Novakov ples po liniji (ne)uspeha

Novak Đoković je ove sezone izbrojao 41 pobedu, pet poraza i četiri osvojene titule, te se zborio i za po šesti put prvo mesto na kraju sezone.

Luka Nikolić
Pošaljite komentar
  1. @ Šou Biznis
    Tako je uzima tri GS kod Mikija i Šilje u Diznilendu i završni turnir kod Paje Patka, a ti ces mu uruciti pehare.
    (Srki, 24. novembar 2020 07:04)

    Prošao si ti pored Disneylanda.
    (1, 2, 47., 24. novembar 2020 16:35)

    # Link komentara

  2. (Borba protiv nolomana da večno traje, 23. novembar 2020 17:35)

    Ja nigde nisam spominjao Đokovića u prethodnim komentarima. Nisam toliki zaluđenik u njega kao neki. Kakve je rezultate postigao svaka mu čast. Ako hoće i dalje to da radi, neka radi, niko ga više ne sputava (osim njega samog, naravno). Ako ne, to je to i kraj priče. Ja sam svoje komentare upućivao onom što je poznat da krade ljudima nickove i iživljava se nad njima. Pitaj bilo koga na ovom sajtu. Verujem da imaju mnoštvo interesantnih priča o njemu. Ne prođe ni vest o bilo čemu dok ne vidiš da komentariše nešto "pametno". A, za to što si napisao da sam ja huligan i noloman, kao i u tvom nicku...mogu ti reći da to govori mnogo toga o tebi kao ličnosti. Titula "drvenog advokata" ti sada savršeno pristoji. Pre će biti da si ti noloman i huligan ovde.
    (Bossroyal, 24. novembar 2020 13:07)

    # Link komentara

  3. Pogledajte fotku, sa koliko prezira Novaka gleda žena koju je pogodio, nema šanse da se ovo može odglumiti.
    (Nenad, 24. novembar 2020 12:48)

    # Link komentara

  4. @ mr
    Ma da brojimo, to nam je najbitnija stvar u zivotu. Da nije Noloa tvoj zivot ne bi imao smisla. Zato brojimo i cutimo.
    (Srki, 24. novembar 2020 07:15)

    # Link komentara

  5. @ Šou Biznis
    Tako je uzima tri GS kod Mikija i Šilje u Diznilendu i završni turnir kod Paje Patka, a ti ces mu uruciti pehare.
    (Srki, 24. novembar 2020 07:04)

    # Link komentara

  6. Pustite čoveka na miru, nikom ništa ne duguje
    (Ja sam, 23. novembar 2020 21:46)

    # Link komentara

  7. Eh secam se kako smo gledali Bobine meceva i slavili svaku pobedu, a ono 1/2 Wimb slavili kao titulu. E, a sada razmatramo da li je Novakov 1 GS uspeh,ma ne nije, uspeh je ostajanje u B ligi nacija. Da li vi ljudi shvatate da jedan Sampras nikad nije osvojio RG, da nije uzeo OI, sto se spocitava Novaku. Jedan Wilander nema zavrsni turnir, a ovde se razmatra da li je Novakova sezona sa 2 mastersa i 1 GS uspesma. Presmesno....
    (Hak Fin, 23. novembar 2020 15:44)

    Слажем се. Чисто и да се објасни незналицама да се тенис одувек гледао. И пре Бобе се читало и гледало кад може ривалство Мекинро Лендл, па после дошао Бекер и Едберг, па смо пратили Сампраса и Агасија, и онда коначно гледали наше клинце. Сећам се да смо гледали Новака када је играо са браћом Рохус у Дејвис Купу. Дакле гледали смо га као клинца. И данас после свега бројимо недеље до 311. Па наравно да ћемо да бројимо после свега горе побројаног.
    (mr, 23. novembar 2020 21:38)

    # Link komentara

  8. Nije NoxiC kriv, to Biologija uzvraca udarac. I nOxi i La Kukaracha guve 2 x od Thiem-a i Medveda, to se nikad nije dogodila prvome i drugome na zavrsnom turniru da ih 2 x pomlate i jednoga i drugoga...Polako odlaze ova trojica, a kad ostanu ovi sto su sad, odoh ja da gledam bochanje i curling u trecu skotsku diviziju...Inace Medved je juce sasvim zasluzeno dobio, odlucio je taj glupi izlazak Medveda na break lopti za Thiem-a na 4:4 u drugom set-u...Ali imao je Medved Medvedju hrabrost i to mu se isplatilo...Defanzivnom tenisu polako dolazi kraj, fiziologija je nemilosrdna....
    (Biologija uzvraca udarac, 23. novembar 2020 21:14)

    # Link komentara

  9. Odlična sezona ali igra defanzivna i tako se ne može igrati protiv Tima, Medvedeva, Zvereva... Uvek će gubiti ako tako bude igrao protiv ovih.
    (Milan2001, 23. novembar 2020 20:35)

    # Link komentara

  10. (Bravo, 23. novembar 2020 14:56)

    Biti uspešni srbin poreklom iz Srbije je nešto najgore što se može biti.
    Ovde se uspeh ne prašta! Još ako ta osoba ima izuzetne financijske prihode, teško njemu!
    Đoković pre svih, mada ne zaostaje ni pljuvanje po Jokiću, Bogdanoviću, da ne ulazimo kod fudbalera Mitrovića, Jovića, Milinković-Savića.

    Zanimljivo je da je neuspeh svih ostalih sportista donekle prihvatljiv dokle god se taj sportista muči, sklapa kraj sa krajem, jednom rečju nema para kao prosečan građanin.

    Ali, ako imaš milione, milijarde, e onda će se gledati crno ispod noktiju, gde se plaća porez, što ne otvara bolnice, vrtiće ili ne organizuje podelu para građanima Srbije.

    Ljubomora, zavist, lični neuspeh verovatno je presudan faktor tome.
    Kod mene u kraju komšija lekar (izuzetno situiran, voli tenis) u fazonu šta da se radi posle ovog poraza. Komšija prekoputa (običan radnik, po ceo dan rinta, voli tenis) drvlje i kamenje po Novaku.

    Zanimljivo zaista.
    (No1e, 23. novembar 2020 20:02)

    # Link komentara

  11. Sledeće godine Novak uzima 3 grend slem titule!! Živi bili pa videli...
    (Šou Biznis, 23. novembar 2020 17:56)

    # Link komentara

  12. @Bossroyal
    Ne znam ko je taj Goran i da li se lažno predstavlja (a ti si, inače, stavio svoje ime i prezime i matični boj?!), ali istina je da je teniska i cela sportska godina nenormalna, zbog korone, igra se bez publike, igrači u mehuru, i Novakov krčag se razbio (pet poraza za mesec i po dana), ne vidim da mu ove zamrznute nedelje donose oreol "najbooljeg svih vremena". Drži te bodove od kojić do marta većina biti starija od jedne godine. Neka po tvome bude najbolji, ali kad kažeš "najveći svih vremena", a to nije Novak i neće biti, pokušaj da shvatiš razliku između "najboljeg" i "najvećeg". Najveći je onaj koga najveći deo navijača u svetu ceni, jer niko "goata" ne bira niti proglašava. A to što vređaš, Goran nje budala a ja sam njegov drveni advokat, daje mi za pravo da ti kažem da si nevaspitani huligan, kao i većina nolomana.
    (Borba protiv nolomana da večno traje, 23. novembar 2020 17:35)

    # Link komentara

  13. Неуспешна година!?Па човек је ШЕСТИ ПУТ завршио на првом месту,колико је њих још то постигло!?Дуплирао златни мастерс,ко је то постиго?Мислим да је и завршни турнир одиграо солидно,Тим је испогађао шта је хтео и имао је среће у задњем тај брејку.У финалу би била друга прича.Такође и финале РГ је успех.Ко је био успешнији тенисер од Новака у овој години?
    (Рагнар Лодброк, 23. novembar 2020 17:25)

    # Link komentara

  14. Nole je Bog
    (Dzimi, 23. novembar 2020 16:59)

    # Link komentara

  15. Kada Novak prestane da igra cemo gledati rado reprize njegovih izgubljenih meceva jer drugog Ynovaka Srbija nikad nece vise imati.
    Budite malo skromni kada analizirate ovaj Fenomen od Coveka.
    (db wonder, 23. novembar 2020 16:51)

    # Link komentara

  16. Ta letargija,pa onda ponašanje na terenu kad gubi.
    Slanje srca na silu,ta ogromna zelja za podrškom, grljenje na mreži.
    Drop šot .
    Miješanje u politiku(sto se tice tenisa),Pepe Imas,piramide....
    Izgubio je fokus,ostrinu ,to mu se u pogledu vidi.
    (krajišnik, 23. novembar 2020 16:22)

    # Link komentara

  17. Motivacija je najveći minus, stoga treba eliminisati sve što ide na njenu štetu i sve prateće izgovore..
    (Branko, 23. novembar 2020 16:22)

    # Link komentara

  18. Svetski broj jedan od februara i na kraju godine sa vise od 2000 bodova razlike u odnosu na pratioce, 1GS titula, 1GS finale, 2 masters titule od kojih je Sansijem kompletirao drugi put sve masterse, prvi atp kup za Srbiju, 1 atp500. Verujem da na RR nije imao sanse protiv Nadala cak i sa najboljom igrom, jer se pokazalo da jos sporija podloga vise odgovara spancu. Jedini peh je bio onaj nesretni US Open. Sve u svemu uspesna godina, s obzirom na okolnosti i cinjenicu da Nole a ni vecina ostalih igraca zbog kalendara i uslova odigravanja turnira nije pokazala vise od predhodne godine. Jedini koji su ove godine napravili iskorak su Rubljov, Svarcman i Tim kome se posrecilo da osvoji US open.
    (vladica, 23. novembar 2020 16:12)

    # Link komentara

  19. sezona u kojoj osvojis jedan gs je vise nego uspjesna.
    problem postaje, sto mi svi zelimo, da nole isto tako dodje do 20-ke te kasnije prestigne rafu i federera. e, tu je onda, zbog godina i svega ostalog, vazno da bi se barem na kraju godine priblizio konkurenciji. on je sada od pocetka ostao na -3 do rafe, a sada i rogera.
    1 gs po sezoni je tim razmisljanjem absolutno premalo, jer ce tesko biti u sljedece 4 sezone, sa 37 na ledjima osvojiti gs.

    druga stvar je igra, gledao sam ovaj masters i na zalost nole nije bio tako prodoran kao nekada, nije bilo takvih uglova, loptice dosta dobro na protivnikovu ruku i onda imas medvedeva ili thiema, koji povuku, a vecina ulazi.
    tko zna sta bi bilo, da se je iskoristilo onih 4:0 u tiebreaku, ali isto tako treba reci, da je i thime mogao prije zavrsiti mec.
    (dado, 23. novembar 2020 15:59)

    # Link komentara

  20. @Bossroyal
    Svejedno što vređaš Gorana koji je napisao istinu, a istina je da je ovo nenormalna godina, odložene OI, nije se igrao Vimbldon i mnogi drugi turniri, istina je da je ovo "Novak Korona Mehur Open godina", i istina je da većina sveta navija za Federera.
    (Neka ostane Tumbaković, 23. novembar 2020 14:21)

    Boli me uvo što je on u pravu. Sad treba da veličam kao Boga ovog foliranta koji se lažno predstavlja kao Goran Loznica. Pokvareni sat koji je tačan dva puta na dan je i dalje pokvaren. Ostajem pri onome što sam rekao. A, to je da je on jedna teška budala koja ne može nijednu prosto proširenu rečenicu da sastavi kako treba, a kamoli da stavi barem jedan znak interpunkcije. Ti ako hoćeš da mu izigravaš drvenog advokata, onda gubiš dragoceno vreme, moj dobri čoveče.
    (Bossroyal, 23. novembar 2020 15:54)

    # Link komentara

  21. @Bravo... Vidi dečko nisam Jumko ni niko drugi. Srbin sam koji voli Srbiju zato sam i napisao komentar kakav sam napisao. Jel nešto u njemu nije istina? Sve je istina i ti sam kažeš da tu ima istine ali ne razumeš zašto to pišem. Pišem zato što je to istina i svi znate da je istina ali je u interesu Srbije to ne pisati. Ne rodjače istina je lek. Ne želim da čovek koji bos stoji na brdu noću bude idol bilo kome u Srbiji pa makar osvojio sve turnire na svetu. Čovek je napucao ženu loptom i ispalo je da je ona to odglumila i isprovocirala. E ja ne želim da ljudi u Srbiji veruju u te nebuloze. Dakle svaka čast Novaku teniser ali on je čovek sa osnovnom školom i nema pravo da drži predavanja o epidemiolog iju, istoriju bilo čemu sem tenisa. Dakle istina je lek! Nije interes Srba i Srbije da pravimo sveca od običnog čoveka samo zato što je "Srbin". Pozdrav normalnoj Srbiji koja ne želi da laže i da he lažu u bilo čijem interesu.
    (Surova istina, 23. novembar 2020 15:52)

    # Link komentara

  22. Eh secam se kako smo gledali Bobine meceva i slavili svaku pobedu, a ono 1/2 Wimb slavili kao titulu. E, a sada razmatramo da li je Novakov 1 GS uspeh,ma ne nije, uspeh je ostajanje u B ligi nacija. Da li vi ljudi shvatate da jedan Sampras nikad nije osvojio RG, da nije uzeo OI, sto se spocitava Novaku. Jedan Wilander nema zavrsni turnir, a ovde se razmatra da li je Novakova sezona sa 2 mastersa i 1 GS uspesma. Presmesno....
    (Hak Fin, 23. novembar 2020 15:44)

    # Link komentara

  23. Od Novaka smo tokom prethodnih deceniju i po navikli da kada ne ide – slede krik, psovka, dranje... Sledi reakcija koja vam uliva toliku sigurnost, a niste ni sami sigurni zašto.

    Po meni, ovo je zavera koja vlada vidim masovno medju ljudima. Ne znam da li gledamo istog coveka, ali po meni Novaku kad god ne ide i protivnik bude bolji, on pocinje da se ponasa malodusno. E sad, vidim da mnogi misle da je on vec od starta malodusan pa da to bude u stvari razlog poraza. Ja to vidim drugacije, on uvidi da protivnik igra previse dobro na taj dan a njemu samom (Novaku) ne ide previse pa tek onda krene da pokazuje malidusnost. To mu dodje na ono, sta je starije koka ili jaje, da li malodusnost pa protivnik pobedjuje ili protivnik pobedjuje pa tek onda malodusnost. Ja sam blizi ovom drugom iako sam Novakov navijac i ta osobina kod njega mi najvise smeta. On svakako jeste borac kad je mec koliko toliko u egalu, ali kad oseti protivnikovu dominantnost postaje malodusan.
    (Kvadriceps, 23. novembar 2020 15:17)

    # Link komentara

  24. Ajde bre u penziju. Dosadio si i bogu i ocu .
    (labrc, 23. novembar 2020 15:01)

    # Link komentara

  25. Normalno da je uspesna godina! Dokazao je klasu. Da nije još neko napucao sudiju izmedju gemova. Da nije još neko skupio krompire po Pariz. Koji je još junak stajao bos na brdu iznad Visokog sa patikama u rukama. Uspesno završena godina!

    Meni je iskreno i tuzno kada vidim ovaj tekst, potpisao si se sa surova istina a ja ti doslovce sada pricam istinu. Danas se vozim i komentarisem sa dva drugara ljude poput tebe i koliko je to nisko i jadno i ostrasceno zato sto si iza tastature i anoniman. Nemoj se ljutiti ni ti ni jumko i kajzer roger, mozda ste i svi isti jedan lik. Neko je ostavio nickname od jumka i samo sam izguglao tu osobu, ono je tuzno, to je 500 naloga na svemu sto postoji i svaki dan po 5 postova na svakom sajtu od auto sajtova do online prodaje pa reddita. Znaci urnisanje online i odmah imas sliku prosecnih ljudi koji pisu to sto pises ti sada, mozda si bas i jumko ili taj sto ga ima svuda (to ne znam, neko je jumkov nickname ostavio). Nemam sta da komentarisem tenis i tu smaracku GOAT brate titulu, goat ono, goat ovo, smorili ste vise svet sa tim. Sazrite malo koliko god godina imali jos malo cete da automobili zovete goat, da posle rucka kazes ovo je goat rucak. Imamo jednog od najvecih sportista sveta svih vremena a verovatno i najbolji teniser svih vremena (po meni jedan od 3) i stani na tome. Ako nemas sta lepo pricati nemoj da pises, veruj mi da se ni meni koji Novaka gledam 10 godina mnogoo stvari ne svidja ali to ne radim, ruzno je zaista.
    (Bravo, 23. novembar 2020 14:56)

    # Link komentara

  26. Godina je bila solidna. Nole mora mnogo vise da posveti treningu snage i izdrljivosti ako misli da odrzi ritam. Prosto priroda cini svoje, to smo videli kod superspremnog Nadala u III setu meca protiv Medvedeva. Pogledajte neki mec Risara Gaskea-III set dolazi do raspada ne tenisa i njegovog umeca vec dolazi pitanje opstanka normalnog hoda u mecu.
    (Ex Njujorcanin, 23. novembar 2020 14:55)

    # Link komentara

  27. Novak na 100% je i dalje bolji od svih ostalih, samo sto on retko vise pruza tih 100%!
    (Beobrad, 23. novembar 2020 14:50)

    # Link komentara

  28. Kada je loša rodna godina,moji u Vojvodini spuste ramena,rašire ruke i kažu: Takva godina !
    Mislim da ni jedan teniser na utakmici tokom godine nije osvoijo neki ekstra rezultat. Poredak manje više isti kao i krajem prošle godine. Što se tiče korone,Federer najbolje prošao. Sponzori trljaju ruke,ostao u top pet,a igrao je tenis ove godine ko što ga je igrala moja baba Jula!
    (Georgijus, 23. novembar 2020 14:49)

    # Link komentara

  29. Nole svaka ti čast i hvala na svim lepim trenucima. Čekam da vidim početak nove sezone ali ako nastavi ovako kao na kraju ove sezone sumnjam da ce prestići rekord po GS titulama jer su mladi teniseri sazreli i pružaju mnogo bolji partije nego do sada i svi su u usponu. Rekord po broju nedelja uskoro pada i to je odlično. Zato se Nole odmori i pripremi za tvoj turnir AO pa da se još radujemo. Idemo Nole...
    (5, 23. novembar 2020 14:49)

    # Link komentara

  30. Odlican tekst! Nema sta da se doda i ako ima to bi bilo puno ostrije po Novaka. Tako da ....vrlo interesantna godina je pred nama, vrlo!
    (miodrag, 23. novembar 2020 14:49)

    # Link komentara

  31. Citas komentare u kojima pola pljuje covjeka koji je prvi u svom poslu na svijetu jer bi oni to bolje. I onda nam nesto nije jasno zasto nam je ovako, zasto zivimo u ovakvoj drzavi(drzavama). Bice nam i gore.
    (kaokakao, 23. novembar 2020 14:47)

    # Link komentara

  32. Nole je sve u svemu mentalna i ljudska gromada ali i covek od krvi i mesa. Uspeo je celu Srbiju da zainteresuje za tenis. Ljubitelji tenisa su i pre pratili ovaj sport a sad ga prate i hejteri sa SVIH društvenih mreza, kojima je mrznja hrana bez koje ne mogu. Al u duhu pravoslavlja i hriscanstva zelimo im sve najbolje. Idemooooo
    (zed, 23. novembar 2020 14:44)

    # Link komentara

  33. Novak i Rafa su u starosnoj dobi, koja kada se preračuna u sportske godine, kaže da zreli su za penziju. Po istom rezonu, Federer je starac Fočo.
    (dejan76, 23. novembar 2020 14:26)

    # Link komentara

  34. Budimo realni oko te mlitavosti koju spominjete, koji naš sportista može da se pohvali ovakvim rezultatom na kraju kovid 2020.g. Možda bi trebalo da ga poredimo sa pojedincima iz fudbala koji nam ide najbolje u Evropi.
    (Krik, 23. novembar 2020 14:25)

    # Link komentara

  35. @Bossroyal
    Svejedno što vređaš Gorana koji je napisao istinu, a istina je da je ovo nenormalna godina, odložene OI, nije se igrao Vimbldon i mnogi drugi turniri, istina je da je ovo "Novak Korona Mehur Open godina", i istina je da većina sveta navija za Federera.
    (Neka ostane Tumbaković, 23. novembar 2020 14:21)

    # Link komentara

  36. Malodušnost. To je prava reč. Jako ružna osobina, koju Novak itekako poseduje. (panter pudlica, 23. novembar 2020 12:36)

    Sve u svemu iako nisam Novakov navijač, loše savetnike ima. Pilićarenje odlazak u Beč, na nebitna turnir. Razumem ako se ode tamo pa se odigra finale. Sad će kao Nadal da ga juri u bodovima da brani tudje rekorde kako da ne. I naša štampa sta mu radi, kao Nadal će da igra Sofiju.
    Posle Garaosa je trebao da igra samo zavrsni masters. Ako si veliki šampion ponšaj se tako.
    (No name, 23. novembar 2020 14:19)

    # Link komentara

  37. "Razbijanje konkurencije na Australijan openu i ATP kupu, pa rutinski osvojena titula u Dubaiju, a onda pauza zbog koronavirusa.."

    Covjek jedva pobjedio Tima u finalu AO, realno Tim se prepao pobjede, razbijanje konkurencije na AO..?? Rutinski osvojena titula u Dubaiju..? Lik spasio 3 vezane mec lopte protiv Monfisa u polufinalu, rutinska titula..? Ok, znam da je Novak nas i sve to, al pretjera ga autor ovog teksta, stvarno ga pretjera.
    (Filip, 23. novembar 2020 14:18)

    # Link komentara

  38. @UT Kako misliš nije imao sreće na slamovima? Što je počišćen u finalu RG od Nadala ili što je pogodio sudiju nakon poena?
    (Dior, 23. novembar 2020 14:17)

    # Link komentara

  39. @Ovo, ono...
    Iduće godine, najveći deo sezone Đokica će igrati u svojoj 35. godini, kad mu ti predlažeš da se od okorelog defanzivca pretvori u nemilosrdnog ofanzivca, koji će servisima, vinerima, forhendima, volejima, smečevima, izlascima na mrežu... opet biti "dominantan". On u igri nikad nije dominirao, samo je čekao da drugi pogreše. Priznaješ da ne igra na reži, da nije vičan volejima, slab mu je smeč, servis onako, forhend mu je mpostao guranje loptice u pozadinu, pa kako misliš da u 35. godini promeni stil, kad je celog života bio prebacivač loptice? On više nema jake udarce, posledica godina, nikada on neće igrati ofanzivno, da je mogao igrao bi. Danas bi delovao mnogo svežije da nije trideset puta prebacivao u jednom poenu, svaki meč bio je mučenje, uglavnom se izvlačio taj-brekovima, zato ga u svetu većina ljudi nikada neće smatrati "najvećim svih vremena". Nedelje iz zamrzivača sigurno nisu nikome jasne, obična glupost. " A sada Nole idemo po rekorde, popravi tih par stvari i tvoja je 2021." Par stvari: servis, dropšot, voleji, forhend, smeč, snagu udarca... kako da se čovek ne nasmeje nolomanu.
    (Revolveraši dokidaju defanzivni tenis, 23. novembar 2020 14:14)

    # Link komentara

  40. To je zato sto ne jede meso...
    (ZeleniZub, 23. novembar 2020 14:12)

    # Link komentara

  41. Kombinacija Semir - Pepe moze Noletu doneti oreol najveceg ikad, tu oko 30 GS!
    Zato samo napred, nema predaje, nema povlačenja
    (lagano do titule GOATA, 23. novembar 2020 14:09)

    # Link komentara

  42. NOVAK 2021 - 2023 GS 7/12 AO21 WB21 USO21 AO22 WB22 RG23 WB23 (24)
    RAFA 2021 - 2023 GS 2/12 RG21 RG22 (22)
    ROGER 2021 - 2023 GS 0/12 (20)
    ELSE..2021 - 2023 GS 3/12 USO22 AO23 USO23
    (statistics, 23. novembar 2020 12:14)

    e moj nolomane, samo sanjaj takav rasplet
    p.s. prijatan sendvic
    (ja sam zakon, 23. novembar 2020 14:08)

    # Link komentara

  43. Nole će morati da se resetuje, znaci u 2021 mora biti više treninga, manje politike i sve će biti dobro.
    AO, UO i Wimbeldon ako Bog da će biti njegovi.
    (Kopenhagen, 23. novembar 2020 12:18)

    Evo klasičan primer nerealnog razmišljanja Nolomana. Tako govore svake godine, osvojice 3,4 GS i desetak mastersa, ma razbucace sve... kao da samo od Nola zavisi, kao da drugi ne igraju tenis... upravo zbog ovakvog stava nolina i nolomanije , broj kritičara sa druge strane raste
    Nole ce uvek biti iza Rogera i Rafe, po svemu...
    (Misli svojom glavom, 23. novembar 2020 14:04)

    # Link komentara

  44. Nole treba biti fokusiran na tenis i svoju familiju, a ostaviti politiku, filozofiranje i fantaziranje. Tada mu nitko ništa ne može jer je nedodirljiv i za klasu bolji od ostalih. Kad završi karijeru imat će vremena za ostale aktivnosti. IDEMOOOO NOLE!!!
    (Rade, ZG, 23. novembar 2020 14:04)

    # Link komentara

  45. Bravo za tekst, krajnje objektivan
    (vukica, 23. novembar 2020 14:03)

    # Link komentara

  46. Slazem se u potpunosti odlicna analiza.
    (srkisp, 23. novembar 2020 14:02)

    # Link komentara

  47. Nije lose napisano, ali je ipak pisano pod rucnom kocnicom.
    Najpre, nije tacno da je pomeo konkurenciju u Australiji. Pre bi se moglo reci da je iscupao izgubljen mec protiv Tima u finalu.
    Jedan drugi detalj nije pomenut. To je sve losiji ritern. Cesto prva brejk lopta dodje na polovini drugog seta, i to protiv igraca koji su daleko od cuvenih servera
    (dejan, 23. novembar 2020 14:01)

    # Link komentara

  48. Ja mislim da je.. Nolo.. Otplesao svoje..
    (Milos, 23. novembar 2020 13:55)

    # Link komentara

  49. Zavrsio je kao broj1. Malo li je? Nije imao sreće na slemovima. Sto ne znaci da nece imati sledece sezone.
    (UT, 23. novembar 2020 13:51)

    # Link komentara

  50. Ја Нолоа највише волим.
    (Рајко масни Четник - гибаничар, 23. novembar 2020 13:51)

    # Link komentara

  51. Kljucna stvar je onaj bizarni incident na USO,koliko toga treba da se poklopi da bi se ono desilo??...i desi se u najgorem mogucem trenutku,nema Rafe Nema Rogera,otvoren put do titule,cak je i Nole igrao odlicno i nema sanse da ne bi osvojio turnir,vidjeli ste u finalu Zvereva i Thiema,obojica se uplasili pobjede ali eto jedan je morao dobiti pehar..ogromna sansa je propustena a vremena je sve manje,Australiju jednostavno mora osvojiti jer nakon nje stize RG a znamo sta to znaci...a za ove sto spominju nove snage,Nextgen itd...shvatate li vi da oni do sada imaju zajedno 1(jedan) osvojen GS i to svi znamo kako ga je Thiem osvojio,jos uvijek se Nole i Rafa pitaju prvi i tako ce biti i iduce godine,Thiem polako postaje onaj kome "uvijek malo fali",ima vec puno izgubljenih finala,i USO je osvojio samo zato sto je igrao protiv Zvereva u finalu a Medvedev je Rus-dovoljno je samo to reci ;)...ostali nisu prijetnja,barem na GS turnirima tako da ocekujem nastavak borbe izmedju Noleta i Rafe,Nole samo malo da sredi glavu i to je to,pa covjek protiv Thiema igra uzasno,bukvalno "gura" lopticu umjesto da je udara,gotovo da i nema winnera,sa druge strane Thiem servira kao lud,ispaljuje rakete i sa forefenda i sa backhenda,cisti linije...rezultat-Thiem dobio u trecem setu i to nakon sto je Novak vidio sa 4:0 u tiebreaku ;)...jos uvijek je sve do njega,a sad...sta je u njegovoj glavi to samo on zna i niko vise.
    (Chris Jackson, 23. novembar 2020 13:43)

    # Link komentara

  52. Kakva slika!!!! Ajmo Novače ajmo Srbijooo!! Ti si nama najbolji zauvek, šta god uradio do kraja karijere!!!
    (Šou Biznis, 23. novembar 2020 13:41)

    # Link komentara

  53. ne razumijem zasto se
    misli,ako kritikujes Novakovu igru,da si protov njega,da ga ne volis...njegovo ponasanje ,njegove gestikulacije,izvodjenje onih davanja srca, toliko je negativno...iritirajuce. zasto ne salje ta srca i kad izgubi...da bude dosljedan. covjek pati od toga,da ga svi vole i to pokazuje svojim ponasanjem...Bog mu dao talenat da bude najbolji u ovome cime se bavi,ali djavo mu ne da...do 28-e gidine zivota i kod roditelja,sve jeo,a onda mu ona njegova pisha uvede da ne jede meso ... time svim, posebno svojim ponasanjem cini da ga ljudi ne vole ili manje vole...ja sam ga mnogo volio, kao da mi je najrodjeniji...ustajao u svako diba da ga gledam...navijam svim srcem za njega,a sada zbog svega toga,postalo mi svejedno ...ono njegovo ponasanje i odnos prema igri u finalu R.G. protiv Rafe...BRUKA I SRAMOTA...volim tenis i pratim ga negdje od pojave B. Borga,ali nisam dozivio takvo ponasanje i takvu bruku u finalu jednog G. Slema ni od koga,a pogotovo od nekoga ko je u tom momentu broj 1. ako i dalje ovako nastavi,pocecu i da navijam protiv njega...da li je moguce, da nema niko iz njegove blizine,da mu ukaze na neke stvari...PISVETI SE TENISU COVJECE...budi profesionalac kao i svi ostali i pridobices ljude da te vole...i oni koji nisu Srbi...
    (gidra, 23. novembar 2020 13:41)

    # Link komentara

  54. Kako gospodar svira tako ja plešem.
    (Milan_PT, 23. novembar 2020 13:35)

    # Link komentara

  55. ako meni izdrzi crep na kuci jos dve-tri godine, bicu zadovoljan.
    (singrrr!, 23. novembar 2020 13:35)

    # Link komentara

  56. Broj jedan ponekad igra kao broj 144...ali nije toliko bitno koliko da obori Federerov rekord...Napred Nole, podići ćeš se ti kao i uvek.. SAMO NAPRED
    (dax, 23. novembar 2020 13:28)

    # Link komentara

  57. A kada ce postati.. GOAT..
    (Milos, 23. novembar 2020 13:27)

    # Link komentara

  58. @ovo ono Znaci, da ide vise na vinere!? Hahahahahaha, kakvi strucnjaci ovde, haos!
    (Jumko, 23. novembar 2020 13:14)

    # Link komentara

  59. Jednostavno, nacin igre mu je takav da mora da bude vrhunski motivisan i napaljen da bi pobedjivao.. Cim to nedostaje, pobeda dolazi u pitanje. Nisam neki ljubitelj Federera ali kod njega recimo toga nema, da mu je voljni momenat toliko bitan i da od njega sve zavisi.
    (misko, 23. novembar 2020 13:11)

    # Link komentara

  60. Mora Nole 2021. da krene opet ofanzivnije da igra, malo vise hrabrosti i ici vise na vinere (zanimljivo je da tada ima cak manje neiznudjenih gresaka), jer je to njegov prirodni stil koji gaji vec iz mladjih dana.
    Jos nesto, izlazak na mrezu mu je bas slab, ne pricam za voleje, jer njih uvek igra kao najtezi udarac i zato mu to cesto ne uspeva...pricam za zadnji pripremni udarac kada na mrezi samo treba da zavrsi poen (zbog toga se krece na mrezu), kod Noleta cesto mozes videti kako fakticni nabaci lopticu protovniku na reket i onda krene napred!
    Smes mu je taklodje slab ali i za njega vazi dobra priprema, Noletu se noge ukoce kada treba da ga odigra i zato mu je udarac uvek nekako tezak i preko glave!
    Stopove igra previse + su mu mnogo visoki i spori, nije vazen toliko "bekspin" kao da lopta brzo i nisko predje preko mreze i da to bude udarac kojeg protivnik ne ocekuje!
    A sada Nole idemo po rekorde, popravi tih par stvari i tvoja je 2021!
    (ovo ono, 23. novembar 2020 13:06)

    # Link komentara

  61. U istoriji ce ostati upisano da su rekordi koje postavi zahvaljujuci ovoj godini sa nedeljama u stvari korona lazni rekordi a predstavljaju se kao najveca svecka dostignuca jer onaj najveci nikada nece imati...
    (Goran Loznica, 23. novembar 2020 12:03)

    Evo, narode! Da li sada vidite? Da li sada vidite na šta je ova zemlja spala? Da nam neškolovani i nepismeni komanduju na svakom uglu života. Da pišu šta im prdne na pamet i da se iživljavaju nad svima nama. Baš zbog toga mladi perspektivni ljudi iz Srbije (lekari, programeri, inženjeri itd.) odlaze u inostranstvo (Nemačku, Austriju, UK, SAD itd.) da uče, usavršavaju se, nađu posao, obezbede sebe i svoje porodice. Zašto pitate još jednom? Zato što jednostavno ne žele da im budale, kao što je on, jašu po živcima 24h dnevno.
    (Bossroyal, 23. novembar 2020 13:03)

    # Link komentara

  62. Bravo za tekst. I super što se autor potpisao.
    (Bili boj, 23. novembar 2020 12:57)

    # Link komentara

  63. Ja stvarno ne znam do kojih godina ce ici ovaj nolovacki optimizam, 2021, '22, '23, sa predvidjanjima o osvajanju minimum 2 GS godisnje? Strucnjaci, na Us openu ga je poceo tuci Busta (ko kaze da bi osvojio da nije divljao, kada vidimo kako prolazi protiv Tima i Medvedeva), u Becu ga pobedio neki Sonego, na RG, kada je bio u "ubitacnoj" formi i "sigurni" osvajac najbitnijeg Slema u istoriji, Rafa ga demolirao, sada ga pobedili i Tim i Medvedev... Po kojoj vi to inerciji i po kojim argumentima predvidjate bericetnu sledecu godinu sto se GS titula tice? Vidite li vi ostale igrace kako dizu igru, koliko su bolji, a Djokovic gori? Naravno da ne vidite, ali to je ok, lepo je ziveti u nadi, to vam niko ne moze oduzeti! I nije tu u pitanju samo "on je kriv jer mu se ne igra i nije na nivou", nego i te kako jeste na nivou, ali koji mu trenutno stanje dozvoljava... Klub 20 je zatvoren, na veoma dug period! Mozda i vecno...
    (Jumko, 23. novembar 2020 12:57)

    # Link komentara

  64. Mislim da i igranje pred nula publike ima svoj udeo. Nole je 100x rekao da mu publika daje snagu, i da čak i kada urlaju "Rodzer, Rodzer" on to čuje kao "Nole, Nole", sećate se? Tako da, ja bih rekao da mu nedostaje prava atmosfera. Takodje, koju god pozitivnu ili razumnu misao da je bila (udruzenje tenisera, izmena pravila itd) svi su dočekali na nož, iako su mu ideje dobre. Moguće da ga je to malo ubilo u pojam. Svejedno, glavu gore, biće još mečeva, trijumfa i pehara za našeg Noleta.
    (Dosadnjaković, 23. novembar 2020 12:55)

    # Link komentara

  65. Godine stizu, Novak je dovoljno uradio da moze lagano otici u penziji. Suluda trka ko ce osvojiti vise rekorda je u najmanju ruku proizvod medijsko- finansijskih lobija. U sustini to je potpuno nebitno. Tekorde ce neko uvek srusiti. Vreme je konstanta, zato ne postoji najbolji svih vremena.
    (pribil, 23. novembar 2020 12:18

    Tačno, to je najgluplja rasprava na svetu, nemoguće je odrediti sve parametre po kojima se neko proglašava najboljim ikada. Lejveru je bilo zabranjeno da u najboljim godinama četiri sezone igra na GS turnirima, a i bez toga ima 11. Emerson ima jedan više od njega a medjusobni skor je 13-1 za Lejvera, i taj jedan meč je izgubio od njega kad je bio još tinejdžer. Borg je napustio tenis sa 26 godina, samo jednom je učestvovao na AO, ima 11 titula i četiri izgubljena finala USO, a kad je počinjao, harali su Njukomb, Eš, Rouzvel, Orantes, Nastase, Konors, Sten Smit, Jan Kudoš, a kad je bio najbolji konkurencija su mu bili Mekinro, Viljas,Lendl, Vilander... sve osvajači GS turnira i velike zvezde... da ne govorimo o Samprasovoj konkurenciji, verovatno najjačoj eri u istoriji tenisa... tako da ova takozvana "velika trojka" jeste velika, ali daleko od toga da se proglašavaju najvećima... uživajte ljudi u igri, da nije bilo Novaka 80% komentatora ovde ne bi ni znalo pravila igre.
    (Mali Hijavata, 23. novembar 2020 12:54)

    # Link komentara

  66. Odličan tekst! Potpisujem!
    (Nolefan, 23. novembar 2020 12:49)

    # Link komentara

  67. bravo, bravo, bravo za tekst!
    (kulofer, 23. novembar 2020 12:46)

    # Link komentara

  68. - Što se tiče US Opena, pisac je zaboravio da kaže da je ova žena sudija bila izložena medijskom linču u Srbiji, etiketirana od strane nekih medija, nazivana alkoholičarkom, srbomrscem itd. Kao i to da su joj Đokovićevi navijači pretili preko društvenih mreža.
    - Što se tiče RG, Nadal ga je jednostovano sredio i ponizio u finalu.
    - Što se tiče Beča, pisac je zaboravio (ponovo) da kaže da je Đoković nakon što ga je Sonego sredio, imao dve čudne i međusobne kontradiktorne izjave. U prvoj je rekao da mu se nije igralo, jer je već ostvario cilj u Beču i drugu u kojoj je rekao da mu se nije igralo, jer je bio tužan zbog smrti Amfilohija. Mislim da je ovom drugom izjavom pokušao da "ublaži" prvu, ali na nečiji nagovor, da li oca ili pr službe ne znam, ali to je jako loše bilo sa njegove strane.
    - Ovde treba napisati i da je nakon svađe sa ATP-om osnovao novo udruženje igrača PTPA. Njegovi "navijači" su ga podržali u toj odluci i branili pod izgovorom da je nekakav Robin Hud tenisa. Danijela Kolins ga je sa pravom kritikovala, a njegovi "navijači" su ponovo stali u njegovu odbranu sa pričom kako PTPA ima sve više i više pristalica. E, onda je pukla tikva krajem 2020 i on hoće nazad na funkciju u ATP, a njegovi "navijači" se prave senilni po pitanju PTPA i šta su sve govorili. Vrlo čudno i sumnjivo....ili je u pitanju idolopoklonstvo ili botovi koji moraju da ga podržavaju u svemu, pa čak i kada je kontradiktoran sa samim sobom.
    (deki, 23. novembar 2020 12:43)

    # Link komentara

  69. Jos od 2015-te Novak na zavrsni masters dolazi gotovo rekreativno,bez neke presije,slicno igra i na nekim drugim turnirima,ocigledno da je fokusiran iskljucivo na GS.Dokle god drzi prvo mesto i osvaja slemove,ovi losi rezultati nece mnogo uticati na njega,ipak na 3 seta je druga prica,tu maratonci poput njega i Rafe tesko gube,realnost je da ne mogu da dominiraju kao nekada,ali i dalje skupljaju slemove i drze vrh liste,sto opravdava taktiku koju imaju.
    (taki p, 23. novembar 2020 12:41)

    # Link komentara

  70. Hvala portalu na objavljivanju komentara naših dežurnih besposličara.
    (....esam vam rek'o, 23. novembar 2020 12:39)

    # Link komentara

  71. U istoriji ce ostati upisano da su rekordi koje postavi zahvaljujuci ovoj godini sa nedeljama u stvari korona lazni rekordi a predstavljaju se kao najveca svecka dostignuca jer onaj najveci nikada nece imati...
    (Goran Loznica, 23. novembar 2020 12:03

    I ja se slažem da ce to ostati upisano. Da nije korone on bi vec odavno prestigao Federera.
    (Hahahahahaha, 23. novembar 2020 12:38)

    # Link komentara

  72. Ja znam u cemu je problem, covjek igra taman koliko mu treba.
    (ssss, 23. novembar 2020 12:37)

    # Link komentara

  73. Malodušnost. To je prava reč. Jako ružna osobina, koju Novak itekako poseduje.
    (panter pudlica, 23. novembar 2020 12:36)

    # Link komentara

  74. Super text! Novaku u ovoj pauzi treba jedan dobar reset ne bi li se vratio na staro i povratio onu motivaciju i zelju za pobedom.

    Dominik, Medvedev, pa i neki drugi mladji postaju sve jaci, a on sve stariji. Ne bude li nasao nacin kako takticki tako i fizicki da ih dobija tesko da ce stici GS rekord Nadala. Vec par godina u njegovoj igri ne vidjamo resenja protiv ovih vrhunskih mladjih igraca.
    (Rica, 23. novembar 2020 12:36)

    # Link komentara

  75. Kakav neuspeh !? U ovakvoj situaciji, kada stižu mlađi igrači i igraju sve bolje, završiti sezonu na tronu je za čestitke. Da ne spominjem pandemiju i probleme sa pomeranjem kalendara takmičenja. Trebalo se prilagoditi i izdržati sve to. Prihvatam mišljenje da se Novak mora fokusirati samo na tenis, bilo je tu i trošenja energije na neke druge stvari. To mu nije potrebno u ovom trenutku
    (kimiko, 23. novembar 2020 12:34)

    # Link komentara

  76. Razbijanje konkurencije u Australiji a dobio Tima u 5 posle ogromne borbe? Rutinska titula u Dubaiju a spasavao mec lopte protiv Monfisa? Bar ste konacno prestali njemu da upisujete titulu Srbije sa ATP Kupa (Lajovicu je ne pripisujete). Dajte ljudi vi ste ti koji stvarate animozitet prema njemu takvim preuvelicavanjem cinjenica, nista lose nisam hteo reci samo malo lakse.
    (Magnum, 23. novembar 2020 12:33)

    # Link komentara

  77. Кол'ко земаљски створ мора бити пакостан попут ХОБИТА да би омаловажавао ЗВАНИЧНО НАЈБОЉЕГ И У ОВОЈ ГОДИНИ!?

    СРЕЋОМ, ПА СЕ НОЛЕ, баш, много узбуђује због таквих коментара искомплексраних тастатураша, чим је, између осталог, освојио Рим и играо у финалу у Паризу...
    НОЛЕ, СРЕЋНО И САМО ГАЗИ!!!
    (Драгивоје, 23. novembar 2020 12:32)

    # Link komentara

  78. Ako u sledećoj godini osvoji 2 grend slema, ima šanse da bude i po tom kriterijumu najbolji na kraju karijere. Ako osvoji 1 ili ne osvoji nijedan grend slem, mislim da nema šanse da stigne Federera i Nadala.
    (kickers, 23. novembar 2020 12:28)

    # Link komentara

  79. Lep tekst, lep realan osvrt na uspesnu sezonu naseg najboljeg sportiste svih vremena. Ja kao jedan obican smrtnik nikada ali bas nikada necu moci razumeti nase ljude koji pisu omalovazavajuce komentare ili pak navijaju za njegove protivnike. Mozda sam ja staromodan, mozda je to neka nova omladina, trend sta li vec ali ono sto znam jeste da ce se o ovom coveku pisati i narednih stotinu godina dok ce sve nas skupa vreme vrlo brzo pojesti.
    Ponosan sam sto zivim u njegovom vremenu.
    (NLpauza, 23. novembar 2020 12:27)

    # Link komentara

  80. Posle Us opena i one scene...
    Kao da nije savladao gnev koji ga je sagoreo...
    Malo pauze neće da škodi....
    Australian open no.9 i godina može da počne...
    (Loznicanin, 23. novembar 2020 12:27)

    # Link komentara

  81. Pa Novak je izgubio mesec ili dva na prvom mestu, jer se nisu računale nedelje na početku pandemije. Sada će možda* imati priliku da to nadoknadi i odmah se priča o lažnom rekordu, čudnoj godini, a to što je Novak bio u završnici gotovo svakog turnira gde je igrao, niko ne vidi..
    (TB, 23. novembar 2020 12:25)

    # Link komentara

  82. Većina nas vidi Novaka kao člana svoje porodice, znači volimo ga, ali ga i kritikujemo. Mislim da je on izgubio želju i žar, jer je skroman covjek, ne vidim u tome ništa loše. Sve ima svoj početak i kraj, tako i njegova teniska karijera ulazi u finiš. Hvala mu na svemu i želim mu zdravlje i sreću. Ako nas obraduje opet kojim većim uspehom, neće biti čudo, kao i da ništa više ne osvoji, u redu je, budimo realni.
    (Nataša, 23. novembar 2020 12:25)

    # Link komentara

  83. Godine prolaze,refleks slabi,nove veštine se teško uče posle tridesetih,protivnici spoznali igru,a on nema odgovor,sve i i nadareni mociposebno Medvedev,Tim i Ticipas) snazno udaraju i dobro serviraju(protiv dobrih servera svi teze igraju)...
    Lično mislim da smo se zainteresovali za tenis zbog njega.
    Hvala Novače .Cekamo nekog novog klinca.Vidimo da se ti polako spremas za promemu delatnosti.
    (Djed Gavrilo, 23. novembar 2020 12:23)

    # Link komentara

  84. ....... Zdravo ti bio nama Šampione !!!
    Pa makar i ponovio ovu godinu i ostao prvi .... a dušmani nek crknu od muke !
    (boban, 23. novembar 2020 12:22)

    # Link komentara

  85. Dobra analiza!
    (trulex, 23. novembar 2020 12:22)

    # Link komentara

  86. U istoriji ce ostati upisano da su rekordi koje postavi zahvaljujuci ovoj godini sa nedeljama u stvari korona lazni rekordi a predstavljaju se kao najveca svecka dostignuca jer onaj najveci nikada nece imati...
    (Goran Loznica, 23. novembar 2020 12:03) osoba pod tim nikom koju pokušavaš da troluješ. Ostalo je sve istorija.
    (sestrutijebe, 23. novembar 2020 12:20)

    # Link komentara

  87. Nikog Novak nije napucao, a nije ni imao trenutak neopreznosti.

    Jer to bi znacilo da je dosad hiljade puta neoprezno napucao loptu i do 160kmh i u toku poena.

    Sto ga nisu diskvalifikovali kad je "napucao" devojku u Madridu protive Verdasca?

    Gluposti
    (Simo, 23. novembar 2020 12:20)

    # Link komentara

  88. Mlade nade tenisa Tim i ekipa, svi preko 22,23, tim čak 27 god, Velika trojka sa 23 imala grend slemova kao sto će oni imati za celu karijeru
    (rolo, 23. novembar 2020 12:19)

    # Link komentara

  89. Novak je star, nema vise, gotovo je.
    Sledi strmoglav pad 2021 i to on sam zna i oseca. Vidi da je naglo oslabio.
    (Milutin, 23. novembar 2020 12:19)

    # Link komentara

  90. Nole će morati da se resetuje, znaci u 2021 mora biti više treninga, manje politike i sve će biti dobro.
    AO, UO i Wimbeldon ako Bog da će biti njegovi.
    (Kopenhagen, 23. novembar 2020 12:18)

    # Link komentara

  91. Godine stizu, Novak je dovoljno uradio da moze lagano otici u penziji. Suluda trka ko ce osvojiti vise rekorda je u najmanju ruku proizvod medijsko- finansijskih lobija. U sustini to je potpuno nebitno. Tekorde ce neko uvek srusiti. Vreme je konstanta, zato ne postoji najbolji svih vremena.
    (pribil, 23. novembar 2020 12:18)

    # Link komentara

  92. od kako se oženio polako je skrenuo ka tradicionalnoj srpskoj tupavosti...
    (sve je manje vremena, 23. novembar 2020 12:17)

    # Link komentara

  93. Kamo sreće da je i naša fudbalska reprezentacija , kao i mnogi drugi završila sezonu na “ tako mlitav način??”
    (Rade Piket, 23. novembar 2020 12:16)

    # Link komentara

  94. NOVAK 2021 - 2023 GS 7/12 AO21 WB21 USO21 AO22 WB22 RG23 WB23 (24)
    RAFA 2021 - 2023 GS 2/12 RG21 RG22 (22)
    ROGER 2021 - 2023 GS 0/12 (20)
    ELSE..2021 - 2023 GS 3/12 USO22 AO23 USO23
    (statistics, 23. novembar 2020 12:14)

    # Link komentara

  95. A sad u teretanu jer ako ovako nastavi neće sledeće godine moći ni mrežu da prebaci. Zadnje polufinale nam je otvorilo oči da nije u pitanju umor, s obzirom na kratku sezonu, nego nemoć, prije svega prema mladim.
    (me myself and i, 23. novembar 2020 12:13)

    # Link komentara

  96. Uspešno je izbačen sa US open i fenomenalno lošom igrom je pregažen na Rolan Garosu. Pozitivno je to sto je osvojio vrh brda kod Visokog.
    (Kole, 23. novembar 2020 12:12)

    # Link komentara

  97. Zato Nole samo napred!
    (Dejan, 23. novembar 2020 12:12)

    # Link komentara

  98. Nema nista od Nola od sledece godine.Zavrsio je on sa osvajanjem GS.
    (Kaiser Roger, 23. novembar 2020 12:10)

    # Link komentara

  99. Najbrže od svih kupi i guli krompir na RG!
    (Djido, 23. novembar 2020 12:10)

    # Link komentara

  100. Normalno da je uspesna godina! Dokazao je klasu. Da nije još neko napucao sudiju izmedju gemova. Da nije još neko skupio krompire po Pariz. Koji je još junak stajao bos na brdu iznad Visokog sa patikama u rukama. Uspesno završena godina!
    (Surova istina, 23. novembar 2020 12:08)

    # Link komentara

  101. Bavio se drugim stvarima a ne tenisom
    (Eliot nes, 23. novembar 2020 12:07)

    # Link komentara

  102. U istoriji ce ostati upisano da su rekordi koje postavi zahvaljujuci ovoj godini sa nedeljama u stvari korona lazni rekordi a predstavljaju se kao najveca svecka dostignuca jer onaj najveci nikada nece imati...
    (Goran Loznica, 23. novembar 2020 12:03)

    # Link komentara