1. Nama fale 2,3 igraca visoke klase i onda bi mogli da se nosimo sa Standardom i slicnim.Ovo sto imamo je jedna malo bolja linglong ekipa,svakako je ovo maksimum za nas.Ako drzava vec daje Zvezdi veliku lovu mislim da bi bilo mnogo bolje da to podeli ekipama koje igraju Evropu,recimo da su Tsc,Cukaricki i Vojvodina dobili po 2 miliona za pojacanja sigurno bi bar jedan usao a mozda i sva 3 u ligu evrope i odma bi vratili te pare a digli bi koeficijent.
    (ns boy, 25. septembar 2020 15:28)

    # Link komentara

  2. Vosa standard.
    (yxcvbnm, 25. septembar 2020 08:01)

    # Link komentara

  3. Све честитке за Вошу и храбру игру. Нажалост ове године ће Србија због испадања клубова назадовати и тако се још више удаљити од могућности да у скорој будућности има два представника у квалификацијама за ЛШ.
    Збогом и путуј Европо.
    (Рајко Четник, 25. septembar 2020 07:10)

    # Link komentara

  4. više sam video fudbala kod Vojvodine,nego na Bajern Sevilja.
    (vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 25. septembar 2020 01:01)

    # Link komentara

  5. Baš šteta za Vošu navijao za njih i po igri i zalaganju nisu se obruka li svaka čast igračima pa treneru Lali koji isto dobro odradio utakmicu.

    Standard , srećno u nastavku!"
    (Poštovalac igre, 25. septembar 2020 00:47)

    # Link komentara

  6. Šteta za Vošu zaista! Odigrali su večeras hrabro i dostojno reprezentovali srpski klupski fudbal. Nadigravali su se hrabro za objektivno jačim timom i izborili produžetke u kojima su nažalost poklekli. Izvukao je Lalatović zaista sve iz ove ekipe i opdigrao mušku utakmicu, Uostalom, to je Lalatović naravno, on nije sklon kalkulisanjima, uvek igra hrabro i napadački, to mu je temperament. Da ne beše onog nesrećnog penala ko zna na koji bi se način završila ova utakmica. Ali ne treba očajavati Voša je bila super večeras, sve čestitke crveno-beli iz Novog Sada za ovu partiju večeras i glavu gore!
    (Oposum, divna životinjica, 24. septembar 2020 23:44)

    # Link komentara

  7. Konstantin, 24. septembar 2020 22:55,Markobg, 24. septembar 2020 22:30),(Директоре мој добри и поштени, 24. septembar 2020 22:47)
    Da dodam, moji klinci igraju fucu jednoj veoma poznatoj skoli fudbala u Bg-u (a nisu ni Zvezda ni Partizan), ono cisto da se isprazne i istrce i budu zdravi. Ono sto sam video na utakmicam decijih liga i treninzima je da vam se zgadi fudbal. Koliko roditelji uticu na trenere, tipa koje ce dete da igra u kojoj ekipi na ligi i na turnirima, pa ko koga poznaje, favorizovanje dece ciji su roditelji ko "ortaci" sa trenerima, dernjanje roditlja na decijim ligama....To je odraz stanja u drustvu. A ako je tako u tako ranom dobu, sta onda reci za starije uzraste i profesionalce? Kazu nedostaju nam bekovi, pa kako da ih ima kad je selekcija uzasna, trenerski zaostajemo mnogo, treninzi su smesni, gledajte na Youtube-u kako igraju deca istog uzrasta u Engleskoj ili Nemackoj npr u odnosu na nase. Pa nije za porediti.
    (Rajko, 24. septembar 2020 23:30)

    # Link komentara

  8. Lalat je dobar trener ali dzaba kad je fijuk..
    (Pojedinci stvarno nemaju blama, 24. septembar 2020 23:29)

    # Link komentara

  9. Savu Milosevica da pravimo od blata! Prosle godine je pravio cuda sa ovom istom ekipom. Lalat pobedjuje samo u Srbiji,Stankovic plasljiv a ima jaku ekipu. Stanoje defananzivan trener. Nisu zasluzii novi stadion, Kakav Kokeza kakav Vazura ...
    (zemunski kej, 24. septembar 2020 23:11)

    # Link komentara

  10. brate Zex ,mislis na ovu skupu Zvezdu koja u jednoj od retkih nenamestenih utakmica u nasoj ligi protiv Partizana redovno gubi u derbiju...jel na tu Zvezdu mislis?A ta ista Zvezda redovno gazi Vojvodinu i Radnicki Nis godinama ,bez problema...E vidis da se malo pomuče i sa nekim drugim klubom ,osim Partizana,ne bi ispali od jadne Omonije...
    (Milanče, 24. septembar 2020 23:04)

    # Link komentara

  11. Ajte bre ljudi unistio nas je ovaj sistem jedne utakmice zbog korone i to skoro svi nasi igrali u gostima i to niko nije izgubio u regularnom delu. Da je bilo revansa kao ranije dva kluba bi sigurno prosla dalje.
    (vld, 24. septembar 2020 23:01)

    # Link komentara

  12. Ovo kolektivno ispadanje je neviđena sramota. OK, belgijska liga je kvalitetnija od naše, pa možda i kiparska i rumunska, ali 0 od 4, ne valja. Ulažu se za naše uslove visoke cifre u te klubove, rezultati sramotni. Daj više naučite decu kad počnu da treniraju da je suština fudbala dati gol, tući se kolektivno desetorica u odbrani i kad se uzme lopta prebaciti je na protivničku polovinu terena za 7-8 sekundi. Obavezno uvesti kaznene bodove za prevremeno ispadanje iz evrokupova, po -6 bodova ove sezone za Partizan, Vojvodinu i TSC, za Zvezdu isto ako ne uđe u Ligu Evrope. Na drugi način neće doći do otrežnjenja u našem fudbalu, evrokupovi su najvažniji i jedina referenca uspeha, koga briga za nameštenu ligu. Naši timovi su do sada jedino apsolvirali spektakularna ispadanja. Kako se stalno nama događaju seljački crveni kartoni, penali i slično? Partizan i Zvezda su bar u sezonama 2017/2018 i 2018/2019 donosili neke bodove, ovo sada je kolektivna bruka.
    (Konstantin, 24. septembar 2020 22:55)

    # Link komentara

  13. Milance
    Sta bre mlatis?sta je namesteno?Zvezda ima najbolju ekipu i najskuplju sta ima ko da namesta, Vojvodina odigrala odlican mec i nije zasluIzila poraz.Zvezda jedina bila bolja od rivala i remijem ispala kao i Tsc.Partizan rutinski ispao.
    (zex, 24. septembar 2020 22:51)

    # Link komentara

  14. Svaka čast Vosi i Lalatu - definitivno ubedljivo najbolji trener lige! Vosa ima 10 puta manji budzet od Zvezdeci Partizana ali njeni igrači deluju spremnije! I igraju lepo, bore se! Šteta sto nisu prošli.
    (veliki strumf, 24. septembar 2020 22:49)

    # Link komentara

  15. nista nije standard bolji,vosa propustila sanse pred kraj isto kao i partizan,da je bilo revansa svi bi prosli ukljucujuci i zvezdu protiv omonije,ovako opet zveda u gostima sto je velika sramota,kakav je to zreb,obogaljili su sve nase klubove
    (milos, 24. septembar 2020 22:49)

    # Link komentara

  16. Свака част Лалатовићу, за енергију коју улаже и поседује, момцима свака част, али то ипак није довољно, ми смо само добар генетски материјал и имамо срце, али све остало је погрешно, система нема, селекција играча погрешна, где су деца Војводине, и да су играла било би више него смешно.Ко одговара за ово стање, ко се бави млађим селекцијама...
    (Директоре мој добри и поштени, 24. septembar 2020 22:47)

    # Link komentara

  17. Veliki problem svih nasih klubova je to sto ne znaju da igraju regularne utakmice ....u nasem prvenstvu su 90 posto meceva namesteni i zato nasi nemaju potrebnu koncentraciju do kraja...i ovo je ziva istina...nazalost...
    (Milanče, 24. septembar 2020 22:42)

    # Link komentara

  18. Ja kad sam napisao pre 15-20 dana da slaninari ispadaju odmah,gomila minusa.
    (Milojko, 24. septembar 2020 22:41)

    # Link komentara

  19. Šteta za Vošu ! Dobri su ... šteta !
    I drugi naši klubovi su odigrali solidno , ali malo nam fali za " sreću " !
    (Posmatrač, 24. septembar 2020 22:41)

    # Link komentara

  20. Voša da ima samo Sanoga i Sadika, prošla bi ove belgijske mesare lagano. Ne može se bez čvrstine i iznošenja lopte na sredini i napadača koji ne otvara prostor i ne vuče kontru. Lalat iscedio maksimim od objektivno prosečnog tima. I pored svega moglo je i do pobede, posle i do penala. Taktički odlično stajali, borbeni, hrabri, samo fali suvog kvaliteta. Stvarno velika šteta.

    Čestitke Vojvodini i Lalatu, muško šibanje.
    (jako i do samog kraja, 24. septembar 2020 22:40)

    # Link komentara

  21. Vise sam video fudbala za 10minuta Bajern_Sevilja nego za 2 prethodne utakmice plus produzetci.
    (milos, 24. septembar 2020 22:40)

    # Link komentara

  22. Šteta za Vošu ! Dobri su ... šteta !
    I drugi naši klubovi su odigrali solidno , ali malo nam fali za " sreću " !
    (Posmatrač, 24. septembar 2020 22:40)

    # Link komentara

  23. (Mikii, 24. septembar 2020 22:33)
    Zvezda još igra
    TSC, Partizan i Zvezda ispali bez poraza
    (ja sam ja, 24. septembar 2020 22:40)

    # Link komentara

  24. Vrh fudbal!
    Vosu sudija upropasti...
    (Bob, 24. septembar 2020 22:18)

    Normalno. Niko nije ni pomislio da je sve bilo cisto kad srpski klub izgubi.
    (Mikii, 24. septembar 2020 22:39)

    # Link komentara

  25. Mislim da se preuvelicano pljuje nas fudbal, doduse najvise tome doprinose saopstenja iz nasa dva najveca kluba, njihov lopovluk i navlacenje.
    Kad bi se to zaustavilo, uz nesto bolju infrastrukturu, mislim da bi bili jako konkurentni skoro svim ekipama osim onih iz vrha liga petice. Mislim da kad bi utakmice bile regularnije - pri tome mislim na sudjenje protiv ekipa kojih igraju Zvezda i Partizan da bi svi bili na dobitku, manji klubovi bi napredovali, a dva blizanca bi onda shvatili sta znaci takmicarski fudbal pa kad izadju u Evropu ne bi cekali da im neko nesto pokloni.

    Belgijska, grcka, austrijska, svajcarska, cak i holandska (sa izuzetkom Ajaksa), turska i ruska (sa izuzetkom Zenita) liga nisu nista bolja od nase, s obzirom na ulaganja kao sto je vec neko napomenuo, najbolji klub je negde u rangu naseg sampiona (isto se provede, cak i losije kad nastupi u LS)
    Njihova prednost je marketing, lepsi stadioni, i odsustvo "saopstenja", klupskih emisija, analize nedosudjenih auta, korni, penala sto nasem takmicenju daje seoski karatker..

    Vojvodina jako solidna, TSK sasvim pristojan nastup, Zvezda i Partizan prilicno razocarenje, ali se opet vidi da su kvalitetniji od svih protivnika sa kojima su igrali.
    Treba reci i da su nase ekipe u gostima katastrofa, sto je opet posledica polu-prijateljskih utakmica na domacoj sceni - mislim da ih je zreb pogledao za domacinstvo ili da se igralo na dva meca - Zvezda i Partizan bi sigurno prosli dalje
    (Marko, 24. septembar 2020 22:38)

    # Link komentara

  26. Kakva dva centaršuta desnog beka Voše, toliko dugo nisam video u našem fudbalu da sam zaboravio da je to sasvim uobičajena stvar u fudbalu.
    (CJC, 24. septembar 2020 22:37)

    # Link komentara

  27. smejurija od naseg fudbala se nastavlja. sad jos ararat da odradi posao pa mogu svi kod kokeze da vide umovi sta nam je dalje ciniti da se svedemo na nivo Brodarca posto je to nivo njihove price.
    (pp, 24. septembar 2020 22:37)

    # Link komentara

  28. Nema se sta zameriti Vosinim igracima,borili se,malo je falilo.Smesan penal za Standard,vrlo moguce da nije bio.Vosa do smrti!Uvek uz tebe!
    (Srpska Atina, 24. septembar 2020 22:36)

    # Link komentara

  29. Auu steta za Vojvodinu i za onu sansu na kraja sto nije usla
    (Krle, 24. septembar 2020 22:35)

    # Link komentara

  30. Neiskustvo nas je koštalo,ali i odluke sudija,koje je bilo katastrofa i za jedne i za druge. Voša kao klub ne može funkcionisati samo sa jednim napadačem kao što je Mrkaić... Boli poraz,ali ovo je bitno iskustvo za narednu sezonu!
    (NSslaninar, 24. septembar 2020 22:34)

    # Link komentara

  31. Zvezdas sam ali obrni okreni najbolje utiske u evrokvlifikacijama ostavili su Vosa i TSC.A moja Zvezda i Partizan su uzasno bledi i otvoreno mozemo da pricamo o regularnost Linglonglige. Vojvodina i TSC su svoje meceve odigrali hrabro i bezkompromisno i relativno otvoreno. Zvezda i Partizan smuseno i bezidejno i ma koliko se silili nisu pokazali nista.
    (Gastos, 24. septembar 2020 22:34)

    # Link komentara

  32. šteta ako ispadnu. nemamo sreće ove godine, Zvezda, tsc, Partizan, svi nesrećno ispadoše.
    (Dušan, 24. septembar 2020 22:22)

    Svi zasluzeno ispadose.
    (Mikii, 24. septembar 2020 22:33)

    # Link komentara

  33. ne znam da li ste vi ljudi svesni da nasim klubovima fali toliko malo da se takmicimo sa npr belgijancima, koji ulazu deset puta vise novca od nasih klubova.. Samo par igraca kvalitetnih, recimo. Vosi fali plej pravi, dribler, brzo krilo i napadac. Partizanu bekovi. Povecajte dozvoljeni broj stranaca, nema smisla vise.
    (rodjaksasela, 24. septembar 2020 22:11)

    Nije to baš tačno. Njihovi timovi posluju po tržišnom principu, niko im ne poklanja pare iz budžeta ili oprašta dugove za struju, i igraju u ligi gde je sudjenje mnogo bolje. Takodje, i njima svakog iole talentovanijeg igrača kupe veliki klubovi pre nego što sazri. Kao što smo videli večeras, ni Lijež ni Šarlroa nisu neki bauk, ali igraju organizovanije, brže i fizički su spremniji. Takodje, igraju napadački fudbal. Ovaj Lijež je bolji od Partizanovog protivnika, i verovatno će osvojiti prvenstvo.
    A srpski fudbal je srednji vek, bezidejno, neinteligentno silovanje lopte i prostora.
    (Mali Hijavata, 24. septembar 2020 22:33)

    # Link komentara

  34. Vojvođanski timovi i ako su ispali ostavili su bolji utisak ove sezone.Steta za Vodu i TSC, sa najminimalnijim budžetom, su odigrali bolje nego blizanci ove godine
    (optimista, 24. septembar 2020 22:31)

    # Link komentara

  35. Bice od naredne sezone treca evropska liga za klubove kojima nije mjesto u ligi evrope. Bice bolje tamo
    (autocorrect off, 24. septembar 2020 22:30)

    # Link komentara

  36. Naši klubovi to je sada jasno nemaju i pored toga što zadnjih godina ranije počinje liga, snage da izdrže igru od, po potrebi 120 minuta.
    Zvezda je prošle nedelje stala u 70. minutu , Partizan večeras krštenu akciju u dva produžetka nije imao
    Drugi ozbiljan problem našeg fudbala je igra po bokovima.Evropa se ne moze igrati sa igračima tipa Gobeljica i Uroševića koji ne znaju da centriraju i protrče igrača u direktnom duelu.Ili Rodićem koga već sredinom drugog poluvremena hvataju grčevi što je posledica nespremnosti.Sredina terena nam je po pravilu prespora pa kada se zna da su nam bekovi neupotreblljivi igra se bezidejno i šanse teško stvaraju. Takođe za duboku analizu je i to što naši klubovi ne znaju da čuvaju ili igraju na rezultat.U sve 3 utakmice pa i onoj koju je igrao TSC po pravilu su bolje igrali u trenucima kada su bili u rezultatskom zaostatku.Čim bi uspeli da izjednače , po pravilu i igra više nije bila "tečna", staje se na loptu, kao čuva se nerešen rezultat!?!, sprovode neke taktičke zamisli velikih trenera u situaciji kada se igra jedna utakmica a pritom znaš da nemaš snage za produžetke. Stvarno neobjašnjivo ali to je pomalo i poimanje fudbala na naš način jer tako složićemo se nam i reprezentacija igra.Mislim da smo mi zaostali u poimanju ove igre i struka koja je tvrdim najlošiji deo fudbala, nije uradila da se ta deca koja počinju nauče da se fudbal igra za gol više i da ako hoćeš da pobediš moraš sa trčiš, da ne kalkulišeš i naravno znaš osnove , kako se odigrava na prvu a naročito kakocse centrira!
    (Markobg, 24. septembar 2020 22:30)

    # Link komentara

  37. jos samo zvezda da osvetli obraz srpskog fudbala, Partizan,Vojvodina i TSC su odradili odlican posao
    (maler, 24. septembar 2020 22:25)

    # Link komentara

  38. šteta ako ispadnu. nemamo sreće ove godine, Zvezda, tsc, Partizan, svi nesrećno ispadoše.
    (Dušan, 24. septembar 2020 22:22)

    # Link komentara

  39. Vrh fudbal!
    Vosu sudija upropasti...
    (Bob, 24. septembar 2020 22:18)

    # Link komentara

  40. Eh da vojvodina ima kvalitet u poslednjoj liniji gde su igrači užasno spori i nespretni od Voše bi danas videli i iznenađenje
    (slaviša šmigič, 24. septembar 2020 22:12)

    # Link komentara

  41. Ja ne znam da li ste vi ljudi svesni da nasim klubovima fali toliko malo da se takmicimo sa npr belgijancima, koji ulazu deset puta vise novca od nasih klubova.. Samo par igraca kvalitetnih, recimo. Vosi fali plej pravi, dribler, brzo krilo i napadac. Partizanu bekovi. Povecajte dozvoljeni broj stranaca, nema smisla vise.
    (rodjaksasela, 24. septembar 2020 22:11)

    # Link komentara

  42. Drinčić u njegovim godinama spremniji od pola igraca zvezde i partizana..
    (Steva, 24. septembar 2020 22:09)

    # Link komentara

  43. Razumem da ne znaš lopte, ali da ekipa bude ovako fizički katastrofalno (ne)spremna, mislim, šta reći. Manekeni manje kafane i klubovi a malo više u šumu na trčanje, pa kad ste tehnički neuporedivo lošiji, bar da možete da ih nadtrčite.
    (ajde, 24. septembar 2020 22:07)

    # Link komentara

  44. Šta god da urade, braća slaninari treba da budu ponosni večeras. Smešan penal za Standard, oprošten crveni i prljavi startovi, propušten zicer za 1:2 u '90 itd. Mene kao ciganina su zakovali za tv, alal vera bre!

    Bez šale, Lalat kad hoće liči na ozbiljnog trenera. Momci ga vole, atmosfera vojnička i tu nema greške. Ajde Vošo, nema predaje!
    (prijatelj nekih prijatelja, 24. septembar 2020 21:58)

    # Link komentara

  45. Ajmo, svi da ispadnu, bankrot, i povratak na amaterizam... (što, realno i jesmo)
    (Bo Bo Bolinski, 24. septembar 2020 21:58)

    # Link komentara

  46. Hrabra igra. Samo se Lalat ne uklapa u pricu.
    (ziks, 24. septembar 2020 21:52)

    # Link komentara

  47. Vojvodina igra super!
    (vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 24. septembar 2020 21:51)

    # Link komentara

  48. Kraj regularnog dela 1:1. Svaka čast Voši, dobar fudbal, nadam se da će proći nekako. Kako god da bude, već 2 naša kluba su eliminisana iz kvalifikacija za LE i Zvezda u kv za LŠ a da nisu poraženi u regularnom delu, od te 3 eliminacije 2 su bile na penale. Mnogo je da i Voša ispadne tako da nije poražena u 90. Idemo Lale, svim srcem sam uz vas.
    (Indoktrinacija, 24. septembar 2020 21:51)

    # Link komentara

  49. Ajmooooo Voso nedajte se
    (Dare_cz, 24. septembar 2020 21:49)

    # Link komentara

  50. Vošo sjajna igra. Dve klase iznad onog Partizaia
    (zvezdaš, 24. septembar 2020 21:49)

    # Link komentara

  51. bravo Lalate!
    (šef, 24. septembar 2020 21:49)

    # Link komentara

  52. Evo i Vojvodina da igra produzetke, bio bi red posle tsca, partizana x2 I zvezde.
    (..., 24. septembar 2020 21:48)

    # Link komentara

  53. Sudjenje na ovoj tekmi protiv Voše je za zatvor.
    (Alen Ajverson, 24. septembar 2020 21:46)

    # Link komentara

  54. Ponos Nizije!
    (agr, 24. septembar 2020 21:44)

    # Link komentara

  55. Ajajaj, kakva šansa u 87 min! Hajde Voj, napred.
    (analiza, 24. septembar 2020 21:43)

    # Link komentara

  56. Idemo Vošo, hoćemo pobedu!
    Lalatović do pobede
    (Zvezdaš, 24. septembar 2020 21:42)

    # Link komentara

  57. Gobelja na casove kod desnog beka Vojvodine.
    (Maximuss, 24. septembar 2020 21:41)

    # Link komentara

  58. ne znam ko je desni bek Vojvodine, al je za deset minuta uputio vise korisnih centarsuteva nego bekovi zvezde 3 godine.
    (Stevica Kurcubic, 24. septembar 2020 21:41)

    # Link komentara

  59. Ajmo Voso! Kad ne mozemo mi da prodjemo Sarlou, osvetlajte vi obraz Srbiji. Da je danas Lalat bio na klupi Partizana, dobili bi
    (Borkes, 24. septembar 2020 21:39)

    # Link komentara

  60. Ajmo Lalate.
    (ko-ometator, 24. septembar 2020 21:37)

    # Link komentara

  61. Ovaj golman Tegliš bas loš.
    (nosilac trampovog pera, 24. septembar 2020 21:37)

    # Link komentara

  62. Ајмо Вошо!
    (Лаик, 24. septembar 2020 21:36)

    # Link komentara

  63. Lalatović jedini trener koji vredi u našem fudbalu, Standard koji je bolji od Šarla se muči sa Vojvodinom, voleo bih da Voša prodje samo zbog Lalatoviča, njemu veliko poštovanje.
    (Kikujiro, 24. septembar 2020 21:34)

    # Link komentara

  64. Drinčić ima bolji prekid i centaršut od 95% lige i pola reprezentacije. Ćale na terenu.

    Ajde Voša, rokaj Lalaaate!
    (detektiv kokni kol, 24. septembar 2020 21:34)

    # Link komentara

  65. Tralalat treba da zna da ovo nije long ling liga gde sudije sviraju sta im se kaze. Idemo Standardno samo.
    (?sopranos?
    Pre bih rekao da partizanu nije to ling long liga gde sudije sviraju svakakve penale.
    (Gorki, 24. septembar 2020 21:32)

    # Link komentara

  66. za partizai je i Vojvodina klub...mislim klub,partizan je gromada . ..
    (e, 24. septembar 2020 21:32)

    # Link komentara

  67. AJMO VOSO, AJMO LALATE, CELA SRBIJA JE UZ VAS
    (Giskabrigate, 24. septembar 2020 21:31)

    # Link komentara

  68. Tralalat treba da zna da ovo nije long ling liga gde sudije sviraju sta im se kaze. Idemo Standardno samo.
    (?sopranos?, 24. septembar 2020 21:09)

    # Link komentara

  69. dokle ce vise da sudije pljackaju nase timove u evropi?
    kako je moguce da to svake godine tako prolazi?
    kakav crni penal za standard i kakav crni faul za standard minut nakon gola, kada se igrac standarda sapleo na sopstveni teren.
    kakvi botovi sude, sta je ovo ljudi?
    zgadi ti se sport posle
    ovih stvari
    (napred zvezda le, 24. septembar 2020 21:08)

    # Link komentara

  70. Kakvo navlačenje za Standard, šta je ovo, sramota bre... Ono penal?!
    (Carlito, 24. septembar 2020 21:05)

    # Link komentara

  71. Ajmo Vojvodina! Pozdrav iz Krusevca
    (rale, 24. septembar 2020 21:04)

    # Link komentara

  72. U najmanju ruku čudan sudijski kriterijum u prvih 20 minuta...
    (besan ker, 24. septembar 2020 20:22)

    # Link komentara

  73. Пуно среће брате Лалате! 🔴⚪
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 24. septembar 2020 20:03)

    # Link komentara

  74. Najsrpskijem klubu zelim prolaz dalje!Ajde Stara damo!
    (crveno plavo belo srpsko, 24. septembar 2020 19:55)

    # Link komentara

  75. Hajde Lale, samo napred...
    (P-76ers, 24. septembar 2020 19:54)

    # Link komentara

  76. Samo hrabro momci!!!
    (slanina, 24. septembar 2020 19:50)

    # Link komentara

  77. Samo borbeno !!!
    (mige, 24. septembar 2020 19:45)

    # Link komentara

  78. Gazi to, Lalate!
    (perica, 24. septembar 2020 19:36)

    # Link komentara

  79. Može,kao i filijala iz Niša prošle sezone.
    (nosilac trampovog pera, 24. septembar 2020 19:34)

    # Link komentara

  80. Može Vojvodina da prođe, ne prolazi uvijek bolja ekipa, nego ona sa većim srcem! Imaju sjajnog motivatora, jedna je utakmica, ulog je veliki. Srećno, Novosađani!! 🤍❤️
    (Nemanja Knin, 24. septembar 2020 19:27)

    # Link komentara

  81. Ako Standard odigra standardno, bice cupavo....
    (Shone, 24. septembar 2020 19:10)

    # Link komentara