1. Veliki i zasluženi trofej u spomen velikoj Zvezdi i onom fudbalu koji više ne postoji na ovim prostorima.
    (Navijač nekadašnje Zvezde, 19. oktobar 2019 17:14)

    # Link komentara

  2. Veliki i zasluženi trofej u spomen velikoj Zvezdi i onom fudbalu koji više ne postoji na ovim prostorima.
    (Navijač nekadašnje Zvezde, 19. oktobar 2019 17:13)

    # Link komentara

  3. @xnodeh, svaka cast samo nastavi ovako!

    Cestitke Zvezdi!
    (sampion u minusima, 19. oktobar 2019 15:55)

    # Link komentara

  4. @xnodeh svaka cast samo nastavi ovako
    (dominacija, 19. oktobar 2019 15:42)

    # Link komentara

  5. "cestitke komsinici i sve najgore u daljem zivotu....
    (leba i igara, 19. oktobar 2019 14:10)"
    Bol bolujem, neprebolujem!
    (Miskec, 19. oktobar 2019 15:41)

    # Link komentara

  6. (Prc, 18.oktobar...)

    Alal vera za komentar! Mogao bi ako imas vremena cesce ovaj isti komentar, ali bas isti samo kopirati na bitnim fudbalskim vestima, cisto da ih spustis kad je bitno.
    (Bravo Zvezda, 19. oktobar 2019 15:41)

    # Link komentara

  7. cestitke komsinici i sve najgore u daljem zivotu....
    (leba i igara, 19. oktobar 2019 14:10)

    # Link komentara

  8. (Sasa, 19. oktobar 2019 11:30)

    Alal vera za komentar! Mogao bi ako imas vremena cesce ovaj isti komentar, ali bas isti samo kopirati na bitnim fudbalskim vestima, cisto da ih spustis kad je bitno.
     (Xnodeh, 19. oktobar 2019 12:17)

    # Link komentara

  9. (Prc, 18. oktobar 2019 23:55) # Link komentara

    Moras razmisliti i razdvojiti trenutni kvalitet od uspeha potvrdjenih trofejima.
    Srbija ima klupskog prvaka Evrope u fudbalu (osvajaca danasnje Lige sampiona), prvaka sveta u istoj kategoriji, Crvenu Zvezdu.
    Srbija ima titulu prvaka sveta na reprezentativnom nivou.
    Za drzavu koja, skoro uopste, ne ulaze u fudbal, ovo su ogromni uspesi, kojih vi nemate, i misljenja sam, necete nikada imati.
    U seniorskoj kategoriji imate uspehe koji su za postovanje, trece i drugo mesto na svetu. Srbija takvog uspeha nece dugo imati, mozda nikada.
    Ali, sustina je da precenjujete sebe i licne uspehe , degradiravsi tako nepobitne uspehe drugih. Vi, ni u jednom uzrastu niste bili svetski prvaci, Srbija jeste, nemoj to smetnuti s uma. Vasa selekcija ke kvalitetnija od Srbije, odlicni ste, ipak, niste svetska velesila kakvom se smatrate sto je uostalom Francuska pokazala ponizenjem u finalnom mecu. I ne samo to, mucili ste se protiv Rusije i Danske, presudila je velika sreca. Zapitaj se zasto je tako, a ne ovako virulentno nastuoas na srpskom pprtalu na kojem si, ne zaboravi, gost. Mnogima od nas to ne bi palo na pamet kada posetimo hrvatske portale. Zavisi to nesumnjivo i od kulture na prvom mestu, pa tek onda od zanosa.
    Zakljucak je jasan, bolji ste u fudbalu, ali niste trofejniji. Forma i broj trofeja nisu isto merilo. Gledajuci broj trofeja na klupskom i reprezentativnom nivou, Srbija je uspesnija.
    (Sasa, 19. oktobar 2019 11:30)

    # Link komentara

  10. (Prc, 18. oktobar 2019 23:55)

    Kako mukica i dalje pokusava da ubedi sam sebe u nesto u sta ni sam me veruje :D Znam da patis
     (Prc tebi, 19. oktobar 2019 11:21)

    # Link komentara

  11. @ Sivi Soko

    U sezoni kada je Zvezda igrala kao domacin u Bugarskoj i Madjarskoj (Rumunija je bila 98 protiv Liona) su perfidni Englezi odbili da igraju u Sofiji gde je Zvezda po odluci UEFA ugostila PAO i Sampdoriju pa su odbili da se igra na neutralnom terenu i na kraju je UEFA izasla u susret licemerima da se igra samo jedna utakmica gde je MU domacin. Uefa donela zvanicnu odluku da Zvezda bude domacin u Sofiji i Englezi bez srama rekli "mi necemo" i nikom nista. Zvezda ponudila UEFI da Englezi biraju gde zele da ih Zvezda ugosti (Bec i Minhen bili u planu), UEFA izasla sa predlogom da se igra samo jedna u Briselu da bi na kraju Englezi izgurali svoje taktikom "izbacili ste nas iz takmicenja 5 god, spremamo ogromna ulaganja u ligu i pustite propise i neke tamo Srbe".
    Fudbalski smo ih upropastili na njihovom terenu, nesrecno izgubili 1:0 i Ferguson na konferenciji nakon polufinala 99 protiv Juventusa kaze "ne pamtim od Crvene Zvezde da nas je neko ovako nadigrao kuci". Nakon superkupa je pricao o Darku i Deji i kako se nada da ce MU jednog dana biti konkurent Interu i Milanu za dovodjenje takvih majstora.
    (Leti vreme, 19. oktobar 2019 02:25)

    # Link komentara

  12. I "velesila" Notingem forest isto je doziveo trofej prvaka Evrope ali oni znaju gde im je mesto pedesetak godina kasnije. Iako smo osvojili trofej sa bivsom drzavom mi i nakon 30 godina ne znamo ko nam glavu nosi. A komsije za to vreme postali bronzani pa viceprvaci sveta, o nagradama Modrica i njihovim LS da ne pricam, fudbalske im fabrike rade punom parom, a mi i dalje prisvajamo i zivimo u tudjoj proslosti.
    Eh tuzna moja Srbijo :(
    (Gašo, 18. oktobar 2019 19:58)

    I "velesile" Danska i Grcka su osvojile titulu prvaka Evrope,ali oni znaju gde im je mesto 30-ak i 15-ak godina kasnije.Iako su osvojili ogroman fudbalski trofej ne zanose se mitovima da mogu se svrstaju u isti kos sa fudbalskim nacijama,Brazilo,Nemackom,Italijom itd,jer su od njih miljama daleko.A Hrvatska iako je igrala jedno slucajno penal finale (gde je sramotno porazena) ne zna ko joj glavu nosi.A komsije Srbi za to vreme postali dva puta prvaci u mladjim kategorijama,Crvena zvezda i Partizan prezimili u Evropi tri puta,pre nego je Dinamo prvi put posle 48 godina,o zauvek zapisanoj tituli prvaka Evrope i sveta od strane Crvena zvezde da ne pricam,a vi i dalje zivite u mitovima i prisvajate tudje zasluge i umisljate da ste sila iako imate NULA trofeja kao recimo Andora i Malta.Sta bi tek onda Grcka,Danska sa reprezentativnom titulom prvaka Evrope ili Srbija i Rumunija sa klupskom titulom prvaka Evrope trebalo da kazu?

    Eh tuzna tvoja Hrvatsko :(
    (Xnodeh, 19. oktobar 2019 00:41)

    # Link komentara

  13. Xnideh ili kako vec,

    Evo sto kazu sportske enciklopedije tko je tko u nogometu. Sto je osvojila Hrvatska, a sto Srbija?
    Hrvatska: [link]
    Srbija: [link]
    Mozda za pocetak da izborite EP nakon skoro cetvrt stoljeca, da vas ne pune na jedva izborena 2 SP-a, pa da kao Hrvati '98 i 2018. pobjedjujete velikane, da vam igraci osvajaju LP 8 godina za redom, pa osvojite neki Balon d'or....e tek tada se mozda izjednačite sa Hrvatskom, a enciklopedija vam ne bude ovako tužno prazna :D
    (Prc, 18. oktobar 2019 23:55)

    # Link komentara

  14. Na zalost se samo titule pamte, druga mesta jesu trnutni uspeh, ali istorijski gledano su nista. Sto bi Maradona rekao osvojiti drugo mesto samo znaci biti prvi gubitnik, sto i jeste istina. Ko se seca Partizanovog finala KES 1966, gotovo niko, pa cak ni neki grobari, a ove Zvezdina titula ce se pamtiti jos dugo godina i ako je razlika samo jedan penal, ali za istoriju treba malo i srece.
    (Ivan, 18. oktobar 2019 23:41)

    # Link komentara

  15. (Sudac, 18. oktobar 2019 21:10)

    Cestitam svim fanovima Hrvatske na osvojenoj tituli u glinenim golubovima pre 10 god.!

    Za ove Sudac s tuznim glavama i slicne pacenike da pojasnimo.

    CZ je klub iz Beograda. Beograd je glavni grad Srbije. Titula koju osvoji klub iz glavnog grada Srbije pripisuje se samo Srbiji.

    No patnja koju glineni golubovi osecaju zbog Zvezde pa pokusavaju da je umanje spominjanjem Jugoslavije je vic godine. Zasto? Pa zato sto su te iste glave i njihova drzava Hrvatska silno te 1991.godine, kada je Zvezda uzela titulu, hteli da izadju iz Jugoslavije, sto su iste godine i uradili na svoje odusevljenje. I sada te tuzne glave koriste Jugoslaviju kao alibi,a iz nje su bezali i to bas kad je srpski velikan postao prvak Evrope i sveta.
    Oni koji mrze Jugoslaviju, a kada im odgovara istu tu Jugoslaviju koriste kao svoj argument su sigurno oni likovi iz teorija Vedrane Rudan, Tvrtka Jakovine, Dejana Jovica, ali naravno prvenstveno Jovana Ducica(poznata teorija po kojoj su Hrvati najhrabriji narod ne zato sto se nikog ne boje vec zato sto se niceg ne stide). Mitomani koji zive u snovima, i koji kada ih pitas gde im je neka titula u fudbalu od raspada Juge, zabezeknu :D

    Srbija ih za to vreme ima 2,pa makar i u mladjim kategorijama,Hrvatska ih nema niti ce ih ikad imati, bilo klub, bilo reprezentacija.
    Na kraju krajeva vidi se sta ko ima nakon raspada Juge. Ne osporavamo vam glinene golubove.
    Pozdrav
     (Xnodeh, 18. oktobar 2019 22:25)

    # Link komentara

  16. (paranoja, 18. oktobar 2019 19:40)

    Ti ne znas ni kako se zoves a ne da spojis dva i dva. Boli Zvezda i patices zauvek. Kad osvojite nesto u fudbalu mozda ce vas neko ozbiljno shvatiti. Jedna Danska i Grcka imaju trofej u fudbalu, Rumunija isto, Srbija. A sta vi imate? Nula, nista. Kao Andora i Malta, taj nivo ste. Znam da ne shvatas jednostavnu stvar, ne moras odgovarati. Glineni golubovi su za tebe vrhunac shvatanja necega. Paranoja si prava.
     (Xnodeh, 18. oktobar 2019 21:12)

    # Link komentara

  17. Cestitam svim fanovima Zvezde na osvojenoj tituli prije 30 god!
    Respekt za tadasnju Zvezdu, to cete naravno uvijek nositi u srcu.
    Za ove Xnidehe s tuznim glavama i slicne patnike da pojasnimo.
    CZ je kao prvak Jugoslavije (ne Srbije) osvojila titulu i kao prvak Jugoslavije izborila igranje LS.
    Dakle, to nije srpski uspjeh ni nacionalni, vec KLUPSKI pod grbom drzave Jugoslavije.
    Oni koji prisvajaju i mijenjaju istinu kako njima odgovara su sigurno oni likovi iz teorije Nikole Kalinica. Mitomani koji zive u snovima, i koji kada ih pitas gdje im je srpaska Zvezda od raspada Juge, zabezeknu! :D
    Nikako ne osporavam tu titulu i svaka cast Zvezdi, ali to nije uspjeh Srbije, vec Jugoaslavije!
    Na kraju krajeva, upravo raspadom Juge lijepo se vidi tko je tko u nogometu.
    Pozdrav
    (Sudac, 18. oktobar 2019 21:10)

    # Link komentara

  18. logika i s svim tim trofejima u kosarci oni nama nisu blizu, jer mi imamo 11 medalja s reprezentacijom a tek da brojimo juniore i klubove skupa opet smo ispred
    (velesilo

    I sa svim srpskim medaljama osvojenim s Crnom Gorom, Hrvati su i dalje u kosarci najtrofejniji narod u klupskoj kosarci od svih zemalja bivse Juge.
    (Logika nam jaca strana, 18. oktobar 2019 21:02)

    # Link komentara

  19. Srbi i nogomet? U jednoj recenici.
    Kroz cijelu svoju povijest pokazali ste da nogomet igrate na nacin da ako ne igrate protiv tima ranga Estonije, skidate donji dio dresa i svi vas pune!!!
    Oprostite na brutalnoj iskrenosti, rezultati pokazali. Kada kao samostalna drzava osvojite nesto s klubom ili reprezentacijom, pa i neku broncu, javite se.
    Bravo za kosarku i odbojku, tu ste super!
    (Gargamel, 18. oktobar 2019 20:22)

    Hrvati i fudbal? U jednoj recenici.
    Kroz celu istoriju najveci uspeh su vam dva slucajna penala. Osvojite nesto makar i sa omladincima pa se javite.Srbiija 4 titule u fudbalu Hrvatska 0.
    Bravo za glinene golubove i vodene zmajeve, tu ste super!
     (Xnodeh, 18. oktobar 2019 21:00)

    # Link komentara

  20. (Strahinja, 18. oktobar 2019 19:52)

    Koga je ovde sta zabolelo, vidi se po tebi i tvojoj reakciji. Boze, Boze koliko tuzna glava moraS biti.Odbojka je ponos a ne bol, bol su tvoji glineni golubovi.
     (Xnodeh, 18. oktobar 2019 20:46)

    # Link komentara

  21. @sve samo ne realan evo ti od strucnjaka ,titula prvaka ,sveta, polufinale LS sledece godine, prezimljavanje u Evropi pre tvog Dinama, i bolji nastup u ove 2 LS nego svi vasi klubovi skupa
    (malo jasnije?, 18. oktobar 2019 20:46)

    # Link komentara

  22. @gargamel oprosti na brutalnoj iskrenosti ali vi u tom nogometu za razliku od Srbije nista niste osvojili
    ("brutala", 18. oktobar 2019 20:44)

    # Link komentara

  23. @sve samo ne realan evo ti od strucnjaka ,titula prvaka ,sveta, polufinale LS sledece godine, prezimljavanje u Evropi pre tvog Dinama, i bolji nastup u ove 2 LS nego svi vasi klubovi skupa
    (kompleksi su cudo, 18. oktobar 2019 20:37)

    # Link komentara

  24. @sve samo ne realan evo ti od strucnjaka ,titula prvaka ,sveta, polufinale LS sledece godine, prezimljavanje u Evropi pre tvog Dinama, i bolji nastup u ove 2 LS nego svi vasi klubovi skupa
    (malo jasnije kompleksasu, 18. oktobar 2019 20:37)

    # Link komentara

  25. @o: za razliku od vas Srbi imaju istoriju ,vasa pocinje pre par godina
    (ni kokice ne znate da pravite, 18. oktobar 2019 20:34)

    # Link komentara

  26. @logika i s svim tim trofejima u kosarci oni nama nisu blizu, jer mi imamo 11 medalja s reprezentacijom a tek da brojimo juniore i klubove skupa opet smo ispred
    (velesilo hahahhaha, 18. oktobar 2019 20:33)

    # Link komentara

  27. @logika i s svim tim trofejima u kosarci oni nama nisu blizu, jer mi imamo 11 medalja s reprezentacijom a tek da brojimo juniore i klubove skupa opet smo ispred
    (@velesilo pripremi se za kmecanje, 18. oktobar 2019 20:32)

    # Link komentara

  28. @strahinja mi imamo 4 titule u fudbalu vi niti jednu ali bar si otkrio svoje korene psoto ti je deda sigurno bio Strahinja
    (ponosi se Srbine, 18. oktobar 2019 20:30)

    # Link komentara

  29. @gaso haha jos jedan wannabe Srbin u isto vreme ti tvoji hrvati nisu nista osvojili ,a Zvezda srpski klub je bila prvak sveta, to ostaje zauvek koliko god ti to pokusavao da negiras u svojoj maloj glavici
    (ajde jos malo glumi Srbina, 18. oktobar 2019 20:29)

    # Link komentara

  30. @paranoja hahah kompleksasu to nije kontinuitet, kontinuitet je kad nemas rupu od 20 godina a ako smo mi to jednom uboli ubodite i vi ,a ne nesta ne ide
    (sjasi jadnice, 18. oktobar 2019 20:24)

    # Link komentara

  31. Srbi i nogomet? U jednoj recenici.
    Kroz cijelu svoju povijest pokazali ste da nogomet igrate na nacin da ako ne igrate protiv tima ranga Estonije, skidate donji dio dresa i svi vas pune!!!
    Oprostite na brutalnoj iskrenosti, rezultati pokazali. Kada kao samostalna drzava osvojite nesto s klubom ili reprezentacijom, pa i neku broncu, javite se.
    Bravo za kosarku i odbojku, tu ste super!
    (Gargamel, 18. oktobar 2019 20:22)

    # Link komentara

  32. Znate li da su Hrvati kosarkaska velesila i uspesniji od nas u kosarci?
    Eno najtrofejniji su u klupskoj kosarci sa Jugoplastikom, a i deca im U-16 osvojili 4 zlata?
    (Logika nam jaca strana, 18. oktobar 2019 20:05)

    # Link komentara

  33. goran i opet najbolji igraci Zvezde su uvek bili Srbi ,sam dokaz gde su bili talenti, a sam rezultat u evropi je pokazivao gde ste vi ostali
    (realno,

    Pa gde je ta Zvezda sa srpskim igracima od raspada Juge?
    Sta postigoše poslednjih 28 godina?
    Odgovori nam "strucnjace"?
    (Sve si ti samo ne realan, 18. oktobar 2019 20:01)

    # Link komentara

  34. I "velesila" Notingem forest isto je doziveo trofej prvaka Evrope ali oni znaju gde im je mesto pedesetak godina kasnije. Iako smo osvojili trofej sa bivsom drzavom mi i nakon 30 godina ne znamo ko nam glavu nosi. A komsije za to vreme postali bronzani pa viceprvaci sveta, o nagradama Modrica i njihovim LS da ne pricam, fudbalske im fabrike rade punom parom, a mi i dalje prisvajamo i zivimo u tudjoj proslosti.
    Eh tuzna moja Srbijo :(
    (Gašo, 18. oktobar 2019 19:58)

    # Link komentara

  35. E ovo je linija izmedju fudbalske Srbije i Hrvatske koja je zauvek podvucena i Srbiju stavlja iznad zemlje glinenih golubova. A ne njihovi mitovi slucajnog penal finala kojeg se sem u njihovom selu niko ziv vise nece secati. Crvena zvezda zauvek ostaje zapisana kao prvak sveta, i svako ce je u svetu uvek po tome raspoznavati. Glinene golubare mogu da raspoznaju samo kao najgore amatere koji su posluzili za gol razliku Francuskoj i Spaniji.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Xnodeh,

    Pa gde su nam ti nasi Srbende fudbalerčine poslednjih 30 godina?
    Sta smo postigli u seniorskom fudbalu?
    Gde smo na fudbalskoj karti sveta?
    Znamo Xnedeh da si ozlojadjen zbog Hrvata u toj svojoj tuznoj glavi ali svi dobro znamo da ne mozemo u istu recenicu sa Hrvatijancima.
    Oni su fudbal, a nase ime je odbojka koliko god to tebe bolelo.
    (Strahinja, 18. oktobar 2019 19:52)

    # Link komentara

  36. Srbi su potomci Tracana, Tribala. Jedna od srpskih drzava se zvala Raska. Madjari su Srbe nazivali Raci
    (Rasko, 18. oktobar 2019 17:10)

    Pa i ja to isto cuo, da su srbi potomci Tračeva i da su ih Madjari zvali Racku. Nego me zanima je istina da je crvenkapa nosila šajkaču, a pepeljuga zapravo izgubila opanak? Cek da uzmem kokice.
    (:o), 18. oktobar 2019 19:48)

    # Link komentara

  37. E ovo je linija izmedju fudbalske Srbije i Hrvatske koja je zauvek podvucena i Srbiju stavlja iznad zemlje glinenih golubova. (Xnodeh, 18. oktobar 2019 16:24)

    Hahaha a je li Srbija onda i iznad Belgije? Zamisli ni oni nisu nikad bili svjetski prvaci. Je li i Rumunjska onda iznad Belgije i Hrvatske zbog Steaue haha? Znas kako se kaze, i slijepa kokoš ubode koje zrno. Vi ste kao i Bukurestani jednom uboli i sad se tristo godina to slavi haha. A da bi vas netko ozbiljno shvatio, bilo kao klub ili drzavu, morate imati kontinuitet. Vi ga nemate. Kontinuitet je kad od 5 ucesca imas trece i drugo mjesto na Svetskim Prvenstvima. Znam da ne kuzis, zato ne moras odgovarati. Ovo vise pisem za ljude koji znaju spojit dva i dva.
    (paranoja, 18. oktobar 2019 19:40)

    # Link komentara

  38. @goran i opet najbolji igraci Zvezde su uvek bili Srbi ,sam dokaz gde su bili talenti, a sam rezultat u evropi je pokazivao gde ste vi ostali
    (realno, 18. oktobar 2019 19:02)

    # Link komentara

  39. @crnogorac hahha jos jedan revizionista, zaboravio si samo da ste vi Srbi
    (pitaj dedu sta si, 18. oktobar 2019 18:59)

    # Link komentara

  40. @crnogorac hahha jos jedan revizionista, zaboravio si samo da ste vi Srbi
    (pitaj dedu sta si, 18. oktobar 2019 18:59)

    # Link komentara

  41. @sudija djokic pa sve vase reprezentacije su pune Srba, a i Zvezda je tada imala najvise Srba
    (14 od 22, 18. oktobar 2019 18:58)

    # Link komentara

  42. Osim malo Gedza, Srbi ni ne postoje. Vi ste naturalizovani Crnogorci, Romi, Rumuni i Bugari.
    (crnogorac, 18. oktobar 2019 16:16)

    Ti si najveci dokaz da Srbi postoje.U suprotnom ne bi toliko bio ozlojedjen sto si svestan da si Srbin a Milova rupa te tera da glumis da nisi.No,uskoro ces biti Albanac,tako da nemas brige.
    (Xnodeh, 18. oktobar 2019 18:37)

    # Link komentara

  43. Cnogorci su Crnogorci. Dakle, nekoliko Crnogoraca je bilo u timu, jedan Rumun, jedan Hrvat, tri Makedonca, jedan Bošnjak itd. Nakupovali su igrače iz cele Jugoslavije, jer im je država nabacila za sponzora Beobanku.
    (Sudija Djokic centarfor sampiona, 18. oktobar 2019 15:07)
    Jel to znaci da Sloba i Radovan Karadzic nisu Srbi? Pa sto ne rekoste ranije bre?
    (xxxx, 18. oktobar 2019 18:36)

    # Link komentara

  44. Uz ,,usatog" to je ta razlika izmedju Zvezde i klubova iz Istocne Evrope da ne pominjem exYU.
    (Ljovisna, 18. oktobar 2019 18:17)

    # Link komentara

  45. @xnodeh, jel peče? Hahaha neka neka.
    (Oddy, 18. oktobar 2019 17:33)

    Hahaha,lepo sto priznajes da vas pece.Neka neka i ja kazem.
    (Xnodeh, 18. oktobar 2019 18:01)

    # Link komentara

  46. Finale u Tokiju rutina i dva gola sa igračem manje jer je Dejo fasovao crveni u prvom pol. Šteta za triplu krunu te sezone, podsećanje za mlađe da se finale Super kupa Evrope tad igralo u dve utakmice. Zbog situacije u zemlji Zvezda i Mančester Junajted su odigrali samo jedan meč i to u Engleskoj. Znači ne na neutralnom terenu već je Junajted bio domaćin i slavio 1:0. To je bila utakmica za anale što se tiče Zvezdine igre i neverovatnih promašaja Pančeva i Savićevića. Ferguson je pri kraju karijere izjavio kako nikad nijedan tim nije više nadigrao Junajted nego tad Zvezda, za njegovog mandata.
    Sledeće sezone ‘92-ge stvoren je grupni sistem kupa šampiona, sve utakmice je Zvezda morala da igra kao domaćin što u Rumuniji što u Bugarskoj - i bila na pobedu od novog plasmana u finale.
    (Sivi soko, 18. oktobar 2019 17:44)

    # Link komentara

  47. @xnodeh, jel peče? Hahaha neka neka.
    (Oddy, 18. oktobar 2019 17:33)

    # Link komentara

  48. Osim malo Gedza, Srbi ni ne postoje. Vi ste naturalizovani Crnogorci, Romi, Rumuni i Bugari.
    (crnogorac, 18. oktobar 2019 16:16)

    Sama cinjenica ko se prvi oslobodio od Turaka na Balkanu govori o svesti naroda da zna ko je i sta je...
    Srbi su potomci Tracana, Tribala. Jedna od srpskih drzava se zvala Raska. Madjari su Srbe nazivali Raci, Novi Sad su zvali Raci Grad. Kao Tribale, Tracane ih spominju i vizantijski savremenici. Na zastavi iz Prvog srpskog ustanka je i grb Tribala.
    (Rasko, 18. oktobar 2019 17:10)

    # Link komentara

  49. To je uspeh Jugoslovenskog fudbala koji bi bio nemoguc da Zveda nije imala izuzetan povlasten status u bivsoj drzavi. Imali su uvek zeleno svetlo da vrbuju najbolje hrvatske, crnogorske, bosanske i makedonske fudbalere u svoje redove. Licemerno je da se mnogi danas smeju bogatim plasticnim klubovima tipa PSG koji u svojim redovima imaju iskljucivo najskuplje strance, a upravo to je Zvezda radila decenijama u onom sistemu. Secam se na koje su sve nacine pokusavali da namame Sušića iz Sarajeva, braću Vujović i Jarnija iz Splita, zatim Bobana i Sukera iz Zagreba. Da navedem samo one koji su uspeli da se odupru pritisku i lovi. Cim nanjuse dobrog fudbalera odmah se potezu jake partijske veze, nude automobili, stanovi, otvaraju devizni racuni. Pa je zapravo pravo cudo da Zvezda nije vise puta bila sampion evrope, s obzirom na taj enorman izbor talenta. Takodjer su najvise para dobili za stadion i infrastrukturu, i to treba reci.
    (Goran, 18. oktobar 2019 16:45)

    # Link komentara

  50. Javna je tajna da je sve završeno preko Stankovića koji je preko svojih poznanstava izdejstvovao da UEFA urgira u FIFA da se ovo takmičenje prizna kao klupsko prvenstvo sveta. Naravno, sve zbog Crvene zvezde.
     (ArtuDitu, 18. oktobar 2019 16:25)

    # Link komentara

  51. E ovo je linija izmedju fudbalske Srbije i Hrvatske koja je zauvek podvucena i Srbiju stavlja iznad zemlje glinenih golubova. A ne njihovi mitovi slucajnog penal finala kojeg se sem u njihovom selu niko ziv vise nece secati. Crvena zvezda zauvek ostaje zapisana kao prvak sveta, i svako ce je u svetu uvek po tome raspoznavati. Glinene golubare mogu da raspoznaju samo kao najgore amatere koji su posluzili za gol razliku Francuskoj i Spaniji.
     (Xnodeh, 18. oktobar 2019 16:24)

    # Link komentara

  52. A u timu 2/3 igraca nisu Srbi, a vi kao stub srpstva, svasta.Da nije bilo Crnogoraca i Makedonaca nista od vas.
    (Rade grobar, 18. oktobar 2019 12:43)

    A sta su Crnogorci i Makedonci ako ne Srbi?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Banat, 18. oktobar 2019 14:37)

    Osim malo Gedza, Srbi ni ne postoje. Vi ste naturalizovani Crnogorci, Romi, Rumuni i Bugari.
    (crnogorac, 18. oktobar 2019 16:16)

    # Link komentara

  53. Onda im uzmite onog Yarisa sto su dobili za osvajanje Toyota Kupa protiv Coca Cole...
    (Zigzaga, 18. oktobar 2019 16:09)

    # Link komentara

  54. Ta generacija Partizana je 91. u revansu koji se, zbog rata, igrao u Istambulu, ispala posle penala od Sportinga iz Hihona, u utakmici gde su se crno beli propisno ispromasivali u produzetku. Mislim da je Partizan te sezone imao jedan od najboljih timova u svojoj istoriji, tu su bili i Buda Vujacic, Dzoni Novak... Posle je taj tim uzeo te sezone Kup, gde je eliminisao bas ovaj tim Zvezde u dve utakmice.
    (Tanasko, 18. oktobar 2019 13:17)

    Sećam se. Na Marakani Partizan dobio iako je bio lošiji. Zato je revanš na jna bio fenomenalan. 2:2 rezultat, a utakmica kvalitetna kakva neće biti viđena na našim prostorima (domaći okviri). Dva puta Zvezda vodila....prosto nisam mogao da verujem da Zvezda nije uspela dobiti.

    Eh...kakav je to fudbal bio...
     (eye of the beholder, 18. oktobar 2019 15:56)

    # Link komentara

  55. Umiru grobljanci od muke,a evo godinama su se trudili da dokazu da je utakmica bila maltene revijalnog karaktera i da mi nismo bili klupski prvaci planete Zemlje...
    Eeeeej prvi klub na vascelom svetu,sve i da se ugasimo sutra to je stvar koju nam niko ne moze uzeti...
    Nikada...
    Raduj se narode Zvezdaski,imas i zasto...
     (Parter B, 18. oktobar 2019 15:49)

    # Link komentara

  56. Nekad neko nekad nikoooo
    nekad neko nekad nikoooo
     (teo zvani realnan, 18. oktobar 2019 15:35)

    # Link komentara

  57. Bez obzira na trofeje, ostaće mali. Zna se i zasto.
    (Grobarchina, 18. oktobar 2019 14:32)

    Valjda zato što je Bora tako napisao. Jer ostaće tek komšija mali....
     (NoName, 18. oktobar 2019 15:23)

    # Link komentara

  58. Ta generacija Partizana je 91. u revansu koji se, zbog rata, igrao u Istambulu, ispala posle penala od Sportinga iz Hihona, u utakmici gde su se crno beli propisno ispromasivali u produzetku. Mislim da je Partizan te sezone imao jedan od najboljih timova u svojoj istoriji, tu su bili i Buda Vujacic, Dzoni Novak... Posle je taj tim uzeo te sezone Kup, gde je eliminisao bas ovaj tim Zvezde u dve utakmice. 
    (Tanasko, 18. oktobar 2019 13:17) 

    Buda Vujačić ?! Da mi komšinica nije bila udata za njega, teško da bih čuo za tog "legendarnog" igrača...
     (Ron Džeremić, 18. oktobar 2019 15:20)

    # Link komentara

  59. dzaba vam trofeji kad ni u svom gradu niste najbolji...kazu da Sumi vec slican ugradjuju u klozetu!?
     (dr ĆOMI, 18. oktobar 2019 15:13)

    # Link komentara

  60. A u timu 2/3 igraca nisu Srbi, a vi kao stub srpstva, svasta.Da nije bilo Crnogoraca i Makedonaca nista od vas.
    (Rade grobar, 18. oktobar 2019 12:43)

    Cnogorci su Crnogorci. Dakle, nekoliko Crnogoraca je bilo u timu, jedan Rumun, jedan Hrvat, tri Makedonca, jedan Bošnjak itd. Nakupovali su igrače iz cele Jugoslavije, jer im je država nabacila za sponzora Beobanku.
    (Sudija Djokic centarfor sampiona, 18. oktobar 2019 15:07)

    # Link komentara

  61. Do Tokija CCCC
    (Zoka Bosanac, 18. oktobar 2019 15:05)

    # Link komentara

  62. A u timu 2/3 igraca nisu Srbi, a vi kao stub srpstva, svasta.Da nije bilo Crnogoraca i Makedonaca nista od vas.
    (Rade grobar, 18. oktobar 2019 12:43)

    A sta su Crnogorci i Makedonci ako ne Srbi?
     (Banat, 18. oktobar 2019 14:37)

    # Link komentara

  63. Bez obzira na trofeje, ostaće mali. Zna se i zasto.
    (Grobarchina, 18. oktobar 2019 14:32)

    # Link komentara

  64. Neko nekad, neko nikad!

    Pametnom dosta
     (Mihajlo, 18. oktobar 2019 14:26)

    # Link komentara

  65. kao partizanovac, moram priznati da je ovo bila stvarno opasna ekipa, skoro sve same legende jugoslovenskog fudbala, nekad smo imali ozbiljan fudbal na nasim prostorima, ovo sad se lomi izmedju da l da se smejes ili da places....
     (..., 18. oktobar 2019 14:12)

    # Link komentara

  66. Јел спремио Вулетић жалбу за Фифу и Уефу?
     (Немања, 18. oktobar 2019 14:11)

    # Link komentara

  67. Miroslav@
    Jel ti sad lakse?
    FIFA,UEFA axaxa!!!
     (krajisnik, 18. oktobar 2019 13:55)

    # Link komentara

  68. Profa da se na latinskom zali!
     (Labud, 18. oktobar 2019 13:52)

    # Link komentara

  69. Pricace ti da se ona gasi,
    ti sto nikad nisu tako sjali.
    Ljubomorni neka im uzdasi,
    jer ostace tek komsija mali.
    (nista o nicemu, 18. oktobar 2019 13:42)

    # Link komentara

  70. kao Partizanovac moram da priznam da je to bila sjajna ekipa I nesto neponovljivo....mislim da je zvezda u periodu 1986-1992 odigrala 12 utakmica kuci na marakani bez poraza....kakvi igraci Piksi,Dejo,Prosinecki,Pancev,Jugovic I najbolji izvodjac slobodnih udaraca u to vreme Mihajlovic....sad je tesko to ponoviti jer nemamo para kao zapad a kad bi mogli kao nekad da zadrzimo igrace na par sezona mozda bi nesto uradili makar bi igrali nokaut fazu....steta sto generacija Milosevic,Mijatovic,Zahovic,Stanojkovic,Jokanovic nije mogla da igra evropu siguran sam da bi daleko dogurali....poz za sve
    (legionar993, 18. oktobar 2019 11:08)

    Ta generacija Partizana je 91. u revansu koji se, zbog rata, igrao u Istambulu, ispala posle penala od Sportinga iz Hihona, u utakmici gde su se crno beli propisno ispromasivali u produzetku. Mislim da je Partizan te sezone imao jedan od najboljih timova u svojoj istoriji, tu su bili i Buda Vujacic, Dzoni Novak... Posle je taj tim uzeo te sezone Kup, gde je eliminisao bas ovaj tim Zvezde u dve utakmice.
    (Tanasko, 18. oktobar 2019 13:17)

    Sigurno je to bio jedan od najboljih timova u Partizanovoj istoriji. Zato ste i ispali te sezone od Sportinga iz Hihona u prvom kolu. Inače, taj Sporting nema ni jedan jedini osvojen trofej. Čak ni trofej kupa Španije. Trenutno su drugoligasi. Toliko o slavnoj istoriji kluba iz Humske.
     (NoName, 18. oktobar 2019 13:41)

    # Link komentara

  71. Derbi.
     (Malkom, 18. oktobar 2019 13:39)

    # Link komentara

  72. Grobari, jedinstvena prilika da vidite pehar klupskog prvaka sveta na samo nekoliko stotina metara od vaseg Lavora!
    (Tako blizu, a tako daleko, 18. oktobar 2019 11:15)

    Iz Lavora se u Rupu ne ide. To ti je kao sa konja na magarca.
     (Vojvoda Momčilo, 18. oktobar 2019 13:22)

    # Link komentara

  73. Organizuje se kolektivna poseta glodara.
    Aranzman obuhvata :
    1) Celodnevno gledanje "ušatog" i pehara Prvaka sveta
    2) Kutiju "Komplexana forte"
    3) Pakovanje papirnih maramica

    Za sve frakcije (osim "tužibabe jug") grupni popust 25%
    Vreme trajanja akcijskog popusta neograničeno !!!
     (glodarska suza pregolema, 18. oktobar 2019 13:21)

    # Link komentara

  74. kao Partizanovac moram da priznam da je to bila sjajna ekipa I nesto neponovljivo....mislim da je zvezda u periodu 1986-1992 odigrala 12 utakmica kuci na marakani bez poraza....kakvi igraci Piksi,Dejo,Prosinecki,Pancev,Jugovic I najbolji izvodjac slobodnih udaraca u to vreme Mihajlovic....sad je tesko to ponoviti jer nemamo para kao zapad a kad bi mogli kao nekad da zadrzimo igrace na par sezona mozda bi nesto uradili makar bi igrali nokaut fazu....steta sto generacija Milosevic,Mijatovic,Zahovic,Stanojkovic,Jokanovic nije mogla da igra evropu siguran sam da bi daleko dogurali....poz za sve
    (legionar993, 18. oktobar 2019 11:08)

    Ta generacija Partizana je 91. u revansu koji se, zbog rata, igrao u Istambulu, ispala posle penala od Sportinga iz Hihona, u utakmici gde su se crno beli propisno ispromasivali u produzetku. Mislim da je Partizan te sezone imao jedan od najboljih timova u svojoj istoriji, tu su bili i Buda Vujacic, Dzoni Novak... Posle je taj tim uzeo te sezone Kup, gde je eliminisao bas ovaj tim Zvezde u dve utakmice.
    (Tanasko, 18. oktobar 2019 13:17)

    # Link komentara

  75. Јел има неки трофеј за комшије првака?
    Нема?
    Апартхејд!
    Жалба Фифи и то на латинском!
     (Црвена звезда 1913, 18. oktobar 2019 13:03)

    # Link komentara

  76. Неки патолошки случајеви и у овој вести спомињу Партизан у коментарима, тужно је то...
    (Бобан, 18. oktobar 2019 11:57)

    Patoloska je tvoja poseta vesti koja s tobom i tvojim klubicem nema nikakve veze. Ljudi vam odgovaraju, a pisu na vesti koja je vezana za njihov klub.
     (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom-i-Kalinom, 18. oktobar 2019 13:03)

    # Link komentara

  77. Evo trofeja, a evo i komentara razdraganih komsija koje ce se tiskati u prvim redovima.
     (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom-i-Kalinom, 18. oktobar 2019 12:58)

    # Link komentara

  78. Prilika da komšije uživo vide taj pehar sad ili više nikad.
    (Delija, 18. oktobar 2019 12:54)

    # Link komentara

  79. A u timu 2/3 igraca nisu Srbi, a vi kao stub srpstva, svasta.Da nije bilo Crnogoraca i Makedonaca nista od vas.
    (Rade grobar, 18. oktobar 2019 12:43)

    # Link komentara

  80. U Ljutice Bogdana 1a stigao pehar klupskog prvaka sveta, a u Humsku toster!
    (Srpska Sparta CGCZ, 18. oktobar 2019 12:37)

    # Link komentara

  81. Administrator b92 vec otisao da zauzne mesto prvi da ga vidi...
     (Dejan CZ, 18. oktobar 2019 12:36)

    # Link komentara

  82. Joj, kad krene ciganjija sad da davi...
    (Mikii, 18. oktobar 2019 11:29)

    Neema potrebe da mi davimo.
    Vi ste se već podavili sami pokušavajući da nam objasnite kako nismo svetski prvaci heheheh ;)
     (Njaah, 18. oktobar 2019 12:20)

    # Link komentara

  83. Ima ona stara pesma iz 1991.:
    tuzno je biti navijac partizana
    jer sredom sedis kraj malog ekrana
    i gledas Zvezdu, svetskog sampiona
    kako ide pravo do Londona
    (Toplica, 18. oktobar 2019 12:19)

    # Link komentara

  84. Jedan je Dejo Savićević...
     (Doktor Satrap, 18. oktobar 2019 12:18)

    # Link komentara

  85. Ma naci ce profa neku nepravilnost u FIFA. Sta bre oni znaju? On i Pantic znaju sve najbolje. E moji partizanovci.... sta cete sad? Ostaje vam samo da se hvalite da ste komsije prvaka sveta.
    (Uvek Zvezdas nikad Delija, 18. oktobar 2019 12:05)

    # Link komentara

  86. Eto odgovora Uefe na grobarske zalopojke
    (kukajte i dalje, slobodno, 18. oktobar 2019 12:05)

    # Link komentara

  87. Nisi Zvezda bez veze!
    (stooges, 18. oktobar 2019 12:05)

    # Link komentara

  88. @ Najace je kada Uefa prizna trofej kao trofej svetskog prvaka a onda cujes grobare kako i dalje negiraju....od muke
    (Nikola, 18. oktobar 2019 11:01)

    ne moze UEFA care da prizna jer je ona kontinentalna asocijacija, FIFA, FIFA je ta koja je dala legitimitet takmičenju
     (Miroslav, 18. oktobar 2019 12:04)

    # Link komentara

  89. Šteta, te godine smo mogli i do trofeja Superkupa, izem ti politiku i ratove...
    (Aleks, 18. oktobar 2019 11:05)a za šta nam je teebao taj trofej? Ova dva su bitna a taj je i danas revijalne prirode a ne onda.
    (ave, 18. oktobar 2019 12:03)

    # Link komentara

  90. A sta je stiglo u Humsku?

    Izvod iz katastra za poklonjen stadion?
    (Nikos, 18. oktobar 2019 12:02)

    # Link komentara

  91. Неки патолошки случајеви и у овој вести спомињу Партизан у коментарима, тужно је то...
    (Бобан, 18. oktobar 2019 11:57)

    # Link komentara

  92. Šteta, te godine smo mogli i do trofeja Superkupa, izem ti politiku i ratove...
    (Aleks, 18. oktobar 2019 11:05)

    Jeste sve to ali ovi su dosta bitniji,Superkup je svakako više revijalna utakmica i da ga ne osvojiš to ne menja činjenicu da si ti najbolji u Evropi jer si prvak i osvajač LŠ.
     (SUPERMAN, 18. oktobar 2019 11:54)

    # Link komentara

  93. hahaha kojii ste vi krš
    (., 18. oktobar 2019 11:53)

    # Link komentara

  94. U Ljutice Bogdana 1a stigao pehar klupskog prvaka sveta, a u Humsku toster!
    (Vojvoda Vuk KND, 18. oktobar 2019 11:52)

    # Link komentara

  95. TOYOTA Cup
     (Nikola MNE, 18. oktobar 2019 11:50)

    # Link komentara

  96. Neko nekad, a neko nikad.
    (Spale, 18. oktobar 2019 11:43)

    # Link komentara

  97. Dejo Savićević lično da dođe da ga osvešta!
     (Doktor Satrap, 18. oktobar 2019 11:43)

    # Link komentara

  98. Joj, kad krene ciganjija sad da davi...
     (Mikii, 18. oktobar 2019 11:29)

    # Link komentara

  99. Ceka se saopstenje grobara.
     (ls, 18. oktobar 2019 11:25)

    # Link komentara

  100. Trofej zapisan u vječnosti.
     (kalem, 18. oktobar 2019 11:25)

    # Link komentara

  101. Svaki put kada vidim ovaj sastav Zvezde, pitam se ko danas igra u Srbiji. Odgovor jednostavan, tipovi koji umišljaju da su fudbaleri, a gledaju ih isti takvi navijači.
     (@Laki, 18. oktobar 2019 11:22)

    # Link komentara

  102. Nismo mi svesni za koliko veliki klub navijamo, ljudi moji...

    Da u najgorem slučaju i Zvezda i Partizan dočekaju Evropsko proleće:

    Tottenham-Zvezda 2:1
    Zvezda-Tottenham 1:0
    Zvezda-Bayern 1:3
    Olympiacos-Zvezda 1:1

    Partizan-Manchester 0:0
    Manchester-Partizan 3:0
    AZ-Partizan 0:1
    Partizan-Astana 2:0

    I svim srcem uz Šahtjor u dvomeču sa Dinamom, pa da budemo 15. na listi !
    (Mare, 18. oktobar 2019 11:21)

    # Link komentara

  103. nije ni cudo sto se pravim navijacima gadi ova sadasnja
    gde im se protivnici sklanjaju i poklanjaju penali protiv indjije i napretka.
    (boki, 18. oktobar 2019 11:19)

    # Link komentara

  104. Добро нам дошао пехарко... Коначно си кући, тамо где и припадаш - ЗВЕЗДО СВЕТИЊО!
    (Војска преко Дрине - РСЦЗ, 18. oktobar 2019 11:19)

    # Link komentara

  105. Grobari, jedinstvena prilika da vidite pehar klupskog prvaka sveta na samo nekoliko stotina metara od vaseg Lavora!
    (Tako blizu, a tako daleko, 18. oktobar 2019 11:15)

    # Link komentara

  106. A trofej za doprvaka Kupa Sampiona 66-te?
     (Ganci, 18. oktobar 2019 11:10)

    # Link komentara

  107. kao Partizanovac moram da priznam da je to bila sjajna ekipa I nesto neponovljivo....mislim da je zvezda u periodu 1986-1992 odigrala 12 utakmica kuci na marakani bez poraza....kakvi igraci Piksi,Dejo,Prosinecki,Pancev,Jugovic I najbolji izvodjac slobodnih udaraca u to vreme Mihajlovic....sad je tesko to ponoviti jer nemamo para kao zapad a kad bi mogli kao nekad da zadrzimo igrace na par sezona mozda bi nesto uradili makar bi igrali nokaut fazu....steta sto generacija Milosevic,Mijatovic,Zahovic,Stanojkovic,Jokanovic nije mogla da igra evropu siguran sam da bi daleko dogurali....poz za sve
     (legionar993, 18. oktobar 2019 11:08)

    # Link komentara

  108. I pre nego što je stigao ovaj davno zasluženi trofej - za mene je Zvezda prvak sveta od 8. decembra 1991. !!!
    (NNN, 18. oktobar 2019 11:08)

    # Link komentara

  109. Da i deca nasa na Marakani, raduju se svetskoj tituli.
     (my way, 18. oktobar 2019 11:06)

    # Link komentara

  110. Dobro dosao, ceka te mesto pored usatog! FIFA dodelila, cudo jedno ima u blizini manja grupa ljudi koji godinama pricaju da nasa Zvezda nije bila prvak sveta. Mozda da se zale kod FIFA, da profa objasni...
     (Neki se nisu obradovali ovoj vesti, 18. oktobar 2019 11:06)

    # Link komentara

  111. Šteta, te godine smo mogli i do trofeja Superkupa, izem ti politiku i ratove...
    (Aleks, 18. oktobar 2019 11:05)

    # Link komentara

  112. Komšije, izvolite na kaficu i taman da obidjete našu trofejnu salu i vidite ovaj trofej!
    (veliki strumf, 18. oktobar 2019 11:01)

    # Link komentara

  113. Najace je kada Uefa prizna trofej kao trofej svetskog prvaka a onda cujes grobare kako i dalje negiraju....od muke
     (Nikola, 18. oktobar 2019 11:01)

    # Link komentara

  114. A kad će taj trofej malo kod komšija da dođe?
     (Mile, 18. oktobar 2019 11:00)

    # Link komentara

  115. Uvek sam zavideo navijacima Partizana, jer mi, navijaci Cervene zvezde nikada necemo imati ono sto "Grobari" imaju, a to je komsija šampion sveta!!!
    I baklje svetle ceo sever gori....
     (OPREM DOBRO, 18. oktobar 2019 10:57)

    # Link komentara

  116. Niko vise,nikad,sa ovih prostora.Velika si ,najveca Cz!!!
     (SUT CARDSI, 18. oktobar 2019 10:56)

    # Link komentara

  117. Medja
     (sasa, 18. oktobar 2019 10:53)

    # Link komentara