1. Светозар Вукмановић, Пеко Дапчевић, Ратко Вујовић и Коча Поповић!!!
    (Sy, 11. maj 2019 02:06)

    Провукли се без осуде...
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Црвена звезда 1913, 11. maj 2019 11:14)

    Не дечки Црвена Звезда је основана после битке на КОСОВУ и доласком тураца. А да напоменем да је тада формирана навијачка момчад ДЕЛИЈЕ.
    1913 не кривотвори хисторију.

    Не дечки
    (Црвена Звезда 1839, 14. maj 2019 14:37)

    # Link komentara

  2. @Peđa
    Potpuno pogrešno misliš. Pravna komisija nema veze sa demokratijom, glasa se o činjenicama. Ako imaš većinu, a ona je bila 4:1 za CZ, jer ceo FSS tako napravljen, imaš "pobedu". Kakvo će obrazloženje biti, na koji se član propisa poziva komisija, da li je igde predviđeno da se titule posle sedam decenija dodeljuju glasanjem? Ti nama kažeš da se do istine dolazi glasanjem? Možeš da plagiraš diplomu, i da se jasno vidi plagijat, ali ako komisija kaže da nije, onda si ti doktor nauka i budući nobelovac. Činjenice govore da ovo nije bilo prvenstvo države, nego su bile kvalifikacije za prvo posleratno prvenstvo Jugoslavije. Imali smo dva takmičenja, vojvođansko i srbijansko, dva su pobednika, ne prvaka, čega prvaka - kvalifikacija, bila, a Partizan nije ni igrao jer Savez za fiskulturu odlučio da se vojni klub neće takmičiti. Sve su to bili počeci jedne nove države, a kažem, pravna komisija ne radi na principu demokratije nego istine (činjenica). U Srbiji, ako to njemu odgovara, sve će titule, uz pomoć većine, biti dodeljene njegovom klubu.
    (Štra na nsve kaže patrijarh Irinej, 12. maj 2019 14:46)

    # Link komentara

  3. "Blagodeti demokratije", već tu sam prestao da čitam. NIje demokratija za seljobere tj. sve nas i mi dan danas nemamo pojma šta je demokratija.
    Trenutno čitam kratku biografiju Perikla od nekog ruskog autora gde se kritički piše o nastanku demokratiju i svim dobrim i lošim stvarima iste, pa sam prilično upućen u materiju.
    (Jivan, 12. maj 2019 11:03)

    # Link komentara

  4. Mozda komentare treba objavljivati par dana ksanije da se glave ohlade i da se utisci slegnu. Mislim da ste ozbiljna info kuca i da vam ovakvi intervijui nisu potrebni da bi podigli rejting pregleda.Podjimo od toga da je Komisija za prvan pitanja legalno telo FSS i da je g-din V. CLAN te komisije. Blagodeti demokratije su nam donele situaciju, kao i u ovom slucaju, da bez obzira sta su po zanimanju ostali clanovi Komisije,profa V je izgubio sa 66:33%.
    Da li je neko govorio 38 sekundi ili napisao 25 strana teksta potpuno je nebitno jer se samo broji glas (nap. u EU kod glasanja isto vazi glas Nemacke i recimo Estonije ). Takodje je u ovom trenutku bilo vazno koji clanovi su simpatizeri ili navijaci CZ (ocigledno oni koji su glasali za predlog) a koji ne (profa i pred.).Gos.V kao nezadovoljna i porazena strana ce zadovoljenje potraziti na sudu i to bi trebalo da bude kraj ovog slucaja za sada.
    Inace smtarm da se ovim komentarom o silovanju pravde, od strane clana Komisije, koji je izgubio procesom glasanja, jos vise stvara mraznja i razdor medju klubovima, narocito PAR i CZ, pri cemu FKP i nije bio "ostecena" strana u ovom slucaju. Posebno bljutav momenat je deo koji se odnosi na pominjanje Jasenovca. Mi stariji znamo, verovatno u porofesor Vuletic, ko su sve bili igraci FKP u posleratnom periodu i kako je FKP formirao tim za odredjene utkamice (po potrebi su zvali najbolje igrace iz drugih timova na vojnu vezbu, sto im je omogucavalo da za to vreme igraju za vojni klub FKP)!
    (pedja, 12. maj 2019 07:56)

    # Link komentara

  5. I sada cemo svi za 2-3 godine bolje ziveti i imati vece plate i necemo priznati kosovo ,NIRVANA.
    (Sremac, 11. maj 2019 23:34)

    # Link komentara

  6. evo i ja nisam za to da se zvezdi prizna titula iz 1946.pre sam za to da se partizanu oduzmu one neregularne iz 1976,1986.87,iz nezavršenog prvenstva 1999. i bar pola onih za vreme marjanovićeve i toletove vladavine kada su penali za grobare svirani na centru ili kad protivnika lopta udari u leđa ili glavu,a utakmice produžavane bar po 10 minuta odnosno dok grobari ne daju gol.o 20 prijateljskih utakmica godišnje i otimanju najboljih igrača zvezde da i ne govorim.
    (slobinator, 11. maj 2019 20:42)

    # Link komentara

  7. @Miskec
    Neki ljudi provale nešto računajući da su drugi neobavešteni i da će im to proći,posebno ako se radi o događajima od pre 40-50 godina.Moca Vukotić te godine kada se Partizan borio za opstanak nije igrao za Partizan.Partizan je na kraju te sezone bio 15. a ispadali su 17. i 18.Protiv Budućnosti u poslednjem kolu mu je bio dovoljan i remi.U poslednjih 5 utakmica Budućnost je osvojila samo bod.
    Što se tiče prvenstva 1975/76 tačno je da je utakmica malo produžena ali ne toliko koliko pojedini pišu.Iako tada nije bilo produžetaka kao danas dešavalo se da se poneka utakmica malo produži)nije se produžavala zbog izmena).
    Kada je u pitanju košarka i ta letnja liga koju je igrao Partizan dobro bi bilo da kažete koje je to godine bilo pošto neki slični tebi pominju od 72 do 75 a nijedne od tih godina Partizan nije ispao.
    I 1986. i 1987. Partizasn je osvojio najviše bodova.Ove druge od lažnog prvaka Vardara čak 5 bodova više.
    (rajko, 11. maj 2019 20:36)

    # Link komentara

  8. "Ima jos dodatak , Partizanu preti ispadanje iz prve lige , protivnik Budučnost iz Titograda, stadion JNA.Penal za Budučnost sudija svira i izvidjac daje gol, sudija ponistava izvodjenje , golman se kretao?
    (Lovra Verebi, 11. maj 2019 15:03)"
    Tada je ispala Rijeka! Momcilo Vukotic:"I danas me je sramota na koji smo nacin ostali u prvoj ligi!"
    Slicno je bilo i u kosarci, samo sto su tada stvarno ispali. Onda KSJ menja statut i organizuje nekakvu letnju ligu u kojoj igraju KK JSD i jos nekoliko klubova, naravno da JSD bude na kraju prva i ekspresno se vrati u prvu ligu. KSJ ponovo menja statut i vise se nikada ta letnja liga nije igrala!
    (Miskec, 11. maj 2019 17:10)

    # Link komentara

  9. Bio sa clan uprave OFK Beograda kada je poslednja utakmuca na Karaburmi sa Hajdukom (2:2) odigrana.Hajduku bio dovoljan i neresen rezulat Partizana za Titulu.Utakmuca zavrsena igraci Hajduka sede u svlacionici i slusaju radio prenos iz Ljubljane.Sudija Maksimovic.Nikako kraj.Utakmica produzena 10 miniuta dok Bjekovic nije dao gol.Utakmicu prenosio Jordan Ivanovic.Nije bilo velikih prekida i ulaska medicinskog osoblja na teren.Bjekovic dao gol Maksimovic odsvirao kraj.Igtaci Hajduka na Karaburmi tuzni i razocarani
    (Svedok, 11. maj 2019 11:04)

    Secam se, sve tacno od reci do reci, samo bih napomenuo da u to vreme 76-te nije bilo produzivanja utakmice bez obzira na broj prekida igralo se striktno 90 minuta, takva su bila pravila ali sudija nije hteo da svira kraj sve dok Partizan nije dao gol, jedna od najvecih kradja u Jugoslovenskom fudbalu.
    (Cubaka, 11. maj 2019 12:35)
    Ima jos dodatak , Partizanu preti ispadanje iz prve lige , protivnik Budučnost iz Titograda, stadion JNA.Penal za Budučnost sudija svira i izvidjac daje gol, sudija ponistava izvodjenje , golman se kretao?
    (Lovra Verebi, 11. maj 2019 15:03)

    # Link komentara

  10. Samo jedna ispravka na prethodni post. Prvu titulu je osvojila selekcija Srbije protiv Jugoslovenske Armije. Izvinjavam se.
     (Baba Stanojka, 11. maj 2019 14:57)

    # Link komentara

  11. Ono sto niko ne pise je to da se prvenstvo igra u dve godine. Prvo prvenstvo nisu igrali klubovi vec selekcije Srbije, Hrvatske, Bosne, Vojvodine... i Jugoslovenske Armije. Titulu osvojila Jugoslovenska Armija. To je bilo 45/46. Zatim su krenule kvalifikacije po regionima i Srbija je jedina bila podeljena na tri regiona i davala je tri predstavnika. Vojvodina, Centralna i Juzna Srbija. Zvezda je pobedila u kvalifikacijama centralne Srbije za to prvenstvo, Spartak pobedio kao predstavnik Vojvodine i 14.oktobar (ako se ne varam)kao predstavnik juzne Srbije.
    Svi ulaze u prvu ligu i igra se prvenstvo 46/47. Te godine prvenstvo osvaja Partizan koji nije uopste igrao kvalifikacije vec je automatski bio deo prve lige, ne znam kako...o tome moze da ze diskuje.

    Pitanje glasi kako je moguce da se dodele dve titule za istu godinu? Zvezdi zbog kvalifilacija i Partizanu za regularno osvojeno prvenstvo te iste godine.
     (Baba Stanojka, 11. maj 2019 14:49)

    # Link komentara

  12. Nerazumem zasto titula nije dodeljena Partizanu??
    (BARI,TOKIO,Liverpul!!!, 11. maj 2019 14:42)

    # Link komentara

  13. @istoričar
    šta rekoste,pobednik pokrajinskih kvalifikacija je manje važan od pobednika republičkih kvalifikacija.Pa koju titulu da traži Spartak po vama.
    (rajko, 11. maj 2019 14:30)

    # Link komentara

  14. Došlo je vreme da se nepravda ispravi.
    Kažu da"Bog sve vidi" i da poštenom čoveku uvek vrati nešto u životu ako mu je prethodno uzeo.
    (Partibrejkers, 11. maj 2019 14:06)

    # Link komentara

  15. Važno je da komšija neuspe što bi Srbi rekli da komšiji crkne krava.Nemam nikakvu korist ali je važno da komšija ima štetu,to je dobitna kombinacija to je njima važno.Mržnja razara ljude uništava nema im pomoći, da nešto uradimo da napravimo uspeh na terenu da tako pobedimo da se neopterećujemo mržnjom, ne ajmo da mrzimo to nam je lakše da ogovaramo takvim osobama bojim se nema spasa.
     (Doca, 11. maj 2019 13:59)

    # Link komentara

  16. @Sah-mat
    To sto mi igrali ponovljenu utakmicu sa Sarajevom ne znaci da smo priznali kradju, vec da smo postovali odluku FSJ. To sto vi niste igrali (priznali), ne znaci da prethodno niste ukrali. Jeste itekako. Hoces argumente? Nema problema. Kasnjenje 15 minuta (da je samo ovo, pa je vec dovoljno za izbacivanje u nizi rang). Ali polako, ima jos. Skrbine presmesne parade, ponisten gol R. Mihajlovica posle solo prodora (zbog ofsajda!?), obracanje sudije Sinasija Mihajlovicu recima "sta je tebi, zar ti ovi tvoji nisu rekli?", kapiten Bazdarevic eskivirao utakmicu jer se odmarao za odlazak u vojsku. Za ovo sve postoje svedocenja aktera utakmice. Toliko.
     (Super sucker, 11. maj 2019 13:51)

    # Link komentara

  17. neutralni felsh

    Ma treba im dati sve! Neka pripišu i one koje je osvojila Petokraka i one koje su drugi osvojili, posle toga i trofeje BSKa i Jugoslavije kada već @ЦЗВ 1913 (samo iz njemu znanih razloga) pripisuje i tuđu istoriju. Pa neka se hvale kako su najtrofejniji na svetu. Mada bi kao godinu osnivanja mogli uzeti vreme Karađorđeve bune, da se hvale kako su i najstariji :)
    Rugaju se Partizanu a u istom se loncu kuvali. Da ima pravde zadesila bi ih sudbina Rendzersa.
    (dominus, 11. maj 2019 13:51)

    # Link komentara

  18. Who cares?
    (Srba, 11. maj 2019 13:36)

    # Link komentara

  19. evo ja kao partizanovac kazem da je zvezda zasluzeno dobila ovu titulu,osvojila na terenu...nem sta..pusti pravo i pravnu nauku...pa mi nemamo pravnu drzavu...vecinski narod ovo podrzava,ne treba ih ometati u ovome i ciniti im nezadovoljstvo...nek uzivaju ljudi ...oni su vecina mi smo manjina te manjinska prava i imamo...uzivajmo mi u nasoj privilegiji...lako je biti vecina...
     (krampon, 11. maj 2019 13:35)

    # Link komentara

  20. Cime se mi bavimo, pa ovo je bilo pre 70 god, koga je jos briga. A ne, mi moramo da nekog mrzimo, da se svadjamo..
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (slalas, 11. maj 2019 10:38) # Link komentara

    Toliko im je trebalo da se sete te titule, i setili se u pravi cas. Dok duh lebdi nad Marakanom.
    (Djalma, 11. maj 2019 13:28)

    # Link komentara

  21. Bio sa clan uprave OFK Beograda kada je poslednja utakmuca na Karaburmi sa Hajdukom (2:2) odigrana.Hajduku bio dovoljan i neresen rezulat Partizana za Titulu.Utakmuca zavrsena igraci Hajduka sede u svlacionici i slusaju radio prenos iz Ljubljane.Sudija Maksimovic.Nikako kraj.Utakmica produzena 10 miniuta dok Bjekovic nije dao gol.Utakmicu prenosio Jordan Ivanovic.Nije bilo velikih prekida i ulaska medicinskog osoblja na teren.Bjekovic dao gol Maksimovic odsvirao kraj.Igtaci Hajduka na Karaburmi tuzni i razocarani
    (Svedok, 11. maj 2019 11:04)

    Ti si bio clan uprave koji ne sme da se potpise imenom i prezimenom?!
    Igraci Hajduka bili tuzni a ti jos tuzniji clanu uprave. Hajduku bio dovoljan bod i dobili ga od clana uprave.
    I sad mi reci, clanu uprave, ako je namestena utakmica u Ljubljani zasto se cekalo na gol u 90+ min? Zar nije moglo da bude laganih 0-5 recimo.
    I jos nesto clanu uprave. Ako vec pamtis taj period hajde nam opisi Miljanovih petnaestak titula. Ili bar jednu.
    E tu si zaribao, garant.
    (Karaburac, 11. maj 2019 13:11)

    # Link komentara

  22. Da li su sve Partizanove titule ČISTE.Prvo svoje dvorište pa...
    (Cvetanovski Vasilije, 11. maj 2019 10:10)

    rec je o ovoj iz 46. drzi se teme.
     (neutralni felsh, 11. maj 2019 12:54)

    # Link komentara

  23. Sjajno, u jednoj sezoni dve titule. Mozda im dati kup?
    (Toto-ko-tunjo-silujuci-sud-udruzenog-rada, 11. maj 2019 07:03)

    Jesi li Majka Tereza pa da im poklanjas, treba Radnicki da ih "dokusuri" u ovoj drugoj utakmici i kraj.
    (Skorpion, 11. maj 2019 12:44)

    # Link komentara

  24. Zvezda nikako nije trebalo da traži ovu titulu jer najiskrenije ne zaslužuje nijedan tim da se okiti titulom iz te godine jer se igrao turnirski sistem po republikama i pokrajnama.Međutim,itekako treba da zahteva i da joj se vrati titula iz 1986.god. koju je sud Mirka Marjanovića nepravedno i neargumentovano od nje oteo a partizanu pripisao a isto važi i za Vardarovu iz 1987.god.Te dve titule treba da se skinu partizanu a vrate klubovima koji su zaslužili i taj pehar dobili na kraju prvenstva.
    (Istina, 11. maj 2019 12:43)

    # Link komentara

  25. ......Ovo je samo par primera, a sigurno bi ih našao još, da sam mogao da vidim tih 29 strana.
    (Mirko, 11. maj 2019 11:06)

    Svaka cast za komentar tu zaista nema sta da se doda, mozda jedino da promene ime umesto FK "Partizan" u FK "Licemeri".
    (Papilon, 11. maj 2019 12:38)

    # Link komentara

  26. Bio sa clan uprave OFK Beograda kada je poslednja utakmuca na Karaburmi sa Hajdukom (2:2) odigrana.Hajduku bio dovoljan i neresen rezulat Partizana za Titulu.Utakmuca zavrsena igraci Hajduka sede u svlacionici i slusaju radio prenos iz Ljubljane.Sudija Maksimovic.Nikako kraj.Utakmica produzena 10 miniuta dok Bjekovic nije dao gol.Utakmicu prenosio Jordan Ivanovic.Nije bilo velikih prekida i ulaska medicinskog osoblja na teren.Bjekovic dao gol Maksimovic odsvirao kraj.Igtaci Hajduka na Karaburmi tuzni i razocarani
    (Svedok, 11. maj 2019 11:04)

    Secam se, sve tacno od reci do reci, samo bih napomenuo da u to vreme 76-te nije bilo produzivanja utakmice bez obzira na broj prekida igralo se striktno 90 minuta, takva su bila pravila ali sudija nije hteo da svira kraj sve dok Partizan nije dao gol, jedna od najvecih kradja u Jugoslovenskom fudbalu.
    (Cubaka, 11. maj 2019 12:35)

    # Link komentara

  27. Dati novi domaci zadatak ovom pravniku. Traziti vracanje titule iz 1986. Imamo argumente.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Super sucker, 11. maj 2019 10:37) # Link komentara

    Bolje nemoj o argumentima, priznali ste da ste namestili utakmicu i gle cuda prosli ne kaznjeno. Jesi li cuo panteru negde u svetu da neko namestio utakmicu, i prodje ne kaznjeno?
    Nisi?
    Eto vidis koji su tvoji argumenti.
    U uredjenoj zemlji se takvi klubovi kaznjavaju oduzimanjem bodova i kad na kraju saberes ode titula.
    A vi bi da dodajete titule potezom pera.
    OK SAMO NASTAVITE.
    (Sah-mat, 11. maj 2019 12:21)

    # Link komentara

  28. I taman kad se pomislilo da je CZ nešto naučila posle 1986 godine kad je postala, odnosno pristala da bude "šampion" sa odigranom utakmicom više i bodom više i neopravdano učestvovala u Kupu šampiona, evo posle 33 godine ponavlja joj se ista greška, proglašava neko takmičenje kao državno prvenstvo, koje još i nije ni sama osvojila. I ovo će se završiti na isti način kao i 1986. godine ali nova bruka ostaje.
    (Grr, 11. maj 2019 12:16)

    # Link komentara

  29. Slika govori jace od reci. Nije cudo sto Partizan nema rezultate poslednjih godina, kad ima ovakve u Upravi. Ne pomaze ni sistem bodovanja gde se daje sansa klubovima da opet imaju sansu. Podelili su i navijace i uz sve zo sebe zovu institucijom.
    (MiodragCZ, 11. maj 2019 11:34)

    # Link komentara

  30. E sad još da priznaju titulu iz 1943 godine i onda je sve kompleti.
     (beli, 11. maj 2019 11:30)

    # Link komentara

  31. Jel moze od brata ona najskuplja:
    "ko se s nama druzi, zivot mu je duzi..."
    :)))))
     (Dachazvezda, 11. maj 2019 11:27)

    # Link komentara

  32. Светозар Вукмановић, Пеко Дапчевић, Ратко Вујовић и Коча Поповић!!!
    (Sy, 11. maj 2019 02:06)

    Провукли се без осуде...
     (Црвена звезда 1913, 11. maj 2019 11:14)

    # Link komentara

  33. .... A šta beše sa onim istupanjem iz lige,........ mislim...... zbog silovanja Mačve po onom snegu i kijametu????
     (Najveći Zvezdaš lkad, 11. maj 2019 11:13)

    # Link komentara

  34. Malo sam razmišljao i nešto mi je palo na pamet...

    1.Zvezda je osvojila tu titulu uže Srbije i s pravom je traži da se prizna. To što nije bilo Vojvodine nije problem, jer i sada već dve decenije imamo prvenstva u kojima ne učestvuje ustavni deo Srbije koji se zove Kosovo i Metohija - pa ne vidim da je Partizanu palo na pamet da svoje titule ne prizna (jer takmičenje nije obuhvatilo celu teritoriju srbije, odnosno fali jedna pokrajina). Da li sam u pravu?

    2.Da je Partizan tada osvojio tu titulu umesto Zvezde, verujem da bi sada svi ti argumenti koje gospodin navodi protiv Zvezde - bili tumačeni totano suprotno. Snaga ili slabost njegove argumentacije je u tome što zavise od toga šta on želi da postigne - u ovom slučaju da bude protiv, a da je bio za (Partizan) priklonio bi se suprotnom tumačenju.
    Ima li neko ko će da kaže da to nije tako?
    Samo naivci.

    3.Evo primera: Navodi se tamo kod njega u argumentima da je: Rajko Mitić rekao da je ta titula bila uvod u ono glavno - a Vuletić je to protumačio kao argument protiv, međutim - lako je razumljivo da smo tada živeli u Jugoslaviji i da je glavna titula bila jugoslovenska.
    Sada kada živimo samo u Srbiji - srpska titula je totalno validna.

    Ovo je samo par primera, a sigurno bi ih našao još, da sam mogao da vidim tih 29 strana.
    (Mirko, 11. maj 2019 11:06)

    # Link komentara

  35. Pobednik srpskih kfalifikacija je Zvezda.Pokrajine su sastavnu deo Srbije i pobednici pokrajinskih kfalifikacija imaju manji znacaj od pibednika srpskih kfalifikacija..Od 1945 do 1974 kada je donesen onaj idiotski ustav gde su pokrajine imale status federalne jedinice, za pokrajine je vazio ustav Narodne Republike Srbije o sve je bilo podredjeno tom ustavu.Zna profesor to.Ako ne zna ima kolege koje se bave Ustavnim pravom.On predaje rimsko pravo
     (Istoricar, 11. maj 2019 10:56)

    # Link komentara

  36. Ne treba nam ovakva titula, blatimo klub ovakvim farsama. Cuj 1946.
    (Djordjevic, 11. maj 2019 10:42)

    # Link komentara

  37. Ne razumem kakve veze ima FKP sa tim da li Zvezdi treba priznati titulu ili ne?! I šta ima ovaj subjekt bilo kome šta da obrazlaže. Njegov klub decenijama gleda u ledja Zvezdi. I po broju titula, i po broju kupova, u medjusobnim duelima, u gol razlici u broju navijača... Da li sam nešto pogrešno napisao???? Da li gore navedeno je laž????
     (Kosta, 11. maj 2019 10:41)

    # Link komentara

  38. Cime se mi bavimo, pa ovo je bilo pre 70 god, koga je jos briga. A ne, mi moramo da nekog mrzimo, da se svadjamo..
     (slalas, 11. maj 2019 10:38)

    # Link komentara

  39. Dati novi domaci zadatak ovom pravniku. Traziti vracanje titule iz 1986. Imamo argumente.
     (Super sucker, 11. maj 2019 10:37)

    # Link komentara

  40. a da pocnete malo da se bavite sobom?
     (bot bole, 11. maj 2019 10:25)

    # Link komentara

  41. Profesore Vuleticu, mogao si mnogo bolje iskoristiti vreme koje si potrosio pisuci elaborat mrznje na 25 strana. Recimo da odes do trim staze u Kosutnjaku.
     (Fenomen, 11. maj 2019 10:22)

    # Link komentara

  42. Da je neko tada znao da će posle 70 godine dodeljivati neko titulu pobedniku iz kvalifikacija mnoge stvari bi bile drugačije.Oni timovi što su unapred bili kvalifikovani bi sigurno tražili da i oni igraju kvalifikacije.Inače,Partizan se kvalifikovao na prvenstvo kao pobednik vojnog prvenstva.Vojvodina je i tada bila deo Srbije pa je potpuno svejedno je li bila AP ili nije tako da sa teritorije Srbije imamo dva pobednika kvalifikacija.
    (rajko, 11. maj 2019 00:36)




    au?!
    izađite iz te paralelne stvarnosti, bar danas je sve dostupno na klik ili dva.
    nije bilo timova koji su, kako kažeš, unapred bili kvalifikovani, osim 14 učesnika koji su to obezbedili ili u kvalifikacijama ili u dodatnim kvalifikacijama - poncijana, kao predstavnik slobodne zone trst, i partizan kao predstavnik jugoslovenske armije su dekretom, političkom odlukom, voljom vlasti, nazovi to kako god hoćeš, bili direktno, bez ikakvog takmičenja, postavljeni na spisak učesnika tog drugog posleratnog prvenstva na kome su prvi put igrali klubovi, jer su u prvom po kup sistemu igrale federalne jedinice i jugoslovenska armija.(uzgred i simptomatično - titulu je osvojila srbija pobedivši u finalu jugoslovensku armiju)
    zbog, tada, nedefinisanog statusa trsta, odluka da poncijana, čak, ne može ispasti iz lige je i imala nekog smisla, dok je -
    kada je partizan u pitanju, država započela i do dana današnjeg, ma kako da se u međuvremenu zvala, nije prestajala da protežira svoj projekat, svog štićenika...
    (mladići borovi, devojke jele, 11. maj 2019 10:10)

    # Link komentara

  43. Da li su sve Partizanove titule ČISTE.Prvo svoje dvorište pa...
     (Cvetanovski Vasilije, 11. maj 2019 10:10)

    # Link komentara

  44. Zvezdi i Partizanu treba oduzeti sve titule osvojene posle 1992. Ili bolje rečeno te titule se ne mogu zbrajati sa onim ranijim titulama jer nisu osvojene u istoj zemlji s jedne strane a s druge strane osvajanje istih je po pravilu bilo neregularno i zavisilo je od strukture političke moći. To je i danas slučaj. Najispravnije je da ova dva kluba broje samo titule od 1992 naovamo a da one ranije titule budu pripisane klubovima koji su tada postojali. Ti klubovi više ne postoje mada se ovi koriste njihovim imenima.
     (Goran, 11. maj 2019 10:07)

    # Link komentara

  45. Skandalozna odluka.
    (Iživljavanje, 11. maj 2019 09:51)

    # Link komentara

  46. Ok, g. Vuleticu, pitam Vas kao pravnika, da li mozete da pojasnite kako je tamo neki sud udruzenog rada dodelio Partizanu titulu 1986 koju nije priznala ni UEFA ni tadasnji FSJ? Kako je to po vasem cenjenom misljenju pravno moguce?
     (Pavle, 11. maj 2019 09:37)

    # Link komentara

  47. Kao prvo ponistiti odluku o 30-oj tituli. A odmah potom traziti od Skupstine Partizana da ovaj I ostala Gospoda budu dozivotni predsednici, podpredsednici... pored njih eto nama sledecih deset vezanih.
    (Peki CZ, 11. maj 2019 09:26)

    # Link komentara

  48. Dok si ti u Partizanu, nema zime za CZ....
     (Pozdrav iz Minhena, 11. maj 2019 09:25)

    # Link komentara

  49. Zbog ovakvih "pravnika" je Partizan tu gde jeste...
     (Pera, 11. maj 2019 09:24)

    # Link komentara

  50. Da nije bio Beograg glavi grad Jugoslavije ni Zvezda ni Partizan ne bi imali 5 naslova zajedno!

    A ovako sve je bilo politicki rezirano iz Beograda. A vi oboji ste ponosni (!?) na tu vasu "slavnu" histiriju. Nesto slicno kao CSKA u Rusiji.
    (Slovenija, EU, 11. maj 2019 09:16)

    # Link komentara

  51. Da je dao neko orazloženje u parečenica i bez Jasenovca imalo bi smisla ovako još jedna nebuloza od strane dotičnog gospodina.
    (Kalimero partizan, 11. maj 2019 09:03)

    # Link komentara

  52. ŠAMPIONATI IZ 86.,MIRKA MARJANOVIĆA I TOLETARE!!!
    (Che, 11. maj 2019 09:03)

    # Link komentara

  53. Ja kao zvezdas do koske ceo svoj zivot mogu samo reci sramota sto ovo radimo. Mi sebe smatramo za jedan od stubova srpstva a indirektno zbog jedne glupave titule ne priznajemo Vojvodinu i Kosovo da su tada bili u sastavu Srbije vec i cak pozivamo se na istu takvu titulu Hajduka iz Splita.
     (vele, 11. maj 2019 09:00)

    # Link komentara

  54. Ovo nam ne treba, iz više razloga.
     (Toma, 11. maj 2019 08:57)

    # Link komentara

  55. a i partizan...
     (nemanja, 11. maj 2019 08:19)

    # Link komentara

  56. ovo prisvajanje titule je bruka za zvezdu i fudbal uopšte. titule se osvajaju na terenu a ne na ovakv način. ja sam zvezdaš ceo svoj život i sramota me je ove današnje zvezde.
     (komentator, 11. maj 2019 08:10)

    # Link komentara

  57. JOS JEDNA POBEDA I TITULAAA
    (Predo, 11. maj 2019 08:03)

    # Link komentara

  58. Krajnje je vreme da Partizan iz svoje uprave počisti ove teoretičare i da klub preuzmu bivši veliki igrači
    (Mito, 11. maj 2019 08:02)

    # Link komentara

  59. I eto, narod podeljeni sad se prepucava oko ovoga umesto da pogleda gde živi i šta živi. Mada, kad pročitam većinu komentara, mislim da kao narod bolje nismo ni zaslužili.
     (DrN, 11. maj 2019 07:59)

    # Link komentara

  60. Сила над правом влада у свим секторима па што не би и у спорту...
    (Бобан, 11. maj 2019 07:50)

    # Link komentara

  61. Zvezda je mnogo uspesnija od Partizana. Pa ne vrede isto titule osvojene u SFRJ I Srbiji. Tad je Zvezda skoro redovno "prezimila" u Evropi , a danas Zvezda i Partizan ne mogu proci "sezonu kupanja" u Evropi. Narocito do pre neke godine kad je Partizan bio bolji.
     (Zoran, 11. maj 2019 07:32)

    # Link komentara

  62. Звезда и Партизан не могу више да падну ниже него што јесу. Држава им даје титуле ко бившем председнику резиденцију. Ако дођу времена да се бар 5-6 клубова мења на месту првака биће нешто од нашег фудбала. До тада, мрачна ера близанаца и гледање Премијер лиге.
     (Из угла, 11. maj 2019 07:22)

    # Link komentara

  63. Ajde? A vi se oslonili na Zvezdino poštenje? U košarci ste nakon one sramote i poraza sporta podlegli pritisku državnog vrha da ne odete na sastanak u Zagrebu, spasivši tako Zvezdu od poništavanja serije, pa sad uživajte u daleko čuvenom poštenju N.Č.
    (mg, 11. maj 2019 07:17)

    # Link komentara

  64. Alo bre!!!
     (Ivanders, 11. maj 2019 07:11)

    # Link komentara

  65. Sjajno, u jednoj sezoni dve titule. Mozda im dati kup?
     (Toto-ko-tunjo-silujuci-sud-udruzenog-rada, 11. maj 2019 07:03)

    # Link komentara

  66. Mali i iskompleksirani klub, t.j. ljudi koji ga vode. Sta vas briga da li je priznata ili nije, pa i meni kao Zvezdasu je svejedno!? Ako vam je jedini cilj da preteknete Zvezdu u broju titula, masala! Zna se kako ste osvajali prvenstva od Mirka Marjanovica naovamo, pa da ne dubimo. Titule u ovoj smesnoj ligi ionako imaju samo vrednost zbog mogucnosti igranja LS, sportsku - skoro pa nikakvu. Spominjati Jasenovac u ovom kontekstu je vec za ozbiljnu analizu i doktora druge struke. Sramota za Partizan.
    (neko, 11. maj 2019 07:01)

    # Link komentara

  67. Partizan ima 3 sporne titule... Ovim je donekle pravda zadovoljena! Jurili da nas stignu za vreme TOLETA i bili su blizu al ima pravde i nije im pošlo to za nogom....
     (Veljko, 11. maj 2019 06:32)

    # Link komentara

  68. Cekaj malo, koliko sam upoznat ovde se najvise radi o Zvezdi i Spartaku, kao sampionima tadasnje Srbije i Vojvodine.Kakve veze Partizan ima sa svim tim, cega je on bio sampion tada, pa da se sad smatra ostecenim??O cemu bre ovaj covek prica, klub mu propada, bore se da izadju u Evropu, i tu im pomazu sudije, a on se bavi Zvezdom i nekom titulom, sto nema nikakve veze sa njim i njegovim klubom.
     (Darko, 11. maj 2019 06:12)

    # Link komentara

  69. Ovoliko izrečene mržnje povodom jedne nebitne stvari( priznanja titule iz 1946. godine), stvarno NE RAZUMEM!
    Bruka i sramota ovog gospodina!
     (Godzila, 11. maj 2019 06:05)

    # Link komentara

  70. Čime se vi bakćete!
    (charlie, 11. maj 2019 05:01)

    # Link komentara

  71. Светозар Вукмановић, Пеко Дапчевић, Ратко Вујовић и Коча Поповић!!!
    (Sy, 11. maj 2019 02:06)

    # Link komentara

  72. Vaš intelektualni kapacitet je takav da bilo kakva kontra-argumentacija nema smisla.
    (Toto-glup-ko-tocilo)

    Mozda, mada niste ponudili argumentaciju za svoju procenu tudjeg intelektualnog kapaciteta. Na zalost, vasa nepismenost ostavlja malo nade u vase intelektualne kapacitete. U svakom slucaju, cak i da ste u pravu, zbog ostalih komentatora bi mogli da ponudite kontra-argumentaciju.
    (Medijator, 11. maj 2019 01:15)

    # Link komentara

  73. ja kao zvezdaš ću se zalagati da se ugasi zvezda ali i partizan. ovo više nema veze sa mozgom...neki poluljudi uzimaju pare od osta bolesne dece.
    ako ne emigriram pre toga.
    (ende, 11. maj 2019 01:09)

    # Link komentara

  74. Ne kapiram? Je l se igralo neko takmicenje u srbiji ili nije? Ako jeste onda valjda pobedniku pripada titula ako nije postojalo srpsko takmicenje onda ne i gotiva prica. Kakve veze ima vojvodina ako je igrala odvojeno od srbije? Nama ide srpska titula njima nek ide pokrajinska.
     (4k4.Dex, 11. maj 2019 00:57)

    # Link komentara

  75. Crvena Zvezda 1913&,znamo tu pricu ,Petrovic -srbin,Popovic-srbin,,,,itd,ali na zalost nije tako.Znas kada bi stub srbstva osvojio titulu sa srbskim igracima,,,-nikada,a mozda ni tada.Licemeri najveci na svetu,sebe ne vidite a ovde prosipate pamet.
     (marko992, 11. maj 2019 00:46)

    # Link komentara

  76. Dok se ovakvi pojavljuju u sportu , sport nam je i dobar.
    (xxxkasper, 11. maj 2019 00:44)

    # Link komentara

  77. Moji dragi prijatelji Srbi, pa vi se vise mrzite medjusobno nego sto se mrze Hrvati i Srbi :)
    (Hrvat, 11. maj 2019 00:44)

    # Link komentara

  78. Ово јесте прилично безначајно питање, али фасцинира то лудило, да нешто што ником није пало на памет да уради 1960те, 1970те, 1980те, 1990те, 2000те, 2010те, падне на памет неким људима 2019те, и они то спроведу, иако је јасно да ту нема никаквих разумних правно ваљаних аргумената. И онда то сеирење, у фазону "ништа нам не можете..." Ја могу. Да вам се смејем :)
    (Марко, 11. maj 2019 00:42)

    # Link komentara

  79. Radomir&,10 puta vise dobija Zvezda od Partizana.Treba li pricati jos o necemu?
    Da li su ti poznate reci?
     (marko992, 11. maj 2019 00:42)

    # Link komentara

  80. Papilon&,Covic,Terzic...
     (marko992, 11. maj 2019 00:36)

    # Link komentara

  81. Takmičenja iz 1946. godine su bila kvalifikaciona za prvenstvo 1947.Neki timovi su unapred bili kvalifikovani dok su se ostala mesta popunjavala iz kvalifikacija.Priznati titulu iz kvalifikacija je isto kao priznati nekome titulu na OI u košarci zbog pobede u kvalifikacijama.Da je neko tada znao da će posle 70 godine dodeljivati neko titulu pobedniku iz kvalifikacija mnoge stvari bi bile drugačije.Oni timovi što su unapred bili kvalifikovani bi sigurno tražili da i oni igraju kvalifikacije.Inače,Partizan se kvalifikovao na prvenstvo kao pobednik vojnog prvenstva.Vojvodina je i tada bila deo Srbije pa je potpuno svejedno je li bila AP ili nije tako da sa teritorije Srbije imamo dva pobednika kvalifikacija.
    (rajko, 11. maj 2019 00:36)

    # Link komentara

  82. En čoveče, pa nije Crvena Zvezda osvojila tu titulu u Zimbabveu, nego u Srbiji. I kako to smeta samo Partizanu? Da li je Partizan tada igrao u nekoj drugoj ligi pa to ne priznaje? Kakve veze ima Jasenovac sa tim?
    (Miki, 11. maj 2019 00:35)

    # Link komentara

  83. Krajnje ljigav argument. Kao da neko kaže "svi vi što vozite automobile koristite tehnologiju zemlje koja je odgovorna za Holokaust" ili "svi vi što koristite elektronske uređaje koristite tehnologiju države koja je upotrebila atomske bombe".
    I to kažem kao neko ko smatra da je odluka o priznanju titule krajnje nebulozna, čak i štetna. Ne vidim kome sad to znači posle 73 godine, kao da je to jedini preostali problem u ovoj državi, još pogotovo što tim priznanjem sud praktično govori da Vojvodina nije deo Srbije.
    (Powerslave, 11. maj 2019 00:23)

    # Link komentara

  84. Srecom neki hrvatski klub nije bio prvak Evrope, i tu bi nam titulu geometar osporio...
    (ViscoSalejo, 11. maj 2019 00:19)

    # Link komentara

  85. Dakle, 2011. su napravili proslavu "60 godina od prve titule".. Nisam znao da od 1946. do 2011. ima 60 godina. Interesuje me samo, evo, za mojih 20 godina koliko ozbiljno pratim fudbal, kako se niko iz Zvezde do pre 2 godine nije setio te titule? Kako gospodin koji je tu titulu osvojio nije pre 5, 10, 15 godina izasao u javnost i zatrazio da Zvezda dobije tu titulu. 70 godina, gomile fudbalskih saveza, period kada su postali sampioni Evrope, nikome ta titula nije bila potrebna, sada jeste. Kakvo prosjacenje, kad tako moram da napisem.
    (MOE32, 11. maj 2019 00:19)

    # Link komentara

  86. Kao veliki zvezdaš moram da kazem da su argumenti predstavnika Partizana 100% na mestu. Ne znam cemu to sluzi i kakvi se kompleksi lece i sta se dobija time. Pa vec sledece godine Zvezda moze posteno slda zasije trecu zvezdicu a ne ovako bestidno da se ponasa i da mi se kao vernom navijacu pocinje gaditi zbog sadasnje uprave koja insistira na necemu sto ne stoji.
    Po toj logici bi onda svi oni koji su bili prvaci SRPSKE lige dok je bila SFRJ mogli da se proglase za sampione zj prvake Srbije sto je apsurd i bolesno. Zvrzda nije bila prvak 1946 a kako je postojala savezna drzava ne moze se prvak u republici smatrati prvakom u pravom smislu te reci.
    Nemoj te mi gaditi Crvenu Zvezdu jer ovakav nemoral jos nije vidjen u Srbiji.
    (Nebojša, 11. maj 2019 00:19)

    # Link komentara

  87. А шта ћемо са титулом из 1998? Обилићу треба одузети титулу, па макар и по цену да је нико не добије. Нема веће срамоте у фудбалу од титуле мафијашког Обилића 1998.
     (Марко, 11. maj 2019 00:04)

    # Link komentara

  88. Ovaj profesor je patoloski mrzitelj Crvene Zvezde. Okreni se profesore svom dvoristu pa pocisti djubre. Klub ti je spao na najnize grane, borite se za cetvrtu poziciju SRAMOTA. I prestani vise sa tim latinskim i grckim izrazima to navijace ne zanima. To iznosi svojim studentima jer si u fudbalu zalutao.
     (Perica, 11. maj 2019 00:01)

    # Link komentara

  89. I taman kad se pomislilo da je CZ nešto naučila posle 1986 godine kad je postala, odnosno pristala da bude "šampion" sa odigranom utakmicom više i bodom više i neopravdano učestvovala u Kupu šampiona, evo posle 33 godine ponavlja joj se ista greška, proglašava neko takmičenje kao državno prvenstvo, koje još i nije ni sama osvojila. I ovo će se završiti na isti način kao i 1986. godine ali nova bruka ostaje za pokoljenja.
    (Grr, 11. maj 2019 00:00)

    # Link komentara

  90. Ovo sve je nadrealno, neverovatno i tako destruktivno...Ja ne znam kako vi, ali ja najvise verujem u Pljiž.
    (kimiko, 10. maj 2019 23:50)

    # Link komentara

  91. @Jos da napises sta je sve vama poklonio. Neces da kazes da je SAM na TV izjavio da drzava CZ daje 10 puta vise? Alo, 10 puta? Ja sam gledao svojim ocima? I zasto vas dr ne objasni kako bre smanjiste dug i sada ste duzni 15 mil?? Ej, od preko 50 na 15? Evropu niste deceniju igrali, igrate dve sezone? Dovodite hrpu igraca svake godine ? Za dva tima? I ti pises kako se pomaze Partizanu?
    (ccc, 10. maj 2019 23:04) # Link koment
    Samo od LS i prodaje 60 miliona.
    Da ne pocinjem od Zemunela... samo zemljiste ispod stadiona JNA koji vam je poklonio vredi blizu sto miliona...na to dodaj licence, Sume...
    (Mikica, 10. maj 2019 23:49)

    # Link komentara

  92. Meni velikom zvezdašu apsolutno je svejedno hoće li Zvezdi biti priznata titula od pre više od 7 decenija ili neće, to je po meni totalno irelevantno posle svih silnih decenija koje su prošle od tada, ali, totalno mi je besmisleno da se komšiluk buni zbog toga, jer zaista je sve ovo oko te titule iz 1946. godine totalno nebitno po meni i za jedan i za drugi tim, ja da sam se pitao ne bi ni potezao za ovom titulom, sve je to nebitno, jedna gore-dole nebitno skroz, naročito jer se radi o tituli bivše države u bivšoj ligi, totalno totalno irelevantna nebitna stvar. Zato me i čudi što je Zvezda potegla za ovim, ali me još više čudi što se Partizan toliko buni, što skače kao oparen, što negoduju kao da ih je neka munja pogodila, a DVE, ej DVE titule im je država dodelila za zelenim stolom, od čega jednu bivši Sud udruženog rada bivše države, što je skandal svemirskih obima, drugu posle nedovršeme lige u trenutku kada je Obilić bio odmah tu, na pragu da ih prestigne i ko zna šta bi se desilo do kraja, što je velika bruka. I sada nakon svega oni kukaju? Zaista sramno! Osim toga ona titula u Ljubljani krajem 70-tih osvojena u 110.minutu je nešto što niti jednog pravog ljubitelja fudbala neće obradovati, to je veliki skandal. Plus, pominju sada Jasenovac i ostale političke stvari? Koje veze sad Jasenovac ima sa ovim? Nebuloze i bruke crno-belih se nastavljaju!
    (Ivan Veljković, 10. maj 2019 23:37)

    # Link komentara

  93. E moj profesore, vi pricate o pravu i cinjenicama, a spominjete Jasenovac u nepotrebnom kontekstu. Bili smo nekada zajednicka drzava i zasto se ne vezati za isti slucaj iz tada iste drzave. Kakve to veze ima sa Jasenovcem?
     (molina, 10. maj 2019 23:30)

    # Link komentara

  94. O cemu ovaj prica ?!?! Vojvodina i Kosovo u to vreme NISU IMALE status pokrajina da bi ovo bilo tumaceno na ovaj nacin. Srbija je bila JEDNA !!! Bez kasnijih gluposti tipa autonomne pokrajine i sl. Ako je Zvezda osvojila to prvenstvo Srbije onda i treba da je samo to validno. Ne treba ovom cirkuzantu dozvoliti da uvlaci Spartak i Vojvodinu u ovo jer onda ispada da je on taj koji zeli da prikaze Vojdodinu kao ZASEBNU republiku ili pokrajinu tj, ispada da zeli da rascepi Srbiju davno pre nego sto su je kasnije rascepali!!!!
     (Gorki, 10. maj 2019 23:30)

    # Link komentara

  95. Da nedaj Bože ovaj vodi Zvezdu ja bih odmah prestao da navijam za nju.
    (milke, 10. maj 2019 22:39)

    Imaš ti u svojim klubovima i deset puta gore od ovoga, da ih ne nabrajam. Bolje ne pljuj sam sebi u usta...
    (MarcoPolo, 10. maj 2019 23:05)

    Ne preteruj, goreg od ovoga nema, niti ga mozes pronaci.
    (Papilon, 10. maj 2019 23:28)

    # Link komentara

  96. Zvezdas sam al ovaj covek mi je mnogo gotivan. Voleo bih da on bude dozivotno na celu Partizana. Nekazem da je izgubio kompas i ne zna sta radi al mislim da je u dusi i on Zvezdas ?
     (kenta, 10. maj 2019 23:25)

    # Link komentara

  97. Meni kao zvezdasu ovo ipak preterano neozbiljno, znam da su se igrala u to vreme republicka prvenstva, ali ta prvenstva nikada nisu imala veliku tezinu vec su sluzila kao neka vrsta kvalifikacija za popunu savezne lige. Sa druge strane, Partizan nema sta da se oseca ugrozenim u ovoj prici jer nije ni ucestvovao u tom takmicenju vec je direktno uskocio u saveznu ligu. Dok su svi morali da lome noge po jednecima, njivama i rupama od terena, selekcija jugoslovenske armije je bila postedjena od toga. Tada su bili stacionirani u Zagrebu i nisu igrali prvenstvo NR Hrvatske, [link]. , a ni Srbije. Tako da Partizan nema ovde da se streca. Jedino je ostaje nejasno zasto tada Zvezda i Spartak nisu igrali za titulu najboljeg u Srbiji, a to je druga prica.
    (Ixan, 10. maj 2019 23:22)

    # Link komentara

  98. A sta ima Partizan od toga da se Zvezdi prizna ili ne ta titula?
    Dizete gungulu da bi opravdali pare od poreskih obveznika ove drzave, nista vise.
     (pertinaks, 10. maj 2019 23:16)

    # Link komentara

  99. Dobar i pošteni tekst novinara "usvinjiće" sada nepismene delije: 

    "dajte da igra crvena zvezda protiv spartaka iz subotice pa nek odluče više ko je šampion srbije 1946... 
    (Sale Zvezdaš, 10. maj 2019 22:08) 

    Zaboravio si da dodaš - ali u istom sastavima.
    (Znači Vojvodina i Kosmet ipak nisu ušli u sastav NR Srbije, 10. maj 2019 22:19)

    Ako nisi znao, u fudbalu se i odlažu utakmice pa utakmicu ne igraju igrači na tim utakmicama koji trenutno nisu pod ugovorom ako je jedan igrač u međuvremenu napustio klub on neće igrati na toj utakmici već drugi tako bi bilo i u ovom slučaju pošto čisto sumnjam da je neko od onih tadašnjih igrača iz 1946 u danas u sastavu crvene zvezde i spartaka iz subotice a u "poštenom i dobrom tekstu novinara" se spominje onaj čovek iz partizana koji je iznosio kritiku prema odluci da se crvenoj zvezdi dodeli sporna titula iz 1946 godine, jer u tom takmičenju nisu igrali klubovi iz vojvodine nego su igrali posebno takmičenje i zato bi trebalo da se odluči ko je šampion srbije iz 1946 godine jednom fudbalskom utakmicom između ta 2 regionalna šampiona.
     (Sale Zvezdaš, 10. maj 2019 23:15)

    # Link komentara

  100. ja sam grobar, ali ovaj je prolupao. nijedna zemlja ne slavi jasenovac, ali bi mi navijaci valjda trebalo da slavimo njega koji ovo izjavljuje, kaobi trio v-v-v iz uprave partizana koji su totalno nesposobni.
     (roarrr, 10. maj 2019 23:15)

    # Link komentara

  101. Ovi sto pisu da Vojvodina takodje ima pravo da bude protiv ili da je ovo protiv uredjenja SFRJ odnosno tada FNRJ treba da znaju da su Pokrajine Vojvodina i Kosovo i Metohija u sastavu Srbije i da nije bilo moguce da pokrajine imaju status federalne jedinice.Ustav iz 1974 im je dao tu mogucnost i tada pocinje raspad Jugoslavije.Tadasnje takmicenje Srbiji daje prednost u odnosu na tadasnje AP.To bi prof.trebalo da zna jer se na Pravnom.uci i Ustavno pravo gde se jedan odeljak odnosi i na istoriju Ustavnog prava u bivsoj nam drzavi
     (Istoricar, 10. maj 2019 23:15)

    # Link komentara

  102. Da se unizi Partizan? Tim rezonom Partizan je vecno unizen 29.05.1991.
    (ViscoSalejo, 10. maj 2019 23:09)

    # Link komentara

  103. A kada je proslava te iz 46-e?A jel dolazi Putin?A Vucici?
    (sale, 10. maj 2019 23:08)

    # Link komentara

  104. Звездаш сам али професор је у праву. Звезда није освојила титулу тадашње државе већ само лигу београдског Пашалука, без покрајина КиМ и Војводина.
     (Тата, 10. maj 2019 23:08)

    # Link komentara

  105. Da nedaj Bože ovaj vodi Zvezdu ja bih odmah prestao da navijam za nju.
    (milke, 10. maj 2019 22:39)

    Imaš ti u svojim klubovima i deset puta gore od ovoga, da ih ne nabrajam. Bolje ne pljuj sam sebi u usta...
     (MarcoPolo, 10. maj 2019 23:05)

    # Link komentara

  106. A poklonio.vam stadion, platio devet milona za evropske licence,naterao drzavne firme da sponzorisu, spasao KK .... stvarno je zao.
    (Radomir, 10. maj 2019 22:23)


    Jos da napises sta je sve vama poklonio. Neces da kazes da je SAM na TV izjavio da drzava CZ daje 10 puta vise? Alo, 10 puta? Ja sam gledao svojim ocima? I zasto vas dr ne objasni kako bre smanjiste dug i sada ste duzni 15 mil?? Ej, od preko 50 na 15? Evropu niste deceniju igrali, igrate dve sezone? Dovodite hrpu igraca svake godine ? Za dva tima? I ti pises kako se pomaze Partizanu?
    (ccc, 10. maj 2019 23:04)

    # Link komentara

  107. Znate li da Partizanu ni UEFA ni FIFA ne priznaju titule 86,87 godine?
    Znate li da je sedamdeset i neke Partizan uzeo titulu u skoro stotom minutu utakmice kada nije postojalo produzavanje vremena?
    Znate li da je Partizan dobio titulu 99 tako sto je prvensrvo prekinuto zbog rata?
    Znate li da je Partizan ove godine dobio od drzave stadion i pare za licencu isto od drzave?
     (KK, 10. maj 2019 23:03)

    # Link komentara

  108. Te 1946. godine Partizan iako je postojao nije ni igrao prvenstvo. Pripremao se po belom svetu kao državno mezimče za sledeću sezonu. Pre toga je pokupio sve Hravata što je pikalo nogomet, NDH repprezentativna prošlost je bila oproštena...
    (Vuletiću pokrije se po ušima, 10. maj 2019 23:03)

    # Link komentara

  109. Profesore rimskog prava.Tebi ne smeta sto je tvoj tim imao jednog domobrana Stjepana Bobeka, sto je imao Iljesa Spica, sto je imao Fadilja Vokrija.Kakve veze profesore ima Jasenovac.Covece pa ti imas krupan problem sa samim sobom.Problem je tvoj gabarit  
    (Autolakirer, 10. maj 2019 22:04)  


    tvoj gabarit se vidi iz tvog komentara.  
    (neutralni felsh, 10. maj 2019 22:22)  

    Što nisi dao kontra-argumentaciju, već vređaš? Ili si ti možda "drveni advokat" gospodina pravnika iz FKP? 
    (eye of the beholder, 10. maj 2019 22:39)


    kakav protivargument za ovo gore sto je napisano? argumentom protiv pamfleta je kad da dozvolis budali da te spusti na svoj nivo pa te onda pobedi na domacem terenu.
     (neutralni felsh, 10. maj 2019 23:01)

    # Link komentara

  110. @ej bre, nije Zvezda dotakla dno, jer da jeste naletela bi na vas.
     (Neki covek koji se zvao Franjo, 10. maj 2019 23:01)

    # Link komentara

  111. Zašto je ovaj opsednut silovanjem? Konstantno ga spominje? 
    (somika, 10. maj 2019 21:17) 

    Pa on bi voleo da dobije ono sto su mu poslali sa severne tribine na derbiju, on to voli!
     (Henk Mudi, 10. maj 2019 22:59)

    # Link komentara

  112. Kaze covek ciji je klub osnovan u NDH-a, svasta!
     (samaricanin, 10. maj 2019 22:58)

    # Link komentara

  113. Profesore rimskog prava.Tebi ne smeta sto je tvoj tim imao jednog domobrana Stjepana Bobeka, sto je imao Iljesa Spica, sto je imao Fadilja Vokrija.Kakve veze profesore ima Jasenovac.Covece pa ti imas krupan problem sa samim sobom.Problem je tvoj gabarit  
    (Autolakirer, 10. maj 2019 22:04)  


    tvoj gabarit se vidi iz tvog komentara.  
    (neutralni felsh, 10. maj 2019 22:22)  

    Pogodila te istina a onda i ovakav odgovor. Gabarit coveka koga je lakse preskociti nego optrcati.O igracima koje sam naveo No comment.
     (Autolakirer, 10. maj 2019 22:58)

    # Link komentara

  114. I Partizan ahahahahaha, a i tebe
     (VericaNe, 10. maj 2019 22:55)

    # Link komentara

  115. Partizan ima 3 titule manje od onih koje prisvaja,to su titule iz 1986(Zvezda),1987(Vardar) i 1999 prvenstvo nije zavrseno zbog bombardovanja odigrano je samo nekoliko kola u prolecu i treba to prvenstvo da se ponisti.
    (Goran, 10. maj 2019 22:02)

    A bre uzmite i te tri, onu izgubljenu a unapred pripremljenu grofovu, sve " toletove " jer jednostavno je nebitno vise. Vi ste dotakli danas dno mada sam mislio da nikada CZ nece bas toliko nisko da padne. Neka vam je sa srecom.
     (ej bre, 10. maj 2019 22:55)

    # Link komentara

  116. Čestitam CZ naprednu državnu titulu, pardon 1/2 titule. Takođe, čestitam Spartaku drugu, odnosno 1/2 titule. Impozantan broj od 29 i 1/2 titula ulazi u Ginisovu knjigu rekorda. Ali sad će da nastupi stručnjak za Excel tabele iz Železnika i opcijom rounded zaokružiće na 30, tako da će moći da se prišije treća neokrnjena Excel zvezdica.
    (Grr, 10. maj 2019 22:46)

    # Link komentara

  117. Zašto je ovaj opsednut silovanjem? Konstantno ga spominje?
    (somika, 10. maj 2019 21:17)

    Ako moze vladajuca stranka, moze i ova individua.
     (Dex, 10. maj 2019 22:45)

    # Link komentara

  118. Franjo Tudjman like this!
     (Henk Mudi, 10. maj 2019 22:45)

    # Link komentara

  119. Samo se pitam sta njega boli sto je Zvezdi dodeljena posteno osvojena titula???
    Nek odgovori doticni kakve to ima veze sa njim i JSD Partizan?
     (Parter B, 10. maj 2019 22:44)

    # Link komentara

  120. Slavi Jasenovac i izmislila fudbal na ovim prostorima
     (nn, 10. maj 2019 22:40)

    # Link komentara

  121. Profesore rimskog prava.Tebi ne smeta sto je tvoj tim imao jednog domobrana Stjepana Bobeka, sto je imao Iljesa Spica, sto je imao Fadilja Vokrija.Kakve veze profesore ima Jasenovac.Covece pa ti imas krupan problem sa samim sobom.Problem je tvoj gabarit
    (Autolakirer, 10. maj 2019 22:04)


    tvoj gabarit se vidi iz tvog komentara.
    (neutralni felsh, 10. maj 2019 22:22)

    Što nisi dao kontra-argumentaciju, već vređaš? Ili si ti možda "drveni advokat" gospodina pravnika iz FKP?
    (eye of the beholder, 10. maj 2019 22:39)

    # Link komentara

  122. Da nedaj Bože ovaj vodi Zvezdu ja bih odmah prestao da navijam za nju.
     (milke, 10. maj 2019 22:39)

    # Link komentara

  123. Cuvajte se studenti!
     (oly, 10. maj 2019 22:38)

    # Link komentara

  124. TUZI NAS ZA BARI I TOKIO.
     (MUKI, 10. maj 2019 22:37)

    # Link komentara

  125. Koliko samo ovaj čovek ima problem sa samim sobom...strašno!
     (Kninska kobra, 10. maj 2019 22:36)

    # Link komentara

  126. Kmeci, placi, jecaj, moli...
     (mich, 10. maj 2019 22:33)

    # Link komentara

  127. Profesore dzaba pravno obrazlozenje na 25 strana, njima se jednostavno moze.
     (Karaburac, 10. maj 2019 22:31)

    # Link komentara

  128. tri bambija za gospodina i dozivotni posao u fk partizan zato sto je veoma strucan i uspesan pa da prisijemo i 4 zvezdu za 10 god.
     (Marko, 10. maj 2019 22:28)

    # Link komentara

  129. Partizan ima 3 titule manje od onih koje prisvaja,to su titule iz 1986(Zvezda),1987(Vardar) i 1999 prvenstvo nije zavrseno zbog bombardovanja odigrano je samo nekoliko kola u prolecu i treba to prvenstvo da se ponisti.
    (Goran, 10. maj 2019 22:02)


    eto vam i te tri ko vam brani :)
     (neutralni felsh, 10. maj 2019 22:24)

    # Link komentara

  130. retko lep čovek!
     (zeljkan, 10. maj 2019 22:23)

    # Link komentara

  131. @vuleticu, godine 2011. nije na vlasti bio av. eto obrazlozenja, od kada je dosao na vlast, on grubo krsi sva pravila i TI to znas , ali ne smes da mu spomenes ime iako znas i ti i svi mi da je ON jedini krivac za posrtanje i unistenje SD Partizan
    (ivan, 10. maj 2019 22:06)


    A poklonio.vam stadion, platio devet milona za evropske licence,naterao drzavne firme da sponzorisu, spasao KK .... stvarno je zao.
    (Radomir, 10. maj 2019 22:23)

    # Link komentara

  132. Profesore rimskog prava.Tebi ne smeta sto je tvoj tim imao jednog domobrana Stjepana Bobeka, sto je imao Iljesa Spica, sto je imao Fadilja Vokrija.Kakve veze profesore ima Jasenovac.Covece pa ti imas krupan problem sa samim sobom.Problem je tvoj gabarit
    (Autolakirer, 10. maj 2019 22:04)


    tvoj gabarit se vidi iz tvog komentara.
     (neutralni felsh, 10. maj 2019 22:22)

    # Link komentara

  133. Dobar i pošteni tekst novinara "usvinjiće" sada nepismene delije:

    "dajte da igra crvena zvezda protiv spartaka iz subotice pa nek odluče više ko je šampion srbije 1946...
    (Sale Zvezdaš, 10. maj 2019 22:08)

    Zaboravio si da dodaš - ali u istom sastavima.
    (Znači Vojvodina i Kosmet ipak nisu ušli u sastav NR Srbije, 10. maj 2019 22:19)

    # Link komentara

  134. Hrvatske su igrali za Crvenu zvezdu (braca Cvetkovic na primer,Bračun,itd) i ne samo reprezentavci,nego i kapiten reprezentacije Hrvatske je bio i kapiten Crvene zvezde (Robert Prosinecki), legenda "delija" kome i dan danas pevaju pesme na severu,taj je bio i trener C.zvezde,tako da necemo da se lazemo vise ovde drugovi zvezdasi,glupo je,ako je vama AV uzor,nama sa druge strane brda nije,laku noc!
    (Nemojte da lazete Krcunovci!, 10. maj 2019 21:50)

    Лаж и спинови, то је ваш систем вредности!
    Бора Цветковић-Србин!
    Миливоје Брачун-Србин!
    Роби је уз Г. Јурића био једини који је наступао за ХР али после Звезде!!!
    О хрватским часницима, који су директно из НДХ униформи ускочили у дресове јсдп, нећу ништа рећи, а могу много!
    Оно што ви не желите (а знате) да признате је то да смо, за разлику од вас, српски клуб, основали нас Срби још 1913 у Београду ,а вас хрвати-комунисти 1945 у Загребу!
    Ви сте југо-комунистички клуб и то ко је играо уопште није битно, е сад, ако је то за понос...
     (Црвена звезда 1913, 10. maj 2019 22:18)

    # Link komentara

  135. Vi ste iz te zemlje pa zato... Znaju li ti djaci....?
     (Ultra RS, 10. maj 2019 22:16)

    # Link komentara

  136. @somika@
    Pitaj vođu...
    (divac, 10. maj 2019 21:31)

    Onog koji poklanja stadion i placa licence?
    (Mikii, 10. maj 2019 22:16)

    # Link komentara

  137. Približavamo se velikom političkom skandalu, koji može da izazove ova pravnički nepismena komisija. Tvrdnja da AP Vojvodina nije imala ustavno-pravo rešen staus 46. godine, nama koji smo pošteno izučavali istoriju i teoriju jugopslovenskog federalzma, ovi ljudi deluju kao razbijači Srbije. U članu 2, Ustava Federativne Narodne Republike Jugoslavije, proglašenom 31. januara 1946, kaže se: Федеративну Народну Републику Југославију сачињавају: Народна Република Србија, Народна Република Хрватска, Народна Република Словенија, Народна Република Босна и Херцеговина, Народна Република Македонија и Народна Република Црна Гора. Народна Република Србија има у свом саставу Аутономну покрајину Војводину и Аутономну косовско-метохијску област. Ne mogu da verujem u ovo što ase danas desilo. Pa da li je nekome, ko stoji iza ovoga, jasno da će separatisti iz Prištine i novosadski autoniomaši sada reći da Vojvodina i Kosmet nisu u vreme formiranja nove Jugoslavije bili u sastavu Srbije, a CZ i FSS nude im dokaz?!? Lako je izglasati svašta, kad imaš naređenje, pa i da je Zemlja četvrtasta, važno je kako će da glasi obrazloženje odluke. Jedva čekam! Prvo, da li prema Statutu FSS neka komisija može da usvaja zahteve za dodeljivanje titula, posle sedam decenija, gde to piše, hoćemo član taj i taj... O Hrvatima: titulu su dali Hajduku jer su hteli da pokažu kako je hrvatska titula, pa i država, starija od Jugoslavije iz 1946. godine i njenog prvog prvenstva.
    (Opasne igre terzijanera u ova vunena vremena, 10. maj 2019 22:15)

    # Link komentara

  138. Na uvrede ne treba odgovoriti uvredama,ali siguran sam da se svaki posteni navijac Partizana stidi ovog tipa...
    Sramotu koju je naneo svom klubu ove i ranijih sezona pokusava da prikaci Zvezdi i nekim davnim generacijama,a ne spominje da su 4 igraca Partizana igrali za reprezentaciju NDH (Bobek,Cajkovski,Matekalo i Glazer).
    Zvezdu povezivati sa njima je suludo...
     (Parter B, 10. maj 2019 22:14)

    # Link komentara

  139. Vuleticu,
    isti taj klub kojeg vodis je te '46. predstavljao reprezentaciju NDH u malom.
     (Vladimir, 10. maj 2019 22:10)

    # Link komentara

  140. Pozivaju se na odluku zemlje u kojoj je Paetizan osnovan...
    (Nikos, 10. maj 2019 22:10)

    # Link komentara

  141. dajte da igra crvena zvezda protiv spartaka iz subotice pa nek odluče više ko je šampion srbije 1946..
     (Sale Zvezdaš, 10. maj 2019 22:08)

    # Link komentara

  142. Реално кога више занима наша кикирики лига два Титова клуба?
     (која, 10. maj 2019 22:08)

    # Link komentara

  143. idi bacaj se po snegu ???
     (vladimir, 10. maj 2019 22:07)

    # Link komentara

  144. Dok se svi Partizanovci ne ujedine, nema nam spasa!
     (Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 10. maj 2019 22:07)

    # Link komentara

  145. Ovoga je dovoljno na fotografiji pogledati i svaki komentar je suvišan...
     (MarcoPolo, 10. maj 2019 22:06)

    # Link komentara

  146. vuleticu, godine 2011. nije na vlasti bio av. eto obrazlozenja, od kada je dosao na vlast, on grubo krsi sva pravila i TI to znas , ali ne smes da mu spomenes ime iako znas i ti i svi mi da je ON jedini krivac za posrtanje i unistenje SD Partizan
    (ivan, 10. maj 2019 22:06)

    # Link komentara

  147. Smaraš čoveče... I meni kao grobaru si se popeo na glavu. Umesto da vodiš brigu zašto ste srozali Partizan ovako nisko, ti se baviš glupostima i zvezdom... Ajde pali bre.
     (MarcoPolo, 10. maj 2019 22:05)

    # Link komentara

  148. Што више текста пише, то значи да више боли и жуља, само кукате...нека нека доста се башкарили. Дошло и наших пет минута.

    Нек' живи Звезда, нек' се рађа дан...
     (кутловић, 10. maj 2019 22:04)

    # Link komentara

  149. Profesore rimskog prava.Tebi ne smeta sto je tvoj tim imao jednog domobrana Stjepana Bobeka, sto je imao Iljesa Spica, sto je imao Fadilja Vokrija.Kakve veze profesore ima Jasenovac.Covece pa ti imas krupan problem sa samim sobom.Problem je tvoj gabarit
     (Autolakirer, 10. maj 2019 22:04)

    # Link komentara

  150. Мени није потребна ова титула да бих сматрао да смо већи и трофејнији од вас. Али ако се већ одлучило, то је то, сад ће да терају до Стразбура. Мислим да је овом лику ова одлука дошла као кец на 11, јер сад ће се партизановци бавити Звездом и овом одлуком, а не Партизаном и лошим резулатима управе.
    Кад бисте њега питали зашто су појачања Партизана играла катастрофално не би саставио одговор ни од 38 секунди.
    И још нешто, спомињање Јасеновца је стварно сувишно, и без ове титуле имате мање од нас титула још од оснивања, размислите зашто је то тако. И биће и даље тако,
     (Hagiano, 10. maj 2019 22:04)

    # Link komentara

  151. E moj komšija. Silujete vi državne pare pa nikom ništa. Upropasti li ste klub, sad vam Zvezda kriva.
     (AXON, 10. maj 2019 22:03)

    # Link komentara

  152. Partizan ima 3 titule manje od onih koje prisvaja,to su titule iz 1986(Zvezda),1987(Vardar) i 1999 prvenstvo nije zavrseno zbog bombardovanja odigrano je samo nekoliko kola u prolecu i treba to prvenstvo da se ponisti.
     (Goran, 10. maj 2019 22:02)

    # Link komentara

  153. Ko vam dao crne boje dresova? To te nije stid?
     (KK, 10. maj 2019 22:01)

    # Link komentara

  154. Imam prijatelje iz Hrvatske, Hrvate, koji ne slave Jasenovac i ne poznaju ni jednog Hrvata koji slavi Jasenovac. Sramna izjava
     (Realno, 10. maj 2019 21:59)

    # Link komentara

  155. Koliko je ovaj covek iskompleksiran.On vise mrzi Zvezdu nego sto voli Partizan.Mora da ima velike probleme u zivotu
     (Paja Patak, 10. maj 2019 21:59)

    # Link komentara

  156. Натерао сам се да прочитам целу ствар. Ако дотични стварно верује у ово што прича...пххх, не знам шта бих рекао, а да звучи пристојно
     (Mongoloid, 10. maj 2019 21:59)

    # Link komentara

  157. Jos jedna pobeda i tituuulaaaa
     (Zeleni Zub, krajnje bistrog uma, 10. maj 2019 21:56)

    # Link komentara

  158. Je l' vam lavor i dalje u Franjinim bojama ili vratiste ono ljubicasto?
     (Toto-ko-tunjo, 10. maj 2019 21:55)

    # Link komentara

  159. Matekalo, Glaser, Brozovic, Cajkovski...
     (Toto-ko-tunjo-i-ndh-repka, 10. maj 2019 21:54)

    # Link komentara

  160. Moja sestra, 15godina ima, trenira fudbal (nisam za to, ali sta cu kad voli ☺), i kad odem da gledam njene utakmice, u cudu sam sta sve vidim i cujem. Tu treneri ne biraju reci koje upucuju, razne mucje ko moze da igra. Liga je, valjda, do 16godina, a igraju igracice i sa po 30. Po pravilu su one i najprljavije, verovatno zbog frustravije, pa bas udaraju, onako mucki, tu "decu"(ustvari navodnici mi i ne trebaju). Sustina svega u sportu kod nas je da CILJ NE BIRA SREDSTVA! Ja samo ne razumem gde se izgubilo to nesto sportsko! Ajde ako je klincima bitno da li C.Z. ima 30 ili P. 20i kusur titula (vise simpatisem P.ali ne znam koliko ima titula, za Zvezdu saznadoh iz komentara), ali kako je odraslim ljudima to bitno!? Pa da l' su toliko plitki, pa da niko ne ume da se takmici i u KARAKTERU, HRABROSTI, POSTENJU, PORODICNIM VREDNOSTIMA. Fudbal mi se odavno zgadio, jer malima jednostavno nije dozvoljeno protiv "velikih"(citaj blizanaca), a Covic i Vujosevic uspese i kosarku da mi zgade! Ne hranite vise ovu decu mrznjom!
    (Neko tamo zmuri, 10. maj 2019 21:53)

    # Link komentara

  161. naduo se od muke..
    (Stevo, 10. maj 2019 21:52)

    # Link komentara

  162. Treba da se pita za ciju reprezentaciju su igrali Matekalo, Glaser, Cajkovski, Brozovic, Bobek za vreme 2. svetskog rata? Njihova osnivacka skupina, udarne igle, legende, prebacene preko noci iz Zagreba u Beograd... Da ne govorim o bojama i Franjinom Juveu. Sto su farbali stolice u ljubicasto? Moda?
     (Toto-ko-tunjo, 10. maj 2019 21:51)

    # Link komentara

  163. На жалост тамо су уместо оваквих, као "ово" што се презива Вулетић, завршили поштени људи!
    Како оно рече без срама и стида:партизани ослободили Јасеновац!
     (Црвена звезда 1913, 10. maj 2019 21:51)

    # Link komentara

  164. E ovo je profesor pravnog fakulteta?! Tužno i jadno, dobro ih Marko Vidojković potkrpio na nekom od onih protesta! Upravo taj utisak dominira, koliko šljama radi na pravnom fakultetu, bestidnih likova koji kao i ovaj nesretnik Vuletić prosipaju demagogiju dok masno trpaju u svoje džepove na svim nivoima. Daaaaaj samo meni daj, deset funkcija, šta god samo pare. I onda imamo njegovu tužnu besedu danas i njegovih 25 besmislenih strana. Umesto da napiše poštenu knjigu iz koje će studenti lakše da uče a ne da prepisuje strane autore.
     (kapetan Mickey, 10. maj 2019 21:51)

    # Link komentara

  165. Ovde pojedinci sa druge strane brda preterano spinuju,reprezentavci Hrvatske su igrali za Crvenu zvezdu (braca Cvetkovic na primer,Bračun,itd) i ne samo reprezentavci,nego i kapiten reprezentacije Hrvatske je bio i kapiten Crvene zvezde (Robert Prosinecki), legenda "delija" kome i dan danas pevaju pesme na severu,taj je bio i trener C.zvezde,tako da necemo da se lazemo vise ovde drugovi zvezdasi,glupo je,ako je vama AV uzor,nama sa druge strane brda nije,laku noc!
     (Nemojte da lazete Krcunovci!, 10. maj 2019 21:50)

    # Link komentara

  166. Svesno ili nesvesno, pre ce biti da je ovo drugo, direktnim mesanjem ovog krticmana u tudje dvoriste otvara se pandorina kutija neregularnih titula partizana kojih ima ne jedna, nego 3. Sve tri se mogu neuporedivo lakse osporiti nego sto je ova Zvezdina, samo ako to neko bude hteo.
    (Ivan, 10. maj 2019 21:50)

    # Link komentara

  167. Pojavi se Terza, a svi članovi komisije ustaše.
     (zvezdoprc, 10. maj 2019 21:48)

    # Link komentara

  168. Titulu iz 86. vratiti Zvezdi, a iz 99. oduzeti “profesoru”, ne moze biti dodeljena kada prvenstvo nije ni zavrseno, a razlika bila teoretski dostizna.
    (istina, 10. maj 2019 21:47)

    # Link komentara

  169. Gde je norveski Mesi?
     (Laki, 10. maj 2019 21:47)

    # Link komentara

  170. pati
     (Bijela, 10. maj 2019 21:46)

    # Link komentara

  171. vule-Tiću
    POZDRVIO TE ŠAJBER!!!
     (RajkoCo, 10. maj 2019 21:44)

    # Link komentara

  172. A ti Vuletiću zastupaš stavove kluba koji je u svojim redovima imao na desetine igrača iz NDH, tačka ...
     (Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 10. maj 2019 21:44)

    # Link komentara

  173. Koja to zemlja slavi Jasenovac? I da ga slavi kakve to veze ima sa titulama? Jel to pravni argument?
     (Antifa, 10. maj 2019 21:43)

    # Link komentara

  174. Ova odluka ima smisla samo ako se za istu sezonu titula dodeli i Spartaku koji je bio prvak Vojvodine. Ili Vojvodina nije deo Srbije? Dogovorite se prvo sami sa sobom!
     (igop, 10. maj 2019 21:43)

    # Link komentara

  175. Narod u rasulu, zemlja u problemu a vi se bavite trivijalnim stvarima iz 46te godine. Kako ste samo uzaludni.
    Neki bi rekli kuća gori a vi lakirate parket.
     (Nebojša, 10. maj 2019 21:42)

    # Link komentara

  176. Znaju li vam djaci? Bolje i pravdu nego...
    (baki, 10. maj 2019 21:42)

    # Link komentara

  177. Po Vuletićevoj logici nijedna titula osvojena u ligi bez Kosova ne bi smela da se priznaje jer prvak Kosova ima jednaka prava na tu titulu. Ništa onda, poslednjih 18 titula se ne važe.
    (Dzoni, 10. maj 2019 21:42)

    # Link komentara

  178. Надам се да ће овај самозвани ''највећи и једини стручњак права'' да се позабави њиховом титулом из 1999.године, а такође би требало добро да размисли и о 1986. и 1987. години. Што се тиче титуле из 1946.године занима ме као и та година али када се говори о 1986. години то је већ друга прича и са том титулом ово је наша 30!
    (Predrag, 10. maj 2019 21:42)

    # Link komentara

  179. Pominje Jasenovac a ceo tim ndh-a igrao za fk partizan...
    (ljubomilko, 10. maj 2019 21:33)

    Glupo vise i komentarisati, prijatelju. Dosadila Glaserovim sledbenicima fora sa IDEA-om... Al' ovo za Jasenovac... Bas iznenadise.
     (Toto-ko-tunjo, 10. maj 2019 21:42)

    # Link komentara

  180. Zvezda se nije bunila kad su vama date one dve famozne titule
    (Brano, 10. maj 2019 21:41)

    # Link komentara

  181. Ovo za NDH je u pravu... uzas.

    Ne treba nam takva titula zato sto su tamo nekom hajduku u tamo nekoj NDH ligi '46. priznali tutulu na republuckom nivou kao drzavnu.

    Jako jako mi smeta ova farsa i garant je od Terzica i potekla. I partizan ima takve "titule" .... zar da budemo.kao oni?
     (Rocky, 10. maj 2019 21:40)

    # Link komentara

  182. Nisi citirao Njegosa?!Tuga je ko nam je u upravi kluba!Dobro je da uopste igramo u prvoj ligi...
    (Bruce Springsteen, 10. maj 2019 21:38)

    # Link komentara

  183. Možda je bilo pametnije da napiše 25 strana o tome kako da mu klub postigne bolje rezultate, bolje posluje, da nema tim koji je realno četvrti, peti u ligi..ali očeglidno ima važnija posla i prioritete...
    (Enrico Pallazzo, 10. maj 2019 21:38)

    # Link komentara

  184. Spominjete jasenovac non stop a ndh reprezentativce ste imali
     (mare, 10. maj 2019 21:37)

    # Link komentara

  185. Piši žalbu Sudu udruženog rada. Tako ste već uzeli dve titule, možda ovog puta uzmete i tri, pa i Vi prišijete još jednu zvezdicu.
     (bimmer, 10. maj 2019 21:37)

    # Link komentara

  186. Vecina Srbija nema da jede,a vi se raspravljate o titulama i fudbalu...
     (Dexrer, 10. maj 2019 21:36)

    # Link komentara

  187. Kako ti možeš da budeš član komisije a da iznosiš ovoliko subjektivnih stavova
     (Velja, 10. maj 2019 21:35)

    # Link komentara

  188. Kakve veze ima Jasenovac sa fudbalom? A u vašim redovima su nastupali igrači čiji narod je oteo deo teritorije Srbije i proglasio je tzv. Kosovo! Šta ćemo u tom slučaju, uvaženi doktore?
    (arbitraža, 10. maj 2019 21:35)

    # Link komentara

  189. Spominjanje jasenovca u dnevne sportske svadje je nesto najadnije sto postoji jer ga spominju non stop, najgora patetika, dotakli ste dno.
     (webber, 10. maj 2019 21:35)

    # Link komentara

  190. Dve stvari simptomatične:
    (1) Prosečnog Zvezdaša danas boli uvo da li će se titula priznati ili ne. Velikom procentu Grobara je ovo predstavljeno kao pitanje biti ili ne biti.
    (2) Vuletića da pitaju malo o igri Partizana ili kvalitetu najskupljih pojačanja u njegovoj istoriji ne bi umeo ni 38sekundi odgovora da skroji. Ali bitno je da o ovoj temi može do prekosutra.
    Srećno komšije s’ njim
    (prekoOkeanskeDelije, 10. maj 2019 21:35)

    # Link komentara

  191. Sve, sve, ali ladno ljudi odvojiše Vojvodinu od Srbije. Srbi su stvarno ludaci... :))
    (Ridah, 10. maj 2019 21:35)

    # Link komentara

  192. Spominjanje jasenovca u dnevne sportske svadje je nesto najadnije sto postoji jer ga spominju non stop, najgora patetika, dotakli ste dno.
     (webber, 10. maj 2019 21:34)

    # Link komentara

  193. a na koji nacin je tvoj mali klub izjednacio br titula i kako ste dobili titulu od "srbina" ,Šajbera o teme ne bi da pricaš profesore?
     (SUNĐER BOB, 10. maj 2019 21:34)

    # Link komentara

  194. Jasenovac, Vojvodina, Kosovo, Hrvati... zasto se u svakoj mogucoj diskusiji moraju pominjati pomenuti pojmovi. Ok, treba se pricati o njima, ali kada za to ima povoda a ne uvek kada neko hoce da pokaze da je intelektualac. Inace, mislim da nije trebala biti priznata titula iako sam zvezdas.
    (Boris, 10. maj 2019 21:33)

    # Link komentara

  195. Pominje Jasenovac a ceo tim ndh-a igrao za fk partizan...
     (ljubomilko, 10. maj 2019 21:33)

    # Link komentara

  196. 21.vek,2019 godina a ovi debatuju o nekoj tamo tituli iz 1946. Nema nama pomoći.
     (Dejan, 10. maj 2019 21:33)

    # Link komentara

  197. Vid sportiste...
     (miroslav, 10. maj 2019 21:32)

    # Link komentara

  198. Okanite se više Hrvatske i Hrvata. Slavite si titule kakve hoćete po pašaluku.
    (ivanhoe, 10. maj 2019 21:32)

    # Link komentara

  199. Jesu li reprezantativci NDH osnovali Partizan ili Zvezdu? Ti ćeš da lupetaš o Jasenovcu...
    (Dragan, 10. maj 2019 21:31)

    # Link komentara

  200. Ne mogu se porediti titule iz države od 22 miliona stanovnika sa titulama u državi od 8 miliona, šta god neko mislio o jednoj ili drugoj... ni približno! A tu je odnos 19:11 za Zvezdu, skoro duplo...
    (Peka, 10. maj 2019 21:31)

    # Link komentara

  201. somika@
    Pitaj vođu...
    (divac, 10. maj 2019 21:31)

    # Link komentara

  202. Човјек је у праву апсолутно. Ја као навијач Звезде не могу да будем у овом случају против овог човјека јер човјек барата само са чињеницама без икаквих клупских примјеса како год то изгледало острашћеним навијачима. Чињенице су на страни овог човјека и глупо је тражити нешто што није наше тј.није правно формално задовољавајуће.
     (Себри, 10. maj 2019 21:29)

    # Link komentara

  203. Ovo je dokaz da je sve moguće u Srbiji! Uskoro će proglasiti da je CZ najstariji klub na svetu i da osnovan u Prizrenu za vreme Cara Dušana!
    (Temerinac, 10. maj 2019 21:28)

    # Link komentara

  204. Каква је Шајберова титула? Каква је титула из 1999? Шта каже право?
     (Стара школа, 10. maj 2019 21:28)

    # Link komentara

  205. mora se primetiti cesta upotreba termina silovanja...frojdovski, svasta bi se moglo zakljuciti...
    (ubski, 10. maj 2019 21:28)

    # Link komentara

  206. Zasto ovaj oce da laganjem kaze da partizan i on imaju veze sa Zvezdinom titulom?
     (CzBg1989!, 10. maj 2019 21:27)

    # Link komentara

  207. Hajduk je sampion svoje zemlje za 1946. odavno.

    Zvezda tek sada sampion Srbije za 1946.

    Spartak ima pravo da takodje trazi da bude sampion Vojvodine za 1946.

    Sta je sporno i gde su oni u ovoj prici?!
    (GM, 10. maj 2019 21:27)

    # Link komentara

  208. Dragi Boze ko predstavlja klub.Brini se ti o svom klubu i sve vecem minusu i rupi bez dna u kojem tonete,a manje o Zvezdi.Tako smo mi radili dok je Lukic bio pa smo bili tamo gdje jesmo,kada smo se okrenuli svojoj skoli i gledali svoja posla krenuli su rezultati.Prije 5god ste nam bjezali u svemu 10,sad mi vama bjezimo 15god
     (Nikola, 10. maj 2019 21:26)

    # Link komentara

  209. Pricas "navijacima" o pravu?! Pa oni od skole nemaju ni veliki odmor, pored politike jos jedna grupa u kojoj se napreduje po principu, veci sljam, visa pozicija!
     (marsovac, 10. maj 2019 21:26)

    # Link komentara

  210. Jel ima neko normalan u partizan?
     (rs, 10. maj 2019 21:26)

    # Link komentara

  211. Isti Dzej. Ahahhaha
    (desko desic, 10. maj 2019 21:26)

    # Link komentara

  212. Ko o cemu tudjmanovci o jasenovcu
     (nista o nicemu, 10. maj 2019 21:25)

    # Link komentara

  213. Mislis na zemlju osnivaca?
     (bojan, 10. maj 2019 21:25)

    # Link komentara

  214. Тужно.
     (Стара школа, 10. maj 2019 21:25)

    # Link komentara

  215. Kakve ovo ima veze i sa čim? Misli na priznavanje titule. Može neko da pojasni? Ali nepristrasno.
     (kele®, 10. maj 2019 21:25)

    # Link komentara

  216. Laki je malo nervozan....
     (sto bezite, 10. maj 2019 21:25)

    # Link komentara

  217. opet se uzrujao...
     (Kovalski, 10. maj 2019 21:24)

    # Link komentara

  218. Briga me za zimu, briga me za sneg...
     (nebaCar, 10. maj 2019 21:24)

    # Link komentara

  219. Covek stalno pominje silovanje...
     (fat boy like a boys, 10. maj 2019 21:23)

    # Link komentara

  220. Prvi kapiten Partizana Meho Brozović, inače kapiten NDH reprezentacije. O Tuđmanu u upravi i da ne pričamo. Poštovani, pogledaj najpre istoriju svog kluba.
    (Deki, 10. maj 2019 21:23)

    # Link komentara

  221. kad vidim ko je protiv ja sam jos vise za...
     (bgkomentar, 10. maj 2019 21:23)

    # Link komentara

  222. Kmecite, samo kmecite i patite, muzika za moje usi.
     (Ljubisa livac, 10. maj 2019 21:21)

    # Link komentara

  223. Hahahahahaha vozi bre
    (Lobos, 10. maj 2019 21:21)

    # Link komentara

  224. hahahahahahahaha placiiiii moliiii
     (mrmot, 10. maj 2019 21:20)

    # Link komentara

  225. Znaju li vam đaci?
     (Bogdan, 10. maj 2019 21:19)

    # Link komentara

  226. Ko je ovaj?
     (Djape, 10. maj 2019 21:18)

    # Link komentara

  227. Zašto je ovaj opsednut silovanjem? Konstantno ga spominje?
     (somika, 10. maj 2019 21:17)

    # Link komentara