Grožan u utorak izlazi iz bolnice

Vozač Hasa Roman Grožan, povređen u strašnoj nesreći tokom trke za Veliku nagradu Bahreina, trebalo bi u utorak da bude pušten iz bolnice.

SN Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
  1. zasto vozi ko ludak 200+ km/h???
     (hate gona hate, 30. novembar 2020 20:02)

    # Link komentara

  2. A zašto je skrenuo onako sumanuto i odjednom, zna li se što?
    (test1, 30. novembar 2020 17:27)

    Pa Grožan je to. Ispred njega mclaren sa unistenim prednjim krilom, pa je lik okrenuo u desno, a da nije pogledao retrovizor. Statistika nesreca u prvom krugu tesko mu pada.
    (neopterecen, 30. novembar 2020 18:30)

    # Link komentara

  3. A zašto je skrenuo onako sumanuto i odjednom, zna li se što?
    (test1, 30. novembar 2020 17:27)
    Romain Grožan je veoma rizičan vozač. Umalo jedne godine nije došao glave Alonsu čini mi se u Belgiji u prvoj krivini. Kasnije se ispostavilo da je taj incident možda koštao titule Španca. Inače ovaj Francuz je veliki šampion u svim mlađim kategorijama. Osvojio je sve kategorije u kojima se takmičio i to ubedljivo. Ali nikada nije imao priliku da vozi šampionski bolid. Nije imao te povlastice koje je imao npr. Hamilton ili Šumaher, ljudi kojima je sve dato na tacni. I naravno da je to sudbina vozača sa kraja grida. Glava im je uvek u torbi. Bore se nastazi sa 15 vozača za razliku od Luisa kome vodonoša sačuva leđa do prve krivine i on se posle sam voza na stazi u najjačoj, nelegalnoj mašini u istoriji ovog sporta. I eto to se desilo. Hteo je da prođe tamo gde se ne može proći i jedva izvukao živu glavu. Na žalost, da je možda vozio pod okriljem Britanske zastave verovatno bi imao koju titulu i pedesetak pobeda. Jednostavno F1 je postala tako surov, tako nepošten sport u kome prednost imaju celebriti zvezde sa minđušama u obliku Krsta naopačke. Romane, hvala Dobrom Bogu da si preživeo i dosta je druže. Dosta je stvarno. Dosta si vozio krševe i gledao tatine sinčiće kako te obilaze za krug, a u rangu si sa njima. Sad malo pecanje, malo šetnja sa suprugom, a kompleksaši sa vetrom u leđa nek obaraju rekorde od kojih će njihovi idoklonici padati u ekstazu. Veliki pozdrav i brz oporavak.
    (Sima, 30. novembar 2020 17:50)

    # Link komentara

  4. A zašto je skrenuo onako sumanuto i odjednom, zna li se što?
    (test1, 30. novembar 2020 17:27)

    # Link komentara