1. Ne znam samo cemu lozenje, kao covek koji itekako poznaje fudbal i samo objektivno sagledava stvari i nemam nameru da gadjam zicu ovim napaljenim malim delijama kojima su pobede nad Vozdovcem, Radom i Indjijom satisfakcija a ne vide dalje od prsta o cemu se tu radi i kako te pobede dolaze imam da kaze da Zvezdi ovde nista nije sigurno, odigrali su neubedljivo da ne kazem sramotno protiv Tirane, gde su objektivno na srecu ne vidjenu i par dobrih reakcija Borjana prosli dalje, bar tri gola su lagano mogli da prime. Dosli su onda na Kiprane, tamo tek nista od igre, bezidejno, neubedljivo, neuverljivo.. Trener diletant i amater, ruku na srce i Bozovic i Milojevic su obicne kese gde je prvenstvo mogao moj cale da uzme, posle Zvezde aganzman govori ko su i sta su, a kao treneri ne postoje. Tako da ja ovo vidim kao 50-50 nista tu nije Zvezda pokazala do sada da se ovde dize u nebesa i naziva nekakvim favoritom, cak naprotiv. Tako da se necu ni radovati ako ispadnete, ali me nece ni zacuditi. Jer kao sto sam rekao, namesteno Vuletovo prvenstvo nikakvo merilo nije. Propali navijac misli da se izivljava u prvenstvu i to je ok, ali Evropa je nesto sasvim drugo, a pokazali ste nista ove sezone objektivno. Srecno, i zelim vam prolaz.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tajni detektiv Djido Mova, 30. septembar 2020 18:20)

    У претходне три сезоне смо имали пролеће у Лиги Европе, два учешћа у Лиги шампиона и 2 победе у Лиги шампиона.
    (Марко, 30. septembar 2020 18:52)

    # Link komentara

  2. Kakve gluposti, i kako grobari pokušavaju da ublaže svoju bol i patnju, niko ne može da igra LŠ dva puta uzastopno a da ne vredi ništa, ego vas sami grebe, grebe, ako se Zvezda plasira u LE vi ste mentalno gotovi, ostaćete bez zdravlja.
    (Kikujiro, 30. septembar 2020 18:35)

    # Link komentara

  3. Јермени нам држе час из родољубља. А ми само можемо у срамоти да погнемо главе. И научимо нешто чиме смо се некада поносили, а сада заборавили.
     (Јабучило, 30. septembar 2020 18:33)

    # Link komentara

  4. Ne znam samo cemu lozenje, kao covek koji itekako poznaje fudbal i samo objektivno sagledava stvari i nemam nameru da gadjam zicu ovim napaljenim malim delijama kojima su pobede nad Vozdovcem, Radom i Indjijom satisfakcija a ne vide dalje od prsta o cemu se tu radi i kako te pobede dolaze imam da kaze da Zvezdi ovde nista nije sigurno, odigrali su neubedljivo da ne kazem sramotno protiv Tirane, gde su objektivno na srecu ne vidjenu i par dobrih reakcija Borjana prosli dalje, bar tri gola su lagano mogli da prime. Dosli su onda na Kiprane, tamo tek nista od igre, bezidejno, neubedljivo, neuverljivo.. Trener diletant i amater, ruku na srce i Bozovic i Milojevic su obicne kese gde je prvenstvo mogao moj cale da uzme, posle Zvezde aganzman govori ko su i sta su, a kao treneri ne postoje. Tako da ja ovo vidim kao 50-50 nista tu nije Zvezda pokazala do sada da se ovde dize u nebesa i naziva nekakvim favoritom, cak naprotiv. Tako da se necu ni radovati ako ispadnete, ali me nece ni zacuditi. Jer kao sto sam rekao, namesteno Vuletovo prvenstvo nikakvo merilo nije. Propali navijac misli da se izivljava u prvenstvu i to je ok, ali Evropa je nesto sasvim drugo, a pokazali ste nista ove sezone objektivno. Srecno, i zelim vam prolaz.
     (Tajni detektiv Djido Mova, 30. septembar 2020 18:20)

    # Link komentara

  5. Ko se ne odazove na mobilizaciju treba da bude osuđen po kratkom postupku pred prekim sudom i da mu se oduzme sva imovina
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grubijan, 30. septembar 2020 17:00)
    Kad lopovi iz minodopskog vremena stanu prve redove u slučaju rata onda i ostali za njima. Ali pre na robiju nego u rat za profitere, a tako misli 99% stanovništva
    (Salaso, 30. septembar 2020 18:06)

    # Link komentara

  6. nakrvolocniji koljaci u jermenskom genocidu su bili turci jermenskog porekla.....opstepoznata cinjenica....bilo je i tamo poturica, kao i svuda
    (beogradski, 30. septembar 2020 15:10) 

    Kurdi.Kurdi su bili najrevnosniji.
    Ironija sudbine je da su oni došli na red pa proživljavaju isto.
    (Komša, 30. septembar 2020 18:01)

    # Link komentara

  7. @Svi
    Da ti kazem nesto...bolje ti proveri da li si platio sve poreze na imovinu, privatan biznis (ako ga imas)...izmirio racune za struju, vodu, grejanje, telefon i ostalo...pa ako nisi, plati, i tako pokazi svoj patriotizam.

    @grubijan
    Kad se proglasi ratno stanje ne cekas poziv za mobilizaciju. Odes i javis se u maticni vojni odsek i tamo dobijes dalje instrukcije. Tako bi bar trebalo.
    (Krme, 30. septembar 2020 17:59)

    # Link komentara

  8. Mi smo u centru Novog Sada imali Jermensku crkvu ali su joj zatrli trag, ima jos mali spomenik...
    (Mister Vo, 30. septembar 2020 17:51)

    # Link komentara

  9. Navijam za Armenci tako da sa pobjedom dadnu svome narodu nečemu da se vesele bar za
    1 dan.
     (Santa Barbara, California, 30. septembar 2020 17:40)

    # Link komentara

  10. ovo im je kao kad im sudija svira penal u 97om
     (shpile, 30. septembar 2020 17:14)

    # Link komentara

  11. Ne pricajte gluposti. Ko je ikada isao u rat iz patriotizma. Patriotizam je zvaka za seljaka. Javljaju se u vojne odseke jer moraju, a ne zato sto su spremni da poginu za Jermeniju. Ne pricajte gluposti, ovo je 21.vek. Proglaseno je ratno stanje, moraju se javiti u vojni odsek, a ako nece, mogu samo da zavrse u zatvoru, ako ne i nesto gore.
    (Krme, 30. septembar 2020 16:01)

    Nemaš pojma!
    Znaš li da velika većina Jermena ne živi u Jermeniji nego po Evropi, Rusiji...
    Znaš li da su avio linije krcate dobrovoljaca, tih istih gastabajtera?
    Znaš li da u vojnom odseku vraćaju ljude, tj, nemaju kapacitet da ih sve i odmah opreme i pošalju na tu teritoriju pa ljudi samovoljno i u privatnim automobilima odlaze na prvu liniju?!
    To je definicija patriotizma a to što ti nemaš ni trunku tog osećaja i što si odgojen tako kako jesi i što je tebi sve to totalna nepoznanica ne znači da patriotizam ne postoji, naprotiv!
     (Svi, 30. septembar 2020 17:01)

    # Link komentara

  12. Ne pricajte gluposti. Ko je ikada isao u rat iz patriotizma. Patriotizam je zvaka za seljaka. Javljaju se u vojne odseke jer moraju, a ne zato sto su spremni da poginu za Jermeniju. Ne pricajte gluposti, ovo je 21.vek. Proglaseno je ratno stanje, moraju se javiti u vojni odsek, a ako nece, mogu samo da zavrse u zatvoru, ako ne i nesto gore.
    (Krme, 30. septembar 2020 16:01)


    Ko se ne odazove na mobilizaciju treba da bude osuđen po kratkom postupku pred prekim sudom i da mu se oduzme sva imovina
     (grubijan, 30. septembar 2020 17:00)

    # Link komentara

  13. I naših bih...

    Hahahhahahahahahahahahshshahahhahhhahshshshhshshshahahhahahahahahahahahahahhahahahahahhshahahahahah
     (Sheriff, 30. septembar 2020 16:46)

    # Link komentara

  14. Ako ovi indijanci odu u rat mi možemo na splavove, da proslavimo pobedu.
    (Jer igramo u istom timu, 30. septembar 2020 16:33)

    # Link komentara

  15. Jermeni ce igrati fanaticno,Zvezda pod velikim pritiskom 2-1 za Ararat,na zelju i srce...Al pobedice Zvezda Napredak 5-0 ne sekirajte se
    (Realno, 30. septembar 2020 16:25)

    # Link komentara

  16. Ubice nas Ararat, fanaticki ce odigrati za zemlju koja krvari, i nema im se sta zameriti na tome.
    (A na legionare...hm ne verujem da osecaju bas veliki naboj patriotizma...ali ako dupliraju premije mozda im i proradi patriJotizam...
     (Underground, 30. septembar 2020 16:22)

    # Link komentara

  17. Mnogi pogresno uporedjuju Nagorno Karabah sa Kosovom. Netačno, to je priblizno kao RSK, al neka duboko u teritoriji Hrvatske, do koje da bi smo se spojili teritorijalno, pocistimo oko milion Hrvata sa teritorije gde su vecina. To bi ona bilo priblizno Nagorno Karabahu. E iako nije tako, kod Jermena odziv za mobilizaciju 100%, profesionalni fudbaleri hoce da idu u rat, doleću puni avioni iz dijaspore. A kod nas je u Beogradu bilo 92% dezertera kad je bio rat za Krajinu. 95 kad je krenula Oluja, zbog rovarenja pete kolone odziv bi bio i manji .
    (roadrunner, 30. septembar 2020 16:12)

    # Link komentara

  18. Ne pricajte gluposti. Ko je ikada isao u rat iz patriotizma. Patriotizam je zvaka za seljaka. Javljaju se u vojne odseke jer moraju, a ne zato sto su spremni da poginu za Jermeniju. Ne pricajte gluposti, ovo je 21.vek. Proglaseno je ratno stanje, moraju se javiti u vojni odsek, a ako nece, mogu samo da zavrse u zatvoru, ako ne i nesto gore.
    (Krme, 30. septembar 2020 16:01)

    # Link komentara

  19. Zamolio bih postovane korisnike ovog portala da procitaju tekst pod naslovom :Sta su nama Srbima,Jermeni.Duboko postovanje za ovaj narod.Cak su nam i zastave slicne,samo sto umesto belog polja,imaju zagasito zutu.Izacice kao pobednici iz ovog sukoba.
    (Tiron, 30. septembar 2020 15:58)

    # Link komentara

  20. Ma nemoj mi reci. Sada sam se vec zabrinuo da ovi igraci Ararata ne dodju na mec sa punom ratnom opremom, i da moji Zvezdasi ne izgube zivot.
     (Gorki, 30. septembar 2020 15:52)

    # Link komentara

  21. Bice smesno ako im ovi nasi uvaljaju jedan go i kad krenu da se raduju ko ludi, a ovima iz Jermenije Fudbal na kraj mozga sad.
    (Zdrav Razum, 30. septembar 2020 15:44)

    # Link komentara

  22. Ok igrači, a uprava?
    (djuro, 30. septembar 2020 15:36)

    # Link komentara

  23. Da li neko moze da zamisli Radonjica,Jovica,Kolarova da dodju ovde i da se prijave u vojni odsek da brane Kosovo npr.Al zato je Jermenima nesto drugo u srcu,za razliku od nas koji bi za malo para prodali i majku rodjenu.Da li jermenski fudbaleri imaju azerskog menadzera kao nasi Ramadanija?
    (Jimmy Napoli, 30. septembar 2020 15:33)

    # Link komentara

  24. Ako neprijatelj može slobodno da te posmatra i gađa iz drona a ti nemaš pojma o tome, bolje da odmah prekineš sukob.
    (Rade, 30. septembar 2020 15:32)

    # Link komentara

  25. Ubice nas Ararat, fanaticki ce odigrati za zemlju koja krvari, i nema im se sta zameriti na tome.
    (Aleks, 30. septembar 2020 15:24)

    # Link komentara

  26. Napaćeni narod, kao i Jevreji i Srbi. Malo ko bi izdržao to što su oni izdržali. Tamo nije bilo poturica, kao kod nas. Žene su izvršavale samoubistvo pre nego da padnu u krevet kakvom Turčinu. A znamo kako su lepe. Ljubav za Jermeniju!
    (adriano_galliani, 30. septembar 2020 14:33) Истина пријатељу. Имам другарицу која је потпуковник њиховог МУП-а и ћерка официра који се борио у претходном рату против Азера. Такву жену или ћерку би свако пожелео. Невероватан патриотизам и спремност на жртвовање који ни за длаку нису нарушени високим образовањем и бројним путовањима по свету. Њихове жене су од малена устројене да од својих синова праве војнике који ће погинути за народ и очување идентитета. Они не продају "веру за вечеру" као многи од нас. Уз све то и лепота. Махом су високе, витке и смеђе. Чудио сам се на улицама Јеревана како је могуће да су им жене толико лепе наспрам мушкараца који изгледају као они код нас који су некада водили мечке по вашарима.
     (Pantagruel, 30. septembar 2020 15:18)

    # Link komentara

  27. Bilo bi glupo da prođemo bez utakmice sa Araratom. Mnogo je lepše kada se plasman u "LE" zaradi. Nadam se da će bar neko od Jermena ipak doći na Kipar. 🤔
    (Džoni je krenuo u rat, 30. septembar 2020 15:13)

    # Link komentara

  28. "Igraci hoce u rat." A jedna nasa zvezda 99-te u dresu sa grbom zemlje iz koje su poleteli prvi bombarderi izjavi "Mi najbolje branimo nasu zemlju igrajuci za svoje klubove!" i ostade ziv. I danas ga slavimo i svaki dan citamo da l' je bio na zurki kod Vakija, da l' ga je izdao najbolji drug i tako...
    (Skywalker, 30. septembar 2020 15:13)

    # Link komentara

  29. Zamisli da gobelji, degenku i borjanu das pušku u ruke.....
    (veljko, 30. septembar 2020 15:11)

    # Link komentara

  30. svi su sprembi da brane svoju domovinu".
    Pa Nagorno Karabah se nalazi duboko u Azebejdžanu. Njihova domovima nije napadnuta, već njihovi interesi.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (xy, 30. se

    Nagorno Karabah je domovina za mnogo Jermena gde oni zive vec vekovina. Na kraju krajeva, nekoliko stotina hiljada Jermena je proterano iz Azerbejdzana krajem 80-tih. Ovo su sportske vesti, tu zlobu i mrznju ostavi za neko drugo mesto.

    Dok se Jermeni bore za zive ljude, Azerbejdzan ratuje za teritoriju koju hoce etnicki da ocisti. Zato ce Jermeni i pobediti kao i prosli put.
    (analiticar_amater, 30. septembar 2020 15:11)

    # Link komentara

  31. Napaćeni narod, kao i Jevreji i Srbi. Malo ko bi izdržao to što su oni izdržali. Tamo nije bilo poturica, kao kod nas. Žene su izvršavale samoubistvo pre nego da padnu u krevet kakvom Turčinu. A znamo kako su lepe.

    Ljubav za Jermeniju!
    (adriano_galliani, 30. septembar 2020 14:33)

    nakrvolocniji koljaci u jermenskom genocidu su bili turci jermenskog porekla.....opstepoznata cinjenica....bilo je i tamo poturica, kao i svuda
    (beogradski, 30. septembar 2020 15:10)

    # Link komentara

  32. jermenski igraci bi u rat dok bi zvezdine zvezde na neki splav ( kao i bilo koji drugi igraci u srbiji )... to je taj setup koji nas vodi u svetlu buducnost
    (lele_mood, 30. septembar 2020 14:35) Promašio si temu. Ima u Zvezdi igrača koji su, ZA RAZLIKU OD TEBE, iskusili strahote rata još kao deca, bili proterani iz svog doma, sa svojih vekovnih ognjišta!!! Misliš da Borjan ili Degenek ne bi otišli da se bore za Srbiju??? Ima sigurno splavara, ali mi smo uvek imali i petokolonaše, prodane duse, izdajnike, a i šonje! Nema ništa uzvisenije nego boriti se za svoju otadžbinu, braniti svoj narod i svoju zemlju. Mi sve gledamo kroz politiku a to nema veze sa politikom - nije važno ko je na vlasti i da li ga lično podržavaš (izabran je od strane većine), ako je zemlja u ratu ili sukobu, dužnost svakog pojedinca je da je brani! Pa i kad smo bili kraljevina - bilo je mnogo republikanaca, Obrenovicevaca, mnogi nisu podržavali Karadjordjevice i nisu voleli kralja Petra, pa opet su ginuli za otadžbinu braneci je. Ne brani se vlast, nego zemlja i narod, da bi deca mogla da odrastaju u slobodi u svojoj zemlji!
    (veliki strumf, 30. septembar 2020 15:07)

    # Link komentara

  33. Nikola

    Igrači Ararata hoće u rat, pravi rat, ne fudbalski. Šta ti nije jasno?
    (Roki, 30. septembar 2020 15:06)

    # Link komentara

  34. Najbolje da im pošaljemo i ove naše ,mogu bar u pozadinu da im kuvaju, nešto prenesu,operu itd
     (ognjen, 30. septembar 2020 15:05)

    # Link komentara

  35. Navijam za Ararat. Njima to više treba u borbi protiv azijsko stepskih hordi. Za podizanje morala. A i za nas je lekovitije da praonice novca ostanu bar malo bez goriva.
     (jox, 30. septembar 2020 14:59)

    # Link komentara

  36. Jermeni ne daju deo zemlje a mi poklanjamo i još nam prica da je to za naše dobro, kakva razlika u narodima, zato nestajemo
     (Salso, 30. septembar 2020 14:58)

    # Link komentara

  37. E to je narod, nebitno da li su bogati fudbaleri ili siromašni seljaci, svi žele u rat za odbranu svete jermenske zemlje.
     (moskri, 30. septembar 2020 14:55)

    # Link komentara

  38. Sve ovo je logično. Sport je, na neki način, zamena za rat a rat je rat.
     (Slavko Vica, 30. septembar 2020 14:53)

    # Link komentara

  39. @xy
    Nagorno-Karabah je od pamtiveka jermenska teritorija na kojoj zive Jermeni, a koju je Staljin poklonio Azerima.
     (Vladimir, 30. septembar 2020 14:48)

    # Link komentara

  40. "svi su sprembi da brane svoju domovinu".
    Pa Nagorno Karabah se nalazi duboko u Azebejdžanu. Njihova domovima nije napadnuta, već njihovi interesi.
     (xy, 30. septembar 2020 14:37)

    # Link komentara

  41. jermenski igraci bi u rat dok bi zvezdine zvezde na neki splav ( kao i bilo koji drugi igraci u srbiji )... to je taj setup koji nas vodi u svetlu buducnost
    (lele_mood, 30. septembar 2020 14:35)

    # Link komentara

  42. Nije njima do fudbala.
     (Mordor, 30. septembar 2020 14:35)

    # Link komentara

  43. Da Dejan ostavi tim koji je igrao protiv Mladosti i Voždovca ne bi se brinuo ni sekunde. Ali će "oči" Evrope biti mnogo više uprte u ovaj meč, tako da očekujem sledeći tim:

    1.) Milan Borjan
    2.) Marko "umreće mi majka ako dobro centriram" Gobeljić
    3.) Miloš Degenek
    4.) Nemanja "znam da skačem šta će mi više" Milunović
    5.) Milan "dosta mi je svega" Rodić
    6.) Mirko "znam, ali sam fin" Ivanić
    7.) Njegoš "velju, čoče, junačina sam" Petrović
    8.) Aleksandar "lako ćemo, samo polako" Katai
    9.) Gejlor "daj, bre, loptu da šutam" Kanga
    10) Mohamed Ben
    11) Aleksa "otkud ja ovde" Vukanović

    Tako da ne očekujem ama baš ništa niti ću se nervirati šta god da se desi. Nekako me MNOGO više zanima i mnogo više želim da vidim ono u petak protiv Fenerbahčea. Bar tu smo, koliko-toliko konkurentni.
    (Lajavi krelac, 30. septembar 2020 14:35)

    # Link komentara

  44. Napaćeni narod, kao i Jevreji i Srbi. Malo ko bi izdržao to što su oni izdržali. Tamo nije bilo poturica, kao kod nas. Žene su izvršavale samoubistvo pre nego da padnu u krevet kakvom Turčinu. A znamo kako su lepe.

    Ljubav za Jermeniju!
    (adriano_galliani, 30. septembar 2020 14:33)

    # Link komentara

  45. Bože, Bože, može svako da nam preti i bude optimista protiv nas.
    Sramota.
     (pedja 71, 30. septembar 2020 14:32)

    # Link komentara

  46. "Igraci hoce u rat"??? Da li je moguce da bilo ko izjavi ovako nesto, odlazeci u zemlju gde dnevno gine na stotine ljudi???
     (Nikola, 30. septembar 2020 14:29)

    # Link komentara

  47. Ma i naši igrači su patriote
     (dovla, 30. septembar 2020 14:28)

    # Link komentara

  48. Svaka čast Jermenima
     (t, 30. septembar 2020 14:27)

    # Link komentara

  49. Zvezdas sam ali sta ste ocekivali, da Zvezda bude glavna tema u Jermeniji? Mi smo uvek u nekom tripu da smo naibitniji svima. Ljudi ratuju, kakva Zvezda, kakav fudbal. Fudbal je naibitnija sporedna stvar al je i dalje sporedna. Dzaba vam 100 titula kluba za koji navijate ako zivite u haosu, ako nemate posao, ako vas partner vara ili ako ste bolesni.
     (milutin, 30. septembar 2020 14:24)

    # Link komentara

  50. Nego šta će nego biti spremni da brane svoju zemlju? Zašto je ovo uopste vredno govora pa zar to nije normalno? Da li je sramota biti spreman da branis otadžbinu? Ko god da je kriv za rat, svoju zemlju, narod i nejač uvek moramo biti spremni braniti. To što ne znamo da se bavimo politikom i nismo imali pravog patriotu za predsednika u ovom veku a i u najvecem delu proslog veka, to je druga stvar. Ko ce da brani ovu zemlju ako ne mi?
    (ko-ometator, 30. septembar 2020 14:22)

    # Link komentara