Četvrto pojačanje Crvene zvezde!

Američki plejmejker Lengston Hol novi je košarkaš Crvene zvezde, zvanično je saopštio klub s Malog Kalemegdana.

PT Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Златко Болић је био Звезда за коју сам навијао. Купите леброна и карија, освојите злато, нека хвала. Бојкот.
    (Ђурађ Курјак, 09. jul 2020 20:01)

    Tegeltija,ti li si!?
    (Raksi, 10. jul 2020 17:02)

    # Link komentara

  2. Nece se ni igrati kosarka ove godine tako da dzaba sva pojacanja.
    (Saša, 10. jul 2020 16:08)

    # Link komentara

  3. Teoretski da, ali problem je sto bi se te sezone borili za opstanak i ostali bi bez plasmana u EK i EL. Kao Mega, dosta talentovanih igraca od kojih neki odu na draft, ali tesko da dobace i do plej-ofa ABA lige.

    "Nasa deca" i trofeji i uspeh u evropi su konfliktni ciljevi. To je mozda nekad moglo, ali danas ne.
    (Exe, 10. jul 2020 01:23)

    Ko ti kaže da bi se borili za opstanak? Sa 4 stranca bi se borili za opstanak a imaš u timu Davidovca, Lazića, Dobrića koji su tu godinama.

    Nema šanse
    (priča za malu decu, 10. jul 2020 14:36)

    # Link komentara

  4. Hahahahahahah,
    7-8 stranaca i igraju egal za FMP-om ili Megom koji su sacinjeni uglavnom od mladih domacih igraca .
    U evroligi kao po obicaju ne uradi se nista bitno pomena .
    Isto vazi i za Partizan .
    Ima li onda svrhe navijati za ova dva najaca, najbogatija, najprivilegovanija , drzavna kluba !!!?
    (Ivan Andjelkovic, 10. jul 2020 11:40)

    # Link komentara

  5. Neko u prethodnim komentarima je spomenuo Tasona Tomasa, cini mi se, i slazem se da bi nam on lepo legao. Igrac koji pokriva pozicije 3 i 4, ali je problem pozicija plejmejkera i centra, koje moraju pokriti dobri i pouzdani igraci, a mi to nemamo. Ako nam ode Beron, onda smo blizi nekoj jacoj Eurokup ekipi, nego li osrednjoj Euroligaskoj ekipi. I slazem se da ne treba preteravati sa strancima, ocekujem bar jedno domace pojacanje.
     (SEnT, 10. jul 2020 10:41)

    # Link komentara

  6. Vise bih voleo tandem Jovic-Nedovic na toj poziciji. ali bi to mnogo kostalo ...
     (Mile, 10. jul 2020 09:32)

    # Link komentara

  7. Dosta više stranaca! Mislim da je prošlogodišnja poseta jasan signal šta ljubitelji Zvezde i košarke misle o gomili stranaca u timu. 5 max.
     (krvna zrnca, 10. jul 2020 09:22)

    # Link komentara

  8. Vidim ovde dve mantre "Sale zna šta radi"... i sa druge strane brda "14 mil budžet"...

    Ni približno toliko para ... Volden iz KKP i Hol iz Promiteasa ... pa eto 2 pleja iz bez uvrede Cipiripija.
    Plašim se da je gotova priča "čeka se prvi plej ovo su bekup opcije"... neće biti tako... ovde još samo ako se izbori dolazi Radanov i to je to.

    Nisam srećan i ne sviđaju mi se ni Volden ni Hol... ali ajmo na beka Lojd... ok ovaj mini turnir, ništa posebno ali bi trebalo da bude na nivou Pantera sa boljom odbranom.
    Noko je ok centar, defanzivno bolji... opet treba plej a to nisu Hol i Volden za njegovu igru.

    Opet Davidovac, Dobrić, Lazić, Simanić...dugo su u klubu a i imaju EL iskustvo i neka su više nego pristojna opcija sa klupe.
    Kuridža, Kuzmić, Štimac... ok borci sa upitnom fiz spremom svako iz svog razloga... Kuzmić udes, Štimac godine, Kuridža godine i to što nikada nije igrao ritam od 3,4 utakmice za 7 dana.

    Računam da vrv idu na pozajmicu Jovanović, Ristić, Nenadić. Možda ostane jedan centar ali kao 4.opcija čisto zbog rostera.

    CZ dovodi max još 2 igrača i to vrv bek/krilo i krilnog centra. Rešenja su Rit iz FMP i neko izluženo ime kao Džening...

    Biće borbena ekipa od "14 mil"... a za ove moje "Sale zna šta radi" videćemo za sada ne deluje tako bar po bekovskoj liniji jer ovo je ispod svakog nivoa EL što će se videti ako ikad počne, možda bez gledalaca.
    (mohikanac, 10. jul 2020 08:59)

    # Link komentara

  9. A niko se ne pita KAKVI su nam klinci u košarci, kako se radi sa njima i šta. Pa, ko je još toliko naivan da neko može SAMO sa talentom da dogura daleko?? Zna se da se trenerima plaća da bi neko igrao u nekom klubu.
    Mog dobrog prijatelja sin je kao klinac bio MVP generacije u kojem god košarkaškom kampu u kom je bio, ali sad kad treba da zaigra za mlađe kategorije tu su već ucene, menadžerisanje i guranje tatinih sinova zbog čega je dečko izgubio svaki interes za dalje igranje sporta koji voli i za koji je izuzetno talentovan. Ali otac nema para da plaća njegovo igranje, niti dozvoljava da mu karijeru vode mutni likovi.
    Jednostavno, vreme kada su naši igrači vredeli nečemu je davno prošlo, talentovana deca beže iz ovog brloga prevaranata dok se oni poluproizvodi momentalno u novinama proglašavaju zvezdama i postaju kraljevi splavova.
    Zato nije nimalo čudno što se dobri srpski košarkaši pojavljuju u drugim sredinama.
    (NastyB, 10. jul 2020 08:34)

    # Link komentara

  10. Pisao sam a i dalje sam ubeđen da su nam apsolutno dovoljno 3 strana igrača i da imamo dovoljno naših da igramo sasvim solidno- zaista ne razumem ambici je i ideje Čovićeve!? Ljubav prema Zvezdi dokazujem tako što svake godine prvi dan obnovim/uplatim najs kuplju sezonsku kartu- i ove ću bez obzira što je zbog korone propala 1/3 (važnija) 19/20 i plašim se da dugo neću koristiti 20/21 (isti nesrećni razlog), ali opet startna petorka bez naših igrača (ili sa Lazićem kao starterom) -smeta mi i nervira me!
    (blagonakloni, 10. jul 2020 08:30)

    # Link komentara

  11. Ja kao neko ko volim Zvezdu moram da kažem da je ovo definitivno postalo tužno. Zbog ovakvih poteza nećemo imati krštenog domaćeg igrača u budućnosti, dok će nam timovi biti legije trećerazrednih Amerikanaca. Treba da se uvede pravilo da ni jedan tim ne može da ima više od 40% sastava strance.
     (bob, 10. jul 2020 05:00)

    # Link komentara

  12. Prošle sezone je Tomić dovodio istrošene asove,poluzalečene veterane za skupe pare.Zato je morao da leti.Svidja mi se Saletov način razmišljanja.Sve što je doveo je u najboljim godinama.Zdravi,vrhunske atlete,vrlo dobrog kvaliteta.Sa platama manjim od onih koje je Tomić dovodio.Svako može videti da se gradi TIM.Oprezno,proračunato i pametno.Meni ovde nedostaje igrač na poziciji tri,i znam ko bi nam bio bingo.Čovek je bio defanzivni MVP izraelskog prvenstva.Izvanredan spoj atleticizma i tehnike.Zahvaljujuci tome,može igrati od keca do četvorke.Slobodan je igrač.Ako zadržimo Betona,uz dolazak igrača koga sam opisao,za mene bi posao bio završen.Što se Hola tiče,klasičan igrač kakve Sale voli u timu.Iskusan,odličan dodavač,odličan strelac,izvanredan defanzivac,timski igrač.Ne mogu da se načudim da je dve ili tri godine proveo u Patrasu,jer je odavno zaslužio mnogo bolje.Možda je uživao u tom prekrasnom gradu,gde sam imao prilike boraviti dva puta.Sve u svemu,sa Voldenom će činiti vrlo dobar dvojac plejmejkera,to je očito.Na kraju igrač na poz tri koga sam opisivao nosi inicijale T.T.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!
    (Walldorf, 10. jul 2020 01:36)

    # Link komentara

  13. Kada bi nekim cudom zvezda i partizan izasli u evropu sa "nasom decom" pocistila bi ih skoro svaka ekipa, uz neku junacku pobedu na misice. A nasi igraci koji vrede imaju ogromne ugovore.
    (Maksim, 9. jul 2020 21:43)

    U pravu si, ali bi ta deca sledeće godine bila monstrumi, debelo bi se prodala, donela klubu dosta novca, obezbedili bi se doživotno u inostranim klubovima, i dobili bi nekog novog igrača za reprezentaciju.
    (Žalosno, 9. jul 2020 23:34)

    Teoretski da, ali problem je sto bi se te sezone borili za opstanak i ostali bi bez plasmana u EK i EL. Kao Mega, dosta talentovanih igraca od kojih neki odu na draft, ali tesko da dobace i do plej-ofa ABA lige.

    "Nasa deca" i trofeji i uspeh u evropi su konfliktni ciljevi. To je mozda nekad moglo, ali danas ne.
    (Exe, 10. jul 2020 01:23)

    # Link komentara

  14. Bitno da je Covic jedno 36 puta rekao da im je politika kupujmo domace...
    (bazinga, 09. jul 2020 19:48)
    Zelje su jedno...hteli su Kalinica, Nedovica, Jovica...Znas li koliku platu imaju ti likovi? Svi s ozbiljnim evroligaskim stazom. Price da dodju za manje para da igraju u Zvezdi su samo novinarske patke, momcima je kosarka profesija. Profesija u kojoj ides u penziju sa 30-ak godina. U Srbiju se vraca samo neko da ozivi karijeru ili je eventualno zavrsi.
     (Pera Magic Mitic, 10. jul 2020 01:03)

    # Link komentara

  15. Nista spektakularno,i dalje smatram da ovi igraci nisu dovoljni na toj poziciji organizatora igre!Mislim na Voldena i ovo novo pojacanje.Evroliga je jedan nivo iznad,nisam zadovoljan pojacanjima na poziciji pleja!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alex81, 9. jul 2020 23:34)

    Ma trebaju 6 igrača da dovedu na tu poziciju da bi ti bio zadovoljan.

    Pretprošle sezone sam Filip Čović prevukao plej of ABA lige i celu KLS uz pomoć Davidovca, sa dve titule.
    (smešno, 10. jul 2020 00:24)

    # Link komentara

  16. Ma samo neka je domaće ?
     (Luke Babbitt gravedigger, 10. jul 2020 00:24)

    # Link komentara

  17. Primecujem da vecina ljudi koji ovde komentarisu zaboravljaju bitnu stvar a to je da smo prosle godine poceli sa samo jednim pravim plejem (L. Brown), dopada mi se sto je Obradovic ocigledno toga svestan i ne zeli da nacini istu gresku, stoga i dovodjenje trojice igraca koji mogu da igraju na mesto jedinice a verujem da u narednim danima dolazi jos jedan pravi plej. Sto se tice njihovog kvaliteta to cemo videti na terenu ali poznajuci sistem i nacin na koji igraju Obradoviceve ekipe ne sumnjam da je birao igrace koji mogu da odgovore njegovim zahtevima. Strpimo se, vreme ce pokazati, sto se mene licno tice veci sam optimista nego prosle sezone.
    (dr. Udo Brinkman, 10. jul 2020 00:18)

    # Link komentara

  18. Sale,tvoj igrac,rekao si da je paklen,uvek sam verovao u tebe...Napred Zvezdo!
     (Ogysa, 10. jul 2020 00:08)

    # Link komentara

  19. Ne može se u EL sa klincima, čak ni u ABA ne bi bili konkurentni jer drugi dovode prilično kvalitetne strance. Ovi naši već dokazani igrači koštaju papreno i teško bi mogli da ih platimo i dolazimo do dve varijante, da dovodimo ove za naše uslove solidne strance(to možemo da platimo) i uz ove naše da se koliko toliko bude konkurentan u EL ili druga opcija da damo šansu klincima uz možda dva, tri stranca, ali tada ne bi mogli da budemo konkurentni u EL i bilo bi logičnije da igramo EC ili čak i LŠ. To su nam izbori na žalost.
     (Džoni, 10. jul 2020 00:03)

    # Link komentara

  20. Ne vidim poentu kupovine ovolikih amerikanaca. U redu da se kupuju stranci pa i ameri koji ce tu ostati bar 3-4 sezone pa da se nesto i napravi u Evroligi. A ne ovako svake godine mijenjaj cijelu ekipu. I sta je cilj takvog igranja u Evroligi, da budes u sredini tabele ili pri dnu. Kakve su tu ambicije ili je bitno samo da se igra Evroliga pa rezultat kakav da je.
    Mora postojati neki sistem. Nesto sto ce za par godina dovesti do nekog ozbiljnijeg rezultata.
    (Gile, 10. jul 2020 00:00)

    # Link komentara

  21. Mene najvise cudi Dobric.Pa on je jos pre dve sezone trebalo da trazi raskid ugovora.Ako misli da postane neki igrac.Samo se bez potrebe gomilaju igraci na istoj poziciji.Prosle sezone 4 klasicna beka sutera,plus Lazic.Ni ove ocito nece biti bolje.
    (Miroslav, 9. jul 2020 23:51)

    # Link komentara

  22. sto bi rekli u dis-u,kupujmo domace.a da i jos neko je to rekao.
    (23, 09. jul 2020 20:53) Katai?
    (Dusanovo carstvo!, 9. jul 2020 23:46)

    # Link komentara

  23. Sreca pa te niko ne pita. Kada bi nekim cudom zvezda i partizan izasli u evropu sa "nasom decom" pocistila bi ih skoro svaka ekipa, uz neku junacku pobedu na misice. A nasi igraci koji vrede imaju ogromne ugovore. Ako to ne kapirate batalite pracenje sporta
    (Maksim, 9. jul 2020 21:43)

    U pravu si, ali bi ta deca sledeće godine bila monstrumi, debelo bi se prodala, donela klubu dosta novca, obezbedili bi se doživotno u inostranim klubovima, i dobili bi nekog novog igrača za reprezentaciju. Sa ovim strancima, naša deca tavore po slabim klubovima, ne mogu u partizanu i Zvezdi da sednu na klupu u nekoj EL utakmici.
    (Žalosno, 9. jul 2020 23:34)

    # Link komentara

  24. Nista spektakularno,i dalje smatram da ovi igraci nisu dovoljni na toj poziciji organizatora igre!Mislim na Voldena i ovo novo pojacanje.Evroliga je jedan nivo iznad,nisam zadovoljan pojacanjima na poziciji pleja!
     (alex81, 9. jul 2020 23:34)

    # Link komentara

  25. Najjači komentari su ovi gde ljudi znaju kome će Saša Obradović da pruži šansu, ko će koliko i kako da igra.
    Drago mi je da imamo toliko eminentnih a anonimnih košarkaških stručnjaka.
     (Mića, 9. jul 2020 23:31)

    # Link komentara

  26. Smatram da je ovo pogresan potez! Prethodna tri pojacanja su korektna i razumna. Ocekivao sam da ce Volden biti rezervni plej, a da ce prvi plej biti bas neki kvalitetan igrac. Volden i Hol je slabo za Euroligu. Hol ima 28 godina i do sada je igrao u prosecnim Grckim i Nemackim klubovima. Bojim se da on nije igrac za Euroligu, a plejmejker je "olicenje ekipe".
     (SEnT, 9. jul 2020 23:27)

    # Link komentara

  27. Bitno da je Covic jedno 36 puta rekao da im je politika kupujmo domace...
    (bazinga, 09. jul 2020 19:48) Ko to pomno prati svako obraćanje doktora?! Biće i domaćih igrača (već ih svakako imamo desetak). Sto se tiče Hola, ima odlične procente, čovek je haubica a i odličan asistent. Ima malo sporiji izbačaj ali sve ostalo deluje kao skroz ok.
    (veliki strumf, 9. jul 2020 22:50)

    # Link komentara

  28. Znaci bice i ove sezone...
    (....jebanja "institucije" u bulju !, 09. jul 2020 21:16)

    Zar ovaj bedni komentar zasluzuje i jedan plus?!
     (marko992, 9. jul 2020 22:09)

    # Link komentara

  29. Kao Zvezdaš ne mogu biti srećan zbog gomilanja stranaca jer na taj način klub gubi svoj identitet. Znam da je još gore u stranim klubovima i da bez tih stranaca naši klubovi nemaju šta da traže u Evropi, ali ipak više volim da u Zvezdinom dresu vidim domaćeg igrača pa makar bio i slabiji
    Trebalo bi ograničiti broj stranaca u našim klubovima na maksimalno 2-3. Tako bi domaći igrači imali više prostora za napredak.
     (Fenomen, 9. jul 2020 22:02)

    # Link komentara

  30. Al su Ostoji zapeli sa kupujmo domace dok u timu imaju 2 3 krstena domaca igraca...
     (bvb, 9. jul 2020 21:50)

    # Link komentara

  31. Sta misle Vuckovi botovi-navijaci Fmpzvezde,takozvani panteri o pojacanju
     (Pojedinci stvarno nemaju blama, 9. jul 2020 21:50)

    # Link komentara

  32. Ja ne zanam ko je ovde lud. Pa ovi se takmiće, ko će više stranaca da angažuje, sramota. Ja bi ih ukinuo!
    (Rade, 9. jul 2020 20:53)

    Sreca pa te niko ne pita. Kada bi nekim cudom zvezda i partizan izasli u evropu sa "nasom decom" pocistila bi ih skoro svaka ekipa, uz neku junacku pobedu na misice. A nasi igraci koji vrede imaju ogromne ugovore. Ako to ne kapirate batalite pracenje sporta
    (Maksim, 9. jul 2020 21:43)

    # Link komentara

  33. pre mesec dana dobih brdo minusa kad sam napisao da nasa deca i to svi zajedno nece dobiti ni 20 min u garbidz tajmu za celu sezonu.
    (aca, 9. jul 2020 21:03)

    I treba da dobijes gomilu minusa. Navijaj za Megu
    (Mijalko, 9. jul 2020 21:40)

    # Link komentara

  34. "Kupujmo domace". Pozdrav.
    (Miki, 9. jul 2020 21:36)

    # Link komentara

  35. Не знам чему толика појачања кад од нормалне кошарке нема ништа још дуго,спорт је упитан и следећу годину а камоли ову,и ако се буде играло играће се без публике што је реално и Звезда и Партизан су лошији за 50% без својих навијача,тако да оволико улагање је крајење болесно.
     (Banja Luka, 9. jul 2020 21:27)

    # Link komentara

  36. Znaci bice i ove sezone...
     (....jebanja "institucije" u bulju !, 9. jul 2020 21:16)

    # Link komentara

  37. Јел ово нека звезда из Сенегала.
    (СЕНОВИЋ, 9. jul 2020 21:14)

    # Link komentara

  38. Treba ugasiti i Zvezdu i Partizan zbog uništavanja domaće košarke. Da li će u opšte biti kojeg domaćeg igrača. Za koga mi u stvari treba da navijamo za neke strane timove koji se zovu Zvezda i Partizan.
    (Gagi, 9. jul 2020 21:11)

    # Link komentara

  39. pre mesec dana dobih brdo minusa kad sam napisao da nasa deca i to svi zajedno nece dobiti ni 20 min u garbidz tajmu za celu sezonu.
     (aca, 9. jul 2020 21:03)

    # Link komentara

  40. nema vise srpskih kosarkasa.pricajte vi sta hocete ali amerikanci su unistili evropsku kosarku.sve sto valja ide u nba dok evropske lige sluze da se uhlebe trecerazredni americki kosarkasi koji ne mogu ni da prismrde nba ligi.
    (dak, 09. jul 2020 20:19)

    Svaka ti je na mestu, pozdrav od Grobara.
     (Rade, 9. jul 2020 20:56)

    # Link komentara

  41. sto bi rekli u dis-u,kupujmo domace.a da i jos neko je to rekao.
     (23, 9. jul 2020 20:53)

    # Link komentara

  42. Ja ne zanam ko je ovde lud. Pa ovi se takmiće, ko će više stranaca da angažuje, sramota. Ja bi ih ukinuo!
     (Rade, 9. jul 2020 20:53)

    # Link komentara

  43. Gotovi izbori,stubovi su kao i uvek pokazali vernost.E sad se valja malo pozabaviti Kosovom i stize hrpa igrača da malo zamaže oči vaskolikom srpstvu.Klasika.
    (Delije sever-Vučić forever, 9. jul 2020 20:52)

    # Link komentara

  44. Sipaj ima se moze se.Cije su nase pare.?
    (otrov, 09. jul 2020 20:24)

    Evo da ti ja kažem. Imam mnogo i može mi se da Zvezdi dam par stotina hiljada evra. A takvih ima još. Zvezda ima i dobre sponzore. Ima od državnih samo Telekom i Dunav osiguranje.
     (johny, 9. jul 2020 20:51)

    # Link komentara

  45. I Faje je dosao iz grcke lige kao slobodan igrac i pokazao se kao pun pogodak. Mada, kako sve ovo ide, tesko da ce se igrati sa publikom, ovo ne popusta,barem kod nas
     (deki 27, 9. jul 2020 20:51)

    # Link komentara

  46. Bankomat radi...
     (Miša, 9. jul 2020 20:49)

    # Link komentara

  47. Ovi ne moraju na more?
    (krsto, 9. jul 2020 20:48)

    # Link komentara

  48. Dobrodošao
     (Đu, 9. jul 2020 20:45)

    # Link komentara

  49. Pošto ozbiljne sezone ionako neće biti, za kladionice će najunosniji biznis biti klađenje na redosled kojim će navijači terati strance iz FMP-a.
    (Pan, 9. jul 2020 20:39)

    # Link komentara

  50. Samo se dovodi kao na traci a da li ce da se igra i kako ce da se igra to niko ne zna. Puci ce kosarka u Evropi kako je krenulo.
    (Chuki, 9. jul 2020 20:39)

    # Link komentara

  51. Kupovati svaki dan. Bilo koga. Samo da se hrvati nerviraju....
    (Faruk Hadzibegic, 9. jul 2020 20:33)

    # Link komentara

  52. Evroliga je najace takmicenje u Evropi i logicno je da se klub dobro pojaca.
    (realno, 9. jul 2020 20:32)

    # Link komentara

  53. Otisli: Djenka,Braun,Panter(verovatno i Beron)
    Dosli:Volden,Lojd,Hol
    Po meni igraci koji su doslo su losijeg kvaliteta..ne svidja mi se nikako
    (Boban, 9. jul 2020 20:24)

    # Link komentara

  54. Sipaj ima se moze se.Cije su nase pare.?
     (otrov, 9. jul 2020 20:24)

    # Link komentara

  55. Ovaj ce da cepa grobare
    (Kurlebalo, 09. jul 2020 19:40)

    Ovog će grobari da presamite, kol'ko već u prvom susretu sa FMP-om.
     (Avaks zeleni, 9. jul 2020 20:23)

    # Link komentara

  56. Dosta bre ove druge lige stranaca... s obzirom na marketinski uspeh treba dovesti barem Hajnsa, Derika Vilijamsa, Sveda, Mirotica i DeKoloa...
    (Zz, 9. jul 2020 20:23)

    # Link komentara

  57. Jao poreskim obveznicima !
     (Roy74, 9. jul 2020 20:21)

    # Link komentara

  58. Онај Софоклис Схорцијанитис од пре 3 године је бар био православан.
    (Драган, 9. jul 2020 20:20)

    # Link komentara

  59. nema vise srpskih kosarkasa.pricajte vi sta hocete ali amerikanci su unistili evropsku kosarku.sve sto valja ide u nba dok evropske lige sluze da se uhlebe trecerazredni americki kosarkasi koji ne mogu ni da prismrde nba ligi.
     (dak, 9. jul 2020 20:19)

    # Link komentara

  60. Možda grešim, ali mi se čini da će ova ekipa biti jeftinija nego prošlogodišnja, fizički moćnija i nešto mladja. Ipak sačekajmo još malo. Nadam se mestu za Radanova. Sportski pozdrav
    (boki, 9. jul 2020 20:18)

    # Link komentara

  61. Dobro došao u jedini srpski sportski brend, u našu Crvenu zvezdu!!!
    (Spale, 9. jul 2020 20:16)

    # Link komentara

  62. И Патризан и звезда колико странаца доводе неће имати места за наше играче уопште
    (СОС, 9. jul 2020 20:13)

    # Link komentara

  63. Neko ima da dovodi ovakva skupa pojacanja dok neko mora da trazi anonimuse sa koledza za 40-50k dolara!!
    (Grobar, 9. jul 2020 19:48)



    :)))))
    prosto je:
    neki ćemo da igramo evroligu, neki ćete kup bore drljače!
    (mladići borovi, devojke jele, 9. jul 2020 20:12)

    # Link komentara

  64. Како ради маркетинг тим, нестварно. Дати тим људима да раде у клубу до пензије.
    (Утред,

    Sto se mene tice, Covic i kompanija mogu ostati do duboke starosti.
    Dovoljno mi je to sto je zaustavio partizan u njihovoj pokvarrnoj nameri da svi i sve treba da bude podredjeno njima.
     (zvezdaš, 9. jul 2020 20:12)

    # Link komentara

  65. Causesku mora da ima za Steauu.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rumun, 9. jul 2020 19:44)


    Ne ulazeci u motiv i smisao paralele...

    Causesku je veoma pazio da uravnotezi Steauu i Dinamo, dok je on defakto vladao odnos u titulama je 14:13, a dok je i dejure bio predsednik odnos je 7:6.
    Steaua je iskoristila svoju sansu i uzela evro trofej, Dinamo nije.
    (SeijoOju, 9. jul 2020 20:10)

    # Link komentara

  66. Od domaćih igrača igraće im Čović, Štimac i Lazić... Ostali naši od 2-5 minuta... A slogan im "kupujmo domaće" i kuknjava kako se nema para..
     (Bard Živa, 9. jul 2020 20:10)

    # Link komentara

  67. Neko ima da dovodi ovakva skupa pojacanja dok neko mora da trazi anonimuse sa koledza za 40-50k dolara!!
    (Grobar

    Mesečno.
     (zvezdaš, 9. jul 2020 20:10)

    # Link komentara

  68. Al će da se naigraju Simanić , Dobrić , Davidovac i ona deca što su potpisala
    (predrag, 09. jul 2020 19:50) Al si ti strucnjak. Kakve veze krilni centar i dva cista krila imaju veze s pozicijom plejmejkera?!
    (tradicione di bezanija, 9. jul 2020 20:09)

    # Link komentara

  69. Samo domaće kupuju, a ovi preko puta dovode Amere iz Zemuna! :D
    (marek hamšiković, 9. jul 2020 20:07)

    # Link komentara

  70. Neko ima da dovodi ovakva skupa pojacanja dok neko mora da trazi anonimuse sa koledza za 40-50k dolara!!
    (Grobar, 9. jul 2020 19:48) # Link komentara
    Ionako su ti svi komentari iritantni, ali jos kad stavis ove uzvicnike na kraju stvarno odajes utisak osobe sa ozbiljnim problemom
    (Nbgd, 9. jul 2020 20:07)

    # Link komentara

  71. Bitno da je Covic jedno 36 puta rekao da im je politika kupujmo domace...
    (bazinga, 09. jul 2020 19:48)

    Pa Zvezda je kupila domaće...klinci od 16, 17, 18 god. Potpisali su višegodišnje ugovore. Šta ti tu nije jasno?
     (Duka, 9. jul 2020 20:06)

    # Link komentara

  72. kako ste naporni sa ovim "domaci igraci"..bolje ne ostavljati komentar nego smarat..naravno da smo pokusali prvo sa domacim..nedovic,kalinic,i jovic su nas odbili,naravno zbog para..naravno da smo se morali okrenuti stranim igracima..
     (ngolo kante, 9. jul 2020 20:05)

    # Link komentara

  73. Nije on plej
     (duledudule, 9. jul 2020 20:04)

    # Link komentara

  74. Ovi vece promasaje prave nego prosle god. Ista prica sa obradovicem kao sa prošlim trenerima, vlasnik bira pojacanja, posle treneru otkaz.
     (mile, 9. jul 2020 20:04)

    # Link komentara

  75. Vidim da pojedini prozivaju "kupujmo domaće" i tako to. Pa oni će svi da postanu "srbi" za mesec dana.
    (mirinda, 9. jul 2020 20:01)

    # Link komentara

  76. Златко Болић је био Звезда за коју сам навијао. Купите леброна и карија, освојите злато, нека хвала. Бојкот.
     (Ђурађ Курјак, 9. jul 2020 20:01)

    # Link komentara

  77. Odlično pojačanje! Top 9 je zagarantovan!
     (Boki, 9. jul 2020 20:00)

    # Link komentara

  78. bio na moru pa preplanuo.
    (NR, 9. jul 2020 19:56)

    # Link komentara

  79. Sve kako je Čovke najavio, sve domaci igrači... igraju li Srbi košarku, možda?
    (Ja, 9. jul 2020 19:55)

    # Link komentara

  80. Šumadinac
     (Bio jednom jedan B92, 9. jul 2020 19:53)

    # Link komentara

  81. Niti kvalitet niti mladi potencijal.
     (Loki, 9. jul 2020 19:52)

    # Link komentara

  82. Al će da se naigraju Simanić , Dobrić , Davidovac i ona deca što su potpisala
    (predrag, 9. jul 2020 19:50)

    # Link komentara

  83. Neko ima da dovodi ovakva skupa pojacanja dok neko mora da trazi anonimuse sa koledza za 40-50k dolara!!
    (Grobar, 9. jul 2020 19:48)

    # Link komentara

  84. Bitno da je Covic jedno 36 puta rekao da im je politika kupujmo domace...
    (bazinga, 9. jul 2020 19:48)

    # Link komentara

  85. Četvrti domaći igrač za dve nedelje, bravo...
     (Kure, 9. jul 2020 19:44)

    # Link komentara

  86. Causesku mora da ima za Steauu.
     (Rumun, 9. jul 2020 19:44)

    # Link komentara

  87. Kupujmo domaće...
     (Bard Živa, 9. jul 2020 19:42)

    # Link komentara

  88. Ako ne dovedemo pravog pleja, imaćemo problem ko i prošle godine sa organizacijom igre..Volden je prosek a Hol ispod proseka pogotovo su tanki za euro ligu..realno..
     (SUNĐER BOB, 9. jul 2020 19:41)

    # Link komentara

  89. Како ради маркетинг тим, нестварно. Дати тим људима да раде у клубу до пензије.
     (Утред, 9. jul 2020 19:40)

    # Link komentara

  90. Ovaj ce da cepa grobare
    (Kurlebalo, 9. jul 2020 19:40)

    # Link komentara

  91. Kupujmo domace
     (pARTizan, 9. jul 2020 19:37)

    # Link komentara