Novak Đoković
  1. Joj jeste dosadni sa tim Olimpiskim igrama. (kola, 22. septembar 2020 09:06)

    Ma,olimpIske igre su čudo nevidjeno!
    (Indiski ukrotitelj kobri, 22. septembar 2020 22:14)

    # Link komentara

  2. Nisam baš skapirao zašto se vi, dragi Srbijanci i ostali Balkanci, brinete za gospodina Vajdu i "smrtonosne" poglede koje Novak upućuje njemu, a on se smeška...
    Ili mislite da je g. Vajda (godinama unazad) gluplji od vas.
    P.S. A da napišete gospodinu Vajdi i ostaloj Novakovoj ekipi neko pisamce, da im otvorite oči...
    (Eh, da i meni tatko kupi teniski reket, 22. septembar 2020 18:02)

    # Link komentara

  3. @Milos

    Slažem se, Rogeru je kudikamo teže bilo kada je bio u Novakovim godinama jer su njegova dva najjača rivala bili još ni blizu 30-te, a tu je i bilo par odličnih dokazanih igrača (ne klinaca i popriličnih mentalnih patuljaka s kojima se Novak obračunava) koji ako imaš nešto slabiji dan te mogu i na GS izbaciti. Koliko mu je god bilo teško prije 10-ak godina imati neprikosnovenu vladavinu (osim 2011) tako bi mu sada moglo biti lako u naredne 2 godine jer je konkurencija stara, izraubana ili nedokazana s mentalnim padovima koji će netko kao Đoković znati iskoristiti, jedini rival koji bi mogao biti prijetnja Novaku je Thiem, no i on je umalo doživio još jedno bolno prizemljenje u finalu US Openu. Tako da, sve je u rukama Đokovića...
    (CroFed, 22. septembar 2020 11:05)

    # Link komentara

  4. Naš Nole i moj Novak je konačno shvatio da treba da se oslobodi stega , da treba da gazi sve koji su ga gazili , i to sa kamatom .
    Sada im je konačno rekao da će sve rekorde oboriti i biti najbolji i po njihovim kriterijumima , iako je već najbolji. US Open je otrežnjenje za njega , ali u budućnosti će se videti da je to najpozitivnija prekretnica koja mu se desila , iako nije izgledalo tako pre dve nedelje .
    Gazi Nole! Idemooooo !
    P.S. Lepa ti je maska sa srpskom zastavom. Slagaće se sa himnom na RG
    (Jasna M, 22. septembar 2020 09:28)

    # Link komentara

  5. Nole ide do 30. Grand slama! 
    Toliko od mene.
    (DuX, 22. septembar 2020 05:13)

    S obzirom da moze sibati jos 4-5 godina, vjeruj da me ni to nebi iznenadilo. Evo primjer Federera, da posle njegove 30 godine nije bilo Novaka i Nadala, sad bi opusteno imao najmanje 30 GS. Realno sad Djokovica nema ko da spreci da u naredne 2 godine uzme najmanje 5 GS.
    (Milos, 22. septembar 2020 09:12)

    # Link komentara

  6. S obzirom da mozete sibati jos barem 4-5 godina, vjeruj da me ni to nebi iznenadilo.
    (bizli, 22. septembar 2020 09:07)

    # Link komentara

  7. Joj jeste dosadni sa tim Olimpiskim igrama. Olimpiske igre u tenisu su sto su i fudbalu, znaci potpuno nebitne za GOAT-a. Kad bi me sad neko pitao dal bi da Novak npr ima 22 GS i OI ili 23 GS bez OI, naravno da bi izabrao da ima 23 GS bez OI. Gren Slemovi u tenisu su sto je SP u fudbalu, NBA prsten u kosarci.. Eto primjer Mareja, lik ima cak dva Olimpiska zlata, al dzaba kada svi znaju da nije dorastao "Velikoj trojci", tako da stvarno davite sa tim Olimpiskim igrama.
    (kola, 22. septembar 2020 09:06)

    # Link komentara

  8. Djido, 21. septembar 2020 17:15
    Kakve veze osvajanje necega ima sa ranijim dostizanjem broja nedelja na prvom mestu.
    (ultrasrbin, 21. septembar 2020 22:44)

    Ja sam razumeo šta je hteo da kaže. Ako Novak osvoji RG i završni turnir imaće toliku zalihu (verovatno, moraju Nadal i Tim da ne osvoje Masters u Parizu) bodova da će matematički obezbediti da bude broj 1 do 08.03.2021. A tog datuma prestiže Federera po broju nedelja na broju 1.
    (X, 22. septembar 2020 08:11)

    # Link komentara

  9. Posle sramne diskvalifikacije na US Openu govorio sam da u ATP nisu svesni šta su sada uradili. Novak će tek sada da ih gazi sve redom i to je ovom titulom u Rimu samo i potvrdio. Najstrašnije je što su Švarcman i Ruud igrali zaista dobro, što pokazuje i činjenica da je Švarcman izbacio solidnog Nadala (ruku na srce, Nadal nije igrao svoj najbolji tenis, ali bi prošao da Švarcman nije igrao na svojih 200%). Švarcman je ponovio sličnu igru i u finalu, a Novak je igrao na nekih 85% mogućnosti i dobio ga je 2:0 i to pošto mu je dao topa fore tako je počeo meč sa dva izgubljena brejka.
    Jedine dve stvari još koje ATP može da uradi da zaustave Novaka su Damir Džumhur ili Monika Seleš scenario.
    Ako toga ne bude, zna se ko će na kraju karijere imati najviše GS-ova i ko će imati najviše nedelja na prvom mestu ATP liste.
    GOAT
    (Vlada, 22. septembar 2020 08:08)

    # Link komentara

  10. Ako kucate u guglu "teniski rekordi i statistika u otvorenoj eri" mnogo toga ce vam biti jasnije. Tu je veliki broj podataka. Pogledajte wikipediju.
    (Zmaj, 22. septembar 2020 07:40)

    # Link komentara

  11. Još jedno predivno veče za sve nas u režiji Noleta.
    Oseća se da zrači pozitivnu energiju i da mu je u ovom periodu samo nebo granica. Šteta i žal za US openom, ali sam je kriv, Zimonjić je to najbolje objasnio. Da ga nisu diskvalikifkovali, to bi tek bio skandal. Ipak, vratio sve kao Feniks iz pepela, solidno je odigrao ovu (prvu ove sezone) nedelju na šljaci, podlozi na kojoj je postao teniser, ali koja mu već duže najmanje odgovara.
    Biće tu još titula, to se vidi i oseća.
    Nije bilo sve perfektno, imao je dosta padova (pogotovo sinoć), ali to je bilo više zbog eksternih faktora nego zbog protivnika.
    Jednu stvar koju moram da mu zamerim je način na koji se odnosi prema svom timu u momentima kada mu ne ide. E, tu, na žalost ne pokazuje lice najvećeg tenisera i šampiona za uzor. Tu mora nešto da promeni. Da zaurla posle osvojenog poena je nešto sasvim drugo nego da zaurla (i opsuje Vajdu i svoj tim). Oni su mu sve. I bliže od prodice u nekim slučajevima. To je apsolutno neprihvatljivo, i daje očajnu sliku o našem velikom šampionu, najvećem koga ćemo ikada imati. Znam da je Balkanac i da je eksplozivan, impulsivan i ‘drčan’ ... ali što nije u redu, nije. A sada, napred u nove pobede!!!!
    Hvala na pažnji.
    (Neko iz mase, 22. septembar 2020 07:32)

    # Link komentara

  12. Osvojio bi US open da ga nisu brutalno pokrali
    (Gotan, 21. septembar 2020 22:16)
    Mnogo veći maler je odlaganje olimpijskih igara. U onakvom naletu, u Japanu, mislim da bi sasvim izvesno osvojio i zlatnu medalju koja će mu veoma nedostajati kada i on i Nadal preteknu Federerov broj slemova. Dogodine je Novakova poslednja šansa, ali dogodine je daleko i ko zna šta će biti i tada.
    Sada tu olimpijsku zlatnu retko ko pominje jer i Federerov klub priča kako je to grožđe kiselo. Ali kad u trci ostanu samo Novak i Nadal, postaće važna. Naravno, zna to Novak jako dobro.
    (Cane, 22. septembar 2020 06:42)

    # Link komentara

  13. Nole ide do 30. Grand slama!
    Toliko od mene.
    (DuX, 22. septembar 2020 05:13)

    # Link komentara

  14. Mada se ja lično plašim da Vajdi ili fizioterapeutu ne nameste pozitivan test na koronu i da zbog toga izbace Novaka sa RG. Gij Forže je spreman da tako nešto uradi, budite sigurni.
    (Paris, 21. septembar 2020 22:31)

    ваљда се и Лакост ту нешто пита. не брину мене Италија нити Француска.
    (Вук Караџић, 22. septembar 2020 04:56)

    # Link komentara

  15. ове године је само Доминик Тим озбиљна претња Новаку. тачно је да Ноле никада није играо ефикаснији и разноврснији тенис, чак ни 2011-е. једноставно разваљује.
    (Вук Караџић, 22. septembar 2020 04:54)

    # Link komentara

  16. Bravo!
    (Darko, 22. septembar 2020 02:33)

    # Link komentara

  17. Koliko motiva treba da imas da bukvalno od 2011 gde god se pojavis ulazis minimum u polufinala i finala. Da se ne lazemo,nije lova jer i tu postoji zasicenje a i u tom smislu se Novak obezbedio.Posle onakvog razocarenja na US openu igrati Rim i pobediti. Nole je resen da bude najbolji uvek i bice jer to i jeste,protiv svih,uz dosta nepravdi ipak koraca ka istoriji. Naklon za sve,ovo mogu samo ogromni
    (Baticca, 22. septembar 2020 02:31)

    # Link komentara

  18. bravo kralju! udri sad i na rg, kako bude da bude, pa odmor do novih pobeda. mozda ovo sa koronom i nije ispalo lose malo da se napune baterije, cekaju barem jos 4 vrhunske sezone i dve olimpijske igre. :D
    (vrg, 22. septembar 2020 01:46)

    # Link komentara

  19. Sad je jasno da ga nisu ubili u pojam i slomili nepravdom na USO, dapače! Bravo svaka čast! Mislim da su malo teži mečevi koje je odigrao u Rimu potrebna i odlična priprema za RG.
    (Bizmark, 22. septembar 2020 00:31)

    # Link komentara

  20. Veliki Đoković pobedio danas Švarcmana u finalu Mastersa u Rimu i postavio rekord svojom 36. Masters 1000 titulom! Bravo Nole majstore i alal vera! Meč je bio odličan, a Švarcman je bio veliki protivnik, dostojan finala Mastersa, odigrao je odlično svoje prvo veliko finale u karijeri, držao se dobro, naterao Đokovića da pruži vanserijski tenis da bi ga savladao, stizao sve, jurio s kraja na kraj terena velikom brzinom, jednostavno odigrao odličan meč, zaista je težak težak protivnik ali ga je Nole i pored toga pobedio i time potvrdio zašto je toliko dugo najbolji teniser sveta. Morao je Nole da odigra nekoliko zaista vanserijskih fenomenalnih poteza da bi slomio Švarcmana u ovom finalu i da bi pokazao zašto je toliko veliki šampion. I Rim je danas bio na visini, potvrdio je zašto je veliki grad, voli Noleta Rim i uvek ga iskreno podržava i nagrađuje aplauzima, i zato je veliki. Bravo Nole majstore, veliki šampione!
    (Ivan, 21. septembar 2020 23:51)

    # Link komentara

  21. Nestvarno. Pre ere velike trojke rekorder po broju osvojenih mastersa bio je A. Agasi s 18 titula.To je tada izgledalo kao veliko dostignuće a Novak je to poduplao i podigao do druge dimenzije. Samo jedno mogu da kažem: hvala Bogu da je naš.
    (zvonko, 21. septembar 2020 23:46)

    # Link komentara

  22. Jedan dobar sampanjac i relaks !!!!!
    (misa, 21. septembar 2020 23:44)

    # Link komentara

  23. Bravo Nole majstore bre! 36. Master je tvoj! Sasvim zasluženo osvojio je Nole Masters u Rimu i postavio još jedan u nizu rekorda koje pravi! Veliki je šampion Nole zaista! Ovom novom velikom titulom Nole je potvrdio da ga, ne samo nije slomila ona diskvalifikacija u Njujorku, već ga je dodatno ojačala i motivisala da nastavi sa žetvom titula! Bravo Nole šampione, majstore, teniski titane!
    (Oposum, divna životinjica, 21. septembar 2020 23:43)

    # Link komentara

  24. Bravo po 81 put!
    (Igor Ibk, 21. septembar 2020 23:26)

    # Link komentara

  25. zaista..ali zaista velika pobeda djokovica....nesto najbolje sto je srbija dala svetu u poslednjih....ko zna koliko godina. morao bi da se kontrolise malo vise ali i sam znam da je tesko jer su to emocije.....ovde, gde sam ne postuju ga po mom misljenju koliko treba...cak, i duze vreme je neka negativna pomama protiv njega..i pocinjem da shvatam, iako sam sumnjao...da je zbog toga ko je i odakle je. zar je moguce toliko pobeda?..zar je moguce takav udarac??....zar je moguce takva izdrzljivost??....ide do toga da bi ga rado secireli da vide sta ima ispod koze....kako tako..iz srbije a ovamo neunistiv! sve nesto analiziraju, racunaju, izjavljuju i ocima ne veruju....ali, hvala BOGU, nole je iznad njih i takvih kojih naravno ima i kod nas u srbiji....ne mora cak u buducnosti i nista da osvoji da bi videli da je on neko, ko je ipak dosta pomogao da se srbija vrati na svetsku kartu, mada bi mnogi voleli da je nema.
    zato nole, da budes zdrav pa da guras koliko ti hoces, a nama i ovima sto ga ne vole ostaje samo da budemo svedoci jednog sjajnog doba i vremena.
    a ove (ubitacne) kratke lopte, sto posebno obozavam kod njega, koje padaju direkno iza mrezice, jer protivnik stoji dva do tri metra iza osnovne linije trebalo bi nazvati po njemu...kao sto ima: beckhand, forhand, paralela, slajs..ovo bi trebalo da bude....NOLE!!
    (CCCC, 21. septembar 2020 23:20)

    # Link komentara

  26. Mislim da mi ni ne sanjamo sta je u njegovoj glavi. Sumnjam da tamo stoji broj 21, mnogo vise je tamo. Zna on da treba i da on moze mnogo vise od toga
    (Sava, 21. septembar 2020 23:06)

    # Link komentara

  27. SMILICA*
    Bravo za komentar. Svaka
    ti je na svom mestu.
    Nole pravi aligator, sve melje pred sobom. Samo napred.
    (DRAGAN, 21. septembar 2020 23:01)

    # Link komentara

  28. On je svoje zacrtao! Pa vi vidite sta cete
    (Milanche, 21. septembar 2020 22:51)

    # Link komentara

  29. Heh, lako je bilo s Nadalom ali protiv Đokovića ide mnogo teže ... ovo je bila šala mala, Nadal je izuzetan igrač koga neizmerno cenim i bilo bi mi drago da smo danas mogli da gledamo još jedan Rafin i Novakov meč, to bi bila prava poslastica za gledaoce ko god da pobedi. Dijego iza sebe ima fantastičan turnir ali očito nije mogao da odigra još jedan izuzetan meč u nizu, a Novak ... Novak već neko vreme igra taman onoliko koliko mora da bi pobedio, nije onako ubedljiv koliko bi njegovi navijači želeli da bude ali ubaci u brzinu više kad je to neophodno. Tada na trenutak vidimo onog pravog Novaka, ne potraje to dugo ali bude dovoljno da uzme još jedan pehar. Kako će biti u Parizu ostaje da se vidi, ovaj Rim nije bio loša uvertira ali će za osvajanje titule Novak morati ipak malo više da se potrudi. Ja ću da držim fige da ne bude korona začkoljica i da se nadam da će maestro da podigne još jedan veliki trofej, 18. u nizu ...
    (u prolazu, 21. septembar 2020 22:46)

    # Link komentara

  30. Djido, 21. septembar 2020 17:15
    Kakve veze osvajanje necega ima sa ranijim dostizanjem broja nedelja na prvom mestu.
    (ultrasrbin, 21. septembar 2020 22:44)

    # Link komentara

  31. Ne znam cini li se vama, ali meni se cini da Novak deluje bolje i cvrsce, i snaznije, na oviim zadnjim turnirima, nego pre. Jeste i pre bio odlican, ali mi sad deluje jos bolji na terenu.
    (Gledalac, 21. septembar 2020 22:42)

    # Link komentara

  32. Sofronije, 21. septembar 2020 15:03

    Sta da radi kada tvoji Fedex i Rafa ispadaju od tih pacera ranije. A i bolje im tako nego da ih Novak zeza u finalu i polufinalu. Najgore kad im da nadu a onda ih oduva. Znam da ti nije lako, ali zamisli kako je njima pa ce ti biti bolje.
    (ultrasrbin, 21. septembar 2020 22:37)

    # Link komentara

  33. Sto vise Nole da fokusira igru , da osvaja gemove na svoj servis. Ako cvrsto drzi svoj servis, brejkovi dodju, rivali pucaju. Znaci fokus igre na servis gemove, i Nole ce bite jos bolji.
    (tenis, 21. septembar 2020 22:37)

    # Link komentara

  34. Đoković ili Tim osvajaju ovogodišnji RG. Mada se ja lično plašim da Vajdi ili fizioterapeutu ne nameste pozitivan test na koronu i da zbog toga izbace Novaka sa RG. Gij Forže je spreman da tako nešto uradi, budite sigurni.
    (Paris, 21. septembar 2020 22:31)

    # Link komentara

  35. Malo jači trening za RG je završen.Idemo dalje
    (Boris S., 21. septembar 2020 22:28)

    # Link komentara

  36. Ko je najbolji u eri Federera i Nadala?Djokovic :) Neverovatno je sta radi i pve godine.RG ce da bude lud zbog vise stvari-zatvoren Satrije prvi put,korona,publika koja ce da bude prisutna,rekordi,Tim koji opasno igra na sljaci,Nadal koji je kralj na RG.Veliki izazov za Novaka je RG.
    (reflektor, 21. septembar 2020 22:28)

    # Link komentara

  37. Radoslave,
    Mečevi koje je Nole dobio su odigrani, ovaj "problematični" nije odigran, nije ni predao, znači izvan sportska odluka je taj meč odlučila. Takođe je nejasna odluka takmičarskih organa ATP-a o plasmanu prema broju nedelja, tj. ma koliko bila "zamrznuta" tabela o broju provedenih nedelja na vrhu, realno sve te "nepostojeće" nedelje su postojale i postojao je i najbolji teniser sveta. I u tim "nepostojećim" mesecima ljudi su živeli, umirali, razboljevali se, te nedelje postoje i ne može ih niko ukinuti. A.Aljehin je bio prvak sveta u šahu sve do svoje smrti 1946., a niko nije to dovodio u pitanje iako je još 1937. odigrao poslednji meč protiv Evea (za titulu prvaka sveta). Drugi Svetski rat je bio "viša sila" i Aljehin se smatrao šampionom do svoje smrti iako nije branio titulu u tom "vanrednom" periodu. Moramo biti objektivni. Pozdrav!
    (B.Živković, 21. septembar 2020 22:28)

    # Link komentara

  38. Tenis je igra cudnovata lepa pre svega od igraca sve zavisi i od njegovu moci da igra na svim podlogama lepo najlepse da mnogi je znaju i mnogi je igraju kud koji i profesionalno ali samo jedan pobedljuje nonstop taj je Djokokvic No1E. Sta rece jedan poznati nemac Boris.B Tenis je igra lopticom i dva reketa za nju su potrebna dvoje ali samo jedan pobedljuje Djokovic NO!E!!!!
    (Filip, 21. septembar 2020 22:28)

    # Link komentara

  39. Noletu fali jos jedan garos da kompletira i gs po dva puta, vec ima masterse po 2x, bolji u medjusobnim, uskoro broj nedelja i za kraj poslastica, najvise gs titula :)
    (Pant.LA, 21. septembar 2020 22:20)

    # Link komentara

  40. Apsolutni šampion!!! Bravo hrabri čoveče, veličino, ljudino!!! I od srca ti hvala na svakoj stotinki vrhunskog tenisa!!!!
    (Miki, 21. septembar 2020 22:18)

    # Link komentara

  41. Osvojio bi US open da ga nisu brutalno pokrali
    (Gotan, 21. septembar 2020 22:16)

    # Link komentara

  42. Onaj osecaj kad znas na 0:3 da ce da ga dobije!
    Neprocenjivo!
    (Rudjin, 21. septembar 2020 22:12)

    # Link komentara

  43. Da nije diskvalifikovan na USO mogao je stići Rafu na RG a Federera na AO. :)))
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ime šampiona, 21. septembar 2020 19:26)

    Da nije bio bahat, ne bi mu niko mogao ništa.
    Jel problem da se nakon završenog poena izvadi preostala loptica iz džepa i baci na zemlju, pa nek je skupljači pokupe ?
    Ne, nego je bio nervozan jer mu nije išlo i nije gledao dobro kuda upućuje lopticu, ona pogodila gde ne treba i eto.
    Kad je Šapovalov nokautirao sudiju na sličan način, da li mu je oprošteno?
    Nije.
    Dakle, sam je kriv, u buduće pamet u glavu i fokus na tenis, a ako mora da izbacuje frustraciju, neka lomi reket, manja je šteta.
    (Pekar, lekar, apotekar, 21. septembar 2020 22:08)

    # Link komentara

  44. Za par meseci rekorder po broju mastersa, po broju nedelja na provm mestu, rekorder po broju poena na rang listi (skoro 17 hiljada u sezoni 2015), jeidni koji je drzao sva 4 slema u istom trenutku, jedini koji je osvojio svaki masters (i to po dva puta), ima pozitivan medjusobni odnos sa Federerom i Nadalom. Jeidni rekord koji mu moze izostati je najvise slemova, mislim da ce tja rekord drzati Nadal ako osvoji Garos ove godine. Ali na strani Novaka je 10 drugih stvari.
    (Alek, 21. septembar 2020 20:16)

    Ima Nole dovoljno rekorda i ne treba dodavati ono što nije tačno ili još nije postigao.
    Nije jedini koji je držao sva četiri GS i nije to imao dva puta već jednom, ali u dve kalendarske godine.
    Jedini koji stvarno ima dva puta sva četiri GS turnira, i to oba puta u okviru jedne sezone je Rod Lejver i niko više u muškom tenisu.
    U ženskom to ima samo Štefi Graf 1988-e godine.
    Takođe, prvi igrač koji je osvojio sve Masterse u svoje vreme je bio Ivan Lendl.
    Novak će imati i najviše nedelja na prvom mestu i sve što mu stvarno treba je da nekako uzme barem još tri GS turnira i ako može olimpijsko zlato.
    Onda mu ni jedna statistika, neće osporiti da je GOAT.
    Ipak, svako ko misli da će biti lako, vara se.
    Još pre 5 godina razmak između njega i Federera je bio 4 GS turnira, a sada je samo jedan manje, zato treba ići korak po korak i ovaj RG je zbog svega toga izuzetno važan.
    (Nervozni poštar, 21. septembar 2020 22:02)

    # Link komentara

  45. Hvala ti Nole legendo na radosti koju nam pružaš svih ovih godina. Činiš nas ponosnim što smo tvoji zemljaci.
    (Yugo Tempo 1.1, 21. septembar 2020 21:53)

    # Link komentara

  46. ...simple the best....
    (VASKEZ, 21. septembar 2020 21:49)

    # Link komentara

  47. Bravo legendo!
    I RG mora da se uzme, da nam svima bude lepo. :)
    (remax, 21. septembar 2020 21:47)

    # Link komentara

  48. Radoslave
    Novaku na US Openu nisu obrisane 3 pobede već samo novac i kazna
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (čivijaš, 21. septembar 2020 21:32) Radoslave
    Novaku na US Openu nisu obrisane 3 pobede već samo novac i kazna
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (čivijaš, 21. septembar 2020 21:32) Civijas nisi u pravu,sad sam pogledao,obrisani su mu svi osvojeni bodovi na US openu,znaci ni poraz ne postoji.
    (Radoslav, 21. septembar 2020 21:46)

    # Link komentara

  49. Bravo No1e, the GOAT!
    (mornarpopaj1966, 21. septembar 2020 21:44)

    # Link komentara

  50. Majstor!
    (Toma, 21. septembar 2020 21:40)

    # Link komentara

  51. Covek je superman..
    (C i n i k, 21. septembar 2020 21:36)

    # Link komentara

  52. Radoslave
    Novaku na US Openu nisu obrisane 3 pobede već samo novac i kazna
    (čivijaš, 21. septembar 2020 21:32)

    # Link komentara

  53. Bravo!!!
    (Highlander, 21. septembar 2020 21:31)

    # Link komentara

  54. Bravo Nole!!!
    (anica velickovic, 21. septembar 2020 21:30)

    # Link komentara

  55. Bravo Nole
    (TedThüringen, 21. septembar 2020 21:23)

    # Link komentara

  56. А кад дође време да каријера буде на заласку, јуриш на 250-ице и укупно 110 победа на турнирима. Сада, наравно, иде на ГС.
    (Јабучило, 21. septembar 2020 21:23)

    # Link komentara

  57. Objasnio..a tek će..
    (samo jako, 21. septembar 2020 21:22)

    # Link komentara

  58. bravo majstore!!!
    (Vitez koja, 21. septembar 2020 21:21)

    # Link komentara

  59. Znači, Đokovićev meč protiv Kareno Buste ne može biti kvalifikovan kao regularan, jer je Đoković zbog vansportskih razloga diskvalifikovan. Mogu se još navesti primeri Bobija Fišera i njegovi porazi kontumacijom i još neki slični slučajevi, ali u sportskom smislu Đoković nema poraz u ovoj godini. Pozdrav!
    (B.Živković, 21. septembar 2020 20:00) Pa ne bi trebalo da se vodi kao poraz jer su mu obrisali pobede,novac,znaci kao da nije ni igrao.
    (Radoslav, 21. septembar 2020 21:20)

    # Link komentara

  60. Djokovic je faktički siguran na broju jedan do kraja godine. Do završnog turnira i matematički.
    Do Londona Nadal može maksimalno da osvoji 1.140 bodova (da osvoji Pariz i Beč, koji 99.9% neće ni igrati), a Tim može da osvoji 1.710 bodova (da osvoji RG i Pariz; u Beču ne može da napreduje, već ima titulu 2019).
    Novakova trenutna prednost u odnosu Nadala je 1.410, a u odnosu na Tima 2.135 bodova.
    A opet u Londonu, Novaku se pre turnira briše samo 200 bodova, Nadalu 400, a Timu 800. Tu se skidaju poeni (proverio na sajtu ATP).
    Dakle, do februara 2021. je broj 1 skoro sigurno, pa makar ne odigrao nijedan meč do kraja godine. A ako odbrani AO, prvi je do sezone na šljaci 2021.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (X, 21. septembar 2020 20:03)

    Са титулом на предстојећем РГ, Новак би и математички осигурао прво место, а да не мора више да одигра ниједан меч до краја године. Због тога, а највише због достизања Надала и Федерера, овај Ролан Гарос је можда и најважнии ГС у Новаковој каријери. Не би било лоше да га мало послужи и срећа, тј. да Надал и Тим буду у истој половини жреба.
    (Куп је битан, 21. septembar 2020 21:18)

    # Link komentara

  61. No1eeeeee sampion!!!
    (Andromero, 21. septembar 2020 21:13)

    # Link komentara

  62. Poredjenje
    2011 pred RG 31-0
    2020 pred RG 31-0 (uz jednu diskvalifikaciju)
    10 godina brutalne dominacije a onda se neko pita koje GOAT!?
    Kampione del mundo!!!! Jos uvek traje i trajace bar jos 2-3 godine!
    Ko u to u veruje,oprem dobro,ko ne mora se pomiriti,nema sta.
    Novak drzi toliko rekorda da je za koplje ispred svojim rivalima,njima sad ostale samo titule na GS i nekoliko desetina nedelja na vrhu ATP liste.
    Eh da nije bilo povreda,diskvalidikacije sad bi vec bio GOAT,ali da malo sacekamo doci ce i taj dan sad sam posve siguran u to.Kad je mogao Rodjer u 38. godini zasto to nebi bilo moguce Novaku ranije?Samo se pitam.
    (Rekordi koji se ne broje, 21. septembar 2020 21:12)

    # Link komentara

  63. Prešao igricu, više ni podloga nije bitna, može sad i na travu preći malo da ima turnira...Osvoji RG i više nemaš potrebe igrati ove godine, pripremaj se za AO, ali prije tih priprema malo na neki duži odmor sa porodicom, malo egzotike :)
    (djape, 21. septembar 2020 21:08)

    # Link komentara

  64. Bravo majstore!
    (Peko, 21. septembar 2020 21:08)

    # Link komentara

  65. GOAT
    (goxy, 21. septembar 2020 21:07)

    # Link komentara

  66. svetsko, a naše!
    (...kada sam bio mali, znao sam svoj pravac!..., 21. septembar 2020 21:06)

    # Link komentara

  67. GOAT!
    (45 put, 21. septembar 2020 20:57)

    # Link komentara

  68. Pisao sam vec,da nije bilo nesrecnih poraza na US Openu (Vavrinka,Marej,polufinale Nisikori,izbacivanje ove godine),Nole bi vec sada imao sigurno 20 GS titula.Ali korak po korak,svaki sledeci GS je mozda i kljucan.Ovaj RG moze da nadomesti US Open ove godine.
    (Stara kuka, 21. septembar 2020 20:21)

    ili bolje, da nije bilo lakta, Novak bi imao 3 više a neko 3 manje...
    (dare slovenac, 21. septembar 2020 20:56)

    # Link komentara

  69. Samo ću reći...ŠAMPION
    (Japanac, 21. septembar 2020 20:53)

    # Link komentara

  70. Ko sme u ? marke u čiju polovinu će Tim u Parizu? ?
    (alba greaca, 21. septembar 2020 20:50)

    # Link komentara

  71. Dabome. Idemo dalje.
    Ne izgubiti mec tako dugo je neverovatno, ali, hajde da vidimo, mozda ce isto moci da se kaze i posle RG.
    Kako god, sledece padaju nedelje na listi, a 2022. i broj GS.
    Secacemo se Feda, ali se zna ko je najbolji ikada.
    (Sampion, 21. septembar 2020 20:49)

    # Link komentara

  72. Bravo Noleeeeee majstoreeee
    (majstor, 21. septembar 2020 20:48)

    # Link komentara

  73. To No1E SOKOLEEE!!!
    To NOVAČE JUNAČE!!!

    I RODI MAJKA JUNAKA
    I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

    No1e, TI SI NAŠE SUNCE
    I NAŠA ZVEZDA DANICA,
    SAMO NEBO TI JE GRANICA!

    POBEĐUJEŠ SVE U NIZU
    U MELBURNU,SINSINATIJU,RIMU,
    POBEDIĆEŠ I NA RG U PARIZU!

    No1E TI SI NAŠ PONOS I DIKA
    JAČI SI OD ČELIKA!

    KAO SVOJA SINA DVA
    VOLIM TE No1E JA.
    VOLI TE TVOJA SRBIJA!
    (SMILICA, 21. septembar 2020 20:46)

    # Link komentara

  74. Pisao sam vec,da nije bilo nesrecnih poraza na US Openu (Vavrinka,Marej,polufinale Nisikori,izbacivanje ove godine),Nole bi vec sada imao sigurno 20 GS titula.Ali korak po korak,svaki sledeci GS je mozda i kljucan.Ovaj RG moze da nadomesti US Open ove godine.
    (Stara kuka, 21. septembar 2020 20:21)

    Da nije bilo "nesrecnih slucajeva" poput Nadala i Djokovica, Federer bi sad imao 40 grend slemova. Kako stvari izgledaju drugacije kad se pogledaju i iz nekog drugog, nama neprijatnog ugla, a?. P.S. Porazi od Wawrinke su bili sve, samo ne nesrecni. Najbolje u prilog tome govori vas strah od doticnog, cim mu vidite ime blizu Nolovog u zrebu bilo kojeg grend slema. Spontane reakcije vas odaju, koliko god se koprcali u nameri da opravdate ono razbijanje na terenu. Za bangavog Mareja se slazem. Jedino je smotani Djokovic uspeo da od one pojave gubi finala grend slema, i to mu je nesumjivo velika mrlja u karijeri.
    (Mikii, 21. septembar 2020 20:44)

    # Link komentara

  75. Federed 13 od 20 GS uzeo pre nego sto se Djokovic pojavio na velikoj sceni. Eeej samo 7 u periodu od 2008 tj poslednjih 12 godina. Za to vreme Djokovic 18. O mastersima i ostalim turnirima da ne pricamo.

    I posle dodje neko ovde i vodi pricu ko je bolji ovo ono. Jasno kao dan.
    (rty, 21. septembar 2020 20:42)

    # Link komentara

  76. Veliki si Novače. Najveći.
    (Toma, 21. septembar 2020 20:40)

    # Link komentara

  77. Šapovalov, ni kriv ni dužan, uđe u Top 10!
    (Bills-sama, 21. septembar 2020 20:40)

    # Link komentara

  78. Postaje monotono.
    (xqt, 21. septembar 2020 20:38)

    # Link komentara

  79. Kraaaaljjjj❤❤❤
    (IntruderBrokoli, 21. septembar 2020 20:38)

    # Link komentara

  80. SVI IGRAJU TENIS, ALI NOVAK POBJEDJUJE.
    (Brajan, 21. septembar 2020 20:37)

    # Link komentara

  81. Ко има намеру (а много је таквих) да победи Нолета, треба само да га не изнервира или наљути. Иначе, ко га изнервира у прва два-три гема, видели смо (у последња два меча нарочито) како пролази...
    (Dragi Ivić, 21. septembar 2020 20:37)

    # Link komentara

  82. Znaci, izuzetno je bitno da Novak osvoji ovaj RG 2020. Ako ne osvoji ove godine, nece ga nikada vise osvojiti, to je ocigledno. A ove godine, zbog covid-a, i oktobra, uslovi mu 'leze' vise nego ikad. Uz to, Nadal vise nije ono sto je bio. Ostaju mladji igraci, pre svega Tim, ali Novak njega moze pobediti.

    I najzad ove godine nece biti Wimbledon-a. Tako da cak i da je Novak osvojio US open, i zatim RG, ne bi imao grand shlem , jer Vimbldona nece biti 2020-e.

    Ukratko, RG 2020 je glavni turnir njegove preostale karijere, ako gledamo realno. Ako ga pobedi, ulazi u zatvoreni klub 3 igraca, koji su svaki GS osvajali bar 2 puta. Ni Nadal ni Federer nisu to uspeli, niti ce ikada. Ni Borg, ni Mekenro, ni Sampras, ni Beker ....

    A ti sto su osvajali svaki GS po 2 puta su igrali skoro pre 100 godina, to je bilo drugo vreme.

    Tako da su RG 2020 i zlato na OI 2021 u Japanu ubedljivo glavni prioriteti preostale Novakove karijere.
    (Postovani Moderatoru, objavi ovu poruku!, 21. septembar 2020 20:33)

    # Link komentara

  83. dominiraj, nole
    (rahan, 21. septembar 2020 20:32)

    # Link komentara

  84. Ljudi, nisu trebali da ga diskvalifikuju. jer je tek sada proradio inat, a to znači.......
    (možda i ovo, 21. septembar 2020 20:31)

    # Link komentara

  85. Svi navode rekord u broju Mastersa (36), a niko ne pominje jubilarni 10-ti Masters, a to je u eri Nadala fantastičan rezultat.
    Ima 9 mastersa, od toga 6 na betonu i 3 na šljaci i ako neko ima 36 Mastersa ravnomerna podela bi bila 24-12 za beton, a kod Novaka je približnih 26-10.
    Nadal ima recimo 26-9 za šljaku, Federer nikada anije uzeo Monte Karlo i Rim, a Mari ima samo 2 Mastersa na šljaci od svojih 14. I tako dobar šljakaš kao dominik Tim nema ni jednu titulu, pa je jasno koliko je Nadal zaključao ovih 15 godina i koliko je Novakov uspeh ogroman.
    Na Rolan Garosu će više nego ikada žreb biti bitna stavka i bio bi red za početak da Tim posle 4-5 godine upadne u Nadalovu polovinu, a valjalo bi izbeći i "smarače" tipa Švarcman, Bautista, Gofan i slični DAvidi Fereri i Žilovi Simoni, jer će prouzrokovati veliku potrošnju energije.
    Iako se 3 favorita vide iz aviona, mmislim da bi Feliks ili Denis mogli da iznenade na Rolan Garosu i da doguraju daleko, a Zverev će ili iapasti u prva dva kola ili ići do polufinala.
    U svakom slučaju, lepo je što je Nole pojednačio učinak u Rimskim finalima na 5-5 i da nema tog Rima i Sinsinatija, gde je izgubio 10 od svojih 16 izgubljenih masters finala, njegov rekord na mastersima bi bio još impresivniji.

    Uzdravlje drugari!
    (Predo 2, 21. septembar 2020 20:23)

    # Link komentara

  86. Pisao sam vec,da nije bilo nesrecnih poraza na US Openu (Vavrinka,Marej,polufinale Nisikori,izbacivanje ove godine),Nole bi vec sada imao sigurno 20 GS titula.Ali korak po korak,svaki sledeci GS je mozda i kljucan.Ovaj RG moze da nadomesti US Open ove godine.
    (Stara kuka, 21. septembar 2020 20:21)

    # Link komentara

  87. El grande!!!
    (chiefOFjustice, 21. septembar 2020 20:20)

    # Link komentara

  88. Za par meseci rekorder po broju mastersa, po broju nedelja na provm mestu, rekorder po broju poena na rang listi (skoro 17 hiljada u sezoni 2015), jeidni koji je drzao sva 4 slema u istom trenutku, jedini koji je osvojio svaki masters (i to po dva puta), ima pozitivan medjusobni odnos sa Federerom i Nadalom. Jeidni rekord koji mu moze izostati je najvise slemova, mislim da ce tja rekord drzati Nadal ako osvoji Garos ove godine. Ali na strani Novaka je 10 drugih stvari.
    (Alek, 21. septembar 2020 20:16)

    # Link komentara

  89. Bravoo majstore!
    (Lucky, 21. septembar 2020 20:15)

    # Link komentara

  90. Mi više mislimo o Novakovim rekordima nego on sam. pustimo ga da se igra , tako će najlakše doći do titula, a neka ih broje Vilander i ekipa ! Usuđujem se samo jednu stvar da kažem, da zamolim, ni na kraj pameti mi nije da ja Novaka savetujem;
    Novače nemoj više kročiti na tenisko tlo SAD, ne prljaj patike znojem i krvlju žuljeva natopljene ! Nadajmo se da je gospođa pogođena lopticom koju si uputio tako silovito da je izmereno 220 km/h, dobro i da se oporavila ! Plati joj i neku odštetu za pretrpljeni stres, radi malera !
    Imaš gde da osvajaš titule, pokaži to već u Parizu na Rolan Garosu ! Srećno !
    (Boris Banović, 21. septembar 2020 20:14)

    # Link komentara

  91. Bog Otac !!!
    (Milica Spasic, 21. septembar 2020 20:08)

    # Link komentara

  92. Svaka cast. Bravo.
    (Kimi Liman, 21. septembar 2020 20:06)

    # Link komentara

  93. Rafi su godine (prirodno) usporile noge, i on bise nema ubitacne forhende kao nekada, cesto kasni sa namestanjem i ispaljuje ih u aut. Na RG ce biti veoma bitno kome ce tim uci u zreb, trebao bi Nadalu (2 i 3, 1 i 4) ali nikada se ne zna sa ATP. U svakom slucaju, Noke je sada nabio samopouzdanje sa osvajanjem Rima, i bice tesko pobediti ga, pogotovo u 3. Ako osvoji RG, bice nezaustavljiv.
    (sasa jokic, 21. septembar 2020 20:06)

    # Link komentara

  94. Nema šta, s Novakom nikad nije dosadno. Igra dobro, bijedi, zna se. Igra slabije, poklanja poene u serijama, imaš osjećaj da je potpuno izgubio fokus, sve mu smeta, vjetar, podloga, kiša, publika, ma i njegov boks mu zna zasmetati…a onda se trgne, kao da kaže sebi: Dosta je, igraj. I zaigra. I to kako zaigra. Jedino što znaš kad on igra je to da ništa ne znaš.

    Teško je i njegovim navijačima a i onima koji navijaju protiv njega. Prvima pošto grizu nokte kad bez veze izgubi svoja dva servisa, drugima kad ih začas vrati i još pride izvuče izgubljen set. Pa onda opet krene traljavo a ubjedljivo dobije meč. Novače, Novače, mislim stvarno…Neću da kažem da je slađe ovako, pošto nije, osim ako se ne naslađuješ mukom “kojekakvih”.

    Na kraju, osvojen masters je tu, rekord i povećana bodovna prednost dođu kao bonus. Nije loše, nije loše…

    Pozdrav svima
    (Jova, 21. septembar 2020 20:05)

    # Link komentara

  95. Postoje dobri teniseri...
    Postoje odlični teniseri...
    Postoje fantastično teniseri...
    Postoje i bolji od njih...

    A postoji i Novak Đoković...
    (Milan_PT, 21. septembar 2020 20:05)

    # Link komentara

  96. Pa ne vredi Federerov GS kao Novakov..

    Novak je tukao Federera i nadala ... a Federer Safina i hjuita i takvu ekipu ...
    (Ombre, 21. septembar 2020 20:04)

    # Link komentara

  97. I to ti tako ide u krug danima ,mesecima ma vec 10 godina.podeli ti tanjiric pozeli ti puno srece i da osvojis jedan dan kada prodje helijeva kometa i posalje te kuci..i onda pojedini teletabisi pravac apoteka po dijazepame bensadine i ostala opustajuca sredstva i tako u krug..bravo kralju..to je nas brat..idemooo..
    (Sale, 21. septembar 2020 20:04)

    # Link komentara

  98. Nije bitno koliko je veliki pad koji dozivis vec koliko ces brzo da ustanes! Bravo Nole to je to pesnica u vis i fotografisanje sa peharom. Čestitke za 36.masters! Tipična Noletova igra u finalima samleo je rivala.
    (Pivot, 21. septembar 2020 20:03)

    # Link komentara

  99. Djokovic je faktički siguran na broju jedan do kraja godine. Do završnog turnira i matematički.
    Do Londona Nadal može maksimalno da osvoji 1.140 bodova (da osvoji Pariz i Beč, koji 99.9% neće ni igrati), a Tim može da osvoji 1.710 bodova (da osvoji RG i Pariz; u Beču ne može da napreduje, već ima titulu 2019).
    Novakova trenutna prednost u odnosu Nadala je 1.410, a u odnosu na Tima 2.135 bodova.
    A opet u Londonu, Novaku se pre turnira briše samo 200 bodova, Nadalu 400, a Timu 800. Tu se skidaju poeni (proverio na sajtu ATP).
    Dakle, do februara 2021. je broj 1 skoro sigurno, pa makar ne odigrao nijedan meč do kraja godine. A ako odbrani AO, prvi je do sezone na šljaci 2021.
    (X, 21. septembar 2020 20:03)

    # Link komentara

  100. Novače ratniče!
    (Bokisha, 21. septembar 2020 20:02)

    # Link komentara

  101. Kakva glupost sa bodovanjem. Umesto da poveća razliku za 1220 bodova u odnosu na Nadala kojem bi trebalo oduzeti 820 bodova jer nije odbranio titulu u Rimu oni i na ovaj način rade na štetu Novaka al džaba im.
    (dakiliz, 21. septembar 2020 20:02)

    # Link komentara

  102. Čestitke Noletu na očekivanoj pobedi, ali interesantno je pitanje računanja njegovog meča protiv Kareno Buste; taj meč se ne može uzeti u statističke podatke već se može voditi samo kao diskvalifikacija. To bi značilo da Nole nema nijedan poraz u ovoj godini, bar po mom skromnom mišljenju. Pratio sam sport bar pola veka unazad i nisam našao sličan slučaj. Ipak, ima slučajeva gde se to dešavalo, npr. 1984. Olimpijada u LA i polufinale u boksu; Holifild nokautira nekog Novozelanđanina, ali tek posle uzvika za prekid (našeg sudije Novičića) i biva diskvalifikovan. Josipović osvaja zlatnu olimpijsku, Novozelanđanin srebrnu, Holifild bronzanu, ali se to nikada nije brojao kao poraz Holifilda. U pitanju je diskvalifikacija zbog izvan sportskih razloga i takvi mečevi ne ulaze u statistiku. Holifild nije mogao "izgubiti" meč u kome je nokautirao protivnika, a ni Novozelanđanin koji zbog doživljenog nokauta nije mogao da nastupi u finalu, nije mogao biti pobednik. Znači, Đokovićev meč protiv Kareno Buste ne može biti kvalifikovan kao regularan, jer je Đoković zbog vansportskih razloga diskvalifikovan. Mogu se još navesti primeri Bobija Fišera i njegovi porazi kontumacijom i još neki slični slučajevi, ali u sportskom smislu Đoković nema poraz u ovoj godini. Pozdrav!
    (B.Živković, 21. septembar 2020 20:00)

    # Link komentara

  103. Nek je tvojoj majci hvala!
    (Dnevni_posmatrac, 21. septembar 2020 20:00)

    # Link komentara

  104. Jos cirka pola godine na mestu #1 i eto nam ga GOAT.
    (DEDA CVETKO, 21. septembar 2020 20:00)

    # Link komentara

  105. Ostaje žal za US Open
    Ali osvajanjem Rolan Garosa bi postao prvi teniser u 21. veku(treci u istoriji posle Lejvera i Emersona) koji bi osvojio zlatni dupli Grand Slam i tako bi bio na dobrom putu da prestigne Nadala pa Federera
    Srecno Nole!
    (Radenko, 21. septembar 2020 19:35)
    Nikad da naucite Golden Grand Slam postaje golden kade se uzme zlato sa olimpijskih igara i plus sva 4 slema. Postoji career golden slem i calendar golden slam. Djokovic nema nijedan. Nadal ima career golden slam dok Stefi Graf jedina u istoriji tenisa ima calendar golden slam.
    (Nalbandian, 21. septembar 2020 19:58)

    # Link komentara

  106. Idemo majstore,bravoooo !!!
    (Saške, 21. septembar 2020 19:54)

    # Link komentara

  107. Jedan, najbolji, šampion. Idemooo
    (cacanin, 21. septembar 2020 19:53)

    # Link komentara

  108. Rodžer jeste osbojio 20 GS ali većinu u vreme Safina, Hjuita, Nabladiana. Od 2011 gotovo ništa. Novak je danas osvojoio 36 Masters ima 17 GS i to u konkurenciiji dva velikana tenisa.Rafa ima 10 od 18 na RG I zato je najveći mada mu to zapad a i neki od nas neće priznati. Neće mu proznati ni da osvoji 21 GS titulu
    (konstatacija, 21. septembar 2020 19:49)

    # Link komentara

  109. Ovo nije bilo dovoljno dobro za Rolan Garos koji ce osvojiti ponovo Nadal ili ipak konacno Tim
    (Zaki, 21. septembar 2020 19:47)

    # Link komentara

  110. stvari su se vratile na svoje mjesto,velika trojka ponovo ne dopusta drugima trofeje.
    ustvari, sad je samo big 1.
    (Kio BL., 21. septembar 2020 19:47)

    # Link komentara

  111. "Svi putevi vode u Rim"
    Najbolji si Nole.
    (Pex, 21. septembar 2020 19:45)

    # Link komentara

  112. Bravo majstore, svaka čast.
    (informisan, 21. septembar 2020 19:44)

    # Link komentara

  113. Bice ovo dobar film jednog dana. Prva scena cetvorogodisnji Novak uzima reket i na pitanje novinara sta mu je cilj odgovara da bude najbolji na svetu. #GOAT
    (Ron, 21. septembar 2020 19:42)

    # Link komentara

  114. GOAT
    (komsija iz NP, 21. septembar 2020 19:42)

    # Link komentara

  115. Ne znam da li je u toku meča pogodio neku liniju jer ako jeste, postoji mogućnost da mu ATP jadnici oduzmu titulu!

    Bravo majstore!
    (alba greaca, 21. septembar 2020 19:41)

    # Link komentara

  116. Ubeđen sam da Nadal neće stići do finala RG. Posle poraza od Švarcmana, sigurno je bar malo uzdrman a njegovi protivnici sada više nego ikada vide da je pobediv i na šljaci. Biću zadovoljan ako Novak uđe u finale RG. Uvećanje bodovnog salda je tada sigurno a ostanak na prvom mestu do kraja godine zagarantovan.
    (Zdenko, 21. septembar 2020 19:41)

    # Link komentara

  117. Ni izbacivanje sa US Opena mu nije poremetilo ispisivanje istorije,korak po korak i postace najbolji ikada
    (Cane, 21. septembar 2020 19:41)

    # Link komentara

  118. Goat!
    (BV, 21. septembar 2020 19:41)

    # Link komentara

  119. Čestitke!!! I molim te ne ljubi pehar :)
    (new, 21. septembar 2020 19:40)

    # Link komentara

  120. Najveci ikad. Svaka cast Nole.
    (Slavko Vrekic, 21. septembar 2020 19:40)

    # Link komentara

  121. Jos jedan mali podatak: Nole je pobedio u polufinalu i finalu istim rezultatom :)
    (Peki, 21. septembar 2020 19:39)

    # Link komentara

  122. Kada vec pominjemo Tennis Channel rekli su na kraju "ono sto zelimo Djokovicu je da ga na Rolan Garosu ne pitaju za US Open, da ga puste da igra...". Veliki je problem sto je pokrenuo pitanje podele zarade na stetu igraca, takav odnos ne postoji ni u jednom drugom sportu, e sad imperija je uzvratila udarac tako sto je smanjila nagradu njemu a od njegove nagrade podelila onim igracima koji ranije ispadnu, umesto da se promeni procenat koji ide organizatoru i igracima. Ni u jednom sportu nije slucaj da visoko rangorani igraci jedva imaju za putovanje i treninge.
    (objektivno, 21. septembar 2020 19:39)

    # Link komentara

  123. Mogu da ga pobede jedino ako on pobedi sam sebe!
    (Džoni, 21. septembar 2020 19:38)

    # Link komentara

  124. Čoveka ništa ne može pomeriti iz ravnoteže. Ima živce ko konopce.
    (Aca Znalac, 21. septembar 2020 19:37)

    # Link komentara

  125. Prvo mu nisu racunali nedelje na listi zbog korone, sto je islo samo Federeru ukorist, zatim su ga na GS izbacili sa turnira sto je opet islo Federeru u korist.
    Ako neko misli da je pravedno da se nedelje ne racunaju, onda bi trebalo izbrisati 2 decenije rezultata u tenisu.
    Zamislite da se produzila pauza nekih 5 godina, niko tad ne bi mogao godine zivota da vrati Novaku kao i formu u tom periodu. Te nedelje treba uvrstati, Novak je.bio na prvom mestu, nedelje su prolazile. Isto tako mu se pise i poraz sad na GS a nije porazen
    (Aksiom, 21. septembar 2020 19:36)

    # Link komentara

  126. Nole po mnogim stvarima i pozitivnim i negativnim pokazuje da je tipični Srbin, ali jedna stvar ga razlikuje od velike većine i ono što nikako ne ide uz naš mentalitet je to toliko samopouzdanje, mirnoća u odlučujućim momentima, vera u sebe... Naši fudbaleri kad dobiju gol na početku utakmice to je već gotova stvar. Uvek je ono isekao nas je rano primljen gol i sl. a niko ne može da shvati da je ostalo još 85' i da za to vreme protivniku možeš da daš i dvadeset golova, ne taj rano primljeni je presudan! E, upravo se tu Nole bitno razlikuje jer ima to nešto da i kad sve deluje izgubljeno i gotovo, on izvuče iz sebe najbolje i pobedi. Valjda je zato i broj 1 i jedan od najboljih sportista svih vremena?
    (Džoni, 21. septembar 2020 19:36)

    # Link komentara

  127. Bravo majstore
    (bob, 21. septembar 2020 19:36)

    # Link komentara

  128. Ostaje žal za US Open
    Ali osvajanjem Rolan Garosa bi postao prvi teniser u 21. veku(treci u istoriji posle Lejvera i Emersona) koji bi osvojio zlatni dupli Grand Slam i tako bi bio na dobrom putu da prestigne Nadala pa Federera
    Srecno Nole!
    (Radenko, 21. septembar 2020 19:35)

    # Link komentara

  129. Ono kad ni na 0-3 ne osecam ni najmanju nervozu. Jednostavno covek je terminator. Upropastice ih naredne 2 godine, zakovace blizu 400 nedelja na prvom mestu i nekih 25 GS i onda ce lepo da kaze, ljudi, sve najbolje i sa 35 godina kao mlad covek ide u penziju i u legendu. Federer se nadrpao GS titula i nedelja dok su igrali anonimusi. Djokovic je ovo uradio u eri Nadala i tog Federera. Pa uporedite. Koliko se Tim radovao prvom GS, a Novak ih ima 18, pa pogledajte taj uspeh. Da ne pominjem 36 Mastersa...ljudi moji...A prvo mesto, 287 (trenutno) je 5 i po GODINA...RODJACI...5+ godina prvi. Bez problema ide na 6+.
    (M, 21. septembar 2020 19:34)

    # Link komentara

  130. @srba,tri godine??? To je 12 GS, sta mislis genije koliko ce ih Novak osvojiti, a pritom sada zaostaje samo 3? A znamo svi da Federer nece uzeti vise nijedan, a Nadal objektivno samo na Roland Garos moze da racuna(mada i tu nije vise tako izraziti favorit)...
    (Riko, 21. septembar 2020 19:33)

    # Link komentara

  131. Novak GOATovic nastavlja da ih razbija sve redom!!! Apsolutna dominacija No1eta strasnog! Izmislili su pandemiju da ga zaustave - nisu uspeli, izmislili su diskvalifikaciju - opet nisu uspeli. No1e nastavlja po starom!!! Ma udri ih Novace najjace sto mozes i nedaj se na zapadnjacke provokacije! Odavno si GOAT, i oni to znaju pa ne mogu vise da trpe, al morat ce jos duuugo duuugo!!! Idemo sad po RG i dvostruki GS naslov!!! Kidaj ih sve redom majstore!!! Strasan si! Volimo te CARE!!!
    (Novak GOAT already!!!, 21. septembar 2020 19:32)

    # Link komentara

  132. Idemo dalje...
    (mich, 21. septembar 2020 19:31)

    # Link komentara

  133. The Masters King!
    (Mare, 21. septembar 2020 19:30)

    # Link komentara

  134. Bravo Nole carino, samo tako majstore ???
    (Nenad, 21. septembar 2020 19:29)

    # Link komentara

  135. I dalje ima manje grenslem titula od Rafe i Federera, kao i manje ukuno odigranih finala i osvojenih titula. Samo u broju masters titula je prvi. Tesko da ce moći da stigne Federera u trci za najboljeg ikada. Za to mu treba još bar tri godine izuzetnih rezultata.
    (srba, 21. septembar 2020 19:08)


    Večeras će biti duga neprespavana noć. A biće ih još u narednim godinama. I to mnogo. Uživaj...
    (Saša, 21. septembar 2020 19:29)

    # Link komentara

  136. Kralj! Dao malome dva brejka fore i slistio ga bez problema. Toliko je nadmoćan ove sezone nad svima,da može sebi da priušti i set fore protivnicima.Idemo Nole po Rolan Garos.
    (Realno, 21. septembar 2020 19:29)

    # Link komentara

  137. svaka čast Nole!
    (vidoje, 21. septembar 2020 19:28)

    # Link komentara

  138. Grazie numero uno ?
    (Čika Pera, 21. septembar 2020 19:28)

    # Link komentara

  139. Bravo tebra. Idemo po rolan garos
    (veljko, 21. septembar 2020 19:28)

    # Link komentara

  140. Rim smo štiklirali, ostao je jos Rolan Garos da gospoda iz Njujorka nikad vise ne pomisle da razljute G.o.a.t.-a!
    Majstor odigra turnir sa 70% mogucnosti i opet mu niko nista ne moze!
    Bolji se teniser jos nije rodio i to je u pitanju Srbin!
    Ponos i sreca, hvala Novace.
    (Beobrad, 21. septembar 2020 19:28)

    # Link komentara

  141. Mlados' , rados', ziveo nam Nole ti sto godina!
    (Happy, 21. septembar 2020 19:28)

    # Link komentara

  142. Izgradio u sebi jednu mentalnu čvrstinu koji nijedan drugi teniser nema.

    Svaka čast odnosno sve čestitke Novaku.

    Švarcmanu isto sve čestitke na odličnom odigranom turniru.
    (Poštovalac igre, 21. septembar 2020 19:27)

    # Link komentara

  143. S polovicnom igrom on se nasalio s ovim igracem. Koliko si samo veliki, Bog te pozivio Novace
    (Marko, 21. septembar 2020 19:27)

    # Link komentara

  144. @ Za to mu treba još bar tri godine izuzetnih rezultata.
    (srba, 21. septembar 2020 19:08)

    ako je mogao Rodžer do 38 punih godina, moći će i Novak do 36, i oboriće sve rekorde koje drži Rodžer, a koje do sada nije oborio. jedino treba videti koliko će Rafa izdržati u ovoj trci, jer treba biti bolji i od Rafe, koji će takođe biti iznad Rodžera po mnogo osnova.
    (matori, 21. septembar 2020 19:26)

    # Link komentara

  145. Da nije diskvalifikovan na USO mogao je stići Rafu na RG a Federera na AO. :)))
    (Ime šampiona, 21. septembar 2020 19:26)

    # Link komentara

  146. MASTER MINDE... Be continued
    (DEJAN CZ, 21. septembar 2020 19:26)

    # Link komentara

  147. Gaj Nole Cezar
    Ave Nole!
    (Rimski imperator, 21. septembar 2020 19:26)

    # Link komentara

  148. Sjajnooooo
    (starac, 21. septembar 2020 19:26)

    # Link komentara

  149. Prvo mi digne pritisak u nebesa uz to popusim kutiju cigareta a na kraju pobedi.Ziveo Noleeee
    (silja, 21. septembar 2020 19:26)

    # Link komentara

  150. Novak and masters of the universe!
    (Vladimir Vujovic, 21. septembar 2020 19:25)

    # Link komentara

  151. Браво јуначе наш !!
    (Дејан, 21. septembar 2020 19:25)

    # Link komentara

  152. Idemoo Novace!!
    (Michael Clayton, 21. septembar 2020 19:25)

    # Link komentara

  153. mastersi se ne racunaju... samo broj nedelja kao broj jedan i broj gs-a... od martabsebracunaju samo gs, a od 2022. se racuna iskljucivo umetnicki dojam...
    (lal, 21. septembar 2020 19:25)

    # Link komentara

  154. Veliki si, nole!Sve cestitke
    (dejan, 21. septembar 2020 19:24)

    # Link komentara

  155. Svaka čast plemeniti dečko..!!
    (Đorđe, 21. septembar 2020 19:24)

    # Link komentara

  156. Rekord za rekordom! Godina za godinom impozantne karijere! Zadovoljstvo mi je biti savremenik i uživo gledati mečeve istinske teniske istorijske ličnosti kakva je Novak! Najnepoštovaniji br. 1 ATP liste open ere tenisa ikada, prkosi najrazličitijim izazovima. Teško će se u skorijoj budućnosti na teniskoj sceni pojaviti sličan igrač. Novače bravo, sve čestitke!
    (komnen barjaktar, 21. septembar 2020 19:23)

    # Link komentara

  157. Klasika! Samo trpaj! Idemo sada u Pariz po 18.
    (veliki strumf, 21. septembar 2020 19:23)

    # Link komentara

  158. Bravo za majstora !
    Sve je postigao svojim radom.
    (KadPorastemBićuKengur, 21. septembar 2020 19:23)

    # Link komentara

  159. Убеђен сам да је Шварцман на 3-0 у првом сету знао да ће изгубити меч.Што неко рече појавио се Новак на терену,лопте добиле дубину и јачину.Психа је чудо а играчи попут Шварцмана и Ферера колико год враћали лоптице у терен и трчали до изнемоглости немају чиме да победе највеће.А за ове паметњаковиће што пљују по Новаку због дроп шотова питање-колико имате титула у тенису.
    (Извините, 21. septembar 2020 19:21)

    # Link komentara

  160. Nek se spremi, nek se spremi... Rolan Garos!!!
    (Tibor, 21. septembar 2020 19:21)

    # Link komentara

  161. Kakvo mi cudo imamo. nismo svesni. mozda samim tim vise jer je nas i jer je jako prizeman lik - nas Nole.

    Poredjenja radi, jedan del potro ima 1 ili 2 mastersa.
    dok je solidan br vrhunskih tenisera koji nemaju nijedan masters.
    On ih ima 36. Pa jedan Sampras recimo 11...

    I ne samo to. On je svaki od turnira serije 1000 osvajao makar 2 puta,dok niko u istoriji nije to jednom ucinio.

    Jedini turnir koji nije osvojio makar 2 puta je ovaj sto sledi - Roland Garros ,ali i to ce se ove god promeniti.
    (bagzi, 21. septembar 2020 19:19)

    # Link komentara

  162. Cestitke na 36-toj masters tituli i ukupno 58-oj velikoj tituli. Od danas je ovako:
    1. Djokovic 58 velike titule
    2. Nadal - 55 velike titule
    3. Federer - 54 velike titule.
    Idemo po Roland Garos..
    (zvezdas-rajvoSa, 21. septembar 2020 19:19)

    # Link komentara

  163. GENIJE !
    (Nbg, 21. septembar 2020 19:18)

    # Link komentara

  164. Nema odmora dok traje obnova!!! BRAT!!!!
    (bapete bap, 21. septembar 2020 19:17)

    # Link komentara

  165. Bravo Noleeee kralju. Čestitke iz Slovenije za najboljeg tenisera na Svetu. Juće moji Slovenci osvojili Pariz, Nole danas Rim i kreće u napad na Paris a biciklisti u Italiju u Imolu,da osvoje Svetsko prvenstvo.
    (Rade, 21. septembar 2020 19:17)

    # Link komentara

  166. INAT !!!
    (aks, 21. septembar 2020 19:17)

    # Link komentara

  167. Bravo Novače,nisam ni sumnjao...idemo da osvojimo i Pariz!
    (qruz, 21. septembar 2020 19:16)

    # Link komentara

  168. Bitnije od samog masters rekorda je no 1 rekord koji je dodatno osiguran ovom titulom bravo šampione.
    (Nebojša, 21. septembar 2020 19:15)

    # Link komentara

  169. Zna se ko je kralj - pa i Rima!
    (Nikola, 21. septembar 2020 19:15)

    # Link komentara

  170. Najveci!!!
    (Dacha, 21. septembar 2020 19:14)

    # Link komentara

  171. Majstoreee!!! Bravoo!! Bićeš najveći !!!!
    (zinjo, 21. septembar 2020 19:14)

    # Link komentara

  172. Severna Armija je uz tebe!!!
    (Cekamo 32.i 21.u basketu, 21. septembar 2020 19:14)

    # Link komentara

  173. Bravo Nole bravo kralju. 36 titula Masters serije rekordna. Sve cestitke ovo mu je dobro za samopouzdanje posle one diskvalifikacije iz SAD. Trebalo je izdrzati one napade i pritiske sa svih strana sveta i ovo je najbolji nacin da ih smiri i ucutka. 115 finale u karijeri i 81 prvi trofej. Nestvarne cifre. Kapa do poda majstore.
    (Tema, 21. septembar 2020 19:14)

    # Link komentara

  174. bravo majstore...e sad ima zadatak ispred sebe mozda i najtezi...skoro uvek kada je osvojio poslednji masters pred neki slem,slem nije osvojio....ajde sad da ne bude tako i da osvoji
    (maconii, 21. septembar 2020 19:14)

    # Link komentara

  175. Velika pobeda. Veliki pozdrav za sve iskrene ljubitelje tenisa.Treba odati priznanje i zaboraviti predrasude. Uživajmo dok možemo,čisto sumnjam da će tenis posle Novaka i Rafe bisti isti. Bez ljutnje namerno sam izostavio Rodžera jer nije dugo osvojio ništa ozbiljno.
    (Pilot na mlaznjak, 21. septembar 2020 19:14)

    # Link komentara

  176. Svaka čast Novaku a i Tennis channel komentarorima! Nikad više pohvala tokom celog meča nisam čula od dva strana komentatora!
    (kaja, 21. septembar 2020 19:14)

    # Link komentara

  177. Jednostavno najbolji u istoriji ovog sporta!!!
    (Aleks, 21. septembar 2020 19:13)

    # Link komentara

  178. Ne racuna mu se niz pobeda. Izgubio je mec na US openu.
    (Y, 21. septembar 2020 18:49

    U NY nije izgubio već diskvalifikovan.
    (konstatacija, 21. septembar 2020 19:13)

    # Link komentara

  179. Neko nekad izbije u prvi plan, u odličnoj formi, momentum, volja, htenje... i sve tako do finala. E tu čeka ON u borbi isključivo sa samim sobom, čovek sa druge strane mreže je nebitan. Bitno je samo kakav će balans i mir pronaći ili pustiti zver. Ishod je poznat, težim ili lakšim putem do pobede. Živeo ti nama Novače sa svim svojim slabostima! A ko je to savršen?
    (Konfučije, 21. septembar 2020 19:13)

    # Link komentara

  180. To Nole ceeeepaaaaj!
    (Zoran, 21. septembar 2020 19:12)

    # Link komentara

  181. bravo, bravo
    (ivan, 21. septembar 2020 19:12)

    # Link komentara

  182. Novak je jednostavno neumoljiv. Čovek se poigrava sa protivnicima i kad je zaostao uvek je vraćao brejk i time preokrenuo set. Dok u drugom kao i obično počne loše, a onda Nole ubacio u petu brzinu i bilo je dovoljno za rekordnih 36.Masters 1000 serije i peta u Rimu.
    (Miodrag, 21. septembar 2020 19:12)

    # Link komentara

  183. GOAT BRE!
    (Sejo, 21. septembar 2020 19:12)

    # Link komentara

  184. Ovaj covek je neunistiv, ma bravo noleeee..
    (no name, 21. septembar 2020 19:11)

    # Link komentara

  185. Veni,vidi,vici
    (Ajkju, 21. septembar 2020 19:10)

    # Link komentara

  186. Све оно супротно нашим спортистима, то је Новак Ђоковић. Онај осећај кад се на 3:0 у првом сету за Шварцмана не узнемиравам. Свака част Новаче, и Њујорк би био да га нису отерали.
    (Данијел, 21. septembar 2020 19:10)

    # Link komentara

  187. Normalno Nole samo napred .
    (Djenka Vš, 21. septembar 2020 19:10)

    # Link komentara

  188. Car.......
    (mile, 21. septembar 2020 19:09)

    # Link komentara

  189. doktor pojaca dozu kad treba.
    (nikola, 21. septembar 2020 19:09)

    # Link komentara

  190. Toliko o finalu! Bum, bum Novak..Adio
    (kappa, 21. septembar 2020 19:09)

    # Link komentara

  191. KRALJ!
    (matori, 21. septembar 2020 19:08)

    # Link komentara

  192. Bravo. Sad Rolan garos i zavrsni i dosta do Melburna. Goat istoruja se ispisuje svakim danom. Uzivajmo.
    (pribil, 21. septembar 2020 19:08)

    # Link komentara

  193. I dalje ima manje grenslem titula od Rafe i Federera, kao i manje ukuno odigranih finala i osvojenih titula. Samo u broju masters titula je prvi. Tesko da ce moći da stigne Federera u trci za najboljeg ikada. Za to mu treba još bar tri godine izuzetnih rezultata.
    (srba, 21. septembar 2020 19:08)

    # Link komentara

  194. Ne racuna mu se niz pobeda. Izgubio je mec na US openu.
    (Y, 21. septembar 2020 18:49)

    Za statistiku mu se ne racuna, ali za njegovo samopouzdanje se i te kako racuna. Narocito je bitno sto je posle diskvalifikacije osvojio jak turnir na drugoj podlozi.
    (Milan, 21. septembar 2020 19:08)

    # Link komentara

  195. Bravo majstore, bravo
    legendo. Novak je gromada od coveka. Sa srecom 36
    masters u bogatoj karijeri i
    za novu istoriju. Sada malo na odmor, pa napad na RG.
    IDEMO NOLE....
    (DRAGAN, 21. septembar 2020 19:08)

    # Link komentara

  196. Hvala majstore,živ nam bio!!!
    (nena, 21. septembar 2020 19:08)

    # Link komentara

  197. Nole opet presao igricu ......nikad vise posle Noleta necemo imati ni blizu ovako uspesnog sportistu .......
    (AMC studio, 21. septembar 2020 19:07)

    # Link komentara

  198. 30-0
    (magla svuda oko nas, 21. septembar 2020 19:07)

    # Link komentara

  199. bravo
    (top a lot mr bine, 21. septembar 2020 19:07)

    # Link komentara

  200. 36 !!!
    (VUK, 21. septembar 2020 19:06)

    # Link komentara

  201. Идемо бре Ноле.
    Победаааа!
    (Goran, 21. septembar 2020 19:06)

    # Link komentara

  202. G.O.A.T.
    (Dušan, 21. septembar 2020 19:06)

    # Link komentara

  203. Bravo Nole!!! Spreman za RG
    (trabant, 21. septembar 2020 19:06)

    # Link komentara

  204. Neznam za vas,ali posto gledam na Tenis kanalu uzivam u komentaru Pol Anakone kao nekada kad je pokojni Miro Radojcic to radio u prenosu sa Vimbldona.Komentira igru obojice,nepristrasno sa divnim ekspertizama poteza obojice takmicara.Smuci mi se kad pratim bracu Mekinro koji rekao bi sa dosta arogantosti vrse prenos na ESPN kanalu.Novak sigurno koraca ka svom 36 Mastersu,u nema sumnje!Bravo Novak!
    (bradina, 21. septembar 2020 19:04)

    # Link komentara

  205. @Da li neko zna tacnu informaciju da li se djokovicu i dalje racuna niz pobeda od pocetka god..posto je on izbacen sa us opena.nije izgubio..i da li mu se onda pobede racunaju na us openu
    (Radenko, 21. septembar 2020 18:30)

    Чим изађеш на терен и не победиш, изгубио си. Нема везе да ли је дисквалификација или класичан пораз.
    (Јабучило, 21. septembar 2020 19:03)

    # Link komentara

  206. Do pobede!
    (Pufta, 21. septembar 2020 19:03)

    # Link komentara

  207. Ovaj covek je neunistiv....
    (Nskb, 21. septembar 2020 19:02)

    # Link komentara

  208. Nervira me zato sto misli da moze da pobjedjuje sam 90% truda.
    Kao da drugi ne zeli da pobijedi. Za pobjedu treba min. 98%. Svi zele da pobijede i daju sve od sebe....
    I jos samo da ove drop shotove smanji na minimum, ne ide mu bas od ruke. Kako sam primijetio drugi to rade mnogo bolje.
    (Shalabajzer, 21. septembar 2020 19:00)

    # Link komentara

  209. Ako ga komentator na SK1 sad nije izbaksuzirao sa komentarom "Ako Novak sada pobedi, postaće..." neće ga nikad izbaksuzorati! ?
    (alex., 21. septembar 2020 18:59)

    # Link komentara

  210. Sve sve, ali smeč i drop-šot će za potencijalnog GOATa ostati nedokučiva misterija. Neverovatno.
    (raca, 21. septembar 2020 18:57)

    # Link komentara

  211. @Da li neko zna tacnu informaciju da li se djokovicu i dalje racuna niz pobeda od pocetka god..posto je on izbacen sa us opena.nije izgubio..i da li mu se onda pobede racunaju na us openu
    (Radenko, 21. septembar 2020 18:30)

    Kako god računali i mi i on a bogami i oni su svesni da Novak ni jednom nije izgubio ove godine to ne mogu da promene sve i da mu diskvalifikaciju računaju kao "poraz".
    (Nebojša, 21. septembar 2020 18:53)

    # Link komentara

  212. 3-2, serijom brejkova i svojim servisom do 6-2 - idemo
    (ninepi, 21. septembar 2020 18:50)

    # Link komentara

  213. Ne racuna mu se niz pobeda. Izgubio je mec na US openu.
    (Y, 21. septembar 2020 18:49)

    # Link komentara

  214. Bravo Novace, najbolji sportisto ikada nas...Srpska ziva legenda. 36. Masters titula u karijeri. Da li ste vi ljudi svesni koliko je to? Kad jedan Fedex ostao na 28 cini mi se, a Nole vec 36 a tek mu je 33god. Do kraja karijere lagano do 50. Za Slemove nadam se bar 25. Idemo majstore!
    (Scania R500, 21. septembar 2020 18:44)

    # Link komentara

  215. Nadam se da u Novakovom dijelu zrijeba za Rolan Garos nece biti nevjerovatno uporni Svarcman i Dominik Tim.
    (Simke, 21. septembar 2020 18:44)

    # Link komentara

  216. Ovo nije ni blizu njegovog najboljeg tenisa ali čisti sve pred sobom.
    (Mimi, 21. septembar 2020 18:43)

    # Link komentara

  217. @Da li neko zna tacnu informaciju da li se djokovicu i dalje racuna niz pobeda od pocetka god..posto je on izbacen sa us opena.nije izgubio..i da li mu se onda pobede racunaju na us openu
    (Radenko, 21. septembar 2020 18:30)

    na ATP sajtu piše da Novak ima 30 pobeda i 1 poraz. oni, znači, računaju.
    (matori, 21. septembar 2020 18:42)

    # Link komentara

  218. Pa Novače da li je to lepo? Čovek ima 3:0 uz dva brejka prednosti i nije dovoljno da uzme set?
    (Majčin sin, 21. septembar 2020 18:41)

    # Link komentara

  219. Uvek sam i uvek cu navijati za Noleta, ali mora covek malo da se smori zbog sebe. Previse se nervira, a bolje igra kada je opusten. Ovo dobija ali mora malo da poradi za RG, bice jaca konkurencija a nervoza ne donosi nista dobro. Samo pola i smireno do 311-te nedelje i 21GS NO1E
    (Nemanja Milosevic, 21. septembar 2020 18:41)

    # Link komentara

  220. Kakav krik od Novaka, koji je pogodio sigurno i Diega a
    cuo se do RG. Idemo Nole
    jos malo do 36 trofija.
    Sve je u tvojim rukama.
    Ima li Rafe u poblici da bodri
    svoga dzelata.
    (DRAGAN, 21. septembar 2020 18:41)

    # Link komentara

  221. malo ih pusti da se igraju pa ih pojede.Kao macka misa
    (dejan, 21. septembar 2020 18:39)

    # Link komentara

  222. Nole je opet u 70% modu.
    Samo da podigne na 80% i to je to.
    Dovoljno.
    (Giocco: Djoković, 21. septembar 2020 18:38)

    # Link komentara

  223. Pored toga sto ce postati najbolji teniser...

    ...Novak ce u istoriju da udje kao drugi najbolji sljakas svih vremena, odmah iza Rafe.
    (Second best, 21. septembar 2020 18:30)

    # Link komentara

  224. Da li neko zna tacnu informaciju da li se djokovicu i dalje racuna niz pobeda od pocetka god..posto je on izbacen sa us opena.nije izgubio..i da li mu se onda pobede racunaju na us openu
    (Radenko, 21. septembar 2020 18:30)

    # Link komentara

  225. Teže je Đokovića gledati ,nego kopati u rudniku ! Neverovatno. Samo jedno finale odigrano lagano. Melburn sa Nadalom. Sve ostalo , muke Isusove !
    (Zole, 21. septembar 2020 18:30)

    # Link komentara

  226. bravo Noksa, idemo jos 1 set
    (gsr, 21. septembar 2020 18:28)

    # Link komentara

  227. Ajmo Novak!!!
    (kaja, 21. septembar 2020 18:26)

    # Link komentara

  228. Poprilično loše i nekonstantno izdanje Đokovića u prvom setu, no bilo je dovoljno da prebrodi krizu i "otme" set omalenom Argentincu. U nastavku očekujem finiširanje posla i da postane najstariji pobjednik Rima u Open Eri
    (CroFed, 21. septembar 2020 18:23)

    # Link komentara

  229. To breeeee!!! Bravo! Cudna je to glava...
    (veliki strumf, 21. septembar 2020 18:22)

    # Link komentara

  230. Čovek dozira igru i čisti sve pred sobom šta će tek na RG da im radi...
    (Niki, 21. septembar 2020 18:21)

    # Link komentara

  231. Dobija ovo Novak - GARANTOVANO!
    (bmiles, 21. septembar 2020 18:20)

    # Link komentara

  232. ajde Noleeee!
    (nikola, 21. septembar 2020 18:16)

    # Link komentara

  233. jao Nole jao Nole
    (Sasa, 21. septembar 2020 18:16)

    # Link komentara

  234. Švarcman neverovatno sve vraća sa 3 do 4 metra iza osnovne linije i u nekom momentu Novak mora da opali drop šot. ali vratio se maher.
    (matori, 21. septembar 2020 18:05)

    # Link komentara

  235. komentator na hrvatskom sport klubu : djokovicu treba dvogled da vidi svarcmana sa druge strane koliko daleko stoji od osnovne linije - genijalno
    (sasasd, 21. septembar 2020 18:05)

    # Link komentara

  236. Ponos naš!
    (Vesna, 21. septembar 2020 18:04)

    # Link komentara

  237. Naravno da svaka kiša na zemljanim terenima može da bude problem i opasnost od povrede. Linije terena su od plastike i postoji mogućnost klizanja. Zato se pri pojavi kiše meč prekida a teren pikriva
    (Johny, 21. septembar 2020 17:57)

    # Link komentara

  238. Mislim da je "najgore" za No1etove protivnike sto on trenutno (turnir u Rimu) igra manje vise ocajno za njegove standarde i covek takvom igrom dodje do finala (verovatno osvaja).

    Pa sta ce biti kad bude ubacio na BEST MODE, bice fazon ostali samo dugmici.

    Nismo svesni koliko je pakleno mocan igrac, pa imam utisak da covek moze da napravi brejk kad hoce.
    (Dragi Kenta, 21. septembar 2020 17:56)

    # Link komentara

  239. Smucio mi se Djokovic u ovih par dana kada sam video kako je u stvari on vrlo bahat. Onakvo ponasanje prema gospodinu Vajdi je svojstveno rijaliti ucesnicima. E neka mu je jasno zasto ga ne vole. Pa nisu svi slepi kao ovde kod nas, pa da ne vide njegovo pravo lice.
    (Milan Indjija, 21. septembar 2020 17:54)

    # Link komentara

  240. igra se sa sa njim...poklon na kladionici...bravo SRBINEEEEE...donesi nam love !!
    (bole, 21. septembar 2020 17:54)

    # Link komentara

  241. Omaleni Svarci iako uziva nase simpatije ipak ne moze protiv srpskog Golijata. Zavrsava ovo Nole u svoju korist i do novog rekorda.
    (GrebGreb, 21. septembar 2020 17:51)

    # Link komentara

  242. posle one male svađe sa publikom na 0-3 na teren je došao Novak, a onaj koji je odigrao prva tri gema je negde nestao....
    sada je 4 - 3 za Novaka!

    idemoooo!!!
    (matori, 21. septembar 2020 17:50)

    # Link komentara

  243. gde moze da se gleda uzivo prenos a da nkje sk ili sajt koji se placa
    (ss.rs, 21. septembar 2020 17:47)

    # Link komentara

  244. Drop shot velika NULA zasad, no ipak se vratio u život, zanimljivo...
    (CroFed, 21. septembar 2020 17:46)

    # Link komentara

  245. los da ne moze biti losiji mec,ali na kraju pobjeda Novaka 2:0
    (pavle, 21. septembar 2020 17:46)

    # Link komentara

  246. Ajde Nole uozbilji se.
    (Slavko Vrekic, 21. septembar 2020 17:45)

    # Link komentara

  247. Đoković i njegov glupi drop shot.
    (posmatrač, 21. septembar 2020 17:44)

    # Link komentara

  248. Nadam se da neće biti plakanja posle meča.
    (YxZ, 21. septembar 2020 17:44)

    # Link komentara

  249. Bilo bi mi drago da Novak u drugom setu pokaze tko je i kako se izlazi na kraj s nekim ko iznenadi Nadala na zemlji
    (Ivan, 21. septembar 2020 17:39)

    # Link komentara

  250. Dao mu Nole 3 fore!
    (sin lovca na medvede, 21. septembar 2020 17:37)

    # Link komentara

  251. Neverovatno koliko se bahato ponasa prema Vajdi. Kaze mu sarkasticno posle 3:0 " pada kisa a , stvarno a ja mislio da sija sunce " i onda pogled koji ubija prema svom timu. Stvarno mi nije jasno kako mozes toliko bahat da budes prema ljudima koji su mu pomogli da bude sampoin kakav zaista i jeste ali ponasanje prema njima - bas ruzno.
    (Dokholiday, 21. septembar 2020 17:35)

    # Link komentara

  252. Ceo ovaj turnir on ima problem u glavi. Nije u pitanju igra. Da li se nije oporavio od NY, da li su porodični problemi ili njegovo angažovanje u novoj teniskoj pilitic. Švarcman je levak, malog rasta i veoma brz
    (Konstatacija, 21. septembar 2020 17:34)

    # Link komentara

  253. vreme mu smeta a sad pljusak...okrenuce Novak ovo sad sam siguran....
    (1ĐOKOVIĆ, 21. septembar 2020 17:33)

    # Link komentara

  254. Kako ne zna covek da igra finala protiv ovih nizerangiranih tenisera
    (sonic, 21. septembar 2020 17:32)

    # Link komentara

  255. Gubi danas. Vidi se iz aviona. Šteta. Žao mi je.
    (Adila, 21. septembar 2020 17:32)

    # Link komentara

  256. Izgubice Novak ovaj mec.Nista mu ne ide od ruke
    (Helsik, 21. septembar 2020 17:31)

    # Link komentara

  257. Užasna igra na startu. Kakve su ovo greske u seriji, kakvi promašaji. Veliki aut, pa mreža, pa veliki aut, pa mreža... Forsira bezveze. Tupavim drop sotovima koje igra paaaa slabo, potpuno je uveo sebe u kontraritam.
    (veliki strumf, 21. septembar 2020 17:31)

    # Link komentara

  258. Mnogo gresi Novak, ovako se ne dobija finale
    (marekkkk, 21. septembar 2020 17:31)

    # Link komentara

  259. Tankirat će prvi set, u nastavku ćemo vidjeti da li će mu kiša pomoći ili odmoći...
    (CroFed, 21. septembar 2020 17:30)

    # Link komentara

  260. Ubi ga kiša a ne Švarcman.
    Sramota da se ne prekida.
    0:2 za sada u prvom setu... Skoro 0:3
    (Optimista pripravnik, 21. septembar 2020 17:30)

    # Link komentara

  261. Veliki je problem sto Svarcman sve vraca u teren....Da ima visinu,on bi bio tek paklen igrac,ovako ne moze da dodje do izrazaja jer nema dobar servis i pretrpi dosta brejkova....Ajmo Noleeee!!!
    (Simke, 21. septembar 2020 17:28)

    # Link komentara

  262. Sve mirise na Novakov poraz.
    (Cicko, 21. septembar 2020 17:25)

    # Link komentara

  263. Opet forhend ne služi Noleta na početku, otuda rani brejk. Nekoliko velikih promasaja iz forhenda iz čistih pozicija. Ni bekhend nije sjajan. Najveći problem Novak ipak ima kada ima cistu šansu za viner - već nekoliko mečeva gotovo uvek odigra u stranu u koju je protivnik krenuo iako ima potpuno otvorenu drugu stranu terena. Neverovatno kako ga protivnici lako pročitaju, tj. kako on ne primeti na koju su stranu otišli. Mislim da je na 40-30 u prvom gemu bila takva situacija i umesto da uzme gem - izgubio je i taj poen i naredna 2, opet svojim greškama. Evo na početku i ritern je bas loš, iako je šljaka teška, deluje kao da je vlažna pa je teren veoma spor, sto usporava i servis. Konstantan problem su i ovi DOSADNI DROP ŠOTOVI!!! Odigrao ih već 4 u 2 gema i izgubio je 3 vrlo bitna poena.
    (veliki strumf, 21. septembar 2020 17:25)

    # Link komentara

  264. Nema leba, odmah brek.
    (Djoda, 21. septembar 2020 17:24)

    # Link komentara

  265. Sramota ce biti ako nole izgubi od ovog anonimusa koji je sinoc igro skoro 3 ipo sata
    (Medjed Momo, 21. septembar 2020 17:20)

    # Link komentara

  266. Nadam se da neće insistirati na drop šotovima.
    (alex, 21. septembar 2020 17:20)

    # Link komentara

  267. Prvo gem, gem lopta za Novaka, izlazak na mrežu, laganu loptu šalje direktno u Švarcmana. Posle toga još 2 glupe greške.
    (mare, 21. septembar 2020 17:20)

    # Link komentara

  268. Pa eto mora se priznati da je Felix Mantilla sa 32 godine i na 47. mestu bio jaci protivnik od Svarcmana, 28 godina i 15 mesto. A sto Mantilla pitaju se, pa on je u finalu Rima te sada davne 2005. godine pobedio RF i sprecio ga da osvoji tj turnir u tada nikada jacoj konkurenciji ....
    (Hak Fin, 21. septembar 2020 17:17)

    # Link komentara

  269. Ispravite me ako gresim, da li Novak, ako sve bude po planu, prestize Federera po broju nedelja na prvom mestu, 01.03.2021?
    (Rekordi, 21. septembar 2020 16:08)

    Moguće je i ranije, čak u januaru ako osvoji Rolan Garos i završni turnir u Londonu.
    (Djido, 21. septembar 2020 17:15)

    # Link komentara

  270. Idemo Novače srpski junače do još jedne titule.Srećno!!!
    (Vladimir, 21. septembar 2020 17:14)

    # Link komentara

  271. Ima li neki link da se gleda online? Hvala
    (polupripitomljeni texasanin, 21. septembar 2020 17:13)

    # Link komentara

  272. Lagano, nece se ni oznojiti.
    (maxX, 21. septembar 2020 17:08)

    # Link komentara

  273. ИДЕМО ДОКТОРЕ!!!!!!
    (Радивоје, 21. septembar 2020 17:04)

    # Link komentara

  274. Pre nego krenete pričati bajke ne zaboravite da je Diego 8. igrač na svetu...dakle top 10,valda je tu zato što nešto vredi.
    (BLuka, 21. septembar 2020 15:05)
    Diego je postavljen na turniru u Rimu kao 8.nosilac, a zapravo je 15.igrač sveta jer večina tenisera iz top 10 nisu se pojavili na turniru, ali ako osvoji titulu mada su šanse za to male da se desi biče 9.igrač sveta.
    (Miodrag, 21. septembar 2020 17:02)

    # Link komentara

  275. Idemo..!!!
    (dejan, 21. septembar 2020 17:01)

    # Link komentara

  276. Evo i malo statistike ukoliko Novak pobjedi:
    - bila bi to 924-a pobjeda u karijeri i 31-a ove godine, kao i 365-a na Mastersma
    - osvojio bi 33-i Masters (cime bi postao rekorder) , i ukupno 81. titulu u karijeri
    - ovo bi bila i 58-a "Velika titula" za Novaka ( tu spadaju Matersi 100 serije, GS titule, titule sa zavrsnog Mastersa, kao i mislim OI). Nadal trenutno ima 55, a Federer 54.
    - ovo bi bio i 5-i trijumf Djokovica na Mastersu u Rimu, gdje je odigrao cak 10 finala, kao i 5-a pobjedna protiv Svarcmana iz isto toliko meceva.
    Naprijed Novace!
    (Stefan, 21. septembar 2020 16:59)

    # Link komentara

  277. Rekordi, 21. septembar 2020 16:08

    Dostiže ! A prestiže 08.III.2021god.
    (Ćomi, 21. septembar 2020 16:58)

    # Link komentara

  278. Ovaj Svarcman je zaista fenomen , narocito kada je servis u pitanju . Pa on je nizi od gotovo svih teniserki i po nekom pravilu njegov servis bi prakticno uvek trebao da bude kao drugi servis ostalih tenisera . Sa druge strane on sa svojim rasponom ruke i reketom prakticno ne pokriva nista , a opet je konkurentan igrac svima . To je kao kad bi covek od 210 cm igrao fudbal . Zbog svega toga on je veoma nezgodan protivnik , ali nadam se samo jedan u nizu Novakovih usputnih stanica ka istoriji .
    (Andrea Djani, 21. septembar 2020 16:39)

    # Link komentara

  279. Ispravite me ako gresim, da li Novak, ako sve bude po planu, prestize Federera po broju nedelja na prvom mestu, 01.03.2021?
    (Rekordi, 21. septembar 2020 16:08)

    # Link komentara

  280. Ja pratim sve mečeve preko jokerlivestream.net ako nekome zatreba. Pozz
    (inženjer, 21. septembar 2020 16:00)

    # Link komentara

  281. Gubi ovo Nolo u 2 seta.
    (King Roger, 21. septembar 2020 15:01)

    Ajde Švarcmane vrati ga u Monako...
    (Dzudzan, 21. septembar 2020 15:01)

    Najveci srecnik u istoriji tenisa.
    (King Roger, 21. septembar 2020 15:01)

    Da je pravde, zbog ovih smesnih protivnika Nolo bi trebalo da se pivuče!!! Polufinale protiv nekog Kaspera ahahaahaha! I tako tokom cele karijere!!!
    (Sofronije, 21. septembar 2020 15:03)

    A protivnik je trofejni visestruki pobednik masters i GS turnira ! Wow!
    (Dr.Roddick, 21. septembar 2020 15:05)

    Ali vam je Nole usao u glavu, kao Federu na 15:40!
    (Jax Teller, 21. septembar 2020 15:57)

    # Link komentara

  282. Hanover čeka 36 Masters :)
    Idemo nole!

    (smiley = znak pitanja)
    (inženjer, 21. septembar 2020 15:54)

    # Link komentara

  283. @Lasta
    Morao je Nole da ode iz Srbije. Ne vole ga ionako, a da je ostao ovde bio bi prorok u svom selu kao Đorđe Balašević kome Srbi ne mogu da oproste uspeh.
    (Dragoslav, 21. septembar 2020 15:54)

    # Link komentara

  284. Kiša u rimu
    (Pčelar iz kupinova, 21. septembar 2020 15:52)

    # Link komentara

  285. Ajde Švarcmane vrati ga u Monako...
    (Dzudzan, 21. septembar 2020 15:01)
    Gubi ovo Nolo u 2 seta.
    (King Roger, 21. septembar 2020 15:01)
    Najveci srecnik u istoriji tenisa.
    (King Roger, 21. septembar 2020 15:01)


    -Vest izašla u 15:00 ovaj stig’o da ostavi u 15:01 3 komentara u istoj minuti?Neverovatno ali istinito...U Lozničkoj bolnici nekada davno bio je doktor Koščica koji je lečio ovakve slučajeve vrlo uspešno...
    (Goran Loznica, 21. septembar 2020 15:50)

    # Link komentara

  286. Rud, Kepfer, Krajinovic... Hahahahahahaha, a evo i Svarcmana! Ubitacna konkurencija! A GS titula i dalje 17... Hm...
    (Jumko, 21. septembar 2020 15:45)

    # Link komentara

  287. Džemperko i ostali mnogo kmečite,izađite napolje, prošetajte, nađite devojku ili ako ne platite istu...biće vam bolje.
    (GAJA, 21. septembar 2020 15:42)

    # Link komentara

  288. @King Roger
    A ti najveci nesrecnik u zivotu.
    (Liverpool Man, 21. septembar 2020 15:41)

    # Link komentara

  289. Dr...jel to beše onaj što je izbacio višestrukog osvajača GS titula?
    (GAJA, 21. septembar 2020 15:39)

    # Link komentara

  290. Hanover čeka 36 Masters. ?
    (inženjer, 21. septembar 2020 15:38)

    # Link komentara

  291. Prenosi Sportklub. To znam ali nemam. Prenosi li mozda rts ili neka televizija u sklopu polaris media. Ako neko zna nek napise samo ako moze bez duhovitosti tipa pink kids ili happy kanal.
    (fenomen, 21. septembar 2020 15:37)

    # Link komentara

  292. @ Ako noloa nastavi da iznenadjuje i dobije Švarcmana, koju himnu ce pevati na kraju meca, himnu svog Monaka ili zemlje iz koje je pobegao?
    (Lasta, 21. septembar 2020 15:05)

    Ne shvatam zasto pustate ovakve komentare. I ko je ovo uopste pustio da izadje sa klinike....
    (Marko, 21. septembar 2020 15:36)

    # Link komentara

  293. Federer iskoristio slabu eru, a Nolo koronu. Nadal GOAT.
    (JerryJackson, 21. septembar 2020 15:31)

    # Link komentara

  294. ima li negde TV prenos?
    (posmatrač, 21. septembar 2020 15:31)

    # Link komentara

  295. Koliko ima džemperkovih navijača, Nole, njima u inat do 36. masters titule!
    (SZV, 21. septembar 2020 15:30)

    # Link komentara

  296. pogledajte samo prvih 5 komentara... ljudi pa razbolecete se od toliko komplexa!!!!
    (???riddler???, 21. septembar 2020 15:29)

    # Link komentara

  297. Nole cuvaj se ubitacnih servisa ovog dugajlije iz Liliputa
    (Riki, 21. septembar 2020 15:29)

    # Link komentara

  298. SARAJEVSKE DELIJE ČEKAJU TITULU!!!
    (sacz, 21. septembar 2020 15:26)

    # Link komentara

  299. U inat Nole svima!!!!!!
    (aks, 21. septembar 2020 15:18)

    # Link komentara

  300. Da je Nirnberški proces odrađen kako valja mi bi večeras gledali neko drugo finale.
    (Robusni Hrubeš, 21. septembar 2020 15:17)

    # Link komentara

  301. Idemo Novače, deri samo!
    (gloria, 21. septembar 2020 15:16)

    # Link komentara

  302. Osim ako ponovo ne.. Pogodi.. Sudiju u.. Glavu
    (Milos, 21. septembar 2020 15:09)

    # Link komentara

  303. Идемо Ноле, до новог мастерса!
    Хан Пијесак чека титулу.
    (хладно и у јулу, 21. septembar 2020 15:08)

    # Link komentara

  304. -Borba za 36 masters 1000.Šampion mastersa.Borba za 5 titulu u Rimu.Rekordi se nižu kao na traci.Šta bi 99,99% tenisera u istoriji dalo da ima Novakovu karijeru?!


    -Idemo Nole do novog mastersa i fenomenalne uvertire za RG koji se nadam isto osvajaš!Srećno!
    (Goran Loznica, 21. septembar 2020 15:06)

    # Link komentara

  305. Gde ima prenos, ima li neko dobar link?
    (Mihajlović, 21. septembar 2020 15:05)

    # Link komentara

  306. Ako noloa nastavi da iznenadjuje i dobije Švarcmana, koju himnu ce pevati na kraju meca, himnu svog Monaka ili zemlje iz koje je pobegao?
    (Lasta, 21. septembar 2020 15:05)

    # Link komentara

  307. Pre nego krenete pričati bajke ne zaboravite da je Diego 8. igrač na svetu...dakle top 10,valda je tu zato što nešto vredi.
    (BLuka, 21. septembar 2020 15:05)

    # Link komentara

  308. Taj je rekord već pao, samo što rekord to još ne zna. Nisu ga još obavestili.
    (Djido, 21. septembar 2020 15:05)

    # Link komentara

  309. Idemo majstore do titule.

    Zarkovo ceka 36. masters.
    (Dragi Kenta, 21. septembar 2020 15:05)

    # Link komentara

  310. A protivnik je trofejni visestruki pobednik masters i GS turnira ! Wow!
    (Dr.Roddick, 21. septembar 2020 15:05)

    # Link komentara

  311. Da je pravde, zbog ovih smesnih protivnika Nolo bi trebalo da se pivuče!!! Polufinale protiv nekog Kaspera ahahaahaha! I tako tokom cele karijere!!!
    (Sofronije, 21. septembar 2020 15:03)

    # Link komentara

  312. Najveci srecnik u istoriji tenisa.
    (King Roger, 21. septembar 2020 15:01)

    # Link komentara

  313. Ajde Švarcmane vrati ga u Monako...
    (Dzudzan, 21. septembar 2020 15:01)

    # Link komentara

  314. Gubi ovo Nolo u 2 seta.
    (King Roger, 21. septembar 2020 15:01)

    # Link komentara