1. Isto tako i ja mislim da su sudije pokvarile finale kupa onim faulom Berona nad Lendejlom, 0.2 sekunde do kraja.
    (EUFORIJA, 23. mart 2019 23:14)

    Evo ja, kao Zvezdaš, da ti kažem da je bio čist faul i da se to svira koliko god da je ostalo do kraja. Mnogo veća sudijska greška je ono nesmotreno utrčavanje Renfroa u Čovića koje je bilo čist faul, a sudije se tu nisu oglasile. A izgovor grobara je bio da se Čović kretao. Dođavola, kako će neko da stoji nepokretan i da čuva igrača??? Problem je bio što je ovaj nasrnuo ramenom u punom trku, bez namere da se zaustavi zbog igrača.
    A ako se tako gleda, kad je Cirbes lupio laktom onog igrača ispod pazuha (ne znam kako se zove) taj igrač se kretao, pa samim tim nije faul. Ne znam zašto se bune zbog toga?? Ako važi u jednom slučaju u kupu, onda važi i u ovom. Pa, Zvezdi su svirani faulovi u napadu koji su bar 3X slabiji i manjeg intenziteta od onog Renfroovog nad Čovićem.
    (Lajavi krelac, 25. mart 2019 10:56)

    # Link komentara

  2. Zvezda je igrala ziheraški,disciplinovano, na jurenje samog rezultata dok je Partizan razvijao igru, bilo je i za3 i unutrašnje igre u napadu. Zvezda je delovala mentalno čvršće i to je bilo gotovo sve dok je Partizan delovao igrački čvršće-igrači su igrali da samostalno urade više.Zvezdi je potrebno još više organizacije u odbrani i napadu da bi opravdala ulogu favorita.
    (ggi, 25. mart 2019 08:40)

    # Link komentara

  3. (nbc, 24. mart 2019 17:04)

    Konačno jedan "ne-navijački" komentar.
    (Cigani su, 25. mart 2019 08:25)

    # Link komentara

  4. Komentari po običaju navijački i kao takvi uglavnom glupi i veze nemaju sa košarkom. Gagić katastrofa i vrlo glup. Lendejl prosječan. Ono što u vijestima nema je izuzetna igra Marinkovića. Takav on treba srpskoj košarci. Ja bih naznačio kao glavnog krivca za poraz Renfroa. U trenucima kada se odlučuje, kada Marinković ne zna za promašaj (puca trojke preko blokova) on sebično sam rješava napade. OK pogodio je ali u zadnjem napadu sam Vanja na trojci. Ta lopta je morala da ide njemu i možda produžetaka ne bi ni bilo. Kako je do tada gađao, velika vjerovatnoća je da bi on to pogodio. I još nešto, muka mi je od ovih stranaca. OK Zvezda ima novca i ima 5-6 izuzetnih stranaca za kakve Partizan nije imao para nikada. Ali me je oduševilo da su utakmicu lomili domaći igrači. Marinković je maestralno odigrao a na drugoj strani Čović je bio mnogo bolji od stranaca a i Dobrić i Davidovac su lomili rezultat. Na žalost, od ovih otpadaka iz NBA lige naši mladi ne mogu da igraju. To će nas koštati. Partizan kada je osvajao titule i igrao Ligu šampiona, uglavnom su kostur činili domaći igrači sa znatnim uticajem na igru. Ovo sada je pogubno za Srpsku košarku. I na kraju Partizan je propustio da dobije ovu utakmicu (sudije nisu bile baš na nivou, 3 namjerne Partizanu - mogla je možda 1 da se sudi, a u tome je posebno prednjačio Javor s kojim je Partizan u prošlosti imao dosta problema). Sada mislim da je Zvezda u velikoj prednosti i mislim da se treća utakmica neće igrati.
    (nbc, 24. mart 2019 17:04)

    # Link komentara

  5. ne pratim domaci fudbal, kosarku, bilo sta, nisam ni ovaj derbi gledao, neverovatno mi je da to neko moze da gleda i nase raspale klubove, a jos neverovatnije da tripuje da su dobri.
    Covek bi pomislio da ce se zvezdasi smiriti kad su ih nakantali u ligi sampiona i pokazali im gde im mesto, kad oni imaju smelosti i dalje da tripuju da su dobri i cak pricaju da su dobro i prosli u ligi sampiona, ja stvarno ne znam sta se odvija u njihovim istripovanim glavama.
    (2CRAZY, 24. mart 2019 02:49)

    Победа Звезде над Ливерпул јесте највећи успех нашег фудбала од Звездиних титула у Барију и Токију. Наши клубови немају стотине милионе крвавих долара да купују најбоље фудбалере света. Свако учешће у ЛШ је велики успех, а нарочито ако се забележи још и нека победа. Наша лига је тренутно 19. на ранг листи УЕФА од 55 лига колико се игра у Европи. Ти, ако си васпитан да цениш само оно што је најбоље и најскупље, то је твој проблем.
    (Марко, 24. mart 2019 16:32)

    # Link komentara

  6. Ko god da pobijedi, Buducnost ce ga demolirati u finalu !Sa ovakvom igrom nemaju sta da traze protiv Future..
    (Zoran PG, 24. mart 2019 12:44)

    Будућност нема ни теоретске шансе да стигне до финала. Без домаћег терена и судија, Будућност не вреди ништа.
    (Марко, 24. mart 2019 16:12)

    # Link komentara

  7. cekao sam sve do sada da dam svoj komentar.ne znam cemu ovi toliko kukaju na sudije kad je sudjenje bilo vise u njihovu korist.sve tri nesportske jesu bile,faul na jaramazu nije nesportska jer ga mislim rivers nije drzao za ruku vec ga udario odozgo po lopti.sa druge strane,faul reglenda bez kontakta,faul u napadu na dobricu jer se lepo vidi ruka igraca partizana kako odguruje dobrica,dva faula na covicu gde igraci partizana podizu ruku da priznaju faul nista,faul u napadu berona smejurija,faul berona u odbrani sviran u trenutku kad igrac partizana zamahnuo rukom da ga udari,ali ga srecom nije udario.faul na perperogluu kad je isao na ulaz gde se okrenuo prema sudiji i pitao kako nije faul.znate,kad igrac takvog renomea sa 34 godine i 17 osvojenih trofeja od cega su tri evrolige i titula prvaka sveta najveci mora traziti faul,a zna se da nije od onih koji simuliraju,onda vam je jasno sta se desavalo tokom utakmice.meni ipak jedna stavr nije jasna,kako su i na koji nacin ukrali ono vreme za napad zvezdi kad je tek lopta presla preko pola,a vreme za napad samo 8 sekundi?zaista majstorski odradjeno svaka cast,ali cete morati mnogo vise da se potrudite drugi put.ocekujem miliju i pukla u drugoj utakmici i radovica kao treceg.ako to prezivi zvezda tomicu podici spomenik.red je da se pojedinici izvine filipu za sve ruzno sto su mu pisali ovde.sinoc je u njega usao duh dzona stoktona,majstorski odigrao svaka mu cast.
    (ljupce, 24. mart 2019 15:51)

    # Link komentara

  8. tri nesportske partizanu- nijedna nije postojala. 
    Nula nesportskih zvezdi- tri su postojale.
    Racunaj sam.
    (Titula iz 1946 i 2019 i 1389, 24. mart 2019 11:05)

    Eво, ово је класичан пример гробарског паралелног универзума о коме вам говорим...
    Као у оном несретном веснику и овде постоји иреална конструкција у којој је јсдп синоћ победио са, бар, десетак разлике....
     (Црвена звезда 1913, 24. mart 2019 14:41)

    # Link komentara

  9. u delovima igrali svi stranci protiv svih stranaca! nema tu leba dok se ne okrenemo nama.
    (lik, 24. mart 2019 14:36)

    # Link komentara

  10. Mnogo limarskih radova. Stvarno je mnogo trulo.
    (Kizafranshiza, 24. mart 2019 13:39)

    # Link komentara

  11. 3 namerne i 41 bacanje? malo, malo, nema šta
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Anti šajberovac, 23. mart 2019 22:29)

    Da ste manje tukli,bilo bi manje faula,logicno.Dobili su instrukcije da cim neko od zvezdasa krene na ulaz,mora da proradi sekirica i odmah preko ruke,cak i po 2-3 igraca odjenom udaraju onog s loptom i posle zasto toliko faulova.Prosla su vremena kada ste mogli da radite sta hocete a da sudije ne smeju da sude po pravilima jer ce dobiti samaranje u svlacionici.
    (Toliko, 24. mart 2019 13:06)

    # Link komentara

  12. Isto tako i ja mislim da su sudije pokvarile finale kupa onim faulom Berona nad Lendejlom, 0.2 sekunde do kraja.
    (EUFORIJA, 23. mart 2019 23:14)

    Najjaci su mi ovi sto priznaju da je bio faul ali da ne treba da se svira hahahahhahah
    Da, ukrao sam patike ali nisam lopov.
    Da li ti shvatas da ovim tvojim komentarom priznajes da je sudija odlucio sinocnu utakmicu. Ne verujem da si toliko inteligentan :)
    (Kimi, 24. mart 2019 09:46)

    Da li ti je i jedan Krstic najjaci?Covek koji je igrao za tvoj mali tim,reprezentaciju i NBA kaze da se to ne svira i ti,koji nisi krocio na parket neke hale,osim ako nisi bio na neki sajam,procenjujes koliko je inteligentan.Mozda si ti pisao pravila ove igre ili si prepun iskustva?Sinoc vas niko nije pokrao,sudije su sudile po pravilima,nego su vasi igraci imali naredjenje da biju sve zivo i da nema lakih poena.Sve tehnicke su bile vise nego ocigledne.Slobodno vrati snimke i ako imas malcice objektivnosti i znas pravila,videces da su sudije bile u pravu.
    (Zapazanje, 24. mart 2019 13:02)

    # Link komentara

  13. Ko god da pobijedi, Buducnost ce ga demolirati u finalu !Sa ovakvom igrom nemaju sta da traze protiv Future..
    (Zoran PG, 24. mart 2019 12:44)

    # Link komentara

  14. Toto-ko-tunjo-i-ljubav-preko-zice, 24. mart 2019 10:36) 

    Kameleon, jos si aktivan? Lepo je sto ova vest ima preko 1000 komentara, ajde da vas vidim na vesti o bombardovanju nase zemlje.
    (Nenad, 24. mart 2019 11:32)

    Naravno, dobri moj daltonisto. Bombardovanje ipak ostavljam vama, pravim tastatura ratnicima. A i On ce vam biti zahvalan na trudu. Drzim se sporta, eventualno Super-zene. :)
     (Toto-ko-tunjo-i-ljubav-preko-zice, 24. mart 2019 12:34)

    # Link komentara

  15. Aleksandar
    Odgledaj tu sekvencu 5 na 3,pa ces videti,klimanje glavom i stavljanje ruku na uvo kao ne cujem vas u praznoj hali
     (PFC, 24. mart 2019 12:08)

    # Link komentara

  16. @crni_redstar
    evo imas milion evra na raspolaganju,koja bi ti dva domaca igraca doveo umesto Cirbesa i Fajea
     (beli65, 24. mart 2019 11:53)

    # Link komentara

  17. a ti Cirbesov lakat u glavu Nikolića...
    (Anti šajberovac, 24. mart 2019 07:54)

    Ako mu je glava u podpazušnoj jami onda si u pravu.
     (ferdinand, 24. mart 2019 11:44)

    # Link komentara

  18. @ultrabgd-"Vrlo lukavo i perfidno je Partizan ubedio svoje navijače a i veći deo Zvezdaša da Zvezda ima mnogo bolji tim i da je favorit"
    nisu oni nikoga ubedili vec su im se samo pridruzile ove izdajice koje sebe zovu delijama i koje bojkotuju utakmice sa zeljom da oteraju Covica,oni isti koji napadaju Tomica i ne bi me cudilo da su oni uzeli ove ulaznice iza kosa da hala ne bi bila puna,sto se tice same utakmice zasluzena pobeda Zvezde isto bi bilo i da su oni dobili a vec smo navikli na grobarsko spinovanje i da sasvim preokrenu pricu iako je istina sasvim drugacija
     (beli65, 24. mart 2019 11:38)

    # Link komentara

  19. Toto-ko-tunjo-i-ljubav-preko-zice, 24. mart 2019 10:36)

    Kameleon, jos si aktivan? Lepo je sto ova vest ima preko 1000 komentara, ajde da vas vidim na vesti o bombardovanju nase zemlje.
     (Nenad, 24. mart 2019 11:32)

    # Link komentara

  20. Sad je Javor dobar ??? ;)(PODGORICKA BUDUCNOST, 23. mart 2019 23:53)Da bio je dobar nego inace. Samo oko 10 gresaka na stetu Zvezde od kojih 3 izmisljena faula u napadu.
    (Javor je standardni lopov, 24. mart 2019 10:01)
    tri nesportske partizanu- nijedna nije postojala.
    Nula nesportskih zvezdi- tri su postojale.
    Racunaj sam.
    (Titula iz 1946 i 2019 i 1389, 24. mart 2019 11:05)

    # Link komentara

  21. Glodari, samo da vam kazem da je i Renfro zalusio nameran faul, malo pre Gagicevog!
    Za vas eksperte kosarkaske igre, nameran faul ce uvek biti, kada se ide na igraca bez namere da se dira lopta! Jasnije? Poyy
     (svemoguci, 24. mart 2019 11:04)

    # Link komentara

  22. Ajmo Ostoja! Jos jednog stranca za revans.  
    (Pravda za Sve, 23. mart 2019 22:37)  

    Nemoj da mislis da ga On vec nije zvao. 
    (Toto-ko-tunjo-i-ljubav-preko-zice, 23. mart 2019 22:49)

    On? misliš verovatno na "duha koji lebdi nad Železnikom"?
    (Anti šajberovac, 24. mart 2019 07:48)

    Bas tog. Sto nad nama lebdi i nad vama bdi. Samo sto mi nikad nismo to negirali. A vi igraste za ljubav i kikiriki, iskakaste iza Strajnica, bojkotovaste utakmice zbog SNS uprave, skandiraste s tribina da vas On unistava... Dodje Ostoja opozicionar, s njim svez kikiriki. I bi sutnja. E to se zove treslicemerizam. Jasnije?
     (Toto-ko-tunjo-i-ljubav-preko-zice, 24. mart 2019 10:36)

    # Link komentara

  23. Очекујем ЛимаријскоФордовску мудрост by Ostoya: „тко губи има право да ткмечи"...
    (Aleksa, 24. mart 2019 10:14)

    # Link komentara

  24. Beron odlučio? Rešili Čović, Davidovac i Dobrić
    (Pedja, 24. mart 2019 10:13)

    # Link komentara

  25. ajmo do 1000. I do 2:0 u seriji
     (Stop aparthejdu, 24. mart 2019 10:12)

    # Link komentara

  26. Нити један спорт не одлучују судије као кошарку.Цирбес је у првом полувремену заслужио директно искључење за када је нокаутирао Маринковића.Није се ни извинио.Како може бити фаул на Јарамазу обичан,а она друга 3 Партизанова неспортска?Белошевић и судије из Хр.су опасно навлачиле за Звезду.Критериј није био исти,изгледа да се много боје поштеног Човића.Да ли је спикер иједном упозорио навијаче Звезде?Или судије?Видјет ћемо шта ће се десити на реваншу?
     (Шунто Златиборац, 24. mart 2019 10:05)

    # Link komentara

  27. Да сам на Човићевом мјесту довео бих Тринкијерија за наредну сезону...
    (Бањалучанин, 24. mart 2019 10:02)

    # Link komentara

  28. Kako to institucija a nikad ne igraju evro ligi nitisu je osvojili.
     (opala, 24. mart 2019 10:01)

    # Link komentara

  29. Sad je Javor dobar ??? ;)
    (PODGORICKA BUDUCNOST, 23. mart 2019 23:53)
    Da bio je dobar nego inace. Samo oko 10 gresaka na stetu Zvezde od kojih 3 izmisljena faula u napadu.
    (Javor je standardni lopov, 24. mart 2019 10:01)

    # Link komentara

  30. Krenu analize, gledaju se snimci, usporavaji se sekunde i stotinke, angazuju se geometri i arhitekte. Ishod opet isti - poraz.
    (Ljubisa livac, 24. mart 2019 08

    i opet isto
    Belošević, Đokič, Grujić, Babarogič, Majo....
     (Anti šajberovac, 24. mart 2019 09:57)

    # Link komentara

  31. Nisam gledao utakmicu pa neka mi neko objasni...kapiram da su sudije pokrale KK SNS čim su izgubili , jel tako ?! 
    Oni mogu da izgube samo ako ih sudije pokradu...barem oni tako kažu
    (Tito partija crno bela SNS armija, 24. mart 2019 08:14)

    pobrkao si klubove, to je Čovketova izjava
     (Anti šajberovac, 24. mart 2019 09:56)

    # Link komentara

  32. Sportski pozdrav svima.Da se izjasnim prvo navijac sam Zvezde i kao coveku koji je lepo vaspitan smetaju mi uvrede i igraca i trenera na obe strane ali dobro to je moje misljenje. Na utakmici sam bio i mogu da Vam kazem da je ovo jedan od boljih derbija koje sam gledao u zadnje vreme sudiske odluke necu da komentarisem ali igru mogu nije Tomic toliko los trener koliko ovde moze da se procita jeste pogresio u par izmena ali covek se posle tolikih Zvezdinih pobeda malo opustio zaboravljajuci da svaki protivnicki trener i njegovi pomocnici rade skauting i traze slabe tacke protivnika.Tomiceva slaba tacka bile su cetvorke Simanic i Faje i on to nije na vreme prepoznao verovatno polazeci od cinjenice da je Simanic odlicno odigrao poslednjih nekoliko utakmica i nadajuci se da ce da proradi kad treba to bi ja nazvao trenerski rizik koji se nekad isplati a nekad ne pored odlicne igre Berona,Covica,Davidovca i Dobrica niko nije primetio fantasticnu odbranu Perperoglua koja se mozda ne vidi u statistici i Riversa koji je preuzimao bukvalno svakog igraca.Zvezdinu malo losiju odbranu su kaznjavali Vanja Marinkovic i Lendej koji da nije izasao sa 5 faula ko zna sta bi nam napravio.Veliku gresku Partizan je napravio na polaganje Berona kada ga je protivnicki igrac povukao za ruku iako mu je Cirbes napravio auto put do kosa.Polazim od cinjenice da je to derbi i povukla ga je lopta.Beron je bio u fantasticnoj seriji i
    Imao je samo jedan promasaj.Promasenih 9 bacanja Je mnogo u ovakvom mecu
    (Bogdan, 24. mart 2019 09:51)

    # Link komentara

  33. Za mene je najveći utisak ove utakmice komentarisanje dvojice momaka koji su prenosili utakmicu na O2 televiziji. Onakva navijačka ostrašćenost je ozbiljna sramota za O2 televiyiju. Mislim da nerealnije, pristrasnije, ružnije i nepoštenije, ne bi utakmicu prenosili ni Miša Tumbas, Žaljko Pantić ili Dule Vujošević. Nadam se da će odgovorni na O2 uraditi nešto da se onakva navijačka bruka više nikada ne ponovi. Naš narod je sklon podelama, i onakva ružna navijanja kako su to juče radila ta dva momka samo podgreva primitivne strasti još više. Razumem ja da oni navijaju za Partizan, ali bar neka pokažu mrvicu profesionalizma.
    Ovaj sam komentar već jednom poslao i nije mi jasno zbog čega ga vaš cenzor skida sa sajta.
    (Sir Oliver, 24. mart 2019 09:50)

    # Link komentara

  34. filip covic u poslednjih 40tak sekundi i +4 za zvezdu sutira za tri a imao je i slobodnih igraca mogao je i na ulaz a on debil naravno nepogadja i grobari iz sledeceg napada pogadjaju za tri i gotovo jedva smo i produzetke izvukli....
     (aleks, 24. mart 2019 09:48)

    # Link komentara

  35. Isto tako i ja mislim da su sudije pokvarile finale kupa onim faulom Berona nad Lendejlom, 0.2 sekunde do kraja.
    (EUFORIJA, 23. mart 2019 23:14)

    Najjaci su mi ovi sto priznaju da je bio faul ali da ne treba da se svira hahahahhahah
    Da, ukrao sam patike ali nisam lopov.
    Da li ti shvatas da ovim tvojim komentarom priznajes da je sudija odlucio sinocnu utakmicu. Ne verujem da si toliko inteligentan :)
    (Kimi, 24. mart 2019 09:46)

    # Link komentara

  36. Ovim komentarom zelim da vidim reakciju navijaca Zvezde pre svega.
    Ukoliko udjete u EL, zelim vam sudjenje kakvo je imao Partizan veceras!!!
    (Marshall, 24. mart 2019 09:42)

    # Link komentara

  37. Trinkieri je odlican trener,ali kada se utakmica na kraju lomila uvodi pejdza koji je decko pogubljen,niti suta niti odbrane.na kraju nam je gagic svojom inteligencijom presudio.pustimo covica da ih odrzava u zivotu,sve prodori na isti fazon.to me je jako razocaralo.marinkovic konacno odigrao dobro,zagorac takodje,ali gagara nas ukopao kao protiv cedevite u areni na f4,kada je takodje napravio nesportsku nad nurkicem.decko nije napredovao nista,ne razmislja i to je to
    (Istanbul 92, 24. mart 2019 09:33)

    # Link komentara

  38. Krivicu i pristrasnost Belosevica prikrivate sa Gagicem, pogledajte malo boplje poslednju četvrtinu, pogledajte koliko puta je tražio da se sudi namerna lična i kako ubeđuje svoje kolege.
    (Saca, 24. mart 2019 09:19)

    # Link komentara

  39. Koliko vidim po komentarima imamo kosarkaskih sudija za izvoz... Obzirom da je to deficitarno zanimanje sirom planete, eto vam prilike za zaposlenje i da ostavite posten svet na miru...
     (bot bole, 24. mart 2019 09:12)

    # Link komentara

  40. da li je moguće da niko nije video dobru utakmicu i uzbudljivu i veoma napetu i neizvesnu utakmicu.lepa brza modernai lepršava kosarka za uživanje.samo neko kukanje,mržnja,zamerke,teorije zavere,pare,vučić,čović,sudije,stranci,greşke igrača itd....
     (neca, 24. mart 2019 08:56)

    # Link komentara

  41. Ovo klimanje glavom igraca Partizana siri se ko zaraza.Posle Novice klimoglavca,novi zarazeni igrac Partizana je Vanja Marinkovic.Kad ce vec jednom da shvate,da radovanje unapred nikad nece nista dobro doneti njihovoj ekipi.Sto se mene tice,mogu oni svaki derbi da klimaju glavnom,ja cu biti siguran da tada taj derbi nece pobediti.  
    SPORTSKI POZDRAV :D 
    (Miski, 23. mart 2019 23:09) 
    Zaboravio si Simonovica i 5 na 3 ???
    (BokiPFC, 23. mart 2019 23:47)nije zaboravio,to se nije ni desilo?
     (Aleksandar, 24. mart 2019 08:54)

    # Link komentara

  42. Ljudi , da se ne lazemo i ne lozimo, Partizan uopste nije tako inferioran i slabiji u igracima, da ne pominjem trenera, u odnosu na Zvezdu, kako oni sebe predstavljaju...skoro egal ekipe, tako da, jako i maksimalno mora...kao i oni sto daju 200%, tako i mi moramo...Moramo da utuvimo u glavu da nema favorita, koliko god oni prebacivali tu ulogu na nas...Oprezno samo!
    (delija, 23. mart 2019 22:42)

    Loze se samo oni. Koliko nas mlad igrac vredi kad ode u strani klub, koliko ga placaju, a koliko stranci koji dolaze kod nas? Stalno se potura neka prica o jeftinim domacim i skupim strancima, a svake godine, sto u fudbalu sto u kosarci, za jednog naseg koii ode dovedemo tri strana igraca. Naravno, cetvrti je u kajmaku koji uprava spakuje u dzep. Mada, legenda kaze da kod njih Zagorac igra za kikiriki, a dosao je nosen dahom ljubavi.
     (Toto-ko-tunjo-i-ljubav-preko-zice, 24. mart 2019 08:52)

    # Link komentara

  43. Kad izgubis od Filipa nemas pravo da se ljutis! Nemoguce je da nema igraca u Partizanu koji ne moze njega da zaustavi ali eto...
     (matori 2, 24. mart 2019 08:48)

    # Link komentara

  44. jel je Čović zadovoljan sudjenjem? samo pitam?
     (fmp, 24. mart 2019 08:46)

    # Link komentara

  45. *Naj faul* nad riversom pri sutu za 3 poena, vrhhhh, nigde kontakta, gledaju sudije na ekranu i opet potvrdjuju da jeste. Hehe srbijooooooooo
     (sasa, 24. mart 2019 08:46)

    # Link komentara

  46. Šišaj Noviceeeee
     (Šinko bržo še ukopavaj, 24. mart 2019 08:40)

    # Link komentara

  47. Imali smo više bacanja jer je dobar deo faulova bio u napadu, sa druge strane niste pustili ni jedan šut iz reketa bez kontakta, a mi smo puštali i u poslednjim sekundama regularnog dela - što je propust našeg trenera.
     (nehuman tip, 24. mart 2019 08:36)

    # Link komentara

  48. Nisam gledao utakmicu pa neka mi neko objasni...kapiram da su sudije pokrale KK SNS čim su izgubili , jel tako ?!
    Oni mogu da izgube samo ako ih sudije pokradu...barem oni tako kažu
    (Tito partija crno bela SNS armija, 24. mart 2019 08:14)

    # Link komentara

  49. @dimirtijadis

    Krenu analize, gledaju se snimci, usporavaji se sekunde i stotinke, angazuju se geometri i arhitekte. Ishod opet isti - poraz.
     (Ljubisa livac, 24. mart 2019 08:08)

    # Link komentara

  50. Sindrom Novice busadzije presao na Sanju Marinkovic. Ishod isti - poraz.
     (Ljubisa livac, 24. mart 2019 08:04)

    # Link komentara

  51. Renfrou koji je metar i po iza Cirbesa se zaleće i iz sve snage ga udara po ruci ispod lakta, u sve u trenutku kad je igrač sam na polaganju. Gagić vuče igrača za dres, u trenutku kada isti ima otvoreno polaganje. Ako to nisu dva školska primera za namernu ličnu, ne znam šta su. Naravno za "objektivne" navijače "institucije", sve i da motkom udare igrača, za njih to ne bi bila namerna. 
    (Vladan R, 23. mart 2019 22:18) 

    Zaboravio si i samaranje Velickovica prilikom Cirbesovog zakucavanja.
    (EUFORIJA, 23. mart 2019 22:31)
    a ti Cirbesov lakat u glavu Nikolića...
     (Anti šajberovac, 24. mart 2019 07:54)

    # Link komentara

  52. Да ли је иоле реално да звезда не брани њихов пик&ролл, који упорно форсирају?!? Па то и обични лаици, попут мене виде, а не људи који су плаћени за то (стручни штаб)???
    (зуке, 24. mart 2019 07:53)

    # Link komentara

  53. Ajmo Ostoja! Jos jednog stranca za revans. 
    (Pravda za Sve, 23. mart 2019 22:37) 

    Nemoj da mislis da ga On vec nije zvao.
    (Toto-ko-tunjo-i-ljubav-preko-zice, 23. mart 2019 22:49)

    On? misliš verovatno na "duha koji lebdi nad Železnikom"?
     (Anti šajberovac, 24. mart 2019 07:48)

    # Link komentara

  54. Sta uradi to Gagicu? xD
     (opala, 24. mart 2019 07:40)

    # Link komentara

  55. Ne mogu da izvalim dal jel nas trener bas los ili je Partizanov vrhunski. Svakako mi se cini da je Trinkijeri od osrednjih pojedinaca napravio dobar tim. Stalno tokom utakmice im raste borbenost i neverovatno samopouzdanje i samim tim mirne ruke sve pogadjaju. Kao da ih je ubedio da su NBA igraci.
    Inace, bedak je sto ne mogu dva srpska kluba da igraju EL, a jos veci je sto moze da se dogodi da je igra ni jedan. Al dobro, to je kapitalizam... Odavno u profesionalnom sportu ima najmanje sporta, samo sto to ko slabo kapira
     (Zvezdass, 24. mart 2019 07:39)

    # Link komentara

  56. Јел само ја видим да смо опет добили кош на 2 сек.,до краја и да је у том последњем нападу центар чувао плеја,а у финалу купа је бек чувао центра...
     (fortuna, 24. mart 2019 07:34)

    # Link komentara

  57. Secam se utakmice sa Cedevitom koju je resio N.Smit. I tada je Gagic prelomio utakmicu, tj.vratio u zivot protivnika namernom licnom greskom uz kos vazi. Igrac za velika dela, nema sumnje.
    (Nolan, 24. mart 2019 07:02)

    # Link komentara

  58. 40 godina pratim basket i zaista ne mogu da razumem totalno neosnovane priče da Zvezda ima mnogo bolji tim i sl.... Timovi su po kvalitetu apsolutno egal, Partizan ima najskupljeg trenera u istoriji Aba koji svakako nije doveden da bi eto bili puki učesnik plej ofa. Vrlo lukavo i perfidno je Partizan ubedio svoje navijače a i veći deo Zvezdaša da Zvezda ima mnogo bolji tim i da je favorit.
    Šanse su i dalje 50%-50% čak i uz naših 1:0 . Čestitke Zvezdi i hvala svima koji su bili u Pioniru. Mobilizacija do Titule !
    (ultrabgd, 24. mart 2019 05:00)

    # Link komentara

  59. Eto vam pobjeda, uzmite pobjedu sa ovakvim sudjenjem.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slavko Vrekic, 23. mart 2019 21:23)

    Hvala burazeru ,dodjite nam opet! :)
    (Delija Momak, 24. mart 2019 04:54)

    # Link komentara

  60. ja cu samo reci svaka cast partizanu,oni prosto moraju da izmisljaju koseve pod udaranjem,grebanjem zvezdinih igraca,...a vamo svaki preki pogled se svira.neka budemo drugi i milion godina proce i to,pored svega ovog se bolje ne moze.cudi me da nije radio monitor kad se velickovic povredio i da je dobio tehnicku.svaka cast,borite se koliko mozete,vi ste za mene bolji i cao,ostalo me ne zanima.navijaci zvezde lazite sebe koliko hocete i sami znate sta se ustvari tu desava,sami znate zasto je covic toliko plakao,rezultat se video veceras.sve ce to narod jednog dana pozlatiti a insajder otkriti
    (nesa80, 24. mart 2019 04:18)

    # Link komentara

  61. Faca Trinkijerija nakon Gagiceve gluposti neprocenjiva kao i sve ono sta mu je rekao u tom trenutku a sta su kamere zabelezile. Gagiceva nesportska je bila toliko ocigledna da je Bjelosevic momentalno svirao nesportsku i pokazao da nema potrebe gledati snimak a Trinkijeri koji je bio na par metara udaljenosti momentalno pitao Gagica "sta je tebi pa zasto si to uradio"
    (Sone, 24. mart 2019 04:13)

    # Link komentara

  62. Jos jedna pobeda i titula ...
    (Dox, 24. mart 2019 03:26)

    # Link komentara

  63. sve sve ali ove kratke mrezice uh!
     (djura, 24. mart 2019 03:22)

    # Link komentara

  64. ne pratim domaci fudbal, kosarku, bilo sta, nisam ni ovaj derbi gledao, neverovatno mi je da to neko moze da gleda i nase raspale klubove, a jos neverovatnije da tripuje da su dobri.
    Covek bi pomislio da ce se zvezdasi smiriti kad su ih nakantali u ligi sampiona i pokazali im gde im mesto, kad oni imaju smelosti i dalje da tripuju da su dobri i cak pricaju da su dobro i prosli u ligi sampiona, ja stvarno ne znam sta se odvija u njihovim istripovanim glavama.
    (2CRAZY, 24. mart 2019 02:49)

    # Link komentara

  65. Zvezda je namerno pobedila...
    I opet će...
     (Može biti samo je*an, 24. mart 2019 02:34)

    # Link komentara

  66. Ajmo ovako, sve tri nesportske za partizan, igraci udaraju po rukama, dok je lopta u rukama Zvezdinih igraca u uzlaznoj putanji, znaci nijednom na loptu, sve po rukama, nisu ni znali gde je lopta. Sad lepo svi da vratite snimak i vidite gde Rivers prvo udara, dal prvo celom sakom po lopti ili po ruci Marinkovica.
    (cz, 23. mart 2019 23:07)
    Ajde sad ti nama lepo objasni da svaki vaš faul ustvari i nije faul to mi tako vidimo a naš svaki nesportski bravo panteru neću se raspravljati sa nekim ko je promenio klub
    (Koja, 24. mart 2019 02:25)

    # Link komentara

  67. Fmp i nezna drugačije nego kradjom zato su i kukali kako njih sistematski kradu to je bilo spremanje terena za Play of što sad pudlica ne spominje sudjenje fuj licemeri
    (Koja, 24. mart 2019 02:19)

    # Link komentara

  68. Ček, ček da vidimo nešto, kaže slobodnih bacanja za zvezdu 41 brojem i slovima četrdeset jedan. Sudio Javor , vele ozoglašeni! Zvezda dobila. Prošle sezone slicno bilo al za momke iz Pg, Buducnost dobila a Javor proglasen da je navlacio tj navijao za plavo bijele. Sad vam Javor odgovara jel tako? Pazite ovo, bije vas Partizan u sledeće dvije zainat. I ovu bi izgubili da nije bilo Gagića.
     (Blue hell, 24. mart 2019 02:15)

    # Link komentara

  69. A o Lalatovicu kao coveku ne treba ni trositi reci,na derbiju cuvena izjava Da Bog da propo i vredjanja stalna sa navijacima
    Navijaci Partizana nikada nisu vredjali nekoga dok je povredjen ali nikada,tako da ne lupaj vise majke ti
    (PFC, 23. mart 2019 22:05)

    Činjenica je da je vređanje povređenog Veličkovića dok leži na zemlji svinjarija i znak nekulture. Nemam kao Zvezdaš nikakav problem da to priznam i ne podržavam takvo ponašanj dela publike. Želim Veličkoviću da se oporavi do sledećeg meča. Ima nešto, međutim, i u tome da on obožava da provocira Zvezdine navijače. Na pogrešan način vračaju.

    Navijača Partizana nisu, međutim, ti, koji bilo kome o ponašanju u određenim situacijama treba da drže banku. Da zanemarimo njihova beskonačna vređanja porodice Čović, sveopštu podršku mučkim faulovima pecaroša i Muriča, i godinama jedinu taktiku igre "niko ne može da nam svira, koliko mi možemo da bijemo" pa kasnijim kukanjima na suđenje, što sve dosta govori o njima, njihovoj objektivnosti i sportskoj kulturi, najgori primer je da su na minutu ćutanja za onog nesrećnog dečka, Marka Ivkovića, blistali zviždanjem, dok su, na primer, navijači, rukovodstvo i igrači Sokića maksimalno taj minut ćutanja ispoštovali. Identična situacija i posle smrti Ranka Žeravice. U tim prilikama je najveći broj u hali prisutnih navijača Partizana pokazao svoje pravo lice, objektivnost i kulturu. Tu nema šta da se doda.
    (Putnik, 24. mart 2019 02:13)

    # Link komentara

  70. Sve čestitke KK PARTIZANU ali teško je protiv države!!!
    ?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Srb, 23. mart 2019 21:28)

    Upravo vam je ta drzava omogucila da uopste budete u plej ofu.Da nije bilo nje,ne bi ste doveli 10 novih igraca,vecinu tokom sezone i citav strucni stab a stigli ste Zvezdu po budzetu,iako je ona kupovoala igrace od prodaje sopstvenih a vama drzava punila kasu.Da li je moguce da toliki licemeri budete.
    (Objektivno, 24. mart 2019 01:55)

    # Link komentara

  71. Preispitati kako su neki nasi selektori dobili trenerske licence ako su ovo Gagica mogli da zovu u reprezentaciju.
    (Realno, 24. mart 2019 01:41)

    # Link komentara

  72. Sudija Belosevic sledeci trener Crvene Zvezde.
    (mislilac, 23. mart 2019 21:23)

    Nema teorije,posto je pod visegodisnjim ugovorom sa partizanom.Necete ga pustiti jer vam je doneo mnoge pobede i trofeje.
    (Istina, 24. mart 2019 01:39)

    # Link komentara

  73. "..Utakmicu je rešio veoma Đorđa Gagića sa veoma lošim potezom, pošto je u poslednjem minutu produžetka napravio nesportski faul nad Beronom, "



    veoma, veoma eventualno....
     (djuro, 24. mart 2019 01:36)

    # Link komentara

  74. Ja ne znam čemu ovolika polemika o suđenju? Pa i U korist Barse se svira ono što se nikada ne bi sviralo u korist Levantea. Jednostavno je tako. Veliki i mali...
    (Faruk Hadžibegić, 23. mart 2019 23:35)

    Voleo bi ti da obrnes vodenicu aku bece da nnize ... Guzvajte limenke jos malo ... pa ce vas pominjati da ste u ligi sa nama!
    (Paranoid Android, 24. mart 2019 01:29)

    # Link komentara

  75. Efektivne igre 45 min,utakmica trajala oko 2 h i 40 min ,prostom matematikom se dolazi do cinjenice da je na prekide,faulove,tajm aute,provjeravanje snimaka otislo oko 115 min znaci maltene pa tri puta vise nego na efektivnu igru,u kosarci se nesto definitivno mora mijenjati.
     (pedja, 24. mart 2019 01:25)

    # Link komentara

  76. Odlicna kosarka, ali bledo, skoro pa jadno sudjenje, pogotovo Belosevica: Kao da je jedva cekao da neko iz Partizana napravi licnu, pa da svira nesportsku... Zalosno je da je on zapravo odlucio utakmicu. Da li postoji snimak onoga sta je napravio Gagic, ali, u kom je tada polozaju bio Belosevic, tj. da li je on zapravo ista mogao da vidi, a na osnovu cega je bas on insistirao po treci ili cetvrti put i vukao ostale sudije da pogledaju snimak... Da li je nasa kosarka spala na to? Izgleda da jeste. Zalosno!
    (Don Kihot, 24. mart 2019 01:25)

    # Link komentara

  77. Da li je moguce da 1000 komentara ima na ovu glupost? Ko bre prati basket domaci da li ste vi ljudi normalni. Kad neka nasa ekipabudje u Evroligu mogu da pocnem da pratim ovo je budalastina.
     (4k4.Dex, 24. mart 2019 01:22)

    # Link komentara

  78. Dobija Partizan u tri tekme.
    (Dule, 24. mart 2019 01:15)

    # Link komentara

  79. Na sledecoj utakmici gagica ni na tribine ne dovoditi. On je opasan po nas i sa te udaljenosti. Pa brate Trinkijeri bolje da si izvukao neku gromadu iz publike da odigra poslednjih 5 minuta, no sto si pomenutog uvodio. Zar ne vide kako nas je urniaso u prvoj chetvrtini..??
    (Marko, 24. mart 2019 01:14)

    # Link komentara

  80. Zaboravio si Simonovica i 5 na 3 ???
    (BokiPFC, 23. mart 2019 23:47)
    To vaše čuveno 5 na 3 mogu da pominju samo košarkaške neznalice koje ne znaju pravila u košarci. Raspitaj se malo o pravilima, pa se javi.
    (Srbija Danas, 24. mart 2019 00:31)

    # Link komentara

  81. Vanja je klasicna duletiva skola, trzanje glavom i provokacije... Poranio si sine...
    (Nenad, 23. mart 2019 21:30)

    Burazeru vide li ono? Koje je ono primitivno ponasanje, sta je ono...
     (Stivi G, 24. mart 2019 00:20)

    # Link komentara

  82. Novica Velickovic je momcina i sportista za cistu desetku, treba da cenimo neke stvari ako mu zvizdimo i pevamo ono , ali kad se povredio morali su svi da ustanu i da aplaudiraju, toliko.
    (Ringo Star, 23. mart 2019 22:17)

    Не волим никог из јсдп, али овим коментаром си вечерас победио!
    Без обзира на све, морао је бити испраћен аплаузом!
     (Црвена звезда 1913, 24. mart 2019 00:19)

    # Link komentara

  83. Sudjenje odlino po ukusu Covica CZ bacanja 41 Partizan 25..novica nesportska za isto takav faul zvezfi ne..i kad god treba da se odlepimo sudije navlace za zvezdu..kao u kupu al tamo smo nekako izdrzali...druga utakmica lagano 15 razlike za Partizan ako naravno ne budu bacanja 68 - 5 u korist zvezde i par tehnickih i nesportskih...toliko
    (Branko, 24. mart 2019 00:19)

    # Link komentara

  84. GAGICU kako bre sutra da ponovo obuces crno beli dres
    GAGICU kako bre na kraju meseca da dodjes po platu ...KAKO !!!
    Ne znam ja ne bih mogao ali to sam valjda ja jbg zato i sedim kuci .
    (Bgd, 24. mart 2019 00:18)

    # Link komentara

  85. @ dimitrijadis

    Što se koraka i duplih lopti tiče ( mada je bilo i par " nošenih " i sve ispred nosa sudijama ) večeras ste ih maltene " legalizovali " ! Prosto sudije su tolerisale KKP - u ( i previše ) ovakve stvari . Znam da se oko kriterijuma za faulove nećemo složiti , ali Zvezdi je svirana i gomila faulova u napadu ; Iste prekršaje na drugoj strani su uglavnom tolerisali.
    P.S./ Posle svega , da je Dobrić i napravio ( a nije ) tih 6 koraka - bilo bi OK.
    (Vladika bi dao i nešto fore ..., 24. mart 2019 00:16)

    # Link komentara

  86. Gagic legenda...proslu bio iskljucen na pocetku utakmice, u ovoj je kumovao porazu, totalno van forme. Kad vata loptu ko da vata vruc krompir...i sve nesto decko glumi kako je snazan i jak i kako zna da igra kosarku...Recite mu sto pre gde su izlazna vrata Partizana...da se spasimo
     (Snaga je u razumu, 24. mart 2019 00:14)

    # Link komentara

  87. Po komentarima "realnih" zvezdasa, stice se utisak da je Zvezda igrala sa nekim pandanom FK Dinama iz Vranja u kosarkaskom smislu, pa je trener krivac sto nije bilo 30+ za Zvezdu. Inace, KK Partizan nije ni malo naivna ekipa. Imaju odlicnog trenera koji moze trenirati bilo koga u EL, zatim odlicne strance, iskusne domace igrace, i mnogo mladih talentovanih igraca, Zagorac, Jankovici, Jaramaz, pa i Marinkovic koji je veceras pogodio neke stvarno teske suteve. I niko od svih nabrojanih nije jeftin, poceci od trenera koji pa do vodonose... Znaci dobiti jedan ovakav tim nije ni malo lako, i njihovi navijaci imaju pravo da sanjaju prolaz, ali na njihovu zalost igrace jos samo jednu utakmicu u ABA ligi ove sezone.
     (direwolf, 24. mart 2019 00:10)

    # Link komentara

  88. Sad sretoh komsinicu sto radi kao higijenicarka u Pionir, cistili su do u ponoc, kaze da je Vanja Marinkovic i dalje tamo i da klima glavom...
     (tri sa sobom, 24. mart 2019 00:08)

    # Link komentara

  89. Ne znam da li se čulo na TVu, ali pola hale je aplauzom ispratilo odlazak Novice na klupu zbog povrede. Druga polovina je likovala. Jbg, Novica je u pitanju. Krivo mi je što nije cela hala, ali dobro, biće i to jednog dana, nadam se...
    (Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja, 24. mart 2019 00:05)

    # Link komentara

  90. Uopšte nije bilo diskutabilnih odluka sudija, ljudi su dobili zadatak i uspešno ga izvršili. Zvezda je pobedila.
     (Mirko, 24. mart 2019 00:03)

    # Link komentara

  91. Sad je Javor dobar ??? ;)
    (PODGORICKA BUDUCNOST, 23. mart 2019 23:53)
    Zahvaljujemo se na glasu.

    kada je bilo najbitnije vama je završio posao. Sada se samo pere ali ce ostati upamćen po sramnoj krađi u vašoj režiji...
     (cigan zemun, 24. mart 2019 00:01)

    # Link komentara

  92. Sad je Javor dobar ??? ;)
    (PODGORICKA BUDUCNOST, 23. mart 2019 23:53)

    Свако ко не краде је добар...
     (Црвена звезда 1913, 24. mart 2019 00:00)

    # Link komentara

  93. 2-0,МЕТЛА!
     (Црвена звезда 1913, 23. mart 2019 23:59)

    # Link komentara

  94. Kad samo jednim potezom budes mec viner e to je majstorstvo.
    Alfa i omega parnog valjka Djordje Gagic-gagara.
    Covjek za velika djela.
    Legenda kluba.
     (Kanidja PG, 23. mart 2019 23:59)

    # Link komentara

  95. Pobedili smo ali nas je od brejka Partizana delilo samo malo, što je nedopustivo. Rasturio nas je naš sopstveni trener svojim užasnim potezima koje čini. Imamo dobar tim, nemamo igru, trener je kriv. Već 3 utakmice za redom sa Partizanom igramo teške egal neizvesne završnice i pored igračke superiornosti koja na parketu ne može da dođe do izražaja jer imamo očajno lošeg trenera. Pitanje je trenutka kada ćemo opet pući, jer sa ovakvom postavkom kakvu pravi naš trener (čitaj: rasulo) mi jednostavno lutamo u magli, nemamo igru i jedino nam ostaje da se oslanjamo na individualno majstorstvo nekog našeg pojedinca i na greške protivnika, što se večeras i desilo, naravno majstorije Berona i sramotne greške Gagića su nas spasle da povedemo 1:0 u seriji, ali to se neće uvek dešavati i jednostavno ova Zvezdina igra večeras, to nije igra koju treba da prikazuje tim koji želi Evroligu. Biće teško da izađemo na kraj sa Partizanom u nastavku serije. Ipak napred Zvezdo, nadajmo se finalu.
    (Ivan, 23. mart 2019 23:54)

    # Link komentara

  96. Sad je Javor dobar ??? ;)
    (PODGORICKA BUDUCNOST, 23. mart 2019 23:53)

    # Link komentara

  97. sudjenje odlično kao i sama utakmica. svako je imao svoju taktiku partizan da ne dozvoli zvezdi nijedan kos iz prodora samo na faul po rukama po ledjima gde se stigne. zvezdinu doduše i ne znam jer ktomić sakrije taktiku ili je nema. partizani znaju da zvezda slabo izvodi slobodna bacanja. jedino beron ih na kraju ukanalio
    (mirko, 23. mart 2019 23:52)

    # Link komentara

  98. Ovo klimanje glavom igraca Partizana siri se ko zaraza.Posle Novice klimoglavca,novi zarazeni igrac Partizana je Vanja Marinkovic.Kad ce vec jednom da shvate,da radovanje unapred nikad nece nista dobro doneti njihovoj ekipi.Sto se mene tice,mogu oni svaki derbi da klimaju glavnom,ja cu biti siguran da tada taj derbi nece pobediti. 
    SPORTSKI POZDRAV :D
    (Miski, 23. mart 2019 23:09)
    Zaboravio si Simonovica i 5 na 3 ???
     (BokiPFC, 23. mart 2019 23:47)

    # Link komentara

  99. tomic, cirbes i faje najlosiji u Zvezdi. povreda reglanda kao glavne poluge nas je podle totalne kontrole meca dovela u problem, pogubili smo se i dugo trazili. na kraju smo zasluzeno pobedili. ove trojke od tablu i sa 9 metra partizana su usle i u kupu i to se ne vidja svaki dan, ocekujem prolaz Zvezde vec sl nedelje u finale. za domace prvenstvo mora da se najure faje i cirbes i da se dovedu domaci igraci na tim pozicijama.
     (crni_redstar, 23. mart 2019 23:41)

    # Link komentara

  100. Sad lepo svi da vratite snimak i vidite gde Rivers prvo udara, dal prvo celom sakom po lopti ili po ruci Marinkovica.
    (cz, 23. mart 2019 23:07)

    Рекох ли ја ономад да они имају свој, паралелни, свет! Они су убеђени да су вечерас победили а ти покушаваш да им објасниш да није било неспортског фаула!?
    Човече, сваки наш фаул за њих је неспортски!!
    Оно ударање Лазића испод стомака, од стране пецароша, за њих је заправо била техничка Лазићу-због провокације... о чему даље причати!?
     (Црвена звезда 1913, 23. mart 2019 23:40)

    # Link komentara

  101. Gagiću ruke ti se pozlatile.
     (Jalijaš, 23. mart 2019 23:38)

    # Link komentara

  102. LJudi manite se prepucavanja.Uvek ko izgubi kriv mu sudija.Poenta je sto ni jedni ni drugi nemamo sanse protiv Buducnosti.Nazalost jaci su i od Zvezde i od Partizana.
     (POPE, 23. mart 2019 23:37)

    # Link komentara

  103. Pkej stize u januaru, masina se pali u aprilu, SAMO KOJE GODINE, pitanje je sad...???
     (mich, 23. mart 2019 23:36)

    # Link komentara

  104. imali ste 16 bacanja vise i 3 tehnicke, sa tim da trecu svira 2min do kraja na 96:96 u produzetku...
    (Klasikaa, 23. mart 2019 22:12) Kako neobjektivno, i da nije tehnička bila slozices se da je bio faul i koš. Znaci Zvezda je dobila napad a ne vi kod tri razlike na 2 minuta do kraja (pa nije dva sekunda),i ko garantuje da bi vi bas iz tog napada dali koš? Deset faulova ste na kraju napravili u penal završnici, zato ajte malo objektivnosti.
    (čuj da di kažem, 23. mart 2019 23:36)

    # Link komentara

  105. Ja ne znam čemu ovolika polemika o suđenju? Pa i U korist Barse se svira ono što se nikada ne bi sviralo u korist Levantea. Jednostavno je tako. Veliki i mali...
    (Faruk Hadžibegić, 23. mart 2019 23:35)

    # Link komentara

  106. Још се бусају?
     (Црвена звезда 1913, 23. mart 2019 23:34)

    # Link komentara

  107. Ako nekom nije jasno: klimanje glavom posle kosa, znaci kljucanje kikirikija
    (delija, 23. mart 2019 23:34)

    # Link komentara

  108. ЗВЕЗДА ШАМПИОН!!!!
     (Црвена звезда 1913, 23. mart 2019 23:31)

    # Link komentara

  109. Navikao nas Radonja na drugu pricu, i meni deluje da nema zara u treneru, ne kazem da je los ali mora to zivlje...nebitno sa kim igramo mora se buditi volja u igracima, trener je taj koji mora da daje dozu adrenalina.
     (anica, 23. mart 2019 23:28)

    # Link komentara

  110. Браво Звездо!
    Свака част и Партизану на борби, али хвала Богу имате пар момака који више мрзе Звезду него што воле свој клуб тако да вам та заоставштина дошла главе, а здравља Боже и опет ће.
    Нек се спреме Милогорци.
    (Горан, 23. mart 2019 23:26)

    # Link komentara

  111. Sve razumem ali namerno kazem ''Veliki'', igrac sa ovom visinom, masom, rasponom ruku da ima ucinak od 6 poena, 5 skokova i 1 asistencijom za cetrdeset i kusur minuta nije mi jasno.Malo je igraca u Evropi sa ovakvon konstitucijom, i da ovako bude ne upotrebljov, bez pika bez dobrih blokova, bez asistencija bez icega, gradjenje kosa nikakvo, skandalozno!Dajte bilo kom treneru ovakvog igraca sa ovim predispozicijama zver bi napravio!Ovo ako se ne popravi mi y finalu sa kim god igrali nemamo sta da trazimo!
    (Odzo!, 23. mart 2019 21:49)
    Pa jel tebi jasno da je dečko preskočio više od polovine košarkaške edukacije. Ajde motorika što mu je katastrofalna, nego on jednostavno ne preoznaje situacije. Elementarno neobučen igrač i to je sramota za srpsku košarku. Jeidni stranac kojeg je vredelo dovesti je Beron, ovi ostali ne znaju gde je levo. Izuzetak je Peperoglu koji zna gde je levo, ali ipak ne zaslužuje da igra u prvoj petorci it razno raznih razloga. Nema od legije stranaca ništa i tako je skoro uvek i skoro svugde. Sve preko 2-3 stranca je suvišno. Ipak ovako uvek postoji pokriće za eventualni krah. A ovaj Tomić je blago rečeno odvratan, neotesanko umišljeni. Čovek koji fizički nasrnuo na Bodirogu ... Inače propagira tkzv. divlju košarku koja gotovo da nema dodirnih tačaka sa čuvenom srpskom školom košarke. Teško je biti gori trener od Šakote, jer ko se seća na šta je ličiča ona igra zna o čemu govorim, ali Tomić je u najužem izboru za najlošijeg u istoriji kluba.
    (NekoKo, 23. mart 2019 23:25)

    # Link komentara

  112. Можда је судија погрешио, можда није. Није сада ни битно. Али сетите се изјаве Човића после купа:" ... .. Nikad nisam mogao da čestitam nekome ko je nešto ukrao, pa ni večeras to neću uraditi. ... Na kraju, Obrknežević je svirao nešto što se u košarci nikad ne svira..." Мислио је фаул Берона на Лендејлу. Кад оно вечерас опет свирају. Следи ли опет саопштење? Нисмо исти.
    (Драган, 23. mart 2019 23:21)

    # Link komentara

  113. Sad je ok, sad su dobre sudije...malo malo pa nesportska. Fuuujjj....  
    (...., 23. mart 2019 21:29)  
    Reci nam koja nije bila nesportska? 
    (EUFORIJA, 23. mart 2019 21:45) 

    Evo ja cu da ti kazem, sve su bile nesportske! Ali ako su takav kriterijum zauzele sudije onda je bila NESPORTSKA Riversa nad Jaramazom!!! I to kad je Partizan bio u naletu nije sudjena, pregledali su snimak ali je nisu sudili. A bila je ista kao nesportska Novice nad Cirbesom!
    (realno, 23. mart 2019 22:25)

    Ovi tvoji se ubise da dokazu da nije bila ni jedna nesportska. Ako su sudije pokrale partizan i odlucile mec samo zbog te ne dosudjene nesportske, onda si u pravu. Mada ja mislim da taj vas nalet bi se isto zavrsio kao i Zvezdin nalet u prvoj cetvrtini.
     (EUFORIJA, 23. mart 2019 23:18)

    # Link komentara

  114. Pitam se, ko? i kada? ce da uvidi da Gagic nije kosarkas.
    (Dule, 23. mart 2019 23:18)

    # Link komentara

  115. Ali sa Chovkinsom ceo mec! Ej Chovkins grobari Chovkins! Hahahahhahahahahahhahahahahahah
    Ubite se ali odmah!
     (fancy, 23. mart 2019 23:17)

    # Link komentara

  116. Simanicu dečko, ili igraj ili odlazi..ostao si večiti talenat. nigde napredka.
     (cigan zemun, 23. mart 2019 23:17)

    # Link komentara

  117. da li je neko osim mene video 6 koraka dobrica kada je dao onu trojkh na kraju trece. sramota sta se sudi
    (dimitrijadis, 23. mart 2019 21:36)

    Ma 12 koraka je bilo...
    (ferdinand, 23. mart 2019 21:52

    pogledaj snimak pa se javi.... ako smes?
     (dimitrijadis, 23. mart 2019 23:16)

    # Link komentara

  118. Značiiii,velika sramota za sudijsku trojku,mogli su slobodno celu utakmicu da gledaju na monitoru...sramota,u Inat će PARTIZAN pobediti naredne dve.
     (NebojlozA, 23. mart 2019 23:15)

    # Link komentara

  119. Ovaj derbi resio je Filip Covic maestralnom igrom,pravi plej dok on nije povukao nasa igra je bila uglavnom nula. Plej mora da zabada pravi visak pasom i ostavlja prostor za sut ili prodor drugih igraca ili sam zavrsi ako mu se otvori a ne da tapka loptu u mestu 20 sekundi pokusavajuci da odigra neki pik sa centrom koji stoji ukopan i treba mu pola sata da se okrene. Igrali smo bez kontre 25 min.. nista pobeda je vazna i idemo dalje inace utakmica je bila odlicna.
    (lucho, 23. mart 2019 23:15)

    # Link komentara

  120. Nažalost, Pejđ nije igrač za Partizan.Već treću utakmicu, ali danas najbitniju ne pogađa otvorene šuteve za pobedu.Mislim da to i sad Andrea uviđa.Posle ove sezone - otkaz pod hitno.
    (Tomo, 23. mart 2019 23:14)

    # Link komentara

  121. Da li neko moze da mi kaze sta je sa Dobricem i zasto decko ne igra kada je zmaj od igraca. Hvala
    (karma, 23. mart 2019 23:14)

    # Link komentara

  122. Kako ovaj Trikinjeri voli Partizan,treba mu dati još toliko da kupi Dobrića,Čovića ,Odža ili Davidovca.Dule reče da je navikao da posle svakog poraza kupi novog igrača te da mu jedino to zamera.
     (miško, 23. mart 2019 23:14)

    # Link komentara

  123. Inace, utakmicu je odlucio Filip Covic. On nam je razbio odbranu. u drugom. Da ne bi njega, glatka pobeda Partizana, jer ove velike zvezde igraju ko babe. Bez zara i motiva. 
    Ostaje utisak da je Belosevic onom nesportskom pred kraj produzetka odlucio mec. Nisam video, necu da komentarisem. Bilo bi lepse da je jedna vrlo dobra utakmica zavrsena bez takve odluke sudija. Za to je verovatno kriv Gagic, ako je stvarno skrivio nesportsku. 
    Raduje me ipak sto se igraci Partizana ne predaju do zadnje sekunde. Bravo Trinkijeri za takvu motivaciju.
    (Gazda Dojkan, 23. mart 2019 22:34)

    Isto tako i ja mislim da su sudije pokvarile finale kupa onim faulom Berona nad Lendejlom, 0.2 sekunde do kraja.
     (EUFORIJA, 23. mart 2019 23:14)

    # Link komentara

  124. Ovo ne da nije realan vec je paradoksalan komentar. Mani minuse, prijatelju, to je nebitno. Pricas da ste sami krivi jer imate Gagica i da je trener kriv sto ga je uveo. A opet je kriv i sudija koji je valjda trebalo da shvati kakav je taj Gagic te da oprosti njegovoj gluposti i ne svira nesportski faul!? Aman, ko vam je kriv, dogovorite se sami sa sobom. Sudija? Ok, znaci ono vam nije za nesportsku? Gagic? Pa ko vam je kriv sto drzite svasta u ekipi? 
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Toto-ko-tunjo-i-ljubav-preko-zice, 23. mart 2019 22:20) 

    Kriv je trener Partizana, koga ja postujem svako moze da pogresi, kritike upućene Beloševiću za katastrofalno sudjenje i neujednacen kritetijum. Šta nije jasno ? Jel treba da se nacrta ?
    (Realan, 23. mart 2019 23:00)

    Taj deo oko krivice trenera apsolutno razumem. Vidim da ti je tesko. Opet, lepo je sto i posle svega ti volis njega. Svi smo dirnuti. A ovo za katastrofalno sudjenje i neujednacen kriterijum, voleo bih neko temeljnije objasnjenje. Nekako se cini da je sve to krenulo sa Gagicem, to kukanje na sudije. Kao kad pijanca ostavi zena, a on zamrzi zenski rod jer mu je valjda nesto zgresio.
     (Toto-ko-tunjo-i-ljubav-preko-zice, 23. mart 2019 23:13)

    # Link komentara

  125. Moja neka zapažanja su da je na Zvezdi bio veliki pritisak i da se utakmica igrala u grču, Regland bled a moguće i da se povredio pa je posle toga vidno prikočio i ionako spore napade još usporio. Čović odigrao maestralno, mešao ih samo tako, prodirao i razigravao, Davidovac se odlično priključio a Beron odigrao kako se od njega i očekuje, Rivers dok je bio u naletu odličan posle se i on uspavao. Faje i Simanić dosta bledi, Cirbes i Odžo morali bolje. Laza u odbrani odličan a i u napadu za njega sasvim solidno. Perperoglu dosta promašivao i kao da je bio pod nekom blokadom. Glavni utisak previše promašenih bacanja jer da su pola od toga dali rutinski bi dobili. Partizan osim prve četvrtine čvrst, tukli su koliko su mogli i obilato koristili što Zvezda ne pogađa bacanja, Vanja odigrao odličan meč, Novica se iskidao kao i uvek protiv nas a i ostali dali doprinos s' tim da je Gagić dao doprinos Zvezdi izuzetno glupim potezom. Sudije su imale grešaka i na jednu i na drugu stranu, Zvezdi puno ličnih u napadu kada su ovi stizali, dosta prodora nisu svirali očigledne faule, Odža i Berona su uništili prekršajima dok je u nekoliko navrata i Partizan slično oštećen. Sve u svemu presudila je Zvezdina klupa i činjenica da i pored svih stranaca ipak naši momci i sa jedne i sa druge strane osećaju i znaju šta je derbi. Ipak su stranci prvo surovi profesionalci pa tek onda uključuju emocije, neki više, neki manje, a neki nikako.
     (Džoni, 23. mart 2019 23:13)

    # Link komentara

  126. nisam imao usporen snimak jer sam bio na tribini i moje glediste je takvo da je part pokraden u dve ili tri situacije, pricam o nedosudjenim faulovima, dok je zvezda znatno vise. Da li su namerene ili ne to ne bih znao ali podrzavam da sudije gledaju usporen snimak pa da odluce da li su u pravu. Lendejl 5 napada uzastopno pravi blok i dok se odvaja od covica stavlja lakat na njegovo rame i odguruje ga, jasno se vidi sa tribine kao dan a onda se svira faul u napadu odzu dok se gradi u reketu. Najsramnija odluka, iz moje perspektive, je nedosudjen faul nad covicem nakon cega je promasio sut za tri poena. Sve u svemu ako se sve sabere i oduzme zasluzena pobeda zvezde a sudije su stvarno imale tezak posao, niste svesni koliko tu kontakata ima sa elementima za faul
     (srb, 23. mart 2019 23:13)

    # Link komentara

  127. Ko je pisao naslov nije gledao utakmicu!!!! Davidovac je slomio Partizan nocas!!! Čestitke i Pertizanu, odlična utakmica noćas!
     (horhe, 23. mart 2019 23:12)

    # Link komentara

  128. Ovo klimanje glavom igraca Partizana siri se ko zaraza.Posle Novice klimoglavca,novi zarazeni igrac Partizana je Vanja Marinkovic.Kad ce vec jednom da shvate,da radovanje unapred nikad nece nista dobro doneti njihovoj ekipi.Sto se mene tice,mogu oni svaki derbi da klimaju glavnom,ja cu biti siguran da tada taj derbi nece pobediti.
    SPORTSKI POZDRAV :D
    (Miski, 23. mart 2019 23:09)

    # Link komentara

  129. Vidite sad, ni Ostoja ni Trinki nikakav komentar na sudjenje. Zamislite obrnutu situaciju da su svirane tri nesportske protiv Zvezde kakva bi reakcija Covica bila? Pa do naredne subote bi gostovao po pinku i hepiju i objasnjavao kako je pokraDJen... To je razlika izmedju nas i njih!
    (Admiral, 23. mart 2019 22:51)

    Vi ste tu da placete i kukate na sudije umesto njih.
     (EUFORIJA, 23. mart 2019 23:09)

    # Link komentara

  130. Katastrofalno sudjenje,Čović je uspio da izvrši pritisak,mnogo namjernih faulova za Zvezdu. Sa ovakvom igrom nemaju sta da traze u finalu.
    (Milan, 23. mart 2019 23:08)

    # Link komentara

  131. Ajmo ovako, sve tri nesportske za partizan, igraci udaraju po rukama, dok je lopta u rukama Zvezdinih igraca u uzlaznoj putanji, znaci nijednom na loptu, sve po rukama, nisu ni znali gde je lopta. Sad lepo svi da vratite snimak i vidite gde Rivers prvo udara, dal prvo celom sakom po lopti ili po ruci Marinkovica.
     (cz, 23. mart 2019 23:07)

    # Link komentara

  132. Ostojini limari se bune za dosudjene prekrsaje. A to sto Partizan igra seljacki hrkljus, udaraju, tuku, obaraju, vuku, ... o tome ni reci.
     (Boki, 23. mart 2019 23:06)

    # Link komentara

  133. Nemojte ljudi na Gagica , dečko je iz Benkovca , ciko table ..... Genijalan centar . Proslu utakmicu je jurio onog momka da ga bije iz samo njemu znanih razloga . Danas ovo.... Pravi sportista , genijalac.
    (Ar, 23. mart 2019 23:05)

    # Link komentara

  134. Ostoja druze, daj hitno jos koje pojacanje za revans. Inace, crno nam se pise!
     (NinoPFC, 23. mart 2019 23:04)

    # Link komentara

  135. Za Vanju savet da se nikad pre samog kraja, a ni posle, ne ruga protivniku, nego da bude pribran i slavi za sebe, svoj tim i sa svojom ekipom... Savet za sve ljude, ovog puta namenjeno osobama koji su zvizdali Novici i radovali se povredi, je da nikad ne zele drugima ono sto ne zele ni sebi...
     (buu, 23. mart 2019 23:03)

    # Link komentara

  136. Pisem na 26-16- za zvezdu jos nije nijedan srbin dao kos.. pa posle pricaju buducnost i cedevita legije stranaca eeeee
    (dolerganijus, 23. mart 2019 19:29)

    Pozdravili te Čović, Dobrić i naročito Davidovac.
     (Wllaxy, 23. mart 2019 23:00)

    # Link komentara

  137. Ovo ne da nije realan vec je paradoksalan komentar. Mani minuse, prijatelju, to je nebitno. Pricas da ste sami krivi jer imate Gagica i da je trener kriv sto ga je uveo. A opet je kriv i sudija koji je valjda trebalo da shvati kakav je taj Gagic te da oprosti njegovoj gluposti i ne svira nesportski faul!? Aman, ko vam je kriv, dogovorite se sami sa sobom. Sudija? Ok, znaci ono vam nije za nesportsku? Gagic? Pa ko vam je kriv sto drzite svasta u ekipi?
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Toto-ko-tunjo-i-ljubav-preko-zice, 23. mart 2019 22:20)

    Kriv je trener Partizana, koga ja postujem svako moze da pogresi, kritike upućene Beloševiću za katastrofalno sudjenje i neujednacen kritetijum. Šta nije jasno ? Jel treba da se nacrta ?
    (Realan, 23. mart 2019 23:00)

    # Link komentara

  138. Gomila gresaka na sve strane ali vidim niko ne pominje izmisljene faulove u napadu. Neki ocigledni prekrsaji nisu svirani a neka pipanja jesu. Dok je Zvezda vodila sudije na strani Partizana a kad je u minusu na njenoj strani sve zajedno slaba igra oba tima a lose i sudjenje. Neki pojedinci su se istakli i drago mi je sto su to uglavnom domaci igraci a neki stranci koji igraju neku drugu sebicnu kosarku.
    (Srle, 23. mart 2019 23:00)

    # Link komentara

  139. srygos
    A sta su postenjaci pevali Macvanu,Vujosevicu,Dzikicu?
    Sramotno
     (PFC, 23. mart 2019 22:59)

    # Link komentara

  140. Tomić da zahvali povredi Veličkovića i Gagiću na pobedi. Strašno koliko je loš trener. Sve na individualni kvalitet. Čoviću svaka čast na partiji. Srcem si igrao.
    (Zoran, 23. mart 2019 21:30)

    A to što nama Reglend od 2/4 nije igrao?
     (Znači Haoos (čisto onako komentar), 23. mart 2019 22:59)

    # Link komentara

  141. @PFC
    Ima veze, bez obzira da li je kosarka ili fudbal. Taj Lalatovic ne bi vredjao grobare i rekao ono dabogda propao, da nisu oni njemu vredjali porodicu i njega. Covek je takav karakter,neki bi cutali, on nece da cuti i trpi, i zbog toga ga ne vole.Svi sad moralisu oko tog vredjanja, nije bilo fer, nije lepo, a sto se vi ne zapitate pre nego sto krenete da vredjate decu coveku da li je lepo i fer. Ne podrzavam nikakve uvrede i vredjanje na racun bilo trenera ili igraca. Ali i lazne moraliste kojima nije lepo vredjanje njihovih igraca, a ovamo vredjaju coveku sedmogodisnju i desetogodisnju decu.
    (Leri Ptica, 23. mart 2019 22:59)

    # Link komentara

  142. E ovako, navijam za Zvezdu, ali pre svega volim košarku. Imam dovoljno godina da većinu stvari sagledam objektivno, košarkaški.
    Bilo je grešaka sudija i uvek će ih biti. Mislim da je Rivers napravio faul na ivici nesportske. Mogla je da se svira, a i nije. Kao i faul u napadu nad Dobrićem... Da ne nabrajam dalje, otprilike tu je negde, egal sa greškama.
    Volim igrače kao što su Dobrić, Davidovac, Marnković (dečko ima problem sa samopouzdanjem i prevelikom željom). Prva dvojica igraju podjednako dobro na obe strane terena, a i treći, ako ga ne sputa ovo u zagradi.
    Zvezda sa ovim peticama ne može da brani Lendejla, i čudi me da je Trinkijeri dopustio da se onoliko troši u odbrani. Inače je fantastičan trener, to se vidi pre svega u napadu.
    Presudila je duža klupa i energija Filipa Čovića, uz fantastične šuterske role Berona, Davidovca i Dobrića.
    Tomić???? Veliki znak pitanja. Daleko od toga da ne zna, ali nešto tu nedostaje. Jednostavno je "siv". Nema svoj lični pečat.
    Pozdrav svima!
     (mirko, 23. mart 2019 22:59)

    # Link komentara

  143. za mene je kljucni detalj meca nedosudjen nesportski faul KC Riversu. Klasican primer nesportskog faula, Jaramaz bi imao 2 bacanja na +8 a Partizan napad sa strane. Ovako, imamo 2 bacanja, Jaramz 1/2 zvezde ide u n napad i trojka Davidovca, kojom se ovaj budi i sledeci napad pogadja jos 1. Dakle, za mene je to kljucna stvar, koja je mozda i prelomila duel. Takodje, ono laktanja Cirbesa nad Nikolicem, klasicna tehnicka. Cirbes bi imao +1 faul i pitanje je kako bi Zvezda funckionisala s obzirom da je citav mec imala probleme sa centrima i prenalima.... 
    (militto, 23. mart 2019 22:11

    Sviran obicni faul i Jaramz je imao dva bacanja a pogodio jedno. Naravno da nije nesportska jer mu je izbio loptu al ga je zakacio i po rukama pa su sudije svitale faul a u nba se npr. sudi samo aut za ovakvo nesto.
     (Borky, 23. mart 2019 22:58)

    # Link komentara

  144. Tri tehnicke odlucise utakmicu!!!Nama na +8 ne sviraju!!!!A na 40 sekundi ona namerna Gagicu to je cist bezobrazluk!!!!Covicu jel si sada
    zadovoljan sudjenjem!?Sad je sve ok!?Bruka!!!!!Momci glavu gore,bolji ste od ovog vestackog kluba!!!!
     (Dragan, 23. mart 2019 22:58)

    # Link komentara

  145. Sva sreća pa će u finalu biti jedna od dve ekipe koja ima lošijeg trenera od Tomića. Čuveni Jasko fijasko ili onaj drugi iz Cedevite ne znam ni kako se zove.
     (ferdinand, 23. mart 2019 22:58)

    # Link komentara

  146. Cestitam igracima C.Zvezde na pobedi takodje cestitam Delijama na odlicnom navijanju , tako se podrzava klub .
    Moram da cestitam igracima Partizana na veoma dobrom mecu i da su oni dobili bilo bi potpuno zasluzeno.
    Veoma sam srecan zbog kosarke i rivaliteta izmedju dva najtrofejnija kluba sto tri poslednja meca gledamo na jednu loptu .
    Sto se tice narednog meca ocekujem istu utakmicu , tvrdu i jos jednu sa neizvesnom zavrsnicom
    Prednost blagu dajem C.Zvezdi jer ce sad ona uci bez pritiska a ima ima i pobedi iz prvog meca.
    Nadam se da ce oba tima biti u kompletnim sastavima i da ovi igraci koji se veceras povredili biti zdravi za vikend .
     (Nebojsa, 23. mart 2019 22:58)

    # Link komentara

  147. Igra Partizan dobru kosarku. Trinkijeri vuce Partizan napred, izvlaci iz igraca njihov maksimum ( osim Gagica naravno ). U Zvezdi igraci malo stagniraju. Npr. Dobric ima evroligasko iskustvo, bio je u usponu, dobar odraz, brzina. Ali nekako je bas nazadovao. Dobra tekma, bice zanimljivo do kraja serije.
     (dubioza, 23. mart 2019 22:57)

    # Link komentara

  148. Izvini, je l' ti srvarno misliš da ne sme da se svira više od jedne nesprtske i 40 slobodnih bacanja samo zato što vam je DV bio mag? A, to što igrate hrkljuš treba da vam se gleda kroz prste??? 
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ferdinand, 23. mart 2019 22:14) 

    Može i treba da se svira svaki postojeći faul, naravno, pa makar ih bilo i 100, to niko ne spori, samo zašto isto to niste pričali i posle finala ABA lige prošle godine, i pogledali da li je možda i Zvezda tada igrala "hrkljuš" u odbrani, nego vam je upravo broj dosuđenih slobodnih bacanja jedini dokaz "krađe veka" kako je vi nazivate? :)

    Ajde još malo menjaj teze. Pošto si "objektivan" i pričaš o finalu prošle godine, pogledaj snimke i da se svaki ulazak pod koš CZ, bekova Budućnosti, svirao faul dok na drugoj strani skoro ništa. Pa bilo je čak i sikirica koje su se sudile samo kao aut. Nije problem 40 slobodnih bacanja budućnosti već sasvim neujednacen kriterijum.
     (ferdinand, 23. mart 2019 22:56)

    # Link komentara

  149. GAGICU Djoko Salic je za tebe Karl Malone licno !
    (Uros, 23. mart 2019 22:55)

    # Link komentara

  150. I tebi da odgovorim postenjacino...Riversovo udaranje po rukama Jaramaza!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realno, 23. mart 2019 22:32) # Link
    I delim po lopti majstore... Nauci prvo pravila.. Ti sve samo ne tvoj nick..
    (Lefty, 23. mart 2019 22:54)

    # Link komentara

  151. Čović piše saopštenje! Premalo penala po njemu izvela Zvezdana-samo 41, a on kao objektivni predsednik izbrojao 51.AV, reaguj !
    (Crnobelac, 23. mart 2019 22:54)

    # Link komentara

  152. Ozbiljno postenjacino? A Rivers je udario Jaramaza po rukama mozda indirektno? I isao je na loptu sigurno...na +8 za Partizan nisu sudili tu nesportsku!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realno, 23. mart 2019 22:30)

    Pa kad vratiš snimak i usporiš videćeš da Riversova ruka ide ka lopti. NIJE NESPORTSKA JER IDE NA LOPTU, ova tri koja si nabrojao, ruke idu na ruke i udaraju ruke
    (pravila su jasna, 23. mart 2019 22:54)

    # Link komentara

  153. Vidite sad, ni Ostoja ni Trinki nikakav komentar na sudjenje. Zamislite obrnutu situaciju da su svirane tri nesportske protiv Zvezde kakva bi reakcija Covica bila? Pa do naredne subote bi gostovao po pinku i hepiju i objasnjavao kako je pokraDJen... To je razlika izmedju nas i njih!
     (Admiral, 23. mart 2019 22:51)

    # Link komentara

  154. Jedina greška Tomića je što je predugo pokušavao sa Reglendom, a bilo je jasno da ne može da igra. Rupa u odbrani, bez intenziteta u napadu. Nadam se da će nije teža povreda. Ja ga ni sledeću ne bih forsirao, nek se oporavi za finale. Dobijamo mi to sledeće subote i bez njega.
    (Mare, 23. mart 2019 22:50)

    # Link komentara

  155. Ljudi moji, ovo je bila strašna utakmica, posebno u drugom poluvremenu.Ono što upada u oči jeste činjenica da stranci ne igraju srcem kao domaći igrači, iako su neosporno kvalitetniji.Zvezdu je spasilo vođstvo Partizana od 11 razlike. Tad je Tomić povukao zadnju opciju, uveo Davidovca,Covica i Dobrića, koji su srcem preokrenuli tok utakmice. Njih se sjeti kad vise ne zna šta će, a to mu se pocesto događa.Neosporno je da je Trinkijeri bolji trener,a i motivator, te mu igrači daju i više nego što realno mogu. Sudije su imale par sitnih grešaka, ali nisu bili tendenciozni i pošteno su odsudili.Mislim da ovdje ništa još nije riješen i da su šanse podjednak, iako Zvezda vodi 1:0.
     (kris, 23. mart 2019 22:49)

    # Link komentara

  156. Ajmo Ostoja! Jos jednog stranca za revans.
    (Pravda za Sve, 23. mart 2019 22:37)

    Nemoj da mislis da ga On vec nije zvao.
     (Toto-ko-tunjo-i-ljubav-preko-zice, 23. mart 2019 22:49)

    # Link komentara

  157. Raspala Zvezda pobedila raspali Partizan.
    (2CRAZY, 23. mart 2019 22:49)

    # Link komentara

  158. Ne navijam ni za koga, sem za dobru košarku, i sva sreća što je to i ovoga puta bila. Ali ne mogu da se otmem utisku o lošem suđenju, jer svirati u ovakvoj izjednačenoj utakmici tri namerna faula jednoj ekipi, a drugoj ni jedan i ako je nad Jaramazom napravljen namerniji faul od bilo koga koji je suđen u korist Zvezde. Samo taj detalj je rešio meč. Mislim da ova ekipa sudija nikako više ne sme da sudi nastavak ovog duela. Kod Zvezde se desila jedna jako dobra stvar, a to je da su meč rešili domaći igrači, pre svega Čović, a onda i Davidovac, pa i zaboravljeni Dobrić bio je odličan. Nadam se da će Novica da se oporavi za narednu utakmicu i da ćemo u sledeću subotu gledati sjajan meč, a nadam se i suđenje, za razliku od ove utakmice.
    (Dragan, 23. mart 2019 22:49)

    # Link komentara

  159. SAMO ZATO:

    Jos od dana Dzikica, KKP je igrao na prekrsaje protiv Zvezde. Iskusan trener zna ako protivnik sutira 70% za 2, onda je bolje slati ga na liniju. I to je i Trankijeri napravio, KKP je lupao na sve strane. I dok je CZ masila slobodna, KKP je imao rezultat, cim su poceli pogadjati, to je bilo to.
    I sad, mogu price ovako ili onako, ali cinjenica jeste, CZ dobi ovo bez Reglunda, sa poprilicno ocajnim Odzom, uzasnim Cirbesom,sa Peperogluom i Riversom u minus indexu, sa slabijim sutem za 3, 7 asistencija manje...
    Kako se kaze, ne valja podceniti ali ne valja ni preceniti, a to je Trankireri uradio, i izgubio je jer je precenio Zvezdu.. Ïmao je igru, imao je procente, i skok, i asistencije, ali imao je i Gagica..
    (sasa the red baron, 23. mart 2019 22:48)

    # Link komentara

  160. Cestitke na pobjedi, iskreno!
    I cestitke na navijanju, 24 babe i 7 krava bi se bolje culi.
    A posebne cestitke za navijanje prema kapitenu Institucije, i povicima dok lezi povrijedjen na parketu.
    Toliko o postenom i dosljednom predsjedniku Cori, odmah ujutro neka ode na jutarnji program da objasni kakav je on gospodin a sve ostalo su kriminalci i lopovi. Ako uspije da iskontrolise rucice da se ne tresu na pomen evropskog giganta.
    Ali nije ni cudno... ipak je kosarka sport koji nije bas tako davno stigao u zeleznik...
    (Nebojsa, 23. mart 2019 22:48)

    # Link komentara

  161. @ Kao i u Kupu. Čim Zvezda uđe u ritam i povede, prekida se utakmica kako bi se Partizan konsolidovao. To večeras nije pomoglo, Zvezda je imala dovoljno raspoloženih igrača da ne dozvoli da padne u igri i bude dekoncentrisana.
    (goran, 23. mart 2019 21:45)

    Hahha, pa na plus osam za Partizan vi ubacujete nesto na parket i mec se prekida dok se to ocisti. Nakon toga staje serija Partizana i Zvezda se vraca. To je vasa specijalnost, kad vam ne ide vi ubacujete kese s urinom, pp aparate i ostalo, stara Covketova skola...
     (Admiral, 23. mart 2019 22:48)

    # Link komentara

  162. Kratko i jasno. Prvo, da je Zvezda realizovala samo 50% promasenih penala, utakmica bi otisla u mirne vode i 10-15. razlike za Zvezdu. Drugo, do neba hvala Filipu Covicu kome vise niko nema prava da prigovori bilo sta! Opet nas je vratio iz bunara, kako je vec i cinio nekoliko puta u toku regularnog dela sezone. Trece, veceras se videlo kakvu i koliko veliku uslugu je g.Covic ucinio KK Crvena zvezda. Utakmicu su na plecima nosili igraci pridosli iz naseg razvojnog kluba. F.Covic,Davidovac,Dobric,Odzo.Simanic ce svoju rolu odraditi u nastavku doigravanja.Sve u svemu, nedelju dana je i vise nego dovoljno Tomicu i ekipi da spreme utakmicu i ciscenjem zavrse polufinale. Tek toliko da se zna.Sportski pozdrav!
    (Walldorf, 23. mart 2019 22:48)

    # Link komentara

  163. Vi imate Berona mi imamo Gagica. Ali nema 20, 30 razlike niti ce biti. Za nedelju dana sledi razbijanje. Sve ce vam biti jasno. Ovo ste jedva dobili na svom terenu.
    (111, 23. mart 2019 21:58)

    Ovako vas vise boli...
     (EUFORIJA, 23. mart 2019 22:48)

    # Link komentara

  164. jeste novica veličković sportista i za to je zaslužio aplauz ali ja mislim da je on svestan kako se ponaša na terenu i koliko njegove gestikulacije nerviraju ljude. bedak je što on to radi namerno. da radi da podigne ekipu bih skapirao, ali ne, on to radi svesno da bi nervirao masu. a to nikako nije sportski. nadam se i da je marinković danas naučio lekciju.
     (deniro, 23. mart 2019 22:48)

    # Link komentara

  165. A o Lalatovicu kao coveku ne treba ni trositi reci,na derbiju cuvena izjava Da Bog da propo i vredjanja stalna sa navijacima 
    Navijaci Partizana nikada nisu vredjali nekoga dok je povredjen ali nikada,tako da ne lupaj vise majke ti
    (PFC, 23. mart 2019 22:05)

    Olicenje kulture i civilizovanog avangardnog ponasanja je skakanje po tunelu za izlaz posle pobede. Lalatova izjava o propadanju je samo reakcija normalnog coveka.
    A tek o vredjanju... o cemu pricati, sta su neki pevali Gurovicu i Rakocevicu, sta su dobacivali Kalinicu...
     (sryugos, 23. mart 2019 22:48)

    # Link komentara

  166. Nesportska Rivera nad Jaramazom krajem treće četvrtine koja naravno nije svirana je presudila utakmicu. Nadam se da ćemo i mi imati domaćinsko suđenje sledeće subote.
     (Danijel, 23. mart 2019 22:47)

    # Link komentara

  167. Izvini, je l' ti srvarno misliš da ne sme da se svira više od jedne nesprtske i 40 slobodnih bacanja samo zato što vam je DV bio mag? A, to što igrate hrkljuš treba da vam se gleda kroz prste???
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ferdinand, 23. mart 2019 22:14)

    Može i treba da se svira svaki postojeći faul, naravno, pa makar ih bilo i 100, to niko ne spori, samo zašto isto to niste pričali i posle finala ABA lige prošle godine, i pogledali da li je možda i Zvezda tada igrala "hrkljuš" u odbrani, nego vam je upravo broj dosuđenih slobodnih bacanja jedini dokaz "krađe veka" kako je vi nazivate? :)
    (MT Vračar, 23. mart 2019 22:46)

    # Link komentara

  168. Kakvi su ono navijači koji mogu ono i onako da skandiraju povređenom igraču koji jedino što je radio je to da se borio za boje svog kluba. Vi niste navijači Zvezde. Vi ste dno obično.
     (bob, 23. mart 2019 22:46)

    # Link komentara

  169. Hvala Gagicu i Hvala Vanji koji je samo raspalio publiku svojim klimanjem glave.
    (ultrabgd, 23. mart 2019 22:45)

    # Link komentara

  170. belosevic i gagic doneli pobedu fmp-u, a jos pre par godina sam cuo u kafani pripitog coveka za susednim stolom koji je rekao, partizan je dotakao dno onog trenutka kada je dozvolio da mu centri budu gagic i musli!! i svaka mu je na mestu!!
     (Huan Pablo Don Fernando, 23. mart 2019 22:44)

    # Link komentara

  171. Osećao sam da će Zvezda da pobedi, od početka do kraja. Malo sam posumnjao kod vođstva Partizana od 10 poena, ali sam isto tako znao da to neće potrajati i da imamo snage za preokret i pobedu, posebno što sam očekivao da naši Čović, Dobrić, Davidovac budu x faktor, što se i pokazalo kao tačno.
    Brinuo sam se malo da ne uđemo u produžetke jer su Cirbes i Odžo imali po 4 lične, ali Odžo je odigrao vrlo mirno i pametno i to je bilo dovoljno.

    Sudije su se trudile da donose pravilne odluke, zato su onoliko puno gledali snimke različitih situacija, ali grešaka je bilo za obe strane, ali ništa presudno.
    Partizan je imao mnogo igrača koje je mogao da žrtvuje i da igra sekiricu skoro celu utakmicu a posebno na kraju i u produžetku - Bandža,Janković,Zagorac i ostali, ali prvi put sam video da sudije nisu Zvezdi dodelile mnogo više faulova. Obično nas sudije satru suđenjem.
    (Mirko, 23. mart 2019 22:43)

    # Link komentara

  172. Ljudi , da se ne lazemo i ne lozimo, Partizan uopste nije tako inferioran i slabiji u igracima, da ne pominjem trenera, u odnosu na Zvezdu, kako oni sebe predstavljaju...skoro egal ekipe, tako da, jako i maksimalno mora...kao i oni sto daju 200%, tako i mi moramo...Moramo da utuvimo u glavu da nema favorita, koliko god oni prebacivali tu ulogu na nas...Oprezno samo!
    (delija, 23. mart 2019 22:42)

    # Link komentara

  173. @ Veliki pritisak je bio na ekipi!Sada ga nema vise!Ocekujte ludilo sledeci vikend kad metlamo Partizan!Tomic-Trinki 3:1 sledece nedelje 4:1!
    (Aleksej, 23. mart 2019 21:54)

    Vidi druze, da je Trinki trener Zvezde a Tomic Partizana, bio bi svaki mec plus dvadeset za Zvezdu, a ovako svaka utakmica egal na jednu loptu. Tomic ne moze Trinkiju pertle da vezuje, jednostavno ima mnogo bolje igrace i provuve se za tu jednu loptu a Trinki iz ovih poluigraca Partizana izvlaci dvesta posto!
     (Admiral, 23. mart 2019 22:42)

    # Link komentara

  174. Bravo Zvezdo moja!
     (anica, 23. mart 2019 22:40)

    # Link komentara

  175. Ono kad ih dobiješ bez oba centra i prvog pleja, neprocenjivo...
     (piki, 23. mart 2019 22:40)

    # Link komentara

  176. @Zhol
    U kupu se nismo bunili na dosudjen faul nasem igracu, jer je bio ocigledan faul. Nadam se da se pravis blesav namerno, jer ako je slucajno - onda si stvarno blesav. Ocigledan faul nad Zvezdinim igracem nije bio sviran pre toga.
    A molim te da pojasnis sta je sumnjivo kod namernih? Ono Gagicevo vucaranje ti je, ne sumnjam, najsumnjivije? Verovatno ti je i Trinkijerijevo pitanje "Zasto?" sumnjivo?
     (Max, 23. mart 2019 22:40)

    # Link komentara

  177. Ne znam koliko se sećate, ali u onom čuvenom duelu sa Cedevitom, na +11 za Partizan, Gagić isto ovako faulira Nurkica koji je sam na zakucavanju, bez ikakve potrebe, i Partizan iz tog napada prima 6 poena i vraća Cedevitu potpuno u igru, i kasnije se završilo svi već znamo kako...Znači to više nije glupost ni slučajnost, momak nema dovoljan IQ košarkaški i to je to...Inače, čestitke Zvezdi na pobedi, i zaista šteta za ono vređanje Veličkovića dok je bio povredjen.
     (Dr Hitch, 23. mart 2019 22:40)

    # Link komentara

  178. Ima li srbina koji se ne rzume u kosarku ,sudjenje i koji glat ne bi mogao da bude selektor, ili trener Zvezde.Sve sami strucnjaci.Gledaju utakmicu na TV ekranu i sve vide i sve znaju.Sto ne sudite Evroligu.O sudjenju pisu oni koji igraju basket ispred zgrade. Belosevic, Lamonika i ostali prave greske i u EL. I niko ne kuka na njih.Grobari se posle poraza povampirili ali u finalu kupa za njih bilo sudjenje OK jer su pobedili iako je i tamo bilo sjaset gresaka.Umislili ste tj sebe vec videli u EL. a onda svaki.poraz boli
     (Zvezdas, 23. mart 2019 22:39)

    # Link komentara

  179. Stvarno los trener! Sta je on ucio u Oly, tolike godine? 40 sekundi do kraja utakmice, Covic mu sutira trojku, a 10 sekundi do kraja napada. Ne pravi faul, vec brani ceo napad, primamo kos i onda ostaje jos 2 sekunde. Ne zna kako da brani piken rol, nemamo unutrasnju igru. Shvatio je, kada nije imao gde, da ubaci Davidovca i Dobrica i to je prelomilo utakmicu. 
    (EUFORIJA, 23. mart 2019 21:43)Sva tvoja analiza i 
    poznavanje kosarke staje u jednu rec.PIKEN
    (Nemanja, 23. mart 2019 22:14)

    Izvini "majstore", pick and roll!
     (EUFORIJA, 23. mart 2019 22:39)

    # Link komentara

  180. Šteta sto ne navijam ni za jedne i druge uživao bi u meču Al ovako samo u reprizi
    (Delija, 23. mart 2019 22:38)

    # Link komentara

  181. Ajmo Ostoja! Jos jednog stranca za revans.
    (Pravda za Sve, 23. mart 2019 22:37)

    # Link komentara

  182. "Опа, опа, нека, нека све ћу да продам. Само Звезду, само Звезду, само Звезду да гледам...!" 🔴⚪🏀🎷📯🎺🎶🍻💃
     (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 23. mart 2019 22:37)

    # Link komentara

  183. Euforija@ Koja nije bila nesportska pitaš, pa druge dve sigurno nisu, a Boga mi ni prva. Ovo je košarka a ne balet. Posle se pitate kako su nas Ameri otkinuli 40 poena. Niko ovde ne vidi da nam košarka tone i sa ovim pravilima, ko može a ko ne da igra Evroligu, pitanje je vremena kada ni jedan nas tim neće igrati to takmičenje. Sirotinja smo. Zvezda je bila bolja, sudije nisu bile na nivou zadatka, ali po mom mišljenju to nije uticalo na ishod meča, koliko Gagićevi glupi potezi, katastrofalna odbrana gde se Čoviću dozvoljava da se lepo prošeta do kosa, umesto da su ga pustili da nas pobedi iza linije za 3 poena. Lepo je razigrao ekipu, svaka čast, i tu smo mi izgubili utakmicu. 
    Budimo ljudi iako smo rivali.
    (neko meni blizak, 23. mart 2019 22:15)

    Kao sto kazes, budimo ljudi. Ali, ne moze se vuci ruka coveku prilikom polaganja, ne moze se svom snagom udariti coveka koji zakucava, a ti ne mozes da drugacije odbranis kos, jer bi blazi kontakt bilo 2+1.
     (EUFORIJA, 23. mart 2019 22:36)

    # Link komentara

  184. Novica Velickovic je momcina i sportista za cistu desetku, treba da cenimo neke stvari ako mu zvizdimo i pevamo ono , ali kad se povredio morali su svi da ustanu i da aplaudiraju, toliko.
    (Ringo Star, 23. mart 2019 22:17)

    Bravo za komentar!

    Inace, utakmicu je odlucio Filip Covic. On nam je razbio odbranu. u drugom. Da ne bi njega, glatka pobeda Partizana, jer ove velike zvezde igraju ko babe. Bez zara i motiva.
    Ostaje utisak da je Belosevic onom nesportskom pred kraj produzetka odlucio mec. Nisam video, necu da komentarisem. Bilo bi lepse da je jedna vrlo dobra utakmica zavrsena bez takve odluke sudija. Za to je verovatno kriv Gagic, ako je stvarno skrivio nesportsku.
    Raduje me ipak sto se igraci Partizana ne predaju do zadnje sekunde. Bravo Trinkijeri za takvu motivaciju.
    (Gazda Dojkan, 23. mart 2019 22:34)

    # Link komentara

  185. Stavi Gagica u Golden Stejt i ovi bi se zakucali za donji deo tabele. Ono se retko vidja, ali bas retko. Toliki nedostatak sportske inteligencije, ne sretoh do sada u basketu. Pa covek bukvalno ne zna gde se nalazi.
    U staroj Jugi taj bi igrao za neku opshtinsku ligu, maksimum.
    (Marko, 23. mart 2019 22:34)

    # Link komentara

  186. @realan, koju utakmicu si ti gledao? Zvezda je imala napad za pobedu.
    (ranac, 23. mart 2019 22:33)

    # Link komentara

  187. Najdraza pobeda u zivotu, koja kradja, koje busanje novice, koji amaterski trener na našoj klupi, ovi se cele sezone kao nadaju da igraju sa nama u polufinalu... Jao sto mi milo
     (petearczv, 23. mart 2019 22:33)

    # Link komentara

  188. Uzbudljiva utakmica, pravi derbi što bi se reklo. Samo mislim da je večeras bilo previše stranaca na parketu. Ne pratim toliko košarku ali mi je to najviše ovako upalo u oči.
     (duka, 23. mart 2019 22:33)

    # Link komentara

  189. Ringo star@ Свака част за коментар. Некога ко воли и гине за боје свог клуба не мораш волити, али цијенити мораш. Али тешко је то објаснити "задојеној" већини! Ако је за утјеху нисмо најгори по том питању (луђи су по истом Грци, Италијани, Шпанци, Хрвати)....
     (делија нс, 23. mart 2019 22:33)

    # Link komentara

  190. lakse bi im bilo da smo ih dobili 20...
    (ponadali se, 23. mart 2019 22:32)

    # Link komentara

  191. Renfrou koji je metar i po iza Cirbesa se zaleće i iz sve snage ga udara po ruci ispod lakta, u sve u trenutku kad je igrač sam na polaganju. Gagić vuče igrača za dres, u trenutku kada isti ima otvoreno polaganje. Ako to nisu dva školska primera za namernu ličnu, ne znam šta su. Naravno za "objektivne" navijače "institucije", sve i da motkom udare igrača, za njih to ne bi bila namerna.
    (Vladan R, 23. mart 2019 22:18)

    I tebi da odgovorim postenjacino...Riversovo udaranje po rukama Jaramaza!
     (realno, 23. mart 2019 22:32)

    # Link komentara

  192. Nakon dugo vremena jedna kvalitetna utakmica, jedan derbi na nivou evrolige. Bilo je mozda gresaka sudija, ali treba da budemo zadovoljni sto smo gledali dobru kosarku konacno. Mozemo mi sada da komentarisemo i da se prepiremo 3 dana oko odluka sudija, i da li je bila ili nije nesportska. Steta sto nije finale. A ljudi navikli uvek nakon utakmice da se svadjaju i raspravljaju, pogotovo ovi ciji tim izgubi. Njima je to izgleda najbitnije. Nikada nismo objektivni.
     (Nikola, 23. mart 2019 22:32)

    # Link komentara

  193. Da Odzo umesto reketa izlazi van zone za 3 poena kao da igra 1 ili poziciju 2. Tomić nezna svoj posao. Najveće pojačanje Zvezde je otkaz nekadasnjem košarkašu Lazicu. Napred Zvezda!!!!!
    (Lale, 23. mart 2019 22:32)

    # Link komentara

  194. Ugurali 15 miliona, imaju 7 stranaca i u egalu su sa Partizanom. Slaba struka.
    (sin lovca na medvede, 23. mart 2019 21:24)

    Ma 50 miliona nemoj da si skroman...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dexim, 23. mart 2019 21:54)
    1 od 50 miliona
    (slobos sa rodosa, 23. mart 2019 22:31)

    # Link komentara

  195. Renfrou koji je metar i po iza Cirbesa se zaleće i iz sve snage ga udara po ruci ispod lakta, u sve u trenutku kad je igrač sam na polaganju. Gagić vuče igrača za dres, u trenutku kada isti ima otvoreno polaganje. Ako to nisu dva školska primera za namernu ličnu, ne znam šta su. Naravno za "objektivne" navijače "institucije", sve i da motkom udare igrača, za njih to ne bi bila namerna.
    (Vladan R, 23. mart 2019 22:18)

    Zaboravio si i samaranje Velickovica prilikom Cirbesovog zakucavanja.
     (EUFORIJA, 23. mart 2019 22:31)

    # Link komentara

  196. Da Odzo umesto reketa izlazi van zone za 3 poena kao da igra 1 ili poziciju 2. Tomić nezna svoj posao. Najveće pojačanje Zvezde je otkaz nekadasnjem košarkašu Lazicu. Napred Zvezda!!!!!
    (Lale, 23. mart 2019 22:31)

    # Link komentara

  197. Ali kakav su faul svirali Pejdžu u poslednjoj sekundi, za tri bacanja Riversa... Čovek bio metar od Riversa. Možda im se nije svideo način na koji je pogledao šutera Zvezde. Još snimak gledaju i lagano dosuđuji faul. Posle recite da nema tendencije u suđenju.
    (Del Piero#10, 23. mart 2019 19:30)
    snimak se ne gleda da li je faul ili nije, vec da li je nesportska ili obican faul, trenutak kad je napravljen faul, da li je isteklo vreme i to. Faul kad se svira, ne gleda se snimak sa se proverava odluka.. Inace, po meni, faula nije bilo..
     (delija momak, 23. mart 2019 22:31)

    # Link komentara

  198. Vidim kukanje naravno na sudije, a niko ne spominje detalj kada na +4 pejdž udara Čovića i diže ruku, a ne svira se ništa.. umesto kraja, dobijamo trojku, posle i produžetke..pa kad je tako nešto viđeno!?
     (Blokovi CZ, 23. mart 2019 22:30)

    # Link komentara

  199. Novica direktno po ruci Maika, 
    Renfro direktno po ruci Dejana, 
    Gagić kroz blok vuče za ruku Berona koji ide sam prema košu. 
    Šta je sporno? Ni u jednom slučaju nisu išli na loptu. Sva tri faula namerna lična.
    (DP11, 23. mart 2019 22:08)

    Ozbiljno postenjacino? A Rivers je udario Jaramaza po rukama mozda indirektno? I isao je na loptu sigurno...na +8 za Partizan nisu sudili tu nesportsku!
     (realno, 23. mart 2019 22:30)

    # Link komentara

  200. i da, Tomice izgleda i nije toliko dobar trener kao sto sam ocekivao od njega.
     (Asd, 23. mart 2019 22:30)

    # Link komentara

  201. ...me je kao Zvezdasa da se onako ponelo prema POVREDJENOM Novici...Ringo star u pravu si.Novica je jedan od malobrojnih pravih igraca ovih sastava...tj znalaca ove igre.
    (Sramota, 23. mart 2019 22:30)

    # Link komentara

  202. Pokusali su suci sve pri kraju druge i u trecoj deonicici...no ni to nije bilo dovoljno...pa ni pri kraju regularnog dela umesto faula -OCIGLEDNOG-preko obe ruke Davidovca daju loptu Partizanu.Malo li je?
    (B93, 23. mart 2019 22:16)

    3 namerne i 41 bacanje? malo, malo, nema šta
     (Anti šajberovac, 23. mart 2019 22:29)

    # Link komentara

  203. Zasto u zvezdi nema Radanova i zasto Dobric i Simanic igraju tako malo. Nasi domaci srpski igraci su izginuli na terenu i doneli pobedu, Covuc, Dobric i sjajni Davidovac. Forsirati nase igrace to je poenta.
     (Asd, 23. mart 2019 22:28)

    # Link komentara

  204. Moram i ja nešto napisati. Utakmicu je rešio Davidovac. Nateravši Lendejla da napravi petu licnu, gde je dao koš i faul. Ona minijatura Berona je uzrocno-poslednicna stvar prethodno navedene konstatacije da je utakmicu rešio Davidovac. Sudjenje je samo bacio ljagu na odličan meč obe ekipe. Kao i povrede Novice i Reglenda
     (Gospodin Smit, 23. mart 2019 22:28)

    # Link komentara

  205. Belosevic gledao jutarnji program pa se uplasio kad mu je sef poceo bacati case po studiju.
    (Lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju setice, 23. mart 2019 22:27)

    # Link komentara

  206. Davidovac i chovic. Pobedio nas FMP.bolje da ćutimo
    (Rusofil gaster, 23. mart 2019 22:27)

    # Link komentara

  207. Suđenje je bilo katastrofalno ,ali na štetu zvezde.Nekoliko vezanih faulova u napadu i nekoliko nepostojećih ličnih u odbrani poput one dobrićeve kada ga je janković bukvalno oduvao je unela nervozu u njene redove,pa je partizan stekao lepu prednost,a inače je prvi put poveo u 21.minutu.bez te sudijske pomoći ne bi ni bilo nikakve drame već bi to zvezda lako privela kraju.ipak mora se reći da su i grobari igrali iznad svih očekivanja,a pogađali su takve šuteve da je to bilo nezamislivo.verujem da to neće ponoviti u sto sledećih mečeva.mislim da je ovo bio možda i najbolji derbi ,ako ne svih vremena,onda sigurno u 21.veku
    (slobinator, 23. mart 2019 22:26)

    # Link komentara

  208. E da je sad dule on bi ove lepo u gepek pa bi grobari bilo zadovoljni sudjenjem.Imam 50 god.I jos nisam doziveo da bar jednom sportski cestitateUvek je neko drugi kriv za vase neuspehe.
    (mile1970, 23. mart 2019 21:56)
    Mile , dal si ozbiljan ? Ima 10 godina da ste svaki put posle utakmice pisali saopstenja . Ti u tvom komentaru pominjes da neko nije čestitao . Čestitali svaki put i zvanično i nezvanicno . Eno onomad posle kupa čestitke pljuštale na sve strane .
    Dzaba Mile dzaba , od drveta sumu nevidite .
    (Sasa, 23. mart 2019 22:25)

    # Link komentara

  209. Sad je ok, sad su dobre sudije...malo malo pa nesportska. Fuuujjj.... 
    (...., 23. mart 2019 21:29) 
    Reci nam koja nije bila nesportska?
    (EUFORIJA, 23. mart 2019 21:45)

    Evo ja cu da ti kazem, sve su bile nesportske! Ali ako su takav kriterijum zauzele sudije onda je bila NESPORTSKA Riversa nad Jaramazom!!! I to kad je Partizan bio u naletu nije sudjena, pregledali su snimak ali je nisu sudili. A bila je ista kao nesportska Novice nad Cirbesom!
     (realno, 23. mart 2019 22:25)

    # Link komentara

  210. za mene je kljucni detalj meca nedosudjen nesportski faul KC Riversu. Klasican primer nesportskog faula, Jaramaz bi imao 2 bacanja na +8 a Partizan napad sa strane. Ovako, imamo 2 bacanja, Jaramz 1/2 zvezde ide u n napad i trojka Davidovca, kojom se ovaj budi i sledeci napad pogadja jos 1. Dakle, za mene je to kljucna stvar, koja je mozda i prelomila duel. Takodje, ono laktanja Cirbesa nad Nikolicem, klasicna tehnicka. Cirbes bi imao +1 faul i pitanje je kako bi Zvezda funckionisala s obzirom da je citav mec imala probleme sa centrima i prenalima....
    (militto, 23. mart 2019 22:11)

    Grobarska treš logika. Za mene je prelomilo utakmicu prvo podbacivanje i to što je Partizan prvi imao loptu i promašio, a CZ u sledećem napadu odmah poentirala.

    Čoveče, dokle ovo ide... Da ljudi pogađaju šta bi bilo kad bi bilo.
     (ferdinand, 23. mart 2019 22:25)

    # Link komentara

  211. Ajmo horsko kmečanje, 3, 2, 1, saaaad!  
    (ferdinand, 23. mart 2019 21:27)  

    posveti se cvecu, umesto kmecanju 
    (VECITI PAMETNJAKOVIC, 23. mart 2019 21:37) 

    Ja sam se posvetio...uživam, mirišem cveće dok grobari kmeče.
    (ferdinand, 23. mart 2019 22:05

    ej ajd malo onoj bajci o cigli što ti deda kupio za Marakanu. Mnogo smešna bajka
     (Anti šajberovac, 23. mart 2019 22:25)

    # Link komentara

  212. Брз опоравак Новице. Издржи мајсторе?. ???
    (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 23. mart 2019 22:00)

    ???!!!! Ovo se nije desilo od kad je gavran pocrneo.
     (VECITI PAMETNJAKOVIC, 23. mart 2019 22:25)

    # Link komentara

  213. Sjajna utakmica one trojke. I pad je velicanstven let, rece jednom veliki GENERAL. I ova kradja ce nas nauciti da bolje cuvamo svoje. Volim Partizan.
    (Kosarka-Partizan, 23. mart 2019 22:24)

    # Link komentara

  214. Pena party u komentarima...
     (Njaa, 23. mart 2019 22:24)

    # Link komentara

  215. Kako je Gagic mogao da igra posle direktnog iskljucenja u poslednjem kolu?
    Disciplinska jis nije zasedala?
    (mm bonica, 23. mart 2019 22:24)

    # Link komentara

  216. DAVIDOVAC KAPA DOLE!
     (dr, 23. mart 2019 22:23)

    # Link komentara

  217. Trinkijeriju niko u Italiji nece verovati da ovakvo suđenje u Evropi postoji.Tanzanija bog te mazo
    (P A R T I Z A N, 23. mart 2019 21:39)Nece mu verovati ni da vas je osisao za 900.000€ za pola godine ali dok je ovaca za sisanje...
    (Nemanja, 23. mart 2019 22:23)

    # Link komentara

  218. Tanko je ovo sve, Zvezda jeste favorit u ovom polufinalu zbog duze klupe ali sa ovakvom igrom, sve i da osvojimo ABA ligu, u EL ce mo proci kao bosi po trnju. Prosto, para nema a sto neko ovde rece, nasi klubovi funkcionisu na "dodjem ti "
     (deki, 23. mart 2019 22:22)

    # Link komentara

  219. Udarac laktom u glavu Cirbesa,nista 
    Koraci Dobrica kod trojke na kraju četvrtine,ništa 
    Faul odbrane Jaramaza umesto faul u napadu Perperoglua 
    Drzanje za ruku Jaramaza u prodoru obican faul 
    I onda kada nisu tu sudije ubacite flasicu vode i prekinete nalet Partizana
    (PFC, 23. mart 2019 21:55

    U GLAVU????? Dalje ne vredi ni citati.
     (Borky, 23. mart 2019 22:22)

    # Link komentara

  220. Vidim da se vodi polemika o autu od Davidovca. Da je lopta udarila u njegovu nogu ili jos gore odbila se o koleno, otisla bi u aut mnogo ostrije . Jedna od retkih gresaka sudija
     (dalibor, 23. mart 2019 22:22)

    # Link komentara

  221. Igokea ima boljeg trenera.  
    Zvezda bolje igrace. 
    (ime, 23. mart 2019 21:39) 

    Misliš FMP?
    (Aleksandar, 23. mart 2019 22:02)

    Pa pokazase i oni pre neki dan da mogu da vas... tuku.
     (Toto-ko-tunjo, 23. mart 2019 22:22)

    # Link komentara

  222. Ja sam kao Partizanovac zadovoljan. Kad se setim početka sezone, nisam se nadao da ćemo uopšte da stignemo do završnice, a kamo li da ćemo da igramo sa zvezdom produzetak... Plaćamo danak lošem startu i onoj lošoj seriji sa Čankom. No, još nije kraj, moraće zvezda dobro da se pomuči u sledećoj utakmici, očigledno da ne ide baš glatko...
     (Aleksandar, 23. mart 2019 22:21)

    # Link komentara

  223. Na žalost Partizan je kriv što nije pobedio jer su imali šut za pobedu al su se odlučili da igraju proužetak gde nije bilo šanse jer ima igrače kao što je Gagić i moram da napomenem SRAMNO suđenje Ilije Beloševića. 
    Da nije bilo stranih sudija još više bi sudio na stranu Crvene Zvevde. Al opet napominjem Partizan je sam kriv za poraz. Tj. loša odluka trenera Partizana da ne šutira za pobedu i da na kraju ubaci Gagića. 
    Možete mi lupati minuse al ovo je jedan veoma realan komentar. Pozdrav.
    (Realan, 23. mart 2019 21:48)

    Ovo ne da nije realan vec je paradoksalan komentar. Mani minuse, prijatelju, to je nebitno. Pricas da ste sami krivi jer imate Gagica i da je trener kriv sto ga je uveo. A opet je kriv i sudija koji je valjda trebalo da shvati kakav je taj Gagic te da oprosti njegovoj gluposti i ne svira nesportski faul!? Aman, ko vam je kriv, dogovorite se sami sa sobom. Sudija? Ok, znaci ono vam nije za nesportsku? Gagic? Pa ko vam je kriv sto drzite svasta u ekipi?
     (Toto-ko-tunjo-i-ljubav-preko-zice, 23. mart 2019 22:20)

    # Link komentara

  224. 41 bacanje. Je l' vam sada OK?
    (Par, 23. mart 2019 21:42)

    Pa to vam je bila taktika, jer ovi nisu mogli da pogode slob. bacanje!!! I od tih 41, 10 u produžetku u poslednjih 50 sekundi, taktički..
    (Balkanski špijun, 23. mart 2019 22:20)

    # Link komentara

  225. ljudi kritikuju s pravom Djordja Gagica za igru to mora mnogo bolje od reprezentativca Srbije .
    -ajd faul na kraju desi se ali lose igra u kontinuitetu
    -kao repzentativac srbije on na ovom mecu mora da ima bar 15 poena i 10 skokova .
    glupost iz zeleznika ,pa veceras na kraju glupost ..ali igra mu losa
     (zoran ivkovic, 23. mart 2019 22:20)

    # Link komentara

  226. Navijaci Zvezde koji su gledali utakmicu u hali nemaju veze sa kosarkom, jednostavno je ne razumeju. Cast izuzetcima. Niti bodre svoj tim kada treba, niti su upoznati sa pravilima igre. Utakmica izuzetna. Zvezda bi trebala da se zabrine, ocigledno je da ekipa nema igru, da se za sada gura na individualni kvalitet, I da je Cirbes potpuno van forme. Moj Partizan je igracki losiji, ali uspeva da igra egal vec trecu utakmicu u zadnjih dva meseca. Trenutno su sanse na strani...Buducnosti. Bitadze...
     (mak, 23. mart 2019 22:19)

    # Link komentara

  227. Odlicna utakmica.ne kvarite je sa komentarima..videlo se u kupu da su ekipe izjednacene..igra se na jednu loptu..ali veceras je stvarno bilo kvalitetno..ovo su uzakmice sa nabojem.pritisak je tu normalno..bice zanimljivo..trinkijeri je uspeo dosta toga..bice utakmice izjednacene pa ko se bolje snadje..cinjenica je jedino da zadnjih godina ekipe koje gostuju igraju bolje i blize su pobedi.tako da dajem malu prednost dajem zvezdi u drugoj utakmici..malo je zeznuto igrati pred svojim navijacima..ove utakmice zvezde i partizana to pokazuju..ma neka pobedi ko je za nijansu bolji i malo srece zasluzi.
    (Buca, 23. mart 2019 22:18)

    # Link komentara

  228. Renfrou koji je metar i po iza Cirbesa se zaleće i iz sve snage ga udara po ruci ispod lakta, u sve u trenutku kad je igrač sam na polaganju. Gagić vuče igrača za dres, u trenutku kada isti ima otvoreno polaganje. Ako to nisu dva školska primera za namernu ličnu, ne znam šta su. Naravno za "objektivne" navijače "institucije", sve i da motkom udare igrača, za njih to ne bi bila namerna.
    (Vladan R, 23. mart 2019 22:18)

    # Link komentara

  229. samo jedna stvar , ne priznajem nikom da voli vise Zvezdu od mene, pa tako imam prava da kazem sledece
    Novica Velickovic je momcina i sportista za cistu desetku, treba da cenimo neke stvari ako mu zvizdimo i pevamo ono , ali kad se povredio morali su svi da ustanu i da aplaudiraju, toliko.
     (Ringo Star, 23. mart 2019 22:17)

    # Link komentara

  230. Pravi derbi. Zalaganje, greske, igraca i sudija, preokreti, tenzija. Sudije su imale svoj sou, bilo je sumnjivih odluka na obe strane, kompenzacija, ali ne mogu reci da su oni prelomili utakmicu. Partizan se "izduvao" nakon povrede Velickovica, a Gagicevu glupost greota je komentarisati. Po novim pravilima nesportska "ko kuca". Zvezda na pogon momaka koji su osporavani cele sezone uz podrsku Berona koji je bez daljeg vanserijski igrac. Delovalo mi je da je Tomic tempirao formu za plej of, ali ovaj mec je pokazao da to bas i nije tako. Vidi se razlika u strucnoj klasi, Trinkijeri dosta bolji, sto je i logicno s obzirom na veliko predjasnje iskustvo. Nekako mi je utisak, da bi on s ovim Zvezdinim rosterom demolirao ovakav Partizan sa nekim drugim trenerom na klupi. Obe ekipe su imale svoje momente, Zvezdina odbrana od sjaja do ocaja. Branjenje pick n rolla uzasno cele utakmice, Partizan znao da se vrati iz ambisa, ali mnogo gresaka i u napadu i u odbrani. Zvezda i bacanja, saga koja se nastavlja drugu godinu zaredom. Sledeci mec tipujem na Zvezdu zbog iskustva i manjeg imperativa pobede, ali me ne bi iznenadilo ni da Partizan dobije. Kako god, ocekuje nas bas napet mec i dosta tenzije na terenu i oko njega. Sportski pozdrav.
    (Mladen, 23. mart 2019 22:17)

    # Link komentara

  231. Pokusali su suci sve pri kraju druge i u trecoj deonicici...no ni to nije bilo dovoljno...pa ni pri kraju regularnog dela umesto faula -OCIGLEDNOG-preko obe ruke Davidovca daju loptu Partizanu.Malo li je?
    (B93, 23. mart 2019 22:16)

    # Link komentara

  232. Euforija@ Koja nije bila nesportska pitaš, pa druge dve sigurno nisu, a Boga mi ni prva. Ovo je košarka a ne balet. Posle se pitate kako su nas Ameri otkinuli 40 poena. Niko ovde ne vidi da nam košarka tone i sa ovim pravilima, ko može a ko ne da igra Evroligu, pitanje je vremena kada ni jedan nas tim neće igrati to takmičenje. Sirotinja smo. Zvezda je bila bolja, sudije nisu bile na nivou zadatka, ali po mom mišljenju to nije uticalo na ishod meča, koliko Gagićevi glupi potezi, katastrofalna odbrana gde se Čoviću dozvoljava da se lepo prošeta do kosa, umesto da su ga pustili da nas pobedi iza linije za 3 poena. Lepo je razigrao ekipu, svaka čast, i tu smo mi izgubili utakmicu.
    Budimo ljudi iako smo rivali.
    (neko meni blizak, 23. mart 2019 22:15)

    # Link komentara

  233. Najbolji igraci utakmice Covic,Davidovac,Marinkovic i naravno nezaboravni Ilija Belosevic sa nesportskim licnim greskama za pogresan pogled ka protivnickim igracima
    (PFC, 23. mart 2019 21:30)

    E taman pomislis smislen komentar a onda zavrsetak za medalju. Sva tri nesportska su cista kao suze i skolski primeri. Uostalom, pogledaj snimak, Trinkijeri gleda Gagica i pita ga zasto.
     (sryugos, 23. mart 2019 22:14)

    # Link komentara

  234. 41 bacanje,3 nesportske,ganferi da li ste konacno zadovoljni? :D
    (Lex, 23. mart 2019 21:41)

    Izvini, je l' ti srvarno misliš da ne sme da se svira više od jedne nesprtske i 40 slobodnih bacanja samo zato što vam je DV bio mag? A, to što igrate hrkljuš treba da vam se gleda kroz prste???
     (ferdinand, 23. mart 2019 22:14)

    # Link komentara

  235. Tomić je prosto loš trener! (Observer, 23. mart 2019 21:09) Postenije bi bilo da kazes da je Trinkijeri odlican trener. [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bodibond, 23. mart 2019 21:15) A kako jedno drugo iskuljucuje? Imate 3x skupljeg i 3x boljeg trenera, sta nije jasno? Da NAS vodi Trinki ne biste ni postojali u ovoj seriji, ovako je zanimljivo.(Sabre, 23. mart 2019 21:30)Stvarno los trener! Sta je on ucio u Oly, tolike godine? 40 sekundi do kraja utakmice, Covic mu sutira trojku, a 10 sekundi do kraja napada. Ne pravi faul, vec brani ceo napad, primamo kos i onda ostaje jos 2 sekunde. Ne zna kako da brani piken rol, nemamo unutrasnju igru. Shvatio je, kada nije imao gde, da ubaci Davidovca i Dobrica i to je prelomilo utakmicu.
    (EUFORIJA, 23. mart 2019 21:43)Sva tvoja analiza i
    poznavanje kosarke staje u jednu rec.PIKEN
    (Nemanja, 23. mart 2019 22:14)

    # Link komentara

  236. Ajde pustite sudije i jedni i drugi. Igrala su dva kluba i rešeno je na terenu a ne van njega. pustite teorije i gluposti. Greše svuda sudije i tek će grešiti.
    P.S. Gagic definitivno 13 igrač Zvezde!
     (Šuntavilo, 23. mart 2019 22:14)

    # Link komentara

  237. U ime pravih navijača Zvezde , izvinjavam se Novici Veličkoviću koji su mu zviždali dok se previjao od bolova!Dokle ide ova mržnja nije mi jasno.
    (Drug, 23. mart 2019 22:14)

    # Link komentara

  238. Ne znam zasto se cudite i zalite na dosudjene namerne prekrsaje, pa vi svaki derbi najavljujete kao tucu. Idete da se pobijete, e pa onda dobijate nameran faul jer nijednom igraci Partizana nisu pokusali da stignu igraca sa loptom gore na sutu, nego su fauli bili u telo, namerno, dok su igraci Zvezde ulazili pod kos... Realno, da Partizan nije tako igrao u odbrani, mislim sa puno kontakta, Zvezda bi veceras, a i svaki put kada igraju, sa njima obrisala parket!
    (direwolf, 23. mart 2019 22:14)

    # Link komentara

  239. Zasto ovakav naslov,posle najbolje utakmice u poslednjih nekoliko godina!!!
     (iz naroda, 23. mart 2019 22:13)

    # Link komentara

  240. hvala gospodine belosevicu...mislim da je covic miran
     (bulls, 23. mart 2019 22:12)

    # Link komentara

  241. Idemo po pobjedu u 2 tekmi.Napred Zvezda!
     (Coa, 23. mart 2019 22:12)

    # Link komentara

  242. Da je Zvezda promasila samo jednu trojku Partizan bi pobedio. Ovo je strasno koliko ih hoce trojke. 
    (Bodibond, 23. mart 2019 21:15) 

    A da je Partizan promašio jednu trojku opet bi CZ pobedila. Ovo je strašno koliko Partizan hoće trojke.
     (ferdinand, 23. mart 2019 22:12)

    # Link komentara

  243. Ja ne mogu da verujem da ovaj Tomić posle onakve serije Dobrića ne uvodi ga više u igru nego forsira Riversa koji vola ne može da ubode.
     (Tomiću Dobrić, 23. mart 2019 22:12)

    # Link komentara

  244. Ipak se zna ko je bio sampion Evrope u kosarci i 7 puta u vaterpolu.
    (Max, 23. mart 2019 22:12)

    # Link komentara

  245. Tomic je izgubio uticaj na ekipu kod vodstva Partizana od 10 razlike.Vratio ih je Covic igrom jedan na jedan.Trinkijeri atipicnom petorkom ponovo iznenadio Tomica ali vec drugi derbi gresi sa Pejdzom.Decko je neozbiljan igrac tj katastrofa.Fizicki nemocan i za napad a pogotovo za odbranu,bez driblinga i sigurnosti u posedu lopte.Zaista mi nije jasno ko i zasto ga je doveo.Gegic puno bolji u odbrani makar a nije u rotaciji.Gagica ne bih komentarisao.
     (Vesna besna, 23. mart 2019 22:12)

    # Link komentara

  246. imali ste 16 bacanja vise i 3 tehnicke, sa tim da trecu svira 2min do kraja na 96:96 u produzetku...
     (Klasikaa, 23. mart 2019 22:12)

    # Link komentara

  247. @Milan brate, sudije su dosudile tri izuzetno sumnjive nesportske Partizanu i nijednu Zvezdi, a bilo je par realnih, bar ono nad Jaramazom. To su ociti razliciti kriterijumi. Ono sto su Zvezdasi kukali u kupu je bukvalno "bio je faul ali nije trebalo da nam ga dosude". Jesi ti realan, druze? :)
     (Zhol, 23. mart 2019 22:11)

    # Link komentara

  248. Ocekujem saopstenje Covica i ocajno sudjenje na stetu Partizna! A cekaj, Fmp pobedio, onda nista.
    (Heheheh, 23. mart 2019 22:11)

    # Link komentara

  249. (srdan, 23. mart 2019 21:43)

    Cirbes nije izgurao telom Lendejla, stavi naočare. Odbio se u skoku od Cirbesa i pao..
     (ferdinand, 23. mart 2019 22:11)

    # Link komentara

  250. za mene je kljucni detalj meca nedosudjen nesportski faul KC Riversu. Klasican primer nesportskog faula, Jaramaz bi imao 2 bacanja na +8 a Partizan napad sa strane. Ovako, imamo 2 bacanja, Jaramz 1/2 zvezde ide u n napad i trojka Davidovca, kojom se ovaj budi i sledeci napad pogadja jos 1. Dakle, za mene je to kljucna stvar, koja je mozda i prelomila duel. Takodje, ono laktanja Cirbesa nad Nikolicem, klasicna tehnicka. Cirbes bi imao +1 faul i pitanje je kako bi Zvezda funckionisala s obzirom da je citav mec imala probleme sa centrima i prenalima....
    (militto, 23. mart 2019 22:11)

    # Link komentara

  251. Kao kada je dusko tosic bio kaznjen daljim ne pozivanjem za reprezentaciju nakon onog kiksa protiv svajcarske kada nije hteo da srusi sacirija nego ga pusta da on postigne pogodak,jer je znao da ce dobiti crveni karton da ga je srusio i ne bi igrao protiv brazila(ni ovkao nije igrao protiv njih odlukom trenera).E isto tako djordje gagic vise nikada ne sme da obuce dres partizana,jer posle ove predstave nema sta drugo da mu se kaze osim da mu se uruci momentalni otkaz.Naravno nije ovo prvi put da pravi ovakve gluposti,svi koji prate partizan znaju da on ovo radi konstantno,ali ovo je kap koja je prelila casu.Neznanje nije strasno,jer u partizanu poslednjih godina igraju igraci sa malo znanja i vestine,ali daj bar glupost da se sasece i svede na minimum.
    Naravno tu je i sudija belosevic koji je navlacio na zvezdinu stranu ali ipak mislim da je gagic presao igricu.
    (milovan, 23. mart 2019 22:10)

    # Link komentara

  252. Sudjenje je bilo uzasno za zvezdu to ko se razume u kosarku zna . Iskljucili iz igre najbolje zvezdine igrace sa faulovima odmah na startu utakmice . Jednu stvar im skidam kapu , a to je gledanje snimaka I donosenje pravih odluka. Druga stvar lose vodjenje Tomica zamalo nije kostalo Zvezdu pobede.
    (mile milia, 23. mart 2019 22:10)

    # Link komentara

  253. Bravo crno beli dobro ste se držali i pravi navijači su uz vas idemo dalje....
    (ziki, 23. mart 2019 22:10)

    # Link komentara

  254. 21:16 produzetak?!
    Fino, fino
     (joca25stan5, 23. mart 2019 22:09)

    # Link komentara

  255. uspesna kradja rekso bih, malo malo pa namerna...ali dobro. Sad cam je lepo, pljujete Novicu i kad je povredjen. Palanacki mentalitet kao i dr.
    (VECITI PAMETNJAKOVIC, 23. mart 2019 21:43)

    Pa, kad se ponaša kao primat zaslužuje i da se pljuje.
    Gde si bio da kažeš uspešna krađa u Nišu za Partizan? Ooo, preobjektivni navijaču avangarde.
     (ferdinand, 23. mart 2019 22:09)

    # Link komentara

  256. Kada Partizan nije iskoristio ovu šansu teško da će dobiti drugu. A košarka sasvim dobra za naše prilike i važnost meča. Iako ima još da se igra sada je pritisak na strani Partizana. A nisu baš bili dobri pod istim ove sezone.
     (Smeh, 23. mart 2019 22:09)

    # Link komentara

  257. браво Звездо!
     (Милутин, 23. mart 2019 22:09)

    # Link komentara

  258. Mladi Covke razbio Ostojine naprednjake.
     (Nino, 23. mart 2019 22:08)

    # Link komentara

  259. Novica direktno po ruci Maika,
    Renfro direktno po ruci Dejana,
    Gagić kroz blok vuče za ruku Berona koji ide sam prema košu.
    Šta je sporno? Ni u jednom slučaju nisu išli na loptu. Sva tri faula namerna lična.
     (DP11, 23. mart 2019 22:08)

    # Link komentara

  260. Stigla naredba od Ostoje , kukaj na sudije a sudjenje bilo 50:50.
     (Dexim, 23. mart 2019 22:08)

    # Link komentara

  261. Belošević pola čovek pola nesportska za Partizan
     (Hari Hule, 23. mart 2019 22:07)

    # Link komentara

  262. @
    (Mihajlo, 23. mart 2019 21:37)
    Nije tebi dobro prijatelju
    (Igor, 23. mart 2019 22:07)

    # Link komentara

  263. Ocajno su vasi komentatori prenosili derbi.
    (Ocajni komentatori, 23. mart 2019 22:07)

    # Link komentara

  264. Ajd faul al nesportski...
     (Pivke, 23. mart 2019 22:06)

    # Link komentara

  265. mohikanac

    Sve si u pravu i jos mnogo toga nisi spomenuo trebalo je biti minimum 60 bacanja i jos bar 8 nesportskih i jos 6 faul+kos.
    (Trust the process, 23. mart 2019 22:06)

    # Link komentara

  266. Ljudi, molim vas da ne glasate na komentare tipa zvezda - partizan +

    Nabijate nekome lajkove ni na šta. Nek otvore svoj sajt pa postave ankete.
     (Mitar, 23. mart 2019 22:06)

    # Link komentara

  267. nepismeni: mogu ti reći, da ti Nick dobro pristaje!!
     (SAŠA FRANKFURT, 23. mart 2019 22:06)

    # Link komentara

  268. Gledao sam samo produzetke.Ne znam kakvo je sudjenje bilo u regularnom delu ali u produzecima su sudije imale samo jednu gresku i to nakon odgledanog snimka,kada su Davidovcu izbili loptu iz ruke a oni je dodelili partizanu.Sve ostalo regularno.Ne razumem zasto se neki bune oko Gagiceve namerne,kad ga je i Trinkijrei iskritikovao jer je ocigledna.
    (Objektivno, 23. mart 2019 22:06)

    # Link komentara

  269. Ajmo horsko kmečanje, 3, 2, 1, saaaad! 
    (ferdinand, 23. mart 2019 21:27) 

    posveti se cvecu, umesto kmecanju
    (VECITI PAMETNJAKOVIC, 23. mart 2019 21:37)

    Ja sam se posvetio...uživam, mirišem cveće dok grobari kmeče.
     (ferdinand, 23. mart 2019 22:05)

    # Link komentara

  270. Leri Ptica
    Kakve Lalatovic bre ima veze sa svime ovime
    A o Lalatovicu kao coveku ne treba ni trositi reci,na derbiju cuvena izjava Da Bog da propo i vredjanja stalna sa navijacima
    Navijaci Partizana nikada nisu vredjali nekoga dok je povredjen ali nikada,tako da ne lupaj vise majke ti
     (PFC, 23. mart 2019 22:05)

    # Link komentara

  271. Nije Gagic nego Belosevic i ona druga dvojica..15..Bacanja vise za tim iz predgradja i nepostojece namerne .....Nije dzaba iso onaj po televizijama da pravi presiju.
     (CRVENICETNIK, 23. mart 2019 22:04)

    # Link komentara

  272. Covic i Dobric preokrenuli mec. Grehota sto Dobri ne igra vise, zasluzio je.
     (Ljubisa livac, 23. mart 2019 22:04)

    # Link komentara

  273. Ovo nema veze sa košarkom. Uz par izuzetaka: Zagorac, Dobrić, Davidovac, Marinković od igrača (strani igrači me ne zanimaju) i Trinkijeri. Inače negledljivo.
     (Kiza, 23. mart 2019 22:04)

    # Link komentara

  274. nema veze vidomo se sledece nedelje
     (goran, 23. mart 2019 22:03)

    # Link komentara

  275. Ne kucajte komentare, dobicete nesportsku!
    (danilovic, 23. mart 2019 21:31)

    Malo avangardnog humora nije na odmet.
    Svaki nesportski faul je to i bio. I Velickovic nad Cirbesom i Renfro nad Davidovcem i Gagic nad Beronom. Prva dva udarci u ruku iz ocajnicke namere da se spreci cist zicer bilo kako, a treci je bio povlacenje u prodoru.
     (sryugos, 23. mart 2019 22:03)

    # Link komentara

  276. Otkazana sva gostovanja na televizijama sa nacionalnom frekvencijom!Bice dosadna nedelja...
     (Leonida, 23. mart 2019 22:03)

    # Link komentara

  277. U regularnom smo mogli da pobedimo da Čović nije ishitreno šutirao za tri i promašio.
     (miško, 23. mart 2019 22:03)

    # Link komentara

  278. Zvezda je nekako pobedila, ali Tomic je stvarno ekonom. Zasto je KC Rivers imao zadnji sut??? Uso sa klupe, imao seriju promasaja pre toga. Covic je zaradio da dobije tu loptu. Zasto domaci igraci preuzimaju samo kad mora? EKONOM
    (cika moki, 23. mart 2019 22:03)

    # Link komentara

  279. 41 slobodno bacanje za CZFMP,za Partizan 25.Ilija igrac meca
    (Namerno, 23. mart 2019 21:40)

    Pa kad igrate hrkljuš, šta se čudiš?
     (ferdinand, 23. mart 2019 22:02)

    # Link komentara

  280. Veceras pravi Lom.
    CZBG
    (Dusan, 23. mart 2019 22:02)

    # Link komentara

  281. Igokea ima boljeg trenera. 
    Zvezda bolje igrace.
    (ime, 23. mart 2019 21:39)

    Misliš FMP?
     (Aleksandar, 23. mart 2019 22:02)

    # Link komentara

  282. Alen: bolje prati tvoju Budućnost!!
     (SAŠA FRANKFURT, 23. mart 2019 22:02)

    # Link komentara

  283. Odlican derbi, konacno dobra kosarka. Svaka cast svima...+)
     (CZ99, 23. mart 2019 22:01)

    # Link komentara

  284. je l' Gagara ili sudija? Bilo bi lepo da se vas cetvorica, ili koliko vas je vec, usaglasite.
    (Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari, 23. mart 2019 21:37)

    i ti mutiras, pa sta sad...
     (...., 23. mart 2019 22:01)

    # Link komentara

  285. pa gledao je snimak ali nije morao sa marsa se videlo. Neki igrači moraju da se pomire sa novim pravilima, nema više hrkljuša, ako ne možeš do lopte pusti koš. Po starim pravilima Odžo bi pravio faul na Renfrou u posljednjem napadu regularnog dela.
    (Milan, 23. mart 2019 21:40)

    Ma nemoj! Pa niste tako pričali u finalu kupa, kad je onaj vaš otkinuo ruku Lendejlu na polaganju? Tad nisu važila ta nova pravila? Kukali ste nedelju dana po novinama zbog dosudjenog faula.
     (Aleksandar, 23. mart 2019 22:01)

    # Link komentara

  286. Posle gledanja snimka sudije izmisle da je lopta udarila Davidovca u nogu hahahahahah pa je li ovo moguce??? 
    (007, 23. mart 2019 21:20) 

    Tebi dioptrija treba, veoma se jasno videlo da ga je udarilo u nogu. Da su mogli i to bi ukrali.
    (marko21, 23. mart 2019 21:31)

    Vidis dobro za koleno, ali za nesportsku ti je kradja. Eh, grobarsko postenje...
     (EUFORIJA, 23. mart 2019 22:01)

    # Link komentara

  287. 41 slobodno bacanje!!!!!!!! Kome ste vi nasli da se rugate?
    (danilovic, 23. mart 2019 21:41)

    Pa prestanite da pravite faulove pa nece biti slobidnih bacanja.
     (Dexim, 23. mart 2019 22:01)

    # Link komentara

  288. sudiije strasno
     (boba, 23. mart 2019 22:01)

    # Link komentara

  289. Sudija moze da pogresi.Ali posle onog Riversovog amputiranja ruke nije namerna,a onda serija namernih za tzc.CZ i to posle gledanja ponovo,govori o nameri.Da sve bude jadnije, Belosevic je taj koji je presudio u svim sramnim situacijama.Neznanje je blagoslov u ovim krajevima u svim oblastima zivota,pa sto bi u sportu bilo drugacije.Kada covek nesto kao malo zna o kosarci,tesko podnosi bas ovakve svinjarije. Tandem Covica sjajan i na terenu i van njega.Kampanja od kupa do delegiranja sudija za ovaj mec je dala rezultat.Filipu svaka cast i on je okrenuo mec na terenu.
     (ranko, 23. mart 2019 22:01)

    # Link komentara

  290. ali IDEA na dresu, pa nista lepse1
    (beli, 23. mart 2019 22:01)

    # Link komentara

  291. Брз опоравак Новице. Издржи мајсторе✊. 👏👏👏
     (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 23. mart 2019 22:00)

    # Link komentara

  292. Crno beli humor,Belišević i posebno Javor, navijaju za Zvezdu.Zbogom pameti i za one grobare koji su je imali.
     (miško, 23. mart 2019 22:00)

    # Link komentara

  293. Ako nam Belosevic opet bude sudio,nemamo cemu da se nadamo.
    (Max, 23. mart 2019 22:00)

    # Link komentara

  294. Ne navijam ni za Zvezdu ni Partizan ali ono je sramota, vidi se da lopta ide u aut od igraca Partizana, Belosevic gleda snimak i izmislja da je od noge Davidovca, SRAMOTA
    (Darco)

    Sramota za komentar, ako je nesto bilo sigurno to je onda ova noga, pa jasno se videlo na usporenom snimku i da su hteli ovo nisu mogli da ugkradu!
    (Darko21, 23. mart 2019 22:00)

    # Link komentara

  295. moraju srpski igrači da reše derbi. 
    najbolji ,čović,davidovac,dobrić i gagić.
    (car afrike i azije, 23. mart 2019 21:38)

    i Belosevic, na njega si zaboravio..
     (...., 23. mart 2019 22:00)

    # Link komentara

  296. Jel sad udbas zadovoljan sudjenjem??
    (Xman, 23. mart 2019 21:24)

    OBILATA KRADJA ZA coviceve pulene!!!!
    (zaveraprevara, 23. mart 2019 19:32)

    Sudija Belosevic sledeci trener Crvene Zvezde.
    (mislilac, 23. mart 2019 21:23)


    A kad Covic kritikuje sudije onda kukate a vi kukate 10x vise od Covica.
     (Dexim, 23. mart 2019 22:00)

    # Link komentara

  297. Cist faul pred kraj 4. cetvrtine nad Covicem nije svirao. Zvezdu su bacanja mogla skupo da kostaju, katastrofa procenat, a izvukli smo pobedu bez povredjenog Reglanda.
     (d, 23. mart 2019 21:59)

    # Link komentara

  298. namerno grabljenje rukom za naseg igraca u situaciji kad ne moze da dohvati loptu mozda? namera je to
    (Dusanovo carstvo!, 23. mart 2019 21:33)
    isto tako grabljenje Jaramaza Belosevic nije okarakterisao kao nesportsku.
     (realno, 23. mart 2019 21:59)

    # Link komentara

  299. Legenda iz Železnika: nije svaki dan Badnje veče, pa da vam ne sviraju faul kao na utakmici u Kupu!! Verovatno si "zaboravio", kad je Renfro uleteo u Čovića!! PS. ni danas vam nisu svirali isti faul, već su bila bacanja za vas!!
     (SAŠA FRANKFURT, 23. mart 2019 21:59)

    # Link komentara

  300. Posle gledanja snimka sudije izmisle da je lopta udarila Davidovca u nogu hahahahahah pa je li ovo moguce??? 
    (007, 23. mart 2019 21:20) 

    Nemoj ih, Bonde. Ce presvisnu.
     (Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari, 23. mart 2019 21:59)

    # Link komentara

  301. Vi imate Berona mi imamo Gagica. Ali nema 20, 30 razlike niti ce biti. Za nedelju dana sledi razbijanje. Sve ce vam biti jasno. Ovo ste jedva dobili na svom terenu.
    (111, 23. mart 2019 21:58)

    # Link komentara

  302. A sta ce Covic da kaze opet kradja od strane Partizana,ovde jos nista nije gotovo,sto se tice Gagica kod mene se kaze sto je igro igro je.Bice svega u drugoj utakmici mozda cak i prekid al da ce biti ogromnog pritiska na sudije to ne gine.Treca utakmica ce odluciti ,a ako do toga dodje bice sou.
    (Boban, 23. mart 2019 21:58)

    # Link komentara

  303. Glavna fora da Jankovic udara preko obe sake Davidovca ispod kojih je lopta...i gle cuda...aut za Partizan...iz aviona u magli se videlo.Takva tendencija je bila krajem druge i u trecoj cetvrtini.Pa onda kompenzacije.A Novica i Reglend ako ne budu zdravi...bice steta,ta dva momka su u ovom trenutku jedini pravi igraci ovih sastava.To se videlo dobro u Evrocupu.Na zalost.
    (Au, 23. mart 2019 21:58)

    # Link komentara

  304. Oces da kazes da nije nesportska Gagica?A sudjenje cas na zvezdnu stranu cas na vasu.
    (Milan, 23. mart 2019 21:34)
    Cista nesporska. Ali je isto tako bila i nad Jaramazom, al crveni belosevic nije video
     (realno, 23. mart 2019 21:58)

    # Link komentara

  305. Uopste mi nije jasno kako mi imasmo onolkio pobeda u ligi, a potpuno neuigran tim. Ej da 10-11 razlike prokockas i da gubis u 3/4 sa 9 razlike, pa to je divlja kosarka. Davidovac je igrao odlicno. U narednoj tekmi da cuvamo Zagorca na 8 metara, da se malo konsolidujemo i da posle toga mirno sacekamo Bud ili Ced.
    (Lale gator, 23. mart 2019 21:58)

    # Link komentara

  306. Publika u Pioniru slavi pobedu uz uvrede na racun Novice, sve nesportske bi bile u redu da su u prvom poluvremenu sudile takav faul u korist Partizana ali naravno to se nije dogodilo. Publika nikad gora sudjenje po volji legende. Vidimo se sledece subote.
    (Blue Moon 1483, 23. mart 2019 21:33)

    Bolje ti je da cutis! Vi i kad izgubite od Zvezde i kad dobijete psujete po Covicevoj zeni. Cak i kad igrate protiv Zadra, Igokee, Cibone...
     (EUFORIJA, 23. mart 2019 21:57)

    # Link komentara

  307. Kako igra onaj Belosevic iz Zvezde, imao se rasta i roditi...
     (VECITI PAMETNJAKOVIC, 23. mart 2019 21:57)

    # Link komentara

  308. Cestitke igracima i jednog i drugog tima, borili su se maestralno, na kraju pobeda Zvezde sto je meni draga ali bice teska serija do kraja, sad je Partizan pod pritiskom, generalno po kvalitetu Zvezda bu trebala lakse doci do pobede pred svojim navijacima ali ok sta je tu je, za neutralne ovo je super za nas koji volimo jedne ili druge je da se oblijemo u 100 znojeva, e sad imam da kazem nesto osobi koja se potpisuje SAMO PITAM, kako te malo nije sramota ono sto si napisao, ja se prvi protivim onom sto pevaju Novici, covek se bori za svoj klub i svaka mu cast, svaki derbi je na visini zadatka i od sveg srca mu zelim oporavak, naravno da on ne voli Zvezdu ali birba na terenu je zestoka emocije ogromne padnu teske reci, van terena vrlo kulturan i dobar decko, e sad ono drugo pisao si kako smo oevali Novici i govro mrznje a sta ce da bude sledecu utakmicu ili sta je bilo svaki derbi sta se peva Filipu Covicu i za njegovu porodicu, i porodicu njegovog Oca to je lepo i kulturno jel? Opet ponavaljam ne podrzava pljuvanje i pevanje protiv Novice ali stvarno si ga pregulio. Generalno i jedni i drugi smo da ne kazem sta, druze prvo u svoje dvoriste pa onda napadaj.
    (Chuki, 23. mart 2019 21:57)

    # Link komentara

  309. @piatek
    Udarila ga je u butinu ili koleno,corav ono vidi,nisam video nesportsku Gagica,nisu vratili snimak,ono sto su pokazali na snimku ne vidi se dobro,uopste kad Cirbesu nisu svirali namernu kad je polomio ruke Marinkovicu,nisu trebali nijednu namernu da sviraju.Sudije su bile na strani Zvezde,ne nesto preterano ali taman koliko treba da prelome,puste cvrscu igru Zvezde,naprave par licnih na granici namerne a Partizanu svaki cvrsci faul,namerna.
     (kralj, 23. mart 2019 21:57)

    # Link komentara

  310. Sve, sve..al ubaciti stotku partizanu je neprocenjivo hahahaha
     (NEPRISTRASNI STRUČNJAK, 23. mart 2019 21:57)

    # Link komentara

  311. Gagic i Nemanja Miletic levi bek
    (Vesna besna, 23. mart 2019 21:35)

    Povlacite dresove?
     (Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari, 23. mart 2019 21:57)

    # Link komentara

  312. E da je sad dule on bi ove lepo u gepek pa bi grobari bilo zadovoljni sudjenjem.Imam 50 god.I jos nisam doziveo da bar jednom sportski cestitate
    Uvek je neko drugi kriv za vase neuspehe.
     (mile1970, 23. mart 2019 21:56)

    # Link komentara

  313. Kad suze presahnu, molim kmečavce da hladne glave kažu u čemu je problem sa sudjenjem. Hvala.

    Što se tiče broja bacanja, na daleko je čuvena "sikirica" odbrana, uvedena još dok je "Džile" stolovao.....
     (pedja 71, 23. mart 2019 21:56)

    # Link komentara

  314. Pisem na 26-16- za zvezdu jos nije nijedan srbin dao kos.. pa posle pricaju buducnost i cedevita legije stranaca eeeee
    (dolerganijus, 23. mart 2019 19:29)

    A u partizanu sve srbin do srbina.
     (Dexim, 23. mart 2019 21:56)

    # Link komentara

  315. Na +4 za Zvezdu minut do kraja, Pejdz pravi faul, i podize ruku da prizna faul al sudije ne sviraju nista. O kojoj vi kradji grobari govorite? Pljujete Belosevica a on vam je sam bar 5 titula doneo!
    (Percun, 23. mart 2019 21:56)

    # Link komentara

  316. @prosjecni korisnik ovog portala A koga Trinki da ubaci ako ne Gagica? Njima Cirbes u igri, nama Lendejl 5 licnih, Novica povredjen, jedino je mogao da udje Vlado Scepanovic umesto Gangule. Partizanu svaka cast, ali svaka cast! Covic zadovoljan sudjenjem, sve je ok, nece biti saopstenja.
     (danilovic, 23. mart 2019 21:56)

    # Link komentara

  317. Jao covke sta im radis!!!
    (EZWIN, 23. mart 2019 21:55)

    # Link komentara

  318. Gagicu mars iz Partizana, Partizan moze da preokrene seriju, gde su sad Marinkovicevi pljuvaci
    (Raki, 23. mart 2019 21:35)

    A nije Belosevic? Mislim da tako vicu iz druge frakcije.
     (Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari, 23. mart 2019 21:55)

    # Link komentara

  319. mohikanac
    Udarac laktom u glavu Cirbesa,nista
    Koraci Dobrica kod trojke na kraju četvrtine,ništa
    Faul odbrane Jaramaza umesto faul u napadu Perperoglua
    Drzanje za ruku Jaramaza u prodoru obican faul
    I onda kada nisu tu sudije ubacite flasicu vode i prekinete nalet Partizana
     (PFC, 23. mart 2019 21:55)

    # Link komentara

  320. 41 bacanja, dovoljno za Covica ili treba 43 kao pobratimi mu....
    (JPR24, 23. mart 2019 21:55)

    # Link komentara

  321. Срамота од суђења.Најјачи утисак кад на успореном снимку не виде намјерну Звезди,свирају обичан фаул.Однос слободних бацања показује коју су протекцију имали.
     (Шунто Златиборац, 23. mart 2019 21:55)

    # Link komentara

  322. Ugurali 15 miliona, imaju 7 stranaca i u egalu su sa Partizanom. Slaba struka.
    (sin lovca na medvede, 23. mart 2019 21:24)

    Ma 50 miliona nemoj da si skroman...
     (Dexim, 23. mart 2019 21:54)

    # Link komentara

  323. @Rozenkranc izasao Odzo na trojku na Renfroa, i po tebi je greska sto je Renfro isao na ulaz u toj situaciji? Au brate.
     (Zhol, 23. mart 2019 21:54)

    # Link komentara

  324. Najbolji igrači Crvene Zvezde:
    Filip Čović (svaka čas dečku)
    ILIJA VAR BELOLOŠEVIĆ (doduše u par navrata NIJE uspeo da ubedi kolege da bi trebalo da dosudi portiv Partizana al dobro niko nije savršen)
    (Prva petorka, 23. mart 2019 21:54)

    # Link komentara

  325. Оџо је данас успео да буде гори од Цирбеса. Мислио сам да је то немогуће. Перпероглу, Симанић, Лазић и Фаје су били очајни. Давидовац, Берон и Човић су били најбољи, јако добар је био и Добрић, заслужио је већу минутажу. Риверс је био солидан као и Регленд док се није повредио.
    (Марко, 23. mart 2019 21:54)

    # Link komentara

  326. Moze li neko objasniti Tomicu...kad Partizan udje u bonus na Jankovicu praviti non stop faulove i slati ga na liniju sl.bacanja...Utakmica gde su trojke prstale,dva razlike 20 sec.mi branimo napad...vec sam vidio propast...zasto Partizan nije isao na trojku sreca je Tomica pogledala...Od svih igraca bilo je dobrih rola ali Covic je igrac broj 1 ovog meca...Da je kojim slucajem stranac sad bi verovatno na komentarima bilo da igra za milion evra...Ne treba zaboraviti da do ovakve utakmice mozda ne bi ni doslo da ocito Regland nije zadobio povredu...bili su razbijeni u prvoj cetvrtini a onda je povreda okrenula tok meca...Idemo po drugu pobedu...Bravo momci tako se bori za Zvezdin dres...
     (Dejan CZ, 23. mart 2019 21:54)

    # Link komentara

  327. Blosevic poklanja Zvezdi nesportsku za faul Renfroa a nakon gledanja snimka nije za jaci faul dosudio nesportsku Zvezdinom igracu. A sta kazu navijaci Zvezde, Belosevic grobar? :)
    (MOE32, 23. mart 2019 21:02)

    Treba vas uvek objektivne grobare zaposliti kao sudije. Cuj poklanja...
     (Dexim, 23. mart 2019 21:54)

    # Link komentara

  328. Veceras ste se uverili da KKPartizan moze jedini da parira Crvenj Zvezdi.
    Volim Partizan i tu je stavljena tacka.
    (Dr.Zoran Zivancevic ,dpl.ing., 23. mart 2019 21:54)

    # Link komentara

  329. Veliki pritisak je bio na ekipi!Sada ga nema vise!Ocekujte ludilo sledeci vikend kad metlamo Partizan!Tomic-Trinki 3:1 sledece nedelje 4:1!
    (Aleksej, 23. mart 2019 21:54)

    # Link komentara

  330. Gagicu mars iz Partizana, Partizan moze da preokrene seriju, gde su sad Marinkovicevi pljuvaci
    (Raki, 23. mart 2019 21:35)

    Odigrao sad, pa ga narednih pet utakmica nema.
     (ferdinand, 23. mart 2019 21:53)

    # Link komentara

  331. Zašto je ono bila nesportska? Neka bar proba neko da objasni?
    (Joca, 23. mart 2019 21:33)

    Cisto gubljenje vremena.
     (Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari, 23. mart 2019 21:53)

    # Link komentara

  332. Najbolji indeks u FMP-ovom timu imao je sudija Belošević. Čovek izdominisao!
    (Arpad, 23. mart 2019 21:36)

    IzodominiSao kao i ti, pismenošću. Zvezdu unakazile sudije, ali ok, navikli smo kada ste vi u pitanju. Prijatna noć.
     (Šule, 23. mart 2019 21:53)

    # Link komentara

  333. tri nesportske partizanu, 41 bacanje panterima...sve je jasno...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Alen, 23. mart 2019 21:34

    Још те сврби прошлонедељни пораз од пантера?
    (Aleksa, 23. mart 2019 21:53)

    # Link komentara

  334. Čekajte, Panteri! Ovaj Gagićev faul je očigledna namerna, a onaj nad Lendejlom u finalu kupa se ne svira??
     (Aleksandar, 23. mart 2019 21:52)

    # Link komentara

  335. ali zasto sudija toliko pomoci zvezdi, zasto upropasti utakmicu, sramote!!!
    (beli, 23. mart 2019 21:52)

    # Link komentara

  336. Kakvo insistiranje belosevica na svakoj odluci. Kamera sve vidi. 
    (ddd, 23. mart 2019 21:27) 

    Jel mislis na ono kad je izmislio da je lopta udarila Davidovca u nogu i dodelio je Partizaiu, mučka kradja ali Zvezda je izdrzala sve!
    (Piatek, 23. mart 2019 21:33)

    Pogledaj ponovljeni snimak i videces da ga je lopta udarila u koleno. Jankovic je udario loptu koja je krenula na dole, ali je onda udarila u koleno Davidovca i promenila pravac, krenula je blago unapred.
     (omega, 23. mart 2019 21:52)

    # Link komentara

  337. Sta drugo nego grobarcici i kuknjava po zadatku.
     (Dexim, 23. mart 2019 21:52)

    # Link komentara

  338. da li je neko osim mene video 6 koraka dobrica kada je dao onu trojkh na kraju trece. sramota sta se sudi
    (dimitrijadis, 23. mart 2019 21:36)

    Ma 12 koraka je bilo...
     (ferdinand, 23. mart 2019 21:52)

    # Link komentara

  339. Loša utakmica, koja osim rezultatske neizvesnosti (jer ni Zvezda ni Partizan nisu umeli da "prelome" meč) nije donela ništa lepo a isti utisak imam o komentatorima direktnog prenosa.
    Tomić, koji izgleda ima par "botova" koji na B92 pišu hvalospeve i "veruju u njega", je ponovo pokazao da ne ume da vodim tim u bitnim utakmicama (na stranu njegova arogancija na konf. za novinare) a oba tima su pokazala da bi u Evroligi ove godine (da učestvuju) imali učinak na nivou Darušafake (4 pobede) ili eventualno Budućnosti (6 pobeda).
    Utakmicu je "rešio" reprezentativac Srbije, popularni Gagara, koji je stekao nove "fanove" među crveno-belim navijačima ;)
    (Amater, 23. mart 2019 21:52)

    # Link komentara

  340. Daj ljudi da ih pustimo, ne mogu vise da ih slusam kako kmece, da se prisete kako izgleda bar uci u finale.... Salim se, gaziiiii... Tek ce da kmece!
     (Henk Mudi, 23. mart 2019 21:52)

    # Link komentara

  341. Eh te sudije grobari a? a odgovarale vam sudije u kupu?
     (Dexim, 23. mart 2019 21:52)

    # Link komentara

  342. Pisem na 26-16- za zvezdu jos nije nijedan srbin dao kos.. pa posle pricaju buducnost i cedevita legije stranaca eeeee
    (dolerganijus, 23. mart 2019 19:29)

    Covic, Davidovac, Dobric? Booollii
    (Delije Sbg, 23. mart 2019 21:51)

    # Link komentara

  343. Sa petorkom čović, beron, davidovac, belosevic i javor, ove godine sigurno aba, a sledeće jurite evroligu. Sramota od sudjenja!!! Ova prva trojica ih drzali u životu, dok centarski par belosevic i javor nisu preuzeli stvar u svoje ruke.
     (grobar zs, 23. mart 2019 21:51)

    # Link komentara

  344. Nesto van ove utakmice...
    Nije mi jasno da jedan covek moze da drzi dva tima u istoj ligi ..a da ujedno bude i direktor te iste lige ...
    (Maxux, 23. mart 2019 21:50)

    # Link komentara

  345. Daj pravilo da samo nesportske budu Partizanu pa da se ceramo.
    (baja, 23. mart 2019 21:27)

    Zaboravio si i da kazes kako je Odzo namerno poturio nogu, da bi Novica stao i povredio zglob. Takvi ste vi, uvek su vam drugi krivi.
     (EUFORIJA, 23. mart 2019 21:50)

    # Link komentara

  346. Ako je ovo bila nesportska, onda je ono nad Jaramazom bilo za prekrsajni postupak... Ali 'ajde, bar necemo slusati Coviceva obavestenja :D Steta sto je ovako nesto odlucilo derbi, bilo je neizvesno totalno
     (Zhol, 23. mart 2019 21:50)

    # Link komentara

  347. Njaa
    Pa isto kao sto vi kazete da se ne svira faul u zadnjoj sekundi
     (PFC, 23. mart 2019 21:50)

    # Link komentara

  348. Sudija Belosevic sledeci trener Crvene Zvezde.
    (mislilac, 23. mart 2019 21:23)


    Jel sad udbas zadovoljan sudjenjem??
    (Xman, 23. mart 2019 21:24)


    Mene bi bio malo stid da sam navijac fmp-a,malo...
    (Lex, 23. mart 2019 21:24)


    Čovoćev spin daje rezultat, suđenje sprdnja..
    (Futog, 23. mart 2019 19:32)


    Dobicete sendvic, zasluzili ste.
     (Dexim, 23. mart 2019 21:50)

    # Link komentara

  349. Rivers radi Jaramazu identičnu stvar kao Novica Cirbesu, ali samo Novici nesportska... Cirbes tehnička za lakat - ne. Dobrić, floping, nakon toga skakanje, bacakanje, vikanje; Tehnička? Ne. Nesportska Renfroa, bez reči. Nema šta, pritisak čovića urodio plodom. I izborili smo se sa svim tim, ali onda Gagić... Tu odluku su jedino tačno dosudili. A kako su samo na iste sudije kukali nakon Budućnosti...
     (???!!!..., 23. mart 2019 21:49)

    # Link komentara

  350. Jel mislis na ono kad je izmislio da je lopta udarila Davidovca u nogu i dodelio je Partizaiu, mučka kradja ali Zvezda je izdrzala sve!
    (Piatek, 23. mart 2019 21:33)

    jes jes, 3 nesportske i 41 bacanje...nije vam džabe nadimak
     (Anti šajberovac, 23. mart 2019 21:49)

    # Link komentara

  351. Zamalo da vrhunski derbi uniste dva katastrofalna komentatora.
    (Lale gator, 23. mart 2019 21:49)

    # Link komentara

  352. Prije svega dobra kosarka i dobar derbi, kakav odavno nismo gledali. Niko ne moze da se pozali na sudjenje i neka uvjek bude ovako, sa sitnim greskama na obije strane i bez uticanja na konacni ishod.jos jednom sjajan derbi.
    (Dusan, 23. mart 2019 21:49)

    # Link komentara

  353. Ajde frakcije, dogovorite se ko je kriv-Gagara ili Belosevic?
     (Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari, 23. mart 2019 21:49)

    # Link komentara

  354. @MOE32
    Vama očigledno niko nije objavio pravila od ove sezone: Za nameran faul nije presudan intezitet već mogućnost da defanzivni igrač dohvati loptu ako protivnik ima šansu za koš. Odzo je u dva navrata napravio toku utakmice jake faulove ali u oba slučaja je išao na loptu. Jednom je promašio blokadu a Marinkovića udario u glavu, bio je koš faul. Namerno svirane partizana su svaki put bile u situaciji kada je zvezda imala zicer a igrač partizana nije ni u teoriji mogao do lopte. Uostalom, Trinkijeri se ljutio na Gagića, ne na Beloševića!
     (Milan, 23. mart 2019 21:49)

    # Link komentara

  355. Sve razumem ali namerno kazem ''Veliki'', igrac sa ovom visinom, masom, rasponom ruku da ima ucinak od 6 poena, 5 skokova i 1 asistencijom za cetrdeset i kusur minuta nije mi jasno.Malo je igraca u Evropi sa ovakvon konstitucijom, i da ovako bude ne upotrebljov, bez pika bez dobrih blokova, bez asistencija bez icega, gradjenje kosa nikakvo, skandalozno!Dajte bilo kom treneru ovakvog igraca sa ovim predispozicijama zver bi napravio!Ovo ako se ne popravi mi y finalu sa kim god igrali nemamo sta da trazimo!
    (Odzo!, 23. mart 2019 21:49)

    # Link komentara

  356. Zvezda na pogon Belosevica do 1:0
     (Ramones, 23. mart 2019 21:48)

    # Link komentara

  357. Da nas Trinkijeri vodi, uzeli bi ABA ligu sa +15 u proseku. Pobedi se u zube ne gleda, ali ništa ovde nije gotovo.
    (Millennium, 23. mart 2019 21:48)

    # Link komentara

  358. moralni gmizavac pa toliko he Bogdan sam izveo onomad u finalu plat off-a.Ali vi uvek vidite samo sto vama odgovara
     (mile1970, 23. mart 2019 21:48)

    # Link komentara

  359. Fića ih razmontirao ali skroz ih rašnirao.
    Poštovanje za Vanju, malo ono glupiranje ali derbi je to, neka.
    Utisak Vanja, Čović, Davidovac, Dobrić ipak solidan . Perper malo sudije a više odbrana, KC počeo pa stao, Berona su sudije unakazile, krilni očaj, centri mora bolje, Regland vrv u nekom problemu.
    Tomić dobro da razmisli oko rostera bez Ristića, ne što je x faktor nego prosto mora meso da ima jer Trinki koristi sirovu snagu na svakoj poziciji. Kup je izgubio a zamalo i ovu na snagu i visinu.
    Da zaboravih, Renfro dobar pik e roll play.
     (onako, 23. mart 2019 21:48)

    # Link komentara

  360. Da li je realno da je svirao tehnicku za ovo na kraju?
    (aca, 23. mart 2019 21:30

    Nije svirao tehnicku nego namjernu....
     (Predrag, 23. mart 2019 21:48)

    # Link komentara

  361. Čestitke Zvezdi na pobedi, pre svega Filipu Čoviću koji je odigrao maestralan meč. Čestitke i igračima Partizana na borbenosti, posebno Novici Veličkoviću.
    Na žalost Partizan je kriv što nije pobedio jer su imali šut za pobedu al su se odlučili da igraju proužetak gde nije bilo šanse jer ima igrače kao što je Gagić i moram da napomenem SRAMNO suđenje Ilije Beloševića.
    Da nije bilo stranih sudija još više bi sudio na stranu Crvene Zvevde. Al opet napominjem Partizan je sam kriv za poraz. Tj. loša odluka trenera Partizana da ne šutira za pobedu i da na kraju ubaci Gagića.
    Možete mi lupati minuse al ovo je jedan veoma realan komentar. Pozdrav.
    (Realan, 23. mart 2019 21:48)

    # Link komentara

  362. Ko o cemu ... partizan o postenju, pa nije li vas sramota?
     (zola, 23. mart 2019 21:47)

    # Link komentara

  363. Ubiće ga Bili kao zeca.
     (vladan, 23. mart 2019 21:47)

    # Link komentara

  364. Sve čestitke KK PARTIZANU ali teško je protiv države!!! 
    ?
    (Srb, 23. mart 2019 21:28)

    Vi ste nepobedivi u vasim glavama! Vas ni Golden Stejt ne bi mogao pobediti, a da ne placete.
     (EUFORIJA, 23. mart 2019 21:47)

    # Link komentara

  365. Tomic je pogubljen totalno, Odzo mu igra poslednju odbranu, ne menja igrace 15 minuta, Dobricu daje minute na kasicicu i jos mnogo mnogo toga loseg radi Tomic... To dolazi do izrazaja cim sa druge strane bude polu pismen trener...
    (Student, 23. mart 2019 21:47)

    # Link komentara

  366. Што прије овај Томић оде то боље за Звезду... да имамо Тринкијерија на клупи глатко 20 разлике за Звезду....човјек нема благе везе са кошарком...Берон му сједи 3/4 , Риверс којег ништа неће завршава два задња напада у 4/4 ,сл. бацања немају везе, па ја им не би дао да изађу из дворане један читав дан и само би бацали слободњаке ови пањеви што не убацују....
     (Делија72, 23. mart 2019 21:47)

    # Link komentara

  367. Jel se busaju Marinkovic i procelava glava?
     (Mitar, 23. mart 2019 21:47)

    # Link komentara

  368. Vanja je klasicna duletiva skola, trzanje glavom i provokacije... Poranio si sine...
    (Nenad, 23. mart 2019 21:30)

    pa da, zaboravio on ko sudi
     (Anti šajberovac, 23. mart 2019 21:47)

    # Link komentara

  369. Zbog Zvezde uveli VAR u Kosarci.
    (Kss, 23. mart 2019 21:47)

    # Link komentara

  370. Не знам заиста шта се партизановци буне за фаулове. Па само у 3.четвртини барем 2-3чиста фаулова нису свирали за ЦЗ. Нисам запамтио моменте...
    (зуке, 23. mart 2019 21:46)

    # Link komentara

  371. Sta je ovo , sve Ostojini Botovi kukaju na sudjenje???
     (Dexim, 23. mart 2019 21:46)

    # Link komentara

  372. Presudio je sudija. Bukvalno. Ali to na stranu, poslednji šut Partizana je morao biti za 3. Imaš Novicu i Markusa na klupi, sudije protiv sebe i ti ideš na produžetke?! Neshvatljivo. Šutneš pa šta ti Bog da....
    (Nenad, 23. mart 2019 21:46)

    # Link komentara

  373. Sudjenje je tragicno. Nije čoviću dovoljan ni milionski budžet.
    (moji sinovci, 23. mart 2019 19:34)

    Ljubi te Ostoja.
     (Dexim, 23. mart 2019 21:46)

    # Link komentara

  374. Strasna utakmica.
    Zvezda bez Reglanda uspjela dobiti wow.
    Marinkovicu ono stvarno ne treba!
     (Borky, 23. mart 2019 21:46)

    # Link komentara

  375. Kakvo odusevlje zvezdasa... A drhtali ste do kraja je li?? Sta je bilo pre meca, gazimo vas, bice dvadeset, a ono jedva se iscupali u produzetku uz obilatu pomoc Belosevica... Proci cete u finale, opusteno, tu ce opet utrcati Belosevic, ali sa ovakvim timom, ovakvim igracima vi igrate egal i guraju vas sudije, bas ste silni...
     (Admiral, 23. mart 2019 21:45)

    # Link komentara

  376. Grobari kukaju na Belosevica.Mozda u revansu sudi kum Milija .Nisu se bunili.na Iliju u finalu kupa.Kada se gubi bilo u fudbalu , kosarci krive sudije
     (Zvezdas, 23. mart 2019 21:45)

    # Link komentara

  377. Realno nas je dodio Covic junior..ali posteno..idemo dalje..napred KKP
     (deki, 23. mart 2019 21:45)

    # Link komentara

  378. Sad je ok, sad su dobre sudije...malo malo pa nesportska. Fuuujjj....
    (...., 23. mart 2019 21:29)
    Reci nam koja nije bila nesportska?
     (EUFORIJA, 23. mart 2019 21:45)

    # Link komentara

  379. Kao i u Kupu. Čim Zvezda uđe u ritam i povede, prekida se utakmica kako bi se Partizan konsolidovao. To večeras nije pomoglo, Zvezda je imala dovoljno raspoloženih igrača da ne dozvoli da padne u igri i bude dekoncentrisana.
    (goran, 23. mart 2019 21:45)

    # Link komentara

  380. I posle neko kaze NBA zakon..Ovo je kosarka bree..I cao
     (zvezdas, 23. mart 2019 21:45)

    # Link komentara

  381. Meni je simptomatično bilo kad je Belošević dosudio loptu za Zvezdu kad se odbila Davidovcu od nogu, i još na pregledanju snimka krenuo to da potvrdi a ovaj drugi ga vraća "u fazonu" pogledaj!, i tek onda sudi loptu za Partizan. Onaj namjeran se ne sudi... Al' OK, bio je... Zvezda je jaka, bez Novice će biti teško, ali puniće ih on emergijom sa klupe. Krljamo se do kraja pa šta nam donese...
     (partizanovac, 23. mart 2019 21:45)

    # Link komentara

  382. Tri nesportske!!!Jeste li zadovoljni gospodine Covicu?
    (Lili, 23. mart 2019 21:45)

    # Link komentara

  383. Hahaha, ali ona dvojica, busadžija - Novica i Vanja, ali hahahhaa.
     (ferdinand, 23. mart 2019 21:44)

    # Link komentara

  384. Možete da pričate o sudijama do mile volje ali iskreno, i ako je bilo grešaka, bilo ih je na obe strane. Ali nijedna nije presudila vrhunsku tekmu. Borili su se i jedni i drugi. Vi ovog Gagića pod hitno da odstranite iz ekipe jer vas je on koštao pobede večeras. Faje i Cirbes pod hitno da se sklone jer nam samo kvare igru. Čović jeste odigrao odlično ali imao je i dosta grešaka. Sve u svemu, ovo najverovatnije ide u 3u tekmu, pa ko bude imao više sreće. Šteta što ovo nije finale.
     (Uroš, 23. mart 2019 21:44)

    # Link komentara

  385. Gde je nesportska na Nikoliću? Posle toga Davidovac veže 2 trojke.
     (Vojvoda Momčilo, 23. mart 2019 21:44)

    # Link komentara

  386. Jel za Zvezdu dao neki kos neki Srpski igrac? Jeste! Evo sad ce komsija mali to da prebroji to je kao bitno...
     (Ja, 23. mart 2019 21:44)

    # Link komentara

  387. lagani kec !
     (Bgd, 23. mart 2019 21:44)

    # Link komentara

  388. Sto lepooooo. I ne pominjite sudije sram vas bilo. Sve na silu ste postizali. Sta, nije bio nameran faul??? Davidovca udarila lopta u nogu??? I Belosevicu je pukao film od navlacenja za jugoslovene. Kukajte i kmecite, i zahvaljujte Vucicu sto niste ugaseni. OTIMACI SPORTA, CASTI I STADIONA-JUGOSLOVENI. Sledeca utakmica KRAAAAJ, pa odmor i kupanje. First minute, da ne okasnite
    (Milan, 23. mart 2019 21:44)

    # Link komentara

  389. Nadam se da su panteri zadovoljni suđenjem , ali zato mi jesmo našom igrom!Bravo momci , idemo dalje!Partizan šampion
    (alek, 23. mart 2019 21:28)

    Gde bre dalje? ahhahahahahaahhaha ubio vas Čović ahjaahahhaahhahahaah
     (Nenad, 23. mart 2019 21:44)

    # Link komentara

  390. Kad ste ovoliko morali da kradete za Partizan koliko ce te morati da kradete za Buducnost ili Cedevitu (ako uopste prodjete Partizan) ???
     (Slaninar, 23. mart 2019 21:44)

    # Link komentara

  391. Iza partizana stoji država vidi se iz aviona
     (Misirac, 23. mart 2019 21:44)

    # Link komentara

  392. Ja kad kritikujem ovog Gagica, dobijam dislajkove!!! Evo vam ga sad, OBOŽAVAOCI DJORDJA GAGICA!!! Kakva figura od košarkaša, kakva laž i prevara!!! 35 godina pratim košarku i ne mogu da verujem da jedan takav igrač može da "uspe" , posto nosi dres Partizana!!!!!!! Super liga Srbije LIMIT LIMITA!!! Svaka čast, ipak, za prevaru od igrača!!! Ne znam ko mu je menadžer, ali, iskreno, SKIDAM MU KAPU ZA MAJSTORSTVO KO GOD BIO!!!
    (Dax, 23. mart 2019 21:43)

    # Link komentara

  393. Institucija ce da istupi iz lige, kad geometri ocene da Gagic nije napravio namernu.
    (MiodragCZ, 23. mart 2019 21:43)

    # Link komentara

  394. Na pogon Davidovca...
     (xxx, 23. mart 2019 21:43)

    # Link komentara

  395. Grobari sad kukaju na sudije a u kupu se smejali na to sto su Zvezdasi kukali na sudije.Licemeri.
    (Milan, 23. mart 2019 21:43)

    # Link komentara

  396. Tomić je prosto loš trener! 
    (Observer, 23. mart 2019 21:09) 

    Postenije bi bilo da kazes da je Trinkijeri odlican trener. 
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bodibond, 23. mart 2019 21:15) 

    A kako jedno drugo iskuljucuje? Imate 3x skupljeg i 3x boljeg trenera, sta nije jasno? Da NAS vodi Trinki ne biste ni postojali u ovoj seriji, ovako je zanimljivo.
    (Sabre, 23. mart 2019 21:30)

    Stvarno los trener! Sta je on ucio u Oly, tolike godine? 40 sekundi do kraja utakmice, Covic mu sutira trojku, a 10 sekundi do kraja napada. Ne pravi faul, vec brani ceo napad, primamo kos i onda ostaje jos 2 sekunde. Ne zna kako da brani piken rol, nemamo unutrasnju igru. Shvatio je, kada nije imao gde, da ubaci Davidovca i Dobrica i to je prelomilo utakmicu.
     (EUFORIJA, 23. mart 2019 21:43)

    # Link komentara

  397. Човке јел и ово системска крађа 
    (Ђорђе, 23. mart 2019 21:26) 

    Ovo je pokušaj krađe...
    (Njaa, 23. mart 2019 21:32)

    uspesna kradja rekso bih, malo malo pa namerna...ali dobro. Sad cam je lepo, pljujete Novicu i kad je povredjen. Palanacki mentalitet kao i dr.
     (VECITI PAMETNJAKOVIC, 23. mart 2019 21:43)

    # Link komentara

  398. Jadno. Bar dr. neće pisati saopštenje.
     (Pierre de Kuberten, 23. mart 2019 21:43)

    # Link komentara

  399. Teško je bilo šta reći za sudije kada imaš u timu igrača kao što je Gagic. Mada da se novica nije povredio ne bi ga ni gledali.
    Ali ipak moram. Gledao sam sam od kraja treće... Primetio sam da su sudije 3, 4 puta gledale snimak da utvrde dali je bila nesportska lična igrača Partizana a na drugoj strani ni jednom. sudili su renfrou nesportska iako nije bila. Na drugoj strani cirbes izgurao telom lendejla u reklame, to naravno nisu gledali. Ne kažem da je bila ali kriterijum gledanja nije bio ujednačen.
    Dobra utakmica uglavnom. Nista nismo mogli da odbrani o u produžetku i to je to. Baxuzna povreda novice koja može da odluči celu seriju. Nastavljamo sa serijom baxuzinih povreda protiv njih. Bertans, cvetković, milutinov, renfro I sada novica... Neverovatno.
    Trinkjeri verujem u tebe ali zašto pejdz a ne jarmaz? Pejdz nije imao krštenu utakmicu od one u zadru a i to mu je bila jedina.
     (srdan, 23. mart 2019 21:43)

    # Link komentara

  400. Grobari nema vama spavanja nocas
     (Sale, 23. mart 2019 21:43)

    # Link komentara

  401. Novica a i Marinković da se ponašaju normalno i ne busaju niko ih ne bi vredjao. Za razliku od vas mi ne vredjamo supruge ili majke njihove već njih lično.
     (RZ—CZ, 23. mart 2019 21:43)

    # Link komentara

  402. 41 bacanje. Je l' vam sada OK?
     (Par, 23. mart 2019 21:42)

    # Link komentara

  403. Срамота је што је Гагић у опште игра после неспортског поступка на утакмици са ФМ.
     (@ГИХТ, 23. mart 2019 21:42)

    # Link komentara

  404. Vec mesecima pisem da je Gagic zalutao u sport a veceras je to ponovo potvrdio.....decko je operisan od kosarke I ne znam zasto je ne batali vise.....
     (dragan bejbi, 23. mart 2019 21:42)

    # Link komentara

  405. Da mi kazu - sakupi pet igraca i dobices milion eura, a opcija na centru mi je Gagic - ja bih se zahvalio i odustao. 

    Toliko neintelekta ja ne videh na kosarkaskom terenu. Kosta Perovic je Karl Meloun za ovoga. Najvece drvo ikada. 

    I bolje da stanem ovde sa pisanijem jer cu premasiti granicu dobrog ukusa. Vise simpatisem Nebojsu Covica kao partizanovac nego njega. Za sekund prospe dobrih 44 minuta svojih saigraca. Zabraniti mu kosarku dekretom.
    (Johnny, 23. mart 2019 21:29)

    Svaka cast za komentar! Ne bi mi objavili komentar da napisem sve sto mislim o njemu... samo neka je zdravo... Ne bi mi smio priviriti u salu za treninge, a kamo li na utakmicu...
     (VoX, 23. mart 2019 21:42)

    # Link komentara

  406. Hvala Belosevicu, hvala Gagicu..
    (Dante, 23. mart 2019 21:32)

    Ovaj u kontradikciji sam sa sobom.
     (Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari, 23. mart 2019 21:42)

    # Link komentara

  407. Da je Zvezda promasila samo jednu trojku Partizan bi pobedio. Ovo je strasno koliko ih hoce trojke.
    (Bodibond, 23. mart 2019 21:15)

    A pazi tek ovo: Zvezda za tri poena 11/31, Partizan 13/30...
     (Gordon Bennett, 23. mart 2019 21:42)

    # Link komentara

  408. Ајде да пустимо жаљење на судије, и да будемо срећни што смо гледали овакав дерби пун неизвесности, преокрета, борбе, поена и осталих ствари.
     (hahahahah, 23. mart 2019 21:42)

    # Link komentara

  409. Aleksej is in the house!!!
    (Aleksej, 23. mart 2019 21:41)

    # Link komentara

  410. Ako se nesto zna posle ove utakmice to je da zvezda nece osvojiti Aba. A posle ovakvog sudjenja radovao bih se isto kao da Partizan osvoji. Al ima boga
    (Pavle, 23. mart 2019 21:41)

    # Link komentara

  411. Grobari jel boli?
    (Aleksej, 23. mart 2019 21:41)

    # Link komentara

  412. 41 slobodno bacanje!!!!!!!! Kome ste vi nasli da se rugate?
     (danilovic, 23. mart 2019 21:41)

    # Link komentara

  413. Vidim da je Gagara odradio svoje. Bio sam u lepoj setnji veceras i sigurno nisam pogresio.
     (Vozdovac Zvezdas, 23. mart 2019 21:41)

    # Link komentara

  414. Spremio sam kokice pa da vidim šta ima da kažete.
     (bob, 23. mart 2019 21:41)

    # Link komentara

  415. 41 bacanje,3 nesportske,ganferi da li ste konacno zadovoljni? :D
     (Lex, 23. mart 2019 21:41)

    # Link komentara

  416. Džaba vam novci moji sinovci
     (Daki, 23. mart 2019 21:41)

    # Link komentara

  417. ...sudije su ipak izravnali taseve vage gledajući ceo tok...malko za jednog od blizanaca...malko za drugog...pa tako redom...
    (Lala iz Banata, 23. mart 2019 21:41)

    # Link komentara

  418. Fantazija od kosarke ovo je bilo u nivou top ekipa evrolige svaka cast i jednima i drugima sudije su imale gresaka al nije uticalo na rezultat presudila je namerna Gagica nije bilo potrebe da dira Berona. Steta sto ovo nije finale al posebno me raduju role nasih igraca u oba tima. Ko ima obraza da posle ovoga pljuje Covica sram ga bilo decko je pokrenuo nas iz minusa drzao u mecu i odigrao vise od pola sata bez izmene. Jedva cekam sledeci mec
     (vld, 23. mart 2019 21:41)

    # Link komentara

  419. A Grobari kmeče na Iliju Beloševića koji im je doneo trofej ABA lige 2013. Nezahvalnost.
     (trn u oku, 23. mart 2019 21:40)

    # Link komentara

  420. Jako ruzno i nesportski ismijavati povredjenog protivnika, ja se ne bi mogla radovati ovakvoj pobedi
    (Lazarevic Sanja, 23. mart 2019 21:40)

    # Link komentara

  421. Ledjni blok ili 'livada' Zirbesa je za sada najvazniji potez sezone. Svaka cast i Beronu koji je to prepoznao i hvala Gagicu na lepom poklonu u vidu nesportskog faula.
    (xy, 23. mart 2019 21:40)

    # Link komentara

  422. Otkazana gostovanja na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom!
     (Leonida, 23. mart 2019 21:40)

    # Link komentara

  423. Svi koji pisete o velikom budzetu zvezde, fino papir i olovku, pa stavite sve igrace zvezde i partizana plus trenere, pa mozda i posaljete komentar da ste pogrijesili.
     (Kloki, 23. mart 2019 21:40)

    # Link komentara

  424. Пих... за длаку... Ок, биће боље... само још јаче навијати за Партизан, у том је лепота...
     (Невен, 23. mart 2019 21:40)

    # Link komentara

  425. Tako se uzima titula srce i ona stvar do poda!!!Covicu izvini jos jednom!
    (Aleksej, 23. mart 2019 21:40)

    # Link komentara

  426. BRUKA
     (Daki, 23. mart 2019 21:40)

    # Link komentara

  427. Nemojte ljudi da se zavaravamo, kosarka nam je na dnu. Filip Covic igrac utakmice, haos. Ako se neki nas klub ne plasira ove godine u Evroligu, sledi potpuni raspad klupske kosarke. Ove godine su nam klubovi bili katastrofalni u Evrokupu, tukao nas je ko je stigao. Sve vise zemalja ulazi u kosarku, ozbiljno se ulaze. konkurencija je sve jaca. Samo ovi nasi jos funkcionisu na dodjem ti.
    (Pravi Gargamel, 23. mart 2019 21:40)

    # Link komentara

  428. A i vi ste isti imate srca posle svega napisati da je Gagic presudio, nije on nego SUDIJE !!!
     (Sramota !!!, 23. mart 2019 21:40)

    # Link komentara

  429. Bruka od sudjenja! Onoliko nesportskih licnih nikad nije svirano na kosarkaskoj utakmici... Zavrsio Covic sudije, a onda ce da place u Podgorici i da broji bacanja Buducnosti... i ako dobijete ovo, Buducnost vas gazi!
     (VoX, 23. mart 2019 21:40)

    # Link komentara

  430. Zgazili smo i sudije i partizan. Bravooo
     (Sestic, 23. mart 2019 21:40)

    # Link komentara

  431. SRAMOTA
     (Daki, 23. mart 2019 21:40)

    # Link komentara

  432. @baja
    pa gledao je snimak ali nije morao sa marsa se videlo. Neki igrači moraju da se pomire sa novim pravilima, nema više hrkljuša, ako ne možeš do lopte pusti koš. Po starim pravilima Odžo bi pravio faul na Renfrou u posljednjem napadu regularnog dela.
     (Milan, 23. mart 2019 21:40)

    # Link komentara

  433. 41 slobodno bacanje za CZFMP,za Partizan 25.Ilija igrac meca
    (Namerno, 23. mart 2019 21:40)

    # Link komentara

  434. Grobari sta se bunite kad svaki ulaz Zvezde ispod kosa vi odmah sekirica.
     (Goran, 23. mart 2019 21:39)

    # Link komentara

  435. Posle gledanja snimka sudije izmisle da je lopta udarila Davidovca u nogu hahahahahah pa je li ovo moguce???
    (007, 23. mart 2019 21:20) Srami se
    (Pavle, 23. mart 2019 21:39)

    # Link komentara

  436. Evo kao navijač Zvezde izražavam žaljenje što imate igrača kalibra Gagića
    (Aleksis Sanco Panco, 23. mart 2019 21:39)

    # Link komentara

  437. Nije presudio Gagić, već Belošević, sram ga bilo!
    (Aleksandar, 23. mart 2019 21:39)

    # Link komentara

  438. Igokea ima boljeg trenera.
    Zvezda bolje igrace.
    (ime, 23. mart 2019 21:39)

    # Link komentara

  439. I nije vas sram ovakve pobjede ?
     (Djuka Cg, 23. mart 2019 21:39)

    # Link komentara

  440. Ljuljaj Javore!
     (Ratomir, 23. mart 2019 21:39)

    # Link komentara

  441. I? Kakav je Belosevic?
     (ja, 23. mart 2019 21:39)

    # Link komentara

  442. za partizan bolje bilo da je gagic kaznjen sa 2 nutakmice neigranja posle epizode u zelezniku.......'vako......
     (bm, 23. mart 2019 21:39)

    # Link komentara

  443. čović mvp serije
     (niksicko, 23. mart 2019 21:39)

    # Link komentara

  444. Gagiću ako ovo čitaš molim te povredi se da ne igraš.
     (Mile renta bubreg, 23. mart 2019 21:39)

    # Link komentara

  445. Žao mi je Gagiću, ali celu sezonu te podžavamo a ti praviš gluposti... uništiš prvu četvrtinu i kraj meča. Nekad mi sve izgleda namerno. Čestitam CZv, i očekujem malo veću koncetraciju u sledećoj. Ja sam iskreno zadovoljan zalaganjem, borbom... i još nešto Čovića kod njih da ne zaboravim bravo... i Vanju, dobili smo Vanju:D Hvala bogu! Borba do kraja nema predaje!
     (SrbinsonKruso, 23. mart 2019 21:39)

    # Link komentara

  446. Svim onima sto pisu kako nije fer navijanje, i skandiranje Novici dok je bio na klupi posle povrede, kako vas nije sramota posle onog vredjanja Lalatovica i njegovoj porodice?!
     (Leri Ptica, 23. mart 2019 21:39)

    # Link komentara

  447. Djodje Gagic je ovakve stvari radio i direktno izgubio bar 5 utakmica ove sezone.
     (Bg, 23. mart 2019 21:39)

    # Link komentara

  448. Trinkijeriju niko u Italiji nece verovati da ovakvo suđenje u Evropi postoji.Tanzanija bog te mazo
    (P A R T I Z A N, 23. mart 2019 21:39)

    # Link komentara

  449. Čovic je ugazio Partizan, razbucao ih je
     (Dr, 23. mart 2019 21:38)

    # Link komentara

  450. GAGIC ubedljivo najbolji igrac Zvezde..
    (sasa the red baron, 23. mart 2019 21:38)

    # Link komentara

  451. Čovke i Beron briljirali, Rivers se još ne pronalazi. Odžo neubedljiv u napadu, kao i Perperoglu. Davidovac se vratio, sve bolji. Fali nam i Dobrićeva igra, i on je počeo da daje gas. Regland me plaši, da li je povreda u pitanju ili neko nezadovoljstvo. U svakom slučaju će nam faliti još jedan plej u revanš, nadam se da će biti spreman Reglend u paru sa Čovketom.
     (Mića, 23. mart 2019 21:38)

    # Link komentara

  452. Bravo Partizane, ali smo trebali zadnji napad u regularnom toku da šutiramo za 3, pa kud puklo da puklo!
     (Dovla, 23. mart 2019 21:38)

    # Link komentara

  453. Zašto šutite??
     (Nepokoleban, 23. mart 2019 21:38)

    # Link komentara

  454. Ovaj Vanja Marinkovic ide stopama Novice. Jednom iritantan igrac i nkada nista os njega nece biti. On i Velickovic jednostavno dve okosnice izdanka provokatora Duletove skole provgokacije Mene bi bilo sramota kao sportistre takvog ponasanja Sramno za mladog coveka
    (delija, 23. mart 2019 21:38)

    # Link komentara

  455. Mislim da sledeca utakmica pocinje sa nesportskom.
    Belosevicu placeniku besramni!
     (MD, 23. mart 2019 21:38)

    # Link komentara

  456. Ne navijam ni za Zvezdu ni Partizan ali ono je sramota, vidi se da lopta ide u aut od igraca Partizana, Belosevic gleda snimak i izmislja da je od noge Davidovca, SRAMOTA
     (Darco, 23. mart 2019 21:38)

    # Link komentara

  457. moraju srpski igrači da reše derbi.
    najbolji ,čović,davidovac,dobrić i gagić.
     (car afrike i azije, 23. mart 2019 21:38)

    # Link komentara

  458. Resio sudija... Nesportska na neresenom produzetak, i on svira tri bacanja i loptu sa strane...
    (truth, 23. mart 2019 21:24)
    Ovo sam čekao! A, na 0,2 sekunde do kraja, na nerešeni rezultat se svira faul za dva bacanja?
    (Srbija Danas, 23. mart 2019 21:38)

    # Link komentara

  459. belosevic resio utakmicu nesportskom gagicu za... sta tacno? to sto je bio ledja uz ledja sa cirbesom? a jos jace je sto drugi sudija nakon slobodnog bacanja za taj "faul" krece da dobaci loptu za jos jedno slobodno. Toliko o sudjenju. Mene bi bilo sramota da slavim ovu kradju ali mogu da razumem da su godine i godine frustracija izvrnule um pojedinaca koji, sad kad su u sprezi sa politicarima na vlasti, hoce da upisu svoje ime u istoriju po svaku cenu. Bilo je toga oduvek, nije to problem. Problem je sto oni misle da ce zdrav covek to da prihvati kao nesto sto tako treba da bude. Imam osecaj da je Partizanu svirana nesportska na svaka 3-4 minuta.
    (qq, 23. mart 2019 21:38)

    # Link komentara

  460. Utakmicu su odlucili Belosevic,Gagic i Pejdz
    (nesa, 23. mart 2019 21:38)

    # Link komentara

  461. Jao Gagicu jao Gagicu igrao si 5 minuta i napravio si vise gluposti nego bilo ko.... CIST FAUL JE BIO I NESPORTSKI I ZA ISKLJUCENJE AKO TREBA..... Gagicu gagicu, momci ginu 45 minuta i ti ovo uradis....... Nista grobari ajmo u subotu da napunimo halu pa sta nam Bog da
     (Downtown, 23. mart 2019 21:38)

    # Link komentara

  462. Odličan meč. Zvezdu je u životu održao Čović. Davidovac sjajan. Veliki trenerski mag Tomić umesto da na kraju regularnog dela na dva poena za Zvezdu pravi faul i da u najgorem slučaju ima remi u rukama i napad za pobedu REŠAVA DA ZVEZDA BRANI NAPAD I RIZIKUJE DA PRIMIMO TRICU! Vidi se da ga Baron pita da li da prave faul. STRUČNJAK!
    (SIMA, 23. mart 2019 21:37)

    # Link komentara

  463. Ajmo horsko kmečanje, 3, 2, 1, saaaad!
    (ferdinand, 23. mart 2019 21:27)

    posveti se cvecu, umesto kmecanju
     (VECITI PAMETNJAKOVIC, 23. mart 2019 21:37)

    # Link komentara

  464. Gagicu maestro, samo pijuk i kopanje
    (gledalac123, 23. mart 2019 21:37)

    # Link komentara

  465. Sramota kako je režimski klub uz pomoć sudija došao do pobede ! ! ! Sad će Čović najverovatnije biti srećan kako se sudilo mezimici sistema i države.
    (Toma, 23. mart 2019 21:37)

    # Link komentara

  466. Bice bolje crno beli. Volim Partizan crno bele boje kao oci svoje.
    (Igor Grobar, 23. mart 2019 21:37)

    # Link komentara

  467. Kakva utakmica, odusevljen sam, svaka cast i jedni i drugi. zvezdas
     (mirko, 23. mart 2019 21:37)

    # Link komentara

  468. Utakmicu je resio igrac koga potcenjuju, omalovazavaju, pljuvaju navijaci i Zvezde i Partizana. To je Filip Čović. Da nije bilo Filipa Zvezda bi ovo izgubila.
     (zvezdas-rajvoSa, 23. mart 2019 21:37)

    # Link komentara

  469. Gagiću Gagiću Gagiću Gagiću.......
     (he he, 23. mart 2019 21:37)

    # Link komentara

  470. И ударила је Давидовца лопта у колено...И Гагић је дебил,неспортска ко врата..једина грешка им је што нису судили неспортску Риверсу ...
    (киза Д, 23. mart 2019 21:37)

    # Link komentara

  471. Gagić izdominirao.
    (Nišlija, 23. mart 2019 21:37)

    # Link komentara

  472. Ne kukajte, niste u pravu! Partizan je non stop igrao na ivici faula, nije bilo lakih poena za Zvezdu, dok je Partizan bez problema i faula ulazio i poentirao iz reketa. Odbrana Partizana je bazirana na puno kontakta i to im se obilo o glavu. Imali su i srece sto je Zvezda promasivala previsa bacanja, inace bi ovo bilo reseno jos u trecoj cetvrtini...
     (direwolf, 23. mart 2019 21:37)

    # Link komentara

  473. "Resio sudija... Nesportska na neresenom produzetak, i on svira tri bacanja i loptu sa strane...
    (truth, 23. mart 2019 21:24)

    Mislim sta reci Gagara
    (realan, 23. mart 2019 21:24)

    To Ilija, samo nesportske, samo gruvaj, nema potrebe da gledas snimak, koji ce ti moj!!!
    (baja, 23. mart 2019 21:24)

    Dokle cemo trpeti Gagica?
    (Sima, 23. mart 2019 21:24)"



    I je l' Gagara ili sudija? Bilo bi lepo da se vas cetvorica, ili koliko vas je vec, usaglasite.
     (Toto-ko-tunjo-i-Ostojini-sendvicari, 23. mart 2019 21:37)

    # Link komentara

  474. Grobari na aparatima... bas im nije lako.
    U fudbalu ih bije ko hoce, sledi velika borba sa Cukom za izlazak u evropu.. 20 i kusur razlike za Zvezdu! U kosarci ih pobedismo. Zvezda u odbojci osvojila Kup. Nole osvojio AO! Luka Jovic jedan od najboljih mladih spiceva u evropi, a oni mu se smejali.. Gruja najbolji igrac Herte, Bajern ga trazi i nudi 20 miliona eura. I pritom Nemanja Vidic u konkurenciji za najboljeg igraca Premijer lige od osnivanja! Zvezda, Srbija!
     (Mihajlo, 23. mart 2019 21:37)

    # Link komentara

  475. Onaj osecaj kad zgazis Partizan i njihove sudije neopisiv
    (Naum, 23. mart 2019 21:26)
    I za vas nedostizan, nesportska pobedo
    (Titula iz 1946 i 2019 i 1389, 23. mart 2019 21:37)

    # Link komentara

  476. THE STAR::

    Uh, bas sad da nam pukne Reglund?!! Kakav partija Covica, odneo je Grobare..
    I super je igrao KKP, 60% za 2 40% za 3, ali CZ u zadnji moment popravi svoja slobodna i pobedi.Kao i uvek kada Zvezda dobije, sut za 2 73%!!
    Ali ponajvise, ja sam vec ovde napisao da Gagica niukako ne treba kazniti i da je KKP puno jaci bez njega, i opet je pokazao zasto je najveci ludak ABA lige.Koliko puta je samo ovo napravio, i da dobi priliku nakon sto je presedo celut tekmu, Trankijeri mora da je bio lud kad je to uradio..
    Uh, Marinkovic kao uvek protiv Zvezde, odlican, ali zato protiv svih drugih uzas, Zagorac ocaj sve do produzekta, i uzasne sudije, i 101 pregled svega, ali ovo nije kup Danilovica, pa su morali..
    Sve u svemu, sad je sve na Zvezdi, i za nedelju dana da zavrsimo ovo..
    KKP nece ponoviti ove brojeve jos jednom to je sigurno, ..
    Davidovac objasnio...
    (sasa the red baron, 23. mart 2019 21:37)

    # Link komentara

  477. Šta bre penite? Pa utakmicu su vam servirale sudije, osakatile su Zvezdu u 3.čet, bar 3 faula zaredom su polomili Perperoglua.
    Jel mislite da možete da bijete stalno?
    Jaramaz =floping teh
    Janković namerna =udara dodatno Davidovca posle faula.
    Gagara=namerna ni blizu lopte drži Berona za ruku seljački
    Si= ne svirana namerna sa leđa gura Perperoglua u prodoru.
    Aut od Davidovca smešan
    Faul Nikolića u napadu ...
     (mohikanac, 23. mart 2019 21:37)

    # Link komentara

  478. Trinki danas šalje ekonoma nazad kod Blata.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Čoban, 23. mart 2019 18:41)

    Ipak ce Trinki nazad u Italiju od tog Ekonoma.
    (Milan, 23. mart 2019 21:37)

    # Link komentara

  479. Ostojini tres naprednjaci na aparatima.
     (Nixon, 23. mart 2019 21:37)

    # Link komentara

  480. Побједааа…аа !!!! ?????????
    (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 23. mart 2019 21:28)

    takoooo jee....smajlicu
     (VECITI PAMETNJAKOVIC, 23. mart 2019 21:36)

    # Link komentara

  481. A komentatori u čudu izgubio im voljeni Partizanaaaaahahahaha
     (Uros, 23. mart 2019 21:36)

    # Link komentara

  482. Sa Gagićem u timu ni Golden Stejt ne bi pobedio Zvezdu.
    Au, ljudi moji, odavno u Aba ligi nije igrao gluplji igrač. Ne treba mu jedino zameriti na konstantnosti. Konstantno je loš. Greši kad god uđe u igru, nebitno da li je sredina ili završnica meča.
     (Aleksandar, 23. mart 2019 21:36)

    # Link komentara

  483. Gagara ušo i rešio.
    (Tumbarajko, 23. mart 2019 21:28)

    Hahahahahahahahah :))))))
    Valja :))))))))
    A nisi slagao :)))…))
     (Dachazvezda, 23. mart 2019 21:36)

    # Link komentara

  484. In Tomic we trust!!!
    (Aleksej, 23. mart 2019 21:36)

    # Link komentara

  485. da li je neko osim mene video 6 koraka dobrica kada je dao onu trojkh na kraju trece. sramota sta se sudi
     (dimitrijadis, 23. mart 2019 21:36)

    # Link komentara

  486. Najbolji indeks u FMP-ovom timu imao je sudija Belošević. Čovek izdominisao!
    (Arpad, 23. mart 2019 21:36)

    # Link komentara

  487. Ako Idea pobedi to ce biti zahvaljujuci Belosu i Javoru.
    (Bodibond, 23. mart 2019 21:14)
    Igokea izgubila sa tolikim budžetom. Sramota
     (Uzi, 23. mart 2019 21:36)

    # Link komentara

  488. Evo me u hali... Vanja i dalje klima glavom, Jankovic se smeje cinicno a Novica se busa.
    (veverac, 23. mart 2019 21:28)

    polako majstore ima jos da se igra, mozda ti se zavrti u glavi od tolikog cimanja...
     (...., 23. mart 2019 21:36)

    # Link komentara

  489. Ne pamtim da sam zbog sporta bio ovoliko srecan!!!
    (Aleksej, 23. mart 2019 21:36)

    # Link komentara

  490. Ali gospodo, nesportska lična greška u završnici produžetka se jednostavno po košarkaškim pravilima ne svira.
    (Legenda iz Železnika, 23. mart 2019 21:36)

    # Link komentara

  491. Gagicu dzaba podrska ministru ocigledno.
     (Ljubisa livac, 23. mart 2019 21:36)

    # Link komentara

  492. Bravo ČOVKE!!
    (Srbija Danas, 23. mart 2019 21:36)

    # Link komentara

  493. Grobari nikako da nauče da posle busanja nema kajanja. Vanjica video od kapitena, pa počeo i on, a onda bolno spustanje na zemlju. Bravo Filipe, nek jauču..
    (Spale, 23. mart 2019 21:35)

    # Link komentara

  494. Covicu izvini!
    (Aleksej, 23. mart 2019 21:35)

    # Link komentara

  495. Dobijamo ritinski sledecu i osvajamo Abu,Zvezdasko srce je najlepse!!
    (Aleksej, 23. mart 2019 21:35)

    # Link komentara

  496. Gagic ima svoje vece.Fenomenalno otvaranje utakmice!Omasi zicer,izgubi loptu i napravi faul u napadu...Svaka čast!Respekt!!!
    (Pravi Jon Bon Jovi, 23. mart 2019 19:03)

    I onda ga ubaci Trinkijeri na kraju da napravi nesportski faul na zatvaranju utakmice!
    (Špijun, 23. mart 2019 21:35)

    # Link komentara

  497. Ау, какав дерби људи моји, па ово је квалитетом изнад 80% мечева Евролиге уз још много већи набој. Можда сам у еуфорији, али сада ми се тако чини. Бероне Били, краљино, али и сви остали момци из обе екипе, невероватан меч!
    (my way, 23. mart 2019 21:35)

    # Link komentara

  498. A nameran nad Jaramazom. Sramota. Bravo Belosevicu.
     (realno, 23. mart 2019 21:35)

    # Link komentara

  499. Gagicu mars iz Partizana, Partizan moze da preokrene seriju, gde su sad Marinkovicevi pljuvaci
     (Raki, 23. mart 2019 21:35)

    # Link komentara

  500. To je to....
    (Ccccc, 23. mart 2019 21:35)

    # Link komentara

  501. GRITALO!!!
    (Aleksej, 23. mart 2019 21:35)

    # Link komentara

  502. Gagic i Nemanja Miletic levi bek
     (Vesna besna, 23. mart 2019 21:35)

    # Link komentara

  503. Jel Vanjica i dalje klima glavom...
     (Hogar, 23. mart 2019 21:35)

    # Link komentara

  504. Resio sudija... Nesportska na neresenom produzetak, i on svira tri bacanja i loptu sa strane...
    (truth, 23. mart 2019 21:24)

    Aha,znači ne svira se nesportska u ovakvim trenucima,lopta ne prelazi gol liniju u takvim trenucima...nista se ne svira u takvim trenucima ako je protiv vas...pa naravno...
     (Njaa, 23. mart 2019 21:34)

    # Link komentara

  505. Jel sad udbas zadovoljan sudjenjem??
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Xman, 23. mart 2019 21:24)

    Oces da kazes da nije nesportska Gagica?A sudjenje cas na zvezdnu stranu cas na vasu.
    (Milan, 23. mart 2019 21:34)

    # Link komentara

  506. da pitamo covica da li je zadovoljan sudjenjem
    (juzninavijac, 23. mart 2019 21:34)

    # Link komentara

  507. Sramota kako je režimski klub uz pomoć sudija došao do pobede ! ! ! Sad će Čović najverovatnije biti srećan kako se sudilo mezimici sistema i države.
    (Toma, 23. mart 2019 21:34)

    # Link komentara

  508. tri nesportske partizanu, 41 bacanje panterima...sve je jasno...
     (Alen, 23. mart 2019 21:34)

    # Link komentara

  509. Gagića vezati i lepo nahraniti
     (ujka sa Fontane, 23. mart 2019 21:34)

    # Link komentara

  510. Tooo…oo ?ooo…oo
     (Igor, 23. mart 2019 21:34)

    # Link komentara

  511. Jel marinković još mrda glavom? Jel se i onaj busa? ahahaha
     (Ratomir, 23. mart 2019 21:34)

    # Link komentara

  512. mislite odlican potez sudije odlucio prvi mec!?
    (boki_rs, 23. mart 2019 21:34)

    # Link komentara

  513. Igrač utakmice Filip Čović! Mada je i Davidovac jako blizu, Filip je vratio zvezdu kad je bilo najteže i prve poene u produžetku, posle je Davidovac izveo egzekuciju.
    U svakom slučaju najbolji derbi u 4-5 godina i odlične role srpskih igrača na obe strane, pomalo neočekivano
     (Milan, 23. mart 2019 21:34)

    # Link komentara

  514. Grobari, pa i na snimku se vidi kad Trinkijeri kaže Gagiću: " Ja ne mogu vjerovat. Zašto?"
     (ferdinand, 23. mart 2019 21:34)

    # Link komentara

  515. Ako neko uništi Partizan, to će onda biti Đorđe Gagić
     (019, 23. mart 2019 21:33)

    # Link komentara

  516. A ljudi,jel moguce da je ono nesportski faul?Pa za sta ljudi?Cestitam Zvezdi.
    (Nemanja44, 23. mart 2019 21:25)...za namerno grabljenje rukom za naseg igraca u situaciji kad ne moze da dohvati loptu mozda? namera je to
    (Dusanovo carstvo!, 23. mart 2019 21:33)

    # Link komentara

  517. Publika u Pioniru slavi pobedu uz uvrede na racun Novice, sve nesportske bi bile u redu da su u prvom poluvremenu sudile takav faul u korist Partizana ali naravno to se nije dogodilo. Publika nikad gora sudjenje po volji legende. Vidimo se sledece subote.
     (Blue Moon 1483, 23. mart 2019 21:33)

    # Link komentara

  518. Sad će kao uobicajno pljuvanje po sudijama..prosli put ovi,sad crni...
     (Duh sa sekirom.., 23. mart 2019 21:33)

    # Link komentara

  519. Komentator pun hvalospeva za Čovića.. asistencije asistencije.. a cigle? I pri trojkama i asistencijama i ulazima.. srljanje. 40 sekundi do kraja, zvezda vodi 84-80, on dečko ispucava trojku?! Umesto da smiri.. u odbrani je jedna velika 0. Ne postoji! Zvezda u odbrani igra sa 4 igrača. Najgore od svega je što je Filip utripovao da je clutch igrač, i još gore, taj trip mu se toleriše. Nebojša, da je čovek od integriteta, prvi bi maknuo sina.. tačnije, nikad ga ne bi ni dovodio. To što je Filip imao 8 od12 zvezdinih asistencija, je veliki Tomićev poraz, ne pobeda Filipa. I sada, produžeci, a zvezda imala +4 na 40 sek do kraja i posed. Bravo.
    (popov, 23. mart 2019 21:16)

    pa da ne prodje ko onaj novinar sto nije hvalio djokovica....
     (borivoje surdilovic, 23. mart 2019 21:33)

    # Link komentara

  520. Gagicu zabraniti igranje kosarke do daljnjeg.
    (Aleksa, 23. mart 2019 21:33)

    # Link komentara

  521. Meni je sve jasno i nista mi nije jasno ali da Gagić igra profesionalno kosarku to nikad ne mogu da shvatim. Koliko neinteligentan mozes da budes da te trener izvede jos na početku utakmice da shvatis da ne mozes da igras glupo i ti u produžetku na 30 sekundi do kraja primas kos i pravis namernu licnu i protivnik ide na plus 5. Sve ono sto je tvoja ekipa stekla bez tebe tih 44 minuta borbom ti bacis kroz prozor zato sto si toliko da ne kažem sta. I takav igrac cak i igra za reprezentaciju, Boze...
     (Nikola, 23. mart 2019 21:33)

    # Link komentara

  522. Beloševića umesto naprednjaka Neše Ilića.
    (Kad je teško Čović, 23. mart 2019 21:33)

    # Link komentara

  523. Срећа па Гагића нису суспендовали. Иначе, лоше вођење утакмице од стране Томића. Победисмо захваљујући Берону, који није играо 2. и 3. четвртину, иако је 1. одиграо одлично.
    (Жељко, 23. mart 2019 21:33)

    # Link komentara

  524. Zašto je ono bila nesportska? Neka bar proba neko da objasni?
     (Joca, 23. mart 2019 21:33)

    # Link komentara

  525. Zvezdin dzoker Gagara.
    Kakva glava xaxa...
     (Kanidja PG, 23. mart 2019 21:33)

    # Link komentara

  526. Ja odavno bolnije nisam prezivljavao. Na kraju, moj djecak od dvije godine u zagrljaju, opera Aida i skakanje...

    Od malih nogu moj si san!
    (Idu dani, 23. mart 2019 21:33)

    # Link komentara

  527. FENOMENALAN BASKET!!! Samo u Srbiji!!! Bravo za momke,obe ekipe sjajne.Pustite sudije,nije lako OVO SUDITI,normalno da i greše.Pionir,poslednji bastion evropske košarke.I da,ovo je košarka,a ne 53 šuta i 24 trokoraka Hardena...
     (roten, 23. mart 2019 21:33)

    # Link komentara

  528. Kakvo insistiranje belosevica na svakoj odluci. Kamera sve vidi.
    (ddd, 23. mart 2019 21:27)

    Jel mislis na ono kad je izmislio da je lopta udarila Davidovca u nogu i dodelio je Partizaiu, mučka kradja ali Zvezda je izdrzala sve!
     (Piatek, 23. mart 2019 21:33)

    # Link komentara

  529. e sada cemo da ih razbijemo u drugoj rastereceno.
     (sumadinac, 23. mart 2019 21:33)

    # Link komentara

  530. Nije to ocajan potez Gagica nego Belosevica koji je direktno odlucio utakmicu.
    (nepismeni, 23. mart 2019 21:33)

    # Link komentara

  531. 41 slobodno bacanje. Javor?
     (TD21, 23. mart 2019 21:33)

    # Link komentara

  532. ZNAČI I DALJE ZVEZDA BREEEE .
    (Đenka VŠ, 23. mart 2019 21:33)

    # Link komentara

  533. gagicu da si ziv i zdrav sto godina !!!!
     (Ringo Star, 23. mart 2019 21:33)

    # Link komentara

  534. Sta da vam kazem grobari dobili vas sve sa Filipom na pleju!
    (Milan, 23. mart 2019 21:33)

    # Link komentara

  535. Човке јел и ово системска крађа
    (Ђорђе, 23. mart 2019 21:26)

    Ovo je pokušaj krađe...
     (Njaa, 23. mart 2019 21:32)

    # Link komentara

  536. Hvala Belosevicu, hvala Gagicu..
     (Dante, 23. mart 2019 21:32)

    # Link komentara

  537. nije sporan gagić i namerna lična...sporno je šta će on na terenu...dečko ima neartikulisane kretnje...on se poteže na koš...
     (tex viler, 23. mart 2019 21:32)

    # Link komentara

  538. Није се могло више против најбољих у Звезди, Белошевића и Гагића.
     (Александар, 23. mart 2019 21:32)

    # Link komentara

  539. Gagić odigra sve sa produžetkom čak 5 minuta, i to mu je dovoljno da bude glavni krivac izgubljene utakmice... Čovek je operisan od košarke.
     (MarcoPolo, 23. mart 2019 21:32)

    # Link komentara

  540. svaka cast i nama na pobedi i grobarima na odlicnoj igri.nisam skoro gledao kvalitetniju kosarku i steta sto ovo nije finale.samo je 1 0 nista nije gotovo
     (duledudule, 23. mart 2019 21:32)

    # Link komentara

  541. Steta sto Zvezda nema trenera, inace bi bilo 20 razlike.
    Partizanci imaju trenera a propali Velickovic glavni igrac. Nemaju tim.
     (Marko, 23. mart 2019 21:32)

    # Link komentara

  542. Zahvalite se Djordju Gagicu
     (Gastarbajeter, 23. mart 2019 21:32)

    # Link komentara

  543. Belošević najbolji na terenu.
     (Labud, 23. mart 2019 21:32)

    # Link komentara

  544. GAGICUU OSTAAAAANIIII
     (Azer, 23. mart 2019 21:32)

    # Link komentara

  545. Ali Gagić... Ne znam...
     (Seneka, 23. mart 2019 21:32)

    # Link komentara

  546. Četrdeset jedno slobodno bacanje je svirano jednom timu večeras. 41.
    (moralni gmizavac, 23. mart 2019 21:32)

    # Link komentara

  547. Pisem na 26-16- za zvezdu jos nije nijedan srbin dao kos.. pa posle pricaju buducnost i cedevita legije stranaca eeeee
    (dolerganijus, 23. mart 2019 19:29)

    Statističar, imaš li podatak da li Vanja još klima glavom?
    (krtac, 23. mart 2019 21:31)

    # Link komentara

  548. Đorđe Gagić, špijun Crvene Zvezde.
    :D
    (Ostin A, 23. mart 2019 21:31)

    # Link komentara

  549. ,,Ako ne bude limarskih radova,zvezda ce biti sampion" rece neko jednom
     (Stomatolog, 23. mart 2019 21:31)

    # Link komentara

  550. Gagić Zvezdin četnik!
     (Srbin, 23. mart 2019 21:31)

    # Link komentara

  551. Gagicu dati ispisnicu posle ovoga.Retko neinteligentan lik.Koliko nas je puta kostao...
     (Henry14, 23. mart 2019 21:31)

    # Link komentara

  552. gagicu zabraniti da igra kosarku dozivotno. i basket u kraju zabraniti
     (misskur, 23. mart 2019 21:31)

    # Link komentara

  553. Kao navijacu Partizana meni je vise zao sto h
    je Gagic upropastio ovakav derbi ovim potezom nego sto smo izgubili, uskratio nas je za sjajnu zavrsnicu. Slicno je uradio i protiv Cedevite kad je napravio nesportsku nad Nurkicem. Zahvaliti mu se na kraju sezone.
     (lol, 23. mart 2019 21:31)

    # Link komentara

  554. Ne kucajte komentare, dobicete nesportsku!
     (danilovic, 23. mart 2019 21:31)

    # Link komentara

  555. Posle gledanja snimka sudije izmisle da je lopta udarila Davidovca u nogu hahahahahah pa je li ovo moguce???
    (007, 23. mart 2019 21:20)

    Tebi dioptrija treba, veoma se jasno videlo da ga je udarilo u nogu. Da su mogli i to bi ukrali.
    (marko21, 23. mart 2019 21:31)

    # Link komentara

  556. staje grobari nisu sudije navlacile koliko vama odgovara pa odmah kuknjava a grobarcici.
     (sumadinac, 23. mart 2019 21:31)

    # Link komentara

  557. Pa to se nesvira u produžetku!
    (Nisam znao bio na skijanju, 23. mart 2019 21:31)

    # Link komentara

  558. Гагићу иди у пензију!!!!
    (зоки, 23. mart 2019 21:31)

    # Link komentara

  559. @Rade sramota je lagati!
     (Lex, 23. mart 2019 21:30)

    # Link komentara

  560. Bravo za sudije samo tako navlačite za mezimicu
    (Koja, 23. mart 2019 21:30)

    # Link komentara

  561. sta li ce sad reci covic.....dal je posteno ili ne.....sudije navlacile za fmp ko nikada do sada.. ..trecu suih odrzali u zivotu slobodnjacima....ostale sramotno ......al sta ces....znalo se i pre pocetka.....partizan je pokazao kako se igra....i ko je institucija.....napred partizan....
     (borivoje surdilovic, 23. mart 2019 21:30)

    # Link komentara

  562. Nekada 3 na 5 sada 5 na 8.....satracemo ih u revansu!
     (Zlatne ruke sinkk, 23. mart 2019 21:30)

    # Link komentara

  563. Da li je realno da je svirao tehnicku za ovo na kraju?
    (aca, 23. mart 2019 21:30)

    # Link komentara

  564. Ima li neki grobar da ne kuka na sudjenje? Cudne su te crno bele naocare.Jednosmerno posmatranje utakmice.Sada se pritisak seli na KK History chanel.Sledece nedelje bez tenzije i.opusteno do 2:0
     (Zvezdas, 23. mart 2019 21:30)

    # Link komentara

  565. Milioni sprcani na fabrikante ali ni to nije dovoljno,tu je belosevic sa izmisljenim namernim,ali valjda je sada licemer covic zadovoljan.Da li mu treba cestitati?
     (vlado, 23. mart 2019 21:30)

    # Link komentara

  566. Ubi ga Bili ko zeca..
     (Luka, 23. mart 2019 21:30)

    # Link komentara

  567. Najbolji igraci utakmice Covic,Davidovac,Marinkovic i naravno nezaboravni Ilija Belosevic sa nesportskim licnim greskama za pogresan pogled ka protivnickim igracima
     (PFC, 23. mart 2019 21:30)

    # Link komentara

  568. Tomić je prosto loš trener!
    (Observer, 23. mart 2019 21:09)

    Postenije bi bilo da kazes da je Trinkijeri odlican trener.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bodibond, 23. mart 2019 21:15)

    A kako jedno drugo iskuljucuje? Imate 3x skupljeg i 3x boljeg trenera, sta nije jasno? Da NAS vodi Trinki ne biste ni postojali u ovoj seriji, ovako je zanimljivo.
    (Sabre, 23. mart 2019 21:30)

    # Link komentara

  569. Tomić da zahvali povredi Veličkovića i Gagiću na pobedi. Strašno koliko je loš trener. Sve na individualni kvalitet. Čoviću svaka čast na partiji. Srcem si igrao.
     (Zoran, 23. mart 2019 21:30)

    # Link komentara

  570. Ova dva komentatora verovatno su na obuku išli u neku naprednjacku večernju školu. Jel su obučeni u zvezdine dresove kad idu na posao.
    (PosmatraC, 23. mart 2019 21:30)

    # Link komentara

  571. sto niste jedno devet namernih za zvezdu svirali svirali jos u prvom poluvremenu, za svaki slucaj da ne bude ovako gusto..
    Sramota!
     (miloš, 23. mart 2019 21:30)

    # Link komentara

  572. ilija "Namerna" belošević
    (sotir zvani djubre, 23. mart 2019 21:30)

    # Link komentara

  573. Vanja je klasicna duletiva skola, trzanje glavom i provokacije... Poranio si sine...
    (Nenad, 23. mart 2019 21:30)

    # Link komentara

  574. Kad je već bio na šut do pobede, Partizan je morao da reskira da dobije utakmicu šutem za tri, da ne ide u produžetke... Ali dobro, šta da se radi...
     (Rozenkranc, 23. mart 2019 21:29)

    # Link komentara

  575. Brate, ne volim ni Zvezdu ni Partizan, svejedno mi je ko ce igrati finale, ali ovo je sramota!
     (Blaugrana[CG], 23. mart 2019 21:29)

    # Link komentara

  576. nikad bolja kosarka ne u srpskoj kosarci vec u celoj aba ligi.
     (public_enemy, 23. mart 2019 21:29)

    # Link komentara

  577. Filip "Veliki"
     (sumadinac, 23. mart 2019 21:29)

    # Link komentara

  578. Da mi kazu - sakupi pet igraca i dobices milion eura, a opcija na centru mi je Gagic - ja bih se zahvalio i odustao.

    Toliko neintelekta ja ne videh na kosarkaskom terenu. Kosta Perovic je Karl Meloun za ovoga. Najvece drvo ikada.

    I bolje da stanem ovde sa pisanijem jer cu premasiti granicu dobrog ukusa. Vise simpatisem Nebojsu Covica kao partizanovac nego njega. Za sekund prospe dobrih 44 minuta svojih saigraca. Zabraniti mu kosarku dekretom.
     (Johnny, 23. mart 2019 21:29)

    # Link komentara

  579. Na stranu navijačka prepucavana, ovo je pravi derbi! Kao nekad, prštalo je ful. Mnogo dobra utakmica!
     (Seneka, 23. mart 2019 21:29)

    # Link komentara

  580. Sad je ok, sad su dobre sudije...malo malo pa nesportska. Fuuujjj....
     (...., 23. mart 2019 21:29)

    # Link komentara

  581. Jel ono na tribinama društvo mrzitelja Novice Veličkovića ili su možda navijači nekog kluba? Pitam pošto su najviše njemu pevali, čak i kada je bio odavno izašao iz igre. Kroz sve ove godine zbrke oko kluba ona masa je izgubila identitet. Nemaju više koga da vole, ali zato imaju koga da mrze.
     (samo pitam, 23. mart 2019 21:29)

    # Link komentara

  582. Dobar mec pravo polufinale. Bice cupavo do kraja a posle finale ima da prsti
     (vidim, 23. mart 2019 21:29)

    # Link komentara

  583. Evo vam .....!
     (ferdinand, 23. mart 2019 21:29)

    # Link komentara

  584. Ovo je sramota! Sudije su odlučile utakmicu
    (Komšija Rade, 23. mart 2019 21:29)

    # Link komentara

  585. Nadam se da su panteri zadovoljni suđenjem , ali zato mi jesmo našom igrom!Bravo momci , idemo dalje!Partizan šampion
    (alek, 23. mart 2019 21:28)

    # Link komentara

  586. Rutinska pobeda Crvene Zvezde, protiv borbene ekipe parnog valjka.
     (asteroid, 23. mart 2019 21:28)

    # Link komentara

  587. Vanja kao da nije naucio da ne sme da se busa?
    (Realno, 23. mart 2019 21:28)

    # Link komentara

  588. Tomicu... imao si vise srece nego pameti. Beron da si ga pustio mogao je 30 poena da ubaci kao nista ali si ga ti skrivao na klupi 3/4...
     (bvb, 23. mart 2019 21:28)

    # Link komentara

  589. Bravo, prva ljubavi.
     (pedja 71, 23. mart 2019 21:28)

    # Link komentara

  590. Evo me u hali... Vanja i dalje klima glavom, Jankovic se smeje cinicno a Novica se busa.
    (veverac, 23. mart 2019 21:28)

    # Link komentara

  591. Sve čestitke KK PARTIZANU ali teško je protiv države!!!
    ?
     (Srb, 23. mart 2019 21:28)

    # Link komentara

  592. Побједааа…аа !!!! 😲😲😲😲😲😲😲🔴⚪
     (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 23. mart 2019 21:28)

    # Link komentara

  593. Gagara ušo i rešio.
     (Tumbarajko, 23. mart 2019 21:28)

    # Link komentara

  594. Doktor kupio utakmicu,kratko i jasno
     (sa_pan, 23. mart 2019 21:28)

    # Link komentara

  595. Grobari moji ne brinite. Dobijamo sledece dve utakmice ubedjen sam kao nikad! Pojescemo ih!
     (Grobar, 23. mart 2019 21:28)

    # Link komentara

  596. svesrdna pomoć gospode sudija...Uz ovoliki kvalitet i širinu rostera igrača...i jedva...No,samo da ne slušam Čovića,sve ti džaba ?
     (branko, 23. mart 2019 21:28)

    # Link komentara

  597. uzas sudjenje...najveca kradja ikada
     (Milan, 23. mart 2019 21:28)

    # Link komentara

  598. Kriminalno suđenje.
     (ona stvar, 23. mart 2019 21:27)

    # Link komentara

  599. Ajmo horsko kmečanje, 3, 2, 1, saaaad!
     (ferdinand, 23. mart 2019 21:27)

    # Link komentara

  600. Најбољи играч ЦЗ Ђорђе Гагић ! Срамота шта је вечерас урадио свом тиму.
     (BJ, 23. mart 2019 21:27)

    # Link komentara

  601. Bravoooo!!

    Odlicna tekma!!!
    BRAVO ZA OBE EKIPE!!!
    A klinci narikace i kukavci... Smarate!!!
     (Dachazvezda, 23. mart 2019 21:27)

    # Link komentara

  602. Svaka cast navijacima koji vredjaju Novicu, koji je povredjen i nije 20 minuta ulazio u igru. Cigani sa primessama lima...
     (Baron, 23. mart 2019 21:27)

    # Link komentara

  603. Kakvo insistiranje belosevica na svakoj odluci. Kamera sve vidi.
    (ddd, 23. mart 2019 21:27)

    # Link komentara

  604. Bedno i sramotno.
     (pera, 23. mart 2019 21:27)

    # Link komentara

  605. Opaaa... Gazi....
     (Vuk, 23. mart 2019 21:27)

    # Link komentara

  606. Nije se moglo protiv sudija. Partizan sampion.
    (Ofk 2:6, 23. mart 2019 21:27)

    # Link komentara

  607. Sudije divota....
    (JPR24, 23. mart 2019 21:27)

    # Link komentara

  608. Čestitke Zvezdi na pobjedi. Samo utakmica i više nego odlična.

    Na kraju čovijek odluke Đorđe Gagić, ko drugi! Pa bolje je igrati sa 4 igrača nego sa njim na parketu. Trinki brate, volim te, ali šta ti je on trebao?
    (Prosjecni korisnik ovog portala, 23. mart 2019 21:27)

    # Link komentara

  609. Dajte još koji nameran faul...malo je ovo...
    (Dr.Damir, 23. mart 2019 21:27)

    # Link komentara

  610. Daj pravilo da samo nesportske budu Partizanu pa da se ceramo.
    (baja, 23. mart 2019 21:27)

    # Link komentara

  611. Raspala zvezda plus sudije i nekako isčupaše ovo.
     (bpbp, 23. mart 2019 21:27)

    # Link komentara

  612. Partizan nije izgubio-Partizan je pokraden!
     (dure, 23. mart 2019 21:26)

    # Link komentara

  613. Свирајте неспортску и Вујошевићу...
    (неутралан, 23. mart 2019 21:26)

    # Link komentara

  614. Onaj osecaj kad zgazis Partizan i njihove sudije neopisiv
     (Naum, 23. mart 2019 21:26)

    # Link komentara

  615. Placite,placite,placite...IDEMO ZVEZDO,gazi.
    (Mirko, 23. mart 2019 21:26)

    # Link komentara

  616. auuu kakvo sudjenje za covice....
     (agent, 23. mart 2019 21:26)

    # Link komentara

  617. Ali Djordje Gagic....
     (pecaros, 23. mart 2019 21:26)

    # Link komentara

  618. Pobeda uz pomoc sudija. Partizan=kosarka.
    (Milek i Alek, 23. mart 2019 21:26)

    # Link komentara

  619. Školski primer krađe sudije Beloševića!!! Sramota!!!
    (resistance, 23. mart 2019 21:26)

    # Link komentara

  620. Gagiću hvala.
     (Зорран, 23. mart 2019 21:26)

    # Link komentara

  621. Hvala gagicu
     (hahah, 23. mart 2019 21:26)

    # Link komentara

  622. Legenda kaze da ko klima glavom posle kosa izgubi na kraju
     (IronyMan, 23. mart 2019 21:26)

    # Link komentara

  623. Djordje Gagic. Otkaz momentalni. Deportacija u Banglades.
    (Najneutralniji posmatrač ikada, 23. mart 2019 21:26)

    # Link komentara

  624. Svaka čast Čovićima, Nebojši na prpremi utakmice, Filipu na igri.. Sudije, šta reći.. Beloševiću sutra se pogledaj u ogledalo..
    (Futog, 23. mart 2019 21:26)

    # Link komentara

  625. Човке јел и ово системска крађа
     (Ђорђе, 23. mart 2019 21:26)

    # Link komentara

  626. sramno sudjenje
     (nik, 23. mart 2019 21:25)

    # Link komentara

  627. Pobeda uz pomoc sudija. Partizan=kosarka.
    (Milek i Alek, 23. mart 2019 21:25)

    # Link komentara

  628. Belosevic primio stipendiju od Covketa
     (Teofil, 23. mart 2019 21:25)

    # Link komentara

  629. Čovke konačno našao sudijsku trojku..a jes bio uporan.
     (Okidač, 23. mart 2019 21:25)

    # Link komentara

  630. Ова утакмица одлучује хоће ли Партизан ове или следеће сезоне у Евролигу...
    (Бобан, 23. mart 2019 21:25)

    # Link komentara

  631. A ljudi,jel moguce da je ono nesportski faul?
    Pa za sta ljudi?
    Cestitam Zvezdi.
     (Nemanja44, 23. mart 2019 21:25)

    # Link komentara

  632. Sudije su Zvezdi poklonili 6 poena... Sramota!!!
     (Srb, 23. mart 2019 21:25)

    # Link komentara

  633. Strasno, kakvo sudjene. Kada god je potrebno, tu je naravno nesportska greska da slucajno Partizan ne pobedi...
    (Ivann27, 23. mart 2019 21:25)

    # Link komentara

  634. Pljacka!!! Svirajte jos neku namernu, malo je ovo.
     (ayinger, 23. mart 2019 21:25)

    # Link komentara

  635. ko je sad pokraden.
     (taras murga, 23. mart 2019 21:25)

    # Link komentara

  636. Gagicu, hvala ti na svemu.
    (Covic, 23. mart 2019 21:25)

    # Link komentara

  637. Sramno sudjenje....
     (aqua, 23. mart 2019 21:25)

    # Link komentara

  638. Gagić...
    (Djordje, 23. mart 2019 21:24)

    # Link komentara

  639. @Da Trinkijeri vodi Zvezdu a Tomic Partizan bilo bi 15 razlike za Zvezdu.
    (dr. Udo Brinkman, 23. mart 2019 21:18)
    100% si u pravu...
     (cvarci i kavurma, 23. mart 2019 21:24)

    # Link komentara

  640. Kk Partizai sramota za sport
     (Defo, 23. mart 2019 21:24)

    # Link komentara

  641. Resio sudija... Nesportska na neresenom produzetak, i on svira tri bacanja i loptu sa strane...
     (truth, 23. mart 2019 21:24)

    # Link komentara

  642. To Ilija, samo nesportske, samo gruvaj, nema potrebe da gledas snimak, koji ce ti moj!!!
    (baja, 23. mart 2019 21:24)

    # Link komentara

  643. Mislim sta reci Gagara
     (realan, 23. mart 2019 21:24)

    # Link komentara

  644. Dokle cemo trpeti Gagica?
    (Sima, 23. mart 2019 21:24)

    # Link komentara

  645. Zvezdaši, Beloševiću da podignete bistu posle ove utakmice. On ju je dobio. Ako ovo slavite kao pobedu, stidite se.
    (Planeta majmuna, 23. mart 2019 21:24)

    # Link komentara

  646. Partizan je pokraden, ali s druge strane raduje igra partizana
     (da li iko prati ozbiljno košarku, 23. mart 2019 21:24)

    # Link komentara

  647. Belosevic izvrsio zadatak
     (Stomatolog, 23. mart 2019 21:24)

    # Link komentara

  648. E moj Belosevac !!!
     (Smorke, 23. mart 2019 21:24)

    # Link komentara

  649. Sramota!

    Bravo za momke! šta je do njih bilo uradili su.
     (Labud, 23. mart 2019 21:24)

    # Link komentara

  650. Ubio ih Bili kao zeca.
     (ferdinand, 23. mart 2019 21:24)

    # Link komentara

  651. Gagic MVP!!!!!!
    (Edy, 23. mart 2019 21:24)

    # Link komentara

  652. Ugurali 15 miliona, imaju 7 stranaca i u egalu su sa Partizanom. Slaba struka.
     (sin lovca na medvede, 23. mart 2019 21:24)

    # Link komentara

  653. Bravo sudije, bravo pudlice Belosevicu... i
     (realno, 23. mart 2019 21:24)

    # Link komentara

  654. Mene bi bio malo stid da sam navijac fmp-a,malo...
     (Lex, 23. mart 2019 21:24)

    # Link komentara

  655. Zasto cutiteeeeeeeeee
     (Zvezdaaaaaaa, 23. mart 2019 21:24)

    # Link komentara

  656. Sramota, sramota, sramota!!!!
    (Del boj, 23. mart 2019 21:24)

    # Link komentara

  657. Билиии…ии !!!! 😲😲😲🔴⚪
     (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 23. mart 2019 21:24)

    # Link komentara

  658. Jel sad udbas zadovoljan sudjenjem??
     (Xman, 23. mart 2019 21:24)

    # Link komentara

  659. Odlična utakmica. Šteta što nije finale
     (Leri Ptica, 23. mart 2019 21:24)

    # Link komentara

  660. Koja smejurija i sramota od sudjenja!!!!!! BRUKA I SRAMOTA, nadam se da je gospodin Covic zadovoljan.
     (Blue Moon 1482, 23. mart 2019 21:24)

    # Link komentara

  661. Sudije su pobedile Partizan.
    (Lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju setice, 23. mart 2019 21:23)

    # Link komentara

  662. Sudija Belosevic sledeci trener Crvene Zvezde.
    (mislilac, 23. mart 2019 21:23)

    # Link komentara

  663. Белошевић мого си још неку техничку да свираш, од вишка глава не боли
     (Ђорђе, 23. mart 2019 21:23)

    # Link komentara

  664. Eto vam pobjeda, uzmite pobjedu sa ovakvim sudjenjem.
     (Slavko Vrekic, 23. mart 2019 21:23)

    # Link komentara

  665. sudije sram vas biilo...ovo je kradja nad kradjama!
     (dure, 23. mart 2019 21:22)

    # Link komentara

  666. Kasni Kesić zbog njih, totalno nebitna utakmica, hoću Kesića da gledammmmm!
     (Svinjske glave za leteće automobbile, 23. mart 2019 21:22)

    # Link komentara

  667. Posle gledanja snimka sudije izmisle da je lopta udarila Davidovca u nogu hahahahahah pa je li ovo moguce???
     (007, 23. mart 2019 21:20)

    # Link komentara

  668. Covke zali se, Belosevic ponovo navija za Pantere
    (Dobrivoje, 23. mart 2019 21:19)

    # Link komentara

  669. Da Trinkijeri vodi Zvezdu a Tomic Partizan bilo bi 15 razlike za Zvezdu.
     (dr. Udo Brinkman, 23. mart 2019 21:18)

    # Link komentara

  670. Gazi Zvezdo u inat sudijama i komentatorima, idemo!
     (Evans, 23. mart 2019 21:18)

    # Link komentara

  671. Auuuu Davidovic i Covic gaze raspali Partizan busi kidaj lomiiii
     (Petr, 23. mart 2019 21:18)

    # Link komentara

  672. Tomic rece posle jedne utakmice da je Olimpijakos u prvenstvu imao sve pobede i da na kraju nije uradio nista.Cini mi se da ce tako da bude i sa Zvezdom.Nista nije uradio da Zvezda u plej of udje sa formom.da pocisti sve protivnike
     (Zvezdas, 23. mart 2019 21:17)

    # Link komentara

  673. Komentator pun hvalospeva za Čovića.. asistencije asistencije.. a cigle? I pri trojkama i asistencijama i ulazima.. srljanje. 40 sekundi do kraja, zvezda vodi 84-80, on dečko ispucava trojku?! Umesto da smiri.. u odbrani je jedna velika 0. Ne postoji! Zvezda u odbrani igra sa 4 igrača. Najgore od svega je što je Filip utripovao da je clutch igrač, i još gore, taj trip mu se toleriše. Nebojša, da je čovek od integriteta, prvi bi maknuo sina.. tačnije, nikad ga ne bi ni dovodio. To što je Filip imao 8 od12 zvezdinih asistencija, je veliki Tomićev poraz, ne pobeda Filipa. I sada, produžeci, a zvezda imala +4 na 40 sek do kraja i posed. Bravo.
     (popov, 23. mart 2019 21:16)

    # Link komentara

  674. Čovke satro partizai, svaka mu cast
     (Iva, 23. mart 2019 21:16)

    # Link komentara

  675. Da je Zvezda promasila samo jednu trojku Partizan bi pobedio. Ovo je strasno koliko ih hoce trojke.
     (Bodibond, 23. mart 2019 21:15)

    # Link komentara

  676. Tomić je prosto loš trener!
    (Observer, 23. mart 2019 21:09)

    Postenije bi bilo da kazes da je Trinkijeri odlican trener.
     (Bodibond, 23. mart 2019 21:15)

    # Link komentara

  677. Ako Idea pobedi to ce biti zahvaljujuci Belosu i Javoru.
     (Bodibond, 23. mart 2019 21:14)

    # Link komentara

  678. ovaj Filip Covic jedino moze i da igra u tatinom klubu
    (Sasha, 23. mart 2019 21:13)

    # Link komentara

  679. Tomic, najgori trener u ABA ligi!
    (Andro, 23. mart 2019 21:13)

    # Link komentara

  680. Sramota me sto sam grobar, krademo boga ne molimo!
     (Rade, 23. mart 2019 21:13)

    # Link komentara

  681. Ova Zvezda je jadna, od svih stranaca nas drže Davidovac i Čović!?
    Odbrana sve vreme ostavlja najboljeg Marinovića samog da nam trpa trojke.
    Totalno stihijska košarka.
     (Žikica-prva puška Srbije, 23. mart 2019 21:13)

    # Link komentara

  682. Nonšalantno primljene 2 trojke, jedna kada smo se odlepljivali, druga na samom kraju, plus očajna bacanja i eto produžetka u kome je sve moguće, umesto rutinske završnice.
     (Tumbarajko, 23. mart 2019 21:13)

    # Link komentara

  683. hahaha, poceo produzetak, a O2 se ukljucuje posle 32 sekunde tek...
     (bvb, 23. mart 2019 21:13)

    # Link komentara

  684. Tomićeve odluke su vratile Partizan i igru. Produžetak je rezultat "genijalne" taktike, i zadnji napad bez Lazića i Dobrića, svaka čast "treneru"!!
    (bryan zentz, 23. mart 2019 21:13)

    # Link komentara

  685. Krava koja da punu kantu mleka, onda udari nogom i prospe sve!
     (Mali Fića, 23. mart 2019 21:13)

    # Link komentara

  686. Na 30 sekundi do kraja i 84:80, Covic sutira trojku na 10 sekundi pre isteka napada. Pa to vam je kosarkaska neintelegencija i njegova i trenerova
    (Mala moja, 23. mart 2019 21:12)

    # Link komentara

  687. Tomicu jel moguce, Davidovac, Dobric, Beron, pa i Covic bilo ko od njih je trebao da resava, ljudi sami izvukli Zvezdu. A ti uvodis Riversa na 2 sekunde pre kraja koji nije igrao celu cetvrtinu da sutira za pobedu!
     (Nikola, 23. mart 2019 21:12)

    # Link komentara

  688. KK PARTIZAN znatno jeftiniji tim ali Crno - Belo srce pobeđuje!!!
     (Srb, 23. mart 2019 21:12)

    # Link komentara

  689. Ali izmisljena nesportska Renfrou.
    Daj im trofej odmah!
     (Magnus, 23. mart 2019 21:12)

    # Link komentara

  690. Zadnji šut Kej Si Rivers koji od 1/4 nije ubacio ništa. Mozgu Tomicu! Imamo 84-80 i napad na 50 sekundi do kraja i ne dobijamo meč. Zadnji napad Partizana ne pravi faul još dolazi do preuzimanja Odzo na Renfrou! Pa to može samo kod Tomica i ni kod koga drugog. Bruko od trenera. Da ne ispogadjase Davidovac, Dobric i Covic izgubili bismo u regularnom toku.
    (veliki strumf, 23. mart 2019 21:12)

    # Link komentara

  691. Tomic trener ??? hahhahahah e moj Covicu!
     (Ne dajte se prevariti braco Srbi, 23. mart 2019 21:11)

    # Link komentara

  692. Na 84:80 dozvolis da ti daju tri.poena onda promasis slobodno bacanje.Nusu ni zasluzili pibedu
     (Zuja, 23. mart 2019 21:11)

    # Link komentara

  693. Čoviću,jel sve OK sada?!?Neka zamerka na suđenje?!?
    Da im nije ovih neizgrađenih šuteva sa distance,p oni nam ne bi mogli prići...Mislio sam da od Radonjića nema lošijeg treneea,a onda dovedu Tomića...
     (branko, 23. mart 2019 21:11)

    # Link komentara

  694. Tomiću, idi molim te.
    (Petar, 23. mart 2019 21:11)

    # Link komentara

  695. О Филипе како не погоди...😔
     (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 23. mart 2019 21:11)

    # Link komentara

  696. Bravo momci! U produzetku kako bude,ja sam presrecan! NAPRED PARTIZAN!
     (Lex, 23. mart 2019 21:10)

    # Link komentara

  697. a u sudije, kakva kradja, na 84-80 na 39 sekundi do kraja, tri puta fauliraju covuca ispred sudije, cak dizu i ruku za faul i nece belosevic da svira
     (goran, 23. mart 2019 21:10)

    # Link komentara

  698. hahahaj Tomicuuu, prevaro... Pa da l ti Odzo zavrsi na Renfu, a Lazic ti na klupi sedi, decko koji ako ista zna zna odbranu covece!??!
     (bvb, 23. mart 2019 21:09)

    # Link komentara

  699. Tomić je prosto loš trener!
    (Observer, 23. mart 2019 21:09)

    # Link komentara

  700. Covke car, prodao dušu al nema veze gube sigurno!
    (Nebeski ljudi, 23. mart 2019 21:08)

    # Link komentara

  701. Obe ekipe su toliko očajne, zvezda ima bolje igrače ali očajnog trenera, dok je kod partizana obrnuto. Dobrića ne uvodi , drži Čovića celu četvrtinu a jedva diše, Partizan ne koristi mismeč, a to ni Zvezda ne radi kad preuzmu, već Čović preko centra šutira za 3, ima još milion primera, Budućnost će lagano osvojiti nažalost
     (nebaCar, 23. mart 2019 21:07)

    # Link komentara

  702. davidovac=bodiroga
     (rekreativo, 23. mart 2019 21:07)

    # Link komentara

  703. Kaže Covic Belosevic nije nas čovek hahhahahhaahha ovo je skandal, nesportske greske i CZ.
    (Dvorska luda, 23. mart 2019 21:06)

    # Link komentara

  704. Dobric resava utakmicu daje 6 ili 7 poena i Tomic ga zakucava za klupu, vuci se iz Zvezda neznalico !!!!! Bezi iz Zvezde!!!
     (Gagi, 23. mart 2019 21:06)

    # Link komentara

  705. Ако Томић не искористи и овај напад, биће краљ изгубљених неизвесних завршница.
     (Звездин весник, 23. mart 2019 21:06)

    # Link komentara

  706. tomic pojma nema..pojma nema.
     (cinik, 23. mart 2019 21:06)

    # Link komentara

  707. Pa lepo... Pejdz pravi faul, dize ruku i staje, a sudije ne sviraju bacanja i lopta losle sekund za Partizan i trojka u napadu i eto ih na minus 1...
     (bvb, 23. mart 2019 21:05)

    # Link komentara

  708. Ne možeš da oteraš trenera poput Radonjića, a da ti to ne dođe na naplatu, ovako ili onako.. a došlo je vrlo brzo.
     (popov, 23. mart 2019 21:05)

    # Link komentara

  709. Mali čovek s velikom kesom!
     (Labud, 23. mart 2019 21:05)

    # Link komentara

  710. Sudije nek vas je sramota.
     (Slavko Vrekic, 23. mart 2019 21:04)

    # Link komentara

  711. Ilija prevazilazi samog sebe. Mogao je umesto Javora da zove i Nebojšu Čovića da kaže je l' nesportska.
     (bruka!!!, 23. mart 2019 21:04)

    # Link komentara

  712. Blosevic poklanja Zvezdi nesportsku za faul Renfroa a nakon gledanja snimka nije za jaci faul dosudio nesportsku Zvezdinom igracu. A sta kazu navijaci Zvezde, Belosevic grobar? :)
    (MOE32, 23. mart 2019 21:02)

    # Link komentara

  713. Ogroman uticaj publike na sudije. Oni nisu dorasli ovom meču. Imam utisak da Zvezda ovo prosto mora da pobedi. Partizan igra bolju košarku.
    (Neutralac, 23. mart 2019 21:01)

    # Link komentara

  714. Belosevic deli nesportske igracima Partizana cim dignu ruke
     (Stomatolog, 23. mart 2019 20:59)

    # Link komentara

  715. samo na brzaka da napisem da sam upravo prebacio na arenasport da gledam tekmu zato sto na o2 komentator noje dorastao prenosu utakmice toliko iritira svojim opaskama na navijanje da je ocigledno da je ostrascen...zaista lik mnogo nervira dovidjenja dzaba vam prenos za takvim likom vidimo se opet nikad.
     (Marko, 23. mart 2019 20:59)

    # Link komentara

  716. Još 3 nesportske za Partizanove igrače da se overi KRADJA!
    (Pravi Jon Bon Jovi, 23. mart 2019 20:59)

    # Link komentara

  717. Covic odigrao zaista utakmicu karijere,svaka mu cast
     (PFC, 23. mart 2019 20:58)

    # Link komentara

  718. Sram vas bilo sudije..
    (Futog, 23. mart 2019 20:58)

    # Link komentara

  719. Sudije sram vas bilo!Nesportska,a malopre isti faul-ne!
     (dure, 23. mart 2019 20:58)

    # Link komentara

  720. Koja prevara!
     (Labud, 23. mart 2019 20:58)

    # Link komentara

  721. Da l je realno da ovako sude???
     (ona stvar, 23. mart 2019 20:58)

    # Link komentara

  722. Kakvo nesportsko navijanje fmp-ovaca i nije čudo što vas nazivaju onako svima poznato!!!
     (Srb, 23. mart 2019 20:58)

    # Link komentara

  723. znaci do kraja treba sve svirati faulove Partizanu,kao nesportske,da ne bi bilo saopstenja!
     (dure, 23. mart 2019 20:57)

    # Link komentara

  724. "Cirbes pravi glup faul" copy/paste/paste/paste.
     (Tumbarajko, 23. mart 2019 20:57)

    # Link komentara

  725. En-be-a Covic.
     (DG85, 23. mart 2019 20:57)

    # Link komentara

  726. Na poluvremenu, od srpskih igrača u Čovićevom klubu, jedino Lazić dva poena i to sa slobodnih bacanja.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (xxx, 23. mart 2019 20:06)

    A na kraju?
    (Lefty, 23. mart 2019 20:55)

    # Link komentara

  727. Zvezda igra individualno nema Akcija a I tek kad su kola krenula nizbrdo uvodi davidovca I dobrica . Tek je Treba cetvrtina ali se vidi da ce partizan dobiti utakmicu
    (istoricar, 23. mart 2019 20:29) sredina cetvrte cetvrtine zvezda je preokrenula ali I dalje mislim da tomic imao vise srece nego sto je on nesto isplanirao u svakom slucaju necu vise komentarisati bez obzira ko pobedio
    (istoricar, 23. mart 2019 20:54)

    # Link komentara

  728. Treba herca za ovakav meč, ne mogu stranci da igraju istim žarom kao Srbi. U većini slučajeva odigraju bolje, ali da večeras nije bilo Čovića, Davidovica i Dobrića, Partizan bi lagano pobedio.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (arhivator, 23. mart 2019 20:40)
    Da vecar nije bilo Belosevica i Javora Partizan bi lagano dobio.Kad Zvezda u 3/4 nije mogla da ubode kos za par minuta izbacili Partizan iz bonusa i penalima vratili Zvezdu u igru.
    (Ivan, 23. mart 2019 20:51)

    # Link komentara

  729. Sramota od komentatora!! Ne znam koju utakmicu oni gledaju,pojma nemaju o desavanjima na terenu,pali s' marsa. Zvezda po pobede!
     (ivanjac, 23. mart 2019 20:51)

    # Link komentara

  730. Ono kad pustis sina da rasturi one sto te mrze i vredjaju zenu, pa ima li veceg zadovoljstva!
    (Sub013, 23. mart 2019 20:49)

    # Link komentara

  731. Pisem na 26-16- za zvezdu jos nije nijedan srbin dao kos.. pa posle pricaju buducnost i cedevita legije stranaca eeeee
    (dolerganijus, 23. mart 2019 19:29)

    Novica i Nikola Janković su u tom periodu davali koševe, a valjda su oni Srbi...
     (Šta si gledao?, 23. mart 2019 20:49)

    # Link komentara

  732. Jadan li je moj Partizan kad im Čović radi šta hoće.
     (tomo, 23. mart 2019 20:48)

    # Link komentara

  733. Поправите тај часовнииииик!!!! 😲😲😲😲😲😲😲
     (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 23. mart 2019 20:48)

    # Link komentara

  734. sudije hahajaajaa
     (dragan, 23. mart 2019 20:48)

    # Link komentara

  735. Covic rastura mali partizan
     (Ceci, 23. mart 2019 20:46)

    # Link komentara

  736. Da li bi Filip Čović ikada, ikada igrao za Zvezdu, da mu ćale nije Čović? Zvezda će ponovo ostati bez titule i bez EL, upravo zbog ovih stvari..
     (popov, 23. mart 2019 20:46)

    # Link komentara

  737. Najveća kradja u istoriji kosarke!
     (petearczv, 23. mart 2019 20:45)

    # Link komentara

  738. Al se tresu :):):):):)
     (Trener iz Olimpijakosa, 23. mart 2019 20:44)

    # Link komentara

  739. Mali privatni klub iz predgradja koji se lazno predstavlja opet na silu i prljavim trikovima pokusava da pobedi sveti poznati brend. Stvarno jadno.
     (Srba Pravdoljub, 23. mart 2019 20:42)

    # Link komentara

  740. Mora da je Idejica opet menjala dresove posto opet vode. A imali smo 11 razlike, ocajno igramo, zaista ocajno.
     (Bodibond, 23. mart 2019 20:41)

    # Link komentara

  741. Davidovac, Dobric, Covic.
    (Najneutralniji posmatrač ove utakmice ikada, 23. mart 2019 20:41)

    # Link komentara

  742. Dovedes Reglanda i Perperoglua da ti donesu EL, a kad je najbitnije povuce Covic koga omalovazavaju cele sezone...
     (Ars longa, vita brevis, 23. mart 2019 20:40)

    # Link komentara

  743. Treba herca za ovakav meč, ne mogu stranci da igraju istim žarom kao Srbi. U većini slučajeva odigraju bolje, ali da večeras nije bilo Čovića, Davidovica i Dobrića, Partizan bi lagano pobedio.
     (arhivator, 23. mart 2019 20:40)

    # Link komentara

  744. ne moze niko od stranaca da razume ni sta je derbi, ni sta je sveti grb, zato u ovakvim utakmicama kidaju fica, davidovac i dobric. gaziiii...
     (goran, 23. mart 2019 20:40)

    # Link komentara

  745. Koliko Idejicu hoce trojke, strasno.
     (Bodibond, 23. mart 2019 20:40)

    # Link komentara

  746. daj nasim igracima loptu a ne amerikancima,oni znaju sta je derbi igraju momci srcem,bravo dejo filipe i ognjene
     (rs, 23. mart 2019 20:40)

    # Link komentara

  747. Dajte naše momke bre! Kakvi amerikanci, vidite kako kidaju i grizu naši!
     (Winter is coming!, 23. mart 2019 20:40)

    # Link komentara

  748. Aaaaaaaaaa gaziiiiiiii busiiiiiiiiii
     (Milosh, 23. mart 2019 20:39)

    # Link komentara

  749. Odlicno sudjenje, pravo osvezenje. Za nas, sta reci, svaka cast Filipu Covicu, ali je sramota da ne mozemo da nadjemo boljeg pleja.
    (cz, 23. mart 2019 20:39)

    # Link komentara

  750. Filip Čovkins!
     (Parker, 23. mart 2019 20:39)

    # Link komentara

  751. auuuu kako dobro igra ova zvezda from zeleznik
    (marko, 23. mart 2019 20:37)

    # Link komentara

  752. Da li je Rivers doveden da nas upropasti? Pitanje za Andriju..
    (Neupućeni, 23. mart 2019 20:37)

    # Link komentara

  753. Molimo kosarkase Partizana da prestano da daju koseve.. kako ste krenuli jos ce ti i pobediti pa ko ce ziv ostati od saopstenja, covica, gala.e, svadje-kradje i sl.komentara..
    (Borisbl, 23. mart 2019 20:37)

    # Link komentara

  754. Samo slep čovek ne može da vidi da su domaći igrači mnogo mnogo bolji od stranaca u Zvezdi. Šta li toliki riversi i reglandi traže i čime su to zaslužili.
    (M, 23. mart 2019 20:37)

    # Link komentara

  755. Napisah u poluvremenu "fenomenalna" igra srpskih igrača u Zvezdi na poluvremenu. Ali za ovo u trećoj četvrtini svaka čast. Iako boli kao partizanovac da Čović daje i razigrava.
    (Sole, 23. mart 2019 20:36)

    # Link komentara

  756. I hiljaditi put... ne mogu stranci da budu lideri u derbiju. Svaka cast Beronu, pa do nekle i Riversu, ali Covic, Davidovac i Dobric, objasnise... partizanovi igraci to vec godinama prikazuju...
    (disco, 23. mart 2019 20:35)

    # Link komentara

  757. ali ovo dva voditelja.....
     (Ringo Star, 23. mart 2019 20:35)

    # Link komentara

  758. Po reakcijama publije,vidi se da prate kosarku par godina...doduse dosli da navijaju za cz,a ono izasao mutant fmp2...
     (dure, 23. mart 2019 20:35)

    # Link komentara

  759. Namazano navlacenje za Partizan od strane sudija je uzelo maha.
    (Rol, 23. mart 2019 20:35)

    # Link komentara

  760. A Dobric igra kolo na kraju trece cetvrtine,naucio ga lepo Guduric
     (PFC, 23. mart 2019 20:35)

    # Link komentara

  761. U 2/4 i 3/4 od ovakvog Partizana primili smo 52 poena!!! Užas.
    (veliki strumf, 23. mart 2019 20:35)

    # Link komentara

  762. tomiću ODLAZI...UNAKAZIO SI ZVEZDU
     (Rajko, 23. mart 2019 20:34)

    # Link komentara

  763. Ide li Vanja putem prema igracu odluke?
    60:63
     (GregorMcGregor, 23. mart 2019 20:34)

    # Link komentara

  764. petorka sa dobricem davidovcem i covom nas vraca u igru
     (duledudule, 23. mart 2019 20:34)

    # Link komentara

  765. al se krade za crno bele..kao nekada..
     (cinik, 23. mart 2019 20:33)

    # Link komentara

  766. Faul odbrane?! Hahahahahhaha Dobric metar od njega ovaj ga gura rukom xD
     (Bendtner, 23. mart 2019 20:33)

    # Link komentara

  767. Pa da ubacite vi flasicu vode na teren dok vas Partizan dere,nista cudno
     (PFC, 23. mart 2019 20:33)

    # Link komentara

  768. Komentatori kažu da su sudije odlične večeras... Toliko o kvalitetu komentatora.
    (veverac, 23. mart 2019 20:33)

    # Link komentara

  769. Kakvo lose prenosenje utakmice....strasno
    (Neko drugi, 23. mart 2019 20:33)

    # Link komentara

  770. Fićina lopta Čovićeva cela liga.
     (Labud, 23. mart 2019 20:32)

    # Link komentara

  771. Kakva je ovo sprdnja, sudije prekidaju mec na 5 minuta da ubiju ritam kad partizan vodi 10 razlike...
     (Ivan, 23. mart 2019 20:32)

    # Link komentara

  772. za ove sto kukaju na sudije 22-9za limenke u faulovima
     (dure, 23. mart 2019 20:31)

    # Link komentara

  773. Realno Partizan-Buducnost, bice "čupavo"......
     (Bojan, 23. mart 2019 20:31)

    # Link komentara

  774. I da pobedi zvezda u polufinalu odmah smeniti Tomića. Ovo je katastrofa..
     (Ratomir, 23. mart 2019 20:31)

    # Link komentara

  775. U celojbtrecoj četvrtini sudije drže Zvezdu.
     (Slavko Vrekic, 23. mart 2019 20:31)

    # Link komentara

  776. Delija nema i neće ih biti!!
    Od kad su delije napustile k. k. evidentno je posrtanje kluba.
    Razlozi leže u tome što Čović nije reagovao na sugestije delija o kupovini i prodaji igrača nego je govorio neće meni sastavljati tim navijači. Na to su delije rekle samo ok, jel tako dalje ćeš sam pa ćeš shvatiti. Ovo su evidentno sterilni navijači ili ti jalovi kako oćeš, kao i Cedevitini. Nisam neko ko podržava delije ali su ispravno postupili njihov udeo u ovom klubu je ogroman u svakom pogledu i jasno su naterali Čovića da pokaže svoje pravo lice a to je reakcija "klub je moje vlasništvo"! Zvezda je naša i tek tada je uspešna, čim neko pokuša da se napravi pametan i umisli da je veći od kluba tu Zvezda pati. Krivo mi je zbog Zvezde uživao sam sa Radonjom i ekipom i bio ponosan na klub ali nije bilo razumevanja očigledno.
     (Šaomi, 23. mart 2019 20:31)

    # Link komentara

  777. Vraca se Zvezda samo Perperoglu da proradi
     (vidim, 23. mart 2019 20:30)

    # Link komentara

  778. Posle flaše kreću PP aparati :)
     (noca, 23. mart 2019 20:30)

    # Link komentara

  779. Komentari, sta reći
     (sms, 23. mart 2019 20:30)

    # Link komentara

  780. Sekira nad Jaramazom i nema tehničke :)
     (niki, 23. mart 2019 20:29)

    # Link komentara

  781. SUDJENJE SRAMOTA
     (Lyon, 23. mart 2019 20:29)

    # Link komentara

  782. Zvezda igra individualno nema Akcija a I tek kad su kola krenula nizbrdo uvodi davidovca I dobrica . Tek je Treba cetvrtina ali se vidi da ce partizan dobiti utakmicu
    (istoricar, 23. mart 2019 20:29)

    # Link komentara

  783. 22:9 bacanja.

    Labud rests his case.
     (Labud, 23. mart 2019 20:28)

    # Link komentara

  784. Zvezda ima duplo bolji tim, ali nema dobrog trenera...
    (000, 23. mart 2019 20:11)
    Zvezda ima duplo skuplji tim...
     (Trener iz Olimpijakosa, 23. mart 2019 20:27)

    # Link komentara

  785. neki mali čika iz lože: Melje ovaj valjak!!! samleće nas bacaj flašu vode na parket, zautavljaj!!!
     (g-din Pavlovic, 23. mart 2019 20:27)

    # Link komentara

  786. Prosuli tecnost po terenu u trenutcima dok ih nije išlo...Fora iz Kragujevca. Ko njima to dozvoljava?
     (Trener iz Olimpijakosa, 23. mart 2019 20:26)

    # Link komentara

  787. Zao mi je sto se srpska kosarka polako raspada. Prije si uvijek imao nekog domaceg igraca koji je najbolji u momcadi, a danas evo u Zvezdi prva petorka, sve stranci. Sto je sa talentima? Hocete reci da nema boljih igraca od ovih raspalih stranaca koji nigdje ne mogu da igraju osim u ABA ligi?! Zalosno je sve to. Ali sta jos u Srbiji nije unisteno.
     (Poz iz Zg, 23. mart 2019 20:26)

    # Link komentara

  788. Sve sto je Covic uradio, prosuo je sa izborima trenera (Alempijevic i neharizmaticni Tomic)...Partizan ce na trenersku struku da dobije
    (D, 23. mart 2019 20:26)

    # Link komentara

  789. Tata, reci im da mi sviraju faul, tataaaa!
     (moka, 23. mart 2019 20:25)

    # Link komentara

  790. Radonjina Zvezda je u trećoj četvrtini igrala najjače i lomila protivnike, Tomićeva tone kao Titanik, bez volje i želje...mnogo velika razlika.
     (Srki, 23. mart 2019 20:25)

    # Link komentara

  791. mislite da je ova flasa vode slucajna? hm.. dirigovano iz lože pionira
     (g-din Pavlovic, 23. mart 2019 20:25)

    # Link komentara

  792. opa opa.. stigla upustva sudijama na poluvremenu. 3 faula za minut...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bvb, 23. mart 2019 20:10)

    Da, to da imaju posle opravdanje sto su svirali 7 zaredom Partizanu. Zasto ljudi lupetate, sudjenje je manje vise ok. Al navikao Srbin da kuka pa to ti je.
    (manunited, 23. mart 2019 20:25)

    # Link komentara

  793. Simonoviću pomagaj :)
     (Lavovi, 23. mart 2019 20:24)

    # Link komentara

  794. Berona čuvaj za poslednjih 10 sekundi.. Kakav luzer Tomic
     (HQ, 23. mart 2019 20:24)

    # Link komentara

  795. navikli smo da kada se gubi ide ubacivanje predmeta na teren.. sad je flasa vode... do kraja ocekujem i pp aparat
     (g-din Pavlovic, 23. mart 2019 20:24)

    # Link komentara

  796. ŽIVEO PARTIZAN
    i
    MAJKA SRBIJA!!!
    Samo napred Grobari i "ukradite " državnom projekatu " pobedu...
    Igraj Partizane i pobedi!!!
     (Srb, 23. mart 2019 20:24)

    # Link komentara

  797. Jel neko rekao Tomicu da sme da se izdere na igrace cak i da im spomene blizu familiju? Covek kao da igra snuker.
    (Nikolai Romanov II, 23. mart 2019 20:23)

    # Link komentara

  798. U prljavoj igri,partizani dobija...
    (Pingvin sa Madagaskara, 23. mart 2019 20:23)

    # Link komentara

  799. pocela kuknjava na sudije,jel limenke
     (dure, 23. mart 2019 20:23)

    # Link komentara

  800. Kakve sudije bre ljudi mi nemamo igru ovo je kriminal od igre
     (Aca, 23. mart 2019 20:23)

    # Link komentara

  801. Sasvim “slučajno”dok je Partizan u naletu neko baca tečnost na parket i sada studijski time out...Bravo Nebojša...pripremi i pp aparate...
    (Mika, 23. mart 2019 20:23)

    # Link komentara

  802. Da li je realno da ova dvojca nisu videli da je Marinkovic gadjan flasicom vode i da zato se brise parket a ne zbog kondezacije??
    Da li su realni??
    (Gospodin, 23. mart 2019 20:22)

    # Link komentara

  803. Sredina je treće četvrtine, Partizan vodi osam razlike. Lete flaše s vodom po terenu, a uskoro će početi da rade i protivpožarni aparati, zamo da im još malo zagusti.
     (već viđeno, 23. mart 2019 20:22)

    # Link komentara

  804. Pa navijace Zvezde treba neko da obavesti da su u hali samo oni i da se celu utakmicu svadjaju sami sa sobom
     (PFC, 23. mart 2019 20:22)

    # Link komentara

  805. Stvarno moramo da budemo bolji za 15ak razlike da bi ikako dobili uz ovakvo sudjenje! Kriminal!
    (Lefty, 23. mart 2019 20:22)

    # Link komentara

  806. Idemooòo. Kosarka se vraca kuci...Zvezdin tim je fantastican, skup, evroligaski igraci sa evrotitulama, na drugoj strani su jeftini igraci koji na dresovima imaju grb sa znakom Partizana i Trinkija.
    (Lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju setice, 23. mart 2019 20:21)

    # Link komentara

  807. Na stranu sudjenje... Tomicev minus. Selekcija i tajming izmena... brate mili
    (disco, 23. mart 2019 20:21)

    # Link komentara

  808. Kakva nekultira i bezobrazluk primitovnih navijaca FMP-a. Partizan je za vas gospodski tim. Stidite se.
     (Crypto nije buducnost, 23. mart 2019 20:21)

    # Link komentara

  809. Niko ne moze da zabrani kako ce se zvati fmp
     (ugasena komsinica, 23. mart 2019 20:20)

    # Link komentara

  810. Ima li ovaj Tomić kap krvi u sebi?
    (Srbija Danas, 23. mart 2019 20:20)

    # Link komentara

  811. Od koga Zvezda gubi i puca....JADNO UPRAVA NAPOLJE
    (Bruto, 23. mart 2019 20:20)

    # Link komentara

  812. Idemooòo. Kosarka se vraca kuci...Zvezdin tim je fantastican, skup, evroligaski igraci sa evrotitulama, na drugoj strani su jeftini igraci koji na dresovima imaju grb sa znakom Partizana i Trinkija.
    (Lebdim iznad rupe, a u Parizu pucaju setice, 23. mart 2019 20:20)

    # Link komentara

  813. sudije hahahaaaaa
     (goran, 23. mart 2019 20:19)

    # Link komentara

  814. Od 30-19 do sadašnjih 41-52, dakle 33-11 serija. Tomicu, pa ti si totalni košarkaški analfabeta, večiti šegrt kako god se završila ova utakmica i ova serija.
    (veliki strumf, 23. mart 2019 20:18)

    # Link komentara

  815. Hahaha, evo ih Zvezdasi bijeli medjedi zale se na sudjenje cim ne umiju kos dat.
    (delboj, 23. mart 2019 20:18)

    # Link komentara

  816. Ovo je sramota srpske košarke. Od 10 igrača na terenu 8 stranaca. Sramota, zar nema naše dece, nego nam dovlace niže razredne košarkaše. Ovo derbi nije.
     (mile, 23. mart 2019 20:18)

    # Link komentara

  817. mislim da ce Covic nocas traziti opet ekspertizu!
     (public_enemy, 23. mart 2019 20:17)

    # Link komentara

  818. Za ove sto pitaju da li bojkotujemo, Delija nema na utakmici, ovo su obicni zvezdasi.
    (Dex, 23. mart 2019 20:10)

    Hvala bogu da ih nema!!!!!
     (Honda Vtec, 23. mart 2019 20:17)

    # Link komentara

  819. Od koga Zvezda gubi i puca....JADNO UPRAVA NAPOLJE
    (Bruto, 23. mart 2019 20:17)

    # Link komentara

  820. ako ovu seriju izgubimo od partizana tomic odmah treba da da ostavku.
     (pele, 23. mart 2019 20:17)

    # Link komentara

  821. Od koga Zvezda gubi i puca....JADNO UPRAVA NAPOLJE
    (Bruto, 23. mart 2019 20:16)

    # Link komentara

  822. alo bre delije, navijajteeee!! što ste dolazili u halu ako ne puknu glasne žice! navijajte!!!
    (n.n. lice, 23. mart 2019 20:16)

    # Link komentara

  823. Sramno navijanje.Vazno je da je do karte dosla gomila sminkera a za "najvernije navijače" sa severaod sada pa zauvek nemam komentar.
    (Pancevo, 23. mart 2019 20:16)

    # Link komentara

  824. Pri vodjstvu Partizana od 6 razlike ide pesma zvezdasa kako bi ppdigla igrace.. Sa tribina se cuje 'Ajde, igraj i bori se' a na parketu niko ko moze tu pesmu da razume. Svaka cast :D
    (Kimi, 23. mart 2019 20:15)

    # Link komentara

  825. Gubi Zvezda ,Tomicu da se ne ljubimo.
    (Dejan, 23. mart 2019 20:15)

    # Link komentara

  826. Partizan ima ogromnu prednost na centrima, ali to Tomić i Čović nikada neće shvatiti.
     (milke, 23. mart 2019 20:14)

    # Link komentara

  827. Gubi Zvezda ,Tomicu da se ne ljubimo.
    (Dejan, 23. mart 2019 20:14)

    # Link komentara

  828. Промашена слободна бацања, Звезду елиминишу ....финале Партизан-Будућност!!!
     (Мики, 23. mart 2019 20:14)

    # Link komentara

  829. ovaj Perperoglou je zasticen kao Harden u NBA
     (The Bloody Alboz, 23. mart 2019 20:14)

    # Link komentara

  830. Ponavljam sa pocetka sezone da Tomic nista nece osvojiti.
     (sever, 23. mart 2019 20:14)

    # Link komentara

  831. Nama samo mozr da pomogne prednost domaceg terena,i nista vise.
    Ovo ne lici ni na sta.
    Plus Reglend povredjen. Bez njega smo Borac iz Cacka.
    (nex, 23. mart 2019 20:13)

    # Link komentara

  832. Kaže komentator:”Lazić dobro ušao u mec pogodak za 3.Sut mu je 1/4” hahahahahhahaha
    (Pravi Jon Bon Jovi, 23. mart 2019 20:13)

    # Link komentara

  833. šta ovi puštaju preko razglasa, sramota
     (Pera ždera, 23. mart 2019 20:12)

    # Link komentara

  834. Ovaj Tomic izgubi sve a sudije tek!
     (kiza, 23. mart 2019 20:12)

    # Link komentara

  835. Koliko bolji tim imamo, i posle onakvog vođstva, mi gubimo.
     (Bromazepam, 23. mart 2019 20:12)

    # Link komentara

  836. Ajde, ajde da divljamo
    u grudi se busamooooo !!!
     (mance, 23. mart 2019 20:12)

    # Link komentara

  837. Gazi to novice
     (Jaximus, 23. mart 2019 20:12)

    # Link komentara

  838. Zvezda ima duplo bolji tim, ali nema dobrog trenera...
     (000, 23. mart 2019 20:11)

    # Link komentara

  839. Za ove sto pitaju da li bojkotujemo, Delija nema na utakmici, ovo su obicni zvezdasi.
    (Dex, 23. mart 2019 20:10)

    # Link komentara

  840. opa opa.. stigla upustva sudijama na poluvremenu. 3 faula za minut...
     (bvb, 23. mart 2019 20:10)

    # Link komentara

  841. Zvezdi sviraju oštar pogled na igrače partizana.
     (Leonida(1 od 5 miliona Spartanaca), 23. mart 2019 20:10)

    # Link komentara

  842. Sudije + partizai vs Zvezda
     (Rade,, 23. mart 2019 20:10)

    # Link komentara

  843. This is Dzouk BRE!!!
    2+1 nad oni Lebrankom!!!


    Idemoooo!
    (Grobar, 23. mart 2019 20:10)

    # Link komentara

  844. PANIKA U PREDGRAĐU...
    (NAPRED PARTIZAN, 23. mart 2019 20:09)

    # Link komentara

  845. Ko prenosi ovo?
    (‘mm, 23. mart 2019 20:08)

    # Link komentara

  846. 4 faula u napadu za četvrtinu!?! I posle Čović vrši pritisak nazivajući lopove lopovima.
     (Милош, 23. mart 2019 20:07)

    # Link komentara

  847. Cirbes i Gagara da igraju jedan na jedan posle 40 min. završilo bi se 0:0
    (Prepelica Prepa, 23. mart 2019 19:58)

    ahahahahahaha...najbolji komentar veceras...
     (@a sad adiio, 23. mart 2019 20:07)

    # Link komentara

  848. Tomic je tragedija od trenera. Mozda za sezonu dve bude bolji.
    (Radonja Car, 23. mart 2019 20:06)

    # Link komentara

  849. Ko kaze da je utakmica losa nema pojma u zivotu,nije ovo prijateljski mec nego borba sa evroligu normalno da ce biti borba!
    (Dejan1802, 23. mart 2019 20:06)

    # Link komentara

  850. Na poluvremenu, od srpskih igrača u Čovićevom klubu, jedino Lazić dva poena i to sa slobodnih bacanja.
     (xxx, 23. mart 2019 20:06)

    # Link komentara

  851. Ovaj derbi kao i citavu seriju resice u svoju korist ekipa sa boljim strancima.Zvezda ima za klasu bolje strance,Partizan boljeg trenera opet stranca,nije bas pohvalno za "zemlju kosarke",al sta je tu je.Interes nase kosarke bi bio da se Euroliga vrati u Beograd,jer ako Buducnost opet uzme titulu tesko ce se sledece 3-4 godine igrati u Beogradu.Licno bih voleo da to bude Partizan,ali da budem realan vece sanse ima Zvezda narocito u finalu protiv Buducnosti.Najbolje je bilo da smo se sreli u finalu,onda bi sigurno nas tim igrao Euroligu.
    (nesa, 23. mart 2019 20:06)

    # Link komentara

  852. Sta sviraju Jaramazu nad perogluom 
    (zaveraprevara, 23. mart 2019 19:33). Sviraju mu ulazak u liniju kretanja neznalice.
    (veliki strumf, 23. mart 2019 19:57)
    Pa zar to nije faul u napadu, kao Renfo u kupu?
     (Trener iz Olimpijakosa, 23. mart 2019 20:06)

    # Link komentara

  853. Moze gajba valjevskog.
    (PUNKrti, 23. mart 2019 19:59)

    Nije valjevsko nego valjevačko.
     (Parker, 23. mart 2019 20:06)

    # Link komentara

  854. Samo lagano već ih kriza hvata !!!!!!!!
    (Zeka pfc, 23. mart 2019 20:05)

    # Link komentara

  855. Sudjenje je tragicno. Nije čoviću dovoljan ni milionski budžet.
    (moji sinovci, 23. mart 2019 19:3

    Ima li.neki sport da vi ne kukate na sudije.Covece imas li oci .Da li vidis perfidno sudjenje prvo Belosevica pa onda slovenca
     (Zuja, 23. mart 2019 20:05)

    # Link komentara

  856. Da je sreće i pameti, ovaj derbi ne bi se igrao nego bi vlasnik Partizana došao kod Čovića i rekao- idite vi u finale, bolje da nas u Evropi predstavlja jedan takav klub nego da nas mi brukamo. I onda zvanično predaja meča zbog viših interesa srpske košarke i svi zadovoljni.
    (NEPRISTRASNI STRUČNJAK, 23. mart 2019 19:49)

    Vidim osvetlaste nam obraz i u Evrokupu ove godine. Mnogo ste dalje dogurali nego Partizan.
     (bravo stručnjače, 23. mart 2019 20:04)

    # Link komentara

  857. Da li je realno da se grobari žale na suđenje?
    Sa izmišljenim faulovima Zvezde u napadu vas sačuvali u igri. Zvezda izlazi iz bonusa u prvih par minuta četvrtine. Veličković 2 puta namerno udara Simanića u glavu i to okrenut licem, ne dobija ni opomenu.
    Da li je od 3 faula Fajea i jedan bio? Jedino što je sporno sa druge strane je faul za 3 nad Riversom.
     (nehuman tip, 23. mart 2019 20:04)

    # Link komentara

  858. Ово што играју и једни и други је сра.е. Ако мисле са овим да излазе у ЕЛ онда боље да им то не пође за руком да се тамо бламирају.
     (Воип, 23. mart 2019 20:03)

    # Link komentara

  859. Što je više kleveta i laži, PARTIZAN nam je miliji i draži.NAPRED PARTIZAN.
    (Ćirko, 23. mart 2019 20:03)

    # Link komentara

  860. Svaka cast za O2 tv ali brate mili dajte neke komentatore sto ce nas malo razdrmati, ovi me uspavali 3 puta.
     (lemilica, 23. mart 2019 20:03)

    # Link komentara

  861. Obostrano slabo prvo poluvreme! Mnogo ispucavanja, početničkih grešaka, naivnih faulova u napadu... Zvezda nema uopšte unutrašnju igru, zavisi od inspirisanosti Berona, Reglanda i Riversa. Oni svakako imaju kvalitet da izvuku ovu pobedu, ali u seriji, a pogotovo ako se prođe u finale, gde se igra na tri pobede na svaka 2-3 dana... Partizan ima iskusne Renfroa i Veličkovića, potom Vanju koji može da pogodi nemoguće, a ako proradi i Lendejl, sve je moguće. Zagorca nigde nema, sem one trojke i rasprave sa sudijom, ništa ne videsmo od njega. Biće težak meč, a moja prognoza za večeras je 78-70 za Zvezdu!
    (Duxevača, 23. mart 2019 20:03)

    # Link komentara

  862. Ika je navijac Zvezde, ljudi slusajte me on je navijac Zvezde!!!
    (ney, 23. mart 2019 20:03)

    # Link komentara

  863. @bvb Sram te bilo, ako si bar iole objektivan i ako si gledao utakmicu mogao si da uocis da je sudjenje mnogo, ali mnogo vise bilo u korist Zvezde. Ona 3 bacanja Riversu je samo Belosevic mogao da sudi.
     (danilovic, 23. mart 2019 20:02)

    # Link komentara

  864. Nisam siguran da Zvezda ovo moze da dobije ne zato sto Partizan ima bolji tim vec zato sto Zvezda ne igra nista , nema sistem igre.Da li je do trenera ne znam.
     (Zvezdas, 23. mart 2019 20:02)

    # Link komentara

  865. Finale Cedevita - Partizan...
    (prika iz susjedstva, 23. mart 2019 20:02)

    # Link komentara

  866. Sudije 6-ti igrač Zvezdane,bruka,dobar rezultat za Partizan kada se sve uzme obzir
     (dare, 23. mart 2019 20:02)

    # Link komentara

  867. Kriminalno suđenje u korist fmp-a i opet egal na poluvremenu... Od krupnijih grešaka, namerna Novici - lakat cirbesa
     (+41, 23. mart 2019 20:01)

    # Link komentara

  868. Crveni 7/11, crni 4/12...
    Stranci, naravno.
    J e d a n a e s t komada!!!
    U crvenima srbi sluze da izvode loptu iz auta i dodaju vodu i peskire. Kod crnih je nesto bolje.
    I za O V O mi izdvajamo od plata i penzija?
    G A S I !!!!
     (Grdoje, 23. mart 2019 20:01)

    # Link komentara

  869. Tomic izbacuje Reglenda iz igre 10 plus minuta, kada je bio u odlicnom ritmu, I onda ceka da partizan napravi 7:0 da bi ga vratio totalno ohladjenog. Potpuno bespotrebno forsiranje Riversa celu cetvrtinu na kecu.
    (Ivke, 23. mart 2019 20:00)

    # Link komentara

  870. sudija hahahaaaa olos
     (ivan, 23. mart 2019 20:00)

    # Link komentara

  871. Ovi sto pitaju za Pejdza nisu videli kad je pokusao da izbije loptu i udario Riversa po ruci?
     (bvb, 23. mart 2019 20:00)

    # Link komentara

  872. @Sasa ma da kako se gura starsno,laktanje Cirbesa sankcionisano opomenom,KCu tri bacanja zato sto ga je Pejdz pogledao.I kao slag na tortu smesna tehnicka Velickovicu...
     (Lex, 23. mart 2019 19:59)

    # Link komentara

  873. kakvo navijanje-zvezda vodi svi se deru,skacu,pevaju,..partizan dodje na -1 tisina i muk.ko da vode 20 razlike a ne da je egal.kad znaju,nema sta
    (nesa80, 23. mart 2019 19:59)

    # Link komentara

  874. Fenomenalna igra srpskih igrača u stubu SrBstva. Za poluvreme 2 poena.
    (Sole, 23. mart 2019 19:59)

    # Link komentara

  875. opet nije hd... ako cete vec da prenosite utakmice bilo bi lepo da budete malo ozbiljniji....
    (PUNKrti, 23. mart 2019 19:12)

    Oćeš nešto za piće da ti spreme naredni put? Kaži slobodno.
    (krtac, 23. mart 2019 19:29)

    Moze gajba valjevskog.
    (PUNKrti, 23. mart 2019 19:59)

    # Link komentara

  876. Pozdrav za kolege Odza,Covica,Javora i Belosevica.
    (Mesar, 23. mart 2019 19:59)

    # Link komentara

  877. Dokle vise ovo prepucavanje oko stranaca, bitno mi je da Zvezda igra evroligu a uopste nije vazno jer igrac domaci ili stranac, stvarno smo cudan narod.
    (E, 23. mart 2019 19:59)

    # Link komentara

  878. Kako smo igrali rezultat je odlican. Zvezda nista bolja, da se Beron i Rivers nisu raspucali nista od njih. Mislim da ce Zvezda ipak dobiti, nema Partizan raspolozene igrace, Lendejl ne postoji, Marinkovic po obicaju nula, ostali jako tanko, sve u svemu ocajan derbi...
     (Admiral, 23. mart 2019 19:58)

    # Link komentara

  879. Rivers - klasa.
     (Fake, 23. mart 2019 19:58)

    # Link komentara

  880. Cirbes i Gagara da igraju jedan na jedan posle 40 min. završilo bi se 0:0
    (Prepelica Prepa, 23. mart 2019 19:58)

    # Link komentara

  881. Beron daje dve vezane trojke i naravno klupa! Nije mu bilo dovoljno 7 min na klupi nego odmah nakon ulaska opet daje trojku. Kakvo nepostovanje Tomića!
     (Kiko, 23. mart 2019 19:58)

    # Link komentara

  882. Крш од кошарке.
     (Воип, 23. mart 2019 19:58)

    # Link komentara

  883. Druga cetvrtina katastrofa,Cirbesa sto pre prodati,covek bukvalno samo stetu pravi,a slobodna bacanja su nas upropastila.
    (Red, 23. mart 2019 19:58)

    # Link komentara

  884. Kako Javor igra za Partizan to nema nigde. Bolji je od Vojinovica i Ober Kneževića iz mvp dana. Sramota.
     (kvota 1.01, 23. mart 2019 19:57)

    # Link komentara

  885. Pišem na poluvremenu, nadam se pobedi Zvezde, ali će to biti isključivo zbog individualnog kvaliteta, Tomić je pajac obični, nikakav osećaj za igru. Hajde Dobrića ubaci i malo više Simanića i Davidovac (ubi nas Faje, Čović i Perperoglu), odlični su makar,u odbrani
    (bryan zentz, 23. mart 2019 19:57)

    # Link komentara

  886. Od početka sezone gledam Zvezdu. Nisam propustio ni jedan meč. Iste greške pravimo cele sezone. Da li je moguće da mi pravimo iste greške godinu dana i ne možemo to da ispravimo... Glupavi faulovi bez ikakve potrebe. Cirbes cele sezone ne može da napravi 1 kršten blok. Beron kida na početku skoro presedeo 2 četvrtinu. Čudne odluke. Daj Bože da pobedimo ovo.
     (Kojo, 23. mart 2019 19:57)

    # Link komentara

  887. Sta sviraju Jaramazu nad perogluom
    (zaveraprevara, 23. mart 2019 19:33). Sviraju mu ulazak u liniju kretanja neznalice.
    (veliki strumf, 23. mart 2019 19:57)

    # Link komentara

  888. Totalno sam razočaran. Trebali smo da ih zgromimo a mi sa poenom prednosti na poluvremenu. Slobodna će nas ukanaliti večeras. Ovo je trebalo ići na petnaestak razlike a mi se kilavimo. Ako uđemo u egalu u finiš svašta može da bude?
     (Džoni, 23. mart 2019 19:57)

    # Link komentara

  889. Čoviceve pulene vise ni njihovi navijači ne poštuju,derbi i 4000 ljudi,atmosfera malo jače od one u Baljšoj teatru,ali objasnit cemo vam sledece subote,opet kako se navija i izbaciti vas iz ABA polufinala
    (Bojan, 23. mart 2019 19:56)

    # Link komentara

  890. Pejdž i Jaramaz, nepostojeći penali.
    (xxx, 23. mart 2019 19:56)

    # Link komentara

  891. Partizan se vratio u mec, hvala Bogu. Sudjenje KRIMINAL, ovo je neverovatno sta sviraju za Zvezdu. Faul na sutu za tri poena Pejdzu, da nije smesno, bilo bi zalosno. Faul odbrane Jaramazu na cist faul u napadu Perperoglua. Lakat i žicanje Cirbesa nad Nikolicem, nista. Sramota da ovako velika utakmica bude zavrsena sudijskim lopovlukom.
     (Izi, 23. mart 2019 19:56)

    # Link komentara

  892. Kalo lepo sudi Belosevic, faulovi koje damo on vidi i sa minus 11 ovi su na minus 1...
     (bvb, 23. mart 2019 19:56)

    # Link komentara

  893. Nažalost, Zvezda nema centre a to u Zvezdi nema ko da shvati i ako ne ide šut, Zvezda je u velikom problemu. Odžo je prosečan, a Cirbes celu sezonu više_manjo očajan.
     (milke, 23. mart 2019 19:56)

    # Link komentara

  894. Podržavam Tomića, ali da je neko drugi trener uz ovakvo suđenje i Partizanovu smušenost bilo bi 20 razlike za Zvezdu.
     (Henry Chinasky, 23. mart 2019 19:56)

    # Link komentara

  895. Kako je Partizan igrao uspavano celo poluvreme a s obzirom na fantastične suteve Berona za 3, da je Zvezda dominantna u skoku i da ima 90% za 2, ovo je odličan rezultat za Partizan dok Zvezda može da udje u kontra ritam. Ali gledano isto obe strane kosarka je ocajna ako uzmemo u obzir da su ovo profesionalni sportisti. Sportski pozdrav!
     (Nikola, 23. mart 2019 19:56)

    # Link komentara

  896. Putuj Tomiću, ekipa je nespremna za ove bitne utakmice. Igrači su potpuno odsutni, igraju ko da nemaju trenera.
     (Dežawu, 23. mart 2019 19:56)

    # Link komentara

  897. Koji je ovo nivo kvaliteta prenosa i komentarisanja utakmice? Tv Pomoravlje
    (veverac, 23. mart 2019 19:34)

    Jer su toliko u mogućnosti.
     (Ovo su šokovi, 23. mart 2019 19:56)

    # Link komentara

  898. Али какво навлачење на фмп. Ово је хорор.
    (Солшер, 23. mart 2019 19:55)

    # Link komentara

  899. Groblje već počelo sa kukanjem na sudije...
     (ferdinand, 23. mart 2019 19:55)

    # Link komentara

  900. Sta sviraju Jaramazu nad perogluom
    (zaveraprevara, 23. mart 2019 19:33)

    Ne sviraju nego nego sude, a Jaramaz je vec bio na podu pre bilo kakvog kontakta. Toliko o vasoj realnosti.
    (Ivke, 23. mart 2019 19:55)

    # Link komentara

  901. Hahah, kako Novica frustrira pantere, pojedose se
     (Salaso, 23. mart 2019 19:55)

    # Link komentara

  902. Mi losi celo poluvreme a opet -1!!Dobijamo!!

    Tomic nema pojma kad nije mogao ovakav Partizan da vec sad rutinira!!
    (Grobar, 23. mart 2019 19:55)

    # Link komentara

  903. Ubacuj Dobrica ako zelis da pobedis Tomicu!!!
     (olala, 23. mart 2019 19:55)

    # Link komentara

  904. Zvezdas, 23. mart 2019 19:30)
    Bolje oficira jna nego potomak udbasa.
    (Vuk, 23. mart 2019 19:55)

    # Link komentara

  905. Ocajan Partizan na -1.
    Pa da se malo razigraju, dobice ekipu iza linije 6,75.
     (GregorMcGregor, 23. mart 2019 19:54)

    # Link komentara

  906. Na 10 razlike sudije vraćaju Partizan.. Neće vam pomoći ni sudije ni milioni od države..
     (piki, 23. mart 2019 19:54)

    # Link komentara

  907. au naopako 6/13 bacanja, 4/16 za tri poena Zvezda... kao rekreativci sunce ti! samo malo da se popravi sut i to je to
     (dzoni15, 23. mart 2019 19:54)

    # Link komentara

  908. Jadna igra Zvezde!
     (dragan, 23. mart 2019 19:54)

    # Link komentara

  909. Ne znam kako vam nije dosadilo da svaki put pisete iste komentare, a trebalo bi da svi obratite paznju koliko je los kvalitet kosarke. Oba tima igraju prelose, puno izgubljenih lopti a zvezda ne moze nista da ubode sem Berona. Kvalitet Aba lige je ove godine najlosiji u poslednjih 15 godina
     (pekar, lekar, apotekar..., 23. mart 2019 19:54)

    # Link komentara

  910. ajmoooooooo
     (rivers, 23. mart 2019 19:53)

    # Link komentara

  911. Sve stranci u zvezdu, sramota tzv. “srpski tim” SRAMOTA
    (Zemljak, 23. mart 2019 19:53)

    # Link komentara

  912. Cirbes se raspao, čovek ne izgleda kao profi košarkaš.
     (veverac, 23. mart 2019 19:53)

    # Link komentara

  913. Hahahaha ovo nesportski faul,a Cirbes udari laktom u glavu Nikolica i dobije upozorenje,vrlo korektno sudjenje
     (PFC, 23. mart 2019 19:53)

    # Link komentara

  914. Jel vas sramota zvezdasi suđenja. Ima li sramote?
     (Slavko Vrekic, 23. mart 2019 19:52)

    # Link komentara

  915. Sve bi bilo ok da nije ovog Velickovica, koliko lik namerno dize tenziju, covek je sramota za sport!
     (Shorty, 23. mart 2019 19:52)

    # Link komentara

  916. Evo,gledam tri minuta i:  
    NIJE OVO MOJA ZVEZDA!!!!!!  
    Sve stranci u ekipi!!!  
    Od sest napada pet suta za tri! Zar tako igra Zvezda!? Zar je to srpska kosarka!? 
    (drebr, 23. mart 2019 19:10 

    Opušteno, ovo uopšte i nije zvezda :)))
     (moma, 23. mart 2019 19:52)

    # Link komentara

  917. Cirbes ce nas kostati sezone.
     (Kojo, 23. mart 2019 19:52)

    # Link komentara

  918. Revers, Reglend, Beron, Perperoglu, pa oni su druga dimenzija u odnosu na Nikolice, Jaramaze, Marinovice...budimo objektivni.
     (trifun ivanov, 23. mart 2019 19:51)

    # Link komentara

  919. Haha Novici za ovo namerna, a Beronu u finalu kupa samo obican faul...
    (Sima, 23. mart 2019 19:51)

    # Link komentara

  920. Kad ne znaju sta ce, hvataju se za zvezdine strance kao da ih partizan nema... smesno, Renfro Pejdz, Si, Lendejl ko su oni? Srbi?
     (Dexim, 23. mart 2019 19:50)

    # Link komentara

  921. sudeje ne navlace ni za jedne ni za druge, ljudi jednostavno ne znaju svoj posao, totalno su pogubljeni
     (maklo, 23. mart 2019 19:50)

    # Link komentara

  922. Tragikomedija od košarke i jednih i drugih! Neverovatno je na šta je spao derbi. Forsira se neka košarka koja se nikad nije igrala na ovim prostorima. Pika bez, stalno individualno, šutevi van rezona. Čak bih mogao da i to razumem da imaju i jedni i drugi takve ekipe, ovako se sve svodi na klasično "silovanje"!
     (neutrino, 23. mart 2019 19:49)

    # Link komentara

  923. Uopste neće biti lako. Zvezda kvalitetniji tim a Partizan boljeg trenera.
    Biće ovde tri tesne utakmice.
    (Bagzi, 23. mart 2019 19:49)

    # Link komentara

  924. Da je sreće i pameti, ovaj derbi ne bi se igrao nego bi vlasnik Partizana došao kod Čovića i rekao- idite vi u finale, bolje da nas u Evropi predstavlja jedan takav klub nego da nas mi brukamo. I onda zvanično predaja meča zbog viših interesa srpske košarke i svi zadovoljni.
     (NEPRISTRASNI STRUČNJAK, 23. mart 2019 19:49)

    # Link komentara

  925. Ako pobedi zvezda,sudije pokrale
    ako pobedi partizan,sudije pokrale

    a u realnosti nemaju pojma ni jedni ni drugi
     (Jaximus, 23. mart 2019 19:48)

    # Link komentara

  926. Cjj ovih sto stalno plasiraju buzete,koliki je vas da svi iz?igraju..
     (Igor, 23. mart 2019 19:48)

    # Link komentara

  927. Obozavam Novicu, koliko srcanosti ovaj covjek ima u sebi!
     (Naivac, 23. mart 2019 19:48)

    # Link komentara

  928. ovo ako je faul reglanda ja sam donald tramp.
     (crni_redstar, 23. mart 2019 19:48)

    # Link komentara

  929. A ovaj sa tv prva sto place kada beron da trojku?
    (ajde, 23. mart 2019 19:12)

    Milomira Marića i Sarapu za komentatorski dvojac i Nebojša Čović za stručnog konsultanata. Da nam svojom stručnom ekspertizom objasni šta gledamo.
     (Del Piero#10, 23. mart 2019 19:48)

    # Link komentara

  930. Sta radi brat juras hrvat kad god treba svira faul u napadu za zvezdu...
     (petearczv, 23. mart 2019 19:48)

    # Link komentara

  931. Nepostojeci faulovi na obe strane...
    (zxzxzx, 23. mart 2019 19:32)

    Naročito sa napredne strane, a komentator iz Boljevaca :)
     (voja, 23. mart 2019 19:47)

    # Link komentara

  932. Zvezda ima manji broj domacih igraca nego evroligaske ekipe, retko po 2 srpska igraca na terenu u isto vreme.
     (el.kiddo, 23. mart 2019 19:47)

    # Link komentara

  933. Koliko se gura Partizan ovo je sramno!!!
     (Sasa, 23. mart 2019 19:47)

    # Link komentara

  934. Zvezdina igra se svodi na sut za tri i samo na to...
     (Shibe, 23. mart 2019 19:47)

    # Link komentara

  935. Kad ne znaju sta ce, hvataju se za zvezdine strance kao da ih partizan nema... smesno, Renfro Pejdz, Si, Lendejl ko su oni? Srbi?
     (Dexim, 23. mart 2019 19:47)

    # Link komentara

  936. Kako god da se ovo mucenje zavrsi Tomic pojma nema!
     (Ne dajte se prevariti braco Srbi, 23. mart 2019 19:47)

    # Link komentara

  937. Kad ne znaju sta ce, hvataju se za zvezdine strance kao da ih partizan nema... smesno, Renfro Pejdz, Si, Lendejl ko su oni? Srbi?
     (Dexim, 23. mart 2019 19:47)

    # Link komentara

  938. Sudiji viri Zvezdin sal ispod dresa.
     (Aco.Rs, 23. mart 2019 19:46)

    # Link komentara

  939. Komentatori koji ne prepoznaju igrače na terenu.
    Mešaju Fajea i Odža, Davidovca i ŠimanićA....
     (veverac, 23. mart 2019 19:44)

    # Link komentara

  940. *Vanja popije samar od Odza*

    - Izgleda da je nezgodno doskocio.
     (Jaran, 23. mart 2019 19:44)

    # Link komentara

  941. tomic veze nema
     (kalcokera, 23. mart 2019 19:43)

    # Link komentara

  942. Jel igra Sanja Marinkovic ?
     (Ljubisa livac, 23. mart 2019 19:43)

    # Link komentara

  943. Sudjenje je tragicno. Nije čoviću dovoljan ni milionski budžet.
    (moji sinovci, 23. mart 2019 19:34)

    A vasi igraju za pola kile kikirikija jel tako?
     (ajde, 23. mart 2019 19:43)

    # Link komentara

  944. Ali kakav su faul svirali Pejdžu u poslednjoj sekundi, za tri bacanja Riversa... Čovek bio metar od Riversa. Možda im se nije svideo način na koji je pogledao šutera Zvezde. Još snimak gledaju i lagano dosuđuji faul. Posle recite da nema tendencije u suđenju.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Del Piero#10, 23. mart 2019 19:30)

    Faul ni u Čovićevoj glavi nije postojao, ali nisu zato gledali snimak. Utvrđivali su da li ga nije dodirnuo za dva ili tri bacanja.
    (Bman, 23. mart 2019 19:43)

    # Link komentara

  945. Zvezda nema igru,napred Partizan!!!!!
    Mi se pitamo,ajmo crno beli!!!!!!
     (Pozdrav iz Kanade, 23. mart 2019 19:42)

    # Link komentara

  946. U hali samo navijaci Zvezde i pevaju ko ne skace taj je Grobar hahaha pa urnebesni ste
     (PFC, 23. mart 2019 19:42)

    # Link komentara

  947. Sudjenje je tragicno. Nije čoviću dovoljan ni milionski budžet.
    (moji sinovci, 23. mart 2019 19:34)

    Vi bre samo kukate na sudjenje... nema sta drugo da napisete to ili na zvezdine strance.
     (ajde, 23. mart 2019 19:42)

    # Link komentara

  948. dakle bez pleja igra zvezda fantasticno!
     (crni_redstar, 23. mart 2019 19:41)

    # Link komentara

  949. Daju nam 2 trojke za redom potpuno sami, vraćamo ih u igru, a Tomić sedi i gleda. Menjaj druže, vidiš da pala odbrana, zovi tajm aut.
    (veliki strumf, 23. mart 2019 19:41)

    # Link komentara

  950. Koja anti talenti u Partizanu. Gde ih samo skupiše. U sustini da nema stranaca, u oba tima, gledali bi horor od srpske košarke.
    (Marko, 23. mart 2019 19:40)

    # Link komentara

  951. Koja anti talenti u Partizanu. Gde ih samo skupiše. U sustini da nema stranaca, u oba tima, gledali bi horor od srpske košarke.
    (Marko, 23. mart 2019 19:40)

    # Link komentara

  952. Pisem na 26-16- za zvezdu jos nije nijedan srbin dao kos.. pa posle pricaju buducnost i cedevita legije stranaca eeeee
    (dolerganijus, 23. mart 2019 19:29)

    Koliko Turaka da koševa za Fener ili Španaca za Real??? Ajde manite se više gluposti...
     (svašta, 23. mart 2019 19:39)

    # Link komentara

  953. @Del Piero
    Nije ti palo na pamet da kamera nije snimila iz dobrog ugla?
     (Kojo, 23. mart 2019 19:38)

    # Link komentara

  954. To Kevine Kresvele!
     (Mihajlo, 23. mart 2019 19:37)

    # Link komentara

  955. Gazi Riversssssssss
     (Vagner, 23. mart 2019 19:36)

    # Link komentara

  956. Sudjenje je tragicno. Nije čoviću dovoljan ni milionski budžet.
     (moji sinovci, 23. mart 2019 19:34)

    # Link komentara

  957. Koji je ovo nivo kvaliteta prenosa i komentarisanja utakmice? Tv Pomoravlje
     (veverac, 23. mart 2019 19:34)

    # Link komentara

  958. a sto Marinkovic ne igra!
     (montoya, 23. mart 2019 19:34)

    # Link komentara

  959. Sta sviraju Jaramazu nad perogluom
     (zaveraprevara, 23. mart 2019 19:33)

    # Link komentara

  960. Zvezda postala evropaki maccabi...
    Nije vise derbi sto je bio.
     (odoh ja u nemacku, 23. mart 2019 19:33)

    # Link komentara

  961. Čovoćev spin daje rezultat, suđenje sprdnja..
    (Futog, 23. mart 2019 19:32)

    # Link komentara

  962. Nepostojeci faulovi na obe strane...
    (zxzxzx, 23. mart 2019 19:32)

    # Link komentara

  963. Koliko sudije na kace za Zvezdu to je strasno.
     (Slavko Vrekic, 23. mart 2019 19:32)

    # Link komentara

  964. OBILATA KRADJA ZA coviceve pulene!!!!
     (zaveraprevara, 23. mart 2019 19:32)

    # Link komentara

  965. Ali kakav su faul svirali Pejdžu u poslednjoj sekundi, za tri bacanja Riversa... Čovek bio metar od Riversa. Možda im se nije svideo način na koji je pogledao šutera Zvezde. Još snimak gledaju i lagano dosuđuji faul. Posle recite da nema tendencije u suđenju.
     (Del Piero#10, 23. mart 2019 19:30)

    # Link komentara

  966. Kakva kradja sa ova 3 bacanja!!
    (Grobar, 23. mart 2019 19:22)

    Potomak oficira JNA se oglasio
     (Zvezdas, 23. mart 2019 19:30)

    # Link komentara

  967. Kako sad krcat? Zar ne bojkotujete? Daj odlučite se vise...
    (Mika, 23. mart 2019 18:58)

    Opusti se :-)
     (krtac, 23. mart 2019 19:30)

    # Link komentara

  968. Pisem na 26-16- za zvezdu jos nije nijedan srbin dao kos.. pa posle pricaju buducnost i cedevita legije stranaca eeeee
    (dolerganijus, 23. mart 2019 19:29)

    # Link komentara

  969. sudija upozorava Cibresa da ne udara namerno laktom protivnickog igraca. Za to se svira nameran faul. Sudije sudite a ne da vaspitavate I edugujete......
     (radioodradio, 23. mart 2019 19:29)

    # Link komentara

  970. opet nije hd... ako cete vec da prenosite utakmice bilo bi lepo da budete malo ozbiljniji....
    (PUNKrti, 23. mart 2019 19:12)

    Oćeš nešto za piće da ti spreme naredni put? Kaži slobodno.
     (krtac, 23. mart 2019 19:29)

    # Link komentara

  971. Sto se mene tiče bitno mi je samo da Zvezda ne osvoji Aba ligu,ako već to ne može Partizan,neka to bude Cedevita ili Budućnost.Sportski pozdrav!
    (Pravi Jon Bon Jovi,23.mart 2019 19:04)Ej,u malo da ti prodje fora hejtovanja....
    (Pravi Jon Bon Jovi hejterimajebseke, 23. mart 2019 19:17)

    Pazi ovaj sto se svadja sam sa sobom ahahahhahahaha
     (SKI MASK, 23. mart 2019 19:28)

    # Link komentara

  972. kosarkaski nepismena publika
     (bla, 23. mart 2019 19:27)

    # Link komentara

  973. vanja promašaj marinković...nema ništa ne zna ništa
     (tex viler, 23. mart 2019 19:27)

    # Link komentara

  974. Ovo nije više za gledanje,
    Janković i Trinki dvojac amatera
    Blago nama sa njima....
     (Dekigrobar'67, 23. mart 2019 19:26)

    # Link komentara

  975. U inat svima, NAPRED PARTIZAN!!!
    (Realan, 23. mart 2019 19:25)

    # Link komentara

  976. Komentatori totalno nestrucno(da ne kazem amaterski)komentarisu mec...Steta...
     (Major, 23. mart 2019 19:25)

    # Link komentara

  977. Nijesam košarkaški stručnjak ali ovo forsiranje Marinkovića je bezumno.
    Isto tako i divljanje Gagića.
     (Druškan, 23. mart 2019 19:24)

    # Link komentara

  978. Evo,gledam tri minuta i: 
    NIJE OVO MOJA ZVEZDA!!!!!! 
    Sve stranci u ekipi!!! 
    Od sest napada pet suta za tri! Zar tako igra Zvezda!? Zar je to srpska kosarka!?
    (drebr, 23. mart 2019 19:10

    Ti navijaj onda za Partizan. Eto oni sve srbi u ekipi i igraju pick.
     (Borky, 23. mart 2019 19:24)

    # Link komentara

  979. Pocelo Covicevo sudjenje...Sramota.
    (Kss, 23. mart 2019 19:24)

    # Link komentara

  980. kad gledam ove komentare vidim kolko ste bre odlepili , sve grobarski komentari, a nem? vas bas tako puno pogotovo na jugu...
     (Ringo Star, 23. mart 2019 19:24)

    # Link komentara

  981. Jao koliko loše igramo. Ajmo crno-beli malo se probudite
    (Dejan M, 23. mart 2019 19:23)

    # Link komentara

  982. Kakva kradja sa ova 3 bacanja!!
    (Grobar, 23. mart 2019 19:22)

    # Link komentara

  983. крцат "александар николић" !
    (паја, 23. mart 2019 19:06
    Kao i uvek kad igra Partizan!
     (duh koji lebdi, 23. mart 2019 19:22)

    # Link komentara

  984. Kakvo sudjenje,neverovatno sta svira belsovic pejdzu na kraju 1/4
     (Stomatolog, 23. mart 2019 19:22)

    # Link komentara

  985. Kakvo navlacenje za zvezdu sta je ovo
    (dolerganijus, 23. mart 2019 19:22)

    # Link komentara

  986. Zvezda bez akcija,nista specijlno.Partiza sam sebe dobija,ocajan je
    (Vukk, 23. mart 2019 19:21)

    # Link komentara

  987. Faul za tri :):):):):):):)
     (duh koji lebdi, 23. mart 2019 19:21)

    # Link komentara

  988. Zasto komentatori placu kad zvezda da kos??? Cemu to?
     (ajde, 23. mart 2019 19:21)

    # Link komentara

  989. Zvezda je skupa mnogo...
     (duh koji lebdi, 23. mart 2019 19:19)

    # Link komentara

  990. Ima li u Zvezdi neko na ić?
    (heh, 23. mart 2019 19:19)

    # Link komentara

  991. Kum Ilija.......
     (Zeljkko, 23. mart 2019 19:17)

    # Link komentara

  992. Kakva siledzijska kosarka od strane covicevih jeli vam da javor dobar
     (zaveraprevara, 23. mart 2019 19:16)

    # Link komentara

  993. Kakva atmosfera, kakvo uzivanje.
    Idemo crveno bela ljubavi, srce ste mi razgalili!
    (KK CZ. Velikan, 23. mart 2019 19:16)

    # Link komentara

  994. Sa ovakvim suđenjem i Lejkerse mi dobili...
     (kole, 23. mart 2019 19:13)

    # Link komentara

  995. Belosevic i Javor .Znamo.kako.sude Zvezdi.Kako je janez sudi finale plej.ifa prosle szone a za Belosevica izlisno trositi reci
     (Ja, 23. mart 2019 19:13)

    # Link komentara

  996. Zasto komentatori placu kad zvezda da kos??? Cemu to?
     (ajde, 23. mart 2019 19:13)

    # Link komentara

  997. Ocajna igra Partizana, Trinkijeri ocajno vodi mec a i Berona krenuo sut. Ej bre svaka lopta ide na Novicu, covece ne moze tako!!
     (Admiral, 23. mart 2019 19:13)

    # Link komentara

  998. Regland,Faje,Beron...opasno naloženi.
    Pobeda ne dolazi u pitanje...
     (Njaa, 23. mart 2019 19:13)

    # Link komentara

  999. Zar delije ne bojkotuju ABA?
     (danilovic, 23. mart 2019 19:12)

    # Link komentara

  1000. A ovaj sa tv prva sto place kada beron da trojku?
     (ajde, 23. mart 2019 19:12)

    # Link komentara

  1001. Решетај Билиииииииии!!!! 😲😲😲😲😲😲😲
     (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 23. mart 2019 19:12)

    # Link komentara

  1002. opet nije hd... ako cete vec da prenosite utakmice bilo bi lepo da budete malo ozbiljniji....
     (PUNKrti, 23. mart 2019 19:12)

    # Link komentara

  1003. Evo,gledam tri minuta i:
    NIJE OVO MOJA ZVEZDA!!!!!!
    Sve stranci u ekipi!!!
    Od sest napada pet suta za tri! Zar tako igra Zvezda!? Zar je to srpska kosarka!?
     (drebr, 23. mart 2019 19:10)

    # Link komentara

  1004. Partizan promasio 3 zicera, a Zvezda ima sut 1/1 za 2 i 0/4 za 3, bolje da nam Muta trener nego ovaj kvazi trener Tomic....Ako nas bude isao sut osvajamo ligu sa 2:0 i 3:0 a alo nas ne bude isao sut uopste, srecno partizaiu u finalu...
    (Sveti Nolan Parahovski, 23. mart 2019 19:08)

    # Link komentara

  1005. крцат "александар николић" !
     (паја, 23. mart 2019 19:06)

    # Link komentara

  1006. Bolji stream nego uzivo prenos. Sta je ovo?
     (Paja, 23. mart 2019 19:06)

    # Link komentara

  1007. Da me ne shvatite pogrešno, jako sam zahvalan na prenosu O2, svakako je bolje od nekog strima, ali kao sninaju nekim lošijim telefonom a ne profi kamerama...
     (randomlik, 23. mart 2019 19:05)

    # Link komentara

  1008. oće li opet 144p kvalitet slike?
    (MarkoBg, 23. mart 2019 18:32)

    Napredovali su, tekma je pocela i slika tj. rezolucija je tu negde na 360p. Moraju jos vise da napreduju, slabo je to tehnicki.
    (21. vek, 23. mart 2019 19:05)

    # Link komentara

  1009. neverovatno da ovi i danas bojkotuju. Delije...kako to sada bedno zvuči...izdati klub kada je najbitnije...strasno..pozivam obične navijače da mi malo bojkotujemo na žalost fudbalere mada uopšte nisu krivi...da ostane samo ova jadna grupa na tribinama... znamo mi cigani zašto ovo radite i ko vas za to plaća. Sve znamo prijatelji...
     (cigan zemun, 23. mart 2019 19:04)

    # Link komentara

  1010. A rezolucija prenosa 800x600 ....
     (Bane17, 23. mart 2019 19:04)

    # Link komentara

  1011. Što se mene tiče bitno mi je samo da Zvezda ne osvoji Aba ligu, ako već to ne može da bude Partizan, neka onda budu to Cedevita ili Budućnost. Sportski pozdrav!
     (Pravi Jon Bon Jovi, 23. mart 2019 19:04)

    # Link komentara

  1012. Gagic ima svoje vece.Fenomenalno otvaranje utakmice!Omasi zicer,izgubi loptu i napravi faul u napadu...Svaka čast!Respekt!!!
    (Pravi Jon Bon Jovi, 23. mart 2019 19:03)

    # Link komentara

  1013. Za koga navijate? Pozdrav svim normalnim navijacima, neka bolji posteno pobedi. 

    Partizan + 
    Zvezda -
    (Ferplej, 23. mart 2019 18:35)

    Šta te briga za koga navijam?!
     (Soba sa pogledom kroz prozor!, 23. mart 2019 19:03)

    # Link komentara

  1014. ubi nas ovaj gagic ubi brate..
     (ro, 23. mart 2019 19:03)

    # Link komentara

  1015. Javor?!
     (Soba sa pogledom kroz prozor!, 23. mart 2019 19:02)

    # Link komentara

  1016. Prenos na O2 ali losa je slika jer nije HD..
     (C i n i k, 23. mart 2019 19:02)

    # Link komentara

  1017. Gledaj što je Čovke napravio koreografiju. Svaka čast, a gde ste bili protiv Zadra, Olimpije...?
     (Dragan, 23. mart 2019 19:01)

    # Link komentara

  1018. Vise ne bojkotujete?
     (Krtola, 23. mart 2019 19:00)

    # Link komentara

  1019. Ајмо Звездо, сви у напад! 🔴⚪😲✊
     (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 23. mart 2019 18:59)

    # Link komentara

  1020. Ovi zvezdasi sve kritikuju Buducnost kad njima u prvu petorku ni manje ni vise nego 4 stranca.
    (Buducnost, 23. mart 2019 18:59)

    # Link komentara

  1021. @Uros
    Evo ga.
     (Bananamen, 23. mart 2019 18:59)

    # Link komentara

  1022. Dobija Zvezda lagano ako ne bude krađe kao u kupu.
    (kodi, 23. mart 2019 18:44)

    Znaci ako izgubite onda je kradja? Nebojša ti si ?
    (Mika, 23. mart 2019 18:59)

    # Link komentara

  1023. Gruja i Andrija Lukovic gledaju nasu Zvezdu! Da je sreca da je Gruja u Lisabonu, ali to je vec neka druga prica..
     (Mihajlo, 23. mart 2019 18:58)

    # Link komentara

  1024. Kako sad krcat? Zar ne bojkotujete? Daj odlučite se vise...
    (Mika, 23. mart 2019 18:58)

    # Link komentara

  1025. Opet pola naroda moze a pola nmz da prati utakmicu...
     (C i n i k, 23. mart 2019 18:56)

    # Link komentara

  1026. Panteri bojkot?
    (Salaso, 23. mart 2019 18:56)

    # Link komentara

  1027. Zelim dobru igru,dobro sudienje I naravno Partizan da pobedi,samo postene uslove I za jedne I za druge pa kom opanci kom obojci.
     (kralj, 23. mart 2019 18:56)

    # Link komentara

  1028. Neka pobedi bolji,neka pobedi borbeniji,neka pobedi Partizan!
     (toliko sam lud da sam genije, 23. mart 2019 18:54)

    # Link komentara

  1029. SAMO HRABRO CRNO BELA LJUBAVI!!!!!
     (CRVENA ZVEZDA=PETOKRAKA, 23. mart 2019 18:51)

    # Link komentara

  1030. Voleo bi posto je prva utakmicu u nizu da ovaj derbi prodje u miru kao i cela serija pa neka bolji pobedi!
    (Pravi Jon Bon Jovi, 23. mart 2019 18:51)

    # Link komentara

  1031. Jedva sa sezonskom uđoh ,naravno stojimo.
     (Markobg, 23. mart 2019 18:50)

    # Link komentara

  1032. Zamolio bih košarkaše Partizana da večeras pobede.Ili bar da ne izgube.
    (Sale Jagodina, 23. mart 2019 18:49)

    # Link komentara

  1033. Sry O2 al ne mogu da odolim areni HD
     (pavle, 23. mart 2019 18:49)

    # Link komentara

  1034. Budimo na strani razuma i ostavimo na stranu rivalstvo Zvezda-Partizan, prvenstveno treba da navijamo za napredak srpske kosarke koji je, slozicemo se svi, mnogo izrazeniji od kad je Zvezda prvak (par solidnih 2.mesta iako je moglo i bolje da nije Đorđevića, onda odlično rezultati u Evroligi i Jokićeva dominacija u NBA). Dakle u interesu srpske kosarke - napred crveno beli.
    (Poštovalac_stručnjak, 23. mart 2019 18:48)

    # Link komentara

  1035. Jel ima prenos na kraju ili ne ? Nigde na piše, na tv programu Konak :)
    (bryan zentz, 23. mart 2019 18:47)

    # Link komentara

  1036. Први напад "alley-oop" акција с почетка сезоне, да се од старта стави до знања ко је газда!
    (sportskiradnik, 23. mart 2019 18:47)

    # Link komentara

  1037. Gde je taj dugo najavljivani prenos?
     (Uroš, 23. mart 2019 18:46)

    # Link komentara

  1038. da li ima prenos negde??
     (nikola, 23. mart 2019 18:44)

    # Link komentara

  1039. Dobija Zvezda lagano ako ne bude krađe kao u kupu.
     (kodi, 23. mart 2019 18:44)

    # Link komentara

  1040. Napred Zvezdo, samo napred Zvezdo ! U kost ! U meso! U boj ! Za pobedu !
     (zvezdas-rajvoSa, 23. mart 2019 18:42)

    # Link komentara

  1041. Trinki danas šalje ekonoma nazad kod Blata.
     (Čoban, 23. mart 2019 18:41)

    # Link komentara

  1042. Ako bude posteno i ne bude kradje,Partizan lagano dobija.
    (Sima, 23. mart 2019 18:41)

    # Link komentara

  1043. Napred Partizan, jedino ako ih sudije ne proguraju ...
     (Teofil, 23. mart 2019 18:40)

    # Link komentara

  1044. 60:40 za Zvezdu protiv Partizana,70:30 ako dodje do finala....Realno....
     (nemamkonkurenciju, 23. mart 2019 18:40)

    # Link komentara

  1045. Napred Partizan!!
     (largo, 23. mart 2019 18:40)

    # Link komentara

  1046. Nek pobedi bolji i da gledamo lepu kosarku.
     (Twolf, 23. mart 2019 18:40)

    # Link komentara

  1047. Kosarka je sport u oome Zvezda uvek pobedi Partizan.
     (bodibond, 23. mart 2019 18:39)

    # Link komentara

  1048. Napred institucijo, napred Partizan.
     (Slavko Vrekic, 23. mart 2019 18:39)

    # Link komentara

  1049. Aj pa nek pobedi Partizan večeras!
     (Gerson, 23. mart 2019 18:39)

    # Link komentara

  1050. Partizan moze da dobije, samo bez pritiska pa kako bude...
     (Raki, 23. mart 2019 18:39)

    # Link komentara

  1051. Sudijska ekipa je tu.
     (Džoni, 23. mart 2019 18:38)

    # Link komentara

  1052. Partizan dobija
     (dr.mr., 23. mart 2019 18:37)

    # Link komentara

  1053. Večeras da mu zamagle naočare... Ajmoooooo Grobariiii!!!
     (nebojša usa man, 23. mart 2019 18:37)

    # Link komentara

  1054. Konacno prave stvari sa velikim ulogom,tenzija,napetost,borba.
    Idemo kosarkasi (Zvezda) srce na parketu,favoriti smo idemo za 1-0 u seriji.
    Zelim posteno sudjenje bez tendecije,kvalitetnu kosarku i prvi cu cestitat protivniku ako zasluzeno pobijedi.
    Ovo je sport i to je sportski.
     (Kanidja PG, 23. mart 2019 18:36)

    # Link komentara

  1055. Mnogo smo jači breee!
     (Markuljino - Grncare - Prizren, 23. mart 2019 18:35)

    # Link komentara

  1056. Za koga navijate? Pozdrav svim normalnim navijacima, neka bolji posteno pobedi.

    Partizan +
    Zvezda -
    (Ferplej, 23. mart 2019 18:35)

    # Link komentara

  1057. Trinki ce da razbije sarlatana Tomica!!
    (Grobar, 23. mart 2019 18:34)

    # Link komentara

  1058. Imam osećaj za filing da će FMP proći ko Čak Noris protiv Brus Lija.
     (Partizan 1917, 23. mart 2019 18:34)

    # Link komentara

  1059. oće li opet 144p kvalitet slike?
     (MarkoBg, 23. mart 2019 18:32)

    # Link komentara

  1060. Gazi Zvezdo!
     (Bojan, 23. mart 2019 18:30)

    # Link komentara

  1061. MOLIM IGRACE PARTIZANA DA POBEDE DANAS, AKO MOGU. A AKO NE MOGU, SVEJEDNO NEKA POBEDE!!!
     (SKI MASK, 23. mart 2019 18:30)

    # Link komentara

  1062. Zvezda +
    Partizan -
     (Kanidja PG, 23. mart 2019 18:28)

    # Link komentara

  1063. Da li ce biti prenos na O2?
    (Munja, 23. mart 2019 18:27)

    # Link komentara