1. Hrvatska i Srbija zaista ne mogu niti u istu rečenicu, i to je SVIMA sa imalo mozga jasno. Dok su SVI Hrvatski portali puni srpskih "komentara" 24 sata dnevno, u Hrvatskoj srbija se jedva i spominje. I da srbi ne vise po 24 sata dnevno na HR portalima,u HR teško da bi se i znalo da postojite. Eto toliko vi zanimate Hrvate.Otprilike kao Mongolija ili Kazakstan.A prate se tako opčinjeno i opsjednuto SAMO oni BOLJI, a ne gori od sebe. Što se sezone tiče, Hrvatska je odavno prešla 20 milijuna turista godišnje, i srbi NIKOM ni na pamet ne padaju. Dapače, svi če se složiti da je i BOLJE da ne dolaze. Jer Hrvatska je navikla na malo bolje goste. A srbi baš i nisu dobrodošli. Nisu nikad ni bili, a sada pogotovo nisu.A da če Hrvatska propasti bez srba....ma kako da ne,,kome je ta budalaština pala na pamet.Ne prodaju Hrvati kuče da bi kupili srpske pasoše,nego ih prodaju srbi, da kako tako dođu do HR putovnice i postanu "HRVATI". Niti Hrvati dolaze u srbiju tražiti BILO KAKAV posao,nego srbi dolaze tražiti posao u Hrvatsku. Tako da...sve su priče suvišne. Hrvatska je DALEKO ispred srbije,u SVEMU.I vama jeto ITEKAKO jasno. Ali malo če koji od srba to priznati. Može Hrvatska ITEKAKO bez srba, ali srbi TEŠKO mogu bez Hrvatske. I to dokazuju SVAKI DAN,kao hipnotizirani prateči SVE što ma aveze sa Hrvatskom, i OČAJNIČKI se pokušavajuči prišlepati Hrvatima. Naravno, bez IKAKVE šanse.I da ne duljimo...Nema tu NIKAKVE usporedbe.I da ne zaboravimo....NE dolazite. NISTE dobrodošli.
    (damon, 7. februar 2021 16:24)

    # Link komentara

  2. (Ljubo, 28. jul 2020 16:27)

    Ljubo, Duje možda nije bolji, ali nije ni gori od Čavića. Ima olimpijsko srebro, isto kao i Čavić, i isto mu je zlato izmaklo za stotinku. Držao je svetski rekord, ima zlato sa svetskog i evropskog prvenstva, ne vidim u čemu je gori od Čavića?

    Hrvatska nije Švajcarska, ali je dosta bolja od Srbije, u to nemoj da sumnjaš.
    Evo samo jedan dokaz - u Hrvatskoj kad su predsednički izbori, SVI kandidati stoje jedan pored drugog u studiju, za pultom, i odgovaraju na pitanja voditelja, koji je nepristrasan. Imaju na raspolaganju 1 minut, i niko ne prekorači to vreme, uključujući i aktuelnog predsednika (poslednji put je to bila Kolinda).
    Da li nešto takvo uopšte možeš da zamisliš u Srbiji?
    Ni u snovima.
    E u tome je velika razlika.
    (Kamoli, 7. februar 2021 11:36)

    # Link komentara

  3. @Josip Os, da, utisak Holivudskih zvezda je bas realna slika stanja u drzavi :-) Bas me zanima dal Hrvat sa cetvoroclanom porodicom koji radi za prosecnu platu moze da priusti 15 dana u hotelu na Hr primorju? Zna se da vam dolaze svetski dzet set ali nisam bas siguran koliko njihovo razbacivanje novcem utice na zivot vecine Hrvata. A to da imate vrhunske letnje sezone i bez Srba se znalo i pre 50+god :-) neki lik ovde malo troluje i vi se popalite :-) To da cete vi da propadnete ako vam Srbi ne dolaze na more je neko smislio pre 100god i u to apsolutno niko ziv u Srbiji ne veruje niti prica nesto tako glupo.
    (aca, 28. jul 2020 16:39)

    # Link komentara

  4. Svašta se ovde može pročitati a naj više gluposti.A to da je ovaj Duje bolji od Čavića pa do toga da su Hrvati skoro kao Švajcarska a Srbi kao Bugarska i Rumunija.Toliko se hvalite tim morem a dobro znate da vi nemate nikakve koristi od toga mora već imaju samo oni vlasnici silnih hotela i svega ostaloga što se iznajmljuje na moru a običan narod ništa od toga nema.Sav kajmak uzmu tajkuni(a u prevodu mafija).A što se tiče standarda i tu da vam EU nije davala sine kredite bili bi isto kao Srbija,ali kad se to sve bude trebalo vraćati a ne budete imali od čega otiče vam i more i svi prirodni resursi pod hipoteku tj doće onaj koji vam je dao sve te kredite da vam to sve otme.Šta vi mislite zašto se izmišljaju tobože ekonomske krize,pandemije tj Korona virusi,to je sve smišljeno kod onoga što daje te silne kredite da bi te države kojima oni daju kredite propali pa da im uzmu sve što vredi.Tako da susedi nemojte se nadati da ćete još dugo živeti u blagostanju,biće kod vas mnogo gore nego u Srbiji,Srbi su navikli da nemaju,a vi susedi ste mnogo posetili a da znate kako će vas boleti kada budete padali a padobran se ne bude otvorio.A to vam od srca želim.Pozdravlja vas vaš sused.
    (Ljubo, 28. jul 2020 16:27)

    # Link komentara

  5. Au, kakva šuplja priča... Momak je ispješan, to rezultati govore, ali ove "avanture" po Filipinima i sl.. Eto, i ja sam bio na Filipinima, ako je to već neka avantura.
    (Toni, 28. jul 2020 16:23)

    # Link komentara

  6. @Milan
    А за тебе је појам врхунског одмора,ово шта радиш...,Хрватима.Надам се да смо се разумели.
    (Рајко, 28. jul 2020 16:14)

    # Link komentara

  7. Srbi ja vas zaista gotivim i dragi ste mi osobno jer imam i puno Srba projatelja ali se zaista ne uspiredjujte sa nama kao drzavom. Zaista su vasa razina Bugari i Rumuni. Ni mi nismo Svicarska ali nismo ni vasa skupina. Ako ne verujete pitajte silne Holivud zvezde, sportase i ostale koji dolaze na nasu obalu a i mnoge Srbe koji dolaze kod nas. Zelim vam silne standardne probleme da resite pa da imate novaca kod nas dolaziti ali mozemo i bez vas. Puno srece i ziveli
    (Josip Os, 28. jul 2020 15:16)

    iako sam Srbin iz Srbije moram se složiti sa konstatacijom da ,kao država,nismo u toj ligi.Daće bog da se dozovemo pameti i organizujemo kako dolikuje jednom starom evropskom narodu sa tradicijom pa,kroz 30 godina, možda bismo mogli čak i da budemo primer komšijama.To znači prebacivanje energije sa sporta i šunda na nauku ,kulturu,obrazovanje,pravosudje ,sve ostale grane društva bi ispratile ove razvojne grane.Nije Ceca srpska majka,jeste nekima ali oni ne bi trebali da se pitaju ništa osim dokle treba da dovezu kamion.
    (uhoroskopuovca, 28. jul 2020 16:13)

    # Link komentara

  8. ExRadex@ Bas mi ti falis da te gledam na plazi. Fala na lipim zeljama i zelim vam da ustrajete u svom naumu i da nikad ne posjetite nasu drzavu. Puno srice i veselja. Pozdrav
    (Che, 28. jul 2020 15:49)

    # Link komentara

  9. a kod nas rasturen vaterpolo a plivanja nige, zato imamo tekstove o hrvatima bar jedan dnevno...
    (dalje, 28. jul 2020 15:29)

    # Link komentara

  10. Srbi ja vas zaista gotivim i dragi ste mi osobno jer imam i puno Srba projatelja ali se zaista ne uspiredjujte sa nama kao drzavom. Zaista su vasa razina Bugari i Rumuni. Ni mi nismo Svicarska ali nismo ni vasa skupina. Ako ne verujete pitajte silne Holivud zvezde, sportase i ostale koji dolaze na nasu obalu a i mnoge Srbe koji dolaze kod nas. Zelim vam silne standardne probleme da resite pa da imate novaca kod nas dolaziti ali mozemo i bez vas. Puno srece i ziveli
    (Josip Os, 28. jul 2020 15:16)

    # Link komentara

  11. Nikad nisam cuo za njega a on uspešniji od naseg Cavica.
    (Aleksandar, 28. jul 2020 15:13)

    # Link komentara

  12. "nije sreca
    para puna vreca
    to znaju oni sto je imaju"

    Bravo, covjece!
    Sretno ti bilo.
    (Amila_, 28. jul 2020 15:06)

    # Link komentara

  13. Moje maksimalno poštovanje za ovog dečka.
    (ShoneNI, 28. jul 2020 14:40)

    # Link komentara

  14. nije sagradio vec obnovio, u mom selu u Lici... dosao medju srbe... inace jako pristojno i ugodno drustvo...
    (Markan, 28. jul 2020 14:26)

    # Link komentara

  15. Uzalud afirmativni tekstovi.
    Nećemo trošiti pare na vašem primorju.
    (exRadex, 28. jul 2020 13:28)

    prvo treba imat para pa se onda mogu trosit...ne nadamo se srbima, bugarima i slicnoj siromasnoj boraniji za punjenje proracuna
    (STovar, 28. jul 2020 14:19)

    # Link komentara

  16. @exradex Pa ko tebe pita da li ćeš na njihovo more? Za tebe je Pefkohori pojam vrhunskog odmora.
    (Milan, 28. jul 2020 14:16)

    # Link komentara

  17. Uzalud afirmativni tekstovi.
    Nećemo trošiti pare na vašem primorju.
    (exRadex, 28. jul 2020 13:28)

    # Link komentara