1. @Milena
    Draga devojko, imam savet sa vas.
    Jako koristan.
    Nemojte se upuštati u diskusije na ovom portalu. Nema nikakvog smisla, a ni svrhe.
    “Da,da” a i “pa” ostali, je zaslužuju vašu pažnju, odgovor, ili polemiku.
    Po stilu pisanja vidim da she inteligentna i elokventna osoba.
    Ostanite na svom nivou.
    Nema na čemu.
    (Čitam... i ne verujem!!, 20. novembar 2019 23:13)

    # Link komentara

  2. @pa ( koji zvuči kao "da,da")- svako ima pravo da komentariše, osim, valjda, mene. Meni ste osporili pravo da imam mišljenje i primjedbu na nečiji komentar, a sebi ste dali pravo da komentarišete moj stav. Malo drsko, čini mi se.
    Zasmetala mi je riječ "isključiti". Zvučalo mi je nekako konačno i ružno. Zato sam predložila da, ako ga neko baš toliko iritira, može lako i bezbolno da ga "isključi" tako što će ga ignorisati. To je, dokazano, najbolje rješenje i najveća kazna za onog ko vas smara.
    Nisam čovjeku uskratila pravo da iznese svoje mišljenje. Kako bih to i mogla? Na ovakvim portalima to može samo moderator. Ja mu mogu dati plus ili minus i, eventualno, napisati svoje mišljenje. To je sve. A Vi o ovome možete, naravno, misliti šta god hoćete. Slobodni smo ljudi.
    (Milena, 20. novembar 2019 20:35)

    # Link komentara

  3. Al' malo sutra
    (Milos, 20. novembar 2019 09:55)

    # Link komentara

  4. Milena
    Ne znam zasto tebi smetaju komentari. Mozes da se pridrzavas sopstvenog saveta i da se "iskljucis." Svako ima pravo da procita vest i da komentarise, shodno svom stavu prema odredjenoj stvari.
    (Pa...., 20. novembar 2019 09:46)

    # Link komentara

  5. @hanuma Ne mora Srdjan nikome da dokazuje da je Srbin ,on to je ,vec ovakvi kao ti ali ides u krivom smeru mislis da ces pljuvanjem po Srbiji da dokazes da si drugaciji
    (svi ste vi isti, 20. novembar 2019 00:46)

    # Link komentara

  6. @(Jumko, 18. novembar 2019 20:38)

    Vecni student pametuje i proziva celu Srbiju pa se onda nadje prozvan, "pogodjen i uvredjen".

    Sojicu bre?
    (-_-), 20. novembar 2019 00:16)

    # Link komentara

  7. Meni ovaj čovek deluje bahato, ali ga ne poznajem lično, pa ne mogu to da tvrdim. Njegove izjave su vrlo diskutabilne. Ipak, mnogo volim kada ovako "zapali" ove mrzitelje (poznatiji kao "oslovljavavam ga sa Nolo"), kao i gomilu nabeđenih wannabe kosmopolita, koji se kače ovde. BRAVO SRĐANE!!!
    (Dragan, 19. novembar 2019 22:26)

    # Link komentara

  8. @Stefan,ne lupaj, uzmi reket u ruke Pa I to zaradi koliko I Novak
    (Djoka, 19. novembar 2019 21:02)

    # Link komentara

  9. 100% uz Novaka. Siguran sam da je jos velikih uspeha pred tobom.
    NOLE SVI SRBI TE VOLE!
    (Sima, 19. novembar 2019 17:56)

    # Link komentara

  10. @sreten (smaraju Đokovići...da može neko da ih isključi)
    Iz čega da ih isključi i kako se to, po vama, isključuju ljudi? Isključiti= ugasiti ili šta?
    Vjerujem da se mnogima ne sviđaju izjave Srđana Đokovića. Ali mi nije jasno zašto ih morate slušati/ čitati, a posebno, zašto morate gubiti vrijeme i nerve komentarišući te izjave. Ignorisanje bi moglo biti jedino bezopasno i prihvatljivo "iskljućivanje".
    (Milena, 19. novembar 2019 17:30)

    # Link komentara

  11. Ovaj čovek truje nolovcima njihove ionako izmučene umove. I hrani ih kojekavim teorijama o mržnji Zapada.
    (sale, 18. novembar 2019 19:29)

    Nadovezujem se na ovaj komentar, ali replika vazi za niz slicnih, ovde iznetih. Zamislite, samo ZAMISLITE, da je Srbija 3 meseca danonocno bombardovala Ameriku ili Britaniju, kakve bi emocije gajili i iznosili roditelji Marija ili Rodika na primer, spram Srbije i srpskih tenisera, a njihovi zemljaci takodje! I ne bi ih interesovalo sto su (ako su!?) 'sami krivi', ko sto se neki ovde tese. Ne lozite se, nije to nikakva teorija zavere, ne podnose nas i skroz su u fazonu "Đura će ti oprostiti što te je tukao!" Njihovi mediji i javnost su oni koji u sve mesaju svoju politiku, sto bi deca rekla, prvi su poceli.
    (Vanja, 19. novembar 2019 17:17)

    # Link komentara

  12. Poznata praksa u patologiji. Ovi kojima smeta, kako ga zovu "Nolo", boluju od neizlecive kombinovane bolesti od koje nema leka. Pakost, zavist i ljubomora pojacani osecajem licne bezvrednosti. Pogled na "Nola" i, iz perspektive "Nola", oni predstavljaju totalne "golace" ili "duplo golo". Zato svojim bednim i jalovim kritikama "Nola", pokusavaju da ga uvuku u svoj glib i makar malo umrljaju, kako bi licio na njih. Posebno besnilo ih hvata kada pomisle na njegov novac. Uh, to je tek patnja?! Siguran sam da 99,99% tih ljudi smatra da su oni zasluzniji od "Nola" ili, da bi, makar, umeli bolje da trose taj novac. "Nolo" to ne zna, njemu je jedino zadovoljstvo da "udara lopticu". Mislim, sta reci osim, jad i beda.
    (Mitropolit Jovan, 19. novembar 2019 16:58)

    # Link komentara

  13. Ovaj čovek truje nolovcima njihove ionako izmučene umove. I hrani ih kojekavim teorijama o mržnji Zapada.
    (sale, 18. novembar 2019 19:29)
    Preporučujem (+264) Ne preporučujem (-251)

    52% antinolovaca vs 48% nolovaca
    (calculator, 19. novembar 2019 15:51)

    # Link komentara

  14. Koliko je čovek optetećen Federerom, neverovatno! Mislim da mu se to odrazilo na psihofizičko zdravlje.
    (Miloš, 19. novembar 2019 15:26)

    # Link komentara

  15. Ko ovog uopšte pušta u medije???
    (pop, 19. novembar 2019 14:56)

    # Link komentara

  16. Nije Srki frustriran Federerom, nit mu smeta NATO, nit bombardovanje, njemu jedino smeta sto mu se omaklo da je njegova supruga Hrvatica, i zbog toga se neprekidno mora bolesno dokazivati kao pravi Srbin, e da se Vlasi ne dosete.
    (hanuma, 19. novembar 2019 14:55)

    # Link komentara

  17. Bas mi je zanimljivo kako g. Srdjan sa takvim vitriolom pravi reference na NATO (iz deimicno opravdanih razloga) a sa druge strane nema problem da mu sin kupuje nekretnine (izmedju ostalog) i u Miami-ju i New York-u (na sta ima pravo i slobodu)- gradovima na tlu zemlje predvodnice tog istog NATO-a. Licemerje je odraz primitivizma i neinteligencije.
    (StolePixi, 19. novembar 2019 13:27)

    A da li Ti, a i mnogi drugi komentatori znate da Novak kupuje tamo stanove, a Srđan ovde daje intervjue. Znate, ljudi, radi se o dva čoveka, nije to jedna te ista osoba. S obzirom da je Srđan odavno punoletna osoba, Novak ne može biti odgovoran za njegova dela i reči. I obrnuto.
    Samo ostrašćeni federerovci uz Novaka kače i oca mu i majku, i ženu, i braću, i trenere u boksu, sutra će i decu, već mu sad prebacuju da je on kriv što njegova tašta ima neki biznis sa hidroelektranama, a pritom kad se spomene Mirkino dobacivanje Vavrinki, i to još na teniskom terenu, onda Rodžer nije kriv. U stvarnosti i nije kriv što mu je žena nevaspitana, to je više sramota njenih roditelja, Federer ju je dobio već oformljenu, nije je on vaspitavao.
    Shvatite već jednom da deca nisu kriva za drugačije mišljenje svojih roditelja, a pritom i oni imaju pravo da budu u zabludi. A ko je sad u zabludi, pokazaće vreme...
    (Milan_PT, 19. novembar 2019 14:46)

    # Link komentara

  18. Smaraju Djokovići nevidjeno. Da može neko da ih isključi.
    (sreten, 19. novembar 2019 14:45)

    # Link komentara

  19. Cekaj, sta to Rumuni, Grci, Spanci i ostali ponosni narodi ne bi niti jedan dan trpeli? Djokovice? Sta bi oni uradili? Hapsili ih ili streljali na trgu? Jel mi to treba da uradimo zato sto smo ponosni i necemo da trpimo zulum Djokovica? Sta su nam to oni uradili i kako su konkretno tvoj zivot ucinili nesrecnim pa ne bi da ih trpis niti jedan dan. Ova zemlja je puna profesionalnih mrzitelja i zavidnika.
    (box, 19. novembar 2019 11:49)

    Jedan ponosan narod ne bi veličao jednog sportistu, u suštini fizičkog radnika.
    (lasta, 19. novembar 2019 14:43)

    # Link komentara

  20. Neće , neće ... na svu sreću.
    (lasta, 19. novembar 2019 14:41)

    # Link komentara

  21. Bas mi je zanimljivo kako g. Srdjan sa takvim vitriolom pravi reference na NATO (iz deimicno opravdanih razloga) a sa druge strane nema problem da mu sin kupuje nekretnine (izmedju ostalog) i u Miami-ju i New York-u (na sta ima pravo i slobodu)- gradovima na tlu zemlje predvodnice tog istog NATO-a. Licemerje je odraz primitivizma i neinteligencije.
    (StolePixi, 19. novembar 2019 13:27)

    # Link komentara

  22. Ovaj Srđanov intervju je definitivno pokazao da je on jedan duboko frustrirsani čovjek,a za njegovo psihičko stanje "krivicu" snosi Federer.
    (ha,ha,ha..., 19. novembar 2019 12:22)

    # Link komentara

  23. @Ma, vazi, Srki! Bice kako ti kazes.

    Cekaj, zar Srki misli da mu sin vec nije najbolji ikada?

    Ponosan narod? Daleko smo mi iza ponosnih naroda, kao sto su Rumuna, Grka, Spanaca, Bugara... Oni ovo ni dan ne bi trpeli.
    (Pele 2.0, 18. novembar 2019 19:43)


    Cekaj, sta to Rumuni, Grci, Spanci i ostali ponosni narodi ne bi niti jedan dan trpeli? Djokovice? Sta bi oni uradili? Hapsili ih ili streljali na trgu? Jel mi to treba da uradimo zato sto smo ponosni i necemo da trpimo zulum Djokovica? Sta su nam to oni uradili i kako su konkretno tvoj zivot ucinili nesrecnim pa ne bi da ih trpis niti jedan dan. Ova zemlja je puna profesionalnih mrzitelja i zavidnika.
    (box, 19. novembar 2019 11:49)

    # Link komentara

  24. Veliki patriJota Srdjan. Niko nas ne smatra genocidnim narodom, genocid su izvrsili zlocinci i oni imaju ime i prezime. Za bombardovanje je kriv Slobodan Milosevic ciju politiku ti i danas ocigledno podrzavas. Nole idemo za pocetak AO pa cemo posle dalje! A caleta posalji na Kosovo da zivi, da svojim prisustvom pomogne nasem narodu i da da primer drugima da se vrate i ne napustaju Kosovo.
    (Novak, 19. novembar 2019 10:45)

    Tacno, jos Srdjan da izjavu kako mu je krimos sa Kosova Zvonko Veselinovic drugar.
    Eeeeej covek optuzen za Oliverovo ubistvo je tebi drugar.
    (kimi, 19. novembar 2019 11:31)

    # Link komentara

  25. Многи замјерају Новаковом оцу што даје изјаве о свом сину, а истовремено се убише од савјета и паметовања шта и како тај исти Новак треба да ради. Нисам за својатање нечијег успјеха нити од стране породице, а камо ли осталих људи, као ни за претјерано експонирање нечијег ближег окружења ( овај пут Нованковог ) Једино што, надам се, никоме није спорно признати оцу и цијелој Новаковој породици, то је велики труд и одрицање који су уложили да би он у тенису постигао то што јесте и данас био ту гдје јесте.
    (БАЊА ЛУКА, 19. novembar 2019 10:27). Jedno VELIKO BRAVO za komentar. Da je srece da smo takvi svi. Najiskreniji pozdrav za tebe i Banjalucane. Tamo sam bio u vojsci 1982 godine. Divan narod.
    (MilanB, 19. novembar 2019 11:05)

    # Link komentara

  26. I ja sam mom tati najbolji na svetu!
    (Nikola, 19. novembar 2019 10:58)

    # Link komentara

  27. Navijalo se za Totenhem protiv Zvezde, za Mančester protiv Partizana, za Ukrajinu protiv Srbije, ali tebi smeta samo kada je tako u tenisu? Može za Totenhem, Mančester i Ukrajinu da se navija, ali ne može za Federera i Nadala?
    (giša, 19. novembar 2019 09:33)

    Ja sam cigan, od rođenja, okoreli, ali nikad u životu nisam mogao da navijam za strani tim koji igra protiv Partizana, u bilo kom sportu, a čak sam se i trudio. U najgorem slučaju mi je svejedno, a ako je nesto bitnije, kao neki mečevi u košarci, čak sam i navijao za Partizan. Ali ajde, nekako i da razumem taj fazon, kad su Zvezda i Partizan u pitanju, kapiram mržnju, ili da neko voli Mančester od malena, pa zato navija za njih, ali u tenisu, koji niko nije pratio još od vremena Bobe Zivojinovica, kad neko navija za igrača koji igra protiv Djokovica, može da bude samo ozbiljna patologija.
    (Pera Trta, 19. novembar 2019 10:52)

    # Link komentara

  28. Banja Luka
    Ne zameram ocu sto prica, zameram mu vredja nasu inteligenciju, sto nas deli na normalne ( oni koji navijaju za njegovog sina) i one koji nisu normalni ( oni koji ne navijaju za njegovog sina). Ne dozvoljavam da bilo ko manipulise sa mnom, ni na jedan nacin. Zameram mu patetiku, to sto trazi sazaljenje, da ih neko zali, a onda se cudi sto ga ne vole, vec ga zale. Oni ne znaju sta je ljubav, oni ne znaju sta je postovanje. Njegov sin ide kod Pepea da nauci sta je ljubav, pa siri ljubav posle svakog dobijenog meca, ali ne i izgubljenog. Marko isto izgubio sebe. Prosto, cela porodica je disfunkcionalna i odnosi su poremeceni. On pravi Boga od svog sina, narodnog heroja, a nista od toga nije normalno. Jedno je kada komentatori pisu svasta, a sasvim drugo kada clan porodice prica takve stvari javno. On je opsednut Federerom i nazalost to je preneo na Novaka. Novak je kasno shvatio, ako je uopste i shvatio, da ne treba da bude bolji od Federera, ili drugi Federer, vec da bude on i ono sto jeste. Federer je Federer i uvek ce to biti. Da se igleda na Rafu. Rafa nikada nije pokusavao da bude Federer, vec da ostane Rafa. Igra svoju igru, ima svoje rekorde i ljudi ga znaju kao takvog. Dok Novak hoce da bude i Rafa i Federer, pa je izgubio svoj identitet.
    (Eh, 19. novembar 2019 10:51)

    # Link komentara

  29. Veliki patriJota Srdjan. Niko nas ne smatra genocidnim narodom, genocid su izvrsili zlocinci i oni imaju ime i prezime. Za bombardovanje je kriv Slobodan Milosevic ciju politiku ti i danas ocigledno podrzavas. Nole idemo za pocetak AO pa cemo posle dalje! A caleta posalji na Kosovo da zivi, da svojim prisustvom pomogne nasem narodu i da da primer drugima da se vrate i ne napustaju Kosovo.
    (Novak, 19. novembar 2019 10:45)

    # Link komentara

  30. Многи замјерају Новаковом оцу што даје изјаве о свом сину, а истовремено се убише од савјета и паметовања шта и како тај исти Новак треба да ради. Нисам за својатање нечијег успјеха нити од стране породице, а камо ли осталих људи, као ни за претјерано експонирање нечијег ближег окружења ( овај пут Нованковог ) Једино што, надам се, никоме није спорно признати оцу и цијелој Новаковој породици, то је велики труд и одрицање који су уложили да би он у тенису постигао то што јесте и данас био ту гдје јесте.
    (БАЊА ЛУКА, 19. novembar 2019 10:27)

    # Link komentara

  31. Nije iskljuceno da dok federer ne krene u penziju da smisle vakcinu za podmladjivanje a onda se svi zivi vracaju profi tenisu da se vidi ko je najbolji
    (da, 19. novembar 2019 10:15)

    # Link komentara

  32. Ti da si normalan Srđane Đokoviću, ti bi pročitao komentare tog "nenormalnog" naroda šta misli o tebi, a koliko vidim 95% misli da si ti taj nenormalan, da ne bih nešto ružnije napisao.
    (antibot, 19. novembar 2019 10:15)

    # Link komentara

  33. @darko da nisu zoliko "ludi" ne bi bili toliko uspesni
    (malo ludila, mnogo rada, 19. novembar 2019 09:51)

    # Link komentara

  34. Novak ne bi osvojio ni jedan GS a kamoli da bude GOAT ali je imao smisao za medijski nastup i kad je video da mu ide počeo drugačije. Tek treba da se vidi koliko je uspeo.
    (Brog, 19. novembar 2019 09:50)

    # Link komentara

  35. Sin mi je trenirao kosarku,ponekad sam odlazio i gledao trening.Svakim ubacenim kosem mislio sam da je najbolji.Valjda svoje dete drugacije ne mozes gledati.Ubrzo sam shvatio da ima mnogo talentovanije dece,upornije,fokusiranije.Zabatalio je ubrzo.Naravoucenije,Novak je medju najboljim ikad,za sve nas i za svoju porodicu najbolji je.
    (nik sloter, 19. novembar 2019 09:38)

    # Link komentara

  36. @visoki inženjer i doktor znanja (?)-Од свих могућих , рецимо спорних, ситуација у мечевима Новака Ђоковића, а било их је поприлично, Ви сте нашли да приговарте за тражење челенџа у мечу с Тимом. Ако стварно пратите тенис, могли сте уочити колико пута су тенисери могли бити оштећени, да нису тражили челенџ. Исто тако, много пута се десило да је челенџ показао да онај ко га је тражио није у праву. Да ли би их због тога све требало разапети на стуб срама и довијека прозивати, кад год се нешто о њима пише? Ја имам проблем с тим да, ми јако често изгледа да је лоптица умутра, кад је вани или обрнутоно (не можете ме убједити да се Вама то никад није десило). А само сам посматрач, колико год "наложен" на меч, ипак само то. Замислите шта се све учини тенисеру у трку и свеукупној напетости меча. Искрено ми је драго да је тај џеленџ уведен, јер су тиме сви тенисери заштићени од превида судија, а понекад и од злонамјерних грешака истих. Штета је само што имају ограничен број права на тражење снимка. Схватам да тенисери понекад злоупотребљавају челенџ и одуговлаче с наставком меча. У сваком случају, нико није оштећен за поен, јер снимак покаже шта је истина. Дакле, нема мјеста осуди за покушај крађе, јер судија неће узети здраво за горово примједбу губитника и поништити поен.И њега штити челенџ од грешке.
    (БАЊА ЛУКА, 19. novembar 2019 09:36)

    # Link komentara

  37. Sta to ima u nasem narodu bolesno da navija za igrace iz drugih zemalja a ima svog koji je bolji od obojice sa kojima ga uporedjuju... Mnogo je to bolesno braco moja, mozete da pravdate sa slobodom izbora i sa cim god ali na kraju krajeva to je bolest. Vama samima nista ne valja
    (marko, 19. novembar 2019 08:01)

    Navijalo se za Totenhem protiv Zvezde, za Mančester protiv Partizana, za Ukrajinu protiv Srbije, ali tebi smeta samo kada je tako u tenisu? Može za Totenhem, Mančester i Ukrajinu da se navija, ali ne može za Federera i Nadala?
    (giša, 19. novembar 2019 09:33)

    # Link komentara

  38. mnoge rekorde federera nece moci da stigne, iako se priblizio. pogledajte na wikipediji.
    covek koji je toliko alav, nenormalan, ne placa porez, bahat je i povrh svega toga daje izjave za koje nije kvalifikovan je dobar razlog da mu sina pola sveta ne voli. novak je sigurno super lik i generalno inteligentan i dobar covek, tesko je zamisliti da ga je ovo stvorenje napravilo. svaka cast majci, otac da se pogleda u ogledalo.
    (samo kazem, 19. novembar 2019 09:27)

    # Link komentara

  39. Zbog tebe takvog ima više od 30% tog "nenormalnog" domaćeg naroda, a ne 5%.
    Jer tebe kad vidim povraća mi se, retko antipatičan lik.
    (antibot, 19. novembar 2019 09:27)

    # Link komentara

  40. 95%? Kako je on došao do te cifre? Ne sećam se izbora na kojima smo glasali između Đoke, Rodžera i Rafe. Uvek smo imali "sreće" sa izbornom voljom "pametne većine", od 1989 pa do danas :)
    (giša, 19. novembar 2019 09:27)

    # Link komentara

  41. Ovo što si napisao je čista demagogija i klasično nepoznavanje ljudskog društva i statusa pojedinaca u njemu. Uprosečavanje ljudi je odlika nezadovoljnih ljudi na kojoj je izrasla komunistička ideologija. Nije bitno ko koliko pojedinac resursa troši, već koliko
    svojim poštenim radom stvara. A svima onima koje si nabrojao, ako su dobronamerni, a ogromna većina jeste, Novak predstavlja oličenje odricanja, teškog rada i želje da se uvek bude bolji. I kao čovek i kao sportista, i kao takav treba da bude uzor drugima.
    (@Laki, 18. novembar 2019 21:36)


    Ovo što si ti napisao čist je fašizam i površnost. Mi smo toliko napredno društvo da fašističku ideologiju otkrivamo u 21. veku. Jad i beda.
    (Negativni, 19. novembar 2019 09:26)

    # Link komentara

  42. Izgleda da ima 5% onih koji nisu normalni, jer kako rece, 95% normalnih navija za Novaka. 😁😁😁 To sto on prica o tome, a majka se po svetu zali kako joj za sina niko ne navija (osim Rusedskog, Kroft i Danijela, jedino jos njenu izjavu nisu objavili) je... Uspeli su da izazovu sazaljenje, kod nabrojanih, a nije mi jasno zasto zele da im sina neko zali. Zdrav je, ima sve, oni imaju sve, ali ocigledno ne i tu jednu stvar koja je bitna, a to je ljubav. Naucili su da ih neko sazaljeva, da budu pateticni, da im neko odaje postovanje zato sto mora, ali nisu naucili nista o ljubavi. Njihov sin uz Amore i Pepea pokusava da nauci nesto o ljubavi, da je siri na terenu... Ljubav je deo nas, kao vazduh koji disemo... Postovanje je deo nas... Prvo moraju da nauce da vole i postuju sami sebe, pa tek onda da to dele i da ocekuju od drugih. Na jedan zdrav nacin, a ne egoistican, kako oni to do sada rade. Da prestanu sa patetikom, pricama o bombardovanju, ratovanju, nemanju para... Njihov sin da pocne da postuje kolege, a ne da misli da je iznad njih. To sta mi citamo ovde u novinama, razne naslove, to je smesno i nema nikakvog uticaja, njegov stav na terenu, njegov odnos prema igracima, to je ono sto se racuna. Kao sto vidite, potpuno je svejedno sto ovde pljuju Federera, u svetu ga ne pljuju, na terenu zvizde njegovom sinu. Svi teniseri hvale Federera, ali dosta njih je protiv Novaka. Neka prestanu sa svim ovim, samo Novaku otezavaju.
    (Uf, 19. novembar 2019 09:21)

    # Link komentara

  43. Za ovo prepucavanje za i protiv Novaka, verovarno postoji dijagnoza, a to što se o tome uopšte polemiše je već dovoljno. Konstatujem da u svim sportovima treba da se navija za ekipe i pojedince koji su bolji od naših, jer sport služi za lečenje frustracija. Nama treba ukinuti sve reprezentacije, i zakazati referendum za koga ćemo navijati, da bi dokazali svetu da smo luđi nego što misle.
    (simboliko, 19. novembar 2019 09:17)

    # Link komentara

  44. Sta to ima u nasem narodu bolesno da navija za igrace iz drugih zemalja a ima svog koji je bolji od obojice sa kojima ga uporedjuju... Mnogo je to bolesno braco moja, mozete da pravdate sa slobodom izbora i sa cim god ali na kraju krajeva to je bolest. Vama samima nista ne valja
    (marko, 19. novembar 2019 08:01

    Upravo si sebi postavio savršenu dijagnozu.
    (Negativni, 19. novembar 2019 09:15)

    # Link komentara

  45. Ja mislim da su u familiji Đoković svi ludi, osim možda Novakove majke. Dolaskom Jelene u porodicu kompletiran je taj ludi porodični Grend slem. Ona recimo pravi sapun od svog mlijeka i time se ponosi. Stari narod je rekao, čega se pametan stidi, time se budala ponosi. Ovaj Srđan bi za dobro svoje i svoje porodice trebao prestati da bude "rijaliti zvijezda". Đokovići od svega prave filozofiju, odjedanput su eksperti za sve. Sada vidimo da niko nije imao dijecu prije njih, da niko ne zna kako se dijeca vaspitavaju, da niko prije njih nije bio roditelj. Ima još jedna poslovica starog naroda koja kaže da "sin ne uči oca kako se prave dijeca?!"
    (Darko, 19. novembar 2019 08:59)

    Pa šta te to čudi? Nije on ni prvi ni poslednji malogradjanin koji je došao do novca pa postao filozof. To je redovna stvar. To što je neko vrhunski u svom poslu, ne znači da je mnogo pametan. Naprotiv. Vrhunski sportisti su, dobrim delom, emocionalno i socijalno prilično neinteligentni. A njihovi roditelji skorojevići. Retki su suprotni primeri.
    (Negativni, 19. novembar 2019 09:14)

    # Link komentara

  46. Ja mislim da su u familiji Đoković svi ludi, osim možda Novakove majke. Dolaskom Jelene u porodicu kompletiran je taj ludi porodični Grend slem. Ona recimo pravi sapun od svog mlijeka i time se ponosi. Stari narod je rekao, čega se pametan stidi, time se budala ponosi. Ovaj Srđan bi za dobro svoje i svoje porodice trebao prestati da bude "rijaliti zvijezda". Đokovići od svega prave filozofiju, odjedanput su eksperti za sve. Sada vidimo da niko nije imao dijecu prije njih, da niko ne zna kako se dijeca vaspitavaju, da niko prije njih nije bio roditelj. Ima još jedna poslovica starog naroda koja kaže da "sin ne uči oca kako se prave dijeca?!"
    (Darko, 19. novembar 2019 08:59)

    # Link komentara

  47. Otkad je,takav se vise ne radja
    (Kvrga, 19. novembar 2019 08:58)

    # Link komentara

  48. Sta to ima u nasem narodu bolesno da navija za igrace iz drugih zemalja a ima svog koji je bolji od obojice sa kojima ga uporedjuju... Mnogo je to bolesno braco moja, mozete da pravdate sa slobodom izbora i sa cim god ali na kraju krajeva to je bolest. Vama samima nista ne valja
    (marko, 19. novembar 2019 08:01

    @marko
    a zasto mislis da igrac iz druge zemlje isto nije "svoj" ? zar nismo ucili u skoli da je nacizam los? zar ne vidis da si ti bolestan? ja navijam za federera zato sto mi se vise svidja kako igra tenis od noleta. po tebi je to bolesno? moram da navijam za Srbiju umesto za tenis??
    (Jeremy, 19. novembar 2019 08:50)

    # Link komentara

  49. Šta bi otac trebalo da kaže da bi vi koji mrzite Novaka bili zadovoljni? 
    Da li je trebalo da kaže "Moj sin neće biti najbolji teniser svih vremena"?
    (Djido, 18. novembar 2019 21:16)

    Ne treba da kaže ništa. Šta on ima da govori? Šta više, ja Novaka cenim i volim, ali definitivno Đoković porodica ruši norme "teniskog" sveta... tako se ne ponaša u tom svetu...zato ga i ne vole, zato mu zvižde.
    (Kolektivna amnezija, 19. novembar 2019 08:49)

    # Link komentara

  50. Dace Bog
    (mrzoviciPljevlja, 19. novembar 2019 08:43)

    # Link komentara

  51. ... bolesno ambiciozan čovek... Još jedan roditelj koji "podržava" svoje dete.... Gospodine Srđane, pustite Novaka da sam upravlja svoji životom, sam postavlja svoje ciljeve i nemojte vršiti, čak ni ovakav sitan pritisak na njega... Novak je odavno pokazao koliko vredi i ako odluči da mu je dosta, on je odavno ušao u red legendi...
    (andrak, 19. novembar 2019 08:41)

    # Link komentara

  52. Hoće! Al' u lošim imitacijama, prenemaganjima, i pokazivanju auta da bi se dokopao meč lopte (Protiv Tima na 30:30!)

    I to bi trebalo uvesti kao podsetnik.

    Tim - čelendž - Nolo uhvaćen u pokušaju krađe!
    (visoki inženjer i doktor znanja, 19. novembar 2019 08:41)

    # Link komentara

  53. Nemoj tata mnogo unapred. Ne valja.
    (Misa, 19. novembar 2019 08:37)

    # Link komentara

  54. Za početak nek otpusti Gorana koji mu je doterao prvi servis ispod 180km. Neka vrati trenere koji su ga napustili zbog nerada i počne da trenira kako je trenirao u periodu 2008-2017 .
    (ZeZ, 19. novembar 2019 08:28)

    # Link komentara

  55. E zato ga ne vole, jer nije normalno za bilo kog tenisera u istoriji ovog sporta, da njegov otac gostuje po televizijskim i radio emisijama i da priča koješta. Niko ne zna kako izgledaju roditelji Federera, Nadala, Samprasa, Agasija, Bekera...to je ono što nije deo "teniskog" sveta, to je ono što odskače od svega, juče palačinkarnica, a danas jahte, nekretnine, restorani, teniski savezi...javna ličnost? Ne ide to sa tenisom...ne ide.
    (Kolektivna amnezija, 19. novembar 2019 08:27)

    # Link komentara

  56. Valjda Nole ne igra tenis zbog Nato, vec zato sto voli i uziva?
    (miloje34, 19. novembar 2019 08:14)

    # Link komentara

  57. U pravu ste svi,bas smo ljubomorni na ovu porodicu.Divna porodica. Model ponasanja
    (Mare, 19. novembar 2019 08:07)

    # Link komentara

  58. Tipicno za dukljane, samo JA pa Ja
    (Vasa, 19. novembar 2019 08:03)

    # Link komentara

  59. Sta to ima u nasem narodu bolesno da navija za igrace iz drugih zemalja a ima svog koji je bolji od obojice sa kojima ga uporedjuju... Mnogo je to bolesno braco moja, mozete da pravdate sa slobodom izbora i sa cim god ali na kraju krajeva to je bolest. Vama samima nista ne valja
    (marko, 19. novembar 2019 08:01)

    # Link komentara

  60. Vrlo neodmerena izjava, blago rečeno.
    (Volim i ja vas, 19. novembar 2019 07:55)

    # Link komentara

  61. Teško je objasniti ovaj ispad Novakovog oca jel ja to drugačije ne mogu da nazovem. Na stranu simpatije koji vecina Srba ima prema Novaku bez obzira da li volite njegov stil igre ili ne, zamislite da vama otac odredjuje sta ćete i kako ćete da radite u životu i to preko javnog servisa!
    (Iggy, 19. novembar 2019 07:48)

    # Link komentara

  62. Mislim da Srdjan nije u pravu kad kaze da Noleta voli 95 % Srbije.. u Srbiji je veliki broj ljudi isfrustrirano,nesrecno,neispunjeno kako na poslovnom tako i na licnom planu.. mnogo je nezadovoljnih svojim zivotom pa im pljuvanje Djokovica, Djordjevica, fudbalera,kosarkasa I uspesnih ljudi dodje kao izduvni ventil.. tako da mislim da je broj ljudi koji ne vole Djokovica veci od 5 %.. a to da ce Nole biti najbolji svih vremena..on je po mnogo cemu vec najbolji.. ako se gledaju GS titule na dobrom je putu..
    (sava, 19. novembar 2019 07:45)

    # Link komentara

  63. Brate mili koji komentari. Treba da vas je sramota od ovakvuh ljudi a ne da ih uzdizete. Ja sa ponosom pripadam u 5 posto normalnih.
    (Misa, 19. novembar 2019 07:42)

    # Link komentara

  64. Ja bi volio da Novak Djokovic bude najbolji teniser ikada a tebi da zacutis trajno, jer si pametniji kada ne pricas nista!
    (warlock, 19. novembar 2019 07:37)

    # Link komentara

  65. Pobedio je bombardovanje, sklonio je etiketu genocidnog naroda. Dame i gospodo Novak Djokovic, tatin sincic.
    (Polidor, 19. novembar 2019 07:32)

    # Link komentara

  66. I otac mu nameće pritisak...
    (Darko, 19. novembar 2019 07:32)

    # Link komentara

  67. Verovatnije je da neće. Nadal još uvek nije gotov sa osvajanjem GSova a mlade nade su već tu...
    (Vlada, 19. novembar 2019 07:28)

    # Link komentara

  68. Pustite vi neverne Tome Srdjana na miru. Srdjan je najzaslužniji za Novakov uspeh. On je od početka verovao u njega i uložio sve sto je imao, a veruje i dan danas. Mi nismo uložili ništa, a takodje ubiramo plodove Noletovog uspeha. U pravu je i to sto govori žigu genocidnog naroda. Nekada su mi u inostranstvu govorili kad kažem da sam Srbin, “aa Mladic, Karadzic”, šta se to desilo kod vas?”, a sad mi iz simpatije govore “vi ste Srbin kao i Djoko”.
    (Logika, 19. novembar 2019 07:24)

    # Link komentara

  69. Jako, Jako, sujetan covek. Sin vam ima 33 godine, iza sebe tesku povredu lakta, povrede ramena, ocigledno sve manje motivacije na terenu.... Da li ste svesni toga? Stigla je nova generacija koja ne gubi u svlacionici i ima odlican skor sa Novakom, zeljna trofeja i pobeda. Da se razumemo, Noletu zelim svu srecu u daljem toku karijere, ali svaki slem koji uspe da osvoji bice ogroman uspeh, i bice sve teze i teze. To oko navijanja nema veze sa tim sto pricate, publika jednostavno sama odabere svog heroja. Evo u finalu ATP pevali su '' Cicipas, Cicipas ", a jel Dominik los momak, da li dolazi iz Srbije.... Ne, gospodine Djokovicu.
    (Kiza i Komina, 19. novembar 2019 07:18)

    # Link komentara

  70. Najbolji? Kada? Možda u nekom drugom životu, u ovome neće...
    (Sergio, 19. novembar 2019 07:06)

    # Link komentara

  71. Novak je za mene VEĆ NAJBOLjI!!!
    (Ljutica, 19. novembar 2019 06:30)

    # Link komentara

  72. Ne blebetaj Srdjane tako ti boga!
    Nisi se bas proslavio sa izjavama tako ni ovom!
    (rogerthebest, 19. novembar 2019 06:20)

    # Link komentara

  73. @Pele

    Po prostoj logici Kirgios i jeste bolji teniser od Novaka.
    Medjutim Kirgios je losiji od jedno 50 ostalih tenisera, a Novak mozda od 2-3.
    Federer je losiji od jedno 7-8 tenisera. Nadal je losiji od petnaestak tenisera.

    E bas iz tog razloga Novak je trenutno najbolji na svetu, jer je od svih njih najmanje los.

    Svaki teniser ima nekog protivnika koji mu ne lezi i sa kojim tesko izlazi na kraj.
    Poenta je u tome da imas sto manje takvih protivnika, a Novak ih ima ubedljivo najmanje od svih ovih u vrhu.
    (realno, 19. novembar 2019 06:15)

    # Link komentara

  74. Nemcima je sve jedno bilo da li će stefi graf ili Boris becker biti najbolji na svetu! Zašto? Pa zato sto nisu napacen naroda koji nema svoj život pa traži nešto u nekom idolu...sirotinji možeš sve i svašta prodati.
    (vesna, 18. novembar 2019 22:39)

    Aha, trebao si da vidiš moje kolege posle ispadanja Nemačke sa svetskog, niko nije reč rekao sutradan i samo se tesili što je i Srbija ispala zbog mene, kaže jedan lakše mu bilo da radi sutra sa mnom hehe. Ne kažem da su mahniti ko mi ali da ih je bolelo - bolelo je ?
    (Ko to tamo peva, 19. novembar 2019 06:00)

    # Link komentara

  75. A FEDERER je najbolji svih vremena oca mu poznajem,I laik to zna.ne sprdajte se vise da Tim pitanjem.e pa ljudi Moji.niko mu nije mi blizu.jedini kompletni igrac ikad.i novakov otac to zna,no sin mu je pa lupa.
    (DJ, 19. novembar 2019 05:30)

    # Link komentara

  76. Najbitnije je da ce ponosno poneti titulu:
    GOAT Principaute de Monaco.
    (MC, 19. novembar 2019 05:15)

    # Link komentara

  77. Prema g. Djokovicu starijem, Srbi kojima se Noletova igra i ponasanje ne svidjaju nisu normalni.

    Sasvim mi je jasno zasto ostatak sveta više ceni Federera i Nadala.
    (Zupermen, 19. novembar 2019 04:50)

    # Link komentara

  78. Covek nije bas normalan...
    (maunt5, 19. novembar 2019 04:31)

    # Link komentara

  79. Погрешан приступ.
    (а, 19. novembar 2019 03:48)

    # Link komentara

  80.  Jednu malu Srbiju bombardovalo je 20 moćnih zemalja, zamislite kakvi su to junaci. I on se izborio sa svim tim i postao jedan od najboljih tenisera svih vremena", zaključio je Srđan Đoković.

    Sa cim se on izborio? Sa NATO bombama? On je verovatno zbog bombardovanja postigao sve u tom sportu, a ne zbog talenta, rada i na kraju kvaliteta. Sto nisam onda i ja to postigao ili jos nas 2 miliona dece? Svi smo bombardovani bili. U CV ti pise otac Novaka Djokovica, bar iz postovanja prema njemu nemoj davati izjave i brukati ga.
    (Losmi, 19. novembar 2019 03:45)

    # Link komentara

  81. Poštovani Srđane

    Vaše je da kažete:
    Volim svoje sinove, gubili ili pobeđivali.

    I ostavite sve ostalo njima.
    (SuryaDev, 19. novembar 2019 03:42)

    # Link komentara

  82. NEMA SANSE!
    (Kiza, 19. novembar 2019 02:26)

    # Link komentara

  83. Seki, ja nisam ni sumnjao, mali je gadan inatdžija!
    (АЗ-5, 19. novembar 2019 02:02)

    # Link komentara

  84. Da bi postigao to što njegov otac tvrdi da će se desiti, Nole bi morao da se još intenzivnije posveti tenisu, da zanemari sve ostalo, pa ček i porodicu, da bude potpuno zdrav i da poboljša neke elemente svoje igre. Hoće li se sve te kockice sklopiti i da li će naći snage i motivacije? Ja mu želim da ispuni svoju a i želju svih nas koji ga volimo i cijenimo, ne samo kao velikog tenisera, nego i kao velikog čovjeka. Za mene će biti najveći i da sada završi karijeru. Jer, ne zaboravite, sile otpora koje je morao savladavati mnogo su veće od onih sila kojim su bili izloženi njegovi rivali, Federer i Nadal.
    (PetarII, 19. novembar 2019 01:56)

    # Link komentara

  85. Ovo što si napisao je čista demagogija i klasično nepoznavanje ljudskog društva i statusa pojedinaca u njemu. Uprosečavanje ljudi je odlika nezadovoljnih ljudi na kojoj je izrasla komunistička ideologija. Nije bitno ko koliko pojedinac resursa troši, već koliko
    svojim poštenim radom stvara. A svima onima koje si nabrojao, ako su dobronamerni, a ogromna većina jeste, Novak predstavlja oličenje odricanja, teškog rada i želje da se uvek bude bolji. I kao čovek i kao sportista, i kao takav treba da bude uzor drugima.
    (@Laki, 18. novembar 2019 21:36)

    Poenta komunizma nije uprosechavnje.. Nego jednakost... Vidis u singapuru ne postoji nelretnina ispod milion evra..brutalna pravila koja vaze za sve .. Poenta prica jeste da djokovic (svaka cast na trudu i zalaganju) sluzi bogatima da zamaju nekoga poput tebe. Nemoj pricati o tome da se jedan covek koji radi u vodovodu smene od 12 sati dezurstva itd. Ne odrice najveceg dela zivota da bi ti i taj tvoj idol sa reketom mogli da pijete cistu vodu za pisljivih 50 000 din i to do svoje kaoo je krenulo 70te godine xe to raditi... Tvoj idol je klasican bogatas koji ne placa porez i svoje bogatstvo ulaze da bi dobio besplatan novac pa jos vise istog pa jos vise... Kada bude zavrsio karijeru bice tezak preko milijarde ako ne i vise i dalje ulagati novac da zaradi novi pritom tlaceci i izrabljujuci ljide poput ovih u vodovodu...primer najbolji za odricanje... Stident medicine u srbiji ciji roditelji zive prosecan srpski zivot recimo da je jedinac ili jedinica... Osnovna srednja skola za izuzetnim uspehom pa fakultet 6 godina osnovce studije(4-5dana nedeljno po min. 6 h na fakultetu pa dodjes kuci odmoris se ucis pa opet) zatim volontiranje bez kesa godinu dana minimum pa posao u najbokjem slucaju na klinici plata 73 000 rsd... Radis 9 h dnevno plus 2 dezurstva mesecno po 12 sati pa jedno 24 sata... Znaci odes na posao pa dezuras 12 sati nakon radnog vremena pa dva sata spavanja pa novi radni dan... Uz pretezak posao na klinicki loop (ne dizes glavu 9sati) dodjes kuci spremas specijalizaciju koja traje od 4-7 godina plus doktorske studije koje idu uporedo...jednog dana kad pozavrsavas sve to imas platu 100-120 hiljada mesecno.... Sa godinama raste i odgovornost zapamti-tercijarna ustanova je u pitanju do 67 godine (za sada).... Eto ti djokovicevo odricanje umni invalidu
    (stefan, 19. novembar 2019 01:51)

    # Link komentara

  86. Nolov otac je malo gedza?
    (Darkwood, 19. novembar 2019 01:40)

    # Link komentara

  87. Nismo svesni privilegije da imamo naseg coveka koji je vec godinama u samom vrhu svetskog tenisa..zato narode uzivaj.godine prolaze..
    Novak Djokovic brat..
    (gorkat, 19. novembar 2019 01:17)

    # Link komentara

  88. Obaranje svih rekorda ne znaci nista. Nekada davno nije bilo hemije, igralo se sa losijimm reketima i na losijim terenima. Jednostavno, ne moze postojati najbolji teniser svih vremena, kao sto ne postoji niti najbolji fudbaler svih vremena. Za 50ak godina cemo mozda imati tenisere koji ce ugraditi neke metalne "cy-dodatke" pa ce se udarati jace. Takav teniser, pa i najlosiji, bi Nadala, Federera, Djokovica dobijao samo tako. Ne postoji i nece postojati goat i to je to.
    (hm, 19. novembar 2019 01:13)

    # Link komentara

  89. Ja vam to od srca želim.
    (Džoni Manila, 19. novembar 2019 00:36)

    # Link komentara

  90. Šta bi otac trebalo da kaže da bi vi koji mrzite Novaka bili zadovoljni? 
    Da li je trebalo da kaže "Moj sin neće biti najbolji teniser svih vremena"?
    (Djido, 18. novembar 2019 21:16)

    Džaba krečiš Djido, luzeri su to, ne vredi.
    (@Laki, 19. novembar 2019 00:12)

    # Link komentara

  91. Samo Napred Djole
    (srba, 18. novembar 2019 23:58)

    # Link komentara

  92. Imam drugara sa kojim sam gledao svaki mec Djokovica po par sati, od trenutka kada je Djokovic krocio u Pionir i podrzao Zvezdu vise nijednom nismo gledali zajedno nijedan mec. A imam drugog drugara koji sve najbolje govori o Novaku takodje navijac Partizana, tako da sve je do coveka ili si zdrav ili ti nesto fali.
    (Veljko, 18. novembar 2019 23:54)

    # Link komentara

  93. Ko je 2011.godine pomisljao da ce Djokovic 2019. imati 5 Vimbldona i 7 Australijan Opena? Da li iko na ovom svetu sme da se kladi da Djokovic 2025. nece imati 8 Vimbldona i 10 Australian Opena??
    (Bora, 18. novembar 2019 23:49)

    # Link komentara

  94. Bez porodice si niko i nista.
    (Sef, 18. novembar 2019 23:44)

    # Link komentara

  95. Ovaj ima da ga izbaksuzira,
    (salerno, 18. novembar 2019 23:44)

    # Link komentara

  96. Ја као навијач вјерујем у то. Само јако Ђоковићи. Спартаааааа!!! ✊😲
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 18. novembar 2019 23:41)

    # Link komentara

  97. Da ali federerova omiljena podloga = 1 turnir godisnje... Djokoviceva omiljena pola turnira godisnje... Nadalova omiljena pola turnira godisnje... Tako da tisina
    (stefan, 18. novembar 2019 23:40)

    # Link komentara

  98. Ih najbolji teniser. Bez servisa, sa dvorucnim bekhendom i bez igre na mreži. Dobro je i dovde stigao
    (Miško Genija, 18. novembar 2019 23:38)

    # Link komentara

  99. 2017. godine je Djokovica cela Srbija slala u penziju i oni koji ga mrze i oni koji ga obozavaju, vratio se sa 4gs za dve sezone, telo mu je u fenomenalnom stanju, Federer pocetkom 30. godina nista nije osvojio, samo Vimbldon od 30. do 35. godine. Sasvim sam siguran da ce prestici Federera ali se malo pita i Nadal, pa ce se izmedju njih dvojice voditi bitka.
    (Srecno Novaku, 18. novembar 2019 21:32)

    Nadal i Djokovic po 22GS na kraju
    (Asteriks, 18. novembar 2019 23:34)

    # Link komentara

  100. On to već jeste a i ti si čudo jedno! S’ koliko vere i s’ koliko ljubavi i žrtvovanja si odgajao tu porodicu! Kamo sreće da je više takvih roditelja!
    (dare 011, 18. novembar 2019 23:30)

    # Link komentara

  101. dejan,
    ja ne zelim...ja nisam bot...nadji zivot,sine...
    (milos, 18. novembar 2019 23:25)

    # Link komentara

  102. Puno je komentara bez imalo logike. Na primer, dosta mi je resurs od 1-2 mil-e, i odmah bi okačio reket o klin, bolelo bi me uvo da se dokazujem da sam najbolji, Naš narod misli da je sve u lovi i bogastvu, pa neću živeti ja i moji, milion godina. Mnogo smo zatucan narod, a za tu zatucanost ima milion primera.
    (Milorad, 18. novembar 2019 23:24)

    # Link komentara

  103. Novak je nesto najbolje sto ovaj narod moze da iznedri. Zadrzao je svoj detinjasti karakter i, uprkos novcu, slavi i glamuru, koji ga okruzuje ostao je isti onaj decko sa Kopaonika, koji sanja da igra na Vimbldonu i postane svetski sampion. Nista nije uspelo da ga natera da izbrise secanje na svoj narod i svoju otadzbinu koju su najvece, najbogatije i najosionije drzave bombardovale. Ni novac, ni slava, nisu mogli da obave onu, superefikasnu, "Brain wash" metodu, kojoj podlegne vecina siro,maha sa ovih prostora, i nateraju ga da zaboravi svoje detinsjtvo optereceno ratom i materijalnim trpljenjem. Ostao je ono sto jeste, samo sada, mnogo veci, mnogo bolji, mnogo snazniji. Tek je zakoracio u zivot a mnogo je dao ovom narodu. Pored sportskih radosti, nije zaboravio svoje detinjstvo zbog cega je, kroz svoje fondove, veoma prisutan cak i u ruralnim krajevima koje su svi pa i Bog, zaboravio. Otac je u pravu. Najveci procenat ovoga naroda uvazava Novaka i raduje se svakom njegovom uspehu.
    (Zoran Knezevic, 18. novembar 2019 23:22)

    # Link komentara

  104. Svaka cast Srdjane! Za mene je svakako Novak najbolji svih vremena, a siguran sam da ce i po brojkama zapadnjacima to dokazati iako su oni meni vise nebitni.
    (PGpg, 18. novembar 2019 23:13)

    # Link komentara

  105. Neverovatno koliko ljudi u Srbiji je negativno, ljubomorno, zavisno, citam komentare i gledam koliko negativnh komentar i koliko onih koji koji su dali negativan komentar uzmi"-" jednostavno zapanjujuce i. Savaka cast Noletu in njegovim roditeljima da su svi kao i oni gde be Srbija bila sada, sigurno mngo vise postovana i naprednije nego sto jeste.
    (nole # 1, 18. novembar 2019 23:10)

    # Link komentara

  106. Bog te cuo ..
    (no name, 18. novembar 2019 23:09)

    # Link komentara

  107. ovde nije stvar u tome da li je ovaj covek realan ili ne vec se radi o veri jednog roditelja u svoje dete...da reci ce neko sada mu nije tesko da veruje, a ja cu podsetiti da je on verovao i pre 20 i kusur godina..bravo Srdjane i od sveg srca zelim da budes u pravu...
    (boris, 18. novembar 2019 23:08)

    # Link komentara

  108. Hoće, kad nauči da igra na mreži, savlada smeč i drop šot, prestane da grli drveće, pojača treninge kad mu loše ide a ne da ode na odmor,....
    (Mrgud, 18. novembar 2019 23:06)

    # Link komentara

  109. Ako tako kaže ćale Đole, vjerovat ćemo mu, ne??
    (CroFed, 18. novembar 2019 23:04)

    # Link komentara

  110. "dok to ne postigne i obori sve rekorde koji su preostali, neće prestati da igra tenis", rekao je Srđan Đoković. Novaku zelim sve najbolje ali jedan Federerov rekord nece nikada oboriti a to je 237 uzastopnih sedmica broj 1 ili u prevodu preko 4 i po godine prvi na atp listi.
    (Vlado, 18. novembar 2019 22:57)

    # Link komentara

  111. Isto od sveg srca i ja mu
    zelim.Nole je legenda za
    sva vremena ovoga sporta.
    (DRAGAN, 18. novembar 2019 22:45)

    # Link komentara

  112. Znaci nece skoro sastanak na Terazijama. Srdjane uzivaj, opusti se. Bice sve ok :)
    (Juninho, 18. novembar 2019 22:44)

    # Link komentara

  113. Nemcima je sve jedno bilo da li će stefi graf ili Boris becker biti najbolji na svetu! Zašto? Pa zato sto nisu napacen naroda koji nema svoj život pa traži nešto u nekom idolu...sirotinji možeš sve i svašta prodati.
    (vesna, 18. novembar 2019 22:39)

    # Link komentara

  114. Za mene on to vec jeste.
    (021, 18. novembar 2019 22:30)

    # Link komentara

  115. u zadnje vreme sve losije igra a dolazi i novi talas mladih igraca tako da po mom misljenju blize je da nece uspeti od uspeha
    (Marko, 18. novembar 2019 22:23)

    # Link komentara

  116. @jeremy-E sad sam sve vidjela! Da neko veliča tajkuna u poređenju sa sportistom čiji su prihodi na uvidu cijelom svijetu i zarađeni zaista ličnim radom i trudom. Niste se zapitali kako je Mišković zaradaio toliko, da za porez plati milijardu ( nadam se ipak, zbog države Srbije da nije milijarda dinara). Ili još bolje- koliko je stvarna njegova dobit, kad mu nije bio problem platiti taj iznos. Dobro je rekao Ajnštajn:"Svemir, mižda ima granice, ali ljudskoj gluposti, sigurno, kraja nema".
    (Milena, 18. novembar 2019 22:20)

    # Link komentara

  117. Svaki roditelj se ponosi svojom decom. Pitanjè je da li mora i da donosi odluke u ime svoje dece. Mislim da ovaj tata malo preteruje.
    (Felix, 18. novembar 2019 22:19)

    # Link komentara

  118. Dakle, Srđan priznaje da Novak nije još uvek najbolji svih vremena.
    (Adriano_Galliani, 18. novembar 2019 22:17)

    # Link komentara

  119. Srdjan priča ono sto misli i ono sto želi.Otac i emotivnost.Ko tu može zameriti?
    Ja bih(u ulozi Srdjana)bio suzdrzaniji u javnosti,a u ličnom kontaktu sa Novakom bih bio još čvršći u stavu i u podršci.
    Lično Srdjanu želim da se ostvari njegova želja i da uživa u sreći i zadovoljstvu o kojoj govori.
    Verujem da je moguće,mada će biti teško.Ovi mladi(njih 5-6)neodoljivo mi lice na njega i Rafu.Njihova prednost je explozivnost i snaga.Novakova prednost je iskustvo i svestrano znanje iz ovog sporta.
    Uz Noleta sam,mada ne uslovljavam moje navijanje bezuslovnim uspehom.
    (Djed Gavrilo, 18. novembar 2019 22:12)

    # Link komentara

  120. Novak je nesto najbolje sto ovaj narod moze da iznedri. Zadrzao je svoj detinjasti karakter i, uprkos novcu, slavi i glamuru, koji ga okruzuje ostao je isti onaj decko sa Kopaonika, koji sanja da igra na Vimbldonu i postane svetski sampion. Nista nije uspelo da ga natera da izbrise secanje na svoj narod i svoju otadzbinu koju su najvece, najbogatije i najosionije drzave bombardovale. Ni novac, ni slava, nisu mogli da obave onu, superefikasnu, "Brain wash" metodu, kojoj podlegne vecina siro,maha sa ovih prostora, i nateraju ga da zaboravi svoje detinsjtvo optereceno ratom i materijalnim trpljenjem. Ostao je ono sto jeste, samo sada, mnogo veci, mnogo bolji, mnogo snazniji. Tek je zakoracio u zivot a mnogo je dao ovom narodu. Pored sportskih radosti, nije zaboravio svoje detinjstvo zbog cega je, kroz svoje fondove, veoma prisutan cak i u ruralnim krajevima koje su svi pa i Bog, zaboravio. Otac je u pravu. Najveci procenat ovoga naroda uvazava Novaka i raduje se svakom njegovom uspehu.
    (Zoran Knezevic, 18. novembar 2019 22:05)

    # Link komentara

  121. Šta bi otac trebalo da kaže da bi vi koji mrzite Novaka bili zadovoljni?
    Da li je trebalo da kaže "Moj sin neće biti najbolji teniser svih vremena"?
    (Djido, 18. novembar 2019 21:16)

    Ma ne mrze ga već su ljubomorno pskosni što ne mogu da utiču na ono da komšiji crkne krava.
    Šljam ali eto, naš je pa ih trpimo iako oni sami sebe nemogu da podnesu.
    (Swedenonline, 18. novembar 2019 22:04)

    # Link komentara

  122. a ti si verovatno neki klinac, ne realizovani Grobar, i došao si ovde da hejtuješ...
    (matori, 18. novembar 2019 21:10)

    Dobro je sto si poslao decu na fakultet da ne budu nepismeni kao ti.
    Mudro od tebe.
    I da..bas gospodska analiza :D
    (Radijator, 18. novembar 2019 22:03)

    # Link komentara

  123. Da se razumemo: Novaku, svaka čast, već je mnogo postigao i da nikada više ništa ne osvoji.
    A ovakav komentar koji u sebi nosi toliko pritiska na rođeno dete, može dati otac kakav nikada ne bih želeo da budem.
    (Nikola, 18. novembar 2019 22:01)

    # Link komentara

  124. Ja to svom detetu ne bih pozelela. Nije to igra, vise je to sad mucenje. Uvek zaplacem od srece kada neko postane prvak sveta. Uvek kazem kako je to velicanstveno. Naravno ocekuje se od nekog tako kvalitetnog da jos neko vreme bude u vrhu, jer se time dokazuje da to nije bilo slucajno ili sticajem sretnih okolnosti, ali ne ocekujem da ceo zivot podredi tome da obara sve moguce rekorde i to bez obzira sto pri tom trpi bolove i razna odricanja. Koliko je to uopste dobro za njegovo i fizicko i psihicko zdravlje? Bolje da se sad ostvari kao trener nekog ko ce ga mozda naslediti. I to je veliki uspeh. Moja poruka bi mu bila: “Odmori malo Nole, dosta si nas usrecio, a razumne ljude nikad nisi razocarao! Zivi jos 100 godina svojoj deci!”
    (vera u Boga, 18. novembar 2019 22:00)

    # Link komentara

  125. ZIVIM ZA TAJ DAN!!!
    (Treca vecnost, 18. novembar 2019 20:47)

    Onda ti je zivot stvarno siromasan..
    (djole, 18. novembar 2019 21:54)

    # Link komentara

  126. Samo zdrav da ostane i biće sve ok. Pametno birati turnire i tempirati formu. I srećno, ja se iskreno nadam da ćeš na kraju karijere imati sve rekorde u svom posedu, a ostali neka se nadaju da će nekad da te dostignu.
    (Šruder protiv Šredera, 18. novembar 2019 21:52)

    # Link komentara

  127. Srdjane zasto da ne kada ima sve potrebne predespozicije da bude NAJBOLJI SVIH VREMENA!!!
    Branko(Teniser) iz Amerike
    (Branko, 18. novembar 2019 21:49)

    # Link komentara

  128. Nadam se gospodine jer zasluzuje.
    (anica, 18. novembar 2019 21:46)

    # Link komentara

  129. Federerov otac:
    Samo preko mene mrtvog!

    Nadalov otac:
    Krvi cu vam se napiti obojici!
    (Ivica Toronto ex Vozdovac, 18. novembar 2019 21:42)

    # Link komentara

  130. I ja ću biti milijarder sljedeće godine u ovo vrijeme
    (Muamer, 18. novembar 2019 21:42)

    # Link komentara

  131. Već jeste!
    (Mihajlo, 18. novembar 2019 21:39)

    # Link komentara

  132. Želim mu od sveg srca, da bude najbolji svih vremena
    (Rade Piket, 18. novembar 2019 21:38)

    # Link komentara

  133. E samo zbog tebe nece. Steta za Novaka...
    (први српски бек, 18. novembar 2019 21:37)

    # Link komentara

  134. pogledajte oca Luke Dončića, jako sličan tip Srdjanu...kada su ga upitali posle šampionata kada je slovenija osvojila evropsku titulu, šta misli gde je granica za Luku, rekao je prvo NBA a posle je nebo granica...
    (dare slovenac, 18. novembar 2019 21:36)

    # Link komentara

  135. Gospodin Srdjan Djoković je živa Ikona pravog roditelja.... Kad su se ljudi smejali, on je verovao u svog sina. Zato će Novak biti najbolji teniser u istoriji tenisa, samo neka nam je zdrav. Veliki pozdrav porodici Djoković! Amin 
    (Vera ljubav nada, 18. novembar 2019 19:52 

    Jedan lekar u tamo nekom selu, jedan seljak, fizikalac, jedna majka sa mizernom platom koja vugli kese i prebrojava sitninu od prvog do prvog, radnik u kanalizaciji, rudar, pop, ucitelj... vredi vise nego svi teniseri zajedno a jedan teniser potrosi vise resursa prirodnih za zivota nego svi skupa koje ti nabrojah. Veliki tebi pozdrav. Amin
    (NS, 18. novembar 2019 20:43

    Ovo što si napisao je čista demagogija i klasično nepoznavanje ljudskog društva i statusa pojedinaca u njemu. Uprosečavanje ljudi je odlika nezadovoljnih ljudi na kojoj je izrasla komunistička ideologija. Nije bitno ko koliko pojedinac resursa troši, već koliko
    svojim poštenim radom stvara. A svima onima koje si nabrojao, ako su dobronamerni, a ogromna većina jeste, Novak predstavlja oličenje odricanja, teškog rada i želje da se uvek bude bolji. I kao čovek i kao sportista, i kao takav treba da bude uzor drugima.
    (@Laki, 18. novembar 2019 21:36)

    # Link komentara

  136. 2017. godine je Djokovica cela Srbija slala u penziju i oni koji ga mrze i oni koji ga obozavaju, vratio se sa 4gs za dve sezone, telo mu je u fenomenalnom stanju, Federer pocetkom 30. godina nista nije osvojio, samo Vimbldon od 30. do 35. godine. Sasvim sam siguran da ce prestici Federera ali se malo pita i Nadal, pa ce se izmedju njih dvojice voditi bitka.
    (Srecno Novaku, 18. novembar 2019 21:32)

    # Link komentara

  137. To svi želimo. Verujem u Srdjanove reči.
    (dejan, 18. novembar 2019 21:27)

    # Link komentara

  138. mislim da nece
    (Ivan, 18. novembar 2019 21:27)

    # Link komentara

  139. Puna podrska za Djokovice, bravo za oca, potpuni respekt!
    (Gil Scott Heron, 18. novembar 2019 21:23)

    # Link komentara

  140. Seljacka posla ...
    (zeljko, 18. novembar 2019 21:21)

    # Link komentara

  141. I moj!
    (Lax, 18. novembar 2019 21:19)

    # Link komentara

  142. Neki mere grend slemove i po tome gledaju ko je najbolji ikada a mozemo i ovako:

    Djokovic Nadal 28-26
    Djokovic Federer 26-23
    Nadal Federer 24-16

    54>50>39

    Federer ubedljivo najgori, a najvise grend slemova ima zbog toga sto je 5 i 6 godina stariji od ove dvojice
    (PFC, 18. novembar 2019 21:19)

    # Link komentara

  143. Šta bi otac trebalo da kaže da bi vi koji mrzite Novaka bili zadovoljni?
    Da li je trebalo da kaže "Moj sin neće biti najbolji teniser svih vremena"?
    (Djido, 18. novembar 2019 21:16)

    # Link komentara

  144. Navijam za Noleta kao da mi je rod rodjeni, u ovim vremenima malo je onih koji mogu da budu uzori mladjim generacijama, a on je jedan od njih... Dok je bio klinac, gledao sam ga i razmisljao kako bi bilo lepo da osvoji bar jedan masters u svojoj karijeri :) Glupo je traziti najboljeg svih vremena, ima ih desetak, Novak je svakako jedan od njih.
    (PihtijaTheGreat, 18. novembar 2019 21:16)

    # Link komentara

  145. Ne razumem vas koje pogadjaju komentari ljudi koji bukvalno pisu sve i svasta kako bi izazvali vasu reakciju. Pa zar vam je uzorak sta "nas narod misli" tih nekoliko desetina negativnih komentara na b92? Pa svasta. Novak je najbolji sportista svih vremena ove zemlje. Tu nema nikakve dileme. A ako se potrudi jos malo bice i najbolji teniser svih vremena. I to je to. Sta god pisali ovde juce danas ili sutra.
    (Nenad G., 18. novembar 2019 21:16)

    # Link komentara

  146. Nisu 95% normalnih uz Novaka vec 100%, zasto bi neko normalan bio protiv njega?

    Cist primer su Jumko i Mikii i njima slicni, ako su oni normalni, onda ok.

    Ako je normalno da od 2010. pises negativne komentare na svaku mogucu vest o Novaku onda ok.
    (Zarko, 18. novembar 2019 21:13)

    # Link komentara

  147. @(Radijator, 18. novembar 2019 19:55)

    grešiš, ovaj, grešiš, sinko!
    evo ja nemam pojma o tim osobama koje si pomenuo, ili ih, blago rečeno, ne podržavam, ali zato veoma dobro poznajem opus rok ( i domaći i strani) pa i metal grupa ( metal malo manje) od kraja 60-ih do kraja 90-ih.
    navijač sam Partizana poslednjih 45 godina ( ovo napominjem, pošto si pomenuo Čovića), ali Novaka i pratim i volim, i cenim ono što su njegovi roditelji uradili za njega, jer znam šta ja sve radim da svoju decu izveden na pravi put. jedno je završilo državni fax ii sada traži posao, a drugo će valjda istim putem.
    a ti si verovatno neki klinac, ne realizovani Grobar, i došao si ovde da hejtuješ...
    (matori, 18. novembar 2019 21:10)

    # Link komentara

  148. Sada je to uspelo Nadalu- zvuči neskromno. Pa Nadal nije neko kome slučajno uspe, uspelo mu je i da ima više GS. Navijam za Noleta, naravno, ali su komentari njegovog oca pristrasni.
    (malecki, 18. novembar 2019 21:10)

    # Link komentara

  149. Postovani g-dine Djokovicu, iz dubine bica, kao Srbin 1000%, zelim da se Vase zelje ostvare! A takodje i ovim kukavicama, koji pljuju na sve dobro, ili barem iole bolje od njih, da se i njima sve zle zelje i izjave vrate kao bumerang, i da docekaju Novakov vrh sveta, i svoju najvecu provaliju u njihovim praznim zivotima. A najsladje bi bilo da se na vrh popne pobedom protiv djemperka!
    (gruzanin, 18. novembar 2019 21:06)

    # Link komentara

  150. Novak je olicenje nasih zelja... jos nisam cuo coveka koji je izgovorio da ga ne voli. Naravno pricam za uzivo, ne racunam lobotomicare koji se kriju ovde iza laznih imena.
    (Boyan, 18. novembar 2019 20:14)

    Ziva istina radim u fabrici sa 3000 ljudi, za 4 god nisam cuo lose o Novaku, lako je biti tastatura huligan.
    (Diablo, 18. novembar 2019 21:05)

    # Link komentara

  151. samo se nadam da ovo neće da se Novaku lupi o glavu.
    (z’brda, 18. novembar 2019 21:03)

    # Link komentara

  152. i bice..i daj boze..
    (bg, 18. novembar 2019 21:02)

    # Link komentara

  153. Koliko smo zavisni i zavidni kao nacija...Uzas...E zato nam je tako kako nam je i nikad se nista nece promeniti. Ziv bio Novace ti i tvoja porodica!
    (Andrej, 18. novembar 2019 21:01)

    # Link komentara

  154. Cemu ovo uvlacenje politike u Novakovu karijeru!? Potpuno nepotrebno, apsurdno i degutantno. Kakav pritisak se stvara na Novaka, potpuno suvisno. Pored toga, ovi mladi teniseri su sve jaci i mocniji, niko nece sedeti skrstenih ruku i cekati da Novak osvoji sve i postane najveci ikada, svako ce zeleti deo kolaca za sebe. Ne znam, ali meni su uvek jako neprijatne izjave Novakovog oca, Vecito je u nekom ratu i izgleda da tu pomoci nema.
    (IL, 18. novembar 2019 20:58)

    # Link komentara

  155. Kakav lik, strašno. Mislim da za 95% hejtera koje Novak ima u srbiji, može da zahvali ovom čoveku.
    Ja pa ja. Novak pa novak. Dobro je brate iskuliraj. Ne moraš ti da pričaš koji je novak baja...
    (vlada, 18. novembar 2019 20:56)

    # Link komentara

  156. Da li je moguce da ima toliko ljudi koji plitko razmisljaju?? Novak je zrela osoba, porodican covek, otac. Da li ste barem pomislili da ovo sto njegov otac izjavljuje da je sve to Novak njemu rekao? Da to Novak zeli a ne da mu to njegov otac namece. I kako moze da nesto nametne coveku koji odavno nije dete i koji je odavno samostalan? Nema SANSE da Srdjan daje ovakve izjave, preko Novaka , nema sanse. Dobro Srdjan ZNA da ce ove njegove reci da odu daleko van granica nase zemlje. I sada ON prica neku pricu a Novak to niti zeli niti mu pada napamet da radi? Nije Srdjan glup jer da je glup ne bi od svog sina napravio ono sto on jeste.Novak Djokovic , osvajac 16 GS turnira itd..Zar mislite da bi Novak javno rekao, igracu dok ne oborim sve rekorde?? On je to rekao svom ocu. A Novak je kao dete rekao, zelim da budem prvak i to je ostvario. Mucnite malo glavom. Druga je stvar, da li ce to Novak ostvariti. Ali kakav je karakter, kada kaze da nesto zeli..sve je moguce. Prema tome, pustite Srdjana na miru. On je odvajao od usta , zaduzivao se uz kamate da njegov sin uspe za razliku od nekih koji se zaduzuju uz kamate da bi igrali po kladionicama. Prodao restoran, otisao sa porodicom u podstanare..sve za svog sina. I sada prica gluposti? Ko je ovde lud?
    (ccc?, 18. novembar 2019 20:56)

    # Link komentara

  157. Ne baksuziraj covece. Neka se bori i poradi na servi.
    (Trucks no right, 18. novembar 2019 20:54)

    # Link komentara

  158. 20 > 19 > 16
    (vf55tggr543fr678ijggffr, 18. novembar 2019 20:54)

    # Link komentara

  159. Kakvi ljudi
    Pa ni najmanje. Eto Federer je uspesan, Rafa je uspesan. Nego mi se mnogo svidja da budem u onih 5%, koji ne dozvoljavaju da neko manipulise sa njima. Medjutim, ako tebi odgovara da mislis kako je to zato sto mi smeta tudji uspeh, nemam nista protiv. Veruj u ono sto tebi odgovara.
    (Ovaj, 18. novembar 2019 20:50)

    # Link komentara

  160. Tako je,Ćale!
    (Vladimir, 18. novembar 2019 20:49)

    # Link komentara

  161. Iz tvojih usta u bozije usi
    (Samir, 18. novembar 2019 20:48)

    # Link komentara

  162. Ogromno hvala Novaku za sve što je učinio i što čini za sve nas i svoju zemlju!Da,vratio nam je veru u sebe i dostojanstvo koje su nam poprilično porušili. Koju nedelju posle finala Vimbldona pita me jedan mladić oko 26-27 odakle sam,biće zbog akcenta,reko "Srbija..-Srbija,ja obožavam Đokovića,Đoković je sjajan..(sa oduševljenjem)-Da li si gledao finale Vimbldona?O,da...A odakle si ti?-Švedska."
    Nole ima našu podršku i samo napred.Sa ovakvom podrškom oca, porodice i nas može zaista da sruši najznačajnije rekorde.Svaka čast na izjavi ponosni oče!Pozdrav normalnim i da kažem da imamo zaista puno toga da poradimo na unutrašnjem planu ako želimo bolje.
    (IGGY, 18. novembar 2019 20:47)

    # Link komentara

  163. ZIVIM ZA TAJ DAN!!!
    (Treca vecnost, 18. novembar 2019 20:47)

    # Link komentara

  164. Ipak mislim da cu ja biti G.O.A.T.Jer ja sam najbolji i samo JaJaJaJa......
    (King Roger, 18. novembar 2019 20:46)

    # Link komentara

  165. Ima jos on da gura da bi osvojio jos 5 titula da preskoci Federera ( pod uslovom da ovaj ne uzme vise nijednu )...recimo 2,5 do 3 godine. Nadal je na samo jednu od Federera i vec sledece godine moze da ga preskoci. Cicipas, Tim i Medvedev su postali opasni i pitace se itekako ko osvaja slemove. Nek Nole samo bude zdrav i nek igra dok mu se igra i za nas je najbolji svakako, a za druge u svetu da bude najbolji...moguce je...ima vremena da to uradi.
    (majstor, 18. novembar 2019 20:46)

    # Link komentara

  166. Koliko ljubomore.. Jos neko napisa juri lopticu nije zavrdio skole.. Alo bre on je sportista,knjige mu ne trebaju mada je ocigledno da je izuzetno obrazovan,ne mora imati fakultetsku diplomu,.. A drugo Rodzer treba mozda u penziju a jos igra Novak je 6 godina mladji,on ima jos puno vremena
    (Mina, 18. novembar 2019 20:44)

    # Link komentara

  167. Federer do pre 2 dana je posle 5 godina pobedio Djokovica, Nadal nije pobedio Djokovica 5 godina na betonu, pa zar stvarno neko sme i da pomisli da Djokovic nece biti najbolji ikada?
    (Zizu, 18. novembar 2019 20:44)

    # Link komentara

  168. Gospodin Srdjan Djoković je živa Ikona pravog roditelja.... Kad su se ljudi smejali, on je verovao u svog sina. Zato će Novak biti najbolji teniser u istoriji tenisa, samo neka nam je zdrav. Veliki pozdrav porodici Djoković! Amin
    (Vera ljubav nada, 18. novembar 2019 19:52

    Jedan lekar u tamo nekom selu, jedan seljak, fizikalac, jedna majka sa mizernom platom koja vugli kese i prebrojava sitninu od prvog do prvog, radnik u kanalizaciji, rudar, pop, ucitelj... vredi vise nego svi teniseri zajedno a jedan teniser potrosi vise resursa prirodnih za zivota nego svi skupa koje ti nabrojah. Veliki tebi pozdrav. Amin
    (NS, 18. novembar 2019 20:43)

    # Link komentara

  169. Ahahaha isti onaj koji je rekao da bi Federer trebalo da ide u panziju, a čovek od tada učestvovao u šest finala gs i osvojio tri titule. Lik je jedan od razloga što mnogo navijača drugih tenisera ima odbojnost prema njegovom sinu. Kiselost izbija iz njega, i želim da mu se ova želja ne ostvari ne jer pratim tenis, koji mi je peta rupa na svirali, nego zbog njegovog lošeg karaktera.
    (Srđa Zlopogleđa, 18. novembar 2019 20:42)

    # Link komentara

  170. "Ne možete ni da zamislite koliko je Novaku u takvim situacijama teško, ali je on uvek imao hrabro srce i hladnu glavu, on kako mu je bilo, zna samo on. Zamislite, on je pripadnik jednog malog ponosnog naroda iz jedne male siromašne zemlje, koji su bombardovali ti svetski ’stručnjaci’ za bombardovanje. Jednu malu Srbiju bombardovalo je 20 moćnih zemalja, zamislite kakvi su to junaci. I on se izborio sa svim tim i postao jedan od najboljih tenisera svih vremena", zaključio je Srđan Đoković.

    KAPA DOLE
    (Dimitrije, 18. novembar 2019 20:42)

    # Link komentara

  171. E moji SRBI. Pa vi neznate da cenite nista svoje a ocekujete da vas drugi cene.. Gluposti i zlobi nikad kraja
    (Dragan Dordevic, 18. novembar 2019 20:42)

    # Link komentara

  172. Sta mislite, ko jos prica tako o procentima i ko je normalan a ko ne? Dobro da nije rekao da su onih 5% izdajnici i placenici... A toj prici da je Djokovic promenio imidz Srbije u svetu, veruju samo oni kojima se on i obraca!
    (Jumko, 18. novembar 2019 20:38)

    # Link komentara

  173. Prosto je neverovatno koliko ljudi kod nas omalovazavaju Novaka.On je ponos nase zemlje i svi bi trebalo da se ugledamo na njega,kako se radom i zalaganjem moze postici veliki uspeh.A vi koji ga pljujete,stavite prst na celo i zapitajte se sta ste uradili u svom zivotu,nemojte biti ljubomorni,mnogih stvari se odrekao da bi stigao ovde gde je sada.Nek nam je ziv i zdrav nas Nole i samo napred u nove pobede!
    (Nikola, 18. novembar 2019 20:38)

    # Link komentara

  174. Obavestite Srdjana, da ja spadam u onih 5%, dakle oni koji nisu normalni. Uopste mi ne smeta sto je tako???
    (Ovaj, 18. novembar 2019 20:02)
    To je tvoj problem. Žao mi je. On je i sad najbolji ali i da nije za mene samo Novak Doković u svetu tenisa
    (Nenad, 18. novembar 2019 20:37)

    # Link komentara

  175. Covek koji je nevidjenom mukom i odricanjem omogocio da Novak bude ono sto jeste. I ima pravo da kaze sta misli, sa svim se slazem.
    (Labud, 18. novembar 2019 20:37)

    # Link komentara

  176. Grobari, razgulite od Noleta, po komentarima vidimo da vam je krivo. i da, da nije bilo Srdjana, Nole ne bih bio to sto jest.
    (mirko, 18. novembar 2019 20:35)

    # Link komentara

  177. @Novak je Srbin, pravoslavac i goat

    Pa i jeste. Od kako ga je Federer pobedio tako članci izlaze kao na pokretnoj traci kako će on sve da osvoji i da bude najbolji. Ali takve izjave ne dolaze od neutralnih stručnjaka, već od Đokovićevih prijatelja i porodice: Rusedski, Kroft, O Šonesi, Beker, Srđan.
    (flora, 18. novembar 2019 20:34)

    # Link komentara

  178. Ja se nadam da se to neće dogoditi - jer bi posledice tako nečega bile porazne po psihu ovog naroda, koji iz bi takve činjenice (kao i obično) izvukao samo najgore.
    Neka bude tik uz nekog najvećeg - i to će biti sjajno i dovoljno. On je već sad neko ko će verovatno biti i naš najbolji sportista svih vremena - i onih prošlih i onih koja dolaze.
    (Merkur, 18. novembar 2019 20:34)

    # Link komentara

  179. "Obraćam se onim ljudima koji cene sve što moj sin radi, a to je siguran sam više od 95 posto našeg normalnog naroda,,

    Katastrofa.
    Toliko ljudi ne prati fudbal i kosarku zajedno a kamoli nekakav tenis. Ja tenis ne pratim osim ponekog finala, i to zavrsnice meca, takodje nemam nista protiv Djokovica ali ne navijam za njega ni protiv njega. Eto, ja nisam normalan.
    (NS, 18. novembar 2019 20:34)

    # Link komentara

  180. tako je . bog Vas pozivio
    (milorad, 18. novembar 2019 20:33)

    # Link komentara

  181. @Zemi, 18. novembar 2019 19:48

    "Statistika u ovom slucaju mnogo zavarava. Pogledajte njegov medjusobni skor sa Nadalom i Federerom..."

    Ovo mu dodje kao kad bi se u Primeri gledali samo rezultati meceva izmedju Reala, Barse i Atletika. Pa ko je najbolji izmedju njih troje, taj je prvak.

    Po tvom rezonu, Kirgios je bolji teniser od Djokovica.
    (Pele 2.0, 18. novembar 2019 20:32)

    # Link komentara

  182. @Zemi, 18. novembar 2019 19:48

    "Statistika u ovom slucaju mnogo zavarava. Pogledajte njegov medjusobni skor sa Nadalom i Federerom..."

    Ovo mu dodje kao kad bi se u Primeri gledali samo rezultati meceva izmedju Reala, Barse i Atletika. Pa ko je najbolji izmedju njih troje, taj je prvak.

    Po tvom rezonu, Kirgios je bolji teniser od Djokovica.
    (Pele 2.0, 18. novembar 2019 20:30)

    # Link komentara

  183. Otac mu je..verovao je u njega kad niko nije..zasto mu iz srca i dalje podrsku davao ne bi,pa, i kad omane.Za mene je on olicenje pravog oca..a, ostali zavidnici, nek gaje, ulazu :nadu, trud, znoj ,suze i veru u svoje sinove!
    (Mirjana, 18. novembar 2019 20:30)

    # Link komentara

  184. Samo sto je napravio Novaka, dosta je uradio u zivotu, pa cak da se povuce u recne ribolovce.
    (Bane, 18. novembar 2019 20:30)

    # Link komentara

  185. Samo da ispravim gospodinal Djokovic ja mislin 100% normalnih je uz Novak i ceni sve sto je uradio za Srbiju, jednostavno nemogu da shavtim neko ko je normalan i ko se nestidi svoga naroda da moze da bude protive Noleta.
    (nole # 1, 18. novembar 2019 20:29)

    # Link komentara

  186. Novače i Đokovići, naka vas zdravlje služi i neka vas steća prati! Nole nam je toliko lepih trenutaka podario, svojim zalaganjem i ponašanjem je kao retko koji sportista do sada reprezentovao svoj narod i svoju domovinu, samo neka nastavi tako! Svako dobro i uspeh u daljoj karijeri vam želim!
    (Miki, 18. novembar 2019 20:29)

    # Link komentara

  187. Daaa...sve si u pravu...gledao sam ga pre sedam dana...baš je razbio...oborice rekorde sigurno...za jedno 30 godina...pod uslovom da ostane sam na ATP turu...srećno Djokovici...sve najlepše...
    (dax, 18. novembar 2019 20:27)

    # Link komentara

  188. Budimo realni, samo tako jedna snazna i samouverena, jaka licnost roditelja moze da podigne svetskog sampiona! Mnogo je primera...Covek je takodje direktan, kaze sta misli i zasto mu zameriti. Sa te stane svaka cast! 
    (Kum, 18. novembar 2019 20:27)

    # Link komentara

  189. samras I agasi su nas bombardovali?)) a da, sta nam mogu oni, novak je bolji od njih. a lebron dzejms??? O_O

    omgg ono kucanje juceee preko blejiceee. ali kako sad? mi smo mali ponosni blejica! kako smo sad mali, a veliki?))

    oskara za ovog tatu, ali za inteligenciju))
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jeremy, 18. novembar 2019 20:12)


    Covece, pa ti imas tesku muku? Nije sto si nepismen nego, nesto zelis da kazes ali ne mozes?? Hoces ali teesskoo..Ne moze nepismen da izrazi ono sto misli..ne moze. I ja te potpuno razumem.
    (123, 18. novembar 2019 20:27)

    # Link komentara

  190. Jos mnogo odricanja je potrebno da bi ststicticki Novak bio najbolji ikada. Federer je institucija zahvaljujuci i rezultatima ali i ozbiljnoj propagandi. I ako ga Novak ikada statisticki prestigne, RF ce ostati institucija jer, kako jedan Srbin sa brdovitog Balkana da bude bolji od elegantnog prefinjenog Svajcarca.
    (Si, 18. novembar 2019 20:26)

    # Link komentara

  191. TOOOO SRBINE
    (AJMO No1e, 18. novembar 2019 20:26)

    # Link komentara

  192. Samo ću reći stvorio si GENIJA Srđane!!!
    (Milosh, 18. novembar 2019 20:24)

    # Link komentara

  193. Srdjane, Srdjane, stalno podizete tenziju i mesate babe i zabe. Noletu bi mnogo lakse bilo da mu se porodica ne mesa mnogo u posao. Ti si odradio lavovski deo posla, kapa dole, nije bilo lako, daleko od toga, ali nemoj sada to da rusis.
    Noke je na zalost naprvio pauzu u momentu kada je trebao da stigne rekorde i da stvarno bude GOAT. U protekle dve godine stasala je nova generacija tenisera, koja ce se dosta pitati na sledecim turnirima, a ovaj zavrsni masters je to pokazao.
    Navijam svim srcem za Noleta, ali mislim da ce mu ovi “klinci” pomrsiti racune. Takodje evidentno je da ga tenis vise ne okupira kao nekada, i da ne trenira istim intenzitetom, plus godine.....
    Takodje, nema sredjenu situaciju u familiji kao Dederer i Nadal, i to se da primetiti, srpska posla, familijarni rat ne prestaje (preko njegovih ledja).
    (sasa jokic, 18. novembar 2019 20:22)

    # Link komentara

  194. Pa kad ce biti Srdjane? To najavljujes vec 13 godina. Pre ce Cicipas postati najbolji teniser ikada sa 21 godinom nego Novak u 33 godini.
    (Bodibond, 18. novembar 2019 20:22)

    # Link komentara

  195. Obavestite Srdjana, da ja spadam u onih 5%, dakle oni koji nisu normalni. Uopste mi ne smeta sto je tako???
    (Ovaj, 18. novembar 2019 20:02)

    Sto bre kralju, zar toliko boli neciji uspeh? :)
    (Kakvi ljudi, 18. novembar 2019 20:20)

    # Link komentara

  196. Bog Vas cuo! Samo treba prvo skociti, pa reci hop. Ja Novaku to od srca zelim, ali i Vama koji ste podnijeli najvecu zrtvu dok nije presao u profesionalce, a Boga mi i svima nama koji navijamo za Srbiju iz srca. Takodje, i ja mislim da je kompletniji igrac od Federera i Nadala. Samo, mislim, da je bolje cutati i raditi, kao sto radi Nadal.
    (Slobodan, 18. novembar 2019 20:20)

    # Link komentara

  197. Ko ne voli Novaka, po njemu, nije normalan. Valjda je cilj roditelja da mu dete bude srećno, a ne najbolji.
    (budi ucenik generacije, 18. novembar 2019 20:19)

    # Link komentara

  198. Sledece sezone sva 4 slema. Zivi bili pa videli.
    (Fistik, 18. novembar 2019 20:19)

    # Link komentara

  199. Srdjane, Novak jeste dobar teniser ali on nije Bog.
    (ps.rs, 18. novembar 2019 20:17)

    # Link komentara

  200. Ovo je neka kampanja, nikad se ovoliko nije pisalo o Novaku nego posle meča gde ga je čovek u 39. godini života - oduvao. Svakog dana imamo po nekoliko vesti o "goatu", sad se i njegov otac javio da ga proglasi "natčovekom", i onda mene vređate kad pomenem Novakov violentni dinarski mentalitet. Novak je učtiviji, ali ima mnogo toga od oca mu, koji je bahat i arogantan.
    (Novak je Srbin, pravoslavac i goat, 18. novembar 2019 20:16)

    # Link komentara

  201. Odgovori ti nama zasto tvoja porodica ucestvuje i podrzava izgradnju mini hidro elektrana i zasto vam nije dosta para nego unistavate sopsvenu drzavu?
    (Marko, 18. novembar 2019 19:56)

    Ne podrzavaju, od njihovih para se grade. Zasto? Pa pogledaj na racunu za utrosenu elektricnu energiju. Imas stavku za obnovljive izvore energije. Tako se delje budzet tacnije direktno gradjani preko racuna.
    (Boki, 18. novembar 2019 20:16)

    # Link komentara

  202. za mene je Miskovic veci srbin od Djokovica. Miskovic je platio milijardu evra poreza, a Djokovic nula. Miskovic hrani desetine hiljada usta, a Djokovic zabavlja te desetine.
    (Jeremy, 18. novembar 2019 20:15)

    # Link komentara

  203. Svaki otac ima prava da bude nerealan, Đoković može da pravi dobre rezultate, ali čuda više ne.
    (Petar, 18. novembar 2019 20:14)

    # Link komentara

  204. Novak je olicenje nasih zelja... jos nisam cuo coveka koji je izgovorio da ga ne voli. Naravno pricam za uzivo, ne racunam lobotomicare koji se kriju ovde iza laznih imena.
    (Boyan, 18. novembar 2019 20:14)

    # Link komentara

  205. Nole je dobar momak, veliki sampion, ali igranje i jurenje rekorda celu karijeru ce ostaviti posledice. Bez obzira koliko se voli igra, prodjose najbolje godine u prebacivanju loptice, bez ostalih iskustava, bez zavrsavanja ozbiljne skole itd. Kada zavrsi karijeru, bice lutanja sta i kako dalje, kako potrositi vreme, a ne biti ugostitelj. Sada je pod pritiskom porodice da mora jos nesto da postigne po svaku cenu, iako je Srdjan sve suprotno i razumnije govorio pre 7-8 godina. Nole najbolje zna sta mu valja dalje ciniti, a ja mu zelim samo da bude zdrav u svakom aspektu.
    (Demar Derosan, 18. novembar 2019 20:13)

    # Link komentara

  206. Ovi danas na dnevniku ni vremensku prognozu za sutra ne pogode, a čovek je znao pet godina unapred stanje svetskog tenisa!!! Vrhunski Srđane, poštovanje i naklon za Vas i Vašeg sina! Nadam se da ćete i ovo pogoditi.
    (Roli, 18. novembar 2019 20:12)

    # Link komentara

  207. Svaka mu je na mestu... ako Srdjan tako kaze, verujem da ce oboriti sve rekorde
    (dare slovenac, 18. novembar 2019 20:12)

    # Link komentara

  208. samras I agasi su nas bombardovali?)) a da, sta nam mogu oni, novak je bolji od njih. a lebron dzejms??? O_O

    omgg ono kucanje juceee preko blejiceee. ali kako sad? mi smo mali ponosni blejica! kako smo sad mali, a veliki?))

    oskara za ovog tatu, ali za inteligenciju))
    (Jeremy, 18. novembar 2019 20:12)

    # Link komentara

  209. I moj sin ce zavrsiti fakultet i biti najbolji student ikada!
    (tata vidovnjak sve zna, 18. novembar 2019 20:12)

    # Link komentara

  210. Veoma antipatičan lik, koliko mu je pomogao,toliko mu sada odmaže.
    (Sima, 18. novembar 2019 20:11)

    # Link komentara

  211. I moj sin ce za 5 godina da smuva Arijanu Grande!
    Tvrdim to kao otac koji se u sve razume!
    (sladjan, 18. novembar 2019 20:10)

    # Link komentara

  212. Tvoj sin jeste najbolji teniser svih vremena.
    (nikola, 18. novembar 2019 20:09)

    # Link komentara

  213. da li je ovaj svestan sebe)))
    (Jeremy, 18. novembar 2019 20:08)

    # Link komentara

  214. I moj sin ce biti najbolji kosarkas svih vremena:)
    Posteno je nadati se
    (djole, 18. novembar 2019 20:08)

    # Link komentara

  215. Pogledajte sve izjave ovog coveka pa recite da li je ikad nesto pogresio, sve sto je prognozirao sve je pogodio. Srecno Nole
    (Djuk, 18. novembar 2019 20:07)

    # Link komentara

  216. Nole je vec najbolji igrac tenisa svihh vremena!
    (Lesa, 18. novembar 2019 20:07)

    # Link komentara

  217. Jedan od 5% onih koje ovaj ne može da uvredi
    (knight, 18. novembar 2019 19:28)

    Pitanje da li vas je i 5%.
    Ja ne znam nikoga ko ne navija
    za Novaka, jedino sto znam neke
    ljude koje sport ne zanima, pa
    tako ni tenis ali i oni imaju
    samo lepe reci za njega, sto
    svakako i zasluzuje. Poz.
    (Cole, 18. novembar 2019 20:07)

    # Link komentara

  218. E ti mu trebaš da mu nabiješ nemir i kompleks...šta reći a ne zaplakati...
    (veljko, 18. novembar 2019 20:05)

    # Link komentara

  219. Obavestite Srdjana, da ja spadam u onih 5%, dakle oni koji nisu normalni. Uopste mi ne smeta sto je tako😁😁😁
    (Ovaj, 18. novembar 2019 20:02)

    # Link komentara

  220. E Novače, znači otac te je pretvorio u gladijatora od 4 godine i ne pušta te do 40.kako li ćeš gledati na svoj život kad prestaneš sa tenisom u nekoj 35-36 toj godini. Truman se izborio za svoj život a ti?
    (Toma tomato, 18. novembar 2019 20:01)

    # Link komentara

  221. i treba da bude ponosan ,svaka čast ...
    (zelja, 18. novembar 2019 20:00)

    # Link komentara

  222. Srđan voli svog sina i veruje u njega. Takvih ljudi i roditelja je malo, onoliko ih je koliko i brojeva jedan u svim sportovima.
    Tenis kao i mnogi drugi sportovi od aktera traze mnogo, ljudski um je kompleksan i u jednom momentu svoju odluku mogu da ponište i da im ništa ne znači.
    Čovek sta god uradi i sta god odluči u životu, kajaće se.
    Jedan veliki um u svojoj starosti je rekao, "bolje je kajati se zbog učinjenog nego zbog neučinjenog".
    (Dott, 18. novembar 2019 19:59)

    # Link komentara

  223. @mislim

    Najbolji sin?! Savasta sa nama..ne postoji nesto kao najbolji sin, moze samo biti najbolji covek. Problem je sto je nasa kultura nazadna i manipulatorska i gaji osecaj duga prema roditeljima koji zalazi u licne izbore i slobodnu volju pa roditelji cesto "vode kolo" pod izgovorom od kilo mesa sam te podigo dugujes mi i slicne baljezgarije...
    (box, 18. novembar 2019 19:59)

    # Link komentara

  224. Procitajte sta je rekao pa se onda opet zalite da ga zapad ne voli. Pa j... te ovaj kao da salje sina u rat!
    Nole, brate, ovo mu nisi smeo dozvoliti.
    (Boze sacuvaj, 18. novembar 2019 19:57)

    # Link komentara

  225. Ja sam ponosan kao Srbin na Novaka a zamislite koliko je ponosan njegov otac.

    Zamislite da ste otac Jumku, Mikiiju i ostalima ovde koji danonocno komentarisu Novaka, bili bi ste bas nesrecni...
    (Kale, 18. novembar 2019 19:50)

    Takvi sinovi urnisu svoje roditelje
    (Vuk, 18. novembar 2019 19:57)

    # Link komentara

  226. Bit ce za nas Srbe najbolji a za ostatak sveta nikada nazalost bez obzira na njegove rezultate
    Federer je globalni brend za tenis
    (mixxx, 18. novembar 2019 19:57)

    # Link komentara

  227. Zaista rijetko komentiram ali ovakva veličina kao što je Novak primorava me da izrazim neke osjećaje u vezi njegovih uspjeha. Živim u Hrvatskoj kao pripadnik srpske nacionalne manjine (dakle Srbin sam ako nekim genijalcima konstrukcija nije jasna). Ovako kulturan, odmjeren, tolerantan, neponovljivi šampion kao što je Novak nama u Srbima u Hrvatskoj je najveći mogući ponos. On nacionalistima u Hrvatskoj jednostavno ne daje povoda da ga mrze i to ih najviše iritira i smeta. Nešto najbolje što se moglo desiti Srbiji, hvala Srđane što si vjerovao da ti je sin potencijal za broj 1, tebi sam jednako zahvalan kao Novaku...
    (Sinisa, 18. novembar 2019 19:56)

    # Link komentara

  228. Hoće čovek da kaže, narode ne uzbuđuj se. Podela plena u današnjem sportu mora da postoji, ali moj sin može da gura na ovom nivou još dugo. Eto i Beker reče danas - osvojiće Novak dva slema u 2020. Znaju oni kako funkcionišu stvari. Zato tako i pričaju.
    (Mladen, 18. novembar 2019 19:56)

    # Link komentara

  229. @ sale- niko nikome ne govori da treba mrziti bilo koga, pa ni "Zapad". Ali mu se ne treba previše otvoreno i bez zadrške diviti i veličati ga. Mladi su ovdje vrlo pametni i informisani. Ničija priča ne može ih natjerati da misle drukčije od onog što njihov zdrav razum shvata kako trebam. Vi ste, po meni, sa potpunim nedostatkom vjere u razum mladog svijeta i ljudi uopšte, a posebno, odbijanjem bilo kakve mogućnosti da pokušate razumjeti i naći nešto što bi Vam bilo ptihvatljivo u stavovima onih aa kojima ste, unaprijed, odlučili da se ne slažete, daleko opasniji i nadam se da vas nema puno.
    (Milena, 18. novembar 2019 19:55)

    # Link komentara

  230. Sto se mene tice Srdjan Djokovic je ljudina! Ne zato sto je uradio sve sto je bilo u njegovoj moci da njegov sin bude ovo sto je danas ni zato sto ne kuka zbog toga vec kaze da je to bio njihov izbor, ljudina je zato sto je jedini Srbin koji je imao hrabrosti i cestitosti da kaze najgorem delu srpskoga naroda, srpskim politicarima, da ne mogu da se kite Novakovim zlatnim perjem i da ne mogu njegove uspehe da koriste za svoje niske pobude. Samo takav covek je i mogao da stvori ovakvog sampiona i takodje ljudinu Novaka Djokovica! Novak ce, da ga zdravlje posluzi, biti najbolji teniser u istoriji ovoga sporta a vec sada je jedan od najznacajnijih Srba u istoriji naseg naroda.
    (Tirke, 18. novembar 2019 19:55)

    # Link komentara

  231. Koliko antipaticna porodica...kapiram da ekipa kojoj je ovo super, nema nista ni protiv Cece, Ace Lukasa, Covica, Milomira Marica i slicnih...to je otprilike taj manir izrazavanja i megalomanije.
    Ej...pa on samo sto ne rece da se Novak osvetio tenisom za bombardovanje..boze kakva osoba.
    (Radijator, 18. novembar 2019 19:55)

    # Link komentara

  232. Iz njegovih usta u Bozije usi !
    (Sunce, 18. novembar 2019 19:53)

    # Link komentara

  233. Srdjan nikada nije govorio u prazno. Za svaku izrecenu rec imao je ogromno pokrice. Obistinilo se bukvalno sve, ali Novak ce prevazici cak i njegove najludje i najoptimisticnije snove! Blago majci koja ga rodila, i Srbiji koja ga imade!
    (Veliki strumpf, 18. novembar 2019 19:53)

    # Link komentara

  234. Od srca zelim,da vas i nas Novak obori sve moguce rekirde!!! 
    Mnogo ih je do danas oborio i postavio!!! 
    Neka nam je ziv i zdrav a za ostalo se nesekiram!!! 
    Mnogo kvaliteta,ljudskosti,plenenitosti i dobrote ima u nasem velikom sampionu!!! 
    Vreme radosti i ponosa,traje i trajace jis dugo,na zadovoljstvo svih nas!!! 
    ZIVEO NOVAK DJOKOVIC!!! 
    ZIVELA SRBIJA!!!
     (pedja,cacak, 18. novembar 2019 19:31)

    Ufff rodjace.....
    (Rista, 18. novembar 2019 19:53)

    # Link komentara

  235. Tvoj sin i jeste jedan od najboljih svih vremena!
    (zliZo, 18. novembar 2019 19:53)

    # Link komentara

  236. Na daj..., šta pričaš..., on je gotov, i ti se pomiri s tim i ne petljaj tih 20 zemalja Nato pakta sa tenisom..
    (bh, 18. novembar 2019 19:53)

    # Link komentara

  237. "Obraćam se onim ljudima koji cene sve što moj sin radi, a to je siguran sam više od 95 posto našeg normalnog naroda."

    Ako je hteo da kaze da ga ceni 100% NORMALNOG naroda, a da su od onih njegovih 95% preostalih 5% otpadnici istog, sa tim bih se slozio. Sto se tice duzine spiska "koji su kvalitetni, ali stoje u redu iza Novaka i vrebaju", rekao bih da je taj spisak sve duzi i duzi, mnogi su mu uzeli skalp ove godine. Sto se tice neprijateljstva publike prema Novaku, tu se slazem: uvek igra na gostujucem terenu, pogotovu protiv Baletana, verujem da je tesko. Ali se valjda Novak za sve ove godine prilagodio tome i iz toga crpi snagu, ako nista drugo a ono iz inata. A ovo o bombardovanju, junacima i slicno necu ni da komentarisem.

    Novakov "problem" ove godine je sto nije bio konzistentan: rasturio je AO, pa onda nestao. Uzeo je Vimbldon, a da ni njemu samom verovatno nije jasno kako je dobio to finale. Onda ta povreda lakta na letnjoj americkoj turneji. Pa onda ovaj zavrsni Masters gde kao juri 1. mesto a izgubi 2 meca u grupi, od toga protiv Federera na najmalodusniji moguci nacin.

    Trening moj prijatelju i samo trening. To je ono sto ocekujemo od Novaka u narednoj sezoni. Pre svega servis, tu je najtanji. Ako pripreme odradi kao pred 2011. ja se ne brinem. Ali ako bude u ovom "ekoloskom" modu iz 2019. onda mrka kapa.

    Pozdrav,
    (Gajetano, 18. novembar 2019 19:53)

    # Link komentara

  238. Srdjan preteruje. Ovakvim izjavama, samo stvara Noletu pritisak.
    (Aleksandar, 18. novembar 2019 19:53)

    # Link komentara

  239. Gospodin Srdjan Djoković je živa Ikona pravog roditelja.... Kad su se ljudi smejali, on je verovao u svog sina. Zato će Novak biti najbolji teniser u istoriji tenisa, samo neka nam je zdrav. Veliki pozdrav porodici Djoković! Amin
    (Vera ljubav nada, 18. novembar 2019 19:52)

    # Link komentara

  240. Bolje je da tvoj teniser bude najbolji sin svih vremena. A još ako pobedi u sportu svaka čast.
    (Mislim, 18. novembar 2019 19:43)
    Što bi Novak bio loš sin i čovek?
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 18. novembar 2019 19:51)

    # Link komentara

  241. Nece biti iritantni covece, jer je Federer vec sada najbolji teniser svih vremena..
    (Speedo, 18. novembar 2019 19:51)

    # Link komentara

  242. Bravo Srđane!
    (Djido, 18. novembar 2019 19:27)

    Šta "bravo"? Novaku svaka čast, ali ovakve izjave su strašno degutantne. Ubacuje sina u dnevnu politiku, a isti taj Zapad napunio džepove njegovom sinu.
    (pojma nemaš, 18. novembar 2019 19:51)

    # Link komentara

  243. Ja sam ponosan kao Srbin na Novaka a zamislite koliko je ponosan njegov otac.

    Zamislite da ste otac Jumku, Mikiiju i ostalima ovde koji danonocno komentarisu Novaka, bili bi ste bas nesrecni...
    (Kale, 18. novembar 2019 19:50)

    # Link komentara

  244. Срђане свака Вам је на месту.
    Желим Новаку исто што и Ви мада је он за нас већ сада највећи тенисер икада.
    Највећи тенисер и хуманиста из мале, сиромашне, малтретиране али поносне Србије.
    Како то боли светску елиту. Неописиво.
    Свака част Новаку, вама и целој породици!
    (Горан, 18. novembar 2019 19:50)

    # Link komentara

  245. Ostavimo se politike radije.. Pustimo momka da zivi svoj san, a ne još ceo narod da nosi na plećima !!
    (mile, 18. novembar 2019 19:49)

    # Link komentara

  246. Federer hoce da bude upamcen kao najbolji ikad , Novak isto , izgleda da ce to ipak biti Nadal ;)
    (kladzom do bola, 18. novembar 2019 19:48)

    # Link komentara

  247. Mislim da je ovaj komentar nepotreban i da se Novak ne treba opterecivati time. Bitka za " najboljeg" se vodi izmedju Federera, Nadala i Novaka. E sad od njih trojice Federer je mozemo reci neko ko je najvise uticao na ovaj sport, ali nije bolji ni od Novaka ni od Nadala. Tacno je da je Federer rekorder po broju slemova i po broju nedelja na prvom mestu, ali da li su to stvari koje nam pokazuju ko je najbolji? Naravno da nisu. Statistika u ovom slucaju mnogo zavarava. Pogledajte njegov medjusobni skor sa Nadalom i Federerom i jos kad bi uzeli u obzir medjusobni skor sa Novakom posle 2011. kada je Novak prosao decacke godine jasno se vidi da su Nadal i Novak mnogo bolji od Federera. Da je Federer neki rus ili grk uopste ga ne bismo ni razmatrali realno. U ovom trenutku mozda je Nadal u maloj prednosti u toj trci ali do kraja karijera mislim da ga Novak moze prestici. Naravno Novaku nikada ne bi ni priznali da je najbolji cak kada bi i 25 grend slemova osvojio jer nazalost faktor nacionalnosti je veoma bitan u ovoj trci. Definitivno je da kada ova trojica igraju svoj najbolji tenis poredak je sledeci: Novak, Nadal, dva mesta prazno pa Federer.
    (Zemi, 18. novembar 2019 19:48)

    # Link komentara

  248. Kako Srki dize pritisak hejterima :)))
    (No1e, 18. novembar 2019 19:47)

    # Link komentara

  249. Podrska od svih iskrenih patriota. Novak Djokovic je jedan od najsvetlijih primera coveka i sportiste svim buducim generacijama. Svaki njegov uspeh je i uspeh svih nas a odricanja i zrtva da bi postigao sve to je samo njegova. Veliki si Novace! Kako god i kad god zavrsis karijeru.
    (ko-ometator, 18. novembar 2019 19:47)

    # Link komentara

  250. Mogao je, ali sada teško...
    (Rokabili, 18. novembar 2019 19:47)

    # Link komentara

  251. Ne pita se samo Novak o tome. Moguće je da se povrediti, dolaze Mladji, možda Nadal ili Federer osvoje još neki slem... trebalo bi da igra rasterećeno ali posvećeno pa kako mu Bog da. Već je odavno prevazišao sva očekivanja.
    (stojkovic, 18. novembar 2019 19:47)

    # Link komentara

  252. ok, samo bez polako... mozda da, mozda ne, bez turiranja... tu su i drugi ljudi, deca...
    (singerrr, 18. novembar 2019 19:46)

    # Link komentara

  253. kakav otac a? a tek braca
    (Sasa, 18. novembar 2019 19:45)

    # Link komentara

  254. Kroz sta je sve prosao i zasluzio je!
    (neki veliki dr, 18. novembar 2019 19:29)

    Tacno, da je mazen i pazen kao Federer imao bi 30GS
    (Dule, 18. novembar 2019 19:45)

    # Link komentara

  255. Čitajući ovaj intervju, svakome je jasno da Srđan poručuje nekakvu osvetu za bombardovanje kroz trofeje njegovog sina. Dotakli smo dno. A ova fraza: "Obraćam se onim ljudima koji cene sve što moj sin radi, a to je siguran sam više od 95 posto našeg normalnog naroda.", već smo viđali takvu frazu...kod jedne stranke.
    (objektivni, 18. novembar 2019 19:45)

    # Link komentara

  256. Bolje je da tvoj teniser bude najbolji sin svih vremena. A još ako pobedi u sportu svaka čast.
    (Mislim, 18. novembar 2019 19:43)

    # Link komentara

  257. Ma, vazi, Srki! Bice kako ti kazes.

    Cekaj, zar Srki misli da mu sin vec nije najbolji ikada?

    Ponosan narod? Daleko smo mi iza ponosnih naroda, kao sto su Rumuna, Grka, Spanaca, Bugara... Oni ovo ni dan ne bi trpeli.
    (Pele 2.0, 18. novembar 2019 19:43)

    # Link komentara

  258. Jedan od 5% onih koje ovaj ne može da uvredi
    (knight, 18. novembar 2019 19:28)

    Jos kad bi nam rekao sta to tebe konkretno vredja mozda bi i mogli da ti pomognemo. Normalno, pod uslovom da znas zasto si uopste dosao na ovu vest i zasto si ostavio komentar ako si vec u tih 5%.
    (bljuc, 18. novembar 2019 19:43)

    # Link komentara

  259. Ovaj covek je izjavio 2011. da ce Djokovic biti bar 4god prvi na svetu, sto nije pogresio ni malo, a ne bi me cudilo i ovo sto je sad rekao da ce se ostvariti
    (Tomas, 18. novembar 2019 19:43)

    # Link komentara

  260. Srdjane, samo ti znas koliko si ponosan na svog sina. Mi se svi tome nadamo, ali i ako ne bude novih obaranja rekorda - to sto je do sada uradio je fenomenalno, istorijski. Ali, htela bih da te zamolim u ime svih nas koji smo veliki Noletovi postovaoci da prestanes tako da pricas… Vec je krenuo sa povredama. Ureci ces ga!
    (Jelena, 18. novembar 2019 19:43)

    # Link komentara

  261. Ma meni je Novak najbolji, taman da večeras okači reket o klin....to je jednostavno tako, budimo svesni šta je on do sada uradio....nikada u našoj istoriji nismo imali ni približno nekog ovako jakog u pojedinačnim sportovima.....
    (Marko, 18. novembar 2019 19:42)

    # Link komentara

  262. Bravo majstore!U centar!
    (Obican, 18. novembar 2019 19:42)

    # Link komentara

  263. Novak je vec sada najveci teniser svih vremena, jedino sto pojedince boli to sto se izjasnjava kao Srbin!!, ajde hejteri napred....
    (simke, 18. novembar 2019 19:42)

    # Link komentara

  264. Lepo čovek kaže. Svaka mu na mestu.
    (Mare, 18. novembar 2019 19:41)

    # Link komentara

  265. Daj Boze Srdjane!
    (Treca vecnost, 18. novembar 2019 19:41)

    # Link komentara

  266. Ček malo, je li ovo onaj što je govorio da je nenormalno igrati tenis sa 33-34 godine?!?
    (Ček ček, 18. novembar 2019 19:40)

    # Link komentara

  267. To je otac!!!
    (Delije Čikago, 18. novembar 2019 19:40)

    # Link komentara

  268. Djokovicu je dovoljno da je zdrav i da igra na 70% bez oscilacija i nepobediv je. Svi smo videli kako je laganeze uzeo Pariz, samo zdravlje i fokus!
    (Princ, 18. novembar 2019 19:39)

    # Link komentara

  269. Ovaj čovek truje nolovcima njihove ionako izmučene umove. I hrani ih kojekavim teorijama o mržnji Zapada.
    (sale, 18. novembar 2019 19:29)
    Nije tebi lako...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 18. novembar 2019 19:37)

    # Link komentara

  270. Bombardovali oni mafiju koja se suprostavila vecoj mafiji
    (da, 18. novembar 2019 19:37)

    # Link komentara

  271. Svi se pitamo da li ce Djokovic prestici Federera a kljuc je samo u tome ako bude zdrav, kada se povredio Federer je uzeo 3GS ni kriv ni duzan, Djokovic se vratio uzeo 4 od 5, sto znaci da se nije povredio sad bi imao vise od Federera, ako bude bio zdrav imace i 25 do kraja karijere jer covek ce igrati do 40god a telo mu uopste nije istroseno.
    (Laske, 18. novembar 2019 19:36)

    # Link komentara

  272. Svaka cast na sinu i ja mu zelim koliko i vi!
    (Slobodan, 18. novembar 2019 19:35)

    # Link komentara

  273. Bravo Srđane!
    (Djido, 18. novembar 2019 19:27)

    Vidi, vidi ko je izmileo. Koliko placa tebe i tvoju drustvo da pljujete Rogera?
    (mauser, 18. novembar 2019 19:35)

    # Link komentara

  274. И ја се надам и верујем у то!
    (Aлександар Ст., 18. novembar 2019 19:34)

    # Link komentara

  275. Od kad je bio klinac, Novaka je ovaj covek gurao i doveo ga dovde gde je sad, RESPEKT
    (Vaso, 18. novembar 2019 19:34)

    # Link komentara

  276. Sad je realno među 3 svih vremena...Od prvog je mladi 6 godina.Nije to mala razlika u godinama.To je 24 GS...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 18. novembar 2019 19:33)

    # Link komentara

  277. Koliko si ti antipatican, toliko je on dobar teniser. Sampion i jedan i drugi
    (Ao crnjaku, 18. novembar 2019 19:33)

    # Link komentara

  278. Nikada jedan je Fedex
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 18. novembar 2019 19:32)

    # Link komentara

  279. ne znam zasto se uporno potencira ovo,ne postoji najbolji teniser u istoriji niti ce ga ikada biti.
    (ARMAND, 18. novembar 2019 19:32)

    # Link komentara

  280. Ovaj čovek truje nolovcima njihove ionako izmučene umove. I hrani ih kojekavim teorijama o mržnji Zapada.
    (sale, 18. novembar 2019 19:29)
    Nije tebi lako....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 18. novembar 2019 19:32)

    # Link komentara

  281. Od srca zelim,da vas i nas Novak obori sve moguce rekirde!!!
    Mnogo ih je do danas oborio i postavio!!!
    Neka nam je ziv i zdrav a za ostalo se nesekiram!!!
    Mnogo kvaliteta,ljudskosti,plenenitosti i dobrote ima u nasem velikom sampionu!!!
    Vreme radosti i ponosa,traje i trajace jis dugo,na zadovoljstvo svih nas!!!
    ZIVEO NOVAK DJOKOVIC!!!
    ZIVELA SRBIJA!!!
    (pedja,cacak, 18. novembar 2019 19:31)

    # Link komentara

  282. Hahahahaha ako se neko pitao zašto normalni deo Srbije ne podnosi ove folirante, evo odgovora
    (neki veliki dr, 18. novembar 2019 19:31)

    # Link komentara

  283. Novak je već sad ušao u istoriju sa rezultatima.Njegova volja za uspehom i trofejima će ga dovesti do najvećeg tenisera svih vremena.Niko u istoriji na ovim prostorima nije imao radnu etiku kao Novak Đoković...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 18. novembar 2019 19:31)

    # Link komentara

  284. Opet ovaj ubacuje politiku u sport. Nolomani, budite ljudi pa se ogradite od njegovih izjava.
    (Dule, SM, 18. novembar 2019 19:31)

    # Link komentara

  285. Iz tvojih usta u Bozije usi!
    (Hidra, 18. novembar 2019 19:31)

    # Link komentara

  286. Divno je videti kad otac ovako podrzava sina
    (Freedom, 18. novembar 2019 19:30)

    # Link komentara

  287. "Obraćam se onim ljudima koji cene sve što moj sin radi, a to je siguran sam više od 95 posto našeg normalnog naroda. Ja im kažem da će Novak Đoković biti najbolji teniser svih vremena i dok to ne postigne i obori sve rekorde koji su preostali, neće prestati da igra tenis"

    Botovi na aparatima. :)
    (Eskobar, 18. novembar 2019 19:30)

    # Link komentara

  288. Bezveze stvara pritisak na sina. Ne znam zasto ima potrebu da ovo izjavljuje.. niko ni od velike trojke ne zna ko ce biti najbolji, ali eto srdjan zna..
    (Crni96, 18. novembar 2019 19:29)

    # Link komentara

  289. Ovaj čovek truje nolovcima njihove ionako izmučene umove. I hrani ih kojekavim teorijama o mržnji Zapada.
    (sale, 18. novembar 2019 19:29)

    # Link komentara

  290. Ovaj je uvek sve pogodio sto je rekao... nadajmo se da ni ovde nece pogresiti
    (carpediem, 18. novembar 2019 19:29)

    # Link komentara

  291. Kroz sta je sve prosao i zasluzio je!
    (neki veliki dr, 18. novembar 2019 19:29)

    # Link komentara

  292. Jedan od 5% onih koje ovaj ne može da uvredi
    (knight, 18. novembar 2019 19:28)

    # Link komentara

  293. Bravo Srđane!
    (Djido, 18. novembar 2019 19:27)

    # Link komentara