1. Olivere,

    To što si pobrojao da je genetski, govori da pojma o genetici nemaš.
    To da ima manje nobelovaca je dokaz rasizma, ne za rasizam.
    A ti lično si dokaz da belci nisu superiorni ni u čemu, ponajmanje intelektualno.
    (Hm, 8. jun 2020 01:09)

    # Link komentara

  2. Ako i dalje mislis da si u pravu, zapitaj se kako su Tajgera Vudsa sutnule sve sponzorske kompanije kada se saznalo da je varao zenu s prostitutkama ili kako je Lens Armstrong platio onolike odstete svojim sponzorima, a nijednog nije tuzila drzava.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ooo, 6. jun 2020 03:23)

    Mesas stvari. Sponzori su sa njima raskidali ugovore zbog nelegalnih i neetickih stvari koje su ti sportisti licno pocinili. Katai je otpusten zbog neceg sto nije on uradio. Mozda je postojala takva klauzula u ugovoru, pa da imaju pokrice, ali to bi bilo kao da nekog otpustis zato sto danas pada kisa.
    (Milan, 7. jun 2020 22:12)

    # Link komentara

  3. Mnogi grkaju ovu pricu sa slobodom govora, joja vam dozvoljava da kazete sta hocete bez bojazni da cete biti sankcionisani od strane drzave.

    LA Galaxy je privatna kompanija a ne drzavna organizacija. Americke kompanije cesto imaju klauzule u njihovim radnim ugovorima o koriscenju drustvenih mreza gde stoji da bilo kakvi rasisticki komentari koji poticu od zaposlenog i njegove uze porodice mogu biti kaznjeni raskidom ugovora. LA Galaxy, kao i bilo koji drugi sportski klub ima prihide od reklama, prava na prenose i ulaznica. Njima se jednostavno ne isplati da fudbaler koji je placen $560k godisnje utice na njihov ugled i prihode.
    (Zumzar, 6. jun 2020 18:48)

    Sve sto si napisao bi imalo mnogo vise smisla da je otpusten zbog svojih postova, ali nije. Otpusten je zbog neceg sto je neko drugi uradio.
    (Milan, 7. jun 2020 22:01)

    # Link komentara

  4. Pogledavsi njen prvi intervju kad su stigli u Chicago, doziveh transfer blama. Zena je tezak komplexas, plus je spremna za zadrugu i parove. Zao mi njega, dobar je momak al eto...pogresi covek
    (Markoss, 7. jun 2020 11:23)

    # Link komentara

  5. Sad kad ga Terza mađija angažuje.
    (Baš ovakve petokraka traži, 6. jun 2020 23:41)

    # Link komentara

  6. Mnogi grkaju ovu pricu sa slobodom govora, joja vam dozvoljava da kazete sta hocete bez bojazni da cete biti sankcionisani od strane drzave.

    LA Galaxy je privatna kompanija a ne drzavna organizacija. Americke kompanije cesto imaju klauzule u njihovim radnim ugovorima o koriscenju drustvenih mreza gde stoji da bilo kakvi rasisticki komentari koji poticu od zaposlenog i njegove uze porodice mogu biti kaznjeni raskidom ugovora. LA Galaxy, kao i bilo koji drugi sportski klub ima prihide od reklama, prava na prenose i ulaznica. Njima se jednostavno ne isplati da fudbaler koji je placen $560k godisnje utice na njihov ugled i prihode.
    (Zumzar, 6. jun 2020 18:48)

    # Link komentara

  7. Ovde se radi o teoriji,ideologiji, koja ne izaziva nikakve posledice,a kamoli smrtonosne u realnosti,kao sto je rasizam.
    (Oliver, 6. jun 2020 12:45)
    ---…--

    Ono, citam, i ne verujem. Znaci, neverovatno. Ma da, rasizam ne izaziva posledice, a pogotovo ne smrtonosne. Da sam juce umro, ne bih verovao sta je covek u stanju da izjavi.

    p.s. pozdravio te Adolf, takodje neshvaceni genije, miroljubiv i pristojan.
    (e'to, 6. jun 2020 17:38)

    # Link komentara

  8. Zao mi je sto pored ovog domaceg, mi jos uvozimo i korov iz sveta.
    (Jedan Zoran, 6. jun 2020 17:21)

    # Link komentara

  9. @oliver Gde covece nalazite te nazive "neoliberalni fasizam"?!? To je oksimoron,veze s vezom nema. To sto je neko napisao da su belci superiorniji a nobelovac,sta li je ,ne znaci da nije rasista. KKK pozdravlja tvoje razmisljanje. Po sportovima vidimo ko je "superiorniji" ali koga briga za boju koze. Ko god se bavi bojom koze umesto karakteristikama coveka JE RASISTA! Tek ko vice Vatra ili Bomba je debil i treba ga uhapsiti jer širi paniku.
    (duci0167,

    Rasizam je ideologija koja je legalna,koja je dozvoljena,koju ne mozes zabraniti. KKK je za tvoju informaciju potpuno legalna organizacija koja radi i deluje u Americi. Znaci mogu da se uclanim u njih kao u biblioteku ili fudbalski klub. Postoji nacisticka partija u Americi koja deluje,pa cak u Nemackoj ima neonacisticka NPD partija koja slobodno deluje. Pokusali su da je zabrane,ali je Ustavni sud u Karlsrueu odbio tu inicijativu. Dakle,ja mogu da budem i neonacista u Nemackoj i ne mozes mi nista,to je moje ljudsko pravo. Votson je mislio na intelekt i inteligenciju,a ne na sport. Je l' znas nekog crnca dobitnika Nobelove nagrade za fiziku,hemiju ili medicinu? Ja ne znam.27% dobitnika su Jevreji Askenazi,to je najpametniji narod na svetu.Je l' znas nekog cuvenog kompozitora klasicne muzike,slikara,naucnika ili filozofa crnca? Ja ne znam. Svaka ljudska karakteristika je genetska: od boje ociju,koze,stanja organa do emocija,intelekta i inteligencije. Kad budes naucio genetiku kao ja,mozda i shvatis.
    (Oliver, 6. jun 2020 16:28)

    # Link komentara

  10. @Boki,
    Razlika je, vi ste živeli a ja živim i tu ostajem zauvek. Odlično znam gde je sloboda kretanja a gde ni za živu glavu, a zbog toga ne treba biti rasista kao ova lutka iz izloga.
    Nije visoko obrazovana niti je sveta prošla da bi se odvojila od primitivnog okruženja kojem pripada, treba poštovati da bi bio poštovan, zlatno životno pravilo. Nanela je čoveku nesagledivu štetu svojim nedostatkom kućnog vaspitanja.
    (Kosmopolita, 6. jun 2020 16:07)

    # Link komentara

  11. Setas ti tamo Gdje ti je zadnjica sigurna. Da nisam zivio tamo Gdje I doticna mozda bi ti jos I povjerovao. A te price Sta bi bilo I Sta bi trebalo biti su malo drukcije od onog Sta jeste...
    (Boki, 6. jun 2020 15:33)

    # Link komentara

  12. @oliver Gde covece nalazite te nazive "neoliberalni fasizam"?!? To je oksimoron,veze s vezom nema. To sto je neko napisao da su belci superiorniji a nobelovac,sta li je ,ne znaci da nije rasista. KKK pozdravlja tvoje razmisljanje. Po sportovima vidimo ko je "superiorniji" ali koga briga za boju koze. Ko god se bavi bojom koze umesto karakteristikama coveka JE RASISTA! Tek ko vice Vatra ili Bomba je debil i treba ga uhapsiti jer širi paniku.
    (duci0167, 6. jun 2020 15:28)

    # Link komentara

  13. @Boki,
    Šetam slobodno po SAD, poštuj ljude da bi bio poštovan, ona sad po Americi ne može šetati ni u svojoj kući slobodno, znači grešiš.
    (Kosmopolita, 6. jun 2020 14:30)

    # Link komentara

  14. Koji mozak? Sve što ta ima može da stane u bočicu laka za nokte, sve što ona zna....o tome ne bih, neće pustiti komentar.
    Poručio bih Kataiju da u buduce bira ženu sa onom glavom na ramenima. … Zena treba dobiti medalju za hrabrost I izgovaranje istine a to sto neki poput tebe sa takvim nickom zive u oblacima to je druga stvar...Ona kod svoje kuce moze setati I po danu I po noci Gdje zeli ti ne mozes...
    (Boki, 6. jun 2020 13:24)

    # Link komentara

  15. Recimo, ZAKONOM JE ZABRANJENO viknuti "vatra" u punom bioskopu.
    @Duke

    To je tacno,to je jedan sudija Vrhovnog suda plasticno docarao. Zaista je u redu zabraniti "govor" koji iminentno moze dovesti do povreda i smrti usled stampeda u bioskopu. Ali ovde se ne radi o tome. Ovde se radi o teoriji,ideologiji, koja ne izaziva nikakve posledice,a kamoli smrtonosne u realnosti,kao sto je rasizam. Npr,ako ja citiram javno profesora Dzejmsa Votsona,geneticara,nobelovca,koji je izjavio da su belci genetski superiorni u odnosu na crnce,to je njegovo naucno misljenje s kim mozes ili ne moras da se slozis. Ne mozes da sankcionises ljude zbog misljenja,ali je danas atmosfera na totalitarnom zapadu takva da bi svako ko bi javno citirao Votsona snosio teske posledice. To vise nije demokratija,to je neoliberalni fasizam.
    (Oliver, 6. jun 2020 12:45)

    # Link komentara

  16. Cekamj, 650000 godisnje? To je oko 54000 mesecno, pa to i nije neki novac za LA koliko mi se cini
    (D.K, 06. jun 2020 07:51)

    лоше то се чини. има много беде у Америци, па и у Лос Анђелесу. Људи који преживљавају на паре стотина долара недељно. како би се теби чинило 54 хиљаде МЕСЕЧНО у Београду? или у Лондону? можда Барселони? огроман је то новац.
    (Вук Караџић, 6. jun 2020 12:27)

    # Link komentara

  17. udala se bogato i umesto da zivi zivot i gleda svoja posla ona misli da je uticajna ... kao i ostali debili koji skupe 500 followera
    (malinar, 6. jun 2020 12:10)

    # Link komentara

  18. Sloboda govora je jedna stvar i nije tacno da svako sme da kaze sta zeli u kom god trenutku to zeleo. Recimo, ZAKONOM JE ZABRANJENO viknuti "vatra" u punom bioskopu. Ima jos mnogo slicnih primera zbog kojih se moze otici u zatvor, tako da ta sloboda govora nije bas toliko jednostavan koncept. Potpuno je druga stvar krsenje nekog ugovora, sto je ova prepametna gospodja i uradila. Ona je iskoristila pravo na slobodu govora, i zbog toga nije u zatvoru, ali je sigurno prekrsila neku stavku u ugovoru njenog supruga, i zbog toga je on ostao bez angazmana. Ona bi mogla da tuzi koga hoce, ali je veliko pitanje sta ce uopste time uraditi. Tuzbom moze samo da osteti imidz svog muza jos vise, jer ce pokusati da odbrani svoj rasisticki stav. Tako da, bravo gospodjo, izgleda da si potkrepila svojom izjavom predrasude o zenama fudbalera.
    (Duke, 6. jun 2020 11:10)

    # Link komentara

  19. Kad se kaže ds žena može da ti upropasti život.....
    (Sasa, 6. jun 2020 10:54)

    # Link komentara

  20. Ovaj tvoj tekst samo govori da ti nisi mrdnuo dalje od Beške. Porediti Los Anđeles sa Dubaijem može samo onaj što je i jedan i drugi grad gledao samo na slici. Veruj mi, to dvoje ne može da se poredi. Po više osnova.
    (NoName, 05. jun 2020 20:32)

    A ti nisi mrdnuo dalje od Paralije pa ga poducavas sta je svet. Dubai je 1000 godina ispred LA po svemu LA se tesko moze nazvati gradom, nesto kao skup velikih sela povezanih autiputevima sa nekim kao centrom gde su visoke zgrade a tu gde je taj centar je sve prljavo i smrdi na djubre i pisak. Nikakvu urbanu formu nema taj LA.
    (Baxuz, 6. jun 2020 10:45)

    # Link komentara

  21. @Bato,

    Koji mozak? Sve što ta ima može da stane u bočicu laka za nokte, sve što ona zna....o tome ne bih, neće pustiti komentar.
    Poručio bih Kataiju da u buduce bira ženu sa onom glavom na ramenima.
    (Kosmopolita, 6. jun 2020 10:33)

    # Link komentara

  22. Ugovor je sa njim a ne sa njegovom zenom i svaki advokat bi oborio bilo kakvu optuznicu a to znaju i oni.
    (kvatro, 6. jun 2020 01:10)
    U ugovoru mogu da stoje i uslovi za ponasanje clanova uze porodice a ne samo njegovo licno u smislu cuvanja ugleda kluba. Pogotovu sto su oni oboje stranci i sto je ona dobila dozvolu uopste boravka u Americi po njegovom ugovoru tj zahvaljujuci tom klubu.
    (Nije bas tako, 6. jun 2020 09:48)

    # Link komentara

  23. Za lika koji traži član zakona i sl., da vidimo šta kaže KZS:
    (NoName, 6. jun 2020 00:06)





    :)))))
    bio sam ubeđen i da je la galaksi američki klub i da se ovo što komentarišemo izdešavalo u americi?!

    no, možda sam i nešto prespavao - da li je to srbija postala jedna od američkih država, ili novi federalni okrug?
    (mladići borovi, devojke jele, 6. jun 2020 08:45)

    # Link komentara

  24. ne zanima me zakon.
    A sto se zene tice, rasizam, pozivanje na nasilje, izazivanje mrznje.... biraj.
    (ooo, 6. jun 2020 03:34)




    :)))))
    to što tebe(ili klub) zakon ne zanima, ne znači da te(ili klub) to onda neće i koštati!

    ili je sada politička korektnost iznad zakona?
    (mladići borovi, devojke jele, 6. jun 2020 08:31)

    # Link komentara

  25. Pa ne znam, pitaj Alena Omića. Takvi kao ti su i njega terali iz kluba
    (NoName, 5. jun 2020 23:47)





    :)))))
    kao i svaki politički korektni lumen, kada ostane bez valjanih argumenata - prelazi na argumentum ad hominem, što onda, je li, nije vređanje.

    premda, pošto vidim da me dobro poznaje, jer zna da sam "terao alena omića iz kluba", možda bi trebalo da mu budem zahvalan što nije obnarodovao i da sam najveći svetski trgovac robljem.
    (mladići borovi, devojke jele, 6. jun 2020 08:21)

    # Link komentara

  26. Cekamj, 650000 godisnje? To je oko 54000 mesecno, pa to i nije neki novac za LA koliko mi se cini
    (D.K, 6. jun 2020 07:51)

    # Link komentara

  27. Ženski mozak....
    (Bato, 6. jun 2020 07:18)

    # Link komentara

  28. Katai je samo koleteralna steta . Tea nije napisala nista rasisticko a dali je to mislila neznam . Kukavicka odluka Galaxy SC . Zao mi je Aleksandra.
    (Zeljko, 6. jun 2020 07:18)

    # Link komentara

  29. Taman pomislih da bi mogao u zvezdu,ali će smetati ti komentari njenoj navijačkoj grupi koja je po nazivu i sama obojena
    (Gvozden, 6. jun 2020 05:51)

    # Link komentara

  30. Zamislite ovo u kini i rusiji
    (pop, 05. jun 2020 22:49)

    које? да се споразумно раскине уговор? сваки дан.
    (мики, 6. jun 2020 05:51)

    # Link komentara

  31. (neutralni felsh, 05. jun 2020 23:59)

    не лупај мајке ти. наравно да је споразумни раскид, није Катаи нарушио углед клуба, његова жена је лајала.
    (мики, 6. jun 2020 05:46)

    # Link komentara

  32. Hahaha a ona zapadna mantra za Balkan kad je u pitanju nemojte mjesati sport I politiku?? Inace da sam on tuzio bi klub jer u ustavu I dalje pise da imas pravo na slobodan govor...
    (Boki, 6. jun 2020 05:29)

    # Link komentara

  33. A gde tačno piše zašto su raskinuli ugovor i kako ste to tačno shvatili iz ove jedne rečenice? Danasnji novinari sposobni da naprave poduzu priču od rečenice Pera ide u školu....
    (smeško, 6. jun 2020 05:16)

    # Link komentara

  34. @El Pibe
    Nemas ti pojma, ocigledno. Ugovor u Americi jeste svetinja, ali ne postoji ugovor koji ti garantuje da ne mozes biti otpusten.
    Sportski klubovi u ugovorima imaju "milion" klauzula, odredjuju sve, od toga kako sportista mora da se ponasa, do toga koje marke odece ili obuce ne sme da nosi.
    Katai je sutnut i to rutinski i jos se zahvaljivao sto nije popio tuzbu od kluba.
    Sad neka mu zena nadoknadi izgubljene pare, posto su mu u SAD-u vrata trajno zatvorena.
    (ooo, 6. jun 2020 03:42)

    # Link komentara

  35. @Oliver
    Ja zivim u USA, imam americko drzavljanstvo, advokat sam, ceo zivot sam proveo u USA, a nemam nijednog prijatelja Afroamerikanca. Kolega i poznanika imam, ali prijatelja ne. A nikako nisam rasista.
    A znam pojedine koji imaju prijatelje druge boje koze, a veliki su rasisti.
    Da li je tebi Rom prijatelj nema nikakve veze s rasizmom, rasista si ako ga mrzis ili diskriminises zbog njegove rase.
    Odnos prema prijatelju je odnos prema pojedincu, odnos prema rasi ili naciji je nesto drugo.
    (ooo, 6. jun 2020 03:37)

    # Link komentara

  36. Ko piše ovako duge komentare,pa ljudi nije vam ovo disertacija...I blago vama kad imate toliko vremena!
    (Marko, 6. jun 2020 03:36)

    # Link komentara

  37. @mladići borovi, devojke jele
    Jesi li ti u stanju da razmisljas tom glavom?!
    Kakav bre zakon, o cemu ti? Ako napisem u ugovoru da mogu da te otpustim ako mi zbog tebe bude narusen ugled, onda imam pravo da te otpustim, ne zanima me zakon.
    A sto se zene tice, rasizam, pozivanje na nasilje, izazivanje mrznje.... biraj.
    (ooo, 6. jun 2020 03:34)

    # Link komentara

  38. (NoName, 05. jun 2020 21:14)

    Pa jel ti mislis da je to srbija pa da jedan fudbalski klub utice na institucije drzave. Pazi covek misli da LA galaxy moze da sredi da neko bude ili ne bude procesuiran. Pa to ne moze ni Tramp. Pa soker je u americi sport za latinose i neki vait tres iz evrope, za taj galaxy nije cuo ni jedan cestiti WASP.
    (Baxuz, 6. jun 2020 03:25)

    # Link komentara

  39. Ekstra, lepo ih je odrao do sada, a i jeftiniji je zivot u BG...
    (mich, 6. jun 2020 03:25)

    # Link komentara

  40. @El pibe
    Vidi momak, ako si Amerikanac, ne znaci da si strucnjak za pravo u SAD-u. Ja jesam. I jedno i drugo.
    Ugovor su raskinuli bez ikakve nagodbe jer svaki sportski klub u USA, svaka filmska kompanija i skoro svaka firma ne potpisuje ugovor sa zaposlenim, saradnikom itd, ukoliko u njemu ne postoji klauzula po kojoj firma, u ovom slucaju klub, moze jednostrano raskinuti ugovor ukoliko druga strana direktno ili indirektno ugrozi ugled i reputaciju firme, ukoliko pocini krivicno delo, itd. Ovde je Katai oteran jer je njegova supruga ugrozila ugled kluba.
    Ona itekako moze da bude tuzena, kako.od strane kluba, tako i od strane pojedinaca koji se osecaju uvredjeni njenim JAVNIM izjavama.
    Za sta bi drzava reagovala?! Ako ja tebe opsujem preko drustvene mreze, drzava nece reagovati jer je zabole, ali ti mozes da me tuzis i dobices na sudu. Govorim o americkim sudovima.
    Da si ti zaista Amerikanac, znao bi to i ne bi pricao o reakciji drzave, posto nijedan Amerikanac ne dozvoljava sebi da se oslanja na procenu drzave.
    Ako i dalje mislis da si u pravu, zapitaj se kako su Tajgera Vudsa sutnule sve sponzorske kompanije kada se saznalo da je varao zenu s prostitutkama ili kako je Lens Armstrong platio onolike odstete svojim sponzorima, a nijednog nije tuzila drzava.
    (ooo, 6. jun 2020 03:23)

    # Link komentara

  41. Hahaha jedva docek ali, da ustede neki dinar, koji bre rasizam, a sloboda govora, a pravo na svoje misljenje, a da ide predsednika kampanja, TRAMPE NE DAJ SE, sad ih lomi...
    (mich, 6. jun 2020 03:23)

    # Link komentara

  42. Razumem zašto se kod nas ne razume u čemu je problem sa izjavom “svi životi su važni”. Uglavnom zato što ne razumeju teško nasledje crne populacije u USA, koja potiče od robova. To je zemlja koje je naseljavana sa robovlasnicima i robovima koji su kasnije postali slobodni. U Evropi toga nije bilo, bilo je izrabljivanja drugih delova sveta, ali robovi nisu naseljavani po Evropi. Kada se na ovakav način izgubi život afroamerikanca, onda je izjava “svi životi su važni” U OVOM TRENUTKU neprimerena, i čak štaviše ukazuje na verovatno negiranje nesreće bivših robova. To je kao kada bi u Nemačkoj policajac ubio jevreja, jevreji onda izadju na ulice, a neko izjavi “sve žrtve u drugom svetskom ratu su važne, ne samo žrtve holokausta”. Znači potpuno neprimereno. Te nijanse empatije i razumevanja su skoro pa nemoguće u društvima koja su prošla svašta, gde deca teško odrastaju (kao Srbija, Turska, Balkan, Rusija, Istočna Evropa, Južna Amerika i sl.), a s druge strane su izraženije tamo gde nove generacije imaju, zbog lakšeg odrastanja i više mogućnosti u životu, vremena i energije da se bave tim problemima - stoga i masovni pokreti u Kaliforniji, Engleskoj, zapadnoj Evropi. Da li je to bolje ili gore za jedne ili druge delove sveta će istorija pokazati.
    (Los Angeles, 6. jun 2020 02:45)

    # Link komentara

  43. Sta se bezveze raspravljate oko njihovih ugovora i zakona.Nema tu nikakve filozofije.😮
    Jasno i glasno Balkanski*Da im se*🤑
    (Maxmen, 6. jun 2020 02:19)

    # Link komentara

  44. Verovatno je tako mislila i dok su se tokom 90tih širom Srbije vodili protesti protiv slobe, a policija gazila narod!!!
    (z’brda, 6. jun 2020 01:44)

    # Link komentara

  45. Zasto tuzilac Los Andjelesa nije podigao optuznicu protiv Tee Katai ako je prekrsila zakon? Da li po zakonu Kalifornije muz moze da snosi posledice onog sto uradi njegova zena? Unapred hvala na odgovorima.
    (Oliver, 5. jun 2020 21:02) # Link komentara
    Preporučujem (+37)Ne preporučujem (-12)

    Tuzilac nije podiga zato sto nije imao osnova inace bi jedva docekao ovu priliku posebno u CA da pokupi jeftine politicke pojene.


    Po ustavu USA govor mrznje je zakonski zasticen.
    To je odluka ustavnog sudu i to 9-0 znaci 100% sto se retko dogadja.



    Dokaz za moje tvrdnje posto to niko ne iznosi u komentarima

    The U.S. Supreme Court has repeatedly ruled that hate speech is legally protected free speech under the First Amendment.
    The most recent Supreme Court case on the issue was in 2017,
    when the justices unanimously reaffirmed that there is effectively no "hate speech" exception to the free speech rights protected by the First Amendment.
    (Djura, 6. jun 2020 01:35)

    # Link komentara

  46. @neutralni felsh
    Kada vec citas sitna slova onda malo procitaj i krupna. Ugovor je sa njim a ne sa njegovom zenom i svaki advokat bi oborio bilo kakvu optuznicu a to znaju i oni. Zato se sve ovakve stvari resavaju prvo izvinjenjem pa se saceka koji dan da se vidi reakcija naroda a ako i to neradi onda ide sporazumni raskid.
    (kvatro, 6. jun 2020 01:10)

    # Link komentara

  47. Ovaj sto pita da li vi voleli da vam se cerka uda za migranta blabla...i ostali

    Pa ona je "migrant" u Americi. To kao nama da migranti sole pamet sta treba da radimo haha. E jesmo zatucan narod.
    (fica 878, 5. jun 2020 23:11)

    i americki starosedeoci su bili tolerantni prema migrantima, pa ih migranti zatvorili u rezervate.
    (zatucani sijuks, 6. jun 2020 00:40)

    # Link komentara

  48. Raspisali se Srbi kako nista ona nije pogresno rekla, i ima pravo. A sutra kada se objavi da je automehanicar iz Safhausena rekao da su Srbi primitivni i neokupani, doslo bi 1000 vas ovde da grakcete drugaciju pesmu.
    (ajde, 6. jun 2020 00:15)

    # Link komentara

  49. @NoName, 

    Pretpostavljam da imas puno prijatelja Roma i puno bivsih devojaka Romkinja posto si veliki antirasista?
    (Oliver, 05. jun 2020 23:39)

    Zaboravih, budi svoj. Pusti Ramba Amadeusa.
    (NoName, 6. jun 2020 00:14)

    # Link komentara

  50. Naravno da nisu glupi. Gospođa Katai je dobila 48 sati da napusti zemlju (verovatno malo više zbog letova koji su otkazani zbog virusa), dobiće i pečat na pasošu o doživotnoj zabrani ulaska u SAD, neće biti procesuirana, u zamenu za sporazumni raskid ugovora.
    (NoName, 05. jun 2020 21:14)

    Koji si ti retard mili moj...
    (lolcina, 6. jun 2020 00:11)

    # Link komentara

  51. Za lika koji traži član zakona i sl., da vidimo šta kaže KZS:

    Povreda ugleda zbog rasne, verske, nacionalne ili druge pripadnosti (član 174),

    Ko javno izloži poruzi lice ili grupu zbog pripadnosti određenoj rasi, boji kože, veri, nacionalnosti, etničkog porekla ili nekog drugog ličnog svojstva,
    kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do godinu dana.


    Siguran sam da u Americi imaju nešto slično, samo je njihov pravni sistem malo drugačiji.


    Pozdrav za one koji su ubeđeni da gospođa nije kriva i da je mrzi sistem.
    (NoName, 6. jun 2020 00:06)

    # Link komentara

  52. (neutralni felsh, 05. jun 2020 23:59)

    Srbine, da je tako pisalo bi “contract terminated”. Ovako piše:

    “On Thursday the team reached an agreement with Katai to buy out the remainder of that contract.”

    Imas google translate. Kakav bre Kevin Spacey???
    (El Pibe, 6. jun 2020 00:05)

    # Link komentara

  53. Kina, Japan, Rusija. Mozda za manje pare, ali sta ima veze.
    (ssss, 05. jun 2020 20:03)

    Japan nema sanse..slizali su se oni sa Amerikom opasno.
    (Radijator, 05. jun 2020 22:35)


    dobro jutro kolumbo, ima vec vise od 70 godina kad su videli kako su prosli kad su pokusali suprotno.
    (neutralni felsh, 6. jun 2020 00:01)

    # Link komentara

  54. Sve si ti u pravu, ali se za "ubij stoku" u Americi leži malo robije. To se tretira kao pidstrekivanje na nasilje, a malo bolji advokat bi mogao da joj nakači i "saučesništvo"...ako se zainati. Dobro je prošla, muž dobio nogu, njoj nije falilo ništa. 
    (NoName, 05. jun 2020 22:10) 

    Sine, ja sam Amerikanac. Ne uči popa kako se čita molitva. Da je ona bilo šta uradila nezakonito bila bi podignita optužnica. Kakav bre bolji advokat?! Država bi reagovala. Muž nije dobio nogu nego je sporazumno raskinut ugovor. Imao je jak ugovor pa su se dogovorili. Nadjena je cifra koja odgovara i njemi i njima da se ne bi ganjali po sudu.
    (El Pibe, 05. jun 2020 22:27)


    amerikanac, jesi cuo nekad za klauzule u ugovoru, obicno u dnu strane? tipa "pravo da se u slucaju povreda ugleda ili interesa kluba isti raskine ugovor sa klijentom/zaposlenim".
    da li su pitali kevina spejsija da li je preksio zakon onim skandalom? ne, raskinuli su ugovore za snimanja ne zato sto je krsio zakon nego zbog negativnog publiciteta u javnosti... better call saul ;)
    (neutralni felsh, 5. jun 2020 23:59)

    # Link komentara

  55. (NoName, 5. jun 2020 23:37)


    :)))))
    da ne apostrofiram to što u sitna crevca komentarišeš ugovor koji nisi video - ugovor nije iznad zakona,
    sitnim slovima, recimo, može pisati da je fudbaler dužan da svakog petog u mesecu odseče i da gazdama po jedan prst - ako to ne uradi, ne samo da se ugovor neće moći raskinut, nego će neko popiti bajbok.

    inače, u ugovoru koji je katai potpisao - nigde ne piše da on može biti raskinut zbog stavova članova njegove porodice, bar tako tvrdi njegov advokat...
    (mladići borovi, devojke jele, 5. jun 2020 23:58)

    # Link komentara

  56. Zaista bih voleo da mi kažeš u kom delu mog komentara si pročitao bilo šta o "idealnim" društvima. Ja nisam pomenuo ništa slično. Niti tako nešto postoji. Ako ti smatraš da gospođina izjava "stoku treba pobiti" spada u red društveno prihvatljivog ponašanja, onda si ti za posmatranje. I za izbegavanje. 
    (NoName, 5. jun 2020 22:26) 





    logoreju prodaj onom ko se na to prima, meni, ako ti nije teško, konkretno odgovori na ono što sam konkretno pitao: 
    - koji je parafgaf i kog to zakona prekršio ne samo fudbaler, nego i njegova supruga?
    (mladići borovi, devojke jele, 05. jun 2020 23:24)


    Pa ne znam, pitaj Alena Omića. Takvi kao ti su i njega terali iz kluba jer mu je nekad neko navodno nešto. Vidiš, i Kataija teraju iz kluba jer mu je žena nekad navodno nešto... Kapiš??? Po tuđoj sto ne boli, po svojoj jedna boli. Inače, vređanje po verskoj, nacionalnoj osnovi je kažnjivo čak i u Srbiji.
    (NoName, 5. jun 2020 23:47)

    # Link komentara

  57. Ona sad moze u Zadrugu a on da igra za FK Srbobran. Odgovarajuci nivo za oboje.
    (amercki Srbin, 5. jun 2020 23:44)

    # Link komentara

  58. @NoName,

    Pretpostavljam da imas puno prijatelja Roma i puno bivsih devojaka Romkinja posto si veliki antirasista?
    (Oliver, 5. jun 2020 23:39)

    # Link komentara

  59. Još da nam, kao Amerikanac, objasniš zašto bi se ganjali po sudu ako niko nista nije nezakonito uradio? 
    (NoName, 05. jun 2020 22:41) 

    Za dobijenu nogu kako kazes Katai bi podneo privatnu tužbu i sa bilo kojim advokatom bi dobio na sudu. Ugovor je u Americi svetinja. Da bi Klub izbegao taj poraz predložio je sporazumni raskid ugovora. Katai je to prihvatio jer dok bi trajao sudski proces morao bi da trenira i bude izložen mržnji navijača. Da bi se sve to izbeglo dogovoren je sporazumni raskid ugovora. Jasno? ‘Ajde sad ćao. Ne mogu se više smaram sa tobom. Hvala B92 na objavi svih komentara.
    (El Pibe, 05. jun 2020 22:52)

    I dalje bre nisi objasnio zašto bi se sudili ako niko nije napravio prekršaj? Ugovor u Americi jeste svetinja, ali u ugovor u Galaksiju obavezuje igrača koje čarape sme da nosi, a koje ne, ugovori se razrađuju do najsitnijih detalja, svaka moguća situacija se unosi u ugovor. Klubovi ovakvim ugovorima štite sebe, nema sentimentalnosti. Klub kao što je Galaksi iza sebe ima previše ozbiljne advokate da bi sebi dozvolili luksuz da rasipaju pare na nagodbu sa Kataijem. Lik je dobio platu zaključno sa današnjim danom i ni cent više. A tvoja slobodna interpretacija o tome kako su se oni drugarski dogovorili... Pa mislim, šta reći a ne nasmejati se?
    (NoName, 5. jun 2020 23:37)

    # Link komentara

  60. Nema frke, sad će ovi što se slikaju sa "kapetanom" Draganom da ga zovu da se priključi ekipi... a supruga će da krene po televizijama...
    (Nebojsa, 5. jun 2020 23:25)

    # Link komentara

  61. Zaista bih voleo da mi kažeš u kom delu mog komentara si pročitao bilo šta o "idealnim" društvima. Ja nisam pomenuo ništa slično. Niti tako nešto postoji. Ako ti smatraš da gospođina izjava "stoku treba pobiti" spada u red društveno prihvatljivog ponašanja, onda si ti za posmatranje. I za izbegavanje.
    (NoName, 5. jun 2020 22:26)





    logoreju prodaj onom ko se na to prima, meni, ako ti nije teško, konkretno odgovori na ono što sam konkretno pitao:
    - koji je parafgaf i kog to zakona prekršio ne samo fudbaler, nego i njegova supruga?
    (mladići borovi, devojke jele, 5. jun 2020 23:24)

    # Link komentara

  62. Ajmo jiudi manite se coravog posla. Amerika je naj vece zlo na svetu de god su pokusali da uvedu demokratiju oni su toj zemjii napravili pakao. Samo da napomenem neke zemjie Tosu vjetnam Irak kuvajt Libija jugosLavija. Liban Sirija. Sve te zemjie su bile socijalno dobre ali amerikancu to nije odgovaralo jer nije mogo da pjiacka te države zato je unutra ti država su našli izdajnike ti zemajia. Amerika je uvek podeljena na belce i crnce toje njihova demokratija. Pozdrav
    (zdravkogf, 5. jun 2020 23:21)

    # Link komentara

  63. sad u srbobran da prodajes lubenice snajka...
    (hombre, 5. jun 2020 23:11)

    # Link komentara

  64. Ovaj sto pita da li vi voleli da vam se cerka uda za migranta blabla...i ostali

    Pa ona je "migrant" u Americi. To kao nama da migranti sole pamet sta treba da radimo haha. E jesmo zatucan narod.
    (fica 878, 5. jun 2020 23:11)

    # Link komentara

  65. Izraziti neslaganje sa određenim pojavama je jedna stvar a vređanje ljudi (izrazi poput stoka, bagra...) koji žive u nekoj zemlji u kojoj si gost, je sasvim druga stvar 
    (Vređanje nije sloboda govora, 05. jun 2020 20:50 

    Vredjanje(psovke)nije podlozno zakonima ni jedne normalne zemlje na svetu. 

    Mozes da se uvredis, ali psovka nije hate speech.
    (hours of love, 05. jun 2020 21:26)



    Vređanje je, čak i u Srbiji, zakonom zabranjeno i kažnjivo. Voleo bih da možeš da odeš u SAD i da npr, Opri Vinfri kažeš "debela crna kokoško", pa da nam posle dođeš i preneses utiske o tome kakvi su njihovi zatvori. Iz prve ruke
    (NoName, 5. jun 2020 23:09)

    # Link komentara

  66. Eto vam lekcije dobre ! Svaka im čast!
    (Amerikan, 5. jun 2020 22:59)

    # Link komentara

  67. A u Galaksiju su veverice, sigurno su kao razlog naveli "ne sviđa nam se Vaša supruga"... 
    (NoName, 05. jun 2020 21:23) 

    Naveli su “mutually parted” znaci sporazumno raskinut ugovor. Ne znam ko je ovde veverica?!
    (El Pibe, 05. jun 2020 21:45)

    Pa ti, pošto verovatno misliš da sporazumno raskinut ugovor znači da je Katai dobio ceo ugovor. A ja garantujem da nije dobio ni centa više nego što je zaradio zaključno sa današnjim danom. Kao što rekoh, u Galaksiju nisu veverice, ugovori su im na 50 gusto kucanih strana napisani od strane ozbiljne advokatske kuće, ozbiljne pare primaju da misle o interesu LA Galaksija, a ne o interesima Aleksandra Kataija. Sigurno u ugovoru postoji stavka "grubo kršenje ugleda kluba bla bla bla...."
    (NoName, 5. jun 2020 22:55)

    # Link komentara

  68. Još da nam, kao Amerikanac, objasniš zašto bi se ganjali po sudu ako niko nista nije nezakonito uradio?
    (NoName, 05. jun 2020 22:41)

    Za dobijenu nogu kako kazes Katai bi podneo privatnu tužbu i sa bilo kojim advokatom bi dobio na sudu. Ugovor je u Americi svetinja. Da bi Klub izbegao taj poraz predložio je sporazumni raskid ugovora. Katai je to prihvatio jer dok bi trajao sudski proces morao bi da trenira i bude izložen mržnji navijača. Da bi se sve to izbeglo dogovoren je sporazumni raskid ugovora. Jasno? ‘Ajde sad ćao. Ne mogu se više smaram sa tobom. Hvala B92 na objavi svih komentara.
    (El Pibe, 5. jun 2020 22:52)

    # Link komentara

  69. Dobrodosao u Zvezdu,majstore!
    (Paja, 5. jun 2020 22:52)

    # Link komentara

  70. Zamislite ovo u kini i rusiji
    (pop, 5. jun 2020 22:49)

    # Link komentara

  71. (Sova, 5. jun 2020 21:32)

    ===…==

    Da mogu dao bih ti 100 pluseva.
    (Petar, 5. jun 2020 22:43)

    # Link komentara

  72. Samo sam se šalela. Ispade na krupno.
    (Lepi, 5. jun 2020 22:42)

    # Link komentara

  73. Sve si ti u pravu, ali se za "ubij stoku" u Americi leži malo robije. To se tretira kao pidstrekivanje na nasilje, a malo bolji advokat bi mogao da joj nakači i "saučesništvo"...ako se zainati. Dobro je prošla, muž dobio nogu, njoj nije falilo ništa. 
    (NoName, 05. jun 2020 22:10) 

    Sine, ja sam Amerikanac. Ne uči popa kako se čita molitva. Da je ona bilo šta uradila nezakonito bila bi podignita optužnica. Kakav bre bolji advokat?! Država bi reagovala. Muž nije dobio nogu nego je sporazumno raskinut ugovor. Imao je jak ugovor pa su se dogovorili. Nadjena je cifra koja odgovara i njemi i njima da se ne bi ganjali po sudu.
    (El Pibe, 05. jun 2020 22:27)

    Još da nam, kao Amerikanac, objasniš zašto bi se ganjali po sudu ako niko nista nije nezakonito uradio?
    (NoName, 5. jun 2020 22:41)

    # Link komentara

  74. Na zalost srbi u srbiji nemaju pojma sta to znaci sloboda jer je nikada nisu ni imali.
    Sloboda nosi i odgovornost, a to se slabo prima.
    Stepen samo-cenzure u srbiji je medju najvecim u svetu jer ne samo danas vec zadnjih 70 godina generacije su ucile i ugradjivale u svoju svest znanje o tome sta sme a sta ne sme da se kaze, gde i kada.
    Kao sistem odrzanja i prezivljavanja po automatizmu se zna ko ce u srbiji istog momenta izgubiti posao zajedno sa svim clanovima porodice ako udari tamo gde se ne sme, i svi kao po komandi ga zaobilaze u sirokom luku kao da je gubav.
    Zemlja u kojoj su devojke zbog vica zavrsavale na golom otoku, i danas je ista svest koja je vodi.

    Iz takvog sveta kada neko dodje u slobodan svet pomisli da sloboda znaci da ti se sve moze.

    Zao mi je kad neko budalast upropasti srecu, ali na zalost mnogi nasi dele isto misljenje jer ne znaju za bolje.

    A oni koji misle da je na zapadu lako neka im ovo bude primer. Svi bi hteli prava i lagodan zivot, a niko ne misli na obaveze.
    Obaveze da se promene u glavi i izvade praziluk iz ...
    (miki, 5. jun 2020 22:39)

    # Link komentara

  75. Kina, Japan, Rusija. Mozda za manje pare, ali sta ima veze.
    (ssss, 05. jun 2020 20:03)

    Japan nema sanse..slizali su se oni sa Amerikom opasno.
    (Radijator, 5. jun 2020 22:35)

    # Link komentara

  76. Sve si ti u pravu, ali se za "ubij stoku" u Americi leži malo robije. To se tretira kao pidstrekivanje na nasilje, a malo bolji advokat bi mogao da joj nakači i "saučesništvo"...ako se zainati. Dobro je prošla, muž dobio nogu, njoj nije falilo ništa.
    (NoName, 05. jun 2020 22:10)

    Sine, ja sam Amerikanac. Ne uči popa kako se čita molitva. Da je ona bilo šta uradila nezakonito bila bi podignita optužnica. Kakav bre bolji advokat?! Država bi reagovala. Muž nije dobio nogu nego je sporazumno raskinut ugovor. Imao je jak ugovor pa su se dogovorili. Nadjena je cifra koja odgovara i njemi i njima da se ne bi ganjali po sudu.
    (El Pibe, 5. jun 2020 22:27)

    # Link komentara

  77. NoName, 5. jun 2020 21:06) 






    :))))) 
    a zakon? 
    postoji li zakon u tim tvojim "idealnim" društvima? 
    neće ti biti teško da navedeš koji paragraf kog zakona je povredio ne samo fudbaler koji, koliko razumem, nije staralac osobe sa posebnim potrebama, nego i njegova supruga? 

    ako kažem kakav poriv dobijam na ovu noname vrstu političke korektnosti - neće mi objaviti komentar...
    (mladići borovi, devojke jele, 05. jun 2020 21:32)


    Zaista bih voleo da mi kažeš u kom delu mog komentara si pročitao bilo šta o "idealnim" društvima. Ja nisam pomenuo ništa slično. Niti tako nešto postoji. Ako ti smatraš da gospođina izjava "stoku treba pobiti" spada u red društveno prihvatljivog ponašanja, onda si ti za posmatranje. I za izbegavanje.
    (NoName, 5. jun 2020 22:26)

    # Link komentara

  78. Takav je svet. Mora da se vodi racuna o izgovorenom i napisanom. Naravno, svako ima pravo da izrazi svoje misljenje. Ona je izrazila svoje, a zatim je klub izrazio svoje! Raskid ugovora je sporazumni, jer je aktivirana klauzula o prekidu ugovora ukoliko je doslo do istupanju igraca u javnosti koje je u suprotnosti sa politikom kluba. Mozda dobije platu do petka, mozda i ne. Pa neka razmisle fudbaleri i zene... a i nas prepametni narod
    (Joao, 5. jun 2020 22:22)

    # Link komentara

  79. Ала су га убили у појам, не преостаје му друго него да сече вене! Фрајер игра фудбал и то сасвим солидно, нема обештећења, а у ФКЦЗ и ФКП бољи играчи имају толику плату колико је он имау у УСА!!! Тако да би му прелазак у ФКЦЗ, што је мало вероватно, био награда а не казна! ЛА јесте ЛА али своја земља је ипак у срцу и лакше је радити било шта међу својима! Глупост амера је невиђена а исто тако нисам сигуран да Теа није ово намерно урадила јер јој се ЛА не свиђа!
    (неко Земун, 5. jun 2020 22:18)

    # Link komentara

  80. Osim što je dobio otkaz tamo, neće moći da zaigra ni u jednom američkom klubu. Pritisak američke javnosti je prejak u ovim slučajevima.
    (Toni, 5. jun 2020 22:13)

    # Link komentara

  81. Pazi, ona nije ništa pogresno rekla, samo sto da je imala imalo mozga u glavi shvatila bi da joj je muž fudbaler u toj zemlji i da nije bas pametno da tako nešto stavlja, ali šta očekivati od osobe čiji je životni cilj bio dobro se udati i onda se samo slikati i trošiti tudji novac. Nikako mi nije jasno kako većina tih fudbalera nadje tako neke gluperde, da li je to kompleks, šta je da kao šetaju dobre ribe, mada ova ni ne izgleda nikako ali dobro.
    (ja sam ja, 5. jun 2020 22:11)

    # Link komentara

  82. (Los Angeles, 5. jun 2020 20:45) 

    Druze napravio si klasican spin. Amerika ako sledi tvoj pravac razmisljanja ide iz rasizma u fasizam ili komunizam. Pre par dana je otpusten sportski novinar sto je napisao "Svi zivoti znace". Znaci ako napises ono sto se ne kome ne svidja treba da dobijes otkaz?? Pa to samo kod Staljina bilo. Ona je napisala sta je napisala ali to je ona a ne A. Katai. To je kao da je ona ubila coveka pa zajedno idu u zatvor. Tvoja razmisljanje je klasican poltronizam. Amerika ne ide tim putem i nikada nece ici ... zato je i ostace drzava sa najvecim slobama na svetu. Ima ovakvih privatnih kompanija kao ovaj klub ili novine ali uvek na kraju pobedi sloboda razmisljanja ...
    (El Pibe, 05. jun 2020 21:13)

    Sve si ti u pravu, ali se za "ubij stoku" u Americi leži malo robije. To se tretira kao pidstrekivanje na nasilje, a malo bolji advokat bi mogao da joj nakači i "saučesništvo"...ako se zainati. Dobro je prošla, muž dobio nogu, njoj nije falilo ništa.
    (NoName, 5. jun 2020 22:10)

    # Link komentara

  83. Vredjanje(psovke)nije podlozno zakonima ni jedne normalne zemlje na svetu.
    (hours of love, 5. jun 2020 21:26)
    O boze! Ne, nije podlozno, tako je. Ona nije uhapsena, a ni on a bili bi da su prekrsili zakon.
    A klub je firma, svaka ima svoja interna pravila sa kojima se slozis kada potpisujes ugovor o radu. Recimo normalno je tamo da potpises da neces imati intimno emotivnu vezu sa drugim zaposlenim iako ta veza nije protivzakonita ali ti pristajes da potpises i onda to vazi. Mislis da ne postoji deo o javnom izrazavanju na drustvenim mrezama o ovome, onome, politici, rasnim problemima, pingvinima, sta god pozele da stave na papir.
    Stvarno ne kapirate taj sistem. Daleko je to od nase anarhije ljudi. Potpisan papir je zakon.
    (Zemlja seljaka, 5. jun 2020 22:05)

    # Link komentara

  84. Ne pricam o ugrozavanju zivota ili vredjanju ali nije mi jasno kako je kaznjivo ako neko npr. kaze "nisam neki veliki ljubitelj Afeoamerikanaca". Ja verujem da bi se tamo i za to dobio otkaz. Koliko daleko to ide to vise nije normalno.
    (Milos, 5. jun 2020 21:58)

    # Link komentara

  85. A u Galaksiju su veverice, sigurno su kao razlog naveli "ne sviđa nam se Vaša supruga"...
    (NoName, 05. jun 2020 21:23)

    Naveli su “mutually parted” znaci sporazumno raskinut ugovor. Ne znam ko je ovde veverica?!
    (El Pibe, 5. jun 2020 21:45)

    # Link komentara

  86. Ovo se i moglo očekivati. Čovek ni kriv, ni dužan, ali žena alapača sa malo pameti u glavi i to je dobitna kombinacija za propast. Opšte je poznato da se fudbaleri žene lepoticama bez pameti.Čast izuzecima. I kad takva otvori usta (pretežno silikonirana), eto ti nesreće u najavi...
    (Pera, 5. jun 2020 21:35)

    # Link komentara

  87. .....Ulicni protesti su samo jedan nacin na koji je javnost reagovala, cela prica je mnogo sira od toga. A vi ovde u Srbiji vidite samo pljacku i paljenje, nista osim toga i onda dajete sebi za pravo da povrsno komentarisete i generalizujete. Zena je dala sebi slobodu da ostavlja zapaljive i u najmanju ruku neukusne a zapravo veoma ostrascene komentare vezano za jednu jako osetljivu temu koju sigurno ne moze u potpunosti da razume. Samo je trebala da bude pametna i da cuti.
    (analiticar_amater, 5. jun 2020 19:24)

    Vidimo mi sve ovde, ali se nedamo prevariti:) Objektivno osuđujemo i ubisto Flojda i ono što je stvarni rasizam, ali isto tako i sve ono negativno što prati proteste.

    Koja je to javnost? Nisu jednostrani mediji javnost, oni su iluzija javnosti. Koliko NY i LA ima stanovnika? Šeta najviše nekoliko hiljada ljudi (a pola su organizovano tu, a ne spontano), što ih nema bar milion na ulici ako su toliko osetljivi , e to bi bila javnost, nego gledaju ljudi svoja posla.

    Što se tiče dijaloga i te šire slike, posle ovakvih primera (Katai, Grant Napear i ko zna koliko njih još..) ostaće samo politička korektnost, strah i pozicioniranje. Jednoumlje i gluma neće rešiti problem, svako ima pravo da kaže šta mu smeta. Eto, mnogi su osetljivi na paljenje, prebijanje i krađu i ne mogu da je previde zarad nečije agende.
    (Sova, 5. jun 2020 21:32)

    # Link komentara

  88. (NoName, 5. jun 2020 21:06)






    :)))))
    a zakon?
    postoji li zakon u tim tvojim "idealnim" društvima?
    neće ti biti teško da navedeš koji paragraf kog zakona je povredio ne samo fudbaler koji, koliko razumem, nije staralac osobe sa posebnim potrebama, nego i njegova supruga?

    ako kažem kakav poriv dobijam na ovu noname vrstu političke korektnosti - neće mi objaviti komentar...
    (mladići borovi, devojke jele, 5. jun 2020 21:32)

    # Link komentara

  89. Sloboda govora je upravo to,da mozes da izneses javno svoje misljenje kakvo god da je
    (kralj, 5. jun 2020 21:03)
    Tako je i ona je svoje misljenje, istina veoma primitivno sroceno, iznela javno i ima na to pravo i nece joj niko za to suditi.
    Ali klub ima pravo da uradi ovo i nemojte misliti da to nije pokriveno ugovornim obavezama i da ne ukljucuje i zenine ispade u javnosti a koji uticu na "image" kluba. Americki ugovori su cudo, armija pravnika radi na tome, nemate vi pojma.
    (Hehe, 5. jun 2020 21:32)

    # Link komentara

  90. Izjaviti to u kaliforniji, koja je 99% glasala za hilari i koja je mozda najliberalnija drzava, je glupost bez premca. Morate da shvatite da je tamo narod drugaciji, i da oni na to gledaju sa uzasom, ma ko bio tu u pravu. To nije srbija. Pogresila je, to ce kostati njenog muza karijere u americi. Kraj
    (Utin, 5. jun 2020 21:28)

    # Link komentara

  91. Izraziti neslaganje sa određenim pojavama je jedna stvar a vređanje ljudi (izrazi poput stoka, bagra...) koji žive u nekoj zemlji u kojoj si gost, je sasvim druga stvar
    (Vređanje nije sloboda govora, 05. jun 2020 20:50

    Vredjanje(psovke)nije podlozno zakonima ni jedne normalne zemlje na svetu.

    Mozes da se uvredis, ali psovka nije hate speech.
    (hours of love, 5. jun 2020 21:26)

    # Link komentara

  92. Kakva sjajna prilika da uz advokate koji znaju znanje (a takvij je poprilicno u USA) obezbedi daleko potomstvo, tuzba protiv kluba koji je raskinuo ugovor zbog tudjeg a ne njegovog misljenja. To vam dodje kao da kad ste suprug masovnom ubici idete i vi na robiju zbog njegovog delanja.
    (vrachar-republika, 05. jun 2020 21:06)

    A u Galaksiju su veverice, sigurno su kao razlog naveli "ne sviđa nam se Vaša supruga"...
    (NoName, 5. jun 2020 21:23)

    # Link komentara

  93. @Los Angeles

    Predaleko su otisli sa tim "rasizmom". Pa vise niko tamo ne sme ni u vicu ili na najbezazleniji nacin da se nasali jer ne daj Boze da se neko s tim sali. Kako onda u svakom americkom filmu oni smeju da Srbe predstavljaju kao neke teroriste, svercere droge i oruzja a ne smeju bezazleni vic o Afroamerikancima da ispricaju? Znaci li to da su oni iznad svih? Moze se saliti na svaciji racun ali niposto na njihov. Kako je to normalno?
    (Petar, 5. jun 2020 21:21)

    # Link komentara

  94. Не може он остати без тог новца, осим ако га се не одрекне сам. Можда је упитању споразумни раскид уговора или му је исплаћен цео уговор.
    (aco, 5. jun 2020 21:20)

    # Link komentara

  95. Puno pametnog se ovde može pročitati, ali ... šta je zapravo rasizam ? Ko je uopšte rekao i ko može da tvrdi da je Bog beo ? I ko je uopšte rekao i ko može da tvrdi da je Bog muškarac ? Meni lično jedino smeta demonstracija sile jačeg nad slabijim , a iza toga sakupljanje jeftinih političkih i materijalnih poena na nesrećnoj sudbini ugroženog , poniženog i na kraju mrtvog . Mislim da i počinioci zločina neće Bog zna kako dobro proći, ali ... ipak će biti živi. I da prosečan fudbaler će verovatno nazadu Zvezdu, a gospodja u Zadrugu. Verujem da će on dobiti veliko obeštećenje.
    (hypatija, 5. jun 2020 21:18)

    # Link komentara

  96. Jednostavno, on moze da ih odere na sudu ali ipak ce LA Galaxy dobiti vise para sa ovim potezom nego da nisu uradili nista. Mislite da Galaxy briga za izjave njegove zene? Sve je marketing... On ce dobiti pare, klub reklamu, a ona verovatno tuzbu...
    (razum, 05. jun 2020 21:05)

    Itekako sam siguran da LAGalaksi imaju vrhunske advokate koji stite interese kluba.
    (gradjanin, 5. jun 2020 21:16)

    # Link komentara

  97. Хахаххахах, шта сам прочитао? Жена нешто каже а ти одговараш. Северна Кореја да реагује и уведе демократију на дивљи запад.
    (Ђурађ Курјак, 5. jun 2020 21:15)

    # Link komentara

  98. Koliko komentatori na ovom portalu nemaju pojma o Americkom pravosudju da je zaista smesno.
    Ako je ova vest tacna,verujem da nije,Kataji ne da ce dobiti pare koje je dogovorio sa LA Galaxy,nego moze izvuci vise tuzeci ih.
    Prvi amadman USA pravosudja se odnosi na pravo glasa svakog pojedinca(freedom of speach).E, sad supruga Katajia posto nije verovatno gradjanion USA. moze biti sudjena ili ne.Suprug ne moze biti kriv ni zasta sto njegova supruga izjavi,i obrnuto!Svaki advokat bi sa lakocom dobio spor i ostetu ukoliko je ovo tacno!Moje je misljenje da se Kataji dogovorio o raskidu sa klubom zbog zivotne opasnosti supruge,ili neceg drugog?Prvo treba proveriti razlog otpustanja(ne verujem da su advokati Galaksija toliko glupi i razlog tvita supruge Kataji naveli kao razlog)! Verujem da cemo saznati pravu odluku,ali zbog tvita su[pruge ponavljam cisto sumnjam!Bila bi to izvrsna prilika dobrog advokata za milionsku ostetu!
    (bmiles, 05. jun 2020 20:26)

    Naravno da nisu glupi. Gospođa Katai je dobila 48 sati da napusti zemlju (verovatno malo više zbog letova koji su otkazani zbog virusa), dobiće i pečat na pasošu o doživotnoj zabrani ulaska u SAD, neće biti procesuirana, u zamenu za sporazumni raskid ugovora.
    (NoName, 5. jun 2020 21:14)

    # Link komentara

  99. E sad lepo da dodje da igra za fk jagodina a palma da mu zaposli zenu.
    (MARSUPILAMI, 5. jun 2020 21:14)

    # Link komentara

  100. @(Los Angeles, 5. jun 2020 20:45)

    Druze napravio si klasican spin. Amerika ako sledi tvoj pravac razmisljanja ide iz rasizma u fasizam ili komunizam. Pre par dana je otpusten sportski novinar sto je napisao "Svi zivoti znace". Znaci ako napises ono sto se ne kome ne svidja treba da dobijes otkaz?? Pa to samo kod Staljina bilo. Ona je napisala sta je napisala ali to je ona a ne A. Katai. To je kao da je ona ubila coveka pa zajedno idu u zatvor. Tvoja razmisljanje je klasican poltronizam. Amerika ne ide tim putem i nikada nece ici ... zato je i ostace drzava sa najvecim slobama na svetu. Ima ovakvih privatnih kompanija kao ovaj klub ili novine ali uvek na kraju pobedi sloboda razmisljanja ...
    (El Pibe, 5. jun 2020 21:13)

    # Link komentara

  101. Uzece im svaki cent preko suda a da se nece ni oznojiti.Kinta od amera i novi ugovor u drugom klubu,bas ga briga.
    (Realno, 5. jun 2020 21:12)

    # Link komentara

  102. Kakva besmislica. Otpustis coveka jer je njegova zena nesto rekla. Verujem da bi mogao da im odere kozu s ledja sa nekim vrhunskim advokatom. Kako je to Katai mogao da zabrani zeni da nesto napise i to zeni koja je u drugom stanju. To stanje se ne zove slucajno "drugo stanje" jer zbog hormonskih promena to zaista i jeste. Kada zena nesto uradi u tom periodu cak se u sudskoj praksi smatra olaksavajucom okolnosti, nesto kao neuracunljivost. Nadam se da ce ih tuziti.
    (Mrgud, 5. jun 2020 21:06)

    # Link komentara

  103. Uvek sam na strani žena , pa makar i žena fudbalera. Ako je Amerika država sa apsolutnom slobodom govora , zašto je prosečan fudbaler dobio otkaz u svom klubu ? Razočaran sam američkom demokratijom.
    (hypatija, 5. jun 2020 20:33)

    Izraziti neslaganje sa određenim pojavama je jedna stvar a vređanje ljudi (izrazi poput stoka, bagra...) koji žive u nekoj zemlji u kojoj si gost, je sasvim druga stvar
    (Vređanje nije sloboda govora, 05. jun 2020 20:50)

    Džaba se trudiš, prijatelju. Ljudi ne shvataju da sloboda (bilo koja) nosi sa sobom prava i obaveze, slobode i ograničenja. To što imamo pravo da kažemo sve što hoćemo, ne daje nam za pravo da vređamo, podstrekavamo nasilje i sl. Isto kao što imamo pravo i slobodu da vozimo Ibarskom, ali nam to pravo ne dozvoljava da gazimo pešake i bicikliste na njoj.
    (NoName, 5. jun 2020 21:06)

    # Link komentara

  104. Kakva sjajna prilika da uz advokate koji znaju znanje (a takvij je poprilicno u USA) obezbedi daleko potomstvo, tuzba protiv kluba koji je raskinuo ugovor zbog tudjeg a ne njegovog misljenja. To vam dodje kao da kad ste suprug masovnom ubici idete i vi na robiju zbog njegovog delanja.
    (vrachar-republika, 5. jun 2020 21:06)

    # Link komentara

  105. Jednostavno, on moze da ih odere na sudu ali ipak ce LA Galaxy dobiti vise para sa ovim potezom nego da nisu uradili nista. Mislite da Galaxy briga za izjave njegove zene? Sve je marketing... On ce dobiti pare, klub reklamu, a ona verovatno tuzbu...
    (razum, 5. jun 2020 21:05)

    # Link komentara

  106. Los Andjeles@
    Osim tvog zadnjeg dela da ce Amerika da se promeni na bolje,nista drugo nisi u pravu.Sloboda govora je upravo to,da mozes da izneses javno svoje misljenje kakvo god da je,drugo pitanje je da li je to ispravno ili da li neces ili hoces nekog da povredis I uvredis svojim misljenjem.Daleko od toga da ja podrzavam govor mrznje ili nasilje ili nesto slicno ali ako se ponosis time da si najdemokratskija drzava na svetu,zbog ovakve situacije se ne gubi posao I ovako nesto bi trebalo na sudu da se obori.I na kraju prijatelju,kakav god narod da smo,uvek cu da podrzim svog sunarodnika pre nekog Majkla,pogotovo sto nista lose nije uradio I treba da se ponosis svojim korenima a ne da idealizujes neke strance koji su uzgred dosta zla naneli tvojoj zemlji iz koje vodis poreklo.
    (kralj, 5. jun 2020 21:03)

    # Link komentara

  107. @Los Angeles,

    Zasto tuzilac Los Andjelesa nije podigao optuznicu protiv Tee Katai ako je prekrsila zakon? Da li po zakonu Kalifornije muz moze da snosi posledice onog sto uradi njegova zena? Unapred hvala na odgovorima.
    (Oliver, 5. jun 2020 21:02)

    # Link komentara

  108. Uvek sam na strani žena , pa makar i žena fudbalera. Ako je Amerika država sa apsolutnom slobodom govora , zašto je prosečan fudbaler dobio otkaz u svom klubu ? Razočaran sam američkom demokratijom.
    (hypatija, 5. jun 2020 20:33)

    ovo je vise odluka LA Galaksija zbog reakcije javnosti, jednostavno su ovo morali da urade i za primer drugima da pripaze sta pisu na javnim mrezama o rasnim pitanjima u najgorem mogucem trenutku za pisanje o tim temama. da je ovo gospodja Katai pisala u neko drugo vreme mozda niko ne bi ni primetio, ovako los joj je tajming.
    (zviz, 5. jun 2020 21:00)

    # Link komentara

  109. Tea je u pravu. Dodji ponovo u Zvezdu.
    (ja, 5. jun 2020 21:00)

    # Link komentara

  110. Sad odmah tuzba sudu protiv La Galaksija. Ne mogu oni da otpuste radnika zbog onog sto je ucinio njegov rodjak,to ne moze ni u jednom pravnom sistemu na svetu.
    (Oliver, 5. jun 2020 20:42)
    ---…--

    Nigde oni ne tvrde da su ga otpustili zbog toga sto zena lupeta. Procitaj jos jednom. A itekako mogu da ga otpuste - u americkom sistemu se to zove "employment at will".
    (ajde, 5. jun 2020 20:59)

    # Link komentara

  111. Sad je posalji u neku trafiku da radi.
    (ikac klisa, 5. jun 2020 20:59)

    # Link komentara

  112. Zasluzeno je dobio otkaz zbog gospodje koja je zloupotrebila svoja demokratska prava i pozivala na linc i mrznju... isto kao sto je i onaj pandur prekrsio svoja ovlascenja i dobio suspenziju ( nadam se da ce dobiti zaluzenu robiju)... demokratija je fikcija i to je svima jasno ali odgovornost pojedinca mora da postoji i nebitno je dali je neko policajac, politicar, trgovac, doktor, navijac, posmatrac ili bilo ko drugi... svi smo isti i moramo postovati jedni druge
    (komkam, 5. jun 2020 20:58)

    # Link komentara

  113. Tea Katai je legenda.
    @Ivan

    Slazem se,ona je rekla sto milioni Amerikanaca misle,kao i stotine miliona sirom sveta. Ona je podnela zrtvu za slobodu govora i misljenja i to se nece nikada zaboraviti. Ona je jedna od prvih zrtava novog levog totalitarizma nalik bivsem komunizmu protiv kojeg se moramo boriti svim sredstvima!
    (Oliver, 5. jun 2020 20:57)

    # Link komentara

  114. Zasto mislite da moze da ih tuzi? Znate kakav mu je ugovor i sta je potpisao? Taj uvovor ima bar sto stavki a ukljucuje i imidz kluba a i clanove uze porodice i ko zna sta jos
    (Hm, 5. jun 2020 20:55)

    # Link komentara

  115. Treba ih sve pobiti? To nije sloboda govora. Ubiti ne jednog nego sve?? To nema veze sa slobodom govora. Verujem da ona tako ne misli jer bi to bilo nenormalno. Tako je mislio Hitler. Verovatno je napisala u nekom prenosnom smislu ali veoma glup postupak. Prvo niko to drugacije u USA ne moze drukcije da shvati, drugo bas u ovom trenutku gde je USA u velikim nemirima. I trece alo..nalazis se u stranoj zemlji? Veoma glupo i neinteligentno . A to je kostalo neprijatnosti njenog muza i iz dzepa je nestala debela lova. Dobro je da ih ne deportuju..
    (111, 5. jun 2020 20:54)

    # Link komentara

  116. Uvek sam na strani žena , pa makar i žena fudbalera. Ako je Amerika država sa apsolutnom slobodom govora , zašto je prosečan fudbaler dobio otkaz u svom klubu ? Razočaran sam američkom demokratijom.
    (hypatija, 5. jun 2020 20:33)

    Izraziti neslaganje sa određenim pojavama je jedna stvar a vređanje ljudi (izrazi poput stoka, bagra...) koji žive u nekoj zemlji u kojoj si gost, je sasvim druga stvar
    (Vređanje nije sloboda govora, 5. jun 2020 20:50)

    # Link komentara

  117. Uvek sam na strani žena , pa makar i žena fudbalera. Ako je Amerika država sa apsolutnom slobodom govora , zašto je prosečan fudbaler dobio otkaz u svom klubu ? Razočaran sam američkom demokratijom.
    (hypatija, 5. jun 2020 20:33)

    Pozivanje na ubijanje ne spada u slobodu govora, čak ni u Americi. Ova je pored vređanja, sasvim jasno pozivala na ubijanja. Takve u normalnim državama sudski gone. Ali ne treba se čuditi Srbima što ne znaju šta se podrazumeva pod slobodom govora, kad kod nas sloboda govora ne postoji, niti je kad postojala.
    (NOB, 5. jun 2020 20:49)

    # Link komentara

  118. A kokiko belih policajca strada od afroamerikanacaSto se to ne objavljuje nego se vodi kao borba protiv krimunala a ne rasizam.Svaka cast Tea na komentaru.
    (Pera Detlic, 5. jun 2020 20:47)

    # Link komentara

  119. Po čemu je bolje? Mnogi nisu svesni da su njemu vrata u SVIM američkim klubovima zatvorena. Tamo gde se fudbal igra relativno rekreativno, a za dobru lovu. Sad moze samo na srpske livade da istrči.
    (NoName, 05. jun 2020 19:43)


    Druze, koliko prekosutra potpisuje za jos vece pare u Emiratima ili Kataru.

    Ako je pametan naravno.
    (lolcina, 5. jun 2020 20:46)

    # Link komentara

  120. Sloboda govora nije to da možeš da laješ i vredjaš pogotovo na rasnoj osnovi. Ja ne razumem sklop mozga ljudi u Srbiji koji ne razumeju neke osnovne stvari i maštaju o nekoj nepostojećoj demokratiji. Vaš stav ide otprilike ovako: “Ok imamo komunizam, hajde da iskoristimo najgore stvari komunizma da pokažemo koliko smo loš narod.” Zatim, “hej moramo u demokratiju jer je komunizam propao, hajde sad smo demokrate,” a zatim prva misao vam je “Hajde da iskoristimo mane demokratije da opet pokažemo koliko smo loš narod”. Ljudi misle da je OK da se dereš poslaniku na uvo dok ulazi u skupštinu, i da mu psuješ sve po spisku. Ili da izjavi da ciganiju treba oterati u Indiju, jer je eto to njegovo mišljenje, i u demokratiji kao ima oravo da priča šta hoće. Eto to je vaše shvatanje demokratije. Amerika će se nakon ovoga, kao i posle svakog protesta, promeniti na bolje, sigurno ne na gore. I sigurno neće niko da divljački uguši pozive na promene kao “neko” deugi što je ugušio proteste Kasparova, Navaljnog, i koliko još sličnih, arogantno se smeškajući sa stavom kako je on ipak najbolji na svetu i niko nema pravo da ga skida sa vlasti.
    (Los Angeles, 5. jun 2020 20:45)

    # Link komentara

  121. Прво правило није научила : не петљај се у ствари друге државе у којој си привремено , па таман била у праву. Тамо су црнци фаворизованог. Гледа ли она спорт, гледа ли она филмове.
    (СЕНОВИЋ, 5. jun 2020 20:44)

    # Link komentara

  122. Potpuno su u pravu.Napolje iz SAD.
    (Aleksandar, 5. jun 2020 20:43)

    # Link komentara

  123. Sad odmah tuzba sudu protiv La Galaksija. Ne mogu oni da otpuste radnika zbog onog sto je ucinio njegov rodjak,to ne moze ni u jednom pravnom sistemu na svetu. Verujem da ce Galaksi ponuditi vansudsko poravnanje cim ih Katai tuzi pa ce se lepo opariti. U medjuvremenu neka predje,ako moze u Fc Dallas,to ce za par godina biti najbolji americki klub. Naime,Dallas saradjuje sa Bayernom,oni se medjusobno posecuju,oni uce od Bayerna. Uz to,Dallas je juznjacki,teksaski,rasisticki grad,pa ce biti kao svoj na svome. Uostalom,nije slucajno Kenedi,ljubitelj Afroamerikanaca,ubijen u Dalasu. Ako ga i oni odbiju,uvek ostaje Evropa ili Kina,u Zvezdi bi bio docekan kao bog. Meni je vec sada Katai najomiljeniji Zvezdin bivsi igrac.
    (Oliver, 5. jun 2020 20:42)

    # Link komentara

  124. Boli ga uvo!
    On ce u Zvezdu, ona u Zadrugu!
    Bice im jos bolje!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Baxuz, 5. jun 2020 19:39)

    Šteta za derana.
    Ali ovo gore, iako deluje kao šala ili sarkazam, živa je istina.
    To su njihovi dometi !
    Sretno im bilo...
    (Chana, 5. jun 2020 20:36)

    # Link komentara

  125. Uvek sam na strani žena , pa makar i žena fudbalera. Ako je Amerika država sa apsolutnom slobodom govora , zašto je prosečan fudbaler dobio otkaz u svom klubu ? Razočaran sam američkom demokratijom.
    (hypatija, 5. jun 2020 20:33)

    # Link komentara

  126. U Srbiji tereni mozda jesu livade, ali kvalitet fudbala u Linglong ligi je verovao ili ne daleko iznad te smesne americke lige.
    A da ne pricam sta je jedna Zvezda npr. za taj LA Galaksi.
    U principu nista bolje nije igrati u Americi nego u Kataru ili Dubaiju.
    (Milojko, 05. jun 2020 20:02)

    Ovaj tvoj tekst samo govori da ti nisi mrdnuo dalje od Beške. Porediti Los Anđeles sa Dubaijem može samo onaj što je i jedan i drugi grad gledao samo na slici. Veruj mi, to dvoje ne može da se poredi. Po više osnova.
    (NoName, 5. jun 2020 20:32)

    # Link komentara

  127. Los Anđeles Galaksi nema problema sa novcem katai sigurno uzima novac jer lično nije uradio ništa i na sudskom sporu nemože nikako,da izgubi znaju to i u klubu sve je odradjeno sporazumno ljudi u Los Anđeles Galaksiju su čutali i sve je odradjeno sporazumno katai uzima novac i odlazi u neku slobodniju državu ova amerika nema veze sa slobodom govora a što se tiče kataia čak se izvinuo iako nije reč progovorio sramota kakva država takva prava svetska policija koja prestaje da bude svetska jer je kina prestigla, kina ide po levom pasu.
    (slaviša šmigič, 5. jun 2020 20:28)

    # Link komentara

  128. Koliko komentatori na ovom portalu nemaju pojma o Americkom pravosudju da je zaista smesno.
    Ako je ova vest tacna,verujem da nije,Kataji ne da ce dobiti pare koje je dogovorio sa LA Galaxy,nego moze izvuci vise tuzeci ih.
    Prvi amadman USA pravosudja se odnosi na pravo glasa svakog pojedinca(freedom of speach).E, sad supruga Katajia posto nije verovatno gradjanion USA. moze biti sudjena ili ne.Suprug ne moze biti kriv ni zasta sto njegova supruga izjavi,i obrnuto!Svaki advokat bi sa lakocom dobio spor i ostetu ukoliko je ovo tacno!Moje je misljenje da se Kataji dogovorio o raskidu sa klubom zbog zivotne opasnosti supruge,ili neceg drugog?Prvo treba proveriti razlog otpustanja(ne verujem da su advokati Galaksija toliko glupi i razlog tvita supruge Kataji naveli kao razlog)! Verujem da cemo saznati pravu odluku,ali zbog tvita su[pruge ponavljam cisto sumnjam!Bila bi to izvrsna prilika dobrog advokata za milionsku ostetu!
    (bmiles, 5. jun 2020 20:26)

    # Link komentara

  129. Izvesno je da posle ovoga neće imati mesto u klubovima iz zapadnog sveta. Zvezda treba da odreaguje, ako ga Arapi ili Kinezi ne pokupe.
    (lavirint, 5. jun 2020 20:24)

    # Link komentara

  130. Tea :Niko Zvezdo nema to sto imaš tiiiii!
    (poznavalac ©®, 5. jun 2020 20:23)

    # Link komentara

  131. Sad on moze da ih tuzi za rasizam.
    Kaze da su on i zena iz Srbije gde se protesti smatraju za izdajnicko delovanje. Da oni ne postuju njegovu kulturu.
    (Baxuz, 5. jun 2020 20:22)

    # Link komentara

  132. Sad neka ona zaradi u kucu 650.000 dolara naredne godine. Mozda treba da pokusa sa drustvenim mrezama kada ih toliko voli a trenutno ima odlican publicitet.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Metaxa 5*, 5. jun 2020 19:28) # Link komentara
    Preporučujem (+35)Ne preporučujem (0)

    Pa ona i jeste zaradila 650.000 dolara u neku ruku.
    Posto doticna nije bila predmet ugovora izmedju kluba i igraca
    klub je morao da riskine ugovor na svoju stetu.
    Sve ostalo bi ostavilo ogroman prostor igracu da ih tuzi za
    mnogo vecu sumu posto je ugovor pravno obavezujuci izmedju igraca i kluba.
    Zena nije pravni subjekat u tom slucaju.
    (Djura, 5. jun 2020 20:19)

    # Link komentara

  133. Sa klubovima u SAD je zavrsio. A bogami nece ga uzeti nijedan ozbiljniji klub ni u Evropi. Dakle Srbija ili mozda Rusija. Sem ako mu zena ne nadje posao preko drustvenih mreza.
    (POPE, 05. jun 2020 19:46)

    Fudbal u SAD je jad, beda i čemer. Lepi stadioni, dresovi i tako to ali kvalitet fudbala je smešan. Iz lige ne može da se ispadne. Meksički klubovi u finalu LŠ oderu Atlantu sa po 5:0. Olympic Marseille napuni DC United 8:1. Svaki ruski klub je jači od bilo kog kluba iz MLS o Zvezdi da ne pričam. Tako da ovo je dobro moze da bude dobro za niegovu karijeru. Kad je Paun išao u Chicago rekao sam da je to promašaj za njega. Jednostavno kvalitet liga je u novou lige Albanije ...
    (El Pibe, 5. jun 2020 20:18)

    # Link komentara

  134. Mislim da ljudi trebaju malo da upoznaju svoju okolinu i drustvo u kome zive, pogotovo kad su javne licnosti.
    (Malina, 5. jun 2020 20:18)

    # Link komentara

  135. Mislila da je u Srbiju,nije znala da ovo ne pali vanji.
    (lemi, 5. jun 2020 20:17)

    # Link komentara

  136. Za sve ove koji misle da je one samo osudila pljačkaše i palioce crkava, nadam se da ne znate engleski i da se ne pravite pametni na društvenim mrežama. Dovoljno je da ona bruka srbiju. Kako vam mudriji kažu, ako nešto ne razumete, ćutite.
    (wiener, 5. jun 2020 20:16)

    # Link komentara

  137. Čučuk Stana ili nešto drugo?
    (Skateboarder, 5. jun 2020 20:13)

    # Link komentara

  138. Sad ce da ga ostavi jer nema love.
    (Zdravko S, 5. jun 2020 20:12)

    # Link komentara

  139. Čekajte, kako u bilo kom, a zamislite tek ovom trenutku nekom u Americi sme da padne na pamet da poruči da ih "sve treba pobiti"? Nije mu to poznanica nego osoba koju je izabrao da sa njom deli ostatak života. Saberite se
    (Vlada, 5. jun 2020 20:11)

    # Link komentara

  140. Caka je u tome sto ce srbadiju da izbace na ulicu, kuci ne moze..postace ulicari ..klosari ali ponosni pravoslavni srbi...hahaha
    (Lala, 5. jun 2020 20:10)

    # Link komentara

  141. Tea ?
    (poznavalac ©®, 5. jun 2020 20:10)

    # Link komentara

  142. Tea Katai je legenda. Bio bi presrecan da se ozenim devojkom koja je na ovaj nacin vaspitana. Vi sto je proglasavate rasistom, da li bi voleli da se sutra vasa cerka uda za migranta i to nasilno? jer sve ide ka tome da ce se na kraju uvoditi zakoni da svaki migrant mora da ima makar jednu zenu iz zemlje u koju je emigrirao, pa izvolte i dalje pljujte Teu Katai. Haug.
    (Ivan, 5. jun 2020 20:09)

    # Link komentara

  143. Oprali se jeftino..... A garant u toj upravi bar pet tvrdokornih rasista
    (banac, 05. jun 2020 19:44
    sta trabunjas majke ti?
    (napred zvezda, 05. jun 2020 19:58)

    Ne razumes ti to, opusti se. Shvatili ljudi.
    (banac, 5. jun 2020 20:05)

    # Link komentara

  144. Sad ih lepo oderi na sudu. Pa je l njegova zena igra za njih ili on? je l ona pisala gluposti ili on?
    (bvb, 05. jun 2020 19:17)

    Ocigledno da nemas pojma kako funkcionisu fudbalski ugovori, pa nije to Srbija, pa da svaki igrac trazi svoje pare preko suda. Posto su ga otpustili, a nisu zajednicki ponistili ugovor, onda mu svakako sledi odredjena svota novca iz tog ugovora.
    (BRE, 5. jun 2020 20:05)

    # Link komentara

  145. Kaznili njega zbog supruge? Ne kapiram.
    (4k4.Dex, 5. jun 2020 20:05)

    # Link komentara

  146. Kina, Japan, Rusija. Mozda za manje pare, ali sta ima veze.
    (ssss, 5. jun 2020 20:03)

    # Link komentara

  147. Pod broj jedan svako moze imat svoje misljenje,al mora vodit racuna da ga ne moze svuda izgovarat.Neko kaze u Ameriku ima sloboda govora.Jeste da ima al isto ogranicena na neki nacin.
    (BOSS, 5. jun 2020 20:03)

    # Link komentara

  148. Bravo LA Galaxy!
    (SrbIN, 5. jun 2020 20:03)

    # Link komentara

  149. @noname
    U Srbiji tereni mozda jesu livade, ali kvalitet fudbala u Linglong ligi je verovao ili ne daleko iznad te smesne americke lige.
    A da ne pricam sta je jedna Zvezda npr. za taj LA Galaksi.
    U principu nista bolje nije igrati u Americi nego u Kataru ili Dubaiju.
    (Milojko, 5. jun 2020 20:02)

    # Link komentara

  150. Ako ćemo pravo, žena nije rekla ništa rasistički, već je samo osudila huligane, koji pale i pljačkaju, pod izgovorom antirasističkih protesta. I sam sam zgrožen, da je i vojska morala da interveniš, te da je u mnogim mestima zavođen policijski čas da bi se sačuvali ljudi i imovina. Jedna stvar mi tu nije jasna. Kako neko može da raskine ugovor bez posledica, kada Katai nije ništa rekao!? Ugovor su potpisali sa njim, a ne sa njegovom ženom. Trebao bi on to da tuži, i za nepoštovanje ugovornih obaveza, kao i za duševnu bol. Kako je lepo Mihajlović naplatio 3 miliona evra Sportingu za nedelju dana ugovora!
    (Ahtung, 5. jun 2020 20:01)

    # Link komentara

  151. Pa nije ništa pogrešno rekla, većina kriminalaca u USA čine crnci a samo ih je 13% u celoj Americi. Škole u kojima su crna deca su takođe skole sa najvećim stepenom nasilja.. Činjenice
    (Leo, 05. jun 2020 19:33)

    Leo ... Skole gde idu deca migranata i gde vecinom zive African Americans nemaju nikakve prihode niti ih iko finansira vec je sam novac usmeren na Belce.
    Zivim ovde i znam to iz licnoh iskustva.
    Nasilje nad njima od strane policije je ogromno i kad postavis bilo kakvo pitanje policajcu optuE te za opiranje i dobijas od 1 do 3 godine zatvora.
    Mi Srbi trazimo razumevanje za nase probleme i Kosovo ali nezelimo nigog da razumemo.
    Ok je spaliti dzamiju u Nisu i polupati Kne Mih ali kod nas nemamkriminalaca ....
    (Čudni ljudi ..., 5. jun 2020 20:01)

    # Link komentara

  152. Da se čovek naježi kada pročita 90% komentara!!
    Kolika količina elementarnog neznanja, primitivizma i rasizma!! Tužno i tragično!!
    (Iva Jovanovic, 5. jun 2020 20:00)

    # Link komentara

  153. Koga zanima može da proveri. Žena se u opšte nije izjašnjavala o afroamerikancima, već o demonstrantima koji pljačkaju, ruše i pale.
    (pera poštar, 5. jun 2020 19:59)

    # Link komentara

  154. Ovakve vesti otvorim samo zbog komentara :) Najjaci smo
    (Nocni vuk, 5. jun 2020 19:59)

    # Link komentara

  155. Oprali se jeftino..... A garant u toj upravi bar pet tvrdokornih rasista
    (banac, 05. jun 2020 19:44
    sta trabunjas majke ti?
    (napred zvezda, 5. jun 2020 19:58)

    # Link komentara

  156. Где је ту расизам? Ови амери су тотално изгубили компас. Ако се не слажеш са либерашком мантром, одмах си расиста. Једва чекам да их Трамп опет згази на изборима!
    (комша, 5. jun 2020 19:58)

    # Link komentara

  157. Aj sada nije da je branim ali da li je ona to rekla za one koji protestuju ili one koji razbijaju,pljackaju,prebijaju rade sve ono sto nema veze sa protestima vec samo koriste situaciju?Bole njih uši za tog Flojda sve je to jedan organizovan cirkus.
    (Back in Black, 5. jun 2020 19:57)

    # Link komentara

  158. Neka se kandiduje na izborima, takvi sigurno ulaze u nass sledeci parlament
    (blast, 5. jun 2020 19:55)

    # Link komentara

  159. Sada možeš u FK Kulpin
    (Paorski, 5. jun 2020 19:55)

    # Link komentara

  160. Šta će sad likuša? Naravno da stavlja na instagram ili twitter? Nema više šegebecanja.
    (XXL, 5. jun 2020 19:54)

    # Link komentara

  161. Nije to Srbija zgazis nekog kolima ili ukrades milione iz kluba, za to setas nanogicu u kucnom pritvoru, to je Amerika, mozes da se zoves i Bred Pit ne pomaze kad izadjes pred sud i zakon...
    (The Rated R Superstar?, 05. jun 2020 19:28)

    Ред и закон? Ја извршим дело, ти одлежиш казну ни крив ни дужан. Е то ти је овај "ред и закон". За шта је Катаи конкретно крив? Шта је ОН урадио?

    А ако терамо и мак на конац, шта је она нетачно рекла? Осудила је паликуће цркви и пљачкаше који злоупотребљавају протест. Да ли је била проста? Да. Али је у праву. Само што је Америма врана политичке коректности попила мозак.
    (Јабучило, 5. jun 2020 19:50)

    # Link komentara

  162. Odlicno pravac Beograd i na Marakanu potpi u roku od deset dana.
    ima ko hoce i tebe i tvoju suprugu. Nego sta to tacno ona nije rekla ?mozda nije istina to sto je rekla da obijaju radnje ?
    (Dušan, 5. jun 2020 19:49)

    # Link komentara

  163. Drustvene mreze su mac sa dve ostrice.Neznam da ako ih tuzi moze dobiti spor.Glupost a jos vise i nedopustivo ksenofobno ponasanje je pokazala zena.Treba da je ostavi
    (Mr, 5. jun 2020 19:48)

    # Link komentara

  164. Zene hrabrije od muskaraca u Srbiji. Bravo
    (posmatrac, 5. jun 2020 19:46)

    # Link komentara

  165. Sa klubovima u SAD je zavrsio. A bogami nece ga uzeti nijedan ozbiljniji klub ni u Evropi. Dakle Srbija ili mozda Rusija. Sem ako mu zena ne nadje posao preko drustvenih mreza.
    (POPE, 5. jun 2020 19:46)

    # Link komentara

  166. Tesko da je ostao bez tog novca! Osnov za otpustanje moze da bude to sto je njegova zena lupetala i time posredno ugrozila ugled klubu, ali posto njegova zena nije potpisnik tog istog ugovora, tesko da su ga otpustili bez para! Cisto da vam objasnim analogiju, da li bi bilo ko od Vas mogao biti otpusten sa posla jer Vas partner lupeta bilo sta????naravno da ne!
    p.s. E sad druga je stvar i pokusavam da ne komentarisem nivo gluposti koji je ova zena ucinila!!! Tako to izgleda kad vodi zivot na mrezama i kad neko grama mozga nema,a pravi se mnogo pametan!
    (Sani Kroket, 5. jun 2020 19:46)

    # Link komentara

  167. ae u zvezdu brate!
    (Iha, 5. jun 2020 19:46)

    # Link komentara

  168. Rasizam na delu. Belce hoce da naprave gtadjanima treceg reda.
    (florida, 5. jun 2020 19:46)

    # Link komentara

  169. Što žena može iz koraka, to đavo ne može ni iz zaleta!!!
    (Long live and David Coverdale, 5. jun 2020 19:45)

    # Link komentara

  170. sad ga ni jedan klub ne sme uzeti zbog osude
    (smuk, 5. jun 2020 19:45)

    # Link komentara

  171. Демократија до мојега. Отказ због нечега што је урадио неко други?
    (Јабучило, 5. jun 2020 19:45)

    # Link komentara

  172. Oprali se jeftino..... A garant u toj upravi bar pet tvrdokornih rasista
    (banac, 5. jun 2020 19:44)

    # Link komentara

  173. A sta je trebalo ?!!
    (Svaka cast, 5. jun 2020 19:44)

    # Link komentara

  174. Sad ih lepo oderi na sudu. Pa je l njegova zena igra za njih ili on? je l ona pisala gluposti ili on? 
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bvb, 5. jun 2020 19:17) 

    Dobio je obestecenje, naravno. 

    Otpustili su ga pre isteka ugovora tako da iskreno njemu jos bolje.
    (hours of love, 05. jun 2020 19:26)

    Po čemu je bolje? Mnogi nisu svesni da su njemu vrata u SVIM američkim klubovima zatvorena. Tamo gde se fudbal igra relativno rekreativno, a za dobru lovu. Sad moze samo na srpske livade da istrči.
    (NoName, 5. jun 2020 19:43)

    # Link komentara

  175. Pa dobro, gospodji dojadio LA, hoce malo u Niš ?
    (Radeta, 5. jun 2020 19:43)

    # Link komentara

  176. Malo vodila prepisku na tviteru sa drugaricama “Zoricom i Dragicom” iz rodnog sela.. Nije mislela ništa loše
    (Janko, 5. jun 2020 19:43)

    # Link komentara

  177. sve se ovo dešava u predigri i pripremi izborima i pobedi Michelle Obama!
    (Bijela, 5. jun 2020 19:43)

    # Link komentara

  178. Eto ga kod cika terze
    (Znho, 5. jun 2020 19:42)

    # Link komentara

  179. Samo je trebala da bude pametna i da cuti.
    (analiticar_amater, 05. jun 2020 19:24)

    Žena fudbalera? Nemoj reći da ne vidiš problem u tome što si upravo rekao.
    (DC, 5. jun 2020 19:42)

    # Link komentara

  180. @bvb
    Hahaha. Jesi li ti ikada video neki ugovor, potpisao neki možda sa firmom? Ili misliš da je ugovor samo stavka koliko para za mesec dana dobiješ? To je SAD, advokati su to pokrili. BTW piše da je sporazuman raskid (pristojnije zvuči).
    (drvobradi, 5. jun 2020 19:41)

    # Link komentara

  181. Zena ga je bas unistila sa ovim, pa koji tim koji ima crnce u ekipi ce ga sada zeleti?
    (Srdjan, 5. jun 2020 19:41)

    # Link komentara

  182. Puna podrška gospodji Katai.Prepoznala je kriminalce i imala je hrabrosti da ih prozove,obratila se hrabro(i to kao stranac u Americi)velikim razbojnicima i bandi kojima je ubistvo nesrećnog čoveka samo izgovor za nasilje i pljačku,pogledajte samo na čega liče ulice Čikaga i Njujorka.Nadam se da je Aleksandar naplatio svaki dolar od onih koji ne znaju ni da nazovu pravim imenom najlepši sport na svetu.
    (roten, 5. jun 2020 19:41)

    # Link komentara

  183. Ona je punoletna. Zasto on odgovara za njene postupke? To je kao da moja zena napise nesto lose na drustvenim mrezama a mene, koji radim u drugoj firmi, otpuste. Glupost.
    (Borkes, 5. jun 2020 19:41)

    # Link komentara

  184. Come to Srbija, bro.
    Ovde može sve, od pijane vožnje sa mobilnim bez žmigavca do penala po želji.
    (Paštetaš, 5. jun 2020 19:40)

    # Link komentara

  185. Sto žena može da te upropasti,to niko ne može!!!
    (Ivan, 05. jun 2020 19:17)
    Definitivno najskuplji soping gđe Katai
    (Hodeks,svojim primitivizmom brukam Srbiju, 5. jun 2020 19:40)

    # Link komentara

  186. Evo pojacanje Zvezdi,hvalaaaaa Tea
    (Urke, 5. jun 2020 19:39)

    # Link komentara

  187. Boli ga uvo!
    On ce u Zvezdu, ona u Zadrugu!
    Bice im jos bolje!
    (Baxuz, 5. jun 2020 19:39)

    # Link komentara

  188. Dosta bre rasista vise u nasem sportu!setimo se denija rouza
    (Hodeks,svojim primitivizmom brukam Srbiju, 5. jun 2020 19:39)

    # Link komentara

  189. Kakva im je to sloboda govora koja im je kao najveća svetinja zagarantirana s Prvim amandmanom?!
    Dozvoljeno je u SS uniformi s naci zastavom marširati ulicom i vikati Sieg heil, dozvoljeno je i negirati Holokaust, skroz javno i legalno postoji Amrička nazi partija, ali ako ti je žena rasist onda možeš dobiti otkaz, da ne spominjem onaj neki dan koji je napisao da su svi životi važni!
    (Bruder Jakob, 5. jun 2020 19:38)

    # Link komentara

  190. Vratiće ga Zvezda jedva čekaju.Možda su i nagovorili je na to.
    (Vladan, 5. jun 2020 19:38)

    # Link komentara

  191. Ne kudite devojku. Rekla je istinu koju niko u demokratskoj Americi ne sme da kaže.
    (sa x, 5. jun 2020 19:37)

    # Link komentara

  192. Zar je rasizam kad osudiš pljačku i divljačko ponašanje? Zbog komentara supružnika dobiješ otkaz na poslu? Debelo će da ih odere na sudu zbog populističke odluke kluba da se dodvore demonstrantima! Teško da će da ostane u USA posle ovoga ali teško da će i u Srbiju! Iskreno, voleo bi više od svega da ga vidim u Zvezdi, takav igrač nam baš treba, pored Bena kao ofanzivni vezni! Bili bi strašan tandem!
    (Komentator, 5. jun 2020 19:37)

    # Link komentara

  193. Terza likes this!
    (Vrlorad, 5. jun 2020 19:36)

    # Link komentara

  194. Dobrodosao nazad u Zvezdu :)
    (sts, 5. jun 2020 19:35)

    # Link komentara

  195. Našli da se peru preko žene fudbalera... Rasisti su sami...
    (Stef, 5. jun 2020 19:34)

    # Link komentara

  196. Momci, oprez koga zenite...Moze skupo da vas kosta.
    Ili neka bude lepo vaspitana ili bezite glavom bez obzira.
    (SeijoOju, 5. jun 2020 19:34)

    # Link komentara

  197. Pa nije ništa pogrešno rekla, većina kriminalaca u USA čine crnci a samo ih je 13% u celoj Americi. Škole u kojima su crna deca su takođe skole sa najvećim stepenom nasilja.. Činjenice
    (Leo, 5. jun 2020 19:33)

    # Link komentara

  198. Kom tu Redstar bro!
    (dking, 5. jun 2020 19:33)

    # Link komentara

  199. miss glupost 2020.
    (mendel, 5. jun 2020 19:33)

    # Link komentara

  200. Kam tu red star bro. Ako smo mogli Van La BaciParu da placamo onoliko, otvorice se Terza i tebi jedno pola milionceta, sta mu tesko.
    (Sabre, 5. jun 2020 19:32)

    # Link komentara

  201. Sta ima veze sad ce da nadje drugog
    (strucnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u autos, 5. jun 2020 19:32)

    # Link komentara

  202. Sad ih lepo oderi na sudu. Pa je l njegova zena igra za njih ili on? je l ona pisala gluposti ili on?
    (bvb, 5. jun 2020 19:17)
    Vidis, postoje klauzule u ugovorima o ponasanju i njih i njima bliznjih. Pa nije ovo prvi x da se tako nesto dogadja. Na sudu bi mogao samo zenu svoju da ojadi koja je ocihledno rasista
    (Pera85, 5. jun 2020 19:32)

    # Link komentara

  203. Bravo Galaksi, samo ostro sa rasistima!
    (Jumko, 5. jun 2020 19:31)

    # Link komentara

  204. Sad neka ona zaradi u kucu 650.000 dolara naredne godine. Mozda treba da pokusa sa drustvenim mrezama kada ih toliko voli a trenutno ima odlican publicitet.
    (Metaxa 5*, 5. jun 2020 19:28)

    # Link komentara

  205. Šta drugo i očekivati od onakve intelektualke. Srećom, ima kod nas rijalitija još, taman da je zovnu ...
    (messiah, 5. jun 2020 19:28)

    # Link komentara

  206. Sad ih lepo oderi na sudu. Pa je l njegova zena igra za njih ili on? je l ona pisala gluposti ili on?
    (bvb, 05. jun 2020 19:17) Da, evo sad će, a tebe će da zove za advokata...
    (Pra Zemunac, 5. jun 2020 19:28)

    # Link komentara

  207. Thea donosi najveće pojačanje ovog leta.
    (SrbEUin, 5. jun 2020 19:28)

    # Link komentara

  208. Nije to Srbija zgazis nekog kolima ili ukrades milione iz kluba, za to setas nanogicu u kucnom pritvoru, to je Amerika, mozes da se zoves i Bred Pit ne pomaze kad izadjes pred sud i zakon...
    (The Rated R Superstar🤘, 5. jun 2020 19:28)

    # Link komentara

  209. Sad ih lepo oderi na sudu. Pa je l njegova zena igra za njih ili on? je l ona pisala gluposti ili on?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bvb, 5. jun 2020 19:17)

    Dobio je obestecenje, naravno.

    Otpustili su ga pre isteka ugovora tako da iskreno njemu jos bolje.
    (hours of love, 5. jun 2020 19:26)

    # Link komentara

  210. Kam to red star, bro! Pliz
    (Barba, 5. jun 2020 19:26)

    # Link komentara

  211. Tako mu i treba kad im se izvinjavao ni zbog čega. Patetican lik.
    (Max, 5. jun 2020 19:26)

    # Link komentara

  212. Super za Galaxy jer su se resili najveceg promasaja..
    (C i n i k, 5. jun 2020 19:25)

    # Link komentara

  213. Zao mi je coveka jer nije on licno nista pogresno napisao ali ovo je bilo realno i ocekivano. Radim za jednu americku firmu i zaista sam se iznenadio kada sam video koliko je Amerikance cela ova stvar pogodila i uznemirila da su oni na mnogo mesta pokrenuli dijalog i preduzeli razlicite korake da pokazu da su protiv rasizma i ovakvog ponasanja policije i da su solidarni sa afroamerickog zajednicom. Ulicni protesti su samo jedan nacin na koji je javnost reagovala, cela prica je mnogo sira od toga. A vi ovde u Srbiji vidite samo pljacku i paljenje, nista osim toga i onda dajete sebi za pravo da povrsno komentarisete i generalizujete. Zena je dala sebi slobodu da ostavlja zapaljive i u najmanju ruku neukusne a zapravo veoma ostrascene komentare vezano za jednu jako osetljivu temu koju sigurno ne moze u potpunosti da razume. Samo je trebala da bude pametna i da cuti.
    (analiticar_amater, 5. jun 2020 19:24)

    # Link komentara

  214. E sada gospodja može da se vrati pred zadružnu prodavnicu u selu i da nastavi da bistri svetsku politiku!
    (MIKE, 5. jun 2020 19:24)

    # Link komentara

  215. A i zaradio si dosta para, a jos ces i da zaradjujes...
    (Bice Kalemegdan, 5. jun 2020 19:23)

    # Link komentara

  216. I bolje mu je! U americi normalnom coveku nema mesta, neka govori ko sta hoce.
    (Petar, 5. jun 2020 19:22)

    # Link komentara

  217. bruka
    (kobac kobac, 5. jun 2020 19:20)

    # Link komentara

  218. taman da nam se vratiš u Srbobran, pa opet u zvezdu.
    (kukuruz kokicar, 5. jun 2020 19:20)

    # Link komentara

  219. E sada će on raskinuti sa njom.
    (aaaauuuu breeee, 5. jun 2020 19:19)

    # Link komentara

  220. Ostade bez miliončeta. Šta ti je žena ;)
    (Nikola 13, 5. jun 2020 19:19)

    # Link komentara

  221. Ajmo majstore nazad u Zvezdu
    (Simons, 5. jun 2020 19:17)

    # Link komentara

  222. Sto žena može da te upropasti,to niko ne može!!!
    (Ivan, 5. jun 2020 19:17)

    # Link komentara

  223. sad nek on raskine ugovor sa njom
    (Mirko, 5. jun 2020 19:17)

    # Link komentara

  224. Sad ih lepo oderi na sudu. Pa je l njegova zena igra za njih ili on? je l ona pisala gluposti ili on?
    (bvb, 5. jun 2020 19:17)

    # Link komentara

  225. Sta zena moze da uradi, ne moze niko
    (Kingsi Srbija, 5. jun 2020 19:16)

    # Link komentara

  226. Sta ti je Zena fudbalera...
    (Nikola, 5. jun 2020 19:16)

    # Link komentara

  227. Kam tu Red Star, bro.
    (Šakal, 5. jun 2020 19:15)

    # Link komentara

  228. a sto zena moze da te uvali u problem to niko ne moze...
    (Dr Mr, 5. jun 2020 19:15)

    # Link komentara

  229. Ajde sad u Zvezdu, a supruzi je svaka na mestu.
    (Darko, 5. jun 2020 19:15)

    # Link komentara

  230. Terzo reaguj
    (crno&zlatno, 5. jun 2020 19:15)

    # Link komentara

  231. Tako je to kad ozenis devojku kojoj je zanimanje, slikanje i trošenje tuđih para...
    (petarczv, 5. jun 2020 19:15)

    # Link komentara

  232. Zoviga u Zvezdu ti sto si danas produzio ugivor nizašta, uradi bar jednu pametnu stvar kao sportski direktor..
    (SUNĐER BOB, 5. jun 2020 19:14)

    # Link komentara