1. Ajmo se ne drzat statistike suhoparno. Stvar je da Dinamo igra dobro, i da je nezgodna ekipa. Moze se sa svakim potuc, i namucit vece klubove. Zanima me zdrijeb, sad nema laganih ni malih. Idealno bi bilo YB, Malmo, Slavija. A ako ne onda daj United, pa kad se pada nek bude sa stilom.
    (Sinke, 26. februar 2021 11:18)

    # Link komentara

  2. Dinamo sa 8 domaćih igrača u prvoj postavi,Majer, Ivanušec, Jakić momci od 22-23 godine a igraju maestralno,trener Krasnodara je sve objasnio nakon utakmice kad je rekao da bi ovaj Dinamo bio u samom vrhu ruske lige, posebno nahvalivši Petkovića, Oršića, Ademija, a Livaković je svjetska klasa!
    (Mršić, 26. februar 2021 11:10)

    # Link komentara

  3. Dinamo je najbolji klub ovog dila Europe zbog omladinske skole, razvoja igraca, prodaje igraca a evo sad ima i zapazene rezultate. 35. po Uefa rang listi dok je Zvezda 50. Od klubova koji ne dolaze iz lige petice Dinamo je 5. klub. Isprid njega su Ajax, Porto, Benfica i Sahtor. Da pitas bilo kojeg igraca koji tek gradi karijeru di bi prije osa, u Dinamo ili Zvezdu, u Hnl ili Linglong ligu znamo sta bi odgovorija. Plus od 8 utakmica 6 bez primljenog gola. O cemu mi pricamo??
    (Che, 26. februar 2021 10:54)

    # Link komentara

  4. Dinamo. Haha!
    Svi ih priželjkuju sledeće kolo.

    Bas tako prvo prizeljkuju pa im onda presedne.
    (Petar, 26. februar 2021 10:11)

    # Link komentara

  5. Susjedi, ajd' spustite se malo na zemlju. Prošli ste prejaki Krasnodar pa ste se sad ovde raskokodakali. Prosečna ste ekipa i budite presrećni što sad ne postoji mogućnost da naletite na Zvezdu koja bi vas totalno razmontirala. Pa, vi nemate dva krštena igrača. Samo napaljeni prosek.
    (Jeremija,

    Whoscored temeljem rezultata ocijenio je Dinamo najuspješnijim klubom dosadašnje faze LE.
    Dinamo je jedini dobio ocjenu iznad 7, točnije 7,02 zahvaljujući najboljem omjeru golova (13), udaraca po utakmici (10,6), broja kartona (13 žutih, bez crvenih), posjeda lopte (48,7 posto), dodavanja (77,4 posto) i dobivenih zračnih dvoboja (17,8). Bez ijednog poraza!
    Drugi je Manchester United s ocjenom 6,99, treći Tottenham (6,96).
    Ta tvoja Zvezda nije ni u top10.
    Manje mitomanije i ne sramoti se.
    (Stats, 26. februar 2021 09:46)

    # Link komentara

  6. Susjedi, ajd' spustite se malo na zemlju. Prošli ste prejaki Krasnodar pa ste se sad ovde raskokodakali. Prosečna ste ekipa i budite presrećni što sad ne postoji mogućnost da naletite na Zvezdu koja bi vas totalno razmontirala. Pa, vi nemate dva krštena igrača. Samo napaljeni prosek.
    (Jeremija,

    Whoscored temeljem rezultata ocijenio je Dinamo najuspješnijim klubom dosadašnje faze LE.
    Dinamo je jedini dobio ocjenu iznad 7, točnije 7,02 zahvaljujući najboljem omjeru golova (13), udaraca po utakmici (10,6), broja kartona (13 žutih, bez crvenih), posjeda lopte (48,7 posto), dodavanja (77,4 posto) i dobivenih zračnih dvoboja (17,8).
    Drugi je Manchester United s ocjenom 6,99, treći Tottenham (6,96).
    Ta tvoja Zvezda nije ni u top10.
    Manje mitomanije i ne sramoti se.
    (Stats, 26. februar 2021 09:45)

    # Link komentara

  7. @nole nr 1
    Mozda ako pitas nekog na bausteli kome su sve kolege (ili makar sve bele kolege) iz bivse Jugoslavije, ali svako ko zna elementarnu geografiju ce znati da je Grcka na Balkanu. A cak i da neki prosecan Nemac to ne zna, kakve to ima veze sa cinjenicom da je Grcka na Balkanu (zapravo dobar deo Srbije i Hrvatske nije na Balkanu, ali ne moramo bas toliko da preciziramo).
    Istorijski je Zvezda najveci klub Balkana, FCSB je najblizi ali ako racunamo poslednjih 10ak godina kako racuna onaj kome je Gianni pravilno replicirao, Olimpijakos je definitivno najbolji balkanski klub.
    U svakom, slucaju koji god da se kriterijum primeni, Dinamo ne moze biti najbolji.
    A sto se tice protivnika, dobili su lakseg protivnika od Zvezde zato sto su bili prvi u grupi, a bili su prvi u grupi jer su bili u prvom sesiru, a u prvom sesiru su zbog kontinuirano dobrih rezultata, tako da je zasluzeno. Kakve Zvezda rezultate postize, i oni ce imati povlascen zreb za par godina, ako samo mrvicu gazde smanje pohlepu.
    (jsx, 26. februar 2021 09:29)

    # Link komentara

  8. Još jedna potvrda da je Dinamo Zagreb najbolji klub ovog dijela regije i Europe.
    (Hrvoje, 25. februar 2021 23:21)Sa Milanom se pojazuje dal si najbolji ne sa Krasnodarom.
    (Aleksej, 26. februar 2021 02:50)

    kad Milan izvede rezervni tim i opet prođe onda se vidi da je to klub, kako su talijani rekli u rangu serije B. kad se sretnu s takvima u kupu isto ne povlače najbolje igrače
    (upsi, 26. februar 2021 09:26)

    # Link komentara

  9. dok je glavni grad bio BG , zvezda je trebala biti najbolja, neću zaboraviti da je Piksi već bio na putu za ZG kada su ga po polit dekretom preusmjerili u glavni grad, toliko o ravnopravnosti YU ...kada su se stvari promijenili, promijenila se i nogometna karta cijele regije, kakva koincidencija
    (purger, 26. februar 2021 09:15)

    # Link komentara

  10. Hrvati mozda imaju klub u osmini finala EL ali ocigledno nemaju vrhunski portal i odgovarajucu aplikaciju da to proslave pa ovdje lijece komplekse..

    I nemamo ovakav portal. Portal je top. Uvjerljivo najbolja sportska sekcija nekog portala u regiji.
    (Soul Mess Paul, 26. februar 2021 09:13)

    # Link komentara

  11. Hrvati mozda imaju klub u osmini finala EL ali ocigledno nemaju vrhunski portal i odgovarajucu aplikaciju da to proslave pa ovdje lijece komplekse..
    (DaniloBLuka, 26. februar 2021 00:43)
    A sta ces ti iz Banjaluke ovde.Znas samo druge napadati.
    (Samos, 26. februar 2021 09:11)

    # Link komentara

  12. “Jeremija”, Dinamo ima tri svjetska igrača. Petkovića, Oršića, Gvardiola. Prvi koji je napadač kakvih nema u Europi, rola loptu i igra se s obrambenim igračima, drugi koji je nevjerojatno brz i vješt, već sad ispred Rebića, Perišića, Brekala, tri krilna iz reprezentacije. A Gvardiol, dečko od 18, nevjerojatan igrač. Prodan u Leipzig za 20 milijuna, nakon dvije godine bit će bar 4 putw više u neki Real, Barcelonu, Psg, ako bude zdrav. A tu su još Ivanušec, Ademi, Majer, nekolicina drugih odličnih i vrlo dobrih. Slabo pratiš. Vidjet ćeš brzo kroz reprezentaciju. Uzgred, Olmo (kojeg ste voljeli umanjivati), vrlo brzo u Real, prati sljedeci prelazni rok. I Dinamo po ugovoru 20% od transfera, bit će još 15 milki otprilike. Ali eto, mi se uznosimo i hvalimo bez razloga...
    (prika iz susjedstva, 26. februar 2021 09:10)

    # Link komentara

  13. Dinamo je mozda najbolji klub iz bivse juge al daleko od najboljeg kluba na Balkanu.
    to je ipak Olympiacos koji vec bio u 1/4 finalu lige sampiona i redovno igra dobro. Dinamo je do sada bio katastrofalan u ligi sampiona, osim prosle godine..

    poz
    (Gianni, 25. februar 2021 23:59)

    Kad npr. u Münchenu nekom kazes da si sa Balkana, on te sigurno nece pitati da nisi mozda iz Grcke.
    (Nole nr.1, 26. februar 2021 08:15)

    # Link komentara

  14. Susjedi, ajd' spustite se malo na zemlju. Prošli ste prejaki Krasnodar pa ste se sad ovde raskokodakali. Prosečna ste ekipa i budite presrećni što sad ne postoji mogućnost da naletite na Zvezdu koja bi vas totalno razmontirala. Pa, vi nemate dva krštena igrača. Samo napaljeni prosek.
    (Jeremija, 26. februar 2021 07:16)

    # Link komentara

  15. Sve manje zlobnih komentara upućenih jedno drugima ima nade za nas balkance čestitke zvezdi na hrabroj igri pozdrav iz zg
    (Bibasan, 26. februar 2021 06:22)

    # Link komentara

  16. i onda ce milan ispasti u narednoj rundi.

    eh, kad se setim onog milana sa didom inzagijem gatuzom, maldinijem i tom ekipom..a ovi sad ko ispred zgrade kad se skupe tako igraju.

    ne znam kako su u italiji bili prvi sa ovakvim trenerom i igrom, to samo znaci da je italijanska liga i dalje krs zivi.
    (netko, 26. februar 2021 06:17)

    # Link komentara

  17. Hrvati idite na svoje sajtove,Dinamo nikada nece biti veci od Zvezde!!!
    (boki, 26. februar 2021 05:25)

    # Link komentara

  18. Gledaj al se raskokodali a Dinamo Zagreb, partizan i Hajduk Split imaju ZAJEDNO proleća u Evropi kao Zvezda sama. Toliko o tome
    (..., 26. februar 2021 05:21)

    # Link komentara

  19. Dinamo je dokaz da klubovi sa ovih prostora mogu da igraju ozbiljniju ulogu u Evropi, samo ako im je rukovodstvo ozbiljno. Godinama unazad u Dinamu je akcenat da domaćim talentima, koji se ne prodaju čim neko ponudi dva-tri miliona evra, već se kroz evropske utakmice tim igračima diže cena, a i oni se razvijaju pravilnije. Naši igrači trče u inostranstvo i pre punoletstva, da tamo igraju za razvojne timove, seljakaju se po pozajmicama i propadaju. Umesto da svoj talenat potvrde u domaćim klubovima, na evropskoj sceni, pa u Evropu odu kao spremni igrači a ne "poluproizvodi". Zato im je i reprezentacija uspešnija, jer se pravilnije radi, ne zato što su talentovaniji od nas. Pogledajte koji su sve igrači proistekli u tom sistemu: Modrić, Kovačić, Mandžukić, Pjaca, Rog, Brozović, Ćorluka, Lovren, Vrsaljko, Vida, Livaković, Oršić, Petković... Ili se daju milioni za najbolje domaće igrače ili se daje šanse izdancima fudbalske akademije da se dokažu, a potpomognu se ozbiljnim inostranim pojačanjima da uz njih stasavaju. Trošila je i Zvezda pare prethodnih sezona, pa i po sedam plus miliona evra za prelazni rok. Ali sve nekako neplanski. Partizan zadnje vreme pogodio sa Sadikom i Asanom, ali takvih primera je premalo... Domaći igrači tipa Pavlović, Milenković, Stevanović... ne mogu da sastave više od jedne sezone u prvom timu... Da ne pričam kakva obeštećenja Dinamo uzima na svoje igrače, a kakva naši klubovi... Oni bi za talenta ranga Fiće Stevanovića uzeli bar 15 miliona. Naši su amateri za njih. Definitivno, njihovim fudbalskim radnicima je fudbal važniji nego našim...
    (Del Piero#10, 26. februar 2021 01:13)

    # Link komentara

  20. Samo jedan momenat da odvojimo i da se poklonimo Slaviji iz Praga. Tim vredi 35 miliona, niko ne ulaže u njega, a da pogledamo šta su sve postigli:

    Izbacili Lester u LE (15 puta skuplji tim)
    Izbacili Sevilju u LE (tim još skuplji od Lestera)
    Pobedili Bajer Leverkuzen, Nicu, Genk (4:1 u gostima, tad su bili šampion), dali 3 gola Čelziju u gostima, dominirali protiv Intera, Dortmunda, pa i Barse u Ligi Šampiona, i sve to uz predobar i vrlo atraktivan fudbal, svaka im čast.
    (Dior, 26. februar 2021 01:13)

    # Link komentara

  21. Gianni, 25. februar 2021 23:59

    To je greška koja se uporno nameće. Olympiakos je dobar klub, necu lagati, velik klub, ali njima je najveci uspjeh u europi cetvrt finale lige prvaka. Znaci i Dinamo i Zvezda i Panathiakos i Partizan su po uspjesima veci klubovima od Olympiakosa (Zvezda ima LP u 1990., Partizan finale LP. ne znam koje godine a Dinamo KVS 1967) Cak i Hajduk ima cetvrt finale lige prvaka. Jos da napomenemo da je Olympiakos vec godinama u padu...
    (LukaOJ, 26. februar 2021 01:00)

    # Link komentara

  22. Cesi su majstori fudbala istocne Evrope i sire.
    (Vlado, 26. februar 2021 00:58)

    # Link komentara

  23. Dinamo izbacuje kao na traci te mlade veznjaka.Ivanušec, Jakić i Majer vrlo solidno. Zvezda dobra. Dva tri igrača ispod nivoa EL.
    (Marko, 26. februar 2021 00:56)

    # Link komentara

  24. Hrvati mozda imaju klub u osmini finala EL ali ocigledno nemaju vrhunski portal i odgovarajucu aplikaciju da to proslave pa ovdje lijece komplekse..
    (DaniloBLuka, 26. februar 2021 00:43)

    # Link komentara

  25. Još jedna potvrda da je Dinamo Zagreb najbolji klub ovog dijela regije i Europe.
    (Hrvoje, 25. februar 2021 23:21) # Link komentara

    A šta je to dinamo osvojio u evropi? Več sledeče kolo ispada.
    (Red, 26. februar 2021 00:32)

    # Link komentara

  26. Ako Dinamo Zg pobedi sve do kraja osvojiće LE.
    (tvdim ja, 26. februar 2021 00:27)

    # Link komentara

  27. I Crvena Zvezda je izbacila Krasnodar

    Zeleo bi da Dinamo igra protiv Milana, da vidimo da li su najbolji u regionu ili nisu. Ako prodju milan kapa dole
    (Daki, 26. februar 2021 00:22)

    # Link komentara

  28. Što se kroasani pale. Zvezda je noćna mora vašem Dinamu.
    (za muamera, 26. februar 2021 00:17)

    # Link komentara

  29. Čestitam Dinamu. Zvezda je trebala proći. Malo nije imala sreće, malo sudija i ispadneš.
    (LiverBird, 25. februar 2021 23:55)

    Naravno. SUDIJA. Uvek kriv...
    (ja, 26. februar 2021 00:16)

    # Link komentara

  30. Dinamo prošao dalje a CZvezda ispala to nije nikako dobro za ostrašćene.
    (Veso, 26. februar 2021 00:16)

    # Link komentara

  31. Dinamo je mozda najbolji klub iz bivse juge al daleko od najboljeg kluba na Balkanu.
    to je ipak Olympiacos koji vec bio u 1/4 finalu lige sampiona i redovno igra dobro. Dinamo je do sada bio katastrofalan u ligi sampiona, osim prosle godine..

    poz
    (Gianni, 25. februar 2021 23:59)

    Nije katastrofalan do sad bio u Ligi prvaka, 1998. je bio drugi u grupi. Godinu dana poslije pet bodova u grupi.
    (Uncle Phil, 26. februar 2021 00:15)

    # Link komentara

  32. Zvezda ispala, sudija nije svirao korner nakon isteka zaustavnog vremena od 3 min, Dinamo ZG prošao dalje, hrvatomrzci na bensedinima.
    (Uroš, 26. februar 2021 00:13)

    # Link komentara

  33. Dinamo. Haha!
    Svi ih priželjkuju sledeće kolo.
    (Y, 26. februar 2021 00:10)

    # Link komentara

  34. Dinamo je mozda najbolji klub iz bivse juge al daleko od najboljeg kluba na Balkanu.
    to je ipak Olympiacos koji vec bio u 1/4 finalu lige sampiona i redovno igra dobro. Dinamo je do sada bio katastrofalan u ligi sampiona, osim prosle godine..

    poz
    (Gianni, 25. februar 2021 23:59)

    # Link komentara

  35. E, moj Klope, gledaćeš brukanje Leicestera u LŠ sledeće sezone. Sramota. A oni koji se čude ispadanju Leicestera treba da znaju da Brendan Rogers nije nikada prošao osminu finala u Evropi dok je vodio LFC. Operisan je od evro kupova.
    Jednom nije čak uspeo da prođe grupnu fazu.
    Nadam se da neće biti u četiri jer samo šteti koficijentu PL.

    Čestitam Dinamu. Zvezda je trebala proći. Malo nije imala sreće, malo sudija i ispadneš.
    (LiverBird, 25. februar 2021 23:55)

    # Link komentara

  36. Šteta da Zvezda ne prođe, htjeli smo drastično popraviti gol razliku....
    (Darko, 25. februar 2021 23:43)

    # Link komentara

  37. Priželjkivali smo Zvezdu u osmini finala, jer smo željeli neki slabi klub...al nije se dogodilo uvijek podbacite kad je najvažnije!
    (Dinamovac, 25. februar 2021 23:42)

    # Link komentara

  38. Lester i Leverkuzen sklopili opasan dil sa kladionicama, masan procenat su uzeli za ovo ispadanje, vjerujem da su u pitanju desetine miliona evra!
    (kole, 25. februar 2021 23:37)

    # Link komentara

  39. Još jedna potvrda da je Dinamo Zagreb najbolji klub ovog dijela regije i Europe.
    (Hrvoje, 25. februar 2021 23:21)

    # Link komentara

  40. To je to, Plavi, ništa manje nismo ni priželjkivali!
    Dinamo Zagreb
    ...
    Zvijezda je bila borbena u gostima, ali ne ide više od ovog bez boljih igrača na nekim pozicijama.
    (Kustošija, 25. februar 2021 23:18)

    # Link komentara

  41. Ubedljivo najbolji klub na Balkanu je Dinamo u ovom veku.
    (Munja, 25. februar 2021 23:14)

    # Link komentara

  42. Leverkuzen i Lester sklopli opasan dogovor s kladionicama, izgleda da im je isplativije bilo da ispadnu. Daj ljudi osvjestite se više, ipak je ovo 21 vjek, vjek čistog interesa. Čuj da Sparta ili Slavija ili kako se već zove, da oni opušteno pobjede Lester u gostima, vamo Lester u ligi podere Sitija 5:2 u gostima, hahahaha pa smiješno. Kladionice više ništa ne prepuštaju slučaju, prevelik je to ulog, samo jedna utakmica je dovoljna da ti obori čitav tiket, samo jedna, a uvjek se nadje ta jedna, al uvjek!!
    (Milić, 25. februar 2021 23:12)

    # Link komentara

  43. Dokle vise gol u gostima u 21-om veku?? Najgluplje pravilo! I sad jedan Milan koji ne moze da pobedi Zvezdu i koga smo oducili od fudbala u sred Milana ide dalje a mi ne...TUGA BRACO!
    (Plan B, 25. februar 2021 23:11)

    # Link komentara

  44. Rastaviše
    (Ih na komade, 25. februar 2021 23:09)

    # Link komentara

  45. ovaj dinamo mnogo ozbiljan klub postao. ovo je vec konstanta
    (gogo, 25. februar 2021 23:07)

    # Link komentara

  46. Najbolji klub sa ovih prostora u 21.veku
    (Pitbul, 25. februar 2021 23:06)

    # Link komentara

  47. Ako ovako nastavi da igra Dinamo moze daleko da dogura
    (Rade, 25. februar 2021 23:05)

    # Link komentara

  48. Svaka čast plavi!
    (Matija Županić, 25. februar 2021 23:05)

    # Link komentara

  49. Čestitke DInamu, 8 Hrvata u prvih 11

    To je lijepo vidjeti.

    Sve se može izbaciti, samo ne Šahtar
    (IvanLivnoCRO, 25. februar 2021 23:05)

    # Link komentara

  50. Svaka čast Slaviji, retko gotivna ekipa.
    (Ser Kokeza od FSS-a, 25. februar 2021 23:04)

    # Link komentara

  51. Po tko zna koji put se potvrdilo da je Dinamo Zagreb najbolji i najkonstantniji klub u regionu! Sredili Ruse sa pola snage... prvo cska, a sada krasnodar... nema više Rusa u euro takmičenjima, izbacio ih Dinamo ZG :)
    (moj, 25. februar 2021 23:04)

    # Link komentara

  52. Dinamo ozbiljan klub
    (Rule, 25. februar 2021 23:04)

    # Link komentara

  53. Dinamo Zagreb ide na Milan, osvetit ćemo Zvezdu !
    (Zgembo Adistlić, 25. februar 2021 23:02)

    # Link komentara

  54. Dinamo diže koef, do 70 minute Krasnodar nije uputio udarac u gol, svaka cast!
    (Lovtic, 25. februar 2021 22:59)

    # Link komentara