1. Ko ga nema, bez njega mora!
    (Reomir, 19. avgust 2019 12:35)

    # Link komentara

  2. ne smarajte sa nedovicem i dr.kalinom
     (leBru, 17. avgust 2019 23:24)

    # Link komentara

  3. Pozdrav i tebi druze. Uzivaj u prvenstvu i sve najbolje.
    (Buca, 17. avgust 2019 19:56)
    Takodje!!
     (shala dobronamjerna, 17. avgust 2019 23:13)

    # Link komentara

  4. 12 igraca treba da vodi, a mi imamo 11. E, Sale, brate, ZOVI NEKOG, POBOGU!!!
     (beograd_moskva, 17. avgust 2019 22:10)

    # Link komentara

  5. (kica praja, kosarka do kraja, 17. avgust 2019 15:10)... prijatelju ne povlaci se iz komentara! Svi normalni se povuku i onda fukara laprda. 100 puta ponavljaju lazi i to postane istina, na zalost!
    (Metropola, 17. avgust 2019 21:35)

    # Link komentara

  6. @76er

    Pozdrav i tebi druze. Uzivaj u prvenstvu i sve najbolje.
    (Buca, 17. avgust 2019 19:56)

    # Link komentara

  7. Vratiti Todorovica.
     (nik sloter, 17. avgust 2019 19:23)

    # Link komentara

  8. @76er 
    Nisam napisao da je Bajern veci klub od ALBE. PAO i Milano su veci klubovi od ALBE a Bajern je veci od Kelna i Monaka. Veci po imenu, tradiciji, trofejima... Ja sam i rekao da je Sasa Obradovic mozda i bolji trener od Djordjevica, sto opet ne znaci da bi ostvario vise sa reprezentacijom. Jedino mi tvoja teza da je Djordjevic los ali sreckovic a Obradovic sjajan trener koji nikako da ode u veliki klub ne pije vodu.
    (Buca, 17. avgust 2019 17:54)

    Kapiram sta hoces reci, sve je to ok. Ali zar nisi procitao gde sam izneo misljenje zasto je Djordjevic otisao u velike klubove, nisam nikako rekao da je sreckovic, nego je imao rezultate sa reprezentacijom i pozvali su ga. Takodje, Olimpija je svakako slavan klub (trenutno izvestacen pomalo) ali u tom trenutku kad je Djordjevic dosao je bio posrnuli gigant, i on se tu takodje nije proslavio, nije merodavn argument. Sportski pozdrav i skreno se nadam sto boljim rezultatima nase reprezentacije sada na prvenstvu, samim tim i Djordjevica, da ne bude da sam kompleksas i trol.
     (76er, 17. avgust 2019 19:11)

    # Link komentara

  9. ovi Delijanci ce da zamere saletu sto nije zvao Filipa Covica !!! Cudo ste !! Najbolje od svega sto jos mnogi nisu naucili pravila a kao prate sve znaju ...
     (nenad, 17. avgust 2019 19:08)

    # Link komentara

  10. Koliko samo pravoslavaca veruje u karmu...
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dzangrizalo, 17. avgust 2019 12:37)

    kako ti znas da su oni pravoslavci?!
    (antireligionist, 17. avgust 2019 19:01)

    # Link komentara

  11. Da i ja kažem neko svoje viđenje, nadam se da će biti objavljeno. Imate Jokića kao sasvim neuobičajenog igrača. Ove sam godine u aprilu iskoristio priliku da odem na meč San Antonio Spurs i Denver Nuggets, bio je predzadnji, šesti u nizu. Dakle njegov talent i shvaćanje košarke treba pravilno iskoristiti i onda nema nikakvih problema. Taj čovjek je upravo nevjerojatan, skroman i genijalan. Gledam ga, igra na mjestu pleja, upošljava suigrače, pravi organizator iako ga se zbog visine svrstava u centre. On nema nikakvog problema da krene u akciju i ide do kraja i poentira, ali ono što je njemu najdraže jest da kad priđe košu na metar i jednostavno završi solo akciju košem, on gleda u tom trenu kako da uposli nekog svog suigrača! Imao sam dojam da je njemu davanje koševa zapravo dosadno(!?), već jednostavno uživa u kreiranju situacija. Da ne duljim...kad bi se igra bazirala na Jokiću i njemu pustilo da vodi igru čuda bi se događala na terenu. Kažem, kada bi...ali selektori su sujetni, a možda i neki suigrači, ne znam. Ako se Jokića stavi na određeno mjesto, npr. centra on će utakmicu odraditi i možda biti nezamjetan; ponavljam - izgleda kao netko tko ne igra košarku da bi punio koš. To možda čudno zvuči. Ali ako bi se Jokiću dala uloga organizatora i to uvježbalo, što znači da se ostali dobrovoljno podrede takvoj koncepciji onda bi imali košarku iz neke druge dimenzije. Jer smatram da je Jokić daleko, daleko iznad ostalih u svojoj genijalnosti osmišljavanja košarkaške igre.
    (Boris, 17. avgust 2019 19:01)

    # Link komentara

  12. Koliko nemamo sreće da budemo kompletni, pa neverovatno!!! Lično mi je baš žao za Dragana...Prvo, jedna od najgorih, ako ne i najgora povreda za sportistu(evo Kazins je isto ugasio), a drugo baš nam je trebao ovakav profil igrača na prvenstvu.I dalje smo jaki, mada mi je mnogo krivo za sve povredjene.Jel neko zna šta je sa Lučićem?
    (MRKELA, 17. avgust 2019 18:43)

    # Link komentara

  13. Koliko je brzo uzvratila karma ovom naduvenku od selektora..
     (Onaj koji sve zna, 17. avgust 2019 18:41)

    # Link komentara

  14. Zeljko Obradovic, Sasa Djordjevic, Bogadnovic, Tedosic, Jokic itt su prepoznati od objektive (strane) javnosti kao vrhunski u svom poslu. Sveznajucim neznalicama ovde ostaje (izuzima normalnu manjinu) samo da se dave u svojim kompleksima i da se hvataju za svaki promasaj bilo kog od njih.
    (srecno sa vasim kompleksima, 17. avgust 2019 18:39)

    # Link komentara

  15. Ispostavilo se da je greska nepozivanje Kalinica i Nedovica. Naravno, sada kada i treba da ih pozove Djordjevic to nece uraditi jer je previse ponosan...makar nas to kostalo medalje...Ode Teo, ode Gagi, ne daj Boze jos neko da se povredi i ugasili smo...
    (MilenaKg80, 17. avgust 2019 18:20)

    # Link komentara

  16. Vidim, botovi vrlo aktivni pa prizivaju vođinog glasnogovornika Kalinića.
    (Normalizacija odnosa dve države, 17. avgust 2019 18:13)

    # Link komentara

  17. @Nina, da tebi tvoj drug nesto kaze. Kalinic je kao vrhunski sportista prenatrpan obavezama, stalna putovanja, treninzi, utakmice... U takvim situacijama nema puno vremena za socijalni zivot pa se izduvni ventil trazi na neki drugi nacin. U njegovom slucaju to je ovog puta bio cyber sex. Neka baci kamen ko nije bar jednom u zivotu imao cyber sex. To Vazi za generaciju u 20-im, 30-im, 40-im pa i 50-im godinama. Nije Kalinic znao da taj neko sa druge strane ima zle krajnje namere.
    Drugo, nije Kalinic vukao novinara za rukav da da intervju. On je poznata licnost, reprezentarivac i ima pravo na svoje misljenje. U Americi Lebron Dzejms javno kritikuje Trampa pa sta? I nasi sportisti kao Divac ili Savo Milosevic i mnogi drugi su uvek imali svoje misljenje o politici. Nista tu ne vidim sporno. Kalinic je neko ko je video sveta i kompetentniji je da govori o nekim stvarima od nekog istoricara koji nije odmakao dalje od memljive biblioteke ili ucionice. Nadam se Nina da ces bar malo uvaziti moje misljenje. Sportski pozdrav za tebe. :)
    (stranger, 17. avgust 2019 18:12)

    # Link komentara

  18. @76er
    Nisam napisao da je Bajern veci klub od ALBE. PAO i Milano su veci klubovi od ALBE a Bajern je veci od Kelna i Monaka. Veci po imenu, tradiciji, trofejima... Ja sam i rekao da je Sasa Obradovic mozda i bolji trener od Djordjevica, sto opet ne znaci da bi ostvario vise sa reprezentacijom. Jedino mi tvoja teza da je Djordjevic los ali sreckovic a Obradovic sjajan trener koji nikako da ode u veliki klub ne pije vodu.
    (Buca, 17. avgust 2019 17:54)

    # Link komentara

  19. A gde su sad oni pljuvaci Jokica? Covek rizikuje NBA karijeru I to kakvu, Denver rizikuje 150 mil, Pa opet je dosao I bori se kao lav na ovim pripremnim utakmicama. Niko da napise neku lepu rec.
    (Individualni prevrtac guma, 17. avgust 2019 12:20)

    Da napisem lepu rec zato sto se neko bori za reprezentaciju? Pa zar to ne bi trebalo svako od igraca da radi i da to bude obaveza? Zamisli, rizikuje NBA karijeru zbog igranja u reprezentaciji.. Pa onda niko ne treba ni da igra za reprezentaciju. Najbolje da se ukine reprezentativna kosarka i da se igra samo klupska.
    (Kimi, 17. avgust 2019 17:34)

    # Link komentara

  20. Sva sreca pa u timu imamo Kalinjca, nekoga ko u odbrani moze da pokrije 2,3 i 4 i daje sve od sebe uvek... a da...
    (

    Ne moze kalina da igra.Povredio je desanku sakic!
     (dobro obavesteni izvor, 17. avgust 2019 17:30)

    # Link komentara

  21. Evo malo ženskog vidjenja tog vašeg Kaline.
    Uporedite ga sa Gagijem da vidite gde je malo kao ličnost Kalina..
    Gagi veliki radnik, gine za klub za reprezentaciju, ćuti i radi. Radi svoj posao košarkaša i to je to. Izvanredno tih i pošten momak.
    A evo Kaline čovek koji takodje dosta radi ali toliku potrebu ima za eksponiranjem.
    Ne treba njega osudjivati zbog onanisanja pred kamerom nego što je dozvolio da taj snimak dospe u javnost. Koliko treba biti ograničen za tako nešto.
    Drugo, to njegovo palamudjenje o ovom onom pitanju, političkom i svakom drugom otkriva
    ambiciju jedne Jelene Karleuše ali u košarkaškom svetu, biti u centru pažnje po svaku cenu.
    Ne razumem zašto on misli da je njegovo mišljenje o svemu i svačemu bitno? Ne čujemo često mišljenje istoričara, stručnjaka iz razno raznih oblasti kojima je to posao i oni nemaju medijskog prostora da ga iznesu, a ovaj Kalinić ima.
    U ovoj zemlji umetnici, intelektualci nemaju prostora da iznesu svoje mišljenje za koje i postoji interesovanje javnosti a ovaj Kalinić KAO kOŠARKAŠ blebeće o koje čemu.
    Koliki ego taj čovek ima?
    I onda kao jadan Kalina izbačen iz reprezentacije. Pa nije izbačen sam je sebe izbacio jer je neizgradjena ličnost koja ne zna gde mu je mesto na ovom svetu. Nije svestan okolnosti i kad šta treba da govori To govori o nečijoj socijalnoj inteligenciji i generalno IQ..
    (Nina, 17. avgust 2019 17:29)

    # Link komentara

  22. Treba nam Kalinić sada.... Greg menja svoje ograče a Kako ne bi mi. Nisam pametan šta drugo da każem. Želim nam sve najbolje. Ne daj Bože da se još neko povredi tokom prvenstva. Ne treba da se suviše istroše jer moramo da imamo dugačku klupu za tih par nedelja.
    (Blek - Chicago, 17. avgust 2019 17:19)

    # Link komentara

  23. Nemam bas nista protiv Sase Obradovica. Jedan od najvecih autenticnih zvezdasa. Covek koji je sam doneo zvezdi titulu 1994 posle povratka iz Limoza, ili sto bi neki ovde rekli kada su ga najurili iz Limoza. 
    Kao trener je mozda i bolji od Djordjevica. Ako nista ima vise trenerskog staza. Mozda i buduci selektor, ko zna, zasto da ne. Ipak, koga je to vodio Sasa Obradovic? Na osnovu cega je fantastican trener? U njegovim godinama Zeljko je imao 7 titula prvaka evrope. I on je najuren iz Lokomotive, za moj pojam bez razloga ali ako to vazi za Djordjevica, vazi i za njega. Mislis li da bi se Obradovic vise zadrzao u Panatinaikosu? 
    Djordjevic je vodio Milano, Beneton, PAO, Bajer, sada Virtus. To su ipak veca imena evropske kosarke od ALBE, Kelna, Lokomotive, Monaka.. A iz vecih timova se lakse leti. Iz PAO je najuren i Cavi Paskval, verovatno je i on neznalica. Ne znam zasto pominjes Pesica i Maljkovica? Maljkovic je prestao da se bavi trenerskim poslom a Pesic je sa svojih 70 godina verovatno zavrsio reprezentativnu karijeru.
    (Buca, 17. avgust 2019 16:31)

    Razlog zasto je Djordjevic vodio velike timove, uzeo je medalje sa reprezentacijom, svi mislili da je bog, doveli ga u Panatu, Bajern (koji realno nije veci klub od Albe ni u ludilu, samo nu se guraju pare, ali ici cu tvojom logikom, pa cu ga smatrati vecim klubom), tamo videli da su u tim uspesima vece (ocigledno) zasluge imali strucni stab i igraci i on je leteo iz ta dva kluba. Sasa Obradovic je Albu vodio veoma uspesno koliko svi znamo, a ta nesrecna okolnost u Lokomotivi je stvarno nesrecna okolnost. Ono sto hocu reci on se klupski svakako dokazao za razliku od Djordjevica, i to svi cekamo. Sto se tice Maljkovica izvinjavam se preracunao sam se, nije problem priznati. A Sto se Pesica tice niko nije ni pominjao da nas trenira ponovo, nego je samo naveden.
     (76er, 17. avgust 2019 17:13)

    # Link komentara

  24. @Milan
    Da je Zeljko obradovic prevara od trenera tvrdi velika vecina komentatora. Napisao sam 90% i ok, ti si u onih 10%. Ne vidim u cemu je problem. Zeljko nije uzeo trofej 2005, naravno da se secam. Ja sam iz NS-a i bio sam na svim utakmicama. To sto je 1996, 1997 i 1998 uzeo tri zlata, to si mudro precutao. Biras samo ono sto ti odgovara. Zeljko je kiksao, a priznajes da je trenerska legenda, dok s druge strane, Djordjevic nije kiksao, uzeo je 3 srebra, ali nije dobar klupski trener. Imate dvostruke arsine, u tome je stos. Dokle god neko ima rezultate, moze da zove koga hoce. Kad ih ne bude neko ce drugi zameniti Djordjevica i to je to.
    Sto se tice Bircevica, zar mislis da je on toliki trag ostavio u Partizanu da bih ga bezrezervno podrzavao? Gresis. Decko mi se bas nikada nije svidjao. Igracki se meni ne svidja ni Milosavljevic. Uvek sam vise voleo znalce nego radnike. Ni Kalinic me ne ipresionira. Radnik, borac ali sto nije doneo Feneru tituli kad je tako mocan? Nedovica volim da gledam ali je stalno povredjen. Ukratko, nisam ostrascen. Ne smeta mi nijedan zvezdin igrac.
    (Pop, 17. avgust 2019 17:02)

    # Link komentara

  25. Brzi oporavak voljeni kapitenu.
     (Djido, 17. avgust 2019 17:01)

    # Link komentara

  26. @sasa
    Pre će biti da su ga išutirali da bi uopšte osvojili jer je toliko izgubio kompas da nisu smeli da se kockaju sa titulom.
    A FIBA pa to je na nivou Božićnog turnira u pikadu, eto toliki značaj ima FIBA LŠ.

    Promaklo ti i to da je aterirao iz EL klubova u FIBA kup Bore Drljače zar ne?

    A ti stoji mirno i čuvaj ovde sajt od ovakvih kao ja, pomaziće te čika Sale i daće ti bonu.
    Kako laje Saletovo kuče?
    Pa kao @sasa av av av...
     (onako, 17. avgust 2019 16:58)

    # Link komentara

  27. Da hoda po vodi, Djordjeviću bi zvezdaši rekli da to radi zato što ne zna da pliva.Brz oporavak Gagi!
    (Bravutanstvu na put stati, 17. avgust 2019 16:16)
    Ima budala previse sa obe strane, zato nemoj da generalizujes.
    (lilly alen, 17. avgust 2019 16:39)

    # Link komentara

  28. Ognjen Dobric!
    (Bojan, 17. avgust 2019 15:48)

    Šta ti pada na pamet, kakav Ognjen Dobrić sada kada počinju pripreme Zvezde. Ako mora neko da menja Gagija, neka to bude Vanja Marinković.
    (Živan, 17. avgust 2019 16:36)

    # Link komentara

  29. Da li je na svakom takmicenju do sada uzeo medalju ? Jeste . Da li si ti mislio da će uzeti srebro na EP sa onakvim timom ? Nisi. Uvek je od tima izvlačio maksimum i stizao za korak iki dva više od očekivanja . A ti i gomila drugih ovde , zbog ne pozivanja igrača koje vi volite , on ispada los trener . Ti ni u tvojoj ulici ne može trener biti . Opusti se uzivaj , navijaj , bidi pozitivan ...lepši će ti život biti.(Sasa, 17. avgust 2019 14:24)Da li je u svakom klubu dobio otkaz? Jeste...
    (petarczv, 17. avgust 2019 14:50)
    A ko od trenera ode sam ? Obradovic ? Ko još?
    (Sasa, 17. avgust 2019 16:32)

    # Link komentara

  30. Nije mi bilo jasno zašto nije pozvao Dobrića, a i sada mislim da bi Ognjen bio najbolji kao zamena gagiju: beskompromisna odbrana ( što Nedović nema) uz dobru pokretljivost ( što Kalinić nema) i pouzdan šut za tri uz muda ( što Dangubić nema).
    Opasno je da ne pozove nikog jer još može biti povreda do prvenstva.
    Gagiju brz oporavak od velikog zvezdaša i jos većeg ljubitelja košarke
     (Milan, 17. avgust 2019 16:32)

    # Link komentara

  31. Nije kasno da i sada pozove zamene, ako moze jedan Greg da nakon silnih otkaza poziva nove i nove igrace sto ne bi mogao Djorđević. Na kraju ameri idu sa 10tim timom od planiranog ali niko ne kuka niti ima sujete kao kod nas.
     (asd, 17. avgust 2019 16:32)

    # Link komentara

  32. Nemam bas nista protiv Sase Obradovica. Jedan od najvecih autenticnih zvezdasa. Covek koji je sam doneo zvezdi titulu 1994 posle povratka iz Limoza, ili sto bi neki ovde rekli kada su ga najurili iz Limoza.
    Kao trener je mozda i bolji od Djordjevica. Ako nista ima vise trenerskog staza. Mozda i buduci selektor, ko zna, zasto da ne. Ipak, koga je to vodio Sasa Obradovic? Na osnovu cega je fantastican trener? U njegovim godinama Zeljko je imao 7 titula prvaka evrope. I on je najuren iz Lokomotive, za moj pojam bez razloga ali ako to vazi za Djordjevica, vazi i za njega. Mislis li da bi se Obradovic vise zadrzao u Panatinaikosu?
    Djordjevic je vodio Milano, Beneton, PAO, Bajer, sada Virtus. To su ipak veca imena evropske kosarke od ALBE, Kelna, Lokomotive, Monaka.. A iz vecih timova se lakse leti. Iz PAO je najuren i Cavi Paskval, verovatno je i on neznalica. Ne znam zasto pominjes Pesica i Maljkovica? Maljkovic je prestao da se bavi trenerskim poslom a Pesic je sa svojih 70 godina verovatno zavrsio reprezentativnu karijeru.
    (Buca, 17. avgust 2019 16:31)

    # Link komentara

  33. sasaHehe, pa to da je loš trener ili ne pitaj u Armaniju, PAO, Bayern... realno svuda šut karta i to uz ponižavanje prilikom otkaza bez ikakvog idolopoklestva se tamo odnose prema njemu.Ušao je on u trenerske vode a da se nije pomučio, zato i ne zna ništa. Da je morao kao i drugi da peče zanat nešto bi i znao. Ovako tanak da ne može tanje zato ga i isteruju odmah.Treba se sklanjati od ljudi koji ne znaju a nisu svesni svog neznanja.Pričam isključivo o njemu kao treneru.
    (onako, 17. avgust 2019 14:55)
    PAO u to vreme promenio 6-7 trenera međju njima i Ivanovića , Bajern nikada u istoriji bolje rezultate nije imao napravio tim sa kojim je Radonja uzeo titulu posle 20 dana . Prošle godine Virtus uzeo FIBA LS . Šta nije u redu ? Treba da ustanes kada pričaš o njemu .
    (Sasa, 17. avgust 2019 16:31)

    # Link komentara

  34. "Досадни сте са Калинићем...човјек каже да се најбоље осјећа у дресу Војводине из Новог Сада....квари хемију..."

    MOLIM?
    1. Kakve veze ima u čijem se dresu najbolje oseća? Da li to treba da bude uslov za ući u tim ili je važnije šta može da uradi za nas na terenu?
    2. Druže gde se nalazi Novi Sad? U Tanzaniji možda? Ako kvari Hemiju jer je izjavio da se najbolje oseća u dresu kluba iz Novog Sada to je isto kao kad bi Avramović rekao da se najbolje oseća u Borcu iz Čačka pa time ikog naljutio. ima prava da kaže šta hoće, kakve veze to ima sa igrama za Srbiju? Oba grada su u Srbiji i trebaju jaki košarkaški centri van BG jer tako rastu šanse da nikne veći broj talenata od čega opet sutra reprezentacija SRBIJE ima koristi! Kalinić je out jer je previše pričao o osetljivim temama (Kosovo) i iznosio mišljenje koje "nije popularno".
    Kalinić nije džordan ali je:
    - Standarni član prve postave najjačeg kluba u Evropi godinama
    - Igrač sa ogromnim iskustvom u uspešnom nastupanju u drugoj najjačoj ligi NA SVETU (Evroliga)
    - Prekaljeno krilo sa šutem za 3, koji može da pokriva 3 pozicije: 2,3 i 4
    - DOKAZANI REPREZENTATIVAC SRBIJE i osvajač brojnih medalja
    - Dugogodišnji najbolji odbranbeni igrač naše reprezentacije sa iznad prosečnim atletskim sposobnostima u našem timu.
    Nisam zvezdaš ne navijam ni za jedan klub ovo pišem objektivno i neostraš
    eno, i pitam, ko od naših aktivnih igrača koji nisu na spisku ima ovakav CV?
    (Milan981, 17. avgust 2019 16:25)

    # Link komentara

  35. Vraca mu se karma sto je otkacio Kalinu i Nedovica...
    (Milos, 17. avgust 2019 15:46)

    Милосављевић их је откачио па му се вратило повредом? О чему ти збориш?
     (Аспера, 17. avgust 2019 16:23)

    # Link komentara

  36. Vladimir Micov.
    (Boško, 17. avgust 2019 16:20)

    # Link komentara

  37. što nuznete dragića i dončića davasbog vidi
    (deniro, 17. avgust 2019 16:19)

    # Link komentara

  38. Da hoda po vodi, Djordjeviću bi zvezdaši rekli da to radi zato što ne zna da pliva.
    Brz oporavak Gagi!
    (Bravutanstvu na put stati, 17. avgust 2019 16:16)

    # Link komentara

  39. (Pop, 17. avgust 2019 15:05)

    Upravo tvoj komentar je ostrasceno grobarski.
    Zeljko Obradovic je trenerska kegenda i kraj. Ali je i odgovoran za jedan od najvecih krahova nase reprezentacije, EP u Srbiji. Grupu nismo prosli, seti se toga ako smes.
    Djordjevic ima izgubljeno finale od Kokoskova, koji ga je realno takticki rasturio. O njegovim klupskim (ne)uspesima, necu sada.
    Ajde ti sada kao grobar priznaj da je Bircevic za reprezentaciju!
    Ja kao cigan kazem da Simonovic nije!
    I daj nam smisleno objasnjenje zasto su njih dvojica u repki umesto Marinkovica i Simanica, npr. I njih dvojica bi mogli da navijaju sa klupe kao doticni dvojac.
    (Milan, 17. avgust 2019 16:16)

    # Link komentara

  40. Čitajući ovde hvalospeve o Milosavljeviću ispada da 18 skauta još toliko trenera a i toliko predsednika EL klubova zaobilazi ovo suvo i nebrušeno blago evropske košarke. Dodajte bar još 6,7 ozbiljnijih timova još.
    Da li je stvarno tako? Normalno da ne.
    Koju je to utakmicu za Srbiju on nečim prelomio? Ko su ti bekovi i krila kojima je on pakao?
    Da li vi shvatate da on nema minutažu veću od 10min po EL meču. O napadačkom potencijalu da ne pričam.
    Bek srpske škole košarke koji nije primirisao ozbiljnoj evropskoj košarci. Nije draftovan.
    Uzimajući ove činjenice u obzir smešno je tvrditi da je on stub Srbije ili nezamenljiv, još smešnije da je bitan šraf sa svoja 2pts po meču i 2 odbrane od 20 poseda koja brani.
    Inače privatno odličan čovek, ali ovde valjda procenjujemo znanje a ne to ko je kakav ili šta je u horoskopu.
     (i tako..., 17. avgust 2019 16:16)

    # Link komentara

  41. Sva sreca pa u timu imamo Kalinjca, nekoga ko u odbrani moze da pokrije 2,3 i 4 i daje sve od sebe uvek... a da...
     (bvb, 17. avgust 2019 16:16)

    # Link komentara

  42. (kica praja, kosarka do kraja, 17. avgust 2019 11:49)

    Delije Čikago nije ništa pogrešno rekao.
    Sale je imao oca trenera i zbog njega protekciju u Partizanu,upropastio mnogo utakmica,mnogo šuteva,silovanja lopte bez igračkog pokrića dok je ne stotinu nego hiljade boljih igrača to moglo samo da gleda i da plače i na kraju da napusti košarku.
    To kažu i neki od njegovih saigrača iz tih dana...
    Ovo kažem kao veliki grobar a Saleta ću,kada god ga sretnem, da poljubim u ruku zbog onih trojki.
    Isplatila se protekcija u njegovom slučaju.
    Nisam siguran da je nešto kvalitetan kao trener,mnogo otkaza po klubovima a u reprezentaciji mislim da veliku pomoć ima u mnogo boljem treneru Muti i kvalitetnim igračima.
    U vezi tvog posta da bi igrao na Kališu sa 57 g. iako nisi šutnuo 15. ne loži se,isti sam slučaj,malo mlađi,isto nisam prišao lopti 15 g. i sad ne mogu sa trojke da dobacim do obruča....
    Milosavljeviću,našem kapitenu,želim brz oporavak.Ne daj se majstore !
     (heavy, 17. avgust 2019 16:15)

    # Link komentara

  43. A da li moze jedna poruka podrske Gagiju kome je sigurno najteze? Ili ste svi ovde samo da pljujete Saleta koji ovde nista nije kriv. Povrede su sastavni deo sporta. Vrati se jaci Gagi!!!
    (sprint, 17. avgust 2019 16:15)

    # Link komentara

  44. (kica praja, kosarka do kraja, 17. avgust 2019 11:49)

    Vidim da se hvalis kako si bio "ozbiljan" igrac, pa mi onda malo cudno zvuci podela na "odbranu i napad" kao da je ovo rukomet ?!
    Kazes "jedino Markovic" ?! Play da menja beka ?! Sale je pokusao u pripremnim utakmicama , naročito protiv Finaca da igra sa dva play-a (Micić i Teo u varijanti Micic na beku) , pa nije nikako islo i vec protiv Litvanije u obe utakmice odustao je od te varijante.
    Da si tako dobar kao sto kazes, onda bi to video i ne bi pisao o play-u kao jedinoj altenrativi na beku.
    Mnogo pretenciozno pises, a u stvari malo znas. To sto se odigra par basketa ispred zgrade ne znaci da si "vrhunski" , jer je basket koji ti igras i kosarka su nesto sasvim drugacije.

    U postojecoj situaciji Sale nece verovatno nikoga zvati, a Gagijevo mesto "krpi će" pretpostavljam Simonovic.
    Sada dovoditi bilo koga na 15 dana pre prvenstva suludo je , pa mislim da ovih "zdravih" 12 ide u Kinu
    (Tito partija crno bela SNS armija, 17. avgust 2019 16:13)

    # Link komentara

  45. Gagi je pre svega predivan covek a posle toga jako,jako dobar kosarkas.
     (milorad, 17. avgust 2019 16:12)

    # Link komentara

  46. @Nije odrzao obecanje i nije se vratio u instituciju
    (Grobarche, 17. avgust 2019 11:35)

    Šika Momšilo, opet preskačeš terapije?
     (kl, 17. avgust 2019 15:50)

    # Link komentara

  47. Ognjen Dobric!
    (Bojan, 17. avgust 2019 15:48)

    # Link komentara

  48. Koliko me sećanje služi - isto ovako i još gore je bilo sa povredama bar od 2014. Neka se završi na ovome ... Milosavljević je ne samo dobar i zahvalan igrač, nego je delovalo da je u formi - da ne kažem životnoj. Dok je trojka Jokić, Bogdanović, Bjelica zdrava mi imamo medalju na bazi SUVOG kvaliteta. Od ostalih 9 zavisi, da li i koja će biti.
    (Djorgo nišlija, 17. avgust 2019 15:47)

    # Link komentara

  49. @Sve dodje na naplatu. Sa kamatom.
    (Toto-ko-tunjo-i-kosovski-bozuri, 17. avgust 2019 11:36)

    Zar ti ne reče da te reprezentacija više ne zanima i da je nećeš pratiti?
     (kl, 17. avgust 2019 15:47)

    # Link komentara

  50. Nažalost, mnogi koji ovde komentarišu ne vide dalje od Zvezde i Partizana.
    (Mikele, 17. avgust 2019 15:46)

    # Link komentara

  51. Vraca mu se karma sto je otkacio Kalinu i Nedovica...
     (Milos, 17. avgust 2019 15:46)

    # Link komentara

  52. Kad Zeljko Obradovic uzme trofej onda se kaze da je to lako jer je imao najveci budzet. Kad Djordjevic uzme srebro na SP sa Bircevicem, Stimcem, Katicem, Raduljicom, prevarom od igraca Bogdanovicem i neradnikom Teodosicem onda to opet ne valja jer nikad nista u klupskoj kosarci nije uradio, jer je sujetan,....
    Jedva cekam da reprezentaciju preuzme Trifa, Sasa Obradovic ili Milan Tomic pa da napokon srusimo Amere u finalu. Koga jos zanima srebro.
    (Buca, 17. avgust 2019 15:21)

    Svaka čast za komentar, samo mislim da ga dobra većina uopšte nije shvatila...
    Tako da će ti, vrlo verovatno čak i oni koji dele tvoje mišljenje uopšte, dati minus ne kapirajući poentu...
     (MarcoPolo, 17. avgust 2019 15:39)

    # Link komentara

  53. Jedva cekam da reprezentaciju preuzme Trifa, Sasa Obradovic ili Milan Tomic pa da napokon srusimo Amere u finalu. Koga jos zanima srebro.
    (Buca, 17. avgust 2019 15:21)

    Kapiram ja brate to da si ti isfrustriran, ali sta imas protiv Sase Obradovica koji je pritom fantastican trener? On i Kokoskov su nasi najbolji treneri trenutno pored Obradovica, Pesica, Maljkovica.
     (76er, 17. avgust 2019 15:37)

    # Link komentara

  54. svaka pripremna utakmica po jedan povredjen igrač ... nije dobro.
     (komentator, 17. avgust 2019 15:33)

    # Link komentara

  55. Delije Čikago, koje si ti godište kad pričaš o gimnazijskim danima A. Đorđevića? Istina je da na početku u Radničkom nije bio Džordan, kao i to da je tada po Beogradu bilo košarkaških genijalaca na svakom ćošku ( brat Sonje Đurković u Zvezdi, Ivan Lalić u Radničkom kao i ceo njihov juniorski tim, braća Mijići aka Marsovci u Ušću, Nebojša Ćoća Vučinić kasniji tvorac košarke na Novom Zelandu, Peđa Ugrinić, Nenad Stanke Stanković s raznih strana na kraju u Partizanu...) ali svi su oni, kao i moja malenkost, bili stariji, refresh your mind! Sale je od prelaska u Partizan počeo da trenira kao manijak jer uz najlepša sećanja Gorazd u Radničkom nije bio njegov kalibar. Od tih treninga na dalje ostalo je poznato-ne pamtim nikakvu nadobudnost momka "iz beogradske porodice". Pa šta? Je li to greh? Imao je od toga što je Batin sin samo to da deset puta više trči gore-dole po stepenicama na Kališu. Objavite ovo ne zbog Saleta nego zbog (ne)zaboravljenih heroja beogradskih terena.
     (Redovni profesor, 17. avgust 2019 15:32)

    # Link komentara

  56. Koliko samo pravoslavaca veruje u karmu...
    (Dzangrizalo, 17. avgust 2019 12:37)

    И то не неких обичних православаца, него најправославнијих православаца икада, који су успут још и стубови српства.
    Не верујем да уопште и схватају шта си хтео да кажеш.
     (Psihomodo, 17. avgust 2019 15:22)

    # Link komentara

  57. @petarczv - ti sinko prvo pakovanje maramica da kupis, obrises slinu pa tek onda telefona da se prihvatis

    i to czv da izbacis iz imena da ne vredjas svetinju jer si seljacina tipa Vucic koji izvlaci stvari iz konteksta po potrebi
     (jedan od mnogih, 17. avgust 2019 15:22)

    # Link komentara

  58. Ljudi, urazumite se, ne treba da zove N i K. Ja mislim da bi stvari resio Dangubic. Ima to nesto, odlicna odbrana, atleticizam.
    (sv sava, 17. avgust 2019 15:21)

    # Link komentara

  59. Kad Zeljko Obradovic uzme trofej onda se kaze da je to lako jer je imao najveci budzet. Kad Djordjevic uzme srebro na SP sa Bircevicem, Stimcem, Katicem, Raduljicom, prevarom od igraca Bogdanovicem i neradnikom Teodosicem onda to opet ne valja jer nikad nista u klupskoj kosarci nije uradio, jer je sujetan,....
    Jedva cekam da reprezentaciju preuzme Trifa, Sasa Obradovic ili Milan Tomic pa da napokon srusimo Amere u finalu. Koga jos zanima srebro.
    (Buca, 17. avgust 2019 15:21)

    # Link komentara

  60. Kalini se brk iskrivio od smejanja !!!
     (rbc, 17. avgust 2019 15:20)

    # Link komentara

  61. Sale pozovi Kalinica i Nedovica ko Boga te molim
    (dzaja, 17. avgust 2019 11:26) # Link komentara

    Kakve veze ova dva igra imaju sa Milosavljevicem, bas kao i Marinkovic itt? Jedina prava zamena za ovog coveka, kao sto neko rece u komentaru na drugu vest, bi bio Markovic, ako bi prihvatio da ponovo igra za reprezentaciju. Drugi kandidat, ali ne na tom nivou, bi bio Lazic.
    Kalinic je sve, samo ne zamena za Milosavljevica - covek kome je odbrana najslabija tacka da zameni coveka koji igra sjajnu odbranu!? Svasta! Cak bi Kalinic bio blizi da ga zameni u odbrani, ali onda nije konceptualno isti u napadu.
    (kica praja, kosarka do kraja, 17. avgust 2019 11:49)

    Izvinjavam se, napravio sam vrlo glupu gresku u kucanju u ovom komentaru gore, napisao sam Kalinic umesto Nedovica. Komentar je trebalo da glasi:

    NEDOVIC je sve, samo ne zamena za Milosavljevica - covek kome je odbrana najslabija tacka da zameni coveka koji igra sjajnu odbranu!? Svasta! Cak bi Kalinic bio blizi da ga zameni u odbrani, ali onda nije konceptualno isti u napadu.
    (kica praja, kosarka do kraja, 17. avgust 2019 15:15)

    # Link komentara

  62. Velika šteta i gubitak za reprezentaciju. Razumeo sam Saleta zbog Nedovića, dečko nije sastavio 10 utakmica u godini bez povrede, ali sam ga kritikovao zbog Kalinića. Pa, majku mu, treba da si nekakav autoritet i kežeš Nikoli (Kaliniću) "Ovde si da igraš košarku za svoju zemlju i ako opet počneš da njaške i praviš probleme ima da letiš iz ekipe dok sam živ." Lično znam da su se Paspalj, Divac i još neki krili sa cigarama da ih Duda (Ivković) ne uhvati slučajno kako puše, inače bi nadrljali. A Sale izbacuje dosta važnog igrača iz tima zbog toga što je ovaj nešto lupetao po novinama???!! Baš glup potez, nimalo "vaspitački".
    No, dobro, mi treba da podržavamo Saleta i ekipu kakva god da je i neigranje Gagija je veliki gubitak. Zvati Nedovića sada bi bila tek kolosalna glupost i ne očekujem da će do toga doći. A jedini koji bi mogli da donekle nadomeste Gagija su Dobrić ili Vanja, sve drugo bi bilo velika greška.
    A o tome šta se ovde piše ne želim da trošim reči. Mnogi ni prezir ne zaslužuju.
    (NastyB, 17. avgust 2019 15:11)

    # Link komentara

  63. Egoističan tatin sin iz beogradske gimnazije, bar jedno 100 momaka u to vreme su bili bolji, ne zato što sam zvezdaš već znam, i uglavnom su navijali za Partizan, uvek nadmen bez razloga, vežbao šut do iznemoglosti i to je sve, samo realno, sad je uništio ove momke...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delije Čikago, 17. avgust 2019 13:27)

    Ja pretpostavljam vi to o Djordjevicu. Ako da, stidite se. Ja Sasu znam od njegove 11 godine, decko bio i veliki radnik i veliki talenat. Koliko bi od tih "100 boljih" (dodje mi da se nasmejem jer znam kakav je SAsa bio vec sa 11 godina) davalo sve one koseve u poslednjim sekundama na najvaznijim takmicenjima. Na kraju, Sasa vezbao samo sut, iz koga svemira vi dolazite, da li se vi uopste secate da je on u velikom delu svoje karijere igrao jedinicu, a Danilovic dvojku - kako je mogao da igra play-a ako je imao samo sut?
    U poslednjih 7 dana sam napisao dosta komentara, mislio sam da ce neko (dokumentovano) podsecanje na nasu kosarkasku proslost i skolu, od strane nekog ko je bio deo ozbiljnog kosarkaskog sveta, i ko ima podosta godina, pomeriti ovo suludo, ostrasceno, navijacko komentarisanje i da cemo najzad svi mi imati priliku da pricammo o KOSARCI. Sada mi je jasno da od toga nema nista pa se povlacim, nema toga sto bih rekao ljudima koji nemaju pojma od kosarci a sto bi ih sprecilo da se bave klubaskim pljuvanjem ovde. Pozdrav normalnoj manjini na forumu!
    (kica praja, kosarka do kraja, 17. avgust 2019 15:10)

    # Link komentara

  64. Sasa Djordjevicu, tako si se zeznuo u proceni, i to su ove povrede potvrdile.
    Vodis na pripreme 14 igraca, od toga se za dvojicu svi prekrstise kad videse koji su. Imas tri povredjena igraca, dva su vec otpala samo ti neces da priznas za jednog nego ces i po cenu rezultata da ga cekas. Od tri krila, sva tri klimava, povredilo se najbolje.
    Nedovic, Kalinic...svetle im imena, blinkaju iz sve snage, ali si ti corav na tu stranu.
    Mozda su ove povrede poruka lakovernima da to sto si bio igracka legenda ne znaci da ces biti i trenerska.
    Ko mi ne veruje, eto vam ga Grbic i odbojkaska reprezentacija. Tvrdoglavist ga je na kraju sredila jer sreca kad tad okrene ledja.
    (MilanChe...ge..., 17. avgust 2019 15:09)

    # Link komentara

  65. Velika šteta, ali makar bolje sad, nego da se povredio na SP.
    (2CRAZY, 17. avgust 2019 15:09)

    # Link komentara

  66. Nesto ovde nije normalno. toliko povreda i izostanaka u svim reprezentacijama.
     (Mare, 17. avgust 2019 15:07)

    # Link komentara

  67. Nije stvar u tome kakav je Djordjevic trener, stVar je u tome sto je igrao u Partizanu. To je ono sto zlonamerni navijaci zvezde nece da oproste. Kao, Sale je najuren iz svakog kluba koji je vodio. Ok, neka to bude argument, ali Zeljko Obradovic nije najuren ni iz jednog kluba pa ga 90% zvezdasa proglasava za prevaru od trenera.
    Najveci neuspeh na SP smo napravili 2006 kada je selektor bio trener zvezde Dragan Sakota a nosioci igra Rakocevic i Milicic. Dragan Sakota je vece trenersko ime od Djordjevica, ali je rezultat reprezentacije bio katastrofa. Nemojte vasu mrznju prema Partizanu pakovati u price o Saletovoj sujeti, nedostatku strucnosti i sl.
    (Pop, 17. avgust 2019 15:05)

    # Link komentara

  68. @Delije Čikago
    kupio sam kokosku i tovim je, nego batali se ti srbije i reprezentacije posto je ocigleedno sta si
    (deda, 17. avgust 2019 15:03)

    # Link komentara

  69. Kako je krenulo igracemo na kraju sa C timom, kao na zadnjem evropskom...
     (Zurkolomac, 17. avgust 2019 15:01)

    # Link komentara

  70. Petar cz@Nemke i sli?ni
    Ne brukajte navijače Zvezde...Ovaj cirkus od foruma,ali vi niste ni klovnovi,pa čak ni papagaji....još ste gori a pojma nemate ni o čemu.
    Sutra u 11h. Kalemegdan,čekam vas na basketu da pokažete sve što znate...Ako se ne pojavite,ovde se više ne javljajte...promenite rubriku..
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miodrag@, 17. avgust 2019 14:17)

    Svaka cast, pozdrav od navijaca Partizana. Da zivim u Srbiji pridruzio bih vam se u pozivu na dvoboj, iako imam 57 godina i vec 15 godina nisam odigrao ozbiljan basket... mislim da bih i takav bio dovoljan (obzirom da sam bio ozbiljan igrac) mnogim od ovih povrsnih, kosarkaskih nedoucenih, cesto primitivnih komentatora.
    Mislim da bi sledeci stepen u unapredjenju B92 foruman bilo pravljenje neke AI aplikacije koja bi automatski izbacivala glupe komentare - za pocetak, kriterijum bi mogao biti da se na tekstovima o reprezentaciji automatski izbace svi komentari koji u sebi imaju reci Partizan, Zvezda... ovo je jednostavnije od AI, a AI bi mogao da postigne jos mnogo vise.
    Kada bi se to postiglo, mogli bismo najzad da pricamo o kosarci, a ne izlivamo svoje zivotne frustracije ovde.
    (kica praja, kosarka do kraja, 17. avgust 2019 14:59)

    # Link komentara

  71. Eto vam sad kompleksaši što se ložite na zlato i prozivate Špance i Amerikance na instagramu na najprostiji mogući način. Jadan čovek, povredio se zbog vas. Sve se vraća sve se plaća!
    (Oki, 17. avgust 2019 14:58)

    # Link komentara

  72. @sasa
    Hehe, pa to da je loš trener ili ne pitaj u Armaniju, PAO, Bayern... realno svuda šut karta i to uz ponižavanje prilikom otkaza bez ikakvog idolopoklestva se tamo odnose prema njemu.

    Ušao je on u trenerske vode a da se nije pomučio, zato i ne zna ništa. Da je morao kao i drugi da peče zanat nešto bi i znao. Ovako tanak da ne može tanje zato ga i isteruju odmah.
    Treba se sklanjati od ljudi koji ne znaju a nisu svesni svog neznanja.
    Pričam isključivo o njemu kao treneru.
    (onako, 17. avgust 2019 14:55)

    # Link komentara

  73. Dobrić !!!
     (Žak, 17. avgust 2019 14:55)

    # Link komentara

  74. Šteta .Brz oporavak majstore
     (kmd, 17. avgust 2019 14:55)

    # Link komentara

  75. Da li je na svakom takmicenju do sada uzeo medalju ? Jeste . Da li si ti mislio da će uzeti srebro na EP sa onakvim timom ? Nisi. Uvek je od tima izvlačio maksimum i stizao za korak iki dva više od očekivanja . A ti i gomila drugih ovde , zbog ne pozivanja igrača koje vi volite , on ispada los trener . Ti ni u tvojoj ulici ne može trener biti . Opusti se uzivaj , navijaj , bidi pozitivan ...lepši će ti život biti.
    (Sasa, 17. avgust 2019 14:24)

    Da li je u svakom klubu dobio otkaz? Jeste...
     (petarczv, 17. avgust 2019 14:50)

    # Link komentara

  76. Steta, ali dobra stvar je da ce Guduric imati vise prostora. Posto djordjevic nema hrabrosti da ubaci mladje igrace u tim poput dude ivkovica ovako ce silom prilika morati.
     (asd, 17. avgust 2019 14:45)

    # Link komentara

  77. USA glavni kandidat za salataru
    (Kolač, 17. avgust 2019 13:53)
    Salatara je popularan naziv za trofej koji se dobija u tenisu . Mislim da nije fora nego da pojma nemate o čemu pišete .
    (Sasa, 17. avgust 2019 14:43)

    # Link komentara

  78. Jedino logično je da HITNO pozove još nekog igrača koji pokriva pozicije 1 i 2.

    Nije logično da vodi 11 igrača, plus rovitog Teodosića, koji će možda odigrati samo jednu utakmicu, u finalu, (ako do njega uopšte i dođemo), a da u timu ima 4 centra. U suprotnom ako se povredi još neki igrač (što nažalost treba očekivati s obzrom na tempo povreda) u četvrtfinalu ćemo igrati s 9 igrača, i samo nam prestaje da se molimo da nam se ne povrede bek ili neko od trojice najvažnijih (BB. NB ili Jokić).

    Moram da kažem da se danak neiskustvu plaća i da je prerano skratio spisak na 14, što je očigledno, kao i da je zakazano previše "prijateljskih utakmica" . Mislim da se ovo ne bi desilo nekom iskusnijem treneru ili Kokoškovu ali šta je tu je, treba pružiti podršku Đorđeviću

    Na turnir treba voditi 12 zdravih igrača, za koje god da se selektor odluči, sve suprotno je kockanje, a sa reprezentacijom Srbije niko nema pravo da se kocka, pa ni Đorđević.
     (šeki, 17. avgust 2019 14:39)

    # Link komentara

  79. Bogdan Bogdanovic sut za 3 poena u poslednja 3 finala

    2014 SP protiv SAD 9:1
    2016 OI protiv SAD 7:0
    2017 EP protiv Slovenije 11:2

    3 trojke iz 27 pokusaja

    Prevara od igraca
    (Arri Pekka Nikkola, 17. avgust 2019 14:39)

    # Link komentara

  80. Sale zovi Tepića igra istu poziciju a i Partizanovac je.
     (Partizan 1917, 17. avgust 2019 14:38)

    # Link komentara

  81. "Pišite do mile volje, nijedan zahtev nikada neću da vam ispunim,"
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (A. Đ., 17. avgust 2019 13:45) # Link komentara

    Ni da nas je 5 miliona? A ne, cek...
    (x, 17. avgust 2019 14:38)

    # Link komentara

  82. Velika steta, odlican kosarkas, borac, igra za tim... Mnogo ce faliti. P. S. Ja sam Zvezdas
     (viktor18, 17. avgust 2019 14:37)

    # Link komentara

  83. Koliko čitam svu brinu zbog reprezentacije. To što je Milosavljević ugrozio i zdravlje i karijeru i egzistenciju, to očito nikog ne dotiče. Niko se ne zabrinu šta će i kako će biti sa njim. NIKO. Zbog takvih navijača i poznavalaca košarke ne bi trebao da igra u repki ne samo Jokić, Teodosić, Bogi, NIKO ali baš NIKO ne bi trebao da igra. Ne zaslužujete vi ove ljude. Rekao bih sramota, kad bi imali obraz da se postidite.
    (Bojan, 17. avgust 2019 14:09)
    Bravo !!!
    (Sasa, 17. avgust 2019 14:35)

    # Link komentara

  84. @Пеђа

    Nedovic je tip igraca koji ne odgovara Saletovom sistemu. Njemu trebaju "fajteri" kao Gagi, a Nedovic je primadona.

    Sto se tice Kaline, ne zele ga drugi igraci u ekipi zbog atmosfere. Njih zanima samo basket, a on cita svasta i ima misljenje pa je malo nadmen za njihov pojam.
     (Mali od Bg, 17. avgust 2019 14:35)

    # Link komentara

  85. Баш штета!
    Сада је већ јасно да Недовић мора ићи на СП.
     (Ја, лично..., 17. avgust 2019 14:34)

    # Link komentara

  86. Zvezdaš sam ali moram da priznam da je Gagi najgori igrač u reprezentaciji, šteta zbog njega zbog povrede ali sreća da će Gudurić da ide koliko god se Đorđević trudio da ugura grobare
     (igrački smo sad jači, 17. avgust 2019 14:34)

    # Link komentara

  87. Naći će Sale rješenje , pa makar on zaigrao .
    (kosta, 17. avgust 2019 14:34)

    # Link komentara

  88. Da ne mračim... ali puno povreda posle priprema i nije prvi put. Ko zakaže nije važno, ali nešto ne štima. I onda čuđenje što igrači zaziru da se odazovu.
    (Navijač amater, 17. avgust 2019 14:31)

    # Link komentara

  89. Bruka ... pa vi u genima nemate ni 1% gena onih Srba iz 1914 i povlačenja preko Albanije.
    (Miodrag@, 17. avgust 2019 12:58)




    evo, ja ne samo da priznajem da nemam, već se time i ponosim - moji ne da nisu hteli da beže iz srbije, nego su i ustanak protiv okupatora podigli!


    košarke što se tiče, baš mi je žao dobrog momka milosavljevića, naravno i lučića i teodosića ako i oni ne mogu u kinu, ali je sada pravi momenat da đorđević, sale-nacionale, pobedi svoj ego i pozove kalinića, nedića i micova...
    (toplički ustanak, 17. avgust 2019 14:31)

    # Link komentara

  90. Da li je Sale tvoja sujeta važnija od reprezentacije Srbije i njenih interesa? Pustite mi tu priču da najbolju ekipu ne čine najboljih 12 igrača. Naravno da najbolju ekipu čine najbolji igrači na svojim pozicijama, samo što treba trener da od tih igrača da napravi ekipu. Uvjek je lakše ići putem manjeg otpora i sklanjati igrače koji ti iz nekog razloga ne odgovaraju i koji imaju možda svoj stav i možda ne žele da samo klimaju glavom. Ne možeš ti nekoga da skloniš iz reprezentacije do kraja karijere samo što je na jednoj utakmici loše odreagovao prema tebi, ili što neko javno ispoljava svoje mišljenje o važnim društveno političkim temama u ovoj zemlji ( po meni za svaku pohvalu nebitno kakvo je ono) ili što ti se jednostavno neko ne dopada ili što ti po tebi prekasno otkaže ili, ili, ili... Mislim stvarno da nije ok, ti si zbog mnogo stvari zaslužio da budeš tu ali bi trebao nekad i da popustiš zbog interesa svih nas koji volimo ovaj sport(goran, 17. avgust 2019 12:16)
    Šta sve ljudi pišu zbog ljubavi prema sportu . A Radmanović na SP u Indijanopolisu ? Da ki je bio najbolji na svojoj poziciji u tom trenutku ? Da jeste ali je isto tako pravio problem celoj ekipi . Mora da se zna ko kosi a ko vodu nosi .
    (Sasa, 17. avgust 2019 14:28)

    # Link komentara

  91. Strasno je kakvi se komentari pisu. Horor. Za Milosavljevica nema zamene jer slicnog igraca nemamo. Veca je ovo steta nego povreda Teodosica. Naravno podjednako mi je zao obojice i zelim im brz oporavak. Tuzno je sto neki, moram tako da kazem - kreteni, likuju zbog ovih jako tuznih vesti. Da vam klinci objasnim jednu stvar koju treba vec jednom sebi da utuvite u glavu: Kalinic nije konkurencija Gagiju ni bio, niti moze da ga zameni, radi se o potpuno 2 razlicita igraca. Ovo su bas bas lose vesti jer je Milosavljevuc bio vazan sraf u koncepciji nase igre, odbrane narocito. Nedovic je druga prica, samo je veliko pitanje koliko je on spreman i mozda bi se ovo bas njemu desilo da je bio tu, cega je selektor hteo da ga postedi pa mu je domah dao slobodno leto.

    Inace, ovakve stvari ce se desavati sve vise, dok se mafijasi iz ECA FIBA I NBA ne dogovore, odnosno dok se igraci ne zaloze za sebe i svoje zdravlje. Ili barem dok Evropa ne bude pocela da brine o svojim igracima kao NBA. Evropski igraci svake godine povecavaju broj odigranih utakmica, igraju po 2 ili 3 takmicenja, nema vremena za oporavak, i onda kao slag na tortu - zauzeta leta sa reprezentacijama. Sve ovo polako uzima danak kod igraca koji se blize tridesetim godinama ili su ih presli.
    (Nenad, 17. avgust 2019 14:26)

    # Link komentara

  92. @VladeLupetas i nagadjas, samo ja licno poznajem najmanje 50 ljudi koji NIKAD nisu rekli bilo sta protiv Kalinica, niti je iko od njih mislio da je Sale car kao trener (bez obzira da li su cigani ili grobari u pitanju). Medju tim ljudima su i 3 bivsa kosarkasa i svaki od njih tvrdi da Sale NEMA POJMA kao trener (sto nije tesko zakljuciti).Njegova igracka karijera je nesto sasvim drugo i tu se svako normalan slaze da je on jedan od najvecih koji su ikada igrali na ovim prostorima.Tvoj komentar je klasican botovski i ostavi se pretvaranja da si neki kosarkaski filozof.
    (Ajde bre bezi, 17. avgust 2019 12:57)
    Bitno da nam ti objasni kako Sale nema pojma . Nije pozvao Kalinica zato sto je on selektor i ima pravi na to . Da li je zbog toga los trener ? Nije . Da li je na svakom takmicenju do sada uzeo medalju ? Jeste . Da li si ti mislio da će uzeti srebro na EP sa onakvim timom ? Nisi. Uvek je od tima izvlačio maksimum i stizao za korak iki dva više od očekivanja . A ti i gomila drugih ovde , zbog ne pozivanja igrača koje vi volite , on ispada los trener . Ti ni u tvojoj ulici ne može trener biti . Opusti se uzivaj , navijaj , bidi pozitivan ...lepši će ti život biti.
    (Sasa, 17. avgust 2019 14:24)

    # Link komentara

  93. Sta cemo sad bez naseg Gagija, ijaooooo, jadni mi, kako sad bez gagonija na amere.....???????
    (Znalac, 17. avgust 2019 13:48)

    Leči se..... M......
    (zelim da se izvinim svim majmunima što moram da uporedjujem sa ovim gore napisanim)
     (AV, 17. avgust 2019 14:22)

    # Link komentara

  94. Petar cz@Nemke i sli?ni
    Ne brukajte navijače Zvezde...Ovaj cirkus od foruma,ali vi niste ni klovnovi,pa čak ni papagaji....još ste gori a pojma nemate ni o čemu.
    Sutra u 11h. Kalemegdan,čekam vas na basketu da pokažete sve što znate...Ako se ne pojavite,ovde se više ne javljajte...promenite rubriku..
     (Miodrag@, 17. avgust 2019 14:17)

    # Link komentara

  95. E, sad smo u problemu. Vrlo važan igrač u našem timu, po meni važniji od Teodosića. Ne znam ko bi mogao da ga zameni u ovom trenutku i ovako na prečac.
    (Proto ganci, 17. avgust 2019 14:17)

    # Link komentara

  96. Miodrage ili ti Miodraže mali vraže, pa ti izreklamirao tvoj grobarski tim uz navijanje za Srbiju i pljuvanje po Zvezdi. Baš grobarski. Nikada nismo imali tako lošeg trenera, svuda najuren, najuriće ga i iz Italije, na dve stolice sedi i zauzima dva mesta dobrim stručnjacima. A što se Zvezde tiče, haramo našom ligom, ABA ligom i igramo kada nas ne kradu i EL.
     (miško, 17. avgust 2019 14:15)

    # Link komentara

  97. u koliko ispadnu Lucic, Gagi i Teo nadam se da ce povesti nekog od ovih Simanic, Kalinic, Nedovic msm da bi tek sad imali jos vecu zelju za igranjem i dokazivanjem treneru ?
     (jzma, 17. avgust 2019 14:15)

    # Link komentara

  98. Kanada nece ni grupu da prodje

    Mi i Grci najozbiljniji
    (jedan od mnogih, 17. avgust 2019 13:11

    A ameri su druga klasa?! Ko sve ovde komentarise...
     (petarczv, 17. avgust 2019 14:14)

    # Link komentara

  99. Daj ljudi uozbiljite se. Pominjete Micova, kKalinu i sl. Nama se povredio bek i tu smo tanki, još nema ni Tea.
     (Džoni, 17. avgust 2019 14:13)

    # Link komentara

  100. Mislim da bi trebalo zarad interesa reprezentacije pozvati nekog od dvojice izbacenih, Nedovica ili Kalinica. I da li jos neko misli da nije u redu da se igraci povredi prilikom banalnog doskoka? Ko je tu pogresio? Kondicioni trener, plan priprema nije bio dobar? Pa ne moze se sve objasniti nekakvom nesrecom, previse cesto nam se desava. Saleta mnogo postujem ali mislim da je trebalo da doda strucnom stabu nekog ko se zaista razume u taktiku. Muta je tu zbog atmosfere ok, ali cime je Antonic zasluzio da bude tu? Svojevremeno sam cuo da je lik prodavao utakmice dok je bio Zvezdin trener.
    (spale, 17. avgust 2019 14:11)

    # Link komentara

  101. Steta, njemu je najteze! Izdrzi Dragane.
     (cacanin, 17. avgust 2019 14:10)

    # Link komentara

  102. Koliko čitam svu brinu zbog reprezentacije. To što je Milosavljević ugrozio i zdravlje i karijeru i egzistenciju, to očito nikog ne dotiče. Niko se ne zabrinu šta će i kako će biti sa njim. NIKO. Zbog takvih navijača i poznavalaca košarke ne bi trebao da igra u repki ne samo Jokić, Teodosić, Bogi, NIKO ali baš NIKO ne bi trebao da igra. Ne zaslužujete vi ove ljude. Rekao bih sramota, kad bi imali obraz da se postidite.
    (Bojan, 17. avgust 2019 14:09)

    # Link komentara

  103. E, ovo je već ozbiljan hendikep. Sale zovi Markovića!
    (OBJEKTIVNI STRUČNJAK, 17. avgust 2019 11:48)
    Važi, druže. Hvala ti za pomoć..
    (Sale, 17. avgust 2019 14:09)

    # Link komentara

  104. iako mi je đorđević bio drag,svojim arogantnim ponašanjem u poslednje vreme me sve više iritira,a počinjem i da sumnjam njegove trenerske kvalitete.to što je uzeo tih nekoliko srebrnih medalja nema mnogo veze sa njegovim trenerskim umećem jer je te medalje uzeo sa sjajnim igračima u vrhunskoj formi,a jedan duda ivković je uzeo srebro sa kešeljem,veličkovićem,savanovićem,avdalovićem ili recimo tepićem
    (slobinator, 17. avgust 2019 14:08)

    # Link komentara

  105. Moraće neki bek da se priključi. Još ako Teo ne bude išao, a i ako bude pitanje je koliko on može i da je zdrav a ne ovako iz povrede?
     (Džoni, 17. avgust 2019 14:07)

    # Link komentara

  106. Lično mislim da trenutno gubi vreme selektor čekajući Teodosića, priznajem možda bih i ja, realno je potreban. Ipak i pored toga mislim da mora još danas da nađe rešenje i naknadno pozove ili plej/bek ili bek/nisko krilo igrača.

    Kalinić, Nedović na žalost nisu opcija jer i kad bi ih pozvao sa punim pravom bi trebalo da ga otkače preko twitera. Drugo to već ne bi bila zdrava atmosfera jer je već poljuljana između njih. Greška bi bila zvati ih sada.

    Ostaje mu izbor iz priprema Avramović(plej) u tom slučaju Micić ide na dva, loše rešenje i Todorović koga neko da pita šta je tu tražio ne bi imao smislen odgovor, takođe loš izbor.
    Nov igrač je malo verovatna opcija a bila bi najbolja. Jaramaz plej/bek ili Dobrić bek/krilo. Momci bi poginuli na terenu i ujedali i kad "zvoni" za kraj četvrtine. Imaju taj žar i volju, pravi vojnici za reprezentaciju i bili bi prave devojka za sve a da reč ne kažu.
    (onako bez lupetanja, 17. avgust 2019 14:06)

    # Link komentara

  107. Hvala Bogu, pa naši igrači nemaju vremena da čitaju ovo što se piše od početka priprema na ovom forumu. Gagi je igrac cije odsustvo nije moguce nadomestiti. Pakao za protivnicka krila i bekove.
    (afrogipsy, 17. avgust 2019 14:02)

    # Link komentara

  108. I u ostalim reprezentacijama zbog povrede izostaju najbolji igraci. Tako je kako je.Teo nam nece nedostajati ali Gagi ne toliko ali steta.Do povreda dolazi uglavnom zbog fizicke nepripremljenosti.Sta su radili na Kopaoniku ne znam.Samo da nam zdravi ostanu NBA igraci
     (Paja Patak, 17. avgust 2019 13:58)

    # Link komentara

  109. Dobrića pod hitno, ostavlja srce na terenu uz sve druge kvalitete.
     (miško, 17. avgust 2019 13:57)

    # Link komentara

  110. ovo je veliki peh, cak i veci nego Teodosic. :'(
     (gile, 17. avgust 2019 13:56)

    # Link komentara

  111. Uhvatili ste se za Nedovica i Kalinica kao da su Kari i Lenard licno, ne smarajte vise.
    (el.kiddo, 17. avgust 2019 12:36)

    Njih dvojica svakako nisu Kari i Lenard ali su najbolje što imamo. Idi prati boćanje.
     (ferdinand, 17. avgust 2019 13:55)

    # Link komentara

  112. Žao mi je Milosavljević, selektor ne treba da plače, on mu je to i smestio, jer nije trebao ni da ga zove pored toliko boljih od njega, treba da podnese ostavku ako već nije kasno. Pešića "starog lisca"za selektora, taj zove uvek najbolje.
     (miško, 17. avgust 2019 13:54)

    # Link komentara

  113. Vrati Todorovica i Avramovica, prvi je nislo krilo, naravno ne kao Gagi po kvalitetu, ali znaci ce. Drugi ce da kida kad god mu se pruzi prilika.
     (Gorstak, 17. avgust 2019 13:54)

    # Link komentara

  114. Najveci problem nase reprezentacije je taj sto su nam "igraci zadatka" presli 30 ili su tu negde. Lucic, Milosavljevic, Jovic, Simonovic, Bircevic, Macvan,...
    Svi su skloni povredama. Takve uloge bi trebalo da imaju mladi, perspektivni, igraci koji bi se na taj nacin nametnuli. Milosavljevic je dobar momak ali on ne pravi razliku. Nedovic mi se vise dopada, ali ruku na srce, sklon je povredama i ko zna kako bi on prosao ove pripreme.
    Sve u svemu, nasa kosarka je u velikom problemu. Mozda smo sad u fazi kao pre Indijanapolisa.Posle njega je dosao sunovrat.
    (MikiP, 17. avgust 2019 13:53)

    # Link komentara

  115. Steta za Dragana bas bi valjao ekipi..
    (Drax, 17. avgust 2019 13:53)

    # Link komentara

  116. Nisam ni pročitao pažljivo šta je to Kalinić govorio o Kosovu jer on ipak nije neko čije je mišljenje relevantno. Ako se ne varam bilo je u stilu misice, mir, idemo dalje, ovo, ono. Opšta mesta kao da je iz Švedske. U redu.
    No onaj ispad desničarenja je ipak sramotan. Dobro da je i ostao u Feneru.
    I ne, nije njegov privatan život samo njegova stvar kad je reprezentacija u pitanju. Opet bi to došlo na naslovne strane i samo se o tome pričalo. Ovako malo "low profile" dok se ne zaboravi.
     (Miodrag, 17. avgust 2019 13:53)

    # Link komentara

  117. USA glavni kandidat za salataru
    (Kolač, 17. avgust 2019 13:53)

    # Link komentara

  118. Al su kilavi... stalno nesto
    (ustaj vojnice i bez kukanja, za kaznu jos dva kruga..., 17. avgust 2019 13:52)

    # Link komentara

  119. Gagi kralju.Svako dobro..
     (glava, 17. avgust 2019 13:51)

    # Link komentara

  120. Ako ko zasluzije minutazu, respekt za stav koji podize ceo tim i igru u oba smera je Gagi. Ljudi, verujte da je Gagi, bez obzira na izvanredan kvalitet drugih saigraca, jedan od stubova ovog tima posmatrano kosarkaski. Zato je ovo hendikep, i zelim mu da se oporavi sto pre i nastavi briljantnu klupsku karijeru. Samo da spomenem Gagi je u svojioj trecoj sezoni u Albi, pre prelaska u Unikahu, bio kapiten iako je bio stranac, sto nije obicaj, a govori o njegovoj pokretackoj snazi tima. Jedan od mojih omiljenih igraca.
     (Demar Derosan, 17. avgust 2019 13:50)

    # Link komentara

  121. Sta cemo sad bez naseg Gagija, ijaooooo, jadni mi, kako sad bez gagonija na amere.....🤣😥🤣😥😂😂😂
    (Znalac, 17. avgust 2019 13:48)

    # Link komentara

  122. Čitam komentare, pa vi ste od Kalinića napravili Lebrona?. Prosek od igrača, ni do sada nije bio za reprezentaciju!!! Podrška za Gagija, izdrži majstore!!! Manite se klubaštva, sad svi navijamo za Srbiju!!! A Kalinić, taj je može da igra samo basket ispred zgrade i to ako je njegova lopta !!!
     (NEKO IZ MASE, 17. avgust 2019 13:46)

    # Link komentara

  123. "Pišite do mile volje, nijedan zahtev nikada neću da vam ispunim,"
     (A. Đ., 17. avgust 2019 13:45)

    # Link komentara

  124. Nije valjda da ćemo ići za sa tei klasične petice
    (Delija, 17. avgust 2019 13:45)

    # Link komentara

  125. NEEE…EE
    (Znalac, 17. avgust 2019 13:45)

    # Link komentara

  126. Досадни сте са Калинићем...човјек каже да се најбоље осјећа у дресу Војводине из Новог Сада....квари хемију, ако знате боље од Ђорђевића гдје сте , шта сте направили....надам се Теодосић да иде....
    (Ранко Милановић Република Српска, 17. avgust 2019 13:41)

    # Link komentara

  127. Ko će da zameni istog?
     (he he, 17. avgust 2019 13:40)

    # Link komentara

  128. Pa kako je Micova izbacio, zbog poprekog pogleda, sve mi se čini da će proći kao Nikola Grbić
    (g, 17. avgust 2019 13:11)

    Исто као што је Пешић избацио Радмановића, НБА играча, због банане. Зашто не би Ђорђевић прошао као Пешић, освајањем СП, него као Грбић?

    Поред другарства и слагања играча како на тако и ван терена, најважнија је дисциплина. Људи заборављају зашто смо ми успешни у кошарци као Немачка у фудбалу. Нема то никакве везе са талентом, имамо га у обадва спорта. Најбољи доказ је за то освајање титуле на Новом Зеланду, где је Пауновић, који је играо у Бундеслиги увео немачку дисциплину. Није било приговора судијама, млатарање рукама, као што су Турци радили у утакмици против Партизана и како се иначе понашају наши фудбалери. Да не говорим о сплавовима и слично.
     (jд123, 17. avgust 2019 13:40)

    # Link komentara

  129. Posledica preforsiranosti. Iako mislim da je bitno odraditi i dobre i duge pripreme, takođe je neophodno ići u korak sa vremenom i prihvatiti da su sezone sad mnogo duže i napornije, Ameri su to prvi patentirali jer oni odavno imaju tako duge sezone. Ne treba izmišljati toplu vodu i ginuti na pripremnim utakmicama, već uigravati akcije i relaksirati bazične pripreme. Ovako odosmo desetkovani a to otežava puno toga.
     (Brkajlo, 17. avgust 2019 13:39)

    # Link komentara

  130. partizanovac sam al mi je jako zao zbog ovog igraca...
     (MiodraGe, 17. avgust 2019 13:38)

    # Link komentara

  131. Što pre bataliti ove pripremne utakmice. Teška budalastina. Ostadosmo bez kompletne spoljne linije. Inače igrati protiv Italije dva puta pre svetskog prvenstva je posebna budalaština. Otkrivaš i taktike i svašta nešto.
     (Luke Babbitt gravedigger, 17. avgust 2019 13:37)

    # Link komentara

  132. Verujem da cemo uprkos selektoru osvojiti medalju.
    (Libelula, 17. avgust 2019 13:37)

    # Link komentara

  133. Dobric?
    (dovla, 17. avgust 2019 13:36)

    # Link komentara

  134. Ušao sam samo da vidim koliko su puta pomenuti Kalinić i Nedović. Trenutno 74:66 :)
    (gigatrend, 17. avgust 2019 13:35)

    # Link komentara

  135. @Vlad Rad
    Ne majstore nego to što ti stavom "bukvalno ste čekali" ne razumeš ništa je drugi problem.
    Šta ko od nas ima sa tim što se povredio bilo ko? Ko to likuje?
    Kako je to likovanje ako se na ovako nešto ukazivalo mnogo pre?

    Ne nego ako imaš različito mišljenje od tebe onda je likovanje, pazi njega.
    Prosto je svojim neznanjem stručni štab vapio da mu se ovako nešto dogodi, jedan plej drugi dvojka otpadoše i sad šta? Idemo sa 4 niska na SP?

    Glupo je ne složiti se da posle svega nedostaju baš ta dva igrača ili neka druga dva tog profila. Da ne pričam da su zaslužili baš Nedović i Kalinić da možda igraju u Areni ispred svojih. Mogao je spisak da skrati posle Atine možda?
    Situacija je ozbiljna, na turniru su još 2 dana ništa ni od uvođenja nekog u proces jer nema prazan hod.
    (mohikanac, 17. avgust 2019 13:34)

    # Link komentara

  136. Brz oporavak šteta.....sad Djordjevic da srusi svoj ego i da pozove Nedovica.....eventualno Dobrica Dangubica Davidovca.....
    (MYNX, 17. avgust 2019 13:33)

    # Link komentara

  137. A gde su sad oni pljuvaci Jokica? Covek rizikuje NBA karijeru I to kakvu, Denver rizikuje 150 mil, Pa opet je dosao I bori se kao lav na ovim pripremnim utakmicama. Niko da napise neku lepu rec.
    (Individualni prevrtac guma, 17. avgust 2019 12:20)
    Pričaš o povredi posle koje više nikad neće moći da igra košarku, ili je moguće oporaviti se? Rizikuje velike pare, kao da svi drugi igraju za džabe. Ne može da se povredi igrajući za Denver?
    (danmie, 17. avgust 2019 13:30)

    # Link komentara

  138. I onda posle neko sebi da za pravo da kritikuje igrace koji ne dolaze.
    Ovo je tuga,uzas...svako od ovih momaka rizikuje da unisti svoju karijeru.
     (23, 17. avgust 2019 13:29)

    # Link komentara

  139. Jel vidite kako nam se sveti sto Nedovic nije prosao bar pripreme...Fali nam DVOJKA!
    (satelit, 17. avgust 2019 13:29)

    # Link komentara

  140. Zovi Djenku ima Srpski pasos!
    (Kontras, 17. avgust 2019 13:28)

    # Link komentara

  141. što bi zvao nekog van ovog spiska? pa iovako je morao da skrati za dvojicu...
    šteta ali to je to, samo se nametnulo.
    (., 17. avgust 2019 13:28)

    # Link komentara

  142. Egoističan tatin sin iz beogradske gimnazije, bar jedno 100 momaka u to vreme su bili bolji, ne zato što sam zvezdaš već znam, i uglavnom su navijali za Partizan, uvek nadmen bez razloga, vežbao šut do iznemoglosti i to je sve, samo realno, sad je uništio ove momke, o tome što nije zvao Nedovića i Kalinu treba neko stručniji da priča, nećemo ni bronzu videti i onda sledi alibi, upišite sl ovaj komentar...ako ne bude tako poješću pred svima živu kokošku.
     (Delije Čikago, 17. avgust 2019 13:27)

    # Link komentara

  143. Otkako je savetnica prvorodjenog ubačena u KSS i selektor prestao da bude legenda već se kao Babić zahvaljivao prvorodjenom ,znao sam da sreće za ovu ekipu nema.
    (Miloš, 17. avgust 2019 13:27)

    # Link komentara

  144. Strašno. Dokle više. Dragane brz oporavak ti želim i tebi i Milošu.
     (Luke Babbitt gravedigger, 17. avgust 2019 13:27)

    # Link komentara

  145. kakav crni kalinić pa birča je za njega izmislio košarku, taj onanista nUme da dadne koš, zna samo malo odbranu dIgra...
    (fmp 2014 pre hrista, 17. avgust 2019 13:27)

    # Link komentara

  146. Jel vidite kako nam se sveti sto Nedovic nije prosao bar pripreme...Fali nam DVOJKA!
    (satelit, 17. avgust 2019 13:26)

    # Link komentara

  147. Sve ok,bio si veliki igrac,sad imas uspeha kao trener,ali jos nisi objasnio naciji,zasto nisi pozvao Kalinica?...Ako je zbog izjava,mnogo bih se razocarao..
    (Grof, 17. avgust 2019 13:26)

    # Link komentara

  148. au ne verujem.kakva steta.dobri nas gagi grobar.e u....drz se, ne daj se.veliki respect od cigansture
     (duledudule, 17. avgust 2019 13:23)

    # Link komentara

  149. bolje da ne igraju kontrolne utakmice pola tima će se povrediti!!!
     (ognjen, 17. avgust 2019 13:23)

    # Link komentara

  150. Steta za Gagija ljudinu i borca, nikad da odemo kompletni na jedno takmicenje. Sad motiv jos veci za odlazak do samog kraja.
    (Vlado, 17. avgust 2019 13:22)

    # Link komentara

  151. Uzasna vest, i za Milosavljevica i za tim. Sta sada? Logicno bi bilo da pozove Todorovica i Avramovica (jer je i Teo neizvestan). Mislim da imamo bolje igrace na ovim pozicijama — od kojih je jedan bio standardniclan prve petorke koji je pokrivao pozicije 3 i 4, a drugi jedan od kljucnih igraca u ‘rotaciji’ koji moze da igra i 1 i 2 — znate na koje igrace mislim. ali oni nisu prosli pripreme i mislim da je nerealno da ih sada zove. Ja inace nemam nista protiv da nam selektor ima ego - svi vrhunski sportisti ga imaju u manjoj ili vecoj meri, ali pitanje je kako bi eventualno pozivanje igraca koji su poslani kuci na samom pocetku priprema uticalo na selektorov autoritet i uooste na atmosferu u timu. Pritom, otkuda znamo da bi se oni odazvali? Zato su Todorovic i Avramovic realnije zamene, ako uopste bude zvao zamene. Osim njih, da li imamo nekog dobrog juniora koji je letos igrao jedno od prvenstava? Nije vazno sto smo lose prosli na vecini letosnjih takmicenja, on bi bar bio u formi. U svakom slucaju, nismo u dobroj situaciji ali nisu ni nasi rivali, od kojih vecina ima probleme sa povredama i otkazima. I na kraju: mozda ubuduce treba da igramo manje pripremnih utakmica, a mozda i da malo skratimo pripreme. Zasto smo mi pametniji od Amerikanaca i Spanaca?
    (Posmatrač sa strane, 17. avgust 2019 13:22)

    # Link komentara

  152. karma zbog Kaline i Nedovica
     (Mare, 17. avgust 2019 13:21)

    # Link komentara

  153. Ako Teodosic ne podje ostali smo na 12 igraca, plus sumnjiva situacija sa Lucicem i Milutinovim. Ako je ovaj jedan rovit a sigurno je jedan od cetiri centra igrac koji nece imati puno minuta, ostaju nam 10 igraca u rotaciji. Od tih 10, dva (Simon i Birca) su ok za prvih 12 ali ne i za znacajniju ulogu u timu protiv jakih timova (borba za medalje). To znaci da nam ostaju 8 igraca u rotaciji za ozbiljne utakmice. Od toga su tri centra, i Gudura koji zna da se usere i Jovic koji zna da se povredi. U prevodu nemamo mnogo lufta za povrede i lose forme. Voleo bih da nisam u pravu i da Kalina i Nedovic nece faliti. Ipak tesko mi pada sto necemo biti u najjacem sastavu.
    (555, 17. avgust 2019 13:20)

    # Link komentara

  154. Vratice nekog niskog todorovica ili avramovica mozda nedovica bude zvao ne znam jel moze da vuce igrace samo sa onog spiska od 24 prerano je ostao sa 14 igraca
    (aleksa 076, 17. avgust 2019 13:14)

    # Link komentara

  155. Svaka čast "Kanta" za komentar. Slažem se hiljadu posto sa svakom tvojom napisanom reči.
    (Milan981, 17. avgust 2019 13:13)

    # Link komentara

  156. Pa zaista strasno.
    (Aleksej, 17. avgust 2019 13:13)

    # Link komentara

  157. Nas selektor je u svojim izjavama tragikomican. I ne, nije vrhunski trener niti ce verovatno ikada biti zbog sopstvenog ega i sujete. Mogu da razumem da ne pozove Kalinica, ali Nedovica na siri spisak ne staviti je greh. Teodosica ce voditi makar povredjenog samo zbog "ekstrakvaliteta" koji ima (to je par necega koji mu se po podu valjaju).

    Zao mi je Gagija, ali on moze biti rezerva Bogdanu, i nista vise. Smatram da bi selektor trebao da proguta ponos i pozove Micova, covek moze igrati 2 i 3 lagano. Alternativa bi bio Dobric.
    I nekog kombo 3/4 igraca da imamo i eto ozbiljnog tima.
     (IQ 149, 17. avgust 2019 13:12)

    # Link komentara

  158. Pa kako je Micova izbacio, zbog poprekog pogleda, sve mi se čini da će proći kao Nikola Grbić
     (g, 17. avgust 2019 13:11)

    # Link komentara

  159. eno i USA ostade bez Pi Džej Takera (kakav ispis) hahaha

    mi se trkamo sa njima ko ce vise ljudi da ne povede, iako oni imaju neverovatan broj otkaza

    gledam Tursku juce....gde oni jadnici zalutase

    Kanada nece ni grupu da prodje

    Mi i Grci najozbiljniji
     (jedan od mnogih, 17. avgust 2019 13:11)

    # Link komentara

  160. Djenka i Nedovic!!
    (dzo, 17. avgust 2019 13:11)

    # Link komentara

  161. Kakve Kalinić ima veze? Nama sada fale niski igrači, na poziciji tri imamo Lučića i Simonovića. Nedović isto ima povredu, on bi prvi otpao sa spiska zbog povrede.
     (ja, 17. avgust 2019 13:10)

    # Link komentara

  162. Kanter & Erdogan, Kalinić & Vučić izvucite zaključak
     (g, 17. avgust 2019 13:08)

    # Link komentara

  163. Puna podrska za Gagija od jednog okorelog Zvezdasa. Decko je veliki borac i profesionalac i sto je najvaznije pravi sportista. Njemu je uvek mesto u reprezentaciji i sta je bilo bilo je. Nije vreme za kritike na bilo ciji racun.Sad treba sabiti redove jer nema mnogo alternativa i treba izaci na teren sa onim sto imamo. Brz oporava
    (Pantelejmon, 17. avgust 2019 13:08)

    # Link komentara

  164. Brz oporavak i sve najbolje Gagiju !
    Ali ipak utisak celokupne situacije je to sto sta god da se desi lose oko reprezentacije izgasirano nepozivanjem po mom dva majstora i zlatna momka Nedovica i Kalinica...svi al`svi odmah pogledaju Bircu....siromah tacno trpi kletve od vlaske magije do zelja da ga neko pajserom sredi:-)))
    Srecom neunistiv je!!:-))
    (Monarhista, 17. avgust 2019 13:07)

    # Link komentara

  165. Dobrić ili Marinković da upadnu i nema brige
    (PRCKO ORAŠČIĆ, 17. avgust 2019 13:07)

    # Link komentara

  166. Bas mi je zao gagija,velika steta ljudska i igracka za reprezentaciju,opet imamo probleme sa povredama igraca,strucni stab bi trebao malo vise da poradi da se izbjegnu povrede,puno igraca se povredjuje u reprezentaciji,ima razloga nije to slucajno,nadam se samo da se jos neko nece povrijediti...
     (rep srpska, 17. avgust 2019 13:06)

    # Link komentara

  167. Pozdravio te nedović
    (DJOLE, 17. avgust 2019 13:04)

    # Link komentara

  168. @s,
    ..po starom komunistickom sistemu..
    o jadnice ..u tom komunistickom sistemu ( mada ga nikada nismo imali vec svoju cuvenu skolu) razvaljivali smo sve redom a ti pravac na terapiju
     (gari, 17. avgust 2019 13:02)

    # Link komentara

  169. Steta sto ne postoji neki filter, na vestima o rep Srbije u kosarci, koji ne dozvoljava komentarisanje maloletnim licima(a i mladjim punoletnicima). Svestan sam u potpunosti da su to "sega, mega, giga..." strucnjaci, koji ce sutra voditi glavnu rec u FIBA, ULEB, ABA i sl organizacijama... Ali sada smaraju za desetku sa ovim klubastvom.
     (ја, 17. avgust 2019 13:02)

    # Link komentara

  170. Dal je moguce da neko misli da ce Nacionale da zove Micova, da bi to mogao i hteo?
    (Marko, 17. avgust 2019 13:01)

    # Link komentara

  171. 1. Moze li bar ovde bez Zvezde i Partizana?
    2. Moze li bez glupih izraza "repka" i " salatara" . Umesto toga "reprezentacija" i "trofej" (ili pehar)
    3. Da li je moguce da ste svi veci strucnjaci od Djordjevica ( prosle nedelje ste sve bolje znali od Miloja i Sava). Pa valjda i Sale razmislja koga da stavi na pozicije igraca koji su povredjeni.
    4. Jedino sa cim se slazem a sto preovladava u komentarima je da je steta sto se Gagi povredio.
    (Toplica, 17. avgust 2019 13:01)

    # Link komentara

  172. Sram Vas bilo gomilu iskompleksiranih.neostvarenih i potpuno neupucenih u košarku a i šire. Tupite.vredjate,navijate protiv Srbije... Bruka ... pa vi u genima nemate ni 1% gena onih Srba iz 1914 i povlačenja preko Albanije.
    Hrabri ste za tastaturom.ili tipkajuci u displej telefona... Vi mladji izadjite na teren i tamo pokazite prvo nesto,pa tek onda pravo da komentarisete. Toliko nevidjenih budalastina,pa i bezobrazluka stbarno je previše. Okomili ste se na Djordjevica samo sto je igrao za KKP... pa ako nije dobar dajte Stevana Karadzica ili Klipu. A jos najbolje dajte Čovica...
    Ko hoce ovde KKP i KKCZ da reklamira,sklonite se,ili kako se sad kaze P A L I T E ....pocinju vam pripreme od ponedeljka...
    a nas koji volimo kosarku i Srbiju ostavite da navijamo , uzivamo i da se nerviramo...
     (Miodrag@, 17. avgust 2019 12:58)

    # Link komentara

  173. Ja sam laik, ma neznalica, ali, jedan moj prijatelj, koji je igrom slucaja doktor reprezentacije u jednom od klupskih sportova, nije bitno kom, kaze da do povreda najcesce dolazi usled pretreniranosti, odnosno previse napornih fizickih delova treninga.... Pa sad lepo pitam, cemu sve to....
    Pogledajte amere, oni poslednji krenu pripreme, minimum fizikalija, samo uigravaju akcije,bukvalno...
    Sto se Gagija tice, meni kao navijacu Partizana uz Radosevica jedan od najdrazih i najkulturnijih igraca u poslednjih bar 15 godina, dobar kosarkas, jos bolji covek.
    Steta, em za s. prvenstvo, em sto nije u cvetu mladosti pa ova povreda moze da mu okonca i karijeru....
    Nadam se da nece, Gagi srecno i sto brzi oporavak i nastavak karijere.
     (nevski, 17. avgust 2019 12:57)

    # Link komentara

  174. @Vlade
    Lupetas i nagadjas, samo ja licno poznajem najmanje 50 ljudi koji NIKAD nisu rekli bilo sta protiv Kalinica, niti je iko od njih mislio da je Sale car kao trener (bez obzira da li su cigani ili grobari u pitanju). Medju tim ljudima su i 3 bivsa kosarkasa i svaki od njih tvrdi da Sale NEMA POJMA kao trener (sto nije tesko zakljuciti).
    Njegova igracka karijera je nesto sasvim drugo i tu se svako normalan slaze da je on jedan od najvecih koji su ikada igrali na ovim prostorima.
    Tvoj komentar je klasican botovski i ostavi se pretvaranja da si neki kosarkaski filozof.
    (Ajde bre bezi, 17. avgust 2019 12:57)

    # Link komentara

  175. Obratite pažnju kada izbije lucidnost priučenog selektora sada, Ilija Đoković recimo a?

    Jao ko vodi reprezentaciju?
    Tačno će nekog šišmiša da izvuče iz šešira.
    Kada Avramović ili Đoković urade onaj čuveni dribling očima tačno će pogubiti sve rivale na parketu a i saigrače ali šta ima veze.
    (onako, 17. avgust 2019 12:57)

    # Link komentara

  176. Srbi, vi ste kao Sjeverna Koreja. Kalinić svestran, sve može, ali dao neke izjave pa vožd i mali vožd odlučili da ne ide. Nemate vi takvog igrača trenutno. Balansirate rubom neuspjeha, ali ide vam u prilog raspored i križanja grupa. Osim ako ne podbacite protiv Talijana i Španjolaca pa eto nesreće...
    (prika iz susjedstva, 17. avgust 2019 12:57)

    # Link komentara

  177. @precednik
    sto.. jel nole nece igrati
    idi na pecanje il' prati parove
     (deda, 17. avgust 2019 12:56)

    # Link komentara

  178. Nikola Kalinic zbog svog ponasanja i razmisljanja kao i Nemanja Nedovic nisu zamena za Dragana Milosavljevica..prvi jer ovo je Reprezentacija Srbije.. a ne krnje Srbije....drugi to napravim dva ulaza pa ne odigram tri odbrane...iz dve ispadnem i prodjem u odbrani ispod bloka moze u evrokupu i nekoj prosecnoj ekipi iz el, ne u rep Srbije.
    Smesno je poredjenje vojnika reprezentacije poput Lucica, Jovica, Milosavljevica ili Simonovica sa ovim sminkerom.
    Nema karakter za ovaj tim..ljudi pljuju Bircu...Birca bi ujeo za Srbiju.Ostavite momka koji je bukvalno 12 i igrac na miru.
    Povuci ce Todorovica koji bio na pripremama...
    Srbijaa !
    (ArizonaDream, 17. avgust 2019 12:55)

    # Link komentara

  179. Neverovatne i strašne stvari se dešavaju sa našom reprezentacijom. Valjda više neće niko otpasti na ovakav ružan način. Drži se Gagi, brz oporavak i da se vratiš još jači.
    (Gde ja živim, 17. avgust 2019 12:52)

    # Link komentara

  180. Ne može se sa četiri beka na svetsko prvenstvo. Pritom je Gudurić bek/krilo. Još ako Lučić ne bude išao, Gudurić ide na trojku. Zvaće Djordjevic još nekoga
    (Max, 17. avgust 2019 12:52)

    # Link komentara

  181. Gagi se povredio pri običnom doskoku, nije bilo nikakve extremne situacije. Realnost je da je moglo bilo kad da se desi.
    Svi vi koji pominjete “lošu karmu” zbog Kalinića ste jako zlonamerni ili na odluke selektora gledate klubaški.
    Mi smo jaki kao zemlja, a ima prostora za napredak još barem 30%.
    Prave zamene za Gagija trenutno nema (mislim da je do sad imao najbolje procente za 3p), plus ima solidan ulaz i igra *ebeno dobru odbranu, ali se nadam da će Sale pozvati najbolju moguću opciju.
    Ruku na srce, bolje opcije od Kalinića ne mogu da se setim, ali ne znam koliko je realno ni da ga Sale pozove, ni da Kalinić pristane.
    (Kobayashi, 17. avgust 2019 12:52)

    # Link komentara

  182. @ A gde su sad oni pljuvaci Jokica? Covek rizikuje NBA karijeru I to kakvu, Denver rizikuje 150 mil, Pa opet je dosao I bori se kao lav na ovim pripremnim utakmicama. Niko da napise neku lepu rec.
    (Individualni prevrtac guma, 17. avgust 2019 12:20)

    Ja konkretno nikada nisam pljuvao Jokica i necu. Cenim ga kao igraca, ali ne vidim smisao tvog komentara? Cuj rizikuje karijeru?! Prvo, nije on jedini nas igrac koji je iz Nba dosao da igra, sad su tu Bogdan i Guduric, ranije Divac, Stojakovic, Radmanovic, Jaric i mnogi drugi, da ne nabrajam... Sta su oni, manje vredni? Drugo, pogledaj u koliko ekipa ima Nba igraca, u Francuskoj, Litvaniji, Grckoj i mnogim drugima... Ti ovde predstavljas kao da je Jokic jedini iz Nba! Trece, ako je nekome sudjeno da se povredi, to ce mu se desiti ne daj boze i na treningu, sport je takav, ne moze se predvideti povreda. Po tvojoj logici nijedan igrac ne bi trebao da igra za reprezentaciju vec iskljucivo za klub koji ga placa, smesno.
     (Admiral, 17. avgust 2019 12:51)

    # Link komentara

  183. Pod hitno zvati NBA trojac Danguba,Tejic i Rebron
    (Stetam, 17. avgust 2019 12:51)

    # Link komentara

  184. Bilo bi neozbiljno ici na prvenstvo bez dodatnog poziva nekog od igraca na poziciju 1-2...Jovic ne moze sam izgurati,Micic samo nek je neko na broju,Bogdanovic ako se bude trosio na kecu gubimo igraca koji mora da preuzima sut,Guduric ima sve predispozicije ali nema utakmica u rukama u reprezentaciji a to ne moze preko noci da se resi...nasusno potreban jedan igrac klase Nedovica koji ce imati ulogu u timu a ne da popunjava broj...Reprezentacija ne treba da trpi niciji inat a evidentna je potreba za igracem klase Nedovica posebno ako i Teodosic odustane.
    (Dejan CZ, 17. avgust 2019 12:18)

    Rodjace jesi li razmišljao da budeš selektor... Bas ti ide
     (AV, 17. avgust 2019 12:50)

    # Link komentara

  185. Jaramaz uskače 100%.
     (LorD, 17. avgust 2019 12:49)

    # Link komentara

  186. Ne razumem šta znači, navijam Zvezdu, ali Gagi je super igrač?! Velika šteta za tim, izuzetno bitan igrač. Manite se Zvezde i Partizana, ovde je samo jedan tim, sa jednim ciljem!
     (Milan, 17. avgust 2019 12:48)

    # Link komentara

  187. Sve u svemu, sad smo spali na dva beka,i za sampionat bice dovoljno, ali ako se jedan povredi, alarmi se pale..
    (sasa the red baron, 17. avgust 2019 11:39)
    A, zamisli, daleko bilo, povredi se plej! Da igraju na 2 mogu i Jovic ili Micic, ali Guduric ne moze na 1, a gusiti Bogdana prevodjenjem i organizacijom je harakiri. Pod hitno zvati nekog na 1-2...sanse nema da zove Nedovica, kog drugog ce da pozovu ziv nisam da vidim.
     (Pera Magic Mitic, 17. avgust 2019 12:45)

    # Link komentara

  188. Nemojte se zaluđivati da će bilo ko biti priključen spisku. Ne zove se igrač koji radi sa klubom ili se individualno priprema da se priključi sistemu na deset dana do prvenstva. Ko to ne shvata jednostavno ne razume profesionalni sport. Ovo samo znači da će svi spoljni igrači igrači imati veće opterećenje, da će Lučić igrati 26-27 minuta umesto 18-19, Bogdanović 32-33 umesto 23-24 itd. Doći ćemo do završne faze potrošeni i ranjiviji nego što smo bili. Tako da nam šanse sigurno jesu umanjene.
    (Petar, 17. avgust 2019 12:44)

    # Link komentara

  189. Tuga. Neverovatno da se Milosavljevic povredi 2 x na ist nacin. Koliko se secam prvi put se povredio kad je Partizan igrao u Tel Avivu protiv Makabija u EL posle kontre u kojoj je bio sam i polozio loptu pa se prilikom doskoka uhvatio za koleno. I sad skoro identicno. Fakticki bez kontakta. E sad hoce li selektor nekog pozvati i koga ili cemo sa 4 “mala” i 8 “velikih” u Kinu? Ovo je veci hendikep nego izostanak Teodosica jer Micic, Jovic i Bogdanovic su dovoljni. Samo se nadam da je sa Lucicem sve ok, inace nece biti dobro. A na ove 3 utakmice sto smo odigrali skoro da nije bilo niske petorke na parketu, tako da cemo skoro sigurno ici sa ovih preostalih 12.
    (santa justa, 17. avgust 2019 12:44)

    # Link komentara

  190. Koji maler !
    (JPR24, 17. avgust 2019 12:44)

    # Link komentara

  191. Као навијач Звезде изузетно ми је жао због Гагија. Дечко је увек пружао максимум за клуб и још више за репрезентацију. Увек први на припремама, играо квалификације, гинуо за државни дрес. Нема среће и то ти је. Штета. Издржи Гаги.
     (Вук, 17. avgust 2019 12:43)

    # Link komentara

  192. @Khazar
    E ti si pobedio. Kako smo uopšte došli do situacije da Avramović rešava Austriju trojkom?
    Imaju li selektor, Avramović, Todorović udela u tako sramnom izdanju protiv te Austrije ili je duh GSW ušao u tu Austriju?
    Šta je po tebi logično objašnjenje?
    (Smogovci, 17. avgust 2019 12:41)

    # Link komentara

  193. Sto pre se oporavi momcino
     (Dejan, 17. avgust 2019 12:39)

    # Link komentara

  194. Mislim da ce zvati Avramovica sad, a mozda i Nedovica. Treba nam neko ko moze da pokrije i 1, Ali ako ide Teo, onda nema potrebe da zove nikoga jer imamo 5 spoljnih.
    (Iskreno?, 17. avgust 2019 12:38)

    # Link komentara

  195. Sale vrati Todorovica.
     (Bjelokosti, 17. avgust 2019 12:37)

    # Link komentara

  196. Šta se dešava sa vama koji i dalje prizivate Kalinu, niste mi jasni. Jeste on kosarkas ali je kao reprezentativac Srbije predstavnik koji treba da bude primer. Iznosi svoj stav u javnosti o stvarima koje su daleko od njega kao on od reprezentacije, o stvarima o kojima zna isto koliko srednjoškolac zna o mestu predsednika države (deja vu). Odličan je košarkaš dobar momak ali ne preterano bistar. Mlad je, shvatiće, ali video klipovi ostaju na netu, kao i zezanje na tu temu. Ne bi imao mesta ni u mojoj basket ekipi po cenu da gubim do kraja karijere...
     (dr, 17. avgust 2019 12:37)

    # Link komentara

  197. Koliko samo pravoslavaca veruje u karmu...
     (Dzangrizalo, 17. avgust 2019 12:37)

    # Link komentara

  198. Jedan od glavnih kandidata za medalju ne moze da skupi ceo tim... da nije tuzno, bilo bi smesno.
    (Kanta, 17. avgust 2019 12:05)

    Pricas o americi ili nama? Onda je po toj logici i Greg amater
    (Onokao.., 17. avgust 2019 12:37)

    # Link komentara

  199. Nedović, Avramović, Jaramaz, Pot, Zagorac, Todorović.
    (Bogdan, 17. avgust 2019 12:36)

    # Link komentara

  200. Uhvatili ste se za Nedovica i Kalinica kao da su Kari i Lenard licno, ne smarajte vise.
     (el.kiddo, 17. avgust 2019 12:36)

    # Link komentara

  201. A daaaaaj :(
    Brz oporavak majstore, nedostajaces nam. Nadam se da ce Sale sada zvati Kalinu ili Nedovica.
     (Brcko, 17. avgust 2019 12:34)

    # Link komentara

  202. Za Kanta i ostale. Koliko smo medalja osvojili izmedju Pesica i Djordjevica? Koliko je vremena proslo izmedju ta dva perioda? Sad ne mogu da se setim da li je i kada smo izgubili protiv Turaka Djordjevic trener, ali nije bitno. Covek je osvojio 3 srebra, sa tim da kada se islo na poslednje EP svi su govorili da nece ni u najboljih 8 uci. Znaci nemamo bas nikakav razlog da mozemo da ga prozivamo. Covek je sa reprezentacijom postigao rezultate koje niko nije mogao ni da sanja. Aj da je sva tei puta ispao u 1/4 pa da kazes covek nema pojma zasto ga trpimo i da pametujemo mi sto smo samo basket pikali ispred zgrade. A neko je vec rekao tim ne cini 12 najboljih igraca (setite se EP u Srbiji 2005), nego najbolji tim, a za sada Djordjevic zna dobro da ih sklopi. I ako opet budemo u najboljih 3 nema ko nista da mu prigovori.
    (ATG, 17. avgust 2019 12:34)

    # Link komentara

  203. Hocu da znam ko bi bio 13ti, sale kladili smo seeeee!?!?!? :-)
    (Cj, 17. avgust 2019 12:33)

    # Link komentara

  204. Iako znam koliki smo olos od naroda postali poslednjih godina, opet sam iznenadjen ovom kolicinom likovanja od strane klupskih navijaca koji prate reorezentaciju.
    Bukvalno su cekali ovako nesto da ponovo krenu o Kalini i Nedovicu.
    Nije veliki Sale ovo zasluzio. Kao ni svi momci na pripremama.
    Gagiju zelim brz oporavak i da mu drugari donesu zlato.
    (Vlad Rad, 17. avgust 2019 11:50)

    O kakvom to likovanju govoriš čoveče. Ko to likuje? Ako smo kao navijači sopstvene reprezentacije zabrinuti i jednostavno se pitamo šta se dešava, videvši prostom, najprostijom logikom da nešto nije u redu oko pozivanja igrača, preranog skraćivanje spiska i još koješta drugo, znači mrzimo i odmah smo neprijatelji.
    Ne biva to tako prijatelju.
    Ali ovde je tako u svim oblastima. Ako ne misliš kao ja, odmah si izdajnik, đubre i ko zna šta još.Prava komunjarska logika.
    Videli smo svi kako smo prošli na fudbalskom mundijalu.
    Ne daj bože nekog neuspeha, ne znam šta bi posle bilo.
     (Kolubarac, 17. avgust 2019 12:32)

    # Link komentara

  205. Још једна ствар, зашто мислите да Саша има проблем са Недовићем или са својим егом како кажете!? Погледајте емисију коју је Шаренац снимио са њим у коме Саша прича управо о том Недовићу рекавши том приликом да је он одличан момак и играч, да жели да цео тим буде брз као Недовић. Али очигледно да ви знате боље, до пре два месеца је био Сале цар,од 2015 колико је ствари освојио, тада је био добар, САДА НИЈЕ !? И што се Калинића тиче сви су га напали када је дао изјаву за Косово а сад су сви на његовој страни. Људи уразумите се молим вас и престаните са тако наглим и непромишљеним рекацијама, пустите људе који су знају свој посао да исти и обављају на миру и без тензије коју стварате !!!
    (Vlade, 17. avgust 2019 12:23)

    Zeli da ceo tim bude brz kao Nedovic i onda ga otpise. Seems legit.
     (Kukatilo, 17. avgust 2019 12:31)

    # Link komentara

  206. Znaci Bircevic ostaje.. Nek nam je bog u pomoci..
    (Drug Ostoja, 17. avgust 2019 12:07)... kakve veze ima Bircevic sa neodlaskom Milosavljevica? Ostoja druze to su 2 raslicite pozicije!!!
    (Metropola, 17. avgust 2019 12:30)

    # Link komentara

  207. Prekratke kondicione pripreme. Prebrzo se prešlo na jake utakmice. Ciljje jasan, uigrati se bolje od drugih, ali na taj način rizik su povrede. Ionako mogu da se dese. Dve jake utakmice sa Litvanijom su bile višak.
    (Saša, 17. avgust 2019 12:30)

    # Link komentara

  208. Idemo dalje, da vidimo ko sledeci napusta. 4 povrede u 3 utakmice. Odlicno su se pripremili.
    (x, 17. avgust 2019 12:30)

    # Link komentara

  209. @(Kanta, 17. avgust 2019 12:05)

    kanto, pomiri se sa tim da je djordjevic selektor i sjajno resenje za nasu reprezentaciju. preuzeo je posao od dude ivkovica i napravio jos jace rezultate. trenutno smo vicesampioni svih takmicenja na kojima smo se pojavili. kako vi klinci ne kapirate da su vam prazne price i da nema nacina da nekog ozbiljnog, starijeg, koji se iole razume u basket ubedite u svoje glupave teorije. idi navijaj za svoj klub a ostavi reprezentaciju kada si vec toliko ostrascen.
     (basketas, 17. avgust 2019 12:26)

    # Link komentara

  210. 7 miliona selektora a samo Sasa Djordjevic donosi medalje!
    Dosta vise, aman, sa "pametovanjem", treba ovaj ili onaj igrac. Djordjevic je selektor, on bira igrace i on, jedino, ima prava da zove koga zeli.
    Nase je da ih podrzimo, da navijamo a za dobar rezultat treba i sreca, treba i podrska, i jos "milion" drugih, sitnih stvari koje jedino znaju i osecaju oni koji su deo tima!
     (MikiSt., 17. avgust 2019 12:26)

    # Link komentara

  211. Imamo jos dvojicu Lucica i Milutinova koji su pod znakom pitanja, nebi me zacudilo da jedan od njih ne ode u Kinu.
    Da li mu se ovo vraca zato sto nisu na spisku Nedovic i Kalinic, moguce je.
    Ako ne platis na mostu, plati ces na cupriji???
     (Nebojsa, 17. avgust 2019 12:26)

    # Link komentara

  212. Neeeeeee sine Dragane!!!
     (X, 17. avgust 2019 12:25)

    # Link komentara

  213. Sa Kalinićem i Nedovićem bili smo 4. na EP 2015.
    (alan hjuston, 17. avgust 2019 11:44)
    I srebrni na OI u Riju 2016. Tako da ne kapiram tvoj komentar.
    (santa justa, 17. avgust 2019 12:24)

    # Link komentara

  214. Kakva steta !!!

    Mislim da je to jedini igrac koji svojim ponasanjem i zalaganjem apsolutno zaslizuje da je deo repke. Momak koji nikad sebi nije dozvolio da kaze bilo sta uvredljivo za bilo kog igraca,trenera ili protivnicki klub.
    Kao navijac Zvezde,a i nase repke,zelim ti brz i uspesan oporavak i da se vrstis jos jaci i bolji.
    Podrska Gagiju !!!
    (Dusan, 17. avgust 2019 12:24)

    # Link komentara

  215. Још једна ствар, зашто мислите да Саша има проблем са Недовићем или са својим егом како кажете!? Погледајте емисију коју је Шаренац снимио са њим у коме Саша прича управо о том Недовићу рекавши том приликом да је он одличан момак и играч, да жели да цео тим буде брз као Недовић. Али очигледно да ви знате боље, до пре два месеца је био Сале цар,од 2015 колико је ствари освојио, тада је био добар, САДА НИЈЕ !? И што се Калинића тиче сви су га напали када је дао изјаву за Косово а сад су сви на његовој страни. Људи уразумите се молим вас и престаните са тако наглим и непромишљеним рекацијама, пустите људе који су знају свој посао да исти и обављају на миру и без тензије коју стварате !!!
    (Vlade, 17. avgust 2019 12:23)

    # Link komentara

  216. kalinic odma !
     (realno, 17. avgust 2019 12:23)

    # Link komentara

  217. A gde su sad oni pljuvaci Jokica? Covek rizikuje NBA karijeru I to kakvu, Denver rizikuje 150 mil, Pa opet je dosao I bori se kao lav na ovim pripremnim utakmicama. Niko da napise neku lepu rec.
    (Individualni prevrtac guma, 17. avgust 2019 12:20)

    # Link komentara

  218. Kalina i Nedovic su spremni. Imaju najveci motiv.
     (Bankar, 17. avgust 2019 12:20)

    # Link komentara

  219. Au...Bez Lučića, Gagija i Tea...ne valja...nikako ne valja
     (majstor, 17. avgust 2019 12:19)

    # Link komentara

  220. Kako je moguće da se na pripremama reprezentacije redovno dolazi do povreda, kao kod Arsenala. Jel se ono i Mačvan isto povredio kod Đorđevića u Bajernu?
    Zar se nije moglo za svaki slučaj kasnije odrediti ko ide na SP, jer se znalo, valjda, da se može dogoditi povreda.
    Koga sad zvati kad su ljudi opušteni i na odmoru? Taj što ga sada pozovu, najlakše može da se povredi.
    Nisu ludi iz NBA što ne gledaju rado na ovakve akcije svojih mnogo, mnogo miliona vrednih igrača. Da je Jokić, ne daj bože u Milosavljevićevoj poziciji, koliko bi štetovao Denver, pa najmanje između 50 i 100 miliona dolara,bez obzira na osiguranje.
    Ali, važno je da se žvaće o Amerikancima, kako teško njima sa nama, te ovo i ono.
    E moj Đorđeviću!
     (Kolubarac, 17. avgust 2019 12:18)

    # Link komentara

  221. Bilo bi neozbiljno ici na prvenstvo bez dodatnog poziva nekog od igraca na poziciju 1-2...Jovic ne moze sam izgurati,Micic samo nek je neko na broju,Bogdanovic ako se bude trosio na kecu gubimo igraca koji mora da preuzima sut,Guduric ima sve predispozicije ali nema utakmica u rukama u reprezentaciji a to ne moze preko noci da se resi...nasusno potreban jedan igrac klase Nedovica koji ce imati ulogu u timu a ne da popunjava broj...Reprezentacija ne treba da trpi niciji inat a evidentna je potreba za igracem klase Nedovica posebno ako i Teodosic odustane.
     (Dejan CZ, 17. avgust 2019 12:18)

    # Link komentara

  222. Navijam za Zvezdu, ali je ipak trebalo da pozove Kalinica i Nedovica.

    Nisam selektor, ali nisam ni slep kod ociju.
     (bo, 17. avgust 2019 12:17)

    # Link komentara

  223. Pošto nekima ovde treba očigledno crtati:

    Kalinić nije u reprezentaciji ne odlukom Đorđevića. On je sebe odstranio iz svakog narednog okupljanja pod bilo kojim selektorom, bar dok "je klima takva".

    Nedović nije fizički spreman za takmičenje.
     (standard, 17. avgust 2019 12:17)

    # Link komentara

  224. Šanse da pozove Nedovića i Kalinića su podjednake onima da SAD ode na SP sa 5 igrača...

    Prvog ne zbog ega, jer je igrač rekao da je preko Tviteta saznao da nije ni na širem spisku... a drugi... jer je neko iznad tako rekao zbog intervjua.

    Hvala na objektivnosti.
     (GM, 17. avgust 2019 12:16)

    # Link komentara

  225. Da li je Sale tvoja sujeta važnija od reprezentacije Srbije i njenih interesa? Pustite mi tu priču da najbolju ekipu ne čine najboljih 12 igrača. Naravno da najbolju ekipu čine najbolji igrači na svojim pozicijama, samo što treba trener da od tih igrača da napravi ekipu. Uvjek je lakše ići putem manjeg otpora i sklanjati igrače koji ti iz nekog razloga ne odgovaraju i koji imaju možda svoj stav i možda ne žele da samo klimaju glavom. Ne možeš ti nekoga da skloniš iz reprezentacije do kraja karijere samo što je na jednoj utakmici loše odreagovao prema tebi, ili što neko javno ispoljava svoje mišljenje o važnim društveno političkim temama u ovoj zemlji ( po meni za svaku pohvalu nebitno kakvo je ono) ili što ti se jednostavno neko ne dopada ili što ti po tebi prekasno otkaže ili, ili, ili... Mislim stvarno da nije ok, ti si zbog mnogo stvari zaslužio da budeš tu ali bi trebao nekad i da popustiš zbog interesa svih nas koji volimo ovaj sport
     (goran, 17. avgust 2019 12:16)

    # Link komentara

  226. Ja sam podržavao Saleta kad je rekao da Kalina ne ide, iako gotivim Kalinu kao igrača..

    Sad bi ga mozda trebalo zvati..
     (BravoDivac, 17. avgust 2019 12:16)

    # Link komentara

  227. tek sad nista od salatare
    (precednik, 17. avgust 2019 12:14)

    # Link komentara

  228. A pre mesec dana smo bili srecni jer ce konacno najjaca ekipa da ide na prvenstvo.
     (Kukatilo, 17. avgust 2019 12:13)

    # Link komentara

  229. Pored svih standardnih naših zvezda, mislim da su Gagi i Lučić dvojac koji daje u reprezentaciji najviše. MNOGO će nam faliti Milosavljević.
    Nego, ne razumem šta je sa povredama, dajte bre polako, pripreme su to, da bar ostanemo u ovom sastavu :S
    (Aleks, 17. avgust 2019 12:12)

    # Link komentara

  230. opet kažem,nikola vrati se kući,ovde je lepo vreme pa na štrand.nisi iz zvezde ili partizana pa onaj mutavi sale neda da igraš kako znaš.samo preko tebe možemo da igramo za medalju.ovako će svi pljuvati po tebi kako nisi srbin kad ispadnemo
     (pozdrav nikoli iz sombora, 17. avgust 2019 12:12)

    # Link komentara

  231. Velika steta za Gagija I reprezentaciju Srbije,ali Djordjevic je u vise navrata pokazao da zna da se nosi I u takvim situacijama,tako da nema sumnje da ce selektor nastimovati tim na vrhunskom nivou,spreman da se bori za najsjajnije odlicje,ili makar finale. Nema sumnje ni u sposobnosti selektora,ni u sposobnosti igrackog kadra,kvalitet imamo,hemiju imamo,momci neka naporno treniraju,na terenu neka ginu za svaku loptu pa je prirodno da dodje I dobar rezultat. Kao I uvek do sada,uz vaterpolte I kosarkase I u dobru I u zlu.
    (Qqq, 17. avgust 2019 12:11)

    # Link komentara

  232. Katastrofa vise.
     (76er, 17. avgust 2019 12:10)

    # Link komentara

  233. Dejan Todorovic i Aleksa Avramovic.
    Dejan je odigrao vrhunski mec protiv Gruzije na gostujućem terenu, a Aleksa pogodi ključnu trojku protiv Austrije, takođe na gostujućem. Zahvaljujući tim pobedama izboren je put na SP.
    Prosli su visinske na Kopu.
    Dejan je upravo izasao i teske povrede, to je cinjenica.
    Ne mogu da verujem da ce Birca i Simon ponovo uci u 12. Nemam nista protiv njih kao ljudi.
    Ne mogu da verujem da ce se putovati sa samo četiri niska igraca na SP.
    (Khazar, 17. avgust 2019 12:08)

    # Link komentara

  234. Znaci Bircevic ostaje.. Nek nam je bog u pomoci..
    (Drug Ostoja, 17. avgust 2019 12:07)

    # Link komentara

  235. zovite bakija lazica
     (objavite pliz komentar, 17. avgust 2019 12:07)

    # Link komentara

  236. Зови Мицова. Прошло је доста времена. Опрости му већ једном.
     (Влада, 17. avgust 2019 12:06)

    # Link komentara

  237. Samo jos ovaj put kazem i necu vise da ponavljam ono sto sam rekao jos pre mesec dana: "Povrede ce nas kostati medalje!". Ne mozes ocekivati da na spisku imas 13 igraca od kojih ce 12 sigurno biti zdravi. To ne postoji ni u jednom sportu i Sale to dobro zna... ali dzabe!
    Imamo trenera amatera, na spisku nam je bar 2 ili 3 igraca koji ni u reprezentaciji Estonije ne bi igrali, ali Sale tera svoju pricu. Ako se gomila njih povredi, vodice samo 5 igraca na prvenstvo i nece se ni malo potresti.
    Dokle cemo vise trpeti likove u svim sportovima koji sebe i svoju sujetu izdizu iznad tima koji vode i svih onih koji za taj tim navijaju?
    Mozda postoji nekakav "ozbiljan" razlog oko Kaline i o tome vise ne vredi trositi reci, ali drzati do poslednjeg momenta neke Avramovice i Todorovice, a ne racunati na Nedovica, Davidovca, Dobrica, Marinkovica, Jelovca, Simanica, Jaramaza, Covica... pa i Micova koji je otpisan jos ko zna kada... to je iskljucivo licni problem nekoga ko svaki put zove Bircevica i Raduljicu jer bez njih ne moze da napravi ekipu.
    Svaka cast na medaljama, ali sto je mnogo - mnogo je!
    Jedan od glavnih kandidata za medalju ne moze da skupi ceo tim... da nije tuzno, bilo bi smesno.
    (Kanta, 17. avgust 2019 12:05)

    # Link komentara

  238. Sa Kalinićem i Nedovićem bili smo 4. na EP 2015.
    (alan hjuston, 17. avgust 2019 11:44)

    Zato sto smo istroseni izasli iz najjace grupe ikada.Vise si za Alan Forda.
    (cosmo, 17. avgust 2019 12:05)

    # Link komentara

  239. Strasno, bas losa udarna vest. Sad necu moci 3 dana da spavam od brige ko ce biti plej, posle povreda Teodosica i Milosavljevica. Bar cu ustedeti, jer sam izgubio apetit
    (Kiza, 17. avgust 2019 12:03)

    # Link komentara

  240. Tanki smo, lebdimo između medalje i fijaska, pa je ovaj ionako težak gubitak baš skroz loš.
    Ali ovo je i najteži trenutak u karijeri EGA Saše Đorđevića. Neophodno je da proguta žabu i odmah zove Nedovića.
    (znanje-imanje, 17. avgust 2019 12:03)

    # Link komentara

  241. Bojim se da se istrčao sa Kalinom i Nedovićem, kako bi sad legli...
     (Кортизол, 17. avgust 2019 12:03)

    # Link komentara

  242. Kad ne zoves Kalinu zbog stava o Kosovu povrede se svi dobri igraci, pa sad vodi poverenike SNSa na SP, Radulju i Bogdana. To se zove karma Djordjevicu.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 17. avgust 2019 11:32)

    Dugo te nije bilo, ali vidim da i dalje briljiras kada je u pitanju izgovorena glupost!!! Cuj ovo, poverenik SNSa!!! I to za Bogija, koji je totalno apolitican, a preskocis npr nekog ko je bio na inauguraciji?!

    I dalje sannjamo 123!!!!
    (SakaKV, 17. avgust 2019 12:03)

    # Link komentara

  243. Tako to ide kada neko zarad svojih kombinacija zove one koji hiberniraju u reprezentaciji a nemaju kvalitet. Karma je cudo ...
     (bodibond, 17. avgust 2019 12:02)

    # Link komentara

  244. Ako vec nece da pozove Nedovica, neka zove Avramovica, on je bio na uzem spisku. Fale nam plejevi i bekovi. Sa druge strane imamo 4 centra. Valjda Sale zna sta radi.
     (Svetski Mega Car, 17. avgust 2019 12:00)

    # Link komentara

  245. Za ovakve stvar jedni krivac je kondicioni trener
    (Milan, 17. avgust 2019 11:59)

    # Link komentara

  246. Da bi se uzelo zlato ostaje još da Đorđević savlada svoj ponos i pozove neke ljude..
    (srebra preko glave, 17. avgust 2019 11:58)

    # Link komentara

  247. Neka zove Čarlsa Dženkinsa. On je Srbin valjda?
     (ja, 17. avgust 2019 11:57)

    # Link komentara

  248. Zovite Branka Lazica, ne zna da da kos , ali igra ragbi odbranu profi.
    Takav nam treba.
    Bogdan,Jokic i Bjelica ce da nose poene , ostali svi da BIJU u odbrani i eto resenja.
    (Hoces Iskreno ?!, 17. avgust 2019 11:57)

    # Link komentara

  249. Teo, Dragan. Nema zlata
    (Nemanja, 17. avgust 2019 11:56)

    # Link komentara

  250. Pobogu prestanite više da ističete za koga navijate! Koga briga? I ja sam zvezdaš ali ne bih imao problem da ceo tim Partizana igra za reprezentaciju ako će to značiti da uzimamo zlato. Sačuvaj Bože kakav smo narod.
    (Millennium, 17. avgust 2019 11:55)

    # Link komentara

  251. Зови Калинића.
    Смањи сујету.
    Шта је било било је.
     (Капетан Мики, 17. avgust 2019 11:55)

    # Link komentara

  252. Navukli smo lošu karmu zbog Kalinića. 
    Drugo, na ovim mečevima zapinjemo previše, treba sa slabijim tempom da se igra. 
    Ne mora da se dobije Litvanija 2 puta...I sad opet idemo na neki turnir? Čemu? Preforisraju se igrači imali su sezonu u klubovima sa gomilom utakmica.
    (nba, 17. avgust 2019 11:39)

    Karma zbog Kalinića...šta sve čovek neće pročitati...
     (ja, 17. avgust 2019 11:54)

    # Link komentara

  253. Prvo Gagiju iskrene želje što pre da se vrati.

    A za ove koji tvrde "neverovatno bitan u rotaciji...", hm šta reći?
    On je bitan zato što je selektor tako odlučio i odrekao se drugih bekova.
    Normalno da je bitan ali samo zbog broja igrača potrebnih inače ništa što njega stvarno čini nezamenljivim.

    Eto umesto Nedovića gotovo sigurno Todorović koji kao i Teo i Mačvan nije igrao 20 utakmica prethodne sezone.
    Ako je bilo upitno Gagi/Gudurić/Nedović koja dvojica mislim za bilo koga ko prati da nije upitno Nedović vs Avramović/Todorović.

    Nameću se i malo hrabrija rešenja od pokajanja za Nedovića(ne bih ga sada zvao iz mnogo razloga) a to su Dobrić ili Vanja Marinković, možda i Jaramaz pre svih jer može i keca i dvojku. Sigurno pre Avramovića a pogotovu Todorovića.
    Moj glas Dobrić ili Jaramaz, prvi zna da odigra def nije potrošač, uzima šuteve uz visok %, drugi polivalentan igrač. Najvažnije bili bi zalog za budućnost.
    (nemi posmatrač, 17. avgust 2019 11:53)

    # Link komentara

  254. Зови Недовића и Калинића. Већ познају систем и има времена да се уиграју.
    (Пеђа, 17. avgust 2019 11:26)

    Ali,nisu prosli pripreme.
    (cosmo, 17. avgust 2019 11:53)

    # Link komentara

  255. Zvezdale jako si loš i zlonameran a providan grobarski tril zašto ti objavljuju komentare?
     (Sabre, 17. avgust 2019 11:53)

    # Link komentara

  256. Превелики губитак за наш национални тим. Гаги је заиста сјајан играч, можда никада није био атрактиван или није погађао као ненормалан, али он је огроман борац, бори се буквално за сваку лопту. Свуда је по терену, то је прави играч који највећи посао обави без лопте, зато га Саша и воли. А и једном приликом је изјавио да би био срећан када би се сви залагали на тренинзима као Гаги, он је заиста један сјајан момак. И зато не могу да верујем да неко може да ликује због његове повреде или да га назива лошим играчем, или да говори како Саша нема појма. Срам Вас било, господо!!
    (Vlade, 17. avgust 2019 11:53)

    # Link komentara

  257. mene samo interesuje da li ce Milutinov da igra??
     (darko, 17. avgust 2019 11:52)

    # Link komentara

  258. neka vrate ovu trojicu sto su otpusali posle Kraljeva, bar da skrpimo 12 igraca zdravih do prvenstva, pa sta nam Bog da.. kako je krenulo, bicemo jedini strucnjaci na tom istom, sa 10 aktivnih igraca u rosteru.. uzas!
     (vlade, 17. avgust 2019 11:52)

    # Link komentara

  259. Ovo je sport, igrači se povređuju. Ali, prosto je neverovatno da svako okupljanje reprezentacije pred neko veliko takmičenje na kraju izgleda kao VMA. Iako svi dođu spremni i zdravi.
    (Millennium, 17. avgust 2019 11:52)

    # Link komentara

  260. Imamo selektora koji nema potrebnu dozu fleksibilnosti. Koji je stalno u konfliktu s nekim, danas sa Nedovicem i Kalinicem, juce sa Bobijem i Jokicem, prekjuce Micov... Pripreme se odrzavaju po starom komunistickom sistemu i onda se desi ovo. I sta sad Djordjevicu?
    (s, 17. avgust 2019 11:51)

    # Link komentara

  261. Setite se samo,kakav je to igrac bio,dok se prvi put nije povredio,nosilac u Partizanu.Bio je bolji od Bogdanovica,najspremniji momak,ljudina.Iako sam navijač suparnickog tabora uvek sam voleo Gagija,decko je bez mrlje u biografiji,veliki covek,veliki borac,veliki igrac...Zao mi je zbog njega!
     (Chupamoting, 17. avgust 2019 11:50)

    # Link komentara

  262. Iako znam koliki smo olos od naroda postali poslednjih godina, opet sam iznenadjen ovom kolicinom likovanja od strane klupskih navijaca koji prate reorezentaciju.
    Bukvalno su cekali ovako nesto da ponovo krenu o Kalini i Nedovicu.
    Nije veliki Sale ovo zasluzio. Kao ni svi momci na pripremama.
    Gagiju zelim brz oporavak i da mu drugari donesu zlato.
    (Vlad Rad, 17. avgust 2019 11:50)

    # Link komentara

  263. Sale pozovi Kalinica i Nedovica ko Boga te molim
    (dzaja, 17. avgust 2019 11:26) # Link komentara

    Kakve veze ova dva igra imaju sa Milosavljevicem, bas kao i Marinkovic itt? Jedina prava zamena za ovog coveka, kao sto neko rece u komentaru na drugu vest, bi bio Markovic, ako bi prihvatio da ponovo igra za reprezentaciju. Drugi kandidat, ali ne na tom nivou, bi bio Lazic.
    Kalinic je sve, samo ne zamena za Milosavljevica - covek kome je odbrana najslabija tacka da zameni coveka koji igra sjajnu odbranu!? Svasta! Cak bi Kalinic bio blizi da ga zameni u odbrani, ali onda nije konceptualno isti u napadu.
    (kica praja, kosarka do kraja, 17. avgust 2019 11:49)

    # Link komentara

  264. Nedovic, Dobric, Davidovac, i teraj.
     (Ivan, 17. avgust 2019 11:49)

    # Link komentara

  265. E, ovo je već ozbiljan hendikep. Sale zovi Markovića!
     (OBJEKTIVNI STRUČNJAK, 17. avgust 2019 11:48)

    # Link komentara

  266. desava se a bime ko prati i ostalim reprezentacijama uostalom za tim je bolje ovako nego da se desilo na prvenstvu
    gagi care, teo doktore, brz oporavak
     (deda, 17. avgust 2019 11:48)

    # Link komentara

  267. Igrači su preopterećeni posle sezone i povrede se ređaju.Otkazi takođe.
    Kako se stvari odvijaju ubuduće će na svetskom prvenstvu igrati amateri.
    Novac je istisnuo patriotizam.
    (Aleksandar, 17. avgust 2019 11:48)

    # Link komentara

  268. Гаги, после Бјелице мој омиљени играч у репрезентацији. Поздрав од звездаша и брз опоравак мајсотре! Хвала за све до сад!
    (ерцег, 17. avgust 2019 11:47)

    # Link komentara

  269. Sad ce do pojasa biti tezi put. Gagi je bio bitan sraf. Sad Srbija i da izgubi od USA nece biti iznenadjenje jer i Srbija je kao USA osakacena povredama najboljih igraca.
     (Srba, 17. avgust 2019 11:47)

    # Link komentara

  270. Zovite KALINICA!!!!
    (Djordje, 17. avgust 2019 11:47)

    # Link komentara

  271. Za sve one koji pišu da se zove Nedović, to ne ide tako.
    Pod jedan, nepoštovanje je prema jednom takvom igraču kao što je Nedović da se ne pozove na pripreme i medju 18 i da se pozove sada, pred turnir.
    Pod dva, ukoliko neki bek bude pozvan da ga zameni to ce biti Dejan Todorovic, jer je on bio u 18 . Ukoliko bi se Nedoviću dala prednost, to bi bilo nepoštovanje prema sistemu reprezentacije i naravno Todoroviću.
    Ne pišite gluposti. Uzgred, najverovatnije nece nikog ni zvati.
    (Salazar, 17. avgust 2019 11:45)

    # Link komentara

  272. Na 2000m se priprema 3 nedelje, a nedelju dana nakon silaska sa visine se ne igraju utakmice. Zato što koordinaciji opada nivo. Igrači nemaju dovoljno osećaja za prostor i kontakt sa protivnikom. Osnove fiziologije.
    (trener, 17. avgust 2019 11:26)

    Kapu dole iz tvog poznavanja osnove fiziologije, verovatno kada je tema o trgu Republike takodje posedujes znanja iz osnove urbanizma.... U Srbiji svi znaju sve.... mislim da u reprezentaciji Srbije postoje mnogo strucniji ljudi nego što smo mi ovde svi zajedno, tako ostavimo ljude da rade posao, a mi se bavimo onim što svako najbolje zna iz svog domena
     (AV, 17. avgust 2019 11:44)

    # Link komentara

  273. Зови Недовића и Калинића. Већ познају систем и има времена да се уиграју.
    (Пеђа, 17. avgust 2019 11:26)

    Mislim da bi ipak bilo previse i za Djordjevica zvanog "REČ".
     (Toto-ko-tunjo-i-kosovski-bozuri, 17. avgust 2019 11:44)

    # Link komentara

  274. Sa Kalinićem i Nedovićem bili smo 4. na EP 2015.
    (alan hjuston, 17. avgust 2019 11:44)

    # Link komentara

  275. Šta je tu je.Sad ima selektor 12 igrača od kojih su roviti Milutinov i Lučić,Teo teško da će se oporaviti za 2 nedelje.Šta činiti?Lično,sujetno,ego i te osobine da bi bile zadovoljene a da se otpisani N i K ne pozovu.Onda treba vratiti u ekipu Todorovića ili Avramovića.Ima vremena mogu se uigrati.
    (Zju, 17. avgust 2019 11:44)

    # Link komentara

  276. U današnjim komentarima me zvezdaši prijatno iznenađuju. I red je. Obostrano. Podrška za Gagija.
     (Jug...Srbije, 17. avgust 2019 11:44)

    # Link komentara

  277. @Sima
    koja dva meseca..?
     (laki, 17. avgust 2019 11:43)

    # Link komentara

  278. Sale sad mora što pre zvati nekog beka da se priključi pripremama, ne možemo imati samo 2 keca (micić i jović), 2 dvojke (bogi i gudura), 2 trojke (simonović i luča). To je 6 igrača koji pokrivaju 3 pozicije, niko nikada nije išao na ozbiljno takmičenje sa tako malo igrača koji pokrivaju te tri najbrže pozicije koje zahtevaju najveći stepen atleticizma i brzine. Uvek se vodi se MINIMUM 7 igrača koji mogu da pokrivaju te 3 pozicije, pa čak i 8, a da je jedan od njih "lažna četvorka" (npr Simonović ili Kalinić). Velika šteta što Kalina nije sa ovim timom od starta priprema sad se tek vidi kolko bi nam značio. Nemanja Nedović i Vanja Marinković su takođe fizički igrači koji bi pokidali sa Jokićem u timu. Ovako će Sale zvati Avramovića koji je bio na pripremama. Nema drugog izbora jer ili ne želi da pređe preko svog ponosa ili mu neka druga sila ne dozvoljava da 100% sam odlučuje.
    (Milan, 17. avgust 2019 11:43)

    # Link komentara

  279. Издржи Гаги! Другари из репрезентације ће играти за тебе.
    (Киза, 17. avgust 2019 11:43)

    # Link komentara

  280. Ostadosmo i bez drugog kvalitetnog igraca... Ma neka idu Simonovic, Bircevic i Raduljica, nema tu mesta za Nedovica i Kalinu.
    (Куре, 17. avgust 2019 11:43)

    # Link komentara

  281. Koliko smarate sa Kalinom i Nemanjom, za medalju (hahaha)! Momci su sjajni ali to je gotova priča ima tome dva meseca, iskulirajte. Ionako ćemo uzeti zlato Birčinom trojkom u zadnjoj sekundi.
     (dking, 17. avgust 2019 11:42)

    # Link komentara

  282. Smatram da je iskljucivo posao selektora da odluci ko ide na sp a ko ne! Nisam komentarisao kada su sa spiska otpali Nedovic i Kalinic, vec sam prihvatio odluku selektora. on zna najbolje. Sada, kada su se Teo i Milosavljevic povredili, ipak smatram da Sale mora da pozove Kalinica i Nedovica! Momci imaju dobre sezone iza sebe, u zrelim su igrackim godinama, uvek su se odazivali i srcem borili za reprezentaciju! Sa njima ponovo imamo velike sanse da uzmemo medalju!
     (mare, 17. avgust 2019 11:42)

    # Link komentara

  283. Ajd sale eto prilike da pozoves jos nekoj svog igrača od kog imas procenat
    (petarcvz,17.avgust 2019 11:19)
    Sale je legenda koja je donela toliko medalja i kao igrač i kao trener.A ti si?
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 17. avgust 2019 11:42)

    # Link komentara

  284. Žao mi ovog čoveka, veliki borac, želim mu brz oporavak! Selektora mi nije žao, sujeta i vansportske stvari su mu ograničili izbor igrača a samim tim i kvalitet tima! Nije smeo da otpiše Kalinića i Nedovića a da forsira Birčevića da bi ovaj mogao da ubode neki ugovor u Evropi! Mogao je da pozove i Dobrića ili Davidovca i Simanića ali mu klubaštvo i tvrda glava ne dozvoljavaju! Zato je zvao Mačvana a unapred je znao da nije spreman!
    (komentator, 17. avgust 2019 11:42)

    # Link komentara

  285. Spadošmo na četiri igrača plus mozda Teo na 1 i 2 s tim da se sa Jovićem nikad ne zna stalno je povređen, Teo i da ode u Kinu neće biti 100%. Još je Milosavljevic trebao krpiti i trojku (ko zna kakv će i Lučić biti posle povrede) ovako smo izgubili mnoge kombinacije. Sramota bi bila da Đorđević sad zovne nekog prije Nedovića ili Kalinića.
    (BLSRB, 17. avgust 2019 11:42)

    # Link komentara

  286. Ovo je udarac. Pojas je sada bas daleko. Zanimljivo da se radi o istoj povredi kao kod Kazinsa. Valjda karma jer se mnogo ljudi u Srbijo radovalo povredi Kazinsa i pozivalo na karmu. Ovo je klasican princip akauzalnih veza.
     (Srba, 17. avgust 2019 11:41)

    # Link komentara

  287. Teo, Lučić, Milosavljević... ko je sledeći? Do početka prvenstva ostaće ih premalo za ozbiljnu igru i plasman.
    (Vlajko, 17. avgust 2019 11:41)

    # Link komentara

  288. Па супер! Стварно супер! Па ви играјте припремне утакмице.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Звездин весник,

    S obzirom da navijas za CZV, oprosteno ti je neznanje o kosarci i zdravstvenom stanju i mogucnostima povreda. Nekako se to podrazumeva!

    Elem, da pojasnim. To sto se igraju pripremne utakmice je posebno bitno i zbog ovih situacija. Ocigledno je Gagiju taj ligament bio nacet, jer je pri veoma blagoj torziji doslo do pucanja istog. To je moglo da se desi na prvoj utakmici na prvenstvu i sta bi onda bilo?! Ovo je moglo i na treningu da mu se desi, na blazem treningu.
    Nazalost, veliki udar sa nasu reprezentaciju, jer trenutno za njega nemamo adekvatnu zamenu. Posebno igra u odbrani, ali Gagi ima i sut i ulaz. Mozda i najagresivniji nas igrac. Ne vidim da neko moze da ga zameni, tako da sanse za medalju padaju bar za 15%.

    Sve najbolje Gagi, brd oporavak!
    (SakaKV, 17. avgust 2019 11:40)

    # Link komentara

  289. Vi Srbi dižete paniku zbog igrača koji je 7-8 opcija u ekipi. Pogledajte probleme sa povredima i odazivanjem ostalih ekipa. I dalje imate top tim, favorita za zlato.
    (Bošnjak, 17. avgust 2019 11:40)

    # Link komentara

  290. Zao mi je Gagija dobar momak,dobar igrac,jako bitan sraf.Pored izostanaka Kaline i Nedovica,povreda Teova i Lucica sad jos i ovo...Strasno,nemam reci!
     (Chupamoting, 17. avgust 2019 11:39)

    # Link komentara

  291. Navukli smo lošu karmu zbog Kalinića.
    Drugo, na ovim mečevima zapinjemo previše, treba sa slabijim tempom da se igra.
    Ne mora da se dobije Litvanija 2 puta...I sad opet idemo na neki turnir? Čemu? Preforisraju se igrači imali su sezonu u klubovima sa gomilom utakmica.
     (nba, 17. avgust 2019 11:39)

    # Link komentara

  292. A Paunić? Tepić? Valja zakrpiti roster!
    (Lucky Luke, 17. avgust 2019 11:39)

    # Link komentara

  293. KAKVA STETA...

    Milosavljevic se sjajno uklapa u ovaj sistem iovoje bas udarac..
    Ali uz povratak Lucica, mi i dalje imamo dva krila(Lucic-Simonovic) i 2 beka sutera(Bogdanovic-Guduric) tako da nemamo sta da brinemo..
    Zao mi je za Gagija,odlican je igrac, i zasluzio je da bude ovde, ali sta je tu je...
    Sve u svemu, sad smo spali na dva beka,i za sampionat bice dovoljno, ali ako se jedan povredi, alarmi se pale..
    (sasa the red baron, 17. avgust 2019 11:39)

    # Link komentara

  294. Svaka utakmica po jedan. Do finala nam ostaje Bircevic
    (ceca u parizu, 17. avgust 2019 11:38)

    # Link komentara

  295. Vazno da Bircevic,Raduljica,Simonovic i Guduric idu. I onda neko prica o zlatu.Spanci,Ameri i Janis su jaci od nas. Bogdanovic nije mogao sam ni protiv Slovenaca ne ocekujte neko cudo sada.
    (Seljanka iz Vrsca, 17. avgust 2019 11:38)

    # Link komentara

  296. Па супер! Стварно супер! Па ви играјте припремне утакмице.
    (Звездин весник, 17. avgust 2019 11:20)

    Pa prika pripremne utakmice upravo sluze za ovo, sada nespremni otpadaju. On i Teo bi se povrijedili prvu ili drugu utakmicu na prvenstvu. Bez jakih priprema nema ni dobrog prvenstva. To su ljudi koji su cijeli život posvetili ovom sportu i sigurno znaju dosta vise od nas podjeljenih navijaca.
    Nama drzava i propada zago sto u svakoj branši, poslu.. nestrucni ljudi guraju svoj nos.
     (jojuff, 17. avgust 2019 11:38)

    # Link komentara

  297. Navijam za Zvezdu, ali Gagi je izuzetan igrac, podjednako dobar i u odbrani i u napadu, sto danas nije cest slucaj. Veoma je vazan za reprezentaciju i zbog toga je ovo veliki gubitak.
     (Profesor BG, 17. avgust 2019 11:38)

    # Link komentara

  298. nešto je trulo, kada se tokom priprema za svetsko dva bitna igrača povrede tako da neće učestvo a još dvojica povrede tako da je pitanje da li će se oporaviti.

    Dakle trenutno reprezentacija na raspolaganju ima 9 potpuno zdravih, od čega 4 centra.
     (šeki, 17. avgust 2019 11:37)

    # Link komentara

  299. @rumenko

    Leči se.
     (One ring to rule them all, 17. avgust 2019 11:37)

    # Link komentara

  300. Malo je reci da sam besan. I rekoh posle povrede Lucica da su pripremne utakmice stetne isto koliko i korisne.
    Ja kao okoreli zvezdas sam rekao da bojkotujem ako ne pozove Gagija i Lucica. Momci su ekstra i kao ljudi i kao sportisti. Gagi ce pakleno nedostajati,u odbrani pogotovo.
    E,stvarno smo maler!
    (nex, 17. avgust 2019 11:36)

    # Link komentara

  301. Sve dodje na naplatu. Sa kamatom.
     (Toto-ko-tunjo-i-kosovski-bozuri, 17. avgust 2019 11:36)

    # Link komentara

  302. Ajde sale eto prilike da pozoves jos nekog svog igrača od kog imas procenat
    (petarczv, 17. avgust 2019 11:19)

    Možeš ti Saletu da pljuneš pod prozor, a svoje pogane misli, čuvaj u svojoj glavi, kad već nemaš sta pametno da kažeš.
     (SašaKG, 17. avgust 2019 11:36)

    # Link komentara

  303. Zovite Nedovića, ukoliko je on naravno fizički spreman, jer i on je imao sezonu sa povredama.
    Situacija je takva da niko neće zameriti, a i bila bi dobra poruka, da su rezultati iznad ličnih stavova i ponosa.
    Teo je takodje ispao.
    Ja bih zvao i Kalinića, medjutim tu već imaju politički problem, što je po meni teška glupost, jer bi svako trebalo da ima pravo na mišljenje. Mi Vojvodjani smo uglavnom mnogo umereniji i kod nas nacionalizam nije bitna stvar. Tako da je i to Kalinićevo mišljenje o Kosovu nešto što je severno od Beograda sasvim normalno i često se čuje. To nema veze sa patriotizmom kako neki zele da prikazu. Stvar je logike, bolje mala a ekonomski jaka drzava, nego velika korumpirana i da se raspada. Pored svega verujem da je Djordjevića briga za politiku, ali su to neke stvari na koje on ne moze da utiče.
    (tocka, 17. avgust 2019 11:35)

    # Link komentara

  304. Od niskih ostali samo cetvorica, Jovic, Micic, Guduric i Bogdanovic. Mora se pozvati Nedovic makar, a zasto ne i Kalinic. Jos je Lucic rovit, ima problema sa butnim misicem, ko zna da li ce i on putovati.
     (pandinho, 17. avgust 2019 11:35)

    # Link komentara

  305. Samo da se Jokic ne povredi u toku ova 2 meseca,zelim da dominira i dresu Denvera i u novoj sezoni. Hejteri jel vam sad jasno zasto igraci toliko razmisljaju da li da se odazovu?
    (Sima, 17. avgust 2019 11:35)

    # Link komentara

  306. Ovo je veci udarac za tim nego kada se Teo povredio. Lucic i Simonovic ce morati jace da pritisnu a od Gudurica svakako vise ocekujemo nego sto je pokazao. Gagi brz oporavak ti zelimo, da nam se vratis sledece godine kada ameri dodju u najjacem sastavu. Molim ostale komentatore da preskoce price o Kalinicu i Nedovicu jer ovi momci sto su ostali su najbolje sto imamo(hvala bogu da imamo ovakav tim). Puna podrska nasim momcima!
     (celjade iz naroda, 17. avgust 2019 11:35)

    # Link komentara

  307. Nije odrzao obecanje i nije se vratio u instituciju
     (Grobarche, 17. avgust 2019 11:35)

    # Link komentara

  308. A Nedović i Kalinić olako precrtani.
     (Dag Kristi, 17. avgust 2019 11:34)

    # Link komentara

  309. veliki gubitak, uvek smo u reprezentaciji imali specijalistu u odbrani,sasa obradovic, stefan markovic itd, smatram da je u ovom timu to bio milosavljevic. po meni defanzivno smo dosta oslabili ovom povredom Gagija.
    Sportski pozdrav !!!
    (dante, 17. avgust 2019 11:34)

    # Link komentara

  310. Nazalost,danas da bi se bavio profesionalnim sportom moras biti robot.Duge sezone u klubovima i jos gluplje fibine kvalifikacije dovodice do sve cescich povreda igraca.Draganu brz oporavak!
     (Stomatolog, 17. avgust 2019 11:34)

    # Link komentara

  311. Ужас... треба имати 15-16 играча у тиму до пред полазак на првенство. Баш због овога.
    (ерцег, 17. avgust 2019 11:33)

    # Link komentara

  312. I sada ce Bogdanovic da de previse trosi igrajuci pleja, samim Tim opasce I procenat suta. Jovic vec tri meca nije pokazao nista, Nema poena, sve sto je uradio je da prenese loptu I uruci Bogdanovicu. Nedovica nece zvati, jer igrac ne moze da se spremi nedelju dana pred prvenstvo. Nikako da na neko prvenstvo odemo u najjacem sastavu. Ekipa nam je sada skrpljena da cemo igrati sa 2 centra I 2 pleja. Nadam se da Nece doci do neuspeha, Ali ako dodje, Sale ce biti islkjucivi krivac. Imajte na umu da je ovo prvenstvo kvalifikaciono za olimpijske igre, sto je glavni cilj nase reprezentacije, jer samo tu nemamo zlato
    (S, 17. avgust 2019 11:33)

    # Link komentara

  313. Najgora povreda u sportu. Minimum 6 meseci, a mozda i vise, dok se ne vrati.
     (qq lele, 17. avgust 2019 11:33)

    # Link komentara

  314. Огромна штета. У квалификацијама нас спасио, на припремама стандардно добар...
    (Иван-Ниш, 17. avgust 2019 11:33)

    # Link komentara

  315. Kad ne zoves Kalinu zbog stava o Kosovu povrede se svi dobri igraci, pa sad vodi poverenike SNSa na SP, Radulju i Bogdana. To se zove karma Djordjevicu.
     (nista o nicemu, 17. avgust 2019 11:32)

    # Link komentara

  316. Ozbiljan problem, jer je Gagi jedan od najvaznijih srafova za Saletov sistem. Nek' nam je Bog na pomoci!
     (Acamar, 17. avgust 2019 11:32)

    # Link komentara

  317. velika steta za reprezentaciju, mi nemamo dobru zamenu za ovog coveka - on je radilica, odlicna odbrana, u napadu kada krene od obicno i zavrsi. Moze se reci kosarkaski Nemanja Matic.
    (kica praja, kosarka do kraja, 17. avgust 2019 11:32)

    # Link komentara

  318. veliki hendikep
     (Miloš, 17. avgust 2019 11:31)

    # Link komentara

  319. Bio sam protiv Kalinica od stsrta, da se pozove. Ne i Nedovica, to me je iskreno iznenadilo.. Medjutim, usled povreda Tea i Gagija, mislim da jednostavno mora da pozove Kalinica. Pusti ponos i njegovo blacenje Srbije, to njemu neka sluzi na cast. Mislim da mora da pozove Kalinica, Nedovica, i Micova. Ukoliko ostanemo sa trenutnim sastavim definitivno ne mozemo dalje od polufinala. A to ce se videti sada protiv Grcke na Akropolis kupu. Zatvorite Bogdana i Jokica, i Srbija je u rangu Estonije. Zato pamet u glavu i Sale zovi zamene dok imas vremena.
    (Batistuta, 17. avgust 2019 11:31)

    # Link komentara

  320. Ma neka i propusti takmicenje, ali gde bas ligamenti, koja steta. To je za njega sok, ponovo ce biti van terena 6-9 meseci.
     (helm, 17. avgust 2019 11:31)

    # Link komentara

  321. steta momak nadam se da ces se brzo oporaviti ali ipak bi veci problem imali da se povredi jokic,bjelica,bigdanovic ili marjanovic tada bi stvarno bili jako osteceni da beko od njih cetvorice otpadne a ovi
    ostali su su svi zamenjivi
     (sele, 17. avgust 2019 11:31)

    # Link komentara

  322. Auuuuu...Gagi, kakav maler. Baš sam se stres'o na ovu iznenadnu vest. To je treća u nizu povreda naših "Orlova" za kratko vreme. Nisam sujeveran, ali bi tu trebalo staviti tačku na nedaće koje su nas zadesile. Valjda smo ispunili taj baksuzni bonus. Srećno danas protiv Italijana i da sutra uzmemo "Akropolis" ...i svakako bez povreda, daleko bilo. Napred Srbija!!!
     (Moca NS, 17. avgust 2019 11:31)

    # Link komentara

  323. Mozda bi Kalinic mogao da dodje ?
     (C i n i k, 17. avgust 2019 11:31)

    # Link komentara

  324. Toliko o zlatnoj medalji...Mnogi će reći da on nije ni blizu najbolji igrač u timu, i nije naravno rame uz rame sa Jokićem i Bogijem, ali je neverovatno bitan u rotaciji, održavanju pritiska na protivničke spoljne igrače, a siguran je i na ulazu i šutu za tri poena. Panteri su najbolje osetili njegovu moć u jednoj seriji u kojoj ih je razmontirao u potpunosti. Brz oporavak želim ovom sjajnom čoveku i igraču.
     (Flegman, 17. avgust 2019 11:30)

    # Link komentara

  325. Neeeee
     (milorad, 17. avgust 2019 11:30)

    # Link komentara

  326. Neee breee
     (idemo po zlato, 17. avgust 2019 11:29)

    # Link komentara

  327. Mnogo mi je žao zbog ovog momka. Neću da komentarišem poteze selektora, a nadam se da će svi ostali da budu zdravi do kraja nastupa na SP, pa kako bude.
     (punjenalignja, 17. avgust 2019 11:29)

    # Link komentara

  328. Uzas. Ekstremno vazan igrac, i zbog odbrane i zbog energije uopste.
     (Milan87, 17. avgust 2019 11:29)

    # Link komentara

  329. Žao mi momka,veliki je borac...Eto,na kraju selektor ostade sa 12 igrača!
     (Dušan, 17. avgust 2019 11:29)

    # Link komentara

  330. Super...šta sad selektore kazete za Kalinica.nemamo mi taj luksuz da takve igrače ostavljamo kući a da ne racunas na moguće povrede.kiks Sale..za Nedovica neću ni da spominjem
    (samo jako, 17. avgust 2019 11:29)

    # Link komentara

  331. Ala nas je poteralo...
     (komrenac, 17. avgust 2019 11:29)

    # Link komentara

  332. Brz oporavak velikom borcu! I da mu drugari donesu zlato.
    (Gazda Dojkan, 17. avgust 2019 11:29)

    # Link komentara

  333. Au koja vest...

    Gagi, brate, izdrži! Veoma bitan šraf našeg tima. Savršenstvo odbrane, odličan u napadu, van terena možda i najpozitivniji lik.

    Za tebe će momci osvojiti zlato!
     (Wild West, 17. avgust 2019 11:29)

    # Link komentara

  334. Marinković, Dobrić, Davidovac, nekog od njih mora zvati. Ne verujem da će Nedovića ili Kalinu. Ako i Lučić ne bude mogao ili se još neko, ne daj Bože, povredi, biće čupavo. Prerano su skratili spisak.
     (DukiNS, 17. avgust 2019 11:28)

    # Link komentara

  335. Necu da pametujem puno. Ja cu samo da kazem da je Gagi ispostovao rec koju je dao Loncaru i Trinkijeriju ovo se ne bi dogodilo.
     (antiDebil, 17. avgust 2019 11:28)

    # Link komentara

  336. Petarczv nema tebi pomoci
    (ross, 17. avgust 2019 11:28)

    # Link komentara

  337. Neverovatno, povredi se prvi plej, Sale ne pozove nase najbolje krilo i sad se povredi Gagi... A taman sam se nadao da idemo u najjacem sastavu!
     (Henk Mudi, 17. avgust 2019 11:28)

    # Link komentara

  338. Ima li neko ideju sta cemo sad raditi? Imam osećaj da smo svi samo kolektivno depresivni i šokirani, a niko nema jasan plan šta ćemo uraditi povodom povreda Teodosića i Milosavljevića. Moramo pod hitno vratiti mir u ekipu, ali za to je potreban plan.
     (Vuk, 17. avgust 2019 11:28)

    # Link komentara

  339. Pozvati Kalinića
     (patriota, 17. avgust 2019 11:28)

    # Link komentara

  340. Ovo više nije normalno, koliko povreda u prakticno svakoj reprezentaciji. Velika šteta za Gagija, falice u defanzivi, a dobro je i šutirao na pripremnim utakmicama. Kad bi se bar Teo oporavio, Lučić verujem da hoce. Sada smo u deficitu sa niskim igračima, moraće Sale nekog naknadno da pozove. Sad je već šteta sto se prerano odrekao Nedovica...
    (veliki strumf, 17. avgust 2019 11:28)

    # Link komentara

  341. Kakav maler...
     (manituami, 17. avgust 2019 11:28)

    # Link komentara

  342. Birča magija...
     (Oj debeli lade..., 17. avgust 2019 11:27)

    # Link komentara

  343. Podrska i brz oporavak Gagiju kapitenu. Veliki gubitak za njega a pogotovo za reprezentaciju...
    (whitesnake, 17. avgust 2019 11:27)

    # Link komentara

  344. Kalina dođi
     (subzero, 17. avgust 2019 11:27)

    # Link komentara

  345. Kako је кренуло Јокића и Богдановића на клупу све до почетка првенства, за сваки случај
     (Роџер Федерер - Краљ, 17. avgust 2019 11:27)

    # Link komentara

  346. Ne idu Teo i Dragan,sve je jasno kojih 12 ce igrati na sampionatu
     (Bokach, 17. avgust 2019 11:27)

    # Link komentara

  347. Od nenormalne euforije totalno sam splasnuo, bukvalno mi se ne gleda prvenstvo sveta, a do pre 2-3 nedelje nisam mogao docekati pocetak.Ovo je ogroman udarac, toliko ogroman da je veliko pitanje mozemo li se oporaviti, bice jako tesko i Saletu i igracima
     (coi, 17. avgust 2019 11:27)

    # Link komentara

  348. Brz oporavak...mnogo mi zao.
     (anica, 17. avgust 2019 11:26)

    # Link komentara

  349. Kao zvezdasu,omiljeni igrac u reprezentaciji.Drzi se majstore,osvojice zlato i tebi...
     (samo pitam, 17. avgust 2019 11:26)

    # Link komentara

  350. Na 2000m se priprema 3 nedelje, a nedelju dana nakon silaska sa visine se ne igraju utakmice. Zato što koordinaciji opada nivo. Igrači nemaju dovoljno osećaja za prostor i kontakt sa protivnikom. Osnove fiziologije.
     (trener, 17. avgust 2019 11:26)

    # Link komentara

  351. Зови Недовића и Калинића. Већ познају систем и има времена да се уиграју.
    (Пеђа, 17. avgust 2019 11:26)

    # Link komentara

  352. Eeee gagi, gagi, i dalje idemo na zlato
    (cypress, 17. avgust 2019 11:26)

    # Link komentara

  353. Auuuuu steta...nisam se nadao da je teska potvrda! Verujem u Saleta da ce naci najbolje moguce resenje u ovom trenutku. Jednostavno nam se neda da odemo u najjacem sastavu! Sta je tu je...
     (Bojša, 17. avgust 2019 11:26)

    # Link komentara

  354. nedovica pozvati obavezno odmah
     (ldjidji, 17. avgust 2019 11:26)

    # Link komentara

  355. Steta za Gagija, zasluzio je da ide. Sve najbolje i brz oporavak!

    Sto se ekipe tice, dobro je, imamo jos Kalinu i Nedovica, oh....
     (Kum, 17. avgust 2019 11:26)

    # Link komentara

  356. Šteta zaista...
     (Ivan, 17. avgust 2019 11:26)

    # Link komentara

  357. Sale pozovi Kalinica i Nedovica ko Boga te molim
    (dzaja, 17. avgust 2019 11:26)

    # Link komentara

  358. ne da se sitno samljeti
     (miso, 17. avgust 2019 11:26)

    # Link komentara

  359. Teže mi pada ova povreda ,nego Teova...
    (Zvezdaš, 17. avgust 2019 11:25)

    # Link komentara

  360. ma kakav gagi ionako bi igrao 2min po utakmici
     (ilija, 17. avgust 2019 11:25)

    # Link komentara

  361. Sad idi moli Kalinića da se vrati. Inače idi si i ti.
     (ja, 17. avgust 2019 11:25)

    # Link komentara

  362. Ne samo birca i simon, realno nisu ni za siri spisak, da se ne lazemo...
     (sampion evrope 92, 17. avgust 2019 11:25)

    # Link komentara

  363. zovi Kalinica, progutaj ponos
     (baksooz, 17. avgust 2019 11:25)

    # Link komentara

  364. Bas bas bas mi je zao Gagija
    (nik33, 17. avgust 2019 11:25)

    # Link komentara

  365. Sjajan igrac bas mi je zao.
    (ElHombre, 17. avgust 2019 11:25)

    # Link komentara

  366. Koliko god da postujem selektora, spisak je cini mi se velika greska... Nedovic i Kalinic i zasluzuju da budu tamo po kvalitetu...
     (?!?, 17. avgust 2019 11:24)

    # Link komentara

  367. Значи 8 високих играча и 4 ниска? Полако ће нам ови Американци у најјачим клубовима на позицији плеја и бека шутера доћи главе!!! Зверино, вратићеш се још јачи.
     (цврц милојка, 17. avgust 2019 11:24)

    # Link komentara

  368. Ajmo hejteri počnite da pljujete Đorđevića, gde ti je Nedović, gde ti je Kalinić...
     (maksim, 17. avgust 2019 11:22)

    # Link komentara

  369. Veliki zal zbog ovogo momka.
    Uvek je davao 100% sebe u odbrani i napadu.
    Brz oporavak Gagi ljudino!!
    (Lesaffm, 17. avgust 2019 11:21)

    # Link komentara

  370. Па супер! Стварно супер! Па ви играјте припремне утакмице.
     (Звездин весник, 17. avgust 2019 11:20)

    # Link komentara

  371. Au,težak udarac za našu reprezentaciju.Veliki borac,do zadnje kapi znoja.Sa ovim je jako oštećena oštrica naše odbrane.Jako tužna i teška vest.Mnogo veliki udarac...Izdrži Gagi legendo.Znam da je tebi najteže!
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 17. avgust 2019 11:19)

    # Link komentara

  372. јако битан играч, одличан у одбрани, увек да све од себе, штета...
    (Srbin, 17. avgust 2019 11:19)

    # Link komentara