDi, 1. avgust 2021 17:26)

    # Link komentara

  75. ok,hamilton je cuo sta publika misli o njemu i to kako je zadnje dve trke pobedio ferstapena.

    neka se svi u mercedes zamisle
    (LerDi, 1. avgust 2021 17:24)

    # Link komentara

  76. A dje onaj Verštapko?? Nešto ga ne vidjam …
    Dobra Trka!!!
    (Gluvi Čiča bez Struje ne Čuje !?, 1. avgust 2021 17:23)

    # Link komentara

  77. SBB zbogom zauvek!
    (Ma bravo ti ga, 1. avgust 2021 17:23)

    # Link komentara

  78. Ovi sa Sbb samo bi para.Pa ne moze.Od sutra prelazim na telekom.Sramota.Da hoce propast,svakako su Luksemburska firma.Sami sebi presudili.
    Idemoooo
    (glas razuma, 1. avgust 2021 17:21)

    # Link komentara

  79. Bravo
    (Milos, 1. avgust 2021 17:20)

    # Link komentara

  80. Ovo je Alonsova pobjeda!
    (sasa pg, 1. avgust 2021 17:19)

    # Link komentara

  81. Plaćam samo najosnovniji paket jer na tim dodatnim kanalima nema ništa, ponekad kao danas ima nešto da se gleda. Plus, kada sam obnovio ugovor proletos rečeno je da će F1 biti na jedinici a moto gp na trojci .Nepostovanje ugovora dovodi do raskida istog.
    (kayla stara, 1. avgust 2021 17:18)

    # Link komentara

  82. Bravo za Okona,bravo za Fetela,bravo Hamilton.Hamilron je najbolji on je goat.Odlučna trka
    (1Đoković, 1. avgust 2021 17:16)

    # Link komentara

  83. proklestvo Verstapena se nastavlja
    ..to sto je radio drugima sad se njemu desava....
    (dr mr, 1. avgust 2021 17:15)

    # Link komentara

  84. Alonso odrzao cas voznje svima. Kakva defanzivna voznja protiv najjaceg bolida u istoriji F1, za svako postovanje.
    (BRE!, 1. avgust 2021 17:14)

    # Link komentara

  85. Kakav je majstor Alonso:
    sa slabijim bolidom, sa sporijim i istrošenijim gumama, punih 10 krugova drži Hamiltona u repu!
    Bukvalno je kolegi Okonu sačuvao 1. mesto i pobedu na najbolji mogući način,
    upravo suprotno od onoga što Mercedes i Botas rade!
    (NNN, 1. avgust 2021 17:13)

    # Link komentara

  86. Šta je ovo ljudi moji,kakav je doktor ovaj Alonso majko sveta. Na starijim gumama i u slabijem bolidu onako odolijevat Hamiltonu,kakva klasa,kakva vožnja.
    (Ivan, 1. avgust 2021 17:12)

    # Link komentara

  87. Kakav je vozac alonso. Tacno zna kako treba da vozi. Ok pogresio je na kocenju ali dobro pririsak je velik mecka je jaka.covek malo nije imao srce u karijeri kao hamilton imao bi makar jos 3.4 titule dve su mu izmakle u poslednjoj trci.
    (srbin, 1. avgust 2021 17:12)

    # Link komentara

  88. Alonso je kostao pobjede Hamiltona danas, odlicno se branio od njega. Kakva voznja sampione. Ide jos jedna titula!!
    (crnogorac, 1. avgust 2021 17:10)

    # Link komentara

  89. Koliko je Mercedes ispred ostalih miljama. Alonsu skidam kapu. Ej papan LH ne moze sa 2 sekunde bržim autom da ga obiđe, još kuka preko radio veze, kakav pajser.
    (Ridah, 1. avgust 2021 17:08)

    # Link komentara

  90. SBB plaćam jači paket i hoću da vratim start trke unazad kao što mogu na svim kanalima! Da li ima neki pametnjaković da mi kaže da i to mora da se doplati i da je i to skroz normalno postalo da nema premotavanja??!!
    (Čekam vaše odgovore botine, 1. avgust 2021 17:00)

    # Link komentara

  91. Bože šta mu radi Alonso
    (Sky, 1. avgust 2021 17:00)

    # Link komentara

  92. ovo sto radi mercedes treba kazniti sa barem 5 godina van formule 1 plus da plate debele pare svima ostecenima kroz godine plus da plate ogromne pare ako hoce da se vrate nakon 5 godina
    (lol, 1. avgust 2021 16:57)

    # Link komentara

  93. Najnamešteniji sport na svetu. Rame uz rame sa SL Srbije...
    (Barde počivaj u miru, 1. avgust 2021 16:45)

    # Link komentara

  94. Nema Boga!
    (NR, 1. avgust 2021 16:44)

    # Link komentara

  95. Botas bi bio dobar bot
    (Red or dead!, 1. avgust 2021 16:38)

    # Link komentara

  96. Opet ima srece Hamilton
    (Defo, 1. avgust 2021 16:29)

    # Link komentara

  97. Zasto placate samo start paket pa kukate za SK HD? Razlika u ceni je par stotina dinara.
    (Filip, 1. avgust 2021 16:29)

    # Link komentara

  98. Čuis sa 14og na 5to mesto, a Max još uvek na 12om. Što ne upregne magarce i konje?
    (69 challenger, 1. avgust 2021 16:23)

    # Link komentara

  99. Sramota za Sport Klub, nema prenosa za korisnike Start paketa. Sta ljudi sve rade zarad malo extra kesa.
    (Nikola, 1. avgust 2021 16:17)

    # Link komentara

  100. Какве ли то ви пакете имате кад немате СК ХД? Имам СББ кабловску од 2009. године и увек сам имао све СК канале. Не може баш да плаћате мизерно, а да гледате све. Телеком такође неће откључати све канале Арене у најјефтинијем пакету када их ускоро буду отворили.
    (Порцелан, 1. avgust 2021 16:14)

    # Link komentara

  101. Sbb ovim zaključavanjem prenosa formule 1,sam sebi je zakucao poslednji ekser u mrtvački sanduk!
    (niški, 1. avgust 2021 16:10)

    # Link komentara

  102. Trka na F1 TV cak ne ide uzivo...
    (Igi, 1. avgust 2021 16:07)

    # Link komentara

  103. Ne znam kako Maksov bolid uopste vozi. ..
    (KiMi85, 1. avgust 2021 16:02)

    # Link komentara

  104. Kao dugogodišnji korisnik SBB-a,ovo je kap koja je prelila čašu.Da stave prenos F-1,na kanale koji nisu u osnovnom paketu,malo je reći da je bezobrazluk.
    Posle ovoga prelazim na Telekom,jel i onako od sledeće sezone prenose Premijer ligu a tu je i Liga šampiona.Jednim udarcem dve muve,bar neću više da slušam ove pajace što komentarišu formulu,toliko su ostrašćeni kao da im život zavisi od toga,a da ne pričam kolike su tek neznalice i dunsteri.Adio Sportklub,adioSBB,niste shvatili ali ima vremena shvatićete,svako bira sport pre politike!
    (neostrašćen, 1. avgust 2021 15:59)

    # Link komentara

  105. Nema prenosa na kanalima u start paketu.
    Dovidjenja, prijatno, vise ne placam kablovsku SBB-u.
    Posle im je neko drugi kriv sto im Telekom otima pretplatnike.
    (got, 1. avgust 2021 15:55)

    # Link komentara

  106. Каква карма!!! Само да издржи Макс
    (jovan ds, 1. avgust 2021 15:47)

    # Link komentara

  107. Pa da li je realno da ovaj komentator priča da se Botas namerno zabio...namam reči.
    (TNT, 01. avgust 2021 15:18)

    ma kakvi namerno
    ovo je pocetnicka greska,mlad je botas,ima vreme da nauci
    (LerDi, 1. avgust 2021 15:42)

    # Link komentara

  108. Kakva pocetnicka greska Mercedesa sa gumama. Ne mogu da vjerujem da tim kao Mercedes moze ovo da napravi. Uhh.. ajmo Luis, sad idu preticanja. Nagazi!
    (crnogorac, 1. avgust 2021 15:42)

    # Link komentara

  109. Ferstapen je out, to je jasno ko dan...
    (CJC, 1. avgust 2021 15:41)

    # Link komentara

  110. Ima Bogaaaaaa
    (NR, 1. avgust 2021 15:38)

    # Link komentara

  111. Ovo sa gumama moze da uspe. Hamilton ce izgubiti!
    (NR, 1. avgust 2021 15:36)

    # Link komentara

  112. Valteri Botas - od velikih očekivanja do velikog razočarenja... Mislim da je ovo trenutak kada bi morao da prelomi i da zauvek završi karijeru u F1. To je za njegovo dobro, ipak nije kalibar za ovu vrstu takmičenja, može da pokuša u WRC-u, ali je pitanje šta bi i tamo uradio. Nije ni blizu svojih starijih sunarodnika koji se takmiče i koji su se takmičili u F1 (Raikonen, Hakinen, Salo, Rozberg senior...)
    (bob, 1. avgust 2021 15:35)

    # Link komentara

  113. Kakvi ludaci Botas i Strol. Sada lepo Mercedes i Aston Matrin da plate popravke i za Red Bul i za Meklaren i za Ferari. Kada se već uvodi ograničenje budžeta, onda ovako da se kazne ekipe. Obojica treba da budu strogo kažnjeni. Diretkno se zabodeš u bolid ispred...
    (Otheym, 1. avgust 2021 15:35)

    # Link komentara

  114. Koja je ovo igra love.. Hahahahahaha.. Dobili smo cirkus.. Svi koji imaju merck motore ima da rade za mecku broj 1...jel tako navijaci red bula.. Ovo je cista zavera mecke. Jel to prica dana:) :) :) sad ce alfa tauri da dobije radno naredjenje da se zabije u luisa.. I jedan u meklaren da se poravna racun.. Ovo je dnevna doza razmisljanja prosecnog srbende:) :))
    (kurtone, 1. avgust 2021 15:33)

    # Link komentara

  115. Hamilton Botasu da podigne spomenik - niko ga nije zadužio kao on! Nekoliko titula zahvaljujući Botasu...
    (Saša, 1. avgust 2021 15:31)

    # Link komentara

  116. Evo zasto masovno publika zvizdi Hamiltonu. Ovo sto je Botas uradio ne bi ni amater. Za ovo je Grozan u Belgiji ako se secate dobio diskvalifikaciju sa naradne trke kada je pokosio sve isto kao Botas - ajde da vidimo sta ce biti sa Mercedesovim vozacima sad. Evo kako Hamilton i Mercedes pobedjuju , kad vec ne mogu direktnim duelima na stazi, strasno.
    (F1 fan, 1. avgust 2021 15:29)

    # Link komentara

  117. otkazujem SBB!!!ko je direktor za prenos je klošar.
    (modesti, 1. avgust 2021 15:28)

    # Link komentara

  118. Sport klub HD.... kanal 122
    (oj debeli lade., 1. avgust 2021 15:25)

    # Link komentara

  119. Ovo ili je namerno ili se ovaj dečko drogira. Neverovatno je da vozač njegovog kalibra ovako pogreši.
    (Millennium, 1. avgust 2021 15:23)

    # Link komentara

  120. Botas odradio svoj zadatak za ovu trku. Nikakav ovo nije trkacki incident, ovo je bila strategija Mercedesa. Botas se samo slozio kao da se on i pita za nesto...
    (Mladen, 1. avgust 2021 15:23)

    # Link komentara

  121. Kako krekeće Mađarska žaba?

    Ke ke re ke keee.
    (Šuplja kifla, 1. avgust 2021 15:22)

    # Link komentara

  122. Ovaj lik je u pravu, ovako se vozi kad ideš namerno da udariš nekog... Znači ni mm nije cimnuo, ni levo ni desno.
    (CJC, 1. avgust 2021 15:22)

    # Link komentara

  123. Ima prenosa na SK4K i na SKHD
    (Djole, 1. avgust 2021 15:19)

    # Link komentara

  124. Prenos je na SK HD i SK 4K
    (paja patak, 1. avgust 2021 15:19)

    # Link komentara

  125. Pa da li je realno da ovaj komentator priča da se Botas namerno zabio...namam reči.
    (TNT, 1. avgust 2021 15:18)

    # Link komentara

  126. Kakav skandal, zbog ovog crvena zastava. Sve kako bi ferstapenu sredili bolid i dozvololi da se vrati. Kakav skandal!!!! Pa je li nije dosta sto im je FIA dozvolila da imaju nelegalan bolid pa jos i ovo.
    (mahea, 1. avgust 2021 15:18)

    # Link komentara

  127. SK HD
    Bez broja.
    (Kozarska peta, 1. avgust 2021 15:17)

    # Link komentara

  128. Prenos je na SK HD.
    (Kozuki Oden, 1. avgust 2021 15:16)

    # Link komentara

  129. Kako drugacije da luis pobedi, Botasa treba izbaciti iz F1!
    (Kozuki Oden, 1. avgust 2021 15:15)

    # Link komentara

  130. Za ovakvu gresku Botasa, treba ga kazniti nekoliko trka da ne vozi. Sramota koliko je nefer ova formula. Sta se sve radi da se pomogne Hamiltonu
    (Pedja, 1. avgust 2021 15:14)

    # Link komentara

  131. Ima na SK HD. Ne znam sto nema na 1 ili 2.
    (frenki, 1. avgust 2021 15:14)

    # Link komentara

  132. Klošari iz mercedesa, nece se smiriti dok nekog ne ubiju,dajte im titulu i ugasite ovaj sport
    (Čoban, 1. avgust 2021 15:14)

    # Link komentara

  133. Prenos ima na SKHD.. Posto na SK1 i 2 ima prva svedska i druga nemacka liga, to je bitnije za prenos od F1.. I posle kukaju na Telekom nesto..

    2 su im stvari ostale u ponudi samo, F1 i Moto GP i ni to ne mogu da stave na SK1 ili SK2.. Strucnjaci..
    (aca, 1. avgust 2021 15:13)

    # Link komentara

  134. Sta vam je ljudi, prenos ima na SK HD
    (NemanjaC, 1. avgust 2021 15:11)

    # Link komentara

  135. Hahahaha botas koji je on meni kralj
    (Miloje, 1. avgust 2021 15:11)

    # Link komentara

  136. SK HD
    (cepovi, 1. avgust 2021 15:11)

    # Link komentara

  137. Što nema prenosa na SK?
    (69 challenger, 1. avgust 2021 15:10)

    # Link komentara

  138. Mercedes naumio svaku trku da udara u Verstapena.
    (miro(s)lav, 1. avgust 2021 15:10)

    # Link komentara

  139. Botase, imaš pivo od mene!
    (MCV, 1. avgust 2021 15:10)

    # Link komentara

  140. Da li je ovo više moguće, koga bre ovi više iz Mercedesa rade, kakav ovo cirkus prave od F1?
    Klošarko mali šta radi, izbaciti džukce iz takmičenja.
    (CJC, 1. avgust 2021 15:09)

    # Link komentara

  141. i sta sad, botas izbrisao oba red bula...opet hamilton ima pobedu bez trkanja sa ferstapenom...
    (coa, 1. avgust 2021 15:09)

    # Link komentara

  142. Ово је озбиљан инцидент. Поновити старт.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 1. avgust 2021 15:07)

    # Link komentara

  143. treba da zaustave trku?
    ajmo da vidimo hoce li
    (LerDi, 1. avgust 2021 15:07)

    # Link komentara

  144. ima li gde prenosa?
    (djoni, 1. avgust 2021 15:06)

    # Link komentara

  145. jel moguce da nema prenos na sport klubu?
    (mare, 1. avgust 2021 15:06)

    # Link komentara

  146. ovo sto radi mercedes JE ZLO

    ajmo fanovi princeze ,botasu su svi usli u liniju jel da?
    (LerDi, 1. avgust 2021 15:06)

    # Link komentara

  147. Srecnijeg coveka na svetu nemo od LSa..
    (NR, 1. avgust 2021 15:05)

    # Link komentara

  148. što nema prenos?
    (modesti, 1. avgust 2021 15:04)

    # Link komentara

  149. Nema na SK 1 ili 2 ???
    (got, 1. avgust 2021 15:02)

    # Link komentara

  150. Kako to da nema na SportKlubu prenos uzivo?? ima neko neki info sta se desava, nije valjda da su im i taj prenos uzeli
    (Cic, 1. avgust 2021 15:02)

    # Link komentara

  151. Cim je Verstapen iza Hamiltona u kvalifikacijama, uvek je zanimljiva trka. Ocekujem to i u Madjarskoj.
    (cepovi, 1. avgust 2021 14:37)

    # Link komentara