1. sta ovaj misli ko je on.Nije cuo za nas.Da mozda nije imao neko neugodno iskustvo sa Srbima pa ih se sada boji. Mozda je upoznao Mihajlovica.Uostalom imamo mi boljih igraca od njega kao Jokanovic i dr. NAPRED SRBI DERI BAGRU
    (Srbin, 9. septembar 2007 20:26)

    # Link komentara

  2. Sećam se utakmice Danska-Brazil na svetskom prvenstvu 1998 godine, bilo je 4:3 za Brazil, to je jedna od najboljih utakmica koje sam odgledao u zadnjih 10 godina. Tada je ovaj Laudrup dao 1 go Brazilu i to kakav go, čovek je fudbalski genije, neverovatan je igrač bio.
    (Ivanho, 19. mart 2007 17:00)

    # Link komentara

  3. Sećam se utakmice Danska-Brazil na svetskom prvenstvu 1998 godine, bilo je 4:3 za Brazil, to je jedna od najboljih utakmica koje sam odgledao u zadnjih 10 godina. Tada je ovaj Laudrup dao 1 go Brazilu i to kakav go, čovek je fudbalski genije, neverovatan je igrač bio.
    (Ivanho, 19. mart 2007 16:59)

    # Link komentara

  4. Ma folira, igrao u istom timu sa Gordanom Petricem u Glazgovu. Supruga mu poznata po dobrom cugu, neka se drzi vina i neka ne glumi o nepoznavanju nasih fudbalera!
    (Janko, 24. februar 2007 01:06)

    # Link komentara

  5. Tacno je da nije hteo da igra na ep `92 navodeci da je Jugoslavija kao prva u grupi zasluzila da ide u Svedsku. Medjutim, on je bio u sukobu sa tadasnjim selektorom Danske Richardom Möllerom Nielsenom, pa je pitanje da li bi igrao i da je Danska bila prva u grupi. Bez obzira na to bio je veliki igrac
    (ivan, 9. decembar 2005 12:58)

    # Link komentara

  6. Da, Mihael Laudrup jeste odbio da igra na EP, jer je smatrao da Danska ne treba tamo da ide umesto Jugoslavije, koja se plasirala kao pobednik grupe.
    Moze li postojati bolji pokazatelj visoke svesti od toga? U okviru jedne porodice dva suprotna misljenja, i svako ima pravo da deluje u skladu sa svojim.
    Zamilsite u slicnoj situaciji reakciju nase javnosti, ako neki nas igrac ne bi pristao da igra za reprezentaciju.
    I nemojte pokretati eticka pitanja, nije nam toliko bliska da bismo se na nju pozivali.
    (zadivljen, 7. decembar 2005 01:52)

    # Link komentara

  7. Kao prvo ovaj lupa. Da ne zna nista o nasem fudbalu, a on je zajedno sa Schmeichel-om i ostalima zbog naseg iskljucenja dosao do titule prvaka Evrope!!! Druga stvar: stavlja Spaniju u red favorita za prvaka sveta??? Je li on pri svesti? Kada su Spanci napravili nesto veliko na mundijalima? Pa mi cemo prvi sa ovim vrljavim timom da ih izbacimo ako se sretnemo.

    Druga stvar za koju pozivam citaoce i novinare B92 da mi odgovore: da li je istina da je Michael Laudrup (brat ovoga sto prica) odbio da igra na prvenstvu evrope '92 jer kako je rekao, njima nije mesto tamo vec Jugoslaviji? To sam negde nekada cuo, pa samo da proverim.
    (Pera delija, 6. decembar 2005 17:07)

    # Link komentara

  8. Ne mogu vjerovati da nije cuo za Stankovica, Kezmana, Djordjevica ... Pravi se izgleda lud ili osjeca sramotu sto je Juga izbacena '92 a njegova repka se domogla Ep-a i kasnije ga osvojila. Zaista cudno.
    (BOJAN_FL, 4. decembar 2005 18:09)

    # Link komentara

  9. Super igraci, odlicna obojica. I naravno da ne zna nishta o nashem fudbalu kad u proteklih 10 godina nismo imali ni jednu zvezdu u evropi
    (Srdjan, 3. decembar 2005 11:38)

    # Link komentara

  10. Ta dva covijeka su sjajni i mnogo ih vole ovde. Specijalno starijeg. O to nepoznavanje naseg fudbala je iskrenost koja je puno bolja od onog "znate ja cijenim vas fudbal , pa da spominje Bobeka , Dzajica, ili ostale iz proslog vijeka...
    (onaj koji zivi tamo, 30. novembar 2005 09:58)

    # Link komentara

  11. "Ne znam ništa ni o jednom igraču iz vaše zemlje i ne znam ništa o vašoj reprezentaciji."

    He, he, he...
    Pa kako i da zna, a i zasto bi znao kada smo mi samo senka u fudbalskom svetu.
    (Dule, 29. novembar 2005 21:08)

    # Link komentara

  12. Tim se zove Brondbi na srpskom, a Brøndby na danskom. Izaberiti sami...
    (Milos.cz, 27. novembar 2005 12:44)

    # Link komentara