1. Dobro je da ima B92 inače ne bi ni znali da je sada svetsko prvenstvo u skijanju. Bravo za komšije očigledno je da imaju ponovo vanserijskog skijaša koji je uzeo srebrnu medalju na svetskom prvenstvu. Znači da Ivica i Janica imaju odličnog naslednika. Ostaje svima nama nejasno gde ti Hrvati uopšte skijaju koji su im zimski centri kad im se rađaju takvi sjajni skijaši.
    (Miloš, 17. februar 2021 20:04)

    Da bi postao vrhunski skijaš, treba ti novac i snijeg. Oni nisu imali ni jedno, ni drugo. "Znate li zašto Ivicu bole leđa? Jer je na njima nosio 30 Austrijanca i Švicaraca”. Kakav su sustav morali pobijediti da dođu do vrha. Od spavanja na otvorenom, preko prvih Olimpijskih igara na kojima Janica nije imala ni svoj kombinezon, već je posudila odijelo od skijašice iz BIH, pa do čudesnog Salt Lake Cityja.
    Prve Olimpijske igre, Nagano. 16-godišnja Janica sama je išla na put. Ivica i Gips bili su doma, polomljeni, u krevetu.
    “Tada je prvi put strgao križe ligamente, mislio je da je to kraj svijeta, najteža ozljeda. Do kraja karijere još ih je četiri puta operirao, i pisao liječnicima rehabilitacijski program. Nagano je bio težak period za Kosteliće, Janica je sama išla na put, prvi put su se razdvojili. Nazvao je da pita koja je Janica, a neki pijani funkcioner mu je govorio, rekao mu je da je Janica bila dobra, 17 sekundi zaostatka. Gips je poludio, pitao se što se dogodilo da je toliko kasnila. Na kraju su saznali da je imala 1,7 sekunde zaostatka, to je bilo vrhunski. Imala je točno 16 godina.”
    Spust: 25. mjesto
    Slalom: odustajanje
    Veleslalom: 24. mjesto
    Superveleslalom: 26. mjesto
    Kombinacija: 8. mjesto
    Četiri godine kasnije, Salt Lake City Jedan od najvećih dosega u povijesti skijanja ikada. Prvu utrku spust je propustila, tri zlata i srebo.
    (:D, 17. februar 2021 20:33)

    # Link komentara

  2. Dobro je da ima B92 inače ne bi ni znali da je sada svetsko prvenstvo u skijanju. Bravo za komšije očigledno je da imaju ponovo vanserijskog skijaša koji je uzeo srebrnu medalju na svetskom prvenstvu. Znači da Ivica i Janica imaju odličnog naslednika. Ostaje svima nama nejasno gde ti Hrvati uopšte skijaju koji su im zimski centri kad im se rađaju takvi sjajni skijaši.
    (Miloš, 17. februar 2021 20:04)

    # Link komentara

  3. Zubčić uzeo srebro ali ovom sajtu maca popapala jezik !
    (jal, 17. februar 2021 16:48)

    # Link komentara

  4. ... koji je jučer bio Zubčić?....
    (godišnjicakobri, 17. februar 2021 15:27)

    Drugi u paralelnom veleslalomu. Treći hrvatski skijaš s medaljom na SP-ma.

    Kostelić
    Zrnčić Dim
    Zubčić
    (qw, 17. februar 2021 16:20)

    # Link komentara

  5. .... koji je jučer bio Zubčić?....
    (godišnjicakobri, 17. februar 2021 15:27)

    # Link komentara