1. Ми брате далеко лакше поднесмо онај гол и из гол аута и онај што није ни био гол, а овај кад заталаса, таласа данима.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Александар, 21. februar 2019 23:40)

    Vi podnosite lakše pojedine stvari ali na svoj način.Optužite svakog drugog,samo vi niste u ničemu krivi i svi na svetu imaju nešto protiv vas u svim sportovima i slične nebuloze.Gol iz gol auta ste preboleli jer vam je na istoj utakmici priznat gol postignut rukom i greška je bila i za i protiv oba kluba.Gol Boaćija je bio čist kao suza,što su svi mogli da vide,osim vas koji niste želeli da priznate i kad je tako,mnogo je lakše.Ovo su svi videli faul u napadu,pa ne prenošenje lopte za 8 sekundi,pa još jedan faul ili više u istom napadu i to s namerom da određeni klub dobije utakmicu.Naravno,ništa strašno jer za nedelju dana sledi demoliranje i vraćanje na fabrička podešavanja,kao i u plej ofu što će biti.Mnogo ste poleteli,bez razloga,mada vam je država upumpala nekoliko miliona čisto onako,od poreskih obveznika.
    (Objektivno, 23. februar 2019 13:29)

    # Link komentara

  2. Faul je vise nego jasan.
    Sve drugo su djecije price.
    (Vlado, 23. februar 2019 12:36)

    # Link komentara

  3. 7 sekundi pre kraja igrač Zvezde Dobrić izvodi bacanja i promašuje oba. Posle drugog bacanja, pre nego što lopta dođe do obruča, isti igrač mnogo ranije ulazi u reket i hvata loptu posle čega Zvezda postiže koš za izjednačenje. Pogledajte snimak, očigledan prestup..... Čović priča samo ono što njemu odgovara.....
    (MS, 23. februar 2019 12:15)

    # Link komentara

  4. re: Objasnjenje i co.
    Predgradska ili seljacka retorika ili isprani mozgovi navijaca FMP ili kvazi C. Zvezde, sve sto izgube nije vazno a izjedose se zivi, od muke ne prestaju skevriti i lajati na sve zivo! Ako vam kup nije vazan onda OPUSTENO, cemu tolika galama i frka! Navijac kk Radnicki Novi Sad.
    (Miki, 22. februar 2019 20:57)

    # Link komentara

  5. Cela ova farsa je priprema terena za završnicu ABA lige. Stvara se slika da su pokradeni u utakmici u kojoj je mnogo više spornih situacija išlo na štetu Partizana. Može da se očekuje žešća krađa pantera.

    Čisto da se podsetimo očiglednih grešaka sa utakmice:
    1. Šimanić je dobio 2 faula i 4 bacanja bukvalno nizašta
    2. 2 bacanja za Davidovca prilikom čistog faula u napadu nad Jaramazom
    3. Noga Davidovca za kontru iz koje su profitirali za 2 poena
    4. Rvački zahvat Cirbesa nad Gagićem posle koje sledi kontra
    5. Faul Renfroa nad Dobrićem je presmešan
    6. Previše očigledan ulazak Cirbesa i Dobrića u reket pre vremena prilikom izvođenja Dobrićevih bacanja čime su ostvarili bolju poziciju u reketu za skok nakon koga je usledilo izjednačenje

    Krstić očigledno ima animozitet prema Partizanu i treba da ga bude sramota zbog ove i prethodnih izjava u kojima tendenciozno blati Partizan.
    (Globtroter, 22. februar 2019 15:13)

    # Link komentara

  6. Najsramnija tri dogadjaja, koja su se desila na kosarkaskim utakmicam u Srbiji su: igranje utakmice pet na tri, dizanje ukradenog pehara od strane kapitena CZ(FMP), i ne dolazak kosarkasa CZ(FMP) na dodelu medalja.
    Cudi me da Krstic, koga sam do sada jako postovao, nije rekao da su kosarkasi CZ(FMP) bez obzira na "nepravednu" odluku sudije, trebali da izadju na dodelu medalja, ako nizasta drugo, onda da ispostuju legendu, Radivoja Koraca. Naravno, za tako nesto treba imati karakter.
    Sto se tice Krstica, ocekujem da i on uskoro krene stopama Gorana Grbovica.
    (Moca, 21. februar 2019 23:55)
    Kao posten navijac Partizana ne dozvoljavam ti da pljujes po Krsticu,koji je tom klubu dao sigurno vise od tebe.Uostalom,procitaj celu njegovu izjavu,pa onda kazi sta imas.Ako i posle toga imas potrebu da pljujes po jednoj Partizanovoj legendi,slobodno se preseli u Zeleznik,nismo mi navijaci istog kluba
    (Ne razumem cemu to, 22. februar 2019 14:49)

    # Link komentara

  7. Još jedno sramno saopštenje KK CZ, nekada velikog kluba, jednog od utemeljivača košarke na prostoru SFRJ, pre nekoliko godina otetog, uz "aminovanje" samog vrha države, od strane biznismena. Taj uzurpator nekada velikog KK, kojem je dozvoljeno da vodi (bude vlasnik) dva kluba u istoj ligi(!), kao ni njegov mentor i uzor, koji ga je i postavio na to mesto, ne može da podnese da je neko bolji od njega, pa svakog ko ga pobedi naziva lopovom. Ne može da opravda ogroman novac uložen u oteti klub, dovođenje velikog broja skupih stranaca, stvaranje tima za igranje na F4 u Bg, zatim stvaranje tima za osvajanje EK i direktan plasman u EL, jer im je Budućnost lane pokazala da ne ide baš sve kako su njih dvojica zamislili... Dakle, ogroman novac je besmisleno upumpan u taj oteti KK, a malo se toga vratilo, jer jedno igranje u TOP 8, jedan "TOP 9" i jedan "TOP 14" u EL, kao i skorašnje ispadanje iz EK, ne može da nadoknadi silna ulaganja... Zaista sramno od nekad velikog KK!
    (Gagiša, 22. februar 2019 13:45)

    # Link komentara

  8. Pečat više nema nikakvu pravnu težinu niti su firme u obavezi da ga koriste, po zakonu Republike Srbije, čisto da digresiram.
    (Tumbarajko, 22. februar 2019 10:47)

    # Link komentara

  9. Najsramnija tri dogadjaja, koja su se desila na kosarkaskim utakmicam u Srbiji su: igranje utakmice pet na tri, dizanje ukradenog pehara od strane kapitena CZ(FMP), i ne dolazak kosarkasa CZ(FMP) na dodelu medalja.
    Cudi me da Krstic, koga sam do sada jako postovao, nije rekao da su kosarkasi CZ(FMP) bez obzira na "nepravednu" odluku sudije, trebali da izadju na dodelu medalja, ako nizasta drugo, onda da ispostuju legendu, Radivoja Koraca. Naravno, za tako nesto treba imati karakter.
    Sto se tice Krstica, ocekujem da i on uskoro


    Trojka iz auta je ipak na prvom mestu .
    (Urke, 22. februar 2019 10:24)

    # Link komentara

  10. U našoj košarci nema mesta za pametne i obrazovane a nekada su uglavnom takvi bili u košarci.Čović je pravi Robin Hud i pobdiće ovu kliku nepusmenu.Jedan je Nebojša Čović.Grobarima ne valja Čova,Terza,Nole a genijlci su im Sale i Dule ,
     (miško, 21. februar 2019 23:58)

    # Link komentara

  11. Najsramnija tri dogadjaja, koja su se desila na kosarkaskim utakmicam u Srbiji su: igranje utakmice pet na tri, dizanje ukradenog pehara od strane kapitena CZ(FMP), i ne dolazak kosarkasa CZ(FMP) na dodelu medalja.
    Cudi me da Krstic, koga sam do sada jako postovao, nije rekao da su kosarkasi CZ(FMP) bez obzira na "nepravednu" odluku sudije, trebali da izadju na dodelu medalja, ako nizasta drugo, onda da ispostuju legendu, Radivoja Koraca. Naravno, za tako nesto treba imati karakter.
    Sto se tice Krstica, ocekujem da i on uskoro krene stopama Gorana Grbovica.
    (Moca, 21. februar 2019 23:55)

    # Link komentara

  12. Ramones,i Varda veliki grobar izjavi isto i Domazet takodje.Nije samo Krle nego i svi drugi pošteni ljubitelji košarke.
     (miško, 21. februar 2019 23:50)

    # Link komentara

  13. Zašto neki ljudi komentarišu kao da nečastiva postoji?! Nema je od 2011. Ostali samo panteri...Avaj!
    (wild cats from the suburb, 21. februar 2019 23:49)

    # Link komentara

  14. O pravu i regularnosti priča čovek koji sa 2 (dva) svoja kluba učestvuje u domaćim i regionalnom takmičenju, gde jedan od ta dva kluba NE SME da pobedi drugi! E TO JE ONO ŠTO NEMA NIGDE NA SVETU!
    O objektivnosti priča čovek koji kaže da je čist faul u napadu napravljen nad njegovim sopstvenim SINOM!
    Nema više Duška Vujoševića koji je bio najveće “zlo” srpske košarke, ko je sada KRIV?
    Setimo se finala ABA prošle godine, isti circus se pravi kao i sada, shvatite, NE MOGU SVA FINALA DA IGRAJU FMP1 i FMP2 da bi sve bilo “regularno”!
    (The Wolf, 21. februar 2019 23:47)

    # Link komentara

  15. Покушао сам прочитати, стварно јесам. Након 2-ог пасуса ми се желудац скупио па преврнуо након почетка 3-ег. Фаул или не, људи моји крало се и крашће се на обе стране док год су у спорту људи од бизниса а не од љубави према спорту!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (цврц милојка, 21. februar 2019 17:19)

    Definitivno si ti pobednik ovde. Bravo za komentar. Nisam u životu video da neko negde ovako piše redne brojeve. Ako uopšte znaš šta je to? Evo mala pomoć (ne zameri na šali kako ti je potrebna mala pomoć). Dakle, redni broj je lakše pisati broj pa tačku. 2. 3. I to se čita onda drugi, treći. Ili drugog, trećeg. A ovo tvoje u najboljem slučaju može da se pročita dvaog i trieg. Ima mnogo nepismenih, ali ti si šampion. I izvini što je latinično pismo, nadam se da možeš pročitati. E da, možeš koristiti i rimske brojeve. U tvom slučaju II i III.
    (Nikola, 21. februar 2019 23:40)

    # Link komentara

  16. Ми брате далеко лакше поднесмо онај гол и из гол аута и онај што није ни био гол, а овај кад заталаса, таласа данима.
     (Александар, 21. februar 2019 23:40)

    # Link komentara

  17. Alo, a koraci Berona, a faul Ristica u napadu nad Jaramazom, a noga Davidovca...To se ne racuna? Osim toga, sudija je duzan da sve sporne situacije u poslednja dva minuta pregleda na snimku, tako da cak i da je hteo da previdi taj faul, nije mogao.
    (Niki, 21. februar 2019 23:31)

    # Link komentara

  18. Zvezdasi, zakazao vam Simonovic. Bio u prvom redu i nista. Cudi me da nije ukrao pehar.
    (Vladimir, 21. februar 2019 23:20)

    # Link komentara

  19. Faul na Dobricu na kraju nije postojao jer ga Renfro nije ni pipnuo, da nije sviran ne bi ni došao u situaciju da pogodi na 2 sek do kraja. Panteri predložite cokiju da sledeći put u ložu metne vaše legende, one prave zvezde, Mileta Lisicu, ili Zufera, da budu sa našim i svetskim legendama
     (Salaso, 21. februar 2019 23:07)

    # Link komentara

  20. Ovog indijanca kss treba da izbaci iz srpske kosarke dozivotno!!!!!
     (CRVENA ZVEZDA=PETOKRAKA, 21. februar 2019 23:07)

    # Link komentara

  21. Neka me neko demantuje,argumentuma!
    I pol.
    Cirbes baca Gagica na zemlju, sudije ne sviraju nista, u kontri Simanic se zapucao u Jaramaza koji stoji cvrsto sa dvije noge na parketu i sto je najbitnije Jaramaz je van kruga bar 30ak cm.
    Faul za Simanica, ubacuje 2 poena.
    II pol.,
    Davidovac prekida kontru Partizana nogom, sudija nista,
    koraci kod trojke Berona preko Velickovica,
    Dobric prestupa kod drugog bacanja,
    u toj istoj akciji Cirbes toliko povlaci mrezicu da se cuje zvuk obruca kao kod zakucavanja.
    6 situacija i nijedna u korist Partizana!
    Renfro je bio na polovini CZ kod onog prenosa lopte, jasno se vidi na snimku da presao.
    Jedina sporna situacija je da li je Renfro faulirao Covica, posteno govoreci.
     (Magnus, 21. februar 2019 23:00)

    # Link komentara

  22. Neka me neko demantuje, argumentuma!
    I pol.
    Cirbes baca Gagica na zemlju, sudije ne sviraju nista, u kontri Simanic se zapucao u Jaramaza koji stoji cvrsto sa dvije noge na parketu i sto je najbitnije Jaramaz je van kruga bar 30ak cm.
    Faul za Simanica, ubacuje 2 poena.
    II pol.,
    Davidovac prekida kontru Partizana nogom, sudija nista,
    koraci kod trojke Berona preko Velickovica,
    Dobric prestupa kod drugog bacanja,
    u toj istoj akciji Cirbes toliko povlaci mrezicu da se cuje zvuk obruca kao kod zakucavanja.
    6 situacija i nijedna u korist Partizana!
    Renfro je bio na polovini CZ kod onog prenosa lopte, jasno se vidi na snimku da presao.
    Jedina sporna situacija je da li je Renfro faulirao Covica, posteno govoreci.
     (Magnus, 21. februar 2019 23:00)

    # Link komentara

  23. Pozivaju se na izjavu KRSTICA ,spala kjiga na jedno slovo.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ramones, 21. februar 2019 17:55)

    Nije sine spala knjiga na jedno slovo,nego covek prica istinu a to vas najvise boli jer znate i sami da je u pravu.Uostalom,razbice vas Zvezda vec 3.marta i u polufinalu Aba lige a kup nije nesto bitan,samo boli nepravda.Covic je odmah rekao,kao i Krstic sto je nakon toga izjavio,da je faul postojao ali realno se ne svira na 0,2 do kraja a to samo nije jasno onima koji nisu pipnuli loptu.Greska sudija i to ogromna je sto nisu svirali ocigledni faul Renfroa u napadu,pa nisu svirali kad nije preneo lopttu za 8 sekunde,pa skakanje po Dobricu nakon slobodnih bacanja nije svirano...tako da nije spala knjiga na jedno slovo,samo covek izjavljuje da i vas bivsi kapiten i legenda kaze istinu a KSS se sprda sa narodom i kosarkasima,ne zeleci da prizna gresku,kao sto su spanske sudije priznale.
    (Objasnjenje, 21. februar 2019 22:48)

    # Link komentara

  24. @orguljas
    Aj malo da sviras flautu.
     (ŠOKI P.F.C. PRIJEDOR, 21. februar 2019 22:43)

    # Link komentara

  25. Ili ne izađu da čestitaju protivniku ili kapiten ukrade pehar i baci ga svojim navijacima na gazenje, šta je bolje.?
    (Saca, 21. februar 2019 22:28)

    # Link komentara

  26. Sramota je da Zvezda trazi bilo kakav izgovor za poraz jer je duplo kvalitetnija od Partizana!

    Dok je Partizan osvajao titule u domacoj i jadranskoj ligi i bio kvalitetniji od Zvezde gubio je svaki petnesti derbi, a one koje je dobijao nije bilo ispod 10 razlike.

    Mogu da pricaju garagani sta hoce u fazonu i mi smo tako kao Partizan sada uzimali po neki kup, a onda na kraju titulu osvoji kvalitetniji.

    To su price za malu decu! Partizan je gazio Zvezdu, ali bukvalno!

    Iskren da budem ne znam dal je Partizan imao 20 poraza od Zvezde u tih 16,17 godina.

    Pa cak su i one generacije pre Vujosevica gazile Crvenu Zvezdu, cak i onu sampionsku sa Bolicem, Topicem...

    To ne moze da se poredi uopste!

    Sada je bukvalno ista razlika u kvalitetu kao tada samo u obrnutim ulogama, ali jednostavno nema Zvezda to nesto u kosarci sto ima Partizan!

    Pa ona Dzikiceva generacija je sa sve onim rekovalescentima Gordonom i Robinsonom i starcima Hecerom i Ratkovicom za nedelju dana pobedila dva puta Zvezdu.

    Da ne pricam o cirkusima 5 na 3 kada se Zvezda i tada mucila!

    Pa onda sa 7 igraca u Nisu na kupu kada je bilo egal na 5 minuta pre kraja!
     (JDAleksandar, 21. februar 2019 22:19)

    # Link komentara

  27. KSS se odavno kompromitovao kao organizacija koja stiti samo interese naprednog Partizana. Imaju macehinski odnos prema ostalim klubovima u Srbiji.
    (B, 21. februar 2019 17:49)

    KSS se kompromitovao kada je mimo svog statuta primio odledjenu CZ u takmicenje. U statutu jasno stoji da ako se klub ne takmici nigde a CZ je bila u zamrzivacu 4 godine mora da krene od pocetka. KSS je zazmurio i na poklonjene trofeje CZ od strane FMPa.
     (ej bre, 21. februar 2019 22:06)

    # Link komentara

  28. Ovaj izgubio kompas...nadam se da će pre ili kasnije proći 10X gore od Duleta!!!
     (Kom, 21. februar 2019 22:04)

    # Link komentara

  29. Shvatate da ste likovali kada je gudura dao trojku posle cetvorokoraka? Tada je bilo moze nam se. Ono je klasican faul Covica i tu nema diskusije a istina je da se onakav faul u zadnjim sekundama retko svira. Da je postojao faul jeste.
    Da pojasnimo. Previse ste se nagledali derbija gde kalinic lupa banane na nedozvoljen naacin i gde se sudija smeska, bilo vam je dozvoljen ragbi i sve zarad vodjine srece. Toliko ste verovali Covicu da vise ni pravila neznate. Kada igrac krene u prodor, odbrambeni moze da ga zaustavi samo na tri nacina.
    1. Da udje u liniju kretanja napadacu i napravi tako faul
    2. Da stane sa obe noge na zemlji da iznudi faul u napadu
    3. Da isprati napadaca i pokusa da ga blokira i omete.
    U ovom slucaju se Covic kretao i uz to poleteo tako teatralno da je morao da dobije tehnicku gresku.
    Ovde je ostecen Partizan jer je slucajno pogodjena trojka koja nije morala da bude. Bacanja i napad su morala da uslede posle faula Covica.
     (ej bre, 21. februar 2019 22:03)

    # Link komentara

  30. Dajte zvezdi kup,naporni su sa plakanjem!
    (vuk, 21. februar 2019 21:37)

    # Link komentara

  31. ljudi, da li iko ovog Covica moze da skloni sa javne scene...?! svi mu smetaju, svi su protiv njega...najbolje je sa mu daju da bude i predsednik saveza i selektor i premijer i kralj...o sve sto pozeli... lepo kaze ona narodna:"Srecniku je dovoljno i malo,a nesrecniku nikad i nista dosta"...
     (Razocarani Srbin, 21. februar 2019 21:33)

    # Link komentara

  32. Covicu hvala ti sto raskrinkavas KSS koja je pod dirigentskom palicom KK Partizan
    Dovoljno je bilo videti lozu.Danilovic, Tomasevic Ostoja, Djordjevic
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zuja, 21. februar 2019 17:56)

    A koju legendu vi to imate da sedi u lozi?Cast starim igracima
    (PAOK, 21. februar 2019 21:11)

    # Link komentara

  33. Pokrali Dinamik , nije trebalo ni da igraju finale !
    (ntt, 21. februar 2019 20:54)

    # Link komentara

  34. Alo, jugosloveni, sta u ovom saopstenju ne odgovara istini? Budite odredjeni kada ulazite u raspravu i nadmudrivanje, umesto sto pricate o hiljadu stvari, samo ne o onome sto stoji u saopstenju. Dopis KSS-a koji je dostavljen KK Crvena zvezda je bez pecata i potpisa. U neskladu sa zakonima i pravnim regulama pravnog sistema zemlje Srbije! U cemu je vas problem? Ne smeta vam kada psujete Filipu Covicu decu, ali vam smeta kada neko kaze da je to nenormalno i bolesno! Meni je jasno da se vi izjasnjavate jugoslovenima, sto je vase pravo. Mozete biti i Eskimi, sto se mene tice, ali se MORATE ponasati u skladu sa zakonima zemlje SRBIJE! Sve dok se ne vratite tamo gde odakle ste dosli u ovu zemlju. Jel' sad malo jasnije?
    (Walldorf, 21. februar 2019 20:41)

    # Link komentara

  35. Ljudi ne lozite se, ovo je samo uigrana kombinacija za zavrsnicu aba lige. Pritisak na sudije, organizaciju, medijski pritisak preko razradjenih kanala njegovog pajtosa vucica itd. Ja mislim da KKP nema kapacitet da ove godine osvoji aba ligu, mozda prvenstvo, sto bi bio dobar pocetak i oporavak velikog kluba. Sve ono sto je radio covic sa zvezdom zadnjih godina mora da dodjena naplatu. Ne zaboravite da ima dva kluba u aba takmicenju, kupu i prvenstvu, prosle godine je hteo da ubaci i treci borac, ali verovatno se nekom upalila lampica.
     (zi, 21. februar 2019 20:41)

    # Link komentara

  36. covic sanja partizan svake noci
     (mikele, 21. februar 2019 20:40)

    # Link komentara

  37. Nijednoj ekipi NETREBA nikakav kup!!!!Samo za srpsku kosarku,treba imati prave ljude,na pravom mestu!!!!Jadni su drzavljani Partizana koji se zadovoljavaju kupom RADIVOJA KORACA ,na ovakav nacin!!!Verovatno da Zuckov kup,nije kup za sve ekipe u SRBIJI!(pogledajte sta rade sa reprezentacijom SRBIJE!!!
    (Jankovic, 21. februar 2019 20:23)

    # Link komentara

  38. Da je dozvoljeno faulirati igrača u zadnjoj sekundi Djordjević bi svojevremeno ostao bez ruku.Prema tome panteri ne smarajte više.
     (Statuskan, 21. februar 2019 20:23)

    # Link komentara

  39. ...mozda je kazna trebala biti po nekom pravnom aktu Partizana...da li po osnivačkom iz ZG ili "perestrojskog" iz Laktaša...pa i pravni akti mogu da skakuću...🎩🎩🎩
    (Neutralac, 21. februar 2019 20:21)

    # Link komentara

  40. Ovog "gospodina" kazniti sa još jednim "miliončetom", pa će prestati. Toliko mu je sigurno ostalo, a znamo i od čega.
    (Raka, 21. februar 2019 20:03)

    # Link komentara

  41. Nije mi jasno za tezu da se takav faul ne svira u zadnjim sekundama, pa zbog čega se onda uopšte i igraju zadnje sekunde ako se već faul ne svira. Najbolje da sudije sviraju kraj i u produžetke... Mislim stvarno besmislica...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Manojlo, 21. februar 2019 17:34)

    Šta ste se uvatili tog faula kada taj faul nije problematičan?

    Problematičan je faul u napadu Renfroa nad Čovićem posle kog je pala trojka koja je okrenula rezultat.

    Problematično je što posle slobodnih bacanja Dobrića, Lendejl obara Cirbesa pri skoku, sudije ćute, fauliran je i Dobrić pri drugom skoku, opet sudije ćute.

    Faul Berona je faul i taj faul nije sporan.
    (sram te bilo, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  42. Šta će tek biti ako vas dobijemo u Aba ligi kad ovoliko plačete za Kup?
    (DiVujoušn, 21. februar 2019 19:46)

    # Link komentara

  43. Nenad Krstic je,ustvari,rekao da sudije ne treba da puste napad uopšte nego da odmah sviraju produžetak.Zato sto nema svrhe igrati tako kratak napad kada odbrana odmah pravi faul koji se ne svira.Mislim da je košarka,ipak,više od toga i treba igrati do kraja.(po pravilima)
    (Srki, 21. februar 2019 19:42)

    # Link komentara

  44. Kako smara covek. KME, KME, KME...
     (Mister Y, 21. februar 2019 19:38)

    # Link komentara

  45. Daj bre covece kupi se vise iz Zvezde. Hvala ti na svemu sto si uradio ali vec duze vreme cinis vise stete nego koristi i sa svima pravis zlu krv. Ajde, lepo idi, dok te vilama ne najure ljudi...
    (Sabre, 21. februar 2019 19:34)

    # Link komentara

  46. Sto se tiče faula sve je rekao Zlatko Bolić
    (Milan, 21. februar 2019 19:31)

    # Link komentara

  47. Covicu hvala ti sto raskrinkavas KSS koja je pod dirigentskom palicom KK Partizan
    Dovoljno je bilo videti lozu.Danilovic, Tomasevic Ostoja, Djordjevic
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zuja, 21. februar 2019 17:56) # Link komentara

    Koja legenda bi dosla u vasu lozu pobegulje? Aj pomozi mi panteru.
    (Djalma, 21. februar 2019 19:30)

    # Link komentara

  48. U cemu je razlika izmedju prve sekunde meca i zadnje sekunde meca??? Sve sto se svira u prvoj,logicno da se svira i u zadnjoj! Po Covketovoj i Krletovoj logici,onaj nesportski faul Dinamika na par sekundi do kraja,pri egal rezultatu,nije trebalo svirati???
    (bosanac ali Srbin, 21. februar 2019 19:25)

    # Link komentara

  49. taman kad pomisliš da možeš sve i da će ti večno goreti, dođe NOLAN SMIT i ugasi svetlo.....
    (Orguljaš, 21. februar 2019 17:24)

    mislim da se vama gasi svetlo uskoro, bezanija sa postolja ce vam samo losu srecu doneti, plus sto nemate kvalitet kao pre...tako da, uskoro vama predstoji gasenje.
     (...., 21. februar 2019 19:21)

    # Link komentara

  50. (Konstatacija, 21. februar 2019 17:03)

    Ne znam koliko dugo pratiš košarku, ali ako je to dug period onda znaš da je ovom gospodinu, koji se bori za pravdu, bila izrečena doživotna zabrana na bilo kakvu funkciju u košarci. Razlog.....PRETUKAO SUDIJU..
    (Loznica, 21. februar 2019 19:20)

    # Link komentara

  51. Limeni pa ništa nećete uzeti ove godine!!!
    Ništa???
    (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Beca, 21. februar 2019 17:09)

    Dzaba vam i sudije i SNS i Ostoja i KSS i Danilovic i lopovluk i milioni od drzave, EL necete igrati jos 50 godina.
    (Objavite komentar, 21. februar 2019 19:18)

    # Link komentara

  52. Svatite vec jednom na nerijesen rezultat faul se ne svira.Objasnile su to i mnoge nase iz proslosti vedete sem Dula Vujosevica iz poznatih razloga.Pa cijela Loznica bruji da su sudije unistile spektakal.Obraz djon.
    (rom 14008, 21. februar 2019 17:06)ma sta kazes bre,cela Loznica bruji?!auuuu,pa to bas bruji sunce ti..
    (KKP, 21. februar 2019 19:17)

    # Link komentara

  53. Pantercici sad zbunjeni. Ceo dan pljuju Belosevica kad ono...gazda kuka na Jovcica.
    Jooooj mucenici dogovorite se gde da bijete.
    (Sah-mat, 21. februar 2019 19:14)

    # Link komentara

  54. Jel stvarno nekome zapravo stalo do ovih saopštenja i žalopojki naša dva najveća kluba?
    (CarLazar, 21. februar 2019 19:14)

    # Link komentara

  55. (JNA, 21. februar 2019 17:05)

    Teo nece igrati za CZ zato sto mu je jasno receno da to ne bi bilo dobro za njega, svi znamo ko je to...njegovo ime se ne izgovara...
     (draganO, 21. februar 2019 19:11)

    # Link komentara

  56. A sta ocekivati od saveza na cijem je celu lik koji je svojevremeno tukao sudije!
     (BM, 21. februar 2019 19:09)

    # Link komentara

  57. Kao velikog Zvezdaša iskreno me je sramota Čovićevih saopštenja i ponašanja. Čoviću, vreme te je pregazilo. Odlazi.
    (oberin martel, 21. februar 2019 19:08)

    # Link komentara

  58. Kad pobedi, pobedilo je viteštvo, i svaka pobeda je čista kao suza. Kad izgubi, izgubio je jer su krivi svi sem njega, igrača, stručnog štaba njegovog kluba...
    (Bard Živa, 21. februar 2019 17:05)

    Jel to govoris o Dulovom Partizanu?
    Secas se Kadinjace, aparthejda, dervisa, Njegosa, ...
     (Bole, 21. februar 2019 19:08)

    # Link komentara

  59. četvrtak je a oni još uvek nisu vratili pehar.....obraza kao i uvek-nema
     (deniro, 21. februar 2019 19:07)

    # Link komentara

  60. Ovaj ne zna da prihvati poraz. "U se i u svoje kljuse".
     (gilesppi, 21. februar 2019 19:05)

    # Link komentara

  61. Sve mogu da shvatim ali da covek sa dva kluba da pise o zakonima ili statutu KSSa je bezobrazluk. Po statutu KSS, CZ je morala da krene iz beton lige nakon onog zamrzavanja. Takodje svi trofeji u periodu FMPa bi morali da se oduzmu CZ i dodele FMPu. Ne moze sada Partizan da odluci da pokloni trofej Dinamiku i da to KSS prihvati...
     (ej bre, 21. februar 2019 19:03)

    # Link komentara

  62. Ovaj covek je zasticen ko beli medved. Moze da prica sta god mu padne napamet. Jaci je od drzave, ne moze mu niko nista!
    (Predrag, 21. februar 2019 17:06)

    Zasto da ne prica,to je svakom dozvoljeno.Poenta je sto je covek za sve,sto se kosarke tice, u pravu i to potpuno.Toliko dugo je u toj sferi,da je upucen i u najmanji detalj i ne libi se da iznese istinu.Ka je mogao Vujosevic da prica i iznosi nebuloze,moze i ovaj istinu.Zato ga niko i ne moze kazniti jer za sve ima pokrice i argumente,dokaze.
    (Objektivno, 21. februar 2019 19:03)

    # Link komentara

  63. Pa dokle vise???
    Svi su krivi priznajemo: Supermen,Betmen,Pepa prase....Cia,Bia,Dea...
    Samo niste vi gospodine , vi radite sve po pravilima i po "zakonu".
    E Zvezdo i Zvezdasi,sta ce vam ostati posle ovog coveka?.Saopstenja i gomila dugova.
    Pozdrav
    (Ilic Lugano, 21. februar 2019 19:02)

    # Link komentara

  64. Ray Donovan, 21. februar 2019 16:53)
    pa ako je faul faul sto ne svirase faul Renfrou nad Covicem
     (Beli65, 21. februar 2019 19:01)

    # Link komentara

  65. Nedostojan nase Zvezde, bruka nam klub svakog dana. Vreme je za ..
     (Badi Hild, 21. februar 2019 18:58)

    # Link komentara

  66. Ovaj covek je zasticen ko beli medved. Moze da prica sta god mu padne napamet. Jaci je od drzave, ne moze mu niko nista!
    (Predrag, 21. februar 2019 17:06)
    Ima Čova crnu knjigu..Pa da ne otvara dzabe ne smeju da mu odgovore...opasan igrac
     (duledudule, 21. februar 2019 18:58)

    # Link komentara

  67. Sad mi nista nije jasno... ako je faul da li se svira?
    Prvi put sviraju kako treba, a neko se buni...
     (nemi posmatrac, 21. februar 2019 18:57)

    # Link komentara

  68. Dule Vujosevic je problem !
    Ono kad politicar otera spotskog radnika zbog "boljitka" srpskog sporta.
    (qqlele, 21. februar 2019 17:02)

    Jel to onaj sto je jedan dan pljuvao po vlastima, drugi dan nazivao Vucica velikim drzavnikom, igrace vredjao zbog plata koje traze od kluba, pa onda taj isti klub tuzio za neke stipendije?
    (Nostromo, 21. februar 2019 18:55)

    # Link komentara

  69. Pobedicemo ih i izbaciti iz Evrolige kao i 2015 !
    (ultrabgd, 21. februar 2019 18:55)

    # Link komentara

  70. Peti dan zalosti u Zelezniku. Bas ih je zaboleo ovaj "nebitan" trofej.
    Dosli su do faze "a gde je pecat?".
    (Gazda Dojkan, 21. februar 2019 18:54)

    # Link komentara

  71. Tako je Covicu nisi jagnje ali nisu ni drugi.Ja sam partizanovac ali ovo boli koliko politika razara nas klub.Kup bas jaka stvar,svake god ocrnite zuckovu levicu.
    (svima su stavili amove, 21. februar 2019 16:59

    Prosle godine jedini koji je ocrnio ste bili vi kad ste kidali one plocice sa pehara. Svi zvezdasi su cestitali pa cak i ovdje na komentarima al naravno da niko se nece praviti da ne vidi kradju. Predprosle godine ste nas optuzili za teovanje ej zamisli da nekog optuzis za trovanje i to prodje tek tako.
     (Borky, 21. februar 2019 18:51)

    # Link komentara

  72. ubedljivo vode u saopstenjima
    (Mille, 21. februar 2019 18:51)

    # Link komentara

  73. A jel ima novačana nagrada za Beronića za maestralno odigrani moravac sa sve loptom. Medjutim, u jednom delu kola treba da se čuje zvižduk, izgleda nije ga bilo, ali sve to ne umanjuje bravuru pomenutog.
    (jen, dva, 21. februar 2019 18:50)

    # Link komentara

  74. kakvo epsko kmecanje,
    pa i browser ima transfer blama da ucita html sa tako bljutavim sadrzajem

    ali me raduje da boli, i to ozbiljno :)
    (wer, 21. februar 2019 18:50)

    # Link komentara

  75. Pusti sad kup koji su tvoji puleni izgubili zbog trenera početnika, nego reci ti meni odakle tebi pare za KC Riversa, čija tromesečna plata plus obeštećenje košta kao godinšnji budžet nekih ABA timova?
    (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bard Živa, 21. februar 2019 17:01)

    Igrali smo EL, prodali nekoliko igraca za dobre pare, prodajemo ulaznice i imamo sponzore.
    Nego, otkud vama 130.000 za onog Brauna koji se zadrzao u klubu 15 minuta?
    Koliko tek druge placate?
    (Antidervis, 21. februar 2019 18:49)

    # Link komentara

  76. Suština ovog saopštenja je u jednoj, sad već legendarnoj rečenici:a gde je pečat?
    (Mirko 61, 21. februar 2019 18:49)

    # Link komentara

  77. Krstic je igrac, a ne sudija i ne zna pravila tako dobro. Da nije povucen za ruku, Partizanov igrac bi dao kos sigurno tako da je faul MORAO da se sudi. I u fudbalu se sudi penal u poslednjem minutu i to u ligi sampiona !!!
    Faul u napadu NIJE postojao je se Covis kretao i zato je pao onako teatralno. Da je bio sa obe noge na zemlji ne bi pao onako i faul bi morao da bude sviran, ali je zakasnio u odbrani.
    (Sasa KS, 21. februar 2019 18:49)

    # Link komentara

  78. Ma meni vise nije jasno cemu ova saopstenja ako svi sve znamo...ljudi su spremni na apsolutno sve da bi dosli do cilja...znaci doveli su hrvate na tribinu alo...jel ima nesto dalje i moze li nize da se padne? 
    A vas cudi sto njihove sudije navijaju za njih...od Vucicu p....u do hvala gdinu Predsedniku prodje 24h...zaprete nekim neglasanjem na buducim izborima i dobiju sve,novac,kup,stadion...razumem gdina Covica i znam koliko mu je tesko...
    (Monarhista, 21. februar 2019 17:01

    Sve receno.
     (Borky, 21. februar 2019 18:48)

    # Link komentara

  79. Vidim svi opaljuju po Covicu a on se nigde u saopstenju ne spominje.U klubu postoje i ostali ljudi.Na primer Nebojsa Ilic sport menadzer, Postoji upravni odbor.On kada ima nesto da kaze izadje pred novinare.A sta u saopstenju nije tacno? Od sudija je samo falio Vojnovic
     (Autolakirer, 21. februar 2019 18:48)

    # Link komentara

  80. Pusti sad kup koji su tvoji puleni izgubili zbog trenera početnika, nego reci ti meni odakle tebi pare za KC Riversa, čija tromesečna plata plus obeštećenje košta kao godinšnji budžet nekih ABA timova?
    (Bard Živa, 21. februar 2019 17:01

    Mozes li nas uputiti na izvor za te podatke ili je to samo tvoja predpostavka? Imali i jedan igrac u Zvezdi da ne kosta vise od svih budzeta Aba timova i imali i jedan igrac Partizana da ne igra za kikiriki ili semenke? Unapred hvala na informaciji.
     (Borky, 21. februar 2019 18:47)

    # Link komentara

  81. Krstic je rekao da je bio faul.
     (Sale, 21. februar 2019 18:45)

    # Link komentara

  82. To što je rekao Krstić ne stoji jer prekršaj se svira u prvoj kao i poslednjoj sekundi. Omlaovažaati ispravu odluku sudija na osnovu jedne neispravne koju je on doživeo je krajnje smešno
    (bane, 21. februar 2019 18:41)

    # Link komentara

  83. Ko o čemu, Čović o ekspertizama sudjenja.
    (Leandro, 21. februar 2019 18:40)

    # Link komentara

  84. kme kme....
     (zzzz, 21. februar 2019 18:38)

    # Link komentara

  85. Plači Nebojša, plači ... Tek će da boli, veruj mi ...
    (nebojša čović je moralni gmizavac, 21. februar 2019 18:38)

    # Link komentara

  86. Velika pohvala za predsednika Partizana (iako ga ne volim) što ne ulazi u blato kod dotičnog. Blato je prirodno okruženje od ovakvih i na tom terenu ih ne možeš dobiti.
     (DV, 21. februar 2019 18:38)

    # Link komentara

  87. Bravo Covke! Na lopovluk uvek treba ukazati.
    Sad ce Ostojini preposteni naprednjaci da padnu u trans!
     (Banja, 21. februar 2019 18:36)

    # Link komentara

  88. Ovima baš nije dosadno.
     (Tito toto idioto!, 21. februar 2019 18:32)

    # Link komentara

  89. he,boli malo?Neka,otići će i ovaj sa vlasti a onda držte tange!
    (Vladimir021, 21. februar 2019 16:55)

    Pazi, ode li ovaj sa vlasti, onda ode i vas napredni Ostoja i milioni koje vam je doneo u klub. Pazi sta zelis.
     (Nilla, 21. februar 2019 18:32)

    # Link komentara

  90. mene kao grobara je sramota
     (grobar, 21. februar 2019 18:31)

    # Link komentara

  91. Kme,kme,kme. I opet: Kme,kme kme. Placite i treba da placete. A tek ce te.
     (neko, 21. februar 2019 18:31)

    # Link komentara

  92. Povukao ga za ruku pri sutu za odlucujuci kos, da nije svirao Partizan bi bio ostecen.
    Zaista ne razumem Covica.
    To sto Krle pise je blagi uzas, trebalo je oprostiti faul ili sta?
    Obicno ne sviraju kada je kontakt(faul koji se uvek svira u toku utakmice) sa obe podignute ruke nastao, ali povlačenje pri sutu, faul cist kao suza.
    (Pedja, 21. februar 2019 18:26)

    # Link komentara

  93. Nebojsa samo im reci u brk. Nista ti ne mogu Srbija voli i cuva Zvezdu.
    (Kiki, 21. februar 2019 16:45)
    Kiki pogledaj minuse !!! Hvala
    (crni, 21. februar 2019 18:25)

    # Link komentara

  94. Aj' pošteno, jel ima neko da je pročitao do kraja?
     (Darko, 21. februar 2019 18:21)

    # Link komentara

  95. Predlazem da Covic zatrazi ekspertizu sudjenja, a da se onda ta ekspertiza uporedi sa ekspertizom sudjenja protiv buducnosti. Onda nakon toga treba uraditi jos jednu ekspertizu da se utvrdi da li je doticni normalan i zasto nije.
     (The Dictator, 21. februar 2019 18:16)

    # Link komentara

  96. Situacija iz Indijanapolisa ne moze da se poredi sa ovom gde se kosarkas "zvezde" obesio o ruku Lendejla.
    (čovek iz senke, 21. februar 2019 18:16)

    # Link komentara

  97. vidi, ono što je Krstić rekao je smešno... faul možda ne bi trebalo da se svira da je umesto Berona bio viši igrač i da su obojica bili "na lopti"... u tom slučaju, evo vam produžetak pa pokažite ko je bolji... ovako, Beron je poprilično kasnio, okačio se na ruku, i faul kao kuća... a greške kao greške, uvek ih je bilo i biće ih, pružite ruku i skoncentrišite se na ABA... Zvezdaš sam, ali što je mnogo, mnogo je...
     (Aleksa, 21. februar 2019 18:15)

    # Link komentara

  98. najlepse su panterske suze...
     (Alen, 21. februar 2019 18:12)

    # Link komentara

  99. Bruka za klub sa takvim renomeom. sto dozvoljava da ovaj lik kome je mesto zna se gde,vodi klub.
     (Partizanovac, 21. februar 2019 18:12)

    # Link komentara

  100. Slika i prilika celokupnog stanja u drzavi. Da je normalna drzava ovakvim likovima bi mesto bilo miljama daleko od sporta. Ovde ne mislim samo na Covica nego i na Danilovica koji je jos gori. Posteni, strucni i obrazovani ljudi su marginalizovani, a sve sfere drustva nam vode kriminalci ili polupismen ( u najboljem slucaju) svet.
    (pera peric, 21. februar 2019 18:11)

    # Link komentara

  101. Krstić o faulu sve rekao, ajde, a Krle je inače vodeći svetski intelektualac, srpski Čomski, čovek polupismen kao i navijači. Navijače delim na srbske i srpske, prvi su nepismeni, i nemojte me ispravljati da se kaže srpski a ne srbski. Okej?
    (Iknu, 21. februar 2019 18:11)

    # Link komentara

  102. Boaćijev gol je čist kao suza.
    (Srbija Danas, 21. februar 2019 18:08)

    # Link komentara

  103. Auu jee, koji smaraci... Ma dajte im kup, dosadni su...
    (Pops mensa, 21. februar 2019 17:57)

    # Link komentara

  104. Covicu hvala ti sto raskrinkavas KSS koja je pod dirigentskom palicom KK Partizan
    Dovoljno je bilo videti lozu.Danilovic, Tomasevic Ostoja, Djordjevic
     (Zuja, 21. februar 2019 17:56)

    # Link komentara

  105. Prvi dan muk i nevera.
    Drugi dan kriv Belosevic.
    Treci dan kriv Jovcic.
    Uskladi to Sojicu.
     (Karaburac, 21. februar 2019 17:56)

    # Link komentara

  106. Pozivaju se na izjavu KRSTICA ,spala kjiga na jedno slovo.
     (Ramones, 21. februar 2019 17:55)

    # Link komentara

  107. Dakle, trojka posle Filipovog koluta napred od pet metara je prelomila tok utakmice, a Beronova trojka posle trokoraka 10 sekundi pre toga nije mogla da promeni tok utakmice?
    Takođe, sad smo saznali da u poslednjoj sekundi nije dozvoljeno dati koš po cenu života. Da su to znali Hrvati pa da polome ruku Saletu...
    Da je to znao Lesor, ne bi ni pokušao da pogodi ono polaganje u Morači. Što li je onda pokušao da dadne koš?
    A zamislite samo da je Lesor pod istim faulom pod kojim je bio Lendejl promašio, a sudije ništa nisu svirale, šta bi onda rekao Ćović? Pohvalio sudije, jer se to ne svira?
    (pan, 21. februar 2019 17:52)

    # Link komentara

  108. Stao sam kod "geneza stvaranja".
    (nex, 21. februar 2019 17:50)

    # Link komentara

  109. Koliko je ovaj Covic ispod svakog nivoa, cim izgubi finale ili neku bitniju utakmicu odmah kukanje i otvoreno pismo. Pet puta na Pinku, kod Marica i Sarape u jutarnjem... Ne svira se mozda onaj faul tako cesto u kosarci na 0.2 sekunde, ali nije greska svirati ga, covek se okacio na Lendejla, bio je cist faul. Sto nije komentarisao sudjenje Zvezde protiv Dinamika... I jos uzme da blati Krstica i Tomasevica... Neverovatno. Uvek je neko drugi kriv.
     (Milan87, 21. februar 2019 17:49)

    # Link komentara

  110. KSS se odavno kompromitovao kao organizacija koja stiti samo interese naprednog Partizana. Imaju macehinski odnos prema ostalim klubovima u Srbiji.
     (B, 21. februar 2019 17:49)

    # Link komentara

  111. Sramno saopstenje KKCZ...dno dna.
     (BarGro°°°°, 21. februar 2019 17:49)

    # Link komentara

  112. Pobegulje pobegle njegovim naredjenjem. U civilizovanom svetu bio bi kaznjen na nekoliko godina vrsenja bilo kakve funkcije.
     (Sah mat, 21. februar 2019 17:48)

    # Link komentara

  113. Nova igra "Naljuti se Covicu". :-)
    (laza82, 21. februar 2019 17:46)

    # Link komentara

  114. Glavni argument Covica, je taj sto on ova saopstenja pusta u promet a zna da ce naici na 50% osude i Zvezdasa, a bar 90% onih normalnih Zvezdasa... Znaci da to radi samo da bi svoju glavu namirio...
     (Jumko, 21. februar 2019 17:45)

    # Link komentara

  115. Tako je bre...Mangupi i smekeri pljuju po ženi..moj Nebojsa, to je njima svojstveno...beda i čemer
     (cigan a ne delija, 21. februar 2019 17:40)

    # Link komentara

  116. Faul nad Dobrićem 4 sekunde pre toga se svira na aut liniji,a ovo kidanje ruke pri polaganju za pobedu se nekako ne svira...
    Baš interesantni kriterijumi za dosudjivanje faulova na kraju utakmice
     (sumadija, 21. februar 2019 17:38)

    # Link komentara

  117. Njegov plač Labudu godi
     (Labud, 21. februar 2019 17:38)

    # Link komentara

  118. Kme,kme,kme pa dosta BRE preposteni Covicu dosta!!!
    (vukasin, 21. februar 2019 17:38)

    # Link komentara

  119. Bravo čovke.... Samo cepaj balafurduju i kvazi instituciju....
     (jaštaman, 21. februar 2019 17:38)

    # Link komentara

  120. KRK je bila jedina prilika da Ostojini naprednjaci ove godine nesto osvoje. U duzim serijama nemaju nikakve sanse. Treba pred javnoscu opravdati onolike pare skrkane u klub!
     (Beli, 21. februar 2019 17:37)

    # Link komentara

  121. Prepodobni velikomučenik DR Nebojša sine...
     (Ničija ne gore do zore, 21. februar 2019 17:37)

    # Link komentara

  122. Pohapsiti sve funkcionere Partizana i Crvene Zvezde,naravno to se neće dogoditi.Da nam vlast objasni zašto neće da uvede red u naš sport.
     (tata, 21. februar 2019 17:36)

    # Link komentara

  123. na svaka tri dana da se oglasis,mozda ubedis samog sebe da ste vi uzeli kup.
     (panteroid, 21. februar 2019 17:35)

    # Link komentara

  124. I da još jednom podsetimo, u saopštenju pod rednim broj 3 osim koloritnog zaglavlja, nema ni pečata, ni zavodnog pečata

    U kom veku ovaj Čović živi...
     (Boris, 21. februar 2019 17:35)

    # Link komentara

  125. Ovi nesretnici sad objasnjavaju KSS da ne znaju ni kako se pise saopstenje. Pa ce to oni naravno da im pokazu. Jedino sto i znaju je da stancaju ovakve gluposti sa vise nego poznatim "duhovitim" i arogantnim stilom. Kad i ova nakarada od kluba nestane, jedino po cemu ce biti poznati za ovih 6,7 godina postojanja ce biti ove gomile gluposti i budalastina koje su pisali skoro svakodnevno. Svakom normalnom je dovoljno kad vidi koje su to moralne gromade predvodjene legendom koje pisu ove besmislice, da ne moraju da citaju vise od dva reda. Naravno objektivni i uvek spremni sledbenici ce i ovo stivo procitati i sloziti se sa lupetanjima naravno. E tu pomoci nema.
    (stoler, 21. februar 2019 17:35)

    # Link komentara

  126. Sad kad se Ostojini naprednjaci popale i krenu da brane KSS.
     (1234567890, 21. februar 2019 17:34)

    # Link komentara

  127. Nije mi jasno za tezu da se takav faul ne svira u zadnjim sekundama, pa zbog čega se onda uopšte i igraju zadnje sekunde ako se već faul ne svira. Najbolje da sudije sviraju kraj i u produžetke... Mislim stvarno besmislica...
     (Manojlo, 21. februar 2019 17:34)

    # Link komentara

  128. У самом финишу су биле три спорне ситуације и све три су свиране против Звезде. То је чињеница. Све остало није важно, навикли смо. Од Курилића, Ристевског из 80-их до ових данас.
     (Стара школа, 21. februar 2019 17:32)

    # Link komentara

  129. Neka im neko objasni da više niko ne čita saopštenja... A za sledeći put - ako kanite pobijediti ne smijete izgubiti!
     (CkoMi, 21. februar 2019 17:32)

    # Link komentara

  130. Nebojsa,
    pre par dana si rekao da nista nije sporno kod faula na 0.2 sec, a danas ti je sporno.
    hajde se odlucu, a da ti si neodlucan (DS, SPS, SNS...)
     (ja, 21. februar 2019 17:32)

    # Link komentara

  131. Ravno u brk.
    Tako i treba.
    Sa crno belima njihovom KSS ekipom treba samo ostro.
     (Ilica, 21. februar 2019 17:31)

    # Link komentara

  132. Ovo stvarno nije u redu. Napravite totalni haos u kosarci. Mada uostalom kakva zemlja, takav i sport. Napravite nacionalni stadion pa da se tamo bar ugovore tuce, pa ko je jaci, osvaja titulu.
    (cartman, 21. februar 2019 17:30)

    # Link komentara

  133. znaci po krsticu i tebi mozes u zadnoj sekundi ruku da slomis protivnickom igracu, ovo su argumenti jednog deteta kojem je neko uzeo igracku, utakmica traje do zadnjeg zvuka sirene, i dal je faul u prvoj ili poslednjoj sekundi faul je, a vi ako ste toliko bolji bili, zasto niste pre zvuka sirene vodili 15 razlike, pa neka sudija svira sta hoce, a ti bolje pitaj trenera svog, sta mu radi u igri covek od metar ipo na sekundu pre kraja!!!
     (Huan Pablo Don Fernando, 21. februar 2019 17:30)

    # Link komentara

  134. ne samo da ste izgubili finale, nego ste se dokazali kao pravi luzeri. nema sta, uspesna nedelja.
    (nortatem, 21. februar 2019 17:29)

    # Link komentara

  135. Ala Ostoja deli sendvicezato ce te izgubiti 20 razlike u sledecem kolu
    (Dragan350, 21. februar 2019 17:27)

    # Link komentara

  136. Znači, on zna da je bio faul, ali očekuje da se to ne svira ? I zbog toga je izjavio da kompletan savez radi sistematski protiv njegovog kluba ? Eto, svi se zapitajte da li je to normalno.
    (mr čović i dr terzić, 21. februar 2019 17:26)

    # Link komentara

  137. Daj bre sklonite ovog , ubija sport
     (junker, 21. februar 2019 17:26)

    # Link komentara

  138. KSS je produzena ruka Naprednog Partizana. A predsednik istog je svojevremeno tukao sudije.
    Kako bilo, lopovluk je prosao sada i vise nikad.
     (Nobo, 21. februar 2019 17:26)

    # Link komentara

  139. Jel ti Mitrovic sa pinka napisao saopstenje???
     (Jaran, 21. februar 2019 17:25)

    # Link komentara

  140. Ajde bre dosadni ste vise, priznajte poraz i idemo dalje. Prestup Dobrića, koraci Berona, to se ne računa....Čitav život mu je neko kriv!!
     (Danilo, 21. februar 2019 17:25)

    # Link komentara

  141. Sad i za ovo vređanje inteligencije i čelnih ljudi naše košarke još jedna drakonska kazna, recimo dvostruka nego prethodna + opomena! Nakon sledećeg vređanja opet dvostruka i tako sve dok Vučić ne zatvori kasu i ne smiri preCednika jednog privatnog kluba. Aman ljudi što je previše, previše je!
     (David, 21. februar 2019 17:24)

    # Link komentara

  142. "Противнику понекад треба дозволити неку победу или неки мање битан трофеј..."

    др Небојша Човић
     (Црвена звезда 1913, 21. februar 2019 17:24)

    # Link komentara

  143. Pa jel bio faul?
     (Očajni kolutić, 21. februar 2019 17:24)

    # Link komentara

  144. Nekada su jedan klub nazivali K.K "Sledeća sezona", sada K.K."Saopštenje". Osile se ljudi, misle da sve mogu ( gepekovanja, premlaćivanje sudija, maltretiranje njihove dece u školi, na ulici... otimanje protivničkih igrača za dž.).
    Ubaciš svoje ljude u KSS, sudijsku organizaciju, medije.....
    I taman kad pomisliš da možeš sve i da će ti večno goreti, dođe NOLAN SMIT i ugasi svetlo.....
    (Orguljaš, 21. februar 2019 17:24)

    # Link komentara

  145. Hahaha, kaze Covic posle finala "mi stavljamo tacku na ovo, vise se necemo oglasavati"! Da li mu je poverovao neko? A ove izjave tipa "aha, rekao je Krstic, a on je grobar, eto vam", ne bih komentarisao... Pa to je nivo decurlije koja pisu ovde.
     (Jumko, 21. februar 2019 17:23)

    # Link komentara

  146. Cela ova priča je izgubila zaista više svaki smisao...Bilo je grešaka na obe strane, koje su do sada prikazane na sve moguće načine...Samo me jedna stvar na kraju zanima, ako se čist faul,po Krstiću i ostalima, ne svira, zašto se onda ta poslednja sekunda igra? Ili dve, pet, deset poslednjih sekundi? Koja je poenta igranja tog vremena ako pravila tada ne važe?
     (Dr Hitch, 21. februar 2019 17:23)

    # Link komentara

  147. Je l' vi osecate blagu dozu neprijatnosti dok citate ovo saopstenje?
     (Lex, 21. februar 2019 17:22)

    # Link komentara

  148. Dok je Dule bio ovo je prolazilo (nažalost), sada se pravi zvezdaši stide (iako im je teško).
    Gospodine Čoviću, igra zvezde je bila za nulu. Pozdrav
     (DV, 21. februar 2019 17:22)

    # Link komentara

  149. A iz kog pravnog lica se obraca dr Nebojsa, gradskog ili prigradskog?
    Eee, a rekli su, 'kada ode Dule'... Ova KK CZ ce kolicinom saopstenja poseci pola Amazona :-(
    (Las, 21. februar 2019 17:22)

    # Link komentara

  150. Kuka i plače fmp...
    (ego@rs, 21. februar 2019 17:21)

    # Link komentara

  151. Sramno je ponašanje predsednika Crvene Zvezde..Ostalo je sve bilo na visokom nivou...Zbog jednog fabula ”kukumakanje”..Strasno...Mislim da i pravi Zvezdasi se srame...
    (svima su stavili amove, 21. februar 2019 16:41)

    Zbog čega da se sramimo, kada je sve što je izjavio čista istina. Pravi Zvezdaši podržavaju Gospodina Čovića.
     (Шомика_ЦЗВ, 21. februar 2019 17:20)

    # Link komentara

  152. Ovaj režimski fmp načisto propao...
    (ego@rs, 21. februar 2019 17:20)

    # Link komentara

  153. Покушао сам прочитати, стварно јесам. Након 2-ог пасуса ми се желудац скупио па преврнуо након почетка 3-ег. Фаул или не, људи моји крало се и крашће се на обе стране док год су у спорту људи од бизниса а не од љубави према спорту!
     (цврц милојка, 21. februar 2019 17:19)

    # Link komentara

  154. Nemam nameru da pročitam ovo saopštenje.
    (Boki, 21. februar 2019 16:44)

    Zadao si strašan udarac za nas... Nemoj tako jako molim te...
     (Шомика_ЦЗВ, 21. februar 2019 17:19)

    # Link komentara

  155. Gadno mi da čitam saopštenje
     (vg, 21. februar 2019 17:19)

    # Link komentara

  156. ..sve ovo ,samo da ga niko ne bi pitao,sta je sa igrom,zasto jednu akciju ne mogu da izgrade,kakvo divljacko ispucavanje trojki preko ruku....
     (Ракар, 21. februar 2019 17:18)

    # Link komentara

  157. Kk saopštenje, više ga boli ovaj kup nego aba prošle godine
    (KingsOfTheRings, 21. februar 2019 16:46)

    Bas ga zabole za kup, nego kada ste poslednji put osvojili neko prvenstvo KK HISTORI LAKTAŠI?
     (Ц*БГ, 21. februar 2019 17:18)

    # Link komentara

  158. Cekaj, nisam navijac sve jedno mi je koja ce od ovih kvazi frakcija da pobedi, igram basket i gledam ga redovno. Kako ti mozes nekome ko je ispod kosa i daje kos da ga vuces za ruku i da se ne sudi. To je ocigledan faul, obicno se ne sude neke manje ocigledne situacije. Ne mozes ocekivati da samog coveka vuces jspod kosa u poslednjoj sekundi i da ti ne sudi to kao faul. Bilo bi lose da ovaj nije to svirao kao faul, to bi bila visetruko gora situacija.
    (Sinak, 21. februar 2019 17:18)

    # Link komentara

  159. KKS grobarija
    (Falcao, 21. februar 2019 17:17)

    # Link komentara

  160. Navijaci kluba koji je davao koseve iz auta, koji je tukao sudije pistoljem po glavi i vozao u gepeku prozivaju Nebojsu Covica i Kk.Crvena zvezda.
     (Bg, 21. februar 2019 17:17)

    # Link komentara

  161. Niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove---Nebojša Čović
     (Markez, 21. februar 2019 17:17)

    # Link komentara

  162. Bolje da se bavi kosarkom nego ovim. I Vujosevic, koji je sto se tice kosarke mit za njega, kad je krenuo da se bavi vise drugim stvarima nego kosarkom zavrsio neslavno. Jednom se svira jednom drugi put drugom, takav je sport danas. Razumem peckanja nas navijaca to je cilj sporta ali ovi ovakvi kad krenu o postenju to je stvarno smesno...
     (realno, 21. februar 2019 17:17)

    # Link komentara

  163. Ček ček evo nama "doktora" ali košarkaškog, sikće zvukom 88-ice sa puta u Železniku.
    Kako njegovoj filijali neki nabedjeni
    Vrhunski sportisti da zalepe kaznu kad On kaže da nije pošteno da neko drugi osvoji Kup a ne Czbgdivafmpvolijasamgenije.
    I ko sme da ne svira faul u napadu kad njemu treba ili pak da svira faul kad njemu ne odgovara !!!
    Urotili se neki amateri pa smetaju da ovaj tim od nekoliko milki i Evroligaških igrača pokaže svu raskoš i talenat našeg "maga" koji mrtve (zamrznute) uzdiže a žive zakopava !
    Molimo hitno neku posebnu komisiju da ispravi nepravde i stvari vrati u "realnost" po exel standardu
    A Boga mi i narodu vrati sreću i blagostanje kad garavi pobedjuju.
    Ovako neće da može !
     (Dekigrobar'67, 21. februar 2019 17:16)

    # Link komentara

  164. Koji faul u napadu?
    Onaj nad Jaramazom ili noga Davidovca ili jos 10-15 odluka koje su drzale ove u utakmici...
     (ja pa ja, 21. februar 2019 17:16)

    # Link komentara

  165. Samo da ode Dule i sve će biti ok. I ode Dule...
    (sem, 21. februar 2019 17:16)

    # Link komentara

  166. Ja sam za to da se ne igra poslednja sekunda utakmice... Ili još bolje da u poslednjoj sekundi nema faulova.
     (Borba, 21. februar 2019 17:16)

    # Link komentara

  167. Legendi ne valja ABA,ne valja KSS nek istupi ps nek se igra kosarke sa SVOJA DVA KLUBA...
    (gremlin, 21. februar 2019 17:15)

    # Link komentara

  168. Сваки фаул треба да се свира, а ви га, да простите, свирате са тим саопштењима.
     (Јабучило, 21. februar 2019 17:15)

    # Link komentara

  169. Jos jedna kazna zbog ovog debilnog saopstenja!
    (NR, 21. februar 2019 17:15)

    # Link komentara

  170. Jel to Čović promenio priču? Malopre rekao da je faul ispravno dosuđen, a sada se slaže sa Krstićem?!
     (ja, 21. februar 2019 17:14)

    # Link komentara

  171. Lajk ako niste uspeli da pročitate do kraja.
     (Par, 21. februar 2019 17:14)

    # Link komentara

  172. Nekad rom 14008 lovac na pluseve od zore na sve zivo sada nik -svima su stavili amove naravno sve isto prepoznatljiv rukopis.Covjek sa velikim problemom koga naravno nije svestan.Bot br 1 svih vremena.Ignorisite takve poz za sve dobre i normalne ljude.
     (Kukatilo, 21. februar 2019 17:14)

    # Link komentara

  173. Kao neko ko se ponekad dvoumi da li su mu odredjene pobede Zvezde draze od nekih Partizanovih poraza, dakle reklo bi se zagrizenog Ciganina, moram da pitam da li bas uvek sve mora da bude pitanje zivota ili smrti.

    Na koliko nedosudjenih penala ili nepostojecih penala sviranih protiv nas u 90. min. bi svaki navijac Zvezde pristao samo za onaj gol protiv Bajerna. Ko bi menjao ijedan klupski trofej za titulu na SP protiv Argentine (duel 2 reprezentacije koje su nanele prve poraze Dream team-u i to na istom takmicenju).
    Da, mozda se ne svira, da mozda je i nesto ranije moralo biti svirano, ali nemojmo svaku utakmicu izgubljenu na jednu loptu stavljati u scenario kradje. Da parafraziram Pitina nakon Olimpijakosovog napustanja utakmice "Postuj igru sta god se u njoj desavalo".
    Nije ovo vise vreme unistavanja ni Zvezde ni Partizana ili ako jeste nek neko navede argumente za to. Danas su sahranjeni Borac, Zdravlje, Radnicki, Vojvodina... a Zvezda i Partizan ocigledno ne mogu umreti sve i da hoce i imaju malo prava na kukanje ma sta se desavalo.
    (Vlada, 21. februar 2019 17:13)

    # Link komentara

  174. Ko je nasao da se poziva na ustav... Strasno.
    Ali "Primer skolskog faula u napadu" i "Izjava Krstica na faul 0.2 sekunde pre kraja" ??? Ajde za pocetak idi u skolu kosarke da naucis sta je faul u napadu (to je ono kad ne smes da se krece i kad moraju obe noge da ti budu na parketu) i sta nas interesuju bilo cije izjave u vezi faula kada je faul faul bez obzira koliko je vremena do kraja, a ono je bio cak i nesportski faul za tvoju informaciju... Covek ne zna sta je obraz u 6 deceniji zivota, sramota.
    (Nemanja, 21. februar 2019 17:13)

    # Link komentara

  175. Najsramnije je da oni koji su krali na utakmici i posle utakmice nastavljaju da na sve nečasne načine legalizuju krađu, i to isti oni koji su sudiju Jovčića prevaspitavali u gepeku.
     (milke, 21. februar 2019 17:12)

    # Link komentara

  176. Čović je za sve u pravu!
     (Valjevac, 21. februar 2019 17:12)

    # Link komentara

  177. Daj covece ne sramoti nas prave zvezdase vise, tebe je politika dovela tu gde si nije to tvojom zaslugom, ne zelimo politiku u sportu !!!
     (Zvezda u srcu, 21. februar 2019 17:11)

    # Link komentara

  178. kk saopstenje
     (nbgchem...., 21. februar 2019 17:11)

    # Link komentara

  179. E sad jos jednu kaznu zbog saopstenja pa da se nauci redu i postovanju zakona i institucija i dr Nebojsa Covic...
     (ekg, 21. februar 2019 17:10)

    # Link komentara

  180. Boli milion dinara kazne ili toliki baceni milioni za pojacanja? Zato nije bolelo onih 13 miliona eu koji su isparili? Da nije Big Lale tu umesao prste?
    (323, 21. februar 2019 17:10)

    # Link komentara

  181. Muka mi je od uprave Partizana kluba kojeg volim fudbalu i kosarci.Kako se samo sastavise zajedno pobogu.Zvezda nas tuce na svim poljima kup je zamazivanje ociju kao i prosle god.E moj narode izadjite malo napolje zaludjeni ste tastaturom od rana jutra...
     (svima su stavili amove, 21. februar 2019 17:09)

    # Link komentara

  182. Limeni pa ništa nećete uzeti ove godine!!!
    Ništa???
     (Beca, 21. februar 2019 17:09)

    # Link komentara

  183. EKSPERTIZAAAA!!!
    (nešo pudla, 21. februar 2019 17:09)

    # Link komentara

  184. sto da se srami, sto vi se ne sramotite lopovluka, napisao bi sto sta al necete mi objaviti
     (vladimir, 21. februar 2019 17:09)

    # Link komentara

  185. Jedina pozitivna stvar u svemu ovom je što KK Partizan nije naseo i ne ulazi u rat saopštenjima!
     (Dzigi, 21. februar 2019 17:06)

    # Link komentara

  186. Ovaj covek je zasticen ko beli medved. Moze da prica sta god mu padne napamet. Jaci je od drzave, ne moze mu niko nista!
    (Predrag, 21. februar 2019 17:06)

    # Link komentara

  187. Svatite vec jednom na nerijesen rezultat faul se ne svira.Objasnile su to i mnoge nase iz proslosti vedete sem Dula Vujosevica iz poznatih razloga.Pa cijela Loznica bruji da su sudije unistile spektakal.Obraz djon.
     (rom 14008, 21. februar 2019 17:06)

    # Link komentara

  188. Ako se slaze sa Krsticem, znaci slaze se i da je bio faul :)
    (Bleja, 21. februar 2019 17:06)

    # Link komentara

  189. KK kmeeeeee
     (kaligula, 21. februar 2019 17:06)

    # Link komentara

  190. politicari ubise i ono malo vitestva sto je bilo u sportu.. prelistavam danas i neke "nezavisne" novine jako tirazne ..kakav mrak od drzave majko moja :/
    (raxx, 21. februar 2019 17:05)

    # Link komentara

  191. Kad pobedi, pobedilo je viteštvo, i svaka pobeda je čista kao suza. Kad izgubi, izgubio je jer su krivi svi sem njega, igrača, stručnog štaba njegovog kluba...
     (Bard Živa, 21. februar 2019 17:05)

    # Link komentara

  192. Čović = Vučić Stalno nešto kukaju, uvek im je neko kriv i uvek su se svi urotili protiv njih. Nja nja nja
     (Daniele, 21. februar 2019 17:05)

    # Link komentara

  193. Dovoljno je reci da Teodosic nije ni razmislio o mogucnosti igranja za zvezdu. Bice bez kluba 5 meseci i ne pada mu na pamet da odigra i minut za zvezdu. Ko bi iole normalan saradjivao sa ovim psihopatom.... A vi se i dalje kunite u ovog za bolje i niste...
    (JNA, 21. februar 2019 17:05)

    # Link komentara

  194. ekspertiza sistemska kradja ? dokle bre vise kukanja ? sto ne kazes da je Beron napravio korake ? muka mi je od Covica
     (legionar993, 21. februar 2019 17:04)

    # Link komentara

  195. Sve o tebi "doktore" Čoviću, rekao je u jučerašnjem broju lista Danas novinar Slaviša Lekić.
     (igor, 21. februar 2019 17:04)

    # Link komentara

  196. On se sad zali za nesto iz januara 2017. godine. Cudo li se nije zalio pre dok je osvajao trofeje nego tek sad
     (jedite kod dzoa, 21. februar 2019 17:04)

    # Link komentara

  197. Obrisi suze mala moja
    nek' osmeh lice ti krasi
    obrisi suze, suvise si mlada
    da obraz suza ti kvasi
    (saša, 21. februar 2019 17:04)

    # Link komentara

  198. Da se ne lazemo mnogo istine u ovom saopstenju.Ostoja cuti svestan je svega,navijaci kao zadovoljni i to sve tri frakcije.Ludilo koje moze samo u Srbiji.
     (rom 14008, 21. februar 2019 17:04)

    # Link komentara

  199. Uhuhuuhu...... Tooooo Covke...
    Ja sam posle prvog saopatenja trazio po jedno svaki dan, cele nedelje... Do sada amo stigli do 3
    Kako covek da uziva u trofeju a Covic da ne izda bar tri saopstenja
     (Kursula, 21. februar 2019 17:04)

    # Link komentara

  200. Sam si kriv Nebojsa jer si dozvolio da se za predsednika KSS izabere njihov covek Danilovic,dok su kukali kao zene u crnom i dok im je sve smetalo.Svi odlicno znamo i pamtimo kako je doticna persona ulazila u svlacionice sudija da ih samara jer su sudili po pravilima ali kosarkaskim a ne partizanovim i time mu se ozbiljno zamerili.Vrata je drzao prodavc magle i podstrekac mrznje i naravno da su sudije vec na sledecim utakmicama sudili kako im se kaze jer su prevaspitani i to je trajalo godinama.Imao si prilike da to ne dozvolis jer takvom coveku nije mesto na toj funkciji,bez obzira sto je bio vrhunski kosarkas ali su te prevarili i od njega bolje ne mozes da ocekujes.Uradice sve da ponovo vrati stvari na nivo od pre 5 godina kada se kralo i otimalo samo u interesu njegovog kluba.Sa takvima moras sto prljavije da igras,da im uzvratis djonom na njihov djon,dva puta grublje od njih,da bi pobedio jer se oni samo u takvoj igri snalaze.
    (Konstatacija, 21. februar 2019 17:03)

    # Link komentara

  201. Jadno. Bez trunke postovanja i poniznosti, samo bahato. Sta treba da znaci ono kacenje pisma Tomasevica? Covek se licno zahvalio za organizaciju, i sta je tu problem? Jedino mi je drago sto niko ne preti sa kontra saopstenjima.
     (pedja, 21. februar 2019 17:02)

    # Link komentara

  202. Dule Vujosevic je problem !

    Ono kad politicar otera spotskog radnika zbog "boljitka" srpskog sporta.
    (qqlele, 21. februar 2019 17:02)

    # Link komentara

  203. Pa zar opet to saopstenje Nebojsa?!
     (Usamljeni vuk, 21. februar 2019 17:02)

    # Link komentara

  204. Zadovljicemo se kupom kao prosle sezone zvezda pravi odstupnicu i uzimaju abu a mi kao jurimo titulu prvaka drzave posle.Eh tugo.
     (svima su stavili amove, 21. februar 2019 17:01)

    # Link komentara

  205. Pusti sad kup koji su tvoji puleni izgubili zbog trenera početnika, nego reci ti meni odakle tebi pare za KC Riversa, čija tromesečna plata plus obeštećenje košta kao godinšnji budžet nekih ABA timova?
     (Bard Živa, 21. februar 2019 17:01)

    # Link komentara

  206. Ma meni vise nije jasno cemu ova saopstenja ako svi sve znamo...ljudi su spremni na apsolutno sve da bi dosli do cilja...znaci doveli su hrvate na tribinu alo...jel ima nesto dalje i moze li nize da se padne?
    A vas cudi sto njihove sudije navijaju za njih...od Vucicu p....u do hvala gdinu Predsedniku prodje 24h...zaprete nekim neglasanjem na buducim izborima i dobiju sve,novac,kup,stadion...razumem gdina Covica i znam koliko mu je tesko...
    (Monarhista, 21. februar 2019 17:01)

    # Link komentara

  207. Докле ћете више објављивати фрустрације овог човека?
     (спортски уметник, 21. februar 2019 17:01)

    # Link komentara

  208. Nenad Krstic je u par recenica sve rekao.
    (farsa, 21. februar 2019 17:01)

    # Link komentara

  209. 1.faul berona bio.
    2. simuliranje covica bilo
    3. pobjegli sa dodjele nagrade - kazna ( nadam se vise ona kao hrvatima nego ona finansijska, to za vas nije nista, simanic ima 150k eura godisnje)
    (boki, 21. februar 2019 17:01)

    # Link komentara

  210. KK saopštenje ponovo u akciji, koliko su zvezda i Čović pukli to nije normalno, posle utakmice Čović je rekao da se faul Berona ne svira na kraju utakmice pa onda dan kasnije na pinku za faul kaže ništa sporno i evo sad opet to se ne svira. Za sve što je Čović rekao na pinku treba tužilaštvo da reaguje da lepo sve što je rekao dokaže priloži dokaze ali nažalost to se neće desiti.
     (Kouč ja ne mogu da prebacim loptu, 21. februar 2019 16:59)

    # Link komentara

  211. Tako je Covicu nisi jagnje ali nisu ni drugi.Ja sam partizanovac ali ovo boli koliko politika razara nas klub.Kup bas jaka stvar,svake god ocrnite zuckovu levicu.
     (svima su stavili amove, 21. februar 2019 16:59)

    # Link komentara

  212. Koja sprdačina, po ugledu na preCednika.
     (Tuzna Srbija, 21. februar 2019 16:58)

    # Link komentara

  213. Prosle godine u superligi u Pancevu protiv Tamisa nije svirano ocigledno povlacenje za ruku igraca Tamisa od strane Feldina koji zbog toga nije stigao loptu. Nakon toga lopta je dodeljena Zvezdi koja je trojkom Jankovica u poslednjoj sekundi dosla do nezasluzene pobede. Tada nije bilo ni reci od doticnog dr-a.
     (Beogradjanin, 21. februar 2019 16:58)

    # Link komentara

  214. Čović, veliki sportsmen kad pobeđuje...

    Sve su to deca komunizma. Saopštenje kao iz komiteta. Nije baaš da su zaslužili pobedu...
    (Sve je to u redu ali..., 21. februar 2019 16:58)

    # Link komentara

  215. Samo da ode Vujosevic da se smire strasti. Porediti nameran faul sa obicnim faulom je van svake pameti. Krsticu, neka ti je na cast. Nebojsa, niko te vise ne uzima za ozbljno, iskuliraj.
     (danilovic, 21. februar 2019 16:58)

    # Link komentara

  216. Што се тиче фаула, све је рекао Човић, али добро, он ни сам не зна кад је шта рекао:

    "Posle toga je bio faul Berona, to nije ništa sporno", dodao je on.

    [link]
    (Неко123, 21. februar 2019 16:57)

    # Link komentara

  217. DOSTA VISE BRE
    (dux, 21. februar 2019 16:56)

    # Link komentara

  218. Kmeeee...
    (Kmeee, 21. februar 2019 16:56)

    # Link komentara

  219. Bravo uprava dosta je mracnih kulisa u nasoj kosarci.Misle zasluzni kao igraci i onda su nedodirljivi.Ostavke kolovodja svega.
     (svima su stavili amove, 21. februar 2019 16:56)

    # Link komentara

  220. Ovoga zla!!!!
     (Beli, 21. februar 2019 16:56)

    # Link komentara

  221. Obraz nikad nisu imali... Tek će da boli na kraju ABA...
     (Greatness, 21. februar 2019 16:56)

    # Link komentara

  222. 2015 Deja Vu ! Ponovo Zvezda izbacuje Partizan u polufinalu Aba i posle toga rasulo u samozvanoj instituciji !
    (ultrabgd, 21. februar 2019 16:55)

    # Link komentara

  223. Na ovo Zvezdino reagovanje biće, verovatno, nekoliko stotina komentara. Pričaće se o svemu i svačemu , o faulu, gepekovanju , sudijama, Daniloviću, prebrojavaće se titule... ali suština svega što je u ovoj vesti naapisano sastoji se u sledećoj rečenici :
    "Prekršaji koji se stavljaju na teret KK Crvena zvezda nisu prethodno predviđeni odgovarajućim aktom KSS-a, samim tim za to nije predviđena ni kazna."
    Shvatite da je kazne i Zvezdi i Partizanu napisao neko ko nema pravni osnov za to. Neko nestručan i (verovatno ) maliciozan.
    Šta god mislili o Čoviću, u ovome je u pravu.
    (Vidoje, 21. februar 2019 16:55)

    # Link komentara

  224. He,he,boli malo?Neka,otići će i ovaj sa vlasti a onda držte tange!
     (Vladimir021, 21. februar 2019 16:55)

    # Link komentara

  225. Bordo beli!
     (miki, 21. februar 2019 16:54)

    # Link komentara

  226. Ne bi bilo sada ovog feljtona od saopstenja uprave da se nije cekao zadnji minut vec protivnik rutinirano dobio 10-tak razlike.Ali kad se samo prangijaju trojke o obicno se ovako i zavrsi.
    Prosla sezona i isti taj kup nije nas nicemu naucio,naprotiv.Greske stanuju u nasem dvoristu pod 1.
     (Kanidja PG, 21. februar 2019 16:54)

    # Link komentara

  227. Nebojša leti iz Zvezde u maju.Andrej preuzima klub.
     (Peca Manic, 21. februar 2019 16:53)

    # Link komentara

  228. Krle je znao stolicom da bije, da li je i za to bio upravu, bez obzira sto je nas?
    Faul je faul, pravila su pravila. Mi da smo izgubili od Argentine 2002 zbog prekršaja nad Đinoblijem bilo bi pošteno, imali smo sreće.
    (Ray Donovan, 21. februar 2019 16:53)

    # Link komentara

  229. Da nije strašno, bilo bi smešno ! Čudi me da se ne oglašava predsednik KSS, košarkaška veličina, ali nedorastao funkciji koju obavlja ! Suđenje u finalu kupa je obrazac kako se jedna ekipa vodi do pobede !
     (Boris Banović, 21. februar 2019 16:53)

    # Link komentara

  230. Kad god vidim sliku ovog Čovića odmah se setim Velje Ilića.
    (Vuja, 21. februar 2019 16:53)

    # Link komentara

  231. Opala jos jedno priopcenje Iz Zeleznika.
     (ben taleb, 21. februar 2019 16:53)

    # Link komentara

  232. Sram vas bilo!
     (smrt botovima, 21. februar 2019 16:53)

    # Link komentara

  233. Bartomeu sprema zvezdi mesto.... Tamo nema nikog od ovih iz loze
     (Zeljkko, 21. februar 2019 16:52)

    # Link komentara

  234. Covic je Covic i u svoje ime moze da kaze sto misli. Ali sramno je da jedan klub prosi i trazi milostinju govoreci o ociglednom faulu kad da nije trebao da bude. Neisprvano je samo bilo sto nije loptu sa strane ubacio Partizan jer je bio nesportski faul.
    (delboj, 21. februar 2019 16:52)

    # Link komentara

  235. A ko je kriv za onako divljačku igru. Bez normalne akcije ceo mec, a tek šta reći o ispucavanjima u poslednjoj sekundi.

    Ovakav Partizan bi proslogodisnja Zvezda dobila 20 razlike. Sa ovim rosterom takodje ne bi trebala da se muči previše... Ali kao sto vidimo, to nije slučaj.




    Zvezda igra očajnu košarku i to je osnovni problem!!
     (nsnsn, 21. februar 2019 16:52)

    # Link komentara

  236. Krstic je takodje rekao da treba biti sportista do kraja i cestitati protivniku na pobedi ali taj osecaj sportskog duha ne stanuje u Zelezniku.
    (Trust the process, 21. februar 2019 16:52)

    # Link komentara

  237. Preteruje Covic
     (aleksa, 21. februar 2019 16:52)

    # Link komentara

  238. Aba ligu a ni domaće prvenstvo osvojiti nećete, džabe vam 10 novih igrača i trener od 700 000.
     (sveti nolan smit ubiva aždahu, 21. februar 2019 16:51)

    # Link komentara

  239. dace bog da ne osvojite ni ABA ligu pa sledi katanac redni broj... vise ni ja ne znam koji po redu. Ovaj Covic je toliko (necete mi objaviti komentar ako upotrebim pravu rec) antipatican da me muka spopadne cim vidim fotografiju ili cujem glas doticnog. Vrati se u svoj prvobitni privatni klub sa sve sincicem pa tamo pametuj.
     (mls, 21. februar 2019 16:51)

    # Link komentara

  240. geneza stvaranja je nezgodna
     (Znam, 21. februar 2019 16:51)

    # Link komentara

  241. Ma mi Cigani( da Cigan navijač )jel smo poludeli,drugi nam krivi to sto troike sutiramo sa ćorcima sto maltene nasi kad krenu napad kad da imaju proliv što pre ,sto pre ,Nisu grobari bolji mi smo igrali kao da nema trenera,nema hladne glave ,jel treba Kss mesto naših da pogodi kos.Nema kod naših srce, da su D... od Delija ...ali nama neko uvek kriv , samo naše dvoriste čisto? Uz Zvezdu do groba....
     (ivica, 21. februar 2019 16:51)

    # Link komentara

  242. Dokle ćemo da ga gledamo i slušamo kako kmeči poput babe koja je ostala bez proteze.
    Ne skida se danima sa svih mogućih medija, dosadio je bogu i narodu.
    Samo su najveći naivci mogli da veruju u priču kako Vujošević seje mržnju u sportu.
    Njega nema već nekoliko godina, a zla i mržnje nikad više.
    Valjda sada svi znamo ko je izvor svega toga.
     (Bagg, 21. februar 2019 16:50)

    # Link komentara

  243. Nemam stomak da komentarišem ovoliku količinu gluposti iz Zvezdinog saopštenja....
    Samo se nadam da zbog svega ovoga - da prođete kao Hrvati posle onog čuvenog silaska sa postolja...ako ima Boga i pravde...
    (Dr.Damir, 21. februar 2019 16:50)

    # Link komentara

  244. šta li će tek biti kad puknu u ABA ligi?
     (Đura, 21. februar 2019 16:50)

    # Link komentara

  245. Dokle vise,sta ti je Covicu covece,zar te toliko sve ovo boli.
     (Surreal, 21. februar 2019 16:50)

    # Link komentara

  246. pa juce je rekao da je bio cist faul nad Lendejlom sad kaze da se to ne svira, korake i igranje kola Bilija Berona ne spominje, igranje nogom u kontri Partizana ne pominje, cist faul u napadu nad Jaramazom ne spominje.. previse prostora u medijima ima jedan covek koji je oboleo od zavisti. Pozdrav
    (pamet u glavu, 21. februar 2019 16:50)

    # Link komentara

  247. kme
     (strucanjak, 21. februar 2019 16:49)

    # Link komentara

  248. E ajd kao Zvezdas,PRESTANITE SA SAOPSTENJIMA nego ih zgazite sad u ABA i u prvenstvu Srbije!Prestanite da kmecite,podsjecate me na njih proslu godinu!Bolje se pozabavite realizacijom u napadu,niste koša u finalu pogodili ,cinjenica je da smo bolji i da samo treba da zaigramo malo!Kup je jedno takmicenje kao uvertira za bitne dogadjaje..imate polufinale ABA da se revansiramo ali pokazite da ste bolji na terenu 20 razlike da im 1000 sudija ne mogu pomoci!!!ABA je prioritet,fokusirajte se malo!
     (Rajko, 21. februar 2019 16:49)

    # Link komentara

  249. hahhahaau, koliko boli jedan kup, kako ce tek boleti aba... kese sa mokracom i pp aparati su spremni, horda iz zeleznika napada!
     (Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??, 21. februar 2019 16:48)

    # Link komentara

  250. Auuuu koliko ih boli covece. Ajde i ja cu da kazemda je tok utakmice okrenula trojka Berona posle ociglednih koraka. A ovo za Krstica je nesto najjadnije sto sam mogao da procitam. Dakle, svi oni potvrdjuju da faul postoji, i to je najbitnija stvar. Znaci, sudije su donele ispravnu odluku. Nigde u pravilima ne pise da se faul ne svira u poslednjoj sekundi, prema tome... Kakvi kraljevi. Pardon, kakav kralj
    (Marshall, 21. februar 2019 16:48)

    # Link komentara

  251. kme, kme, kme
     (MarKKlatenburg, 21. februar 2019 16:48)

    # Link komentara

  252. Zanimljivo koja tenzija oko trofeja koji nema znacaja.... Tako je i prosle godine bilo sa Aba ligom u finalu. Uvek je neko drugi kriv, malo da pogledate kakva je to kosarka sa 35 pokusaja za tri poena, dovoljno govori. Steta sto se ovako pokazuje Zvezda, kao da je porodicni klub.
     (Vlada, 21. februar 2019 16:48)

    # Link komentara

  253. Sramota me zbog ovakvih zvezdaša iz Železnika.Takvim zabraniti da rade ovo što trenutno rade s košarkom.
     (zvezdaš, 21. februar 2019 16:48)

    # Link komentara

  254. Ništa ne razumem...Pa otišao Vujosevic, zar on nije bio problem? Po Covicu vas uvek kradu kada izgubite...pitajte ga zašto je oterao Radonjica i držao onu neznalicu zbog koje ste izgubili titulu i Evroligu !
    (Mika, 21. februar 2019 16:47)

    # Link komentara

  255. Znaci ocekivano je da se ne svira faul i namjerno su isli na grub start. Drugi put neka udari pesnicom u glavu.
     (taras murga, 21. februar 2019 16:47)

    # Link komentara

  256. KK Covic-Saopstenje= samo mi je zao sto su duleta oterali iz partizana kao najveceg krivca za mrznju izmedju partizana i zvezde ali evo vam sad,konacno je valjda svima jasno gde tinja najveca mrznja,samo covica isterati iz kosarke i sve ce leci na svoje mesto.
    (omg??!!, 21. februar 2019 16:47)

    # Link komentara

  257. to kaze onaj sto mahinacijama pravi fmp zvezdu..ni jednu utakmicu nije izgubio a da nije pisao saopstenja
     (Djoka Prcko, 21. februar 2019 16:47)

    # Link komentara

  258. Meni smesno ovo saopstenje. Ne zelim da se bavim onim sto ne mogu promeniti. Dajte da se bavimo malo nama. Npr. u ekipi imamo 3 klasicna pik en rol centra, ali nemamo pleja koji moze da izvede tu akciju. Tokom citave sezone mogu se na prste izbrojati uspesne takve akcije. Nikakve ideje vec duze vreme nema u nasoj igri. Da se u tom finalu u zavrsnici nije razgoropadio Beron, pa i Reglend je pogodio par trojki mi ne bi imali sta da trazimo. To treba resavati i razmisljati o tome, manite se saopstenja. Bilo je nepravilnosti od samog pocetka kupa, sa strancima, pa onda sa sudijama i njihovim odlukama, ali uvek ih je i bilo. Zbog toga je kup obezvredjen, iako je jedno lepo takmicenje, a jos nosi ime takve legende. Treba da se stide i jedni i drugi sta su uradili od kupa u poslednjih desetak godina. Sramota!
     (Luka Laban, 21. februar 2019 16:47)

    # Link komentara

  259. Toje savez, Danilovića, Tomaševića i ostale klike !
     (Grada, 21. februar 2019 16:47)

    # Link komentara

  260. sramota od kluba i sportskog društva.
     (Winston, 21. februar 2019 16:47)

    # Link komentara

  261. Ko o čemu, čović o poštenju...
    (CCCR, 21. februar 2019 16:47)

    # Link komentara

  262. AMAN UMUKNITE
    (navijac partizana!, 21. februar 2019 16:46)

    # Link komentara

  263. Kk saopštenje, više ga boli ovaj kup nego aba prošle godine
     (KingsOfTheRings, 21. februar 2019 16:46)

    # Link komentara

  264. Paranoja
     (čoko moko, 21. februar 2019 16:46)

    # Link komentara

  265. "Geneza stvaranja"... Dajte, bar nadjimo nekog sa dve mozdane vijuge da napise saopstenje
     (Kukatilo, 21. februar 2019 16:45)

    # Link komentara

  266. Nebojsa samo im reci u brk. Nista ti ne mogu Srbija voli i cuva Zvezdu.
     (Kiki, 21. februar 2019 16:45)

    # Link komentara

  267. Čović se poziva na Ustav...
     (crveni mediji, 21. februar 2019 16:44)

    # Link komentara

  268. Nemam nameru da pročitam ovo saopštenje.
    (Boki, 21. februar 2019 16:44)

    # Link komentara

  269. Kk zamrziva iz Zeleznika je sramota!!!
    (Novi sad kaze!, 21. februar 2019 16:44)

    # Link komentara

  270. Na ovakav nacin se zahvaliti organizatoru kupa...u najmanju ruku strasno.
    S obzirom da Danilovica dosta dobro poznajem ne cudi me nista, o Dejanu ne zelim da pricam preko rekla kazala posto coveka nevpoznajem dovoljno dobro...ali ovaj nivo bahatosti i amaterizma nema dovoljno dobru rec u nasem jeziku !

    Velicina na terenu ne garantantuje i moralnu velicinu coveka.
    Toliko i razmislite o tome.
    (aca, 21. februar 2019 16:43)

    # Link komentara

  271. KKCZ je sramota srpske košarke. Ovo je poslednja bruka šta se radi.
     (Šruder protiv Šredera, 21. februar 2019 16:43)

    # Link komentara

  272. Uskokodakale se žene u crnom ko da su uzeli evroligu.
     (sveti nolan smit ubiva aždahu, 21. februar 2019 16:43)

    # Link komentara

  273. Tko je stavio toĆku na crno bili svit?
    -Tegi i Grba
    -Dulo i Salo
    -Doktor Nebojša
    -sveti Nolan Smit

    Točan odgovor pošaljite u komentarima.
     (pola, 21. februar 2019 16:42)

    # Link komentara

  274. K'o uvređena mlada..
     (dalaBu, 21. februar 2019 16:42)

    # Link komentara

  275. Sramno je ponašanje predsednika Crvene Zvezde..Ostalo je sve bilo na visokom nivou...Zbog jednog fabula ”kukumakanje”..Strasno...Mislim da i pravi Zvezdasi se srame...
    (svima su stavili amove, 21. februar 2019 16:41)

    # Link komentara

  276. Legendo ajmo onako kao pre par godina, kozna fotelja, sednes lepo pa saopstenje.
    Kao Vito Korleone.
    Ili sto kazu logoram kao Dart Vejder.
    #kvadraturakruga
     (., 21. februar 2019 16:41)

    # Link komentara

  277. Niste smjeli iznervirat doktor nobejšu saće završit ono što je počeo sveti nolan smit, stavlja se toćka na crno bili svit
     (as, 21. februar 2019 16:41)

    # Link komentara