1. 11 godina je bez pogovora igrao za reprezentaciju i sada je iz porodičnih razloga preskočio jedno prvenstvo. Ako se ne varam, sin mu se i rodio tokom šampionata. Iskreno, ja mislim da se takve stvari kao što je igranje za reprezentaciju ne definišu strogim pravilima, odnosno silom. Stvar principa, razumem. Međutim, ako je nešto princip, koja je potreba da ga formalizuješ. Ako stoje iza toga da čovek nikada više neće igrati neka se ne vade na donesenu odluku.
    (my way, 09. mart 2020 20:29)

    ne znas cijelu pricu....
     (Orbiter, 9. mart 2020 21:49)

    # Link komentara

  2. "...oni koji ne žele da igraju za reprezentaciju izabrali su put bez povratka... To je njegova odluka, a ne naša."

    Коначно и ја да се слажем у нечему са Хрватима.
    (Принципијелно и одлучно, 9. mart 2020 21:49)

    # Link komentara

  3. Bolesno i sa jedne i sa druge strane. Ovaj moli da igra za reprezentaciju kao da mu zivot zavisi od toga, a savez se ponasa kao davalac tog zivota.
    (Ivan, 9. mart 2020 21:25)

    # Link komentara

  4. 11 godina je bez pogovora igrao za reprezentaciju i sada je iz porodičnih razloga preskočio jedno prvenstvo. Ako se ne varam, sin mu se i rodio tokom šampionata. Iskreno, ja mislim da se takve stvari kao što je igranje za reprezentaciju ne definišu strogim pravilima, odnosno silom. Stvar principa, razumem. Međutim, ako je nešto princip, koja je potreba da ga formalizuješ. Ako stoje iza toga da čovek nikada više neće igrati neka se ne vade na donesenu odluku.
    (my way, 9. mart 2020 20:29)

    # Link komentara