1. (veliki strumf, 03. januar 2020 12:48)

    Nekome iz Bulutovog tima, da ga ne imenujem, je majka u Olimpijskom savezu.

    Ako saberes 2+2 dobijas jednacinu da ce njihov tim igrati na OI, iako ima boljih igraca iz Limana i Zemuna.

    Pozdrav.
    (pticaLari, 3. januar 2020 15:32)

    # Link komentara

  2. Da je bio basket deo Olimpiskih igara pre 4 godine kada je ovaj nas tim bio malo mladji vec bi imali zlato.
    (eX, 3. januar 2020 14:37)

    # Link komentara

  3. Biće ovo težak turnir. Za očekivati je da se najveći konkurenti kvalifikuju: SAD i Letonija, pa i Litvanija . Utakmice Novog Sada sa ovim ekipama (Prinston, Riga i Šakiai) su ove godine bile tesne i NS uopšte nije bio dominantan kao prošle. Čak su i na finalnom masteru sezone dobili tesno finale protiv Prinstona, posle tesnih četvrt-finala i polu-finala sa Letoncima i Litvancima, dok su u grupnoj fazi izgubili velikom razlikom od tog istog Prinstona. Uz to, MVP tog turnira je bio Ivošev, koji nastupa za Madjarsku.
    Ta pozicija visokog igrača je ujedno i najveći problem za reprezentativnu postavu. Eksperiment sa Vasićem na SP nije uspeo, i mada možda ima nekog potencijala, bio bi veliki rizik zato što to i ne radi baš dobro protiv visokih/atletskih ekipa - na prvom mestu Amera. Pobeda na EP je ostvarena sa Mijatovićem u timu, ali bih se usudio da kažem da bi njegova sporost u odbrani i nedostatak kondicije bili problem, opet protiv tih atletski jakih Amera (koji takodje umeju da gadjaju spolja). "Small ball" postava je možda i najbolja, ali Stojačić je van stroja i forme. Možda bi moglo da radi sa Kojićem, koji je visok, ima šut, a i dobro se kreće i organizuje. Ipak, i to bi moralo da se uigra.
    Uz tri gore pomenute ekipe mogu da priprete i Slovenci (Piran), koji su doduše generalno u silaznoj formi, a iznenadjenje bi mogli da budu Poljaci (od kojih smo izgubili bronzu na SP), Francuzi i Rusi - ako ih krene.
    Srećno momci!
    (Vuk Samotnjak, 3. januar 2020 13:39)

    # Link komentara

  4. izbacuju vaterpolo sa olimpijskih igara a stavljaju basket u kraju 3na3. Smešno.
    (Trol XXL, 3. januar 2020 13:29)

    # Link komentara

  5. Ne znam kako će se praviti tim. Da li ide kao i svaka reprezentacija, sto znaci da bi bila miks najboljih igrača, odnosno igrača koji se najbolje mogu uklopiti, ili ide Bulutova ekipa. Prva postava te ekipe jeste Bulut, Maestro, Savic i Zdero, ali mislim da se mesto mora naći za Stojacica. Jednostavno, Zdero nije taj kalibar, Stojacic je daleko bolji, a igrao je često sa ekipom. Ako se bude uzimao još neko iz nekog drugog tima, a ima kandidata, onda će verovatno ispasti Savic. Medjutim, nisam siguran koliko je to u ovom sportu pametno. Ipak, su oni ekipa, ne bi tu trebalo previše tumbati.
    (veliki strumf, 3. januar 2020 12:48)

    # Link komentara

  6. pratim ove momke 5 godine i neverovatno je sta su 3x3 basketasi iz Srbije postigli. em sto su pioniri sporta uspeli su da postanu legende i postave neverovatne rekorde. mozda vise medijske paznje zasluzuju kod nas ali Bulut je na svetskom nivou veca zvezda od bilo kog naseg fudbalera.
    (Srdjan, 3. januar 2020 12:30)

    # Link komentara

  7. Svaka cast Bulutu i nasim kosarkasima
    (hater, 3. januar 2020 12:07)

    # Link komentara