1. Problem je Stanojević(Kratkoostanić) nevaljaju mu igrači a ni uprava ista priča kao i u PAOK-u. Razlika je što je u PAOK-u poznat vlasnik onaj čovek sa utokom za pojasom. Ovde uprava treba da da otkaz Stanojeviću i da dovede stranog trenera koji ima iskustva koji ceni igrače i kojeg će igrači postovati posebno ovi mladi igrači. Stanojević uvodi Sadika pod inekcijom isto kao i Stevanovića koji je pod inekcijom igrao a sama pomisao da je Markovića stavio na polušpica je razlog očajno prvo poluvreme. Vitas je sa temperaturom igrao kojeg je mogao Vujačić da zamjeni sa Banjkom bi bolje odigrali. Samoubilačke odluke su Partizan koštale prolaska dalje.Ti si Stanojeviću trener i ništa više ne bakći se stvarima koje nisu za tebe. Od iduće utakmice stavi Matića ili malog Štulića dozvoli Sadiku i Stevanoviću da zacele povrede upropastiti ćeš igrače oni mogu da prave razliku kad su zdravi. Razmisli dobro ko će igrati na sledećoj utakmici,razmisli koji će ti biti sledeći potez mogao biti zadnji na klupi Partizana
    (Goran Vasic, 27. septembar 2020 03:29)

    # Link komentara

  2. isod teksta : "Uprava kluba nije dovela pojačanja" ima jedna lepa slika gde se vide 4 razloga zbog koga partizan galopira....unazad!!!!
    (CCCC, 26. septembar 2020 17:58)

    # Link komentara

  3. Nema 5 razloga, nego samo jedan. Suma je promašio 2 izgledne šanse. Da je dao i drugi gol Partizan bi išao dalje. Inače, on je najbolji igrač u Partizanu.
    (Parni valjak, 26. septembar 2020 01:06)

    # Link komentara

  4. Vidim kolko su neki nerealni ovaj šarloa je prvi zato jer su se dosad odigrale u prvenstvu 2 utakmice na kraju teško,da mogu uči u prvih 8.ekipa u prvenstvu za razliku od šarloa vojvodina imala jedina ozbiljnog protivnika,da imaju naši treneri malo više petlje dobijali bi ove ekipe sa minimum 2.gola razlike.Za vojvodinu svaka čast tamo nema ko igrati u posledjoj liniji su igrači truba.
    (slaviša šmigič, 26. septembar 2020 00:22)

    # Link komentara

  5. Uprava-koja ne kupuje igrače i smenjuje trenera 3 meča pred najvažniji meč. Liga - koja je takva kakva je. Sudije u toj ligi-koje su nam navikle igrače da za svako padanje dobiju faul ili penal. Trener-koji se plaši Sarloa i uvodi Scekica i Ostojica sa sa njima juri gol više. Golman koji ni posle 100 g ne ume da se postavi, da postavi odbranu i da proceni loptu - iako ume da brani zicere, svaki centaršut i svako bunarenje u 16 m i svaki korner je da se stresiras. Bekovi, koji igraju odbranu i ne znaju kršten centaršut sa upute. Zadnji vezni koji umeju da vrate samo loptu unazad - prvaci smo u vraćanju lopte unazad. Prednji vezni tj Suma koji ume da gnjavi loptu i kad treba i kad ne treba. Napadač koji kad treba da sutne on asistura a kad treba da asistura on sutne na gol. Protivnik koga... i iz dva suta ti da dva gola.
    (analiza, 25. septembar 2020 19:15)

    # Link komentara

  6. Kako se kaze, vaspitanje se nosi od kuce. U ovom slucaju kuca je domaca liga. Dosao novi trener, odigrane dve utakmice u prvenstvu koje su dobijene kombinacijom sklanjalice i sudijske pomoci. A sve to da bi se napumpalo samopouzdanje i odlucujuca utakmica u evropskim kvalifikacijama docekala u "dobrom raspolozenju". Novi trener ponesen nezasluzenim uspesima pocinje da tripuje da mu je tim mnogo mocan i daje nesuvisle izjave za medije. A u realnosti, u dubini duse, svesni svoje limitiranosti, fudbaleri izlaze na teren u Belgiji uplaseni, nesigurni da mogu da ispune nametnuta im ocekivanja. I naravno, desava se hladan tus, pobedi te "evropski neiskusna" Sarlroa. I to igrajuci znatno slabije nego u belgijskom prvenstvu.
    (Bumerang, 25. septembar 2020 18:31)

    # Link komentara

  7. Razlog je samo jedan: član je srpske superlige (postoji li prepotentniji naziv?).
    (kristalno jasno, 25. septembar 2020 18:08)

    # Link komentara

  8. @Vuk
    Donekle si u pravu. A opet, mozda je bilo samo lose vece Sarloa jer je i Partizan bio los u prethodnom kolu a sinoc je igrao mnogo bolje. Realno, to nisu ekipe kojih bi trebalo da se plase nasi timovi bez obzira na sve. Sad je gotovo ali realno, Partizan je mogao da prodje....
    (Vetar u ledja.., 25. septembar 2020 17:49)

    # Link komentara

  9. jsx
    Ti klubovi koje navodite za primer pokazuju svoju klasu i na međnarodnoj sceni u meri koju Partizan i Zvezda nikada neće dostići tako da Vam je poređenje neprimereno tj. smešno.
    (Giga, 25. septembar 2020 17:40)

    # Link komentara

  10. Ne slazem se za Sumu. Da je igrao od pocetka potrosili bi ga do 70. minuta, a ko zna kako bi se dotle kretao rezultat. Njega sa klupe ne bi imao ko da zameni a da ubrza ritam
    (Bob Sent Kler, 25. septembar 2020 17:38)

    # Link komentara

  11. Ne znam zasto drama. Takav je sistem ove godine. Tesko je 4 protivnika pbelditi na jedan meč. Partizan je gostovao Belgijskom predstavniku. Bio znatno bolji ceo meč i remizirao. Jednostavno u normalnim okolnostima Šarloa bi bila izbačena. Stojkovicu idu oba gola na dušu, a gotovo cela ekipa je odigrala dobro sem Markovića koji je odigrao katastrofalno.
    (MarkoPFC, 25. septembar 2020 17:38)

    # Link komentara

  12. najbitniji razlog je taj što stanoje od šamrloa nema neku vrsnu desetku, nekog poslovođu poput najveće klupske legende - tomislava karadžića!
    (mladići borovi, devojke jele, 25. septembar 2020 17:16)

    # Link komentara

  13. jedini raziog je taj što sam ih stigla
    (Karma, 25. septembar 2020 16:52)

    # Link komentara

  14. Zvezda je kriva.
    (mighty banana, 25. septembar 2020 16:48)

    # Link komentara

  15. glavni krivac je stojkovic koji poklanja gol stojeci uy stativu, kao protiv sahtjora, opet n, opet...dokle
    (Pravi, 25. septembar 2020 15:18)

    Slažem se i ne mogu da ne dodam i zaboravom ono kišno veče u Hagu.
    (Grr, 25. septembar 2020 16:46)

    # Link komentara

  16. Giga
    A evo u Spaniji sve vrvi od timova van Reala i Barselone sa sampionskim peharom. Evo, u Nemackoj jedno 6-7 godina zaredom isti tim osvaja, pa su opet sila. I nije cak da samo ta tri tima dominiraju u Evropi, evo Lajpcig je igrao polufinale, Sevilja osvaja Ligu Evrope.
    (jsx, 25. septembar 2020 16:34)

    # Link komentara

  17. Jedini razlog je lopovska drzava koja izlaza ni za sta nema.

    To se oslikava na sve sfere zivota i tacka.
    (sajsigasistem, 25. septembar 2020 16:29)

    # Link komentara

  18. nije bilo ni penala
    (dosta foliranja, 25. septembar 2020 16:25)

    # Link komentara

  19. Jer se secate kad je Partizan igrao Ligu Sampiona!? Ni ja, davno bese.
    (o tugo jesenja, 25. septembar 2020 16:05)

    Ne mozes ni da se secas jer tada nisi pratio fudbal. Idi nauci da igras sah jer si upravo dobio mat.
    (Will Mosley, 25. septembar 2020 16:25)

    # Link komentara

  20. Samo je jedan razlog. Mi smo "gromada" od kluba. To i nista vise. Koja crna gromada. Ove godine su dva puta prosli dalje na maestralna padanja u sesnaestercu, a prosle godine ni sami ne znaju kako su prosli u grupnu fazu lige Evrope.
    Umislili da su nesto.
    (Gorki, 25. septembar 2020 16:25)

    # Link komentara

  21. Sesti razlog je uprava.
    (Will Mosley, 25. septembar 2020 16:13)

    # Link komentara

  22. Samo je jedan razlog, 3V.
    (Brat, 25. septembar 2020 16:07)

    # Link komentara

  23. Jer se secate kad je Partizan igrao Ligu Sampiona!? Ni ja, davno bese.
    (o tugo jesenja, 25. septembar 2020 16:05)

    # Link komentara

  24. Sadik je igrao povredjen..
    (deki, 25. septembar 2020 15:58)

    # Link komentara

  25. "što je svakako želja, jer tamo neće biti najboljih timova"

    Mislim da tamo svakako ima jakih timova za nas, svakom po zasluzi
    (poštovanje, 25. septembar 2020 15:48)

    # Link komentara

  26. Partizan nije imao sreće, i to je jedini razlog. Igrao je u Belgiji i sa liderom prvenstva. Igrao je nerešeno u regularnom delu. Da ima revanš bio bi favorit za prolaz. Da se igralo u Beogradu verovatno bi prošao dalje. Nije bio slabiji rival. Sad, nažalost možemo se okrenuti samo domaćem kupu. Prvenstvo je rezervisano za tim koji je bio srećan u Tirani a manje prikazao od "jakih" Albanaca.
    (Jovanovski, 25. septembar 2020 15:41)

    # Link komentara

  27. Jedini razlog za ispadanje je nesposobnost uprave.
    To govorim jer gledam i druge lige i vidim kako neki klubovi polako rastu - bez injekcije para - a kako drugi propadaju. I to stoji i za Zvezdu i za Partizan.
    @Sasho - kad bi ta tvoja alibi tužaljka bila istina, Partizan bi sa lakoćom prolazio u evropskim kupovima, barem po tri-četiri kola i ulazio u grupe. Ili želiš reći da i tamo netko radi za "državni projekt"? Komentar ti je na nivou male djece koja ponavljaju gluposti koje su čula od svojih roditelja, a nijesu u stanju da shvate bit stvari.
    Pare ne leže u domaćim prvenstvima već u evropskim kupovima. Prolazak u bilo koju grupu, a pogotovo dalje, nosi pare. No tamo se vide loše kupovine, loši treneri, ishitrene oduke, menadžersko guranje bandera o sve drugo što je u našim timovima loše.
    (Miloš, 25. septembar 2020 15:39)

    # Link komentara

  28. O kom Partizanu mi pričamo kad kroji sudbinu jedan od vuletić.
    Više su napisali saopštenja vvv nego što je tim odigrao dobrih utakmica poslednje 3,4 godine.
    (phrm, 25. septembar 2020 15:32)

    # Link komentara

  29. Nigde Markovica da spomenete.. Covek je igrao u Livepulu a sinoc nije pokazao nista osim nonsalantnosti...
    (MOE, 25. septembar 2020 15:22)

    # Link komentara

  30. Srpski nogomet je katastrofa iz dva razloga. Prvi je bezakonje od raspada Juge. Razni su moćnici namjestali prvenstava. Tole i Arkan su bili treneri, suci, delegati, centarfori, golmani, pomocni suci,... drugi razlog je mentalitet Srba. Samo pare, nikakav ponos. Mladi talenti jedva cekaju bijeg za parstotisuća ili koji milon, a igra za reprezentaciju je samo popunjavanje vremena i čuvanje za klubove gdje dižu lovu... Hrvati za repku ginu.
    (Zvezdas iz Hrvatske, 25. septembar 2020 15:20)

    # Link komentara

  31. glavni krivac je stojkovic koji poklanja gol stojeci uy stativu, kao protiv sahtjora, opet n, opet...dokle
    (Pravi, 25. septembar 2020 15:18)

    # Link komentara

  32. Tri razloga
    1.V
    2.V
    3.V
    Cuveni trio VVV. Pravi grobari, ali grobari Partizana.
    (tomo tolo, 25. septembar 2020 15:09)

    # Link komentara

  33. Кога је брига за разоге испадања кад се тамо још није стишала еуфорија због звездиног испадања од Омоније....
    (Црвена звезда 1913, 25. septembar 2020 15:04)

    # Link komentara

  34. Jedan jedini razlog:

    Trčanje!

    Ko ne može trčati 100 minuta ne dati mu dres. Prosto.
    (Mita Pankov, 25. septembar 2020 15:02)

    # Link komentara

  35. Ja sam navijač Partizana i kažem da mi i nismo za bolje od Konferenciske lige. Svi naši klubovi su za tu ligu. Srbija kao reprezentacija je 0 od tima, nikakva igra, klubski fudbal očaj, ništa. Iz ovog može da se ispliva samo ako se državno fudbalska mafija skloni iz fudbala ili sporta! Dok se jedan klub forsira, pomaže i gura na nivou države tu sporta nema. Tako je u fudbalu, košarci, vaterpolu. Dok nema prave borbe, nema ni pravih boraca. Videćete da će i ta Konferenciska liga da bude prejaka za naše klubove. Mi smo šminka,maska.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sasho, 25. septembar 2020 13:05)

    А кад је то почело? Мислим на форсирање једног клуба. Кад је уништен рукомет, па ватерполо, па умало и кошарка? Кад је успостављен систем да сви, који иоле вриједе, морају играти у ЈЕДНОМ клубу? Иначе могу у таксисте.
    Нама, који смо то преживили од вас је кристално јасно. А ви се и даље заваравате да сте невинашца.
    (Макарије, 25. septembar 2020 14:56)

    # Link komentara

  36. Institucija je to ! Bas me briga sto nije uspeo, najveci je on, on je sampiooooon !
    (roarrr, 25. septembar 2020 14:53)

    # Link komentara

  37. Ljudi sta vi pišete,pa ovo je katastrofa od fudbala,nekada je Beogradska liga bila jaca nego nase nesretno prvenstvo!!!
    SRPSKI FUDBAL JE UMRO!!!
    (ivan, 25. septembar 2020 14:40)

    # Link komentara

  38. Razlog broj 1 je istripovanost. Neko ie istripovao da bi ovaj tim bio u gornjem delu tabele Liga petica, da su gromada, da su najbolji na svetu. Samo nikako to da pokazu i na terenu. A na terenu, stanje je sasvim jasno. Ovaj tim Partizana je u 330 minuta Evropskog fudbala, odnosno 5.5 sati dao tek jedan jedini gol iz igre. U prva dva kola Evrope, pobedjeni su amateri posle golova iz penala. U domacem prvenstvu, vodi se protiv Novog Pazara i Vojvodine sa 2:1 i gube se obe utakmice u finisu meca. Pobedjuje se Zlatibor golom iz nepostojeceg penala. Za to vreme, uprava pise saopstenja na latinskom i svu krivicu svaljuje na druge osim na sebe.
    (Gossa placa Zeljko, 25. septembar 2020 14:40)

    # Link komentara

  39. nemoj te da dirate upravu bas su dobri za saopstenja,tuzbe i žalopojke.
    (Dejan, 25. septembar 2020 14:37)

    # Link komentara

  40. Osim Sume i Sadika, ostali igraci Partizana su za drugu ligu, odbrana narocito !
    (Nemaju igrace, 25. septembar 2020 14:34)

    # Link komentara

  41. Imam skoro 40 god. Kad će taj Partizan da udjem u utakmicu kako treba , odigra i "zgazi" protivnika i završi utakmicu, skine kopačke ? Ili Senti dešava samo rutinski u Nišu, u Ivanjici, u Kragujevcu? Svi ostali ili ih respektujemo, ili smo loše usli u utakmicu, ili nismo dovoljno dobro spremni bili, ili podcenili,...sve dok sebi kažemo tako će i biti.
    (DžaBu, 25. septembar 2020 14:32)

    # Link komentara

  42. Nije istina da je partizan bio bolji. Ekipe su, manje-više bile egal. Prva dva gola su bila iz odbitka i nisu proizvod nikakve akcije bilo kojeg tima. Drugi gol je lep i nema im se ništa spočitavati.
    Partizan jeste bio nešto agilniji pri kraju meča ali isto kao i Šarloa na početku. U svakom slučaju ni jedan tim nije pravio akcije iz kojih je nešto moglo da se uradi, sve je bilo jalovo.
    Partizan ima krajnje osrednji tim (čak možda i ispod toga) i ovo je realnost.
    (Nikola, 25. septembar 2020 14:31)

    # Link komentara

  43. 1.Golman
    2.Matori igraci u odbrani,spori
    3.Fizicka sprema
    4.Slab procenat realizacije,fali dobar napadac
    5.Kratka klupa
    (Ranko, 25. septembar 2020 14:30)

    # Link komentara

  44. biće bolje u konferencijskoj ligi. tamo neće biti belgijanaca, kiprana... najjači klubovi biće iz mađarske i slovačke
    (nisam ja, 25. septembar 2020 14:27)

    # Link komentara

  45. Толико смо сви причали да ће их Шарлоа разбити силним головима, а испоставило да је оно једна сасвим просечна екипа. Каква ли је та лига тамо кад су они убедљиво први без примљеним голом. Просто невероватно колико исподпросечан тим који је дао гол случајно па се повукао неискусно и не знао шта да ради са лоптом. Партизан је уз неко добро појачање могао да их прође. Остаје жал што је просута још једна цела сезона.
    (Вук, 25. septembar 2020 14:25)

    # Link komentara

  46. Partizanovac sam, ali nisu oni za Evropu, nase domace prvenstvo ide donekle??ali sve ostalo je utopija ????
    (Momci, 25. septembar 2020 14:25)

    # Link komentara

  47. BRAVO, VISE OD OVIH MOMAKA KOJI PRIMAJU MILIONE OD PARTIZANA NIJE MOGLO. HVALA UPRAVI NA OVIM IGRACIMA, A SADA BIH VOLEO DA SE SLOZE GROBARI KAO NIKAD, PA DA OTERAMO OVU BEDNU UPRAVU, DOVELA JE PARTIZAN NA NIKADA NIZE GRANE. UPRAVA NAPOLJE !!!!
    (Nikson, 25. septembar 2020 14:22)

    # Link komentara

  48. Ovo je realnost Partizana.
    Promasena pojacanja I odlazak mladih igraca iz kluba.
    (Mirko, 25. septembar 2020 14:22)

    # Link komentara

  49. Poštovane komšije,
    1) Partizan sinoć nije izgubio zato što je slabiji, izgubio je zato što igrači svih naših timova odavno nemaju samopouzdnje niti imaju trenera koji je u stanju da svojim znanjem, stavom i autoritetom pomogne da ovakve utakmice odigraju ako ne više a ono bar koliko stvarno maksimalno mogu u tom trenutku , i to bi sinoć bilo sasvim dovoljno.
    2) I Partizan sinoć i moja Zvezda pre neki dan, samo da su odigrali napadački bez ikakvih naročitih zadataka, garantovano bi pobedili ove timove jer su objektivno bolji od njih, naročito Zvezda od Omonije.
    3) Umesto toga, gledali smo neku glupu taktiku, niti bunker niti ofanzivu, neku splačinu ji...... a od prvog minuta se videlo da se oni plaše od nas i da su ušli veoma oprezno i zbunjeno...... Neverovatno je da naši treneri ne vide taj strah i oprez kod protivnika, i da to ne umeju da iskoriste......
    5) VIDIM POSLEDNJIH DANA ZLURADE I PRIMITIVNE KOMENTARE, VIDIM DA SE JEDAN SOLIDAN BROJ VIŠE RADUJE PORAZU RIVALA NEGO POBEDI SVOG TIMA..... GUBEĆI IZ VIDA KOLIKO JE BILO VAŽNO DA I ZVEZDA I PARTIZAN I VOJVODINA PROĐU DALJE...... ZATO ŠTO SMO TAKVI ČAMIĆEMO (A I TU AKO SE KVALIFIKUJEMO) U MAGAREĆOJ KLUPI, TREĆOJ LIGI TZV. KONFERENCIJI... I KAO STO GODINA UNAZAD U SRBIJI "SMEJAĆE SE SVRAKA VRANI ŠTO NE UME DA PEVA".
    (NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD, 25. septembar 2020 14:20)

    # Link komentara

  50. glavni razlog je to što su izgubili, ostalo je nebitno
    (srbIN, 25. septembar 2020 14:19)

    # Link komentara

  51. Ukoliko i Zvezda ispadne, a verujem da hoće jer igraju antifudbal, a i imaju još dve utakmice do grupne faze, interesuje me nešto čisto informativno...da li ćemo možda biti jedina evropska zemlja koja nema učesnika u evropi (naravno da tu ne računam zemlje poput Gibraltara, Malte, San Marina, Moldavije, Lihtenštajna, Luksemburga, Andore, i tako tih koji nikad nisu ni učestvovali).
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SaleS, 25. septembar 2020 13:16)

    Стручњак, Звезда има још једну утакмицу. И да ти буде теже, неће испасти. Поправиће клупски рејтинг у односу на прошлу сезону.
    (Куп је битан, 25. septembar 2020 14:17)

    # Link komentara

  52. Ljudi umislili da su nešto što nisu. "Mi smo Partizan“, "Mi smo gromada od kluba" i slične gluposti su jedan od većih razloga zašto nemate uspeha. Niti manjeg kluba niti većih reči. Kada budete shvatili gde ste i ko ste možda i uspete da napravite neki uspeh. Do tada slobodno zavaravajte sami sebe da ste nešto što niste pa možda ostanete i bez ovog novog takmičenja u Evropi. Klub koji nije pobedio bilo koji drugi klub, a da nisu kvalifikacije, u najjačem evropskom takmičenju 40 godina nema prava da se kurči protiv bilo koje ekipe u Evropi. Što se kaže glava gore, više da se radi i uspeh će doći. Neće saopštenjima sigurno. A za vaše komšije važi da se od prošlosti ne živi kao i to da treneri početnici ne treba da se uče u Zvezdi ili Partizanu.
    (Smeh, 25. septembar 2020 14:16)

    # Link komentara

  53. Ne znam otkud zakljucak da je Sarloa los tim.

    Gledao sam utakmicu i mogu da kazem da su solidna ekipa. Da li sam razocaran igrom Partizana?

    Nisam. Jednostavno. Naisli smo na solidnog protivnika, koji je svoje sanse iskoristio. Partizan sa druge strane neke sanse nije iskoristio.
    I to je to. Da li su oni imali neke velike kikseve? Nisu. Da li ih je imao Partizan? Nije.

    Sudija je onu ruku Ostojica mogao da svira, a i nije morao. Jednostavno u 10 situacija makar 5 puta ne bi sudio. On je vec lezao, igrac je gurnuo loptu u njegovu ruku.
    (moje ime, 25. septembar 2020 14:12)

    # Link komentara

  54. Ukoliko i Zvezda ispadne, a verujem da hoće jer igraju antifudbal, a i imaju još dve utakmice do grupne faze...
    (SaleS, 25. septembar 2020 13:16)

    Na tvoju žalost, Zvezda ako prođe Ararat ode u grupnu fazu.
    (Lajavi krelac, 25. septembar 2020 14:12)

    # Link komentara

  55. Ali poslednja slika u nizu dole objasnila...najjača...najjača.
    (Mića, 25. septembar 2020 14:12)

    # Link komentara

  56. I pre meča se znalo da Partizan nema ekipu za Evropu.
    Stanojević se takođe nije snašao na startu i vidljivo je da nije napredovao kao trener.
    (Aleksandar, 25. septembar 2020 14:11)

    # Link komentara

  57. Dva su razloga, kriminal i korupcija u paketu s jedne i antitalenat za fudbal s druge strane
    (banbadava, 25. septembar 2020 14:10)

    # Link komentara

  58. Evo jos da moja Zvezda ispadne od ovih amatera pa nek se zajedno spremaju za sledece kvalifikacije,al zelimo da budu fizicki spremni za Jul sledece godine.Ko do tada ne moze fizicki da se spremi,moze odmah da ide gdje god hoce.
    (BOSS, 25. septembar 2020 14:10)

    # Link komentara

  59. Razlog je samo jedan, kod nas se ne radi ozbiljno. Fudbal nam je do srzi kriminalizovan a jedini cilj je prodaja igraca. Kada cilj bude rezultat onda cemo imati dostojne predstavnike u evropskim takmicenjima.
    (Antitalenti, 25. septembar 2020 14:09)

    # Link komentara

  60. Nema nama napretka u klupskom fudbalu dokle god se ne desi da neki klub iz unutrasnjosti postane prvak Srbije. Kada izgube Zvezda ili Partizan to je onda vanredno stanje u srpskom fudbalu. Mržnja,osude, saopštenja, povika na sudije. Nisam svojevremeno čuo niti video da su se u Engleskoj Mančester siti i Junajted,Čelzi ili Arsenal žalili na sudije kada je Lester došavši iz nižeg ranga postao prvak. To kod nas jednostavno ne može da se dozvoli i desi npr. Vojvodini,TSC-u ili nekom drugom nebitno. I što je još važno naši neprivatizovani klubovi su paraziti na grbači državnih firmi Telekoma, EPS-a i drugih. A vi se grobari i delije samo gložite bez imalo srama i šarajte po fasadama PFC i CZ.
    (Giga, 25. septembar 2020 14:02)

    # Link komentara

  61. Ja ne znam sta treba da se desi da Stojke dobije pedalu. Mislio sam da je ono protiv AZ-a kap, ali ne lezi vraze.
    Svakako smo tanki i mucimo se protiv svih, ali sa takvim golmanon bi i mnogo kvalitetnije ekipe imale problema.
    Pogledajte njegov CV, pa on nigde preko nije mogao da poveze zglavnu sezonu. Najuren je iz bukvalno svakog kluba. Čovek ne zna osnove, a jos nije dobar u glavi. Horor!
    (Volim i ja vas, 25. septembar 2020 14:01)

    # Link komentara

  62. Kakva bre privatizacija? Ko bi normalan kupio Zvezdu i Partizan. Da dođe milioner iz inostranstva i da ga ove domaće gledaju kao hodajuću kasicu prasicu. Da mu se rukovodstvo kluba i navijači smeju u lice "Radićeš šta ti mi kažemo. Ne možeš nam ništa".
    (Srki, 25. septembar 2020 13:32)
    pa on postavlja rukovodstvo i sam se finansira ako propada nek propada i to je to .....
    ako niko nece da kupi treba ih prodati za 1€ sve sa raspalim stadionima
    (tomy bgd, 25. septembar 2020 14:01)

    # Link komentara

  63. katastrofalno postavljanje stojketa za slobodan udarac , stanojevic los izbor i zamene ...
    (tomy bgd, 25. septembar 2020 13:59)

    # Link komentara

  64. U suštini, postoji samo jedan razlog za neuspehe naših klubova a to je amaterizam. Od uprava, preko omladinskih škola, do stručnih štabova, igrača, preko trenerskih škola pa sve do FSS. Neozbiljan i nepošten rad, to je glavni razlog.
    Šarlroa jeste vodeći u Belgiji, ali to je tim koji u Belgiji nije ni u prvih deset timova po značaju i trofejima ( Anderleht, Briž, Lijež, Beveren, Mehelen, Molenbek, Genk, Lokeren, Antverpen, Gent), tako da nemaju ni finansijsku ni bilo koju drugu potporu da prave neke ozbiljne rezultate, ali rade profesionalno sa onim što imaju i organizovani su kako treba. To je sav njihov uspeh. Eto, oni naprave (ili kupe, svejedno) beka koji je tri puta brži od Asana, a kamoli od naših nekretnina.
    Omonija je drugi po značaju klub na Kipru, čiji Grčki deo jedva da ima malo više stanovnika od Palilule, ali ozbiljnim ulaganjem i profesionalnim radom dodju do toga da izbace Zvezdu.
    Bojim se da smo mi, kao društvo, ispustili sve šanse da napravimo ozbiljnu državu, a šta tek onda reći o njenom najgorem delu - fudbalu. Trebalo bi da uživamo još malo, jer se više nikada nigde nećemo plasirati.
    (Futre, 25. septembar 2020 13:58)

    # Link komentara

  65. Ova slika uprave dole kao "tajna vecera".
    (istina, 25. septembar 2020 13:56)

    # Link komentara

  66. LFCC@Apsolutno tačno.
    (nosilac trampovog pera, 25. septembar 2020 13:54)

    # Link komentara

  67. Taj vredi max 8mil.
    (4k4.Dex, 25. septembar 2020 13:20)





    :)))))
    ne mogu da verujem da i dalje postoje osobe koje sadikovu cenu licitiraju u milionima, pa makar to bili i dinari?!
    (mladići borovi, devojke jele, 25. septembar 2020 13:53)

    # Link komentara

  68. Samo jedan-karma.
    (Max, 25. septembar 2020 13:52)

    # Link komentara

  69. Meni je i dalje blesav sistem da imamo predstavnika u kvalifikacijama za LŠ,a nemamo u LE. Nekako mi nema smisla.
    (Aleksa, 25. septembar 2020 13:52)

    # Link komentara

  70. Savo se sa ovom ekipom za malo prešao grupu ...
    (djole bombas, 25. septembar 2020 13:51)

    # Link komentara

  71. Partizan uopste nije podbacio, izgubio je od jacih od sebe tu nema sramote. Podbacila je Zvezda koja je izgubila od slabijih od sebe. Najveci neprijatelj Partizana je spostvena uprava sa izjavama pred svaku sezonu da se npada titula ove godine. Svakom iole realnom coveku u srbiji je jasno da od titule dok je ove vlasti nema nista. Bas zbog tog pritiska, igraci Paertizana ne mogu da daju vise od 1 gola na domacim utakmicama, a Zvezda svako kolo daje po 4-5 komada.
    (LFCC, 25. septembar 2020 13:49)

    # Link komentara

  72. Većina "komentatora" osudjuje Stanoja koji je tu 3 nedelje !!!
    Ima li mozga negde makar i u tragovima.
    Razlozi poraza su :
    Fizička nespremnost(vrlina u Srbiji)
    Nesposobnost realizacije dobrih kontri i akcija
    Sramni kvalitet polovine igrača :
    Marković, Stevanović, Urošević, Asano, Stojković...
    Sramni učinak onih koji mogu a to ne pružaju :Natho, Suma, Sadik...
    I šta biste vi experti sa ovako sklepanom ekipom.???
    Rasterati nesposobnu upravu i dovesti neke krštene igrače ako je moguće ili skenirati domaće igrače iz lige.
    Pojačati kondicione treninge uz pretnju oduzimanja dela plate za ne zalaganje ili izmišljanje povreda i misterioznih bolova čime su skloni većina profi fudbalera prevaranata na ovoj planeti.
    Pošto od svega navedenog 75% neće biti učinjeno, rešenje je ignorisati bagru i dovesti klub na prag egzistencije(jer ih vidjam svaki dan i vidim kako žive) i krenuti iz početka sa mladim snagama i ugovorima bez menadžera.
    Manje sekiracije, nisu zaslužili...
    (dekigrobar011, 25. septembar 2020 13:47)

    # Link komentara

  73. Nego, recite vi nama kada krece rsprodaja, ko sve ide i za koju lovu. Cene su drasticno pale (nikada nisu bile ni priblizno visoke onima koje su pumpali celnici Partizana, jer se potpuno jasno ispostavilo da svi ti igraci o kojima se pricalo objektivno vrede daleko, daleko manje), pa da vidimo sta ce ostati od ovih koji ce igrati ubuduce u Kupu konferencija, kako li se vec zove...
    (veliki strumf, 25. septembar 2020 13:46)

    # Link komentara

  74. imate divne sporotve za pracenje i upraznjavanje - atletski mitinzi, velike biciklisticke trke, skijanje, veliki teniski turniri... gledate i uzivate (ne vezano od Novaka), ne opterecujete se, ne mrzite nikog, ne podrzavate nespoobne fudbalere-kosarkase politikante i prevarante po klubovima niti namestene kladionice. Odrastao sam na starom JUGU na JNA, gledao i nas i njih svkog vikenda u onoj ligi i onoj zmelji, i tako sve do jula 2011 kada su gospoda uoci eliminacionog meca sa Skendrijom prodali Savica i poklonili Nastasica. Tada sam prestao iz protesta da im tolerisem unistavanje Partizana i evo 9 godina sam istrajan u tome da volim Partizan ali ovakvi moje podrske nece dobiti. Isti obrazac primenili su i neki moji drugari zvezdasi s punim pravom.
    (stari jug, 25. septembar 2020 13:45)

    # Link komentara

  75. Ukoliko i Zvezda ispadne, a verujem da hoće jer igraju antifudbal, a i imaju još dve utakmice do grupne faze, interesuje me nešto čisto informativno...da li ćemo možda biti jedina evropska zemlja koja nema učesnika u evropi (naravno da tu ne računam zemlje poput Gibraltara, Malte, San Marina, Moldavije, Lihtenštajna, Luksemburga, Andore, i tako tih koji nikad nisu ni učestvovali).
    (SaleS, 25. septembar 2020 13:16)

    Ja znam da bi vi volelu da mi ispadnemo, al realnost je malo drugačija.
    (Sasa, 25. septembar 2020 13:45)

    # Link komentara

  76. Sada je situacija jednostavna, što u teoriji i nije loše, jer će sva pažnja biti usmerena ka jednom cilju – jurnjavi za Crvenom zvezdom.
    Ako vam je ovo bio cilj, ostvarili ste ga, svaka čast. Još ako Zvezda prodje u Le, još bolje biće umorni i sl.
    (Verebi Lovra, 25. septembar 2020 13:43)

    # Link komentara

  77. Jedan jedini razlog se zove Aleksandar Stanojević.
    (Nisam čiko ja!, 25. septembar 2020 13:42)

    # Link komentara

  78. neki clanovi uprave su pojeli pare za pojacanja. Jedan deo je otisao na gazirana pica.
    (Lamar Dzekson, 25. septembar 2020 13:36)

    # Link komentara

  79. 1.Vučelić
    2.Vazura
    3.Vuletić
    4.Vučela
    5/5.Vazura-Vuleta
    (komšija, 25. septembar 2020 13:36)

    # Link komentara

  80. Da napravim jeres i kao Zvezdaš da branim Stanojevića.Prvo,čovek je sinoć napravio maksimum.Šarloa je prvi u ligi koja je za dve klase jače od naše.Dva su puta šutnuli ka golu i dali dva gola. Nesreća... Prevelik respekt u prvih 45 minuta? Pa naravno, jer igračima treba vremena da se naviknu,igraju Ling Long ligu gde 98 posto fudbalera treba da promeni profesiju.Ovi iz Belgije su ipak profi.Igrački kadar,pitanje... Da zamenite celu odbranu Partizana za obranu Topole ili Čuke da li bi bilo razlike(tu mislim i na Zvezdu čija je odbrana takođe tragična)? Natko zna,ali nije brz,Asano osim brzine nema ništa, Lazar odavno nije fudbaler,Stevanović je fizički preslab...Tu ni Klop ne pomaže.Milojević je pobeđivao bolje od Zvezde(na papiru),pa nije bilo nekima dovoljno, a uveo klub u dve LŠ. Hoće ljudi "totalni fudbal" sa Gobeljićem,Rodićem, Kanjasom,La Parom... Barem sinoć Stanojević je bio dobar,malo realnosti...
    (roten, 25. septembar 2020 13:35)

    # Link komentara

  81. Prvi razlog Markovic, decko je pogubljen i keša se, samar i mars iz kluba. Razlog broj dva mali Stevanovic koji ne znam na koju foru igra ovakve utakmice, prodati dok jos nesto mozete da uzmete ta njega. Treci razlog Stojkovic, stoji mutant ukopan na drugoj a ovaj mu skolski plasira na prvu ono svaki ozbiljan golman stize i skida, otkaz. Cetvrti, Urosevic i Miljkovic, pa onakve bekove bi ja nasao u zonskim ligama, znaci tu su jer se neko gradi preko njih. Peti i najvazniji, to vam je uprava, ne zna se ko je veci diletant od ovih sada trio VVV, nije vam valjao Bjekovic i Jovicic, e sad cete videti titule al limburga meseca. I ono malo sto je znalo, najurili ste kao miseve. Karma je cudo braco proleteri
    (Tajni detektiv Djido Mova, 25. septembar 2020 13:34)

    # Link komentara

  82. Simpaticna ekipa , nema sta... :D
    Pozdrav is Charleroi ;)
    (nedudddgi, 25. septembar 2020 13:34)

    # Link komentara

  83. Sve dog je stojkovic na golu prvo kolo da prodju je uspeh posebno se pokazao kod gola iz slobodnog udarca iz kosine nezna gde stoji jos od prosle godine trebo je u penziju.
    (Seki, 25. septembar 2020 13:32)

    # Link komentara

  84. Zašto srpski klubovi neuspevaju u Evropi to je bolji naslov. Samo stanje u našem fudbalu, loša liga, nema privatizacije, mesetarenje, u savezu se radi partijski ne fudbalski, loši treneri, loši ifrastrukastruktura. Ima toga jos.
    (Fri, 25. septembar 2020 13:32)

    # Link komentara

  85. Опростио се јер је лош...Лоши играчи.
    (Јоко, 25. septembar 2020 13:32)

    # Link komentara

  86. @Darko

    Kakva bre privatizacija? Ko bi normalan kupio Zvezdu i Partizan. Da dođe milioner iz inostranstva i da ga ove domaće gledaju kao hodajuću kasicu prasicu. Da mu se rukovodstvo kluba i navijači smeju u lice "Radićeš šta ti mi kažemo. Ne možeš nam ništa".
    (Srki, 25. septembar 2020 13:32)

    # Link komentara

  87. "Da bi nju izbegao (što je svakako želja, jer tamo neće biti najboljih timova)"

    Čitam i ne verujem... A Partizan kao i Zvezda, jaki samo tako!
    (Bane, 25. septembar 2020 13:31)

    # Link komentara

  88. @ R Stiltskin
    Komplimenti za komentar...
    Isto važi i za klub koji volim najviše na svetu,
    Sve dok se ta lepra ne skine sa lica naših klubova, ponižavaće nas boranija, kao što je Omonija, Šarlr...... itd...
    (NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD, 25. septembar 2020 13:31)

    # Link komentara

  89. Ja sam mislio da je razlog golman koji ima statistiku - jedan sut - jedan primljen gol. Taj bi i Bajern izbacio iz Intertoto kupa.
    (pause II, 25. septembar 2020 13:29)

    # Link komentara

  90. Groblje od uprave, groblje od trenera, groblje od igrača.
    Mi smo još gori i izgubićemo derbi opet. Tek mi pojma nemamo.
    Partizan je povremeno i ličio na nešto.
    (izhlapjeli starac, 25. septembar 2020 13:29)

    # Link komentara

  91. "Ali, umesto da prionu na posao i obezbede pojačanja novom treneru, u Humskoj su se na dnevnom nivou bavili isključivo ratom saopštenjima i putem društvenih mreža sa Crvenom zvezdom, Fudbalskim savezom Srbije, sudijama..."
    Po meni kljućan razlog.
    (Aca, 25. septembar 2020 13:29)

    # Link komentara

  92. Evo vam pravog razloga: Zato što je Stojković još uvek na golu. Drvo na golu bi nam više značilo nego on!!!
    (Martin savic, 25. septembar 2020 13:28)

    # Link komentara

  93. razlog je na slovo v..ima ih 3
    (bg, 25. septembar 2020 13:28)

    # Link komentara

  94. Suma je mnogo dobar momak koliko sam cuo od ljudi bliskih kluba i na njemu svi dosadashnji treneri shilje onu stvar; imitiraju trenere. Pogledajte plejadu neznalica u poslednjih 4-5 godina...Djukic,Mirkovic,Savo, te sada Stanoje...ne znas koji je gori. Rekao bih da je Stanoje najbolji, ali njegov problem je shema sa Ramadanijem, pa je opet Suma platio.
    Svaki trener Partizana mora da razume jednu stvar - SUMA MORA da igra u bilo kojoj kombinaciji. Bio raspolozen ili ne...Bio povredjen ili ne, ako on to zeli. On je ALFA i OMEGA ovom timu. Zar je to toliko tesko razumeti..??? Fudbal nije fizika. Brate, znas koji ti je najbolji igrac i on igra UVEK.
    Svakako da je uprava debelo kriva kao i onaj fanatik, ultra demagog Zeljko Pantic koji je imao uticaj na njih da dovedu 3 neznalice od trenera. Srecom da se FK otarasio tog nesretnika koji nije bas najchistiji u glavi.
    Sta Lazar Markovic vise trazi u Partizanu, fudbalu generalno..?? Ono nije ni za Teleoptik. Stevanovica prodati, ako moze da se uzme dobar evro...decko nije to sto se prica. Mali Denis izmislio ovu igru za njega.
    Natkho,SAdik je igraci za ping-pong ligu. Nikada u medjunarodnoj utakmici nisu pruzili kvalitet, narocito nabedjeni Natkho. Bukvalno ga nema. Odbarana sa muchenikom Ostojicem je KATASTROFA. Ne zna se ko je gori.
    (Marko, 25. septembar 2020 13:28)

    # Link komentara

  95. Ahahahaha, sta je problem srBskog fudbala?!
    Pa ta tema se secira vec trideset godina, a odgovor je relativno lak.
    Nikome od “fudbalskih radnika” ne odgovara da se ovakvo stanke promeni.
    Pa odlaze nam talenti jos u petlicima, i jedino to je bitno!
    (mek, 25. septembar 2020 13:26)

    # Link komentara

  96. 1. Uprava (VVV-ahahahahaha)
    2. Navijaci (sve frakcije)
    3. Trener
    4. Igracki kadar (neki im rekao a oni poverovali da su dobri)
    5. Zvezda (pojma nemam zasto ali uvek Zvezdu optuze kad Partizan izgubi)
    (Nele, 25. septembar 2020 13:26)

    # Link komentara

  97. Koga je sada briga i za jedan razlog..
    (Vlada, 25. septembar 2020 13:26)

    # Link komentara

  98. ... činjenica je da smo prošlu utkmicu prošli na penal, znanje pokazano juče i godinama u nazad je da mi ne zaslužujemo da još dugo, dugo budemo u grupi Evropskih takmičenja, svaka prića "bili smo bolji", "nismo imali sreće" skretanje je i zamgljivanje istine i zato nam se to ponavlja godinama a koliko će još znamo, dugo, dugo !
    (Dik, 25. septembar 2020 13:24)

    # Link komentara

  99. Najveci krivac za ispadanje je trener neznalica.Neigranje Sume od pocetka.Stavljenje Markovica u sredisnjem delu.Ova prilika se morala iskoristiti.Sarloa nije nista posebno.I proslogodisnji Molde je bolja ekipa od ovih Belgijanaca.
    (Krle, 25. septembar 2020 13:24)

    # Link komentara

  100. A šta znači mi smo Partizan uopšte? Posredno klubić uglavnom a u zadnjih 20 god krkela od kluba. Ne kapiram to mi smo Partizan... zato tako i prolaze.
    Druga stvar kako možete da krivite golmana za slobodnjak? Da ima dva golmana ne bi oni skinuli, čovek pogodio staricu alo bre.
    (4k4.Dex, 25. septembar 2020 13:23)

    # Link komentara

  101. Šta bre 20 mil Sadik? Jeste vi ludi? Gde može da ide za te pare nemojte se zavaravti. Ko će na njega da da 20mil? Da toliko vredi trebalo bi bukvalno sam da pobeđuje po našoj ligi. Taj vredi max 8mil.
    (4k4.Dex, 25. septembar 2020 13:20)

    # Link komentara

  102. Razlog je smena Save i dovodjenje LIAN Stanoja koji forsira potpuno drugu igru od tima koji je napravio Savo. Dodajmo da taj Stanoje od odlaska iz Partizana nije vodio klub iz iole ozbiljne lige i samim tim je propao skroz kao trener.
    (Milan, 25. septembar 2020 13:18)

    # Link komentara

  103. 1.Uprava
    2.Uprava
    3.Uprava
    4.Uprava
    5.Uprava
    (R Stiltskin, 25. septembar 2020 13:17)

    # Link komentara

  104. Ukoliko i Zvezda ispadne, a verujem da hoće jer igraju antifudbal, a i imaju još dve utakmice do grupne faze, interesuje me nešto čisto informativno...da li ćemo možda biti jedina evropska zemlja koja nema učesnika u evropi (naravno da tu ne računam zemlje poput Gibraltara, Malte, San Marina, Moldavije, Lihtenštajna, Luksemburga, Andore, i tako tih koji nikad nisu ni učestvovali).
    (SaleS, 25. septembar 2020 13:16)

    # Link komentara

  105. 1.V
    2.V
    3.V
    4.Stwnojevic
    5.Frakcije
    (Jah, 25. septembar 2020 13:13)

    # Link komentara

  106. Partizanovci ostavite Zvezdu na miru, nemojte da poredite zvezdu i partizan, i da pravdate svoj neuspeh da i zvezda nije prosla, zvezda ce ipak ici dalje preko Ararata.
    Kakva god zvezda bila igrala je dva puta LS za redom i imala po pobedu, pre toga LE, kao i ove godine.
    Nije lepo izgubiti od Omonije na penale, ali to je zivot.
    Vi se bavite vasim klubom, mi cemo da vas bockamo i osvojimo titulu i ove godine.
    (Ostavite Zvezdu na miru, 25. septembar 2020 13:12)

    # Link komentara

  107. Resenje je zakazati Skupstinu, smeniti upravu i dovesti sposobne ljude koji ce mnogo bolje da vode klub. I bez politickih primesa. A kakvu upravu imamo dobro i postojimo.
    (Milos, 25. septembar 2020 13:10)

    # Link komentara

  108. Fenomen, 25. septembar 2020 12:51)
    Ne branim Stanojevića, ali veliki broj naših trenera skače pored aut linije ( Lalat, Deki, Sava...)
    To je dokaz da oni još trebaju mnogo da uče da bi bili pravi i veliki treneri.
    (keppa, 25. septembar 2020 13:10)

    # Link komentara

  109. Prvi
    Nemaju pojma...
    Dalje!?
    (shone, 25. septembar 2020 13:09)

    # Link komentara

  110. Партизан на терену дјелује коректно ,и једино напад дјелује реално за озбиљнију реконструкцију ..Није ни лоше усмјерити сву пажњу на титулу , то је приоритет ...
    (митар пфк, 25. septembar 2020 13:08)

    # Link komentara

  111. Mislim da je, osim što je pogriješio što Suma nije igrao od početka, Stanojević dobro postavio igru i izvukao skoro pa maksimum iz ovih igrača. Ne znam šta očekujete od tima kome Miljkon igra beka, a na sredini su Šćekić i Zdjelar?! Pola igrača nema snage ni za 60 minuta.
    Uspjeh je ako Partizan bude drugi ove sezone.
    (Svarožić, 25. septembar 2020 13:08)

    # Link komentara

  112. Kao prvo: Ne davati im novac iz budžeta.
    drugo: U upravi bez politike i političara
    treće: privatizacija
    četvrto, najvažnije: nagrađivanje rezultata, stimulacija i motivacija.
    (Darko, 25. septembar 2020 13:08)

    # Link komentara

  113. Evo 5 pravih razloga:
    1. Smatraju da su saopštenja/priopćenja važnija od tima i njegove igre.
    2. Smatraju da se nepostojećim penalima i izmišljenim crvenim kartonima za protivničke igrače mogu nadomestiti loš tim i loša igra.
    3. Smatraju da je mržnja preko glavnom konkurentu, koji je pritom svetski i evropski prvak dovoljna da oni ostanu na funkcijama i primaju plate.
    4. Smatraju da je dovoljno da izvrše pritisak na sudije i da motivišu igrače da ne budu poraženi u derbiju, kako bi se njihov rezultat smatrao dobrim, iako imaju 30 bodova zaostatka svake sezone.
    5. I na kraju ali ne i najmanje bitno, to što smatraju da im je dovoljno da plate 20-ak botića koji imaju po 5-6 nicka, sa po jednim sendvičem, koji će ih podržavati u komentarima, a da plate jeftine novinare koji će ih podržati u nekim slabo gledanim i štampanim medijima, a kvalitet tima i igra nisu bitni.

    Na kraju krajeva, sve se svodi na nesposobnu VVV upravu, koja će zasigurno niti proglašena šestom zvezdinom zvezdom!
    (Analitičar, stariji partizanovac, 25. septembar 2020 13:05)

    # Link komentara

  114. Ja sam navijač Partizana i kažem da mi i nismo za bolje od Konferenciske lige. Svi naši klubovi su za tu ligu. Srbija kao reprezentacija je 0 od tima, nikakva igra, klubski fudbal očaj, ništa. Iz ovog može da se ispliva samo ako se državno fudbalska mafija skloni iz fudbala ili sporta! Dok se jedan klub forsira, pomaže i gura na nivou države tu sporta nema. Tako je u fudbalu, košarci, vaterpolu. Dok nema prave borbe, nema ni pravih boraca. Videćete da će i ta Konferenciska liga da bude prejaka za naše klubove. Mi smo šminka,maska.
    (Sasho, 25. septembar 2020 13:05)

    # Link komentara

  115. @iber Hahaha videli smo nastupe malog kluba u Albaniji, pa na Kipru, bili su tu ranije razni Luksemburzani itd. Klub koji tom istom Partizanu ne moze gol da da. Klub koji dobija najlakse protivnike na zrebu, ta 'sreca' tesko da moze da bude vise slucajnost, a skinut su im oni koji bi ih sigurno izbacili.
    (Danica, 25. septembar 2020 13:01)

    # Link komentara

  116. Ne moze se sa stapa i kanapa, a za to je odgovoran FSS jer nemamo regularno takmicenje. Kad prvak Srbije bude bio neko sa (i uprkos) 5 poraza u sezoni, onda cemo moci da pricamo o necemu. To sto je prvak odlucen dekretom vec 4 godine steti svima, ukljucujuci i tog prvaka. Ali svi znamo da od regularnosti nece biti nista, jer su suvise velike pare namerene u privatne dzepove, i suvise su veliki politicki interesi... A sto se tice nase igre, nije bila katastrofalna, ali opet smo igrali sa igracem ili dva manje. Markovic ocigledno ne sme da udje u duel ni kad napada, a ni kad se brani, a Sadika je belgijski stoper totalno onemogucio i morao je biti zamenjen sredinom drugog poluvremena... Ne moze fudbalski klub da zivi od uspeha u evrokupovima. Mozda ta konferencijska liga za nase klubove i nece biti tako losa. Svejedno, sad sav fokus na prvenstvo, pa sta bude bude...
    (Violeta Markovic Ljubicica, 25. septembar 2020 13:01)

    # Link komentara

  117. Šarlroa je sada prva u podeljenoj ligi Belgije, videće te gde će da budu na proleće !!!
    (Grada, 25. septembar 2020 13:00)

    # Link komentara

  118. To je ono o ćemu se priča čitave ove sezone Markovič udara suprotnog igrača nogom i odma pada kao pokošen naravno,da ovde nisu naivni pa da sviraju penal u kontrafaulu za partizan što bi se uz našoj ligi desilo 100.posto dosta i ruke kad dignu igrači Sudija pevajuči sviraju penal a taj Markovič nemože više nigde igrati sa tim pravoliniskom trčanju po čemu su on i Asano poznati po ničemu trči i smej se dobro je neko zapazio u komentarima posle utakmice plaše se trkača Markoviča i Asane,ko crvenkapice nebitno što neznaju ništa sem trčati ko Markovič pravoliniski.
    (slaviša šmigič, 25. septembar 2020 12:58)

    # Link komentara

  119. u timu gde markovic sa stomakom kao da je u 8. mesecu igra 120 minuta, nisu krivi igraci nego uprava. prosto. jos kada kazemo da je jedina moguca zamena lola...
    tim bez izmena.
    nije kriv milosevic, nije stanojevic, nisu igraci. prosta matematika
    (Ako su ruze, procvetace..., 25. septembar 2020 12:57)

    # Link komentara

  120. los nam je tim nije to Bežanija i Čukarica nego klub koji želi da igra u evro kupu .kao Sevilla juče protiv FC bayerna ali naša liga je slaba i sve dok se nešto ne desi da ima odlicni timovi igraju onda je nešto miguce
    (erik, 25. septembar 2020 12:57)

    # Link komentara

  121. Jedan od razloga je i golman, Stojković nije u formi odavno, slabo trenira, ne igra u prvenstvu, teret za tim. Treba ga se otarasiti i gajiti mlade (već ga imaju) golmane. Ni Lazar Marković ne ispunjava epitet velikog pojačanja, suviše zaljubljen u sebe sa prosečnim sposobnostima, lenj, neambiciozan ...
    (Persona, 25. septembar 2020 12:56)

    # Link komentara

  122. kakvih pet razloga samo je jedan. U ling long ligi sviraju se nepostojeći penali, dele se kartoni i isključuju igrači protivnika padaju kao krušeke i čekaju sudiju da reši utakmicu. Nisu navikli da igraju. Igraju se prijateljske kada daju koliko hoće golova puni samopouzdanja a kada se igra ovakav meč tu ne znamo gde bijemo. Vovjvodina i TSC su pokazali put oporavka.
    (Mirko, 25. septembar 2020 12:55)

    # Link komentara

  123. Stanojević je za Savu amater!
    (King of Snake, 25. septembar 2020 12:54)

    # Link komentara

  124. Nisu nam dosudili penal. Sve utakmice igramo kao da treba drugi umesto nas da da gol.
    (Stanko, 25. septembar 2020 12:52)

    # Link komentara

  125. Budimo realni...aktuelni igracki kadar je slab, a novi trener je katastrofa. Iritantno je njegovo skakutanje pored aut linije kao da je upravo on izmislio fudbal. Tako se ne ponasaju cak ni kosarkaski treneri koji imaju vise razloga za tako nesto. Ekipa se sprema prije utakmice, a kada mec pocne trener je tu da izvrsi manje korekcije, a ne da davi svakog igraca koji ima loptu u posedu. Igraci sa loptom su vise gledali prema klupi nego prema golu protivnika. Izjavama u stilu mi smo gromada samo je usao u kolo foliranata iz uprave koji stalno lansiraju pricu o nekakvoj velicini kluba. Ta velicina se dokazuje na terenu, a ne u izjavama i saopstenjima. Partizan je trenutno mali klub i daleko od bilo kakve gromade, a Stanojevic je alibi trener koji je podoban "gromadama" iz uprave.
    (Fenomen, 25. septembar 2020 12:51)

    # Link komentara

  126. PFC treba da dovede bar 2-3 poooostena pojacanja. Dva beka, i napadac pod hitno. Krila jos mogu.... al na zimu i njih menjati.
    Ovu sezonu iskoristiti za promociju naše dece, sto vecu minutazu za Stojkovica, Čolića...
    Sto se preostalih 4 problema tiče, oni su proistekli iz ovog gore navedenog.
    Pojačanja pod br 1...
    (Deyan X, 25. septembar 2020 12:51)

    # Link komentara

  127. Igrači se ne prave sa 20+ godina. Najbolje trenere u mladje kategorije ako već nije kasno. Najveća krivica ide upravi. Godinama se potpisuju ugovori sa polu-produktima i evidentno je da kvalitet opada svake godine. Kada na to dodamo eminentne sportske radnike koji hvale i dižu u nebesa rezultate vredne žaljenja, ( primer Zvezde i Partizana u Evropi kada su bili topovsko meso) dobije se šta se dobije. To je naša realnost i ako se ne podvuče crta biće još gore.
    (Dragan, 25. septembar 2020 12:49)

    # Link komentara

  128. Jedan od razloga razni izmisljeni penali u LingLong ligi.
    (Ured, 25. septembar 2020 12:48)

    # Link komentara

  129. Razlog broj 4 sklanjalice po linglong terenima nedostatak jakih utakmica.
    (ko sta, 25. septembar 2020 12:47)

    # Link komentara

  130. Jedan jedini razlog: sklapali su saopstenja umesto da sklapaju tim.
    (ko-ometator, 25. septembar 2020 12:44)

    # Link komentara

  131. Ovo je sada veliko olakšanje za upravu.
    Ne mora Vučela i Vazura da se cimaju i lete za Švicu.
    Ne mora Vuletić da piše žalbe na Engleskom.
    Ne mora da trošimo pare za Avion, Hotel, transport tima do stadiona i nazad.
    Ne mora da se proveravaju pasoši i test za Koronu.
    Ma ovo nam je super!
    (Kobi, 25. septembar 2020 12:43)

    # Link komentara

  132. Jadan je i bedan naš fudbal kada su Omonija i Šarlroa nepremostive prepreke za naša dva najtrofejnija kluba! Možete da stavite ~da ne kažem gde~ i KŠ 1991 i finale KŠ 1966. Jad i beda, u čijim upravnim odborima sedi banda, koja decenijama misli da se živi od stare slave. Naša liga je u rangu Albanske, Bosanske, Estonske, Litvanske! Zvezda i Partizan su na nivou najveće Evropske boranije i po rezultatima i po prikazanoj igri!
    (Srki, 25. septembar 2020 12:43)

    # Link komentara

  133. Uprava cela i Sadik. Jalov napadac koji ne vredi nicemu. Par dobrih igraca i Sasa trener i to je to.
    (NR, 25. septembar 2020 12:40)

    # Link komentara

  134. Jedan jedini razlog.
    Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada.
    (LULE, 25. septembar 2020 12:40)

    # Link komentara

  135. Немам посебно високо мишљење о Станојевићу. За разлику од Сава Милошевића, Станојевић је тренер. Какав-такав али је тренер, а Милошевић о том послу не зна ништа. Односно, можда је нешто и научио за две године у Партизану. Уосталом, зато је и доведен - да се учи.
    (оће то, 25. septembar 2020 12:40)

    # Link komentara

  136. A koja euforija kada je objavljeno da se Stanojevic vraca.Hahaahahaah.
    (Back in Black, 25. septembar 2020 12:39)

    # Link komentara

  137. Primetio sam da konstantna opasnost po Partizanov gol predstavlja golman i to pocne da luduje od 70.minuta. Sta li mu se desava u glavi samo on zna. Ja sam sa Rudnika video da ce da padne go. On pocinje da gubi orjentaciju, rastojanja su mu problem i procena nula.
    (zelim da istrcim maraton, 25. septembar 2020 12:38)

    # Link komentara

  138. Loš trener
    Loš Sadik i Asano
    Loša kondicija
    Loš mentalni sklop
    NAJLOŠIJE OD SVEGA GOLMAN!!! Još od Az Alkmara prošle godine...
    ...o upravi neću trošiti reči-KATASTROFA
    Savu Miloševića ćemo od blata praviti...on bi ove Belgijance s pola snage nadigrao...
    (Nikad nikome izvini, 25. septembar 2020 12:38)

    # Link komentara

  139. ma bre bolji su bili za 1 gol i to je to sta sad se pravite pametni izvodite zaključke, to sada svako zna , to ste trebali reci par dana pred utakmici...bolji tim ide dalje. tačka.
    (SUNĐER BOB, 25. septembar 2020 12:37)

    # Link komentara

  140. A ja mislio da su ispali jer su primili više golova nego što su dali...baš je komplikovan taj fudbal...
    (Kod nas sve kontra, 25. septembar 2020 12:37)

    # Link komentara

  141. Niste naveli jos jedan ozbiljan razlog. Ne shvataju da su mali klub da su ispod evropskog proseka. Umislili su da su velicina. Svi kao papagaji ponavljaju :" Mi smo Partizan". Pa sta ako ste Partizan. Spustite se na zemlju konacno.
    (Iber, 25. septembar 2020 12:36)

    # Link komentara

  142. Sarloa je ekipa koja je osnovana pre 116 godina i koja nije osvojila ni jedan jedini trofej.Najveci uspeh u evropskim kvalifikacijama je trece kolo 2015 kada su ispali od Zorije 5-0.Jucerasnji rezultat im je najveci u istoriji kluba
    (Sportski_analiticar, 25. septembar 2020 12:36)

    # Link komentara

  143. Razlog broj 7 sklanjalice po linglong terenima nedostatak jakih utakmica.
    (Morgan, 25. septembar 2020 12:35)

    # Link komentara

  144. Stanojeviću ne leže timovi na slovo Š. To je problem
    (mićko, 25. septembar 2020 12:35)

    # Link komentara

  145. Piše se Stanojević je kriv, ali nije. Od trenutka kada je stigao video se pozitivni pomak u igri, pritisak na zadnju liniju protivnika, tečnija igra. Međutim, gde leži problem? Ono što Stanojević želi iziskuje dobru fizičku pripremljenost, što Partizan sada nema. Naviknuti na slabe superligaške utakmice, fizička sprema nikad gore. Uz to, Stanoje nema igrače koji mogu da materijalizuju ono što želi. Veoma limitirani igrači, bez velike mogućnosti napretka. Mada, verujem da će igra biti sve bolja, ali već je veliki minus na tabeli, a i Zvezda maltene nema gde može da izgubi bodove zbog različitih razloga.
    (KingKong, 25. septembar 2020 12:34)

    # Link komentara

  146. Pare nisu problem, para nema...kaze jedna stara.
    Problem je uprava koja se uporno i uspesno sklanja
    i izvlaci. Svi su krivi samo oni nisu i ta prica o “kradjama” uspeva kada se igra protiv CZ, ekipa se nalozi, ali protiv svih ostalih kada vise ne pali ta prica, corak
    (Che, 25. septembar 2020 12:32)

    # Link komentara

  147. odmah prodati Sadika dok može da izvuče tih 20 milki, Stevqnovića ostaviti jer će njegova cena još da poraste i prodati Sumu za 10 tak miliona da se klub stabilizuje i vrate dugovi
    (Mirko, 25. septembar 2020 12:31)

    # Link komentara

  148. Samo 5? Rekao bih minimum 12 sa trenerom na celu :)
    (Nskb, 25. septembar 2020 12:29)

    # Link komentara

  149. Uprava
    Uprava
    Uprava
    Politicka Struja
    Trener
    (ho hi, 25. septembar 2020 12:28)

    # Link komentara

  150. Golmannn je problem, brani covek koji ne zna osnovne stvari, a plus sto je omatorio i izgubio reflekse....sklanjaj ga sa gola , neka niko ne brani
    (air jordan, 25. septembar 2020 12:25)

    # Link komentara

  151. Hvala agilnoj upravi!
    Sada jedno nakićeno saopštenje da nam objasne da je ovo u stvari posledica stranog faktora.
    (Aca, 25. septembar 2020 12:25)

    # Link komentara

  152. Jedan je razlog. Zove se Aleksandar Stanojevic. Tek ce da pravi stetu.
    (PECKO PIVO, 25. septembar 2020 12:24)

    # Link komentara

  153. Razlozi su vrlo jednostavni:

    - Šarloa je bolja i jača ekipa
    - Stanojević je trener koji godinama nema razultate i nastavlja tako
    - Uprava ubeđuje da Partizan ima Sadika od 20 miliona, Asana od 15 i sl. pa to uzrokuje prevelika očekivanja
    - Očajan prelazni rok
    - Loš kondicioni trener ( 80% primljenih golova u svim takmičenjima Partizan ima nakon 80. Minuta )

    itd itd
    (joy, 25. septembar 2020 12:23)

    # Link komentara

  154. 1.Nemamo kvalitet
    2.Uprava
    3.Belgijanci imaju bekove
    4.Stanojevic i Markovic
    I konferencijska liga je za nas jer mi i jesmo 3 liga fudbala TO MISLIM NA SVE KLUBOVE...jer Lucani i Vozdovac mogu da pobede samo Maltu a CZ I FKP mogu do LŠ 4x za 30 godina
    (gremlin, 25. septembar 2020 12:22)

    # Link komentara

  155. Zato što je loš.
    (Loooka10, 25. septembar 2020 12:21)

    # Link komentara

  156. Oni su dali dva gola a mi jedan, to je razlog.
    (Kum Žoržo, 25. septembar 2020 12:19)

    # Link komentara

  157. Protivnik bio slabiji? Pa to niste pričali pre par dana, kad su tukli Genk i 6/6 u prvenstvu sa gol razlikom 12-2. Oni jesu mnogo bolji tim, sto se videlo u prvom poluvremenu, ali zatonu drugom se videlo kako Partizan igra, inkad bi tako igrao non stop, i u prvom poluvremenu i u domaćem prvenstvu, svašta bi mogli da urade. E sad, to sto se Sumi, Sadiku ne igra protiv Surdulice i Novog Pazara recimo, to trrba sankcionisati i otpustiti. Nisu oni ovde da igraju samo Evropu a domaće prvenstvo ko j.... Zato se ne smemo oslanjati na strance, ili jednostavno napraviti bolju ligu, 19 klubova sa dobrim stadionima, reflektorima i 4 kruga nek se igraju. A ne sa se neki Suma ili Kanga lome po livadi u Surdulici. Kazu, kakav fudbal takva i država.
    (Štrudla, 25. septembar 2020 12:19)

    # Link komentara

  158. 1. Loša uprava
    2. Loš stručni štab
    3. Loši igrači
    4. Igranje bez navijača
    5. Pad omladinske škole
    (vitamin, 25. septembar 2020 12:19)

    # Link komentara