1. Ciganija oni, ciganija i mi.
    (Svarozic, 28. mart 2021 17:19)

    # Link komentara

  2. Napad: Jovic i Vlahovic
    Sredina: Tadic, M.Savic, Djurisic, Kostic
    Odbrana: Mladenovic, Milenkovic, Nastasic, Gajic
    (Jovan, 16. mart 2021 14:15)

    # Link komentara

  3. Najviše negativnih komentara za Mitrovića a on nas odvede na Svjetsko. Malo koristite matematiku pa vidite koji mu je prosjek golova po utakmici. Imali smo mi mađioničare tipa Savičević (koga sam volio gledati). Pogledajte statistiku. Ali mi volimo da se sjetimo velemajstorske utakmice protiv Barselone ali zaboravimo koliko je bio nekoristan na velikom broju utakmica. I molim vas da u isti kontekst sa Mitrovićem, Jovića. Biće on opet dobar ali vizavi neke zahvalnosti prema igraču koji nam je poslednjih 15 godina najbolji strijelac i ključni igrač u svim pobjedama, nemojte igrača sa 1 dobrom utakmicom...
    (Nbc, 14. mart 2021 13:38)

    # Link komentara

  4. Istina
    E ako ti tako kažeš... Ali su ti previše naglašene crveno bele oči.
    (Nbc, 14. mart 2021 13:28)

    # Link komentara

  5. Zdenko

    Vrsaljko Atletico, Lovren ex Liverpool, Subasic ex Monaco, Modric Real, Kovačić Chelsea, Rakitic ex Barcelona, Brozovic Inter, Perisic Inter, Rebic Milan, Mandzukic Milan, Kramaric 90 golova za Hoffenheim. Sve vrhunski igrači. Los pokusaj.
    (drago, 12. mart 2021 19:33)

    # Link komentara

  6. Mitrovic ni pod razno ne sme biti startni spic jer je najslabiji od svih pozvanih a uz to jedini uopste ne igra u svom klubu a tesko nama ako se ostvare reci pisca ovih redova da narednu deceniju gradimo odbranu pored Milenkovica,koji je najveca kiksara uz Pavlovica i Veljkovica.
    (Istina, 10. mart 2021 12:50)

    # Link komentara

  7. Koliko vidim, nije se odmaklo od Tumbe i Krstaje a dramaticni rezovi su u stvari izbacivanje Ljajica koji jeste malo na svoju ruku ponekad, ali ume da igra i jedan je od retkih koji moze biti dzoker za ne daj boze. Sta reci o izlogu Zvezdinih igrača koji su sad pozvani? Ono što objektivno brine je slaba forma dvojice napadača, i Mitra i Jovića ponovo. Možda bi prvi špic trebalo da bude Vlahović, zna znanje i bori se.
    Svejedno, cenim Piksija, pa kako god bilo treba ga podržati kao i reprezentaciju. I da ne zaboravim- nikad ne treba omalovažavati naše fudbalere tipa ne igraju u vrhunskim ekipam. Svejedno, naši su, i uvek uzmite za primer reprezentacuju Islanda, dokle se stiže solidarnošću i patriotizmom
    (Mire, 7. mart 2021 22:01)

    # Link komentara

  8. KAd vidim ovaj prvi red, Radonjic, Jovic, Grujic pa jos celavi Miletic i ostala klasa, nek navija za njih njihova menadzerska agencija.

    Radonjic i Jovic imaju obraza da se guraju u reprezentaciju a prvi su okrenuli ledja kad je trebalo da se ide na Novi Zeland. Posle ih nije bilo sramota da slave titulu sa drugarima koje su izdali pred takmicenje.
    (..., 7. mart 2021 18:56)

    # Link komentara

  9. A sta je sa Svilarom ? Zar i on nije trebao da odluci da igra za Srbiju .
    (pegone, 7. mart 2021 16:33)

    # Link komentara

  10. Piksi,odmah si kiksnuo,.lose si procenio prijatelju.Nisi trebao da se odrices niti jednog fudbalera.Ioanko nam je mali fond,kvalitetnih igraca.A poseban naglasak za Adema Ljajica..sjajan kreator,sjajan ofanzivni vezni,moze da igra u sredini,levo i desno..ne gubi loptu bez veze,odlican suter,smiren na lopti,igra kolektivno,vraca se nazad itd.Znaci decko je najbolji na svojoj poziciji,Srbija boljeg nema,.Pa objasni nam prijatelju,zbog cega si se odrekao jednog ovako kvalitetnog igraca koji je uvek tu bio za Srbiju????? Zar mislis stvarno da ce ti SMS namestiti neki gol??
    Ja vam kazem prijatelji,Srbija u naredna tri meca,nece postici vise od 2-3 gola.
    (Kunga, 6. mart 2021 16:45)

    # Link komentara

  11. (Zdenko, 5. mart 2021 19:39)
    Od svih igrača vaše odbrane zadnjih godina čast Ćorluki,ostali od sjaja do očaja.Ali u Rusiji su to bili drugi ljudi,najbolje moguće verzije sebe.
    (Dr mr pr, 5. mart 2021 20:50)

    # Link komentara

  12. Kakva reprezentacija !!! Strah i trepet za Maltu, Farska Ostrva i Gibraltar.... Od ovih imena se ledi krv u zilama....
    Nas fudbal je propao i sto pre shvatimo da smo na nivou Albanije, Makedonije, Litvanije i Letonije to bolje po zivce navijaca. Jednostavno nemamo igrace koji znaju da igraju fudbal u nacionalnom timu i to je to. Lako je Tadicu u Ajaksu da bude igracina kad su svi oko njega odlicni igraci.
    (Vlajko, 5. mart 2021 19:43)

    # Link komentara

  13. Nema nama spasa ni da dodje 10 Piksija. Jednostavno nemamo vrhunske igrače kao Hrvati. Naših više nema u najvećim klubovima. Kada se doda da naš fudbal već dugo vode "kontradiktni biznismeni" i mafija onda nije ni čudo gde smo.
    (Rado Van, 05. mart 2021 18:35)

    Susjede, Hrvatska nema vrhunske nogometase.Imamo Modrica koji je pred mirovinom i trenutacno mozda jos samo Perisica. Za vrijeme SP smo imali jos Rakitica i Mandzukica. Dakle srebro smo uzeli sa 4 vrhunska igraca, ne sa 15 ili 20. Posto su Raketa i Mandzo otisli, sada smo na 2.Vi Srbi morate skuziti da nama uspjesi dolaze zbog visokog momcadskog duha i motiva za kockasti dres. Nemamo mi vrhunske nogometase. Pa gledaj nam obranu samo primjerice sad, tuga kao i vasa.
    (Zdenko, 5. mart 2021 19:39)

    # Link komentara

  14. odbrana-zlo i naopako! sa takvim drvoredom ni murinjo ne bi pravio rezultate. stefan mitrovic i dalje u reprezentaciji!??? strahinja "kiks" pavlovic...pa onaj cupavi veljovic, il kako bese?! sa njima cemo opet biti suplji kao sir. tuga...
    (cole, 5. mart 2021 19:19)

    # Link komentara

  15. Ne mogu da verujem da je taj Mitrović opet u kombinaciji. U reprezentaciji Jugoslavije su bili pod obavezno, Zlatko Vujović i Šurjak a u ovoj našoj Mitrović. Ako Piksi bude gradio napad oko Mitrovića, proći će kao i Krstajić, samo će više profitirati.
    (Dragan, 5. mart 2021 18:55)

    # Link komentara

  16. Čime Grujić zaslužuje reprezentaciju trenutno?Čovek nije dve utakmice odigrao ove sezone,večita rezerva u Portu,sad je u kupu bio starter posle pola godine i zamenjen je u 30. min?!?!On može a kapiten premijerligaškog kluba,Milivojević,koji je standardan tamo godinama,osim par utakmica,je problematičan.Kako je u Engleskoj kapiten a u Srbiji problematičan?Bruka i sramota kako odbacujemo igrače u punoj snazi,tu nisu čista posla.Rezervisti Gudelj i Grujić imaju prednost ispred standardnog kapitena jednog engleskog kluba.Cirkus
    (1914, 5. mart 2021 18:44)

    # Link komentara

  17. pierre woodman Katai je umetnik sa loptom,a Kostic trci po jednoj liniji i osim trka i levonogog felsa (koji je mora se priznati enigma za mnoge odbrane) nema nista,mozda da gol kad isto tako opauci projektil koji se ne moze pratiti ali to je jednom u 20 utakmica
    (toliko, 5. mart 2021 18:37)

    # Link komentara

  18. Nema nama spasa ni da dodje 10 Piksija. Jednostavno nemamo vrhunske igrače kao Hrvati. Naših više nema u najvećim klubovima. Kada se doda da naš fudbal već dugo vode "kontradiktni biznismeni" i mafija onda nije ni čudo gde smo.
    (Rado Van, 5. mart 2021 18:35)

    # Link komentara

  19. Aj Boze zdravlja, pa na leto Nemanja from Serbia.
    (Hamurabi, 5. mart 2021 18:21)

    # Link komentara

  20. Uzece Pixi milionce evra a Katar cemo videti samo preko TV. Kupujte televizore avionske karte vam nece biti potrebne.
    (darko mraovic, 5. mart 2021 18:13)

    # Link komentara

  21. Ono sto sigurno znam je da Piksiju niko osim njega samog nece sastavljati ekipu, drzak je, tvrdoglav cak u nekoj meri ( pozitivno ) bezobrazan. Pa onomad jos dok je bio igrac on je prakticno bio i selektor, setimo se '98. i SP u Francuskoj kada je on sastavljao ekipu a ne Santrac.
    (dr. Udo Brinkman, 5. mart 2021 17:51)

    # Link komentara

  22. A sada kreću dežurni poznavaoci fudbala, sa svojim filozofijama.
    (kafućino, 5. mart 2021 17:27)

    # Link komentara

  23. Mafijasko-menadzerska organizacija gde je svako postavljanje čak i kafe kuvarice iz jednog centra i sa jednim ciljem a to nije nikako uspeh reprezentacije već otimanje para koje UEFA I FIFA daju u ogromnim iznosima.Pocev od kompenzacije klubovima za igrače ,preko pozivanja igrača koji su projekat tj koje treba prodati do prodaje utakmica .Fudbal je mrtav.
    (Vanja Grubač, 5. mart 2021 17:20)

    # Link komentara

  24. Golman - Dmitrovic i Rajkovic na eci peci pec. Bukvalno svejedno.

    Stoperi - Milenkovic je siguran a uz njega po meni mora Pavlovic - jedini koji ima neku perspektivu da postane ozbiljan igrac. Od ovih proseka kao sto su Mitrovic ili Spajic nema leba

    Bekovi - Levo Ristic bez dileme, jeste malo ofanzivniji ali boljeg nemamo. Desno, mnogi ce se smejati, ali ja bih bez sale stavio Arandjela Stojkovica iz Vojvodine. Decko nema veliko ime ali razbija ove sezone a ja drugo resenje ne vidim. Bolji mi je od Gajica.

    Sredina - Ovde u tesktu kazete najveci izbor ali realno ja ovde ne vidim nikakvu dilemu - Gudelj, Maksimovic i SMS bi trebalo da budu sigurni

    Napad - Po stranama Tadic i Kostic i u spicu Vlahovic
    (nemesis, 5. mart 2021 17:15)

    # Link komentara

  25. piksi nema ama baš nikakvog relevantnog trenerskog uspeha.
    tačno je da nemamo igrače iz top timova i liga ali važno je napraviti uigrati tim. skeptičan sam sa razlogom ali trpeli smo i druge što ne bi i piksija koji je ukanalio zvezdu.
    (stručnjak fotelja, 5. mart 2021 17:12)

    # Link komentara

  26. Samo bez Mitrovića i sve ok!
    (mali zeleni, 5. mart 2021 17:06)

    # Link komentara

  27. Cim sam procitao recenicu tu su bekovi Zvezde zavrtelo mi se u glavi.
    (Sale, 5. mart 2021 17:05)

    # Link komentara

  28. kako su dobri dresovi uf,moram potraziti negde da kupim
    (boki89, 5. mart 2021 17:00)

    # Link komentara

  29. Kakav gudelj i Krstičić??? Kad još za njih kažu da su radilice!! Tačno je --vrte sa kao radilica u motoru i to je to!! Kreativnost=nula! Pregled igre=nula. Pas igra (da nije u nazad i dodaj golmanu)=nula. Za njih obojicu Grujić je Beknbauer i Krojf lično!!!!!!! Ne mogu da verujem da su uopšte na spisku a ovde u komentarima ih pominju u startnoj postavi!
    (Martin taxista, 5. mart 2021 16:59)

    # Link komentara

  30. A dresovi nula gore nemoze da bude
    (oktre, 5. mart 2021 16:59)

    # Link komentara

  31. Ja bih igrao bunker
    1-9-1
    Povremeno sa blickrigom
    Pa šta bude
    (Forza, 5. mart 2021 16:56)

    # Link komentara

  32. Ukratko samo, uvek cu navijati za nase to nije sporno ali mi je jezivo koliko smo mi prosecna ekipa sa ovim igracima a ovo ovde je otp najbolje sto imamo u ovom momentu...
    (whitesnake, 5. mart 2021 16:47)

    # Link komentara

  33. Stvarno mi nije jasno čime se rukovodio da pozove Gajića i Krstičića?
    (Gagi, 5. mart 2021 16:41)

    # Link komentara

  34. Само један задњи везни нам треба и то је Марко Грујић. Доста ми је више овог Гудеља и оба Максимовића.
    (Марко, 5. mart 2021 16:32)

    # Link komentara

  35. Za Ljajica se grdno presao, mi pored Tadica nemamo boljeg tehnicara i boljeg fudbalera od Adema Ljajica, decko je u najboljim fudbalskim godinama i sigurno moze jos dosta da pruzi reprezentaciji !
    (Velika greska Piksija, 5. mart 2021 16:30)

    # Link komentara

  36. Глупо би било да играмо са два задња везна. Тадић не треба да игра на крилу, већ центално, а на крилима конкуренција могу да буду Костић, Радоњић и Лазовић. Што се деног бека тиче, много је боље да игра Гајић него Петковић. Петковић нити има неку перспективу, а верујем да је Гајић већ сада знатно у бољој форми од њега са далеко јачим утакмицама. Нисам сигуран да бих пре ставио Младеновића у односу на Ристића. Ристић је бољи у офанзиви. Ипак, мислим да је највжаније само да Тадић не буде на крилу већ централно заједно са Савићем.
    (Марко, 5. mart 2021 16:28)

    # Link komentara

  37. Neverovatno,,vidim da je konsultovao i Terzica..blamaza se nastavlja
    (gasa, 5. mart 2021 16:24)

    # Link komentara

  38. Rajkovic, Mladenovic, Milenkovic, Pavlovic, Ristic (moze desno iako je ljevak), Maksimovic, Tadic, SMS, Kostic, Vlahović i Jovic (Mitrovic)
    (srbostan, 5. mart 2021 16:20)

    # Link komentara

  39. Ma fenomenalno izgleda.Nisu u stanju Skotsku da dobiju na domacem terenu a mi kao pricamo o SP.Mislim da i nije toliko do selektora igraci jednostavno nemaju kvalitet hteli mi to da priznamo ili ne.
    (Najbolji je opancarev lepak., 5. mart 2021 16:19)

    # Link komentara

  40. Zaposleni,nezaposleni. Zanatlije,trgovci,akademski gradjani, postari,vozaci,penzioneri, gradjevinci i neostvareni prosecni sportisti. Uvek imaju bolju viziju kako treba da izgleda fudbalski tim, a fudbal su igrali ili u ligama u svom kraju ili na igrici. A o pozivu trenera da ne pricamo. Vazi.
    (Milunka Malina, 5. mart 2021 16:18)

    # Link komentara

  41. Veljkovic!!??Jos jedna kiksara uz Maksimovica! Hu brate!
    (belopoljanski, 05. mart 2021 15:50)

    Tipičan menadzerski igrač koji je poslednju utakmicu odigrao na sp protiv Brazila. Jednostsvno on je morao da igra tu utakmicu a svi znamo zašto.Posto sam uzivo gledao tu utakmicu i tako svakako moze bolje da se vidi nego na tv, tvrdim da je u toj utakmici napravio vise grešaka nego Maksimović u celoj karijeri!
    (GrupaTnT, 5. mart 2021 16:18)

    # Link komentara

  42. Djurica i Lazovica svi izgleda zaboravili. To su moderni brzi igraci i neuporedivo izgledamo sa njima i bez njih.
    Tadicu i SMS po pola sata ili samo sa jednim Zadnjim veznim a jedan od njih u sredinu na krila Kostic Lazovic/Djuricic i napad Vlahovic. U timu sa Mitrovicem Tadicem i SMS igra je bila takva da Tadic I SMS ostanu na polovini protivnika a Mitrovic ide nazad da sprijeci kontru!? Pa tako izduvan trci nazad u napad!?
    (DaniloBLuka, 5. mart 2021 16:15)

    # Link komentara

  43. Ajaksova postavka:

    Radonjic Tadic Zivkovic
    … SMS
    … Krsticic Maksimovic
    Mladenovic Pavlovic Milenkovic Gajic
    … Rajkovic
    (Slavko B., 5. mart 2021 16:12)

    # Link komentara

  44. ..tresla se gora, rodio se miš..u prevodu ne očekivati ništa, kao ni do sad..!
    (daklem, 5. mart 2021 16:06)

    # Link komentara

  45. Po meni ovde jedino vlahovic treba da bude prvi spic, barem za pocetak, a posle njega jovic, nije u nekoj formi ali je svakako bolji od katastrofalnog Mitrovica. Sve u svemu korektnan spisak. Videcemo u buduce, verovatno ce dolaziti do promena. I nemojmo da trcimo pred rudu, dajmo piksiju sansu. Bice prilika da se kritikuje.
    (stefan12345, 5. mart 2021 15:07)

    Ха...Митровић и Јовић не играју али је Јовић бољи од катастрофалног Митровића? Јовић боље не игра и боље не даје голове чак и на тренингу?Толико је расан, па је у последњих 2 године, забо 5 комада, па ти види.
    (Србија - 7 милиона селектора са визијом., 5. mart 2021 15:54)

    # Link komentara

  46. Ne znam sta ce Piksi da uradi,ali mislim da bi najbolje resenje bilo da igra 3-4-1-2 Rajkovic,Veljkovic koji apsolutno ima kvalitet,Totenhemova skola,standardan u Verderu,u mladjim kategorijama sve osvojio EP i SP,zatim Milenkovic ,taj treci stoper je problem,samo ne kiksara Spajic,mozda probati sa Pavlovicem koji igra u Belgiji,vezni red Gudelj,Sergej,Kostic,Zivkovic,ofanzivnija varijanta,defanzivnija bi bila Mladenovic,Gajic na spoljnim pozicijama,a i Ristic je tu ako zatreba levo,poluspic Tadic ili Djuricic i napadaci Jovic,Vlahovic jer Mitrovic nije u formi a Despotovica nisam gledao,mozda i on moze u prvih 11.
    (Mihajlo, 5. mart 2021 15:54)

    # Link komentara

  47. Veljkovic!!??Jos jedna kiksara uz Maksimovica! Hu brate!
    (belopoljanski, 5. mart 2021 15:50)

    # Link komentara

  48. Ova 3 igrača su odavno trebali da zaobiđu reprezentaciju.Čak i
    Tadić dosta zabušava kad igra za nacionalni tim.Ostavio ga je
    u nadi da će se popraviti.Videćemo.Inače Piksi je preplaćen za
    naše prilike.
    (a, 5. mart 2021 15:48)

    # Link komentara

  49. Najveća muka i patnja je kako spakovati odbranu. Tankoza smo pozadi kao nikada pre. Ne znam kako je to Piksi zamislio sa S. Mitrom, Spajićem, Pavlovićem, Veljkovićem. Bekove da ne pominjemo. Kapiram da će tu Goran Đorović i Braca Živković kao pomoćnici imati masu posla za igru pozadi.

    Gore od sredine ka vrhu napada mi možemo jako lepo da izgledamo. Tu će Dragan naći rešenje, siguran sam. Bio je genije i Bog na terenu i video sve. Ne želim da zamislim taj Maradona selektorski scenario gde nema ni traga od smislene igre. Samo naći taj balans da ne trpi previše ni jedan kraj terena. Samo.
    (ciganin najlepši, 5. mart 2021 15:39)

    # Link komentara

  50. Lepo je prikazano na slici.
    Sve su to fudbaleri iz druge lige evropskog fudbala.
    Nemamo ni jednog igraca u top klubu.
    Pod tim mislim na najbolje klubove iz lige petice.
    Dakle mi na nivou evrope nemamo ni jednog igraca iz najboljih dvadesetak klubova.
    Ne treba biti skeptican pa reci losi smo.
    Nismo losi, ali nismo bas ni Franscuska.
    Spadamo u srednju kategoriju i uz dobru postavku stvari mozemo do sp.
    (Aleksandar Markic, 05. mart 2021 15:20)

    Vau! Otkrio si Ameriku! Sto volim ove pametnjakovice koji konstatuju da nemamo igrace u top klubovima, a to nemamo godinama vec. Imamo mi sasvim dobre igrace da odemo na SP, nije poenta imati po 20 njih samo u Barsi, Realu i Juventusu. Toliki primeri reprezentacija sa igracima iz prosecnih domacih i evropskih klubova, pa igraju odlicno i imaju rezultate tri koplja iznad nas.
    (Deki ns, 5. mart 2021 15:38)

    # Link komentara

  51. Kakav crni Gajić....
    (akom, 5. mart 2021 15:37)

    # Link komentara

  52. Račić će igrati u veznom redu sa Grujićem to će biti iznenađenje. Štoperi Milenković i Veljković, bekovi Gajić i Mladenović (možda Ristić). Tadić, SMS i Kostić. Mitrović u napadu.
    (CRKVINAC, 5. mart 2021 15:36)

    # Link komentara

  53. Pored Milenkoviceve slike stoji grb Redinga:-)
    (tosmomitalentiumozak, 5. mart 2021 15:35)

    # Link komentara

  54. Jeremija bi stavio kataija a da mu rezerva bude kostic? Dokle ide navijacko ludilo
    (pierre woodman, 5. mart 2021 15:29)

    # Link komentara

  55. Očigledno da ćemo igrati 4-3-3 u nekoj varijanti čim je zvao Petkovića a nije Milunovića, samo mi nije jasno čemu Krstičić? Tadić i SMS će biti nosioci igre, i to će biti najzanimljivije kako će Piksi rešiti pitanje njihove pozicije u timu obzirom da se Tadić najbolje pokazao kao lažna devetka u Ajaksu dok SMS igra centralnog veznog u formaciji 3-5-2 u Laciju. Kao sigurni u jedanaest mi još deluju i Kostić, Mladenović, Milenković i Gajić, a za ostale pozicije u timu ne bi bilo iznenađenje da bilo ko zauzme.
    (Armata, 5. mart 2021 15:28)

    # Link komentara

  56. Najveće iznenađenje je što nema Uroša Đurđevića. Takođe, nikoga nije pozvao iz Partizana. Mogao je bar Asana da uvrsti u sastav. Dečko je zaslužio svojm igrama.
    (Štap i šargarepa, 5. mart 2021 15:27)

    # Link komentara

  57. Ne razumijem zašto moraju da igraju dva zadnja vezna!?Dosadašnji su uglavnom nešto pokrivali i bježali od lopte "ko đavo od krsta".A dodati je nekome naprijed,moralo se u pasulj gledati kad će?Zar nema cijeli tim obaveze u defanzivi?Ja kad se sjetim Piksija kao igrača,nije mu bila strana igra na centru,na krilu i da pokupi otpadak u šesnaestercu.
    (Da i ja nešto kažem za Dnevnik ..., 5. mart 2021 15:24)

    # Link komentara

  58. Neće Piksi igrati sa dva zadnja vezna, gore će uz Mitrovića lažnu devetku igrati Tadić, a iza njih će biti SMS, Kostić i Đuričić...u odbrani klasika, četvorica i na golu Dmitrović/Rajković.
    (H2H, 5. mart 2021 15:23)

    # Link komentara

  59. Lepo je prikazano na slici.
    Sve su to fudbaleri iz druge lige evropskog fudbala.
    Nemamo ni jednog igraca u top klubu.
    Pod tim mislim na najbolje klubove iz lige petice.
    Dakle mi na nivou evrope nemamo ni jednog igraca iz najboljih dvadesetak klubova.
    Ne treba biti skeptican pa reci losi smo.
    Nismo losi, ali nismo bas ni Franscuska.
    Spadamo u srednju kategoriju i uz dobru postavku stvari mozemo do sp.
    (Aleksandar Markic, 5. mart 2021 15:20)

    # Link komentara

  60. Ovako: Hajde da damo veliku podrsku Stojkovicu bar sledeca dva kvalifikaciona ciklusa. To je nadam se dovoljno za neki uspjeh i plasman na neko od takmicenja. Nije vise ni toliko vazno koga je pozvao a koga nije ako on nema viziju kako treba da se igra i sta je kljuc uspjeha.
    Misljenja sam da neki ozbiljan pristup tom nekom novom ("modernom") stilu igre koji Stojkovic treba da donese i da neki ne tako zvucni igraci sa srcem i zalaganjem mogu uraditi vise nego oni koji nisu trenutno u formi ili ne igraju najjace takmicenje u doticnoj drzavi.
    Zelim da uzivam u igrama reprezentacije a ne da nemam zelju da ju uopste i pratim, zato gospodine Stojkovicu velika podrska za vas, da nam doneste to nesto sto ocekujemo i da zajedno imamo taj treptaj u grudima!!!
    (chat: nick:, 5. mart 2021 15:19)

    # Link komentara

  61. Stanojevica za selektora, Sasu Ilica za presednika FSS i Lazu Markovica za kapitena.
    (Da nas Bog vidi, 5. mart 2021 15:14)

    # Link komentara

  62. Al su dobri ovi trening dresovi.. Da je to prva garnitura kupio bi odmah.
    (somborac, 5. mart 2021 15:12)

    # Link komentara

  63. Sve isto, samo Kolarov nije tu. Sta se moze ocekivati? Nista.

    Ps. Od kad reč "posložiti" uđe u srpski jezik?
    (reprstacija, 5. mart 2021 15:08)

    # Link komentara

  64. Meni je spisak ok. Mislim to je to, nemamo mi bolje igrace od ove. Jedino mislim da treba milivojevic i matic da budu na spisku, al tu ipak ima nekih drugih razloga sto nisu na spisku. Desnog beka nemamo pa nemamo, tako da je daj sta das. Po meni ovde jedino vlahovic treba da bude prvi spic, barem za pocetak, a posle njega jovic, nije u nekoj formi ali je svakako bolji od katastrofalnog Mitrovica. Sve u svemu korektnan spisak. Videcemo u buduce, verovatno ce dolaziti do promena. I nemojmo da trcimo pred rudu, dajmo piksiju sansu. Bice prilika da se kritikuje.
    (stefan12345, 5. mart 2021 15:07)

    # Link komentara

  65. Trenutno nas najbolji napadac je Vlahovic, i on treba da igra.Mitroviću svaka čast za borbu i pozrtvovanje, ali sa njim u napadu možemo igrati sa slabijim selekcijama koje možemo da sabijemo u šesnaest i koristimo njegovu snagu i skok. Protiv ozbiljne reprezentacije on nema sta da traži.,a čitava naša igra se onda zasniva na bunarenju. Dajte da počnemo da igramo i imamo posed.

    Mora se naći mesto i za Filipa Djuricic, jer je jako kreativan i može igrati na više pozicija. Sa Tadicem jako dobro funkcioniše na terenu i u barazu sa Norveskom bio naš najbolji igrač.Ako Piksi misli da igramo lep fudbal i imamo posed, ova dvojica moraju da igraju.
    Najveći problem su halfovi, i trebao je da pozove Milunovic. On je bolji od Spajica i Mitrovica.
    (realan zvezdas, 5. mart 2021 15:04)

    # Link komentara

  66. Moralo je na spisku da bude mesta za Kataia, Milunovića i Pavkova. Dosta više sa Stefanom Mitrovićem, Lukićem, Veljkovićem...
    Tim koji bi mogao nešto da napravi: Rajković - Gajić, Milenković, Milunović(Pavlović), Mladenović - Gudelj, SMS - Živković(Radonjić), Tadić, Katai(Kostić) - Jović(Vlahović).
    (Jeremija, 5. mart 2021 15:02)

    # Link komentara

  67. Ljudi, dajmo da vidimo prvo njegov spisak... A ne tu se igramo sta bi bilo kad bilo, lako je biti selektor iz fotelje. Ako budu poceli da igraju kako treba, onda mogu ocekivati navijaca vise. A dotle...
    (Giza, 5. mart 2021 15:01)

    # Link komentara

  68. Spajic rezerva u fejenordu jak igraca ne pitaj
    (olic, 5. mart 2021 14:58)

    # Link komentara

  69. U ovom trenutku najbolje je igrati sa tri u liniji pozadi.
    Milenkovic,Veljkovic i jos jedan...
    Ispred njih Gudelj i Maksimovic koji bi dosta pomagali pozadi...
    Ako zafali kreative tu je Grujic...za bitku Lukic,,Krsticic...
    U toj liniji takodje i Milinkovic Savic ali bez obaveza pozadi...
    Ispred njih sam Tadic...kad se umori tu je Djuricic...
    Levo Kostic,desno Radonjic...
    Kosticu alternative defanzivno Mladenovic,ofanzivno Ristic...
    Radonjicu alternative Lazovic i Zivkovic(koji moze na vise mesta)...
    U spicu Vlahovic...
    Nikako ne bi bilo dobro da Tadic ide krilno...
    Nema brzinu a i umorio bi se olako...
    On je 10ka i to treba i da igra,tu je pravi...
    Milinkovic Savic je "lutalica" u sredini...to i igra u Laciju...
    Neodgovoran pozadi ali opasan napred,dobar sut i drugi plan...
    Ne treba ga opteretiti odbranom...
    Kostic je neupitan,trenutno najbolje igra od svih...
    Radonjic je "raketa",takodje ga zanemariti za odbrambene zadatke...
    Vlahovic je u najboljoj formi napred,bez dileme.
    Srecno nasim momcima!
    (Aleksandar, 5. mart 2021 14:58)

    # Link komentara

  70. Ok,Maksimović je kiksara, a šta su Spajić, Veljković i S.Mitrović? Za razliku od njih igra u velikom klubu, u paru sa Kulibalijem...Mi ne možemo da igramo sa 4 pozadi jer smo tragično loši na poziciji desnog beka. Verovatno će Piksi forsirati 3-5-2 sa Kostićem i Lazovićem na spoljnim pozicijama.Grupa za SP je po meri, drugo mesto je realnost, a onda u baražu šta bude...
    (goblin, 5. mart 2021 14:57)

    # Link komentara

  71. Ako pričamo strogo o fudbalu, Piksi ne sme da upadne u zamku i pravi tim tako što nakrca najzvučnije u 11. Taj Tumbin i Krstajin alibi sistem da se nikome ne zamera se najcrnje odrazio protiv Škota. Tadić i Sergej ne smeju zajedno da igraju. Ne smeju i kraj. Spori su, traže loptu u noge i teško probijaju gusto postavljenu odbranu. Ne pašu. Tu je igrač profila Đuričića savršen za saradnju sa jednim od njih. Fine tehnike, dovoljno brz, taj cug sa loptom. Pasom, fintom, brzinom cepa linije odbrane. I to smo videli protiv Norvežana, najbolji naš meč od vajkada.

    Nadam se da Piksiju još radi taj fudbalski njuh i da lako može da uoči detalje koje vidi svako ko malo zna igre. Naći balans snage i tehnike, visine i brzine. Previše smo teretni a fudbal je otišao mnogo u trčanju i dinamici.
    (prijatelj nekih prijatelja, 5. mart 2021 14:55)

    # Link komentara

  72. spisak je ok. ne pamtim kada smo zadnji put imali jednoga a kamoli dvojicu golmana iz lige petice. koji uz to jos brane u klubovima dobro. sto se odbrane tice, na bekovskim pozicijama smo tanki. ja bi prednost tu dao risticu. pored milenkovic mozda je bolje da igra veljkovic umesto mitrovica. steta sto nije pozvan cestic. cestic nije jos za prvih 11 ali je zasluzio poziv. neznam zasto mnogi kukaju sto nema milivojevica. realno ovi defanzivni vezni igraci koji su pozvani (gudelj,racic,maksimovic,grujic) su svi bolji od njega. po meni bi racic i gudelj trebali da budu u prvih 11. milinkovic-savic,kostic i tadic to deluje stvarno mocno. tadic je odlican igrac,milinkovic-savic je jedan od najboljih igraca italijanskog prvenstva. mozda je u ovoj sezoni i najbolji vezni igrac italijanske lige. kostic je takodje jedan od najboljih igraca na njegovoj poziciji u bundesligi. ali brineme da opet mitrovic bude u prvih 11. po meni i jovic i vlahovic vise zasluzuju da budu u prvih 11. mitrovic sa njegovom igrom koci i milinkovica-savica i kostica ali i tadic bi bolje igrao kada bi imao napadaca ispred sebe kao jovica ili vlahovica. a ne da igramo gadjaj centafora u glavu koju igramo vec deceninam. pre sa milosevicem, pa zigicem sada mitrovicem. a mitrovic je i ove sezone pokazao u engleskoj da on nije igrac koji moze da uspe u prvo engleskoj ligi. tako da on nebi nikada mogo da bude u prvih 11.
    (dalibor, 5. mart 2021 14:55)

    # Link komentara

  73. Koji ce mu Stefan Mitrovic, pa covek bega od lopte i protivnika !
    (zemunac, 5. mart 2021 14:53)

    # Link komentara

  74. Ne mogu u 4-4-2 Tadic i SMS zajedno...ili Djuricic na 10 ili Lazovic na krilo a 1 od njih na klupu...protiv Iraca na klupu SMS a protiv Portugala obavezno brza krila i udvajanje po bokovima....
    Ali zna to majstor sigurno...napred Srbija!
    (grejpfrut, 5. mart 2021 14:47)

    # Link komentara

  75. Srbija puna selektora, pa ajde da i ja dam svoj doprinos. Gde je Gobeljić? Moramo imati dezurnog krivca ako nesto... pu pu.... pu..... loše krene.
    (Dejan, 5. mart 2021 14:45)

    # Link komentara

  76. Mnogo sam radostan sto je Piksi izabran za selektora!
    Nemojte samo ocekivati da cemo odmah od prve utakmice igrati kao Brazilci.Pred Piksijem je veliki posao jer mora da uigra reprezentaciju koja nikad nije dve vezane utakmice odigrala zajedno.
    Uzece to vremena ali sam optimista jer Piski ima znanje,autoritet,a vidi se odmah da ce uvesti ono najvaznije,a to je disciplina i odnos prema grbu Srbije.Novinari bi trebali da pomognu time,da se neobjavljuju pogrdni naslovi u novinama posle samo jedne lose utakmice i da ubijaju samopouzdanje reprezentaciji koje treba tek da se izgradi.Isto tako ne podizati euforiji i dizati nas do nebesa ako pobedimo jednu utakmicu.Treba bodriti nase igrace i selektora i polako stvarati kult reprezentacije.
    Samo ovim pristupom mozemo da napravimo dobre rezultate jer talenat posedujemo.
    Podrska Piksiju i nasim momcima do neba.

    NAPRED SRBIJA!!!
    (Nidza, 5. mart 2021 14:40)

    # Link komentara

  77. Odrekao se nekih igraca sa razlogom, a ne kapiram zasto i Gacinovica?
    (Vukk, 5. mart 2021 14:38)

    # Link komentara

  78. Рајковић: Младеновић-Миленковић-Митровић-Гајић: Костић(Живковић) Тадић(лева полутка)-Грујић(задњи везни)-СМС (десна полутка)-Ристић(да покрива рупе по десној страни а може и истрчати контру кад треба): Јовић

    СМС и Тадић треба офанзивно да играју заједно са Јовићем.

    Јавите Пиксију па нек будемо најбољи!

    А мене ако се неко сети на дан републике, сети се а ако не ником ништа...
    (прле, 5. mart 2021 14:38)

    # Link komentara

  79. Ako planira da igra brže, odnosno da mi budemo ti koji će nametati ritam i juriti gol više, onda Mitrović ne bi trebao da bude u napadu. Zašto da Vlahović ne bude starter? Nije uklesano u kamen da ne sme. Iz priloženog smo videli da bunarenje i igranje na sidraša nije održivo. Pogotovo protiv jačiš timova koji igraju moderan fudbal.
    (Millennium, 5. mart 2021 14:37)

    # Link komentara

  80. Pa šta možemo da očekujemo, ljudi ne zavaravajmo se, isti igrači i vrlo slična taktika šta vi mislite da će ovi dan izadju na teren i da zgaze Portugalce 3:1 ??? oceeeee! pa i ti Portugalci se pitaju malo ajmo šta se Kozimo..ne, nisam pesimista niti trol već realan i mrtav ozbiljan. U sportu se nikada ti sam ne pitaš osim ako nisi u atletici ili gimnastici. Jeste Piksi osveženje i to je fino ali neko tamo reče kao al ce Japanac kondicioni da ih skocka da lete po terenu ..pa kog će da skocka za 2-3 dana??? Pojaviće se..Piksi će im dati instrukcije i neki fazon kako bi to trebalo da bude ..oni će da blenu kao telci ( nemam nameru da vredjam tu plemenitu domacu životinju ) Izaći će na teren i primice dva komada od Portugala a neće moći da umuvaju ništa STANDARDNO i otići će svom životu nazad i svojim klubovima...i dok se medije prosvete mi ćemo posle tri utakmice već biti u minusu od 4-6 bodova ...ljudi to je već 30 godina tako i više . Piksi će se i sam uveriti da kakvim panjevima na travi ima posla i otići će i ranije nego što se nadao sam. Zapamtite moj komentar a sada iznalupajte minuse :)) Ali taj Kostić.. SMS ..Gajic Lukić .Milenković..da razbijaju Portugal tek tako posle dva dana - neće moći , ne pravi se tako avion.
    (MoJdOmOJeGa, 5. mart 2021 14:35)

    # Link komentara

  81. Izgledat će katastrofalno kao i do sada, pa tu sem Tadića nema ko da igra!
    (Kojo, 5. mart 2021 14:33)

    # Link komentara

  82. 352 se nameće kao naše trajno rešenje, sad videćemo da li je Dragan taktički prilagodljiv ili je rigidan. Nije baš da smo ga gledali u poslu. Sa 2 štopera visoko, u 4231, 433 mi moramo držati i čuvati loptu kao u sefu, sa savršenom sredinom, bekovima koji non stop pomažu i šire, krila koja konstantno osvajaju prostor itd. Težak posao za uraditi.

    Sa trojicom pak je lakše. Činjenično imamo najviše igrača koji igraju u tom sistemu. Kostić, Sergej, Lazović, Ristić, Nemanja Maksimović, Ilić, Gudelj, Milenković, pa i Luka Jović, Tadić koji je blistao kao ta lutajuća 10ka i lažna 9ka kod Muslina u 352. Sve je još u magli i neizvesnosti. Ako ništa, ložiti se moramo. Kako ne podržati jednog Piksija? To je obaveza makar svih nas koji su ga gledali kao zaljubljeni.
    (jako i do samog kraja, 5. mart 2021 14:32)

    # Link komentara

  83. Ristić,Pavlovic,Vlahovic,Jovic umesto Mitrovica,Mladenovica,Mitrovica i Tadica!
    Tadić je ušao u godine i SMS treba na desetki da igra.Vlahovic i Jovic napred i za Gfujica mora mesta u kadru da bude!
    (Knez032, 5. mart 2021 14:31)

    # Link komentara

  84. Umesto Stefana Mitrovica mesto u odbrani treba da dobije Spajic. Sto se sredine terena tice, opet procene sa Maksimovicem i Gudeljem, Tadicem na boku, a bez Djuricica i Radonjica. Ne daj Boze da tako bude. Iskreno se nadam Djuricicu i SMS-u u sredini, Tadicu iza napadaca gde ste vi stavili Sergeja, a na bokovima Kostic i Radonjic. Tako po meni reprezentacija treba da izgleda.
    (my way, 5. mart 2021 14:30)

    # Link komentara

  85. Samo da ne gledam Mitrovica vise....






















    Stefana to jest....
    (jd, 5. mart 2021 14:27)

    # Link komentara

  86. Ukiko je ovo najbolje što imamo onda svakako podržavam. Dok ukoliko je ovo spisak igrača koji"moraju"da igraju onda ne bih trošio reči na to. Svakako očekujem najgore, a nadam se najboljem.
    (smeh, 5. mart 2021 14:25)

    # Link komentara

  87. Dok god budemo igrali sa jednim napadačem, brinem se za gledljivost utakmice.
    (Yugo Tempo 1.1, 5. mart 2021 14:24)

    # Link komentara

  88. Izgledace kao i do sada. Sve ostaje isto, ispadamo u kvalifikacijama.
    (stara dama, 5. mart 2021 14:23)

    # Link komentara

  89. Zaokreta bar na spisku nema, Milivojević i posebno Kolarov već ulaze veteransku fazu, Ljajić nikad nije bio prva violina, malo je igrao u poslednje vreme, tako da nije nikakva seča u pitanju. Videćemo na terenu ima li novog pristupa, ali bih preporučio ljudima da budu skromnih očekivanja.
    (zzzz, 5. mart 2021 14:21)

    # Link komentara

  90. Luka Milivojevic ne remeti atmosferu, samo je u padu forme. Kako moze da remeti atmosferu covek koji je iskren i kome su Krstajic i ostali morali da se izvine zbog lazi?
    (vaxilar, 5. mart 2021 14:21)

    # Link komentara

  91. Vratite plavi dres.
    (Vlado, 5. mart 2021 14:21)

    # Link komentara

  92. Najveći problem je pozicija desnog beka, koga nema ni na vidiku. Drugi štoper pored Milenkovića je, makar u budućnosti, onaj klinac iz Kelna, fenomenalan je. Uz Pavlovića. U napadu Jović i Vlahović po meni pre Mitrovića, bar dok se ovaj ne vrati u život. Ukoliko Piksi pronađe način da uklopi Tadića i SMS, da izvuče najbolje iz njih, uz makar jednog raspoloženog strelca možemo očekivati uspeh.
    (Blade Runner, 5. mart 2021 14:21)

    # Link komentara

  93. a gde je ivan miladinovic iz socija koji igra sezonu zivota u odbrani...klub je na 4 mestu u ruskoj ligi...
    (goran, 5. mart 2021 14:21)

    # Link komentara

  94. hvala piksi sto si sklonio kolarova...odlican pocetak...vec je uspeh
    (Bokanegra, 5. mart 2021 14:20)

    # Link komentara

  95. Mozemo da ocekujemo Srbiju koja ide na gol vise. I to je kljuc, jer su nam sredina i napad kvalitetniji od odbrane. Zato verujem da je Piksijeva namera da vise drzimo posed, i napadamo, a ne da trpamo zadnje vezne samo, stavimo jednog odsecenog napadaca daleko od svega i cekamo gresku protivnika jer smo tako igrali pa smo je retko docekali. Piksijev mentalitet je prosto takav da cemo verovatno imati najofazivniju postavku igre jos od Antica. A verujem da tako najbolje i imamo sanse da nesto uradimo. Drugacije, videli smo i samo, nije islo.
    (France98, 5. mart 2021 14:13)

    # Link komentara