1. Koliko je samo zvezda imala neregularnih situacija prosle sezone...pa nikom nista...ali koga zmije ujede (derbi) i gustera se boji

    PS Penal cist kao suza
    (FK PARTIZAN - INSTITUCIJA, 3. avgust 2020 23:34)

    # Link komentara

  2. Hocete da kazete da li ce svima ponistavati golove protiv vas kao sto su Zvezdi u derbijima? Tri za redom!!
    (Brane, 3. avgust 2020 23:02)

    # Link komentara

  3. Pa navikli ste da se Partizanu ne sviraju penali u prvih desetak kola, taman da se Zvezda na tabeli značajno odlepi i posle može po neki i da se svirne. I sad u prvom kolu!!!??? Šta se to dešava ove sezone? Obuzeo vas je strah da bi Partizanu bilo dozvoljeno da se bori za titulu. To bi bilo stvarno neverovatno pustiti nabolji tim da se bori za prvo mesto. Mislim da niko objektivan ne veruje u takvu mogućnost, nego vas samo malo cimaju zbog nezadovoljstva naroda oko korone.
    (Zeleni Bil, 3. avgust 2020 20:29)

    # Link komentara

  4. Ovaj brojao i penale protiv Kopenhagena
    (ArDzej65, 2. avgust 2020 22:30)

    # Link komentara

  5. Zvezda nekad posast jugo fudbala danas srpskog.
    (uNdeRtaKeR, 2. avgust 2020 21:13)

    # Link komentara

  6. Ako je svirano 17 penala, ne moze nikako da bude da na samo 9 nije svirano, jer je odigrano 30 utakmica. Dakle, nije svirano na 13, po profesorskoj matematici. A sad sam prosao kroz sve tekme iz prethodne sezone, i prebrojao sve penale. Svirano je 11 penala za Zvezdu i 1 u Kupu. Dakle laze. Umesto da gospodski Partizan odgovori da je penal za Partizan bio cist, i da se ne upusta u raspravu, on mora u svom starletanskom stilu da bulazni. Obe ove uprave su najgore zlo srpskog fudbala.
    (Surduklija, 2. avgust 2020 20:45)

    # Link komentara

  7. Dobar odgovor.
    (Will Mosley, 2. avgust 2020 15:31)

    # Link komentara

  8. U centar!
    (alex81, 02. avgust 2020 14:26)

    Pljeskavice...
    (Boki, 2. avgust 2020 15:19)

    # Link komentara

  9. Црвена звезда 1913 nick.... ako ovo nije Milos Jasovic ja secem sebi ruku kojom ovo pisem....
    (KalabaTheGreat, 2. avgust 2020 15:14)

    # Link komentara

  10. У овој земљи не постоји ништа јадније од југословенског спортског друштва и људи који га представљају свих 75 година. Данашњи руководиоци верна су копија људи који су ово кукавичје јаје од спортског друштва инсталирали на отетом стадиону славног српског клуба БСК. Пракса отимачине је подразумевана како оснивачима овог друштва тако и свим, па и данашњим, руководиоцима и симпатизерима овог идеолошког симбола и имена једне, у суштини окупаторске војске.
    (Црвена звезда 1913, 02. avgust 2020 14:46)
    Vidiš, u ovom jadnom okupatorskom sportskom drustvu stoji jugoslovenski, kao sto je cetnickom imenu stoji jugoslovenska vojska u otadzbini. Ali ti verujes u CZV 1913, sta tebi objasnjavati čija je ideja Jugoslavija i ko se kroz istoriju za Jugoslaviju borio, a ko protiv nje.
    (sone, 2. avgust 2020 15:09)

    # Link komentara

  11. У овој земљи не постоји ништа јадније од југословенског спортског друштва и људи који га представљају свих 75 година. Данашњи руководиоци верна су копија људи који су ово кукавичје јаје од спортског друштва инсталирали на отетом стадиону славног српског клуба БСК. Пракса отимачине је подразумевана како оснивачима овог друштва тако и свим, па и данашњим, руководиоцима и симпатизерима овог идеолошког симбола и имена једне, у суштини окупаторске војске.
    (Црвена звезда 1913, 2. avgust 2020 14:46)

    # Link komentara

  12. U centar!
    (alex81, 2. avgust 2020 14:26)

    # Link komentara

  13. Onako, kao Robin Hud, pravo u centar!
    (sone, 2. avgust 2020 14:14)

    # Link komentara

  14. Nikad i niko se u ime FK CRVENA ZVEZDA nije izjasnio protiv uvođenja VAR-a.
    LAŽOV OSTAJE LAŽOV.
    (Najveći Zvezdaš lkad, 02. avgust 2020 13:22
    Jeste, zvezda je glasala protiv VAR sistema, pa se posle sramnog penala protiv Indjije na 18 metara, oglasila saopstenjem da je za VAR. Na saopstenju je ostalo.
    (sone, 2. avgust 2020 14:13)

    # Link komentara

  15. Klasican sistem rada preuzet od čuvenog doktora iz predgradja. Digni hajku i buku na čistu situaciju, pa posle svoje kradje nemoj da demantujes, nego pravdaj rečima, a šta je vama svirano protiv Napretka.
    (sone, 2. avgust 2020 14:10)

    # Link komentara

  16. Nikad i niko se u ime FK CRVENA ZVEZDA nije izjasnio protiv uvođenja VAR-a.
    LAŽOV OSTAJE LAŽOV.
    (Najveći Zvezdaš lkad, 2. avgust 2020 13:22)

    # Link komentara

  17. @ moralni gmizavac, 2. avgust 2020 11:25

    Ne duguje samo Zvezda vec i JSD. Dva puta u zadnjih nekoliko godina vas drzava spasava da bi dobili UEFA licencu, pa se posle toga i vasa uprava javno zahvaljivala, dok je Zvezda, koja je kao mezimica drzave, bila izbacena i kaznjena zbog dugovanja prema bivsim igracima i trenerima. Zvezdin dug nije nista novo, tako klub funckionise vec vise od decenije. Tri evropske sezone i transferi su uspeli da stabilizuju klub i ugase neke pozare ali sve to nazalost kosta. Da sam zadovoljan dugom, nisam, ali to nije tema ove vesti niti komentara

    Satisfakcija je pobediti slavni Liverpul koju je trenutno jos uvek sampion Evrope, i da tacno je da smo primili 20 komada, ali to je nazalost realnost u kojoj zivimo. Mi smo kao mnogo siromasniji klub od ostalih iz konkurencije uspeli da dva puta za redom igramo Ligu Sampiona i to je za sada dovoljno.

    Stvar je u tome sto ova sezona vredi vise od ostalih jer sampion ce igrati Ligu Sampiona ili Ligu Evrope dok ce ostali biti u III ligi. Zbog toga je od pocetka krenulo sa otimanjem i nepostojecim penalima...
    (chupavi, 2. avgust 2020 13:14)

    # Link komentara

  18. @zdravkogfl
    Prvo, moras nauciti pravopis mayernjeg jezika ili ti je maternji kao i Slavku Komaru..
    Kazes ne racuna se finale ali si zvezdani uracunao nekoliko cetvrtfinala. Decko nazad u osnovnu, mozda i ispadne covek od tebe.
    Pp tvojoj logici steaua bukurest je izmislila fudbal za sve u regionu jer je osvajac kupa sampiona.
    (moralni gmizavac, 2. avgust 2020 13:03)

    # Link komentara

  19. Nikad se nece privatizovati veciti zbog huligana, a normalni ljudi ih sigurno nece placati.
    (Aca36, 2. avgust 2020 12:40)

    # Link komentara

  20. Ovako Viste igrali finale a niste osvojili zvezda igrala finale i postala prvak Evrope vi niste. Drugo zvezda igrala finale kup uefa vi niste zvezda cetri puta polu finalisti kup šampiona vi niste zvezda polu finalista dva puta kup kupova vi niste. Naj veći uspeh posle finala kup šampiona je cevrt finale jednom kup uefa i to vam je naj veći uspeh ocemu ti bre pišeš kad ste mali i nebitni klub u Evropi. Ti kažeš finale pa nigde nepise finale nego koje osvojio evropske trofeje. Takodje kažeš koga je zvezda pobedila pa u polu finalu giganta evropskog fudbala Bajern u finalu olimpika koji takodje posle bijo prvak Evrope zašto si toliko zavidan na zvezdina prvaka Evrope i sveta znam date boli ali stadase radi kad navijaš mali klub i to tije sudbina i tvoj izbor. Ja mislim dasi svatijo dasi lupnuo ko maksim po trnju. Pozdrav
    (zdravkogfl, 2. avgust 2020 11:47)

    Zdravko,
    pa ti si pre neki dan se oglašavao kao navijač OFK i kukao nad sudbinom kluba koga uništiše Partizanovi generali .
    Sada opet si navijač FKCZ..
    Izgleda da u Srbiji postoji klub tj.mrzitelja FK Partizan tj. neka grupa botova koja na tom zadatku, kada nema uobicajenih poslova , ozbiljno radi.
    Čovek vam je lepo rekao tj. da poslednje tri utakmice u Krusevcu je dva puta dobio domaćin i jednom je bilo nerešeno tako da nema mesta teorijama zavere .
    Pametnome dosta a ti Zdravko opredeli se da li si romanticar ili ciganin pa tako i delaj...
    (Panta SD, 2. avgust 2020 12:26)

    # Link komentara

  21. Ko vrsi pritisak na sudije pa toste vi i vas milosevic ulazi u teren suje sudije povlaci igrace sa terena. Prošlo prvenstvo ste kukali jaukali na sudije vršili pritisak na sudije toje dokaz u derbijima tri gola su sudije poništile koji su odlucivali pobedu zvezde. Zato o sudijama grobari tisina i ne javjiajtese jer vase poštenje znaju ptice na grani. Pozdrav
    (zdravkogfl, 2. avgust 2020 12:18)

    # Link komentara

  22. Neema šta penkalo je za njega a ne fudbal!
    (conka, 2. avgust 2020 12:17)

    # Link komentara

  23. Ovako Viste igrali finale a niste osvojili zvezda igrala finale i postala prvak Evrope vi niste. Drugo zvezda igrala finale kup uefa vi niste zvezda cetri puta polu finalisti kup šampiona vi niste zvezda polu finalista dva puta kup kupova vi niste. Naj veći uspeh posle finala kup šampiona je cevrt finale jednom kup uefa i to vam je naj veći uspeh ocemu ti bre pišeš kad ste mali i nebitni klub u Evropi. Ti kažeš finale pa nigde nepise finale nego koje osvojio evropske trofeje. Takodje kažeš koga je zvezda pobedila pa u polu finalu giganta evropskog fudbala Bajern u finalu olimpika koji takodje posle bijo prvak Evrope zašto si toliko zavidan na zvezdina prvaka Evrope i sveta znam date boli ali stadase radi kad navijaš mali klub i to tije sudbina i tvoj izbor. Ja mislim dasi svatijo dasi lupnuo ko maksim po trnju. Pozdrav
    (zdravkogfl, 02. avgust 2020 11:47)
    Auu druže sa gramatikom si na Vi...
    (jjztc, 2. avgust 2020 12:07)

    # Link komentara

  24. Odlicno saopštenje, da se spusti na zemlju klub koji na mufte i prevaru osvaja titule. FSS mora da sankcionise Crvenu Zvezdu i kazni ih zbog ovakvih izjava i vršenja pritiska na sudije. Njima je biti ili ne biti. Ako ne udju u neko evropsko takmičenje, sledi strmoglavi pad i raspad ekipe već u ovoj polusezoni. Tako da su pod tenzijom jer su igrom daleko od Evrope ove godine a i trener im ne uliva poverenje jer od igre nemaju bukvalno ništa.
    (Ma kako da ne.., 2. avgust 2020 12:02)

    # Link komentara

  25. Kada će debelo čudovište uspeti da javno istitra dva puta loptu ? Ne tri ...samo dva puta ! Muška nakaza , sramota muškog fizičkog izgleda, degenerik sa dve leve noge je na čelu Partizana !!!!! Šta glume vođe navijača tih podeljenih frakcija? Žestoki momci, nabildovani ,tetovaže...a 150 kila pihtija im vodi klub. Čovek koji nije potrčao ni na velikom odmoru.E moje groblje...sad ste stvarno grobovi !
    (Cigančići, 2. avgust 2020 11:59)

    # Link komentara

  26. Ovako Viste igrali finale a niste osvojili zvezda igrala finale i postala prvak Evrope vi niste. Drugo zvezda igrala finale kup uefa vi niste zvezda cetri puta polu finalisti kup šampiona vi niste zvezda polu finalista dva puta kup kupova vi niste. Naj veći uspeh posle finala kup šampiona je cevrt finale jednom kup uefa i to vam je naj veći uspeh ocemu ti bre pišeš kad ste mali i nebitni klub u Evropi. Ti kažeš finale pa nigde nepise finale nego koje osvojio evropske trofeje. Takodje kažeš koga je zvezda pobedila pa u polu finalu giganta evropskog fudbala Bajern u finalu olimpika koji takodje posle bijo prvak Evrope zašto si toliko zavidan na zvezdina prvaka Evrope i sveta znam date boli ali stadase radi kad navijaš mali klub i to tije sudbina i tvoj izbor. Ja mislim dasi svatijo dasi lupnuo ko maksim po trnju. Pozdrav
    (zdravkogfl, 2. avgust 2020 11:47)

    # Link komentara

  27. @chupavi
    Dobro i sta ti vredi ta pobeda i primljenih 20 komada? Kada i dalje tvoj klub duguje silne milione? A tvoj gazda sve bogatiji? Realno koju ti satisfakciju imas?
    (moralni gmizavac, 2. avgust 2020 11:25)

    # Link komentara

  28. @ moralni gmizavac, 2. avgust 2020 10:27

    Prvo, kad vec pricamo o politckoj liniji seti se ko je formiran kao vojni klub koji je morao da dobije sve najbolje igrace u bivsoj drzavi pa je tako cak i Rajko Mitic ucenjivan da mora da predje u JSD. Pricate kako zvezdasi zive u proslosti a vi pominjete finale iz 1966 godine?!

    Drugo, kazete da Zvezda nije uradila nista u novijoj istoriji i dicili ste se sa dva ucesca u LS, a to je Zvezda uspela u dve sezone za redom jos ostvarila bar po pobedu u oba ucesca. Kada je Partizan zadnji put pobedio u Ligi Sampiona ili Kupu Evropskih Sampiona zadnji put?
    (chupavi, 2. avgust 2020 11:14)

    # Link komentara

  29. Partizan je bio vojni klub,a Zvezda policiski tako se i navijalo od njihovog osnivanja,znalo se da su deca oficira navijala za PFC a zandari i sluzba db-a tj.njihova deca za CZ.Samo sto je ranije bilo zdravo rivalstvo.Moji su rodjeni u BG-u pre 2.svetskog rata ja od osnivanja i vecina mojih prijatelja smo Grobari a kum koji se doselio kasnih 70-tih je cigan jer mu je otac bio inspektor,mada bili smo vecina u ulici pa je hteo i da udara kontru.Glupo je zbog kluba gubiti prave prijatelje.Tesko ih je danas naci.
    (Dorcol, 2. avgust 2020 11:11)

    # Link komentara

  30. hahah vidi se profesorov rukopis,taj covek je za mene idol,godinama sedi u partizanu pod nekim izgovorom nekog vrsnog pravnika,a nikad nista radio nije sem sto je napisao 1500 besmislenih saopstenja.
    (Krle, 2. avgust 2020 11:00)

    # Link komentara

  31. Imam utisak citajuci ovaj odgovor da se Vule zaljubio.
    (Limar nece doći, 2. avgust 2020 10:56)

    # Link komentara

  32. Vuletić, slika i prilika grobara.
    (Spale, 2. avgust 2020 10:53)

    # Link komentara

  33. Partitan bruka srpski fuZbal, kad se samo setim one sestice protiv PSG...
    (PSG sest komada, to je kanonada, 2. avgust 2020 10:44)

    # Link komentara

  34. @Bole
    Tintoreto poslao Radonju u penziju
    Radonja kazu ide u nba
    (moralni gmizavac, 2. avgust 2020 10:37)

    # Link komentara

  35. @Konstatacija
    Seti se samo Indjije, i treba da te je sramota da komentarises dalje.
    (moralni gmizavac, 2. avgust 2020 10:33)

    # Link komentara

  36. Kako se kod 3. gola Sadik prosetao kroz odbranu Napredka, kao kroz Degeneka i kompaniju.
    (moralni gmizavac, 02. avgust 2020 09:45)
    Driblaj sine do sutra i osvajaj nista
    (duledudule, 2. avgust 2020 10:28)

    # Link komentara

  37. @Simic
    Da naucis nesto, partizan je jos 66.godine igrao finale kupa sampiona sa velikim realom, da bi zvezdana tek nakon 25 godina igrala i politickom linijom osvojila protiv "evropskih velikana" haha
    Priseti se koga su pobedili.
    Sta ste vi napravili u novojoj istoriji? Pobedili liverpul u utakmici nebitnoj za njih, pukom slucajnoscu, i primili 20 golova u 5 utakmica. Bruka za fudbal, bolje cuti kad vec nemas cime da se pohvalis.
    (moralni gmizavac, 2. avgust 2020 10:27)

    # Link komentara

  38. Nekako jadno zvuci.
    Mozda su trebali na latinskom.
    Ali nema ko da prevede, Tintoreto razgulio.
    (Bole, 2. avgust 2020 10:07)

    # Link komentara

  39. Mi ćemo ipak nastaviti da radimo ono što najbolje znamo u duelima protiv ove pošasti jer je čelik na rđu otporan"

    Šah mat!
    (mrki, 2. avgust 2020 10:06)

    # Link komentara

  40. Celik je na rdju otporan, sjajno!
    (stručnjak za ugradjivanje plina, 2. avgust 2020 09:50)

    # Link komentara

  41. Klub koji nikada u svojoj istoriji nije pobedio Evropskog velikana. Klub kojem su najveće "pobede" 0:0 protiv Reala i 0:1 protiv Mančestera. Vi nekome da delite lekcije i držite predavanja?
    (Simić, 2. avgust 2020 09:47)

    # Link komentara

  42. Ko zeli da se uvjeri da li je penal neka pogleda usporeni snimak i vidi rvacki zahvat. Druga je stvar sto su navikli da se Partizanu nista ne svira i da isti cuti... Izgleda vise ne :)
    (MARQITO, 02. avgust 2020 00:15) Vidi se na usporenom snimku na 30cm od njih drugi duel gde igrac Penaltizana gura lakat u vrat igracu Napretka. Sta sad?
    (Dusanovo carstvo!, 2. avgust 2020 09:47)

    # Link komentara

  43. Kako se kod 3. gola Sadik prosetao kroz odbranu Napredka, kao kroz Degeneka i kompaniju.
    (moralni gmizavac, 2. avgust 2020 09:45)

    # Link komentara

  44. ...nisam znao jedan mi poznanik rece da u beogradu za partizan navija bg inteligencija a za zvezdu ljudi sa sela vise ili doseljenici u bg..ne znam da li je to tacno i ne ulazim u to a po ovim saopstenjima pomalo zakljucujem...
    (Euro, 01. avgust 2020 23:53)

    I šta si ti meni zaključio... ali evo ja ću da ti dam jedan mali čas iz istorije... posle drugog svetskog rata u Beogradu je osnovano jedno sportsko društvo i u negovom sastavu jedan fudbalski klub... za njega je tada navijalo svo građanstvo, od inteligencije do radničke klase... onda su ovi iz 32. zagorske rešili da u Beograd dosele još jedan klub iz Zagreba... vojni klub... za njega su po difoltu morali da navijaju svi vojnici i svi iz policije... danas vojske više nema, bar ne u onom obliku, znači ostala je policija... znači čista inteligencija... i eto odgovora na tvoje pitanje...
    (Som Tojer, 2. avgust 2020 09:44)

    # Link komentara

  45. Mancester Junajtedu je u celoj minuloj sezoni dosudjeno 20 penala. barsi 17, Realu 16. I niko se ne buni. Samo u Srbiji nije dozvoljeno komentarisanje sudija. Kao da su svete krave. Ovde je problem sto se sumnjiv penal dosudjuje pri rezultau 1:1 u 85 minutu. Da je Partizaan vodio sa 3:0 niko rec ne bi rekao. Suduja je svirao a mogao je i da ne svira. Desetak minuta pre toga Partizan trazio penal. A kasnije trazio i dobio
    (Konstatacija, 2. avgust 2020 09:44)

    # Link komentara

  46. Euro, 01. avgust 2020 23:53) 

    krstim se. 
    u kom svetu bi živite...
    (sramota ste, 02. avgust 2020 09:02)

    bolje procitaj koju knjigu, nije za tebe ovo saopstenje...
    (ja, 2. avgust 2020 09:39)

    # Link komentara

  47. (Toplica, 02. avgust 2020 09:20)

    Kako nije bitan broj penala? Pa pola tih penala za vas je diskutabilno, kao onaj juce gde covek sam pada i to bez lopte??!!
    (ja, 2. avgust 2020 09:38)

    # Link komentara

  48. kad ce privatizacija da ne gledam vise ove parazite u fudbalu?
    (savke, 2. avgust 2020 09:26)

    # Link komentara

  49. "Profa" spominje neke utakmice sa Radom, on cak i ne poznaje istoriju svog kluba, o utakmicama sa Radom je posebno pisao Lotar Mateus, ali nazalost nije pisao na latinskom pa "profa" verovatno ne razume sta je napisano.
    (Cubaka, 2. avgust 2020 09:25)

    # Link komentara

  50. 1. Nije bitan broj dosudjenih penala nego opravdanost njihovog dosudjivanja.
    2. Gomilom lepo napisanih reci koje prijaju uhu navijaca jednog tima ne moze da se prikrije cinjenica da je sudija nasao (blago receno) sumnjiv razlog da dosudi penal u Krusevcu.
    3. Ovim sto sam napisao ne zelim da kazem da i neki penali za Zvezdu nisu sumnjivi , naprotiv. Ipak, ovo sto pise Vuletic je bacanje prasine u oci da bi se prikrila cinjenica da je njegovom timu u Krusevcu dosudjen nepostojeci penal.
    (Toplica, 2. avgust 2020 09:20)

    # Link komentara

  51. Toletovo penzionisanje vas je dotuklo i stalno vas vraca na najveci uspeh u ovom veku,precku protiv Reala.
    (cica, 2. avgust 2020 09:12)

    # Link komentara

  52. Fk Partizan.
    (cica, 2. avgust 2020 09:09)

    # Link komentara

  53. Prava da pišu saopštenja u vezi sa sudjenjem, i sad i u zadnjih 30 godina ,imaju najviše klubovi koji su igrali protiv Zvezde i Partizana.
    (Lažni car Šćepan mali, 2. avgust 2020 09:07)

    # Link komentara

  54. "Bravo vuleticu" Svaka čast cast upravi sah mat" navijaci partizana dostižu dno.
    (niko, 2. avgust 2020 09:06)

    # Link komentara

  55. Lepo skockano..civilizovano i inteligentno..mislim da oni ne zasluzuju takve odgovore..njima treba u narodu receno seljacki odgovoriti..jer ne razumeju oni ovaj jezik.bahate se..uplaseni su..nisam znao jedan mi poznanik rece da u beogradu za partizan navija bg inteligencija a za zvezdu ljudi sa sela vise ili doseljenici u bg..ne znam da li je to tacno i ne ulazim u to a po ovim saopstenjima pomalo zakljucujem..penal je bio i tu spora nema.cestitke na pobedi
    (Euro, 01. avgust 2020 23:53)

    krstim se.
    u kom svetu bi živite...
    (sramota ste, 2. avgust 2020 09:02)

    # Link komentara

  56. Ko zeli da se uvjeri da li je penal neka pogleda usporeni snimak i vidi rvacki zahvat. Druga je stvar sto su navikli da se Partizanu nista ne svira i da isti cuti... Izgleda vise ne :)
    (MARQITO, 2. avgust 2020 00:15)
    Sudija žurio na autobus, pa de se ne igra dok ne povedete, lakše je ovako.
    (Dnevna doza prosečnog Srbende snuker majstor, 2. avgust 2020 09:02)

    # Link komentara

  57. Mi kada smo vas derali u derbijima i ponizavali, uzimali ste titule i tada ociglednim namjestaniima.. Vase srecne pobjede po 1 gol u zadnjim derbijima a ne znate ni vi kako ste ih dali, okacite o macku o rep.. Spremate se za derbi na pripremama, u glavi vam je samo Zvezda... Lopovi ste dokazani i vas vise svi znaju samo po kukanju i spinovanju..
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Banja Luka, 1. avgust 2020 23:59)

    Koga ste vi derali u derbijima? Igrali bunkericu i onda na kontre davali golove. Poslednji put ste igrali normalno sa nama za vreme Piksija i Deje.
    (top top, 2. avgust 2020 08:55)

    # Link komentara

  58. Realno,dibro pripremljen lelek i kuknjava koji proizvodi pritisak na javnost,sudije protivnike,daje rezultat vec od prvog kola.Od kluba sa JNA mo navikli i ocekujemo saopstenja, ali me je najuspesniji istocnoevropski klub u evropskim takmicenjima iznenadio onim pismom javnosti i FSS.Ipak to nije nivo Zvezde.Inace jedino merilo vrednosti nekog kluba je Evropa.
    (realno, 2. avgust 2020 08:54)

    # Link komentara

  59. Toliko gluposti napisali a ni reči o penalu. Nema ovde krivice partizana, iskljucivi krivac je sudija.
    (Djomla, 2. avgust 2020 08:52)

    # Link komentara

  60. Vuletić je otišao predaleko, počeo je da otvoreno vređa i da protivnika naziva rđom! On čak i ne demantuje da je sudija poklonio pobedu FKP nego se bavi rezultatima iz prošlih sezona! Bezobrazluk dostiže vrhunac a Grujić samo radi svoj posao, sramota srpskog fudbala!
    (Evropejac, 2. avgust 2020 08:50)

    # Link komentara

  61. Lepo skockano..civilizovano i inteligentno..mislim da oni ne zasluzuju takve odgovore..njima treba u narodu receno seljacki odgovoriti..jer ne razumeju oni ovaj jezik.bahate se..uplaseni su..nisam znao jedan mi poznanik rece da u beogradu za partizan navija bg inteligencija a za zvezdu ljudi sa sela vise ili doseljenici u bg..ne znam da li je to tacno i ne ulazim u to a po ovim saopstenjima pomalo zakljucujem..penal je bio i tu spora nema.cestitke na pobedi
    (Euro, 01. avgust 2020 23:53)
    Po toj logici ti si sigurno vatreni navijač Zvezde.
    (Novičok bojs, 2. avgust 2020 08:50)

    # Link komentara

  62. Ko je prevodio sa latinskog ovo?
    (aca, 2. avgust 2020 08:47)

    # Link komentara

  63. Jadno.Doduse,na nivou kluba sa JNA.
    (medrano, 2. avgust 2020 08:46)

    # Link komentara

  64. Лаж, лаж, лаж, све је лаж у овом саопштењу. Можете ви то боље професоре, танко, баш танко.
    (Лаик, 2. avgust 2020 08:44)

    # Link komentara

  65. E kad bi se zabranio fudbal u Srbiji, makar na godinu dana....
    (miša, 2. avgust 2020 08:42)

    # Link komentara

  66. koliko je dug partizana?
    (o penalima, 2. avgust 2020 08:37)

    # Link komentara

  67. Хвала што сам звездаш....ови не знају где ударају?
    (зуке, 2. avgust 2020 08:13)

    # Link komentara

  68. Naravno da je ljudima u Crvenoj Zvezdi nelogicno da se Partizanu svira penal kada igrac Napretka sa obe ruke drzi igraca Partizana.. Ne razumem zasto se cudite? Pogledajte njihov penal, ne razumem kako uopste imaju obraza da se jave.
    (Marshall, 2. avgust 2020 08:11)

    # Link komentara

  69. aman ljudi prvo kolo je tek... Vec 1:1 u saopstenjima.
    (zhol, 2. avgust 2020 08:03)

    # Link komentara

  70. Samo recite koliki je dug fk crvrea vezda😂
    (Heroes, 2. avgust 2020 08:03)

    # Link komentara

  71. Tako što izgube, a budu ispred na tabeli.
    (Goran, 2. avgust 2020 07:45)

    # Link komentara

  72. Zabranite fudbal u Srbiji
    (pivarac, 2. avgust 2020 07:08)

    # Link komentara

  73. Oba kluba ugasiti i vratiti pare narodu.
    Fudbal vratiti na amaterski nivo sa max platom po igracu 500 eura.
    KRAJ.
    (sajsigasistem, 2. avgust 2020 06:55)

    # Link komentara

  74. Mat,bravo profo.
    (nik sloter, 2. avgust 2020 06:00)

    # Link komentara

  75. Samo je Zvezda trazila izuzece nasih najboljih sudija na Uefinoj listi. Kako ne pobede u derbiju odmah haos. Da ne izjednacavate Zvezdu sa drugima. Jer samo jedan klub na svetu ima svoju drzavu,sto bi rekao Vujosevic " jedan vodja,jedan narod,jedan klub".
    (Istine radi, 2. avgust 2020 05:57)

    # Link komentara

  76. Ahahaha o svemu je pricao osim o penalu
    (****, 2. avgust 2020 05:22)

    # Link komentara

  77. Sezona je tek počela, a već mi je muka od ovih izjava.
    (Stomak, 2. avgust 2020 02:29)

    # Link komentara

  78. Ja sam čeeelik, a ti si rđa, rđa!

    Možeš da piiišeš i da gunđaš, gunđaš...
    (Kod nas sve kontra, 2. avgust 2020 01:59)

    # Link komentara

  79. Svi znamo ko.nam.pise :-)))

    Taj nanosi ogromnu štetu i.partizanu i srpskom fudbalu...
    (Rocky, 2. avgust 2020 01:38)

    # Link komentara

  80. Klasično skretanje teme sa vesti o preostalim dugovanjima FK C.Z. iako je veliki novac ušao u klub. Pokušaj da svojim navijačima zamažu oči.
    (Zvezdanesterac, 2. avgust 2020 00:11)

    jao, hvala ti na prosvetljenju.
    (iz kornera, 2. avgust 2020 01:35)

    # Link komentara

  81. Iz kola u kolo bice buke o sudjenju i jednih i drugih.Jedno je sigurno a to je da ce Zvezda sledecih 4 godine sigurno biti sampion.To znaju i u Partizanu ali pravdaju se navijacima.
    (Misko, 2. avgust 2020 01:31)

    # Link komentara

  82. Професорски, господски.
    (Нисмо исти, 2. avgust 2020 01:27)

    # Link komentara

  83. Krenuo cirkus sa saopstenjima, pa onda neki smeh uz veceru i pice dok se narod prepire ko je u pravu. Titovi blizanci da ih nema zaista ne znam sta bi smo...
    (Petar, 2. avgust 2020 01:05)

    # Link komentara

  84. o boze...pocelo je...
    (bcr, 2. avgust 2020 00:54)

    # Link komentara

  85. Zvezda=Drzava.
    (troj dini, 2. avgust 2020 00:52)

    # Link komentara

  86. Pravi odgovor na provokacije!
    (Kralj mača, 2. avgust 2020 00:36)

    # Link komentara

  87. Auuuuu samo nemojte filozofa da aktivirate molim vas, inače počeće sa izrekama ajnštajna i ostalih, nemojte molim vas Zvezdaši 😂😂😂.
    (Good, 2. avgust 2020 00:33)

    # Link komentara

  88. Najleše od svega je što i jedni i drugi misle za sebe da su "viša pravedna nedodirljiva sila" a i jedni i drugi su... i uprave i navijači su... zlo.
    (Kikujiro, 2. avgust 2020 00:31)

    # Link komentara

  89. NAPRED PARTIZAN , GOSPODSKI KLUB !
    (Zoran, 2. avgust 2020 00:29)

    # Link komentara

  90. Hahahah profesor mu ga munuo onako profesorski
    (Downtown, 2. avgust 2020 00:28)

    # Link komentara

  91. Ugasio je smekerski odradjeno
    (штабре, 2. avgust 2020 00:26)

    # Link komentara

  92. Bravo profo
    (Luke Babbitt gravedigger, 2. avgust 2020 00:20)

    # Link komentara

  93. koga zanima ova vest uopste???
    (vicenco, 2. avgust 2020 00:19)

    # Link komentara

  94. Vi ste komsije svetskog sampiona i to vam niko ne moze oduzeti.
    (sasa, 2. avgust 2020 00:18)

    # Link komentara

  95. Niste Zvezdu dobili od 2001.do 2006.a uzeli 2-3 titule
    (Jaa, 2. avgust 2020 00:18)

    # Link komentara

  96. I jedni i drugi se sprdaju sa nama .. ma ko to više gleda i prati ?
    (glas razuma, 2. avgust 2020 00:17)

    # Link komentara

  97. Take a break smešni čoveče, uzmi cipripi!
    (MJ23, 2. avgust 2020 00:15)

    # Link komentara

  98. Ko zeli da se uvjeri da li je penal neka pogleda usporeni snimak i vidi rvacki zahvat. Druga je stvar sto su navikli da se Partizanu nista ne svira i da isti cuti... Izgleda vise ne :)
    (MARQITO, 2. avgust 2020 00:15)

    # Link komentara

  99. Nisam ni znao da je pocela ling long liga :)
    Upravo odgledao izvestaje sa oba meca.
    Ne vidim sporno nista u penalima. U oba slucaja odbrambeni igraci obema rukama drze protivnicke u svojim sesnaestercima. I to je ozbiljno povlacenje igraca.
    A svaki faul u sesnaest je penal koliko ja znam.
    (TIGER, 2. avgust 2020 00:13)

    # Link komentara

  100. Klasično skretanje teme sa vesti o preostalim dugovanjima FK C.Z. iako je veliki novac ušao u klub. Pokušaj da svojim navijačima zamažu oči.
    (Zvezdanesterac, 2. avgust 2020 00:11)

    # Link komentara

  101. Saopštenje je klasičan primer skretanja sa teme i umesto dati neki odgovor vi napadnite drugog. U Zvezdinom saopštenju nije direktno napadnut Partizan već fudbalski savez i sudijska organizacija a Partizan se prvi javlja da ih odbrani a prvom prilikom će, kada se protiv njih dosudi penal ili nešto slično, isprozivati savez i sudije najbrutalnije moguće.
    Onaj penal danas u 87' minutu je pokazatelj gde se nalazi Srpski fudbal trenutno, više ne morate imati razlog da svirate penal već ga jednostavno samo svirate jer ste za to plaćeni!
    (Urke79, 2. avgust 2020 00:09)

    # Link komentara

  102. lesabre19901990

    Doktorski je da vec godinama nema rezultate taj doktor i ostala kompanija iz Fk Partizani.
    Krivac je drugi uvek neko.
    (Lionac, 2. avgust 2020 00:08)

    # Link komentara

  103. primeni odredbe svog Dicsciplinskog pravilnika i pokrene postupak protiv ovog kluba usled javnog komentarisanja suđenja

    A u saopstenju partizana komentarisu sudijske
    odluke na 10 utakmica... sta reci.Jel vi razumete pravo?
    (mali partizan, 2. avgust 2020 00:06)

    # Link komentara

  104. Hahahahaha,alfa interpol doktor...
    (Marko, 2. avgust 2020 00:04)

    # Link komentara

  105. Ono sto se desilo u Krusevcu je tuzno. Jos tuznije je da se posle svega toga nesto prica unesto da se var cuti... Obraz ne postoji
    (milan, 2. avgust 2020 00:04)

    # Link komentara

  106. Zvezdi nije svirano 17 penala, Zvezda nije glasala protiv Vara samo jedan od lazi od doticnog..
    (!!!, 2. avgust 2020 00:03)

    # Link komentara

  107. I ajmo opet sve isto, umesto da smire ove frustrirane sto samo cekaju da napadaju i raspravljaju, oni kao neko ko bi bar trebao da se ponasa odmereno i da smiruje pocnu da se dobacuju saopstenjima i tako u krug a inace su to gospoda nego eto desi se...
    (Harizmatican, 2. avgust 2020 00:02)

    # Link komentara

  108. Uvek lagani odgovor iz Humske 1...Napred Partizan! :-)
    (Miša, 2. avgust 2020 00:02)

    # Link komentara

  109. primeni odredbe svog Dicsciplinskog pravilnika i pokrene postupak protiv ovog kluba usled javnog komentarisanja suđenja

    jel to partizan prijavljuje sam sebe posto ste svaku zvezdinu komentarisali?
    (Lokos, 2. avgust 2020 00:01)

    # Link komentara

  110. Pravi odgovor nase uprave!
    (ostoja, 2. avgust 2020 00:00)

    # Link komentara

  111. Cirkus je počeo vec od 1. Kola.Saopštenje na saopštenje, valjda služi da se na njih deca pale
    (Vladimir, 2. avgust 2020 00:00)

    # Link komentara

  112. Mi kada smo vas derali u derbijima i ponizavali, uzimali ste titule i tada ociglednim namjestaniima.. Vase srecne pobjede po 1 gol u zadnjim derbijima a ne znate ni vi kako ste ih dali, okacite o macku o rep.. Spremate se za derbi na pripremama, u glavi vam je samo Zvezda... Lopovi ste dokazani i vas vise svi znaju samo po kukanju i spinovanju..
    (Banja Luka, 1. avgust 2020 23:59)

    # Link komentara

  113. Radonjić je davno otišao iz zvezde.
    mnogo ste tupavi.
    (vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 1. avgust 2020 23:59)

    # Link komentara

  114. I da, mozete samo da mrzite, tu ste i doktori i profesori..vaske.
    (Ja sam tenk, 1. avgust 2020 23:58)

    # Link komentara

  115. Jel to znaci da Napredak zasluzuje da bude drugi pre vas? posto gledate dvomec? ah da dvolicno racunanje
    (komedija, 1. avgust 2020 23:58)

    # Link komentara

  116. VI CELIK? Da, al iz Zenice...nule najobicnije, jedino kad igrate protiv slavnog komsije ste napaljeni, pa i pored toga imamo 20 i kusur pobeda vise u derbijima...laku noc bre!
    (Ja sam tenk, 1. avgust 2020 23:57)

    # Link komentara

  117. Sah Mat!!!!
    Hvala bogu sto sam grobar!
    Sramota me drzave koja ima Zvezdu.
    Evo iskreno.
    Ziveo sport!!
    (Hilldoom, 1. avgust 2020 23:57)

    # Link komentara

  118. Nisu krivi ovi sto izdaju saopstenja, nego omladina bez buducnosti koja ovaj nas tuzni fudbal prati i ostavlja ovde glupe komentare o blizancima i koji je krimos nadmudrio onog drugog! Molim vas, nemojte i vi replicirati sa isto tako glupim komentarima tipa "Pa i ti ostavljas komentar i pratis"... Procitam, ali mi ne pada na pamet da pisem komentar podrske zlu od ova dva saopstenja!
    (Jumko, 1. avgust 2020 23:57)

    # Link komentara

  119. Zvezdi nije svirano 17 penala prosle sezone, klasicna laz
    (komedija, 1. avgust 2020 23:57)

    # Link komentara

  120. Onako, profesorski.
    (Paspalj, 1. avgust 2020 23:56)

    # Link komentara

  121. Odlican odgovor
    (Aca36, 1. avgust 2020 23:56)

    # Link komentara

  122. Biće ovo preduga sezona...
    (perica, 1. avgust 2020 23:56)

    # Link komentara

  123. Legende iz Partizana,sta reci.
    (Gvozdje 79, 1. avgust 2020 23:56)

    # Link komentara

  124. Krenulo je putujuće pozorište, kompletan paket sa dupetima biće kada se i navijači priključe... Zabava obezbedjena a sezona je duga, unapred zahvalni...
    (Kikujiro, 1. avgust 2020 23:56)

    # Link komentara

  125. Lepo skockano..civilizovano i inteligentno..mislim da oni ne zasluzuju takve odgovore..njima treba u narodu receno seljacki odgovoriti..jer ne razumeju oni ovaj jezik.bahate se..uplaseni su..nisam znao jedan mi poznanik rece da u beogradu za partizan navija bg inteligencija a za zvezdu ljudi sa sela vise ili doseljenici u bg..ne znam da li je to tacno i ne ulazim u to a po ovim saopstenjima pomalo zakljucujem..penal je bio i tu spora nema.cestitke na pobedi
    (Euro, 1. avgust 2020 23:53)

    # Link komentara

  126. Ugasio ih brat Vuleta...
    (4 derbija bez gola, 1. avgust 2020 23:51)

    # Link komentara

  127. Ja kontam da se Vucelic i Terzic iza ledja dobro smeju i zabavljaju dok se narod ovde svadja ciji klub je veci lopov.
    (Stark, 1. avgust 2020 23:50)

    # Link komentara

  128. Auuuuu, doktorski, nista ni oduzeti ni dodati! Posle onakvog saopstenja zvezde, samo je jos vise mrzeti!
    (lesabre19901990, 1. avgust 2020 23:49)

    # Link komentara