1. I dalje imamo previse igraca. Kanga nam nije trebao. Katai je standardniji od Kange a nije realno da obojica igraju u isto vreme. Bar ne ozbiljne utakmice. I batalite te ideje sa "laznom devetkom". To ne funkcionise.
    Sto se tice napadaca, Boaci nije zaboravio da igra fudbal. Ali on nije igrac koji dobro podnosi izmene, pada u glavi a onda igra pod strahom. Dajte mu sansu da odigra 5-6 utakmica bez izmena. Vratice se u vrhunsku formu, sigurno. A mi boljeg napadaca od njega necemo naci.
    (Nele, 6. avgust 2020 17:07)

    # Link komentara

  2. To što Jovančić igra mogao bi i ja koji loptu nisam pipnuo 20 godina, samo da imam snage. Uglavnom trči kao muva bez glave, a kad primi loptu APSOLUTNO JEDINO što uradi je da vrati najbližem iza. Za dve godine koliko ga gledam u Zvezdi čovek je dao dva gola i to oba posle kornera. Nema asistencija, niti ulazi u šanse, a kad šutira na gol nogom obično obraduje navijače na severu besplatnom loptom ili stremi ka korner zastavici. Ubedljivo najbeskorisniji igrač u Zvezdi još od vremena Milijaša, koji je bar umeo ponekad i da šutne nešto

    Za Jovancu manje vise ok, ali ovo za Milijasa.... Covek igrao Premier ligu, igrao u prvih 11 kod Antica, i sad su oni svi glupi a ti si pametan... Idi prati neki drugi sport koji ces razumeti
    (Urox, 6. avgust 2020 16:40)

    # Link komentara

  3. @ НАЈВЕЋИ ЗВЕЗДАШ ИКАД - Иванић и Томане(између осталих) се више не могу чекати, нису за Звезду и треба да иду.
     (ДЕЛИЈА🔴⚪, 6. avgust 2020 10:50)

    # Link komentara

  4. @ДЕЛИЈА Pozdrav i tebi,ortak!Svako dobro tebi i tvojima želim.Odredjeni privatni problemi su uzrokovali moje retke komentare.Toliko o tome.Što se publike na tribinama tiče,videćemo kako će sve to,i u kom pravcu ići.Imam svoje mišljenje o celoj toj priči,ali ga neću iznositi,shvatićeš zašto.Ugodan dan želim.Napred Zvezda!Sportski pozdrav!
    (Walldorf, 6. avgust 2020 10:45)

    # Link komentara

  5. Radnički čim predje centar sudija nešto svira....Degenek se oklizne sudija naravno faul a ovaj iz Radničkog sam...i vrhunac kad nije smeo da odsvira penal na 3:0 sprdnja
    (JojićKojićDrinčićLukač, 6. avgust 2020 09:52)

    # Link komentara

  6. ........ Ako naši igrači sa ovakvim samopouzdnjem i ovako ofanzivnom i tečnom igrom uđu u kvalifikacije, realne su šanse da se plasiramo u LE ili LŠ.
    ........ Budimo realni i trezveni,,,,,, i N. Pazar i Radnički su preslabi protivnici za ovaj tim Zvezde...... Oa i ove dve utakmice Zvezda je igrala sa jedva 50% snage.
    ...... Takođe,, ,,, bilo bi lepo da svi budemo malo manje kritični prema Tomaneu i naročito Ivaniću. Momci se trude, trče.... Tomane zaista nema kvalitet za ovaj tim ali Ivanić već pokazuje da ipak može bolje da igra.

    ...….. Partizanovci ! Vaši komentari su bolesni, tj. komentari koji oslikavaju tragično izgubljene i očajne navijače, lišene svakog osećanja za realnost i navijačko poštenje,,,,
    Lupetate u svoj nemoći :sklanjalica, nameštanje, sudije, penali itd.... što je sve netačno,
    Kao da Zvezda ima neke veze sa zaista očajno igrom Partizana.
     (Najveći Zvezdaš lkad, 6. avgust 2020 09:36)

    # Link komentara

  7. (Ko sve ne komentarise, 6. avgust 2020 04:12)

    To što Jovančić igra mogao bi i ja koji loptu nisam pipnuo 20 godina, samo da imam snage. Uglavnom trči kao muva bez glave, a kad primi loptu APSOLUTNO JEDINO što uradi je da vrati najbližem iza. Za dve godine koliko ga gledam u Zvezdi čovek je dao dva gola i to oba posle kornera. Nema asistencija, niti ulazi u šanse, a kad šutira na gol nogom obično obraduje navijače na severu besplatnom loptom ili stremi ka korner zastavici. Ubedljivo najbeskorisniji igrač u Zvezdi još od vremena Milijaša, koji je bar umeo ponekad i da šutne nešto.
    (Cyber Kooryber, 6. avgust 2020 09:28)

    # Link komentara

  8. Daj prodajte ovog i dovodite normalnog špica!
     (Ogysa, 6. avgust 2020 09:08)

    # Link komentara

  9. Видљиво боља,бржа и конкретнија игра,без дилеме.Ту је већ стандардна,уиграна одбрана са Борјаном на голу(наравно добро би нам дошао један бек или штопер за европске утакмице),ту је видљиво чвршћа средина са Саногом,креативнија са Николићем,бржа,ефикаснија и лепршавија са Катаијем,Спиридоновићем и наравно Бен.Ту су битни за ротацију Вулић,Гаврић,Иванић,можда Гарсија..Само да Канга буде на нивоу и то ће бити прилика за добро издање Звезде како у домаћем првенству тако и у Европи.Наравно,добро би дошло још појачање у средини и нападу.Негде се назире постава за европске утакмице. Борјан- Гобељић (Гајић), Панков, Дегенек (Милуновић, Ераковић), Родић (појачање)- Саного, Николић, Катаи, Канга, Спиридоновић, Бен (ту су још Боаћи, Павков, Крстовић, али појачање у нападу би добро дошло). Све у свему 20-ак играча, довољно за ротацију, наравно да сви буду здрави и на највишем нивоу припремљености. Оно што је знак питања, бар за мене, да ли ће Станковић имати довољно знања, стрпљења и тренерског осећаја за јаче противнике, пре свега у европским утакмицама. Да ли ће умети ко Милојевић, када је ситуација поприлично безизлазна да нађе формулу и избори резултат. Да, лепа игра, да пресинг, да нападачки, али са јачим противницима је потребна чврста дисциплинована полудефанзивна игра, за брзом транзицијом, брзим контурама и полуконтрама и ефикасном завршницом, наравно ту су увек значајни прекиди, али и шут са дистанце који веома важан. Станковић и Звезда имају шансу, сада је треба искористити!
    (Милан, 6. avgust 2020 08:11)

    # Link komentara

  10. Zasto nema Bena?
     (Gorki, 6. avgust 2020 08:06)

    # Link komentara

  11. Sa filijalama je uvek lako...
    (No penal no party, 05. avgust 2020 22:27)

    Novi Pazar zna zašto. Pusa
     (NoName, 6. avgust 2020 07:16)

    # Link komentara

  12. @polako zvezdaši, pašće otrežnjenje u Evropi. Ovde može da se štimuje i namešta ali tamo nema sklanjalica, nepostojećih penala i ostalih manifetluka u vašu korist. Dobro je samo što vam se dug smanjuje. Idite radite i zarađujte pare, a pustite doktore i mađionočare da vode Zvezdu i bogate se pod izgovorom državnog projekata. Dok god vas je ovoliko i veličate Zvezdu, dajete vetar u leđa manipulacijama i varanjima. Samo što to vaši mozgići to ne kapiraju.
    (Ma kako da ne.., 05. avgust 2020 21:01)
    Još samo si trebao dodati... "čist penal napravio Pankov"...
    Pa da zavržiš svoju kuknjavu!
    (Grobarska je tuga pregolema, 6. avgust 2020 05:31)

    # Link komentara

  13. polako zvezdaši, pašće otrežnjenje u Evropi. Ovde može da se štimuje i namešta ali tamo nema sklanjalica, nepostojećih penala i ostalih manifetluka u vašu korist.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 21:01)

    Ubedjen sam da nisi doziveo pobedu Partizana u Ligi Sampiona ... prema tome o kakvom otteznjenju pricas ...
    Ako nisi znao Partizan je zadnji put u Ligi Sampiona pobedio davne 1983-ce godine ...
    (Slobodan, 05. avgust

    Zadnja pobeda bila jos dok je vazilo pravilo da golman sme uhvatiti loptu rukom kad mu vrati odbrambeni igrac...Informacija o novim pravilima po kojima se danas igra fudbal nije bila stigla jos ni do spermatozoida...
     (Dejan CZ, 6. avgust 2020 05:22)

    # Link komentara

  14. Vidim da ovde pojedinci nesto kritikuju Jovancica. Gospodo idite gledajte neki drugi sport jer sa fudbalom nemate blage veze.
    (Ko sve ne komentarise, 6. avgust 2020 04:12)

    # Link komentara

  15. Kada bi zvezda konecno svatila da napadac ne treba da bude snazan, visok, i krupan nego da ima osecaj za golove kao Pancev, Inzagi, Kezman....Mozda bi i igrali uvek i Ligi Sampiona...Danas sam video 20 vezanih dodavanja i to je lepo...Molim samo bez sutiranja od Borjana...Pa, Pas i samo pas...
     (branko, 6. avgust 2020 02:52)

    # Link komentara

  16. Како толико измена?
     (Делија, 6. avgust 2020 01:31)

    # Link komentara

  17. Napadač nikad potrebniji
     (krajisnik, 6. avgust 2020 01:28)

    # Link komentara

  18. Napokon igra na nivou Crvene Zvezde!Zadnji vezni,stoper i spic su prekopotrebni za Evropu!!!
    (Belgrade_boy, 6. avgust 2020 00:45)

    # Link komentara

  19. Spridon je ubica!!!
    (Sitni Sima, 6. avgust 2020 00:28)

    # Link komentara

  20. lepa prijateljska utakmica.
     (daca, 6. avgust 2020 00:09)

    # Link komentara

  21. au sto volim sto ste se isprimali da ste barsa.i vi ce te na bolno otreznjenje.
     (daca, 6. avgust 2020 00:07)

    # Link komentara

  22. @ ГАЗДА ДОЈКАН - Првенство нам само служи да се уигравамо за Европу.
     (ДЕЛИЈА🔴⚪, 6. avgust 2020 00:07)

    # Link komentara

  23. ljudi, realno, ofanzivno vezni deo terena nam je protivnicima nezamisiv - ofanzivni vezni Katai , po krilima Kanga i BEN (neverovatno ubojit igrac) ... jos ova pojacanja na klupi, zedna minuta i jakih tekmi ... zvuci dobro, a ? :)))
    (IznenadjenVrloPozitivno83, 6. avgust 2020 00:05)

    # Link komentara

  24. Korak po korak... 32.
     (Sut(wild) card, 5. avgust 2020 23:48)

    # Link komentara

  25. Ajde sto se Radnicki sklanja Zvezdi, nego zasto se Partizan sklanja N.Pazaru ???
     (Mandoljina, 5. avgust 2020 23:48)

    # Link komentara

  26. Katai kanga ben i ispred njih spiridonovic, tomane je krs zesci, a sa spiridonovicem može ben da se rotira spic i desno krilo da crtaju napred uz ovu dvojicu majstora i imacemo golove a pogotovu dobre kontranapade jer su svi brzi dobar pas tehnika i evo spiridonovic i ben dobra zavrsnica sto dosta znaci protiv jacih u kvalifikacijama
     (bane, 5. avgust 2020 23:47)

    # Link komentara

  27. Ono što je definitivno jasno je da možemo ozbiljno da peglamo. Žoga bonito koji tražimo. Posed, presing i neprestani napadi. Nikakva guslanja sa duplim zadnjim veznim "osiguračima" ne dolazi u obzir. Samo jedan.

    Katai, Spiridon, Ivanić, Ben, Veljko, Gavrić Kanga, plus mali Radulović, to je prilično više tehnike, pasova i šuteva nego lane. Dobar napadač će se nadavati golova sa njima.

    E sad, falinke su takođe jasne. Fizika, defanzivna tranzicija. Evro mečevi su ozbiljno krljanje i to veze sa domaćicom nema. Štoperi ne smeju da plivaju, veznjaci moraju i da trče i da biju, krila da pomažu. Kako ćemo tamo izgledati, veliko pitanje.

    Dobar štoper, parnjak za Sanogoa i dobar napadač bi potpuno kompletirali ovaj tim.
    Biće puna kapa ako Dejan izbori Ligu Evrope.
     (jako i do samog kraja, 5. avgust 2020 23:47)

    # Link komentara

  28. A sta sam rekao? Nadigravanje sa zvezdom=odmah primis 3 komada. Ali tako se "moralo".
    (Milos, 5. avgust 2020 23:34)

    # Link komentara

  29. Nismo ni sumnjali...ubrzo otrežnjenje...nazdavićemo svi kad popiju 5kom!
     (Vladimir, 5. avgust 2020 23:32)

    # Link komentara

  30. @ ВАЛДОРФ - Ђеси друг, нема те "сто година", недостају твоје одличне и стручне анализе? Да, прекрасно вече на нашем стадиону ал џаба све фали публика, навијачи. Замисли да су(смо) били на стадиону вечерас колико би онда то тек било прекрасно вече... Мене и срце и душа боле кад видим празне трибине ако ми вјерујеш(вјерујете). 😔🙌
     (ДЕЛИЈА🔴⚪, 5. avgust 2020 23:31)

    # Link komentara

  31. iskreno....kako motivisati igrače da igraju kada smo već šampioni u drugom kolu to je već veliki problem Dekija i stručnog štaba.
    (Buljko, 5. avgust 2020 22:00)

    Čuj u drugom kolu? Šampioni ste bili i pre početka prvenstva. Neizvesnost kao i na izborima.
    (Gazda Dojkan, 5. avgust 2020 23:28)

    # Link komentara

  32. Katai,Ivanic,Spiridonovic , jako lepo deluje.Odlicna Zvezda u tom delu,pod hitno dovesti veznog igraca Njegus Petrovic ne zasluzuje da igra u Zvezdi...
    (Nikola, 5. avgust 2020 23:24)

    # Link komentara

  33. Konacno moze da se gleda
    MojaNasa Zvezda!!!!

    sredina je mnogo bolja, napad solidan moze i bolje ,
    mnogo nam znaci nekoloko novih igraca
    Odbrana nam treba bolja!!!
    bar dva beka na obe strane
    I da slusaju Dekija" kao popci"
    nema uobrazenih velicina !!!
    Onda bi Zvezda mogla mnogo vise !!!
    Bravooo
     (hazmajuuu, 5. avgust 2020 23:10)

    # Link komentara

  34. tomane da se ne ljubimo
     (Scepan, 5. avgust 2020 22:54)

    # Link komentara

  35. Vrlo je jednostavno. Nemamo spica. To je kao u basketu da nemamo centra.
    (Dusanovo carstvo!, 5. avgust 2020 22:53)

    # Link komentara

  36. Sa filijalama je uvek lako...
     (No penal no party, 5. avgust 2020 22:27)

    # Link komentara

  37. Sve vreme igramo sa igračem manje, bez špica, igra Tomanea više nije tragedija, lagano prelazi u komediju.Ben kao da su ga sa plaže pokupili, totalno je van forme ili jednostavno nije ozbiljan.Ivanuć se trgnuo.Velja Nikolić dobar ali treba da pripazi da ne ispada onako na svojij polovini.Brz štoper i dalje fali, ajde da ne kukam više.
    (Baš zato što te znamo, 5. avgust 2020 22:25)

    # Link komentara

  38. Zvezda sjajna. Moram priznati da sam bio malo sumnjičav ali su me razuverili u ova prva dva kola.
    Partizan jalov kao i ovih zadnjih godina, ništa čudno obzirom ko im je u upravi i ko je trener.
    Titula se neće dovesti u pitanje i o tome ne treba razmišljati uopšte jer nema ko ni da nam bar priđe po broju osvojenih bodova.
    Svu energiju usmeriti na evropu jer sa ovom ekipom (uz male korekcije), možemo dobar rezultat napraviti i dobre pare uzeti.
    Postajemo ozbiljan kandidat za konstantnog učesnika Lige Šampiona!!!
     (69, 5. avgust 2020 22:25)

    # Link komentara

  39. Dok su u timu Ivanic,Rodic i Tomane nema nista od toga!
     (dragan, 5. avgust 2020 22:17)

    # Link komentara

  40. Ako nisi znao Partizan je zadnji put u Ligi Sampiona pobedio davne 1983-ce godine ...
    (Slobodan, 5. avgust 2020 21:52)





    a i to je bila pirova pobeda, jer su ispali.
    doduše, te godine su dogurali čak do drugog kola...
    (mladići borovi, devojke jele, 5. avgust 2020 22:14)

    # Link komentara

  41. Po meni mali Velja ozbiljan fudbal igra, vidi se da zna sa loptom u svakom trenutku šta želi... Plus Ben, Katai, Spidi, Kanga,odličan tim... Idemo do titule!!!
     (dzoni, 5. avgust 2020 22:09)

    # Link komentara

  42. Za Evropu mora se kupe : kršten stoper, bek levi, zadnji vezni i napadač
    (delija, 5. avgust 2020 22:05)

    # Link komentara

  43. Uz dužno poštovanje i Voši i Čukaričkom i TSC-u moram da konstatujem da Zvezda ove godine neće imati ponovo konkurenta u borbi za titulu,iskreno sam se nadao da će neko od njih moći da nas malo razdrma,da pridje bar na nekih desetak bodova zaostatka na kraju prvenstva,da bude bar malo zanimljivije prvenstvo, ali teško iskreno....kako motivisati igrače da igraju kada smo već šampioni u drugom kolu to je već veliki problem Dekija i stručnog štaba.
    (Buljko, 5. avgust 2020 22:00)

    # Link komentara

  44. Ludacima iz senke ne treba ništa zameriti pa i kada pljuju na šarm i lepotu fudbala. Povratna Ivanića u stilu velikih majstora i ne sebično.
     (miško, 5. avgust 2020 22:00)

    # Link komentara

  45. Boaći ili Ben na špicu a tu je i Krstović. Sve je odlično a biće još bolje. Vidi se
    (реално, 05. avgust 2020 20:58)

    dok ne dodju ribari sa Malte, tamo nema prijateljskih ...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (...., 5. avgust 2020 21:14
    Mi smo ribare isopašili i izbacili, ali vi sa konobarima i sa tikvama imate muku.
    (Verebi Lovra, 5. avgust 2020 21:58)

    # Link komentara

  46. Milos Milojevic,pomocni trener, doveo je Mjalbi iz trece u prvu ligu za dve sezone, tim igrao brzo efikasno tecno.

    On stoji iza ovoga, kao i Deki naravno.
    Imaju istu viziju, moderne leprsave igre.

    Idemo jedan dva dobra spica i da uzivamo u narednim godinama.
     (legolas, 5. avgust 2020 21:57)

    # Link komentara

  47. Ливерул, и Олимпијакос, и Салцбург, и Јанг Бојси, и Копенхаген су се склањали, али зато Шамрок, Тун, АЕЛ, БАТЕ и Генк неће да се склањају.
    (Марко, 5. avgust 2020 20:11

    kao ni Levadija, Liberec, Černomorec,Kairat, Naftan, Slovan i mnoge slične velesile
     (el gladijator, 5. avgust 2020 21:53)

    # Link komentara

  48. polako zvezdaši, pašće otrežnjenje u Evropi. Ovde može da se štimuje i namešta ali tamo nema sklanjalica, nepostojećih penala i ostalih manifetluka u vašu korist.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 21:01)

    Ubedjen sam da nisi doziveo pobedu Partizana u Ligi Sampiona ... prema tome o kakvom otteznjenju pricas ...
    Ako nisi znao Partizan je zadnji put u Ligi Sampiona pobedio davne 1983-ce godine ...
    (Slobodan, 5. avgust 2020 21:52)

    # Link komentara

  49. @ ЗЕКС - Све си у праву за Павкова ал питање је колико више има воље, мотива да игра у Звезди.
     (ДЕЛИЈА🔴⚪, 5. avgust 2020 21:50)

    # Link komentara

  50. Ofazivni dio veznog reda djeluje odlicno i to je dovoljno da se prosetamo ligom ali odbrana + defazivni vezni jos nije testirano a misljena sam da tu fali jedan stoper i defazivni vezni.
     (Borky, 5. avgust 2020 21:45)

    # Link komentara

  51. Mnogo brze i lepse igramo nego kod Miloja. Spiridonovic i Katai prave osetnu razliku, Ivanic napreduje. Sa Kangom cemo biti jos bolji. Fali jedan spic koji ce ispratiti kvalitetom tih igraca. Ako ne mozemo da dovedemo kvalitetnog, onda najbolje da Krstovic dobije sansu. Pozadi Gajic definitivno bolja opcija od Gobelje, a lepo bi dosla zamena Rodicu koji ne ume da centrira
     (vlada, 5. avgust 2020 21:45)

    # Link komentara

  52. Dobra utakmicu male stvari Jos da se poprave to jest brzi malo ritam Jos kad kanga se pridruzi Mislim da ce biti dobra ekipa
    (Zvezda, 5. avgust 2020 21:42)

    # Link komentara

  53. Pazi drugo kolo,i vec igraju sa kombinovanom timom...Od kad je Toncev preuzeo Radnicki,mene je sramota ovog i ovakvog Radnickog,to ce vam svaki pravi navijac reci...
    (Grof, 05. avgust 2020 20:55

    Posto vidim da si strucnjak jel.mozes da mi kazes koji je to prvi tim Radnickog i ko to od igraca koji toliko odskacu kvalitetom je nedostajao danas. Hvala.
    p.s. naravno ne ocekujem odgovor jer svaki vas komentar je ili najobicnija laz ili spin.
     (Borky, 5. avgust 2020 21:42)

    # Link komentara

  54. Ово је отприлике Звезда какву желимо, оваква игра, приступ..., иако има још доста мјеста за напредовање, треба још доста радити и Кангу прије свих уклопити у тим. А и вечерас се видјело ко није за Звезду. ЗАДОВОЉАН САМ. БРАВО ЗВЕЗДО! 👏👏👏🙌
     (ДЕЛИЈА🔴⚪, 5. avgust 2020 21:40)

    # Link komentara

  55. Sveto pismo
    Pavkov je sam razmontirao Liverpul.Dao je gomilu golova i u derbiju nas spasio poraza.Nama je danas falio visok i snazan napadac a to je Pavkov.Decko nije zaboravio da daje golove vec je povredjen i on je nas najbolji igrac.
     (zex, 5. avgust 2020 21:39)

    # Link komentara

  56. Lepo,pribrano,do noge.Igramo fino,to je očito.Bez mnogo priče,reći ću samo neophodno.Da je sreće(Para),pa da mali Nikolić,Gavrić i još 4-5.naših klinaca budu u Zvezdi još 5-6.godina,onda bi igrali i same završnice evro kupova,kao nekada.Ne znam,meni je mali Nikolić biser kakvog još od Pižona i Piksija nismo imali.Mali će napraviti veličanstvenu karijeru ali,na žalost svih nas Srba,u nekim bogatim i stranim klubovima i to je tuga jedna.Sve u svemu,prekrasno veče na stadionu Crvene zvezde i samo tako treba nastaviti.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!
    (Walldorf, 5. avgust 2020 21:38)

    # Link komentara

  57. И Ливерул, и Олимпијакос, и Салцбург, и Јанг Бојси, и Копенхаген су се склањали, али зато Шамрок, Тун, АЕЛ, БАТЕ и Генк неће да се склањају.
    (Марко, 5. avgust 2020 20:11)

    Неће ни Нови Пазар колико видим.
    (Јован Јовановић, 5. avgust 2020 21:31)

    # Link komentara

  58. ljudi da li ste vi realni, zvezda igra ko barsa, spiridon mesi, kazao ronaldinjo... pa i slepac je danas video kako igrači radničkog napadaju zvezdine igrače ko pioniri, bez agresije bez želje bukvalno sparing partneri ovo je žalosno otrežnjenje sledi u derbiju i evropi
     (mare 15, 5. avgust 2020 21:30)

    # Link komentara

  59. Pa mi kad smo bili bas,bas jaki i na samo 4 boda od Zvezde,Lalatovic unapred cestita Zvezdi pobedu i titulu,a da je Radnicki pobedio u toj utakmici razlika bi bila samo jedan bod tri kola pre kraja.Na zalost nas voljeni klub je vec godinama u sluzbi drugog kluba.Nadam se samo da ce i tome doci kraj.
    (Nis voli Radnicki, 5. avgust 2020 19:54)

    Ако си ти Нишлија, онда сам ја Јапанац.
    (Марко, 5. avgust 2020 20:06)

    Nišlija,Palilulac rođen 1970 u GAK Niš.Pratim Radnički od kad znam za sebe,detinjstvo i mladost proveo na jugu Čaira i tačno znam šta pišem,ali nema za kog.Da nije ova korona i da nemam višak vremena najverovatnije se ne bih prepucavao ovde po netu sa puno mlađima od sebe,da ne kažem sa decom.
    (Niš voli Radnički, 5. avgust 2020 21:29)

    # Link komentara

  60. Posle gomile promašaja uprava je ove sezone sklopila sjajan tim. U Evropi svakom mozemo da uvalimo gol ako budemo znali da i da sačuvamo naš i da odigramo na rezultata kao sa Milojem na klupi biće uspeha
    (Zvezdaš, 5. avgust 2020 21:28)

    # Link komentara

  61. Kako je Velja lepo poklopio loptu, uf. Još pod utiskom. Kao De Brujne, šunjanje oko kaznenog misliš ne može ovaj, i samo DUM!

    Mora se gurati i trpeti što više, ima padove koncentracije, rizične pasove ali takve lopte, ideje i generalno to fudbalsko kefalo. Sjajno.
     (jako i do samog kraja, 5. avgust 2020 21:28)

    # Link komentara

  62. Samo problem je sto ovo nije merilo naše snage, vidi se boljitak i malo življa igra u odnosu na period kod Miloja ali pravo naše lice ćemo videti u 3 kolu kvalifikacija.
    (Delija, 5. avgust 2020 21:22)

    # Link komentara

  63. polako zvezdaši, pašće otrežnjenje u Evropi. Ovde može da se štimuje i namešta ali tamo nema sklanjalica, nepostojećih penala i ostalih manifetluka u vašu korist.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 21:01)

    U Evropi smo od Miloja na ovamo NEUPOREDIVO ispred vas...Igramo uvek grupnu fazu, od toga dvaput Ligu sampiona, ostvarili dve pobede u istoj, jednu protiv Liverpula (aktuelnog prvaka sveta), eliminisali ekipe poput Krasnodara, BATE Borisova, Kelna, Salcburga, FK Kopenhagena (taj isti je danas ponizio sampiona Turske), Jang Bojsa...

    Daleko, daleko ispred vas smo u Evropi.
    (One night in May, 5. avgust 2020 21:21)

    # Link komentara

  64. I igrač radničkog se u 4tom minutu napucao u ruku ispref peterca, pa niko nije tražio penal. Nije svaki kontakt ruke i lopte penal!
    (Cccc, 5. avgust 2020 21:20)

    # Link komentara

  65. Nikada mi nece biti jasno kako velicine kao Deki dodju u ovo blato da se ukaljaju , gde vise ne postoji sportsko rivalstvo nego prepucavanja oko lopovluka i gde fudbal broji svoje poslednje dane. I ako neko misli da ce nekad biti bolje, taj se grdno vara!
    (lepi, 5. avgust 2020 21:19)

    # Link komentara

  66. Boaći ili Ben na špicu a tu je i Krstović. Sve je odlično a biće još bolje. Vidi se
    (реално, 05. avgust 2020 20:58)

    dok ne dodju ribari sa Malte, tamo nema prijateljskih ...
     (...., 5. avgust 2020 21:14)

    # Link komentara

  67. E, ovo sam rekao na početku prve Milojeve sezone u Zvezdi: Ovo mi se sviđa!!! Još od Liverpula, naša igra nije ličila ni na šta, konačno se situacija menja! S tim što: Njegoš, Ivanić, Tomane napolje, Sanogo, Kanga, Ben (i neki novi špic) u igru! Ivanić je onim potezom (kad izbija sam ispred golmana i daje sebi for koji ne može da stigne) milioniti put pokazao da ima kvalitet maksimalno za Vojvodinu. Balvane tipa Vukanović, Jovančić, Pavkov treba razjuriti što pre i mislim i da je Deki to skontao. Vulića i Veljka Nikolića čuvati, dobri su i trebaju nam.
     (sveto pismo, 5. avgust 2020 21:06)

    # Link komentara

  68. Spiridonovic definitivno otkrovenje. Mislio sam kad je dolazio(iskreno, pre nego se pocelo pricati o dolasku u Zvezdu nisam cuo za njega) da ce to da bude promasaj, recimo kao sa Jevtovicem. Verovatno bi i bilo tako, da se Ben nije povredio, ali eto, dobio je sansu, iskoristio je, a mi smo dobili ozbiljnog igraca. Brz je, zna sa loptom, ali sto je meni najvaznije ima samopouzdanje, ima tu sportsku drskost.
    Samo jos napadaca da dovedemo, mada, ovo se mnogima nece dopasti; ali ja mislim da bi pored Spirija, Katajia, Kange i Ivanica, Boaci opet bio onaj stari, samo da ga povrede zaobidju.
    Kako god, za sada sve ovo uliva poverenje.
    (nostalgija, 5. avgust 2020 21:06)

    # Link komentara

  69. Dobro igra Zvezda, stvarno sve pohvale. Ali za evropu treba ojačati odbranu još malo. Za ozbiljniji fudbal. Ipak je ovo Linglong.
    (Luka, 5. avgust 2020 21:06)

    # Link komentara

  70. Katai igra sa manje od pola gasa i kao takav je nezaustavljiv. Spiridonovic vrlo konkretan i sto se poteza tice i sto se statistike tice. Nikolic jako dobar, par odlicnih pasova u prostor i prelep gol, a ima jos prostora za napredak. Cini mi se da to i Deki vidi i da Veljka posevno gotivi. Ben odlican. Klasika, hvala ti Miloje za njega. Tomane se dosta bori, ali mislim da nema potrebe da se toliko trosi u sredini terena. Ima sjajne vezne igrace iza sebe, treba da se usidri gore i da igra klasicnog centarfora i nadavace se golova. Sanogo je zver od igraca, treba ga kupiti sto pre. Jedino mi je zao sto Garsija i Gavric ne dobijaju priliku.
    (Mare026, 5. avgust 2020 21:06)

    # Link komentara

  71. Posle dugo vremena sam baš uživao gledajući Zvezdu
     (goran, 5. avgust 2020 21:06)

    # Link komentara

  72. Braćo šta da vam kažem.Rustinski.Jedva čekam Kangu i njegove bombe sa 30 metara.Katai Magiko i Ben klasa.To su tri majstora,tri glavne face ove ekipe.Uz Borjana normalno.
     (Nemke, 5. avgust 2020 21:05)

    # Link komentara

  73. Prva smislena kontra jos od Minhena 1991
     (vaxilar, 5. avgust 2020 21:05)

    # Link komentara

  74. Igra mnogo bolja nego predhodnih sezona.Videcemo da li ce rezultati niti bar isti.
    (aca, 5. avgust 2020 21:04)

    # Link komentara

  75. Spiridon Kopicl...💪👽🔞
    (Veliki red, 5. avgust 2020 21:03)

    # Link komentara

  76. polako zvezdaši, pašće otrežnjenje u Evropi. Ovde može da se štimuje i namešta ali tamo nema sklanjalica, nepostojećih penala i ostalih manifetluka u vašu korist. Dobro je samo što vam se dug smanjuje. Idite radite i zarađujte pare, a pustite doktore i mađionočare da vode Zvezdu i bogate se pod izgovorom državnog projekata. Dok god vas je ovoliko i veličate Zvezdu, dajete vetar u leđa manipulacijama i varanjima. Samo što to vaši mozgići to ne kapiraju.
     (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 21:01)

    # Link komentara

  77. Izgleda da ćemo igrati sa Benom kao lažnom devetkom, Ivanić i Tomane su ionako lažni
     (g, 5. avgust 2020 21:00)

    # Link komentara

  78. čestitke centrali...
    jedna od vaših brojnih filijali.

    Ako ništa drugo, sadašnji trener Radničkog ne ide na zvezdine utakmice u zvezdinom dresu i ne čestita joj titulu uoči međusobnog duela
     (el gladijator, 5. avgust 2020 21:00)

    # Link komentara

  79. Boaći ili Ben na špicu a tu je i Krstović. Sve je odlično a biće još bolje. Vidi se
    (реално, 5. avgust 2020 20:58)

    # Link komentara

  80. Jeste danas zahladilo ali brate -3 i to u avgustu pa sta ce da bude na zimu...Indijanci krenuli da skupljaju drva.
     (metereolog, 5. avgust 2020 20:58)

    # Link komentara

  81. Katai je u fudbalu što i Teodosić u košarci...kad ih pogledaš,misliš ne živi im se više..a oni u tri poteza mogu da reše meč...
    (Lobos, 5. avgust 2020 20:55)

    # Link komentara

  82. Pazi drugo kolo,i vec igraju sa kombinovanom timom...Od kad je Toncev preuzeo Radnicki,mene je sramota ovog i ovakvog Radnickog,to ce vam svaki pravi navijac reci...
    (Grof, 5. avgust 2020 20:55)

    # Link komentara

  83. Ne sećam se kada smo bili ovako jaki. Ovo je mnogo bolji, iskusniji tim u odnosu na prethodne 2 godine kada smo igrali LS. Igramo lepo, leprsavo, tečno a tako nismo igrali dugo, predugo... Fali pravi špic koji je u formi, ali može i Ben da ga igra. Spidi otkrovenje, odličan igrač. Kako li smo ga iskopali... Liči na fudbalera, daje golove, asistira... Već ima 3 asistencije a da su realizovani ziceri imao bi još 2-3. Veljko isto sjajan na sredini. Ma bas sam zadovoljan kako izgledamo. Samo da ne gledam Jovancica, Kanjasa i slične.
    (veliki strumf, 5. avgust 2020 20:54)

    # Link komentara

  84. Ovo jako lepo izgleda za sada...jako...Deki bravo!Jako sam prijatno iznenadjen...melju momci 90min...svaka cast...sve se zna,dosta individualnog kvaliteta..sjajno izgleda.Spiridon zver,Sanogo zver,Katai znamo svi sta moze...bas mi dobro izgleda NASA ZVEZDA!!!Puna podrska i moze ovo biti sjajna sezona!!!
     (Avatar, 5. avgust 2020 20:50)

    # Link komentara

  85. I nema čistog penala za Radnički.. neće sudija da svira čak i kad je 3:0. Obavio je dobar posao za Zvezdu. Lažni faul nad Goveljićem-1.gol Radničkog, ne svira penal- 2. gol i to je dosta za jednu utakmicu.
     (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 20:48)

    # Link komentara

  86. Radnički promenio 5 igrača.. Odmaraju ih za evropu verovatno.. I to baš protiv zvezde
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PAOK Šampion, 5. avgust 2020 18:47)

    A vi kao znate ko je najjaci tim Radnickog? koga vi folirate?
    (Molim, 5. avgust 2020 20:47)

    # Link komentara

  87. Ne znam Spiridonovic ostavlja utisak ozbiljnog igraca.
    Ili bar potencijala da postane to.
    Lepo, brzo odigrava, ima ideju za pas koji lomi i prepolovljava stopere,
    dupli pas je tu, eksplozivan je..

    Da ne idem dalje, sve sto nismo imali, sada dobijamo,u obrisima doduse, ali nazire se promena igre i stila.
    Radujem se kao malo dete, ne mogu vise od nase igre zadnjih godina. Ma to je muka koja igra koji fudbal.
    Ovo je druga prica, videcemo, ali pozitivno je, za sada. Makar momci pokusavaju nesto, na celu sa nasim Dekijem!
     (legolas, 5. avgust 2020 20:41)

    # Link komentara

  88. Ciribu ciriba Zvezda igra ko Barsa...Ukrali smo Barseloni tika taka igru...
     (Dejan CZ, 5. avgust 2020 20:41)

    # Link komentara

  89. Auuu brate al igramo! Ja sam opljuvao više puta pobede od 1:0 protiv nekih boranija na pripremama, ali ova igra i golovi kakve daje Barca, sa 7-8 dodavanja do gola ja nisam još video u Zvezdi. Bilo je još 4-5 šansi da se postignu golovi, ali ovo je extra. Totalno je nebitno da li je Radnički dobar ili loš, mi nismo imali ovoliko dodavanja i akcija dugo dugo.
    (Spale, 5. avgust 2020 20:40)

    # Link komentara

  90. Brate mili Zvezda ima veliki potencijal
    (zvezdaš, 5. avgust 2020 20:39)

    # Link komentara

  91. Veliki problem imamo sa spicem, trenutni golgeteri bezvredni i neupotrebljivi a kvalifikacije sve blize...
    (amanTomane, 05. avgust 2020 20:12)

    Ne brini, tu je Ben...
     (shone, 5. avgust 2020 20:39)

    # Link komentara

  92. čestitam zvezdi na vec novoj osvojenoj tituli
     (igla, 5. avgust 2020 20:39)

    # Link komentara

  93. Ljudi moji ovaj Spiridonovic je otkrovenje ovog milenijuma. Decko na svakoj utakmici nas najbolji igrac (prosek od vise od jednog gola -i- asistencije po mecu!) a doveli ga bukvalno niodakle. Kako je on do sada ovoliko anoniman bio, to meni nije jasno :o Konacno da i mi ubodemo nekoga tako, timovi kao Porto godinama tako rade.
    (Sabre, 5. avgust 2020 20:39)

    # Link komentara

  94. Ovo liči. Najzad.
     (HitTheRoadJack, 5. avgust 2020 20:38)

    # Link komentara

  95. Katai 7 zvezdina zvezda!
     (Andjus, 5. avgust 2020 20:38)

    # Link komentara

  96. KATAIIIII
     (shone, 5. avgust 2020 20:38)

    # Link komentara

  97. Ako zelimo da igramo Evropu ove sezone, Rodic ne sme da igra... Jako je los. Ben za par mituna pokazao koliko je Tomane los. Ivanicu treba bar 5-6 zicera da postigne gol. Knaga, Vulic, Sanogo, Katai i Ben i bice to ok...
    (Straight Outta München, 5. avgust 2020 20:33)

    # Link komentara

  98. Najacu kombinovabi sastav u istoriji Radnickog iz Nisa..
     (Dule, 5. avgust 2020 20:28)

    # Link komentara

  99. Drugi gol zvezde je sramota srpskog fudbala, svako ko to ne vidi samo odlaže sahranu istog.
    (ludaci iz senke, 05. avgust 2020 19:55) A drugi gol Partizana??? Pazar ima nerešen rezultat a prima gol kući iz kontre 1 na 1. Ovde bilo igrača Radničkog ispred, a gde su bili Pazarci. To je živa utakmica druže, igrači se krecu, otvara se prostor. Ali ti verovatno ni na livadi fudbal nisi igrao pa nemaš pojma.
    (veliki strumf, 5. avgust 2020 20:28)

    # Link komentara

  100. Katai sporiji od Marina ali veci doprinos igri,Ivanic proigrao, slozice to Deki dobro.
    (Austrofil, 05. avgust 2020 20:19)
    00
    Nikad Ivanić neće proigrati, on i Milunović najveći promašaji
     (g, 5. avgust 2020 20:25)

    # Link komentara

  101. Kakva je igracina Ben! Mnogo gotivim tog momka. Ivanic opet kao protiv Pazara promasuje zicer 1 na 1 zbog prehakog fora. Opet isto. Jaki smo na sredini kao zemlja, još kad Kanga bude spreman... A ko god udje sa klupe može da bude samo bolji od onih na terenu! Jedini problem može da bude sto nam stoperi stoje previsoko a nisu brzi - to u Evropi može da bude vrlo opasno.
    (veliki strumf, 5. avgust 2020 20:21)

    # Link komentara

  102. Ljudi, batalite se teorija zavere sklanjalica i prica...
    Ovo je najbolji tim Zvezde u poslednjih deceniju, mozda i vise.
    Necemo vise gledati bunker, vezni red topp! Katai, Kanga, Ivanic, Petrovic, Sanogo, Ben... Svidja mi se sto se daje prilika Pankovu, Nikolicu, Spiridonovicu...
    Jos jedan jak napadac da hvata centarsuteve dobro i super.

    Katai sporiji od Marina ali veci doprinos igri,Ivanic proigrao, slozice to Deki dobro.
    (Austrofil, 5. avgust 2020 20:19)

    # Link komentara

  103. Bena u napad , Ali Stankoviću cuj me!!
     (Andjus, 5. avgust 2020 20:16)

    # Link komentara

  104. TAKO JE, BRE!!!
    BEN U ŠPIC!!!!!!!!!!
     (shone, 5. avgust 2020 20:15)

    # Link komentara

  105. Koliko je samo Ben dobar igrač ovih 5 minuta sve govori...
     (Niks, 5. avgust 2020 20:14)

    # Link komentara

  106. Umesto Tomanea bi korisnije bilo u napad ubaciti rezervnog golmana.... I zasto se Sanogo ne razigrava kada je pokazao da moze fino da odigra.
    Generalno dzabe majstor Katai kada igramo bez napadaca. Tomane je smeeeesan!
    (Straight Outta München, 5. avgust 2020 19:39)

    Реално неби морали ни да доводимо нападача да је Боаћи здрав.Но обзиром колико се повређује изгледа да немамо избора...
    Полако са Саногоом.Човек је имао тешку повреду.Покушавају постепено да га уведу у форму.Ништа не препуштају ризику.
    Катаи по мени показује чак и више од Марина.Не компликује као Марин и бира много једноставнија а ништа мање квалитетна решења.Фино се слаже са Иванићем али мислим да ће то још боље бити са Кангом.
    Николићу једно велико браво за ову голчину.
    Сприридоновић најпријатније изненађење.Кад се само сетим коментара када је стигао у Звезду.
    И за крај,зашто не игра Бен?Свака част Иванићу али Бен је класа изнад...
    (☢ Иду дани...☢, 5. avgust 2020 20:13)

    # Link komentara

  107. Želim vam da opet udjete u Ligu šampiona pa da vam dug dogodine bude 49 miliona...
     (Okidač, 5. avgust 2020 20:12)

    # Link komentara

  108. Ben 10x bolji napadač od Tomanea
     (realno, 5. avgust 2020 20:12)

    # Link komentara

  109. Veliki problem imamo sa spicem, trenutni golgeteri bezvredni i neupotrebljivi a kvalifikacije sve blize...
     (amanTomane, 5. avgust 2020 20:12)

    # Link komentara

  110. I počela je sklanjalica. Dva gola za dva minuta. Zbog socijalne distance, ne treba ni da se igra drugo poluvreme i tri boda za Zvezdu.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 19:53)

    И Ливерул, и Олимпијакос, и Салцбург, и Јанг Бојси, и Копенхаген су се склањали, али зато Шамрок, Тун, АЕЛ, БАТЕ и Генк неће да се склањају.
    (Марко, 5. avgust 2020 20:11)

    # Link komentara

  111. Alexandros Katai maĐiko!
    (KAZNA KRU, 5. avgust 2020 20:09)

    # Link komentara

  112. Daj covece Gobeljica u napad umesto ovog crnog Tomanea, pa taj za života nece dati gol...cccc
     (Ne razumem latinski ič !, 5. avgust 2020 20:09)

    # Link komentara

  113. Ben 10x bolji napadač od Tomanea.
     (realno, 5. avgust 2020 20:09)

    # Link komentara

  114. Pa mi kad smo bili bas,bas jaki i na samo 4 boda od Zvezde,Lalatovic unapred cestita Zvezdi pobedu i titulu,a da je Radnicki pobedio u toj utakmici razlika bi bila samo jedan bod tri kola pre kraja.Na zalost nas voljeni klub je vec godinama u sluzbi drugog kluba.Nadam se samo da ce i tome doci kraj.
    (Nis voli Radnicki, 5. avgust 2020 19:54)

    Ако си ти Нишлија, онда сам ја Јапанац.
    (Марко, 5. avgust 2020 20:06)

    # Link komentara

  115. Ljudi, gol iz kontre! Gol iz čiste izgrađene kontre. Hvala nebesima, dešava se. Zvezda!
     (jako i do samog kraja, 5. avgust 2020 20:05)

    # Link komentara

  116. Kako Zvezda lepo igra milina za gledanje.Prelep gol malog Nikolica
    (Bravo Zvezdo, 5. avgust 2020 20:03)

    # Link komentara

  117. Spiridonovic i Ivanic prijatno iznenadjenje, ali videcemo ih u tezim mecevima... samo po meni nek probaju i Bena u spic ovi ostali su totalno neupotrebljivi, Tomane retko los igrac cak i za ovu ligu
    (Arthas, 5. avgust 2020 20:02)

    # Link komentara

  118. ....... zamolio bih Partizanovce, ako može da se odgleda drugo poluvreme poluvreme na miru i bez njihovog plakanja .
    ...... dakle : Bez plakanja !
    ..... Dogovoreno ?
     (Najveći Zvezdaš lkad, 5. avgust 2020 20:00)

    # Link komentara

  119. Koliko sudija.. Pomaze.. Zvezdi.. Sramota
    (Milos, 05. avgust 2020 19:53)

    Fale.. ti.. neke.. tačke...

    Btw.. koliko..
     (Wllaxy, 5. avgust 2020 19:59)

    # Link komentara

  120. Sve napadace prodati,pokloniti,sta god.Sta ce nama napadaci?A kog realno protivnika za titulu i imamo? Mozda TSC? Ovo ostalo u ligi je na nivou amaterskog fudbala.
    (zlatko, 5. avgust 2020 19:58)

    # Link komentara

  121. Jel profa piše saopštenje, počinje njegova sezona.
    (Verebi Lovra, 5. avgust 2020 19:58)

    # Link komentara

  122. Bravo Zvezdo,bravo Veljko!
    Ovakve evrogolove možemo gledati u Ligi šampiona, Premijer ligi...
    Konačno da pričamo o sjajnim golovima i šansama, umesto raznoraznih lakrdija sa sudijama evo godinama.
    Idemo samo tako nastavite, Gavrića obavezno uvesti.🔴⚪⚽️✊
    (Fk CZ. Velikan, 5. avgust 2020 19:57)

    # Link komentara

  123. Dobra utakmica,dobra igra i ocajna zavrsnica. Jesmo na kraju dali dva gola ali smo i previse sansi promasili do tad,a u evropskim utakmicama koje ce se igrati samo po jedna,jedna sansa moze da odluci ceo mec. Sreca imacemo cremena jos da uigramo i da radimo na greskama. Katai maeatralan i iskace u ovoj ekipi kao Marin prethodnih sezona,ostali svi redom sve bolji i bolji Ivanic,Nikolic,Pankov,Petrovic...
    (Fica, 5. avgust 2020 19:57)

    # Link komentara

  124. Auuu, pa onaj igrač Radničkog igrao 2+ 100 %!!! Trči pored lopte i sklanja se da slučajno ne izbije loptu! Pa gleda vas pola Srbije, kako vas nije sramota?
    (alek, 5. avgust 2020 19:57)

    # Link komentara

  125. I počela je sklanjalica. Dva gola za dva minuta. Zbog socijalne distance, ne treba ni da se igra drugo poluvreme i tri boda za Zvezdu.
     (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 19:56)

    # Link komentara

  126. Katai bog fudbala.
     (Realno, 5. avgust 2020 19:56)

    # Link komentara

  127. Навијам за Звезду. Морам да напишем, Дегенек се оклизнуо,није било фаула.
     (прле, 5. avgust 2020 19:56)

    # Link komentara

  128. Franjevacke suze .... zaista neprocenjivo.
     (BM, 5. avgust 2020 19:56)

    # Link komentara

  129. Tomane napolje...
    Sanogo u igru...
    Petarda do kraja lagano!
    (4ajde, 5. avgust 2020 19:55)

    # Link komentara

  130. Drugi gol zvezde je sramota srpskog fudbala, svako ko to ne vidi samo odlaže sahranu istog.
     (ludaci iz senke, 5. avgust 2020 19:55)

    # Link komentara

  131. Pa mi kad smo bili bas,bas jaki i na samo 4 boda od Zvezde,Lalatovic unapred cestita Zvezdi pobedu i titulu,a da je Radnicki pobedio u toj utakmici razlika bi bila samo jedan bod tri kola pre kraja.Na zalost nas voljeni klub je vec godinama u sluzbi drugog kluba.Nadam se samo da ce i tome doci kraj.
    (Nis voli Radnicki, 5. avgust 2020 19:54)

    # Link komentara

  132. Glodari ajde sto se nama Radnicki sklanja nego zasto se vi sklanjate Novom pazaru???????
     (ReD, 5. avgust 2020 19:54)

    # Link komentara

  133. Sklanjalica
    (moralni gmizavac, 05. avgust 2020 19:30)

    ISTA KAO U NOVOM PAZARU.
     (Bari vs Fljanmurtari, 5. avgust 2020 19:53)

    # Link komentara

  134. I počela je sklanjalica. Dva gola za dva minuta. Zbog socijalne distance, ne treba ni da se igra drugo poluvreme i tri boda za Zvezdu.
     (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 19:53)

    # Link komentara

  135. Da li još nekome osim meni veseli Tomane deluje kao rekreativac u balonu? Kretanje, prijem, osećaj za igru, na to mislim. Može on danas dva dati, ali nema tu sreće.
    (Rico89, 5. avgust 2020 19:25)

    Slabijeg spica nismo imali u ovom veku,od njega.Covek ni u sansu ne zna da udje.Ovo se odnosi na one koji su imali zapazeniju minutazu,kao i on sto ima a ne na one koji nisu ni ulazili u igru,nego samo trenirali sa klubom.Zasto on nekome uzima minutazu,nikad mi nece biti jasno,pogotovo nakon Olimpijakosa.
    (Realno, 5. avgust 2020 19:53)

    # Link komentara

  136. Срећа наша што се повредио троми Боаћи па је пружена шанса младим играчима који су головима у првом полувремену оправдали поверење.
    Надам се да ће се Станковић окренути домаћим играчима и да ће их уиградте пред мечеве у Европи.
    Срећно Деки!
    (Рајко Четник, 5. avgust 2020 19:53)

    # Link komentara

  137. Radnicki Zvezdina filijala. Ovde je uvek neizvesno, hahaha.
     (roarrr, 5. avgust 2020 19:53)

    # Link komentara

  138. Bas smo dobri. Mnogo dodavanja, šuteva, akcija iz prekida. Svidja mi se.
    (Spale, 5. avgust 2020 19:53)

    # Link komentara

  139. Koliko sudija.. Pomaze.. Zvezdi.. Sramota
    (Milos, 5. avgust 2020 19:53)

    # Link komentara

  140. koliko je limitiran ovaj Tomane, mozda je iz "fudbalske" zemlje, ali kvalitet kao da je Islandjanin, Ivanic nista ne igra, Rodic van forme, bice mucno ako ispadnemo u 2.om kolu kvalifikacija, ali ruku na srce ne i neočekivano.
    (Miroslav, 05. avgust 2020 19:17)
    Ivanic nista ne igra ? Igra igra , tek ce
     (duledudule, 5. avgust 2020 19:52)

    # Link komentara

  141. @Limenka
    Nema al zato u Pazaru ima. Buhaaaaaa
    (kon, 5. avgust 2020 19:52)

    # Link komentara

  142. Katai magikooooo!
     (delijaMomak, 5. avgust 2020 19:52)

    # Link komentara

  143. E ovako se igra fudbal. Od noge do noge, igraci cene i postuju jedni druge, niko nije sebican, vidi se da je hemija u ekipi odlicna. Igramo, stvaramo sanse, lopta ide napred u prostor, niko ne stoji, ima ubacivanja ima ideje kako da se igra. Odlicno ovo izgleda sa sad.
    (Gossa placa Zeljko, 5. avgust 2020 19:52)

    # Link komentara

  144. Звездини мечеви су као да гледаш оне кечере. Буде атрактивно, али све по сценарију. Лоша глума, иначе. Ево даде прелеп гол Николић, али хајлајт акције је одбрамбени Ниша који повлачи ногу да случајно не пресече додавање Спиридоновића. Ево још један гол дадоше док сам откуцао коментар, овај је још китњастији, а опет играчи Радничког одиграли као да су петлићи! Ово је глума и кич, достојно цигањских шатри! На шта је спао Дејан Станковић, брука!
     (maladapte, 5. avgust 2020 19:51)

    # Link komentara

  145. Zvezda je zvezda rodjaci
     (damir, 5. avgust 2020 19:51)

    # Link komentara

  146. Spiridon speedy
     (self, 5. avgust 2020 19:51)

    # Link komentara

  147. Igraj Veljo sine moj, prelep šut!

    Op, Spirodon ubica iz zasede!
     (detektiv kokni kol, 5. avgust 2020 19:51)

    # Link komentara

  148. Hahha.kakva namestLjka dtugi gol lopta na pet cm od igrac radnickog on je pusta da he uzme spiridonovic .komedija providna.
    (StAmotna liga, 5. avgust 2020 19:51)

    # Link komentara

  149. Navijac sam Radnickog i iskren da budem ne znam ni jednog igraca osim golmana.
    Mnogo smo slabi,a i da smo jaci Zvezda u Bgd pa unapred se zna rezultat vec nekoliko godina unazad,
    (boban,nis, 5. avgust 2020 19:50)

    # Link komentara

  150. Vec od 2. kola ce se slaviti titula
    (Daki, 5. avgust 2020 19:50)

    # Link komentara

  151. Sampioni
     (liuyt, 5. avgust 2020 19:50)

    # Link komentara

  152. Katai je bog fudbala..
     (Realno, 5. avgust 2020 19:50)

    # Link komentara

  153. Auu...pa za tri klase jaci od svih i to nekompletni...
     (Dejan CZ, 5. avgust 2020 19:49)

    # Link komentara

  154. Odlicna igra Zvezde u prvom poluvremenu.Igraju daleko najlepsi fudbal u ligi a kvalietom dosta odskacu.Vidi se tecnost,agresivnost na loptu kad je izgube,nesebicnost,kratki pasovi,nesebicnost.Svaka cast,vidi se ogroman pomak od pre par meseci ali mnogo znaci kad imas Kataija u timu.
    (Objektivno, 5. avgust 2020 19:49)

    # Link komentara

  155. I počela je sklanjalica. Dva gola za dva minuta. Zbog socijalne distance, ne treba ni da se igra drugo poluvreme i tri boda za Zvezdu.
     (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 19:48)

    # Link komentara

  156. Kakva golcina! Veljko je igracina! Spidi fenomenalan, opet gol i asistencija. Trebalo je bar još 3-4 da damo do sada, vrlo dobra igra. A klupa bam je bar podjednako jaka: Ben, Vulić, Sanogo, Gavrić.
    (veliki strumf, 5. avgust 2020 19:48)

    # Link komentara

  157. Ali gle zebrica sto misle da ce se ovde utesiti posle svog meca. Nikolic malo da ih resetuje na fabricka.
    (Sabre, 5. avgust 2020 19:48)

    # Link komentara

  158. Jel nema još penala?
    (Limenka, 5. avgust 2020 19:39)

    # Link komentara

  159. Umesto Tomanea bi korisnije bilo u napad ubaciti rezervnog golmana.... I zasto se Sanogo ne razigrava kada je pokazao da moze fino da odigra.
    Generalno dzabe majstor Katai kada igramo bez napadaca. Tomane je smeeeesan!
    (Straight Outta München, 5. avgust 2020 19:39)

    # Link komentara

  160. Ovaj Tomane ima da bude najbolji igrač Partizana, daj utapajte ga u Rumuniju, Bugarsku, Poljsku, da ga ne gledamo više.
     (Anfield, 5. avgust 2020 19:36)

    # Link komentara

  161. Neda sudija da se pridje Zvezdinom golu. Čim pređu igrači Radničkog pola on preventivno svira faul za Zvezdu.
     (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 19:36)

    # Link komentara

  162. Zasto igra Tomane?
     (Ch1vu, 5. avgust 2020 19:36)

    # Link komentara

  163. Ako igramo "sklanjalice" pa onda bi bio red da nekad tomane da gol zar ne grobari? ili Boaci ili Pavkov...pp toj logici
     (Relaxx, 5. avgust 2020 19:35)

    # Link komentara

  164. Samo botujte grobari...
     (ehhhh, 5. avgust 2020 19:33)

    # Link komentara

  165. Идемо шампиони!
     (ДЕЛИЈА🔴⚪, 5. avgust 2020 19:33)

    # Link komentara

  166. Da li navijaci partizana imaju i malo obraza?
     (pravo pitanje, 5. avgust 2020 19:33)

    # Link komentara

  167. Sklanjalica
     (moralni gmizavac, 5. avgust 2020 19:30)

    # Link komentara

  168. Da li će neko skrenuti pažnju odgovornom licu za izbor domaćinske garniture? Kad su nam već dresovi tako šugavi, dajte igračima plave štucne, pa da budemo pravi klovnovi. Crveno-belo, crveno, crveno ili crveno-belo, belo, belo. Da li je to toliko teško? Ne razumem ovaj kič u kombinaciji crveno-belo, crveno, belo.
     (Zlatko, 5. avgust 2020 19:30)

    # Link komentara

  169. Ivanić odigrao više paseva, za evo 20 min. nego za prošlu sezonu.
    Odlično kombinuju on i Katai, koji je na nivou Marina, realno.
    Kanga u nekim ofazivnijim postavama može i sa njima na terenu. 3 pismena igrača imamo na sredini, + Sanogo i odlični Nikolić...
    Možda bude i dobro...
    (Pedja J7, 5. avgust 2020 19:29)

    # Link komentara

  170. Zvezda je dobijala Radnicki isto koliko i privatne timove u nasoj ligi koji nemaju nikave veze sa Zvezdom tako da te price o filijali je smesna i jadna..izgovori i stvaranja pritiska.
     (Dzony, 5. avgust 2020 19:29)

    # Link komentara

  171. Ljubimica režima mora da pobjedi.
    (Ćirko, 5. avgust 2020 19:27)

    # Link komentara

  172. uvek usto pisem kada prenosite domacu ligu i nikada mi ne objavljujete komentar, promenite ovog voditelja covek pojma nema sa zivotom a pritom totalno iritantan glas, totalni promasaj
     (BorisNs, 5. avgust 2020 19:27)

    # Link komentara

  173. Kako sudija sudi za Zvezdu, pa malo je reći subjektivno. Bio bi čist gol Radničkog da nije sudio nepostojeći faul nad glumcem Degenekom. Posle toga je sve jasno da je režirano.
     (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 19:27)

    # Link komentara

  174. Kako sudija sudi za Zvezdu, pa malo je reći subjektivno. Bio bi čist gol Radničkog da nije sudio nepostojeći faul nad glumcem Degenekom. Posle toga je sve jasno da je režirano.
     (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 19:26)

    # Link komentara

  175. Kako place groblje ovo mi je najsladje, kako izbijaju kompleksi po komentarima. Mali ljudi malog kluba
    (Mica Bugaro, 5. avgust 2020 19:26)

    # Link komentara

  176. Da li još nekome osim meni veseli Tomane deluje kao rekreativac u balonu? Kretanje, prijem, osećaj za igru, na to mislim. Može on danas dva dati, ali nema tu sreće.
    (Rico89, 5. avgust 2020 19:25)

    # Link komentara

  177. Degenek pada sam od sebe i sudija odmah svira faul. I onda kazu da protivnik ne može da stigne do njihovog gola. Pa naravno da ne može kad se istog trenutka sviraju fauli na sredini terena ili dižu ofsajdi.
     (Nikola, 5. avgust 2020 19:25)

    # Link komentara

  178. Degenek se oklizne, gol šansa i naravno svira se faul ! I vi pričate o sudjenju ? Kako vas bre nije sramota ?
    (Mika Šumadinac, 5. avgust 2020 19:24)

    # Link komentara

  179. Bravo za poruku Delije! Cuvajmo srpstvo. Dogodine u Kninu.
     (Ljubisa Livaac, 5. avgust 2020 19:24)

    # Link komentara

  180. hocemo penal za zvezdu
     (ja, 5. avgust 2020 19:22)

    # Link komentara

  181. Nisam odgledao skoro boljih početnih 15 minuta Zvezde, lepo igramo..
     (xex, 5. avgust 2020 19:21)

    # Link komentara

  182. Ajde neka neko izbaci ovig trenera Radnickog. Sve vreme se dere i prica...spremi ekipu i dobaci po koju rec, a ne da budes komentator celu utakmicu. Glava me zabolela od njega
    (Lazar, 5. avgust 2020 19:21)

    # Link komentara

  183. koliko je limitiran ovaj Tomane, mozda je iz "fudbalske" zemlje, ali kvalitet kao da je Islandjanin, Ivanic nista ne igra, Rodic van forme, bice mucno ako ispadnemo u 2.om kolu kvalifikacija, ali ruku na srce ne i neočekivano.
     (Miroslav, 5. avgust 2020 19:17)

    # Link komentara

  184. @PAOK

    Bujrum Ševkija, ne izuvaj se.
     (prijatelj nekih prijatelja, 5. avgust 2020 19:15)

    # Link komentara

  185. Sklanjalica moze da pocne.
     (moralni gmizavac, 5. avgust 2020 19:12)

    # Link komentara

  186. kako me nerviraju ove rotacije, jednu utakmicu ne mogu da odigraju isti momci
     (bratunga, 5. avgust 2020 19:09)

    # Link komentara

  187. Idemo TSC do titule, kakva zvezda kakav partizan ispušene muštikle, treba nam svezina u ligi zato TSC do titule. U evropi najdalje ce stici upravo oni , svi ce ispasti u prvom ili drugom kolu a TSC ide do cetvrtog kola
    (Cisse 9, 5. avgust 2020 19:09)

    # Link komentara

  188. Drugo kolo, ovaj 5 igrača odmara... Aj dobro.
    (T-Bag, 5. avgust 2020 19:09)

    # Link komentara

  189. Губиш 1-0,преокренеш за 10 минута са два смешна гола,примиш 2 гола за 10 минута,изгубиш и Звезда ти крива...Ви се сви колективно бодете...
    (алал вера, 5. avgust 2020 19:08)

    # Link komentara

  190. Ajmo sampioni samo jako,prvi korak ka tituli
    (Zvezda je zivot sve drugo su sitnice, 5. avgust 2020 19:04)

    # Link komentara

  191. Radnički promenio 5 igrača.. Odmaraju ih za evropu verovatno.. I to baš protiv zvezde
    (PAOK Šampion, 05. avgust 2020 18:47)

    I zvezda je promenila i?
     (Heroes, 5. avgust 2020 19:04)

    # Link komentara

  192. hoće li se usudit filijala protiv centrale
     (el gladijator, 5. avgust 2020 19:01)

    # Link komentara

  193. prijateljska utakmica, opusteno...
     (...., 5. avgust 2020 18:59)

    # Link komentara

  194. Umesto da se ugirava jedan tim za kvalifikacije on menja svaku utakmicu igrace, pa cemu sluze treninzi covece
    (kln, 5. avgust 2020 18:57)

    # Link komentara

  195. Sad ce opet da se sklanjaju a protiv Partizana ce da ginu.

    Kao NP proslo kolo.Dokaz je proslo kolo!!
    (Grobar, 5. avgust 2020 18:57)

    # Link komentara

  196. Jada sam navijac partizana ja bi ćutao od sramote...
     (realno, 5. avgust 2020 18:57)

    # Link komentara

  197. Pozdrav za Vuletica iz Pazara jel vruce?
     (Bonaw, 5. avgust 2020 18:56)

    # Link komentara

  198. primise 3gola od pazara komentarisu zvezdu....meni je vas zao..
     (Jonas, 5. avgust 2020 18:56)

    # Link komentara

  199. Ocekuje se zanimljiv meč? Poslednji put kad je Radnički odigrao pošteno protic Zvezde je bilo kada je Škuletic igrao za Radnički i pobedio u Nišu sa 2-1. Sad racunajte kojeg je to leta gospodnjeg bilo. Zvezda odavno , osim Partizana, nema poštenu utakmicu u ligi, uglavnom su to rekreativni mečevi nažalost. Evo gledam Pazar- Partizan, sve pršti, Pazar opet okrenuo, sjajan meč nema šta. Kad je zvezda poslednji put imala takav meč a da nije Partizan?
    (Alke, 5. avgust 2020 18:51)

    # Link komentara

  200. Radnički promenio 5 igrača.. Odmaraju ih za evropu verovatno.. I to baš protiv zvezde
     (PAOK Šampion, 5. avgust 2020 18:47)

    # Link komentara

  201. Lagana prijateljska utakmica, bez puno zapinjanja.
    (Ivan kg, 5. avgust 2020 18:35)

    # Link komentara