1. @ Da li vi znate koliko se delije smeju i sprdaju sa ovim nebulozama šamrokovskim ?!
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (O3on, 13. avgust 2019 16:39)

    Znamo. Do 5:1 protiv Samroka.
    (zvezdana kompleksasi delux, 13. avgust 2019 18:10)

    # Link komentara

  2. Podrska Miloju i igracima koji su nas mnogo puta obradovali. Idemo da probamo da prodjemo dalje, nista nas ne kosta da probamo. Samo hrabro ali i smireno. Protivnik je jak, pitaju se i oni. Bice tesko ali bice tesko i njima, samo napred. Borba do kraja, pa sta bude. A ako i ne uspemo, nije smak sveta jer je tu i LE. Napred Zvezdo...
     (Peđa, 13. avgust 2019 17:36)

    # Link komentara

  3. Pa vi niste mogli ni one zalosne litvance i fince da dobijete ili cak date gol tamo a vi se lozite da ce te ove dobiti tamo cccccc, e mozgovi.....
     (Ivan, 13. avgust 2019 17:27)

    # Link komentara

  4. Nemojte da gubite džabe energiju komšije, baš je vruće danas...nemate šanse, mnogo ste loši...nego pored sebe par ladnih piva, kikiriki i spremite se večeras da muški istrpite prozivke i zezanje...biće vam tako lakše...opušteno...da se ne nervirate...2, 3 razlike za FC Kop
     (hoćemo var u "super ligi" povilo, 13. avgust 2019 17:00)

    # Link komentara

  5. Nije to nasa liga da svi igraju sa drugom postavom protov Zvezde.Hjk Helsinki vas pobedi nikakva ekipa ovi su malo tvrdji...kad ispadnete vikacete dobra je i LE.Partizan je za 11 god igrao 2 LŠ i 7 LE pa ste se smejali da je to cipiripi takmicenje,a vi cete ga silno zeleti.Sve se zahvaliti i jos koristite AV.
    (fss, 13. avgust 2019 14:30)

    Zvezda ce stalno da igra LE a vi cete videti na koju foru i koliko je to lako. Upravo i gledate :-))

    Zato ste vi tako cesto.igrali LE jer je lako, ispadnes iz kvalifikacija za LS odigras playoff sa nekim pacerima i igras LE.

    Samo Tole obezbedi titulu u prvenstvu i LE se podrazumeva :-))

    Kako nas to pobedi Helsinki a mi igramo sa Kopenhagenom ?! ha ha ha ... da nisi nesto "zaboravio" joj uvek sprdanje sa Šamrokovcima :-)))


    Jeste se dovoljno zahvaljivali nebesima sto su Ben i Pavkov povredjeni?!
     (Rocky, 13. avgust 2019 16:52)

    # Link komentara

  6. Nije to nasa liga da svi igraju sa drugom postavom protov Zvezde.Hjk Helsinki vas pobedi nikakva ekipa ovi su malo tvrdji...kad ispadnete vikacete dobra je i LE.Partizan je za 11 god igrao 2 LŠ i 7 LE pa ste se smejali da je to cipiripi takmicenje,a vi cete ga silno zeleti.Sve se zahvaliti i jos koristite AV.
    (fss, 13. avgust 2019 14:30)

    Da li ti je možda palo na pamet da nam je Helsinki dao drugi gol na samom kraju utakmice u kojoj je morao da da 4 da bi nas izbacio?
     (zvezdaš, 13. avgust 2019 16:47)

    # Link komentara

  7. Ocigledno ogroman broj ljudi veruje da je nasa ding dong liga regularna i da je Zvezda stvarno nekakav sampionski tim. Uzrok svih nasih problema je nizak intelekt stanovnistva a time i nemogucnost objektivnog gledanja na zivot.
    (Stole, 13. avgust 2019 13:51)

    Zaključak ti je dobar, ali ti je postavka pogrešna.
    Zvezda je u Srbiji šampionski tim. U Evropi je nije bilo dugo, ali poslednje dve godine je i to promenjeno.
    Izvini ako ti nije drago zbog toga, ali šta ćeš, tako ti je.
     (zvezdaš, 13. avgust 2019 16:44)

    # Link komentara

  8. krece loziona, vec zaboravili kako su prosli u Finskoj....pamcenje kao u zlatne ribice.
     (ja, 13. avgust 2019 16:41)

    # Link komentara

  9. (F4 PUTA 4, 13. avgust 2019 13:17) 

    Pa ti jos uvek verujes u deda mraza, a Šamrokovac ?! I srecu u fudbalu ?!

    Nema tu srece nikakve, niti slucajnosti... nego ti ocigledno ne razumes igru i zasto se desilo to sto se desilo. Cuj sreca.... ha ha ha

    Da li vi znate koliko se delije smeju i sprdaju sa ovim nebulozama šamrokovskim ?!
     (O3on, 13. avgust 2019 16:39)

    # Link komentara

  10. Moramo da rizikujemo i napadnemo...srecno Zvezdo moja.
     (anica, 13. avgust 2019 16:26)

    # Link komentara

  11. " Pa kad krene sa desne "PVO" Gobeljić, sa leve "koja mi je leva, a koja desna noga" Rodić, pa kad grunu "nemoj samo po nogama i da me guraš" Ivanić, uz "otkud ja ovde, kad sam špic" Vukanovića, pa sve do "ovo nije kineski, ništa ne razumem" Boaćija i "kome da dam kad niko nema blage veze" Marina, šanse da postignemo gol koji MORAMO imaćemo jedino ako nam Danci pre toga uvale jedno 3-4 komada, pa se opuste i počnu da se zezaju. A kad znaš da iza napada stoji katastrofalni i spori Jovančić i potpuno zbunjeni Kanjas ("otkud sad u timu dva zadnja vezna, kad sam uvek bio jedini?"), rupu na desnom boku odbrane sa Gobeljeom, ostaje samo da se molim nekom čudu... "
    (Lajavi krelac)
    PVO Gobeljic:)
    Uzivam citajuci ovako duhovite a istinite komentare!
    (analiza, 13. avgust 2019 16:04)

    # Link komentara

  12. Posle godinu dana histerije bazirane na sreci protiv Salzburga i indisponiranom Liverpulu sa polukombinovanim sastavom generator i rasadnik svog zla u srpskom sportu FK Crvena Zvvezda i njeni (29% populacije) navijaci ce da budu bolno prizemljeni od ove godine ispodprosecne ekipe Kopenhagena a gotovo sigurno i od ekipe u narednom kolu za plasman bar u LE. 55 miliona evra duga ce i dalje da ostane. Duh ce nastaviti da lebdi nad Rajkom Miticem jos neko vreme. Onda katanac ili Glazgov Rangers scenario. Ne treba mnogo pameti da se ovo vidi, samo izvadis glavu iz peska propagande, histerije i mitomanije sa Panter foruma i sve ocigledno. Ako im je lakse neka se zaogrnu ovehladne jeseni i zime onim bratski upletenim salom Dinama Zagreb iz svoje "srpske" proslosti i tradicije. Sta? Ne znate? Pitajte tate. Pronadjite staru sportsku stampu na tavanu nekog rodjaka pa se lepo edukujte ko ste i sta ste uvek bili. A ne ovo sto vam od Arkana naovamo udba prica bajke.
    (F4 PUTA 4, 13. avgust 2019 13:17)

    Kompleks je teska bolest, neizleciva ali srecom neprelazna.Pise covek navijac kluba kome je najveci uspeh finale KS.Srecom pa izgubiste.Klub kog su odrzavali generali JNA od Peke Dapcevica preko Nikole Ljubicica, Jove Popovica, Daneta Petkovskok koji je i danas miljenik vojske Srbije. Povrh svega jos i ne edukovan sa jedva zavrsenom osnovnom skolom.Spominjuci Glasgov Rendzers dokaz da nista ne zas.Glazgov je decko privatan klub gde bivsi gazda proglasio bankrot.Kupio ga novi gazda i krenuo.od pocetka ali i dalje sa dugom od 120 miliona funti.Lako proverljivo.Decak koji ni ne zna sta je UDBA.Nesto nacuo od dede..Vasa bolest krece od 1991 posle Barija i prvog jesenjeg derbija kada ste frustrirani poceli da bacate one drvene klupe sa juga na zapadnu tribinu pa do upada na teren kada ste u kontra ofanzivi sa severa dobili batine i kukali mesecima.Ima toga jos ali nema mesta za vise teksta
     (Cika Djura, 13. avgust 2019 16:01)

    # Link komentara

  13. "pogleda bog" to ste dobro rekli, baš sam to objašnjavao sinu, nije neki igrač, ali bog ga voli
    (zombilend, 13. avgust 2019 09:09)

    Pogleda bog? Nije neki igrac?
    Po toj logici bi se moglo za dosta kosarkasa rekli da bas i nisu neku igraci, ali ih "bog voli"... Kari baci loptu sa pola terena, a ona ulece pravo u kos i bog mu je pomogao, nema veze sa tim sto je Kari savrseno bacio loptu. Slicna situacija je u fudbalu, Hari Kejn niti je nesto brz, niti skocan, niti dobar dribler, niti bilo sta, a opet je jedan od najboljih napadaca sveta i daje golove kao lud ali ne zato sto ga "bog voli". On ima nesto sto treba svakom napadacu, osecaj za gol, da ne kazem sesto culo. Tako nesto se ne moze nauciti ili se rodis sa tim ili ne, zato mozda deluje samo kao sreca, a ne umece, sto itekako jeste...
     (očigledno, 13. avgust 2019 16:00)

    # Link komentara

  14. (Nisam ciko, nisam ciko ja..., 13. avgust 2019 15:31

    Evo ga oglasio se potomak oficira JNA.Sada smo i u fudbalu panteri.Koje su vase prave vrednosti?Minoran klub jos u bivsoj SFRJ koji nista znacajno nije napravio.Vojno generalski klub Jugoslovenskog sportskog drustva
    (NY, 13. avgust 2019 15:46)

    Moguce da nije oficira, nego podoficira JNA...recimo sin/unuk zastavnika I klase, nekako mi vuče na taj nivo svesti...
     (Tito partija crno bela SNS armija, 13. avgust 2019 15:58)

    # Link komentara

  15. Ali panteri koji navijaju za zvezdanu samo zato sto je po vecini parametara iznad Partizana... Zato nikada necete razumeti prave vrednosti. Zato vam nista nije jasno. Zato ste na ruznijoj strani brda.
    Kapiram da tako i glasate.
    (Nisam ciko, nisam ciko ja..., 13. avgust 2019 15:31

    A ti razumes prave vrednosti ?! buxaxaxaxa
     (Tito partija crno bela SNS armija, 13. avgust 2019 15:57)

    # Link komentara

  16. Večeras Zvezdo nemoraš ništa da dokazuješ, Ti zauvek pripadaš porodici ŠAMPIONA EVROPE, ali večeras pobedi zbog Nas koji Te beskrajno volimo....... Napred Zvezdo moja, večeras samo napadački...... SAMO ZVEZDA, JEDINO ZVEZDA I ZAUVEK ZVEZDA !
    Još jedan pozdrav Zvezdaškom bratstvu !
     (Najveći Zvezdaš lkad, 13. avgust 2019 15:50)

    # Link komentara

  17. Ali panteri koji navijaju za zvezdanu samo zato sto je po vecini parametara iznad Partizana... Zato nikada necete razumeti prave vrednosti. Zato vam nista nije jasno. Zato ste na ruznijoj strani brda.
    Kapiram da tako i glasate.
    (Nisam ciko, nisam ciko ja..., 13. avgust 2019 15:31

    Evo ga oglasio se potomak oficira JNA.Sada smo i u fudbalu panteri.Koje su vase prave vrednosti?Minoran klub jos u bivsoj SFRJ koji nista znacajno nije napravio.Vojno generalski klub Jugoslovenskog sportskog drustva
     (NY, 13. avgust 2019 15:46)

    # Link komentara

  18. Boaci daje 2 komada danas
     (DANAS JE DAN ZA POBEDU, 13. avgust 2019 15:43)

    # Link komentara

  19. Ali panteri koji navijaju za zvezdanu samo zato sto je po vecini parametara iznad Partizana... Zato nikada necete razumeti prave vrednosti. Zato vam nista nije jasno. Zato ste na ruznijoj strani brda.
    Kapiram da tako i glasate.
    (Nisam ciko, nisam ciko ja..., 13. avgust 2019 15:31)

    # Link komentara

  20. Ako i ispadnemo nije tragedija, u ligi Evrope da napadnemo salataru.
    Gosko, 13. avgust 2019 09:50)

    Комшија, то се само тако зове, због облика.
    Нема стварно салате унутра.
    (...а печење једу само за Ђурђевдан, 13. avgust 2019 11:49)

    Ne,ne komso. Trofej LE nema oblik bilo kakve salatare,vec ima oblik pehara,case (zato se na egleskom i kaze cup (kap),mi ga zovemo kup).
    Jedino u Nemackoj Bundesligi zovu saltara,jer trofej ima oblik posluzavnika (za salatu). Mada ako mene pitas moze i za rostilj,a i za pecenje.
    (Slobodni Klikeri, 13. avgust 2019 15:06)

    # Link komentara

  21. Napred Zvezdizan !

    Napred Partizanska zvezda !
    (Drobnjak iz auta, 13. avgust 2019 15:01)

    # Link komentara

  22. Ne znam zašto se pravi ovolika fama oko Kopenhagena?? Ako od njih ispadnemo nismo ni zaslužili LŠ. Pa i da ispadnemo nije kraj sveta, ostaje LE, pa i da tu ne prođemo u grupe, takođe nije smak sveta, to nam se tako često dešavalo, trebali bi da smo navikli na to.
    Ali, ono što jeste problem je naša kukavička igra i što ćemo opet gledati povučenu, defanzivnu Zvezdu koja će "igrati na kontre". Pa kad krene sa desne "PVO" Gobeljić, sa leve "koja mi je leva, a koja desna noga" Rodić, pa kad grunu "nemoj samo po nogama i da me guraš" Ivanić, uz "otkud ja ovde, kad sam špic" Vukanovića, pa sve do "ovo nije kineski, ništa ne razumem" Boaćija i "kome da dam kad niko nema blage veze" Marina, šanse da postignemo gol koji MORAMO imaćemo jedino ako nam Danci pre toga uvale jedno 3-4 komada, pa se opuste i počnu da se zezaju. A kad znaš da iza napada stoji katastrofalni i spori Jovančić i potpuno zbunjeni Kanjas ("otkud sad u timu dva zadnja vezna, kad sam uvek bio jedini?"), rupu na desnom boku odbrane sa Gobeljeom, ostaje samo da se molim nekom čudu.
    Dobro, preterujem, ali ovo nije daleko od istine. Ali ono što jeste istina je da je Gajić posle povrede i van forme lično Dani Alveš za Gobelju, da je Pankov bekčina za Milunovića i Babića, da bi Vulić i Njegoš pokidali umesto Kanjasa i Jovančića, da umesto Ivanića možeš da postaviš i klupskog ekonoma na teren, isti bi rezultat bio, da Vukanović NIKAKO nije za desno krilo, a Boaći totalno van forme, a imaš Tomanea i Krstovića...
    (Lajavi krelac, 13. avgust 2019 14:58)

    # Link komentara

  23. Meni se javlja da ce Boacko da ga metne u prvom. Posle toga parkiramo autobus pred golom, drama, triler do kraja, lansiramo svaku na tribine, Borjan brani kao oktopod...
    (koki, 13. avgust 2019 14:45)

    # Link komentara

  24. Nije to nasa liga da svi igraju sa drugom postavom protov Zvezde.Hjk Helsinki vas pobedi nikakva ekipa ovi su malo tvrdji...kad ispadnete vikacete dobra je i LE.Partizan je za 11 god igrao 2 LŠ i 7 LE pa ste se smejali da je to cipiripi takmicenje,a vi cete ga silno zeleti.Sve se zahvaliti i jos koristite AV.
    (fss, 13. avgust 2019 14:30)

    # Link komentara

  25. Da dodjemo do penala, pa sta bude...
     (opservatorija, 13. avgust 2019 14:25)

    # Link komentara

  26. Ja cu biti zadovoljan i sa ligom evrope, liga sampiona bi bila premija.
     (Н.И.К., 13. avgust 2019 14:00)

    # Link komentara

  27. Meni je ubedljivo najača fora kade se prepirete sa grobljem,a vesti su vezane za kopenhage!!!Cccc...
     (žinjak, 13. avgust 2019 13:51)

    # Link komentara

  28. Ocigledno ogroman broj ljudi veruje da je nasa ding dong liga regularna i da je Zvezda stvarno nekakav sampionski tim. Uzrok svih nasih problema je nizak intelekt stanovnistva a time i nemogucnost objektivnog gledanja na zivot.
     (Stole, 13. avgust 2019 13:51)

    # Link komentara

  29. bravo sudija
     (d ti j u, 13. avgust 2019 13:47)

    # Link komentara

  30. Grobar sam ali zelim Zvezdi da ispadne
    (todor, 13. avgust 2019 13:43)

    # Link komentara

  31. Komplekse zbog cega? Kakav vi to fudbal igrate da bi ja zazirao od kompleksa? Ako znas sta su kompleksi!
    Samo zbog takvih kao ti voleo bi da vas nakantaju veceras.!
    Cujemo se veceras!
    (defekt, 13. avgust 2019 11:06)

    Zbog cega ????
    Pa za pocetak sto ti je klub, po apsolutno svim parametrima ispod Zvezde , sto ti klub nikada nece uraditi ono sto je Zvezda...ima toga jos
    Sam tvoj komentar pun zlobe sugerise da se radi o velikom kompleksu jer da nije tako apsolutno bi ti bilo sve jedno sta ce Zvezda tamo da uradi kao sto je meni sve jedno sta cete vi uraditi u cetvrtak. Tu je razlika izmedju nas dvojice ako kapiras sta ti pisem...
    (Tito partija crno bela SNS armija, 13. avgust 2019 12:09)

    Navijac sam Ajaxa..... Sta pricas?
     (defekt, 13. avgust 2019 13:42)

    # Link komentara

  32. Tata dvoje lepe dece, molis se bogu da zvezda dobije? Nema nama pomoci
    (ignar, 13. avgust 2019 13:33)

    # Link komentara

  33. 2:0 lagana dupla pobjeda lavova iz kopenhagena
    (ignar, 13. avgust 2019 13:32)

    # Link komentara

  34. boačija treba staviti ali najviše 1.poluvreme. sa 2 napadača moramo,stajati visoko i vršiti pritisak jer ako miloje misli,da se brani dobičemo gol pre ili kasnije ovako ako bi mi igrali na gol više ionako ako oni postignu gol mi moramo dva i nadati se sreči još boači je spreman najviše za jedno poluvreme a treba mu utuviti u glavu,da mora trčati inače oni prave višak lepo se videlo kad su izašli rodić i pavkov,da smo bili sabijeni na svojoj polovini i konstantno se branili u takvoj igri možemo samo očekivati grešku i primamo gol jer dolazi do greške pre ili kasnije a onda nemožemo promeniti svest u glavama igrača,da treba napadati i onda se branimo i šaljemo sve lopte golmanu ovaj izbija dugačke lopte a te završavaju konstantno u nogama kopemnhagena.to miloje nesme dozvoliti videli smo,da kukavičkom igrom pravimo greške kad igramo u gostima uvek primimo gol ili dva treba igrati po zemlji.
    (slaviša šmigič, 13. avgust 2019 12:13)

    Nema sta.Ovakvog strucnjaka nismo imali odavno.Pod hitno na klupu Zvezde da se bavis analizom i taktikom.Ma kakva Zvezda Real, Barsa, MU.Verujem kada bi sutnuo loptu da bi se sapleo i polomio ruku
     (Ciciban, 13. avgust 2019 13:21)

    # Link komentara

  35. Posle godinu dana histerije bazirane na sreci protiv Salzburga i indisponiranom Liverpulu sa polukombinovanim sastavom generator i rasadnik svog zla u srpskom sportu FK Crvena Zvvezda i njeni (29% populacije) navijaci ce da budu bolno prizemljeni od ove godine ispodprosecne ekipe Kopenhagena a gotovo sigurno i od ekipe u narednom kolu za plasman bar u LE. 55 miliona evra duga ce i dalje da ostane. Duh ce nastaviti da lebdi nad Rajkom Miticem jos neko vreme. Onda katanac ili Glazgov Rangers scenario. Ne treba mnogo pameti da se ovo vidi, samo izvadis glavu iz peska propagande, histerije i mitomanije sa Panter foruma i sve ocigledno. Ako im je lakse neka se zaogrnu ovehladne jeseni i zime onim bratski upletenim salom Dinama Zagreb iz svoje "srpske" proslosti i tradicije. Sta? Ne znate? Pitajte tate. Pronadjite staru sportsku stampu na tavanu nekog rodjaka pa se lepo edukujte ko ste i sta ste uvek bili. A ne ovo sto vam od Arkana naovamo udba prica bajke.
    (F4 PUTA 4, 13. avgust 2019 13:17)

    # Link komentara

  36. Sta li je sa ovim pojacanjima, prvenstveno Kanjasom, izgleda kao iskusan igrac koji je prosao dobre klubove, ali potpuno neprimetan na terenu. Mora se oduziti klubu za poverenje. Tesko ce biti veceras bez srca M Pavkova.
     (Demar Derosan, 13. avgust 2019 13:14)

    # Link komentara

  37. pogledajte sliku gde stoje marko marin i boači i lepo se vidi koliko je bočko izmoren a gotovo,da nije ni trčao kad sam gledao tokom ulaska sa klupe boačia primetio sam umor na njegovom licu jednostavno je lagano djogiro dok su ostali pokušali vršiti pritisak ali boači konstantno kasni nije želeo pomoči jer je totalno nespreman miloje mora sa njim najviše pola sata igrati trebaju nam igrači koji imaju snage trčati a posebno hrabrost,da umesto borjanu dodaju loptu suigraču jer svaka lopta ide unazad a borjan konstatno napucava duge lopte i svaka završi u nogama kopenhagena ulazak boačija nas pomerio u totalnu defanzivu a niko nema hrabrosti sem marina,da primi loptu i nenapuca napamet več odma duga a tamo nema nikoga treba imati hrabrosti,da se igra umesto,da svaku loptu šalju golmanu a ovaj ispucavanjima svaku loptu u noge kopenhagenu.miloje igra po zemlji ne ispucavanje svake lopte.po zemlji miloje treba utuviti igračima,da igraju umesto,da se okreču prema golmanu poput brazilca koji je ušao umesto rodiča.
    (slaviša šmigič, 13. avgust 2019 12:50)

    # Link komentara

  38. Znam tacan rezultat. Bice 0:2!
     (Ne dajte se prevariti braco Serbi, 13. avgust 2019 12:48)

    # Link komentara

  39. Loša priča.
    Šteta za naivno napravljen penal.
    Milojević voli čvrstu igru,prvo da obezbedi svoj gol,a u napadu šta uradi.Bojim se da u takvoj postavci igre nemamo šansi.Trebalo bi probati sa Simićem i brżom i otvorenijom igrom-pa šta bude.
    Rekao sam pred početak kvalifikacija da bi veliki uspeh bio ako bi se izborila Liga evrope.
    I dalje mislim tako.
    (Вељко, 13. avgust 2019 12:45)

    # Link komentara

  40. Biće kratak izveštaj u 3em dnevniku
    Fc Kop-CZ 3:0...sudija neprijatelj Srba, hrabra zvezda, loš teren, Bari, Luverpul...
     (nemate veze, 13. avgust 2019 12:40)

    # Link komentara

  41. Ko prvi da gol 99% ide dalje.
     (Delije Čikago, 13. avgust 2019 12:39)

    # Link komentara

  42. Ili penala.
     (Tito toto idioto!, 13. avgust 2019 12:28)

    # Link komentara

  43. ako mislimo igrati kukavički primičemo gol ili dva problem je ako postaviš defanzivnu igru onda se nemože promeniti svest u glavi igrača,da igra iz defanzive predje u ofanzivu onda je prekasno miloje mora igrati visoko,da spreči igru kopenhagena po zemlji a znamo,da je boači nespreman i nezeli vršiti pritisak na zadnju liniju ostali trče ali je djabe ako boači neželi pomoči onda imaju uvek višak igrča jer boači kasni.njegova nespremnost nas uništila u beogradu nije izborio jedan jedini duel još ako borjan konstatno napucava dugačke lopte mi smo gotovi treba igračima pozadi reči.da moraju igrati umesto,da loptu šalju golmanu a ovaj svaku napuca i preda kopenhagenu
    (slaviša šmigič, 13. avgust 2019 12:27)

    # Link komentara

  44. Ako i ispadnemo nije tragedija, u ligi Evrope da napadnemo salataru.
    Gosko, 13. avgust 2019 09:50)

    Decko postajes dosadan sa tom salatarom.Proslo ti je jednom ali sada postaje dosadno.Nisi vise duhovit
     (Ciciban, 13. avgust 2019 12:24)

    # Link komentara

  45. Zvezda je sposobna da da gol dva.Nista Kopenhagen nije bolji tim od Zvezde.To se pokazalo u Beogradu.Niti su imali igru niti sansu.Pomoc sudije su imali.Ali to je deo politike prema danskom fudbalu.Vec su tu politiku osetili CSKA Sofija, ceska Zlina, madjarski Ferencvaros u susretima sa Kopenhagenom i Mityilandom gde su iskljucivani igraci svirani penali, na jednoj utakmici i dva.Postavljane sudije anonimusi i to sa zadatkom.Zvezda ako udje hladne glave i bez panike narocito u prvom poluvremenu ima prolaz.Moja procena je pobeda ili 2:2. Medjutim iako ne prodju ja sam sa LE zadovoljan.Ekipe sa kojima moze da se igra, ni 12 miliona u kasz nije za bacanje, pun stadion i moze da se gura da se prezimi u Evropi
     (NY, 13. avgust 2019 12:22)

    # Link komentara

  46. Sa srecom ekipi koja je domacin.
     (Bodibond, 13. avgust 2019 12:16)

    # Link komentara

  47. I od Kopenhagenove odbrane. Napred Kopenhagene.
     (Bodibond, 13. avgust 2019 12:16)

    # Link komentara

  48. boačija treba staviti ali najviše 1.poluvreme. sa 2 napadača moramo,stajati visoko i vršiti pritisak jer ako miloje misli,da se brani dobičemo gol pre ili kasnije ovako ako bi mi igrali na gol više ionako ako oni postignu gol mi moramo dva i nadati se sreči još boači je spreman najviše za jedno poluvreme a treba mu utuviti u glavu,da mora trčati inače oni prave višak lepo se videlo kad su izašli rodić i pavkov,da smo bili sabijeni na svojoj polovini i konstantno se branili u takvoj igri možemo samo očekivati grešku i primamo gol jer dolazi do greške pre ili kasnije a onda nemožemo promeniti svest u glavama igrača,da treba napadati i onda se branimo i šaljemo sve lopte golmanu ovaj izbija dugačke lopte a te završavaju konstantno u nogama kopemnhagena.to miloje nesme dozvoliti videli smo,da kukavičkom igrom pravimo greške kad igramo u gostima uvek primimo gol ili dva treba igrati po zemlji.
    (slaviša šmigič, 13. avgust 2019 12:13)

    # Link komentara

  49. Komplekse zbog cega? Kakav vi to fudbal igrate da bi ja zazirao od kompleksa? Ako znas sta su kompleksi!
    Samo zbog takvih kao ti voleo bi da vas nakantaju veceras.!
    Cujemo se veceras!
    (defekt, 13. avgust 2019 11:06)

    Zbog cega ????
    Pa za pocetak sto ti je klub, po apsolutno svim parametrima ispod Zvezde , sto ti klub nikada nece uraditi ono sto je Zvezda...ima toga jos
    Sam tvoj komentar pun zlobe sugerise da se radi o velikom kompleksu jer da nije tako apsolutno bi ti bilo sve jedno sta ce Zvezda tamo da uradi kao sto je meni sve jedno sta cete vi uraditi u cetvrtak. Tu je razlika izmedju nas dvojice ako kapiras sta ti pisem...
     (Tito partija crno bela SNS armija, 13. avgust 2019 12:09)

    # Link komentara

  50. Šta god da bude voleću te još više ljubavi moja! Zgazi ih sve!!!
    (Falcao, 13. avgust 2019 12:09)

    # Link komentara

  51. Ne igranjem ove dvojice samo smo jaci.Ben je katastrofalan pa evo vec dobrih godinu dana.Covek je prezasicen,umisljen a i pritom igra na pogresnoj poziciji jer on nije krilo nego poluspic.Nema dribling,nema brzinu I eksplozivnost,covek veze nema sa krilom a uporno vec godinu dana drzi desnu stranu napada kao krilni napadac.Pavkov osim sto je rodjen pod srecnom zvezdom magicnom,sa fudbalom nema veze.Bio je najgori u prvom poluvremenu protiv Kopenhagena.Gubio je vazdusne duele,dodavao ocajne lopte,usporavao maksimalno igru I onda nekim cudom gde je jedva sutnuo loptu,dao gol.Svako ko prati fudbal moze da vidi da je Boaci barem 3 puta kvalitetniji napadac od Pavkova.Brzi,eksplozivniji,dobrog suta,osecaj za prostor.To sto nije u formi i svi ga pljuju zaboravljaju kako je igrao u prvom boravku kod nas.Decko je moderan napadac,ima sve,i samo je potrebno vise ga ukljuciti u igru.Nije on kriv sto dobije plafon jednu dve upotrebljive lopte u manevru.Zvezda mnogo tesko stvara sanse ove godine I ne moze se sve svesti na Boacija.On mora da dobija upotrebljive lopte I bice druga prica totalno.
    (Grizlor, 13. avgust 2019 12:02)

    # Link komentara

  52. Са срећом браћо.
    (Никола, 13. avgust 2019 11:58)

    # Link komentara

  53. Stvorila se atmosfera kao da igramo protiv Barselone i da je u Beogradu bilo 0:2. Svaka čast Dancima, dobro su organizovan klub, redovan učesnik u evropskim takmičenjima, domaćini su, biće opasniji nego u Beogradu i to je to. Zaslužuju poštovanje i ozbiljan pristup, ali daleko od toga da ne možemo da prođemo. Jači su od Suduve i Helsinkija zajedno, ali Zvezda je ta dva gostovanja odradila rutinski, bez mnogo motiva. U Helsinkiju odigrali 15 minuta nakon gola i onda rutinski završili utakmicu. Sada će pristup biti drugačiji, znaju svi da je Kopenhagen ozbiljniji protivnik i znaju svi šta je ulog. Ulog je evropska jesen, a to znači 6 utakmica da podignu rejting kluba kao i sopstvenu cenu, 3 utakmice kod kuće pred punim tribinama a samim tim i premije za dobre rezultate. Zvezda će odigrati najmanje kao drugo poluvreme u Beogradu. Mislim da se neće ponoviti Salcburg po pitanju igre, jer su od tada iskusniji za 6 utakmica u LŠ-a, plus prva u Beogradu, plus u Helsinkiju. Svi se nadamo prolazu i ja lično verujem u prolaz posle 90 minuta.
     (Zlatko, 13. avgust 2019 11:58)

    # Link komentara

  54. Citajuci komentare u zadnje vreme, deluje da neki neobjasnjivi pesimizam vlada kod nas, krajnje nepotrebno. Ovo je i dalje tim koji je prvi put posle skoro 30 godina usao u LS i tamo razbio novog sampiona Liverpula, pritom potpuno nadigrao Dance u Beogradu (sa Salzburgom smo mi imali srece za 2-2, pre 7 dana Kopenhagen za 1-1).

    Prekinite vise sa nekom razmazenom kuknjavom. Bolji smo ovih, treba da im damo bar 2 komada tamo i prodjemo dalje. Ako ne daj boze ne uspemo u tome, imamo LE u dzepu i jos jednu obecavajucu sezonu u evropi pred sobom.
    (nemke, 13. avgust 2019 11:51)

    # Link komentara

  55. Ako i ispadnemo nije tragedija, u ligi Evrope da napadnemo salataru.
    Gosko, 13. avgust 2019 09:50)

    Комшија, то се само тако зове, због облика.
    Нема стварно салате унутра.
    (...а печење једу само за Ђурђевдан, 13. avgust 2019 11:49)

    # Link komentara

  56. Vise od odbrane, igrace na kontre, Kopenhagen ce dominirati posedom.
     (Losmi, 13. avgust 2019 11:44)

    # Link komentara

  57. Покрашће их судија.
    (није био пенал, није прешла црту..., 13. avgust 2019 11:42)

    # Link komentara

  58. Meni stvarno nije jasno sto pojedincima smeta dosta vesti o zvezdi,pa ljudi vecina gradjana je uz Zvezdu sto je i logicno da ima najvise vesti.
     (cvrcak, 13. avgust 2019 11:38)

    # Link komentara

  59. Напад Копенхагена је веома добар бар 3 комада дају.
     (Аболирани, 13. avgust 2019 11:28)

    # Link komentara

  60. Tesko je veceras ocekivati od ovog tima da mogu da nas nekom igrom iznenade.
    Ovaj tim nemoze tri godine za redom da belezi dobre rezultate. Moje licno misljenje da su oni izduvani kao balon i da ne vidim neku veliku zelju za nekim rezultatom. Tesko se krecu po terenu, oni koji su duze vidim slabiju motivaciju.
    Mozda je trebalo ici na kompletnu promenu tima, dovesti nove igrace svezu krv. Nove strance pronaci ove prodati, takodje domace igrace prodati ili dati slobodu da nadju novi klub koji su duze od pola godine u kubu. Po cenu da ovu sezonu ne vidimo Evropi, zato cemo imati tim za narednu sezonu a mozda i duze.
    I da prodju Kopenhagen i izbacimo Svajcarce nemamo tim za LS, bili bi smo za protivnicke klubove ekipa za gol razliku
    Zar nam to treba ???
    Kad vec nismo napravili tim za LS, da igramo grupnu fazu LE tu mozemo nesto da uradimo i da nas protivnicki klubovi ne ponize.
     (Nebojsa, 13. avgust 2019 11:26)

    # Link komentara

  61. Golove za Nas daju : Jovančić i Marin......
    Bez brige Zvezdaška braćo!
     (Najveći Zvezdaš lkad, 13. avgust 2019 11:23)

    # Link komentara

  62. Nikad mi neće biti jasno ovakvo potcenjivanje pred utakimce. Ako Zvezda ne može protiv Kopenhagena onda ne treba mi da igra Ligu šampiona. Pobeda se ne sme dovoditi u pitanje. Zvezda je u Beogradu pokazala ko je favorit.
     (vukdelije, 13. avgust 2019 11:21)

    # Link komentara

  63. Ljudi, manite se pametovanja.Ako ne mozemo da prodjemo Kopenhagen, kako ce mo se onda nositi sa zverima u LS?? Mislim da imamo slabiji tim od prosle godine.Uprava radi sta moze, ali sa pojacanjima nikad ne znas, mozes ubosti dobro, a mozes i promasiti isto tako.E sad, neko ce reci nisu ulozili pare u dobra pojacanja.Novac tu ne igra ulogu, pa i Krasnodar i Salcburg prosle god su bili igracki skuplji od Zvezde, ali su ispali od Zvezde.Mi jos nismo u prilici da ulazemo velike pare u pojacanja, jer smo jos u dugovima, ali opet kazem, zamisli ulozis 10 miliona u pojacanja, i ne udjes u LS, sto je lako moguce.Pa sledece god bi opet dugovali preko 40 miliona. Pogledajte samo Manchester United, imaju tim vredan skoro milijardu, pa vec drugu godinu ih nema u LS. Mi smo razmazeni, do pre 2 godine nismo mogli proci ni kvalifikacije bilo kojeg takmicenja, 10 god pre toga nismo usli u Ligu Evrope, a sada posle 2 sezone se namece kao obaveza ucesce u LS, gde ne mogu da udju ni mnogo javi i bogatiji klubovi od Zvezde.Mi smo mali klub u danasnje vreme, i nama najvise zavisi od zreba. Hocemo li tu imati srece, ili ne.Prosle godine nam se posrecilo, favoriti ispali, mi prosli.Sada nas je nekidan zeznuo sudija, videcemo veceras.Ali cinjenica je, ako ne mozemo izbaciti ove, onda i nismo za LS.
     (Mare, 13. avgust 2019 11:17)

    # Link komentara

  64. Ne znam da li cemo uci u LS ali danas svakako overavamo LE...
     (Dejan CZ, 13. avgust 2019 11:16)

    # Link komentara

  65. Čovek napiše raspali Boaci i 100 ljudi to podrži...

    Kada ne cenimo svoje, mislimo da smo Real i da za nas igraju roboti programirani da ponavljaju najbolje što mogu... čemu onda dalja priča i neka prava iskrena podrška.
     (GM, 13. avgust 2019 11:15)

    # Link komentara

  66. Ima nas oko 4000, jer sno uzimali i karte namenjene FCK...ali ubi kiša, nema Pavkova....teško da imamo šanse....
    (Danac, 13. avgust 2019 11:12)

    # Link komentara

  67. Ko igra dole na travi nek srce ostavi za našu pobedu!
    (Sloba, 13. avgust 2019 11:08)

    # Link komentara

  68. Ako danas ne objavite 10 vesti o zvezdi, nista niste uradili, a pucice veceras 3 nula, pa skener itd. Strasno
    (defekt, 13. avgust 2019 10:18)

    Pa ti treba da im budes zahvalan ukoliko bude 10 vesti jer je to za tebe svojevrsna terapija. Kako i gde bi lečio svoje komplekse nego ovde pisanjem komentara ?!
    (Tito partija crno bela SNS arm

    Komplekse zbog cega? Kakav vi to fudbal igrate da bi ja zazirao od kompleksa? Ako znas sta su kompleksi!
    Samo zbog takvih kao ti voleo bi da vas nakantaju veceras.!
    Cujemo se veceras!
     (defekt, 13. avgust 2019 11:06)

    # Link komentara

  69. Нема предаје, победа и ништа више!!!
     (Милорад, 13. avgust 2019 11:01)

    # Link komentara

  70. Ivanic ima veliki potencijal i vreme je da iskoristi neku sansu koje je do sad propustao. Marin nam je glavna uzdanica i od njega najvise i ocekujem. Ako budemo igrali kao u BG nema mesta za strah. Srecno veceras ovo ne bi smeli da propustimo i ponovo se plasiramo u LŠ.
     (Max, 13. avgust 2019 10:58)

    # Link komentara

  71. Ako danas ne objavite 10 vesti o zvezdi, nista niste uradili, a pucice veceras 3 nula, pa skener itd. Strasno
    (defekt, 13. avgust 2019 10:18)

    Pa ti treba da im budes zahvalan ukoliko bude 10 vesti jer je to za tebe svojevrsna terapija. Kako i gde bi lečio svoje komplekse nego ovde pisanjem komentara ?!
     (Tito partija crno bela SNS armija, 13. avgust 2019 10:51)

    # Link komentara

  72. bunker miloje!
    (brani rezultat, 13. avgust 2019 10:51)

    # Link komentara

  73. Grobari branili evropske sudije protiv Zvezde a sada kukaju na sudjenje protiv Turaka kao brat Rus ih krao?! Totalno je ludilo u grobarskim glavama.
     (kosjan, 13. avgust 2019 10:48)

    # Link komentara

  74. Simpaticno je da pantic i vucelic kukaju na sudjenje protiv Turaka a njihovi navijaci su nesto drugo govorili oko sudjenja zvezdi, licemeri uvek bili
     (kosjan, 13. avgust 2019 10:47)

    # Link komentara

  75. U ekipi se desavaju cudne stvari, kazu da ima svega, tribina je pred pucanjem ali tu ce se drzava umesati i nece praviti frakcije kao u Partizanu. Stanje u i oko kluba je ocajno.
    (Salaso, 13. avgust 2019 10:38)

    # Link komentara

  76. Ne bih da zvučim kao DV i da u svemu vidim teoriju zavere ali..... Čudan je podatak da je UEFA za prvu utakmicu protiv Kopenhagena postavila sudiju koji nam je već sudio i to korektno ( prošle godine protiv Suduve) a za drugu utakmicu protiv istog protivnika postavlja takodje sudiju koji nam je relativno skoro sudio i koji je poništio regularan Ristićev gol za Krasnodar. Videli smo transformaciju prvog koji je osakatio Zvezdu pre nedelju dana. Da li mislite da ovaj drugi nije postavljen da sudi Zvezdi kako bi okajao grehe za grešku protiv Krasnodara?
    (Delija Fontana, 13. avgust 2019 10:32)

    # Link komentara

  77. Posle pripremnog perioda i uvodnih utakmica u sezoni,Zvezda je podigla igru i formu na viši nivo protiv Kopenhagena u Beogradu i veoma dobro je odigrala utakmicu. Očekujem u revanšu da tim bude na još višem nivou i rutinski prodje u narednu rundu.To bi značilo u defanzivi da se odigra standardno dobro, vezni red da bude još čvršći i konačno u napadu da dodjemo do bolje realizacije.Imamo iskusan tim sa reprezentativcima i igračima koji su igrali LŠ,imamo uigran tim koji je zajedno duži vremenski period i pojedinačnu snagu u igračima poput Marina (ne zaboravimo kvalitete i iskustvo Borjana,Degeneka,Rodića,Kanjasa, Boacija,za koga mislim da je ovo njegova utakmica..) i sve će biti u redu u revanšu protiv čvrste,ali ipak skromne ekipe Kopenhagena (inače ekipa ispod evropskog proseka,za nijansu bolja od Helsinkija).Sastav koji će Milojević najverovatnije izvesti: Borjan- Gobeljić,Milunović,Degenek,Rodić- Kanjas,Jovančić, Marin,Vukanović,Ivanić- Boaći. Dobre šanse da zaigraju imaju Vulić, Jevtović, Simić, Gajić, Pankov, Žander...Očekujem pobedu Zvezde od 3-1 (Boaći 2, Marin),kao i novo učešće u LŠ i da učinimo korak više,3.mesto u grupnoj fazi i nastavak takmičenja kroz LE ili prolaz u osminu finala LŠ.Čitajući komentare,vidim da medju nama preovladava neki neobjašnjiv strah i opreznost.Ljudi,budimo hrabri, podržimo igrače i tim,mi smo Zvezda i uvek smo spremni da se izdignemo iznad situacije i proseka. Zvezda! Igraće Zvezda u grupnoj fazi LŠ i Partizan u grupi LE. Srbija!
    (Milan, 13. avgust 2019 10:20)

    # Link komentara

  78. Ako danas ne objavite 10 vesti o zvezdi, nista niste uradili, a pucice veceras 3 nula, pa skener itd. Strasno
     (defekt, 13. avgust 2019 10:18)

    # Link komentara

  79. (dnevna doza prosecnog Srbende, 13. avgust 2019 09:06)

    Idi radi nešto korisno za sebe i društvo.
     (SDK, 13. avgust 2019 10:14)

    # Link komentara

  80. Ko može da da gol.Itekako ima ko da postigne,ne jedan nego tri gola.Vreme je za Boaćija da se razigra,zašto ne.Ako ne tu je Marin koji nešto nije redovno postizao pogotke,može iz slobodnjaka,sa distance,krila, driblingom,sa pozicije napadača.Idemo dalje,Ivanić,vreme je za dobru utakmicu,za gol,može sa distance,iz drugog plana i da ljudski završi polukontru.Vukanović je krilni napadač sa osećajem za gol,možda je vreme za njegovo majstorstvo.Jovančić ima snažan šut,kada pogodi pogodi muški.Kanjas,tehnički doteran igrač da to potvrdi golom sa distance,vreme je za prvenac.Vulić, znamo da može,a i čeka šansu da zaigra i dokaže da je za prvu postavu.Jevtović i Simić čekaju svoju šansu,a vreme je da neko od njih eksplodira.Milunović,zašto ne, dobar iz prekida. Degenek,zaslužio je da postigne gol.Pankov,voleo bih da počne utakmicu(može na štoperu sa Milunovićem,Degenek na desnom beku),izuzetan u prekidima.Rodić, snažan šut,zašto da ne pogodi u metu. Žander,prvenac,ima ofanzivne karakteristike.Gobeljić, mogao PSG-u,a što ne sada.Teško da Gajić zaigra,ako dobije šansu prilika za njegov prvenac.Njegoš Petrović,talenat,odličnog pregleda igre,brzine,tehnike,šuta, možda i on postigne gol,ali male su šanse da igra.Mnogo se mi zabrinuli zbog Bena i Pavkova,igrači koji istrče na teren kidisaće da pobede(drugo ovo što izjavljuju),neće imati kada da misle gde su Ben i Pavkov,zašto ne igraju,fokus će biti da nadigraju protivnika i pobede.Mi smo Zvezda,hrabri,neustrašivi,idemo da pobedimo!!!
    (Milan, 13. avgust 2019 10:07)

    # Link komentara

  81. Ако нису у стању да победе ове аматере ни не треба да иду даље.
    (Александар, 13. avgust 2019 09:20)

    amatere??? sta pricas ti?
     (nikolaSrb, 13. avgust 2019 10:05)

    # Link komentara

  82. Tako je to kad daš gol u Beogradu i povučeš se protiv prosečne ekipe. Uostalom, tako smo igrali i prošle godine. Tad smo imali sreće, ove ne verujem
    (hjgfhj, 13. avgust 2019 10:04)

    # Link komentara

  83. puni to i pravac železnik
    (limeni čovek, 13. avgust 2019 10:02)

    # Link komentara

  84. Biće potrebno mnogo sreće,pošto nemamo kvalitet dovoljan da se u istu ne uzdamo.Neću da hejtujem,ali sramno je koliko nam je napad spor i koliko je Boaći van forme.Nadam se da grešim.
    (Jovan, 13. avgust 2019 10:00)

    # Link komentara

  85. Boaci daje 2 gola,
    (Boaci Richmond, 13. avgust 2019 09:58)

    # Link komentara

  86. Ako i ispadnemo nije tragedija, u ligi Evrope da napadnemo salataru.
    (Gosko, 13. avgust 2019 09:50)

    # Link komentara

  87. U Zvezdi je doslo do raskola. Nije vam cudno sto nema Stojkovica, cak ni na klupi. Izgleda da se Terza zaigrao, sto se nekome gore nije svidelo. Ne izgleda ovo dobro uopste, atmosfera je veoma losa i mislim da ce se to i veceras videti.
    (vlada, 13. avgust 2019 09:23)

    Uslov ne odlaska Milojevica u junu bio je da se "gardisti" sklone...Savic poklonjen, Causic oteran. Ceka se ponuda za Stojkovica.
    Poletos su se osilili, na treninzima i u svlacionici "zavodili red"...Od svih njih samo je Gobelja trebao da ostane... Sad je situacija ok. Terzic nema direktnog uticaja, to je direktna odluka Milojevica
     (Tito partija crno bela SNS armija, 13. avgust 2019 09:47)

    # Link komentara

  88. Sta bi bilo d je Zvezda usla ofanzivno u drugom poluvremenu i da je primila dva gola iz kontre? Rekli bi da je trebalo da se cuva rezultat
     (zex, 13. avgust 2019 09:42)

    # Link komentara

  89. I ja kako chujem raspad je potpun. Svadja je oko svega. Od Crne Gore do minutaze za Pavkova. Ja sam cak cuo da se isti nije povredio nego je na poluvremenu reko upravi "je li kreteni kad cete vi shvatiti da u ovoj ekipi samo ja mogu da dam gol a ne boaci-frizura i ben metar-i-jagoda"?
    (Deduktivna metoda, 13. avgust 2019 09:36)

    # Link komentara

  90. Mislim da im niko nista ne bi zamerio da ih napadnu punom snagom... pa nek bude 2:2, 3:3.. 6:6 ili i neki poraz sa goleadom na obe strane. Prosto sad je takva situacija. Niko im tad nista ne bi zamerio. Ali, prvi sam da kritikujem kad vidim da se povucemo kao u prvom mecu gde smo ih pregazili prvo poluvreme, i umesto da dokrajcimo mi se povucemo i uz sve to dodamo onog sudiju i moralo je tako da bude.
    Nadam se napadacki orijentisanoj Zvezdi, pa sta bude. Nije bre Kopenhagen Barselona/Real/Siti/Bajern/Juve pa da treba da nam spadaju same gace. Mada mi kroz istoriju nismo se nikad nikoga bojali, pa ne treba ni sad.

    Napadni sa raspalim Boacijem (kad nisi obezbedio boljeg napadaca, nije da nisi imao sredstava) pa sta bude.
    Srecno Zvezdo.
    (Хаџи, 13. avgust 2019 09:27)

    # Link komentara

  91. U Zvezdi je doslo do raskola. Nije vam cudno sto nema Stojkovica, cak ni na klupi. Izgleda da se Terza zaigrao, sto se nekome gore nije svidelo. Ne izgleda ovo dobro uopste, atmosfera je veoma losa i mislim da ce se to i veceras videti.
     (vlada, 13. avgust 2019 09:23)

    # Link komentara

  92. Ако нису у стању да победе ове аматере ни не треба да иду даље.
    (Александар, 13. avgust 2019 09:20)

    # Link komentara

  93. A šta ako napad da dva gola a ODBRANA primi TRI...samo pitam da li je sve do napada????
    (gremlin, 13. avgust 2019 09:18)

    # Link komentara

  94. Daće ga Boćko, na centaršut Gobelje. Flegma iz Bačkog Jarka, dobri naš Mirkić Ivanić će zaplesati i odvaliti meč. Napadali smo podno Bordoa sa Asamoom sa Aliekspresa i moćnim Eli Babaljem, Salcburg sa Simićem i Lićmijem, vala možemo i ove proći.

    Što bi rek'o Raičević R, tako je suđeno.
     (detektiv kokni kol, 13. avgust 2019 09:14)

    # Link komentara

  95. I ovoga puta sve zavisi od odbrane. Napad ce svoj deo odraditi.
     (Bicu Slobodan, 13. avgust 2019 09:11)

    # Link komentara

  96. Pomozi Bože!
    (tata dvoje lepe dece, 13. avgust 2019 09:09)

    # Link komentara

  97. "pogleda bog" to ste dobro rekli, baš sam to objašnjavao sinu, nije neki igrač, ali bog ga voli
     (zombilend, 13. avgust 2019 09:09)

    # Link komentara

  98. Ako Marin bude imao koga da uposli sa fenomenalnim pasovima to će biti zicer.U BGD Boaći je an svaku fenomenalnu njegovu loptu kasnio korak,dva...Mora vam bolje odigrati i vezni red.Više trčanja pošto je Kopenhagen domaćin...
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 13. avgust 2019 09:06)

    # Link komentara