Kad bi u fudbalu postojao tajm-aut...

Nešto manje od osam meseci je proteklo od dolaska Sava Miloševića na poziciju šefa stručnog štaba Partizana, ali se čini da je od njegovog predstavljanja prošlo mnogo više, zbog svega što se dogodilo u tom periodu.

Spasoje Veselinović
Pošaljite komentar
  1. Е онда би Партизан био петоструки првак Европе и света. Овако ништа. Само кад би тај тајм-аут увели.
    (Марко, 8. decembar 2019 14:20)

    # Link komentara

  2. Najveći problem Partizanu je taj što mora da igra i sa nekim levim klubovima, koji nisu Mačva, Rad, Javor, Indjija, Metalac i još po neki. Da nije toga on bi bio sigurno drugi.
    (miško, 05. decembar 2019 18:12)

    Najjace od svega sto je i takav Partizan pobedio i totalno nadigrao Zvezdu pre skoro 4 meseca.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 5. decembar 2019 19:15)

    Koga ti lazes? Koga je to partizan nadigrao?Ja koliko se secam Zvezdi je ponisten cist gol, a u drugom niste centar presli pola sata dok sudija nije smisljeno svirao prekid i dao vam da dodjete do daha inace bi lipsali do 70 min. Golove koje ste davali je prica za sebe...suma pogadja nesto sto nikad vise nece da pogodi. A vasa igra hmm.koja igra?
    (Brane, 7. decembar 2019 01:52)

    # Link komentara

  3. Savo nije trener Partizana, pravi trener je Djuricic, on vodi treninge i odredjuje taktiku, ne lazite vise narod...
    (Dzon Deda, 5. decembar 2019 20:19)

    # Link komentara

  4. Najveći problem Partizanu je taj što mora da igra i sa nekim levim klubovima, koji nisu Mačva, Rad, Javor, Indjija, Metalac i još po neki. Da nije toga on bi bio sigurno drugi.
    (miško, 05. decembar 2019 18:12)

    Najjace od svega sto je i takav Partizan pobedio i totalno nadigrao Zvezdu pre skoro 4 meseca.
     (Bodibond, 5. decembar 2019 19:15)

    # Link komentara

  5. Ali postoji poluvreme.
     (Bodibond, 5. decembar 2019 19:14)

    # Link komentara

  6. Partizan bi dočekao proleće u Evropi ali AZ ne zna da gubi.
     (miško, 5. decembar 2019 18:15)

    # Link komentara

  7. Najveći problem Partizanu je taj što mora da igra i sa nekim levim klubovima, koji nisu Mačva, Rad, Javor, Indjija, Metalac i još po neki. Da nije toga on bi bio sigurno drugi.
     (miško, 5. decembar 2019 18:12)

    # Link komentara

  8. Svaka cast za analizu i za zakljucak da Savo mora da ostane u Partizanu na duzi period, ako zelimo rezultate.
    Covek ima tanku klupu a i u prvih 11 ima igraca koji nisu na potrebnom nivou.
    Partizan ima konacno igru. Napadacku, agresivnu, modernu. Nedostaju igraci u svakoj liniji tima, sto zbog rotacije, sto zbog neadekvatnog profila. Nigde u svetu se timovi ne stvaraju za nekoliko meseci vec kroz bar dve sezone.
    Savo je trenutno jedini covek u Partizanu koji mora da se zadrzi po svaku cenu.
    (Gazda Dojkan, 5. decembar 2019 17:25)

    # Link komentara

  9. Niko iz Partizana ne zeli da vidi realno u kakvoj situaciji je njihov klub:

    1. Finansijski problemi – klub ima veliki minus
    2. Uprava – apsolutno nedorasla poslu kojim se bavi
    3. Trener – pocetnik
    4. Navijaci – podeljeni na frakcije
    5. PR – katastrofa

    Svi koji rade u klubu ili su oko njega su ustvari u sukobu jedni sa drugima i sa spoljnim svetom. Ima mnogo primera mogao bi citav esej da se napise o tome.
    Ovakvim razmisljanjem i tekstovima samo se odlaze resavanje stvarnih problema ili se pristupa polovicnim resenjima.
    (Posmatrac sa strane, 5. decembar 2019 15:47)

    # Link komentara

  10. Partizan je postao azil za netalentovane igrače, fudb. penzionere, razmažene zvezde, priučene "stručnjake", kladioničarske kombinatore, skorojeviče bez pedigrea i one alave na pare. Zalutaju i pokoji Natko i Suma ali ih oni prvi očas ponište!
    (Ne talasaj, 05. decembar 2019 14:

    Сума вам је највећа заблуда, циркусант са перфектним осећајем за контролу лопте али и оним што га одваја од високе класе фудбалера, лош преглед игре и "потез више" и то у низу т. ј фудбалер без играчке интелигенције којом би крунисао свој таленат и знање, танких живаца, склон утапању у сивило, без жеље и знања за лидера у екипи!
    Догоди се, наравно, да некад "проради" али то је премало за клуб који има претерано велике и нереалне амбиције као јсдп!
     (Црвена звезда 1913, 5. decembar 2019 15:21)

    # Link komentara

  11. Aj napišite sličan tekst o Milojeviću, baš me zanima šta bi stajalo. Počeo je sezonu mnogo ranije nego Partizan, prodavali mu igrače pa mu ih vraćali a usput im i zamene doveli. Igrao je mnogo jače i važnije utakmice paralelno sa ligom. Već tri godine nema taj luksuz da igra beznačajne mečeve. Možda tek na proleće jer ove godine nema podele bodova a prednost je već pozamašna..

    Savo je došao u trenutku kad je sve bilo izgubljeno i imao je veliki luksuz da do kraja prolećnog dela nema rezultatski pritisak. Tako je i mogao da gura u vatru Pavlovića i klince iz škole.. Ja po ko zna koji put postavljam pitanje kako je moguće da se jedan trener hvali kako ne zna da igra odbranu?! “Mi ne umemo da se branimo!”.. Pa videli smo, to iz kola u kolo dokazuju Voždovac, Napredak, Čuka, AZ.. Gluposti. Jedino što je dobro po Partizan je što će opet imati celo proleće bez pritiska da daje šansu mladima bez ikakvog stresa i uprava će opet da ih proda za dobar novac. Ali ako je to svrha poslovanja Partizana onda super - po Zvezdu.
    (Sivi soko, 5. decembar 2019 14:39)

    # Link komentara

  12. Za sta sluzi Tosic na terenu?
    (Xman, 05. decembar 2019 11:29). Tosic vam služi da daje golove i ima asistencije. Ajde pogledaj koliko je golova u Evropi dao ove godine i koliko je asistencija imao! Samo protiv Moldea gol u Beogradu i asistencija, i u Moldeu asistencija iz kornera za gol Miletica! On vas bukvalno uveo u LE, dao gol u derbiju, asistirao Sumi kod penala protiv AZ.. Ali vi ste grobari nezahvalni, vama sve malo. Pale vas Pantić i pojedini novinari. Juče čitam uprava ceni Sadika na 8 miliona!!! Ono drvo javorovo, koje petlja, petlja, ispetlja i onda promaši zicer. Ni manje ni više nego 8. Ovi iz Rome mora da su glupi ili poludeli... Skroz ste nerealni. Nego ajte sada ba Vesnik da vam Zeljko napuni mozak budalastinama, opravdanjima. A samo treba da pogledate rezultate i tabelu i to će biti dovoljno da se OSVESTITE! Ispred vas nije samo Zvezda koja je nedostižna, već i Vojvodina i Čuka! Sa njima se vi trkajte. Za vas je uteha sto ste pobedili Zvezdu, Vosu... Pa i Mančester igrao nereseno sa Liverpulom ali ima čak 22 boda manje a nije ni polovina sezone! Titule se osvajaju i gube protiv malih timova - Junajted gubio od Bornmuta, Vest Hema, Njukasla. Evo i Siti - izgubio od Volvsa, Noriča i ćao tituli. Prvenstvo traži kontinuitet, a ne par pobeda protiv timova sa kojima se napalite.
    (veliki strumf, 5. decembar 2019 14:24)

    # Link komentara

  13. Partizan je postao azil za netalentovane igrače, fudb. penzionere, razmažene zvezde, priučene "stručnjake", kladioničarske kombinatore, skorojeviče bez pedigrea i one alave na pare. Zalutaju i pokoji Natko i Suma ali ih oni prvi očas ponište!
     (Ne talasaj, 5. decembar 2019 14:23)

    # Link komentara

  14. Razlika od 11 bodova nije tu zato sto Partizan gubi vec zato sto timovima u ligi nije dozvoljeno da pobede Zvezdu.
    (MOE, 5. decembar 2019 11:51)

    Upravo si objasnio sustinu i srz vaseg problema. Istrenirali su vas da posle svakog neuspeha upirete prstom u Zvezdu, a niste toga ni svesni. To je vrlo tuzno, meni je vas zao.
    (Ivan, 5. decembar 2019 14:22)

    # Link komentara

  15. Prvo: Ako već hoćete da se koristite pravničkim latinskim terminima, pišite ih latinskim jezikom, a ne srpskim: nije de fakto i de jure, već de facto i de iure. Ajd de fakto i nekako, to često koristimo, ali de jure nikako. Drugo, de iure znaci “po zakonu”, a ovo sto ste vi napisali nema veze sa tim. Trebalo je profu Vuletića da pitate, on bar to zna. No, na stranu to. Ovo je smešan tekst napisan da opravda 4. mesto u ligi, zaostatak od već 11 bodova (i de facto i de iure izgubljenu trku za titulom) i ispadanje iz Evrope. Lep fudbal? Kakav je samo lep i brz fudbal igrao Arsenal pod Vengerom zadnjih 15 godina, stvarali 100 sansi, a nisu osvojili ništa. Sve pokupio ser Aleks, malo Murinjo sa Celsijem, Gvardiola... Čak i Mancini! U fudbalu, kao i u svakom sportu biran je BALANS! Partizan je nakupovao i SKUPO PLATIO nekoliko solidnih, brzih igrača koji su omogućili brz fudbal (ne možeš ga igrati sa sporim igracima), ali to su likovi koji gledaju samo napred, a pozadi krateri. Čak i kad se povuku (kao pre drugog gola AZ kad su svi bili u 30 metara), oni ne reaguju. Ti brzi igrači igraju lepo za oko, sli su neefikasni - zato su u Partizanu, s ne u Romi, Arsenalu... Defanzivu i ne igraju. Kad se umore, ispromašuju sanse, onda se pokaže sva slabost Partizana u odbrani. Svaka čast kako ste uzeli 10M za Pavlovića, ali pogledajte njegove reakcije juče i protiv AZ (naročito kako on prati i ceni loptu kod prvog gola). Dečko je rupa. Ostojić je mnogo bolji i stabilniji igrač. Bekovi su šuplji, ovi trkaci napred se be vraćaju i golovi se primaju. Fudbal se ne igra da bude lep za oko, već da se pobedjuje, a vas su gec pobedili Mladost, Čuka, Voždovac, Napredak!
    (veliki strumf, 5. decembar 2019 14:05)

    # Link komentara

  16. @železničar
    To što pišeš je glupost. Normalno nisi ni svestan jer taj "neko" koga pominješ je pobedio Liverpul i OLY, za tebe slučajno. Interesantno ovi koji gube(Partizan) nisu u KEŠ ili LŠ pobedili 36 godina, podatak za Riplija.

    Takođe kada se dese greške kao protiv Mačve onda je "sve rešeno, nema veze", sinoć "nije znao sudija, nije namerno..., greška..." ali zato se kod mezimice navlači jel tako? Samo protiv vas je Zvezda pokradena 3,4 puta u poslednja 3 Derbija i šta sad? Ja kao navijač verujem da je sudija pogrešio i ok, dešava se a Ti, Ti balaviš o tome kako eto bolji ste ali... Čisto da zapamtiš Zvezda nije osvojila nijedno Prvenstvo od 1992. a da je bila lošija u Derbi utakmicama a Vi? Tačno 4 puta. Šta to govori?

    Usput ovo je jubilarna 10 utakmica za poslednjih 3,4 sezone gde besomučno se krade Napredak protiv vas, i u KŠ su pokradeni na 2:1 i penal uz crveni Pavloviću. Niste odigrali sa Napretkom poštenu utakmicu 4 godine, da li si svestan toga?
    Pišete gluposti jer vam je lakše da svarite stanje, a ono je ovako: nekada veliki rival je počeo da namešta za bar 3. ili 4. mesto u ovoj blato ligi uz povike o tituli.
    (nemi posmatrač, 5. decembar 2019 13:50)

    # Link komentara

  17. Najveca greska koju je napravio Milosevic je ta sto u Hagu kod rezultata 2-0 nije pustio Stevanovica, sa njim bi dobio na svezini i brzini u napadu i siguran sam da bi smo postigli jos jedan gol i time resili utakmicu u svoju korist. Samo zbog toga treba da ode.
    (Stefan, 5. decembar 2019 13:48)

    # Link komentara

  18. Ugasiti domaći fudbal...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (železničar, 5. decembar 2019 13:02)

    Kad nije ugasen u Toletovo vreme, necemo ni sad.
    (One night in May, 5. decembar 2019 13:47)

    # Link komentara

  19. Razlika od 11 bodova nije tu zato sto Partizan gubi vec zato sto timovima u ligi nije dozvoljeno da pobede Zvezdu. 
    (MOE, 5. decembar 2019 11:51) 

    A kako bi to izgledalo kad nebi gubio? Veću glupost nisam odavno pročitao. 
    (Lajoš, 05. decembar 2019 12:25) 

    Nisi shvatio poentu šta je čovek mislio. A mislio je na to da 11 bodova viška nije zato što je zvezda toliko bolja, naprotiv. Da je pošteno i da je zvezdinim protivnicima dozvoljeno da bar nerešeno odigraju, zvezda bi u najmanju ruku imala bodova koliko i Partizan, ako ne i manje. 
    Čukarički je ove sezone pokazao najviše od svih, a zaostaje 9 bodova. Ovo prvenstvo nema nikakvog smisla i ne znam čemu bacanje para na igrače, putovanja itd, kada se unapred zna ko će biti prvi. Ugasiti domaći fudbal...
    (železničar, 05. decembar 2019 13:02)

    Shvatio je on poentu jer tu nema ničeg nejasnog!
    Vaši kompleksi i ostrašćenost su toliki da umišljate svakakve teorije (čitaj, gluposti).
    Evropa vam je čist dokaz vaše nesposobnosti i neumeća a vi se i dalje držite vaših besmislenih teorija zavere ili čega već!
     (Superbike, 5. decembar 2019 13:46)

    # Link komentara

  20. Manite se glupih tekstova fudbal se igra za golove!!! Nesposobna uprava, prosečan trener i ispodprosečan tim sa par znalaca i par zalutalih u fudbal to je danas Partizan. Rastavljen na tribinama nemoćan u savezu i organizacijama. U Evropi i sreću su proćerdali... E sad dok se krivci ne pomere a igrači ne promene i tribine ujedine polako plovimo ka katancu umesto ka Evropi. Pa sad pamet u glavu partizanovci pa da to lepo ispravimo, počev od uprave preko trenera do igrača. Pozdrav pravim navijačima jer ovakvo pranje ruku kod nas ne prolazi!!!
     (Marko Niš, 5. decembar 2019 13:39)

    # Link komentara

  21. Partizanova uprava ima priliku da nadmaši sebe i svoje dosadašnje bisere eventualnim uručivanjem otkaza Savi Miloševiču. Nadam se da, bar, vole fudbal i da vide da Partizan posle dugo, dugo vremena igra odličan fudbal (doduše, što reče neko, nekih 60-70 minuta) i ovako selektiran tim jednostavno ne može bolje. Prava je šteta što malo ljudi (iz opravdanih razloga) dolazi na stadion i prati fudbal u Srbiji uopšte. Savo je bitna karika u tom fudbalskom napretku Partizana i treba ga pustiti da radi i gradi i, naravno, greši. Za razliku od nekih, naučiće na tim greškama.
    (stena, 5. decembar 2019 13:12)

    # Link komentara

  22. Znaci, ako je realizacija slaba nije kriv trener? Ako je odbrana slaba nije kriv trener? "Savin fudbal je lep, ali slaba realizacija, slaba odbrana". Ne mozes da vozis Fiestu kao Ferari, a za nasu ligu ti nije potreban Ferari (cak ni protiv Zvezde koja je Fabia)...ovi ljudi su na nivou Fieste, a Savo ih upucuje da igraju kao da su Ferari...tu je greska trenera. Treba da izvuce najvise iz svog malenog Forda. Lep fudbal? -11, primio 3 gola sa igracem vise. Njemu Japanac od 1,20 stoji na prvoj stativi? To sam primetio i pre ovog debakla sa Nap. Savo ne zna granice svojih igraca ili ih namerno ignorise. To nisu odlike dobrog trenera.
     (Max, 5. decembar 2019 13:07)

    # Link komentara

  23. Razlika od 11 bodova nije tu zato sto Partizan gubi vec zato sto timovima u ligi nije dozvoljeno da pobede Zvezdu.
    (MOE, 5. decembar 2019 11:51)

    A kako bi to izgledalo kad nebi gubio? Veću glupost nisam odavno pročitao.
    (Lajoš, 05. decembar 2019 12:25)

    Nisi shvatio poentu šta je čovek mislio. A mislio je na to da 11 bodova viška nije zato što je zvezda toliko bolja, naprotiv. Da je pošteno i da je zvezdinim protivnicima dozvoljeno da bar nerešeno odigraju, zvezda bi u najmanju ruku imala bodova koliko i Partizan, ako ne i manje.
    Čukarički je ove sezone pokazao najviše od svih, a zaostaje 9 bodova. Ovo prvenstvo nema nikakvog smisla i ne znam čemu bacanje para na igrače, putovanja itd, kada se unapred zna ko će biti prvi. Ugasiti domaći fudbal...
     (železničar, 5. decembar 2019 13:02)

    # Link komentara

  24. navijač sam Zvezde-nije do trenera, sta je Savo kriv, Lutovac NE UMIJE DA SE OSLOBODI Lopte, nema logiku, preskočio je osnove ljudi, sta je trbao, da udje da izbije loptu iz 17 metara!!!!!
    Problem su FIZIČKA NESPRENOST/kod Zvezde posebno/, takticka i svaka druga neobrazovanst…
    Sjećam se žalbi na pripremama kod Zdenjeka Zeman, svi polupovrijedjeni nespreni samo su se žalili na treninge...čovjek je htio da ih spremi samo...
    (raja ram, 5. decembar 2019 12:44)

    # Link komentara

  25. Партизан се БУШИ ИЗНУТРА .
    (jeremija, 5. decembar 2019 12:42)

    # Link komentara

  26. Милошевић неће бити отеран јер управа клуба штити себе преко њега. Јасно је као дан фа ова екипа Партизана нема неки већи потенцијал. Клуб је у великој беспарици и то одређује ростер екипе. Ова управа није способна да реши тај проблем и зато користи Милошевића да ублажи гнев навијача.Разним причама и спиновањем.
     (Милорад, 5. decembar 2019 12:36)

    # Link komentara

  27. Previse se pise o Zvezdi i Partizanu a drugi klubovi kao da ne postoje.Mogli ste da napisete neki tekst o tome kako je igrao Napredak,nesto o tom klubu verovatno bi njima bilo veoma drago.Znaci Partizan nije odigrao uopste toliko lose koliko su ovi momci igrali dobro.Cak i kod 2:0 oni su imali dve odlicne sanse.Mozete malo da pisete o majstorskoj asistenciji kod treceg gola jer recimo da je to isto uradio Mesi sada bi bili naslovi ono padanja u trans.
     (Tool, 5. decembar 2019 12:34)

    # Link komentara

  28. Ma sta vas briga grobari. Vi se spremate za finale kupa UEFA u Gdanjsku koje po igri apsolutno zasuluzujete. Tako mi rekao Pantic i ja mu verujem.
    (Gossa placa Zeljko, 5. decembar 2019 12:31)

    # Link komentara

  29. Razlika od 11 bodova nije tu zato sto Partizan gubi vec zato sto timovima u ligi nije dozvoljeno da pobede Zvezdu.
    (MOE, 5. decembar 2019 11:51)
    A kako bi to izgledalo kad nebi gubio? Veću glupost nisam odavno pročitao.
    (Lajoš, 5. decembar 2019 12:25)

    # Link komentara

  30. Grobari vidimda vam je lepoigrate najlepsi fudbal.E pa uzivajte vi u najlepsim pirazima.Bitno da su vam porazi lepi.Vazno je ucestvovati,ne i pobediti.
    (Bojan., 5. decembar 2019 12:06)

    # Link komentara

  31. Sramota je za klub, kao što je Partizan, bar za nas navijače, da bude na - 11 od prvog mesta, ispada u Evropi na ovakav način, koliko god 'dobar fudbal' igrao, tako da je, najlogicnije, da krene promena od trenera pa na dalje. Čekamo Marka Nikolica, bar se nećemo povuci ekipama kao što je Napredak!
     (miki, 5. decembar 2019 12:03)

    # Link komentara

  32. - Kada bi Asano bio izbacen iz prvih 11.

    - Kada bi mali Stevanovic igrao po svojoj levoj strani.

    - Kada bi mali Sehovic dobio poverenje ispred Slobodana -200 IQ Urosevica.

    - Kada bi doveli normalnijeg golmana od Stojkovica koji pravi vise kikseva u zadnje 2 sezone nego Kljajic i Radisa Ilic za celu karijeru.

    - Kada bi Miletica dali bilo kome i vratili Enakea ili doveli nekog desnog beka koji ne ispada iz igre 20 puta po mecu.

    - Kada bi Zoran bio sutnut na klupu ili tribine i sansu dobio neko ko zaista zeli da igra fudbal, a ne k'o Zoran da samo dzogira i gubi lopte.

    ^ Tada bi 10000% bilo bolje.
     (Jaran, 5. decembar 2019 12:00)

    # Link komentara

  33. Problem je očajna odbrana i nedisciplina u igri.
    (Drobnjak iz auta, 5. decembar 2019 11:58)

    # Link komentara

  34. Po Meni, odličan I realan komentar. Partizanova klupa Je tanka, ništa novo. Milošević Je veliko otkrovenje Ali I previše očekuje od sebe u prvoj sezoni kao I što se previše obazire Na neke komentare sa društvenih mreža.
    (Okie dokie, 5. decembar 2019 11:58)

    # Link komentara

  35. Citam komentare Partizan igra najlepsi fudbal u Srbiji i ostale gluposti. Kao da imate 2 godine. Cilj fudbala nije igrati najlepse vec pobedjivati i Partizan sa ovakvom igrom moze da pobedi u ligi gde se igra max 2 utakmice godisnje. Igra Partizana je ista kao igra Zvezde u periodu kada je Partizan uzeo 7 titula za redom, leprsavo ali bez znacajnih uspeha, Partizan ce do kraja jesenjeg dela kiksnuti barem jos 2-3 puta a Zvezda nece 2-3 puta do kraja sampionata. Ne zaludjujte se sa pricama o namestanju, drzavnim projektima i ostalim glupostima, jedini razlog Partizanove nemoci u ligi je koncepcija tima.
     (Baba i Zaba, 5. decembar 2019 11:55)

    # Link komentara

  36. Razlika od 11 bodova nije tu zato sto Partizan gubi vec zato sto timovima u ligi nije dozvoljeno da pobede Zvezdu.
    (MOE, 5. decembar 2019 11:51)

    # Link komentara

  37. To sto imaju mnogo veci broj seteva na gol (a ne daju golove), znaci da ne znaju dobro da sutiraju.
    (Toplica, 5. decembar 2019 11:48)

    # Link komentara

  38. Problem je sto Partizan ima betonsku plochu na mestu broj 9, pod imenom Sadik. Nema tima u svetu koji moze da stvori, na svakoj utakmici, dvadesetak 100% shansi da bi ovaj ubo jedan slucajan gol. Takva vezara skoro nije vidjena na ovim prostorima. Nisu oni iz Rome blesavi, pa ne znaju da procene.
    Imam utisak da taj covek ne zna sta je ofsajd. On je non-stop u istome. Objasnite mu pravila fudbalske igre, za pocetak. Posle toga pasosh u zube i da te ne vidimo vise u okviru bivse Jugoslavije.
    (Marko, 5. decembar 2019 11:47)

    # Link komentara

  39. Trener sa najvise poraza. Trener koji je oterao 10 igraca,i doveo 10 od kojih mu igra samo 3. Trener koji svojim izmenama kada igra sa dva leva beka,tri centarhalfa,i tri zadnja vezna unosi konfuziju u timu.Trener koji je potrosio debele pare na Asana,Sadika,Natha, Lazara Markovica
     (h, 5. decembar 2019 11:46)

    # Link komentara

  40. Na stranu navijacko opredeljenje, Partizan igra najlepsi fudbal u Srbiji! Ovako nismo igrali ni kod Marka Nikolica, ni kod Stanoja. Mozda Savo jos uvek ne zna kako defanzivno da postavi igrace, mozda mu treba neko kome ne treba 100 sansi da da gol, ali sa njegovim razmisljanjem i trenerskom vizijom mislim da Partizan moze mnogo. P.S. Ne zaboravite da zivimo u Srbiji gde te posle 100 pobeda dizu u nebesa, a posle 1 poraza razapinju.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mateja, 5. decembar 2019 11:14)

    ..da na nam igrate ovago jos sto godina ..ziveli!
    (Crvena Zvezda, 5. decembar 2019 11:44)

    # Link komentara

  41. Zvezda je u vreme Prosineckog igrala lep fudbal "na posed", ali rezultati nisu bili bas...
     (rem, 5. decembar 2019 11:38)

    # Link komentara

  42. Umor,premor, pritisak??? O čemu pričate, pa ako ne mogu da u najboljim godinama da izdrže 6-7 utakmoca mesečno, pa neka rade u biblioteci, em nije fizički zahtevno, em nema stresa!Kada je Zvezda osvajala Evropu, igrala je tih sezona sa 17-18 igrača, u subotu su igrali u Tokiju protiv Kola Kola a već u sredu u Segedinu protiv Anderlehta na zaleđenom terenu i obe pobedili!Sada Ajaks maltene sa istim timom igra i svoje prvenstvo i ligu šampiona i obe lige igra odlično.
    (CSN&Y, 5. decembar 2019 11:35)

    # Link komentara

  43. Sta se moze ocekivati od tima koji sastavlja kriminalno losa uprava?
    Dovedu trenera pocetnika, pokupuju polovne krs igrace a kao svoj megafon nam uvale Zeljka Pantica koji ce pravdati svaku glupost i promasaj...

    Sta ocekivati od kluba koji je tako postavljen osim katastrofe. Nisu navijaci blesavi i sve to vide, zato nam je i stadion avetinjski prazan. Tek poneki bot i sendvicar na tribinama.
    (Grobarchina, 5. decembar 2019 11:31)

    # Link komentara

  44. ovaj tekst kao da je Vuletić pisao.
    De jure pokazao?Vidi se na terenu a i na tabeli.
    Gomila netačnosti,proizvoljnosti.
    1.Enake je iz partizana otišao 23.02.2019. Otpisan još tada a falio bi?!
    2.Valijente krajem juna 2019. Otpisan.
    3.Zakarić takođe.
    Kakve veze oni imaju sa 4 stranca i ko je tada uopšte imao pojma da će Natko doći? Nije tu bilo nikakvog plana.
    5.zašto 20 igrača?Partizan ih pod ugovorom ima 30.Šta je sa pojačanjima tipa Lola,Ivanović,Dinga (pozajmljen),Gigić?
    Veliki broj utakmica? Pa koliko bi da igraju,jednu nedeljno?
    Svaka imala značaj?Koji to klubovi igraju beznačajne utakmice,i koliko često?
    Opravdanja ne služe ničemu.
    Jel neko pita koliko igrača ima Napredak,TSC,Čukarički....?
    (limarčići,dajte dulu pare, 5. decembar 2019 11:30)

    # Link komentara

  45. Apsolutna podrška za Miloševića! Treba da ostane narednih 5 godina trener i Partizan će uraditi velike stvari. Zamislite samo da je sad od zvezde recimo - 3 a ne - 11 skrojenih. Niko se ne bi žalio. Sportski pozdrav
    (PAOK Šampion, 05. decembar 2019 11:01) … Vas problem je sto se vi trkate sa Zvezdom a izmedju Zvezde i vas svake sezone ima jos timova. Prosle godine Radnicki Nis je imao 21 bod vise, ej 21 bod vise na kraju regularnog dela sezone a ove ispred vas su Cukaricki i Vojvodina. Tako da ako po vasim i recima vasih gurua Zvezda i namesta i za sve su krive sudije i onaj cije se prezime ne spominje, jer je vama svaku pricu mnogo lako prodati, vi ne biste bili sampioni cak da Zvezda i istupi iz lige. E, ako se na to ne zalite, i ne zalite na cinjenicu da ste jos u decembru ispali iz Evrope i izgubili titulu, onda je to jos jedan dokaz o “velicini” kluba
    (qqlele, 5. decembar 2019 11:30)

    # Link komentara

  46. Za sta sluzi Tosic na terenu?
     (Xman, 5. decembar 2019 11:29)

    # Link komentara

  47. Vec sam pisao, covek je samo usmerio energiju ka totalno pogresnim stvarima koje nemaju apsolutno nikakve veze sa njegovim zanimanjem. Covek prica o politici, ulaganjima drzave, itd... Ok je imati svoj stav, sve je to u redu, ali treba i neki integritet imati. Nije mu niko kriv bio ni protiv Napretka ni protiv AZ-a, ni Vucic, ni SNS, ni Gazprom, niko. Sam je kriv. I bolje mu je da se fokusira na fudbal da podigne ekipu, da ih uigra i ispravi greske nego sto se bavi stvarima za koje nije kompetentan. Kad vec gledaoci nisu kompetentni za fudbal, kako on to kaze.
    (neki veliki dr, 5. decembar 2019 11:27)

    # Link komentara

  48. Neka igraju 2x po 40, ko omladinci.
    Salu na stranu, Partizan igra lijepo za oko, od pojacanja promasili su Asana, Sadik je ok igrac, Natho vanzemaljac za nas fudbal.
    Partizan nema klupu, nema mogucnost da odmori umorne igrace.
    Cao.
     (lorD, 5. decembar 2019 11:20)

    # Link komentara

  49. Kada bi u fudbalu postojao tajm aut..... Savo bi ga uzeo u pogresno vreme.
    (neutral flash, 5. decembar 2019 11:14)

    # Link komentara

  50. Na stranu navijacko opredeljenje, Partizan igra najlepsi fudbal u Srbiji! Ovako nismo igrali ni kod Marka Nikolica, ni kod Stanoja. Mozda Savo jos uvek ne zna kako defanzivno da postavi igrace, mozda mu treba neko kome ne treba 100 sansi da da gol, ali sa njegovim razmisljanjem i trenerskom vizijom mislim da Partizan moze mnogo. P.S. Ne zaboravite da zivimo u Srbiji gde te posle 100 pobeda dizu u nebesa, a posle 1 poraza razapinju.
     (Mateja, 5. decembar 2019 11:14)

    # Link komentara

  51. Au klasičan tekst da se operu kako bi ostali u svojim foteljama!
     (poznavalac ©®, 5. decembar 2019 11:13)

    # Link komentara

  52. Da skratimo pricu.

    Partizan ima veoma limitiran tim i trenera koji se tek uci trenerskom poslu.
    Od pojacanja, pogodak je jedino Natho dok su onaj Japanac i Sadik totalni promasaji. Suma, premalo pokazao za milione koje je placen. Pozdraviti se sa njim.
    Kondicija i mentalitet tima - blagi uzas. Doduse, ne moze se ni ocekivatibog zna kakav mentalitet kada se konstantno igra pred sablasno praznim tribinama.

    Kraj price.
    (Branislav, 5. decembar 2019 11:11)

    # Link komentara

  53. Najbolji nas trener ubedljivo. Igramo prelepo, povezane akcije, napadacki lepo, efikasno........do 80 minuta sve utakmice smo pobedili, bukvalno. E to nam jedino bedostaje da poradimo na zadnjih 10 minuta kondicije i koncetracije.
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 5. decembar 2019 11:07)

    # Link komentara

  54. Svud više šuteva po meču a manje golova.Problem je u Sadika a ne u Miloševiću.Partizanu treba napadač za ovako ofanzivnu igru a ne šarlatan...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 5. decembar 2019 11:06)

    # Link komentara

  55. Apsolutna podrška za Miloševića! Treba da ostane narednih 5 godina trener i Partizan će uraditi velike stvari. Zamislite samo da je sad od zvezde recimo - 3 a ne - 11 skrojenih. Niko se ne bi žalio. Sportski pozdrav
     (PAOK Šampion, 5. decembar 2019 11:01)

    # Link komentara