1. Ima situacija kad je bolje ostati kuci.
    (Darki001, 24. oktobar 2019 22:04)

    # Link komentara

  2. Vidim da neko priča kako zvezda zaradila 19 miliona.
    Pa od tih pola idu pravo u Terzin džep a ostatak bogami trebaju i sudije da se časte... dugačka je sezona....
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Samo je Dule pravi otac, 23. oktobar 2019 23:31)
    svako sebi daje za pravo da priča nešto bez dokaza.uopšte nemam nameru da branim terzića jer mi on nije ni rod ni pomoz bog,ali tvrditi da on pola para trpa u svoje džepove je zlonamernost.čak i kad bi hteo to da uradi sumnjam da bi se usudio,a drugo ispada da ova zvezda bez sudija ne može nikoga da pobedi u ovoj presmešnoj ligi,a ovamo igra dve lige šampiona uzastopno i izbacila je 12 klubova u evropskim kvalifikacijama od dolaska milojevića.to su grobarski spinovi koji znaju na koje su sve nečasne načine uzimali sve one silne titule za vreme karadžića pa sad projektuju da tako radi i zvezda.najzad što tog vašeg oca duleta ne isplatite.dugujete mu 600 hiljada za časove ljubavi
    (slobinator, 24. oktobar 2019 18:55)

    # Link komentara

  3. "(analiza)
    to što vi ovde trubite je širenje demagogije.pola srbije radi na crno.pitaj boga ko uopšte i plaća porez.ja radim u državnoj instituciji.meni sigurno skidaju za poreze i doprinose,ali baš će od tih para da daju zvezdi i partizanu.imaju oni svoje posebne fondove za to.a i da ne daju za sport dali bi za nešto drugo.baš su ludi da podele pare građanima.nije ovo danska i finska pa da dobijaju i oni što ništa ne rade,recimo vise po forumima i lupetaju."
    (slobinator)
    Slobinatore,onda je od POLA Srb koja plaća poreze uzeta lova da se da CZ i Par.Ali zato nekoj babi u Babušnici,Bogu iza nogu,rado isključuju struju ako nije platila,a CZ i Par mogu da se šire koliko hoće jer im se oprosti.Sistem,dam jedan dinar,oproste mi sedam!Kakve to "posebne "fondove" pominjete?I oni su izvučeni iz nečijeg džepa-putarine,takse,porezi,struja,kablovska,komunalije,telefon,PDV-dakle iz našeg džepa,opet.Jer da nisu "posebni" novac bi završio tamo gde treba-a ne u nečijem džepu ili klubu.I svaki put kad država progleda pevaljkama i taksistima i Kinezima koji za fiskalni račun nisu čuli,nama direktno iz džepa isteraju lovu,opet!A i ovi što rade na crno daju lovu-kad plate PDV na kupljenu robu,putarinu na auto-putu,u zdr.ustanovi jer nemaju overenu knjižicu,recimo.Tako da se i njihova lova deli,znate.
    (analiza, 24. oktobar 2019 15:49)

    # Link komentara

  4. Да заокружим.
    (Ја, 24. oktobar 2019 14:58)

    # Link komentara

  5. Usli smo u drustvo kojem ne pripadamo.
    (Darki001, 24. oktobar 2019 12:06)

    # Link komentara

  6. (analiza, 23. oktobar 2019 21:04)
    to što vi ovde trubite je širenje demagogije.pola srbije radi na crno.pitaj boga ko uopšte i plaća porez.ja radim u državnoj instituciji.meni sigurno skidaju za poreze i doprinose,ali baš će od tih para da daju zvezdi i partizanu.imaju oni svoje posebne fondove za to.a i da ne daju za sport dali bi za nešto drugo.baš su ludi da podele pare građanima.nije ovo danska i finska pa da dobijaju i oni što ništa ne rade,recimo vise po forumima i lupetaju.
    (slobinator, 23. oktobar 2019 23:59)

    # Link komentara

  7. Vidim da neko priča kako zvezda zaradila 19 miliona.
    Pa od tih pola idu pravo u Terzin džep a ostatak bogami trebaju i sudije da se časte... dugačka je sezona....
    (Samo je Dule pravi otac, 23. oktobar 2019 23:31)

    # Link komentara

  8. "a sad zamisli tu istu zvezdu sa budžetom koliko ima ovaj veštački klub totenhem koji nije bio šampion engleske od 1960,a pre toga za 120 godina ukupno još samo jednom.sa navijačima koje ima i velikom strašću kojom se taj klub voli zvezda bi ubrzo bila u velikoj četvorci uz liverpul,junajted i arsenal.čelzi,siti i totenhem su hibridi koji ne bi postojali bez velikog stranog kapitala..."
    (slobinator)
    Totenhem osnovam pre 120 god,Mancester siti 1880,Celsi 1905.Da,bas su primer vestackih tvorevina.To sto su ih u zadnje vreme otkupili Rusi,Arapi ili Kinezi ne znaci da su vestacki.Kad bi CZ kupio neki Arapin da li bi postala i ona vestacka tvorevina?Naravno da ne,jer ima istoriju,bas kao sto je imaju i Siti,Celsi i Tot.

    "kojih tvojih para? koliki je tvoj deo i gde si ih zaradio?"
    (slobinator)
    CZ i Par su dobili pare od SVIH NAS koji placamo porez preko plate.Eto,od tih para,koje su mogle u druge stvari da se uloze,igraju KK I FK CZ i Par.Svaki km puta koji je ikad napravljen,napravljen je iz dzepa poreznik obveznika-sem onog sto je kralj licno davao iz svog dzepa.E,sad,ako mi imamo kralja koji daje iz svog dzepa,onda je to druga prica.
    (analiza, 23. oktobar 2019 21:04)

    # Link komentara

  9. 5:0? jes pa šta,ali samo da podsetim navijače malog kluba komšije svetskog prvaka da je zvezda od uefe ove godine zaradila 19 miliona i desetak od ulaznica i plus 7 miliona za fss,a to su cifre o kojima partizan može da sanja.i pored ove katastrofe verujem da će zvezda biti treća i prezimiti u evropi što bi značilo da se iz godine u godinu napreduje,a nemojmo zaboraviti da se sinoć igralo na stadionu u koji je spiskano milijardu evra.oni od bogatsva ne znaju šta će ,ali će morati za 15 dana mečki u rupu.mislim da tada neći biti tako nadobudni.živi bili pa videli.
    (slobinator, 23. oktobar 2019 20:54)

    # Link komentara

  10. Nikad slabiji i prosecniji Totenhem dao pet golova nikad precenjenijoj i istripovanijoj Zvezdi. I postavio je na mesto sa koga se nesto izmigoljila suludom srecom Borjana.
    (Lenny, 23. oktobar 2019 19:58)

    # Link komentara

  11. @maSi
    Ti banalizujes pojmove "defanzivno" i "ofanzivno". Igrati defanzivno ne znaci ne ici prema protivnickom golu kad imas loptu. To je banalizacija. Radi se o tome da ne srljas, kakva je postavka, koliko "visoko" si postavio odbranu, koliko se odbrambenih igraca prikljucuje napadu, da li je ceo tim "ispred lopte" kad protivnik napada ili imas igrace koji "kampuju" napred cekajuci napadacku akciju...
    (Stari Cigan, 23. oktobar 2019 18:51)

    # Link komentara

  12. Zamisljam Zvezdu u premijer ligi,
    ispala bi u drugu u prvoj sezoni :D
    (2CRAZY, 23. oktobar 2019 00:01)
    a sad zamisli tu istu zvezdu sa budžetom koliko ima ovaj veštački klub totenhem koji nije bio šampion engleske od 1960,a pre toga za 120 godina ukupno još samo jednom.sa navijačima koje ima i velikom strašću kojom se taj klub voli zvezda bi ubrzo bila u velikoj četvorci uz liverpul,junajted i arsenal.čelzi,siti i totenhem su hibridi koji ne bi postojali bez velikog stranog kapitala.naravno sve je to mašta,ali realnost je surova i teška,mada mislim da se u zvezdinoj rupi uz motivisanu zvezdu totenhem neće dobro provesti
    (slobinator, 23. oktobar 2019 17:00)

    # Link komentara

  13. Kole, 23. oktobar 2019 15:24)
    kojih tvojih para? koliki je tvoj deo i gde si ih zaradio?
    (slobinator, 23. oktobar 2019 16:49)

    # Link komentara

  14. Te priče da nismo trebali da igramo ofanzivno već defanzivno,nemaju veze sa životom.Kada imaš loptu u nogama onda valjda ideš da daš gol,a kada ima protivnik onda se braniš.Tako je u fudbalu uvek bilo.
    Totenhem je imao 620 dodavanja (546 tačnih),mi 425 dodavanja (356 tačnih).
    To jest,ne znamo da se dodajemo,da čuvamo loptu,da igramo tako da loptu protivnik juri,a ne mi.Takvom igrom daješ svojim saigračima šansu da malo predahnu,da ne popadaju od umora zbog non-stop jurnjave za loptom koja je u nogama protivnika.Ne postoji kondiciono spreman tim koji može pretrčati (kilometara) više od lopte.Za takvu igru moraš imati u timu bar 4-5 igrača koji baš znaju da igraju fudbal,da čuvaju loptu,da ponekad rezonski predriblaju svog čuvara,promene stranu,ne započinju akciju uz aut liniju,gde se nabije po 5-6 protivničkih igrača,već da traže prolaz na drugom mestu.Ti igrači su ti mozak ekipe,a ovi kao Gobeljić,Rodić,Milunović,Degenek,Pankov...pravo veliko(!) srce tima,bez kojih si mrtav kao tim,ali od kojih ne možeš stalno da očekuješ nekakve centaršuteve, prodiranja, stalna istrčavanja u kontri ili polukontri, već prevashodno da čuvaju svoje igrače, da pametnim (što dužim) dodavanjem u našoj zadnjoj liniji, vraćajući loptu i golmanu, nateraju (na primer-Kejna,Alija, Sona) da se zamore što dužim jurenjem lopte,da ne bi imali previše snage za prodiranje i šutiranje ka našem golu.Zašto takvi ne igraju,i čija strina je u talu,i ko se tu „puni ko brod“,dok se mi pojedosmo od nerviranja...
    (maSi, 23. oktobar 2019 16:31)

    # Link komentara

  15. Da li je Terza uplatio koje milionce na 5+,kao onomad u Parizu?
    (Ivan, 22. oktobar 2019 23:48)
    Veća verovatnoća na klince 10+
    (Vanja Grubač, 23. oktobar 2019 15:48)

    # Link komentara

  16. Kad sam čuo koliko mojih para ide tim lenčugama i neradnicima želeo sam da bude 12:0.
    (Kole, 23. oktobar 2019 15:24)

    # Link komentara

  17. Jel to Zvezda izgubila u vaterpolu juce
    (Milos, 23. oktobar 2019 13:49)

    # Link komentara

  18. #MeToo
    (Zvezdana Terzić, 23. oktobar 2019 13:22)

    # Link komentara

  19. Naš fudbal je u teškoj krizi.Jednostavno rečeno ne znamo efikasno da igramo,nemamo psihičke i fizičke kondicije,na sve strane lopovluk,prevare,korupcija,pre svake utakmice hvalisanje koje po pravilu donosi poraz,sve neko balansiranje i apsolutno pogrešna taktika.Ljudi na čelu naših klubova su nesposobni i pogrešno odabrani,pa valjda se svaka utakmica igrao na svom terenu ili u gostima ili inostranstvu svodi samo na jedno: POBEDA,POBEDA I SAMO POBEDA -pa koje su to fore da idemo u London da izgubimo,pa zašto onda idemo,bolje da ne igramo. Naše fudbalsko rukovodstvo i igrači nemaju trunke osećaja za čast i patritizam.Pravo je čudo da nismo primili još bar 5-6 golova. Postavlja se pitanje odgovornosti i svi su previše plaćani,a rezultat nikakav.Pa fudbaler pored talenta,mora znati da ceni situaciju i misli svojom glavom,mora biti spreman da trči 120 minuta,ali mi smo spori,slabo baratamo sa loptom i često puta ne znamo šta ćemo sa njom.CZ je par minuta zigrala kako treba i da su tako nastavili,pobeda bi bila zagarantovana,ali najednom popustismo i samo zbog silnih grešaka primismo golove.Srpski fudbal traži apsolutnu reformu i sve mešetare i političare treba proterati iz fudbala.Činjenica je da imamo izuzetno talentovane ljude za fudbal, ali moramo naš fudbal očistiti od silnih lopuža i mešetara.
    (Milan, 23. oktobar 2019 12:03)

    # Link komentara

  20. Jesu ljudi koji vode Crvenu Zvezdu za ovu godinu zacrtali cilj da se u međunarodnim utakmicama osramote u svim sportovima.
    Za sad im ide dobro.
    (miro split, 23. oktobar 2019 11:54)

    # Link komentara

  21. (miodrag, 23. oktobar 2019 08:18)
    e moj druže Miodraže,
    Bora Stanković je predsednik svetske košarkaške federacije, FIBA, a BRANKO Stanković je bio taj vitki trener u odelu koji je Zvezdu doveo do finala kupa UEFA.
    (Bora nije Branko, 23. oktobar 2019 11:50)

    # Link komentara

  22. A mi i dalje 3 u grupi LS, a neki na -7 u LingLong ligi... ne znam ko je prosao bolje? sta vi mislite?
    (fakti, 22. oktobar 2019 23:38)


    ling long je sustina zivota.
    (neutralni felsh, 23. oktobar 2019 11:46)

    # Link komentara

  23. Kad bi bili u stanju da ih iznenadimo kući kao što smo prošle sezone Liverpul, prošli bi grupu. 
    U to sam ubeđen. 
    Večeras da smo izgubili i 13:0, opet bi bila ista situacija.
    (remax, 22. oktobar 2019 23:48)


    nikog vi vise necete iznenaditi... procitani ste, to je sav problem.
    (neutralni felsh, 23. oktobar 2019 11:40)

    # Link komentara

  24. Nije katastrofa ni loša taktika Zvezde niti ubedljivi poraz protiv vrhunske ekipe iz vrhunske lige nego naši mediji. Tek negde pri kraju sekcije ‘sport’ pojavljuje se vest da je Zvezda slabo odigrala. Nikada nećemo da priznamo poraza, pa nije ni čudo da nam se često ponavljaju. A da smo pobedili slavilo bi sa sve sa Vučićem ispred skupstine. To je neozbiljno i razlog ovakvih poraza - neujednačenosf, nesagledavanje realnosti, naivnost, bez konsistencije. Ako nemaš kvalitet onda bunker - zatvori se i brani i eventualno sa nekim kontranapadom koji šut na protivnički gol. A ovako - 5:0 i tragikomedija. Uči se iz poraza pa da bude bolje. Prvo ga šok, pa prihvati, analiza, preispitavanje, pa oporavak. A ne samo da bude odsustvo realnosti. Idemo!
    (Dule Mirrovic, 23. oktobar 2019 11:38)

    # Link komentara

  25. Uopšte se ne bi trebalo obazirati na vrednost timova i 1 000 drugih faktora, dovoljno je samo reći sledeću utakmicu Tottenham gostuje Liverpoolu, a Zvezda Surdulici, dovoljno, svaki drugi komentar je suvišan.
    (Mare, 23. oktobar 2019 08:23)

    Исто тако треба рећи да ће утакмица Ливерпул - Тотенхем бити фудбалски спектакл, а да се победник у Сурдулици зна годинама унапред...
    (Штилцована катаболцна, 23. oktobar 2019 10:56)

    # Link komentara

  26. Pobedom u BG preskacemo Engleze i tu ostajemo do kraja. Napred Zvezdo.
    (Driver, 22. oktobar 2019 23:46)....Nije te blam da posle 5-0 izvalis ovu glupost ?
    (Borat iz predgradja, 23. oktobar 2019 10:42)

    # Link komentara

  27. (miodrag, 23. oktobar 2019 08:18)
    branko stanković imao slabašan tim? šta ovde nećeš sve pročitati.pižon,šestić,dule savić,blagojević,repčić,muslin.milosavlević,golman dika stojanović,velika većina izdanci čuvene zvezdine škole i velemajstori sa loptom i to su igrali u vreme kada timovi nisu bili skup legionara nego su mogla igrati samo po 2 stranca.sinošnji rezultat jeste sramotan,ali pošto je u pitanju liga,a ne igra se na ispadanje zvezda još može da popravi utisak kada ovi dođu u 'rupu'.nadam se da neće sebi dozvoliti da opet prime onakve smešne golove kao deca na igralištu
    (slobinator, 23. oktobar 2019 10:40)

    # Link komentara

  28. @koshke1977
    Ne slazem se. Sinoc se pokazalo da mi ne smemo da tezimo nadigravanju jer nemamo kapacitet za tako nesto. Pogotovo ne u gostima protiv klubova iz prvog i drugog sesira. Nas adut mora da bude, kao i do sad, zatvorena blok igra i brza transformacija kad osvojimo loptu. I to bez obzira na trenutni rezultat. Juce smo se na 0:1 otvorili, ne znam ni sam zasto, verovatno pod uticajem kritika na racun taktike u poslednje vreme. I naravno, doziveli smo katastrofu. Da, na momente smo imali neku igru, polusanse, suteve, kao sto si i sam napisao...ali u krajnjem bilansu, koga briga za to. Ostace jedino upamceno da je Totenhem pobedio Zvezdu 5:0. Pa, necemo valjda sad i mi kao grobari da pobedjujemo Real sansom Sase Ilica!? I podseticu te: Ljupko Petrovic se dan pred finale u Bariju obratio igracima recima: "momci, hocete da odigramo sutra dopadljivo i izgubimo, ili da odigramo ruzno i osvojimo kup sampiona?" Svi su se listom izjasnili za ovo drugo, a sve ostalo je istorija.
    (Stari cigan, 23. oktobar 2019 10:33)

    # Link komentara

  29. high five !!!
    (Borat iz predgradja, 23. oktobar 2019 10:33)

    # Link komentara

  30. Potpuno iznenadjenje da je Zvezda izgubila. Loš dan. Šteta.
    (blabojzna, 23. oktobar 2019 10:29)

    # Link komentara

  31. 14:2
    (Stefan, 23. oktobar 2019 10:24)

    # Link komentara

  32. Trebao je i Lamela da da još jedan gol i da svi da nam daju po dva.
    (Bojan Macic, 23. oktobar 2019 10:11)

    # Link komentara

  33. bolje da nisu ni igrali utakmicu, prosli bi bolje sa 3:0.
    (...., 23. oktobar 2019 10:01)

    # Link komentara

  34. Bez obzira na ovakav ubedljiv poraz Zvezda je odigrala hrabro sto se videlo po broju suteva prema golu Totenhema.Nisu se branili kao na nekim utakmicama u proslosti vec su igrali i pokusavali da pariraju domacinima i to me raduje. Totenhem je fizicki mnogo jaca ekipa od nase Zvezde.Puno trce bez lopte i uvek u napadu imaju po 2-3 slobodna igraca. Vidim da se pojedinci nasladjuju ovakvom porazu ali neka sve su to neki nabedjeni navijaci nekog tamo kluba koji svake godine traze smenu uprave. Milojevic jeste dobar trener ali nije za ovakve utakmice u LŠ. Njemu zameram sto u pojedinim utakmicama igra kukavicki i sto ne zna da ulije igracima samopouzdanje. Bice uspeh ako se na kraju domognemo treceg mesta i plasmana u zavrsnici LE. Sa srecom moja Zvezdo!!!!
    (koshke1977, 23. oktobar 2019 09:49)

    # Link komentara

  35. Potpuno očekivan poraz, nema veze da li je 1:0 ili 5:0, Zvezdi je bitno da ne izgubi u Atini, i u tom slučaju imamo proleće u Evripi.
    (objektivan, 23. oktobar 2019 09:27)

    # Link komentara

  36. @NikolaSRB
    Blizu ste proleca u ovoj raspad grupi, nikad gori totenhem i smesni olimpijakos.
    (moralni gmizavac, 23. oktobar 2019 09:24)

    # Link komentara

  37. Jel pala petica za svetskog sampiona
    (Majki, 23. oktobar 2019 09:20)

    # Link komentara

  38. Evo slušam najave kako će CZ pobjediti kod kuće haha, pa na čemu ste vi.
    (mario, 23. oktobar 2019 09:13)

    # Link komentara

  39. @Zoran

    Da, samo da rešimo Sona. To nam je jedini problem. I eto nas do trona. Kako da ne.
    (bora, 23. oktobar 2019 08:40)

    # Link komentara

  40. Otisli u London da igraju fudbal.
    Primili 14 komada...
    (Vlajzi, 23. oktobar 2019 08:36)

    # Link komentara

  41. Napred Zvezdo!Partizan bi prosao sa 10 golovova u mrezi!
    (Kontras, 23. oktobar 2019 00:04) 10 je manje od 14
    (KKP, 23. oktobar 2019 08:34)

    # Link komentara

  42. Lupaš, Zorane ko otvoren prozor! Son je igrač - vanzemaljac, za ovaj skup zvezdinih igrača, a u Bgd-u će proći .. pa isto tako, i o kakvoj šansi ti pričaš? Ali Zvezda sada ima "Radnik", pa će im se "osvetiti"!
    (nišlija, 23. oktobar 2019 08:27)

    # Link komentara

  43. Uopšte se ne bi trebalo obazirati na vrednost timova i 1 000 drugih faktora, dovoljno je samo reći sledeću utakmicu Tottenham gostuje Liverpoolu, a Zvezda Surdulici, dovoljno, svaki drugi komentar je suvišan.
    (Mare, 23. oktobar 2019 08:23)

    # Link komentara

  44. panteri već zaboravili da ih je panrtizan odučio od fudbala
    0 (nula) šuteva na gol, ej!
    (2:0, 0 šureva u okvir, 23. oktobar 2019 08:20)

    # Link komentara

  45. Pa dobro bre Miloje druze nas i nazalost treneru. Moram li ja posle svake utakmice naseg voljenog kluba u LS, posebno na gostovanju da se setim filma Ko to tamo peva i one kratke recenice......busiiiii, busiiiii….Bio je jedan zaista velimi trener u Zvezdi , koji je I licio na trenera , vitak, bez stomaka, u trenerci….I on je imao slabasan tim i igrao vrlo defanzivno….1:1 kod kuce 0:0 u gostima ili 0:0 kod kuce I pobeda 1:0 u gostima ….igrali smo tada finale Kupa UEFA secas li se Miloje , zvao se Bora Stankovic....e vidis to je bio trener! Razumeo si valjda. Pozdrav.
    (miodrag, 23. oktobar 2019 08:18)

    # Link komentara

  46. Nije mogao da se 'parkira autobus', nije bilo sanse. NIJEDAN nas klub nema ni fizicke ni tehnicke prdispozicije da parira cak ni prosecnom klubu u Ligi Sampiona. Samo ucesce u njoj je ogroman uspeh, kao i Partizana u EL. Svaki gol a ne BOD su nam veliki k'o kuca!
    Na domacem terenu ima mozda malo vise sanse i za gol i za bod, ali ... To je to. Ovo je realan rezultat i treba ocekivati ponizenja kad se takmicis u LS. Nismo na tom nivou, i to je to. Spori smo i jalovi a igra nam je staromodna i u domacem prvenstvu, a kamoli u ovoj (sto kaze NJegos) 'IGRICI'.
    (Dobrosav, 23. oktobar 2019 08:14)

    # Link komentara

  47. Realnost vrednosti dva kluba. CZ je postigla cilj ulaskom u LŠ a po koji bod i gol su samo bonus. Samo mi nije jasno zašto je CZ dovela potpuno bezvredne strane igrače. Uprava, menadžeri ili …?
    (Miki, 23. oktobar 2019 08:08)

    # Link komentara

  48. Ако добијемо наредна три меча бићемо (најмање) други у групи. @
    Ako - dako...
    Ako babi nikne ona muska stvar - bice DEDA!
    (acomurija, 23. oktobar 2019 08:07)

    # Link komentara

  49. Hrabri Borjan, hrabra zVEZDA!
    (Dragan, 23. oktobar 2019 08:03)

    # Link komentara

  50. Sta bi? Mezimica sa ukrednog stadiona fk jugoslavije opet primila 5 komada? ok, nista novo.
    (Jutarnje nacionalne frekvencije, 23. oktobar 2019 07:53)

    # Link komentara

  51. A dobro, ovo je bilo ocekivano. Totenhemu trebali poeni, igrali kod kuce, a i psiholoski im je trebala izrazita pobeda da se malo trgnu iz cemera u koji su upali. Zvezda je tacno naletela kad joj nije trebalo. Mislim, pukli bi svakako, razlika u klasi je evidentna, ali mozda ne bi bila petarda da je splet okolnosti bio malo drugaciji. Vise srece kod kuce komsije...
    (Zhol, 23. oktobar 2019 07:39)

    # Link komentara

  52. Ahahaha…haha ah
    (Opusteno, 23. oktobar 2019 07:38)

    # Link komentara

  53. @Clash ...nije nikakvo čudo što radite za 330 eur. Moji sinovi nisu fudbaleri, nisu ni u jednoj stranci. Na budžetu završili mašinski i elektrotehnički fakultet , plus IT sertifikat i rade za 1200-1400 eur.u Beogradu. Nisu pametovali i gledali u tuđe novčanike. Kada gledate dugo sve crno/belo, malo Vam se zamuti u glavi. Slobodno to tražite povišicu na 350 eur, ili upišite neku poslovnu kurentnu školu. Vređanjem drugih i plakanjem nad sobom, ostaćete zauvek na toj plati.
    (ZeZ, 23. oktobar 2019 07:34)

    # Link komentara

  54. Ja sam grobar, al' mi žao... i njih i nas :-(
    Zato sam igrao juče Totenhem - C. Zvezda iz 1 u 1 i 4+, sad čekam moj Partizan iz 2 u 2 i 3+, pa da naplatim tugu od srpskog fudbala :-)
    (Dragoslav, 23. oktobar 2019 04:25)

    # Link komentara

  55. Magla
    (prle, 23. oktobar 2019 01:58)

    # Link komentara

  56. Требали су прса у прса па шта буде.
    (ацо, 23. oktobar 2019 01:01)

    # Link komentara

  57. A da je Zvezda parkirala autobus ispred gola i izgubila 1:0 ili 2:0, svi bi ih opet pljuvali za anti fudbal . Iako su primili 5 komada, pokušali su da igraju od početka hrabro i stvarali su kakve takve šanse.
    Zato bez obzira na rezultat, svaka čast na pokušaju, oni jesu kvalitetniji ali su na prvom mestu izuzetno brzi, 3 gola su nam dali ik kontre. Ako rešimo Sona ( dečko je samo brz inače niti jedanu situaciju 1-1 nije rešio uspešnim driblingom) i pokrijemo ga da nam ne utrčava, mislim da u Bg imamo lepu priliku da i vice šampionu Evrope uzmemo skalp.
    (zoran, 23. oktobar 2019 00:15)

    # Link komentara

  58. Treba gledati sa pozitivne strane. Npr zvezda je iznenadjuce dobro stajala do prvog gola, a poslije je sve samo splet nesretnih okolnosti
    (croata, 23. oktobar 2019 00:15)

    # Link komentara

  59. Ekipa koja vredi 985 miliona evra igra protiv ekipe koja vredi 55 miliona. Prva ekipa je kod kuce u proslom kolu primila SEDAM komada. Koga da bude sramota? Samo vas male grobare koji nemate ni jednu pobedu u ligi sampiona. Gazi zvezdo, idemo dalje!
    (Jax, 22. oktobar 2019 22:28)


    To nema nikakve veze ako neki klub vrijedi 200 milja a neki 20 jer svatko danas igra nogomet(Atalanta je skuplja od Dinama 6x pa su popili 4 komada iz cuga)!!
    (posljednji pjesnik, 22. oktobar 2019 23:58)

    Није баш да нема везе, али не мора увек да буде пресудно. Међутим, много је битнија чињеница да је Тотенхем са истом овом екипом прошле године играо финале Лиге шампиона, а Аталанта нема никакво искуство у овом такмичењу и изгубила је у сва три кола, а не само од Динама.
    (Марко, 23. oktobar 2019 00:11)

    # Link komentara

  60. Најбитније је да још увек све од нас зависи. Ако добијемо наредна три меча бићемо (најмање) други у групи. У неким варијантама и седам бодова би нам било довољно за друго место.
    (Лепи Цане, 22. oktobar 2019 23:24)

    Ma vidi ti to dobro jos jednom, mozda budete I prvi na kraju. Analiziraj jos jednom!
    (alal vera, 23. oktobar 2019 00:11)

    # Link komentara

  61. Kakve veze ima srpstvo sa tim što uživam u ponižavanju ovih što bez sudija nisu u stanju dva pasa da povežu. Da, navijam protiv njih, protiv bahatosti, sile i primitivizma. Navijam ceo svoj život protiv te "većine" koja otima i još se tim ponosi. I baš me briga za tamo neke bodove. I baš mi je drago što ih ponižava ko god stigne. Treba da žalim polupismene, arogantne, nabeđene igrače i trenere koji moju platu troše na prepodnevni izlazak. A oni se baš nešto ni ne potresaju jer ih čekaju džipovi, splavovi, starlete. Ajde sad laku noć. Odoh da radim, zreba zaraditi 300 evra.
    (Clash, 23. oktobar 2019 00:10)

    # Link komentara

  62. ... i sad neka mi neko objasni, za koji moj je toliki državni novac završio u fudbalu? Em je fudbal jadan, em je rezultat odavno smešan... a deca koja treniraju druge lepe spotrove, nemaju ni za osnovnu opremu, za zakup sale, za sprave... a o odlasku na inostrana takmičenja, ako nisi iz stranke, nemoj ni da sanjaš... nego, sve pare moras samostalno da obezbediš. Treba zakonom zabranoti fudbal...
    (andrak, 23. oktobar 2019 00:10)

    # Link komentara

  63. Ali ne sekirajte se,bice penal u surdulici!
    (Jesilije, 23. oktobar 2019 00:09)

    # Link komentara

  64. Ono primiš iz igre gol sa 5 metara a imaš 10 isvojih igrača u svom šesnaestercu...Za nepoverovati....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 23. oktobar 2019 00:09)

    # Link komentara

  65. S koliko lopti u mrezi se vracaju omladinci i seniori? 14? Morace iznajmit jos jedan avion hahahahaha
    (ljudmila guzina, 23. oktobar 2019 00:09)

    # Link komentara

  66. Kakva radost grobara,od sutra pocinje kuknjava, penali, budzet vracanje pasosa,Panticev vesnik,profesor,sudiska komisija,Covic i na kraju tviter profesora na latinskom i citat iz gorskog vijenca.
    (Goran, 22. oktobar 2019 23:29)

    E tupko, da bar gledas panticeve emisije ne bi tako sad pisao. Sve covek sto kaze je tacno. Zato I jeste balvan od ekipe. Brani ti tvog Terzica.
    (alal vera, 23. oktobar 2019 00:06)

    # Link komentara

  67. Nisam ja iznenadjen vecerasnjim brodolomom Zvezde.Ocekivao sam ovako nesto.Jednostavno,srpski fudbal je na klupskom i reprezentativnom nivou u dubokom,predubokom kanalu.Nema sistematskog i produktivnog rada,pocev od FSS pa zavrsno sa klubovima.Sve je na prodaju.Sve se svodi na improvizaciju.Nema teskog i posvecenog rada koji jedini moze doneti plod,odnosno,rezultat.Ne zelimo uciti od uspesnih I boljih.Zivimo u samoobmanama I lazima.Prodajemo decu od sesnaest godina,klubovi jedu sopstvenu supstancu.Prosto receno,posekli smo granu na kojoj smo sedeli.Sada smo na dnu.Nema vise zelene grane na kojoj smo sedeli.Na tlu smo.Oboreni na pleca.Sve ovo vazi i za Zvezdu i za Partizan.Shodno tome,ne mogu da shvatim komentare Grobara.Sta vi,Grobari,ocekujete od dvomeca sa MUTD?Sta ocekujete od utakmice u Mancesteru? Jeste li svesni situacije u kojoj se nalazite?Ista je kao i Zvezdina.Izgubite utakmicu u Lucanima,cisto i zasluzeno.A onda,dodjete ovde i pisete o nekakvom trijumfu protiv velikog MUTD!?!Da covek ne poveruje,zaista.I kod vas,a i kod nas su na celu ljudi kojima je vazno i bitno samo jedno.A to je,kako sto vise strpati u svoje dzepove.I sve dok je tako,ovde ce se moci citati komentari od kojih normalan covek moze samo da se smeje.Od muke i nemoci.Bio on Grobar ili Delija.Sve jedno je...
    (Walldorf, 23. oktobar 2019 00:05)

    # Link komentara

  68. Napred Zvezdo!Partizan bi prosao sa 10 golovova u mrezi!
    (Kontras, 23. oktobar 2019 00:04)

    # Link komentara

  69. (pitaj druga Pajkovića, 22. oktobar 2019 23:23)

    A ne, ne ne, decko... Sada tek sledi novo pumpanje poljuljanog samopouzdanja protiv domace boranije koja ne sme ni centar da predje. A ako se usudi dobije po usima od sudije u vidu crvenog kartona ili nepostojeceg penala, a na KZS ne sme da se usudi da digne glas da su osteceni.
    (Peppino, 23. oktobar 2019 00:03)

    # Link komentara

  70. Sta je bre Xnodeše?
    Gde ti je ta zvezda prvak sveta, evrope, svemira i marsa?
    Hahahahaha
    Veze vi sa fudbalom nemate, trpaju vas ko punjenu papriku!
    (Crvena paprika, 22. oktobar 2019 23:53)

    Istina je ima tendenciju ka preterivanju prilikom obracanja komsijama po pitanju fudbala i uopste, ali, isto tako je razlog sto oni rade identicno i cesto po nein drugim pitanjima nrosnivano. Uzvraca na djon istom merom. Sada, tvrdnje da Crena zvezda nije klupski prvak sveta odnosno osvajac Lige sampiona samo zbog ovog rezultata je suludo. Dalje,Crvena zvezda nije u krizi, u krizi je srpsko drustvo zajedno sa fudbalom. Ona je posledica.
    (Satiricno produktivan lik, 23. oktobar 2019 00:03)

    # Link komentara

  71. Uplatio sam na mlade 11+!
    (Terza, 23. oktobar 2019 00:02)

    # Link komentara

  72. Zamisljam Zvezdu u premijer ligi,
    ispala bi u drugu u prvoj sezoni :D
    (2CRAZY, 23. oktobar 2019 00:01)

    # Link komentara

  73. Упамтите, Звезда побеђује Тотенхем у Београду, без обзира што је само један њихов играч плаћен 6 милиона € !
    (Никола, 22. oktobar 2019 23:59)

    # Link komentara

  74. Igra mačke i miša..
    (Pojedinci stvarno nemaju blama, 22. oktobar 2019 23:58)

    # Link komentara

  75. Zvezda igra onoliko kol'ko joj je potrebno,dve pobede kod kuće...a onda,nebo je granica.A nebo,sve zvezda do zvezde...
    (Vladan, 22. oktobar 2019 23:58)

    # Link komentara

  76. Ekipa koja vredi 985 miliona evra igra protiv ekipe koja vredi 55 miliona. Prva ekipa je kod kuce u proslom kolu primila SEDAM komada. Koga da bude sramota? Samo vas male grobare koji nemate ni jednu pobedu u ligi sampiona. Gazi zvezdo, idemo dalje!
    (Jax, 22. oktobar 2019 22:28)


    To nema nikakve veze ako neki klub vrijedi 200 milja a neki 20 jer svatko danas igra nogomet(Atalanta je skuplja od Dinama 6x pa su popili 4 komada iz cuga)!!
    (posljednji pjesnik, 22. oktobar 2019 23:58)

    # Link komentara

  77. @ dnevna doza prosecnog Srbende

    Imas li ti decko neki drugi hobi osim pisanja komentara? Sta ti to znaci? Pa dobro... barem si u necemu prvi! :-)
    (Delija ZH, 22. oktobar 2019 23:57)

    # Link komentara

  78. napad nam je veceras bio katastrofalan, ali je zato odbrana bila blagi uzas.
    (cista petica, 22. oktobar 2019 23:57)

    # Link komentara

  79. Zvezda vcrs dobila peticu iz kontrolnog bravo cestitam
    (Milos, 22. oktobar 2019 23:57)

    # Link komentara

  80. Glavu gore,ove sezone gubimo samo od velikih klubova Bajern,Totenhem,Partizan...
    (Nebojsa, 22. oktobar 2019 23:56)

    # Link komentara

  81. Realno je ovo. Fudbal je zanimljiv jer moze povremeno "fico" da uzme "mercedesa", ali razlike su ogromne. Da je fudbal kosarka, ovakve tekme bi zavrsavale sa 30+ razlike, i nema kluba iz bivse Juge koji bi primirisao pozitivnom rezultatu protivih ovih 20 top klubova iz liga petice
    (Fudbal, 22. oktobar 2019 23:56)

    # Link komentara

  82. Oduvali su nas Sparsi totalno! Demolirali nas igrom i rezultatom, nadvisili u svim segmentima igre, potukli nas u potpunosti! U krizi su Sparsi ovih dana bili, a imaju zaista fenomenalan tim prepun velikih igrača, i naravno da se očekivalo da će jednom morati da bljesnu i prekinu taj niz neuspeha i evo protiv nas su to učinili! Zato smo pretrpeli ovaj težak poraz s tim da je moglo da bude mnogo mnogo više golova u našoj mreži da su Totenhemovi igrači to hteli! Jednostavno, ovo večeras je bila rutina Totenhema i jedan lagani trening za njih budimo objektivni, ja jesam veliki zvezdaš ali mi to ne smeta da ovo priznam! Vasionama smo daleko ispod njih u svakom pogledu! Pa ljudi moji oni imaju nov predivan stadion koji košta milijardu funti ljudi! Ej, milijardu funti! To je druga dimenzija, za nas nedostižna! I imaju roster prepun igrača najvišeg nivoa i ovaj naš poraz nije sramota! Iskreno, još od 16. minuta i drugog primljenog gola samo sam se molio da se utakmica što pre završi i pribojavao se da ne primimo 10 golova, toliko je to bilo u njihovu korist! Jeste, imali smo par perioda igre kada smo imali neke šanse, ali sve je to bilo u trenucima kada su Totenhemovi igrači igrali opušteno i dozvoljavali nam to, a kada god bi stisli odmah bi mi delovali totalno nemoćno i to je realni odnos snaga! Na kraju, definitivno treba se zahvaliti mnogim našim igračima i smesta ih promeniti jer mnogi od njih ne zaslužuju da igraju u Zvezdi naročito ne Ligu šampiona! Glave gore!
    (Ivan Veljković, 22. oktobar 2019 23:56)

    # Link komentara

  83. Živeli jarani
    (Pero, 22. oktobar 2019 23:55)

    # Link komentara

  84. Sutra u jutarnjem programu na Pinku vest da je Zvezda posle fenomenalnog preokreta pobedila velikog rivala na njihovom terenu 3:2!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 23:54)

    # Link komentara

  85. Ok, svi smo znali da je Totenhem jaci i da ce da pobedi sa vecom razlikom ali ipak nijedan tim ne sme da dozvoli ovoliku razliku jer to jeste bruka. Kad vidis da gubis sa 3:0 onda cuvaj razultat svim snagama.
    (max, 22. oktobar 2019 23:53)

    # Link komentara

  86. Sta je bre Xnodeše?
    Gde ti je ta zvezda prvak sveta, evrope, svemira i marsa?
    Hahahahaha
    Veze vi sa fudbalom nemate, trpaju vas ko punjenu papriku!
    (Crvena paprika, 22. oktobar 2019 23:53)

    # Link komentara

  87. ovaj poraz zvezde je najveći uspeh partizana u 21.veku.čestitam!
    (slobinator, 22. oktobar 2019 23:51)

    # Link komentara

  88. Jeste da su juniori danas primili devet golova ali oni su još mladi i neiskusni. Seniori samo pet komada na čisto iskustvo.
    (stara škola, 22. oktobar 2019 23:51)

    # Link komentara

  89. "Paznja paznja, dimi se iz tenka. Neko ubacio petardu!"
    (kabru)

    Auuu...oplakah
    (LondonCalling, 22. oktobar 2019 23:51)

    # Link komentara

  90. FCRS fouls commited:
    vs Suduva: 16 & 11
    vs Helsinki: 11 & 8
    vs Coprnhagen: 15 & 18
    vs Young Boys: 14 & 22
    vs Bayern: 6
    vs Olympiacos: 16
    vs Tottenham: 8
    (nema borbe, nema faulova, nema pobede, 22. oktobar 2019 23:50)

    # Link komentara

  91. Полако момци играће се још! Само јако шестог новембра на Маракани! Тако је и Ливерпул пао прошле године, само мислим да ови неће направити ту грешку и потценити нас као ови прошле године али нема везе... ГАЗИ ЛОМИ ЗВЕЗДО!!!
    (КШЦЗ!, 22. oktobar 2019 23:49)

    # Link komentara

  92. Koliko god izgubimo, radje gledam ovo nego reprezentaciju. Prije 4-5 godina nismo mogli ni da sanjamo da cemo igrati 2x ligu sampiona itd... Sve je oke, trce, bore se... Nije dosadno.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (shalk84, 22. oktobar 2019 22:25)

    Ti onda gledaj kučiće u parku... Rade isto to.
    (Bata, 22. oktobar 2019 23:48)

    # Link komentara

  93. Slab totenhem
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 23:48)

    # Link komentara

  94. hrabra Zvezda hrabro poginula
    (ubitacni, 22. oktobar 2019 23:48)

    # Link komentara

  95. Da li je Terza uplatio koje milionce na 5+,kao onomad u Parizu?
    (Ivan, 22. oktobar 2019 23:48)

    # Link komentara

  96. BGD....a dok drzava davala licencu za partizan gde si bio tad to ti promaklo....
    (marin, 22. oktobar 2019 23:48)

    # Link komentara

  97. Kad bi bili u stanju da ih iznenadimo kući kao što smo prošle sezone Liverpul, prošli bi grupu.
    U to sam ubeđen.
    Večeras da smo izgubili i 13:0, opet bi bila ista situacija.
    (remax, 22. oktobar 2019 23:48)

    # Link komentara

  98. Da se igralo do 97. minuta Zvezda bi pobedila.
    (sudija, 22. oktobar 2019 23:47)

    # Link komentara

  99. Vise i ne gledam Ligu Sampiona.
    Pogledam golovi samo na net.
    Mecevi po grupe su dosadni.
    Predvidljivo sve, napucavaju se kante.
    (MaceBobiste, 22. oktobar 2019 23:47)

    # Link komentara

  100. 14 od toga 5 u okvir , sad nije problem.,tucemo mi ove u bgdu kao i liverpul.prima briz 5 kuci prima atalanta 5 prima i totenhem 7 kuci.ave je to fudbal , tj liga sampiona , ona koju vi ne igrate .pozz
    (duledudule, 22. oktobar 2019 23:01)

    Neces mi verovati al ja ne bih voleo da moj Partizan igra LS,voleo bih da budemo prvaci jer je tako lakse uci u LE.
    Nije za nas LS a nije ni za vas,a to sto klub uzme pare a lopovi napune dzepove me bas briga.
    Za mene je ovo veceras cisto maltretiranje i izivljavanje a tako bi bilo da smo i mi bili na vasem mestu .
    (Gazda, 22. oktobar 2019 23:33)
    Maltretiranje i izivljavanje da , ali kad si u glavi nerealan i mislis da mozes s njima da se nosis u gostima.Kod kuce je vec druga prica , kad zagrmi 50 i kusur soma ljudi.Sad sto su neki ljudi nerealni i mislili su sa mogu protiv proslogodisnjeg finaliste , koji inace ima stadion od milijardu(1 000 000 000)evra vise , to je njihov problem.Ja sam realan ocekivao sam 4 5 laganih komada.Mi nasu sansu trazimo u Bgdu , da uzivamo kao protiv Liverpula , Olimpiakosa , Krasnodara , Jang Bojsa itd itd...
    (duledudule, 22. oktobar 2019 23:47)

    # Link komentara

  101. Pobedom u BG preskacemo Engleze i tu ostajemo do kraja. Napred Zvezdo.
    (Driver, 22. oktobar 2019 23:46)

    # Link komentara

  102. Zvezda u ligi sampiona, kao Filip Covic u Evroligi..Odmah se primeti manjak kvaliteta koji ne moze da se zabasuri..
    (homolje, 22. oktobar 2019 23:45)

    # Link komentara

  103. Da li placete
    (Milos, 22. oktobar 2019 23:45)

    # Link komentara

  104. Opa
    (pop, 22. oktobar 2019 23:45)

    # Link komentara

  105. Nije problem izgubiti od vicešampiona Evrope , ali jeste na ovakav način . 2 gola primiti za 15 min bez borbe , bez ikakvog pokušaja napada , tako u Engleskoj ne igra ni četvoroligaš , to znači da su izašli mentalno već pomireni sa porazom . Nije mi jasno da se ne trude igrači kad već dobiješ šansu da igraš na najjačem nivou u Evropi , šta treba da ti je izazov ako ne to ? Sad se u Surdulici pobedi i sve je super , dokle god se bude tako zadovoljavalo malim nema pomaka . Trebalo bi na polusezoni napraviti rez i videti ko može ko ne i uigrati tim za kvalifikacije ili ako bude mnogo sreće za proleće u LE .
    (Školobocna, 22. oktobar 2019 23:45)

    # Link komentara

  106. Zvezda opasno skuplja bodove tj golove!! Dogodine 2 kluba u ligi šampinjona!!!
    (XXXY, 22. oktobar 2019 23:43)

    # Link komentara

  107. Velika razlika u kvalitetu.
    Tako i zvuči:Ling Long-Premijer.
    (Idi begaj, 22. oktobar 2019 23:42)

    # Link komentara

  108. Za razliku od PSG veceras nisu ceo mec igrali bunker, pokusavali su da napadnu ali razlika u klasi je ocigledna. Ubedljivi porazi od PSG, Liverpula, Totenhema u gostima su posledica cinjenice da Zvezde bukvalno nije bilo nigde u Evropi 10 godina, jos od grupne faze LE 2007/2008, kada smo imali 0 bodova (posle je taj nas "uspeh" sa 0 ponovio Partizan). I pre formiranja grune faze LE smo uglavnom ispadali posle 2. najvise 3. kola u kupu UEFA, tako da je Zvezda bez kontinuiteta ozbiljnog evropskog fudbala 2 decenije. Onda dodju 3 grupne faze u 3 sezone, od toga 2 u LS koja je svetlosnim godinama udaljena od naseg fudbala i navijaci misle da ce za 3 godine da se nadoknadi propusteno u poslednjih 20. Ne ide to tako, Dinamo koji je redovan u grupnim fazama je godfinama bio kanta za napucavanje, gubio je kuci 1:7 od Liona, prolece je docekao tek prosle sezone posle 30-40 godina. Ovo je cena koja se placa za sav nerad i javasluk u klubu jos od 90-ih. Izgubili smo korak sa modernim fudbalom i proci ce godine dok se ne priblizimo istom. Ako treba da biram izmedju pobeda u domacoj cipiripi ligi i da se tesim kako smo nekad bili sila, i igranja LS gde cemo da gutamo ovakve gorke pilule, ali gde mozes da vidis gde si i koliko vredis, biram ovo drugo. Od samozavaravanja nema nista, ako mislis da napredujes, moras da igras sa jacim od sebe.
    (drug Vucela, 22. oktobar 2019 23:42)

    # Link komentara

  109. Strasno, ali strasno.! Nisam ocekivao pobedu ali ovo je strasno!
    (Dejan, 22. oktobar 2019 23:42)

    # Link komentara

  110. dok drzava nije davala pare i placala licence lakse je bilo biti navijac zvezde
    (BGD, 22. oktobar 2019 23:40)

    # Link komentara

  111. И могу да сеире до ујутру, за сад је Црвена Звезда једини српски освајач, једина српска екипа са два узастопна учешћа у новом формату ЛШ, једина српска екипа са две победе у групним фазама, једина српска екипа која је победила освајача ЛШ у групној фази и једина српска екипа која има шансе да се нађе у четвртфиналу ЛШ. Па нек' губимо 5:0, битно је да повремено победимо са два разлике....
    (Aleksa, 22. oktobar 2019 23:40)

    # Link komentara

  112. Čitam komentare i nešto razmišljam! Da nekim slučajem(što je vrlo bitan komentar) zvezda dočeka proleće, šta bi se desilo?mislim,kakav je to rezon da "nekako prođemo"? Zar je cilj da nekako prođemo? Valjda je cilj da zvezda usvoji evropski način igranja fudbala pa posle da se bori(ovo je najvažnije) i kvalitetom dođe do uspeha! Da nekako prođemo...gadi mi se , da prostite
    (dal da mrzmi il ne mrzim, 22. oktobar 2019 23:39)

    # Link komentara

  113. A mi i dalje 3 u grupi LS, a neki na -7 u LingLong ligi... ne znam ko je prosao bolje? sta vi mislite?
    (fakti, 22. oktobar 2019 23:38)

    # Link komentara

  114. Momci, ništa još nije gotovo. Nerealno je i očekivati bodove iz Minhena i Londona. Dobili smo Liverpul, zašto ne bi napravili još jedno iznenađenje.
    (F10, 22. oktobar 2019 23:38)

    # Link komentara

  115. Ovo sad znaci da bi Colchester pobedio zvezdanu 6:0.
    (Igor Obrenovac, 22. oktobar 2019 23:37)

    # Link komentara

  116. Jel su to igrali u setovima?
    (posljednji pjesnik, 22. oktobar 2019 23:36)

    # Link komentara

  117. i liverpil nas je odrao 4:0,a onda je došao 6.novembar i milan pavkov.sada u rupu 6.novembra stiže totenhem,ali ta eventualna pobeda bi značila evropsko proleće.posle toga stiže bajern sa c timom.grobari prerano se radujete.mučite svoju muku na -7
    (slobinator, 22. oktobar 2019 23:36)

    # Link komentara

  118. Sad mi je jasno zasto czv nosi petokraku nije to slucajno evo pokazalo se to i veceras zar ne
    (Milos, 22. oktobar 2019 23:36)

    # Link komentara

  119. miloje i mrkela ostavka.
    (plasticni hirurg, 22. oktobar 2019 23:35)

    # Link komentara

  120. O nostalgijo prokleta!Gledam ovo i ne mogu da se ne setim mladosti. Tek sada shvatam koliko je bila privilegovana moja generacija zvezdasa. Gledas napadacki, otvoren stil, prepoznatljiv fudbalski identitet, uzivas, cak i kada ti Borusija uvali tri komada. Gledas Sestica, Pizona Duleta Savica, Seada Susica i Srbu Stamenkovica...Danas se klinci loze na ove cepanice /Marin izuzetak/za koje je Mile Jovin fudbalski mag. Nekada sam bezao iz skole da idem sa Zvezdom u Stavanger (Delije,potrazite na mapi), danas ne bi gledao tog vaseg Gobelju ni iz Terzine fotelje. Tuzno je da i Zvezda i Parizan igraju u Evropi bez ikakvih takmicarskih ambicija, samo da bi namakli pare za vracanje dugova. Nikada nisam video utakmicu dva profesinonalna tima gde jedna ekipa nije bila u stanju da sastvi vise do tri dodavanja sve do 43 minuta (PSG-Zvezda), obaska primljeni golovi. Ovo veceras je bilo mnogo bolje, bilo je cak i suteva na gol i opet goleada. I zvezda i Paritzan su ogledalo propadanja Srbije kao drzave i trenuntog stanja u drustvu. Velica se trener koji propagira dosadan, spor, defanzivan i staromodad fudbal u klubu koji je decenijama negovao sasvim drugaciju filozofiju. Najbolji igrac Srbije vec godinama je Matic, cija specijalnost nisu driblizi, golovi i lucidni pasovi vec ubijanje igre protivnika.I jos uvek se zaludjujemo kako smo rasadnik talenata kojih je sve manje, pa kad se pojavi po neki, onda nasi mediji uzivo prenose njegove golove sa treninga Reala.
    Zapata ViVe Ciudad de Mexico
    (Emiliano Zapata, 22. oktobar 2019 23:35)

    # Link komentara

  121. Најбитније је да још увек све од нас зависи. Ако добијемо наредна три меча бићемо (најмање) други у групи. У неким варијантама и седам бодова би нам било довољно за друго место.
    (Лепи Цане, 22. oktobar 2019 23:24)

    Kako je lepo biti optimista...
    (železničar, 22. oktobar 2019 23:34)

    # Link komentara

  122. a sad pravac Surdulica po samopouzdanje
    (Jovan, 22. oktobar 2019 23:34)

    # Link komentara

  123. Zvezda!! Jos dva boda kod kuće i puna kapa!!
    (Dusanovo carstvo, 22. oktobar 2019 23:34)

    # Link komentara

  124. Nije Tontehem jak, problem je što je Zvezda slaba. Ne znam na osnovu čega tvrdite da je Totenhem jak, Zvezda nije merilo njihove jačine.
    (Milorad, 22. oktobar 2019 23:05)

    Totenhem je boranija od tima. Kada igraš bez napada i ostaviš im 70 metara praznog prostora, hvala Bogu da će se nadavati golova.

    ...A to koliko je Totenhem jak videće se u nedelju na gostovanju u Liverpulu.
    (Torrente, 22. oktobar 2019 23:30

    Ma ajte, nemoj mi reci...Liverpulu? Mislis sampionu Evrope? Ajd nek ti bude. A da, nije Totenhem jak...jak je Vozdovac i Macva
    (Brane, 22. oktobar 2019 23:34)

    # Link komentara

  125. A mi i dalje 3 u grupi LS, a neki na -7 u LingLong ligi... ne znam ko je prosao bolje? sta vi mislite?
    (Kosjan, 22. oktobar 2019 23:34)

    # Link komentara

  126. Zvezda je na lepom putu da ponovi rekord iz proslog ciklusa LP - popunjenost svoje mreze
    (goxy, 22. oktobar 2019 23:34)

    # Link komentara

  127. Милоје се касно сетио да почне играти фудбал, али боље икад него никад. Биће боље у БГ. Од почетка јако ући у меч без ових кикс голова.
    (Напред Звездо, 22. oktobar 2019 23:34)

    # Link komentara

  128. Vi niste ljudi normalni šta sve pišete i pričate kakve nebuloze ostavljate od komentara.. Odavno je poznato Englezi pa čak Nemci gaje isti stil fudbala sa dosta trčanja i kontri ne čud me što Zvezda izgubi na kraju ubedljivo.. Nisam gledao meč ! Al" svako je pomislio u startu da Zvezda ima čemu da se nada pogrešio je opako..

    Uteha ostaje da su još u igri a da nemaju kvalitet za drugu fazu u ovoj ligi šampiona nemaju svakako osim za ligu evrope..
    (Poštovalac igre, 22. oktobar 2019 23:34)

    # Link komentara

  129. Omladinci ima na koga da se ugledaju, lepo primiš 5 a ne 7.
    (5+7=12, 22. oktobar 2019 23:34)

    # Link komentara

  130. Обрукаше Србију.
    Узалуд је банкомат радио у три смене.
    (Никола Петровић, 22. oktobar 2019 23:33)

    # Link komentara

  131. 14 od toga 5 u okvir , sad nije problem.,tucemo mi ove u bgdu kao i liverpul.prima briz 5 kuci prima atalanta 5 prima i totenhem 7 kuci.ave je to fudbal , tj liga sampiona , ona koju vi ne igrate .pozz
    (duledudule, 22. oktobar 2019 23:01)

    Neces mi verovati al ja ne bih voleo da moj Partizan igra LS,voleo bih da budemo prvaci jer je tako lakse uci u LE.
    Nije za nas LS a nije ni za vas,a to sto klub uzme pare a lopovi napune dzepove me bas briga.
    Za mene je ovo veceras cisto maltretiranje i izivljavanje a tako bi bilo da smo i mi bili na vasem mestu .
    (Gazda, 22. oktobar 2019 23:33)

    # Link komentara

  132. Trenutno ne mozemo da pariramo bogatim timovima iz jakih liga. Ponekad da, uhvatiti nekog na spavanju. Da bi bili bar malo konkurentniji, moramo selektovati brze igrace koji su sposobni da igraju na manje dodira i brzu razmenu duplih pasova. Uloziti novac i dovesti mnogo bolje bekove. Mali Petrovic je buducnost nase Zvezde. Kanjas je promasaj. Ne verujem da cemo u Beogradu ista dobro napraviti. Ovi su superiorni u odnosu na nas. Ipak, kao starom Zvezdasu, srce ce da igra za dve nedelje i nada se slatkoj osveti!
    (Pedja Indjija, 22. oktobar 2019 23:33)

    # Link komentara

  133. A mi i dalje 3 u grupi LS, a neki na -7 u LingLong ligi... ne znam ko je prosao bolje? sta vi mislite?
    (Kosjan, 22. oktobar 2019 23:33)

    # Link komentara

  134. Nista nije izgubljeno.Sve drzimo u svojim rukama jos!
    (Obican, 22. oktobar 2019 23:33)

    # Link komentara

  135. Fino predstavljate Srbiju u Evropi.
    (Slavko Vrekic, 22. oktobar 2019 23:32)

    # Link komentara

  136. Brat Strajinic kraj kraljeva,zvezda je imala svoje sanse,mogla je postigne 2 gola. buahahahaha.Al dace zbezda sad sve to u surdulici.Jel to je ta liga.ahabahaha
    (bizmark123, 22. oktobar 2019 23:30)

    # Link komentara

  137. E cu Totenhem strasna ekipa, strasno odigrali itd, koliko nerealni komentari. Ovaj Totenhem nukad u losijoj formi nije bio, u Engleskoj su 7-8 na tabali. I ja kada igram na male golice sa svojim osmogodisnjim sestricem, uvek strasno odigram.
    (Ivan, 22. oktobar 2019 23:30)

    # Link komentara

  138. Nije Tontehem jak, problem je što je Zvezda slaba. Ne znam na osnovu čega tvrdite da je Totenhem jak, Zvezda nije merilo njihove jačine.
    (Milorad, 22. oktobar 2019 23:05)

    Totenhem je boranija od tima. Kada igraš bez napada i ostaviš im 70 metara praznog prostora, hvala Bogu da će se nadavati golova.

    ...A to koliko je Totenhem jak videće se u nedelju na gostovanju u Liverpulu.
    (Torrente, 22. oktobar 2019 23:30)

    # Link komentara

  139. Обзиром да нам је Кокеза био појачање одлично смо прошли.
    Надам се да ће Руководство Звезде извући неке поуке.
    (Рајко Четник, 22. oktobar 2019 23:29)

    # Link komentara

  140. Kakva radost grobara,od sutra pocinje kuknjava, penali, budzet vracanje pasosa,Panticev vesnik,profesor,sudiska komisija,Covic i na kraju tviter profesora na latinskom i citat iz gorskog vijenca.
    (Goran, 22. oktobar 2019 23:29)

    # Link komentara

  141. Lepo ste nas predstavljali - 14 komada u jednom danu! Vrh
    (ljuba, 22. oktobar 2019 23:29)

    # Link komentara

  142. I ovako "ocajni" smo blizu prolecu u Evropi... toliko o svemu. Sta bi neki dali da su na nasem mestu..
    (NikolaSRB, 22. oktobar 2019 23:29)

    # Link komentara

  143. Ma lako je bilo Totenhemu sa Zvedom, još domaći teren... u Lučane treba da da idu, da vide šta je protivnik :)
    (Veliki brat, 22. oktobar 2019 23:28)

    # Link komentara

  144. Pazite sta pisete, mozda vam se i ostvari...u cetvrtak...
    (Blue Betyars, 22. oktobar 2019 23:28)

    # Link komentara

  145. Drzava treba da amaterizuje fudbal i pare namanjene za bacanje u Zvezdu i Partizan preusmeri na zdravstvo i obrazovanje.
    (Petar Mecen, 22. oktobar 2019 23:27)

    # Link komentara

  146. Pa Partizan je od Dinama popio 5 komada...
    (Dejan, 22. oktobar 2019 23:05)
    PA primala je Zvezda od Partizana 7 komada nekada, kada vec toliko volis istoriju...
    (miki, 22. oktobar 2019 23:27)

    # Link komentara

  147. SRAMOTA.Zvezda nije tim vec jedanaest pojedinaca gde svako igra kako zna i ume.
    (Stevan, 22. oktobar 2019 23:26)

    # Link komentara

  148. Ah,i Totenhem se docimo sirotinje :(
    (cvrko, 22. oktobar 2019 23:25)

    # Link komentara

  149. Gledajući utakmicu,uočiš ogromnu razliku u kvalitetu igraca i onda ti i ne padne teško poraz.Deset golova razlike,je mera kvaliteta.Trud to može da umanji.U Beogradu treba druga taktika i lukaviji pristup.Sa ovima se nadigravati je budalastinja.Snazniji su,brzi su,lucidniji su,tehnicki znatno odskacu...Znaci,samo kvarenje igre i ako Bog da neku kontru ili njihov kiks.To je jedina šansa za bod ili tri.Slicno će biti i u cetvrtak,stim sto Partizan ima bolju tehniku od Zvezde,a snaga,brzina je ista.Mozda su nešto lucidniji,ali šta to vredi kad te šanse retko pretvaraju u golove,Ne umeju dati gol .
    Daj bože da nekako uhvate prolece,zbog koeficijenta,ali mrka kapa.
    (Djed Gavrilo, 22. oktobar 2019 23:24)

    # Link komentara

  150. Partizan u grupi lige sampiona nikad nikog nije pobedio :)
    (mladennn, 22. oktobar 2019 22:52)

    Covece, oni ni Lucane ne mogu da pobede.
    (NN, 22. oktobar 2019 22:57)
    Sve je to tacno, ali ima 3 neresene i bas niko mu nije dao vise od 3 gola. Sa Realom 0:1 i 0:0, sa Portom 1:2 i 1:1, sa Olimpikom 0:0 i 0:3 u prvoj sezoni. Druga je bila katastrofalna ali mu opet niko nije dao vise od 3 gola. Ovo je bas brukanje, kao da igraju sa malom decom.
    (NSBGD, 22. oktobar 2019 23:24)

    # Link komentara

  151. Sve je kako treba, veoma predvidima grupa. Prolazimo na strani kako je realno i predvidivo. Jedino sto je neoredvidimo u kvom grupu je Marakana gde ce pasti Totenhem dlk sa Bayernom bice verovatno 2. Sa 6 bodova da odemo u Arinu pa tamo dobra za trece mesto.
    (Herakle, 22. oktobar 2019 23:24)

    # Link komentara

  152. Најбитније је да још увек све од нас зависи. Ако добијемо наредна три меча бићемо (најмање) други у групи. У неким варијантама и седам бодова би нам било довољно за друго место.
    (Лепи Цане, 22. oktobar 2019 23:24)

    # Link komentara

  153. Najjace kad neki bot napise ovo je realna slika naseg fudbala uporedjujuci Zvezdu i Totenhem haahahahahahah

    Realna slika igrati protiv viceprvaka evrope koji ima najboljeg spica na svetu i jos 6 igraca u ekipi koji vrede trenutno svaki po 150 miliona

    A mi jadni dovidimo penzionisanog Van la Paru iz trece Engleske za milion i kusur evra

    Realna slika gde se mi takmicimo sa Novim Pazarom a oni sa Sitijem Livepulom Celsijem

    Ja sam srecan sto Zvezda uopste igra Ligu sampiona, za nas je bre Olimpijakos sila a ne Totenhem koji dolazi iz najjace lige na svetu

    Veliko hvala Zvezdi sto nam donosi ovoliko radosti svih ovih godina, a poraz od 5-0 od veceprvaka Evrope gde jedan Kejn vredi kao 200 Marka Marina, nije nikakva sramota.

    Aj uzdravlje
    (Nemanja, 22. oktobar 2019 23:24)

    # Link komentara

  154. Evo intervjuišu Degeneka na RTS-u. Kaže čovek "Pokazali smo da možemo da igramo protiv njih" hahahahaaa
    (rade, 22. oktobar 2019 23:12) #

    Pokazali su. Igrali za pet.
    (izrešetalo, 22. oktobar 2019 23:24)

    # Link komentara

  155. Zamalo.
    (White Power, 22. oktobar 2019 23:23)

    # Link komentara

  156. grobari bi bulju svoju dali da igraju ligu sampiona pa makar gubili svaku sa po pet razlike.sećam se kad su oni igrali ligu,tada bije bilo vazno ako izgubis samo da se igra,a sada prozivaju zvezdu....licemeri!!!
    (panke, 22. oktobar 2019 23:23)

    # Link komentara

  157. Paznja paznja, dimi se iz tenka. Neko ubacio petardu!
    (kabru, 22. oktobar 2019 23:23)

    # Link komentara

  158. Ponovo se tuzni i jadni grobarcici raduju porazu zvezdinom porazu i jos jednom pokazuju svoje pravo lice , komsija mali...
    (whh, 22. oktobar 2019 23:10)

    'ajde kazi čiki koliko je 9+5?
    (Alberto Rato, 22. oktobar 2019 23:23)

    # Link komentara

  159. Svaki grobarski komentar se sastoji od reci "penal" pitam vas jel smo zbog penala usli 2x u LS??? jel zbog domacih sudija??? Radujte se jos malo , vasa buducnost je tuzna..
    (NikolaSRB, 22. oktobar 2019 23:23)

    # Link komentara

  160. koja sramota...gasi domaci fudbal...
    (pitaj druga Pajkovića, 22. oktobar 2019 23:23)

    # Link komentara

  161. aj sad na stranu navijacko prepucavanje i glupe fore, treba biti realan i shvatiti gde su Engleski klubovi u odnosu na nase. Ali ono sto mene extremno nervrira je kad igraci nakon utakmice izjave takvu glupost tipa "utakmica bi isla u drugom smeru da smo mi iskoristili nase sanse" ili "prerano primili golove" ili "to je razlika izmedju slabijih i vrhunskih timova sto vrhunski timovi svoje sanse iskoriste" nekad moram da pogleda dal sam prebacio kanal i slusam igrace sa neke druge utakmice.
    (aca, 22. oktobar 2019 23:22)

    # Link komentara

  162. aaaahahahahahahaha
    (piće za celu kafanu, 22. oktobar 2019 23:22)

    # Link komentara

  163. Ljudi moji, ja uopste nisam nezadovoljan. Pristajem na poneku petardu svake godine u LS. Pa mi cemo bukvalno do zadnjeg kola biti u igri za prolaz grupe ili LE. Ono sto me brine je sve veci jaz izmedju bogatih i nebogatih klubova. Mislim da su ovo poslednje godine u kojima "obicni" klubovi mogu da se nadju u LS.
    (Nenad, 22. oktobar 2019 23:22)

    # Link komentara

  164. Ima li Zvezdasa medju komentarima?
    (gru, 22. oktobar 2019 23:02
    slabo , bacaju nas na filter , jedan od urednika je osnivac grobarskog krs romantizma , dobro je pa objavljuju ista
    (duledudule, 22. oktobar 2019 23:21)

    # Link komentara

  165. Pa zasto se nebi nadao pobjedi zvezde,pa i liverpul nas je pobedio kuci lagano,a zvezda ih tukla kuci.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Paki, 22. oktobar 2019 23:10)

    Само што је тада играо Павков а не овај португалски клошар.
    (Марко, 22. oktobar 2019 23:21)

    # Link komentara

  166. veceras niste dobro parkirali autobus
    (miky, 22. oktobar 2019 23:21)

    # Link komentara

  167. Ling long,ding dong,pin pong,bin bong ode lamela i pucaju petarde.
    (bizmark123, 22. oktobar 2019 23:20)

    # Link komentara

  168. Zaledjeni grobarcici videcemo vas protiv ocajnog Mancestera...
    (Nikola, 22. oktobar 2019 23:20)

    # Link komentara

  169. partizan vas odučio sad i englezi...
    (bruke jedne, 22. oktobar 2019 23:20)

    # Link komentara

  170. Evo intervjuišu Degeneka na RTS-u. Kaže čovek "Pokazali smo da možemo da igramo protiv njih" hahahahaaa
    (rade, 22. oktobar 2019 23:12)

    Kaze covek jos da im je tesko palo dva gola za 15 min al da su kasnije vratili samopouzdqnje.Pa primili jos tri.
    A kimentator i Degenek kazu Zvezda nije iskoristila sanse a Totenhem iskoristio sve svoje.
    Ovo sve otislo do djavola,pa oni ubedjuju ljude da ono sto vide nije tako.
    (Gazda, 22. oktobar 2019 23:19)

    # Link komentara

  171. Gde ste branioci pravoslavlja?
    (Novosadjanin, 22. oktobar 2019 23:18)

    # Link komentara

  172. Došli smo im na noge u trenutku kad moraju da se vade i tu nema mnogo šta da se radi, sedam puta su jači.
    Ali nije sve gotovo, posle tri kola, Zvezda je treća u grupi, sa dosta lakšim rasporedom nego Olimpijakos sa kojim će biti trka za to treće mesto i Ligu Evrope u nastavku. Minhenu se može uzeti bod u Beogradu, jer će do tad overiti prvo mesto sigurno, a iz preostale dve još jedan bod donosi prolaz.
    Ja verujem!
    (Toma, 22. oktobar 2019 23:18)

    # Link komentara

  173. Pa Partizan je od Dinama popio 5 komada...
    (Dejan, 22. oktobar 2019 23:05)

    I vi biste isto od Dinama i tada, a verovatno i sada.
    (Dijagnosticar, 22. oktobar 2019 23:18)

    # Link komentara

  174. Nije Tontehem jak, problem je što je Zvezda slaba. Ne znam na osnovu čega tvrdite da je Totenhem jak, Zvezda nije merilo njihove jačine.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milorad, 22. oktobar 2019 23:05)

    Na osnocu cega tvrdis da nije jak?! Koliko igraca iz ove postave je igralo prosle godine zavrsnicu LS?

    Ja sam zadovoljan igrom u odnosu na proslu sezonu... Nismo odigrali bunker, a ni nakon brza dva u nasoj mrezi, nije bio pad.

    Razlika u kvalitetu je nevidjena... Dovoljno pogledati linije totenhema, % realizacije sansi, dodavanje, kontrola lopte, ... BRZINU i HITRINU igraca... Onaj Son trci lik 3x brze od nase odbrane...

    Ne mogu to igraci iz domace lige... Pogotovu sto se ne gube utakmice. Na mjestu Milojevica bih trazio da domace sudije guraju protivnike to sto mogu...

    Gobelja lik stvarno pojma nema, La Para je propala Para, Rodic nocas dosta los...
    (sale, 22. oktobar 2019 23:17)

    # Link komentara

  175. Ubedljiv poraz. Razlika u klasi očigledna, ali prerano primljeni golovi su prelomili utakmicu. Sem toga, Tottenham očigledno ne leži Zvezdi. Mislim da je rezultat ipak previsok. Zvezda je mogla da postigne neki gol. Dobro je da je Olympiacos izgubio. Zvezda i dalje ima realne šanse za treće mesto i, samim tim, proleće u Evropi.
    (A. B., 22. oktobar 2019 23:17)

    # Link komentara

  176. Revanš meč 1. kola Kupa UEFA između Partizana i izraelskog predstavnika Makabija iz Petah Tikve, počeo je šokantno za sve navijače na stadionu, njih 12000.
    Trener Partizana Vladimir Vermezović izveo je ove igrače na teren: Pantić - Emeghara (82. Grubješić), Mirković, Bajić, Lomić - Nađ, Brnović (56. Tomić),  Vukčević, Radović (65. Boja) - Radonjić, Odita.
    (jedi pljeske brale, 22. oktobar 2019 23:17)

    # Link komentara

  177. Nije bilo zvezdanaesterca na 17 metara?
    (Borat iz predgradja, 22. oktobar 2019 23:17)

    # Link komentara

  178. Nije Miloje mogao autobus da parkira - zeza ga lamela.
    Inace ne bi zavrsilo ovako.
    (Komša, 22. oktobar 2019 23:17)

    # Link komentara

  179. Није "искалио бес", већ искористио ПОКЛОНЕ. ПСЖ је искалио БЕС,прошле године! Ово је било, ХВАЛА НА ПОКЛОНИМА! Колико пара, толико музике. ПРОСТО!
    (Шумадинац 100%, 22. oktobar 2019 23:17)

    # Link komentara

  180. Degenek je kralj...Pokazali da mozemo da igramo sa njima,buahahahaha.
    (bizmark123, 22. oktobar 2019 23:16)

    # Link komentara

  181. Dinamo? Slavija?
    (Mozzart, 22. oktobar 2019 22:57)




    to se petarde ne važe u međunarodnim takmičenjima - zagreb je kolevka a prag glavni grad!
    (mladići borovi, devojke jele, 22. oktobar 2019 23:16)

    # Link komentara

  182. Zvezda je mogla da postigne dva gola, samo da su im sudili dva penala.
    (Ivan, 22. oktobar 2019 23:16)

    # Link komentara

  183. Zamrznuti grobari na -7 se javljaju ijaooo tuzni tuzne mukice plakacete jos dugo dugo ;)))
    (pitanje???, 22. oktobar 2019 23:16)

    # Link komentara

  184. Al ce da sabiraju utiske u avionu sa omladinom. Ispricace se siti
    (Ventonny, 22. oktobar 2019 23:15)

    # Link komentara

  185. Sreca pa ih potresa sex skandal
    (Borat iz predgradja, 22. oktobar 2019 23:15)

    # Link komentara

  186. Srećom da su Englezi u krizi jer da nisu.. :))
    (rango, 22. oktobar 2019 23:15)

    # Link komentara

  187. Los sam prognozer, predvidio 7:0, ipak je CZ aktuelni prvak i bivsi osvajac svega i svecega...a ne neka boranija!
    (Sve podsjeca na 91', 22. oktobar 2019 23:15)

    # Link komentara

  188. Oce li moderator da dopusta komentare ovako i kada partizan bude igrao ili ce tada da vlada dobro poznata cenzura kada god igra partizan????
    (pitanje???, 22. oktobar 2019 23:15)

    # Link komentara

  189. Moglo je i 10:0 da bude,CZ je bas imala srece...
    Ali ok, ovo je samo pokazatelj stanja gde smo mi a gde oni...
    (C i n i k, 22. oktobar 2019 23:15)

    # Link komentara

  190. Ne treba biti negativan, očekivali smo da će biti ovako u Minhenu i Londonu. Sada dve lepe tekme kući i mislim čak šansa da se prođe grupa....
    (drula, 22. oktobar 2019 23:14)

    # Link komentara

  191. Grobarcici jedino sto znaju da spominju sudije i penale, pa jel smo zbog nasih sudija dosli do LS???? Ubise vas kompleksi..
    (Hektor, 22. oktobar 2019 23:14)

    # Link komentara

  192. Da li cete mirno spavati pitam se steta bice bolje ne brinite samo polako bitno je da ste dali sve od sebe bravo cestitam za svaku pohvalu ste nema sta samo tako nastavite ja verujem u vas definitivno samo treba malo da se uigrate za nekoliko godina i bicete bolji nego vcrs sigurno bar se nadam vise srece drugi put vcrs vam je bas malo falilo da pobedite ovog puta polako
    (Milos, 22. oktobar 2019 23:08)
    Auuu... Ti si nepismen, a ovde nesto komentarises...
    (Sremac, 22. oktobar 2019 23:14)

    # Link komentara

  193. Navijači Zvezde pevaju,nek se vrate slavni dani...Ali budimo realni i normalni.Dva makedonca Pančev i Najdoski,tri crnogorca Radinovic,Marovic i Dejo,jedan hrvat Robi,jedan bošnjak Šabanadzovic i jedan Rumun Belodedić i pet srba Dika,Bina,Juga,Miha i Stošić.To je isto tim internacionalaca koji su kasnije igrali u Juveu,Milanu Interu,Laciju...Iz ovog tima Zvezde ni jedan ,nikada , nece igrati ni jednu ligu petice.Tako da ocekivanja zaista nisu realna.
    (Kolja, 22. oktobar 2019 23:14)

    # Link komentara

  194. Suvise je velika razlika u kvalitetu da bi mi ista trazili u gostima protiv ovakvih ekipa. Nasa sansa je kuci. Eventualnom pobedom ili sa dva remija kuci mi bi sigurno bili bar treci u grupi.
    Ako smo mogli Liverpul, verujem da mozemo i Totenhem u onoj ludnici na Rajku. Imali bi 5 bodova vise od Oly-a dva kola pre kraja.
    Tako da glavu gore. Sto se tice igraca, mislim da mali Petrovic i Vulic bolje izgledaju na terenu od Kanjasa. Stranci, krila ocaj. Gobelja standardno los, a veceras i Degenek. Bocko nam je mnogo bitan da se oporavi.
    (Nocni vuk, 22. oktobar 2019 23:14)

    # Link komentara

  195. Šta je bilo? Nema sudija da vam sude lažne penale i da vam političari završavaju sponzorstva...
    (alek, 22. oktobar 2019 23:14)

    # Link komentara

  196. Pa bolji su od juniora, oni su primili devetku ;)
    (Igor, 22. oktobar 2019 23:14)

    # Link komentara

  197. Mi smo na +7 i u domacoj ligi i treci u grupi u LS i dalje imamo sanse za prolece u evropi a vi??? Trenutna radost i tuzna pakost. Vasa realnost je tuzna.
    (NikolaSrb, 22. oktobar 2019 23:13)

    # Link komentara

  198. Sramota za srpski fudbal.
    (Cvrle, 22. oktobar 2019 23:13)

    # Link komentara

  199. Sramota, Sramota, Sramota. Da C.Zvezda izgubi 5-0 od tih midiokerskih igraca.
    Ali krivim Zvezdine trenera i Terzica. Dobili su 2.5 milliona Evra posle pobede na Olimpiakos. Trebali su da uzmu te pare i odmah da dovede napadaca kao sto je Zlatan Ibrahimovic, koji ima nos za golove. Plate sve pare i onda imaju sansu da idu dalje. A ne Terzic i njegova korupcija je uzela pare u svoj djep, a Zvezda ostala da se sramoti kao svake godine u internacionalnom takmicenju. Zar neshvataju, kad bi pobedili grupnu fazu ili otisli u Evropsku Ligu, onda bi jos vise mogli da zarade. A ovako nista.
    (Dejan A., 22. oktobar 2019 23:13)

    # Link komentara

  200. Ljudi ne lozite se, oni su iz PREMIJER LIGE. ps: ne navijam za zvezdu.
    (Laki, 22. oktobar 2019 23:13)

    # Link komentara

  201. Realno. Cao nema vise....
    Partizan isto prolazi u cetvrtak.
    (Oliver Kosta, 22. oktobar 2019 23:13)

    # Link komentara

  202. Evo intervjuišu Degeneka na RTS-u. Kaže čovek "Pokazali smo da možemo da igramo protiv njih" hahahahaaa
    (rade, 22. oktobar 2019 23:12)

    # Link komentara

  203. одличан ( 5 )
    (jeremija, 22. oktobar 2019 23:12)

    # Link komentara

  204. Sudija a gde je penal za Zvezdu?
    (Pogba iz Ugande, 22. oktobar 2019 23:11)

    # Link komentara

  205. Realno,Realno,realno,realno,realno, sad ce saopstenje.Kako nema penala,pa kakav je to sudija? miloje bazira igru na penal,a po potrebi i 2.
    (bizmark123, 22. oktobar 2019 23:11)

    # Link komentara

  206. Pisalo se o ovom meču i pobedi odma posle one bruke i penala kako bi što pre zaboravili,a sad se vade kako im je sve ulazilo i kako su oni jadni naleteli na surovi TOT, kako naša liga nema dobrih klubova za njih,pa dobijte gospodo jednom jednu bez penala pa onda pričajte nesto...
    (Gate 4 Fanatic, 22. oktobar 2019 23:11)

    # Link komentara

  207. malo je falilo da pobedi ;)
    (Igor, 22. oktobar 2019 23:11)

    # Link komentara

  208. Igra u polju je i postojala ali bez ubojitosti pri dobrom napadu. Odbrana neprilagođena, isključivanje malo posle početka napada, nedostatak kretanja i unutrašnje igre, intuitivnog pokrivanja prostora; vrlo amaterski.
    (lola, 22. oktobar 2019 23:11)

    # Link komentara

  209. ne kapiram prozivanje grobara za -7 ili štagod...
    igrali ste sa nama, i to skoro, i odučili smo vas od fudbala. kraj priče.
    (ende, 22. oktobar 2019 23:11)

    # Link komentara

  210. Šta vas briga, tu je ping pong liga. Tu ne možete izgubiti ni bod. Ali baš ni bod.
    Osim u derbiju.
    (Vladimir, 22. oktobar 2019 23:11)

    # Link komentara

  211. Zvezda je igrala za cistu peticu nema sta
    (Milos, 22. oktobar 2019 23:11)

    # Link komentara

  212. Ајмо Звездо!
    (ДЕЛИЈА??, 22. oktobar 2019 18:58)

    Ajme Zvezdo!
    (tora bora, 22. oktobar 2019 23:11)

    # Link komentara

  213. Koliko zvezda ima sreće to je neverovatno.
    (Igor, 22. oktobar 2019 23:11)

    # Link komentara

  214. pukle kladionice,cela liga sampiona realno dosla.
    (Paki, 22. oktobar 2019 23:10)

    # Link komentara

  215. 5:0 i 40:0 u šestom gemu
    (Miša, 22. oktobar 2019 22:53)
    Hahahahaha
    (crni, 22. oktobar 2019 23:10)

    # Link komentara

  216. kriv je sudija
    (losmi, 22. oktobar 2019 23:10)

    # Link komentara

  217. Ponovo se tuzni i jadni grobarcici raduju porazu zvezdinom porazu i jos jednom pokazuju svoje pravo lice , komsija mali...
    (whh, 22. oktobar 2019 23:10)

    # Link komentara

  218. Da li smo komentator RTS i moja malenkost gledali istu utakmicu? Dokle pumpate maglu?
    (Raf, 22. oktobar 2019 23:10)

    # Link komentara

  219. Pa zasto se nebi nadao pobjedi zvezde,pa i liverpul nas je pobedio kuci lagano,a zvezda ih tukla kuci.
    (Paki, 22. oktobar 2019 23:10)

    # Link komentara

  220. A gde se to nalazi ne naš već NAŠ fudbal ( jer ti sigurno nisi naš)? Nalazi se tamo gde mu je i mesto, na najboljem mestu trenutno na svetu gde jedan klub može da se nalazi, nalazi se u LIGI ŠAMPIONA!
    (MIRO, 22. oktobar 2019 23:10)

    # Link komentara

  221. Zajedno sa vasim klincima 14 komada. Nemam sto reci osim cestitati i pozeljeti vam svijetlu buducnost.
    (Born, 22. oktobar 2019 23:09)

    # Link komentara

  222. pitam se sta li ce sad da se izmisli da bi se skrenula paznja. verovatno opet nesto vezano za partizan ili djilasa.
    (baki, 22. oktobar 2019 23:01)

    Vi i dalje glumite nesto??? alo bre u kom svetu vi zivite??? Drzava vam trpa pare ko niko kada god treba.
    (Mali ste i jadni.., 22. oktobar 2019 23:09)

    # Link komentara

  223. Glodari se obradovali. Do sledeceg vikenda kad budu dobili po labrnji kao u Lucanima. A onda, Jovo nanovo, kuknjava i profesorova saopstenja.
    (Milan, 22. oktobar 2019 23:02)

    E bravo majstore. Partizan gubi u ligi jer ne moze da namesti kao vi a vi u ligi mozete da izgubite samo od Partizana, ocigledno, a u Evropi potop. Zapitaj se malo zasto je to tako. Za vikend ce, evo mogu da potpisem, Zvezda nikad lakse pobediti i opet ce biti neka greska sudije.
    (flash, 22. oktobar 2019 23:09)

    # Link komentara

  224. Jeste bilo ubedljivo rezultatski i stvarno je Totenhem daleko bolja ekipa, ali meni deluje da Zvezda ima puno prostora za bolje, a Totenhem losije i da moze Zvezda da pobedi kuci. Izmedju 2:0 i 5:0 nije velika razlika. Kad se utakmica pretvori u trening, onda se gol otvori.
    (Nikola, 22. oktobar 2019 23:09)

    # Link komentara

  225. Kakvi su nam omladinci ovi su i dobri.
    (Milan, 22. oktobar 2019 23:09)

    # Link komentara

  226. Zvezda se provukla....!!!
    (Rajko, 22. oktobar 2019 23:08)

    # Link komentara

  227. A zasto se nebi nadap,pa i Liverpol nas je rasturio kod kuce,a Zvezda ih dobila kuci,i sto nebi pao Lodonski toteham
    (Paki, 22. oktobar 2019 23:08)

    # Link komentara

  228. Da li cete mirno spavati pitam se steta bice bolje ne brinite samo polako bitno je da ste dali sve od sebe bravo cestitam za svaku pohvalu ste nema sta samo tako nastavite ja verujem u vas definitivno samo treba malo da se uigrate za nekoliko godina i bicete bolji nego vcrs sigurno bar se nadam vise srece drugi put vcrs vam je bas malo falilo da pobedite ovog puta polako
    (Milos, 22. oktobar 2019 23:08)

    # Link komentara

  229. Ovo je neka realna slika naseg fudbala, Omladinci 9 seniori 5, a realno su mogli da prime jos po par golova.Nema tu sta da se vise prica.Na naplatu dolaze pobede u ling long ligi.To je tim koji nemoze da izgubi u ligi ,a u evropi se desava ovo
    (bizmark123, 22. oktobar 2019 23:07)

    # Link komentara

  230. Porazno je sto je Zvezda primila petardu od tma koji je opusteno i setkajuci se dolazio do gol sansi. Rutinska petarda. Nasi suplji, totalno amaterski. Vidi se da ih iznenadi, sokira ako lopta bude bacena u prazan peostor pa neko protrci ka njoj. Nema toga u bling bong ligi?
    (Drdre, 22. oktobar 2019 23:07)

    # Link komentara

  231. bruka,kako vas nije sramota
    (meko, 22. oktobar 2019 23:07)

    # Link komentara

  232. Konacno da se oporavi Totenhem. Uzivancija :D
    (Kosta Grobar, 22. oktobar 2019 22:47)

    Evo pogledajte, ovo gore je napisao Veliki Srbin!!!
    Pa nije ni čudo što nas svet ne voli!
    (psiho Delija, 22. oktobar 2019 23:07)

    # Link komentara

  233. Vrlo prosto, stvar je u tome da Zvezda jednostavno nema tim za Ligu Sampiona, ovi stranci koje je dovela, nemaju taj kvalitet za ovaj rang takmicenja, pa nisu za dzabe bili toliko jeftini, pa ih je Zvezda uzela, jer ih niko drugi u Evropi nije hteo, pa cak ni Marko Marin nije taj kalibar, on se pokaze protiv nizerazrednih timova, ali protiv ovih jacih ga nema, ko da ne postoji na terenu, samo na momenat bljesne, nije to to, pa ne cudi sto mu niko nije dao bolji ugovor i sto je zavrsio u Zvezdi.
    Zvezda se zeznula, trebala je ove sezone da juri Ligu Evrope, tu bi mozda mogla da se nadmece, ovako i ove sezone sluzi da se timovi izivljavaju nad njom, pa mozda kroz par sezona i zarade dovoljno para, da naprave neki tim, pa da mogu da se takmice, kao sto sad recimo moze Dinamo iz Zagreba.
    (2CRAZY, 22. oktobar 2019 23:07)

    # Link komentara

  234. Ekipa koja vredi 985 miliona evra igra protiv ekipe koja vredi 55 miliona. Prva ekipa je kod kuce u proslom kolu primila SEDAM komada. Koga da bude sramota? Samo vas male grobare koji nemate ni jednu pobedu u ligi sampiona. Gazi zvezdo, idemo dalje!
    (Jax, 22. oktobar 2019 22:28)

    Tražili ste da igrate protiv bogatih klubova. Tražili ste, niko vas nije na silu terao. Hteli ste da igrate Ligu šampiona, da se kočoperite pred plebsom u Srbiji :)
    (rade, 22. oktobar 2019 23:07)

    # Link komentara

  235. Juniori im dobili 9 komada a ovi stariji 5. Nit akademije nit prve momčadi. Goni taj klub iz Europe...
    (Pekar, 22. oktobar 2019 23:07)

    # Link komentara

  236. Slatko su me nasmejali komentari mojih Grobara. Stvarno nema šta da dodam. Žao mi je komentatora i nesrećnog Strajnića. Nadaju se da će Zvezda igrati bolje u Beogradu i pobediti. Kaže Strajnić da je Totenhem primio sedam komada od Bajerna... Tuga...
    (Bojan, 22. oktobar 2019 23:07)

    # Link komentara

  237. Ne trebaju nama protivnici kad Srbin navija da izgubi Srpski klub.... uzasni smo kao nacija. Dace bog da partizan pobedi u cetvrtak pa da se makar necemu radujemo, a svi vi sto pljujete i po zvezdi i po partizanu i po bilo kom Srpskom klubu kad igra evropu zbog revolta prema sudjenju u nasoj ligi( koje je katastrofalno) stavite prst na celo i zapitajte se koliko volite svoju zemlju. Sram vas bilo
    (mustique, 22. oktobar 2019 23:06)

    # Link komentara

  238. sačuvali obraz!
    (ali nisu booljoo, 22. oktobar 2019 23:06)

    # Link komentara

  239. Vidi se da je Pocetino gledao poslednji srpski derbi. Iskopirao Savinu taktiku i jos malo pojacao gas. Bravo Sparsi ?
    (Trinidad_got_bad_for_Tobago, 22. oktobar 2019 23:06)

    # Link komentara

  240. Nije Tontehem jak, problem je što je Zvezda slaba. Ne znam na osnovu čega tvrdite da je Totenhem jak, Zvezda nije merilo njihove jačine.
    (Milorad, 22. oktobar 2019 23:05)

    # Link komentara

  241. Posle 20 utakmica dođe i jedna bez penala za Zvezdu...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 23:05)

    # Link komentara

  242. Evo oh grobari "Srbi" zelimo vama isti rezultat tj 0:5 u Man Utd.
    (Webb, 22. oktobar 2019 23:05)

    # Link komentara

  243. Lamela, prva ugradnja.
    (Mehanicar, 22. oktobar 2019 23:05)

    # Link komentara

  244. Zvezda očajna, ali će zato Partizan da razbije MU u četvrtak i da pokaže da su Voždovac i Lučani samo mala prolazna kriza.
    (@Laki, 22. oktobar 2019 23:05)

    # Link komentara

  245. Kakvi komentari... strasno. Nije ni cudo sto smo kao narod dno dna. Primili 5, pa sta.
    Ljudi bili bolji za klasu. Mnogo ozbiljniji timovi umeju da prime 5 komada....Ali kako to objasniti blistavim umovima u Srbiji...
    Kada ce neko da sagleda realne mogucnosti, od fudbala pa do spoljne politike ?
    (mr.wolf, 22. oktobar 2019 23:05)

    # Link komentara

  246. Pa Partizan je od Dinama popio 5 komada...
    (Dejan, 22. oktobar 2019 23:05)

    # Link komentara

  247. Za Zvezdu je bitno da ne izgubi u Atini, i ako može u Beogradu da uzme bod Bajernu ili Totenhemu, sve ostalo je nebitno, da li je poraz 1:0 ili 5:0. Realno je bilo da Totenhem najzad ove sezone "proigra" desilo se da je to u meču sa nama, na žalost. I dalje imamo šanse za treće mesto i proleće u Evropi, što bi bio uspeh nad uspesima. Napred Zvezda!!
    (objektivan, 22. oktobar 2019 23:05)

    # Link komentara

  248. Sve je to Liga Sampiona. Ovaj isti Totenhem, na istom stadionu, izgubio 2:7. Zvezda je mogla da postigne 2 gola, ali nije imala srece. Utakmica u Beogradu bice drugacija!
    Sad je bitno da Bajern uzme 3 boda u Atini, kao i Minhenu...
    (Mozak operacije, 22. oktobar 2019 22:46)

    Iskreno, mogla je CZV 2 gola da postigne. Budimo iskreni, mogla je jos najmanje 5 da primi...
    (dipl. menadzer ekoloskog marketinga, 22. oktobar 2019 23:05)

    # Link komentara

  249. Боли пораз поготово овако велики ал реално било је тешко очекивати нешто више. Више од пораза ме боли, заправо љут сам што су наши овако уплашено и кукавички опет ушли у утакмици у гостима. Нису почели фајтерски. Кад се погледа табела Тотенхем нам је преузео то друго мјесто ал можемо га вратити већ у следећем колу. Још важније је што је Олимпијакос остао на оном једном боду. Још да их Бајерн побиједи и наредну у што не сумњам онда се можемо реално надати бар том трећем мјесту. А ако 6.новембра опет испишемо историју онда можемо очекивати и то друго мјесто. Лаку ноћ свима. 👋👋👋
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 22. oktobar 2019 23:04)

    # Link komentara

  250. @banbadava pa vi niste u prilici da igrate a nekmoli da primate golove
    (gao, 22. oktobar 2019 23:04)

    # Link komentara

  251. Šta nas briga,bitno je da je Bajern dobio i otvorio nam put ka 3. mestu u grupi.
    (Điu,Liu i Sadriu, 22. oktobar 2019 23:04)

    # Link komentara

  252. Izbor igraca, a bogami i postavka vrlo slicni poslednjem derbiju. Miloje je ponovo pogresio u proceni i to zestoko.
    (ultrasrbin, 22. oktobar 2019 23:04)

    # Link komentara

  253. Trebalo je da se igra drugačije, da ih iznenadimo, na primer, ofanzivnijom igrom, dakle, u Beogradu, uz podršku sa severa, ima da im se odseku noge, sačekajmo revanš, Zvezda može što niko ne može...
    (Petar Velikić, 22. oktobar 2019 22:46)

    Moze, moze i da izgubi namestenu titulu, to niko ne moze ahahahaha
    (Sadiq, 22. oktobar 2019 23:04)

    # Link komentara

  254. Sta kaze sad Marin, sta se na ovaj nacin osvaja?
    (Partizanovac, 22. oktobar 2019 23:04)

    # Link komentara

  255. Da sam neki bogatas, ponudio bih igracima Totenhema, svakom ponaosob, milion evra za svaki gol koji uvale ovim laznim sampionima. Verujem da bi mogli da stignu do 10 tako motivisani, iskreno u to verujem, iako su u debeloj krizi.
    (Peppino, 22. oktobar 2019 23:01)

    Ajd ne brukaj nas normalne navijace Partizana ovim primitivizmom i mrznjom.
    (Nikola, 22. oktobar 2019 23:04)

    # Link komentara

  256. Partizan u grupi lige sampiona nikad nikog nije pobedio :)
    (mladennn, 22. oktobar 2019 22:52)

    Covece, oni ni Lucane ne mogu da pobede.
    (NN, 22. oktobar 2019 22:57)

    Tacno. Sa boljim ekipama stalno gube. Samo se izivljavaju nad ovima doktora Terzica iz Mateje Kezmana ulice.
    (nebojsa, 22. oktobar 2019 23:03)

    # Link komentara

  257. Nema širokog da izmisli penal
    (pumpaš, 22. oktobar 2019 23:03)

    # Link komentara

  258. Mislim da bi bilo sportski da im Terzic posle ove dve utakmice posalje nove mreze za golove. Nema smisla zaista.
    (Ventonny, 22. oktobar 2019 23:03)

    # Link komentara

  259. Kamo sreće da je Zvezda igrala bunker, izvukla bi časniji poraz ili čak remi. Pa baš protiv Totenhema koji igra na brze kontre je trebala igrati sa maksimalnom posvećenosti u odbrani. Gobeljiću, reprezentativcu Srbije, lopta kroz noge kod četvrtog gola. Tumbakoviću, čestitam na izboru. Marin dekoncetrisan u ključnim momentima, mada je po običaju mozak tima, jedini kreativac i daleko najbolji i pored grešaka; od Tomanea i Van la Pare baš ništa; Kanjas loš, odbrana katastrofa, Rodić imao dobre šuteve i kombinacije u napadu, u odbrani loš; nedostajao defanzivni skok; čak i Borjan daleko ispod nivoa... Katastrofa.
    (katastrofičar, 22. oktobar 2019 23:03)

    # Link komentara

  260. Nemojte tako, Totenhem je u krizi...
    (mrmot, 22. oktobar 2019 23:03)

    # Link komentara

  261. Puče petarda protiv najslabijeg Totenhema ikada! Hahahaha, kakva bruka!
    (Bruka, 22. oktobar 2019 23:03)

    # Link komentara

  262. Ovakvi rezultati su normalni u evropi ali frustrirani grobari se moraju necemu radovati...
    (Kosjan, 22. oktobar 2019 22:46)

    Evo ja vas zalim, ipak 5 nula je 5 nula..
    (Sadiq, 22. oktobar 2019 23:03)

    # Link komentara

  263. Petah Tikva i Kroacija - da imate imalo obraza vi biste makar ćutali.
    (veliki strumf, 22. oktobar 2019 23:03)

    # Link komentara

  264. Kako pakosni grobari koriste poraze u LS za svoju jadnu propagandu... Ali nista im to nece pomoci, jsto su to radili i prosle sezone.
    (Webb, 22. oktobar 2019 22:56)

    Седи, одличан 5!
    (rade(ica), 22. oktobar 2019 23:03)

    # Link komentara

  265. Potop...Nema penala, nema sudija, sklanjalica...
    (Sudžuk sa ajvarom, 22. oktobar 2019 21:15)

    Nema Mladosti...

    kako besmislen odgovor.
    naravno da mora nekad i da se izgubi...o tome mi i pricamo. Pa i igraci Mladosti igraju fudbal...i Vozdovca...ali i Indjije i svih drugih...nekad imaju svoj dan. Samo protiv Zvezde nema teorije...a onda naidje Totenhem...ili Partizan.
    Pozdrav.
    (Radijator, 22. oktobar 2019 23:03)

    # Link komentara

  266. Gubis 5:0, a komentator kaze zvezda je zasluzila BAR 2 gola. Isuse, oni trebali 10 da daju... no to je srbija, rts i objektivno izvestavanje.
    (The Dictator, 22. oktobar 2019 23:02)

    # Link komentara

  267. Nije nikad ni primio 6 odnosno 5 odnosno 4 gola..nije primio ni 4 gola kuci..Ukratko nije se blamirao..Usput za Liverpul svaka cast prosle godine ali za Olimpijakos ove bolje da ne pisem nista...
    (Petar, 22. oktobar 2019 22:56)

    Dinamo? Ili Kroacija?
    (Nidzo, 22. oktobar 2019 23:02)

    # Link komentara

  268. Ne možes ti da igraš meč u Londonu, a da si u mislima već u Surdulici, bez obzira na značaj te utakmice...
    (Tuga brate, 22. oktobar 2019 23:02)

    # Link komentara

  269. Pristao bi js I treću sezonu u LŠ. Primio je isti Tottenham 7 komada na svom terenu ps ništa.
    (he he, 22. oktobar 2019 23:02)

    # Link komentara

  270. Znao sam da su "anglosaksonci" jako surovi.
    (Srbenda, 22. oktobar 2019 23:02)

    # Link komentara

  271. Ovo mi lići na Đurića 5.0
    (Dragolub Arsic, 22. oktobar 2019 23:02)

    # Link komentara

  272. grobarcici, opet gledate Zvezdu... A ha ha ha....
    (centurion, 22. oktobar 2019 23:02)

    # Link komentara

  273. Ako i treba ...
    (БобмаркСРБ "Којекуде чиниш 'волико", 22. oktobar 2019 23:02)

    # Link komentara

  274. Jadna Zvezdica, Totenhem iskalio bes nad njom...
    (vf, 22. oktobar 2019 23:02)

    # Link komentara

  275. Glodari se obradovali. Do sledeceg vikenda kad budu dobili po labrnji kao u Lucanima. A onda, Jovo nanovo, kuknjava i profesorova saopstenja.
    (Milan, 22. oktobar 2019 23:02)

    # Link komentara

  276. Odbrana nam je veceras bila nikad losija, jos kad mi neko kaze Milunovic bolji od Savica.
    (mirko, 22. oktobar 2019 23:02)

    # Link komentara

  277. Ima li Zvezdasa medju komentarima?
    (gru, 22. oktobar 2019 23:02)

    # Link komentara

  278. pitam se sta li ce sad da se izmisli da bi se skrenula paznja. verovatno opet nesto vezano za partizan ili djilasa.
    (baki, 22. oktobar 2019 23:01)

    # Link komentara

  279. Da sam neki bogatas, ponudio bih igracima Totenhema, svakom ponaosob, milion evra za svaki gol koji uvale ovim laznim sampionima. Verujem da bi mogli da stignu do 10 tako motivisani, iskreno u to verujem, iako su u debeloj krizi.
    (Peppino, 22. oktobar 2019 23:01)

    # Link komentara

  280. Only j**s and pussies! Srećno komšije! Uvek protiv Engleza! Živela, živela, kraljevina Srbija! PFK!
    (Dorcol_samo_PFK!, 22. oktobar 2019 19:49)

    Znas li da su nam klub - Partizan - osnovali veterani spanskog gradjanskog rata? Ljudi koji su prezirali monarhiju, i pobedili nacizam u Srbiji koji je istrebio jevrejsku populaciju. Tvoj komentar nije tvoja glupost, vec u stvari oslikava propast sistema javnog obrazovanja u ovoj drzavi!
    (Dositej2020, 22. oktobar 2019 23:01)

    # Link komentara

  281. Hrabra Zvezda izgubila ali sacuvala obraz.Imala cak i udarac u okvir gola.
    (Kikivoje, 22. oktobar 2019 22:48)
    14 od toga 5 u okvir , sad nije problem.,tucemo mi ove u bgdu kao i liverpul.prima briz 5 kuci prima atalanta 5 prima i totenhem 7 kuci.ave je to fudbal , tj liga sampiona , ona koju vi ne igrate .pozz
    (duledudule, 22. oktobar 2019 23:01)

    # Link komentara

  282. Sa pola snage, nije ovo ping pong liga Srbije...
    (Lemur, 22. oktobar 2019 21:17)

    Potop...Nema penala, nema sudija, sklanjalica...
    (Sudžuk sa ajvarom, 22. oktobar 2019 21:15)

    Pa nije ovo Indjija, da svira 2 penala u 115. min. Ne volim nas fudbal zato sto se tako naocigled namesta. Dok je tako nema nama srece u evropi. Sad se vidi kakva je ovo rupa od ekipe.
    (Stanley, 22. oktobar 2019 22:18)

    Za Sta koriste Vucelini botovi poraze zvezde za svoju propagandu...
    Oni misle da je zvezda usla u LS zahvaljuci domacim sudijama??
    (Webb, 22. oktobar 2019 23:01)

    # Link komentara

  283. Odvratno . Odbrana CZ je cirkus Medrano !
    (ZeZ, 22. oktobar 2019 23:01)

    # Link komentara

  284. Totenhem svake sedmice mora da igra takmicarske utakmice,dok Zvezda jedino u Evropi igra takmicarske utakmice ovde kod kuce nemaju o cemu da brinu ako bilo sta zapne igrace se dok ne pobede ili ce im bar penal dva svirati... U tome bih trazio glavni razlog ovakvog ocaja od Zvezdine igre,Zvezda nije u takmicarskoj foemi uopste
    (marko, 22. oktobar 2019 23:01)

    # Link komentara

  285. predivno veče...
    (ende, 22. oktobar 2019 23:01)

    # Link komentara

  286. Једино славље гробара је пораз Звезде у лиги шампиона,сва спортска срећа и несрећа вам се врти око Звезде.
    (Праве вредности., 22. oktobar 2019 22:51)

    Čovek objasnio.
    (psiho Delija, 22. oktobar 2019 23:01)

    # Link komentara

  287. Bruka Srbije.Rva tima predsednikove ljubimice u dve utakmice prime 14 golova....SVETSKI REKORD!!!!!
    (iskusni kladioničar, 22. oktobar 2019 23:01)

    # Link komentara

  288. Informer ???
    (Okidač, 22. oktobar 2019 22:54)

    Ne. Blic i Kurir.
    (rade, 22. oktobar 2019 23:00)

    # Link komentara

  289. Ruzno smo igrali,fizicka sprema igraca nebo i zemlja,domaca liga nam je cirkus i ovo je rezultat toga
    (Kraljevina Mirijevo, 22. oktobar 2019 23:00)

    # Link komentara

  290. Hahahah ovaj stručni komentator na RTS posle 5:0 kaže Zvezda kući će dobiti meč.Zvezda kući kaže mnogo moćnija...Dokle više?!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 23:00)

    # Link komentara

  291. Bravo Vladane Milojeviću stručnjače.
    Odlična priprema utakmice.
    (Vaske_tb, 22. oktobar 2019 23:00)

    # Link komentara

  292. Komentator katastrofa, samo što nije zaplakao.
    (zvezdoprc, 22. oktobar 2019 23:00)

    # Link komentara

  293. Petarda okruglo... da necepidlacimo.
    (Ivan, 22. oktobar 2019 23:00)

    # Link komentara

  294. Diplomatksa pobjeda
    (xxx, 22. oktobar 2019 23:00)

    # Link komentara

  295. Nazalost ovo je realno stanje gde se nalazi nas fudbal.
    (POPE, 22. oktobar 2019 22:59)

    # Link komentara

  296. Utisak mi je da je Totenhem jaci tri puta od MU.Strasno su odigrali veceras.
    (nik sloter, 22. oktobar 2019 22:51)Ok
    (Pavle, 22. oktobar 2019 22:59)

    # Link komentara

  297. Još jedna diplomatska pobeda...
    (slobo, 22. oktobar 2019 22:59)

    # Link komentara

  298. Petardom na tenk.
    (fenomen, 22. oktobar 2019 22:59)

    # Link komentara

  299. Jel smo dobili barem neki zuti ???
    (parx, 22. oktobar 2019 22:59)

    # Link komentara

  300. UFFF!!! Dobro je proslo! Moglo je biti i dvocifreno. Promaja je duvala.
    (promaja, 22. oktobar 2019 22:59)

    # Link komentara

  301. Ako se ne varam oni su u London isli po pobedu eventualno nereseno.
    (Micko, 22. oktobar 2019 22:59)

    # Link komentara

  302. Onaj osećaj kad primiš pet komada, izgubiš 5:0, a dobro prođeš!
    (Goran, 22. oktobar 2019 22:59)

    # Link komentara

  303. Gobelja I Rodic, reprezentativci...hahahaha
    (Kordunas, 22. oktobar 2019 22:58)

    # Link komentara

  304. Videla se velika razlika u klasi.
    Zvezda je još i dobro prošla.
    (Aleksandar, 22. oktobar 2019 22:58)

    # Link komentara

  305. Odličan 5
    (reJalno, 22. oktobar 2019 22:58)

    # Link komentara

  306. Ako je za utehu ona generacija Zvezde iz 1991 bi dobila ovu sadašnju i sa više od 5 golova razlike.
    (Dijasporac, 22. oktobar 2019 22:58)

    # Link komentara

  307. Zvezda zalutala u LS.
    (Vesa, 22. oktobar 2019 22:58)

    # Link komentara

  308. Sta bi tek bilo da su ovi u formi!? :))
    (navijac, 22. oktobar 2019 22:58)

    # Link komentara

  309. Potop...Nema penala, nema sudija, sklanjalica...
    (Sudžuk sa ajvarom, 22. oktobar 2019 21:15)

    Nema Mladosti...
    (Webb, 22. oktobar 2019 22:58)

    # Link komentara

  310. Omladinci+ seniori=14 komada.....Jujuju
    (Dragan Jove Torbica, 22. oktobar 2019 22:58)

    # Link komentara

  311. Gobelja I Rodic, reprezentativci....hahahaha
    (Kordunas, 22. oktobar 2019 22:58)

    # Link komentara

  312. Još jedna diplomatska pobjeda.
    (Druškan, 22. oktobar 2019 22:58)

    # Link komentara

  313. Ahahahaha pa ovo je vrh
    (Sadiq, 22. oktobar 2019 22:58)

    # Link komentara

  314. tuga
    (sj, 22. oktobar 2019 22:51)
    Tuga na šta idu narodne pare....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 22:58)

    # Link komentara

  315. Pobeda diplomatije od 5 0.... Terzo Madjijo.
    (Tenkovska Cetnicka Komunisticka Jedinica, 22. oktobar 2019 22:58)

    # Link komentara

  316. A sad si zvezdo na niske grane pala...
    (Luke Babbitt gravedigger, 22. oktobar 2019 22:57)

    # Link komentara

  317. Ljudi im natrpali pet lakih komada a komentator se nada pobedi u Beogradu...našeg tima...HAHAHAHAHAHAHA
    (Vanja Grubač, 22. oktobar 2019 22:57)

    # Link komentara

  318. Ovakvi rezultati su normalni u evropi ali frustrirani grobari se moraju necemu radovati...
    (Kosjan, 22. oktobar 2019 22:46) Istina živa,od kad ste vi u evropi,navikli ste nas na 5 +...bravo majstori
    (Autolimar, 22. oktobar 2019 22:57)

    # Link komentara

  319. Klub za popravljanje gol razlike. Tacka
    (ratar, 22. oktobar 2019 22:57)

    # Link komentara

  320. Kup afričkih zemalja tu je njima mesto
    (erik, 22. oktobar 2019 22:57)

    # Link komentara

  321. Partizan nikad ali nikad ne bi izgubio sa 3 i vise golova. Protiv galaktikosa jedva izgubili...
    (banbadava, 22. oktobar 2019 22:32)

    Hahaha, pa to vam i jeste najveći uspeh. Šta kažeš care, jedva izgubili? Legendarno!
    (Jax, 22. oktobar 2019 22:45
    @
    Jedva nekako zato ste tu vi da pokažete kako se gubi sa stilom.
    (PETokraka, 22. oktobar 2019 22:49)
    Dinamo? Slavija?
    (Mozzart, 22. oktobar 2019 22:57)

    # Link komentara

  322. Trudili se
    (tetkin, 22. oktobar 2019 22:57)

    # Link komentara

  323. Partizan u grupi lige sampiona nikad nikog nije pobedio :)
    (mladennn, 22. oktobar 2019 22:52)

    Covece, oni ni Lucane ne mogu da pobede.
    (NN, 22. oktobar 2019 22:57)

    # Link komentara

  324. Samo gledam semenkare kako likuku
    Sutra je sreda, pa nastupate VI
    koji nikada niste izgubili sa više od 3 razlike. Zagreb 0:5 ,? Pa to je bila prijateljska
    (nenad, 22. oktobar 2019 22:57)

    # Link komentara

  325. Nerealan rezultat...Svaki sut gol... Odbrana Zvezde ni za 5. ligu... Dobra igra Zvezde u odnosu na rezultat...
    (xxxxx, 22. oktobar 2019 22:57)

    # Link komentara

  326. Kako pakosni grobari koriste poraze u LS za svoju jadnu propagandu... Ali nista im to nece pomoci, jsto su to radili i prosle sezone.
    (Webb, 22. oktobar 2019 22:56)

    # Link komentara

  327. Nije to tako loše kao što u prvi mah izgleda. Uočene su najveće slabosti koje će sada moći da budu otklonjene. Ovaj rezultat budi nadu u jedno bolje sutra Crvene Zvezde, a i srpskog fudbala u celini.


    Buahhhaahhaha....
    (Aga, 22. oktobar 2019 22:56)

    # Link komentara

  328. Neverovatno, primiš pet golova a golman ti najbolji igrač na terenu.
    (only fools and horses, 22. oktobar 2019 22:56)

    # Link komentara

  329. Šta ono reče dr Mali danas, koliko para je dao Zvezdi i Partizanu? lol
    (Toronto, 22. oktobar 2019 22:56)

    # Link komentara

  330. Da li je neko ocekivao da ce biti drugacije?! Nas fudbal nije ni na nivou amaterske engleske lige. Koga zavaravamo.
    (ja, 22. oktobar 2019 22:56)

    # Link komentara

  331. Bolji tim, zasluzena pobeda.
    Siti ubio Atalantu 5-1, PSG ubio Klub Briz 5-0, pa?! Videcu vas mrvatke u cetvrtak.
    (Mungos, 22. oktobar 2019 22:56)

    # Link komentara

  332. Dobijamo ove u Bgdu i resavamo prolaz u ligu eveope pre Pireja.
    (duledudule, 22. oktobar 2019 22:56)

    # Link komentara

  333. OVAKVI REZULTATI SU NORMALNI U EVROPI ?? A GROBARI SU ISFRUSTRIRANI !I KRIVI ZA PORAZ!!!
    (zoran, 22. oktobar 2019 22:56)

    # Link komentara

  334. Divno veče,dve pobede domaćina ?????
    (Daki, 22. oktobar 2019 22:56)

    # Link komentara

  335. Sasvim realno. Ne znam ko je očekivao drugačije. Na Marakani možemo možda do boda a uz malo sreće i do sva 3.
    (SkankHunt42, 22. oktobar 2019 22:56)

    # Link komentara

  336. Partizan u grupi lige sampiona nikad nikog nije pobedio :)
    (mladennn, 22. oktobar 2019 22:52)

    Nije nikad ni primio 6 odnosno 5 odnosno 4 gola..nije primio ni 4 gola kuci..Ukratko nije se blamirao..Usput za Liverpul svaka cast prosle godine ali za Olimpijakos ove bolje da ne pisem nista...
    (Petar, 22. oktobar 2019 22:56)

    # Link komentara

  337. cudi me za onako snazan tim zvezde ! pa to je jedini tim koji ne moze utakmicu a boga mi ni bod da ispusti u prvenstvu ! Izgleda da Totenhemu nisu javili da ne sme ovako !!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nenad, 22. oktobar 2019 22:40

    Naravno da ne moze da ispusti ni bod kad nema jaceg protivnika od Lucana
    (Sremac, 22. oktobar 2019 22:52)


    to smo videli u derbiju
    (nbgd, 22. oktobar 2019 22:56)

    # Link komentara

  338. zvezda da je ovako odigrala derbi partizan nebi preso centar.....ovo veceras je previsok poraz
    (marin, 22. oktobar 2019 22:56)

    # Link komentara

  339. Junajted Lučani!
    (Sarajevo, 22. oktobar 2019 22:56)

    # Link komentara

  340. Ajde bre , vi i omladinci 14 komada, malo li je.. sramota!!!
    (Sax, 22. oktobar 2019 22:56)

    # Link komentara

  341. veliki uspeh zvezde - nije izgubila sa 6:0 .
    (laza grobar, 22. oktobar 2019 22:56)

    # Link komentara

  342. grobari dobili veceras real u madridu..
    (bg, 22. oktobar 2019 22:56)

    # Link komentara

  343. Pa kad nije pozvao Vukanovića.
    (Jedan poziv menja sve, 22. oktobar 2019 22:55)

    # Link komentara

  344. Marinu otišla Lamela, bacili mu mangupi petardu pod kola...
    (Bard Živa, 22. oktobar 2019 22:55)

    # Link komentara

  345. Marinu otišla Lamela, bacili mu mangupi petardu pod kola...
    (Bard Živa, 22. oktobar 2019 22:55)

    # Link komentara

  346. Koliko plaćaju po golu, ako ne Uefa, onda Vučić?
    (Beograd na vodi i buđavom lebu, 22. oktobar 2019 22:55)

    # Link komentara

  347. Da je neko ponudio pre prve tekme ovu situaciju, oberučke bi je prihvatili. Neka se Partizani raduju, ali biće i njihovog plakanja kad se odigraju sve tekme u grupi. Mark my words.
    (Dusanovo carstvo, 22. oktobar 2019 22:55)

    # Link komentara

  348. Pazi navijace -7,kako su se primili,eto oni bi uvalili Totenhemu tri komada u najmanju ruku.
    Fudbal je sport sa mnogo trcanja,a mi toga nazalost nemamo,zato brzo dobijamo golove,ali glavu gore,vazno da se Zvezda stabilizovala,a na Miticu odpocetka agresivno.
    (Red, 22. oktobar 2019 22:55)

    # Link komentara

  349. A zašto je prekinut prvi set ?
    (Kokeza sa Wimbldona, 22. oktobar 2019 22:55)

    # Link komentara

  350. Sram ih bilo sto su takp surovi, cekaj sutra kad ih opletu u jutarnjem! :))
    (navijac, 22. oktobar 2019 22:55)

    # Link komentara

  351. Dokle god ovi sa sa severne tribine, sa raznim menadžerkama i menadžerčićima, budu odlučivali ko će trenirati Zvezdu, igrati ili statirati u njoj, ništa bolje ne možemo ni očekivati.
    Blamaže nas tek očekuju. Džaba nam i Terzine šibicarsko-magistarske kombinacije, penalčići sa ženama u crnom, ili prolazak u kvalifikacijama za LŠ, kao kroz iglene uši, kada 2 poštena dodavanja ne znamo da izvedemo.
    Samo ne znam šta li ovi naši statisti vežbaju na treninzima? Verovatno je u pitanju neki savremeni način treninga, bez lopte?
    Ne volim Partizan. Ne mrzim ga, ali ga ni ne volim. Ali Savi Miloševiću, želim da sa svojim napadačkim fudbalom, i igračima koji ne stoje 20 metara od onih koje treba da čuvaju, već na metar od njih, pobedi na svim utakmicama, i u Evropi, i u prvenstvu.

    PS. A, Terzi što više para da zaradi, posebno za srpsku majku, Miline provenijencije.
    (maSi, 22. oktobar 2019 22:55)

    # Link komentara

  352. momci glava gore,sve je ovo ok ida se pobijemo za trece mesto!
    (leri ptica, 22. oktobar 2019 22:55)

    # Link komentara

  353. Zamrznuti na -7 se javljaju...
    (Dzoni, 22. oktobar 2019 22:55)

    # Link komentara

  354. nije vam ovo ling long ping pong
    (sheriff, 22. oktobar 2019 22:55)

    # Link komentara

  355. bar dva penala nisu svirana zvezdi,ko li je samo delegirao ove sudije
    (lazzar, 22. oktobar 2019 22:54)

    # Link komentara

  356. U Surdulici vec penal!
    (marco polo, 22. oktobar 2019 22:54)

    # Link komentara

  357. Vodoinstalateri!!!!!!Aha ha ha
    (jos jedan, 22. oktobar 2019 22:54)

    # Link komentara

  358. Kako to da nije sviran penal za zvezdu?! Kako je to moguce?!
    (Peppino, 22. oktobar 2019 22:54)

    # Link komentara

  359. Čitam danas naslove u jednim novinama: "Precenjeni Totenhem", "Igrači Zvezde imaju šansu", a ispod fotografije gde su igrači Totenhema u odelima piše "manekeni"...
    (rade, 22. oktobar 2019 22:46)
    Informer ???
    (Okidač, 22. oktobar 2019 22:54)

    # Link komentara

  360. Šteta što Marin nije igrao...
    (boki, 22. oktobar 2019 22:54)

    # Link komentara

  361. ...Kad je Marin jedini školovani igrač u ovoj ekipi, ovo ostalo je teška boranija, mislim Zvezda i ne treba da se poredi sa Totenhemom, imaju budžet 20x veći od Zvezde i jake utakmice svake nedelje u Premijer ligi. Ovih 5:0 je skroz realan rezultat i ne treba pljuvati, jer elitni fudbal je daleko iznad našeg klupskog nivoa nažalost, mi treba svoju šansu da tražimo na domaćem terenu (otkinemo bod gigantima) i protiv Olimpijakosa za plasman u Ligu Evrope.
    (Marko, 22. oktobar 2019 22:54)

    # Link komentara

  362. Pokusavaju grobarcici da naprave bruku od svakog poraza oni koji gube od Mladosti...Ovakvi porazi su normalni i za jace od zvezde u LS... ali kome objasnjavati. Kompleksasima.
    (Kosjan, 22. oktobar 2019 22:54)

    # Link komentara

  363. a šta ste vi svi mislili da će da bude ?
    (goran, 22. oktobar 2019 22:54)

    # Link komentara

  364. Ne znam za vas, ali ja sam zadovoljan viđenim! Lepa predstava
    (Sava Milosevic, 22. oktobar 2019 22:53)

    # Link komentara

  365. Stidite se ne valja vam Tomic ovde ne valja Marin, pa ko vam onda valja zapitajte se malo da nije mozda malo problem u vama a svako dobro luzeri
    (Milos, 22. oktobar 2019 22:53)

    # Link komentara

  366. Nisu oni za LS
    (xs, 22. oktobar 2019 22:53)

    # Link komentara

  367. Нисам у току... Када је реприза на "Митићу"?
    (Aлександар Ст., 22. oktobar 2019 22:53)

    # Link komentara

  368. 5:0 i 40:0 u šestom gemu
    (Miša, 22. oktobar 2019 22:53)

    # Link komentara

  369. Mislim da su sačuvali obraz :))))
    (Salaso, 22. oktobar 2019 22:53)

    # Link komentara

  370. Stidim se sto smo ovo dozvolili da nam rade u fudbalu..Uzeli su nam jedinu nadu..Sramota svih nas za sva desavanja ne samo u sportu..Kakva zemlja takav i sport...bljaak..
    (zgoljavko, 22. oktobar 2019 22:53)

    # Link komentara

  371. Pobeda Partizana uz vatromet na rts1 kakva sportska noc...
    (loko, 22. oktobar 2019 22:52)

    # Link komentara

  372. Partizan u grupi lige sampiona nikad nikog nije pobedio :)
    (mladennn, 22. oktobar 2019 22:52)

    # Link komentara

  373. Miloje urucio otkaz Pocetinu
    (Etotiga, 22. oktobar 2019 22:52)

    # Link komentara

  374. steta sto je bilo samo 5:0 ova generacija je zasluzila istorijski rezultat koji ce se pamtiti
    (misa, 22. oktobar 2019 22:52)

    # Link komentara

  375. ovo je trebalo Tv Happy da prenosi
    (bobi, 22. oktobar 2019 22:52)

    # Link komentara

  376. A jel su sacuvali obraz!? :))
    (navijac, 22. oktobar 2019 22:52)

    # Link komentara

  377. cudi me za onako snazan tim zvezde ! pa to je jedini tim koji ne moze utakmicu a boga mi ni bod da ispusti u prvenstvu ! Izgleda da Totenhemu nisu javili da ne sme ovako !!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nenad, 22. oktobar 2019 22:40

    Naravno da ne moze da ispusti ni bod kad nema jaceg protivnika od Lucana
    (Sremac, 22. oktobar 2019 22:52)

    # Link komentara

  378. A u Londonu muk.
    (bobo, 22. oktobar 2019 22:52)

    # Link komentara

  379. Sad ce navijaci komsije malog koji u dva ucesca LS-a nemaju pobedu, a svom poslednjem ucescu u LS-u su uspeli da ne osvoje ni bod i to u grupi sa mocnim Arsenalom, Bragom i Sahjtorom da nam pricaju nesto o fudbalu. Ma samo da Vuleta ne napise neko saopstenje na latainskom sa obaveznim citatom Njegosa.
    (Gossa placa Zeljko, 22. oktobar 2019 22:52)

    # Link komentara

  380. Utisak mi je da je Totenhem jaci tri puta od MU.Strasno su odigrali veceras.
    (nik sloter, 22. oktobar 2019 22:51)

    # Link komentara

  381. tuga
    (sj, 22. oktobar 2019 22:51)

    # Link komentara

  382. Sutra naslov u novinama "Zvezda parirala Totenhemu svih 90 minuta, ali su Englezi imali više sreće"
    (rade, 22. oktobar 2019 22:51)

    # Link komentara

  383. Tottenham-Red Star 14:2.
    (Blue Moon 1836, 22. oktobar 2019 22:51)

    # Link komentara

  384. Ukupno Totenhem - Zvezda 14-2
    (Smuki, 22. oktobar 2019 22:51)

    # Link komentara

  385. Nijedan penal sudija da izvuce van 16,da ga Pavkov zavuce...Hahahahhaha...
    (Marko, 22. oktobar 2019 22:51)

    # Link komentara

  386. Zvezda je jedan od retkih klubova u svetu koji pobedjuje samo namestene utakmice...
    (milan, 22. oktobar 2019 22:51)

    # Link komentara

  387. Javljaju se oni sto su izgubili od Mladosti i oni se javljaju???
    (rragicno, 22. oktobar 2019 22:51)

    # Link komentara

  388. Једино славље гробара је пораз Звезде у лиги шампиона,сва спортска срећа и несрећа вам се врти око Звезде.
    (Праве вредности., 22. oktobar 2019 22:51)

    # Link komentara

  389. jeste mnogo pet nula,ali nemojte da zaboravite da je zvezda u ligi sampiona i da je totenhem igrao finale prosle godine,mnogo dobrih klubova sanja o ls
    (mile, 22. oktobar 2019 22:50)

    # Link komentara

  390. Imam dve karte za Zvezdu veceras ali problem je sto se danas zenim pa nikako ne mogu da stignem na utakmicu, pa sam hteo da pitam, jel ima neko ko bi hteo da se zeni umesto mene?
    (r8, 22. oktobar 2019 19:10)
    Bolje da si se ozenio..
    (Bekinho, 22. oktobar 2019 22:50)

    # Link komentara

  391. Van la Para, ili kako već, hahaha
    (zvezdaš iz Austrije, 22. oktobar 2019 22:50)

    # Link komentara

  392. Pitaj Partizan, prodao mu je Dinamo Zagreb. Bratski
    (kk, 22. oktobar 2019 22:50)

    # Link komentara

  393. Krkno ih Totenhem...
    (Petar, 22. oktobar 2019 22:50)

    # Link komentara

  394. Partizan nikad ali nikad ne bi izgubio sa 3 i vise golova. Protiv galaktikosa jedva izgubili...
    (banbadava, 22. oktobar 2019 22:32)

    Hahaha, pa to vam i jeste najveći uspeh. Šta kažeš care, jedva izgubili? Legendarno!
    (Jax, 22. oktobar 2019 22:45
    @
    Jedva nekako zato ste tu vi da pokažete kako se gubi sa stilom.
    (PETokraka, 22. oktobar 2019 22:49)

    # Link komentara

  395. FK PETARDA
    (g-din Pavlovic, 22. oktobar 2019 22:49)

    # Link komentara

  396. Gde ste sad sa komentarima: "Zato što nam se može", "Ovako se osvaja titula", "Branitelji i ponos srpstva"? Ovaj tim je imao više sreće nego pameti a o kvalitetu nije potrebno trošiti reči. Osim Marina nema pola igrača. Ima sudije u našoj ligi da se brukaju za sve pare.
    (Regent, 22. oktobar 2019 22:49)

    # Link komentara

  397. znaci dobro smo prosli u minhenu
    (mitar, 22. oktobar 2019 22:49)

    # Link komentara

  398. Kad će penal
    (simke, 22. oktobar 2019 22:49)

    # Link komentara

  399. Toliko o vama bruka ajd na spavanje sada neznalice jedne l noc samo se brukate pa dokle vise bre pobedite 1 ili 2 mec a posle izgubite 10 sa 30 primljenih golova pa sta je to dzabe ste krecili onda zapitajte se malo koliko vredite i sta je problem zalosno vas je gledati tuga
    (Milos, 22. oktobar 2019 22:49)

    # Link komentara

  400. Kuco, posto petarde?
    (...., 22. oktobar 2019 22:48)

    # Link komentara

  401. 5:0 je najopasniji rezultat
    (Zoki, 22. oktobar 2019 22:48)

    # Link komentara

  402. E, bratjo, tje icepamo za vikend ove u Surdulicu ko svinja masan džak, brzo tje se zaboravi ovaj loš dan.
    (Deda Miloje, 22. oktobar 2019 22:48)

    # Link komentara

  403. sve na stranu.mnogo su bolji
    ali da zvezdini igraci igraju tako bezvoljno.to nema nigde.od pocetka sezone,nismo ni jednu utakmicu odigrali kako treba.racunajuci i prvenstvo i kvalifikacije.prelazni rok odradjen katastrofaaa! stranci ocajni,jedino se argentinac bori... van la para ocaj zivi,kanjas preslab,bekovi jako losi,rodic bez volje a za gobeljica nemaaam reci.decko je jos i reprezentativac
    (vlada, 22. oktobar 2019 22:48)

    # Link komentara

  404. Hrabra Zvezda izgubila ali sacuvala obraz.Imala cak i udarac u okvir gola.
    (Kikivoje, 22. oktobar 2019 22:48)

    # Link komentara

  405. Milost! Milost za Zvezdu!
    (Hrabro srce, 22. oktobar 2019 22:47)

    # Link komentara

  406. Ajmo Milojevicu metla, i ti i Pavkov i Tomane i Garcia i Van la Parra...2 cista pasa nemaju, o odbrani da ne pricam, Totenhem sledecu gubi od Barnlija ali zato ce sad kod na da pljuste alibiji..najgori smo tim u Ligi sampiona
    (bili ciku, 22. oktobar 2019 22:47)

    # Link komentara

  407. Konacno da se oporavi Totenhem. Uzivancija :D
    (Kosta Grobar, 22. oktobar 2019 22:47)

    # Link komentara

  408. Nadam se da će i Partizan u četvratak biti podjednako uspešan kao Zvezda danas.
    (Nišlija, 22. oktobar 2019 22:35)

    Super, a ja se nadam da ce tvoj Radnicki i sledeceg leta naleteti na neku novu Floru.
    (Pogba iz Ugande, 22. oktobar 2019 22:47)

    # Link komentara

  409. Najgora odbrana u istoriji Lige šampiona. Marin igra jednu utakmicu mesečno i bolje da je ne igra.
    (Ja II, 22. oktobar 2019 22:29)

    Pazi, večeras su Atalanta i Briž primili po pet golova.
    Ovaj Totenhem je primio 7 komada od Bajerna.
    Sve to oslikava ogromne razlike u kvalitetu i vrednosti timova.
    (BL, 22. oktobar 2019 22:47)

    # Link komentara

  410. posle dominacije u pioniru, šlag na tortu, prebacim na rts 1av da gledam petardu!
    (utorak iz snova, 22. oktobar 2019 22:47)

    # Link komentara

  411. Gde je predsednik SD Mijailovic jer ga nema u lozi. Verovatno sklapa neko saopstenje sa Mrkim i Terzom. Cenim da ce sudije i Vucela da budu opet na tapetu mada i pare koje smo potrosili na Partizan mogu biti jaka tema.
    (Panta SD, 22. oktobar 2019 22:47)

    # Link komentara

  412. Nista ne zameramo. Vi se 25 godina niste ni kvalifikovali.
    Ok, 25 godina je manje od 36? Ili nije? Pobedite bre nekoga...
    Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Mozzart, 22. oktobar 2019 22:27)
    @
    Da li je ovih 5:0 manje od 6:1 prošle godine iz Pariza? Tamo ste ipak dali gol u gostima.
    (Ludogorec ili Černomorec?, 22. oktobar 2019 22:46)

    # Link komentara

  413. Ovakvi rezultati su normalni u evropi ali frustrirani grobari se moraju necemu radovati...
    (Kosjan, 22. oktobar 2019 22:46)

    # Link komentara

  414. Čitam danas naslove u jednim novinama: "Precenjeni Totenhem", "Igrači Zvezde imaju šansu", a ispod fotografije gde su igrači Totenhema u odelima piše "manekeni"...
    (rade, 22. oktobar 2019 22:46)

    # Link komentara

  415. Trebalo je da se igra drugačije, da ih iznenadimo, na primer, ofanzivnijom igrom, dakle, u Beogradu, uz podršku sa severa, ima da im se odseku noge, sačekajmo revanš, Zvezda može što niko ne može...
    (Petar Velikić, 22. oktobar 2019 22:46)

    # Link komentara

  416. Pa sta ste drugo ocekivali, kakvo je to gubljenje i beg od realnosti, poslednji u grupi kao i prosle kao i sledece godine, ako se slucajno plasirate. Nije ovo Jugoslavija, alo!
    (aleks, 22. oktobar 2019 22:46)

    # Link komentara

  417. Sve je to Liga Sampiona. Ovaj isti Totenhem, na istom stadionu, izgubio 2:7. Zvezda je mogla da postigne 2 gola, ali nije imala srece. Utakmica u Beogradu bice drugacija!
    Sad je bitno da Bajern uzme 3 boda u Atini, kao i Minhenu...
    (Mozak operacije, 22. oktobar 2019 22:46)

    # Link komentara

  418. Povlacim ono sto sam napisao da je Vukanovic korisniji od La Pare (koji je takodje beskoristan).
    (Dusanovo carstvo!, 22. oktobar 2019 22:46)

    # Link komentara

  419. Partizan nikad ali nikad ne bi izgubio sa 3 i vise golova. Protiv galaktikosa jedva izgubili...
    (banbadava, 22. oktobar 2019 22:32)

    Hahaha, pa to vam i jeste najveći uspeh. Šta kažeš care, jedva izgubili? Legendarno!
    (Jax, 22. oktobar 2019 22:45)

    # Link komentara

  420. Sta bi bilo da Totenhem nije u krizi i padu forme?
    (Pogba iz Ugande, 22. oktobar 2019 22:45)

    # Link komentara

  421. Važno je učestvovati
    (Milutinovic, 22. oktobar 2019 22:45)

    # Link komentara

  422. ovo treba zabraniti mladjima od 18...
    (ch, 22. oktobar 2019 22:45)

    # Link komentara

  423. Igra Lamela, svaka čast.

    Znate onaj vic?

    So kandela kume? Pa kandela Lamela.
    (Vic, 22. oktobar 2019 22:45)

    # Link komentara

  424. Ajde kuci devojcice..videla si london i vracaj se.
    (Engel, 22. oktobar 2019 22:44)

    # Link komentara

  425. Taman...ZVEZDA 5 okraka, taman...!!!
    (Pogled, 22. oktobar 2019 22:44)

    # Link komentara

  426. Pa ovi grobari ce umreti ako se plasiramo u LE!!!A imamo opasno dobru sansu...
    (GROBARSKA PLACIP...A!, 22. oktobar 2019 22:44)

    # Link komentara

  427. Zvezdina utakmica lepotica večeri
    (12, 22. oktobar 2019 22:42)

    Pao sam tiket ali Zvezdina tekma mi je popravila vece i raspolozenje.
    (Pogba iz Ugande, 22. oktobar 2019 22:44)

    # Link komentara

  428. Obriši suze mala moja...
    (Dr.Satrapovski, 22. oktobar 2019 22:44)

    # Link komentara

  429. Petarda je bolja od pola tuceta!
    (Objektivno, 22. oktobar 2019 22:44)

    # Link komentara

  430. Meni je bitno da se nismo obrukali. Parilali smo im do osmog minuta, i to usred Londona.
    (Bosko, 22. oktobar 2019 22:44)

    # Link komentara

  431. cz preti.
    (Rekordima LSa, 22. oktobar 2019 22:43)

    # Link komentara

  432. Pa ovčice se šišaju kad ima vune a naše ovčice imaju veliko runo zanosimo se da imamo tim sad se vidi kakav tim imamo Miloje promeni taktiku!!!
    (momo brko, 22. oktobar 2019 22:43)

    # Link komentara

  433. Sporo, ne stojimo blizu igraca, sprinterski kvaliteti slabi... Tako je to kad treniramo po splavovima
    (Dragan 71, 22. oktobar 2019 22:43)

    # Link komentara

  434. A diga je Tenk??
    (Ramones, 22. oktobar 2019 22:43)

    # Link komentara

  435. Mi stariji se sećamo kako je nekada bilo neizvesno i zanimljivo kada Zvezda igra sa najboljim evropskim klubovima. Ovo danas nije uopšte za gledanje, jer je dosadno. Igra mačke i miša.
    (bora, 22. oktobar 2019 22:43)

    # Link komentara

  436. Igra vam i Njegoš Petrović pisac Gorskog vijenca al ne pomaže. Katastrofa ni Marko Kraljević ne bi pomogao.
    (Zlatan, 22. oktobar 2019 22:43)

    # Link komentara

  437. Dosta vise sa tako negativnim komentarima, nije ovo uopste tako strasno lose. Evo Marin je opet imao sansu. Pa je l' to malo po vama?
    (nebojsa, 22. oktobar 2019 22:42)

    # Link komentara

  438. zvezda kao i sa grcima...3 za 3 :-))))
    (purger, 22. oktobar 2019 22:42)

    # Link komentara

  439. Zašto komentator RTS pominje da se čuju navijači Zvezde? To je važno za utakmicu što neko viče? Zašto im se uvlači?
    (Predrag, 22. oktobar 2019 22:42)

    # Link komentara

  440. Uopšte mi nije jasno kako nije bio penal za Zvezdu kad se jasno vidi da je Orije oborio Gobeljića na 20 metara od gola...
    (Šibrikolibri, 22. oktobar 2019 22:42)

    # Link komentara

  441. Zvezdina utakmica lepotica večeri
    (12, 22. oktobar 2019 22:42)

    # Link komentara

  442. Marinu otisla Lamela.....
    (Tenkovska Cetnicka Komunisticka Jedinica, 22. oktobar 2019 22:42)

    # Link komentara

  443. Puce ko PETARDA
    (Ovo je jedan svečarski trenutak, 22. oktobar 2019 22:42)

    # Link komentara

  444. Pivo, kikiriki i komentari hahahaaa
    Ne sad ce Poketino da pita Mijajilovica jel ima disk na 11:0
    (Slobodan, 22. oktobar 2019 22:42)

    # Link komentara

  445. e moj Mihajlo...kud mi reče da smo zvezdaši...danas me nebi bilo sramota
    (purgerNS, 22. oktobar 2019 22:41)

    # Link komentara

  446. Jel se meni čini, ili je Totenhem ipak nešta bolji?
    (Milutinovic, 22. oktobar 2019 22:41)

    # Link komentara

  447. Totenhem je večeras imao sreće lopta je prešla Kejnu preko noge.
    (Suma, 22. oktobar 2019 22:41)

    # Link komentara

  448. Sto se Kejn ne raduje ?
    (general WAR, 22. oktobar 2019 22:41)

    # Link komentara

  449. Zvezda bi volela da postigne gol, ali da ne prelazi centar... Što je sigurno, sigurno je... :)
    (Alex, 22. oktobar 2019 22:41)

    # Link komentara

  450. Posle 5:0, bilo me sramota da gledam, prebacio sam na pornice...
    (2CRAZY, 22. oktobar 2019 22:41)

    # Link komentara

  451. zvezda ostala bez donjeg rublja.
    (Lord, 22. oktobar 2019 22:41)

    # Link komentara

  452. Gobeljic uspeo da se upise u statistiku...povredio igraca
    (sportdetective, 22. oktobar 2019 22:41)

    # Link komentara

  453. kako potop? sta ste vi merili Totenhem sa zvezdom pa sad kao potop?
    (jodlovo, 22. oktobar 2019 22:41)

    # Link komentara

  454. Ove blamaže ne mogu da operu ni tih par bodova sto skupimo. Nije ovo takmičenje za nas i kraj priče.
    (tref, 22. oktobar 2019 22:40)

    # Link komentara

  455. Evo Partizan pobedio,Zvezda gubi,konačno mogu mirno da idem na spavanje!Crno bela institucija,čitaj Partizan!
     (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 22:03) 

    Čemu ovo brate grobaru, uživajmo u našoj pobedi. Zbog čega radovanje komšijamaa za neuspeh? U evropi su oni isto srpski klub koji predstavljaju Srbiju i njihovim boljim izdanjem dobijamo na većim koeficijentom bodova što je samo bolje za srpski fudbal. Nema potrebe za takvim komentarom
    (sremac, 22. oktobar 2019 22:40)

    # Link komentara

  456. Totenhem je opusteno mogao da izvede rezervni sastav.
    (2CRAZY, 22. oktobar 2019 22:40)

    # Link komentara

  457. Ne treba previse respektovati totenhem. Nemanja balvan Milunovic.
    (dmis, 22. oktobar 2019 22:40)

    # Link komentara

  458. cudi me za onako snazan tim zvezde ! pa to je jedini tim koji ne moze utakmicu a boga mi ni bod da ispusti u prvenstvu ! Izgleda da Totenhemu nisu javili da ne sme ovako !!
    (nenad, 22. oktobar 2019 22:40)

    # Link komentara

  459. Konačno vam je došao kraj... gasi se
    Vi niste svetski prvak vi ste
    svetski čudak
    Ma navijam da izgubite 10:0
    (Marko, 22. oktobar 2019 22:39)

    # Link komentara

  460. Potpuno realno...
    (klekovača, 22. oktobar 2019 22:39)

    # Link komentara

  461. Na svu sreću sledi utakmica sa Radnikom u dingodng ligi. Biće dva penala da se malo oporave od ovog šoka večeras.
    (Penalći, 22. oktobar 2019 22:39)

    # Link komentara

  462. Ko je pustio Totenhem na cz bez kacige?
    (Jaka dvojka iz matisa, 22. oktobar 2019 22:39)

    # Link komentara

  463. Gube pet nula a roda vrti loptu oko ledja
    (pumpaš, 22. oktobar 2019 22:39)

    # Link komentara

  464. Na stranu navijacke strasti, ali da li je neko zaista mislio da ce biti drugacije?
    (catch22, 22. oktobar 2019 22:39)

    # Link komentara

  465. Posle 5:0, bilo me sramota da gledam, prebacio sam na zenski stoni tenis...
    (2CRAZY, 22. oktobar 2019 22:39)

    # Link komentara

  466. a groblje navalilo kao da smo mi Totenhem pa gubimo sa mnogo golova....aloooooo, mi igramo LŠ i imamo 3 boda, tako da vi sledeći put, kada se prvo plasirate u LŠ pa da onda pobedite nekog biloooo koga, jer mi znamo da ste vi zadnji put nekog pobedili 1983 ilib1986 ako se neko oda vas deco to upšte seća.
    (BMX, 22. oktobar 2019 22:39)

    # Link komentara

  467. Ako cemo na ovaj nacin svake sezone ucestvovati u Ligi Sampiona, ovog momenta bi potpisao da je nikada vise ne igramo. Za te pare koje oni tamo zarade me bas zabole, mi navijaci od toga nemamo nista.
    (Ivan, 22. oktobar 2019 22:39)

    # Link komentara

  468. smejemo se mi danas vama.(nije za pohvalu) a sutra cete se vi smejati nama.sta se palite nema nama spasa sa nama samima. jel vi mislite da cemo mi bolje proci protiv (raspalog) mancestera.sabice nam cetir pet komada kao nista. otkino vam mitrogol koju kartu da vidite koji ste cirkus. aleks oce da gleda u beogradu kisu golova dok mu se faca ponovo ne zarumeni.
    (nebitan srbin, 22. oktobar 2019 22:38)

    # Link komentara

  469. Jel se to oseća Lamela?
    (Sale, 22. oktobar 2019 22:38)

    # Link komentara

  470. Tuzan je zivot zvezdasa. 29 godina cekali da se kvalifikuju bilo gde, generacije izrasle i ozenile se i napokon se kvalifikuju i nike ih napunio sa 6 komada samo ko nije hteo da se cima.
    (Jutarnje nacionalne frekvencije, 22. oktobar 2019 22:38)

    # Link komentara

  471. P * E * T * A * R * D * A
    (Thomas & Mosley, 22. oktobar 2019 22:34)

    igramo se asocijacija? Croacija-Dinamo?
    (xxxxx, 22. oktobar 2019 22:38)

    # Link komentara

  472. Puce PETARDA!!!!!
    (Nenad, 22. oktobar 2019 22:37)

    # Link komentara

  473. Rodić i Gobeljić pobedili, koliko oni nemaju srca da igraju fudbal.
    (Zoki, 22. oktobar 2019 22:37)

    # Link komentara

  474. Eto, nema parkiranog busa ali zato , a sada 5 komada
    Sta je bolje ? Bus ili razbijanje ?!
    (Tito partija crno bela SNS armija, 22. oktobar 2019 22:37)

    # Link komentara

  475. Pa nije ovo Srbija da se sviraju penali na 25 metara od gola i da se svi izvinjavaju što nisu sudili još koji penal mezimicu.Ovo je realno stanje.EVROPA BAJO MOJ...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 22:37)

    # Link komentara

  476. 4:0 , Totenhem promasio jos barem 3 100% sanse koje je tese promasiti nego dati i to samo u drugom poluvremenu koliko sam ja gledao, komentator na Areni : Mislim da Zvezda nije zasluzila da gubi ovolikom razlikom...
    Mislim covek je u pravu, trebalo je 6:0 da bude u tom trenutku...
    (Gospodin, 22. oktobar 2019 22:37)

    # Link komentara

  477. 5:0. Neka, sviraće sudija šest penala... Čekaj, ovo nije Linglong?!
    (besan ker, 22. oktobar 2019 22:37)

    # Link komentara

  478. Bolje da niste izašli i službeni rezultat 3:0, superiška :)
    (moca, 22. oktobar 2019 22:37)

    # Link komentara

  479. Da je Zvezda ovako odigrala proriv grobara, tukla bi ih 5-0.., Totenhem je ovo.
    (Bili Kid, 22. oktobar 2019 22:37)

    # Link komentara

  480. Jel su zadovoljni "zvezdasi" sto su pali pod glupu pricu o "bunkeru" evo igramo "fudbal" i otvoreno a primili smo 4 gola, jel ste srecni?
    (Kosjan, 22. oktobar 2019 22:32)
    Ne brukaj se. igrate isto kao na ostalim utakmicama, tj. bunker. Fora je u tome da ste naisli na brzu ekipu sa mnogo tacnih pasova i eto odmah debakla
    (Beretka, 22. oktobar 2019 22:37)

    # Link komentara

  481. Sutra kod Sarape i u Informeru Zvezda bila bolja al nesrecno primila 5 komada!
    (Gazda, 22. oktobar 2019 22:37)

    # Link komentara

  482. Jel' ovo nešto puče?
    (Regent, 22. oktobar 2019 22:36)

    # Link komentara

  483. Ekipa koja vredi 985 miliona evra igra protiv ekipe koja vredi 55 miliona. Prva ekipa je kod kuce u proslom kolu primila SEDAM komada. Koga da bude sramota? Samo vas male grobare koji nemate ni jednu pobedu u ligi sampiona. Gazi zvezdo, idemo dalje!
    (Jax, 22. oktobar 2019 22:28)koga gazi? Sa sve smešnim penalima ni u našoj ligi....
    (Marko, 22. oktobar 2019 22:36)

    # Link komentara

  484. Ovo je Vesic narucio PETARDE za Novu !!! ???
    (Omladinci Partizana !, 22. oktobar 2019 22:36)

    # Link komentara

  485. Razlika u LS Iizmedju prvog i cetvrtog sesira je ogromna.
    (da da, 22. oktobar 2019 22:36)

    # Link komentara

  486. Jel su zadovoljni "zvezdasi" sto su pali pod glupu pricu o "bunkeru" evo igramo "fudbal" i otvoreno a primili smo 4 gola, jel ste srecni?
    (Kosjan, 22. oktobar 2019 22:36)

    # Link komentara

  487. braniš se u LŠ, izgubiš 6-1, 4-0, 3-1, 3-0

    otvoriš se i napadneš po prvi put, opet izgubiš 5-0 ako ne popiju još neki.
    (Dušan, 22. oktobar 2019 22:36)

    # Link komentara

  488. Sad će još malo kraj prvog seta.
    (fra, 22. oktobar 2019 22:36)

    # Link komentara

  489. Nadam se da će i Partizan u četvratak biti podjednako uspešan kao Zvezda danas.
    (Nišlija, 22. oktobar 2019 22:36)

    # Link komentara

  490. Nista strasno
    Izgubiti sa 1:0.ili.8:0 nije bitno.Poraz je poraz i ne donosi ni bodove ni lovu.Zvezda ostaje na 3 boda i borba za trece mesto ostaje.Veci krah ima Juve ako izgubi od Lokomotive kod kuce.MC dobija sa 5:1 Atlantu. Zvezda moze kod kuce da dobije Totenhem i eto je na zimu u Evropi
    (Autolakorer, 22. oktobar 2019 22:36)

    # Link komentara

  491. Nadam se da će i Partizan u četvratak biti podjednako uspešan kao Zvezda danas.
    (Nišlija, 22. oktobar 2019 22:35)

    # Link komentara

  492. Najveći problem je sto Zvezdanovi igraci ne mogu da pridju kaznenom prostoru jer ako pridju tu je penal 100%.
    (pedja, 22. oktobar 2019 22:35)

    # Link komentara

  493. Neka uskoči DŽaja i preokrene razultat:)
    (Bivši Zvezdaš, 22. oktobar 2019 22:35)

    # Link komentara

  494. Zvezda je pala u igri nakon tri nedosudjena penala u prvom poluvremenu. Svako objektivan vidi da je Zvezda večeras bila bolja ali ne može se protiv sudije i nepravde.
    (mAh, 22. oktobar 2019 22:35)

    # Link komentara

  495. Jel su zadovoljni "zvezdasi" sto su pali pod glupu pricu o "bunkeru" evo igramo "fudbal" i otvoreno a primili smo 4 gola, jel ste srecni?
    (Kosjan, 22. oktobar 2019 22:35)

    # Link komentara

  496. Bice nereseno, tri u prvo i tri u drugo poluvreme.
    (dr.covic, 22. oktobar 2019 22:35)

    # Link komentara

  497. Сва четири странца у екипи нису низашта.
    (Стара школа, 22. oktobar 2019 22:35)

    # Link komentara

  498. Sta rece ono Vornok.Igraci Zvezde vodoinstalateri.Pa nije mnogo omasio.
    (No penal no party, 22. oktobar 2019 22:35)

    # Link komentara

  499. Lepo sam rekao kod 3:0 da treba da čuvaju rezultat. Ne zna se šta je gore, kad bunkerišu ili kad kao nešto igraju.
    (petarda za sad, 22. oktobar 2019 22:34)

    # Link komentara

  500. Kopenhagen bi primio manje golova, garant, tako mi izgleda...
    (Stevo Bursać, 22. oktobar 2019 22:34)

    # Link komentara

  501. Ajmooooo seeeeeest!!!
    (Nica Komsinica, 22. oktobar 2019 22:34)

    # Link komentara

  502. Puce petarda a ja se nadao bar da izgubimo sa 2:0!Daleko su nasi klubovi od 4
    5-ice najbo;jih u Ligama Evrope.
    Ko to pre shvati razumece i ne nadati se cudu!Realnost nasih klubova,ali vazno je da smo bolji od Grka.
    (bradina, 22. oktobar 2019 22:34)

    # Link komentara

  503. Ovaj meč me podseća na Liverpool - Barselona 4-0. Dva junačka kluba, jedan na drugog. Ili Milan - Barselona 4-0. Sem šta ne igra Barsa, nego Zvezda. I ja vidim zvezde. Puno zvezda, već mi se vrti u glavi...
    (Stojavikovic-govicic, 22. oktobar 2019 22:34)

    # Link komentara

  504. Bolje da nisu ni otisli u London izgubili bi bez borbe samo 3:0.....
    (Bojana, 22. oktobar 2019 22:34)

    # Link komentara

  505. To je nas fudbal
    (Dejan Stojanovic, 22. oktobar 2019 22:34)

    # Link komentara

  506. Harry Cane = HURRICANE za ganeeee...
    (rimtutituki01, 22. oktobar 2019 22:34)

    # Link komentara

  507. Brukaju naš fudal i našeg predsednika...
    (Kiflica, 22. oktobar 2019 22:34)

    # Link komentara

  508. Au koja smo kanta za punjenje strasno zali boze para koje je drzava dala fk CZ a bogami I drugom blizancu I to vise.Bolje da ste ulozili u zdravstvo a ne da nam se deca lece SMS porukama nego u ove splavare.
    (Aleksandar, 22. oktobar 2019 22:34)

    # Link komentara

  509. izgleda da smo izlečili Totenhem. Doktori
    (Geometar, 22. oktobar 2019 22:34)

    # Link komentara

  510. Kaze kejn majstorski pogodio.. Ovo je bio amaterski gol, ovaj se sklonio igrac
    (banbadava, 22. oktobar 2019 22:34)

    # Link komentara

  511. Sta kaze Milunović, nece respektovati Totenhem....
    (cokipkijg, 22. oktobar 2019 22:34)

    # Link komentara

  512. Večeras svaki ciganin večera boraniju
    (Gile, 22. oktobar 2019 22:34)

    # Link komentara

  513. Igra Srbija protiv Litvanije, Luksemburga ili letonije. Nekad dobije 1:0, nekada neriješeno....znate danas svi igraju fudbal, pa šta onda igra moja Zvezda?
    (Iko, 22. oktobar 2019 22:34)

    # Link komentara

  514. Ne volim ovakve utakmice. Treba da vam daju što više golova, a opet navijam da ne obore Partizanov rekord kad vas je pobedio 7:1 i 6:0.
    (Parni valjak, 22. oktobar 2019 22:34)

    # Link komentara

  515. P * E * T * A * R * D * A
    (Thomas & Mosley, 22. oktobar 2019 22:34)

    # Link komentara

  516. Zvezda ima potencijal da ide do polu finala...realno...
    (Dorcolac, 22. oktobar 2019 22:27)
    i partizan nema ali kupa srbije
    (bg, 22. oktobar 2019 22:33)

    # Link komentara

  517. Nadam se da rekord ostaje u Humskoj.
    (7:1, 22. oktobar 2019 22:33)

    # Link komentara

  518. Sunce ti žareno, kakav je igrač ovaj Kejn!
    (Alonzo Mozli, 22. oktobar 2019 22:33)

    # Link komentara

  519. sad se lepo vratite u ping pong ligu da vam sude penale na 18 metara u 111. minutu.
    (Komentator, 22. oktobar 2019 22:33)

    # Link komentara

  520. Tumba odusevljen Roda Gobelja i Milun briljiraju
    (Tumba petica, 22. oktobar 2019 22:33)

    # Link komentara

  521. Jel su zadovoljni "zvezdasi" sto su pali pod glupu pricu o "bunkeru" evo igramo "fudbal" i otvoreno a primili smo 4 gola, jel ste srecni?
    (Kosjan, 22. oktobar 2019 22:33)

    # Link komentara

  522. Kako je komentatoru arene cudno kad je neksto na ivici a nije dosudjeno u korist zvezde. Sta ti je navika...
    (Partizanovac, 22. oktobar 2019 22:33)

    # Link komentara

  523. samo se plasim da ne obore nas rekord 7 1
    (bgd, 22. oktobar 2019 22:33)

    # Link komentara

  524. “Kad Totenhem nije sramota da im Bajern da 7 komada u Engleskoj kako neko sme da kaze dal je Zvezdu sramota primiti 4 gola ?...” Nije 4 nego 5...zasada. Ima još da se igra.
    (Lorimer, 22. oktobar 2019 22:33)

    # Link komentara

  525. Crno se I nama pise protiv MU.
    (nik sloter, 22. oktobar 2019 22:33)

    # Link komentara

  526. Dobro, videli su Big Ben(g).
    (sasa jokic, 22. oktobar 2019 22:33)

    # Link komentara

  527. 1,2,3,4,5... Nastaviće se

    Kad dobijatate onda aplaudiram ,kad gubite onda vam se sprdam ali ovdje me znate bas nasmijati :*
    (Ivan, 22. oktobar 2019 22:33)

    # Link komentara

  528. hahahahahahaahaha.. sta ste se rastrcali bre?!?!
    (moon-em, 22. oktobar 2019 22:33)

    # Link komentara

  529. Petarda , Oktobar fest u Britaniji!
    (nenad, 22. oktobar 2019 22:33)

    # Link komentara

  530. •Borjane, vide li ti Kejna kako se raduje???? Sram ga bilo
    (made in Serbia, 22. oktobar 2019 22:32)

    # Link komentara

  531. Koja sramota.. Koje nezalaganje...
    (banbadava, 22. oktobar 2019 22:32)

    # Link komentara

  532. Stalno ista prica.Ne bih se kladio na Totenhem u Beigradu.
    (da da, 22. oktobar 2019 22:32)

    # Link komentara

  533. Ovi nemaju nameru da vam se skinu sa grbace, osetili mršu i pune li pune, do vrha. Mnogo vas upljeskaše
    (realno, 22. oktobar 2019 22:32)

    # Link komentara

  534. E da je ono dao Marin...
    (S.Hose, 22. oktobar 2019 22:32)

    # Link komentara

  535. Pošteno da i Zvezda dozivi debakl. Dosta ste se smejali Dinamu da je dobijao katastrofe.
    (ZG, 22. oktobar 2019 22:32)

    # Link komentara

  536. Srbijo znaj svemu je kraj zbogom i više se ne vraćaj
    (Dzorz, 22. oktobar 2019 22:32)

    # Link komentara

  537. Jel su zadovoljni "zvezdasi" sto su pali pod glupu pricu o "bunkeru" evo igramo "fudbal" i otvoreno a primili smo 4 gola, jel ste srecni?
    (Kosjan, 22. oktobar 2019 22:32)

    # Link komentara

  538. Nema veze, pobedicemo sledeću u Lučanima.
    (alan Ford, 22. oktobar 2019 22:32)

    # Link komentara

  539. Možete samo ovde da pobeđujete u Linglong Kokeza ligi.
    (Pegasus 35, 22. oktobar 2019 22:32)

    # Link komentara

  540. Bruka za zemlju i narodnu banku. Nista od rasta penzija.
    (momcilo, 22. oktobar 2019 22:32)

    # Link komentara

  541. Na stranu što je u pitanju razlika u klasi, ali davno nisam gledao lošiju izvedbu jednog igrača kao Rodića večeras. Čini se i da je Gobeljića nadmašio. Takođe bi krivično gonio predstavnike vlasti što onolike pare dadoše za Kanjasa, Tomanea i La Paru. Koliko se vozila hitne pomoći npr. moglo kupiti, ili omogućiti operaciju bolesnoj djeci i spasiti živote. Šta su pomenuti skupo plaćeni igrači učinili na promociji Srbije?
    (kris, 22. oktobar 2019 22:32)

    # Link komentara

  542. Ne provociram Grobar jesam, prosto mi je krivo zbog ove petarde.
    (nik sloter, 22. oktobar 2019 22:32)

    # Link komentara

  543. Egzibicija.
    (Vosaaa, 22. oktobar 2019 22:32)

    # Link komentara

  544. Partizan nikad ali nikad ne bi izgubio sa 3 i vise golova. Protiv galaktikosa jedva izgubili...
    (banbadava, 22. oktobar 2019 22:32)

    # Link komentara

  545. Op op puce petarda!!!

    Hahahahahah!!

    Kakav dan za pantere Partizan pobedio a oni opet obrukali Srbiju!!!
    (Grobar, 22. oktobar 2019 22:32)

    # Link komentara

  546. Opaaaa Djudjoo.....pet komada, pet komada, to je nasa nada....
    (...., 22. oktobar 2019 22:32)

    # Link komentara

  547. grofe, vrati se
    (plasticni hirurg, 22. oktobar 2019 22:32)

    # Link komentara

  548. Vidi se da zvezdi nedostaje najbolji igrac... Bez Drobnjaka nema te leprsavosti u igri.
    Ali dobro, oporavice se za vikend pa ce da sredi 3-4 komada...
    (Nemanja, 22. oktobar 2019 22:31)

    # Link komentara

  549. Vučiću malo si im dao...daj im još 10% od penzionera
    (milutin grozni, 22. oktobar 2019 22:31)

    # Link komentara

  550. Susjedi, navijao sam da bude puno golova. Spektakularna utakmica!
    (Merk, 22. oktobar 2019 22:31)

    # Link komentara

  551. iiiii....petarda.
    (idemo svi, 22. oktobar 2019 22:31)

    # Link komentara

  552. El sacuvaste obraz,kuco
    (KKP, 22. oktobar 2019 22:31)

    # Link komentara

  553. Dobra igra Zvezde, bez obzira na rezultat.
    Ipak pored toliko utakmica u evropi mora nekada sa padne i petarda.
    (Gru, 22. oktobar 2019 22:31)

    # Link komentara

  554. Urekao si ga za 10-ku.Njegovom greškom je počelo rasulo i raspad sistema...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 22:18)

    Ti si na dve teme poraz omladinaca i sada napisao 30 komentara.Sta nije u redu sa tobom? Ostavljas komentare i rano ujutro kada si na poslu i to uvek prvi komentar.Ali kada nisi tvoj kolega pusti i kritiku na tvoj racun
    (NY, 22. oktobar 2019 22:30)

    # Link komentara

  555. Najgora odbrana u istoriji Lige šampiona. Marin igra jednu utakmicu mesečno i bolje da je ne igra.
    (Ja II, 22. oktobar 2019 22:29)

    # Link komentara

  556. Kad si u krizi pozelis da igras sa Zvezdom da dignes moral i pobedis.
    (Istina, 22. oktobar 2019 22:29)

    # Link komentara

  557. Tumbini Gobelja i Milun dominiraju
    (Panjkov, 22. oktobar 2019 22:29)

    # Link komentara

  558. Zvezda odbranila čast u Londonu.
    (Cigani lete u nebo, 22. oktobar 2019 22:29)

    # Link komentara

  559. Sačekajmo jutro...da čujemo stručnu opservaciju Milana Živadinovića. Gostuje kod Marića na Hepiju...
    (Srbenda, 22. oktobar 2019 22:28)

    # Link komentara

  560. Kad Totenhem nije sramota da im Bajern da 7 komada u Engleskoj kako neko sme da kaze dal je Zvezdu sramota primiti 4 gola ?... Uzivajte u fudbalu, Zvezda se ne brani,igra otvoreno pa sta bude,prilika ima na obe strane...dobar fudbal
    (mladennn, 22. oktobar 2019 22:28)

    # Link komentara

  561. Jeste kvalitet u pitanju,ali zvezda prima golove tolike napolju zbog psihe,a psiha se montira ovde,u srbiji,kukavicka,nestabilnost
    (MC, 22. oktobar 2019 22:28)

    # Link komentara

  562. Sta ovaj Son radi Gobeljicu? Evo vadi ga trener,dosta, ne treba ponizavati protivnika.
    (zemunski kej, 22. oktobar 2019 22:28)

    # Link komentara

  563. Sta mislite, da li ih je malo sramota?
    (Milos, 22. oktobar 2019 22:18)

    Ekipa koja vredi 985 miliona evra igra protiv ekipe koja vredi 55 miliona. Prva ekipa je kod kuce u proslom kolu primila SEDAM komada. Koga da bude sramota? Samo vas male grobare koji nemate ni jednu pobedu u ligi sampiona. Gazi zvezdo, idemo dalje!
    (Jax, 22. oktobar 2019 22:28)

    # Link komentara

  564. Мора да водимо рачуна о гол разлици у овом мечу... у случају да на крају имамо исти број бодова као Тотенхем било би штета да због тога не одемо даље...
    (Лепи Цане, 22. oktobar 2019 22:28)

    # Link komentara

  565. Ako je Lamela dao gol kakva li je tek Turbina???
    (made in Serbia, 22. oktobar 2019 22:27)

    # Link komentara

  566. Izgore mi lamela ha ha ha
    (brat hido, 22. oktobar 2019 22:27)

    # Link komentara

  567. Gobelja rupa!
    (Acamit, 22. oktobar 2019 22:11)

    Ajde?
    (Aleksandar, 22. oktobar 2019 22:27)

    # Link komentara

  568. Zvezda ima potencijal da ide do polu finala...realno...
    (Dorcolac, 22. oktobar 2019 22:27)

    # Link komentara

  569. Добра Звезда само не уме да да гол и шупља у одбрани.
    (Терибле, 22. oktobar 2019 22:27)

    # Link komentara

  570. Dobro, preterao je, ne zameri mu, od 83. nemate ni jednu pobedu!
    (Miskec, 22. oktobar 2019 22:02)
    @
    Nista ne zameramo. Vi se 25 godina niste ni kvalifikovali.
    Ok, 25 godina je manje od 36? Ili nije? Pobedite bre nekoga...
    (Mozzart, 22. oktobar 2019 22:27)

    # Link komentara

  571. Dobro, ovo je po svemu sudeći gotova priča. Potruditi se i ne primiti još golova i nadati se da Bajern dobije u Atini. Žalosno je da se Srbi raduju porazu svog, srpskog kluba, ali takvih ima na obe strane i to je izgleda nemoguće promeniti. Znam da ima i ovih sto se predstavljaju kao Srbi a u stvari to nisu, ali ima i nas nenormalnih koliko hoćeš. Ne mogu da dokučim šta se dešava u tim glavama. Zvezda sve snage mora da bacu na utakmice u Beogradu i naročito na utakmicu protiv braće u Atini. Izgleda da ce ta da odlučuje o svemu. Ja mislim da Totenhemu može da se uzme bod u Beogradu, a može i Bajernu ako dođu sa obezbeđenim prvim mestom u grupi. Ima Zvezda još uvek veliku šansu da bude bar treća.
    (Grobar-España, 22. oktobar 2019 22:27)

    # Link komentara

  572. Vrlo zapazena rola Vulica veceras!!!!!!!
    (Dusanovo carstvo!, 22. oktobar 2019 22:27)

    # Link komentara

  573. Neverovatno.Kao da jedna ekipa igra u gostima jedna kod koce.Kako je moguce da mi sve godine ne mozemo da napravimo odbranu.Kupuju se vezni.igraci napadaci a dve godine odbrana nula.Nije sramota izgubiti i sa pet sest razlike ali mi os PSG, Aresenala, Bayerna i sada Totenhema primimo 20 golova.Tolike pare zaradjene a odbranu nemamo.I u nasem prvenstvu od indijanaca primimo gol
    (Zvezdaaaaa, 22. oktobar 2019 22:27)

    # Link komentara

  574. Da im treba 17,dali bi vam 25
    (KKP, 22. oktobar 2019 22:26)

    # Link komentara

  575. Propas' Državnog Projekta.
    (cinik ovdašnji, 22. oktobar 2019 22:26)

    # Link komentara

  576. Hvala Mitrovicu shto je pruzio navijacima Zvezde da gledaju horor uzivo.
    (Rixon, 22. oktobar 2019 22:26)

    # Link komentara

  577. Otišla mi Lamela, 😂
    Jel to taj Totenhem u krizi? Pa, ganci, šta bi bilo da nije u krizi.
    (Goxyblbg, 22. oktobar 2019 22:25)

    # Link komentara

  578. ej zalosno je gledati ovo, tuzno, od trenera, rodica, kanjasa, marina, vulica...druga dimenzija totenhem.
    (crni_redstar, 22. oktobar 2019 22:25)

    # Link komentara

  579. Pa ljudi, pošaljite u Evropu neki klub iz prve lige a ne ove sa radničkih sportskih igara!
    (Sovra, 22. oktobar 2019 22:25)

    # Link komentara

  580. Koliko god izgubimo, radje gledam ovo nego reprezentaciju. Prije 4-5 godina nismo mogli ni da sanjamo da cemo igrati 2x ligu sampiona itd... Sve je oke, trce, bore se... Nije dosadno.
    (shalk84, 22. oktobar 2019 22:25)

    # Link komentara

  581. sta li bi bilo da Totenhem nije van forme...
    (milan, 22. oktobar 2019 22:25)

    # Link komentara

  582. Do koliko se igra?
    (Veseli, 22. oktobar 2019 22:24)

    # Link komentara

  583. 4:0, a Borjan najbolji igrač
    (Mateo, 22. oktobar 2019 22:24)

    # Link komentara

  584. Razbi ih ovaj Kim Dzong Un
    (Ljuba, 22. oktobar 2019 22:23)

    # Link komentara

  585. Ali Vulic! Kao izgubljen u svemiru. Amater totalni
    (SEnT, 22. oktobar 2019 22:23)

    # Link komentara

  586. ode tenku lamela...puče na 4 dela...zasad.
    (zastavnik džemo, 22. oktobar 2019 22:23)

    # Link komentara

  587. kandela lamela...sve se dimi
    (purgerNS, 22. oktobar 2019 22:23)

    # Link komentara

  588. Svaku gresku koriste...
    (anica, 22. oktobar 2019 22:08)
    pa ne bas, poprilicno im je losa realizacija 100 postotnih sansi.
    (aca, 22. oktobar 2019 22:23)

    # Link komentara

  589. Bajern vodi to bre
    (Cakir, 22. oktobar 2019 22:23)

    # Link komentara

  590. Reprezentativni kalibar Milun i Gobelja.
    (Lamela, 22. oktobar 2019 22:23)

    # Link komentara

  591. Šta je bre OVO?? Zašto sudija ne pomaže!!??
    (Marko, 22. oktobar 2019 22:23)

    # Link komentara

  592. Kume, kandela lamela!
    (irony man, 22. oktobar 2019 22:22)

    # Link komentara

  593. Ајмо Звездо!
    (ДЕЛИЈА??, 22. oktobar 2019 18:58)

    Ajmo kuci?!
    (...., 22. oktobar 2019 22:22)

    # Link komentara

  594. Nismo mi za fudbal tako da je bolje da pratimo žensku odbojku mušku odbojku vaterpolo pa i košarku to su naši sportovi. Vrhunski svetski fudbal prepustimo Hrvatima oni se tu snalaze to je njihovo i oni mogu da igraju sa najboljima na svetu.
    (Jovo, 22. oktobar 2019 22:22)

    # Link komentara

  595. Drago mi je sto se groblje ovoliko raduje u oktobru. Mi ćemo u aprilu i maju! Već je -7 iako je napolju +25. Čudno neko vreme za grobare.
    (veliki strumf, 22. oktobar 2019 22:22)

    # Link komentara

  596. Četvrti gol... Rodić ispada iz igre sam od sebe...i tuzno i smešno...nema sta da se doda... Pola ovih je zalutalo u fudbal,toliko o nasoj ligi...
    (Voja, 22. oktobar 2019 22:22)

    # Link komentara

  597. Jel su zadovoljni "zvezdasi" sto su pali pod glupu pricu o "bunkeru" evo igramo "fudbal" i otvoreno a primili smo 4 gola, jel ste srecni?
    (Kosjan, 22. oktobar 2019 22:22)

    # Link komentara

  598. Ja zaista ne znam odakle nekome ideja da Zvezda može nešto da uradi u Londonu
    (charlie, 22. oktobar 2019 22:22)

    # Link komentara

  599. Ima sanse do izjednacenje! Ajdeee...
    (filip, 22. oktobar 2019 22:22)

    # Link komentara

  600. Ovaj Van La Para kao Radonjic u reprezentaciji - mora da igra a ne smeju da ga zamene iako pojma nema .....
    (Bojana, 22. oktobar 2019 22:22)

    # Link komentara

  601. Od Piksija niko ovako u Zvezdi nije znao sa loptom k'o Marin.(xplay, 22. oktobar 2019 21:44)
    Urekao si ga za 10-ku.Njegovom greškom je počelo rasulo i raspad sistema...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 22:18)

    Netacno. Rasulo je bilo uveliko i pre Marinove greske...
    (rrr, 22. oktobar 2019 22:22)

    # Link komentara

  602. “Čekamo sastave, Zvezda pred velikim izazovom”...
    -Realno Zvezdin najveći izazov ove sezone.Totenhemu “gori” u ovoj utakmici.Ne sme da izgubi.Zvezda treba da igra pametno i jako odgovorno u odbrani ako se nada povoljnom rezultatu što se tiče ovog meča....
    (Jon Bon Jovi, 22. oktobar 2019 19:10
    Da li si sada svestan sta si napisao?
    Voleo bih da Totenhem ne stane, 7 da bude...
    Neka bude i deset, mi igramo LS, vi igrate cipiripi kup. Razlika je ocigledna, zar ne? Vas najveci uspeh u istoriji su Zvezdini porazi, a vasa nocna mora je PRVAK SVETA I EVROPE. To nam nikada niste oprostili...
    (Mozzart, 22. oktobar 2019 22:22)

    # Link komentara

  603. Mozli Ali up. 4:0 4 pobede, 0 poraza...
    (Bard Živa, 22. oktobar 2019 22:21)

    # Link komentara

  604. Gde je onaj 1913?
    (Lamela, 22. oktobar 2019 22:21)

    # Link komentara

  605. vise grobara prati zvezdu nego sto gledaju partizana u kosarci,nesrecni su to ljudi
    (mile, 22. oktobar 2019 22:21)

    # Link komentara

  606. Jel su zadovoljni "zvezdasi" sto su pali pod glupu pricu o "bunkeru" evo igramo "fudbal" i otvoreno a primili smo 4 gola, jel ste srecni?
    (Kosjan, 22. oktobar 2019 22:21)

    # Link komentara

  607. Šta bi nam tek uradili da nisu u krizi hehe
    (SkankHunt42, 22. oktobar 2019 22:21)

    # Link komentara

  608. Jel su zadovoljni "zvezdasi" sto su pali pod glupu pricu o "bunkeru" evo igramo "fudbal" i otvoreno a primili smo 4 gola, jel ste srecni?
    (Istina pre svega, 22. oktobar 2019 22:20)

    # Link komentara

  609. Lazni navijaci Zvezde, Vucelini transformersi, su u ekstazi! Pena im na ustima. Zasluzili su po sendvic.
    (Seka, 22. oktobar 2019 22:20)

    # Link komentara

  610. Miloje odlazi !
    (zabrinutizvedarac011, 22. oktobar 2019 22:20)

    # Link komentara

  611. Rodic u 55.krenuo ka aerodromu
    (Buki, 22. oktobar 2019 22:20)

    # Link komentara

  612. Снажан отпор Црвене Звезде и првих неколико минута после 3:0. Тотенхем се озбиљно мучи да постигне четврти гол. Ево Ламела шутира метар поред гола Звезде. Али неее, ево док пишем ово Ламела погаћа поред Родића за 4:0. Ово није лош резултат како можда некима изгледа, ако узмемо у обзир да се правила ЕЛ разликују од Линглонг лиге и да нема звезданаестераца.
    (Aлександар Ст., 22. oktobar 2019 22:19)

    # Link komentara

  613. Kada bi sudili stranci u domacem prvenstvu kao u evropskim takmičenjima, slično bi Zvezda prolazila...
    (Goxy, 22. oktobar 2019 22:19)

    # Link komentara

  614. Jasno je da prvi tim Zvezde ne moze da parira najacim klubovima u Evropi,ali da omladinci primaju 9 golova od vrsnjaka iz Engleske je stvarno bruka!
    Sta se radi u omlaadinskim skolama I ko ih vodi?
    (dragan, 22. oktobar 2019 22:19)

    # Link komentara

  615. Пишем код резултата 4:0, не верујем да можемо доћи до бода вечерас, мада чуда се дешавају...
    (Лепи Цане, 22. oktobar 2019 22:19)

    # Link komentara

  616. Od Piksija niko ovako u Zvezdi nije znao sa loptom k'o Marin.(xplay, 22. oktobar 2019 21:44)
    Urekao si ga za 10-ku.Njegovom greškom je počelo rasulo i raspad sistema...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 22:18)

    # Link komentara

  617. Pa nije ovo Indjija, da svira 2 penala u 115. min. Ne volim nas fudbal zato sto se tako naocigled namesta. Dok je tako nema nama srece u evropi. Sad se vidi kakva je ovo rupa od ekipe.
    (Stanley, 22. oktobar 2019 22:18)

    # Link komentara

  618. Zvezda je bolja ali je sudija neobjektivan i nece da sudi bar dva penala.
    (Krle, 22. oktobar 2019 22:18)

    # Link komentara

  619. Sta mislite, da li ih je malo sramota?
    (Milos, 22. oktobar 2019 22:18)

    # Link komentara

  620. Au brate opet Rodić ispao, ovaj put kilometarski. Užasan je danas.
    (Bojan J., 22. oktobar 2019 22:18)

    # Link komentara

  621. Miloje, povlačenje...Ode mast u propas*
    (Perverzni traktorista, 22. oktobar 2019 22:18)

    # Link komentara

  622. Koliko smo loši!!!
    Auuu bre, pa zar je ovo Zvezda u Evropi majko mila, sa legijom stranaca u svojoj ekipi. 4 gola već u manjku, a još 35 minuta do kraja.
    Sta rade Terzić i Mrkela sa ovim dovodjenjem sumnjivih stranaca, šta je ovo ljudi!?!
    (Ajde@, 22. oktobar 2019 22:18)

    # Link komentara

  623. Zvezda prima ovakve jadne golove i u domacoj ligi... Dzaba i da daju 10 kada imaju ovakvu odbranu... Totenhem nista posebno nije pokazao osim 3 klase u fizickoj spremi... A odbranu Zvezde bi isamarao bez ikakvih problema... Kakav amaterizam..
    (UltrasCzBg, 22. oktobar 2019 22:18)

    # Link komentara

  624. Puni papriku!
    (ja, 22. oktobar 2019 22:18)

    # Link komentara

  625. ovo ce da ide do 6-7:0, Totenhemu znaci za samopouzdanje posle lose serije i nece da popustaju do kraja
    (misa, 22. oktobar 2019 22:18)

    # Link komentara

  626. Reprezentativac Rodić kod četvrtog gola lepo protrčao :-))))))
    (veverac, 22. oktobar 2019 22:17)

    # Link komentara

  627. .... мењај ламелу, док је време
    (Кики, 22. oktobar 2019 22:17)

    # Link komentara

  628. Biće ovo najteži zvezdin poraz. Voleo bih da grešim!
    (Hudini, 22. oktobar 2019 22:17)

    # Link komentara

  629. Kuku djoleeeeee pukla opet lamela....
    (Cile, 22. oktobar 2019 22:17)

    # Link komentara

  630. Rodiću, šta je večeras?!
    (dzeks, 22. oktobar 2019 22:17)

    # Link komentara

  631. Pošto se vi dežurni pljuvači predstavljate kao neki fudbalski znalci obratite pažnju da ovi pojačanja plaćaju po 60 mil. evra! Pa veća je razlika između njih i Zvezde, nego između Zvezde i Brodarca recimo...
    (Mirkojova84, 22. oktobar 2019 22:17)

    # Link komentara

  632. Lele..... Cigani... Ne bi voleo da sam u vašoj koži večeras. Već je 4:0, ali mi se čini da Totenhem može da vam da gol kad god poželi.
    (Goran S, 22. oktobar 2019 22:17)

    # Link komentara

  633. Мијењај нешто човјече да бар гол дамо!
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 22. oktobar 2019 22:17)

    # Link komentara

  634. Sve dok nam je slaba liga, mi nemamo sta da trazimo u ovom takmicenju .
    (no name, 22. oktobar 2019 22:16)

    # Link komentara

  635. ovaj Totenhem je i dalje u zestokoj krizi, 57. min a samo 4:0 protiv ovih pacera.
    (aca, 22. oktobar 2019 22:16)

    # Link komentara

  636. Ljudi dajte jedanput shvatite da vam nogomet nejde i napravite rez...ali to puno ovisi i o VAMA...navijačima....tražite borbeni klub i nek i izgube bez obzira koliko...nema veze....i nakon tog poraza dajte im nadu i pokažite im da želite borbu, a ne bunker....za 10 godina bit će to sasvim druga situacija u Srbiji!!!! i ne samo u tom jednom klubu nego u tri-četri ...za 15 godina...biti će te veliki klubovi i automatski repka!!!...Ljudi da se to treba čekati...istina...ali čekate već desetljećima pa samo tonete...možete dublje?? ne!!...počnite se svi vi ponašati drugačije!!!…!!
    (zagorka, 22. oktobar 2019 21:50)

    Hvala na dobronamernim savetima, ali nas problem je drugacije prirode. Klubovi su drzavno vlasnistvo i sluze za negovanje huligana koji se angazuju na "resavanju" drzavnih pitanja kad god zatreba, od urlanja "Kosovo je Srbija" do sikaniranja onih koji drugacije misle. Sportski uspeh nije ni u prvom ni u drugom planu.
    (cz, 22. oktobar 2019 22:15)

    # Link komentara

  637. Cujem da ste pukli 9:2
    (paviljoni, 22. oktobar 2019 22:15)

    # Link komentara

  638. Dobro, preterao je, ne zameri mu, od 83. nemate ni jednu pobedu!
    (Miskec, 22. oktobar 2019 22:02)
    @
    Nista ne zameramo. Vi se 25 godina niste ni kvalifikovali.
    (Zvaka za seljaka, 22. oktobar 2019 22:15)

    # Link komentara

  639. Верујем да би многи тенкисти жарко желели да судија означи крај.

    На њихову жалост, има и друго полувреме да се игра.
    (Drobnjak iz auta, 22. oktobar 2019 22:10)

    Jos dugo dugo cete vi gledati zvezdu na tronu.
    (Istina pre svega, 22. oktobar 2019 22:14)

    # Link komentara

  640. “Čekamo sastave, Zvezda pred velikim izazovom”...
    -Realno Zvezdin najveći izazov ove sezone.Totenhemu “gori” u ovoj utakmici.Ne sme da izgubi.Zvezda treba da igra pametno i jako odgovorno u odbrani ako se nada povoljnom rezultatu što se tiče ovog meča....
    (Jon Bon Jovi, 22. oktobar 2019 19:10
    Da li si sada svestan sta si napisao?
    Voleo bih da Totenhem ne stane, 7 da bude...
    (cokipkijg, 22. oktobar 2019 22:14)

    # Link komentara

  641. Sportsko vece za uzivanje...
    (Max, 22. oktobar 2019 22:14)

    # Link komentara

  642. E ovo je fudbal. Kako Totenhem igra to je poezija. Igraju se englezi sa nama, vode 2:0 i pustis inicistivu Zvezdi, i onda kaznjavas svaku gresku. Taman kad su igraci zvezde pomislili e mozemo sa njima da igramo, pljus samarcina, e ne mozes batice.
    (sportdetective, 22. oktobar 2019 21:54)


    Radi se druže o tome da nemamo igrača koji može da potrči brže od ovih iz Totenhema, a da ne pominjem pregled igre, gde ti igrač pokazuje da mu ubaciš loptu iza leđa odbrane kako bi utrčao, a ti vratiš loptu nazad ka centru - i to nije samo sa Zvezdon, ceo naš fudbal je tako koncipiran.

    Zvezda je, doduše, imala nekoliko ubacivanja u šesnaesterac, ali onda se vidi da tu nemamo igrača koji ume da svaki put nabaci preciznu loptu, niti igrača koji dobro ubačenu loptu svaki put ume da usmeri u okvir gola.
    Dok je Evropa napredovala zadnjih 30 godina, mi i dalje igramo fudbal gde ishod šuta ka golu zavisi više od sreće nego od znanja i utreniranosti onog ko izvodi šut.

    Niti ima uigranih kombinacija niti bilo čega drugog što krasi moderan fudbal, jednostano se zadesi poneka prilika sticajem okolnosti, i to je to.
    (Veliki brat, 22. oktobar 2019 22:13)

    # Link komentara

  643. Napisali su na pocetku da je Tomane u sastavu. Nesto ga nevidim..
    (programmer, 22. oktobar 2019 22:13)

    # Link komentara

  644. Gobelja rupa!
    (Acamit, 22. oktobar 2019 22:11)

    # Link komentara

  645. Šta rade braća Rašon i Vil. Auuu...
    (ja, 22. oktobar 2019 22:11)

    # Link komentara

  646. Kako napreduje Zvezda sa pobeđivanjem u Londonu? 0:3? Šta daju im tri gola fore?
    (ja, 22. oktobar 2019 22:10)

    # Link komentara

  647. Верујем да би многи тенкисти жарко желели да судија означи крај.

    На њихову жалост, има и друго полувреме да се игра.
    (Drobnjak iz auta, 22. oktobar 2019 22:10)

    # Link komentara

  648. Bruka i sramota. Sluzimo samo za gol razliku.
    (zutzemper63, 22. oktobar 2019 22:07)

    vazi sine, a znas da imamo 3 boda??? lazni navijaci zvezde...
    (Istina pre svega, 22. oktobar 2019 22:10)

    # Link komentara

  649. Prošli komentar mi nije prošao, no nema veze...možda ovaj bude...u svakom slučaju oćem reči(Hrvatica, Zagorije)....da ili budete napravili rez u nogometu ili ne budete!!!...To kaj CZ je napadala...JA SKIDAM KAPU!!!...napokon!!!…!! bez obzira na završni rezultat...ali pokazali su da im je stalo....bar tak dugo dok imaju (sape) kondicije...druga je priča o pripremljenosti igrača...…..
    (zagorka, 22. oktobar 2019 22:10)

    # Link komentara

  650. Vazno da se nije obrukala.
    (Gazda, 22. oktobar 2019 22:09)

    # Link komentara

  651. Znaci, nista… :(
    (beograd_moskva, 22. oktobar 2019 22:09)

    # Link komentara

  652. Kakav dribling Marina kod treceg gola, za spice...
    (...., 22. oktobar 2019 22:08)

    # Link komentara

  653. Svaku gresku koriste...
    (anica, 22. oktobar 2019 22:08)

    # Link komentara

  654. Zašto igrate tako bojažljivo? Pa kad ćeš ako ne sad i gdje ako ne ovdje? Na velikoj sceni pokušaj biti velik. Uostalom, to je uvijek 11 protiv 11. Igraj nogomet sa stavom! Izgubi, pogriješi, ali igraj. Vi u Srbiji imate sjajne sportaše, ali u nogometu nemate hrabrosti i vjere u sebe. A pojedinci su vam top igrači. Kako? Zašto?
    (Marko, 22. oktobar 2019 22:07)

    # Link komentara

  655. Bruka i sramota. Sluzimo samo za gol razliku.
    (zutzemper63, 22. oktobar 2019 22:07)

    # Link komentara

  656. Evo Partizan pobedio,Zvezda gubi,konačno mogu mirno da idem na spavanje!Crno bela institucija,čitaj Partizan!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 22:03)

    Pobedili ste nekog u cipiripi kupu posle godina brukanja??? vauuu
    (Dzonu, 22. oktobar 2019 22:07)

    # Link komentara

  657. grobari ...pa vi ste prvaci...ne znam cega .ne znam gde..
    (bg, 22. oktobar 2019 22:07)

    # Link komentara

  658. 80-71 i jos jedna pobeda Partizana! Bravooo crno beli..ups ovo je neki fudbal??
    (www.partizan. com, 22. oktobar 2019 22:06)

    # Link komentara

  659. Zvezda 25 godina nije videla LS a bolje da je tako i ostalo. Idemo sampioni brojimo do devet kao i petlici.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Paja, 22. oktobar 2019 21:47)

    Ako vec moramo da izgubimo, veruj da mi je svejedno da li je 9:0 ili 1:0, svejedno je poraz. A da je bolje da nismo videli LS, pa ne bih bas rekao, taman da smo izgubili i svih 12 utakmiva u dve sezone, ipak je je to Liga sampiona, a svi dobro znamo da smo prosle godine uzeli 4, ove vec 3 boda, pa sad i svako da izgubimo 9:0, nema veze, i dalje je to vise nego uspesna evropska sezona. A ti se malo raduj veceras, ali ipak ta radost nije potpuna, jer u svakom trenutku si svestan da je to LS, i to te boli, jasno da da to neces priznati, i ne ocekujem to, zato nemoj nista da mi odgovaras, ali znam da te boli, mala je to uteha ako veceras primimo 9 komada, jer to je je samo jedna utakmica, ostaju nam jos 3, i osecaj uzivanja da je Zvezda medju najboljima.
    (nostalgija, 22. oktobar 2019 22:06)

    # Link komentara

  660. Neki penal, nešto? Alo bre, sudija, pomozi...
    (linglong, 22. oktobar 2019 22:03)

    moze i crveni kao protiv Olimpijakosa...bilo sta izmisli.
    (...., 22. oktobar 2019 22:05)

    # Link komentara

  661. Marin ima Kredita koliko hoces i veceras igra odlicno ali veliki klubovi kaznjavaju svaku gresku. Naplatice Zvezda u Beogradu sve u to sam ubedjen.
    (zex, 22. oktobar 2019 21:56)

    Zar nije zvezda veliki klub, sta bi?
    (alal vera, 22. oktobar 2019 22:05)

    # Link komentara

  662. Ne, ljudi, evo razmisljam na poluvremenu, budimo realni, ako Zvezda brzo da tri gola na pocetku drugog poluvremena, situacija onda moze lako da se izjednaci... Mislim, realno..
    (Dendoncker, 22. oktobar 2019 22:04)

    # Link komentara

  663. Evo Partizan pobedio,Zvezda gubi,konačno mogu mirno da idem na spavanje!Crno bela institucija,čitaj Partizan!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 22:03)

    # Link komentara

  664. Neki penal, nešto? Alo bre, sudija, pomozi...
    (linglong, 22. oktobar 2019 22:03)

    # Link komentara

  665. gde su gobeljic i rodic kod golova e miloje vreme je za rastanak ti si birao ove invalide od igraca
    (nesa, 22. oktobar 2019 22:03)

    # Link komentara

  666. Kako je Son utrcao kod prvog gola, vrhunski a tek kod drugog kako je istrcao kao Bolt pored Lazica mislim, tacno u pojedinim trenucima kao da igraju seniori i pjetlici, mislim da ce u drugom odmarati igrace, povuce rucnu i igrati laganije, jedino je to nada da ne bude potpuni debakl.
    (Eto tako, 22. oktobar 2019 22:03)

    # Link komentara

  667. Dobar vam Naslov ovaj kao da je gusto ahahahahah
    (fss kokose i covke, 22. oktobar 2019 22:03)

    # Link komentara

  668. "Grobari koji nemaju pobedu u ligi sampiona od drugog svetskog rata nama nesto pricaju hahahahhaahahhaha
    (Kasper, 22. oktobar 2019 21:30)
    Gahhahaagagaghaahahh legendo
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Borko, 22. oktobar 2019 21:38)"
    Dobro, preterao je, ne zameri mu, od 83. nemate ni jednu pobedu!
    (Miskec, 22. oktobar 2019 22:02)

    # Link komentara

  669. Stvarno ne razumem sta su ljudi ovde ocekivali??.ALOO,pa zvezdu vodi covek kome je zabranjen ulazak u jednu zemlju!!!Pa mi smo bruka bruke.
    (nikolaq, 22. oktobar 2019 22:02)

    # Link komentara

  670. Ljudi dajte jedanput shvatite da vam nogomet nejde i napravite rez...ali to puno ovisi i o VAMA...navijačima....tražite borbeni klub i nek i izgube bez obzira koliko...nema veze....i nakon tog poraza dajte im nadu i pokažite im da želite borbu, a ne bunker....za 10 godina bit će to sasvim druga situacija u Srbiji!!!! i ne samo u tom jednom klubu nego u tri-četri ...za 15 godina...biti će te veliki klubovi i automatski repka!!!...Ljudi da se to treba čekati...istina...ali čekate već desetljećima pa samo tonete...možete dublje?? ne!!...počnite se svi vi ponašati drugačije!!!…!!
    (zagorka, 22. oktobar 2019 21:50)
    Za bunker Zvezde se slažem, za ostalo ne. Mi imamo dva tima u Evropi, jedan u LŠ, jedan u LE. Prošle sezone jedan u LŠ, pre te, dva kluba su se plasirala u nokaut fazu LE i bili smo na SP. Reprezentacija je priča za sebe, ali niste vi toliko bolji od nas. Jedino to finale SP pravi neku razliku.
    (Miloš, 22. oktobar 2019 22:02)

    # Link komentara

  671. Ajde jos 3 u drugom poluvremenu pa da lepo spavam. Pozdrav iz pionira.
    (Darko, 22. oktobar 2019 22:02)

    # Link komentara

  672. Rodic....covek nema orijentaciju u prostoru, nema osecaj da ukliza, a duplo sporiji. Gobeljica ne trwba komentarisati, on je zalutao u fudbal.
    Degenek, sta treba da se desi pa da (kao ti) ostavis Kejna samog kod izvodjenja udarca iz kornera?
    (sasa jokic, 22. oktobar 2019 22:02)

    # Link komentara

  673. Tottenham izašao iz krize.
    (Pobro, 22. oktobar 2019 22:01)

    # Link komentara

  674. Meni se licno svidja taktika Ajaxa.Mogao bi Milojevic da proba sa Marinom kao laznim centarforom.
    (koshke1977, 22. oktobar 2019 22:01)

    # Link komentara

  675. To je zato što predsednik nije zvao...
    (12, 22. oktobar 2019 22:01)

    # Link komentara

  676. Son i Kejn zajedno vrede kao cela Ling Long Liga, i to se vidi, Marin magija gledati ga je više nego uživanje. Pre 4-5 godina nas je na Marakani demolirao Kajrat, ali takav nam je mentalitet, brzo zaboravljamo gde smo tada i sada, samo negativno, i sve ostalo što ide uz naš prokleti mentalitet. Grobari, prvo pobedite Voždovac, Mladost, TSC i AZ pa se javite, srećno u četvrtak ! U BG-u će biti druga priča protiv Sparsa.
    (Mare, 22. oktobar 2019 22:00)

    # Link komentara

  677. Zvezdini skouti totalni promasaj
    (ales, 22. oktobar 2019 22:00)

    # Link komentara

  678. Ja sam navijac Barselone, ali i svih ekipa koje igraju protiv Zvezde.
    (Pogba iz Ugande, 22. oktobar 2019 21:15)

    Ovaj komentar pokazuje kolko smo jadni i prokleti kao narod.. Ne razume se da su sve pobede SRPSKOG fudbala dobre za rejting!! Ni u jednoj zemlji navijaju protiv nekog svog kluba u evropskim takmičenju.. Samo kod nas..
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HanSolo, 22. oktobar 2019 21:26

    Zasto mislis da smo proklet narod??? Ko kaze da je on Srbin? Potpisao se da je iz Ugande, mada je moguce da je Albanac i Ugande.
    (Sremac, 22. oktobar 2019 22:00)

    # Link komentara

  679. La Para čemu???? Ne mogu da verujem, ali evo izgovaram da je Vukanović korisniji. Vulic zalutao po terenu, nema ga nigde. Tomane je gori čak i od Pavkova. Gde su Vulic i Kanjas da prime loptu od stopera nego Marin mora da se vraća po nju? OK, kiksnuo ali gde su ova dvojica da se ponude? Ako svaki napad mora preko Marina, onda nemamo šanse ni za 1 gol. Inače, najbitnija je večeras pobeda Bajerna, a za Tot. ćemo videti kako će se snaći u grotlu Marakane. P. S. Samo da se ne snadju kao PSG.
    (Dusanovo carstvo, 22. oktobar 2019 22:00)

    # Link komentara

  680. Sta je problem? Samo slusati trenera pre pocetka sezone, a on je rekao da je cilj osvajanje Ling Long lige. Sve ostalo je premasena norma. Cekamo kraj sezone da vidimo da li je plan ispunjen.
    (vidim sve, 22. oktobar 2019 22:00)

    # Link komentara

  681. milojevićeva taktika totalne defanzive i srećnih golova prolazi protiv danaca, švajcaraca, čeha, grka.. protiv timova iz petice nema šta da se traži ( osim ako kao Liverpool protivnik nema loš dan ) da ne bude da kritikujem, kao neki, u fazonu, treba ih napasti i tako dalje.. od toga nema ništa, čime da ih napadnemo ovako grogirane?! nažalost, ovo je realnost.. daj Bože da stanu na ova tri, a mi damo počasni.. protiv ovih kući ponušati da izvučemo x, kao i protiv Bajerna da ne bi smo morali zadnje kolo kod braće da se čupamo za kup Uefa..
    (vlade, 22. oktobar 2019 22:00)

    # Link komentara

  682. Gde je onaj sto je juce rekao da stavim ćaletovu kucu na poraz Zvezde, kada sam rekao da ce ih razbiti Totenhem kao beba zvečku i da ne trebam da stavim ćaletovu, nego svoje 3.
    Da te informišem, sada imam 6 kuća.
    (Šef, 22. oktobar 2019 22:00)

    # Link komentara

  683. Gledam basket, posle cu o zvezdi
    (Marinjo, 22. oktobar 2019 21:59)

    # Link komentara

  684. Igramo kao babe.
    (nemesis, 22. oktobar 2019 21:59)

    # Link komentara

  685. Zvezda je bila ravnopravna a na momenta i bolja od Totenhema. Rezultat je nerealan. Cista slucajnost.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda odbranila cast,

    Ahahahahaha
    (Partizanovac, 22. oktobar 2019 21:59)

    # Link komentara

  686. Marin messi. Hahaha hahahaha hhaaahaa
    (dragan, 22. oktobar 2019 21:59)

    # Link komentara

  687. Gledam basket, posle cu o zvezdi
    (Marinjo, 22. oktobar 2019 21:59)

    # Link komentara

  688. (zagorka, 22. oktobar 2019 21:50)

    Lepotice, zvezda ono sto je uradila za sezonu u LS, dinamo nije za 15 godina..
    (Dzordzino, 22. oktobar 2019 21:59)

    # Link komentara

  689. Degenek i Marin utopise Zvezdu danas....naši najbolji...biće ovde i petarda, jer nemamo odbranu.....
    (Danac, 22. oktobar 2019 21:50)

    Утопили су нас Терзић и његов Томане. Играмо са играчем мање.
    (Марко, 22. oktobar 2019 21:59)

    # Link komentara

  690. Za sada solidna izdanja Gobeljića, Milunovića i La Parre. Degenek i Tomane zakazali kod prvog, Rodić kod drugog, Marin i Cañas kod trećeg. Meni su Cañas i Tomene preslabi igrači za LŠ, za našu ligu mogu da prodju. Velika šteta za treći primljeni gol, teško nakon toga zadržati igru iz druge polovine prvog poluvremena.
    (Bojan Janković, 22. oktobar 2019 21:59)

    # Link komentara

  691. Najveći poraz u istoriji Zvezde! Mislite o tome. A Partizan ladno bije Mančester, Dinamo Zagreb osvaja Ligu Šampiona!
    (Mihajlo, 22. oktobar 2019 21:58)

    # Link komentara

  692. Kamo penal, crveni, nesto?
    (Fenix, 22. oktobar 2019 21:58)

    # Link komentara

  693. Hoće li ovaj sudija da svira neki penal i isključi bar trojicu njihovih, pa da Zvezda zaigra svoju poznatu igru?
    (Josarian, 22. oktobar 2019 21:58)

    # Link komentara

  694. Ovo sa zvezdom i partizanom k'o engleski klubovi u košarci...kante za gol(koš)razliku

    Partizan je izgubio od malatije u gostima 1.0 a vi će te oboriti negativni rekord hahhaha trpaj nola smita toteneme care daću ti sve pare za 7 komada
    (bemzin, 22. oktobar 2019 21:58)

    # Link komentara

  695. bre sta znam ali ja ne bih gurnuo Kanjasa u igru posle povrede.Eto vidi se da ne moze da se nosi sa igracima Totenhema u sredini.Tomane je mozda pipnuo loptu jednom.Milojevicu pokazi muda gurni Petrovica umesto Kanjasa da zatvori rupe u sredini terena ubise nas kontrama
    (koshke1977, 22. oktobar 2019 21:58)

    # Link komentara

  696. Obican 5 ligas protiv tottenhama
    (igir, 22. oktobar 2019 21:58)

    # Link komentara

  697. Jel u poluvremenu ne mogu da nam daju golove?
    (Vanja Grubač, 22. oktobar 2019 21:58)

    # Link komentara

  698. Kako ide u Londonu rodjaci, jel' muk?
    (realno, 22. oktobar 2019 21:58)

    # Link komentara

  699. Najjači su ovi koji troluju Marina...
    Inače,ne znam šta je u glavama ljudi koji su prognozirali nerešeno,a tek ovima što su predvidjali pobedu.
    Ljudi,spustite se na zemlju.
    Moja prognoza kao navijača Zvezde je bila da će Totenhem da poravna svoju gol razliku(na žalost) na tabeli.
    Sve ide u tom pravcu,a možda i odu u plus...
    (Njaah, 22. oktobar 2019 21:58)

    # Link komentara

  700. Neka budu strpljivi,.... za par dana biće na programu takmičenje mnogo nižeg ranga.....
    (Najveći Zvezdaš lkad, 22. oktobar 2019 19:36)
    Au brate, nije tebi lako. Sta napisa, nadam se da osta ziv. Iskreno, zalim te.
    (UDBA POTURICE, 22. oktobar 2019 21:58)

    # Link komentara

  701. Zvezda nema nista osim golmana niti odbranu niti sredinu niti krila centerfore da nepricam i hoces da igras ligu sampiona ma daj
    (ivan, 22. oktobar 2019 21:58)

    # Link komentara

  702. Totenhem mnogo jaka ekipa, igrala je Zvezda dobro prvo poluvreme al ovi su bas jaki
    (kk, 22. oktobar 2019 21:58)

    # Link komentara

  703. Grobari koji nemaju pobedu u ligi sampiona od drugog svetskog rata nama nesto pricaju hahahahhaahahhaha
    (Kasper, 22. oktobar 2019 21:30)

    Gahhahaagagaghaahahh legendo
    (Borko, 22. oktobar 2019 21:38)

    Da, garant se tako i sad uživo smeješ ;D
    (Petlići, 22. oktobar 2019 21:57)

    # Link komentara

  704. la para mala para
    (djordje, 22. oktobar 2019 21:57)

    # Link komentara

  705. Боље певци него Лучанци.
    (Марко, 22. oktobar 2019 20:55)

    Bolje 1:0 od Lucanaca nego 9:2 od kadeta Totenhema. Laku noc ti zelim.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 22. oktobar 2019 21:02)

    Када сте последњи пут победили неког у Лиги шампиона? Да ти помогнем, није у овом веку.
    (Марко, 22. oktobar 2019 21:57)

    # Link komentara

  706. @zagorka mi u ovom trenutku imamo jos 2 kluba u evropi vi 1 ,nije bas da mozete deliti prodike, posebno jer po nicemu niste posebni u fudbalu
    (vec vidjeno, 22. oktobar 2019 21:57)

    # Link komentara

  707. Rodić i Gobeljić dva izuzetno glupa beka. Nema Pavkova koji uvek treba da igra protiv ostrvljana, jer to su odbrane koje mu odgovaraju. Nema ko da udari loptu glavom
    (Mito, 22. oktobar 2019 21:57)

    # Link komentara

  708. Kako mislite da sa preskupo plaćenim promašajima od igrača uradite nešto protiv Totenhema.
    (Parni valjak, 22. oktobar 2019 21:28)

    Imas predlog za bolje igrace???? Samo je malouman covek mislio da zvezda moze nesto da uradi s totenhemom . Zvezda je vec uzela 3 boda i to je vise nego uspeh.
    (Sasa, 22. oktobar 2019 21:56)

    # Link komentara

  709. Marin ima Kredita koliko hoces i veceras igra odlicno ali veliki klubovi kaznjavaju svaku gresku. Naplatice Zvezda u Beogradu sve u to sam ubedjen.
    (zex, 22. oktobar 2019 21:56)

    # Link komentara

  710. Ima li ga Tomane,ja ga ne vidim
    (Kraljevina Mirijevo, 22. oktobar 2019 21:56)

    # Link komentara

  711. Ne znam sta se zamera ovde Marinu? Ok jeste njegov gol ali je nedopustivo da covek mora svaki napad da dodje do stopera i preuzme loptu da bi se organizovao napad!! To sve govori kakvi su nam krsevi zadnji vezni! Ovom Kanjasu dati odmah ispisnicu, ja odavno sporijeg i beskorisnijeg veznog igraca nisam video!
    (Zvezdaaaaa, 22. oktobar 2019 21:56)

    # Link komentara

  712. Kakav dribling Marina i 3-0. Zvezda igra otvoreno, a Totenhem puni. Son, Kejn i svi ostali su dosta bolji atletski od svih Zvezdinih igraca. Pa jos kad znaju sa loptom, onda je najbolje moliti se da stanu. Momci imaju staminu kao da igraju sa juniorima.
    (Kole, 22. oktobar 2019 21:56)

    # Link komentara

  713. Dok im igra kk partizan neizvesnu utakmicu u Pioniru oni gledaju Zvezdu u LS, sta ti je navijac malog kluba...
    (Maki, 22. oktobar 2019 21:38)
    Kako znaš da je neizvesna ako je ti ne gledaš ? Hehe time out je sada pa rekoh da vidim sta ima kod vas ... Tri komada... dobro ste
    (Mika Sumadinac, 22. oktobar 2019 21:52)

    Pa ima vest na b92 o cemu ti? dok vi pratite sve vreme.
    (Maki, 22. oktobar 2019 21:56)

    # Link komentara

  714. Izvinte. Ali nemam snage da vas više gledam. Žalosno
    (penzos, 22. oktobar 2019 21:56)

    # Link komentara

  715. Ali, ove delije sto pominju Olimpijakos kao da je Real Madrid, + igraca vise imali ahahahahahha
    (Sale#4, 22. oktobar 2019 21:56)

    # Link komentara

  716. Ne mogu da verujem da ljudi koji 20godina igraju fudbal ne znaju da dodaju loptu .Strasno!!!
    (Stefan, 22. oktobar 2019 21:55)

    # Link komentara

  717. Marin do Marina pa doda Marinu i tako unedogled a ovi ostali boranija.Treba da se stide sto nose Zvezdin dres.Niko da isprati akciju. Verovatno su umorni od umora. Ubij konja pa aj pjeske.
    (Nikola, 22. oktobar 2019 21:55)

    # Link komentara

  718. izvinjavam se svima kojima sam lupio minuse, skrolujem nakrivo pijan sam. p.s ovaj strucnjak na rts mogo bar kragnu da namesti.
    (SVK, 22. oktobar 2019 21:55)

    # Link komentara

  719. Strajnić pomešao kada igra Inter s obzirom na boju kravate, zato je Nedić ispoštovao lepo :)
    (Orao, 22. oktobar 2019 21:55)

    # Link komentara

  720. Nije sramota izgubiti od Totenhema ali uz igru pozrtvovanje i borbenost. Ovako u Zvezdi totalno rasulo igraci a i trener po svoj prilici neznaju sta igraju. Zvezda nema bekove ni krila totalna neorganizovanost. Sramota i bruka samo da ne prodjemo kao omladinci.
    (Perica, 22. oktobar 2019 21:55)

    # Link komentara

  721. Treba da čuvaju ovaj rezultat. Bunker pred Zvezdinim golom pa šta bude.
    (7:0 omladinci, 22. oktobar 2019 21:55)

    # Link komentara

  722. Evo ga Marin asistent...al za Totenhem
    (Republika Srpska, 22. oktobar 2019 21:55)

    # Link komentara

  723. Jucer sam predvidio 7:0, mislim da ide lagano prema tome, osim eventualno ako nakon petarde udju juniori
    (Sve podsjeca na 91', 22. oktobar 2019 2

    Primali su mnogo veci i bogatiji klubovi po sedam komada i sta se desilo.Zvezda ima tri boda sto tvoj klub u LS nikada nije ostvario.Barem ne pobedu
    (Zvezdaaaaa, 22. oktobar 2019 21:55)

    # Link komentara

  724. Ovo je sramota. Svaki put kada igras na strani gubis, primis 3 do 4 komoda bez problema. Daj malo srca, m...
    (Gikiko, 22. oktobar 2019 21:55)

    # Link komentara

  725. Звезди није место у Лиги шампиона и ту ју је држава силом угурала, само да Партизан не би ту играо.
    (Sudija Djokic centarfor sampiona
    Ma skroz ste za Ligu Sampiona, samo.jos neko da javi Vozdovcu i Mladosti...
    (budibogsnama, 22. oktobar 2019 21:54)

    # Link komentara

  726. Zašto se Zvezdi ne svira koji penal da se kovarne ivrati u igru? Kakvo je ovo takmičenje??!
    (Busi ha ha ha, 22. oktobar 2019 21:54)

    # Link komentara

  727. Kao što sam već pisao ovde, Tomane i Van la Para da se tapnu negde, ako je ikako moguće.
    (Proto ganci, 22. oktobar 2019 21:54)

    # Link komentara

  728. Pre početka smo se nadali bodu neki su priželjkivali sva 3, jedna realnost kasnije molimo za kraj na poluvremenu dosta je. Veliki plus za taktiku, meni je bolje da probaju nešto da urade pa makar primili 5 komada nego bunker kao protiv Bajerna :)
    (Petar, 22. oktobar 2019 21:54)

    # Link komentara

  729. Realna razlika...nista cudno...
    (Don Serdjo, 22. oktobar 2019 21:54)

    # Link komentara

  730. E ovo je fudbal. Kako Totenhem igra to je poezija. Igraju se englezi sa nama, vode 2:0 i pustis inicistivu Zvezdi, i onda kaznjavas svaku gresku. Taman kad su igraci zvezde pomislili e mozemo sa njima da igramo, pljus samarcina, e ne mozes batice.
    (sportdetective, 22. oktobar 2019 21:54)

    # Link komentara

  731. Nikad jaci Totenhem. Ni9je vam ovo ping pong liga rodjaci.
    (Shshshshshshshsh, 22. oktobar 2019 21:29)

    Bila nam je s liverpulom i olimpijakosom, rodjace. Nikad jaci Lucani
    (Hahahahahaha, 22. oktobar 2019 21:54)

    # Link komentara

  732. Bačka Topola bi bolje igrala od Zvezde ovu utakmicu strasno uvek ista prica..... nista se nije promenilo ista igra Miloja igrači nespremni nema taktike igra ko sta hoće primer Gobeljic......... Užas
    (petar pan, 22. oktobar 2019 21:54)

    # Link komentara

  733. @2:0 je najopasniji rezultat a mi već gubimo 2:0 
    Znači da smo opasni!
    (Kiko, 22. oktobar 2019 21:44)
    I najopasniji smo po sebe ;), razlika u klasi je prevelika a to samo govori koliko je nas fudbal losiji od nekih zemalja, sreca nasa ne igra im Druk Lager pa nam samo Lamela zadaje probleme ;)...
    (cvarci i kavurma, 22. oktobar 2019 21:53)

    # Link komentara

  734. Ne moze se iz Zeleznika u Evropu. Vi ste majstori za penale sa Indjijom.
    (Zvaka za seljaka, 22. oktobar 2019 21:53)

    # Link komentara

  735. Jednostavno, ovi su klasa iznad. Ali, videcemo i Beogradu kako ce to da izgleda. Gubimo lopte na presingu na nekih 30 metara od gola i to njihovim brzim igracima extra odgovara. Veceras je Gobelja raspolozen za igru, ali dzaba kad nema Pavkova da ubode neki centarsut. Tomane beskortistan skroz. Napadac koji nema osecaj za prostor i nije u petercu kad treba.
    (Gossa placa Zeljko, 22. oktobar 2019 21:53)

    # Link komentara

  736. A gde je Kokeza,ne vidi se veceras?
    (Spale, 22. oktobar 2019 21:53)

    # Link komentara

  737. Bre, mene neinteresuje kako igraju, tj. napadaju! Gde je barem jedan GOOOOOOOOOLLLL? Kako ja vidim moze da bude 5:0!!!!!
    Branko (Teniser)iz Amerike
    (Branko Sajic, 22. oktobar 2019 21:53)

    # Link komentara

  738. Kaze komentator: "Son somu i 3:0." Hahahaha....
    (akrep, 22. oktobar 2019 21:52)

    # Link komentara

  739. Jucer sam predvidio 7:0, mislim da ide lagano prema tome, osim eventualno ako nakon petarde udju juniori
    (Sve podsjeca na 91', 22. oktobar 2019 21:40)



    I da izgubimo 15:0 tebe će mučiti to što je Zvezda bila prvak Evrope. Znam, peče...
    (CZ, 22. oktobar 2019 21:52)

    # Link komentara

  740. Dok im igra kk partizan neizvesnu utakmicu u Pioniru oni gledaju Zvezdu u LS, sta ti je navijac malog kluba...
    (Maki, 22. oktobar 2019 21:38)
    Kako znaš da je neizvesna ako je ti ne gledaš ? Hehe time out je sada pa rekoh da vidim sta ima kod vas ... Tri komada... dobro ste
    (Mika Sumadinac, 22. oktobar 2019 21:52)

    # Link komentara

  741. Od Piksija niko ovako u Zvezdi nije znao sa loptom k'o Marin.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (xplay, 22. oktobar 2019 21:44)

    Савићевић, Просинечки, Југовић и Стошић су две класе испред Марина.
    (Марко, 22. oktobar 2019 21:52)

    # Link komentara

  742. Trebalo im da prime 2 gola da bi poceli da igraju fudbal...
    (palop, 22. oktobar 2019 21:40)

    sta mislis kako ce tek sad da igraju posle treceg gola...ima da kidaju.
    (...., 22. oktobar 2019 21:52)

    # Link komentara

  743. Nema veze, lečićete vi svoje evropske komplekse još većim nameštaljkama, još skandaloznijim sklanjalicama i još besramnijim penalima u domaćoj ligi.
    (Nicky boy, 22. oktobar 2019 21:52)

    # Link komentara

  744. Puna je Srbija igraca kao Kanjas, Tomane, Van la Para... ili kupiti neki kvalitet ili igrati sa domacim prosekom, bolje nego uvozni prosek
    (Coka, 22. oktobar 2019 21:52)

    # Link komentara

  745. Dobijamo ove u Beogradu i bod u Atini i Zvezda igra na prolece
    (Amazon, 22. oktobar 2019 21:51)

    # Link komentara

  746. Ovo sa zvezdom i partizanom k'o engleski klubovi u košarci...kante za gol(koš)razliku....
    (milan, 22. oktobar 2019 21:51)

    # Link komentara

  747. Nema sta jaci su ali u beogradu imamo sansu sigurno. Bajern ce da pocisti sve. Nego steta sto naivno primimo 3 komada bas steta. Sada je sve teze i teze. Svaku gresku kazavaju velike ekipe. Partizan bi verovatno pobedio veceras ali neigra to takmičenje. Bitno je da damo bar gol ako je moguce.
    (zex, 22. oktobar 2019 21:51)

    # Link komentara

  748. Totenhem igra odlicno... pustite vi price . Ovo je sve normalno u LS.
    (Maki, 22. oktobar 2019 21:51)

    # Link komentara

  749. Hteli ste Vulica, eto vam ga. Decko jos uvek ne zna da je utakmica pocela. Garsija isto.
    (beogradski, 22. oktobar 2019 21:51)

    # Link komentara

  750. Ako son zabije još jedan gol morate umjesto tenka staviti jednog hyundaia pred stadion
    (Dr nebuloz, 22. oktobar 2019 21:51)

    # Link komentara

  751. @sve podsjeca na 91. - znaci da po tvom nicku Zvezda uzima LS ?
    (sjasi, 22. oktobar 2019 21:51)

    # Link komentara

  752. Звезди није место у Лиги шампиона и ту ју је држава силом угурала, само да Партизан не би ту играо.
    (Sudija Djokic centarfor sampiona, 22. oktobar 2019 21:31)

    A partizanu je tamo mesto????? Hahahahhhaha pa onda bi ovo Lucani osvojili. Hahahahahaha
    (Hahahahahaha, 22. oktobar 2019 21:51)

    # Link komentara

  753. Marin u polju igra očajno celu LS. Svaka čast sa 2 asistencije protiv Oly, ali u polju pravi puno gresaka. I protiv Partizana je napravio ogroman kiks kod prvog gola, prodao čistu loptu. Sada isto. Ova greska za 3-0 je onako bas pocernicka. Potvrdilo se da je Don njihov najopasniji igrač. Jednostavno, naša odbrana je duplo sporija od njihovih napadača. Kao i protiv PSG.
    (veliki strumf, 22. oktobar 2019 21:51)

    # Link komentara

  754. Bolje tri nego četiri, bolje četiri nego pet, nastavi niz...
    (Optimista, 22. oktobar 2019 21:51)

    # Link komentara

  755. Nema veze,bolji ovi puno..Ali VAN LA PARA NIJE NI ZA SRPSKU LIGU!!!
    (zvezdas, 22. oktobar 2019 21:51)

    # Link komentara

  756. kako li je sad ovima iz young boys-a kad gledaju...
    (plasticni hirurg, 22. oktobar 2019 21:51)

    # Link komentara

  757. Dajte više manite me grobara i delija više niste ni maloj djeci interesantni večeras igra totenhem i zvezda!!!
    (Cugcvang, 22. oktobar 2019 21:50)

    # Link komentara

  758. Od Piksija niko ovako u Zvezdi nije znao sa loptom k'o Marin.
    (xplay, 22. oktobar 2019 21:44) Da da, toliko zna sa loptom da ga zaboravi poneti i asistira protivniku za gol
    (Beretka, 22. oktobar 2019 21:50)

    # Link komentara

  759. A da stavimo malo Marina na klupu? Jedno tri meseca... Ponovo pravi istu glupost kao protiv Partizana. Izgubi loptu na sredini i mi primamo gol posle toga. Odlican igrac, ali uprska u najgorem momentu.
    (Dragan, 22. oktobar 2019 21:50)

    # Link komentara

  760. Надам се да ће бити 10:0 на крају само због Томанеа и Терзића. Где је тај Томане? Је л' попасао сву траву по терену?
    (Марко, 22. oktobar 2019 21:50)

    # Link komentara

  761. @kiko,prošla opasnost.
    (Tutankamon, 22. oktobar 2019 21:50)

    # Link komentara

  762. @ Pozdrav VIŠEMILIONSKOM ZVEZDAŠKOM BRATSTVU.
    Mi večeras ne možemo da izgubimo, sve i da hoćemo.
    Totenhem kao veliki Engleski klub večeras ima veliku čast i privilegiju da ugosti veliki Srpski i Evropski klub Crvenu Zvezdu koja udavno pripada porodici EVROPSKIH I SVETSKIH ŠAMPIONA U KLIPSKOM FUDBALU.
    Najljubaznije molim navijače marginalnih klubova da se večeras ne pojavljuju na ovoj stranici....... Jer ruku na srce NIJE IM OVDE MESTO.
    Ipak večeras je ovde mesto SAMO ŠAMPIONIMA, tako se takmičenje i zove LŠ.
    - Neka budu strpljivi,.... za par dana biće na programu takmičenje mnogo nižeg ranga.....
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Najveći Zvezdaš lkad, 22. oktobar 2019 19:36)



    Sine, ti ako imaš do 12 godinica i još uvek ti ni prvi brkovi nisu izbili - OK, razumljivo je ovakvo pisanje. Ali ako imaš više od 12 godinica - ne znam šta da ti kažem...
    (W, 22. oktobar 2019 21:50)

    # Link komentara

  763. Vodio je i Red Bull 2:0...
    (Vrati pasoš, 22. oktobar 2019 21:27)

    pa je dobio krila?! Vasa krila su sudije u ping pong ligi.
    (...., 22. oktobar 2019 21:50)

    # Link komentara

  764. И да изгубиш 10-0 волећу те Звездо ја. Двоструки узастопни пласман у ЛШ је успех. Борићемо се за треће место у групи, успећемо. Пролеће у Европи са Партизаном за добробит српског фудбала. ЖИВЕЛА СРБИЈА !!!
    (Шид навија за ЗВЕЗДУ !!!, 22. oktobar 2019 21:50)

    # Link komentara

  765. ono kad je bolje da ne dodjes na tekmu i izgubis na zelenom stolu 3-0. pokupis pare za kvalifikaciju u ls i ciao.
    (plasticni hirurg, 22. oktobar 2019 21:50)

    # Link komentara

  766. Amaterizam teski, da li ovi ljudi na treningu vezbaju kratki pas kada ne mogu 2 pasa povezati...
    (Bob, 22. oktobar 2019 21:50)

    # Link komentara

  767. Mnogo me raduje igra Totenhema, ovo izgleda savrseno.
    (Pogba iz Ugande, 22. oktobar 2019 21:50)

    # Link komentara

  768. Jeftino primljena dva gola što je konstantno naša boljka. Totenhem daleko od forme ali kad pogledaš majstore poput Kejna Alija i Songa a na klupi Eriksen i Maura. Mi imamo jednog majstora Matina koji treba da pridje po loptu na našu polovinu a posle da se transformiše u napad da bi uposlio nekog zaista ne izvodljivo da to može 90 min. I dalje mislim da Tomane nema šta da traži u Zvezdi kao i Para koji možda i zna ali ne pokazuje slično kao ranije Ivanić.
    (Max, 22. oktobar 2019 21:50)

    # Link komentara

  769. Ljudi dajte jedanput shvatite da vam nogomet nejde i napravite rez...ali to puno ovisi i o VAMA...navijačima....tražite borbeni klub i nek i izgube bez obzira koliko...nema veze....i nakon tog poraza dajte im nadu i pokažite im da želite borbu, a ne bunker....za 10 godina bit će to sasvim druga situacija u Srbiji!!!! i ne samo u tom jednom klubu nego u tri-četri ...za 15 godina...biti će te veliki klubovi i automatski repka!!!...Ljudi da se to treba čekati...istina...ali čekate već desetljećima pa samo tonete...možete dublje?? ne!!...počnite se svi vi ponašati drugačije!!!…!!
    (zagorka, 22. oktobar 2019 21:50)

    # Link komentara

  770. Razbucaše ih, k'o beba zvečku!
    (Smuleco, 22. oktobar 2019 21:50)

    # Link komentara

  771. Degenek i Marin utopise Zvezdu danas....naši najbolji...biće ovde i petarda, jer nemamo odbranu.....
    (Danac, 22. oktobar 2019 21:50)

    # Link komentara

  772. Jel pocela Zvezda da napada ?
    (Rasim Np, 22. oktobar 2019 21:49)

    # Link komentara

  773. Trebalo im da prime 2 gola da bi poceli da igraju fudbal...
    (palop, 22. oktobar 2019 21:40)
    А како ћемо тек да играмо кад примимо четврти...
    (Лепи Цане, 22. oktobar 2019 21:49)

    # Link komentara

  774. Marin pokazao zašto su ga oterali iz Čelzija.
    (Adriano_Galliani, 22. oktobar 2019 21:49)

    # Link komentara

  775. Igra nije loša, ali Totenhem bolji. Biće GG
    (brat Putin, 22. oktobar 2019 21:49)

    # Link komentara

  776. Zvezda je bila ravnopravna a na momenta i bolja od Totenhema. Rezultat je nerealan. Cista slucajnost.
    (Zvezda odbranila cast, 22. oktobar 2019 21:49)

    # Link komentara

  777. Gde je pamet ovima što su odlučili da se igra od 21h?
    Nema smisla, ovo i deca gledaju.
    Barem da stave onaj crveni krug sa brojem 18+ u sredini.
    (only fools and horses, 22. oktobar 2019 21:49)

    # Link komentara

  778. Što reče Pižon: Marin može da odluči!
    (šibicar, 22. oktobar 2019 21:48)

    # Link komentara

  779. Dobar dribling Marina za 3 nula hahaha
    (banbadava, 22. oktobar 2019 21:48)

    # Link komentara

  780. 2:0 je najopasniji rezultat a mi već gubimo 2:0Znači da smo opasni!
    (Kiko, 22. oktobar 2019 21:44)
    Biće 3:0 da je najopasniji a možda i više hahaha
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 21:48)

    # Link komentara

  781. ja bih ovu asistenciju pripisao marinu
    (moje ime, 22. oktobar 2019 21:48)

    # Link komentara

  782. Сви знамо да је 2:0 најопаснији резултат... ако дамо гол до краја полувремена... уф, 3:0... ништа, важно је да Бајерн вечерас добије Олимпијакос...
    (Лепи Цане, 22. oktobar 2019 21:48)

    # Link komentara

  783. У другом одмах Павкова и Алексу. Кад год је Милоје храбро одиграо добро смо прошли.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 22. oktobar 2019 21:47)

    # Link komentara

  784. Od Piksija niko ovako u Zvezdi nije znao sa loptom k'o Marin.
    (xplay, 22. oktobar 2019 21:44)

    Fino si ga urekao.
    (palop, 22. oktobar 2019 21:47)

    # Link komentara

  785. Zvezda 25 godina nije videla LS a bolje da je tako i ostalo. Idemo sampioni brojimo do devet kao i petlici.
    (Paja, 22. oktobar 2019 21:47)

    # Link komentara

  786. Men3 samo interesuje da li neko nasa pojacanja testira sto se tice fizicke spreme??? Pa ovaj La Pena u 30 minuta dise kao da je 115 minut.
    (BOSS, 22. oktobar 2019 21:47)

    # Link komentara

  787. Ne znam sta to DELE ALLI mislim da Zvezdi nije dobro podeljeno...
    (Johny, 22. oktobar 2019 21:46)

    # Link komentara

  788. Grobari koji nemaju pobedu u ligi sampiona od drugog svetskog rata nama nesto pricaju hahahahhaahahhaha
    (Kasper, 22. oktobar 2019 21:30)

    Gledaju mucenici u nase dvoriste od kako su nastali, kompleksi su cudo
    (Bane, 22. oktobar 2019 21:46)

    # Link komentara

  789. Mnogo bolja Zvezda steta sto su uplaseno usli u mec
    (Vyk, 22. oktobar 2019 21:44)

    # Link komentara

  790. Od Piksija niko ovako u Zvezdi nije znao sa loptom k'o Marin.
    (xplay, 22. oktobar 2019 21:44)

    # Link komentara

  791. 2:0 je najopasniji rezultat a mi već gubimo 2:0
    Znači da smo opasni!
    (Kiko, 22. oktobar 2019 21:44)

    # Link komentara

  792. La Para...kao da ga uzeli sa biroa rada...
    (dragavej, 22. oktobar 2019 21:41)

    # Link komentara

  793. Sto volim kad nas grobari gledaju pa makar i kad gubimo ;)
    (Damir, 22. oktobar 2019 21:35)

    Gledaju i sanjaju kad ce ponovo njihov klub da igra, ali pod uslovom da pobedi nekog, kao Zvezda Liverpul Olimpijakos itd
    (Ali, 22. oktobar 2019 21:41)

    # Link komentara

  794. Jucer sam predvidio 7:0, mislim da ide lagano prema tome, osim eventualno ako nakon petarde udju juniori
    (Sve podsjeca na 91', 22. oktobar 2019 21:40)

    # Link komentara

  795. počeli ste napadati..(bar probati)...napokon...idemo samo dalje tako!!!!!!!! Ne dajte se!!!!
    (zagorka, 22. oktobar 2019 21:40)

    # Link komentara

  796. Trebalo im da prime 2 gola da bi poceli da igraju fudbal...
    (palop, 22. oktobar 2019 21:40)

    # Link komentara

  797. Realno ovo je idealna utakmica za njih gde su osetili da mogu ubedljivom pobedom da se vrate u formu i podignu samopouzdanje za nastavak sezone. Zvezdas sam, ali sta da se radi, razlika je u klasi. Nismo bili te srece da se nesto ranije sastanemo sa njima kada su se raspadali, mozda bi bilo nesto drugacije.
    (Ivan, 22. oktobar 2019 21:40)

    # Link komentara

  798. Dok im igra kk partizan neizvesnu utakmicu u Pioniru oni gledaju Zvezdu u LS, sta ti je navijac malog kluba...
    (Maki, 22. oktobar 2019 21:38)

    # Link komentara

  799. Ovaj komentar pokazuje kolko smo jadni i prokleti kao narod.. Ne razume se da su sve pobede SRPSKOG fudbala dobre za rejting!! Ni u jednoj zemlji navijaju protiv nekog svog kluba u evropskim takmičenju.. Samo kod nas..
    (HanSolo, 22. oktobar 2019 21:26)

    Naprotiv, u svim. Čitam pretežno štampu jezika koje donekle poznajem (engleski, italijanski, francuski). Englezi su specijalisti po tome - nakon debakla rivala, često organizuju ogromne proslave duboko u noć... Više se ne mlate po ulicama, ali njihova mržnja prema rivalima nema premca. To je normalno u normalnom svetu, tj. na Zapadu.
    (Adriano_Galliani, 22. oktobar 2019 21:38)

    # Link komentara

  800. Dok im igra kk partizan neizvesnu utakmicu u Pioniru oni gledaju Zvezdu u LS, sta ti je navijac malog kluba...
    (Maki, 22. oktobar 2019 21:38)

    # Link komentara

  801. To što Totenhem loše stoji u premijer ligi ne znači da je slab već da je konkurencija jaka a to što zvezdana dobija na penale i golovima u 98.minutu ne znači da je dobar tim već da je ping pong liga običan cirkus za napaljene klince. To se večeras odlično vidi.
    (Đura, 22. oktobar 2019 21:38)

    # Link komentara

  802. Čuj oslobodila se pritiska hahah. Bila je lepa kvota na 7+
    (Južni bataljon, 22. oktobar 2019 21:38)

    # Link komentara

  803. Grobari koji nemaju pobedu u ligi sampiona od drugog svetskog rata nama nesto pricaju hahahahhaahahhaha
    (Kasper, 22. oktobar 2019 21:30)

    Gahhahaagagaghaahahh legendo
    (Borko, 22. oktobar 2019 21:38)

    # Link komentara

  804. Ovaj komentator me podseca na one u FIFA-i ili PES-u, gde kada samo sto predjes na drugu polovinu oni se odmah deru kao da je stopostotna sansa. Tako i on.
    (broj, 22. oktobar 2019 21:37)

    # Link komentara

  805. Звезди није место у Лиги шампиона и ту ју је држава силом угурала, само да Партизан не би ту играо.
    (Sudija Djokic centarfor sampiona, 22. oktobar 2019 21:31)

    Nikad vi necete igrati vise LS... cinjenjica.
    (NikolaSrb, 22. oktobar 2019 21:37)

    # Link komentara

  806. pozdrav prizrencima gde god da ste...
    (realista, 22. oktobar 2019 21:37)

    # Link komentara

  807. kad ce penal?
    (realno, 22. oktobar 2019 21:36)

    # Link komentara

  808. Docekasmo pet (25-30) minuta rapsodije i uzivanja svih nas koji volimo ovaj klub. Vidite kako isti iograci mogu igrati i drugaciji fudbal, samo treba biti hrabar. Bojim se da je to bilo sve.
    (SV, 22. oktobar 2019 21:36)

    # Link komentara

  809. nisam video ruznije dresove od ovih Zvedinih
    (male, 22. oktobar 2019 21:35)

    # Link komentara

  810. Sto volim kad nas grobari gledaju pa makar i kad gubimo ;)
    (Damir, 22. oktobar 2019 21:35)

    # Link komentara

  811. Tomane potpuno beskoristan napadac. I zasto da igra Pavkov kad mozemo uvek da eksperimentisemo.
    (Zvezdinho, 22. oktobar 2019 21:35)

    # Link komentara

  812. Povecajte PDV da se sirota Zvezda dovoljno pojaca da moze da postigne gol Totenhemu koji igra u oslabljenom i rezervnom sastavu.
    (Pogba iz Ugande, 22. oktobar 2019 21:30)

    Panticev bot..
    (NikolaSrb, 22. oktobar 2019 21:34)

    # Link komentara

  813. Како сад можемо нападати?! Тако се могло бити агресивније и од почетка!!! 😲😲😲…😲😲
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 22. oktobar 2019 21:34)

    # Link komentara

  814. Idemo utovar Kolubara, pingili - lingili liga, sudije... u neverici
    (mikac678, 22. oktobar 2019 21:33)

    # Link komentara

  815. kakvi slepci,bruka i sramota od igre...sluze samo za nabijanje gol razlike,ponizavanje, podizanje morala protivnika,i vracanje u formu ekipe koja ih napuni...jeste totenhem visa klasa,ali su u losoj formu,bayern im da 7 komada,watfordigra nereseno,ali onda stize zvezda da ga primi...u domacoj ligi jedva pobedjuju iz penala van 16,a onda ih partizan rastoci...a u evropi ponizavanje,bunker pa gde manje dobiju...sa klubovima kao sto du helsinki,kopenhagen,yang boys nisu mogli da igraju,ovi ih razbise u igri a mi prolazimo...i onda eto nasu ligi sampiona gde nas deru...jedva cekam utakmicu protiv tamo neke indjije da nam opet sviraju neke ciste penale,samo da i mi nekog pobedimo...samo brukanje
    (dusan, 22. oktobar 2019 21:32)

    # Link komentara

  816. Dok se zahukcu
    (Kvrga, 22. oktobar 2019 21:32)

    # Link komentara

  817. Igra mačke i miša. Nije mi cilj omalovažavanje, to je naša realnost. Džaba se ložimo na fudbal.
    (Sale, 22. oktobar 2019 21:31)

    # Link komentara

  818. Marin Klasa!
    (Viktor, 22. oktobar 2019 21:31)

    # Link komentara

  819. pa kad je vec 2:0....naravno da se lakse dise :) bronhi :)
    (Dorcolac, 22. oktobar 2019 21:31)

    # Link komentara

  820. Nema sklanjalica igrača. :-)
    (Grof, 22. oktobar 2019 21:31)

    # Link komentara

  821. Звезди није место у Лиги шампиона и ту ју је држава силом угурала, само да Партизан не би ту играо.
    (Sudija Djokic centarfor sampiona, 22. oktobar 2019 21:31)

    # Link komentara

  822. Kompleks nize vrednosti. Tacka. Repriza u cetvrtak u Beogradu.
    (milan, 22. oktobar 2019 21:30)

    # Link komentara

  823. Grobari koji nemaju pobedu u ligi sampiona od drugog svetskog rata nama nesto pricaju hahahahhaahahhaha
    (Kasper, 22. oktobar 2019 21:30)

    # Link komentara

  824. Povecajte PDV da se sirota Zvezda dovoljno pojaca da moze da postigne gol Totenhemu koji igra u oslabljenom i rezervnom sastavu.
    (Pogba iz Ugande, 22. oktobar 2019 21:30)

    # Link komentara

  825. Brate mili meni još uvek nejasno kako može neko da primi gol iz peterca iz akcije(nije korner)a igraš sa 10 u 16 metara?Zar je toliki amaterizam u našem fudbalu?Neka mi neko objasni?!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 21:30)

    # Link komentara

  826. Totenhem igra odlicno i rezultat je realan.. na zalost.
    (NikolaSrb, 22. oktobar 2019 21:30)

    # Link komentara

  827. Svi na svetu igraju fudbal i realno sada kada je fudbal apsolutno na vrhuncu popularnosti pa onda 10 praznih mesta veliki je uspeh ući u Ligu Šampiona. Svaki bod je uspeh i Zvezda je dosada uzela 3 što je odlično. Ipak ne treba parkirati autobus u 16 m već igrati fudbal. Sada svi u Srbiji koji volimo i pratimo fudbal vidimo šta znači i koliko vredi Hrvatski fudbal i njihovo igranje finala Svetskog prvenstva.
    (Mile, 22. oktobar 2019 21:29)

    # Link komentara

  828. Nikad jaci Totenhem. Ni9je vam ovo ping pong liga rodjaci.
    (Shshshshshshshsh, 22. oktobar 2019 21:29)

    # Link komentara

  829. Posle drugog gola trener Totenhema i ne gleda utakmicu. Sa dva pasa mogu zvezdi da daju gol kad god hoce. Kako je pocelo, daj boze da ne pukne petarda ili gore.

    Zvezda je Totenhemu lek za vracanje sampouzdanja. Totalno neodgovorna zvezdina odbrana, em kasne, em neznaju sta ce s loptom.
    (Ocekivano, 22. oktobar 2019 21:29)

    # Link komentara

  830. Kako mislite da sa preskupo plaćenim promašajima od igrača uradite nešto protiv Totenhema.
    (Parni valjak, 22. oktobar 2019 21:28)

    # Link komentara

  831. Dobro sta se ložite, kad vam u prvom timu igraju igrači koji su dovedeni kao pojačanja iz poslednjeplsiranih ili osrwdnjih ekipa portugalske, grčke, druge engleske lige, o čemu da pričamo i da se nadamo. Mi samo na Mari tj Rajku Mitiću možemo da se nadamo nešto, u gostima ako damo gol a primimo 3 uspeh
    (nebaCar, 22. oktobar 2019 21:28)

    # Link komentara

  832. Kako ce ovde tek da prodju braca iz Pireja.
    (Tony, 22. oktobar 2019 21:28)

    # Link komentara

  833. Na Gobeljicevoj strani prolaze kao pored petlica.
    (Ljubisa Livaac, 22. oktobar 2019 21:27)

    # Link komentara

  834. Vodio je i Red Bull 2:0...
    (Vrati pasoš, 22. oktobar 2019 21:27)

    # Link komentara

  835. Pogledajte drugi gol, Gobeljic nicim izazvan kao lud trci na suprotnu stranu i ostavlja njegov prostor potpuno prazan, Son utrcava bez ikakvog pokrivanja, sramotna odbrana. Ali sta znamo mi navijaci koji ovo vec godinu dana govorimo, ali bitno da za Gajica nema mesta ni na prosirenom spisku... Daj boze da samo Bajern obrne Oli, crno nam se pise ako Grci izvuku bodove u tom dvomecu
    (Arthas, 22. oktobar 2019 21:27)

    # Link komentara

  836. Dobro, znaci Truba... Miloje, beži odatle ! Tomić je shvatio i zbrisao.
    (JPR24, 22. oktobar 2019 21:26)

    # Link komentara

  837. Navijaci Totenhema poceo vam Partizan u Pioniru... ako vas to uopste zanima.
    (Webber, 22. oktobar 2019 20:07)

    Ja sam navijac Barselone, ali i svih ekipa koje igraju protiv Zvezde.
    (Pogba iz Ugande, 22. oktobar 2019 21:15)

    Ovaj komentar pokazuje kolko smo jadni i prokleti kao narod.. Ne razume se da su sve pobede SRPSKOG fudbala dobre za rejting!! Ni u jednoj zemlji navijaju protiv nekog svog kluba u evropskim takmičenju.. Samo kod nas..
    (HanSolo, 22. oktobar 2019 21:26)

    # Link komentara

  838. hahaha ovo je zvezdana bez pomoci sudija i penala .
    (dio mio, 22. oktobar 2019 21:26)

    # Link komentara

  839. Veliki Srbin na golu Zvezdane bolji od Ter Stegena..
    (vern, 22. oktobar 2019 21:25)

    # Link komentara

  840. Odbrana slaba, pojačanja totalan promašaj, Marin nije na nivou iz prošle sezone a on je bio pola tima. Sve u svemu loše se piše Zvezdi.
    (Nišlija, 22. oktobar 2019 21:25)

    # Link komentara

  841. Jadna je ovakva Zvezda sa tolikim brojem stranaca u timu. Slika i prilika našeg fudbala. Najmanje petarda na kraju za Spurse.
    A Partizan će 'ladno da otrese Junajted... (kad bi se zezali)!
    (Rope, 22. oktobar 2019 21:25)

    # Link komentara

  842. 16 minut, 2:0. Gotovo a da nije ni počelo.
    Zvezdina odbrana pre svega je ispod nivoa za ovakvo takmičenje, mogu da prođu samo Borjan i Degenek.

    Znam šta je realnost, ali nedopustivo je da tim koji drugu godinu zaredom igra Ligu Šampiona izgleda kao da mu tu nije mesto i ovako skida gaće u gostima.

    Treba da se teži tome da iz godine u godinu budemo malo po malo jači, a ne ovako.
    Pojačanja ove godine potpuni promašaj.
    (Fiff, 22. oktobar 2019 21:25)

    # Link komentara

  843. dršte gaće penzioneri, donacije KK i FK CZ od 50 miliona evra. od sutra cene 20% gore, plate i penzije 30% dole..
    (Bard Živa, 22. oktobar 2019 21:24)

    # Link komentara

  844. Potop...Nema penala, nema sudija, sklanjalica...
    (Sudžuk sa ajvarom, 22. oktobar 2019 21:15)

    Koliko ono bodova je partizan osvojio u LS? ah da nema penala ,sudija sklanjalica.
    (NikolaSrb, 22. oktobar 2019 21:24)

    # Link komentara

  845. Sad c’? nama da krene!Zivi bili pa videli!
    (Mesecina,mesecina...., 22. oktobar 2019 21:24)

    # Link komentara

  846. 2:0 je najopasniji rezultat
    (Doktor T, 22. oktobar 2019 21:24)

    # Link komentara

  847. Degenek nikada gori......samo da ne bude 6:0......
    (Danac, 22. oktobar 2019 21:23)

    # Link komentara

  848. Dajemo im foru, sad cemo da im damo sedam. Ovo je horor, cak strasniji od onog kog sam ocekivao.
    (SV, 22. oktobar 2019 21:23)

    # Link komentara

  849. Najopasniji rezultat je 2-0.
    (Bard, 22. oktobar 2019 21:22)

    # Link komentara

  850. Sreca da su ovi u krizi.
    (cz, 22. oktobar 2019 21:22)

    # Link komentara

  851. Mislim da CZ mnogo bolje igra kada ima igraca vise i kada se dosudi penal u njihovu korist. Nadam se da ce tu nesto da se promeni do kraja utakmice.
    (ccc?, 22. oktobar 2019 21:22)

    # Link komentara

  852. 9 komada će da naguraju u petokraku, limenu....
    (ende, 22. oktobar 2019 21:22)

    # Link komentara

  853. Ostaviš protivniku 70 metara terena da komotno napada, igraš bez napadača i gubiš 2:0 posle 16 minuta od prosečnog tima.
    Diletantizam.
    (Torrente, 22. oktobar 2019 21:22)

    # Link komentara

  854. Riknula nam Lamela!
    (Boro iz Pobede, 22. oktobar 2019 21:22)

    # Link komentara

  855. Odlican pocetak, mogli bi da dodju do 9 kao mladje kolege.
    (Cane, 22. oktobar 2019 21:21)

    # Link komentara

  856. 2:0, najopasniji rezultat!
    (šibicar, 22. oktobar 2019 21:21)

    # Link komentara

  857. Bože, čemu ovoliki kukavičluk???? Nije blam primiti od Totenhema 10 golova, ali igraj..Pih!
    (Dilan Dog, 22. oktobar 2019 21:19)

    Prvi bi pljuvao da primimo 10 golova... koji ste vi foliranti...
    (Webber, 22. oktobar 2019 21:21)

    # Link komentara

  858. Auuuu, uzas. Mnogo su jacii dan im je.
    (flip-flop, 22. oktobar 2019 21:21)

    # Link komentara

  859. Unakazice nas. Rekao sam - ako ne izdržimo pola sata biće zlo. Ništa, to je to. Naša šansa je Marakana - tu možemo da igramo sa njima, pa i da dobijemo. Ovde nemamo ni promil šanse.
    (veliki strumf, 22. oktobar 2019 21:21)

    # Link komentara

  860. Mlađi ispod 18 godina pravac u krevet
    (sa x, 22. oktobar 2019 21:21)

    # Link komentara

  861. Kume kantastrofa
    (Partizan iznad svih i svega, 22. oktobar 2019 21:21)

    # Link komentara

  862. Al će da leti perje....
    (Lemur, 22. oktobar 2019 21:20)

    # Link komentara

  863. Srbi i fudbal, 18 min 2-0
    (Tony, 22. oktobar 2019 21:20)

    # Link komentara

  864. dade ga i ASANO za 2 0 xaxaxaxaxa
    (bgd, 22. oktobar 2019 21:20)

    # Link komentara

  865. sprema se katastrofa zvezdi
    (neko, 22. oktobar 2019 21:20)

    # Link komentara

  866. Mene sramota sto ovi ljudi tamo kazu da su iz Srbije.
    (Dejan, 22. oktobar 2019 21:20)

    # Link komentara

  867. Koji amaterizam brate mili sa 5 metara primaju gol a igraju sa 10 u 16 metara.Neverovatno!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 21:20)

    # Link komentara

  868. Sta li mi igramo ljudi moji. Bruka.
    (Sasa, 22. oktobar 2019 21:19)

    # Link komentara

  869. Ipak je razlika u klasi ogromna
    (..., 22. oktobar 2019 21:19)

    # Link komentara

  870. Bože, čemu ovoliki kukavičluk???? Nije blam primiti od Totenhema 10 golova, ali igraj..Pih!
    (Dilan Dog, 22. oktobar 2019 21:19)

    # Link komentara

  871. E moji poluspicevi...pa ovu povratnu Gobeljica bi 99% igraca zakucalo u mrezu, jedino nas spic trazi da mu se na volej servira...tuga.
    (CJC, 22. oktobar 2019 21:19)

    # Link komentara

  872. Zvezda gubi..??? Ček da se zabeleži to u kalendaru
    (Cile, 22. oktobar 2019 21:18)

    # Link komentara

  873. Već ? Degenek ? Od propalog Totenhema ?? A Pavkov sedi na klupi ?
    (JPR24, 22. oktobar 2019 21:18)

    # Link komentara

  874. Evo prvi sut na gol I Totenhem vodi.Da ne bude kao mladi timovi danas 9:2 za Engleze.A ovi nasi se razmecu izjavama te napascemo te ovi u krizi jos kada bi se igralo izjavama a ne znanjem imali bi sanse.Ovako I u krizi za dve klase su bolji od nas nije reper to sto grcaju u premijer ligi tamo je I fenjeras Wotford bolji od nasih blizanaca.
    (Aleksandar, 22. oktobar 2019 21:18)

    # Link komentara

  875. več????....no dobro..imate vremena za preokret...samo nemojte igrati defenzivu...ak nikaj drugo bar zbog ljepote nogometa...radije izgubite 50/0 nego bunker!!!!...Navijam za Vas!
    (zagorka, 22. oktobar 2019 21:17)

    # Link komentara

  876. Totenhem je druga dimenzija za zvezdu,bruka u najavi...
    (Vuk, 22. oktobar 2019 21:17)

    # Link komentara

  877. Sa pola snage, nije ovo ping pong liga Srbije...
    (Lemur, 22. oktobar 2019 21:17)

    # Link komentara

  878. Kako to da zvezda gubi..?? AV reaguj..
    (Daco, 22. oktobar 2019 21:16)

    # Link komentara

  879. Prejaki igraci Totenhema. Mnogo fizicki spremniji. Kao zveri
    (kk, 22. oktobar 2019 21:15)

    # Link komentara

  880. Potop...Nema penala, nema sudija, sklanjalica...
    (Sudžuk sa ajvarom, 22. oktobar 2019 21:15)

    # Link komentara

  881. Tomane?! A Pavkov?
    (duka, 22. oktobar 2019 21:15)

    # Link komentara

  882. Navijaci Totenhema poceo vam Partizan u Pioniru... ako vas to uopste zanima.
    (Webber, 22. oktobar 2019 20:07)

    Ja sam navijac Barselone, ali i svih ekipa koje igraju protiv Zvezde.
    (Pogba iz Ugande, 22. oktobar 2019 21:15)

    # Link komentara

  883. Sudija sviraj penal, ne ide...
    (Vlada91, 22. oktobar 2019 21:15)

    # Link komentara

  884. Prvi
    (Ciciban 5, 22. oktobar 2019 21:15)

    # Link komentara

  885. 75' 0:1 Vulić...gornji levi sa 25 m...
    (munitis, 22. oktobar 2019 21:11)
    Brate da si sačekao samo minut pa da napišeš 75’ 1:1...gornji levi sa 25 m....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 21:15)

    # Link komentara

  886. najlepsi stadio imaju definitivno...
    (neko, 22. oktobar 2019 21:14)

    # Link komentara

  887. Primicemo pet komada najmanje. Opet kukavicka igra Zvezde.
    (zutzemper63, 22. oktobar 2019 21:14)

    # Link komentara

  888. proći će kao omladinci...
    (9 lakih komada, 22. oktobar 2019 21:13)

    # Link komentara

  889. Greska Degeneka... steta.
    (Webber, 22. oktobar 2019 21:13)

    # Link komentara

  890. Sta radi ovaj Degenek?
    (ljubitelj, 22. oktobar 2019 21:13)

    # Link komentara

  891. I seniori ce izgleda 9 da prime
    (dzem, 22. oktobar 2019 21:13)

    # Link komentara

  892. .... нема шта, мора да зове Вукана: “сине, дај гол ....”
    (Кики, 22. oktobar 2019 21:13)

    # Link komentara

  893. U prvoj postavi 4 nasa igraca i sve stranci.
    (Twolf, 22. oktobar 2019 21:13)

    # Link komentara

  894. Eh glypog li gola. Ne valja ovo nikako.
    (veliki strumf, 22. oktobar 2019 21:12)

    # Link komentara

  895. sestarda
    (plasticni hirurg, 22. oktobar 2019 21:12)

    # Link komentara

  896. 75' 0:1 Vulić...gornji levi sa 25 m...
    (munitis, 22. oktobar 2019 21:11)

    # Link komentara

  897. Imam dve karte za Zvezdu veceras ali problem je sto se danas zenim pa nikako ne mogu da stignem na utakmicu, pa sam hteo da pitam, jel ima neko ko bi hteo da se zeni umesto mene?
    (r8, 22. oktobar 2019 19:10)

    Ko jos pravi svadbu radnim danima? Mora da je kod tebe u Londonu subota.
    (Pogba iz Ugande, 22. oktobar 2019 21:11)

    # Link komentara

  898. Ono sto igra totenhem i ono sto igra zvezda su dva razlicita sporta. 4:0.
    (Aleksandar, 22. oktobar 2019 21:09)

    # Link komentara

  899. večeras 2 keca
    (Daki, 22. oktobar 2019 21:08)

    # Link komentara

  900. Milunovic i Gobeljic... Kraj price
    (radio moravski plicak, 22. oktobar 2019 20:32)

    Nemoj tako, oni su reprezentativci hahahaha lool brate mili.
    (Bodibond, 22. oktobar 2019 21:08)

    # Link komentara

  901. Dokle više La Para koji nista do sada nije pokazao ni tj jednoj utakmici, ko ga toliko gura i zašto ?!
    (joca, 22. oktobar 2019 21:07)

    # Link komentara

  902. Ajmo komsije da vidimo 2 nase pobede veceras.
    (Radoslav, 22. oktobar 2019 21:07)

    # Link komentara

  903. Totenhem da menja Lamelu ...
    (Само тренутак ..., 22. oktobar 2019 21:07)

    # Link komentara

  904. Sjajan naslov, na kraju ce zavrsiti sa naslovom, Katastrofalna Zvezda hahaha
    (srbicg10, 22. oktobar 2019 21:06)

    # Link komentara

  905. Ne gledas kosarku? Ili i ne znas da tvoji igraju? Bitna ti je mrznja prema Zvezdi? Aha, razumem te, potpuno. Nikada necete nista postici u fudbalu, kao mi. Pa, ajde malo da se mrzimo...
    (Mozzart, 22. oktobar 2019 20:44)

    Care, kako da gledamo kosarku kad tipa 70 posto Srbije nema taj kanal koji prenosi Evrokup a i nismo svi iz Beograda. Bitno je da ti znas da nasi igraju danas.
    (Bodibond, 22. oktobar 2019 21:06)

    # Link komentara

  906. Uzmite im makar bod , samo da zapamte " tim u kojem igraju radnici" . Partizanovac...
    (pera, 22. oktobar 2019 21:03)

    # Link komentara

  907. Stavio sam 3 hiljade na penal za Zvezdu.
    (Bodibond, 22. oktobar 2019 21:03)

    # Link komentara

  908. Боље певци него Лучанци.
    (Марко, 22. oktobar 2019 20:55)

    Bolje 1:0 od Lucanaca nego 9:2 od kadeta Totenhema. Laku noc ti zelim.
    (Bodibond, 22. oktobar 2019 21:02)

    # Link komentara

  909. Pa brate zar nisu mogli obuci Crveno belo, crvene sortseve i stucne?
    (UltrasCzBg, 22. oktobar 2019 21:02)

    # Link komentara

  910. Ko su Sanchez i Ndombele, pa zar i Totenhem ( posle Arsenala i Liverpula) da izvede rezervni tim?
    (Bodibond, 22. oktobar 2019 21:02)

    # Link komentara

  911. Какав кадар- Кејн гледа Марина као да је видео Месија!
    (Владимир, 22. oktobar 2019 20:59)

    # Link komentara

  912. Ulubiće vam "pevci" šasiju skroz.
    (Ja sam mala crveno-bela tvoja limenka., 22. oktobar 2019 20:46)

    Боље певци него Лучанци.
    (Марко, 22. oktobar 2019 20:55)

    # Link komentara

  913. Ајде Звездо играј и бори се! ✊😲
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 22. oktobar 2019 20:55)

    # Link komentara

  914. Zasto Loris nije na golu veceras?
    (Mare, 22. oktobar 2019 20:10)

    Povređen, ima perut.
    (Pilipenda, 22. oktobar 2019 20:26)

    Hahahaha, kralju!
    (ls, 22. oktobar 2019 20:54)

    # Link komentara

  915. 6:0 za domacina
    (Sadiq, 22. oktobar 2019 20:52)

    # Link komentara

  916. Kejn 2 komada...
    (Goran, 22. oktobar 2019 20:52)

    # Link komentara

  917. Totenhem Hotspur - Crvena Zvezda 4:0 (2:0)
    (Topalović, 22. oktobar 2019 20:37)

    petarda ili X
    (Koska, 22. oktobar 2019 20:49)

    # Link komentara

  918. Pobjedjuje Totenhem 4:1
    (HARIS, 22. oktobar 2019 20:47)

    # Link komentara

  919. Pre pae meseci gledali smo Totenhem u finalu a sada protiv naše Zvezde u Ligi šampiona. Hvala Zvezdo na užitku
    (Mirko, 22. oktobar 2019 20:29)
    Da. I ovaj klub je izgubio od kluba koga smo tukli.
    (Mozzart, 22. oktobar 2019 20:47)

    # Link komentara

  920. Ulubiće vam "pevci" šasiju skroz.
    (Ja sam mala crveno-bela tvoja limenka., 22. oktobar 2019 20:46)

    # Link komentara

  921. NA OSNOVU CEGA VAN LA PARA?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdas, 22. oktobar 2019 20:04)

    Мора да се оправда трансфер. Иначе, до сада је одиграо две целе утакмице против Тотенхема док је играо у Премијер лиги за "моћни" Хадерсфилд. Једну је изгубио са 4:0, а другу са 2:0. Једну је и преседео на клупи, и тада су изгубили са 2:0.
    (Марко, 22. oktobar 2019 20:46)

    # Link komentara

  922. Totenhem Hotspur - Crvena Zvezda 4:0 (2:0)
    (Topalović, 22. oktobar 2019 20:37)
    Ne gledas kosarku? Ili i ne znas da tvoji igraju? Bitna ti je mrznja prema Zvezdi? Aha, razumem te, potpuno. Nikada necete nista postici u fudbalu, kao mi. Pa, ajde malo da se mrzimo...
    (Mozzart, 22. oktobar 2019 20:44)

    # Link komentara

  923. Браво Митре!
    (Горан, 22. oktobar 2019 20:44)

    # Link komentara

  924. Zvezda igrala nevidjene bunkere sa Kopnhagenom i Jang Bojsima, sta ocekivati drugo i veceras. Klasican bunker i neki naslov na kraju “herojski poraz zvezde, 4-0”
    (Realno, 22. oktobar 2019 19:30)
    Realno Zvezda igra ligu šampiona.Od prošlosti se ne živi.Realno veliki uspeh tog kluba.Odtalo ništa više nije bitno...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 20:42)

    # Link komentara

  925. Pomozi Bože!
    (tata dvoje lepe dece, 22. oktobar 2019 20:41)

    # Link komentara

  926. Van La Para ce dati gol veceras.
    (Rema95, 22. oktobar 2019 20:38)

    # Link komentara

  927. grobarcici pustite vi zvezdu i totenhem,gledajte vi u vase dvoriste,mi igramo ligu sampiona a vi jok,brinite se vi sta cete sa mancesterom kukavci
    (mile, 22. oktobar 2019 20:38)

    # Link komentara

  928. Totenhem Hotspur - Crvena Zvezda 4:0 (2:0)
    (Topalović, 22. oktobar 2019 20:37)

    # Link komentara

  929. xplay@ samo ako je dobio poziv iz rominga!
    (nik sloter, 22. oktobar 2019 20:37)

    # Link komentara

  930. Hej Pavkov, skoči i daj gol glavom!
    (radnik, 22. oktobar 2019 20:34)

    # Link komentara

  931. Kakva greska mladog Milojevica
    (Kopa'nicki vuk, 22. oktobar 2019 20:34)

    # Link komentara

  932. Navijaci Totenhema poceo vam Partizan u Pioniru... ako vas to uopste zanima.
    (Webber, 22. oktobar 2019 20:07)
    Brate mili koliko si ti opterećen Partizanom.Neverovatno!Pa igra ti čoveče Zvezda.Napiši nešto pametno.Kakav rezultat očekuješ?Ko će pobediti?Navijaj za svoj tim?Šta ima košarka sa fudbalom?!Šta ima Partizan sa ovom temom???!!??
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 20:15)

    Lepo ti covek kaze,drveni advokatu,jer je on na Zvezdinim vestima,kao njen navijac a ti i slicni tebi vise visite na vestima o Zvezdi nego partizanu.Idite i pratite svoj mali klub i maknite se od institucije a mi cemo proci kako budemo igrali.
    (Objasnjenje, 22. oktobar 2019 20:32)

    # Link komentara

  933. Imam dve karte za Zvezdu veceras ali problem je sto se danas zenim pa nikako ne mogu da stignem na utakmicu, pa sam hteo da pitam, jel ima neko ko bi hteo da se zeni umesto mene?
    (r8, 22. oktobar 2019 19:10)

    Prevedeno sa nemačkog jezika!
    (Boro iz Pobede, 22. oktobar 2019 20:32)

    # Link komentara

  934. Milunovic i Gobeljic... Kraj price
    (radio moravski plicak, 22. oktobar 2019 20:32)

    # Link komentara

  935. Pre pae meseci gledali smo Totenhem u finalu a sada protiv naše Zvezde u Ligi šampiona. Hvala Zvezdo na užitku
    (Mirko, 22. oktobar 2019 20:29)

    # Link komentara

  936. Daj bre Pavkova.
    (Geometar, 22. oktobar 2019 20:27)

    # Link komentara

  937. Zasto Loris nije na golu veceras?
    (Mare, 22. oktobar 2019 20:10)

    Povređen, ima perut.
    (Pilipenda, 22. oktobar 2019 20:26)

    # Link komentara

  938. Ti sto si ostavio vec 10 komentara i ti nekome govoris da je opterecen??? molim???
    (Webber, 22. oktobar 2019 20:19)
    Fascinantno je da ljudi uporno misle da samo jedan čovek ostavlja komentare pod ovim nikom hahaha
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 20:26)

    # Link komentara

  939. Zasto Loris nije na golu veceras?
    (Mare, 22. oktobar 2019 20:10)

    Stankovic namestio.
    (Sendvic, 22. oktobar 2019 20:25)

    # Link komentara

  940. Sramota je da pocinju igraci koji nemaju mesta ni na klupi,koji nicim nisu doprineli,do sada,nijednom uspehu kluba a strelci odlucujucih golova Pavkov i Vukanovic greju klupu nekakvom Tomaneu i Van la pari.Zato ce nas napuniti Totenhem zbog Milojeviceve tvrdoglavosti i forsiranja nekavalitetnih igraca.
    (Objektivno, 22. oktobar 2019 20:25)

    # Link komentara

  941. Нек нам Бог да среће ???
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ВељаЦЗВ, 22. oktobar 2019 20:14)

    Требаће нам много среће са Томанеом и Ван ла Паром. Играмо са два играча мање од првог минута.
    (Марко, 22. oktobar 2019 20:23)

    # Link komentara

  942. Van la Para daje gol i Zvezda pobedjuje.
    (xplay, 22. oktobar 2019 20:23)

    # Link komentara

  943. sve ispod 3:0 veliki uspeh za Zvezdu.
    (cane lepi, 22. oktobar 2019 20:22)

    # Link komentara

  944. Navijaci Totenhema poceo vam Partizan u Pioniru... ako vas to uopste zanima.
    (Webber, 22. oktobar 2019 20:07)
    Brate mili koliko si ti opterećen Partizanom.Neverovatno!Pa igra ti čoveče Zvezda.Napiši nešto pametno.Kakav rezultat očekuješ?Ko će pobediti?Navijaj za svoj tim?Šta ima košarka sa fudbalom?!Šta ima Partizan sa ovom temom???!!??
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 20:15)

    Ti sto si ostavio vec 10 komentara i ti nekome govoris da je opterecen??? molim???
    (Webber, 22. oktobar 2019 20:19)

    # Link komentara

  945. Bez Pavkova i Vukanovica ovo nece ici. Dosta neozbiljan potez da mu Vulic pocinje.

    Hmmmm.... Tomane nije igrac za ovakve tekme
    (Rocky, 22. oktobar 2019 20:19)

    # Link komentara

  946. Pod pritiskom javnosti Milojević sastavio super ofanzivan sastav i pogazio svoju filozofiju koja ga je proslavila! Ne miriše mi na dobro da jedan Totenhem bude autsajder protiv tima koji igra ping-pong ligu!
    (Boro iz Pobede, 22. oktobar 2019 20:17)

    # Link komentara

  947. Navijaci Totenhema poceo vam Partizan u Pioniru... ako vas to uopste zanima.
    (Webber, 22. oktobar 2019 20:07) mene kao grobara ovo zanima
    (devna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 20:16)

    # Link komentara

  948. Navijaci Totenhema poceo vam Partizan u Pioniru... ako vas to uopste zanima.
    (Webber, 22. oktobar 2019 20:07)
    Brate mili koliko si ti opterećen Partizanom.Neverovatno!Pa igra ti čoveče Zvezda.Napiši nešto pametno.Kakav rezultat očekuješ?Ko će pobediti?Navijaj za svoj tim?Šta ima košarka sa fudbalom?!Šta ima Partizan sa ovom temom???!!??
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 20:15)

    # Link komentara

  949. Нек нам Бог да среће ???
    (ВељаЦЗВ, 22. oktobar 2019 20:14)

    # Link komentara

  950. pavkov ubica šampiona je morao igrati.ovaj tomane je amater.takođe vukanović umesto la pare.ostalo je ok
    (slobinator, 22. oktobar 2019 20:10)

    # Link komentara

  951. Zasto Loris nije na golu veceras?
    (Mare, 22. oktobar 2019 20:10)

    # Link komentara

  952. Navijaci Totenhema poceo vam Partizan u Pioniru... ako vas to uopste zanima.
    (Webber, 22. oktobar 2019 20:07)

    # Link komentara

  953. Normalno da je stadion o milijardu evra. Kad pogledamo sve kolonijalne zemlje koje su poharali, nije ni veliko čudo.
    (Onaj što ga drže za Mišu, 22. oktobar 2019 20:07)

    # Link komentara

  954. Konačno da izadjemo sa najjacom postavom! Do pobede!
    (uzimam.kokice, 22. oktobar 2019 20:07)

    # Link komentara

  955. Zasto bez Pavkova mili Miloje?
    (Srbin, 22. oktobar 2019 20:06)

    # Link komentara

  956. Не знам чиме је Томане заслужио да игра. Против Олимпијакоса је био смешан, срећа да је ушао Боаћи, Томане не би дао гол Олимпијакосу да смо играли са три играча више. Павков је дао 7 голова, а Томане само 3 у овој сезони, а имали су сличну минутажу. Павков је дао и по један гол Хелсинкију и Копенхагену. Дао је Ливерпулу два гола у претходној сезони, био један одлучујућих у Салцбургу. Па и сад у петак се видело ко је ко. Вероватно Томане мора да игра зато што је он тзв. појачање Звездана Терзића за ову сезону из клуба који је једва опстао у португалској лиги прошле године.
    (Марко, 22. oktobar 2019 20:06)

    # Link komentara

  957. Hrabro Zvezdo, samo napred.. Srce na teren ! I crnce na teren...
    (zvezdas-rajvoSa, 22. oktobar 2019 20:04)

    # Link komentara

  958. NA OSNOVU CEGA VAN LA PARA?
    (zvezdas, 22. oktobar 2019 20:04)

    # Link komentara

  959. Najboljih 11. Vulić da iznosi, rešava presing i pomaže Marinu, Tomane da pokuša da odloži poneku i da se pobije sa Fertongenom i Sančezom koliko može, posle Mića Pavkov dejstvuje.

    Totnam očekivano, dobro je što Eriksen na klupi, Ali je daleko od tog pakera.

    Hrabro momci, Zvezda!
    (jako i do samog kraja, 22. oktobar 2019 20:02)

    # Link komentara

  960. 👍 КАРЕРА - Тако је! "ХЕЈ ПАВКОВ, СКОЧИ ДАЈ ГОЛ ГЛАВОМ"!
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 22. oktobar 2019 20:02)

    # Link komentara

  961. Van la Bacena Para.
    (2CRAZY, 22. oktobar 2019 20:02)

    # Link komentara

  962. Van la Bacena Para.
    (2CRAZY, 22. oktobar 2019 20:01)

    # Link komentara

  963. Imam dve karte za Zvezdu veceras ali problem je sto se danas zenim pa nikako ne mogu da stignem na utakmicu, pa sam hteo da pitam, jel ima neko ko bi hteo da se zeni umesto mene? Druže, tvoj jedini problem je što ti je fora starija od vatre tri dana... za sve ostalo nemaš brige. :-)
    (urke12, 22. oktobar 2019 19:32)
    Nemoj tako sledeću će utakmicu da putuje u svemir pa ne može je gledati ahhahaha.Lebe mekani....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 19:46)

    A ovo za svemir trebalo da bude smesno? I mora to lebe mekani...
    (new fortress, 22. oktobar 2019 20:00)

    # Link komentara

  964. Sreca pa zvezdana ima igracku gromadu Pavkova , razvalice Totenhem samo tako.
    (Carrera, 22. oktobar 2019 19:49)

    Da ništa više u karijeri ne uradi, oni golovi Liverpulu prepričavaće se i za pedeset godina.
    (absolutezero, 22. oktobar 2019 19:59)

    # Link komentara

  965. Srecno Zvezdo samo hrabro !
    (Dare_cz, 22. oktobar 2019 19:59)

    # Link komentara

  966. Ali Van la para...
    (nB94, 22. oktobar 2019 19:57)

    # Link komentara

  967. Srećan Miloš Vulić u 11, svima koji slave!

    Gremo cigani, kolji pevca vri voda!
    (detektiv kokni kol, 22. oktobar 2019 19:56)

    # Link komentara

  968. Gogi ?
    (beograd_moskva, 22. oktobar 2019 19:55)

    # Link komentara

  969. Po prikazanoj igri u gostima, kako prosle tako i ove godine, nemamo sta da trazimo u Londonu. Sve do tri razlike za Totenhem je okej. Kao sto su najavili englezi, ovi dvomecevi ce im biti velika prilika da se oporave. Iako npr. pobede veceras sa 5-0, neverujem da ce nas potceniti u BG-u kao Liverpul. Ako izvucemo bod u oba meca, to ce biti uspeh. Mada, Marakana je to. Srecno Zvezdi, pa sta bude.
    (bzvz, 22. oktobar 2019 19:52)

    # Link komentara

  970. Sreca pa zvezdana ima igracku gromadu Pavkova , razvalice Totenhem samo tako.
    (Carrera, 22. oktobar 2019 19:49)

    # Link komentara

  971. Путевима омладинске школе ...
    (тарми пфк, 22. oktobar 2019 19:49)

    # Link komentara

  972. Only j**s and pussies! Srećno komšije! Uvek protiv Engleza! Živela, živela, kraljevina Srbija! PFK!
    (Dorcol_samo_PFK!, 22. oktobar 2019 19:49)

    # Link komentara

  973. Van La Para nije pokazao ništa. Možda bi mogao umesto njega Žander na krilo, ionako to igra i kad bi trebalo da bude bek. Realno u ofanzivi je mnogo bolji nego u defanzivi...
    (Pedja J7, 22. oktobar 2019 19:48)

    # Link komentara

  974. Pozdrav VIŠEMILIONSKOM ZVEZDAŠKOM BRATSTVU.Mi večeras ne možemo da izgubimo, sve i da hoćemo.Totenhem kao veliki Engleski klub večeras ima veliku čast i privilegiju da ugosti veliki Srpski i Evropski klub Crvenu Zvezdu koja udavno pripada porodici EVROPSKIH I SVETSKIH ŠAMPIONA U KLIPSKOM FUDBALU.Najljubaznije molim navijače marginalnih klubova da se večeras ne pojavljuju na ovoj stranici....... Jer ruku na srce NIJE IM OVDE MESTO.Ipak večeras je ovde mesto SAMO ŠAMPIONIMA, tako se takmičenje i zove LŠ.- Neka budu strpljivi,.... za par dana biće na programu takmičenje mnogo nižeg ranga.....
    (Najveći Zvezdaš lkad, 22. oktobar 2019 19:36)
    Proćiće i pubertet.Ne sikiraj se..
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 19:47)

    # Link komentara

  975. Imam dve karte za Zvezdu veceras ali problem je sto se danas zenim pa nikako ne mogu da stignem na utakmicu, pa sam hteo da pitam, jel ima neko ko bi hteo da se zeni umesto mene? Druže, tvoj jedini problem je što ti je fora starija od vatre tri dana... za sve ostalo nemaš brige. :-)
    (urke12, 22. oktobar 2019 19:32)
    Nemoj tako sledeću će utakmicu da putuje u svemir pa ne može je gledati ahhahaha.Lebe mekani....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 19:46)

    # Link komentara

  976. Ovo je utakmica u kojoj je pobednik vec odlucen samo se igra pro forme
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 19:03) sto ovolikominusa
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 19:44)

    # Link komentara

  977. Tottenham 9:1 Zvezda. Ovako sam sanjao.
    (MMMarko, 22. oktobar 2019 19:43)

    # Link komentara

  978. 1-2 Zvezda
    (Vule, 22. oktobar 2019 19:38)

    # Link komentara

  979. Ajmo Totenheme.
    (Bodibond, 22. oktobar 2019 19:38)

    # Link komentara

  980. Pozdrav VIŠEMILIONSKOM ZVEZDAŠKOM BRATSTVU.
    Mi večeras ne možemo da izgubimo, sve i da hoćemo.
    Totenhem kao veliki Engleski klub večeras ima veliku čast i privilegiju da ugosti veliki Srpski i Evropski klub Crvenu Zvezdu koja udavno pripada porodici EVROPSKIH I SVETSKIH ŠAMPIONA U KLIPSKOM FUDBALU.
    Najljubaznije molim navijače marginalnih klubova da se večeras ne pojavljuju na ovoj stranici....... Jer ruku na srce NIJE IM OVDE MESTO.
    Ipak večeras je ovde mesto SAMO ŠAMPIONIMA, tako se takmičenje i zove LŠ.
    - Neka budu strpljivi,.... za par dana biće na programu takmičenje mnogo nižeg ranga.....
    (Najveći Zvezdaš lkad, 22. oktobar 2019 19:36)

    # Link komentara

  981. Evo ih mukice grobarske sada navijaju za Totenhem.
    (zvezdss, 22. oktobar 2019 19:25) ja navijam
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 19:36)

    # Link komentara

  982. Tri boda u naredne dve utakmice doveli bi Zvezdu na korak od plasmana u eliminacionu fazu. Ne nadajte se, ta pobeda se nece desiti, igrace se dobro poznata "Samodbrana, samounistenje". Ne bih da mracim, ali je sut u okvir gola veceras veliki kao kuca.
    (SV, 22. oktobar 2019 19:34)

    # Link komentara

  983. Imam dve karte za Zvezdu veceras ali problem je sto se danas zenim pa nikako ne mogu da stignem na utakmicu, pa sam hteo da pitam, jel ima neko ko bi hteo da se zeni umesto mene?
    Druže, tvoj jedini problem je što ti je fora starija od vatre tri dana... za sve ostalo nemaš brige. :-)
    (urke12, 22. oktobar 2019 19:32)

    # Link komentara

  984. Само да Гробарима и другима објасним да се боримо за 15 место и исто као што треба вчрс да бодримо Звезду тако и у четвртак треба Партизан јер ако стигнемо до 15 места од сезоне 20/21 кад почне 3 такмичење наша прва два иду у квл за Лш а трећи или освајач купа у Ле за 4 и 5 не знам али сигурно је и овако 10 пута боље него ако будемо 16...А и оно најважније то би растеретило домаће првенство тако да те глупости губите 5:0 или вас ови Газе 0:7 оставите са стране...
    (само мишљење чисто онако, 22. oktobar 2019 19:30)

    # Link komentara

  985. Zvezda igrala nevidjene bunkere sa Kopnhagenom i Jang Bojsima, sta ocekivati drugo i veceras. Klasican bunker i neki naslov na kraju “herojski poraz zvezde, 4-0”
    (Realno, 22. oktobar 2019 19:30)

    # Link komentara

  986. Ako bude igrao La Para, gasim televizor!
    (Predrag Drugi, 22. oktobar 2019 19:27)

    # Link komentara

  987. Evo ih mukice grobarske sada navijaju za Totenhem.
    (zvezdss, 22. oktobar 2019 19:25)

    # Link komentara

  988. Pavkov resava!!!
    (panteon, 22. oktobar 2019 19:23)

    # Link komentara

  989. Napred Crvena zvezda! Pozdrav!
    (stooges, 22. oktobar 2019 19:19)

    # Link komentara

  990. Omladinci su napravili odlicnu uvertiru. Rezultat 9:2 za Totenhem uliva nadu prvotimcima da i oni mogu ponovo odbraniti cast kao u Minhenu.
    (Janko, 22. oktobar 2019 19:19)

    # Link komentara

  991. Poketino je ono najtrazeniji trener pred otkazom,to se verovatno nikada nije desilo u bilo kojem sportu ikada.Jednostavno on je svoje odradio u Totenhemu doslo je do zasicenja,nema dalje,od finala Lige sampiona bolje tesko da moze a titula u PL je za njih nemoguca misija.Ja imam neki osecaj da njemu i odgovaraju ovi lošiji rezultati,kiks protiv Zvezde i ono podnese ostavku ,malo odmori i ima ponude samo da pljuste od mnogo i to moogo vecih klubova od Totenhema.
    (Back in Black, 22. oktobar 2019 19:17)

    # Link komentara

  992. Neka prodju kao omladinci
    (Daki, 22. oktobar 2019 19:15)

    # Link komentara

  993. @ ЗЕКС - Изгледа Томане а Павков на клупи... Ал још није званично. Ово остало све како си написао
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 22. oktobar 2019 19:14)

    # Link komentara

  994. Zaboravili ste u naslovu da se igra na stadionu od milijardu evra!!
    (Zokar, 22. oktobar 2019 19:11)

    # Link komentara

  995. “Čekamo sastave, Zvezda pred velikim izazovom”...
    -Realno Zvezdin najveći izazov ove sezone.Totenhemu “gori” u ovoj utakmici.Ne sme da izgubi.Zvezda treba da igra pametno i jako odgovorno u odbrani ako se nada povoljnom rezultatu što se tiče ovog meča....
    (Jon Bon Jovi, 22. oktobar 2019 19:10)

    # Link komentara

  996. Imam dve karte za Zvezdu veceras ali problem je sto se danas zenim pa nikako ne mogu da stignem na utakmicu, pa sam hteo da pitam, jel ima neko ko bi hteo da se zeni umesto mene?
    (r8, 22. oktobar 2019 19:10)

    # Link komentara

  997. Napred Totenhem.
    (Slavko Vrekic, 22. oktobar 2019 19:10)

    # Link komentara

  998. Borjan, Degenek, Milunovic, Rodic, Gobeljic, Kanjas, Vulic, Marin, za Pare, Garsija i Pavkov verovatno.
    (zex, 22. oktobar 2019 19:07)

    # Link komentara

  999. Srecno zvezdo!!!
    (zvezdss, 22. oktobar 2019 19:04)

    # Link komentara

  1000. Ајмо Звездо!
    (ДЕЛИЈА??, 22. oktobar 2019 18:58)idete po petarde
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 19:04)

    # Link komentara

  1001. Nadam se da ce proci kao juniori danas!!

    Idemo Tot!!Za Pocetina!!
    (Grobar, 22. oktobar 2019 19:03)

    # Link komentara

  1002. Ovo je utakmica u kojoj je pobednik vec odlucen samo se igra pro forme
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 22. oktobar 2019 19:03)

    # Link komentara

  1003. Ајмо Звездо!
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 22. oktobar 2019 18:58)

    # Link komentara