1. Nestvarno...Ne verujem koliko se ljudi loze na Trampa, jer im je serviran kao borac za male ljude i zemlje protiv globalizma...A za isto nikakvih dokaza samo jak marketing...A Srbi se loze da je blizak sa Putinom i da samo sto se nije doslo nasih 5 minuta da svima je*emo sve po spisku... I naravno veliki heroji i patriote kojima se divimo su jos i Orban, Erdogan, Lukasenko, itd... Bukvalno neverovatan nivo neznanja i samoobmanjivanja, jer jos uvek ne mozemo da sebi priznamo da smo izabrtali budale pre 30 godina koje su nas zavile u crno i da ih i dalje biramo...Lakse je izmastati svetsku zaveru...
    (Sale, 6. jun 2020 12:21)

    # Link komentara

  2. Nigde onde rasizma nema.Da se razumemo: demonstrirati se može,ali se ne smeju napadati organi reda i sprečavati u njihovom poslu. Ako prozivate lopova - nije bitno da li je beo,crn ili žut-prozivate lopova!I na kraju - ako neko pali bogomolje(čije one god bile)zaslužuje da ga nazovete mnogo gorim imenom nego što je stoka,jer stoka,to i prvačići znaju,daje mleko, vunu, meso itd. Mada danas deca uglavnom tvrde da to daju babe i dede...
    (batko, 5. jun 2020 18:41)

    # Link komentara

  3. Za razliku od U.S. of A., koja je kula svetilja demokratije i slobodnog sveta i gde sve puca od međusobne ljubavi etničkih grupa i tolerancije različitosti, što gledamo uživo ovih dana. A to što usput pucaju izlozi radnji sa tehničkom robom i sportskom opremom, a odleti i poneka glava... tja, to su sitnice. Važno je da multi-kulti sistem perfektno funkcioniše na papiru.
    (SPQR, 5. jun 2020 14:12)

    Pa? Jel to što se ovo sada dešava u Americi znači da vi niste rasisti i šovinisti, što dokazujete u komentarima?
    (mi, drevni narod, 5. jun 2020 18:31)

    # Link komentara

  4. A autosovinisti na aparatima....hahahahahahahahaha
    Moguce da su Srbi krivi za ovo...hahahahahaha pa sta bi zar ovo nije to civilizivano multi kulti drustvo na koje se treba uglerati? Aaaaaa...Uporedite prot ste Srba litije u CG sa ovim "mirnim protestom"....
    (Srbin Primitivac, 5. jun 2020 15:54)

    # Link komentara

  5. Nista rasisticko u njenim komentarima
    (stanoje, 5. jun 2020 15:45)

    # Link komentara

  6. Slucaj moj Francuska u tramvaju kontrola trazi karte na pregled i pocinje rasprava crnac-kontrolor posle trideset sekundi druga crnkinja odmah pokazuje na kozu a blage veze nije bilo sa rasizmom .Postali su preosetljivi i igraju na kartu rasizma stalno a vise su ugrozeni Turci i Arapi al ajde valjda je u USA to mnogo preosetljivo zbog istorije iako su Evropljani najveci rasisti i pobili vise tamnoputih -Leopold Belgije skoro 10 miliona u Kongou ..Francuska u Alziru 350000,Englezi ko to tek da sabere,Rusi u Avganistanu Ameri po celom svetu i nikad nijedno nazvano pravim imenom u ime Hriscanske miroljubive vere.
    (pogled iz svemira, 5. jun 2020 00:26)

    Evropljani pobili mnogo ljudi? Jel to mislis mozda na Rumune, Cehe, Slovake, Svedjane, Fince, Norvezane, Madjare, Beloruse, Ukrajince, Makedonce, Skote, Islandjane, Irce, Litvance, Estonce? Srbe namerno nisam hteo da spomenem. Ili oni po tebi nisu Evropljani? A to sto u isti kos stavljas Ruse zbog avganistama je vec posebma tema.
    (dragaN, 5. jun 2020 15:37)

    # Link komentara

  7. Pogledam komentare i shvatim jednu prostu cinjenicu: srpsko drustvo je daleko od etnicke, rasne i bilo koje druge tolerancije. Tuzno, ali istinito!
    (Gradjanin, 4. jun 2020 12:05)

    Za razliku od U.S. of A., koja je kula svetilja demokratije i slobodnog sveta i gde sve puca od međusobne ljubavi etničkih grupa i tolerancije različitosti, što gledamo uživo ovih dana. A to što usput pucaju izlozi radnji sa tehničkom robom i sportskom opremom, a odleti i poneka glava... tja, to su sitnice. Važno je da multi-kulti sistem perfektno funkcioniše na papiru.
    (SPQR, 5. jun 2020 14:12)

    # Link komentara

  8. Katai ide u Kinu, opustite se ovo je iscenirano kako bi ga sto pre pustili.
    (m, 5. jun 2020 10:39)

    # Link komentara

  9. Slucaj moj Francuska u tramvaju kontrola trazi karte na pregled i pocinje rasprava crnac-kontrolor posle trideset sekundi druga crnkinja odmah pokazuje na kozu a blage veze nije bilo sa rasizmom .Postali su preosetljivi i igraju na kartu rasizma stalno a vise su ugrozeni Turci i Arapi al ajde valjda je u USA to mnogo preosetljivo zbog istorije iako su Evropljani najveci rasisti i pobili vise tamnoputih -Leopold Belgije skoro 10 miliona u Kongou ..Francuska u Alziru 350000,Englezi ko to tek da sabere,Rusi u Avganistanu Ameri po celom svetu i nikad nijedno nazvano pravim imenom u ime Hriscanske miroljubive vere.
    (pogled iz svemira, 5. jun 2020 00:26)

    # Link komentara

  10. Stidi se svog komentara, ona je dama, vama muskarcima smetaju pametne i svesne zene.
    (Sandra, 4. jun 2020 15:38) # Link komentara
    Pametna,a udala se za fudbalera.Joj,majko moja,Srbijo moja gde su starlete i sponzoruse pametne i svesne zene.
    (milos, 5. jun 2020 00:03)

    # Link komentara

  11. (mirko, 4. jun 2020 23:18)Mislis opet patike za Kosovo!
    (Uprostoru Uvremenu, 4. jun 2020 23:45)

    # Link komentara

  12. a jel može neka ambasada da plane da podržimo borbu za povraak kosova
    (mirko, 4. jun 2020 23:18)

    # Link komentara

  13. Medijski narativ! To je najsnažnije oružije danas. Ako hoćete da istražite situaciju u vezi USA protesta i ukucate na engleskom to u pretraživaču ili YouTube na prvim stranicama se sve svodi na pljuvanje Trampa. Sve je jednostrano mišljenje, izrežirano, izmontirano i ako je o Trampu, izvađeno iz konteksta. Nije li to malo čudno? Iste ti "liberalni" mediji su i nas satanizovali 90 -tih , a sad nama i celom svetu oblikuju mišljenje.

    Ubijen je čovek i policajce treba kazniti, Protest, ok, ali gde su sada storiji o ljudima kojima je sve zapaljeno, pokradeno, ceo život što su gradili im uništeno preko noći, nisu samo bogate kompanije pljačkane (to je na njihovom tv čak bio izgovor, "oni imaju", zamislite to pravdanje kriminala) Ni govora o tome, priča se samo ono što odgovara, a ako baš nešto brutalno izađe, to je samo "spillover". Ubijeni, prebijeni oni koji brane svoje, ali glavna vest je da je novinar popio gumenjak.

    Možda je žena fudbalera i bila je prosta, ali optužila je prvenstveno kriminalce i razbojnike, rekla je ono što mnogi tamo misle, ali ćute. Ćute, jer je opasno govoriti danas, tweet, post, glasnija rasprava u firmi, mogu vas koštati karijere. Podsećali vas to na nešto? Jeste to njegova žena, ali on će biti "kažnjen" (zajednička odgovornost) Ovo nije realnost, već kreacija, i mnogi su se primili, ko ne živi u njoj i prkosi, taj njima smeta. Mnogo su moćniji, organizovaniji i opasniji od Trampove struje.
    (Sova, 4. jun 2020 23:15)

    # Link komentara

  14. I Katai Jelenu za trku imade ;)
    (Debela Berta, 4. jun 2020 22:10)

    # Link komentara

  15. Bez obzira ko bio crnac,srbin,hrvat,belac a pali crkve i druge bogomolje je djubre ljudsko(stoka to ne radi)🤐🤢🤬
    (Maxmen, 4. jun 2020 22:09)

    # Link komentara

  16. Arkan je krao belu tehniku pa je heroj. Jos i ubijao. Svaka cast starleto
    (Joki, 4. jun 2020 20:45)

    # Link komentara

  17. ahahahaha black nikes matter ahahahahaha pa ovo je genijalno! a uz to i slika i prilika afrikanaca ;)
    (najjaci, 4. jun 2020 20:26)

    # Link komentara

  18. Kakve li ironije! Predstavnica naroda gde je opljackano par milijardi od gradjana kroz zajam za preporod Srbije, a za sta niko i nikad nije odgovarao, a kamoli bio upucan. Gde je opljackano par milijardi od gradjana kroz Dafiment, Jugoskandik i Inos banke, a za sta niko nije upucan. Gde je opljackano par desetina milijardi kroz nezakonitu privatizaciju, a za sta niko i nikad nije odgovarao, a kamoli bio upucan. Gde su pljackane prodavnice, pod plastom mitinga za Kosovo, a za sta niko nije upucan. Gde su paljene dzamiju u Nisu i Beogradu (nekoliko puta), a za sta niko i nikad nije odgovarao, a kamoli bio upucan. E ta ce sada da upucava nekog, zbog patika.
    (ajde, 4. jun 2020 19:13)

    # Link komentara

  19. Kamo sreće da među belcima ima bar malo rasizma kakvog ima među crncima. Pa onda lepo da zabrane naseljavanje zemalja koje su izgradili i izdigli na najviši nivo civilizacijskog razvoja svima onima koji se ne uklapaju u to. Tako bi se najbolje rešili tzv. "rasizma", razdvojiti "ugrožene" rase od onih koji ih "ugnjetavaju". Nek uživaju u svojim rajevima poput Haitija, Nigerije, Bocvane...
    (Ekspo, 4. jun 2020 18:46)

    # Link komentara

  20. I sam Katai je rasista!!!
    Da nije, ne bi dozvolio tako nešto!
    (kappa, 4. jun 2020 18:11)

    # Link komentara

  21. Volio bih da vidim nekog naseg fudbalera (izuzetak Djeko ali nije "nas") koji je ozenio ili ima za devojku ...prirodno lepu (ako je to prvi kriterijum), nenaduvanih usana i nenapadnu zenu - da se ne mora stideti...
    (cika steva, 4. jun 2020 17:31)

    # Link komentara

  22. Pa i u Beogradu su se krale patike. Setite se samo mitinga za Kosovo 😊
    (TIGER, 4. jun 2020 17:19)

    # Link komentara

  23. I treba kada je dozvolio kokoski da pise.
    (Gorki, 4. jun 2020 17:17)

    # Link komentara

  24. "Za ove autosovinisticke kozmopolitane u komentarima ...."

    Znas li ti uopste sta znaci kosmopolita (kozmopolitan, hahah ) A tek autosovinista? Mozda autosovinisti jer se ne dive "misaonosti" nekoga ko koristi srpski jezik i bre? ili ne prepoznajemo da je Harlem anti-srpski? sorosevski? ne razumem, a mozd i nema sta da se razume.
    (samo pitam, 4. jun 2020 17:05)

    # Link komentara

  25. (Objasnjenje, 4. jun 2020 12:38)

    Nije moj komentar gluplji ali po tvom se vidi da si skroz promašio temu, ljubi te trump. Ja sam samo odgovorio na jako glupi komentar koji opisuje afroamerikance ka lopove koje treba poslati u afriku ali tamo kao nema šta da se krade što opisuje njih kao uljeze koji su došli da krad7 što nema veze sa istorijskim cinnenicama. Otvojim lupetanjima neću ni da govorim jer su još gluplja od prethodnog.
    (wiener, 4. jun 2020 16:47)

    # Link komentara

  26. m.m., 4. jun 2020 12:47

    Kad neko kaze: "Nije u redu da se krade, pogresno je razbijati i neprihvatljivo da se bez dozvole iznosi iz razbijenih prodavnica!" To je stav!

    Ali kad se kaze: "Ma pobij go**a, stoka odvratna pali crkve," to je poziv linc i govor mrznje!! To je rasizam!!
    Mozete vi to opravdavati koliko hocete ali to je rasizam, to je mrznja!!
    (II, 4. jun 2020 16:22)

    # Link komentara

  27. Ovo je sve kao fol, iscenirano kako bi ga brze najurili. Katai zavrsava transfer u Kinu. Cuce se ovi dana.
    (m, 4. jun 2020 16:18)

    # Link komentara

  28. Za ove autosovinisticke kozmopolitane u komentarima koji su zgrozeni na realnost, preporucujem vam da konacno prestanete da tipkate i lijete suze iz vasih sigurnih homogenih krajeva i da posetite raznolika mesta poput Detroita, Kemdena, Harlema, Juznog Cikaga.... Verujem da ce vas lepo docekati i primiti, a mozda mozete nama zatucanima i da objasnite njihovu egzoticnu kulturu, ako se vratite....
    (nrms, 4. jun 2020 16:10)

    # Link komentara

  29. Tvoj komentar je jos gluplji... znaci sad njegova zena treba da odgovara sto su amerikanci doveli crne robove pre par vekova? (Objasnjenje)

    Ne znam da li je iko rekao da je ona treba da odgovara bilo za sta osim svojih reci mrznje i agresije...ali znam da smo se nedavno "osvetili" "Turcima" komsijama jer im je deda "prodao veru za veceru" pre nekoliko vekova i slicne stvari, sve se racuna od Nemanjica pa nadalje......hahaha...i to nisu pojedinacni slucajevi vec cela ideologija...
    (velibor, 4. jun 2020 15:45)

    # Link komentara

  30. primitivna žena, koštaće muža karijere. Da je pametna držala bi svoje komentare za sebe, znajući da joj je muž na udaru medija!!!
    (z’brda, 4. jun 2020 15:16)

    Stidi se svog komentara, ona je dama, vama muskarcima smetaju pametne i svesne zene.
    (Sandra, 4. jun 2020 15:38)

    # Link komentara

  31. A sada lepo ovu pokondirenu tikvu i njenog muza na avion pa nazad u selendru iz koje su dosli. A Srbima komentatorima mozda da pogledaju u svoje dvoriste, poprilicno prljavo vec vise decenija.
    (americki Srbin, 4. jun 2020 15:27)

    # Link komentara

  32. Sve bi' ja to u kamion s ceradom pa na rabotu.
    (Pedagog, 4. jun 2020 15:27)

    # Link komentara

  33. primitivna žena, koštaće muža karijere. Da je pametna držala bi svoje komentare za sebe, znajući da joj je muž na udaru medija!!!
    (z’brda, 4. jun 2020 15:16)

    # Link komentara

  34. A sve to zakljuci neko ko se potpisao kao sociolog a ni sam nije svestan svoje gluposti. Sta je to Objasnjenje napisao glupo ili da nije tacno?
    (Istina)

    Netacno? Nista nije netacnije i najblize gluposti kao ono sto je povrsno i pojednostavljuje slozene drustvene, politicke, ekonomske i sl. odnose.
    (sociolog, 4. jun 2020 15:08)

    # Link komentara

  35. Oni njemu otkaz, on njih na sud, pokupi lovu, njih dvoje u Grcku ili na Karibe kupe vilu I uzivaju. A vi mislite da su njih dvoje glupi? ?
    (Torcida Sarajevo, 04. jun 2020 11:59) Jeste bratski to tako ide... ni na filmu
    (Pavle, 4. jun 2020 14:47)

    # Link komentara

  36. NAJJACI SU MI OVI STO SE ZGRAZAVAJU NAD KOMENTARIMA KAO A NISU VIDELI DALJE OD SVOG GRADA...ZIVEO SAM U FRANCUSKOJ,AMERICI,DOSTA ZNAM VALJDA IZ ISKUSTVA I ZNAM DA NEMA VECIH RASISTA OD CRNACA..A TO STO JE VAMA HOLIVUD ISPRAO MOZAK JE DRUGA STVAR.!!!
    (sevap, 04. jun 2020 12:30) Slazem se da ima dosta crnaca rasista, sad dal su najveci, to ne bih znao(pricam za USA). Doziveo sam par slucaja rasizma i to crnkinja nada mnom, ali mi je bilo smesno. Sta mislis zasto su oni takvi prema belcima? To je opsta kultura ne treba ti diploma da bi to shvatio...
    (Pavle, 4. jun 2020 14:45)

    # Link komentara

  37. Za ove koji pitaju "sta je zena lose rekla", ne koristis izraze stoka i bagra za ljude koje ne poznajes. Posebno kad si gost u nekoj zemlji, nepristojno je. Mogu se i bez uvreda izneti stavovi i neslaganja sa pojavama koje vam se ne dopadaju.
    (Visak botoksa, manjak mozga, 4. jun 2020 14:40)

    # Link komentara

  38. U "najdemokratskijoj" zemlji na svetu zavladalo jednoumlje
    (sa x, 4. jun 2020 14:12)

    # Link komentara

  39. Žena je u pravu neka se vrati on u Zvezdu
    (Sale Zvezdaš, 4. jun 2020 14:01)

    # Link komentara

  40. Brate, dodji u Zvezdu, dodji u Zvezdu, dodji dodji u Zvezdu...
    (koma, 4. jun 2020 13:25)

    # Link komentara

  41. Tvoj komentar je jos gluplji...(Objasnjenje)

    Kada ti neko glupost komentara "objesni" jos vecim glupostima ....
    (sociolog, 4. jun 2020 12:51)

    A sve to zakljuci neko ko se potpisao kao sociolog a ni sam nije svestan svoje gluposti. Sta je to Objasnjenje napisao glupo ili da nije tacno?
    (Istina, 4. jun 2020 13:13)

    # Link komentara

  42. Pa upravu je Tea.. Sta je problem.. Zar ne kradu i pale? Sto su vise politically correct u USA to su u vecem kanalu.. Nazovi stvari pravim imenom. Pale crkvu
    (banbadava)

    Mnogi crnacki lideri, cak i brat ubijenog i mnogi belci borci protiv rasizma su rekli sta imaju o pljackama i pojavama u masovnim protestima (kojih je mali broj protesta lisen) ...ovakav jezik i narativ koriste samo glupi, neosecajni i sigurno rasisti...
    (BUMERANG, 4. jun 2020 13:07)

    # Link komentara

  43. I treba da mu daju otkaz, a sta reci za zene fudbalera, sve su iste, i isto izgledaju i isti mozak. Neka se nauci ponašanju..
    (Sale, 4. jun 2020 13:06)

    # Link komentara

  44. Za vas koji ste obisli svet i znate da su obojeni jos veci rasisti. Zastanite na trenutak i razmislite zasto je to tako? Zasto na nekim delovima planete zene i dalje nemaju osnovna ljudska prava? Mi to u Evropi ne smemo sebi da dozvolimo. Nemamo opravdanja. Pripadnost ogranicava slobodu. Pozdrzavam ono sto je izjavio Luis Skola.
    (Marinko, 4. jun 2020 13:01)

    # Link komentara

  45. Samo prođeš kroz ove komentare i vidiš da je ovde rasizam i primitivizam izuzetno živ i zdrav.
    (hyn)

    Narodi koji ne mogu da zive ni sa jednim drugim narodom ako nije po njegovom, vecinskom koji polaze pravo da bude "glavni"...a jos svi beli i slicne genetske, jezicke, u mnogome kulturne tradicije i osnove.... jos da imamo druge rase koje polazu neka prava (ono sto immo je tako mali broj da nisu deo narativa koji vlada i ispadi su incidentni...)
    (fantom, 4. jun 2020 12:59)

    # Link komentara

  46. Tvoj komentar je jos gluplji...(Objasnjenje)

    Kada ti neko glupost komentara "objesni" jos vecim glupostima ....
    (sociolog, 4. jun 2020 12:51)

    # Link komentara

  47. @drvobradi

    Ne bi prošlo samo u Srbiji, prošlo bi u svim zemljama centralne i istočne Evrope, i u većini na jugu. Ne bi prošlo u UK i Irskoj, skandinaviji i Beneluksu, za Francusku već ne znam. Žena nije napisala poruke mržnje, nego je iznela svoj stav, naravno upodobljeno njenom kulturnom i civilizacijskom nivou. Ali i glupi i neobrazovani imaju pravo na stav, i sve dok neposredno ne pozivaju na mržnju i nasilje trebalo bi da imaju pravo da izraze svoje mišljenje. To je tekovina zapadne demokratije, i time se oni ponose. A od toga u SAD nije ostala ni mrvica.

    Moja teza uostalom nije da su autoritarne zemlje (od Belorusije, Rusije i Kine kao otvoreno autoritarnih do baltičkih zemalja, Poljske i Mađarske kao autoritarnih koje se same smatraju demokratskim), slobodnije od demokratskih, nego da ni "demokratkse" više nisu stvarno slobodne, iako se ubiše da sve ubede da jesu. Mi smo osetili oštricu njihove pravde i nama je to malo teže prodati tu priču.

    I da, ovo nema veze s rasizmom kojeg u Americi ima i stvarno je problem. I naravno da niko ne misli da je ono brutalno ubistvo crnca u redu na bilo koji način. Ista priča kao s rodnom ravnopravnošću - to su kod nas i u većini "istočnih" zemalja uvezene teme, jer nema istinskog problema s tim: za rasizam nema dovoljno crnaca i vekova eksploatacije, a za rodnu ravnopravnost socijalizam je rešio problem i izjednačio žene u pravima s muškarcima..
    (m.m., 4. jun 2020 12:47)

    # Link komentara

  48. Kakav recnik, kakva kultura. Gospodjo, vratite se da cuvate ovce, nije civilizacija za vas
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stojko, 4. jun 2020 09:05)

    Evo bas gledamo americku civilizaciju na delu i mislim da su ovce ipak mnogo mirnije i miroljubivije.
    (ha ha, 4. jun 2020 12:46)

    # Link komentara

  49. U pravu je ... i dosta više sa licemeri ma koji podržavaju crne bandite. Idiite u Afriku sa svojom crnom braćom...

    Nego tamo nemaju šta da pljačkaju ... pa svi došli u USA
    (Rockx, 4. jun 2020 11:24)

    neverovatno glup komentar. pa valjda je tebi i tebi sličnima jasno da su belci crnce doveli iz afrike i iskorišćavali ih kao robove stotinama godina. a kad su ih konačno oslobodili jos 100 godina im nisu dali sva prava, a evo i sad ih baš ne poštuju.

    a što se tiče afrike, ima tamo šta da se krade nego su belci već i to prisvojili za sebe (razne rude).
    (wiener, 4. jun 2020 11:51)

    Tvoj komentar je jos gluplji... znaci sad njegova zena treba da odgovara sto su amerikanci doveli crne robove pre par vekova? Zena videla kako tri crnca prebijaju stariju belu zenu i to je po tebi i ostalima u redu? U redu je i da pale crkve? Koliko su oni ubili neduznih policajaca i da li su belci izlazili na ulice da demoliraju prodavnice i kradu robu? Policijac koji je ubio crnca je uhapsen i bice osudjen,kao sto je svuda po zakonu,ako je prekrsio ovlascenja a sigurno jeste ali to ne znaci da treba da se rusi citava drzava.Ovo je sve instrumentizovano protiv Trampa jer hoce da skloni globaliste,koji citav svet drze u saci i njime vladaju svojim milijardama.
    (Objasnjenje, 4. jun 2020 12:38)

    # Link komentara

  50. NAJJACI SU MI OVI STO SE ZGRAZAVAJU NAD KOMENTARIMA KAO A NISU VIDELI DALJE OD SVOG GRADA...ZIVEO SAM U FRANCUSKOJ,AMERICI,DOSTA ZNAM VALJDA IZ ISKUSTVA I ZNAM DA NEMA VECIH RASISTA OD CRNACA..A TO STO JE VAMA HOLIVUD ISPRAO MOZAK JE DRUGA STVAR.!!!
    (sevap, 4. jun 2020 12:30)

    # Link komentara

  51. Panterska posla
    (Gurbeti CZ, 4. jun 2020 12:28)

    # Link komentara

  52. A sta je to supruga rekla sto nije tacno i sto nisu i drugi videli na tv-u ili na ulicama americkih gradova?
    (Objektivno, 4. jun 2020 12:27)

    # Link komentara

  53. E sad zamislite, kad su bile one demonstracije u Beogradu i kad je nastao podrugljiv slogan "patike za Kosovo". Zamislite da je tu sliku i slogan okačila žena nekog zvezdinog/partizanovog fudbalera i on zbog toga dobio otkaz. I svi vi koji je sad osuđujete i podržavate zabranu slobodnog izražavanja i mišljenja, svi do jednog bi rekli kako je to fašizam, kako živimo u diktaturi i slično. I nemojte mi to pravdati rasizmom i položajem crnaca, jer je tada (a i sad) položaj Srba na KiM bio stostruko gori nego položaj crnaca u Americi. A opet ste iskoristili priliku da kompletan taj protest izjednačite sa krađom patika iz prodavnice. A sad vam smeta kad neko ukaže i na to.
    (only fools and horses, 4. jun 2020 12:22)

    # Link komentara

  54. Не видим ништа лоше у ономе што је рекла, реалност лицемери једни !!!
    (Србин, 04. jun 2020 08:33)

    Klasično razmišljanje novokomponovanog Srbina-patriJote. Promeni potpis da ne pomisle ljudi da smo svi takvi. Pravi Srbin nije rasista.
    (absolutezero, 4. jun 2020 08:49)
    Rasista je onaj ko misli da neko ima pravo da pali, pljačka, otima samo zato što je sebe proglasio "ugroženom" rasom. U isto vreme, dok Amerika gori zbog ubistva jednog kriminalca, zvanične statistike kažu da duplo više crnih policajaca strada od ruke pripadnika svoje rase, nego obratno. Da li su njihovi životi bitni? Licemerje, kao što napisa Србин.
    (Ekspo, 4. jun 2020 12:21)

    # Link komentara

  55. Sta glupaca moze da ti uradi, niko ne moze. Medjutim, drago mi je kada fudbaleri ispastaju zbog zena i devojaka. Mozda ce konacno shvatiti da ne treba da jure starlete (k***e) nego prave zene, pametne, lepe, kulturne i vaspitane. Jer je trenutni sistem skroz poremecen.
    (Nemanja, 04. jun 2020 08:33)

    Jer pametne zene samo fudbalere gledaju da nadju... Adekvatna je to relacija starleta-fudbaler
    (Orlando, 4. jun 2020 12:20)

    # Link komentara

  56. Sta zena moze da ti uradi..
    (323, 4. jun 2020 12:10)

    # Link komentara

  57. Dobijes otkaz jer ti je zena rasista.

    Ako ti je ovo normalno, nisi normalan.
    (progresivci na aparatima, 04. jun 2020 10:47)


    da, dobijes otkaz ako ti je zena rasista i samim tim steti igracu i imidzu kluba za koji igra. a ti sine probaj da radis u nekoj internacionalnoj kompaniji pa vidi dokle ces da doguras sa takvim trafikarskim stavovima.
    (neutralni felsh, 4. jun 2020 12:07)

    # Link komentara

  58. Naše zene mnogo su vulgarne i nekulturne.
    To covek pocinje da shvata kada upozna zene iz drugih zemalja
    (Leb, 4. jun 2020 08:45)

    I muškarci su. Generalno, spadamo u grupu vulgarnijih i nekulturnijih naroda.
    (brm, 04. jun 2020 10:29)

    @leb abd brm
    ne bih se slozio. ziveo sam u svim delovima sveta I najiskrenije nase devojke se super.
    (Simke, 4. jun 2020 12:06)

    # Link komentara

  59. Pogledam komentare i shvatim jednu prostu cinjenicu: srpsko drustvo je daleko od etnicke, rasne i bilo koje druge tolerancije. Tuzno, ali istinito!
    (Gradjanin, 4. jun 2020 12:05)

    # Link komentara

  60. Kako samo mi uvek uspemo da ispadnemo najgluplji?! Kakve veze srbija ima sa robovlasnistvom?! Pa
    Srbija i ostale slovenske zemlje jedine su bile slobodne zemlje dok su drugi imali robove! Sada se nasla jedna nasa da zali za nike radnjom i zapalitom crkvom?! Da se nije odrekla koljeg miliona za obnovu srpske izgorele crkve u new yorku?! Pa naravno da nije! zemlja nam je puna bahatih, glupavih, umisljenih ljudi koji misle da imaju pravo da lupaju sve sto im padne na pamet o stvarima o kojih zapravo pojma nemju. Uz to se zalazu i rade za sve ono sto su nasi preci davno nekad prezirali i zabranjivali.
    (sasa, 4. jun 2020 12:05)

    # Link komentara

  61. I treba da dobije otkaz.
    (Dragan, 4. jun 2020 12:02)

    # Link komentara

  62. Oni njemu otkaz, on njih na sud, pokupi lovu, njih dvoje u Grcku ili na Karibe kupe vilu I uzivaju. A vi mislite da su njih dvoje glupi? 🤣
    (Torcida Sarajevo, 4. jun 2020 11:59)

    # Link komentara

  63. Zena je apsolutno u pravu!
    (Illustrissimus, 4. jun 2020 11:55)

    # Link komentara

  64. "Komšija sa petoro dece koji pretura po kontejnerima" - otkucajte Lunjik IX u pretraživaču, slike pre i posle dolaska tih komšija, pa ćete videti koliko je to lep prizor. Uostalom, ako su vam slovačke Košice predaleko, skoknite do Zemun Polja i naselja Kamendin, da vidite ima li išta što je moglo da gori, a da nije zapaljeno ili išta što nije bilo zavareno, a da nije odneto. Svake godine se mnoga deca iz zemunpoljske OŠ "Ilija Birčanin" sele iz svoje u školu u Galenici ili Altini, zbog komšija koji su jadni ugnjeteni, pa grupno vežbaju borilačke veštine na drugoj deci, bez ikakve kazne. Jer "njih mama i tata nisu pazili u mladosti, pa hajde da im pomognemo inkluzijom". Ma sigurno...
    (Hmh..., 4. jun 2020 11:51)

    # Link komentara

  65. U pravu je ... i dosta više sa licemeri ma koji podržavaju crne bandite. Idiite u Afriku sa svojom crnom braćom... 

    Nego tamo nemaju šta da pljačkaju ... pa svi došli u USA
     (Rockx, 4. jun 2020 11:24) 

    neverovatno glup komentar. pa valjda je tebi i tebi sličnima jasno da su belci crnce doveli iz afrike i iskorišćavali ih kao robove stotinama godina. a kad su ih konačno oslobodili jos 100 godina im nisu dali sva prava, a evo i sad ih baš ne poštuju.

    a što se tiče afrike, ima tamo šta da se krade nego su belci već i to prisvojili za sebe (razne rude).
    (wiener, 4. jun 2020 11:51)

    # Link komentara

  66. Dotična pametnica u pokušaju da se opere izmedju ostalog kaže :
    U petom sam mesecu trudnoće i takva je situacija u gradu da ne smem da izadjem u šetnju sa detetom.Što je najgore nisam više sigurna da smo bezbedni u kućama
    Možda "Bande" počnu i tu da nam upadaju...
    Jednostavno mi se smučilo da gledam nasilje i zato sam podržala policiju "..
    E pa draga moja da li si videla brutalnost tog policajca -način na koji je on davio i na kraju ugušio g-dina Flojda..
    Da li si videla njegovu prelepu šestogodišnju kćerkicu onako uplakanu koja neće osetiti nikad više šta je igra i šetnja sa svojim tatom..
    Ne to nisi videla
    Ko tebi daje pravo da nekog nazivaš stokom..
    Draga moja očigledno praznoglava pa ti isti crnci su gradili Ameruku vekovima za razliku od tebe koja si juče došla..
    Ti apeluješ da policijski auto kako kažeš "pobije govna "
    "Patike su važne " a nisu važni crni životi ..opasna zamena teza
    Sve u sve treba ih deportovati pa nek ovde mudruje
    (orao s visine, 4. jun 2020 11:40)

    # Link komentara

  67. Катаи господски реаговао
    (Звездин весник, 4. jun 2020 11:37)

    # Link komentara

  68. @kladzom do bola

    Meni je komsija romske populacije i veruj mi da je bolji od vecine pripadnika bele rase. Tako da taj tvoj rasisticki argument i trolovanje ostavi za specijalizovane forume.
    (Marinko, 4. jun 2020 11:36)

    # Link komentara

  69. Iza svakog uspešnog fudbalera stoji žena na instagramu.
    (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime, 4. jun 2020 11:35)

    # Link komentara

  70. Bacim pogled na komentare koliko ljudi podržavaju ovaj ispad i kakve budalaštine pišu. I onda će da mi spominju autošovinizam i neka Harvardska ispitivanja kako je Srbija najmanje rasistička zemlja u Evropi gde su ispitivali tako 300 ljudi i to je kao neki dokaz bwahahahaha.

    Samo prođeš kroz ove komentare i vidiš da je ovde rasizam i primitivizam izuzetno živ i zdrav.
    (hyn, 4. jun 2020 11:27)

    # Link komentara

  71. U pravu je ... i dosta više sa licemeri ma koji podržavaju crne bandite. Idiite u Afriku sa svojom crnom braćom...

    Nego tamo nemaju šta da pljačkaju ... pa svi došli u USA
    (Rockx, 4. jun 2020 11:24)

    # Link komentara

  72. Lepo je i rekla..Većina tomisli.

    Bandu u zatvor !
    Te koje pale crkve na krst !
    (Storm, 4. jun 2020 11:21)

    # Link komentara

  73. Стога тај Безосов новац дат бившој жени није бачен и не представља губитак. Нарочито ако се узме у обзир да је он био тај који је њу варао са знатно млађом новинарком и старлетом, а не она њега. (Pantagruel, 4. jun 2020 10:31)
    Nije uopste znatno mladja vec cak mislim godinu dve starija od njegove zene, samo je zesce plastificirana
    (Hehe, 4. jun 2020 11:18)

    # Link komentara

  74. Nisam verovao da cu ikada pohvaliti manekenku,ali 100 %u pravu zena!!!
    (sevap, 4. jun 2020 11:17)

    # Link komentara

  75. Klasično srpsko obrazovanje još od 90-tih...
    (HH, 4. jun 2020 11:13)

    # Link komentara

  76. Žena je u pravu!
    (Ahtung, 4. jun 2020 10:55)

    Жена је демонстрирала грозно неваспитање, агресију, позив на линч, у држави у којој је гост.

    А и тај твој потпис ствара неке асоцијације на извесну идеологију.
    (Рејџ Агенст, 4. jun 2020 11:08)

    # Link komentara

  77. Da narocito Bezos nije imao skup razvod...
    (Slobodan, 4. jun 2020 10:00)

    Nemoj da poredis Makenzi Bezos sa nekom praznoglavom manekenkom. Zena je vrlo pametna i sposobna i itekako je ucestvovala u tome da Amazon postane to sto jeste.
    (Kosta ali se isplati, 4. jun 2020 10:59)

    # Link komentara

  78. Sta glupaca moze da ti uradi, niko ne moze. Medjutim, drago mi je kada fudbaleri ispastaju zbog zena i devojaka. Mozda ce konacno shvatiti da ne treba da jure starlete (k***e) nego prave zene, pametne, lepe, kulturne i vaspitane. Jer je trenutni sistem skroz poremecen.
    (Nemanja, 04. jun 2020 08:33)

    Odakle ti ideja da pametna, lepa i kulturna zena uopste zeli vezu sa fudbalerom? Svako trazi sebi slicnog
    (Robert, 4. jun 2020 10:57)

    # Link komentara

  79. Žena je u pravu!
    (Ahtung, 4. jun 2020 10:55)

    # Link komentara

  80. @(Slobodan, 4. jun 2020 10:00)

    Prijatelju, Bezosova bivša žena je zajedno sa njim osnovala Amazon, nije ona bila tamo neka starleta što se samo slika i šminka, nego je veoma aktivno učestvovala u stvaranju Amazona. Ima završen fakuletet i trenutno je u bordu diektora jedne druge kompanije.
    (Ridah, 4. jun 2020 10:53)

    # Link komentara

  81. velika šansa za zvezdu
    (superuser, 4. jun 2020 10:52)

    # Link komentara

  82. Kakve veze ima Katai sa objavama njegove supruge? On joj nije tata, ona je odrasla osoba moze da odgovara za svoje postupke potpuno nezavisno od njega. Inace puna podrska za objavu, to rusenje i paljenje i pljackanje nema nikakve veze sa ubistvom onog coveka. To svi znaju, tu nema vise nikakve dileme.
    (Ivan, 4. jun 2020 10:51)

    # Link komentara

  83. Jedina dobra stvar iz svega ovoga je sto je Tramp proglasio antifu teroristickom organizacijom sto oni svakako i jesu. E kad vas ameri stave na tu listu nema vise skidanja sto znaci da ce i sve ostale zemlje morati tako da ih tretiraju, u krajnjem slucaju cemo saznati ko su tacno i ko ih finansira. Ne mozete se sakriti od vlasti ali slobodno lupajte minuse na ovakve komentare. Lepo je neko rekao posle drugog svetskog rata da ce novi nacizam doci u obliku borbe protiv nacizma i rasizma. To je ono sto vidimo ovde.
    (Gojko, 4. jun 2020 10:49)

    # Link komentara

  84. Čitao sam njene tvitove i ono što mogu da kažem je da ona u tim svojim tvitovima nije vređala crnce, već one koji su pljačkali radnje i palili crkvu, e sad druga je stvar ako je među njima bilo samo crnaca, ali to onda mnogo više govori o njima nego o njoj.
    (White House, 4. jun 2020 10:48)

    # Link komentara

  85. Strašno! Jedno je biti primitivan,rasista i glup,a drugo pokazati to svima.Živele društvene mreže. Nek bude sretna da samo otkaz dobije njen muž.Ko zna šta ona može dobiti.Koliko trebaš biti glup da pokažeš celom svetu da si teški rasista i primitivac. Dati takvima neku vlast i eto 9 minuta kolena nad bespomocnim covekom.
    (Ronaldo9, 4. jun 2020 10:48)

    # Link komentara

  86. Dobijes otkaz jer ti je zena rasista.

    Ako ti je ovo normalno, nisi normalan.
    (progresivci na aparatima, 4. jun 2020 10:47)

    # Link komentara

  87. sta je pogresno rekla? ovi sto pljackaju su obicna go**a, lopovi i narkomani, cast izuzetcima.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (salerno, 4. jun 2020 08:31)

    To nije poenta price, ali ajde kad si vec napomenuo. Nikada mi nece biti zao kad pljackaju Nike, Luj Viton, i tako dalje... Nike je izrabljivanjem radnika i dece u Kini za saku pirinca moralniji od tih ljudi koji pljackaju? Ali previse si plitak/ka, kao i zena ovog fudbalera da bi to razumeo/la. Sto se nase solidarnosti tice, ona se najbolje ogleda u polozaju romske zajednice u Srbiji, sve vise od toga je suvisno. Pozdrav
    (neki veliki dr, 4. jun 2020 10:47)

    # Link komentara

  88. Protesti da ali vandalizam i divljaštvo ne. Imali smo i mi to posle mitinga povodom hapšenja Karadžića kada je uništavan Beograd, lupani izlozi, pljačkanje radnji. Video sam snimak gde su protestanti upali u salon Mercedesa i uništili sva vozila sprejevima. To je vandalizam. Iz radnji se iznosilo sve i svašta
    (NY, 4. jun 2020 10:46)

    # Link komentara

  89. Sad kad kazete istinu ste rasista, fasista, neonacista. Matrica koja je nastala za Jevreje, jer kad kazete neku istinu o njima, vi ste antisemita I slicno.
    (miami, 4. jun 2020 10:44)

    # Link komentara

  90. Pre svega, ovi njeni komentari ne sadrze ni "r" od rasizma!
    Rasisticke bi bile izjave poput "Svi crnci su zlocinci", "Svi crnci su kriminalci", "Svi crnci su monstrumi", "Svi crnci su silovatelji" i slicno, zvuci li vam poznato?
    Ako vam zvuci poznato, to je zato sto ste sve to culi bezbroj puta u poslednjih 30 godina na racun Srba, upravo od strane istih onih koji se navnodno "bore protiv rasizma".

    Takodje, jako je zanimljivo da Teu u komentariama osudjuju ljudi sa istim mentalnim sklopom i merama vrednosti, kao oni koji su se podrugivali protestima protiv priznavanja samoproglasene nezavisnosti Kosova nazivajuci ih "Patike za Kosovo".

    Kada se govori o SAD, treba imati u vidu da je najveci broj crnaca tamo potomstvo nasilno dovedenih robova, kao i da je u tom cuvenom "demokratskom drustvu" segregacija zakonski postojala sve do 1964-te, a da u praksi zapravo nikada nije iscezla.
    I danas je tamo, u najvecem broju slucajeva, crncima omogucen normalan zivot i sticanje bogatstva jedino ako zabavljaju bogate belce (sportisti, muzicari, glumci), drugi najdostupniji nacin za obezbedjivanje nekog normalnog zivota tim ljudima je da pristupe Americkoj vojsci (sto znaci da su placeni da brane interese establismenta), tek na kraju su oni kojima je omoguceno kvlitetno skolovanje i prohodnost ka bolje placenim poslovima, ali oni se broje u veoma niskim procentima.

    Zbog svega navedenog o americkom drustvu, ovo "uzasavanje" Teinim komentarima je cisto licemerje.
    (Nebuloze, 4. jun 2020 10:42)

    # Link komentara

  91. Ona osuđena za izjavu,što je u redu,a vlast u SAD godinama primenjuje rasizam u realnom životu i nikom ništa.Čudni aršini vladaju preko bare.
    (Nena, 4. jun 2020 10:42)

    # Link komentara

  92. dal ove žene fudbalera znaju išta da rade osim da se slikaju polu gole i puće usne?
    (tegi debela striptizeta i novica trtoguz, 4. jun 2020 08:42)

    znaju da nadju sponzora za do kraja zivota i da ih bas briga
    (aca, 4. jun 2020 10:38)

    # Link komentara

  93. Najpametnije ispadoše ove što se guze i puće po instagramu. Time šalju otvorenu poruku "glupe smo", čitaj bezopasne po sistem i političku korektnost. A što kaže jedan moj prijatelj, ljudi su i dalje u zabludi da su društvene mreže izmišljene da bi svako mogao da kaže šta misli: one su zapravo način da sam praviš svoj dosije, i uštediš državi dojave i isleđivanje...niko ne može da ti napravi dosije, kao što možeš sam sebi. Da je KGB imao društvene mreže, nikad se ne bi raspao SSSR.
    (cinik ovdašnji, 4. jun 2020 10:35)

    # Link komentara

  94. Samo glupi ljudi misle da je novac merilo uspeha.
    (nick, 04. jun 2020 09:28)

    само још глупљи мисле да није. има и других мерила, али финансијски успех је свакако један од најочигледнији и веома битан, понекад за генерације финансијски успешног претка.
    (мики, 4. jun 2020 10:31)

    # Link komentara

  95. Sta bi sa onom sport ne treba mjesati sa politikom Kako ovi propovjedaju??
    (Boki, 4. jun 2020 10:31)

    # Link komentara

  96. Da narocito Bezos nije imao skup razvod... Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slobodan, 4. jun 2020 10:00) Иако је Безосов развод номинално скуп, не може се рећи да је био глуп. И начином на који га је изнео, он је показао да је коректан човек. Први бих да имам богатство које је више стотина пута веће од мојих доживотних потреба, размишљао да је сасвим у реду једну половину њега оставити жени са којом сам проживео неколико деценија и која ми је родила и васпитала децу. На крају крајева, она ће као пожтрвована мајка највећи део тог новца усмерити управо на будућност њихове заједничке деце. Нико још милијарде није понео са собом у гроб. Свакоме их неко потроши, само је питање да ли то чине они којима за шивота добровољно дате или они које након ваше смрти суд огласи за наследнике Стога тај Безосов новац дат бившој жени није бачен и не представља губитак. Нарочито ако се узме у обзир да је он био тај који је њу варао са знатно млађом новинарком и старлетом, а не она њега. Па се и на тај начин (пристајањем на значајну финансијску компензацију) морао "опрати" у очима своје деце и вероватно осталих људи који му значе. У сваком случају остало му је више него довољно за успешно пословање. Рекао бих да је платио излазну карту из брака и пчородице по цени коју је он сам сматрао правичном и прихватљивом. Ако је њему то било у реду, ко смо ми да осуђујемо и блатимо ту жену?
    (Pantagruel, 4. jun 2020 10:31)

    # Link komentara

  97. Naše zene mnogo su vulgarne i nekulturne.
    To covek pocinje da shvata kada upozna zene iz drugih zemalja
    (Leb, 4. jun 2020 08:45)

    I muškarci su. Generalno, spadamo u grupu vulgarnijih i nekulturnijih naroda.
    (brm, 4. jun 2020 10:29)

    # Link komentara

  98. Najjači su mi ovi kad napišu fudbaleri glupi, pa druže napravi ti milione pa budi glup koliko hoćeš
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (TopTop, 4. jun 2020 09:00)

    zaradjuju milione zbog takvih kao sto si ti
    (ccc, 4. jun 2020 10:28)

    # Link komentara

  99. Bice mesta u Texasu ne brini Katai ...:).
    (Texas, 4. jun 2020 10:25)

    # Link komentara

  100. Pa sta je lose rekla!? Kao protestuju a jedva docekali neku bunu da kradu, pale ,razbijaju. Nikakav protest nece vratiti jadnog covjeka ali ovo veze nema vise sa njim.
    (CeLaVsAmPaStA#8#24, 4. jun 2020 10:21)

    # Link komentara

  101. Da narocito Bezos nije imao skup razvod...
    (Slobodan, 4. jun 2020 10:00)
    Njegova zena i on su suvlasnici firme od starta. I ona je tu investirala svoj novac iz imucnije je porodice od njega i ideje. Nije on njoj nista DAO nego su podelili imovinu. I on je sam rekao da ona zasluzuje da dobije i mnogo vise. Naravno i bolje da ode novac njoj i njegovoj deci koja su sa njom, nego ovoj sad matoroj sponzorusi koja trosi nemilice i njenoj deci koja su njemu nista.
    Prekinite Srbi vise da branite tudje milijarde kada se oni sami ne brane, mislite vi na svoju kinticu.
    (Stipse, 4. jun 2020 10:20)

    # Link komentara

  102. Sta je ovo, demokratija ? Koliko filmova se snimilo o apsurdu 1948 . i informbirou kada su se cele porodice kod nas morale ogradjivati i cak odricati od informbirovaca da bi sacuvali posao,egzistenciju, Kusturica dobio Zlatnu palmu, film nominovan za Oskara i sad u Americi 70 godina posle muz mora da se odrice zene da bi zadrzao posao zbog neceg sto je ona izgovorila. Ljudi, pa Amerika kasni za nama 70 godina
    (KOKI, 4. jun 2020 10:19)

    # Link komentara

  103. Dobija otkaz 100% .
    Samo da se ne vrati ovde to..
    (C i n i k, 4. jun 2020 10:14)

    # Link komentara

  104. Sto je najgore, ona lepo kaze ,,Black Nikes matter" aludirajuci na kradju patika. Jeste bezveze komemtar jer deluje rasisticki ali ovi kradu na konto ubijenog coveka i time pravdaju. Uzas, 80% ni ne protestvuje zbog njega.
    (Kibo1, 4. jun 2020 10:13)

    # Link komentara

  105. Naše zene mnogo su vulgarne i nekulturne.
    To covek pocinje da shvata kada upozna zene iz drugih zemalja
    (Leb, 04. jun 2020 08:45)

    A vi ste kao ekspert za kulturu žena iz različitih etničkih grupa?
    Naših žena ima raznih, ove primitivne sponzoruše upadaju u oči ali nikako nisu većina. A ko je upoznai na primer prosečne britanke na odmoru, čak i naše sponzoruše će mu izgledati kao primer kulture i čednosti.
    (only fools and horses, 4. jun 2020 10:08)

    # Link komentara

  106. Rasizam ne potpada pod onim sto podrazumevamo pod "necijim misljenjem". Neki su ovde ocigledno pobrklali loncice. Rasna diskriminacija je krsenje zakona, narusavanje ljudskih prava druge osobe koja je po zakonu jednaka kao i drugi. Rasizam nije, i ne moze ni biti "necije misljenje". Zaboga!
    (Izgubljeni Kompas, 4. jun 2020 10:03)

    # Link komentara

  107. Zena umislila da je to Srbija, tamo takvi ispadi ne prolaze bez posledica.
    (Sava, 4. jun 2020 10:02)

    # Link komentara

  108. Najjači su mi ovi kad napišu fudbaleri glupi, pa druže napravi ti milione pa budi glup koliko hoćeš (TopTop, 04. jun 2020 09:00) Није фудбалер направио милионе тиме што су га менаџери продали као бика. Он је у том случају само роба. Милионе су направили они који су смислили иновативни пословни подухват и његовим комерцијалним пласманом на тржишту остварили профит. Разлика је битна. На пример: Бил Гејтс, Стив Џобс, Џеф Безоз, Џек Ма, Марк Закерберг. Како се Катаи или било који други фудбалер уклапа у ову листу? И ти који су успели да осмисле и створе пословне империје, углавном су умели да одаберу паметне жене, које ће им бити сарадници у послу или макар неће наносити штету. Нису женили старлете које им само наносе штету.
    (Pantagruel, 04. jun 2020 09:19)
    Da narocito Bezos nije imao skup razvod...
    (Slobodan, 4. jun 2020 10:00)

    # Link komentara

  109. Ovo me podseca na 2008. godinu i protest protiv proglašenja kosovske nezavisnosti. Tada je nas pola miliona izaslo na ulice. I dok je većina mirno protestvovala i kasnije isla na moleban ispred Hrama Svetog Save, par stotina poremećenih jadnika je iskoristilo situaciju da pljačka i pali. Posle su levi mediji to koristili da bace ljagu na ceo protest, a slike su obisle ceo svet. Ubeđen sam da se ista situacija sada dešava i u Americi samo sto sada desni mediji spinuju i od izdvojenih slučajeva prave veću priču od onoga zbog čega se ti ljudi u stvari i bune. Moja podrška ide protestantima jer je to jedini način da se nešto promeni. Sigurno neće crne slike na instagramu ničemu doprineti.
    (b., 4. jun 2020 09:59)

    # Link komentara

  110. Verbalni delikt u demokratskoj zemlji prvog sveta? LOL
    (nm, 4. jun 2020 09:59)

    # Link komentara

  111. Sa se razumemo, ne branim je... Ali ovi komentari nisu bili protiv crnaca direktno nego protiv demonstranta generalno... Medju kojima ima i belaca... Jedino za šta je kriva je za nepromisljenost
    (konj, 4. jun 2020 09:59)

    # Link komentara

  112. I treba!
    (Qqq, 4. jun 2020 09:59)

    # Link komentara

  113. svi se kao grozite na njene ispade a kad bi vam bio prvi komsija Rom sa 5toro dece koji brcka po kantama, onda bi bili veci rasisti od svih belaca u USA . Tako da bolje da se pokrijemo svi usima .
    (kladzom do bola, 4. jun 2020 09:57)

    # Link komentara

  114. OKlop@ свет у Србији тако гледа на те протесте! Да смо били паметни да смо наставили тако да протестујујемо можда би више људи у свету сазнали за неправду која је начињена над Србима 90их.
    Овако сви мисле да смо ратни злочинци и геноцидан народ! Сви знамо зашто нас запад не воли, због веза са Русијом.
    Али такође можда 1 од 100 на западу зна за наше територијалне проблеме!
    Ми Срби смо сами криви за то, зато што не протестујемо!
    (прле, 4. jun 2020 09:56)

    # Link komentara

  115. Dobrodošo nazad u Zvezdu, Tea hvala ti
    (Djulameshter, 4. jun 2020 09:54)

    # Link komentara

  116. Sreca za nas normalne muskarce sto vecinu ovih devojaka bez mozga i sa izrazenim sponzorskim instinktom ozene fudbaleri pa je manje opasnosti za nas obicne da nas ta bruka zadesi...
    (Bane, 4. jun 2020 09:03)
    E hvala bogu da se nadje bar jedan muskarac na ovim stranama koji ne ocajava sto ga ovakve spodobe necei
    (Lepo, 4. jun 2020 09:52)

    # Link komentara

  117. Dobije li otkaz, a ne podnese zahtev za razvod, to će ga žigosati u svetu fudbala kao da je istetovirao KKK na čelu. A ovaj što predlaže “da se fudbaleri žene obrazovanim ženama” bi trebalo da shvati da one koje su obrazovane ne traze muškarce sa završenim velikim odmorom od školskog obrazovanja.
    (xXx, 4. jun 2020 09:52)

    # Link komentara

  118. Ja stvarno ne razumem nase ljude. Toliko smo uporni da nas svet vidi kao rasiste, ubice, lose momke. Cak i kad uopste nema veze sa nama neko od nasih mora da se umesa i da kaze pogresnu stvar. Ako nemate nista pameto da kazete, jednostavno cutite.
    (M, 4. jun 2020 09:50)

    # Link komentara

  119. Kako žena može da te uzdigne još više može da te sroza...
    (Igra bez granica, 4. jun 2020 09:46)

    # Link komentara

  120. Zena ga ukanalila. Iako je imala pravo za obijanje sportskih radnji i paljenje hramova. Sta misli da postize neko ko protestuje za svoja prava paljenjem i rusenjem verskih objekata i ugrozavanjem necijih zivota samo zato sto je hriscanin? Nista bolji nije od ovog rasiste policajca koji je i izazvao ovah haos?
    (ko-ometator, 4. jun 2020 09:44)

    # Link komentara

  121. @shile... Vrlo ste u pravi... Ali u L.A.-u (Bastionu J.B.-ovih Demokrata), treba sto vise skandala pred izbore... Koliko god (Ako je) u pravu , nacin "Izrazavanja" I Timing su sve samo ne bili dobri...
    (g.m., 4. jun 2020 09:43)

    # Link komentara

  122. Zena ne ma mozga a plus alapaca. Kombinacija ne daj boze.
    (Zoran, 4. jun 2020 09:42)

    # Link komentara

  123. Eto mu prilike da podnese zahtev za razvod braka u L.A. i da ona njemu placa alimentaciju. Ako markentiski pokrije citavu pricu može da pojača ugovor i šlag na torti bi bio da nastave da zive zajedno pa da se ponovo vencaju kada promeni klub. Pohlepa je u USA način života a ne greh tako da nema potrebe da se pravdaju naokolo.
    (Leti vreme, 4. jun 2020 09:41)

    # Link komentara

  124. kakva vulgarnost
    (gice, 4. jun 2020 09:40)

    # Link komentara

  125. nije napisala nista rasisticko.
    (Progamer, 4. jun 2020 09:40)

    # Link komentara

  126. Rečnik joj nije za primer ali je u pravu.Dakle, kada čovek crne puti prebije ili ubije čoveka bele puti to nema veze sa rasizmom, to su privatne stvari ali kada čovek bele puti prebije ili ubije čoveka crne puti to je automatski rasizam. Sve ovo je nekima poslužilo da pljačkaju, ruše, pale, napadaju i takvo ponašanje niko ne treba da odobrava. Zna se koji policajci su hapsili čoveka koji je prilikom hapšenja preminuo, zna se šta su radili a šta nisu uradili i za to će odgovarati. Možda bi isto postupili i da su hapsili belca, svakakvih ima u policijama širom sveta i to je činjenica. Ali sve je to politika. Kao i što je politika da u NBA uglavnom igraju crnci. Belci valjda ne umeju da skaču.Ako su belci rasisti i crnci su to isto prema ostalim rasama koliko god se o tome ćutalo. Pogotovo u današnje vreme.
    (Dragana, 4. jun 2020 09:40)

    # Link komentara

  127. Ovi što tapšu Teu po ramenu jer je osudila paljbu i krađu, verovatno su zaboravili šta se pre nekoliko godina dešavalo u Beogradu za vreme molebana za Kosovo. Da se razumemo, krađa i paljba su za svaku osudu i Amerika je trula, ali što mi najbolje znamo tuđe probleme, to je neverovatno.
    (radojka, 4. jun 2020 09:39)

    # Link komentara

  128. sad kad ga oteraju iz LA-a, bice da je iz rasistickih razloga jel je srbin! #serbianlifematters
    (meph isto, 4. jun 2020 09:37)

    # Link komentara

  129. @m.m.
    Kakve baljezgarije. Da isto ovo objavi bilo gde u EU, opet bi bio pred otkazom, samo sto bi u pitanju bila veca kinta. Mozda bi mu jedino u Srbiji proslo.
    (drvobradi, 4. jun 2020 09:37)

    # Link komentara

  130. Terzo magijo reaguj! Znaš šta ti je činiti!
    (Jovo Prncok, 4. jun 2020 09:35)

    # Link komentara

  131. Nije mi jasno zašto se uopšte oglašavala oko stvari koje je ne dotiču. To je problem Amerike koji traje već vekovima, uživaj ženo u milionima i ćuti.
    (Bgd, 4. jun 2020 09:34)

    # Link komentara

  132. Ladno je bacio zenu pod tockove medija i odrekao je se. Sramota. Nula od muskarca.
    (maxx, 04. jun 2020 08:48)

    Ja bi je mršno da je nikada više ne vidim, ni stvari joj ne bi dao da pokupi. Čuj ona će izigravati pametnicu po instagramima, samo me zanimaju ti nepoznati ljudi što tako pišu jel stvarno misle da su nekome zanimljivi, da se neko divi njihovim mislima i citatima, užas!
    (kusavi, 4. jun 2020 09:33)

    # Link komentara

  133. Kkasilan primer, dvostrukih standarda, svetskih liberala, nazovi boraca za ljudska prava. Ovde bi istina, mogla da bude problematična izjava black Nike matter. Ali ako se uporedi sa izjavom košarkaša od pre neki dan razbio sam belog kučnunig sina, koju praktično niko nije osudio se upravo vide dvostruki standardi. Sve je još izraženije u otkazu komentatoru Sakramento Kingsa koji je na pitanje da li se slaže da su životi Afroamerikanaca bitni, odgovorio da su svi životi bitni. Isto sam apsolutno siguran da je policajac postupao sa nekim belcem kao sa Flojdom niko se verovatno ne bi ni okrenuo. Dalje lično nemam baš nekakve preterane empatije prema stradanju kriminalaca bilo koje boje kože, posebno onih od ranije poznatih policiji, sa debelim dosijeom, skoro pa bez obzira na stepen policijske brutalnosti. Naravno da ne mogu da podržim konkretno postupanje policajca u slučaju koji je doveo do cele hakabuke, i da on treba da odgovara, ali sa druge strane ne bih baš ni izlazio na neke proteste zbog pomenutog događaja. Za kraj, iako je sasvim jasno, da ove što pale, pljačkaju i razbijaju, apsolutno ne interesuje nečija prava već to rade bilo iz besa jer su nezadovoljni sopstvenim životom bilo zbog koristi, ako to neko izjavi biće razapet u medijima.
    (Vladan R, 4. jun 2020 09:33)

    # Link komentara

  134. Неке ствари човек треба да задржи за себе. А не да их јавно шири по нету поготово услед ове хистерије о "потлаченим" црнцима.
    (маркеђани, 4. jun 2020 09:33)

    # Link komentara

  135. Tipično ko protest Kosovo za patike, tamo 2008.

    Jedan deo je palio ambasadu, džamiju... a drugi deo pljačkao centar grada. Sledećih par dana su gorele pekare, poslastičarnice pa čak i picerije kada je Italija priznala Kosovo.

    Umesto da se prikažemo svetu kao normalna zemlja ispali smo kao totalni talibani iz srednjeg veka gde bi se iz 30 sekundi snimka videlo opravdanje za nezavisnost Kosova.

    Zbog male grupe ljudi, ceo protest je izgubio smisao i bačena je ljaga na njegov cilj. Tako je sada i u Americi. Mada sam siguran da ljudi koji pljačkaju, bi pljačkali u svakom slučaju... Ali sada imaju izgovor.
    (OKlop, 4. jun 2020 09:31)

    # Link komentara

  136. Nastrada čovjek ni kriv ni dužan,biće žigosan gdje god bio tamo.I to zbog "filozofa tviterašice na tuđoj grbači".A,što je najgore,takve su najtiše kad je njihov bankovni račun u pitanju.
    (tugoooo, 4. jun 2020 09:29)

    # Link komentara

  137. Sporan je recnik I prva slika,za druge dve je potpuno u pravu,mada ako se Ameri smatraju najdemokratskijom drzavom na svetu,onda ne vidim problem kad neko iznese svoje misljenje.Ako nemas pravo da izneses svoje misljenje,to nije ni sloboda niti je zemlja gde demokratija vlada.
    (kralj, 4. jun 2020 09:28)

    # Link komentara

  138. "Najjači su mi ovi kad napišu fudbaleri glupi, pa druže napravi ti milione pa budi glup koliko hoćeš
    (TopTop, 04. jun 2020 09:00)"

    Samo glupi ljudi misle da je novac merilo uspeha.
    (nick, 4. jun 2020 09:28)

    # Link komentara

  139. Terziću kupuj kartu za Los Andjeles!
    (poznavalac ©®, 4. jun 2020 09:27)

    # Link komentara

  140. U svakom iole demokratskom društvu sloboda govora je jedna od osnovnih ljudskih prava...e sad, to što se nekom saviđa šta neko izgovori , a nekom ne, to je već druga stvar. Mnogo je glupo da zbog druge osobe ( u ovom slučaju žene) čovek nagrabusi. Smatram da Katai ništa nije kriv, a oni "domaćini" koji me budu napali u smislu da je trebalo da ućutka ženu ili šta već, neka se zapitaju da li su normalni...da stvar bude još gora moje pravo je da imam svoje mišljenje i ja stajem apsolutno na njenu stranu...potpuno je nebitno što ću da pokupoim masu minusa, toj e moje mišljenje i na to imam pravo !
    (Nikola, 4. jun 2020 09:27)

    # Link komentara

  141. (Balls of Steel, 04. jun 2020 09:08)

    Nije problem imati mišljenje i iskazati ga, ali je pitanje na čemu se zasniva tvoje mišljenje. Samo cu ti reci par podataka o sistemskom rasizmu u SAD. Nakon što je ropstvo ukinuto, belci su uradili sve što su mogli da sistemski održe crnce u podredjenom položaju i siromaštvu i to traje i danas. Šta ti misliš, da su belci samo presekli i u jednom trenutku rekli "ej od sada smo svi ravnopravni"? 80ih je razlika u očekivanoj dužini životnog veka izmedju crnaca i belaca bila oko 20 godina manje, danas je 10-15 zavisno od grada (zbog siromaštva, bolesti uzrokovane siromaštvom itd.). Dalje, škole u SAD se finansiraju lokalno od poreza na imovinu. Škole u crnackim kvartovima dobijaju mnogo manje love jer je manja vrednost loših i siromašnih kuća gde crnci žive. Posledica je loš kvalitet obrazovanja i nemogucnost upisa boljih fakulteta, i nemogucnost dobijanja bolje plaćenih poslova. Na svakih 100 dolara koje imaju belci, dolaze 5 dolara koje imaju crnci u smislu ukupne raspodele bogatstva. Guglaj šta znači red lining, administrativna praksa koju su izmislili belci za određivanje koji kvartovi ce biti pogodni za investicije i razvoj. Kad sve to uzmeš u obzir, e onda imaj mišljenje i vidi da li ces se brinuti za par butika koje drže kompanije poput najkija i targeta i koje svakako naplate osiguranje za svaki razbijeni izlog. Neka ustane sirotinja, što se mene tice, sve neka pokradu. Ne brinem se ja za multinacionalne kompanije i njihove prodavnice, neće im biti ništa
    (SrbinuEngleskoj, 4. jun 2020 09:26)

    # Link komentara

  142. Iran čeka porodicu Katai
    (Neupućeni, 4. jun 2020 09:24)

    # Link komentara

  143. Ono kad si fudbaler i inteligentniji si od sopstvene zene. Pokusavam samo da zamislim taj njihov razgovor, i koliko je covek morao da se kontrolise da ne pobaca stvari po kuci.
    (Sabre, 4. jun 2020 09:22)

    # Link komentara

  144. Nagradno pitanje: ko je gluplji - fudbaleri ili njihove zene starlete?
    (Balent Vaskonijan, 4. jun 2020 09:22)

    # Link komentara

  145. sad ce da krene sa suzama, kako prezire nasilje pa je zato tako burno reagovala,Hriscanka koja je osetljiva na crkve, kako ima puno prijateljica koje su crnkinje, nije tako mislila, ona je dobra osoba, bla bla.... Katai je dao super izjavu ali cisto sumnjam da ce uspeti da se izvuce iz goMana, zestoko ga ukanalila.
    (aca, 4. jun 2020 09:22)

    # Link komentara

  146. Ovo je ono što kažu "da ti pukne crna pogibija".

    Katai brate moj, ostao ili ne ostao u LA, ćeraj to iz kuće!
    (Svarožić, 4. jun 2020 09:21)

    # Link komentara

  147. Naše zene mnogo su vulgarne i nekulturne.
    To covek pocinje da shvata kada upozna zene iz drugih zemalja
    (Leb)
    A muškarci su kao OK?
    (Iznogoud, 4. jun 2020 09:19)

    # Link komentara

  148. Najjači su mi ovi kad napišu fudbaleri glupi, pa druže napravi ti milione pa budi glup koliko hoćeš (TopTop, 04. jun 2020 09:00) Није фудбалер направио милионе тиме што су га менаџери продали као бика. Он је у том случају само роба. Милионе су направили они који су смислили иновативни пословни подухват и његовим комерцијалним пласманом на тржишту остварили профит. Разлика је битна. На пример: Бил Гејтс, Стив Џобс, Џеф Безоз, Џек Ма, Марк Закерберг. Како се Катаи или било који други фудбалер уклапа у ову листу? И ти који су успели да осмисле и створе пословне империје, углавном су умели да одаберу паметне жене, које ће им бити сарадници у послу или макар неће наносити штету. Нису женили старлете које им само наносе штету.
    (Pantagruel, 4. jun 2020 09:19)

    # Link komentara

  149. Vise puta dokazano da su fudbaleri, a narocito njihove bolje polovine, leglo inteligencije.
    (Alpinista, 4. jun 2020 09:18)

    # Link komentara

  150. Doticnoj kultura i obrazovanje ne manjka ......zena fudbalera sta reci .
    (no name, 4. jun 2020 09:18)

    # Link komentara

  151. Citajuci komentare na mrezama povodom desavanja u SAD dolazi se do zakljucka da je bar polovina nas Srba bez osecanja humanosti i empatije prema zrtvama rasizma.
    (MiSmoGona, 4. jun 2020 09:17)

    # Link komentara

  152. On će dobiti otkaz zbog rasističke žene a građani Srbije će biti izbačeni iz civilizovanog sveta (do daljnjeg) zbog rasistickih stavova ljudi kao sto su ovi koji većinom podržavaju njene izjave
    (NS, 4. jun 2020 09:16)

    # Link komentara

  153. Sve je izjavila isto što i ja juče kad sam video taj snimak pljačkanja prodavnice i da u toj pljački nema nijednog belca već isključivo gomila crnaca. Podsetilo me na onaj miting koji je kasnije dobio naziv "Patike za Kosovo".
    (Djordje NS, 4. jun 2020 09:14)

    # Link komentara

  154. На крају, куд се деде лична одговорност? Да добије отказ због нечега што је говорио неко други и од чега се, уосталом, оградио? Ако би његова жена убила човека, морао би и он да робија?
    (Јабучило, 4. jun 2020 09:12)

    # Link komentara

  155. I treba
    (vcfest, 4. jun 2020 09:12)

    # Link komentara

  156. Zvace ga Grof kod njega da igra, ipak je on najbolji igrac posle Piksija i Deja. :)))))
    (Nikola MNE, 4. jun 2020 09:09)

    # Link komentara

  157. osuđujem bilo kakvu vrstu diskriminacije, uostalom i prema crncima. Ali ovo sve ide predaleko. Čovek je doveden u poziciju da mora da ima identično mišljenje kao demonstranti, bez obzira, što su činjenice, dosta njih sad koristi situaciju za pljačku radnji, ali tu se ćuti. Pitam se da li je to demokratija, ako me prisile da imam isto mišljenje kao i drugi? Pa makar bilo i pogrešno. Rasizam, ne, ali drugo mišljenje, da!
    (Balls of Steel, 4. jun 2020 09:08)

    # Link komentara

  158. Procitah da deca inteligenciju nasledjuju od majke...Brinem za porodicu Katai.
    (MIKE, 4. jun 2020 09:06)

    # Link komentara

  159. Kakav recnik, kakva kultura. Gospodjo, vratite se da cuvate ovce, nije civilizacija za vas
    (Stojko, 4. jun 2020 09:05)

    # Link komentara

  160. Social Media Karma ....
    (Tramuntana, 4. jun 2020 09:04)

    # Link komentara

  161. Sreca za nas normalne muskarce sto vecinu ovih devojaka bez mozga i sa izrazenim sponzorskim instinktom ozene fudbaleri pa je manje opasnosti za nas obicne da nas ta bruka zadesi...
    (Bane, 4. jun 2020 09:03)

    # Link komentara

  162. Nikakvo iznenadjenje za doticnu, s obzirom da se radi o izuzetno umisljenoj, prepotentnoj i nadobudnoj osobi.Nadam se da ce ovog puta nauciti da posle preuzete radnje dolazi i posledica i to na najbolniji moguci nacin za nju, udaranjem po dzepu.
    (Ivan, 4. jun 2020 09:01)

    # Link komentara

  163. Dabome.
    (Komsija, 4. jun 2020 09:00)

    # Link komentara

  164. Najjači su mi ovi kad napišu fudbaleri glupi, pa druže napravi ti milione pa budi glup koliko hoćeš
    (TopTop, 4. jun 2020 09:00)

    # Link komentara

  165. Hocu i ja takvu zenu. Koja ima mozak i koristi ga, rezonuje. A ovaj baksuz se izvinjava i dezavuise sopstvenu zenu u javnosti, kao da ne moze da pronadje angazman u Evropi.
    (Zena 100% u pravu, 4. jun 2020 09:00)

    # Link komentara

  166. glupost.on da ispasta zbog tupave zene.bice da hoce da ga se rese.mads,dobice ih na sudu ne mogu mu nista.
    (daca, 4. jun 2020 08:59)

    # Link komentara

  167. Svi mi znamo kakvu poentu je zena htela da prenese, a to je: Ovo nisu demonstranti, vec vandali. Nije lepo pljackati prodavnice i koristiti rasizam kao izgovor.

    Nazalost, njen fond reci i malogradjanski mentalitet joj omogucavaju izrazavanje samo prostim recima i uvredama, a to je ono sto im bode oci u Americi.
    (pikard, 4. jun 2020 08:59)

    # Link komentara

  168. PRAVDA ZA TEU!
    (agnostik, 4. jun 2020 08:58)

    # Link komentara

  169. Recnik joj je katastrofalan, ali je za dobar broj stvari u pravu. Kakvi su to protesti gde se pljackaju prodavnice i pale crkve? St ose rasizma tice stoji da je najgori zapadnjacki rasizam belaca perma crncima. Cinjenica je da su od crnaca pravili robove, ali rasizam danas postoji i sa druge strane. Bio je snimak pre neki dan, NBA kosarkas crnac bije belca koji mu je ostetio automobil. Tacnije sutira ga posto ga je oborio na zemlju. U izjavi posle tog incidenta on ne kaze taj "covek" mi je ostetio automobil vec kaze "white boy".
    (teorija zavere, 4. jun 2020 08:55)

    # Link komentara

  170. Ne razumem sta ima lose u tome sto je ona napisala? Nema vise demokratije ni u " demokratskim" zemljama.
    (gde lako matori, 4. jun 2020 08:54)

    # Link komentara

  171. Da pojasnim: Mi kao Srbi ovde ne vidimo rasizam, jer ne smatramo da postoji neki sistemski rasizam prema crncima. U Americi i u akademskim krugovima ipak drugacije od nas definisu rasizam. Za njih je cak i izjava „all lives matter“ rasisticka je navodno skrece pogled sa cinjenice da su crnci najvece zrtve rasizma u drzavi. Tako da je cista cinjenica da trazi da se pobiju demonstranti i da su Crne Nike bitne (aludirajuci na slogan Crni zivoti su bitni) za njih rasisticka.
    Bolje bi joj bilo da je cutala.
    (D10S, 4. jun 2020 08:54)

    # Link komentara

  172. Zena 100% u pravu. Kradu i pale a kriju se iza ubistva jednog coveka. Zbog njih ce njegova smrt biti uzaludna.
    (boki, 4. jun 2020 08:53)

    # Link komentara

  173. Kam tu red star bro!
    (milan, 4. jun 2020 08:51)

    # Link komentara

  174. Odlicno. Dodji u Zvezdu
    (pedja Dorcolac, 4. jun 2020 08:51)

    # Link komentara

  175. Zena je u pravu sve sto je rekla. Osudila je divljacko prebijanje bele starice od strane tri crnca kao i paljenje crkve. Ne mogu da verujem koje ludilo a i neki ovde to propagiraju.
    (Boze, 4. jun 2020 08:50)

    # Link komentara

  176. Prema kontekstu deluje mi da je više mislila na činjenicu da su demonstracije preuzele grupe kojima nije cilj odbrana prava crnaca. Mada, nije našla dobar trenutak za to. U mutnoj vodi treba ćutati.
    (Malkom, 4. jun 2020 08:50)

    # Link komentara

  177. Не видим ништа лоше у ономе што је рекла, реалност лицемери једни !!!
    (Србин, 04. jun 2020 08:33)

    Klasično razmišljanje novokomponovanog Srbina-patriJote. Promeni potpis da ne pomisle ljudi da smo svi takvi. Pravi Srbin nije rasista.
    (absolutezero, 4. jun 2020 08:49)

    # Link komentara

  178. Ma platio je Terza da dobije Katai otkaz kako bi bez obeštećenja došao u Zvezdu.
    (Leonida, 4. jun 2020 08:49)

    # Link komentara

  179. Kad te zena trasira u orbitu bez da te iskonsultuje :)
    (Chavez, 4. jun 2020 08:48)

    # Link komentara

  180. Ladno je bacio zenu pod tockove medija i odrekao je se. Sramota. Nula od muskarca.
    (maxx, 4. jun 2020 08:48)

    # Link komentara

  181. to je ona prepodobna hriscanka i mnooogo dobra zena sto nije samo,da je dobra nego je i mnooogoo pametna.
    zena fudbalera.
    (mendel, 4. jun 2020 08:47)

    # Link komentara

  182. Trebao bi odmah da trazi razvod od nje . Odmah ! I da joj naplati stetu ucinjenu njegovom imidzu , a verovatno i njegovoj buducnosti u sportu .
    (deset s lukom, 4. jun 2020 08:46)

    # Link komentara

  183. U sustini u pravu je njen komentar u vezi vandalizma. Mnogi ljudi zloupotrebljavaju ove proteste da bi krali, sto nema nikakve veze sa ubistvom Flojda. To samo pokazuje da nije sve tako crno belo (no pun intended).
    (Ketsuno Ana, 4. jun 2020 08:46)

    # Link komentara

  184. Rasture ti bratsvo i jedinstvo naroda i narodnosti. Nauce te da mrzis. A kad dopres u srz njihove mrznje oni bi da te vrate na ubijeno bratstvo i jedinstvo.
    To politicki korektno mi ide na zivce
    (021, 4. jun 2020 08:46)

    # Link komentara

  185. A ovaj radikalan stav o crncima u SAD deli ogromna vecina onih koji nisu crnci. I to nije zbog boje koze vec stila zivljenja. Niko normalan nema nista protiv crne boje, pa zene ne izlaze iz solarijuma ali nekako odredjeni stilovi ponasanja se vezuju za njih. A onda dodje jedna Balkanska zenska bukva, iz sela otisla u L.A. gde su smeskanjem iz svoje kurtoazije i kulture posmatrali njeno splavarsko ponasanje pa joj to dalo za pravo da pomisli i da je pametna. Mislim da ce imti "razgovor" sa muzom.
    (Slobodan, 4. jun 2020 08:45)

    # Link komentara

  186. @Šta njoj treba da se mesa u Los Anđelesu je uziva a nije dupetom mrdnula da dotle dodje.Cuti bre i uzivaj.
    (Aleksandar, 04. jun 2020 08:36)



    Hoće kuci..
    A a ovo je idealna prilika..
    (djuro, 4. jun 2020 08:45)

    # Link komentara

  187. Naše zene mnogo su vulgarne i nekulturne.
    To covek pocinje da shvata kada upozna zene iz drugih zemalja
    (Leb, 4. jun 2020 08:45)

    # Link komentara

  188. Da nije stavila u postove ovo "black" i "stoka" sve ostalo bi bila upravu.
    (Dubioza, 4. jun 2020 08:45)

    # Link komentara

  189. Ma dajte bre ljudi...Manite se vise te politicke korektnosti, sacuvajte glavu. Dosla rulja da pljacka i kao ne treba da ih nazivamo pogrdnim imenima jer toboze protestuju za nekakva prava. Ovo je zesce orkestrirana farsa i laz! Neka je rekla sve sto je rekla, ne mislim isto, ali sam blizi njoj nego vama politicki korektnima.
    (prele, 4. jun 2020 08:45)

    # Link komentara

  190. Zena fudbalera kao zanimanje. E moj Katai sta ces sam si biro.
    (Vlasta Skokoglavac iz Kozjaka, 4. jun 2020 08:44)

    # Link komentara

  191. Ozenio kamenjarku i sad mu je pukla crna pogibija.
    (Miroljub petrovic, 4. jun 2020 08:42)

    # Link komentara

  192. dal ove žene fudbalera znaju išta da rade osim da se slikaju polu gole i puće usne?
    (tegi debela striptizeta i novica trtoguz, 4. jun 2020 08:42)

    # Link komentara

  193. Mi Srbi uopste nismo rasisti...ma jok...ni nacionalisti...mi smo cvećke
    (Nikad napred, 4. jun 2020 08:42)

    # Link komentara

  194. Žena fudbalera...šta reći.
    (Dr.Wes, 4. jun 2020 08:41)

    # Link komentara

  195. Pa upravu je Tea.. Sta je problem.. Zar ne kradu i pale? Sto su vise politically correct u USA to su u vecem kanalu.. Nazovi stvari pravim imenom. Pale crkvu
    (banbadava, 4. jun 2020 08:41)

    # Link komentara

  196. Sad kad je vrate u malu Mostanicu pa moze da komentarise do mile volje...
    (alex, 4. jun 2020 08:39)

    # Link komentara

  197. Kakva li je ovo domaćica sa ovakvim vokabularom. Sramota ga rodjene žene, jadničak.
    (MarS, 4. jun 2020 08:39)

    # Link komentara

  198. Klasican rasizam Kataija
    (Hodeks,svojim primitivizmom brukam Srbiju, 4. jun 2020 08:38)

    # Link komentara

  199. Katai nije nista kriv, zena ga uvalila u problem. Mislim da je korektno napisao izvinjenje, taman tako da ipak i ne pljune zeni u lice i pored brljotine. A gospodju bih samo priupitao da li bi tako komentarisala da je ne daj boze na takav nacin ubijen neko koga ona voli.
    (Covek po imenu Uve, 4. jun 2020 08:38)

    # Link komentara

  200. ahahah šou familijoo! ova nije ni za stado neko,a kamo li za ameriku i los andjeles..
    (AlenBor2, 4. jun 2020 08:37)

    # Link komentara

  201. ona carica on splacina
    (dulelfc, 4. jun 2020 08:37)

    # Link komentara

  202. Ne znam, ja nekako ne vidim ništa loše u tome što kradu patike, televizore i slično. Treba malo udariti na kapitalistički svet.
    (is, 4. jun 2020 08:36)

    # Link komentara

  203. проста је чињеница да је ово писала његова жена. то нам говори да је потпуно слободна и да се не консултује са мужем. лудило би било да муж иде на суд за прекршај своје жене, не видим како је ово другачије. све се на крају своди на имиџ и маркетинг. правда и истина изгледа немају значај.
    (мики, 4. jun 2020 08:36)

    # Link komentara

  204. Realno
    (Kako stado slabo pamti, 4. jun 2020 08:36)

    # Link komentara

  205. Šta njoj treba da se mesa u Los Anđelesu je uziva a nije dupetom mrdnula da dotle dodje.Cuti bre i uzivaj.
    (Aleksandar, 4. jun 2020 08:36)

    # Link komentara

  206. Sve u pravu žena. A ti, Katai, navuci pantalone i zauzmi se za porodicu, a ne da se izvinjavaš okolo i javno osuđuješ suprugu. A da... multimilionska plata...
    (Rajan O'Rajli, 4. jun 2020 08:36)

    # Link komentara

  207. Šta reći... Očigledno ne shvata da je tamo samo gost, sve i da nije, rečnik je više nego tragičan, a o razmišljanju tek ne treba trošiti reči. Tužno.
    (nowave7, 4. jun 2020 08:35)

    # Link komentara

  208. Jedino gluplje od fudbalera jesu zene fudbalera.
    (Draza_Olmajti, 4. jun 2020 08:35)

    # Link komentara

  209. Nešto nisam očekivao da će Katai oženiti neku pametniju. Očekivan splet događaja...
    (Ćomi iz Bačke, 4. jun 2020 08:35)

    # Link komentara

  210. Terzo , magijooo !!!
    (Dača, 4. jun 2020 08:34)

    # Link komentara

  211. Sta glupaca moze da ti uradi, niko ne moze. Medjutim, drago mi je kada fudbaleri ispastaju zbog zena i devojaka. Mozda ce konacno shvatiti da ne treba da jure starlete (k***e) nego prave zene, pametne, lepe, kulturne i vaspitane. Jer je trenutni sistem skroz poremecen.
    (Nemanja, 4. jun 2020 08:33)

    # Link komentara

  212. Kad ti se zena u**re u zivot
    (Sloki, 4. jun 2020 08:33)

    # Link komentara

  213. Treba da se vrati u Evropu. Nije Amerika više zemlja slobode, već je zemlja u kojoj te otpuštaju zbog stava i mišljenja, i to ne tvog nego ženinog, koji ne pozivaju na mržnju, već samo odudaraju od proklamovanog većinskog stava i mišljenja. Jesu Rusija i Kina još puno gore od Amerike u ovom smislu, ali imaju jednu prednost - nisu licemerne. Putin i brat Ši bar ne tvrde da su bastioni slobode mišljenja i izražavanja, i nisu kao Amerikanci ubeđeni da su najslobodnija zemlja, u šta teraju i druge da veruju. A slobode u Americi već decenijama nema. Pokušaj tamošnjih ljudi da izaberu predsednika mimo establišmenta ima suviše protivnika, Tramp možda nije najbolji kandidat za to ali ne bi imao šanse ni da je najbolji od količine opstrukcija koje bi imao svaki kandidat koji nije deo hora koji peva jednu istu pesmu. Zato navijam za Trampa svim srcem, ali nisam siguran da ima šanse.
    (m.m., 4. jun 2020 08:33)

    # Link komentara

  214. Не видим ништа лоше у ономе што је рекла, реалност лицемери једни !!!
    (Србин, 4. jun 2020 08:33)

    # Link komentara

  215. Šta klub i on imaju sa izjavama njegove žene? Svako ima pravo na svoje mišljenje, valjda je to njihova demokratija?
    (shile, 4. jun 2020 08:33)

    # Link komentara

  216. Promocija Srbije u svetu se nastavlja.
    (LA, 4. jun 2020 08:32)

    # Link komentara

  217. Možda sam ja lud ali stvarno ovde ne vidim rasisticke uvrede? Drzi se el magico ako nista vrati se u Zvezdu?!
    (vladanko, 4. jun 2020 08:32)

    # Link komentara

  218. Jel ovo ona grand pjevacica?
    (BigOne, 4. jun 2020 08:31)

    # Link komentara

  219. upravo mu zena zavrsila transfer u Kinu.
    (aca, 4. jun 2020 08:31)

    # Link komentara

  220. i sta je pogresno rekla? ovi sto pljackaju su obicna go**a, lopovi i narkomani, cast izuzetcima.
    (salerno, 4. jun 2020 08:31)

    # Link komentara

  221. Da li je moguce da ovoliko nema mozga????
    (ilija, 4. jun 2020 08:31)

    # Link komentara

  222. Nije LA za nju. Eventualno beton hala i leti možda Bečići
    (veljko, 4. jun 2020 08:30)

    # Link komentara

  223. Izuzev prve slike, sve na mestu.
    (gusan, 4. jun 2020 08:29)

    # Link komentara

  224. Pametnica!
    (Mirek Griba, 4. jun 2020 08:26)

    # Link komentara

  225. Kakva pravoslavna majka.
    (and1, 4. jun 2020 08:26)

    # Link komentara