1. dvolicna fudbalska javnost srbije, posle pucanja zvezde od po 4, 5, 6 to je bio super uspeh, a kada reprezentacija tako igra to je katastrofa. odlucite se.
    (PSG 6 komada, 25. jun 2019 12:35)
    Kod nas se posle SP u Rusiji najvise nipodastavao SMS, a ako Zvezda ponovo izvuce PSG, i ovi je napune, bice znate li vi koliko je placen Sergej Milinković-Savić, 70 mElEona evra, pa on sam vredi kao cela Zvezda!
    (Zvezda:Borac Cacak 1-5, 25. jun 2019 14:54)

    Ako kupe SMS-a, proći će ko Liverpul na Rajku.
    (Negativni, 25. jun 2019 19:08)

    # Link komentara

  2. @vlada - daj čoveče, spusti loptu što se kaže. Tadić je u prošlim kvalifikacijama pobedio Austriju, igrao razbijenog nosa protiv Velsa, pobedio Gruziju i Irsku. Da te podsetim da je jedan Jagoš Vuković dobio žuti karton protiv Moldavije u gostima u 88. minutu pri vođstvu od 3-0.
     (DJ KRMAK, 25. jun 2019 18:41)

    # Link komentara

  3. Ne može i jare i pare. Nekada smo bili evropski Brazilci jer smo bili vrhunski tehničari i majstori s loptom. Tada se težilo igri i nadigravanju takvi su se igrači forsirali, cenili i kovali u zvezde.Šekularac, Miloš Milutinović, Kule, Moca, Piksi, Dejo, Mijat itd. Sada je era novca i negde se sa Vidićem shvatilo da zbog visokog rasta i snage ovdašnje dece, takvi igrači mogu najlakše da se prodaju. Takve deca poseduju i psihičku stabilnost jer znaju da u stvari ne znaju da igraju fudbal i spremni su da uče i rade sve što im se kaže za razliku od prethodnih zvezda majstora koji su često bili tvrdoglavi i mušičavi jer su bili majstori. I to je suština. Počeli smo da forsiramo fizikalce umesto tehničare i talente i ovo je rezultat toga. Kad se desilo da jedan Vidić bude najbolji igrač u državi, bez obzira što je bio najblji štoper na svetu, to je bio kraj tehnike, majstorstva i igre. Počela je era štopera.
    (Srbija - Štoperija, 25. jun 2019 16:57)

    # Link komentara

  4. @nista o nicemu. Prvo se informiši za Vidića pa onda piši. Čovek je još od mlađih kategorija Zvezde šutirao penale, šutirao ih je i u Moskvi, ali nije u Mančesteru, jer je tamo važilo pravilo da napadači šutiraju penale i dižu moral kao i saldo postignutih golova.
     (Bard Živa, 25. jun 2019 15:10)

    # Link komentara

  5. Репрезентација је огледало стања у држави/власти. Неуки и манипулатори воде државу, о криминалу да се не прича, све је то упаковано у шарену бонбоњеру.
     (VasaDeGama, 25. jun 2019 15:04)

    # Link komentara

  6. Prvi problem: od 2006 (otkako nastupamo samostalno) se na prste mogu nabrojati igraci koji su stvarno ginuli za reprezentaciju i koji istu nisu koristili samo za licnu promociju. I svi oni su cesto bili pljuvani, potpuno nezasluzeno.

    Drugo: nijednom treneru nije dato dovoljno vremena da napravi tim. Antic i Muslin su znali da motivisu igrace i bili su na pragu toga da kreiraju tim koji ce godinama igrati zajedno. Epilog znamo.

    Treci i najveci: rukovodstvo. Kada se to Kokeza bavio fudbalom da bude podoban za poziciju na kojoj je? Tole i Terza su dobro poznati kriminalci i lopovi tako da na njih ne treba trositi previse reci.

    Ovo sve nama fali. Fudbal sam poceo aktivno da pratim 2006, kada sam imao 9 godina, tako da se ne secam kako je bilo pre. Ali od 2006 mi ponavljamo POTPUNO iste greske. Nema nasem fudbalu i reprezentaciji spasa ako ne dodje do drasticnih promena.
    (moje ime, 25. jun 2019 15:03)

    # Link komentara

  7. dvolicna fudbalska javnost srbije, posle pucanja zvezde od po 4, 5, 6 to je bio super uspeh, a kada reprezentacija tako igra to je katastrofa. odlucite se.
    (PSG 6 komada, 25. jun 2019 12:35)
    Kod nas se posle SP u Rusiji najvise nipodastavao SMS, a ako Zvezda ponovo izvuce PSG, i ovi je napune, bice znate li vi koliko je placen Sergej Milinković-Savić, 70 mElEona evra, pa on sam vredi kao cela Zvezda!
    (Zvezda:Borac Cacak 1-5, 25. jun 2019 14:54)

    # Link komentara

  8. 20+ godina unazad nijedan nas igrac nije pokazivao u reprezentaciji isto ili slicno kao u klubu. Izuzetak sada Mitrovic, koji je bolji nego u klubu. Ostali se jednostavno ne zalazu, nije ih briga ili nesto drugo. Trenirali su nas i Clememte, Advocaat, Antic,... Kod Antica jedan Vidic igra namerno rukom, pa kasnije kod naslednika namerno promasi penal i druge gluposti, a u UTD je isao glavom na nogu protivnika. Lazemo sami sebe kako je samo savez problem ili selektor, a ustvari su svi krivi, pa i fudbaleri koji igraju za reprezentaciju samo kako bi tada obisli svoje najblize i splavove.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlada, 25. jun 2019 12:32) # Link komentara

    Druze, Vidic ga je sutirao jer drugi niko nije hteo. On ne zna da sutira penale i nikad nije znao, kraj. Igranje rukom se desi, tako je kako je. Vidim ja sta je cilj, tacno si pohvalio Mitrovica jer je iz Partizana. Sramotno da jednog Vidica omalovazavas. Bruko, stidi se.
    (nista o nicemu, 25. jun 2019 14:44)

    # Link komentara

  9. Pisao bih bar 100 stranica na ovu temu al to ne bi niko ni citao ni vidio.. tako ukratko o pristupu utakmici. S obzirom da sam trener u skoli/akademiji fudbala jednog bivseg reprezentativca svedske, samo cu vam reci o pristupu tj.nacinu ucenja dijece od 6 godina pa na dalje.. kod rezultata npr.15:0 govorimo im da igraju i trce i bore se kao da je 0:0 i da stalno tako razmisljaju. Ovdje je savez podijeli utakmice do u13 na tri perioda i racunaju se kao po poluvreminma pobjede. Tek nakon 13.godina se racunaju pobjede i tabele, i dalje se igra po 3 poluvremena tj.ukupno vrijeme utakmice se dijeli na 3 i tako se igra i razmislja i pristupa utakmicama. Igrac koji na 10:0 stoji i ne zalaze se na tetenu ili samo npr.dribla i ne igra timski, odmah bude zamjenjen i objasnimu se da se tako ne smije raditi i da ako zeli ponovo da igra mora da se bori kao da je 0:0 ili da gubimo 1:0.
    (Borisbl, 25. jun 2019 14:43)

    # Link komentara

  10. Da je Gospodin Selektor iole razmišljao o sopstvenoj odgovornosti, naj poštenije bi mu bilo da je sam dao neopozivu ostavku ! Mogao je da pogleda kako to rade pravi stručnjaci, profesionalci, ovako - kao da čeka neko sažaljenje ...
     (Miodrag - Požarevac, 25. jun 2019 14:19)

    # Link komentara

  11. @marerakarera
    Objasni mi onda zasto, po odbranjenom penalu, jedini ne ide do Stojkovica da mu cestita ili mu se zahvali sto je ispravio njegovu gresku? Ako nije namera, onda je los covek.
     (vlada, 25. jun 2019 14:18)

    # Link komentara

  12. VRATITI ANTIĆA po SVAKU, cenu I eto nas među prvi pet Reprezentacija u svetu.
     (Nikola, 25. jun 2019 13:52)

    # Link komentara

  13. Nevezano za temu već za komentar - svako ko ikada napiše da je Vidić namerno igrao rukom treba biti hospitalizovan. ODMAH.
    (marerakarera, 25. jun 2019 13:49)

    # Link komentara

  14. Fudbal u Srbiji je mrtav. U mlađim kategorijama igraju deca navijača,prijatelja kluba i bogataška deca. Klubove i savez nam vode svakakvi a igrači i koji uspeju preko,jednostavno nemaju želju da budu tu. Mora privatizacija.
     (xpiria, 25. jun 2019 13:28)

    # Link komentara

  15. Какав образ, када га и немају.
     (Тата, 25. jun 2019 13:07)

    # Link komentara

  16. Sve dok javnost i novinari ne kritiziraju igrače, a ne samo trenere ovako će vam biti. Rakitića je trener stavii na klupi protiv izravnog konkurenta za plasman na SP. zbog ne zalaganja na utakmici. A vama su samo treneri krivi ili možda tražite alibi za poraze da ne bi se vaše "zvezde" uvrijedile.
     (., 25. jun 2019 13:05)

    # Link komentara

  17. @PSG 6 komada
    Kakva zamena teza.. Covece, pa taj PSG je 1 (JEDNOG!) igraca platio vise nego sto Zvezda vredi sa sve stadionom, Terzicem i ostalim objektima! Dakle, to je ocekivano i niko ne moze da im zameri, niko nije ni ocekivao da se plasiraju u LS. Kao kada bi se trkao sa Jugom protiv Ferarija, ko ocekuje da Jugo pobedi? Jedino ako Ferariju otpadne tocak, mada bi i tada bilo cupavo. A od reprezentacije se ocekuje odlazak na EP, s obzirom na vrednost samih igraca i klubova u kojim igraju, a oni dozive debakl od Ukrajinaca, 5:0. Nije problem izgubiti, ali pokazi zalaganje na terenu, bori se, trci.. Kao protiv Australije u Juznoj Africi, razbili smo ih u drugom poluvremenu ali lopta nije htela u gol. Naravno, svi smo bili razocarani, ali niko ne moze da im zameri.. Ma, kome ja uopste pricam..
     (Bananamen, 25. jun 2019 13:03)

    # Link komentara

  18. trtljate o fudbalerima a u FSSu sve go sljam, naravno da niko normalan nrce da dodje da bude selektor. Rasterali ste sve sto vredi, ostali bata Djora, Petkovic, Bjekovic, Kokeza....

    treba pustiti Jovu Bakica na vas
     (Medjed, 25. jun 2019 12:59)

    # Link komentara

  19. dvolicna fudbalska javnost srbije, posle pucanja zvezde od po 4, 5, 6 to je bio super uspeh, a kada reprezentacija tako igra to je katastrofa. odlucite se.
    (PSG 6 komada, 25. jun 2019 12:35) … Odlucili smo se. Nisi bas najbistriji potok u sumi, sto bi se reklo :)
    (qqlele, 25. jun 2019 12:56)

    # Link komentara

  20. dvolicna fudbalska javnost srbije, posle pucanja zvezde od po 4, 5, 6 to je bio super uspeh, a kada reprezentacija tako igra to je katastrofa. odlucite se.
     (PSG 6 komada, 25. jun 2019 12:35)

    # Link komentara

  21. 20+ godina unazad nijedan nas igrac nije pokazivao u reprezentaciji isto ili slicno kao u klubu. Izuzetak sada Mitrovic, koji je bolji nego u klubu. Ostali se jednostavno ne zalazu, nije ih briga ili nesto drugo. Trenirali su nas i Clememte, Advocaat, Antic,... Kod Antica jedan Vidic igra namerno rukom, pa kasnije kod naslednika namerno promasi penal i druge gluposti, a u UTD je isao glavom na nogu protivnika. Lazemo sami sebe kako je samo savez problem ili selektor, a ustvari su svi krivi, pa i fudbaleri koji igraju za reprezentaciju samo kako bi tada obisli svoje najblize i splavove.
     (vlada, 25. jun 2019 12:32)

    # Link komentara

  22. Reprezentacija Srbije "O cistom obrazu", ko o cemu,kurv* o postenju.
     (Djoker, 25. jun 2019 12:27)

    # Link komentara

  23. Kakva slika , dva ponavljača a između profesor!
     (Markobg, 25. jun 2019 12:25)

    # Link komentara

  24. “Fudbalska reprezentacija preživljava teške trenutke...”A kada su bili laki?6:0 i 6:1 protiv Argentine i Holandije?Onda su bili fenomenalni?!Samo jako.Neka država sipa u njih sto vise para a oni će donositi petarde odakle god stignu....
    (dnevna doza prosecnog Srbende, 25. jun 2019 12:16)

    # Link komentara