1. @sinoc zastrasujuce brojke cak i za nekog seniora a kamoli juniora!
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (aca, 4. avgust 2020 12:34)

    Dan Peterson je rekao da njemu i njegovoj ekipi ne trebaju igraci koji u jednoj utakmici postignu 40 poena pa narednih 5 nista.Trebaju igraci koji su konstatni i redovno postignu 15-20p.
    Nadam se da ce Poter nastaviti sa dobrim partijama ,Jokic ne moze sam da gura Denver( valjda ce imati u ekipi nekog Pipena)
    (Pegone, 4. avgust 2020 19:11)

    # Link komentara

  2. Morao sam da napišem nešto posle stalnih natpisa da Denver gradi igru oko Jokare.To je samo donekle istina,jer Jokara ima ugovor od oko 150 mil,dok Marej ima ugovor na oko190 mil.Mislim da je tu sve jasno jer u Usa sve gledaju kroz kintu.
    (Bruks 021, 04. avgust 2020 13:41)

    Znači da je Milvokijeva igra zasnovana na Midltonu, a ne na Janisu, pošto je on tek drugi najplaćeniji igrač?!
     (Aleksandar Dodo, 4. avgust 2020 17:08)

    # Link komentara

  3. Dečko nesumnjivo ima ogroman potencijal, medjutim on ima još dugačak put da predje da postane ozbiljan igrač, jer su tehnički problemi koje ima veoma ozbiljni, i zahtevaju mnogo i rada i promena kod njega.
    Prvo je mehanizam šuta.
    Njegov skok šut je iz mesta, čak i kada udribla on prvo stane pa tek onda sledi skok, što je prvo neprirodno, a drugo mnogo važnije je što posle šuta nema baš nikakve kretnje prema košu.
    Druga, tehnički problem koji vuče verovatno zbog povrede ledja je način na koji se kreće, jer se trčanju izrazito kreće na samim vrhovima prstiju, što za posledicu ima sporost nogu u odbrani, i još više nemogućnost brze promene smera kretanja u napadu, što dovodi do velikog broja faulova u napadu.
    Promene koje treba da izvrši nisu nimalo jednostavne i male, ali su neophodne ako želi da bude u rangu najboljih igrača lige.
    (KOSTA1703, 4. avgust 2020 16:40)

    # Link komentara

  4. Doduše, MPJ mora da ima kontinuitet da bi mu Meloun dao više minuta.
    (Dejan, 4. avgust 2020 15:16)

    Doduse, Porter bi trebao da pocne (mada je vec kasno) da uci da igra kosarku, pogotovo odbranu, pa ce biti standardan. Nakon prosle utakmice i kritika trenera da ima malo skokova za svoju visinu, sinoc je popravio tu statistiku ali najvise otimanjem lopti iz ruku saigraca, sto se najbolje videlo na 5. minuta pred kraj poluvremena. ;)

    Nije cudo sto ga je Meloun zamenio Kregom kada se branio kos.

    Ja sam bio ubedjen da ce taj decko da razbija kada sam ga prvi put video. Al' eto, pogresio sam. Prodje cela sezona a on ni malo nije napredovao. Da, ima skok sut ali to je sve. Bunar u tranziciji, bunar u odbrani...sve u svemu, slabo je to.
    (Hm, 4. avgust 2020 16:36)

    # Link komentara

  5. Ne znam zašto me ovaj dečko, kako građom (doduše viši je), tako frizurom i izgledom, a najviše pokretima, a bogami i sebičnošću, podseća na dražena petrovića.
    (divac, 4. avgust 2020 16:12)

    # Link komentara

  6. ono kad ce te pamtiti,
    po lupetanju o vakcinaciji,
    to je sad moderno, uvek dize rejting :)
    (wer, 4. avgust 2020 15:59)

    # Link komentara

  7. @NastyB
    Marej sam za sebe kaze da je plej. A kada vec imas sistem da ti je centar glavni pri planiranju napada ne treba ti klasicni plej vec kombo bek. Samo pogledaj sistem GSW, ili jos bolje Dzeksonov sistem gde je Pipen imao vise asistencija od Harpera i svih ostalih plejmejkera Bulsa.
    Ista situacija je u svim timovima sa Lebronom i u Filadelfiji gde je Simons koji ima 2 metra glavni distributor lopte kad je na parketu.
    (Frosty, 4. avgust 2020 15:48)

    # Link komentara

  8. MPJ na trojci, Barton na dvojku (jer on i je dvojka) a Heris na klupu i eto moćne kombinacije. Doduše, MPJ mora da ima kontinuitet da bi mu Meloun dao više minuta.
     (Dejan, 4. avgust 2020 15:16)

    # Link komentara

  9. Uradio je hajp, pa je trejdovan za kamping, pa su mu sredili ocene na koledžu da bude kao da je doktor nauka iako ne zna ni osnovne merne jedinice(nije problem to što ne zna svakako su to samo sudoku gluposti za dokone umove s umišljajem pameti, ali ako ti dokoni umovi pak mogu neki sudoku da reše, a ovaj ahjper ne, ne trebaju da imaju iste ocene. Ni sudoku majstorima ne piše da mogu da zakucaju sa trice), pa je preživeo dve pucačine na koledžu, pa je draftovan, pa je selektovan, pa je dopingovan, pa je stipendiran...

    I onda dođe neko iz Srbije na pasulju i musaki, bombardovan, oklevetan, obespravljen i bez koledža ili bar ne monitranih ocena... i pređe igricu!
    (i bez afro-srba, bez katolika srba, bez budžeta, supica i selekcije od 300 mil. ljudi!, 4. avgust 2020 14:20)

    # Link komentara

  10. Ljudi ne razumeju, kad ti kroz svoj razvoj vec pre koledza svoju posturu unistis...posle kad ti naidju ove zveri i jos jace sile koje uticu na telu, doziveces povredu za povredom. Mozes imati tim od 100 najbiljih terapeuta, kondicionih trenera ali do dana danasnjeg se zna, ono sto si u osnvnoj i srednjoj propustio, posle se nikad neces vratiti na inicijalno stanje. Michael porter jr sa njegovim problemima ce moci 8 godina da igra, na zakucavanja moze da zaboravi, sto vidim da i jeste odprilike, isto tako polazak u dribling moze da zaboravi. Ako je iole pametan da shvati svoj problem, ostace uz jokica i nece da izigrava kobija i lebrona. Znam da cu dobiti minuseve ali to je ruzna istina nba. Sve najbolje Majkl Portere
    (Fizisist, 4. avgust 2020 14:15)

    # Link komentara

  11. Za one koji prate NBA Porter nije nikakvo čudo. Dečko je trebao da bude prvi pik pre dve godine (ispred Ajtona, Dončića, Janga, Beglija...), ali je povreda leđa učinila da propusti veći deo te koledž sezone i ne prikaže ni mali deo onoga kakav je bio igrač do te nesrećne povrede.
    Upao je u savršen tim za njega koji "kuburi" sa krilnim igračima, u tim koji ima ubedljivo najbolji "medical stuff" u ligi, ali ima nesreću da za trenera ima čoveka kojem igrači igraju na pogrešnim mestima i na pogrešan način, tako da neće napredovati ni blizu koliko može.
    Džamal Marej je bio klasična "dvojka" od kada je igrao košarku, klasičan bek-šuter, kad je Mudiej igrao pleja, Barton isto dvojka, Haris takođe...a onda ih Meloun svu trojicu ubaci istovremeno na tri različita mesta i očekuješ rezultate??? Pleja ti igra čovek sa tri asistencije po utakmici?? A krilo Baron koji nema ni dva metra treba da se bije sa krilima kao što su Lebron, Durent, Kavaj, Batler... Zato neće nikad ništa uraditi u ligi.
    (NastyB, 4. avgust 2020 14:10)

    # Link komentara

  12. @pertinaks

    Blago tebi, ti nemas nikakvih problema u zivotu .
     (Dokholiday, 4. avgust 2020 13:59)

    # Link komentara

  13. Gledao i video strasnog Jokica i MPJ-a ali odbrane nigde. MPJ ifra odbranu u rangu brade, tri razlicita igraca u tri napada i svi daku koseve preko njega bez faula. Kao da je drvo.
    (neko_objektivan, 4. avgust 2020 13:47)

    # Link komentara

  14. Morao sam da napišem nešto posle stalnih natpisa da Denver gradi igru oko Jokare.To je samo donekle istina,jer Jokara ima ugovor od oko 150 mil,dok Marej ima ugovor na oko190 mil.Mislim da je tu sve jasno jer u Usa sve gledaju kroz kintu.
     (Bruks 021, 4. avgust 2020 13:41)

    # Link komentara

  15. Nikola GOAT Jokic
    (III, 4. avgust 2020 13:30)

    # Link komentara

  16. a niko da primeti, da se ceo nba u balet pretvorio. svira se svaki, ali SVAKI dodir. Igrači su postali advokati. Ne bi me čudilo da uskoro nabave po stručnjaka za pravila i komunikaciju sa sudijama u stručnom timu. Nemam ništa protiv da se pravila poznaju, ali nba postaje negledljiva. Balet
    (eto, 4. avgust 2020 13:29)

    # Link komentara

  17. Оно што константно примјећујем код њега је ужасна дефанзива.Синоћ су га пролазили како су хтјели.Руку на срце играо је бека због повреда тројице играча из прве поставе па се сусрео са нешто бржиим и покретљивијим играчима него што је навикао.Но и без тога,када игра на својој позицији, одбрана му је врло дискутабилна...
    Исто тако примијетио сам синоћ да је 5-6 пута је непотребно ишао на скок иако су те лопте ишле на Јокића.Неколико пута су се и сударили.Јури статистику,нема друге...
    (☢ Иду дани...☢, 4. avgust 2020 12:59)

    # Link komentara

  18. Dobar je Majkl samo mu treba vremena da nauci da igra timsku igru. To je problem svih zvezdica jer su uvek vise igrali iso kosarku. Dobra stvar je sto Denveru upravo fali neko ko moze da odigra iso jer osim Jokica to donekle mogu da odrade samo Milsap, Marej i Barton. Mali Moris ima problem sa visinom i ne usudjuje se na ulaz ispod kosa ali se sinoc videlo da on to moze da odradi samo ako se ne premislja mnogo vec kad vidi prazan prostor mora da agresivno krene na kos. Sinoc je Denver utakmicu poceo kao grupa gradjana ali kako je utakmica odmicala tako su igrali sve bolje. MPJ i Jokic su bili odlicni, Milsap i Moris solidni, a ostali potonuli. Jokic igra koliko treba, pokusava da razigra igrace i sto vise njih podigne formu, sto mu je donekle i poslo za rukom sa Milsapom i Morisom. Kad ubaci u dodatnu brzinu odmah se vidi da mu niko nista ne moze. Problem samo nastaje kada ga udvoje, kao sto je Majami radio. Videcemo u kakvoj su formi Marej, Haris i Barton, ako sutiraju kao u prvom delu onda ispadaju u prvom krugu plejofa. Marej se nabildovao, da li je to dobro ili ne, videcemo.
    (bskfan, 4. avgust 2020 12:57)

    # Link komentara

  19. Ovo što radi u napadu je očekivano od zdravog MPJ. Ono što mora da popravi je odbrana. Igrač tih dimenzija, raspona ruku i pokretiljivosti, mora mnogo bolje u odbrani. Ali moguće da je strah od nove povrede pa se štedi.
    (brm, 4. avgust 2020 12:46)

    # Link komentara

  20. Moj omiljeni rookie. Cela njegova prica oko povreda, zelja za uspehom, oporavkom, zivotom.. Mislim da ce klinja da bude u rangu sa Durentom, ako bude imao srece sa zdravljem.
    I za njega je dobro sto je dosao u Denver, gde ce imati Jokica za mentora, da nauci da ne koristi samo telo vec i pamet u igri.
    Kada njih dvojica prorade kao kombo, uz Mareja koji je veliki radnik, bice oni ozbiljni pretendenti za titulu.
     (Don, 4. avgust 2020 12:45)

    # Link komentara

  21. sinoc zastrasujuce brojke cak i za nekog seniora a kamoli juniora!
     (aca, 4. avgust 2020 12:34)

    # Link komentara

  22. Top 5 igraca u Denver Pistonsima:
    1.Muraj
    2.Poter
    3.Milsap
    4.Jokic
    5.Hernangomez
    (ALENMPIJE IN, 4. avgust 2020 12:23)

    # Link komentara

  23. Isao kod kiroprakticara, strasno. To ko ona baba iz Golubinaca sto namesta kicmu, to je taj nivo. I nemoj sad da mi sad neko prica kako to pomaze i slicno i kako doktori dolaze kod tih baba, deda . Nije svaka kicma ista i nije svaka koska ista i ne moze se svaka povreda tretirati isto, bez snimka da se vidi sta je po sredi pogotovo kad pricamo o necem osetljivom kao vrat ili kicma.
     (pertinaks, 4. avgust 2020 12:15)

    # Link komentara

  24. I u regularnoj sezoni je treci najgori defanzivac u celoj NBA. Zato ga Meloun i polako ubacuje, jer dečko mora da nauči da igra odbranu, i da igra za tim. U ovoj poslednjoj utakmici čini se da je igrao i odbranu... ako ovako nastavi biće on mnogo bolji od Mareja, a i falio je neko jer je Marej povremeno suviše uspavan.
    (tocka, 4. avgust 2020 12:14)

    # Link komentara

  25. Ogroman talenat ali izrazito nekonstantan. Ako se pripazi povreda i počne konstantnije da isporučuje poene biće komponenta koja je nedostajala Nagetsima.
    (Milan, 4. avgust 2020 12:09)

    # Link komentara