1. Legolas, 20. april 2021 12:42
    Posto si dovoljno glup da poredis beka sutera i centra evo imam samo jedno pitanje.
    Da li cary sa brojem skokova i blokada moze bar da pridje Jokicevim brojkama za asistencije i kradje.
    (ULTRASRBIN, 22. april 2021 09:45)

    # Link komentara

  2. Pljuvac svih stilova (sem Jokićevog)

    Ovaj komentar je blasfemija. Na stranu tvoj lični animozitet prema Stefu, reći za igrača koji tako utiče na tim da samim svojim kretnjama bez lopte pravi prostor saigračima da je sebičan i nabija statistiku, time pokazuješ svoje neznanje o ovom sportu. Ne postoji igrač u ligi koji to bolje radi od njega. Pritom trenutno ima ~ 6 ass u proseku što je sasvim dobro, mada je on tipičan primer poentera koji igra na poziciji pleja... Ako će da pogodi 40-50% (a hoće) neka šutne i 50 trojki što se mene tiče. Ali eto taj nabijač statistike Kari iza sebe ima 3 titule a Jokić koji toliko igra za tim 0 titula. Pošto inače svi ostali igrači igraju da izgube :))) Ja ću odsad da udaram recke kad Stefovi saigrači "promašuju na njegove asistencije", isto tako i Lilardu, Hardenu, Irvingu, Polu itd. pa da vidimo :) I naravno mora Embiid biti spomenut u negativnom kontekstu.
    (Aleks, 21. april 2021 01:45)

    # Link komentara

  3. @Tocka Cije li ti muke mucih brajko slatki!! Pa jedino kad je Butler bio tamo su igrali playoff a pre i posle njega nisu ni blizuu bili,kapiras???
    (Beks, 21. april 2021 01:19)

    # Link komentara

  4. @beks
    Bravo majstore, Batler odigrao jednu sezonu u Minesoti, ti ga pominješ kao nosioca tima Minesote. Nemaš ti problem sa poznavanjem košarke nego sa logikom.
    (tocka, 20. april 2021 23:31)

    # Link komentara

  5. Kari je jedan od igraca koji igru cine prelepom za gledanje. Sto se MVP price tice treba da je dobije neko iz ekipa koje budu u prve cetiri u ligi na kraju takmicenja (ali videcemo koliko ce rezultat ekipe biti kriterijum). Ta nagrada je malo obesmisljena jer se igraci cuvaju i mnogo je povreda, a i cinjenica da ih Janis ima vise od Novickog govori mnogo o smeru kosarke i vrednostima koje se propagiraju regularnom delu nba lige. Za kosarku ce biti dobro ko god da bude od ponudjene trojke Jokic, Embid, Kari, ali naravno da bismo svi voleli da to bude Nikola. Mada, sto se mene tice, dok ne ispravi onu blamazu protiv Skole sve su mu nagrade dzabe (tada je bio u petorci lige a cica od 40 godina ga je oducio od kosarke sto je zaista bilo sramno).
    (MVP titula je obesmisljena, 20. april 2021 20:47)

    # Link komentara

  6. Kad ovog Karija vidim kako zvace onu zastitu za zube, sasuo bih mu iste u grlo. Kao najveca seljacina. Jokic je MVP bez diskusije. COvek je svestran, dok imas Embida koji se samo izivljava po obrucu, Karija koji sutne 40 puta za 3 poena i ne obraca paznju na saigrace, samo nabija statistiku, dok Jokic igra za tim, za pobedu, igra lepo, deli sjajne asistencije, izuzetan je pod kosem,cepa lako trojke, ma sve. Nije sto je nas, ali je trenutno najbolji!
    (Pljuvac svih stilova, 20. april 2021 20:05)

    # Link komentara

  7. U sustini, svako steluje kriterijume tako da igrac koji mu je najdrazi bude MVP. Nema tu mnogo razlike izmedju placenih analiticara na ESPN-u i komentatora na b92.
    (Phoenix, 20. april 2021 20:04)

    # Link komentara

  8. Curry nije bez neke u top 15 igraca svih vremena vec sad, po svim listama, ne glupirajte se. Po jednoj stvari su slicni, a to je da su obojica posebni i jedinstveni, ali je apsurdno porediti velicinu i uticaj na igru. Naravno, centar sa ovakvim asistencijama je rijetka stvar, ali se desavalo i ranije. Jokara je svakako na putu da postane najbolji dodavac medju visokim igracima ikad, ali je ovaj drugi, sa metar metar i 90 i 20 kila, promijenio kako se kosarka igra i prilagodio je sebi. Svakako je Jokic MVP ove sezone, pozicije u ligi su prevaga i tu Curry ne moze nikako prici. Slobodno svi vec mogu cestitati jer je to gotova stvar, cak i Ameri to znaju, a oni guraju svim silama da neko drugi bude.
    (nknknk, 20. april 2021 19:25)

    # Link komentara

  9. Wigins i Tauns bili nosioci igre Minesote,jaooooo kakav komentar,nosioci fenjera. Butler ih doslovce blamirao dok je bio tamo. Ali sada je Wigins igracinaaaa,nema veze sto smo videli njega i Greena prosle sezone bez Karija,nema veze sto smo videli -50 protiv Raptorsa..alooo sta je s mozgom????
    (Beks, 20. april 2021 19:23)

    # Link komentara

  10. Na zvaničnom NBA sajtu imate deo posvećen konkurentima za MVP nagradu. Jokić je prvi NA ZVANIČNOM SAJTU. Kari je, kad je poslednji put lista ažurirana (16.april),zauzimao tek 9. mesto. Znači 8 mesta iza Nikole. Tako da Kari ne može da bude MVP ove sezone ni da je Hari Poter!
    (Aleksandar, 20. april 2021 19:02)

    # Link komentara

  11. -Blista Kari al ne blista tim.
    -Bas bi bilo glupo zesce da Mvp nagradu dobije on a tim se ne plasira u plejof.
    -Nagrada igraču koji čini da tim sija a njegova statistika top.
    (zoran, 20. april 2021 18:26)

    # Link komentara

  12. Svake nedelje drugi MVP, ali Jokić ostaje prvi
    (g, 20. april 2021 17:29)

    # Link komentara

  13. Ruku na srce Bredli Bil je jedini kanditat.Imam dva razloga:Prvi-nije bitan plasman tima,drugi-ima bolju statistiku od Karija :))))
    (Zli Gli, 20. april 2021 16:51)

    Malo si se zeznuo sa tom statistikom. Proveri ponovo, i poene i procente i sve ostalo. Pa ponovo budi duhovit. :)
    (Jok, 20. april 2021 17:12)

    # Link komentara

  14. Ruku na srce Bredli Bil je jedini kanditat.Imam dva razloga:Prvi-nije bitan plasman tima,drugi-ima bolju statistiku od Karija :))))
    (Zli Gli, 20. april 2021 16:51)

    # Link komentara

  15. tocka
    Što se tiče trenera, regularni deo sezone je šou zvezda...ne kažem da su nebitni treneri, ali i dobri taktičari će se do plej ofa oslanjati na vrhunske partije najboljih igrača. Inače bi Stiv Ker magijom napravio GSW koji melje bez Stefa. :))) To baš i ne ide tako. Ker je trener koji bi razliku napravio u PO.
    E sad mogao bi da mi objasniš odakle ti u "argumentaciji" to što su bekovi atraktivniji za gledanje? Verovatno i jesu, meni lično je Stef neuporedivo draži igrač u svakom smislu, pa neću reći da treba da bude proglašen za MVP-a. Da se muva kao kandidat, svakako. To je neka vrsta priznanja za ono što on radi za svoju ekipu. Takođe sad impliciraš da je Jokić (glupim Amerima hehe) neatraktivan za gledanje, što je apsolutna neistina, i te kako je atraktivan svojim asistencijama. Dok po komentarima mnogih bih rekla da im nedostaje veći akcenat na igru centara.
    Niti je iko ovde hejter, niti ćemo da plačemo kad Nikola bude MVP, samo ste vi njegovi fanovi postali gori od Lebronovih. To sami pokazujete komentarima.
    (Aleks, 20. april 2021 16:47)

    # Link komentara

  16. Curry je GOAT. Opet pitam sta to moze bilo ko da uradi da Curry ne moze?
    (Nisam iz Kanade, 20. april 2021 16:30)

    Da odigra odbranu koju on nece moći nikad. Dovoljno.
    (nn, 20. april 2021 16:44)

    # Link komentara

  17. tocka

    Ovu temu je jednostavno raspraviti, ali ne tako jednostavno tj. jednodimenzionalno kako ti radiš. Porediš igrače pojedinačno, ne uzimaš u obzir kontekst u kom igraju, a što je najgore ti porediš šta je Vigins bio nekad i šta je npr. Porter Jr sad. Zaista?! xD Hajde onda uporedi Karija i Jokića. Tako ispada da pošto je Stef bio 2 x MVP, ima 3 titule i neka druga individualna priznanja, Jokić danas ne može sa njim u istu rečenicu. :)
    Mi pričamo o ovoj sezoni. Grin nekad je bio mnogo veća zver nego što je danas (nekako je i logično i to je ok) mada je i sad svakako koristan igrač, to ŠBBKBB sa Viginsom je nebitno jer u ovom trenutku ga MPJ šije za dva koplja (makar napadački). I u tome je sva caka. Denver u ovom trenutku, sem Nikole, ima bar dva sigurno dvocifrena igrača - Marej (do povrede) i MPJ, MPJ i Gordon, još su tu uvek osporavani Barton i Milsap koji su korisni u napadu. Dok Stef sad treba da gleda u pasulj ko će biti dvocifren, jer su mnogo impotentniji napadački nego pre, i zato on mora da trpa 40+. Nisu ni u GSW "panjevi", ali prosto u Denveru su trenutno napadački potentniji igrači...
    Da li to znači da Stef treba da bude MVP? Paaa, ne. Ne bi ni Jokić bio MVP da ekipa nije počela da pobeđuje, a za to su zaslužni i drugi pored njega. Šta god vi pisali ovde, njemu saigrači pomažu da bude MVP, kao što i on pomaže njima da tim ide napred.
    (Aleks, 20. april 2021 16:40)

    # Link komentara

  18. E sad nije bitno mesto na tabeli? Čekaj ne razumem. Za Jokica Denver mora da bude 2gi ili 3ci. A za Karija ne mora? Naravno jer je miljenik američki. Sve je to drugari moji show biznis a mi se nerviramo kad Nikoli fali skok za TD čim ustanemo ujutru. A njega boli uvo jer zna da je NBA samo farsa od lige.
    (zombiland, 20. april 2021 16:36)

    # Link komentara

  19. Curry je GOAT. Opet pitam sta to moze bilo ko da uradi da Curry ne moze?
    (Nisam iz Kanade, 20. april 2021 16:30)

    # Link komentara

  20. Dobar je Kari,ali Jokara kara.
    (Baustelac, 20. april 2021 16:24)

    # Link komentara

  21. @ (Dogodine do Prizrena, dogodine do Knina, 20. april 2021 16:02)
    A ne nego je Dzamajkl Grin bolji igrač od Viginsa.
    Svako piše ovde stvarno...
    Realno je da je Jokić trenutno MVP bez konkurencije, a vi hejteri možete samo da plačete.
    (tocka, 20. april 2021 16:24)

    # Link komentara

  22. Kari je realni MVP. Tačka.
    (maksim, 20. april 2021 12:55)

    максим је лош трол. Тачка.

    Чекам ЕСПН аналитичаре да кажу како Кари не може бити МВП, јер не игра одбрану. Ах не, чекај, те ”анализе” су резервисане само за Јокића. Зар није она са Jump рекла како не може неко бити МВП ко не игра на обе стране терена? Требало би јој засути налоге на друштвеној мрежи како она не поштује Карија, јер је то изјавила. Како се усуђује да тако великог играча хејтује? Јесте она то говорила за Јокића, али хеј, ако тако мисли, та изјава онда важи и за Карија ;-)
    (јд123, 20. april 2021 16:23)

    # Link komentara

  23. Embid je bolji poenter od Jokića, ima bolji drpm znači bolji defanzivac, korisniji je igrač za svoju ekipu i najkorisniji igrač lige, ekipa će mu imati bolji plasman od Denvera.

    Da pobijemo i glavni argument protiv dodele nagrade Embidu - broj propuštenih utakmica. Embid će odigrati 70% utakmica reg. dela i tako obezbediti statistički minimum koji je jedan od nezvaničnih uslova pri dodeli MVP titule.
    (Džoni, 20. april 2021 14:59)

    Ха, ха, ха, зато тренутно 90 гласача за МВП награду виде Јокића на првом месту. Информиши се мало, пре неки дан је изашла листа.

    Може и овако. Јокић је бољи крадљивац лопти од Ембида, бољи асистент, кориснији играч од Ембида и зато је најкориснији играч лиге и добиће МВП награду.
    Да је Јокић кориснији играч од Ембида за екипу видело се и по томе што је Филаделфија побеђивала све редом када је Ембид био повређен а Денвер без Јокића на терен не може да се састави.
    (јд123, 20. april 2021 16:14)

    # Link komentara

  24. Kako bih samo voleo da Kari i Jokić odigraju nekoliko zajedničkih takmičarskih utakmica u istom timu. 

    Uf, baš bih voleo da vidim da li bi to funkcionisalo?
    (Lajavi Krelac, 20. april 2021 15:01)

    Hahaha, pa zamislite da se to desi pa primali bi 150 poena po utakmici, ni jedan ne igra odbranu. Boze sveti sta sve ljudi pisu...
    (aha, 20. april 2021 16:11)

    # Link komentara

  25. Tek se ocekuju kiksevi Denvera i GSW-a, samo polako... Previse vilenite po komentarima svakodnevno a bice plača pred kraj sezone.
    (zz, 20. april 2021 16:07)

    # Link komentara

  26. @aleks
    Niko ne umanjuje vrednost Karija, to je i nemoguce, ali ne moze biti MVP pored Jokića koji je sjajan cele sezone. To bi bilo nepravedno, pa sve da Kari ima prosek 50 poena do kraja sezone.
    Grin je oduvek jedan od najboljih defanzivaca lige. Vigins je sjajan košarkaš. Baš on i Tauns su godinama bili nosioci Minesote.
    Uporedi sad to recimo sa Gordonom i MPJ-em. Gordon je dobar, ali nije zver kao Grin, a MPJ tek sada dolazi na neki nivo Viginsa.
    Još jedna bitna stvar, GSW vodi Stiv Ker.
    Svaka čast Kariju, ali Jokić je cele sezone na ovom nivou i svi drugi bi već imali momente odmora, ali on to ne želi. I pored svega procenti šuta su neverovatni, ne samo za visokog igrača, nego uopšte. To što radi Jokić je nevidjeno.
    I slažem se da će bekovi uvek biti interesantniji za gledanje, jer su brži, imaju dribling, efektniji su, ali visoke statistike Jokića govore da je on sada na nekoj drugoj planeti u odnosu na celu ligu.
    (tocka, 20. april 2021 15:50)

    Svi volimo Jokica.. Ali brate vigins sjajan igrac.. Uvek realnost stavi ispred emocija i imaces otvoren put ka istini.. Karija i joku podjednako volim i navijam za njih podjednako za njihova licna priznanja kad vec ekipe ne mogu da im priuste sansu za prsten.. Impresivno je ugurati ovakav tim ratnika u plej of kao i uraditi bilo sta znacajnije sa denverom nakon lej ofa..

    Zamislite djurenta i dzejmsa u ratnicima umesto grinani karija primera radi.. Kakavbio bio rezultst... O joki da ne pricam i njegovim timu i stabu..

    Pozdrav
    (Dogodine do Prizrena, dogodine do Knina, 20. april 2021 16:02)

    # Link komentara

  27. Čitam komentare i neverujem. Ljudi, MVP je statisticki najkorisniji igrač. Dosta vise sa teorijama zavere kad je USA zemlja statistike do poslednjeg atoma.
    (thegrke, 20. april 2021 15:59)

    # Link komentara

  28. @aleks
    Niko ne umanjuje vrednost Karija, to je i nemoguce, ali ne moze biti MVP pored Jokića koji je sjajan cele sezone. To bi bilo nepravedno, pa sve da Kari ima prosek 50 poena do kraja sezone.
    Grin je oduvek jedan od najboljih defanzivaca lige. Vigins je sjajan košarkaš. Baš on i Tauns su godinama bili nosioci Minesote.
    Uporedi sad to recimo sa Gordonom i MPJ-em. Gordon je dobar, ali nije zver kao Grin, a MPJ tek sada dolazi na neki nivo Viginsa.
    Još jedna bitna stvar, GSW vodi Stiv Ker.
    Svaka čast Kariju, ali Jokić je cele sezone na ovom nivou i svi drugi bi već imali momente odmora, ali on to ne želi. I pored svega procenti šuta su neverovatni, ne samo za visokog igrača, nego uopšte. To što radi Jokić je nevidjeno.
    I slažem se da će bekovi uvek biti interesantniji za gledanje, jer su brži, imaju dribling, efektniji su, ali visoke statistike Jokića govore da je on sada na nekoj drugoj planeti u odnosu na celu ligu.
    (tocka, 20. april 2021 15:50)

    # Link komentara

  29. Curry je fenomenalan igrac, koji, iako je osvajao MVP trofeje, nikad nije priznat kako njemu odlikuje. Odnosno, zbog sveg sto je on uradio za kosarku, o njemu treba da govore kao jednom od najboljih igraca svih vremena. Ovaj "niski" igrac se pojavio u NBA ligi kad je snaga dominirala i pronasao nacin da dominira. I trenutno igra fenomenalno. Ali mislim da jednostavno ne moze ove godine da osvoji MVP trofej kad se njegova ekipa bori za ulaz u play-off. Zbog toga dajem prednost Jokicu u odnosu na njega, ali se nadam da i Denver moze da zavrsi bar kao treci na tabeli, sto bi Jokicu mnogo pomoglo.
    (PimPong, 20. april 2021 15:44)

    # Link komentara

  30. Zvuči bezveze, znam, ali on je najpotcenjeniji igrač među svim MVP kandidatima. Pogledajte saigrače koje ostali superstarovi imaju, mislim pre svega na Durenta, Hardena, Irvinga (u krug), LBJ-a, Giannisa, čak Leonarda i Paula koji imaju jedan drugog, pa i Jokića - MPJ i doskora Murray nasuprot Wigginsa, pa čak i Gordon i Millsap nasuprot Greena... A da Steph ima "samo" još zdravog Thompsona, ponovo bi bilo kandidati za titulu. Greo'ta šta im se dešava poslednje 2 sezone. Mada, ako postoji karma, zaslužili su zbog sramnog dovođenja Durenta onomad.
    (terza, 20. april 2021 15:36)

    # Link komentara

  31. Nije loš. Ima mekan izbačaj. Voleo bih da pređe u Zvezdu.
    (MRZIM PROPAST, 20. april 2021 15:33)

    # Link komentara

  32. Miloš

    Pa nemam ja 55 godina, nego 25. 😂 Tako da sigurno je većina tih "ložača" čak starija od mene...
    Svakako Jokić jeste MVP ali Kari mu je trenutno legitiman protivkandidat, kao što su bili i Janis, Embiid, Lilard u nekom trenutku. Dosta igrača ima sjajnu individualnu sezonu.
    Problem je što čim se spomene neko pored Nikole komentari su Bože sačuvaj. Odjednom svi sem njega imaju po Džordana u ekipi. A realnost je da Jokićevi saigrači trenutno pružaju bolje partije nego Karijevi. 😃🙊
    (Aleks, 20. april 2021 15:25)

    # Link komentara

  33. Meni je nesto epski da se nas Nikola nalazi u situaciji i prici za ovu nagradu. Godinama unazad se prica kako igra, a ove godine prica da li ima mozda neko bolji od njega... stani malo jbt pa ovo je NBA hey hey i nas Nidzo mozda bude proglasen najboljim kosarkasem na svetu... pa i da ne bude cinjenica da je u toj prici je da se najezis.
    (sye, 20. april 2021 15:22)

    # Link komentara

  34. Kako bih samo voleo da Kari i Jokić odigraju nekoliko zajedničkih takmičarskih utakmica u istom timu.

    Uf, baš bih voleo da vidim da li bi to funkcionisalo?
    (Lajavi Krelac, 20. april 2021 15:01)

    # Link komentara

  35. @Aleks

    Aleks brate, ma niko ne umanjuje partije Karija. Vrhunski igrač, super rezultati (meni antipatičan, ali to ne umanjuje kakav je igrač), ali jednistavno ove sezone ne može biti MVP iz razloga koji su tu već pomenuti da se ne ponavljam.

    Slažem se, ima ovde Jokićevih ložača, ali i ti si nekada bio klinac. Pusti decu da vode svoju politiku, ne budi i ti dete.
    (Miloš, 20. april 2021 15:01)

    # Link komentara

  36. Embid uzima lagano.
    (Istina, 20. april 2021 15:00)

    # Link komentara

  37. Embid je bolji poenter od Jokića, ima bolji drpm znači bolji defanzivac, korisniji je igrač za svoju ekipu i najkorisniji igrač lige, ekipa će mu imati bolji plasman od Denvera.

    Da pobijemo i glavni argument protiv dodele nagrade Embidu - broj propuštenih utakmica. Embid će odigrati 70% utakmica reg. dela i tako obezbediti statistički minimum koji je jedan od nezvaničnih uslova pri dodeli MVP titule.
    (Džoni, 20. april 2021 14:59)

    # Link komentara

  38. tocka

    Krenuh da napišem ipak je Nikola MVP, ali... Od ovakvih Jokićevih fanova mi je muka. Kaže "da on igra sa imenima kao što su Vigins i Grin". Prvo, košarku igraju igrači, ne imena. Drugo, podseti se kako ste napljuvali Viginsa ovde kad se pričalo da će ga GSW uzeti, nula igrač. Za Grina da ne pričam, kad je rekao za sebe da je najbolji defanzivac u istoriji posuli ste ga kofom da ne kažem čega u komentarima...ali sad su to imena na nivou Stoktona i Pipena. Sve samo da se unize Stefove MVP partije. Da ste ljubitelji košarke bilo bi vam drago da vidite kako još neki igrač ima odličnu sezonu, i to po izlasku iz povrede!
    (Aleks, 20. april 2021 14:27)

    # Link komentara

  39. Ljudi zaboravljaju da kari ima 33 godine. I radi ovo sto radi. Sa najmanjim spejsingom u ligi. Nekad su hejteri pricali ima kleja, ima kd itd itd. Cak ima bolju sezonu nego kad je bio jednoglasni mvp 2016. Denver je pre sezone bio prognoziran da bude u top 4. Gs je bio prognoziran da bude 12. To su cinjenice. A postoje sanse da budu 7. Sve zahvaljujući Kariju.
    (Jos nesto, 20. april 2021 14:26)

    # Link komentara

  40. A sad moze MVP sa 9. mesta. A do pre 3 nedelje nije moglo ni sa 6.
    (Oksi, 20. april 2021 14:24)

    # Link komentara

  41. Kad je Denver imao los skor onda je skor bio veoma bitan za mvp nagradu, a sad kad su ga popravili odjednom vise nije bitan...
    (palop, 20. april 2021 14:21)

    # Link komentara

  42. Kad bi igrali 1-na-1 Kari bi gotovo sigurno bio pobednik u 100% slucajeva, ali kosarka je timska igra i u njoj obojica postizu poene i doprinose timskoj igri na nacin koji odgovara njihovim pozicijama na terenu. Sta nije jasno ?
    (Zeljko, 20. april 2021 13:54)
    to mozda po njihovim basket pravilima... ako lopta ostaje u posedu onome ko je postigao kos, kari ne moze ni protiv raduljice...
    (lal, 20. april 2021 14:01)

    Vidi, niko ne bi bio srecniji od mene da si u pravu, ali budimo realni, Karijev nenormalni sut + dribling + brzina, cine ga verovatnijim pobednikom u tom hipotetickom okrsaju. No, sve je to nebitno, posto se to nece desiti, a cinjenica ostaje da je Jokic konstantan cele sezone i vuce tim takoreci sam, pogotovo na pocetku sezone, i doprinosi daleko vise, nego sto to radi Kari, koji je "upalio" sad, u poslednjih mesec dana.
    (Zeljko, 20. april 2021 14:18)

    # Link komentara

  43. Curry ce biti najbolji strijelac lige i to je to od njega, a Jokic nece biti MVP jedino u slucaju da asterod pogodi Zemlju i unisti zivot na njoj :)...26-11-8 sa 56% suta nikada niko nije imao a i nece u skoroj buducnosti, ovo je jedna od najboljih individualnih sezona u istoriji NBA a ovo sto novinari a posebno ESPN prave neku laznu neizvjesost, pa moraju ljudi, nece valjda citavu sezonu ponavljati da je Jokic MYP, dosadili bi svima.
    (manuginobili, 20. april 2021 14:17)

    # Link komentara

  44. Da li je to neko naručio buđenje GSW navijača od kojih nije moglo da se živi prethodnu deceniju? Znam da im nije lako ali vidim da su ovde kao po komandi stali u odbranu lika i dela Stefa Karija iako ga niko ne osporava kao košarkaša, osporava se njegova kandidatura za MVP-a jer je GSW tek deveti sa jedva polovičnim učinkom. Poslenji MVP iz ekipe sa polovičnim učinkom desio se pre nepunih pola veka a pored Stiva Neša najviše osporavani MVP je Rasel Vestbruk jer je osvojio MVP sa timom koji je bio ispod 60% uspešnosti kakvih presedana je bilo samo par od osamdesetih na ovamo...
    (koncentrični krugovi gluposti i neznanja, 20. april 2021 14:15)

    # Link komentara

  45. Ma kakav Stef, tim je lottery tim ove sezone.
    (Marinko, 20. april 2021 14:08)

    # Link komentara

  46. Kad bi igrali 1-na-1 Kari bi gotovo sigurno bio pobednik u 100% slucajeva, ali kosarka je timska igra i u njoj obojica postizu poene i doprinose timskoj igri na nacin koji odgovara njihovim pozicijama na terenu. Sta nije jasno ?
    (Zeljko, 20. april 2021 13:54)
    to mozda po njihovim basket pravilima... ako lopta ostaje u posedu onome ko je postigao kos, kari ne moze ni protiv raduljice...
    (lal, 20. april 2021 14:01)

    # Link komentara

  47. Zato ne sme Denver da izgubi vise od 7 do kraja a da navijamo da lejkersi puknu obe od Dalasa,vraca se Davis posle Dalasa i tesko mogu da izgube vise od 3 do kraja sa njim i kraljicom koja se vraca za 10ak dana. Neko rece u komentarima da ce portland da bude peti..oni nece ni 6ti biti po rasporedu i kilavim lilardom.
    (konj veselko, 20. april 2021 14:00)

    # Link komentara

  48. kad je kari u pitanju, onda je nebitna pozicija tima za koji on igra?!?
    (lal, 20. april 2021 13:58)

    # Link komentara

  49. Svaka čast Kariju,ali za zadnjih deset utakmica kako i piše u tekstu.Šta ćemo za još 47 utakmica.Druga stvar je deveto mesto GSW i veliko pitanje hoće li ući u PO.Neko neupućen ovde napisa da Denver ima samo par pobeda više od GSW.Tačan podatak je 8 i slovima osam pobeda više trenutno ima Denver i čak utakmicu manje odigranu.Jokić od 58 utakmica,loše ili solidno je odigrao sedam mečeva u svim ostalim je bio sjajan.
    (Hm,hm, 20. april 2021 13:34) # Link komentara

    Pogledaj podatke svih utakmica i uporedu broj njegovih poena sa brojem poena Jokica. Tada ces znati sta ces sa ostalim mecevima. Stef i te kao zasluzuje da bude u trci za MVP ove sezone. Ali ne samo radi poslednjih deset meceva. Mozes pogledati putem ESPN sajta ili nekog drugog naravno. Jedino sto Jokica moze spasiti od Karija, nije blesavi Embid, nego pozicija Voriorsa. Svakako da bih voleo da Jokic bude najkorisniji igrac.
    (Sasa, 20. april 2021 13:58)

    # Link komentara

  50. Ali sta ljudu pisu i koliko su nerealni ili jednostavno ne znaju je zadivljujuce. Green i Wigins su prosle sezone bez Karija bili najgori u ligi,Marey je za Wiginsa Dzordan a i Porter je bolji od njega. Dok je igrao u Minesoti ovde ga zvali "Bust" a sad kao neka igracina. Butler dok je bio u Minesoti,sa rezervnim timom je pobedjivao Taunsa i Wiginsa na treninzima i nazivao ih mekuscima javno,jedino kad je Butler bio tamo su igrali playoff. Izgubili ljudi 50 razlike bez Karija,Jokic je mvp al Denver ima duplo bolju ekipu od Wariorsa. Sta vise,Chris Paul,Kari i neko slican bi drzali Denver isto visoko 10000%.
    (Beks, 20. april 2021 13:55)

    # Link komentara

  51. Kari sa ovim brojkama treba da bude igrac aprila. Ne moze da dobije MVP priznanje za odlicnu igru u jednom mesecu.
    (nb, 20. april 2021 12:57)

    To vam ja pišem, ali vi imate dvostruki aršini. Prerano ste ga proglasili MVP-ezejcem, jer kad je gledao ličnu statistiku Denver je bio na polovini tabele njegova statistika je bila najbolja u ligi, a sad kad su cetvrti njegova statistika je pala za tri poena, dva skoka i dve asistencije, a već tada su krenule priče o MVP, ali nbeski narod je počeo ko Aca trica, da se igralo tri četvrtine, a tako bi i Somborac dobio MVP nagradu da se igrala samo jedna trećina prvenstva.

    Nadam se da takav igrač nikad neće dobiti MVP nagradu. Kao paket Somborac nikad neće biti zvezda.
    (JK, 20. april 2021 13:54)

    # Link komentara

  52. Obožavam Jokića ali Kari je izmislio igru za njega realno.
    (Legolas, 20. april 2021 12:42)
    Svi ovi koji su ti dali minus su to uradili samo zato sto je ovde zabranjeno reci da ima neko bolji od Jokica i Djokovica.

    Kari je izmislio kosarku i za Lebrona, a ne za Jokica.
    (Tenis20, 20. april 2021 13:03)

    Vi strucnjaci poredite beka i centra ? Razliciti zadaci na terenu, razliciti tipovi igraca se postavljaju na te pozicije. Kari je u svojoj kategoriji specifican, koliko i Jokic u svojoj. Te kategorije se prosto ne preklapaju i ne mogu se porediti. Kari pogadja zatvorenih ociju iz svlacionice, ali zato Jokic moze da ga nosi u zubima po terenu, kao i njegove saigrace. Kad bi igrali 1-na-1 Kari bi gotovo sigurno bio pobednik u 100% slucajeva, ali kosarka je timska igra i u njoj obojica postizu poene i doprinose timskoj igri na nacin koji odgovara njihovim pozicijama na terenu. Sta nije jasno ?
    (Zeljko, 20. april 2021 13:54)

    # Link komentara

  53. Udjite lepo na rotowire ili slicne sajtove, pa pogledajte kako kari igra cele sezone, kad vec niste pratili do sad. Za one koji kazu samo April, ili nije konstantan, ispadate smesni. Drugo, Jokic je normalno da ima bolje procente jer je centar, i 90% suteva mu je iz reketa. I sutira 2,3 trojke prosecno. Kari sutira 12 trojki prosecno, i skoro 50% fg ima i 43% za tri. A wigins, green i ubre su ofanzivne pretnje. Ne zna se koji tim ih se vise plasi po vama. Plase se da ih ne pogodi cigla u glavu jedino. A porter sutira 18 poena prosecno, 53% fg i 43 za tri. Marej do povrede 21 poen i 48% fg i 41 za tri.
    (Alo, 20. april 2021 13:51)

    # Link komentara

  54. Denver će vrlo brzo pasti na petu poziciju, a da bi igrač iz petoplasiranog tima uzeo MVP titulu, njegove (Jokićeve) brojke trebaju biti slične Vestbrukovim iz istorijske sezone 16/17.

    A pošto u jednom timu koji će na kraju sezone završiti među najboljima, daleko ispred Denvera, imamo igrača sa MVP brojkama, odličnim PER, RPM, ta nagrada odlazi njemu (Embidu).
    (Rony, 20. april 2021 13:48)

    # Link komentara

  55. Poguraće Karija Nba liga,teško da će Jokić, nadam se da grešim....
    (misa87, 20. april 2021 13:43)

    # Link komentara

  56. Tesko da Kari moze do MVP, GSW je 9. na listi jos nije ni playoff obezbedio, ispred je Memfis koji isto solidno igra
    (milos, 20. april 2021 13:42)

    # Link komentara

  57. Obožavam Jokića ali Kari je izmislio igru za njega realno.
    (Legolas, 20. april 2021 12:42)
    Svi ovi koji su ti dali minus su to uradili samo zato sto je ovde zabranjeno reci da ima neko bolji od Jokica i Djokovica.

    Kari je izmislio kosarku i za Lebrona, a ne za Jokica.
    (Tenis20, 20. april 2021 13:03)

    Svi ovi koji su mu dali minus imaju drugačije mišljenje zasnovano na činjenicama.
    (Miloš, 20. april 2021 13:40)

    # Link komentara

  58. Ako Kari bude mvp ispred Jokica, kosarku treba ugasiti kao sport
    (Milos, 20. april 2021 13:36)

    # Link komentara

  59. Svaka čast Kariju,ali za zadnjih deset utakmica kako i piše u tekstu.Šta ćemo za još 47 utakmica.Druga stvar je deveto mesto GSW i veliko pitanje hoće li ući u PO.Neko neupućen ovde napisa da Denver ima samo par pobeda više od GSW.Tačan podatak je 8 i slovima osam pobeda više trenutno ima Denver i čak utakmicu manje odigranu.Jokić od 58 utakmica,loše ili solidno je odigrao sedam mečeva u svim ostalim je bio sjajan.
    (Hm,hm, 20. april 2021 13:34)

    # Link komentara

  60. vidim da ovde komentarišu ljudi koji nisu pogledali ni jednu utakmicu jordana, medžika, birda.. pa im je sada kari igrač koji se rađa jednom u 200 godina. smešno. mnogo se mladi ljudi pale i misle da pre njih svet nije postojao. najbolji igrač svih vremena je Jordan, mvp ove sezone po svim statističkim podacima koje cele sezone daje je Jokić. sve drugo je glupost koju ovde prosipaju ljudi koji ne podržavaju srpske igrače i ljudi koji prate košarku površno ili od pre koju godinu. što reče neko ovde.. tačka!
    (joe, 20. april 2021 13:34)

    # Link komentara

  61. Svi možemo da vidimo kako su ovakvi tekstovi ovde magnet za komentare i preglede a možete da zamislite kako je tek na sportskim portalima po Americi. Sve to ukazuje na cilj ovakvih tekstova i nasilno pravljenje novih MVP kandidata od igrača koji su zasijali u poslednjih mesec dana a stavljaju se u priču sa igračima koji to neprekidno rade cele sezone. MVP trka je već davno odlučena, sve ovo je pravljenje "hajpa" zarad klikova i gledanosti...
    (kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare, 20. april 2021 13:32)

    # Link komentara

  62. Jokic 46.3, Kari 42.8, Jokic je bolji kad se saberu poeni, asis. i skokovi. Ima bolje % šuta, 56%-49%.
    Tim mu je bolje plasiran, da vas podjestim pozicija na tabeli ima veci uticaj nego kvalitet saigraca.
    Jokic ce 99.9999999% biti MVP ovo je samo pokusaj da se ubaci malo drame u MVP trku.
    (LorD, 20. april 2021 13:32)

    # Link komentara

  63. Najkorisnini igrač nije onaj koji samo da najviše koševa. Asistencije, odbrana organizacija igre...
    (Pera Realno, 20. april 2021 13:31)

    # Link komentara

  64. Jokić od početka vuče Denver, i konstantan je.
    Jokić nema imena kao Vigins i Grin u ekipi.
    Jokić da hoće isto bi imao 50 poena skoro svaki meč. Eno pre neko veče je imao skoro 30 za samo dve četvrtine koje je bio na terenu.
    Sama činjenica da se ispod Jokića svi smenjuju a on je stalno na vrhu dovoljno govori ko je glavni.
    (tocka, 20. april 2021 13:29)

    # Link komentara

  65. valjda se gleda cela sezona a ne nekoliko meseci. takođe se gleda i učinak tima a GS se bori za plejof dpk je denver odavno već u njemu...
    (joca, 20. april 2021 13:26)

    # Link komentara

  66. Srpce, GSW krs ekipa, ma nekoj, Kari, Grin i Vigins, da se vrati Tomson bili bi medju 4 najozbiljnija kandidata za prsten.
    Denver je prosjecna ekipa, bez Jokica bi se borili za plej of.
    Uostalom ostali su i oni bez Mareja, jedinog krstenog igraca uz Jokica MVPa.
    (LorD, 20. april 2021 13:24)

    # Link komentara

  67. Kari može da bude samo MVP aprila.
    (ASV, 20. april 2021 13:22)

    # Link komentara

  68. Kazu Kari nije konstantan cele sezone. A cele sezone oko 28,29 poena prosecno imao, sad 31,najvise od svih, cele sezone prosecno 49 nesto % fg, a trojke 43%. Gs sa njim 28-22,bez njega 1-7 cini mi se. Bez njega peti najgori napad u istoriji Nba.Izgube 50 razlike od toronta bez njega. Jedina ofanzivna pretnja u timu, udvajaju ga, utrajaju. I opet igra sa ovakvom efikasnoscu. Nece biti mvp zbog pozicije, ali ovde popljuvati nekog i biti neobjektivan da bi se podigao neko svoj je postala navika. Ovo sto radi sa takvom efikasnoscu cele sezone sa ovakvim timom koji ima, iako nece dobiti mvp, je najbolji igrac ove sezone i igrac koji je najvažniji za svoj tim. Da nema njega, Gs bi bio verovatno na dnu kao i prosle godine.
    (Realno, 20. april 2021 13:20)

    # Link komentara

  69. Uh, dobro je leglo ovih 47 poena i trojka za pobedu, već je počeo da mu opada prosek poena a ovi ostali svaku noć po 30+. 15 utakmica do kraja, Denver ima paklen raspored do kraja, u petak opet protiv GSW. U maju redom idu Klipersi, Lejkersi, Juta, Netsi a igraće opet i protiv KA Taunsa.
    Mora Jokara da se pokaže tu inače će ga osporavati uprkos svemu.
    Mislim nažalost da je njegov MVP najveći domet Denvera ove sezone i treba to da proguraju i svi da se podrede tome. U PO protiv Lejkersa nemaju šanse, pre svega zbog sudija jer će Jokić morati da se rve sa Dramondom i Dejvisom i opteretiće ga ličnim greškama.
    (Соко сиви, 20. april 2021 13:18)

    # Link komentara

  70. Kako utiče na igre Golden State ?
    Zabole ga, njega interesuje da se provodi, pa kako bude !
    Mogli bi ovi Ameri malo da uključe mozak pre nego što odvale nešto novo !
    (Chana, 20. april 2021 13:13)

    # Link komentara

  71. Nisi u krivu, al nisi ni u pravu, Lex. Prevedi pojam MVP na srpski, samo će ti se ukazati....
    (Bobo, 20. april 2021 12:56)

    Врло добро знам шта значи МВП на српском.Зато и кажем.Јокић ће добити МВП награду.Али мора се признати да Стеф заиста јесте најкориснији кад погледаш да игра са G League играчима...
    (Lex, 20. april 2021 13:11)

    # Link komentara

  72. Sta se uporedjuje, mesec dana ili cela sezona?
    (123, 20. april 2021 13:09)

    # Link komentara

  73. Dok je Denver bio peti, pricali su da su mnogo losi na tabeli i da ne moze biti MVP kud sad odjednom ta pravila ne vaze, jer je ipak GSW 9i..
    (Carapan, 20. april 2021 13:09)

    # Link komentara

  74. Kari Mvp.
    (Individualno, 20. april 2021 13:07)

    # Link komentara

  75. Mozda MvP za mesec April.
    (Nikola, 20. april 2021 13:06)

    # Link komentara

  76. Kari ima bolju sezonu od Jokica. Tek je juce Magic javno progovorio da je on MVP. GSW je krs ekipa a na kraju ce bit par pobjeda iza Denvera.
    Jokic sad da se zavrsi sezona bi bio MVP. Zasluzeno.
    (Srpce, 20. april 2021 13:03)

    # Link komentara

  77. Obožavam Jokića ali Kari je izmislio igru za njega realno.
    (Legolas, 20. april 2021 12:42)
    Svi ovi koji su ti dali minus su to uradili samo zato sto je ovde zabranjeno reci da ima neko bolji od Jokica i Djokovica.

    Kari je izmislio kosarku i za Lebrona, a ne za Jokica.
    (Tenis20, 20. april 2021 13:03)

    # Link komentara

  78. Jokara jednostavno ima sve što mu treba, što drugi nemaju. Statistika, odigrane utakmice, ok pozicija, nedostatak druge zvezde (Marej povređen i neredovan). Ukoliko ostane nepovređen (da kucnem u drvo), osvaja 100%.
    (Bane, 20. april 2021 12:57)

    # Link komentara

  79. Kari sa ovim brojkama treba da bude igrac aprila. Ne moze da dobije MVP priznanje za odlicnu igru u jednom mesecu.
    (nb, 20. april 2021 12:57)

    # Link komentara

  80. Nisi u krivu, al nisi ni u pravu, Lex. Prevedi pojam MVP na srpski, samo će ti se ukazati....
    (Bobo, 20. april 2021 12:56)

    # Link komentara

  81. Kari je realni MVP. Tačka.
    (maksim, 20. april 2021 12:55)

    # Link komentara

  82. on ne mora tim da uvede u top 4, top 3, top 2 ... itd? Tako su nesto strucnjaci komentarisali za Jokica.

    Mislim da mu je jedino Janis konkurencija, ali je bio dve godine zaredom, pa ce ga preskociti ove
    (neko ko zna, 20. april 2021 12:54)

    # Link komentara

  83. Ako će Kari biti mvp, onda može i Lebron, Harden, Embid... Nije konstantan. Brojke jesu fantastične ali druže kada budeš odigrrao 50 utakmica u cugu onda možeš da budeš kandidat.
    (stevo, 20. april 2021 12:53)

    # Link komentara

  84. Obožavam Jokića ali Kari je izmislio igru za njega realno.
    (Legolas)

    Svi znaju da je glupost uz svemir beskonačna.Šteta što ljudi to potvrđuju iz dana u dan.
    (Legolas, 20. april 2021 12:52)

    # Link komentara

  85. Kari je odlican u poslednjim utakmicama, a Jokic drzi nivo cele sezone i nosi ceo Denver na svojim plecima.
    Nesporno je ko je MVP - Jokic!
    (dejan, 20. april 2021 12:51)

    # Link komentara

  86. Covek ima 40 poena po utakmici i to je to, em mu je ekipa daleko od prva 4, em su mu ostale statisticke kolone mnogo, pa skoro i duplo losije od Jokica. Suludo ih je uopste uporedjivati ali prosto ameri su takvi kavi su pa ce sve uciniti da Jokic ne bude MVP
    (ja, 20. april 2021 12:50)

    # Link komentara

  87. Nema dileme,Jokić je zaslužio,i Jokić će i dobiti nagradu.
    Zasluźeno.
    Čovek kida celu sezonu,ne u talasima,u dve nedelje.
    U mesec dana.Ne.Grize vuče i kida cele sezone isto.I tako godinama unazad,a i u narednim godinama će biti među prvim kandidatima.
    Prosto lud je,i jak kao životinja,redovno igra,redovno je najbolji.
    Jedino moźe da ga spreči da bude parametar,da li u pauzama i tajm -autima čisti parket sa peškirom,pa da mu ne dodele.
    Sve ostalo je neupitno.Najbolji je.
    (Legolas, 20. april 2021 12:50)

    # Link komentara

  88. Osim poenterski, on Jokicu ne moze da parira ni u jednom drugom segmentu igre.
    (111, 20. april 2021 12:49)

    # Link komentara

  89. "Kari u aprilu prosečno beleži 39,9 poena, 6,6 skokova i 4,3 asistencije po meču uz čak 54 pogođene trojke na poslednjih šest mečeva, te više od deset na četiri od poslednjih pet nastupa"

    Ma kakav jokic i embid, ovo nije realno sta radi kari, citave sezone je odlican ali ovo u aprilu je bas brutalno
    (cole, 20. april 2021 12:49)

    # Link komentara

  90. Stvarno mi je drag Jokic i pratim njegove fantasticne rezultate,ali ovaj Kari je nesto sto se pojavljuje jednom u 200 godina,kao Messi u fudbalu....Ja sam potpuno faciniran sta taj momak radi na terenu...Nestvarne trojke iz teskih situacija,driblinzi,elegantni ulazi pod kos,jednostavno plese po terenu ..Stef Kari je kosarkaski umjetnik....Messi i Kari su igraci koji me dovedu u situaciju da se uhvatim za glavu i pitam kako je ovo moguce.
    (Sinke, 20. april 2021 12:48)

    # Link komentara

  91. Kari nije covek, ovo sto radi je nenormalno.
    (maxX, 20. april 2021 12:47)

    # Link komentara

  92. Obožavam Jokića ali Kari je izmislio igru za njega realno.
    (Legolas, 20. april 2021 12:42)

    # Link komentara

  93. Ovo jesu zaista MVP brojke, ali njegov tim nije ni za plejof, jednostavno ne može da bude u konverzaciji. Jokić nema konkurenciju trenutno, on je MVP!
    (SZV, 20. april 2021 12:41)

    # Link komentara

  94. Прочитао сам један супер коментар а он гласи : " Кари јесте најкориснији играч, али није МВП"

    То је суштина.
    (Lex, 20. april 2021 12:41)

    # Link komentara