1. Njihov klupski vaterpolo izuzetno poštujem zbog svega što su uradili u prošlosti Jug iz Dubrovnika, Jadran Split i Mladost iz Zagreba koji posle Pro Reka trofejan u LEN šampiona ujedno drugi posle Juga u svom prvenstvu.

    Ranije Hrvatske reprezentacija nije imala značajne rezultate ujedno za ovog čoveka sam imao prilike dok je radio u Jadranu i Šibeniku i Hrvatsku juniorski reprezentaciju sa Veselin Đuhoo koji selektor vodio seniorsku nakon čega je kormilo preuzeo Zoran Roje posle čega Rudić onda je uzeo ovaj čovek Tucak koji im doneo medalja ujedno najtrofejan selektor u Hrvatskoj bar kad se radi o vaterpolu i reprezentacija. Negde zasluženo dobio nov ugovor.
    (Poštovalac igre, 2. oktobar 2020 18:15)

    # Link komentara

  2. Pa sad, vidi se da imaju hemiju i da ga igraci postuju, to sam bar zakljucio sa utakmica kad bacis pogled na tajm aute i pricanje. E sad rezultati i nisu bas najsjajniji pod njegovim mandatom, imali su oni i bolje periode. Ali dobro, velika su reprezentacija i uvek tvrd orah, koji uspemo vise mi da slomimo ali i oni znaju da iznenade, zato su i veliki. Do nekog novog vaterpolo klasika srećno.
     (Tajni detektiv Djido Mova, 30. septembar 2020 18:45)

    # Link komentara