1. A selektori Obradović, Ivković, Đorđević zatim Nikolić i Žeravica i Pešić koji su bili u oba kluba. Da li vidite koliko ste kroz srpsku košarku zlatnog doba bili beznačajni?
    (Nbc, 23. februar 2019 13:02)

    # Link komentara

  2. Kada su osvajane medalje vaši su uglavnom sjedili na klupi a medalje su donosili Bogdanović, Krstić, Raduljica, Teodosić, Marković... Da bio je Bjelica ako se može voditi kao vaš jer je ponikao u Partizanu, vi ste ga otjerali a počeo da igra kada veze sa vama nije imao. A trener bio Đorđević. Kada smo najači bili Kićo i Praja, 2 najbolja evropska igrača u to vrijeme. Doba Divca, Paspalja, Đorđevića, Danilovića, Ŕebrače da ne spominjemo. I tada su bilo još i Bodiroga i Stojaković. Da li ti vidiš ijednog zvezdinog? I sada imamo 2 mega stara Bogdanovića i Jokića. Ima li tu zvezdaša?
    (Nbc, 23. februar 2019 13:00)

    # Link komentara

  3. Zamolio bi jednog,ali jednog grobara da stavi ruke na srce i izbroji od Indijanopolisa do danas,igrace Zvezde i FMP koji igrali za A reprezentaciju kad su osvojene medalje i one sto igrali za Partizan.Ali kad Vas molim? E onda ce se valjda opasuljiti i uvideti da kad je reprezentacija dobra,vrhunska da su igraci iz zvezde i zeleznika brojniji minimum dva puta. Toliko.
    (TrazimPostenogGrobara, 22. februar 2019 20:39)

    # Link komentara

  4. Pa vi zvezdaši ste 1. jako bezobrazni 2. o košarci pojma nemate kao i vaš Fmp 3. srama nemate. Dugačak spisak bi bio, da se zaustavim. Taj Đorđević, Teo, Raduljica su nam donijeli 3 srebra. Malo li je. A šta na donese vaš klub i Čoki? Zlo. Taj vaš predsjednik truje našu košarku već 20 godina krenuvši sa aba ligom. Ti vaši Apići, Simanići, Dobrići su potrčke na žalost 7 stranaca. Sve ste uništili čega ste se dohvatili. Zadnji veliki igrač vam je bio Slavnić. Ne valjaju vam oni koji su donijeli tolika zlata i srebra. Volio bih da je moguće da taj Partizan premjestimo u našu Republiku Srpsku i da bude naša reprezentacija, da se ponosimo kao srbi. Jadni ste u sportu a na žalost vi nam radite i prevrate u državi.
    (Nbc, 22. februar 2019 19:06)

    # Link komentara

  5. Ne znam po kojoj logici, trener, svetski, evropski i olimpijski vicesampion, nije dobar trener. I to DOKAZANO???!!!
    (goran, 22. februar 2019 10:49)

    Po tome što je imao full reprezentaciju a i opet sa njima se provlačio uz mnogo sreće. Tamburali su nas svi u grupama i na svetskom i na OI, pa onda kao 4. nekako prođemo Hrvate npr itd...
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ferdinand, 22. februar 2019 12:42)

    Lupaš k'o Maksim po diviziji. Znaš li ti koliko je teško stići do finala na nekom takmičenju. Pa nije igrao protiv ekipa ispred zgrade već protiv vrlo ozbiljnih reprezentacija koje smo pobeđivali (Francuska, Grčka, Brazil, Australija, Rusija...). Potpuno je nebitno kako smo prolazili po grupama, crta se podvlači na kraju takmičenja. Nije to klizanje na ledu da se ocenjuje umetnički dojam. Mi smo uvek bili ekipa koja postepeno podiže formu kako takmičenje odmiče.
    (Svašta, 22. februar 2019 17:50)

    # Link komentara

  6. Medalje devedesetih donosili Partizanovci plus Sasa Obradovic.Onda u reprezentaciju dosli Jaric,Rakocevic,Gurovic,Radmanovic,Milicic,selektori Moka i Sakota,epilog znamo,povratak sa Dudom,okosnicu uz Tea cine TNT,Krstic i Perovic,a renesansa sa Saletom i Bogdanom i pored toga sto je selektor posebno pred OI u Riu konstantno sabotiran od strane zvezdaske javnosti zbog Marjanovica,a danas zbog nekih igraca koji igraju za razvojni tim jer u prvom timu nema mesta od stranaca
    (bon vivan, 22. februar 2019 00:00)
    samo da te podsetim da su taj jarić i gurović razbili nba amere u indijanapolisu i doneli nam titulu prvaka sveta.selektor je tada bio pešić koji ove sezone ponovo razbija sa barselonom.sa dudom smo uzeli evropsko srebro,a pokradeni smo za svetsko finale u turskoj i dva puta tukli nenormalno jaku španiju,a u ekipi su uz tea važno mesto imali recimo kešelj,štimac,savanović i bjelica.pad nije počeo od šakote i moke,nego od vašeg maga 2003 godine i vašeg drugog maga sa kojim smo bili pretposlednji na olimpijadi u atini,a nisam čuo veću glupost nego da se upoređuju faulovi u finalu kupa i ovaj juče koji je napravljen 3 sekunde pre kraja pri šutu za 3 poena.da nije bilo tog faula možda bi lopta i ušla u koš i ne bi izgubili utakmicu
    (slobinator, 22. februar 2019 17:20)

    # Link komentara

  7. "@Istina
    Medalje devedesetih donosili Partizanovci plus Sasa Obradovic.Onda u reprezentaciju dosli Jaric,Rakocevic,Gurovic,Radmanovic,Milicic,selektori Moka i Sakota"
    Ne bas. EP Turska i Svetsko Indianapolis: Predrag Stojaković, Dejan Bodiroga, Marko Jarić, Dejan Tomašević, Dragan Tarlać, Milan Gurović, Predrag Drobnjak, Igor Rakočević, Saša Obradović, Vlado Šćepanović, Dejan Milojević, Veselin Petrović; trener Svetislav Pešić. Malo vise Zvezdasa nego samo Obradovic? Cak je i Tomasevic postao igrac u Zvezdi. Posle Pesica dolazi Dule za selektora i nastaje sunovrat Srpske kosarke (sta drugo ovcekivati kad su ti Avdalovic, Kecman, Sasa Pavlovic & Co u timu?). Posle njega dolaze Duda i Zeljko sa cuvenim izjavama da pola igraca ne govori medjusobno jos iz vremena Vujosevica (ne pominju ga poimenice nego da ne govore jos od 2003-2004, vreme kad je DV selektor).
    (Nele, 22. februar 2019 12:51)

    # Link komentara

  8. Ne znam po kojoj logici, trener, svetski, evropski i olimpijski vicesampion, nije dobar trener. I to DOKAZANO???!!!
    (goran, 22. februar 2019 10:49)

    Po tome što je imao full reprezentaciju a i opet sa njima se provlačio uz mnogo sreće. Tamburali su nas svi u grupama i na svetskom i na OI, pa onda kao 4. nekako prođemo Hrvate npr itd...
    (ferdinand, 22. februar 2019 12:42)

    # Link komentara

  9. Ne znam po kojoj logici, trener, svetski, evropski i olimpijski vicesampion, nije dobar trener. I to DOKAZANO???!!!
    @goran
    Za te medalje je zasluzan isto kao i Arapi za naftu. Bio je trener Panatinaikosa i Bajerna i iz oba je oteran.
    (Nele, 22. februar 2019 12:27)

    # Link komentara

  10. Zbog cega je dosudjen faul nad Jelovcem kada se to ne svira !?!?!? Molim za eksertizu gdina iz zeleznika
    (Borat iz predgradja, 22. februar 2019 12:05)

    # Link komentara

  11. Grobar sam ,generacija Divca,Paspalja,Djordjevica...Koliko god da mrzim zvezdu kao klub ,pozvao bih Davidovca pa i Covica pre Tepica ,Avramovica,Djokovica,pa Velickovic bi ih sam pobedio sa jednom nogom ,Marinkovica nije pozvao ?????
    Miskovic u odlicnoj formi, zove paunica..
    (Djux, 22. februar 2019 11:27)

    # Link komentara

  12. sramota
    (Kayser Soze, 22. februar 2019 11:18)

    # Link komentara

  13. Poziloj....
    Idi Teo u zvezdu i ovako te niko nece.
    (Aksentije", 22. februar 2019 11:12)

    # Link komentara

  14. Zadnja sekunda faul za Srbiju
    Gde ste Krstici,Covici,Varde hahahaha.Ovo mi je draze nego da smo pobedili.Kako je sudijasmeo da svira sumnjivi faul?
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Aksentije", 22. februar 2019 09:56)


    Kad si toliko pažljivo i nepristrasno gledao, kako nisi zapazio da je Srbija pobedila?
    (hhha, 22. februar 2019 11:08)

    # Link komentara

  15. Jesmo izgubili, ali " magije i kvalitet " nam niko ne može oduzeti!
    (Šaren ilo, 22. februar 2019 10:52)

    # Link komentara

  16.  Stvarno mi je nejasno kako vi koji kazete "otici cemo ipak na SP" imate hrabrosti da izjavite tako nesto??? Ovo je skandal koji ne moze da se popravi za par dana, makar promenili 5 kljucnih igraca. 
    2. Izrael igra za plasman, bolji su znacajno od Estonije, tako da nama treba 3x bolja igra i velika sreca da bi prosli! 
    3. Ja ne znam kako nikom ovde nije poznato zasto je Sale selektor (a nije zato sto je dobar trener, dokazano)??!! Ljudi, on je doveden zato sto nije imao nikakav angazman, niko ga nije hteo, a upao je u finansijske probleme. Da nesto zna kao trener, odavno bi otisao u neki evroligaski klub za milione, a on sedi u repki za platu i blamira se. Nisu njega iz Bajerna oterali zato sto je bio u sukobu sa Markom, nego zato sto nisu vise mogli da ga trpe i da ga "savetuju" za svoje pare. Radonja je za njega Greg licno! 

    Vreme je za ozbiljan samar nasoj kosarci ako zelimo da budemo bolji jednog dana! Iz vecerasnje ekipe samo Milosavljevic i Jelovac mogu da budu nekakve rezerve, svi ostali MRS! 

    Dakle treba nam 10 zdravih i pravih igraca za reprezentaciju... konkurs je otovren!
    (Horor, 21. februar 2019 21:58)

    Ne znam po kojoj logici, trener, svetski, evropski i olimpijski vicesampion, nije dobar trener. I to DOKAZANO???!!!
    (goran, 22. februar 2019 10:49)

    # Link komentara

  17. @Bin vivan
    Al se ti nalupa i ostade ziv... katastrofa.
    (4k4.Dex, 22. februar 2019 10:30)

    # Link komentara

  18. Đorđeviću nije problem da pobedi Estoniju bez ijednog igrača-preko igrice ali je Čovke generalno protiv.
    (triki, 22. februar 2019 10:15)

    # Link komentara

  19. Zadnja sekunda faul za Srbiju
    Gde ste Krstici,Covici,Varde hahahaha.Ovo mi je draze nego da smo pobedili.Kako je sudijasmeo da svira sumnjivi faul?
    (Aksentije", 22. februar 2019 09:56)

    # Link komentara

  20. Bez TEA smo ih dobili 30-tak razlike.
    Nula igrac,nlije isto kada su losi Gagic,Tepic,Simonovic,Bircevic......ali kada se lomi utakmica NBA igrac odigra kao rekreativac,sta reci vise o tome.
    (Aksentije", 22. februar 2019 09:54)

    # Link komentara

  21. Nameštaljka klasična, da bi kladionice zarade novac!
    (Matrix, 22. februar 2019 01:28)

    # Link komentara

  22. Kad smo sa ovim Gagicem dobili FMP u finalu!!Trinki madjijo!!
    (Grobar, 21. februar 2019 18:06)

    Pa zahvaljujuci sudijama!!! Belosevicu madjijo!!!
    (Rale, 22. februar 2019 00:26)

    # Link komentara

  23. Grobarski savez i grobarska privatna reprezentacija.
    (Bo, 21. februar 2019 22:08)

    Bo, čudno ime. Nisam znao da se takva imena daju u Železniku.
    (Mo, 21. februar 2019 23:16)
    Ni ja nisam znao za Mo iz humske.
    (Go, 21. februar 2019 23:43)

    Razumljivo da vi iz Železnika to ne znate. Mo, Almami Moreira, igrao fudbal za Partizan, Zvezdi davao golove kad je hteo.
    (Jovke, 22. februar 2019 00:08)

    # Link komentara

  24. Нећеш Добрића, е ако! Зато нисам ни гледао. Нећу да трошим време на Илију Ђоковића, Тепића, Радуљицу...
    (МНОГО ЈЕ КУМЕ.., 22. februar 2019 00:02)

    # Link komentara

  25. @Istina
    Medalje devedesetih donosili Partizanovci plus Sasa Obradovic.Onda u reprezentaciju dosli Jaric,Rakocevic,Gurovic,Radmanovic,Milicic,selektori Moka i Sakota,epilog znamo,povratak sa Dudom,okosnicu uz Tea cine TNT,Krstic i Perovic,a renesansa sa Saletom i Bogdanom i pored toga sto je selektor posebno pred OI u Riu konstantno sabotiran od strane zvezdaske javnosti zbog Marjanovica,a danas zbog nekih igraca koji igraju za razvojni tim jer u prvom timu nema mesta od stranaca
    (bon vivan, 22. februar 2019 00:00)

    # Link komentara

  26. Sada tek vidimo koliko su ovakve kvalifikacije glupe. Na svetskom nema Slovenaca, evropskih prvaka. Nece biti ni Hrvata, a mi visimo.
    (hm, 21. februar 2019 23:58)

    # Link komentara

  27. Sram vas bilo,sve junaci i stručnjaci koji znaju sve! Kako mozete da zaboravite sve lepe trenutke koje su nam doneli ljudi kao sto je taj isti Djordjevic kojeg danas pljujete i kritikujete! Da li ste svesni koga kritikujete,i kakav greh cinite?!
    (sima, 21. februar 2019 23:55)

    # Link komentara

  28. @hoki...nažalost , duševne bolesti se ne leče.Samo može lekovima da se ublaži i uspori bolest. Samo polako i budi uporan sa terapijom.
    (VUK, 21. februar 2019 23:55)

    # Link komentara

  29. @Nele
    Tako je care,umesto onih sramotnih finala OI,SP i EP sa B timom da se svratimo u ona divna vremena sa Dudom kada smo u borbi za sedmo mesto na EP 2011-te gubili od Grka 34:8,na sledecem EP gubili u cetvrtfinalu od Spanaca 40 razlike na poluvremenu ili divna vremena sa Zeljkom kada smo sa Olimpijadi igrali za pretposlednje mesto,a na prvenstvu kod nas bili trinaesti,Sale prevara,slazem se zove Bircevica pored zivog Luke Mitrovica,sa njim bi tukli Amere u oba finala,napolje sa njim i Danilovicem,Covic i Deja Radonjic su pravi ljudi za nas savez.
    (nenad minhen, 21. februar 2019 23:53)

    # Link komentara

  30. Tepic igra za reprezentaciju?
    E sad sam sve video.
    (Xman, 21. februar 2019 23:49)

    # Link komentara

  31. Grobarski savez i grobarska privatna reprezentacija.
    (Bo, 21. februar 2019 22:08)

    Bo, čudno ime. Nisam znao da se takva imena daju u Železniku.
    (Mo, 21. februar 2019 23:16)
    Ni ja nisam znao za Mo iz humske.
    (Go, 21. februar 2019 23:43)

    # Link komentara

  32. Ljudi,Djordjevic nije nikakav trener,samo filozofira i moralise a iskljucivi je krivac sto je Milicic odstranjen svojemreno iz reprezentacije,iako je mogao dosta toga da pruzi jer je bio tek na pocetku karijere.Sve utakmice mu priprema njegov kum Jovica Antonic i njemu da zahvali za sve uspehe,kao i vecini reprezentativaca zbog individualnog kvaliteta.Evo,sada se vidi koliko moze kada oni najbolji ne igraju,mada i bez njih bi morao da dobija ove reprezentacije koje su nas pobedile.Izbor igraca je tek kriminalan i pojedincima se zahvaljuje za ranije odnose prema reprezentaciji,iako sada nemaju sta da traze ni u 5.selekciji,kada bi postojala.Igraci poput Tepica,Djokovica,Gagica,Bircevica,Jovanovica,nemaju sta da traze u reprezentaciji,nikada nisu ni imali a vreme Paunica,pa i Raduljice i Simonovica je proslo,dok Avramovic i Jelovac nisu nikad ni bili na spiskovima i samo su solidni.Postojalo je dosta boljih i mladjih igraca,koji su morali biti na tom mestu a mozda bi i oni izgubili ali bi vecina od njih ostala na spisku,perspektiva a od ovih sto su veceras igrali,nijedan nece ici na SP,ako se izborimo,osim Teodosica,mada ce progurati i Raduljicu,iako ne igra ozbiljnu kosarku vec godinama i ne zasluzuje da budeo deo tima a pitanje je i za Milosavljevica jer ima dosta boljih i od njega ali ajde on je medju boljima od ovih sto su igrali veceras.
    (Zapazanje, 21. februar 2019 23:41)

    # Link komentara

  33. Ovu Estoniju bi Mega ili FMP razneli, a takođe i ovakvu našu reprezentaciju. Samo toliko.
    (Džoni, 21. februar 2019 22:45)

    Mega teško, FMP da, pogotovo sad sa KC Riversom.
    (Jovke,
    Sine,ne mešaj igokeu sa Crvenom Zvezdom.
    (red, 21. februar 2019 23:40)

    # Link komentara

  34. Dje ti je Renfro Salo?(Nick, 21. februar 2019 21:08)tek ce da te bole njegove trojke ;)
    (Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??, 21. februar 2019 22:06) mislim da nick dovoljno pokazuje koje recepte treba da zaduzis i pod hitno da se uputis ka apoteci! Uostalom decko lepo pita,posto ste privatizovali ovaj savez - jedino sto je pogresio je ime arpskog reprezentativca on je Pejdz!
    (ne normala, 21. februar 2019 23:40)

    # Link komentara

  35. Srdjane Djokovicu procitaj ove komentare i reci da li te je bar malo sramota.Tvog malog je narod i posle onog velikog pada podrzavao,uvek dobronamerno kritikovao kada je bilo a danas kada se vratio velica ga do granica bolesti i tebi ne valja taj isti narod,pogledaj komentare za coveka koji je jedno deset puta vise zaduzio naciju jedan poraz i sve se zaboravilo sto je uradio,svi ga pljuju dok tvog sina brane i kada ga niko ne napada,naravno za tebe jedino tvoj mali valja u ovoj drzavi,svi ostali su nebitni,sta mislis da li ce Bata Djordjevic ista komentarisati iako ima pravo za razliku od tebe,e on je naucio svog sina patriotizmu,njegov mali je karijeru podredio reprezentaciji,vama Djokovicima usta puna srpstva a reprezentaciju godinama guraju Viktor i Ziki
    (hoki, 21. februar 2019 23:40)

    # Link komentara

  36. Trebalo bi ljudi da znaju da je Nebojša Čović zabranio Laziću, Dobriću i Davodovcu da igraju za reprezentaciju.(ja, 21. februar 2019 19:53 ne lazi i ne obmanjuj narod! Niko nista nikome nije zabranio!!! Lazic covek nespreman,Dobric bio na sirem spisku pa ga odjavili,a Davidovca nisu ni zvali!!! Dosta spinovanja i obmanjivanja! Zasto nije igrao majstore Pejdz onda?
    (lagator dvorana, 21. februar 2019 23:37)

    # Link komentara

  37. Bruka, i to velika! Načisto se srozasmo večeras u Talinu bez daljeg! Ej, vicešampion si sveta, Evrope i OI a da te pobede Jesar, Kangur, Kulamae, Nurger, Raieste, Arbert, Drel, Kitsing, Lane, Pasoja, Taits, Trejer! Uz dužno poštovanje ovih estonskih igrača koje sam naveo ali za velikog Saleta Đorđevića selektora i za Tea, Simona i ostale ovo je BLAMAŽA izgubiti od ovih igača! Osim toga, već su mnogi konstatovali pa i ja da ponovim, nedopustivo ti je da ti ne igra recimo Dobrić, Simanić, Marinković koji su u odličnoj formi a igraju ti Birčević, Tepić, Gagić koji nisu ni do kolena prvoj trojici pomenutih! Inače samo Teo, Simon i Raduljica su bili više nego dovoljni da Estonce lagano pobedimo večeras, ali oni su katastrofalno večeras odigrali, zaista sramotno nonšalantno! I kazna je zasluženo stigla u vidu poraza od fenjeraša naravno! Nije ništa tragično i dalje, ova sramota se može brzo zaboraviti ali pod uslovom da rutinski pobedimo Izrael u nedelju u Beogradu jer smo kvalitetniji tim od niih i da odemo na Setsko prvenstvo! Pamet u glavu, izgurajte ovo onako kako valja i plasrajte se na SP na našem parketu u nedelju da nam se ne smeje celi košarkaški svet zaista!
    (Ivan, 21. februar 2019 23:34)

    # Link komentara

  38. Realno ameri ne bi ni igrali protiv ovih. Posla li bi koledz igrace.
    (panco, 21. februar 2019 23:31)

    # Link komentara

  39. Au,Gagić prošao pola evrope,može da igra samo u partizanu na silu,Avramović,Tepić sve što kažem suvišno,Đoković prosek,Teo nije hteo,možda da je Nivica bio pa na gurku i frku nešto i napravimo.Ako nam Jelovac,Simon i Gagi poginu na terenu,to je malo i za Svetog Đorđa iz Žitišta.
    (Kari, 21. februar 2019 23:31)

    # Link komentara

  40. I ne treba da igraju Zvezdini igrači za tim Partizanovog KSS i umisljenog trenera.
    (max, 21. februar 2019 22:57)

    Pa jedino da im podele naše pasoše pa da igraju, mada mislim da su Perperoglu i Cirbes već nastupali za svoje reprezentacije.
    (Jovke, 21. februar 2019 23:31)

    # Link komentara

  41. "istina"..... "pa kad su vedrili partizanovci" kako kazes mi smo osvajali zlatne medalje.... indijanapolis.... atina... atlanta(srebro) a vi zvezdasi ste bili statisticka greska....
    (c. z. (fmp), 21. februar 2019 23:30)

    # Link komentara

  42. A evrospka odbrana. A ovo a ono...
    (panco, 21. februar 2019 23:30)

    # Link komentara

  43. Dje ti je Renfro Salo?
    (Nick, 21. februar 2019 21:08)

    tek ce da te bole njegove trojke ;)
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??, 21. februar 2019 22:06

    Nece on nidje...vec za 10 dana ce ga Regland,Beron i Rivers oducITI od kosarke,kao i plej ofu a to ce tebe i ovih tvojih,koji su se raspisali i raskokodakali a uz sve to previse poleteli,boleti citavo prolece i leto,kao i naredne sezone dok budete gledali Zvezdu u EL.
    (Objektivno, 21. februar 2019 23:29)

    # Link komentara

  44. Djordjevicu...voljno si..povedi sa sobom kompletan KSS
    (deeks, 21. februar 2019 23:24)

    # Link komentara

  45. "Aleksej".... i ja navijam da vi(zvezda) bojkotujete reprezentaciju.... veruj mi nece se osetiti.... nemate vi(zvezda) sta da ponudite reprezentaciji vec 30-ak godina....
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (c. z. (fmp), 21. februar 2019 23:02)

    Primera i istine radi,na poslednja tri velika takmicenja,gde je reprezentacija osvojila tri srebrne medalje,zvezdasi su cinili 70% reprezentaciji pa ti sad vidi da li ima i da li je imalo.Inace,u tom periodu su zvezdasi Covic,Djilas i Rakocevic bili u vrhu,dok su pre njih vedrili partizanovci,kao i sada i osvajali smo 6-16 mesto na velikim takmicenjima.
    SAH-MAT
    (Istina, 21. februar 2019 23:20)

    # Link komentara

  46. Ovu Estoniju bi Mega ili FMP razneli, a takođe i ovakvu našu reprezentaciju. Samo toliko.
    (Džoni, 21. februar 2019 22:45)

    Mega teško, FMP da, pogotovo sad sa KC Riversom.
    (Jovke, 21. februar 2019 23:19)

    # Link komentara

  47. morate shvatiti da trener u košarci ima važniju ulogu nego onaj u fudbalu.čak i sa ovim krš igračima ovo danas bi pešić lako dobio sa 15 razlike.đorđević se uklopio u sivilo kss-a.osim toga već nigde ne radi godinu dana.potpuno je ispao iz forme.on i onaj zvezdin tomić mogu ruku pod ruku...
    (slobinator, 21. februar 2019 23:18)

    # Link komentara

  48. Cekaj jokić. Ma ne treba. Ovako smo bolji.
    Teo u penziju i da molimo nikoli da dodje ako pobedimo izrael.
    A dobro je nikola i rekao . Pricacu o nacionalnom timu kad bude vreme. A kad nas dobije jos i izrael nema potrebe da se prica o svetskom prvenstvu. Teo je patriota - jeste , ali nema pojma. Nek se penzionishe
    (milanche, 21. februar 2019 23:17)

    # Link komentara

  49. Grobarski savez i grobarska privatna reprezentacija.
    (Bo, 21. februar 2019 22:08)

    Bo, čudno ime. Nisam znao da se takva imena daju u Železniku.
    (Mo, 21. februar 2019 23:16)

    # Link komentara

  50. "Perica jase ponovo"..... ali priznaj da si prosto zaljubljen DR-a, stimca i legendu lazica.... pa to je normalno.... bez njih srpska kosarka tesko da bi i postojala....
    (c. z. (fmp), 21. februar 2019 23:15)

    # Link komentara

  51. tepic pre davidovca,bircevic pre apica i simanica,pa dobric,miskovic,cak i pot pre tepica..marinkovic..i pecarski bi vec sada odigrao bar ovaj mec bolje od raduljice,al dobro on ne igra pa ajde...
    (cz, 21. februar 2019 23:15)

    # Link komentara

  52. Da li neko ima pravo da nesto kaze repki Srbije u basketu? kakav god da je rezultat? bice to ok kad bude trebalo..kao i uvek.
    (deki, 21. februar 2019 23:07)

    # Link komentara

  53. Djordjevicu, ti bre, zasnivao radni odnos u KSS i cekas penziju? Pa neka te ugura tvoja crno-bela bratija, neka ti izmisle neko radno mesto u savezu, samo se, molim te, skloni sa mesta selektora! Pa ti bi bre, da nije SNS KSS-a, visio na birou za zaposljavanje! Gde god si radio, bio si najuren. Bio si vrhunski igrac, ozbiljan trener ocito ne mozes biti. Ovo je bre bruka i sramota. Kad god je savezom gospodario Partizanov kadar, reprezentacija nam se raspadala. Dok su Covic i Djilas vodili savez, srpska kosarka je dominirala. Ima li pitanja? P.S. Nadam se da ce ovaj komentar proci, za razliku od onog koji sam poslao u vezi saopstenja KK Crvena zvezda. Sportski pozdrav!
    (Walldorf, 21. februar 2019 21:44)
    Zahvaljujemo se na glasu.

    odličan komentar. Ne sme svaki komentar da prođe, pogotovo kao podrška Covicu. Naredio batin, bata...
    (max, 21. februar 2019 23:07)

    # Link komentara

  54. Bas lepo sto ste tako iznervirani i posvadjani oko sporta, lakse ce vam se izvrtati pare iz dzepova i ubuduce ;)
    (politicar, 21. februar 2019 21:30)

    normalnim ljudima, panterima nece, njih placa covo ;)
    (Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??, 21. februar 2019 23:07)

    # Link komentara

  55. Apsolutno se slazem sa tobom panteru. 
    Djordjevic, Danilovic, Tomasevic, Marina Maljkovic moraju da odu sa svojih pozicija i da umesto njih dodju Alenpije, ćova i Gepek Karadzic, naravno da se tu nadju mesta za Vesnu, Filipa, Gepeka Gurovica i onog huligana iz uprave kluba koji je po hodnicima napadao Vujosevica i koji je otimao mikrofone novinarkama!!! 
    Ako zelimo da nasoj kosarci svane, a to znaci da propadnemo do kraja kako valja, moramo pustiti elitu iz Zeleznika da dodju na ove pozicije!
    (antiDebil, 21. februar 2019 21:37)

    pravo u centar! zaboravio si i brata
    (Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??, 21. februar 2019 23:04)

    # Link komentara

  56. Bez Micica, Jovica i Milutinova tesko ce ici protiv Izraela...
    (dzoni, 21. februar 2019 23:03)

    # Link komentara

  57. "Aleksej".... i ja navijam da vi(zvezda) bojkotujete reprezentaciju.... veruj mi nece se osetiti.... nemate vi(zvezda) sta da ponudite reprezentaciji vec 30-ak godina....
    (c. z. (fmp), 21. februar 2019 23:02)

    # Link komentara

  58. I ne treba da igraju Zvezdini igrači za tim Partizanovog KSS i umisljenog trenera.
    (max, 21. februar 2019 22:57)

    # Link komentara

  59. Svašta ljudi daju sebi zapravo da napišu. Meč je odigran loše od starta protiv Estonije koja nacija hokejaška al puno ulažu u druge sportove. No nevezano što je tako vidljivo da su žele li pobedu večeras a mi ušli u fazonu kao "lakoćemo" ovde ta "termnialogija" ne postoji jer danas svi su počeli da igraju košarku. Glupo je pljuvat bilo koga pa tako Saleta koji radi sa onim čime raspolaže i bolje od njega nemamo al" neki igrači ne zaslužuju da se bave košarkom kao recimo primer Tepić koji još od partizana ne liči ni na kakvog košarkaša nije sporno njegovi uspesi sa klubovima ranije al"ono što pokazuje na terenu daje sa pravo da kažeš ništa ne uradi kako treba. On je dugo iz košarke tj van terena u napadu. Sl sa Gagićem ograničen u napadu maši zicer i pravi gluposti a Jelovac isto deluje kao mlak igrač na kraju mu zadrhtala ruka kad smo mogli do produžetka. Jednostavno limitirani smo a sa ovim sastavom ne može se očekivat bolje. Šansa postoji još uvek ! Pitanje da li ćemo igrat u ovom ili nekom drugom sastavu a ako bude u ovom bojim da se završava naše nadanje o plasmanu na SP.
    (Mala analiza, 21. februar 2019 22:50)

    # Link komentara

  60. Grbavi Tepic ja sam mislio on batalio košarku..
    Koliko je zapravo Cirbes loš videlo se po danasnjoj partiji Gagica.
    (vlada, 21. februar 2019 22:48)

    # Link komentara

  61. Ali sramota je da se pise kako Djordjevic nije dobar trener, a covek vec na pocetku sva ziva finala igrao. Aman ljudi kako ne skontate da je druga dimenzija igrati sa najjacima i sa drugih 10 po kvalitetu. Niko danas nije slab u kosarci, mnogo su bolji svi nego pre. A kad ti ne igraju najbolji ne vidim razlog tolikom cudjenju, a i nije to Andora, nisu oni bas toliko losi
    (Dragan-Borca, 21. februar 2019 22:47)

    # Link komentara

  62. Ovu Estoniju bi Mega ili FMP razneli, a takođe i ovakvu našu reprezentaciju. Samo toliko.
    (Džoni, 21. februar 2019 22:45)

    # Link komentara

  63. "trubadiks".... a kako objasnjavas da 5 igraca partizana ima duplo bolji ucinak od 7 igraca zvezde na zadnjem EP.
    (c. z. (fmp), 21. februar 2019 22:45)

    # Link komentara

  64. @Boki ...ako ne pobedimo Izrael necemo ni ici na SP, a ne "trebalo bi da ne idemo ako izgubimo" ...toliko o tome koliko pratis reprezentaciju, ali si odmah stao u red da pljunes ...najgori smo narod def
    (bata, 21. februar 2019 22:44)

    # Link komentara

  65. Ne znam cemu panika i drama, kao prvi mi realno igramo bez 10-ak od 12-13 najboljih igraca, to bi za svakoga bio veliki hendikep, idemo bre, opusteno ljudi
    (Dragan-Borca, 21. februar 2019 22:41)

    # Link komentara

  66. Kad smo sa ovim Gagicem dobili FMP u finalu!!Trinki madjijo!!
    (Grobar, 21. februar 2019 18:06) nisi ga majstore dobio sa Gagicem i to ti je ovo vece pokazalo...nego sa Milijom i Ilijom!
    (djani, 21. februar 2019 22:37)

    # Link komentara

  67. Nekako i mogu da razumem tatine i mamine sinove u Srbiji, ali ovo sramocenje pred ocima sveta stvarno nema smisla. Ima puno ozbiljnih igraca koji znaju osnove kosarke i igraju u evrospkim ligama. Oni njihovu sansu ne bi olako propustili jer je nisu lako ni dobili (za razliku od ovih).
    (Z, 21. februar 2019 22:34)

    # Link komentara

  68. Nije to Niš,Belošević,svečana loža sa Danilovićem na čelu,krađa u najavi,takvu košarku i ja mogu da igram,Đorđevića sam smatrao ozbiljnim stručnjakom,al kada vidim Gagića,Đokovića i par njih još iz Srpske lige sve mi je jasno,tuga,dotakli smo dno u svim sveramaživota i sporta,još nas samo drže vatrepolisti i Novak,ali do kada i šta dalje,tužno da tužnije ne može biti.
    (Maki, 21. februar 2019 22:31)

    # Link komentara

  69. Djordjevic je izuzetno sujetan lik, ovo nije ni najbolji tim srpskih igraca iz kls i aba a kamoli najbolji reprezentativci
    (Asd, 21. februar 2019 22:31)

    # Link komentara

  70. Izvinjavam se u ime Teodosica i druzine zbog ove bruke.
    Ti pacenici u ovom trenutku vise i ne mogu da pruze.
    (McKifla, 21. februar 2019 22:28)

    # Link komentara

  71. Grobar do grobara.
    (Nezdrava hrana, 21. februar 2019 22:26)

    # Link komentara

  72. Grobar do grobara.
    (Nezdrava hrana, 21. februar 2019 22:25)

    # Link komentara

  73. Grobar do grobara.
    (Nezdrava hrana, 21. februar 2019 22:25)

    # Link komentara

  74. Menadzerija radi posao
    (shone bjelovacki, 21. februar 2019 22:25)

    # Link komentara

  75. djordjevic devica,njemu je novac na prvom mestu,interes
    (hm, 21. februar 2019 22:25)

    # Link komentara

  76. Juce ste bacali drvlje i kamenje na izjavu Jokica da ne razmislja jos o SP-u i reprezentaciji a covek zna da se necemo plasirati sa Tepicem, Simonovicem, Raduljicom Gagicem i Teom.O Djrdjevicu kao treneru sam davno rekao da je niza liga od svih nasih selektora.Sramota.
    (Moe, 21. februar 2019 20:23)

    Ako je znao da sa Tepicem, Simonovicem, Raduljicom, Gagicem i Teo necemo na SP, sto nije igrao u prozoru pre pocetka NBA sezone?
    (E, 21. februar 2019 22:24)

    # Link komentara

  77. Trebalo bi ljudi da znaju da je Nebojša Čović zabranio Laziću, Dobriću i Davodovcu da igraju za reprezentaciju.
    (ja, 21. februar 2019 19:53)

    Sigurno je i Apiću zabranio. I Lučiću npr. I Potu koji je za Tepica Jovic lično.
    (NoName, 21. februar 2019 22:21)

    # Link komentara

  78. Namerno izgubili da se otarase Djordjevica po cenu ne odlaska na Svetsko prvenstvo.
    (kvisko, 21. februar 2019 22:20)

    # Link komentara

  79. Teo dos'o da pomogne da ne odemo na svestsko prvenstvo.
    (pesadinac, 21. februar 2019 22:15)

    # Link komentara

  80. Sta napravi FIBA od ovih kvalifikacija... (A.J., 21. februar 2019 18:43)

    Grčkoj, Španiji, Francuskoj, Nemačkoj, Italiji, Litvaniji i ostalim pravim ekipama nisu smetali prozori da se ladno još pre tri meseca plasiraju za Kinu. Nije FIBA kriva što sujetna tvrdoglava legenda ne ume da postavi igru bez prve petorke.
    poziva ortake u ekipu, i MVP EK i ABE ne poziva jer su druge boje dresa.
    Ej, ne bismo ovde ni bili da slučajno nismo dobili Austriju. Austriju?!! Sve važne mečeve smo pogubili. Ova bruka večeras za realne poznavaoce košarke i nije neočekivana. On se uzdao u magiju čoveka koji ne trenira već mesec dana a ne igra dve godine, i čoveka koji igra kao da je iz Kine upravo došao pešice.
    Besmisleno je uopšte pominjati Gagaru, Teparu, Birčaru, Đokaru, Avramaru u kontekstu reprezentacije. A oni su treneru glavni aduti. Jedina tri igrača u ekipi su Gagi, Jelovac i Simon, a Teo bi mogao samo sa manjom minutažom.
    Katastrofalno vođenje ekipe, igra bez akcije, bez odbrane, bez motivacije... Ne samo na terenu, već i mnogo više van njega. Mnogo toga ima smrdljivog. Setite se samo preranih penzija Pefija, Štimca, ratova sa menadžerima, otkaza Jokića, Bobija, "povreda" glavnih igrača pred EP...
    Ovo mnogo više liči na ličnu (ortačku) ili menadžersku reprezentaciju nego na studioznu selekciju najboljih naših igrača.
    Ni pobeda sa 100 razlike u nedelju neće obrisati ovu ne samo današnju već čitavu kvalifikacionu bruku.
    Da, za sve je FIBA kriva, a ne trener.
    (SrbEUin, 21. februar 2019 22:14)

    # Link komentara

  81. Tanak sastav....
    (placko kme, 21. februar 2019 22:09)

    # Link komentara

  82. Covece on nije ni jednog mladog igraca zvao : Marinkovica,Simanica,Dobrica,Miskovica, Apic???????
    (boki83, 21. februar 2019 22:09)

    # Link komentara

  83. Grobarski savez i grobarska privatna reprezentacija.
    (Bo, 21. februar 2019 22:08)

    # Link komentara

  84. Teo, Micic, Jovic,Nedovic, Bogdanovic, Guduric,Micov?,Kalinic, Bjelica, Jokic, Milutinov,Marjanovic...(Lucic, Milosavljevic,Simonovic, Simanic)! Sa ovim timom Pesic bi derao sve Evropske ekipe
    (shone bjelovacki, 21. februar 2019 22:07)

    # Link komentara

  85. Da se ne ljubimo.
    (Zvezda ale, 21. februar 2019 22:06)

    # Link komentara

  86. Dje ti je Renfro Salo?
    (Nick, 21. februar 2019 21:08)

    tek ce da te bole njegove trojke ;)
    (Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??, 21. februar 2019 22:06)

    # Link komentara

  87. Jel vam sad jasno zasto je ovaj neartikulisani u Nba sluzio da nosi vodu?
    (Objavite komentar !, 21. februar 2019 20:04)

    Kako vas bar malo nije sramota? Taj neartikulusani nam je doneo sve medalje koje imamo u proteklih 10 godina i bio clan idealne petorke gotovo svakog svetskog i evropskog prvenstva kao i Olimpiskih igara. Ovde je neartikulisan jedino tvoj recnik dok pricas o njemu. Da smo normalna zemlja sad bi svi trebali da stanemo uz njega i da je odigrao najgoru partiju u zivotu. Decko je toliko dao reprezentaciji a sad u poslednje vreme nije igrao u klubu a jos duze u Evropi i umesto da damo podrsku mi jedva cekamo da popljujemo i pisemo za jednog od najgracioznijih igraca kako je neartikulisan i ostale uvrede. Uostalom, zato nam i tako dobro ide.
    (Sub013, 21. februar 2019 22:05)

    # Link komentara

  88. Bravo Body, sve je tako!!!!


    A sada najiskrenije, kad vidim sta se desava u Savezu, sta se mulja, desava, podrzavam apsolutno Covica i verujte drago mi je sto se ovo desilo. I sam stav Zvezdasa je da se bojkotuje reprezentacija. A u vezi Teodosica nemam nikakvo misljenje. NIje igrao u Zvezdu kada je trebalo, sada kada treba nece, ne treba nam nikada. Neka ga neka se blamira sa ovom grobarskom amaterskom reprezentacijom.
    bodibond
    (yammy, 21. februar 2019 22:04)

    # Link komentara

  89. Ovo se desi kad se ekipa bira po burazerskom principu kabadahija iz saveza...
    Gagić pre Apića?
    Birčević pre Simanića?
    Tepić pre Marinkovića?
    Simonović pre Dobrića?
    A gde su npr. Mišković, Zagorac ili Jaramaz ?
    Valjda su ovo prilike da se podmladi sastav, čak i da zanemarimo ogromnu razliku u formi i trenutnom kvalitetu u korist bar celog jednog tima nepozvanih igrača? Ako ima nešto što ne znamo neka kažu, u suprotnom ovakvo bestidno uništavanje košarke u Srbiji ne sme da se trpi...
    (klopp, 21. februar 2019 22:02)

    # Link komentara

  90. Prije par godina prokleo sam poraze u zadnjoj minuti, a bilo ih puuno. Upalilo, sada nas rasture jos u poluvremenu. Hrvat
    (Uvijek moze gore, 21. februar 2019 22:00)

    # Link komentara

  91. Ko zadnji ostane neka ugasi svetlo.
    (olala, 21. februar 2019 22:00)

    # Link komentara

  92. 1. Stvarno mi je nejasno kako vi koji kazete "otici cemo ipak na SP" imate hrabrosti da izjavite tako nesto??? Ovo je skandal koji ne moze da se popravi za par dana, makar promenili 5 kljucnih igraca.
    2. Izrael igra za plasman, bolji su znacajno od Estonije, tako da nama treba 3x bolja igra i velika sreca da bi prosli!
    3. Ja ne znam kako nikom ovde nije poznato zasto je Sale selektor (a nije zato sto je dobar trener, dokazano)??!! Ljudi, on je doveden zato sto nije imao nikakav angazman, niko ga nije hteo, a upao je u finansijske probleme. Da nesto zna kao trener, odavno bi otisao u neki evroligaski klub za milione, a on sedi u repki za platu i blamira se. Nisu njega iz Bajerna oterali zato sto je bio u sukobu sa Markom, nego zato sto nisu vise mogli da ga trpe i da ga "savetuju" za svoje pare. Radonja je za njega Greg licno!

    Vreme je za ozbiljan samar nasoj kosarci ako zelimo da budemo bolji jednog dana! Iz vecerasnje ekipe samo Milosavljevic i Jelovac mogu da budu nekakve rezerve, svi ostali MRS!

    Dakle treba nam 10 zdravih i pravih igraca za reprezentaciju... konkurs je otovren!
    (Horor, 21. februar 2019 21:58)

    # Link komentara

  93. Kazu igraci kako da se motivisem za igru kad znam da necu igrati na sp
    (Svilson, 21. februar 2019 21:57)

    # Link komentara

  94. Ja ne mogu da verujem da nekome smeta Djordjevic za selektora. Pa sta hocete vi? Ajde i ja sam za Covica na mesto selektora pa nek igraju kako znaju. Ne znam da li bi tada bilo srecni.
    (cartman, 21. februar 2019 19:21

    Care, selektor se vidi na ovakvim utakmicama a ne kada imas sve zvezde u timu.Imali smo ih i na EP pa su nas slovenci nadigrali.Selektor igra na mali broj poena.A danas se kosarka igra na brzinu. Selekcija katastrofa.Ako izgubimo tesko da cemo Izrael da dobijemo.Ekipa ko sakupljena grupa ljudi sa ulice.Bez sistema igre.
    (Autolakirer, 21. februar 2019 19:43

    Imali smo zvezde na EP, ti si care malo zaboravan kako se meni cini !!! Sistem igre ? U ovakvim kvalifikacijama sa ovakvim sistemom takmicenja, ti trazis sistem igre ?! Ima li fmp IDEA sistem igre od pocetka sezone ?
    Slazem se sa tobom, Djordjevic ne zna i nume, mora da ode i da umesto njega dodje Tomic...
    (antiDebil, 21. februar 2019 21:57)

    # Link komentara

  95. Ja ne mogu da verujem da nekome smeta Djordjevic za selektora. Pa sta hocete vi? Ajde i ja sam za Covica na mesto selektora pa nek igraju kako znaju. Ne znam da li bi tada bilo srecni.
    (cartman, 21. februar 2019 19:21

    Care, selektor se vidi na ovakvim utakmicama a ne kada imas sve zvezde u timu.Imali smo ih i na EP pa su nas slovenci nadigrali.Selektor igra na mali broj poena.A danas se kosarka igra na brzinu. Selekcija katastrofa.Ako izgubimo tesko da cemo Izrael da dobijemo.Ekipa ko sakupljena grupa ljudi sa ulice.Bez sistema igre.
    (Autolakirer, 21. februar 2019 19:43

    Imali smo zvezde na EP, ti si care malo zaboravan kako se meni cini !!! Sistem igre ? U ovakvim kvalifikacijama sa ovakvim sistemom takmicenja, ti trazis sistem igre ?! Ima li fmp IDEA sistem igre od pocetka sezone ?
    Slazem se sa tobom, Djordjevic ne zna i nume, mora da ode i da umesto njega dodje Tomic...
    (antiDebil, 21. februar 2019 21:57)

    # Link komentara

  96. Kvazi selektor da leti. Odmah.
    (maestro i mandolina, 21. februar 2019 21:54)

    # Link komentara

  97. Igrači iz mege bi se igrali sa ovima,razočaran sam.
    (goran, 21. februar 2019 21:16)

    Igrači iz Mege su većinom stranci, tako da...
    (ja, 21. februar 2019 21:52)

    # Link komentara

  98. Tako je to kad je nama glavni igrac onaj koji za 2 sezone odigra 20 minuta i januara ostane bez kluba...
    (Sima, 21. februar 2019 21:52)

    # Link komentara

  99. Svaka čast Saletu na svemu što je uradio do sada, jeste da ne može da računa na mnoge igrače, ali njegova tvrdoglavost počinje iekako da utiče na reprezentaciju. Do danas sam mislio da je Tepić odavno završio karijeru. Sa Gagićem se sprdaju i navijači Partizana. Da nije interneta ne bih nikad čuo za tim u kojem Birčević igra. Avramović?? Paunić?? Odakle su ti momci?? Svako ko i površno prati košarku zna da je Apić u životnoj formi i daleko bolji izbor od Birčevića. Pa i Simanić igra bolje od njega. Tepić bolji od Dobrića?? Zar nam je Gagić najbolji centar??
    Izrael je dva puta bolja ekipa od ovih amatera iz Estonije i bojim se da će nas Saletova tvrdoglavost skupo koštati. A onda će Košarkaški Savez Partizana za neodlazak na svetko kriviti FIBU, Evroligu, NBA i sve druge i sve će ostati ovako kako jeste. niko od njih neće biti kriv za ovu blamažu. I biće sve gore i gore jer se u savez vraćaju oni koji su ga srozali 2000-ih kada nas je gazio svako ko ima 2-3 krštena košarkaša.
    (Lajavi krelac, 21. februar 2019 21:51)

    # Link komentara

  100. Како Теодосиќа и Радуљицу није стамота. Зар се тако игра за Србију?!? Преко оне ствари. Капа доле за Симоновиќа и Милосављевиќа, да остали имају образа ваш пример би их тргао на пола утакмице.
    (Jovan Stojkovic, 21. februar 2019 21:51)

    # Link komentara

  101. Jako mi je drago. Juče sam napisao svim onim isfrustriranim pljuvačima koji su osuli paljbu po Jokiću da prvo sačekaju da li će se Srbija uopšte i plasirati. Ostala još jedna šansa, skoro sam siguran da će je upropastiti. Lepo je Jokić rekao da treba sačekati sve okolnosti i da je rano za donošenje odluka.
    (Lex, 21. februar 2019 21:51)

    # Link komentara

  102. @jatabare

    Sta vuche sam? Svako finale je izgubljeno zbog njega i njegovih mudrolija.

    Bolje ceo tim funkcionishe kad nema njega. Nema utakmice ispod 5 lopti da izgubi.

    Kakav bre Teodosic vise, isto je igrao veceras kao i svih 10 godina unazad, plus minus finese su. Dokle vishe glorifikovanje jednog egoiste koji osim te jedne trojke nije ni jednom pogodio kad je vazno bilo.
    (Sin Bludimir, 21. februar 2019 21:50)

    # Link komentara

  103. Odjednom Coviceve reci dobijaju na tezini. Reprezentacija je privatizovana od strane bivsih igraca partizana. Kao i KSS koji se bori da vrati partizan na silu na prvo mesto. Izbor igraca selektora djordjevica za ovaj poslednji prozor je za objasnjavanje pred nacijom u zivom prenosu. 
    (Ivan, 21. februar 2019 20:05) 

    Ajde Cokibotu idi pomozi gazdi u pisanju saopstenja. Ozbiljan kompleks imas. Ostavio si ovde deset komentara u kojima pljujes Djordjevica ili Partizan.
    (bdp, 21. februar 2019 21:06)

    Reci nam, sta je lose covek napisao? Ili slagao? Zar su nam Tepic, Bircevic, Gagic potrebni u repki? Ili Paun, Jovanovic? Raduljica i Teo dosli da se zezaju. Simonovic i Milosavljevic se ubise u odbrani, a za koga!? Gde su Davidovac, Dobric, Apic, Marinkovic? Zar da se igra gradi na ovim a
    (EUFORIJA, 21. februar 2019 21:49)

    # Link komentara

  104. Ćuti dobro je...Sreća naša što se vratio Teodosić...I što je Raduljica u formi inače bi nam trebali momci iz reprezentacije 3x3 da nekoga dobijemo...Ima još utakmica za jaču blamažu...
    (Ćabarakandi, 21. februar 2019 21:49)

    # Link komentara

  105. Odjednom Coviceve reci dobijaju na tezini. Reprezentacija je privatizovana od strane bivsih igraca partizana. Kao i KSS koji se bori da vrati partizan na silu na prvo mesto. Izbor igraca selektora djordjevica za ovaj poslednji prozor je za objasnjavanje pred nacijom u zivom prenosu.
    (Ivan, 21. februar 2019 20:05)

    E necemo tako. Zna se ko je zasluzan za ovo. Covicev mutant klub sa gomilom stranaca. Unistavanje i to kontinuirano mladih igraca gomilanjem u njegova dva mutant kluba. Tamo ne dobijaju sansu i propadaju. Do skoro je bila na snazi zabrana da mladi igraci prilaze Partizanu. Mogli su samo da biraju izmedju Mege, kluba bez ambicije ili u Coviceve eksperimente. Oteran je dule i sada sa mladima rade treneri tipa Alimpijevic ili Tomic. Sta ocekujete? Bice kosarka na nivou rukometa.
    Da ne spominjem Covicevo unistavanje srpske lige ulaskom u regionalno takmicemenje.
    (ej bre, 21. februar 2019 21:49)

    # Link komentara

  106. Sale hvala i da se ne ljubimo! Grande igrac, trener ni u tragovima.Tesko je priznati da niti moze da bude trener (ne ide mu) a kao selektor je jos gori, jer igraci koje je selektirao ne znaju basket.Par turista (Paunic,Jovanovic), par rekreativaca (Tepic,Bircevic,Djokovic,Gagic,Raduljica)i relativno dobri Milosavljevic,Simonovic(odbrana),Jelovac i Teo (covek potpuno van takmicarskog ritma). Ali zato selektorov izbor nisu prosli Miskovic,Dobric,Marinkovic,Pecarski,Asceric,Davidovac,Apic,Glisic.Pa Dinamik bi Estoniju razbio sa bar 15 razlike.
    Mislim da ako se plasiramo na SP, da dodje najboljih 12 igraca koje imamo sa Djordjevicem kao trenerom necemo osvojiti medalju, jer Sale to ne moze da iznese!
    Vise nismo a verovatno necemo ni biti zemlja kosarke?!!!!
    (pedja, 21. februar 2019 21:47)

    # Link komentara

  107. Ovakvih komentara nece biti kad budemo osvojili medalju za 7 meseci:)
    @kajaj,
    ponovicu ono sto ponavljam od 2014. Sale nije dobar trener, previse je sujetan i ofarban u klupske boje. Osvajamo po neku medalju na suvi kvalitet pojedinaca. Da ne pricam da smo uzimali srebrne medalje sa 4pobede i 4 poraza. Sa svim reprezentacijama koje nesto znace u kosarci mi imamo negativn rezultat od kad je Sale na klupi a po igracima koji SU BILI na prvenstvu, od svih smo znacajno bili jaci.
    Gde su Vanja, Dobric, Apic, Lucic, Simanic? Svaki od navedenih je bolji igrac na svojoj poziciji od Gagica/Tepica i sl. Da ne pominjem da su mladji i da ce morati da budu nosioci reprezentacije za par sezona.
    Ako bi poraz od Izraela doveo do ostavki u KSS i Selektora, navijam za njih. Mala je cena preskociti Mundobasket ako cemo se ratosiljati ovih. Bili su dobri kosarkasi ali su ocajni funkcioneri/Selektori.
    I Sale, nemoj vise da se brukas. Podnesi ostavku, ostani covek
    (Nele, 21. februar 2019 21:45)

    # Link komentara

  108. Steta, mislio sam da ce Tepic da donese prevagu.
    (sima, 21. februar 2019 21:45)

    # Link komentara

  109. Djordjevicu, ti bre, zasnivao radni odnos u KSS i cekas penziju? Pa neka te ugura tvoja crno-bela bratija, neka ti izmisle neko radno mesto u savezu, samo se, molim te, skloni sa mesta selektora! Pa ti bi bre, da nije SNS KSS-a, visio na birou za zaposljavanje! Gde god si radio, bio si najuren. Bio si vrhunski igrac, ozbiljan trener ocito ne mozes biti. Ovo je bre bruka i sramota. Kad god je savezom gospodario Partizanov kadar, reprezentacija nam se raspadala. Dok su Covic i Djilas vodili savez, srpska kosarka je dominirala. Ima li pitanja? P.S. Nadam se da ce ovaj komentar proci, za razliku od onog koji sam poslao u vezi saopstenja KK Crvena zvezda. Sportski pozdrav!
    (Walldorf, 21. februar 2019 21:44)

    # Link komentara

  110. Već 13 godina smo taoci milenka strepića. PA, DOKLE VIŠE?! Uništio je Partizan, Vujošević ga se nije rešio. Uništiće i reprezentaciju, Đorđević je isto zaljubljen u njega. Kažu, uvek grize na treningu. Pa, pusti ga onda neka trenira.
    (Novosađanin, 21. februar 2019 21:44)

    # Link komentara

  111. Ucinak reprezentacije pre dolaska Djordjevica,od Indijanapolisa do zadnjeg sa Dudom
    2003 sesti
    2004 pretposlednji
    2005 Ispali u osmini finala
    2006 takodje
    2007 tri poraza
    2008 preskocili OI
    2009 srebro
    2010 cetvrti
    2011 osmi
    2012 preskocili OI
    2013 sedmi
    Ucinak sa Saletom
    2014 srebro
    2015 cetvrti
    2016 srebro
    2017 srebro
    A njegovi prethodnici Dule,Zoc,Sakota,Moka,Duda,dakle sa izuzetkom Moke sve treneri daleko veceg renomea od Saleta,a kao sto vidimo za 11 godina pre Saleta samo jedno srebro,za 4 godine sa njim 3 srebra.Dakle da zanemarimo njegovu igracku karijeru kao selektor je apsolutno najbolje nesto sto smo imali,ali ne vredi mi smo toliko prolet narod,setimo se samo da smo oterali Muslina koji je raspalu selekciju nasledjenu od predhodnika odveo lagano na Mundijal,samo zbog jedne lose utakmice koja nam nije nista nastetila,epilog znamo,mozda je bolje da ode i Sale pa da se vratimo na fabricka podesavanja,sedma mesta na Evropskom i preskskanja Olimpijada,za bolje i nismo.
    (bg leprikoni, 21. februar 2019 21:43)

    # Link komentara

  112. Zaista volim Saleta i Divca i Danilovica i ove jadne grobare ali zaista njima vise u genetskom materijalu ne nedostaje neki koji gen vec ceo hromozom ovo nije normalno oni nisu bas ljudska bica i podrzavaju jednog Djordjevica pa to nije bolest to je hromozomski nedostatak.
    (Perica jase ponovo, 21. februar 2019 21:42)

    # Link komentara

  113. Sale, veliki si, ljubi te brat, ne brukaj se vise...
    Idi, legenda si, ne treba ti ovo.
    (samaricanin, 21. februar 2019 21:42)

    # Link komentara

  114. Đorđević je smrt za srpsku košarku
    (gigs, 21. februar 2019 20:17

    Apsolutno se slazem sa tobom panteru.
    Djordjevic, Danilovic, Tomasevic, Marina Maljkovic moraju da odu sa svojih pozicija i da umesto njih dodju Alenpije, ćova i Gepek Karadzic, naravno da se tu nadju mesta za Vesnu, Filipa, Gepeka Gurovica i onog huligana iz uprave kluba koji je po hodnicima napadao Vujosevica i koji je otimao mikrofone novinarkama!!!
    Ako zelimo da nasoj kosarci svane, a to znaci da propadnemo do kraja kako valja, moramo pustiti elitu iz Zeleznika da dodju na ove pozicije!
    (antiDebil, 21. februar 2019 21:37)

    # Link komentara

  115. Ne kužim kaj se nervirate, scenarij po kojim ne bi išli na sp je nerealan. Estonci ne mogu skinuti gruziju, niti vas mogu izraelci dobiti 20+ razlike...igrate sa D ekipom, ne vidim u čemu je problem...
    (vždinac, 21. februar 2019 21:36)

    # Link komentara

  116. Đorđević je smrt za srpsku košarku
    (gigs, 21. februar 2019 20:17

    Apsolutno se slazem sa tobom panteru.
    Djordjevic, Danilovic, Tomasevic, Marina Maljkovic moraju da odu sa svojih pozicija i da umesto njih dodju Alenpije, Coki, Cokijev zet i Gepek Karadzic, naravno da se tu nadju mesta za Vesnu, Filipa, Gepeka Gurovica i onog huligana iz uprave kluba koji je po hodnicima napadao Vujosevica i koji je otimao mikrofone novinarkama!!!
    Ako zelimo da nasoj kosarci svane, a to znaci da propadnemo do kraja kako valja, moramo pustiti elitu iz Zeleznika da dodju na ove pozicije!
    (antiDebil, 21. februar 2019 21:36)

    # Link komentara

  117. Hahaha propali ste totalno. I ako odete tamo cete se obrukati ko nikad.

    Mladennn

    Ti koji su dobili nas drugi sastav su odmah u uzvratu izgubili.
    (drago, 21. februar 2019 21:36)

    # Link komentara

  118. Za ovu blamazu bi neko morao da odgovara.Estonija mora da se dobije i sa igracima koji igraju samo KLS ligu i tu nema opravdanja.To bi bilo otprilike kao kada bi Srbija u hokeju na ledu pobedila Rusiju ili Kanadu.Imao je Djordjevic mnogo kvalitetnije igrace,koje je mogao da povede a nije a morao je i mnogo bolje da spremi ove koje je poveo i da unese vise energije.Poceo je da poziva pojedince,prema kojima ima moralnu obavezu ili mu drugari kazu da treba da se prodaju,slicno kao u fudbalu.S ta sada ako nas Izrael pobedi i ostanemo bez SP,da li ce i tada da se krivci sakrivaju?Otisli ili ne,mora se promeniti svi ljudi iz saveza,pocev od predsednika,preko selektora,do poslednjeg potrcka.
    (Konstatacija, 21. februar 2019 21:35)

    # Link komentara

  119. Jeste sramota izgubiti od ispodprosečne Estonije, ali dajem podršku ovim momcima da pokušaju protiv Izraela da se plasiraju na Svetsko prvenstvo. A znate zašto? Zato što je ovo ispodprosečna reprezentacija koja po kvalitetu nije ni među 20 u svetu. Naš problem je što imamo 12 igrača i sada sticajem okolnosti 11 od tih 12 ne igraju i mi nemamo zamene ni u najavi. Od prvih 12 tu je samo Teo koji je van forme i koji je takav uradio više nego 90% svih igrača na meču. Nedostaju nam Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Nemanja Nedović, Vladimir Lučić, Nikola Kalinić, Marko Gudurić, Nikola Jokić, Boban Marjanović i Nikola Milutinov. Cela reprezentacija nam nije tu i biće neviđen uspeh ako odemo na šampionat u Kinu. Inače za one koji pominju Wild card, čisto da napomenem da Wild card ne postoji. Kroz kvalifikacije raspodela je sledeća: Afrika ima 5 mesta, Evropa 12 (4 grupe po 3 najbolja), Amerika 7 i Azija i Okeanija 8.
    (Alwksandar, Beograd, 21. februar 2019 21:35)

    # Link komentara

  120. Aman ljudi kako mozete da pricate tako o coveku koji nam je doneo 3 finala za redom kao selektor ?
    Jel ima carobni stapic??

    Igraci na okupu 2 dana , svaki prozor drugi igraci i kakvu igru ocekujete samo mi to nije jasno?


    Ovde je najvaznije dobiti sad Izrael i to je to, ostalo ce se zaboraviti...
    (Gospodin, 21. februar 2019 21:32)

    # Link komentara

  121. Bas lepo sto ste tako iznervirani i posvadjani oko sporta, lakse ce vam se izvrtati pare iz dzepova i ubuduce ;)
    (politicar, 21. februar 2019 21:30)

    # Link komentara

  122. Panteri jedva docekali da opet pokazu pravo lice,setimo se samo Olimpijade koliko su stvarali atmosferu linca selektora jer im nije zvao ljubimca Bobija,uvrede koje ni pas s maslom ne bi pojeo i to coveka koji nam je doneo radosti kao nijedan sportista u istoriji,i da nije bilo srebra kakva je bila atmosfera Sale bi momentalno otisao sa klupe,sa njim i Djilas a na funkcije bi dosli neki kosarkaski Kokeza i Krstajic.Gospodo,imate reprezentaciju nezavisnog Kosova,cedo vaseg voljenog predsednika koje ga napravi onim briselskim sporazumom pa navijajte za njih umesto sto navijate protiv Srbije(a puna vam usta iste),a nas pustite da podrzimo ono sto imamo pa makar se i ne plasirali(a hocemo u to ne sumnjajte koliko god zeleli drukcije).Sale napred legendo,Teo kralju,Jokicu trebas nam ko leba,dolazi bre pa da sve rasturimo
    (bili andol, 21. februar 2019 21:30)

    # Link komentara

  123. Ne znam otkad Srbi govore “repka”. Em sto je tako hrvatsko em sto uzasno zvuci
    (The Answer, 21. februar 2019 21:30)

    # Link komentara

  124. Ma opusteno procicemo kvalifikacije bitno da ima love z bate vucka , malog , brnabicka i sl..
    (Paja ponovo, 21. februar 2019 21:29)

    # Link komentara

  125. U poslednjem kolu sa Izraelom nam odgovara i nereseno.
    (Styx river, 21. februar 2019 20:13)

    Да, али под условом да Грузија не узме више од два бода против Естоније.
    (Лепи Цане, 21. februar 2019 21:29)

    # Link komentara

  126. idemo dalje cak i ako izgubimo od izraela! jedino mora gruzija kuci da dobije estoniju.
    (bane, 21. februar 2019 21:28)

    # Link komentara

  127. Teo kao da je pijan došao na utakmicu
    (Golubiiiii, 21. februar 2019 21:28)

    # Link komentara

  128. Ovo jeste sramota, obrukali smo se, Estoniju se mora dobiti sa 5 timom. Prozivanje zasto igraju jedni a ne igraju drugi, tipa Simanic, Ristic, Marinkovic i ostali, pa oni su i u klubovima ocajni.
    Srbija ide na svhetsko u svakom slucaju, cak iako izgubimo od Izraela a Gruzija dobije Estoniju kuci. Izr, Srb i Gru imace isti medjusobni skor, odlucivace kos razlika, gdje je Srb ubjedljivo najbolja, osim ako ne izgubi preko 20 razlike.
    Psovao sam po prvi put Djordjevica u zivotu, kosarkasku igracku legendu, ttenera koji nas je vodio do tri srebra na raznim takmicenjima. Psovao sam naseg kapitena, koji je uvijek bio tu kad je potrebmo, osim ako ga povrede ne sprijece.
    Ipsak, vjerujem u ubjedljivu pobjedu nad Izra, u inat omim ostracsenim navijacima Part koji jedva cekaju da ospu po Teodosicu, ili ostrascenim navijacima Zve koji jedva cekaju da ospu po Djordjevicu. Znaci po nasem najbolhem igracu godinama i treneru koji nas je vratio u svjetski vrh.
    Srecno kosarkasi i selektoru, pa u kompletnom sastavu juris na medalju.
    (Ja, 21. februar 2019 21:28)

    # Link komentara

  129. Само да се Тејо Мађија врати у топ форму и тучемо Амере. Петорка Тејо, Пено, Тепо, Бирча и Гагара има да се поигра са Леброном и друштвом.
    (day, 21. februar 2019 21:27)

    # Link komentara

  130. Izgleda da se vracaju "stara dobra vremena" partizanske dominacije i propasti reprezentacije. Grobari me ne cude, oni su ionako sekta, ali cude me cigani kojima je prvovencani prodao foru da je on ne samo prvi navijac nego huligan sa severa. E moji Srbi...
    (eric cartman, 21. februar 2019 21:27)

    # Link komentara

  131. Sale podlegao Teodosicomaniji,nicim izazvanoj.To ludilo oko ovog luzera nas moze kostati odlaska u Kinu.Reprezentacija nije poligon za trening igraca bez angazmana.Sada treba uklopiti Micica i Milutinova u nedelju,a ako udje voda u usi,sve je moguce.Sale lose spremio utakmicu,uz neodgovornost i prepotenciju igraca ne moze se niko dobiti.Zemlja kosarke jeste po ljubavi ljudi prema njoj,ali po onome sto se igra kod nas,odavno nije.
    (ranko, 21. februar 2019 21:26)

    # Link komentara

  132. Ili garant bi ovi juniori odigrali bolje i verovatno pobedili
    (blinkibile, 21. februar 2019 21:26)

    # Link komentara

  133. @Poz iz Zg... Susjed... Mi sa 5. timom gubimo od Estonije, a vi sa 1. od Rumunije.....
    (Igor, 21. februar 2019 20:06)

    Koga briga s kojim timom ste izgubili. A kad mi izgubimo od Španjolaca bez sedam igrača koji su igrali na SP-u kako ste se veselili do duše najveci uspjeh srpskog nogometa je poraz Hrvatske
    Igrali smo bez
    Subašića
    Mandzukića
    Lovrena
    Rebića
    Kramarića
    Strinića i Vrsaljka od 20 minute
    (lol, 21. februar 2019 21:25)

    # Link komentara

  134. Velesila u kosarci,izgubila od mocne Estonije. Magija Teodosic pokazao da mu je mjesto u NBA,cak dijeli asistencije protivnickim igracima. Djordjevic trener bolji od bilo kog,steta sto ne moze da nadje posao u nekom klubu.
    (Poz iz Zg, 21. februar 2019 19:49)

    Ujko, hajde ne lupetaj i gledaj one vase! Mi cemo se provuci i otici na SP, a kada se prikupe ostali igraci iz Evrope i NBA, idemo do finala. A, vi cete sve to gledati preko TV-a i grickati nokte.
    (EUFORIJA, 21. februar 2019 21:25)

    # Link komentara

  135. Sto nije Pejdza zvao?
    Ostoja bi bio presretan.
    (Bo, 21. februar 2019 21:25)

    # Link komentara

  136. Volim ga ko brata, al isključivi krivac je Dordjević
    (lelemud, 21. februar 2019 21:24)

    # Link komentara

  137. prekinite pljuvacinu... sve veliki strucnjaci... loptu niste videli u zivotu... idemo na SP i uzimamo medalju, a vi pljuvaci umite popijte neko pivo i opustite se malo...
    (koknikol, 21. februar 2019 20:16)

    Sramota je vec potpuna, bez obzira na odlazak na SP, ako do njega dodje, jer u poslednjem kolu igramo protiv Izraela koji je dva puta jaci od Estonije, I pritom njih pobeda protiv nas vodi na SP. Oni ce da izginu kao nikada u toj utakmici. Sa maksimalnom borbenoscu imaju barem jednake sanse da pobede onakvu selekciju igraca rerpezentacije Srbije. Ako se to uopste moze nazvati reprezentacijom, posto je to skup igraca koje Sale gotivi, a ne skup igraca koji bi trebalo da igraju za nacionalni tim.
    (Ivan, 21. februar 2019 21:24)

    # Link komentara

  138. Djordjevicu, svaka čast na medaljama, ali da se ne ljubimo. Zoveš Gagica i Tepica, ne znam ko se više raspada, Teodosic došao da se zeza, da pobegne malo od žene. Nemamo akciju krštenu. Ovaj specijal na kraju za Teodosica zna svaki trener iz prve srpske. Ne znam šta da kažem, osim katastrofa
    (nikci, 21. februar 2019 19:51)

    Tipičan zvezdaš. Memorija kao u zlatne ribice. Ne igra se, momak, košarka od pre tri godine...
    (Vitez Lukić od Lamburginija, 21. februar 2019 21:23)

    # Link komentara

  139. 4/4 je prokleta po nas. Raduljica u zadnje tri utakmice promašuje slobodne koševe, Teo nije u formi,Simonović je odličan u odbrani, ostale ne bi da komentarišem.

    Spisak igrača nije sastavljao Sale, već KSS

    Nek nam Bog u pomoći protiv Izraela.
    (Golub, 21. februar 2019 21:23)

    # Link komentara

  140. Beograđani ne mogu da shvate da ljudi iz drugih delova Srbije nemaju potrebu da feminizuju muška imena. Jeste, kažemo "kod Nola", "od Sala"... i ne stavljamo slovo A na kraju muških imena!
    (West Serbia, 21. februar 2019 21:22)

    # Link komentara

  141. Sale da se ne ljubimo
    (Damir, 21. februar 2019 20:17)

    sa panterima ni u crkvu!
    (Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??, 21. februar 2019 21:22)

    # Link komentara

  142. El ovo neko zezanje jer nisam gledao utakmicu?
    (zeleni, 21. februar 2019 21:22)

    # Link komentara

  143. Zvati Tepica, Bircevica, Gagica, Paunica u reprezentaciju, a igraci koji treba da nam budu buducnost repke, Davidovac, Dobric, Marinkovic, nisu u opticaju. Sramota selektora!
    (EUFORIJA, 21. februar 2019 20:17)

    a jel znas da je tvoj covo zabranio davidovcu i dobricu da igraju za repku? selektivno pantersko pamcenje
    (Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??, 21. februar 2019 21:21)

    # Link komentara

  144. Da izgubiš od Estonije, ljudi odrade prvu smenu na poslu pa popodne igraju basket, doručkiju burek i jogurt i ti izgubiš
    (Ulica Stivena Sigala, 21. februar 2019 21:21)

    # Link komentara

  145. Naravno da smo se obrukali kad selektor je od reprezentacije napravio bivši i sadašnji kk partizan, stanje naše košarke najbolje se videlo na kupu u Nišu, prema tome ne može ni reprezentacija biti bolja od onakvog sramnog kss-a
    (petar novi sad, 21. februar 2019 21:20)

    # Link komentara

  146. Gledaj što se javljaju ovi kojima je Čovke legenda isprao mozak...
    (The Dicktator, 21. februar 2019 21:20)

    # Link komentara

  147. Bice da se neko iz KSS namlatio para na kladionicama.
    (Cinik, 21. februar 2019 21:20)

    # Link komentara

  148. Dzabe talenti kada ih ne interesuje da s razvijaju... Radna etika kod mladih ne postoji, uporedite Ameriku i nase klince... evo ova zver Zion (god dana mladji)vrv vec sada ima vise sati u teretani nego sto ce talentovaniji Pecarski imati u
    karijeri, ako je uopste i bude.. Pa Bogdan je trenirao pola dana u tim godinama, da bi postao ispod prosecni bek u nba, al' ce radom postati starter/6ti igrac lagano
    (Ddrogba, 21. februar 2019 21:20)

    # Link komentara

  149. Jokicu da se oduzme i spalu pasos!!!
    (Nenad, 21. februar 2019 21:19)

    # Link komentara

  150. Đorđević je smrt za srpsku košarku
    (gigs, 21. februar 2019 20:17)

    takvi kao ti, koji se prodaju za sendvic, su smrt za srbiju
    (Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??, 21. februar 2019 21:19)

    # Link komentara

  151. Đorđević je smrt za srpsku košarku
    (gigs, 21. februar 2019 20:17)

    ajde ne buncaj, koga bi ti , pomocnog treneraTomica...pobedicemo Izraelce i otici na SP...sta ste uzjasili na Djordjevica damo zato sto je partizanovac.
    (becki konjusar, 21. februar 2019 21:19)

    # Link komentara

  152. Cim Grobari pomahnitaju i kradu repka se raspada,zato sam pisao o bojkotu repke!Da se ne ponovi vise KRK u Nisu kao ove godine neka uvek pobedjuje bolji a ne onaj sto sudije odluce!
    (Aleksej, 21. februar 2019 21:18)

    # Link komentara

  153. @HanSolo
    Duda je u NAJJACEM sastavu jedva dobio Estoniju u kvalifikacijama koje je vodio,a u istim kvalifikacijama oba meca izgubio od Izraela i Crne Gore a na prvenstvu izgubio od Makedonije.Neverovtno koliko imamo slabo pamcenje,velicamo Dudu ciji su rezultati drugo-cetvrto-sedmo-osmo mesto uz preskocenu Olimpijadu a pljujemo po Saletu sa ucinkom 2-2-2-4
    (hercegovac, 21. februar 2019 21:18)

    # Link komentara

  154. Pazi ga ovaj, proziva Djilasa da leti iz KSS. Tebra, pa ceo vas KKP je u savezu, koji Djilas...
    (gtrovci, 21. februar 2019 21:17)

    # Link komentara

  155. Не бих заиста да доливам уље на ватру...али ово заиста НЕ ФУНКЦИОНИШЕ
    Пре свега одабир играча, по мени Радуљица није ништа бољи од неког играча из наше лиге (мимо АБА учесника), просто његово време је прошло. О Тепићу, Бирчевићу не треба ништа ни коментарисати...
    Оваквим приступом (вероватно ћемо Израел проћи) нећемо далеко стићи у Кини, а неки на форумима прогнозирају минимум 1/2 финале СП
    (зуке, 21. februar 2019 21:17)

    # Link komentara

  156. Sramota! Ako ne pobedimo Izrael ne treba ni da idemo na prvenstvo, jednostavno ne zasluzujemo, glupi prozori...
    (Boki, 21. februar 2019 21:17)

    # Link komentara

  157. Igrači iz mege bi se igrali sa ovima,razočaran sam.
    (goran, 21. februar 2019 21:16)

    # Link komentara

  158. Teo(?),Pot,Milosavljević,Dobrić,Davidovac,Marinković,Simanić,Apić,Mišković,Raduljica(?),Jelovac,Huskić. Bar 10 razlike u plusu. I ova postava je mogla da bude od starta kvalifikacija(bez Tea). Da se uigrava sa dodatkom Jovića,Lučića,Milutinova,Micića,Simonovića i još ponekog. Ali nikako Gagić, Tepić,Paunić(nema klub),Djoković,Birčević. Ja sadašnji sastav mogu samo da povežem sa menadžerisanjem i procentom.
    Djordjević nije dobar trener i tačka. Ako prodjemo nek se moli Bogu da glavni igrači budu zdravi. Svaka čast na tri finala, ali ono protiv Slovenije je morao dobiti. Pogotovu kad su oni ostali bez Dončića i Dragića. Gledao sam intervju Mirka Novosela povodom te utakmice gde jasno kaže da mu nije jasno zašto nije uvodio u igru zadnjih 4-5 minuta Marjanovića. Spor je,loše brani PnR stoji, ali odličan trener postavkom igre smanjuje te nedostatke. Kako je kod Radonjića bio odličan centar. Pot MVP februara, Apić MVP lige dok nije prodat, Mišković nosilac igre u Megi, Simanić konačno proigrao. Marinković kakav god da je bar ume da da koš, a u odbrani je sasvim dobar...
    Daj bože da se plasiramo, ali mrka kapa.
    (Radovan III, 21. februar 2019 21:15)

    # Link komentara

  159. KAKVI SMO MI SRBI!!! NAJGORI NAROD U SVETU!!! TREBA DA NESTANEMO!!!

    PA VI BRE SVI PLJUJETE JEDNOG DJORDJEVICA!!! EEEEEJ!!! LJUDI, VI PRICATE DA NEMAMO TIM ZA SVETSKO PRVENSTVO, DA NE TREBA DA IDEMO TAMO, DA JE SALE GUBITNIK I DA NISTA NIJ OSVOJIO!!! EEEEEEEJ PUSTI SRBI!!!

    COVEK NAS JE DOVEO DO 3 FINALA, 3 NAJVECA PRVENSTVA!!! I VAMA NE VALJA!!!

    PA KAD BUDU IGRALI LUCIC, BOGI, BJELICA, JOVIC, KALINIC, MARJANOVIC, PA TO CE BITI TIM I ITEKAKO IDEMO NA SVETSKO DA POKIDAMO!!!


    AKO I NE PRODJEMO IZRAEL, DOBICEMO "WILD CARD" SIGURNO!!!


    MOMCI, SAMO HRABRO I POKIDAJTE IZRAEL U NEDELJU! GLAVE GORE! NE OBRACAJTE PAZNJU NA PLJUVANJE OD STRANE NELJUDI! PUNA PODRSKA ZA DJORDJEVICA!!! KOSARAKASI, PORED VATERPOLISTA, NIKADA NE SMEJU BITI PLJUVANI I TACKA!!!
    (Sakaluda, 21. februar 2019 21:15)

    # Link komentara

  160. dajte bre jednog centra,da odigra korektnu odbranu kad gagič mora,da igra centra onda smo stvarno pukli.ovo smo trebali dobiti bez problema ali neko nezna igrati niti odbranu niti zna,da se kreče u napadu.
    (slaviša šmigič, 21. februar 2019 21:15)

    # Link komentara

  161. Namerno su izgubili kako bi došla publika i kako bi bilo zanimljivo. Mada, sada će ljudi biti besni i neće doći... :)
    (Cxevu, 21. februar 2019 21:14)

    # Link komentara

  162. Hvala Kopernikusu sto u okolini Leskovca nije imao signal za kablovsku i internet,pa su mi samim tim i pomogli da se ne nerviram bezveze..
    Hvala jos jednom!!
    (Maks, 21. februar 2019 21:14)

    # Link komentara

  163. Gde je sad Krle da objasni sudijama da se Jelovcu za ono ne sviraju tri bacanja??
    (Krcunovi čuvari pravoslavlja, 21. februar 2019 21:14)

    # Link komentara

  164. Kad pobjedimo Izrael biće:"Teo magic, Sale nacionale, Bradulja izdominirao, Tepara duletova škola... Ps. Pijem dvolitru lava i nadam se da će biti ovako. A kako sam samo po.. Zdio. Podrška Saletu i momcima. Šarenac i Marin kraljevi.
    (stevo, 21. februar 2019 21:14)

    # Link komentara

  165. ne pallite se, prodata utakmica. Pogledajte zalaganje nasih i kvotu na pobedu Estonije..
    (sramihsvebilo, 21. februar 2019 21:13)

    # Link komentara

  166. Da li nas reprezentativac Mileneko Tepic zna ista da uradi u napadu, sem da mozda prevede loptu zidanjem ili da doda siguran otvoren pas?
    (Twolf, 21. februar 2019 19:14)

    Ne zna brate, to je to sto zna, i "dovoljno" da ga selektor drzi u ekipi...
    (rodja, 21. februar 2019 21:12)

    # Link komentara

  167. Kakvo objašnjenje ima crno-bela gospoda iz KSS za ove istorijske uspehe? Ima li stida imalo? Odgovornosti? Ništa? Ostavke? Ni to. Pa da, ne postoji adekvatna zamena za vas Bogom dane jer košarka, to ste vi. Šta bismo bez vas prepoštenih iz "institucije". Već viđeno, sa daviteljem i "svi su krivi za neuspeh samo ja selektor ne" Žocom.
    (Sergio, 21. februar 2019 21:12)

    # Link komentara

  168. Nije ništa čudno. Sam Djordjevic je izjavio da se uzdamo u Teov talenat. To je bila strategija. U to smo se uzdali,ignorisuci činjenicu da Teodosic nije odigrao utakmicu godinu i po dana.Ne ide to tako.
    (kris, 21. februar 2019 21:12)

    # Link komentara

  169. Braco Srbi grobar sam ali Tepic Gagic Jelovac Birca ma daj bre ste vi normalni
    (Duka, 21. februar 2019 21:10)

    # Link komentara

  170. Sale, sa milion ljudi sam se posvađao zbog tebe, ali ovo što ti radiš u kvalifikacijama se ne može gledati. Po kom principu ti pozivaš igrače? Kad sam vidio prvih pet ja sam prebacio nije mi se više gledalo! Bio sam u pravu
    (bobrock, 21. februar 2019 21:10)

    # Link komentara

  171. Nije problem poraz, problem je sto izgleda nemamo dovoljno dobrih kosarkasa u zemlji. Ne mozemo se nazivati zemljom kosarke ako to sto nam ne igraju najbolji igraci dovodi do toga da se sa ostatkom igraca koljemo za kvalifikacije na SP, i gubimo od Estonije. To je nemila cinjenica...
    (gr1, 21. februar 2019 21:09)

    # Link komentara

  172. Najbolje reprezentacije su taoci konflikta Uleb-a i Fiba-e. Da li je nekad moglo da se desi da u vreme igranja ovako bitnih reprezentativnih meceva, nasi ponajbolji igraci u ovom trenutku igraju (Micic i Milutinov) igraju medjusobno kao da repka ne postoji?
    (ZRodzer, 21. februar 2019 21:08)

    # Link komentara

  173. evropska kosasrka bolja od nba...tamo se odbrane ne igraju uopste,vidi ovde kako estonija igra odbbranu,jedva 70 im das...
    (zed, 21. februar 2019 21:08)

    # Link komentara

  174. Dje ti je Renfro Salo?
    (Nick, 21. februar 2019 21:08)

    # Link komentara

  175. Grobljanski savez. Privatna reprezentacija.
    Ko gura Tepica, Gagica i Bircevica?
    Dokle vise?
    (Borko, 21. februar 2019 21:08)

    # Link komentara

  176. Jos plej, da se vrate Vasa i Jokara i pali se masina...
    (Zvezda sampion, 21. februar 2019 21:08)

    # Link komentara

  177. Ne moze me niko ubediti da nemamo krilnog centra boljeg od Bircevica, i beka od Tepica.
    (rodja, 21. februar 2019 21:08)

    # Link komentara

  178. TEODOSICU , hvala ti na svemu , ali vreme je za PENZIJU.
    (Mile, 21. februar 2019 21:07)

    # Link komentara

  179. @Sin Bludimir
    Decko skoro 10 godina,do pojave Bogdana i Jokare reprezentaciju vuce bukvalno SAM,sem Krstica koje je on vrhunske igrace imao kada smo uzeli srebro 2009-te kada su nam dogodine ukrali finale ili uzeli srebro na proslom SP?Svi nasi velikani od Kice,Praje,kasnije Divca i Sase,kasnije Bodiroge i Pedje su vek uz sebe imali 7-8 najmanje brutalnih saigraca,da li bi iko od njih uzimao medalje da su im najbolji saigraci Tripkovic,Velickovic,Savanovic uz duzno postovanje doticnih
    (jatabare, 21. februar 2019 21:07)

    # Link komentara

  180. Bravo Selektore! Bravo Savezu! Bravo FIBA!
    (Gospon, 21. februar 2019 21:07)

    # Link komentara

  181. Gagara dominira :) 5 zicera omašio za 3 minuta.
    (veliki strumf, 21. februar 2019 18:06)

    haahayayah, namerno masi, da bi ti komentarisao ;)
    (Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??, 21. februar 2019 21:06)

    # Link komentara

  182. Odjednom Coviceve reci dobijaju na tezini. Reprezentacija je privatizovana od strane bivsih igraca partizana. Kao i KSS koji se bori da vrati partizan na silu na prvo mesto. Izbor igraca selektora djordjevica za ovaj poslednji prozor je za objasnjavanje pred nacijom u zivom prenosu.
    (Ivan, 21. februar 2019 20:05)

    Ajde Cokibotu idi pomozi gazdi u pisanju saopstenja. Ozbiljan kompleks imas. Ostavio si ovde deset komentara u kojima pljujes Djordjevica ili Partizan.
    (bdp, 21. februar 2019 21:06)

    # Link komentara

  183. Kad spomenete Đorđevića da stojite mirno. 
    (doki, 21. februar 2019 19:34) 
    Djordjevic, Djordjevic... a radim spagu trenutno. Sad dubim na glavi... sta treba da se dogodi ako te ne poslusam?
    (Pavle, 21. februar 2019 19:53)

    Evo, ja češkam.....
    (pedja 71, 21. februar 2019 21:06)

    # Link komentara

  184. Kada sam pričao da je Kokoškov pojeo Đorđevića (bez Dončića i Dragića dobar deo utakmice) lupali su minuse. Sale je košarkaška legenda, ali trenerska biti neće to je evidentno.
    (realno, 21. februar 2019 21:06)

    # Link komentara

  185. Nikola Joker likes this!
    (DIVOUŠN, 21. februar 2019 21:05)

    # Link komentara

  186. sto ste dosadni sa tim da se faul ne svira,KSS Partizan,treba da igra Dobric,Davidovac itditd... zagadili ste ceo prostor,uzas.
    (zed, 21. februar 2019 21:05)

    # Link komentara

  187. Kako vas nije sramota da lupetate ovakve stvari za Teodosica.Decko dok je igrao u Evropi svake godine igrao za reprezentaciju i kad god je bio u igri nasa reprezentacija je licila na najjace reprezentacije.Da, mnogo puta je promasivao kad je bilo bitno ali mnogo puta i pogadjao sto je skroz normalno za nekog ko preuzima odgovornost.Godinu i po dana nije dobijao pravu sansu u NBA i sad ocekujete da pokida mec.Mec
    je izgubljen zbog selektora koji iako nije imao neku ekipu na raspolaganju ne pozove Davidovca ,Lucica ,Vanju,Dobrica a daje sansu Gagicu,Djokovicu ,Tepicu( koji je zaboravio sta je kosarka)..
    (ogi, 21. februar 2019 21:05)

    # Link komentara

  188. Ne zna se ko su gori nasi jadni komentatori ili kosarkasi
    (N7, 21. februar 2019 21:04)

    # Link komentara

  189. Bas se pitam sto je Teodosić dobio otkaz u Klipersima... decko odbranu ne igra, al ajde to, nikad je nije ni igrao, u napadu mnogo siluje, previse ishitrenih suteva.. Samo je Gagi Milosavljević odigrao dobar mec. Bice tesko u nedelju protiv Izraela, dobra su ekipa
    (Kayser Soze, 21. februar 2019 21:04)

    # Link komentara

  190. A ja igrao keca navijacki. lepa kvota.
    (frank_castle, 21. februar 2019 21:03)

    # Link komentara

  191. Odjednom Coviceve reci dobijaju na tezini. Reprezentacija je privatizovana od strane bivsih igraca partizana. Kao i KSS koji se bori da vrati partizan na silu na prvo mesto. Izbor igraca selektora djordjevica za ovaj poslednji prozor je za objasnjavanje pred nacijom u zivom prenosu.
    (Ivan, 21. februar 2019 20:05)

    hahahahaha, instrukcije su date, samo udri hahahahahaahah, bot servis na zvezdari gori haahahauah
    (Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??, 21. februar 2019 21:03)

    # Link komentara

  192. sa ovakvom igrom tesko cemo da dobijemo klince iz NBg blokova a ne izraelce .
    (kladzom do bola, 21. februar 2019 21:02)

    # Link komentara

  193. i dalje mislim da je selektor najveci problem.
    (drns, 21. februar 2019 21:02)

    # Link komentara

  194. Za trenera!! Stamota
    (Pedja, 21. februar 2019 21:02)

    # Link komentara

  195. Bez Vasilija i Jovića koji je na žalost povređen nema igre i nema pobede. Bar Vasilija sad za Izrael, inače piši propalo. Mnogi pljuju po Teu da nas je upropastio, što možda i jeste nekim ishitrenim šutevima i prodanim loptama, ali je utisak da on danas nije igrao da bi nas dobili sa bar desetak razlike?
    (Džoni, 21. februar 2019 21:01)

    # Link komentara

  196. A sada najiskrenije, kad vidim sta se desava u Savezu, sta se mulja, desava, podrzavam apsolutno Covica i verujte drago mi je sto se ovo desilo. I sam stav Zvezdasa je da se bojkotuje reprezentacija. A u vezi Teodosica nemam nikakvo misljenje. NIje igrao u Zvezdu kada je trebalo, sada kada treba nece, ne treba nam nikada. Neka ga neka se blamira sa ovom grobarskom amaterskom reprezentacijom.
    (bodibond, 21. februar 2019 21:01)

    # Link komentara

  197. Mislio sam da ovo nikada neću reći, ali u pravu je Čović svako slovo. Danilović, Tomašević i Djordjević sa njima zalutali u KSS. Nema logike da igraju starci, sad je bilo prilike za Simanića, Marinkovića, Apića, Dobrića i ostale klince. Ovima u Estoniji samo Čović junior falio.
    (pantelejac, 21. februar 2019 21:01)

    # Link komentara

  198. Au koji diletanti u komentarima.
    Te karma za ovo, te karma za ono. Toliko smo gresni da nas ta neka losa karma prati ?

    I od kad to Pravoslavci veruju u karmu?

    No,nije to ni bitno. Bitno je da nasi kosarkasi vec 10 godina promasuju otvorene suteve i to se ne menja. Kazu NBA cirkus ,samo sutiraju , e pa vidite CIRKUS je kada treniras kosarku 10-15 godina i ne mozes da pogodis otvoren sut .
    (Hoces Iskreno ?!, 21. februar 2019 21:00)

    # Link komentara

  199. " Ovaj faul na kraju se nikad ne sviraa "

    da je bilo nereseno, sigurno ga ne bi svirali
    (perhan, 21. februar 2019 20:03)

    Fazon je u tome što to nije ni bio faul nego se naš igrač okliznuo kada je bacao loptu u koš estonaca nakon čega je sudija svirao "faul". Kanda da su sudije bile malko na našoj strani.
    (steva, 21. februar 2019 21:00)

    # Link komentara

  200. Јуче се надобијах минуса ,рекоше и да сам дефетиста а све зато што сам рекао да је цар го. Селектор нам од финала са Словенијом показује за њега необично одсуство енергије. Више изгледа као гледалац. После тајм аута се ништа не дешава, нема промене ритма,сигурности. То се преноси на терен па онда сви изгледају горе него што објективно јесу . Тимска игра не постоји па онда имамо те празне минуте. Да је бар одбране некако би држали ствари под контролом,али за одбрану је потребан тим. Квалификације смо могли да искористимо да неки млађи момци стичу искуство ,нажалост нисмо. Ваљда обхрван личним неуспесима Ђорђевић се углавном ослања на људе које дуго зна (Теодосић,Радуљица ...) који на његову несрећу нису у форми . Против Израела пролазимо на Пионир али ништа добро иза не видим. Нажалост Сале више нема ауторитет да од њих направи тим. И да не останем дужан одговора ја сам Звездаш али би волео да видим у стручном штабу и Милојевића,Лукића,Обрадовића (млађег) а и Дуди је време да преузме улогу проф Николића (оно само да седи поред и чува им страх). Ви сад удрите по минусима а ја одо по карту за недељу. Партер Б. Поздрав
    (Душан, 21. februar 2019 20:59)

    # Link komentara

  201. Sta god bude sa Izraelom, mi ne zasluzujemo odlazak u Kinu!! Pet poraza u grupi!! Ej, pet poraza!! Od toga su onaj od Nemacke kod kuce i ovaj u Estoniji prava katastrofa!!!
    (hm?, 21. februar 2019 20:59)

    # Link komentara

  202. Blamaža
    (..., 21. februar 2019 20:58)

    # Link komentara

  203. Opušteno, kvalifikovacemo se i pored ovakve igre, a onda laganica polufinale. Verujmo u momke!
    (Blabla, 21. februar 2019 20:58)

    # Link komentara

  204. pozdrav za xnodeha i njegove vicesampione koji padaju od njemaca,izraelaca i estonaca gahahahahah
    (Zigzag, 21. februar 2019 20:57)

    # Link komentara

  205. Ipak je Covke u pravu u vezi KSS. 
    Grobarska filijala. 
    Raspad.
    (Borke, 21. februar 2019 19:52)

    panteru bez stava i misljenha
    (Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??, 21. februar 2019 20:56)

    # Link komentara

  206. djordjevic zvao Tea da bi izbegao osudu javnosti, jer nema pojma sa vodjenjem ekipe, a kamo li reprezentacije
    (Goran NS, 21. februar 2019 20:56)

    # Link komentara

  207. Mozda bi smo pobedili da nam je sudijo Milivoje Jovcic ???
    (Nebojsa, 21. februar 2019 20:56)

    # Link komentara

  208. Tacno vidim ove nase kakve su bile pripreme ova dva tri dana,u fazonu "Pa gde si burazeru nismo se dugo videli...Ocemo na pivo...Ocemo da bacimo poneku...Ma koji estonci bre... i slicno,totalno ono nase pocenjivanje ala lako cemo ko su ovi indijanci.Ali to smo mi,bili,jesmo i ostacemo takvi.I da se razumemo sa sve selektorom na celu.
    (Baltazar, 21. februar 2019 20:55)

    # Link komentara

  209. Ovakvi bolje i da je idemo na SP.
    (Mare, 21. februar 2019 20:55)

    # Link komentara

  210. Bitno da se prozivaju Tepic i Gagic, a to sto nas je Teodosic zakopao u poslednja 2 minuta nema veze. Nebitno, moramo dobiti Izraelce, kako znamo i umemo, greota da ne odemo na SP, zbog ovih fibinih prozora.
    (Pantelija, 21. februar 2019 19:52)

    pa panteri dobijaju duple dnevnice danas hahahaj
    (Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??, 21. februar 2019 20:55)

    # Link komentara

  211. Ovo je instant karma za kradju u finalu kupa, fijasko grobarske reprezentacije i njenog selektora.
    (takoTreba, 21. februar 2019 20:03)

    Ne mogu da verujem dokle ide ta mržnja, pa to je bolesno. Ni Srbija vam nije sveta a busate se stalno. Sećam se priče kako je Dule zlo i da će sve biti super samo da njega sklonimo. Ode Dule, prolaze godine a vidimo ko je u stvari to zlo. Bio i ostao.
    (dking, 21. februar 2019 20:54)

    # Link komentara

  212. Ako potpiše Trinkijeri do sutra,u nedelju laganica sa Izraelom
    (P A R T I Z A N, 21. februar 2019 20:54)

    # Link komentara

  213. Gubimo od Izreala. Jedina nada je da Gruzija dobije Estoniju, a mi da ne izgubimo preko 21 razliku.
    (Nula, 21. februar 2019 20:54)

    # Link komentara

  214. Voli čovek da asistira pa to ti je. Nije važno da li našim ili protivnickim igracima. Teo Asistencija
    (MiIgramoBoljiBasketIspredZgrade, 21. februar 2019 20:53)

    # Link komentara

  215. Milenko Tepić?
    (epcot, 21. februar 2019 20:52)

    # Link komentara

  216. Gagić 2, Tepić 2, Birčević 2, Simonović 0, Paunić 0... sve super talentovani mladi igrači...perspektiva Srpske košarke. Valjda je jasno zašto ovde nije bilo mesta za Apića, Dobrića i Pota.
    (Vuk, 21. februar 2019 20:52)

    # Link komentara

  217. Ajde bre ljudi,sta vam je po cemu su Dobric i Simanic bolja opcija?Obojica izuzetno pogubljeni u poslednje vreme.Djordjevica smeniti?Coveka koji nam je na 4 takmicenja doneo 3 srebra.U nedelju sigurno dobijamo Izrael i idemo na SP.Smitite frustracije,bolji tim za ove kvalifikacije nismo imali.
    (NSNS, 21. februar 2019 20:51)

    # Link komentara

  218. Dobar igrac cesto ne znaci i dobar trener/selektor, mnogo cesce nisu dobri u tom poslu. Jednostavno za trenera je potreban drugaciji "mind set".
    (Dobri igraci, 21. februar 2019 20:51)

    # Link komentara

  219. KSS, Djordjevic....interesna grupa KK SNS....Covicu..puna podrška za tebe!!!
    (cigan a ne delija, 21. februar 2019 20:51)

    # Link komentara

  220. Faul u zadnjih 5 sekundi se ne svira, jel tako Panteri? Zato Jelovac namerno promasio, fer plej...
    (Overrated, 21. februar 2019 19:59)

    Da je bio egal nikada ga ne bi svirali. Ne pravite se blesaviji nego što jeste!
    (Džoni, 21. februar 2019 20:51)

    # Link komentara

  221. Dabog da izgubili od izraela, zato što je ovo postala smejurija, reprezentacije više nisu bitne, samo gruvaj klubsko
    (revit, 21. februar 2019 20:51)

    # Link komentara

  222. Ima jedan lik na ovom portalu koji ima nick "valjevska podvala". Ako se misli na Teodosića, onda ti čestitam na dalekovidosti, jer ja tek sad vidim kolika je on podvala od igrača.
    (ferdinand, 21. februar 2019 20:50)

    # Link komentara

  223. Sase nisu spremne da vode srpsku košarku. To sto su bili trofejniji igraci, nosioci igre ne znaci da su dobri za poslove koje sada obavljaju. Reprezentacija jos uvek nosi Djilasove dresove... Sitnica, ali govori puno
    (Sasa, 21. februar 2019 20:49)

    # Link komentara

  224. Neodlazak na SP ima za pisledicu i OI
    (Ja Klaudije, 21. februar 2019 20:49)

    # Link komentara

  225. Znate li vi da je Đorđević dobio otkaz gde god je bio trener ? Ne samo to,u tim klubovima su mu vrata zatvorena zauvek. Da li vam je mozda sada jasnije zasto ? Teodosic ? Samo optimista i neznalica su presvidjali da moze da igra u NBA. Covek jednostavno niti ima fizikalije,niti odnos prema igri. Nema veze... idemo sad opet da pominjemo trojku protiv Huventuda i onu preko Grabahose,pa da od Đorđevica i Teososica napravimo bezgresne. Đorđević u košarci i Mihajlović u fudbalu su isti... Prevare koje ce uskoro biti otkrivene.
    (Mare, 21. februar 2019 20:49)

    # Link komentara

  226. Amaterska košarka i to loša. Jokić bi ovim Estoncima utrpao 40+ i to bez da se oznoji.
    (CarloNS, 21. februar 2019 20:49)

    # Link komentara

  227. Đorđeviću koliko si bio dobar kao igrač toliko si loš kao trener. Batali, ne kvari sliku o sebi.
    (duledule, 21. februar 2019 20:47)

    # Link komentara

  228. ma daaaj bre j.bo ti ovo kad ne racunas na najbolje
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mica, 21. februar 2019 19:55)

    Mislim da grešiš.
    I Grci ne mogu da računaju na najbolje igrače, pa se plasiraše odaavno na SP, pa ostatak kavlifikacija mogu da igraju rekreativno.
    Tek kad ne možeš da računaš na zvezde pokazuješ šta stvarno znaš kao trener.
    Verujem da Srbija ima spremnijih igrača koji su trebali da igraju ove kvalifikacije, ali nisu ni izabrani.
    Saletu svaka čast na svemu (do sada), ali deluje nesigurno i kao da u nekim trenucima ne zna šta da radi (protiv Estonije!), a to kvalitenom treneru ne sme da se događa.
    (Moralo je bolje, 21. februar 2019 20:47)

    # Link komentara

  229. Posto je Izrael dobio, nadam se da cemo moci da racunamo na Milutinova, Micica i Lucica. Bez njih, tj narocito Milutinova i Micica, bice ne gusto, vec dajem vece sanse Izraelu. Oni ce ljudi doci opusteni, prangijace trojke, tako da ako udju dobro u utakmicu, crno nam se pise. Danas smo igrali bez centara, Gagic ne znam kojim se sportom bavi, a Radulju je pregazilo vreme. Teo je igrao solidno, imao je gresaka, ali mislim da je na kraju popizdeo jer pola asistencija koje je podelio nasi ne mogu da ubace. Tepic, Djokovic, Bircevic, pa i ovaj Avramovic, solidan napad, ali ispada u odbrani skoro svaki napad. Jelovac standardno, od sjaja do ocaja. Da par koseva, a onda 3 greske u odbrani, i opet na nuli. Od ovih igraca na svetsko povesti Tea, ali kao treceg pleja, ako ce da prihvati tu ulogu (Micic i Jovic su prvi i drugi), Gagija, koji se jedini trudi, i Simona, koji, i ako je najstariji, jedini konstantno igra odbranu. Sve ovo ostalo nije ni za KLS. I naravno, izljubiti se sa Saletom, svaka mu cast na svemu, ali nama treba trener, a ne motivator. I za kraj, cemu Paunic na klupi? Ako je bio toliko dugo povredjen, sta znaci da ide sa ekipom? Mozda je mogao i Macvana da stavi na klupu, eto cisto da bude tu, ipak je on zamenik kapitena.
    (Divac, 21. februar 2019 20:47)

    # Link komentara

  230. Mene je stvarno sramota svog naroda!Kako mozete da pljujete po bilo kom od ovih igraca,a kamo li po Saletu,koji je na zadnjih cetiri prvenstva uzeo tri medalje!?Sastav nam je takav kakav je morao biti,svi znamo zbog cega,i desio se neocekivan poraz,pa sta!?Kako imate obraza da pljujete,a za god dana cete svi velicati tog Djordjevica kad bude opet uzeo medalju.Stvarno smo gadan narod.
    (nwa, 21. februar 2019 20:46)

    # Link komentara

  231. Igra Gagi,Simonovic i Jelovac.Radulja dosao na nas pocasti prisustvom.Teo....a ostali nivo prva srpska liga i ne zasluzuju taj dres.Tepic...pa umirem od smeha kad ga vidim onako polugrbavog.
    (MJ, 21. februar 2019 20:46)

    # Link komentara

  232. Najbolje da se mi i dalje prepucavamo oko Zvezde i Pertizana. A ja im ne bih ni dinara dao (da sam vlast) ako ne plasiraju svake godine po jednog igrača za reprezentaciju. Finale kupa, a nigde ni jedan igrač koji bi mogao medju prvih 15 u reprezentaciji. To je tragedija za instituciju kao što je košarka u Srbiji. Nismo mi bas velika zemlja pa da kvalitet imamo na svakom ćošku kao nekada.
    (mija, 21. februar 2019 20:45)

    # Link komentara

  233. U kladionicama hendikep -20 na Srbiju? Da li je moguce izgubiti od ove ekipe? Teo nije potrcao od Juna prosle godine. Tepica nisam video na tv-u par godina, kao ni Braduljicu. Bircevic? Djordjevic vise nrma autoritet za motivaciju, uzasno negativno deluje? Sve u svemu najbolje " sedi kuci" i to je to...
    (3455 godina, 21. februar 2019 20:45)

    # Link komentara

  234. Faul u zadnjih 5 sekundi se ne svira, jel tako Panteri? Zato Jelovac namerno promasio, fer plej...
    (Overrated, 21. februar 2019 19:59

    Nije bilo 5 sec vec 0,4 sec
    (Gradjanin, 21. februar 2019 20:45)

    # Link komentara

  235. Pogledajte sastav koji gubi: Đoković, Tepić, Gagić, Avramovic,Bisevac, Simonović, Radulovića
    Šta se može očekivati nego blamažu, Milosavljević, Jelovac ,Teo, nisu bili loši, Jovanovića ne uvodi bez obzira što igra vrhunski u Italiji.
    Đorđeviću odlazi, sramotis sve dobre trenere iz Srbije, a Srbiju si ponizio.
    (Dragan, 21. februar 2019 20:45)

    # Link komentara

  236. Kosarka nam postala kao fudbal.
    (Dox, 21. februar 2019 20:45)

    # Link komentara

  237. Panterska armija botova slavi.
    (nik sloter, 21. februar 2019 20:44)

    # Link komentara

  238. Teo carobnjak izdominirao!
    (montoya, 21. februar 2019 20:44)

    # Link komentara

  239. Ovo je instant karma za kradju u finalu kupa, fijasko grobarske reprezentacije i njenog selektora.
    (takoTreba, 21. februar 2019 20:03)

    hehe jos uvek placu...samo nek smo mi vas pokrali i pedalirali nazad u zeleznik...partizan je jedini bitan!
    (Alen, 21. februar 2019 20:44)

    # Link komentara

  240. Tek sad dolazi veliko finale!

    Izrael razsrafljuje ove samozvane zvezde u Beogradu.

    Nakon toga se trazi wild card i FIBA ga daje Sloveniji, jer su bili bolji u finalu EP!

    A onda adio, i zbogom i za sledecu Olimpijadu, samo dva evropska tima idu na OI sa SP.
    (tromi, lenji i izgubljeni, 21. februar 2019 20:44)

    # Link komentara

  241. Ajde sta se opterecujete, sta dramite kao neke strine...sta dizite galamu... I tako je bilo u proslim kvalifikacijama za SP i za olimpijadu jedva su se plasirali, pa onda na prvenstvu i znate sami dokle su stigli...
    Zato kako igraju jer je tim sarolik, tesko da se napravi tim na svakom drugom mecu drugi igraci. Zato je bitna priprema na leto pred SP i napravi jak tim tako sto ih ujedini sve zajedno, i onda im krene
    najbolje sve, e tu je Djordjevic je najbolji.
    (Takenardi, 21. februar 2019 20:44)

    # Link komentara

  242. u tekstu pise da i u slucaju poraza od izraela u zadnjem kolu imamo sansu da se plairamo ako se poklope drugi rezultati....KAKO, ako nas izrael dobije, imacemo isti broj bodova, s tim sto ce oni imati skor 2:0 protiv nas.....bice jako jako jako jako tesko, izrael je u transu, a nasi sa 9om ekipom, po prvi put se stvarno bojim da necemo otici na sp, sto automatski znaci da nema nista ni od oi....fiba je napravila veliko veliko sr**e
    (beogradski, 21. februar 2019 20:44)

    # Link komentara

  243. Sad je, valjda, svima jasno zašto ga niko nije TEO!
    (Pedja NS, 21. februar 2019 20:43)

    # Link komentara

  244. A ja sve vreme mislio Dok Rivers teska budala
    (mitko, 21. februar 2019 20:42)

    # Link komentara

  245. 1.Za neupucene pre Sase je reprezentaciju vodio jedan Duda Ivkovic,on je u kvalifikacijama za EP 2013 takodje gubio od Estonije i Izraela i isto u poslednjem kolu izborio plnsman.Na tom prvenstvu bio sedmi,godinu pre preskocio Olimpijadu a opet godinu pre bio osmi na EP,plus forsirao Miskove igrace naustrb daleko kvalitetnijih.Sale od kada je selektor bio triput drugi i jednom cetvrti,vratio je kult,i zove najbolje igrace koje imamo,izgubio pa sta,dobice Izrael i koga onda briga.
    2.Ove kvalifikacije su ipak pokazale da smo izgubili bazu i da uspesi zadnjih par godina pocivaju osim na Saletovom vodjenju iskljucivo na pojdinacnom kvalitetu Tea,Bogdana i na OI Jokica.Posto se prvi sigurno a mozda i drugi oprastaju posle EP za dve godine nasa reprezentacija ce spasti na Jokica i bice nesto poput nemacke sa Dirkom,jedan genije,jedan solidan centar da ga prati(Femerling a kod nas Milutinov)i deset(ispod)proseka.I bukvalno cemo biti u situaciji da se sa njim borimo za medalju a bez njega da i ne igramo takmicenja(Sloveniji se to vec desilo).Mislite o tome pre nego sto pocnete da ga pljujete,da govorite kako nam ne treba,pa cemo imati slucaj kao sa odricanjem od Stojakovica koje je kostalo reprezentaciju znamo vec koliko,ne smemo dozvoliti opet istu gresku.
    (bg leprikoni, 21. februar 2019 20:42)

    # Link komentara

  246. Сад нека неко каже да ово није срамота. Брукају Србију. Треба довести праве играче. Ови низашта.Срам их било , немогу да Естонију победе.
    (марчелло, 21. februar 2019 20:42)

    # Link komentara

  247. Milenko Tepic ! ! Nema dalje...
    (Beogradjanin, 21. februar 2019 20:41)

    # Link komentara

  248. A bili smo nekad košarkaška velesila.
    Nemamo više prepoznatljivu školu košarke.
    Mnogo stranaca u našoj ligi.
    Rezuktat se vidi.
    (Aleksandar, 21. februar 2019 20:41)

    # Link komentara

  249. Ni strankinje se u Zaostrogu više ne praskaju pravo a kamoli igra Srpske reprezentacije.
    (Wartburg limuzina najbrža mašina!, 21. februar 2019 20:40)

    # Link komentara

  250. Danas pre tekme mi pade na pamet fudbal i Francuska reprezentacija 1994..
    I mislim, ako danas ne pobede ove dileje, a Izrael uzme Nemacku, onda oni dolaze na krilima u Beograd, Srbija u strahu i eto raspada.
    Gledaj nase NBA zvijezde, kako on sredi da se izgubi ova tekma, uz pomoc svih ostalih dileja, onda se nemci izvlace iz sigurnog poraza i sutaju tricu za pobjedu, amogu da poloze za produzetak (moze im se kvalifikovanisu) i mase tu tricu koja bi nas odvela na SP.
    Sad ostaje samo veliko finale, Makabijev prvi tim dolazi i oduva ove turiste u Kinu i Los Andjeles.
    (pazite sta kazem, 21. februar 2019 20:40)

    # Link komentara

  251. sprdnja
    (mrzovici pljevlja, 21. februar 2019 20:40)

    # Link komentara

  252. Onaj Djilas upropastio je sve pa i kosarku.
    (zvocara, 21. februar 2019 20:40)

    # Link komentara

  253. Danas pre tekme mi pade na pamet fudbal i Francuska reprezentacija 1994..
    I mislim, ako danas ne pobede ove dileje, a Izrael uzme Nemacku, onda oni dolaze na krilima u Beograd, Srbija u strahu i eto raspada.
    Gledaj nase NBA zvijezde, kako on sredi da se izgubi ova tekma, uz pomoc svih ostalih dileja, onda se nemci izvlace iz sigurnog poraza i sutaju tricu za pobjedu, amogu da poloze za produzetak (moze im se kvalifikovanisu) i mase tu tricu koja bi nas odvela na SP.
    Sad ostaje samo veliko finale, Makabijev prvi tim dolazi i oduva ove turiste u Kinu i Los Andjeles.
    (pazite sta kazem, 21. februar 2019 20:40)

    # Link komentara

  254. @Ovo je instant karma za kradju u finalu kupa, fijasko grobarske reprezentacije i njenog selektora.
    (takoTreba, 21. februar 2019 20:03)

    Cuvena ciganska filozofija, uvek im je klub bio ispred reprezentacije.
    (navijac, 21. februar 2019 20:40)

    # Link komentara

  255. Sale je učinio zaista mnogo za reprezentaciju i samo zbog toga ga uvek treba podržavati, ali, očigledno, počeo je previše da isteruje "svoje" i to na štetu same reprezentacije. Da nije interneta ne bih znao da Tepić još uvek igra negde. Gagiću se podsmevaju i Partizanovi navijači. Birčević igra u timu za kojeg sam prvi put čuo danas. Za Raduljicu sam se molio da dođe u Partizan jer je on isto što i Gagić. Falilo je još samo Vanju Marinkovića da zove i da cirkus bude kompletan.
    Niko ne može da me ubedi da Tepić igra bolje od Dobrića, da je Birčević bolji od Apića, da nemamo boljeg centra od Gagića, da Raduljica igra iako se vidi da ne zna gde bije...
    I, što je najgore, zbog Saletove tvrdoglavosti će nas Izrael pocepati u nedelju, jer oni su bar 3X bolji od ovih amatera iz Estonije. I kad ispadnemo neće se ništa promeniti, jer će Košarkaški Savez Partizana naći izgovor za ovu farsu u Evroligi, NBA i FIBI, ali ni "savez", ni Sale neće biti ni najmanje krivi.
    (Lajavi krelac, 21. februar 2019 20:40)

    # Link komentara

  256. Sta napravi FIBA od ovih kvalifikacija... (A.J., 21. februar 2019 18:43)

    Grčkoj, Španiji, Francuskoj, Nemačkoj, Italiji, Litvaniji i ostalim pravim ekipama nisu smetali prozori da se ladno još pre tri meseca plasiraju za Kinu. Nije FIBA kriva što sujetna tvrdoglava legenda ne ume da postavi igru bez prve petorke.
    poziva ortake u ekipu, i MVP EK i ABE ne poziva jer su druge boje dresa.
    Kakav kontinuitet?
    Ej slučajno smo dobili Austriju. Austriju?!! Sve važne mečeve smo pogubili. Ova bruka večeras za realne poznavaoce košarke i nije neočekivana. On se uzdao u magiju čoveka koji ne trenira već mesec dana i čoveka koji je došao iz Kine jedva hodajući.
    Besmisleno je uopšte pominjati Gagaru, Teparu, Birčaru, Đokaru, Avramaru u kontekstu reprezentacije. A oni su treneru glavni aduti. Jedina tri igrača Gagi, Jelovac, Simon, a i Teo bi mogao sa manjom minutažom.

    Za ovakav tip turnira moraju se zvati igrači koji su TRENUTNO u najboljoj formi, jer se ne radi o dugoročnom stvaranju tima, već se samo odrađuje posao.
    Sve ukazuje da su igrali igrači bez kluba da bi se udomili zbog procenta...
    Samo za grobare je FIBA kriva, a ne trener.
    (SrbEUin, 21. februar 2019 20:40)

    # Link komentara

  257. Koliko poena je imao Pejdž???
    (Don 'Wardaddy' Collier, 21. februar 2019 20:39)

    # Link komentara

  258. Gde ce jedna velicina poput Jokica da igra s ovim diletantima...
    (x, 21. februar 2019 20:39)

    # Link komentara

  259. Samo jedna stvar me zanima. Zar Sale nije svestan da je zalutao u trenerske vode. Ne kazem, voli kosarku, moze biti sportski radnik u ovom sportu, ali kao trener deluju izgubljeno i on i ekipa kojoj komanduje. Ako ovako nastavi, od ikone srpske kosarke, postace omrazena licnost. Povuci se Sale dok te ne oteraju.
    (Orkestar bez dirigenta, 21. februar 2019 20:38)

    # Link komentara

  260. i danilović i tomašević i đorđević ostavke.
    (deniro, 21. februar 2019 20:38)

    # Link komentara

  261. Djiki vrati se sve ti je oprošteno
    (goxy, 21. februar 2019 20:38)

    # Link komentara

  262. Ipak ne mogu da razumem da nema mesta za Apica, N. Jankovica, pre nego za Gagica i Raduljicu. Ili za Dobrica i Marinkovica . Tepic ? Sta reci? Dobar je decko ali nama trebaju oni koji znaju . Bruka sve u svemu! Teska!!
    (samta justa, 21. februar 2019 20:37)

    # Link komentara

  263. Kad jedan Paunic ima mesta u reprezentaciji sve je jasno.
    (Deki, 21. februar 2019 20:37)

    # Link komentara

  264. Najbolji estonski igrac veceras je bio Teo!
    (Alpacino, 21. februar 2019 20:37)

    # Link komentara

  265. Заслужио је Пејџ да га позову
    (Луди, 21. februar 2019 20:37)

    # Link komentara

  266. Desava se i ovo najboljima pa i nama. Mora se pobediti poslednji mec pa lagano iz Beograda u Kinu! Podrska Saletu i momcima do poslednjeg meca!

    Idemo Srbija!
    (ElHombre, 21. februar 2019 20:36)

    # Link komentara

  267. grobarski savez tako nam i ide.Saletu svaka čast a ona dvojica mogu da lete.
    (Falcao, 21. februar 2019 20:36)

    # Link komentara

  268. Grobar sam ali nadam se realan Tepic,Gagic,Raduljica,Bircevic...a pogotovu Teodosic. mrsss iz reprezentcije ,sramotna igra ko su bre Avramovic, Djokovic...Djordjevic ih je birao.Milosavljevicu kapa dole .Da su skupili klince iz Partizana i KKCZ ladno bi ih dobili.
    (Aksentije", 21. februar 2019 20:36)

    # Link komentara

  269. Da bi se podmladila reprezentacija moraju se podmladiti klubovi i smanjiti broj stranaca. Ako to ne shvatimo, nece nas biti na svetskim prvenstvima, oimpijadama itd a kosarka ce zavrsiti (sto neko rece) kao rukomet. Steta, valjda cemo dobiti Izrael. Srecno!
    (st, 21. februar 2019 20:35)

    # Link komentara

  270. Vidim ovde ljudi spominju Djordjevica kako je on za sve kriv.Ne znam mozda je ali taj covek nam je doneo 2 mesti na SP na EP i OI i vi odmah sudite i odmah otkaz.Pa zato nam i ide ovako.Kad su nemci ispali na SP prosle godine nisu ovako sikanirali Leva nego ga i dalje pustaju da ih vode jer ipak je on osvojio SP.Zato smo mi to sto jesmo a nemci su nemci.Ne daje se otkaz neko ko je toliko postigao.Jel ste bili mozda u svlacionici pa znate sta ne valja.Ja ne gledam kosarku i ne razumem se ali posle onoliko uspeha uvek navijam za nase jer imamo potencijala za to.Imamo i dalje sansu.
    (King Roger, 21. februar 2019 20:35)

    # Link komentara

  271. Braduljica jednostavno nije dorastao.
    (stajaznam, 21. februar 2019 20:34)

    # Link komentara

  272. @Grobar
    Falio nam Pejdž.
    On, Tepara, Birča, Gagara i taj kog ćete "izbaciti", bi se prošetali do krova sveta.
    Dok je takvih stručnjaka kao ti, Alekseja, XXX, Bodibonda, Nolana itd, teško nama.
    Opusti se i prošetaj, sutra ili prekosutra u 18h,
    (prosecni basketas, 21. februar 2019 20:34)

    # Link komentara

  273. Teodosic kao nekada Djordjevic, odbrana 0, ali je Djole znao da ubode uvek oko 20 pa mu se to tolerisalo..i naravno sto smo uvek imali po 2/3 takva igraca...ovo je uzas,za ovu odbranu 10 sek pre kraja ga treba kazniti sa 50 hiljada evra pa neka se zamisli malo.
    (miki, 21. februar 2019 20:34)

    # Link komentara

  274. Faul u zadnjih 5 sekundi se ne svira, jel tako Panteri? Zato Jelovac namerno promasio, fer plej...
    (Overrated, 21. februar 2019 19:59)Jos vas savest grize od kupa???
    (Aleksej, 21. februar 2019 20:34)

    # Link komentara

  275. Kad izgubimo najgore od svega mi je da vidim seljacke komentare vas strucnjaka koji u zivoti niste loptu u ruke uzeli. Svi znate da kenjate a u stvari veze sa zivotom nemate. Momci u nedelju borba do kraja pa sta bude! Drzim vam palceve!
    (Deki, 21. februar 2019 20:33)

    # Link komentara

  276. I pre sam pisao da Djordjevic, Danilovic i Divac su smrt Srpske kosarke ne biraju sredstva samo da dodju do love jer nisu uspeli da namaknu dovoljno za igracku karijeru a neznaju nista o trenerskoj i dok oni vode nema leba,
    (Perica jase ponovo, 21. februar 2019 20:33)

    # Link komentara

  277. sad se svira u poslednjim sekundama je li covicu? sad je u redu?
    (strelac, 21. februar 2019 20:33)

    # Link komentara

  278. Nema Zvezdasa - to je bio naslov...
    (ViscoSalejo, 21. februar 2019 20:33)

    # Link komentara

  279. teodosic panter glavni krvac
    (Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??, 21. februar 2019 20:00)I onda kazem ja bojkot repke a meni minuse lupate!Teo koji je iz povrede dosao najefikasniji igrac meca kriv nekom..
    (Aleksej, 21. februar 2019 20:33)

    # Link komentara

  280. Velesila u kosarci,izgubila od mocne Estonije. Magija Teodosic pokazao da mu je mjesto u NBA,cak dijeli asistencije protivnickim igracima. Djordjevic trener bolji od bilo kog,steta sto ne moze da nadje posao u nekom klubu.
    (Poz iz Zg, 21. februar 2019 19:49)
    Alo U komplekas, vi svakako ne idete na svetsko a nasi ce se provuci na kraju. Klasa je klasa, a vi ste vecni gubitnici :)
    (Pavle, 21. februar 2019 20:32)

    # Link komentara

  281. Sve ovo mi deluje nestvarno,kao da to nije naša reprezentacija,kao da nisu zaiteresovani za prolazak! Svi smo mi navikli da naša ekipa sigurno prolazi dalje ali čini mi se da ovaj put ostajemo kući bez prolaska na svetsko prvenstvo!
    (Vlade, 21. februar 2019 20:32)

    # Link komentara

  282. sve sami selektori :)
    (bojan, 21. februar 2019 20:32)

    # Link komentara

  283. sale legenda si ..ne brukaj se..
    (cinik, 21. februar 2019 20:31)

    # Link komentara

  284. Izrael je dobio Njemacku.Ja se uzdam u specijalnu pozivnicu od strane FIBA-e.
    (kris, 21. februar 2019 20:31)

    # Link komentara

  285. Živjela Estonija!
    (Ante, 21. februar 2019 20:30)

    # Link komentara

  286. Jel igrao Jokara
    (Prmak, 21. februar 2019 20:30)

    # Link komentara

  287. Sve super. Dobijamo Izrael i idemo dalje. Bez panike i glupih komentara o Saletu i momcima, molim. Uzdravlje!
    (Republika Srpska, 21. februar 2019 20:29)

    # Link komentara

  288. Grobari ko sns, ovi drugi bi pokvarili i zlatni rudnik ovi prvi pokvarise reprezentaciju Srbije u kosarci...ejj kosarci
    (Moimir, 21. februar 2019 20:29)

    # Link komentara

  289. Ajde Sale polako, dosta je vise, stagniras trenerski vec 2 godine, i na klupskom i na reprezentativnom planu...
    (Ja, 21. februar 2019 20:29)

    # Link komentara

  290. Raduljica za Predsednika...
    (Cile, 21. februar 2019 20:29)

    # Link komentara

  291. E, Sale, Sale, najuren si iz svakog kluba koji si trenirao. Valjda će neko da te najuri i iz reprezentacije... Ako ima ko iz KSS - a da te najuri. Moralno bi bilo da se sam najuriš i to odmah, ne čekaj poslednju utakmicu.
    (ferdinand, 21. februar 2019 20:28)

    # Link komentara

  292. Kako je odigrao Magicni Teo?!

    Tek kad Partizan ponovo pocne da izbacuje igrace reprezentacija ce procvetati!!

    Nije lako Saletu sa ovima!!
    (Grobar, 21. februar 2019 19:51)

    Kojim ovima? Većinski ex grobarija, na žalost i većinski ex-igrači. Jedini, koji se ovde ozbiljno zalagao u odbrani (i generalno) je Simonović. A kada zoveš Tepića i Gagića, propast je unapred upisana.

    Uključi glavu pre nego što lupiš glupost.

    Zašto su se u reprezentaciji našli neki igrači, koji su ozbiljno bivši, a nisu neki drugi koji su trenutno u kakvoj-takvoj formi, ostaje pitanje za Đorđevića i KSS. A ako se opet nađe neki pametnjaković sa zaključkom da je Zvezda nepozivanjem njenih igrača kažnjena za događaje oko KRK-a, neka razmisli ponovo ko je ovde kažnjen ako se Srbija ne plasira na svetsko prvenstvo. Ove Estonce bi trenutno očajna Zvezda golim pripaljivanjem trojki bez problema dobila.

    No, ostavimo prepucavanja. Nešto ozbiljno ne valja u Đorđevićevom izboru igrača, ne samo za ovu utakmicu. Najveći deo krivice snosi FIBA, ali Đorđević stavlja šlag na tortu. On niže uspehe kada okupi najbolje što Srbija ima, ovako se vidi niz njegovih slabosti, od izbora do taktike.
    (Putnik, 21. februar 2019 20:28)

    # Link komentara

  293. Trebalo bi ljudi da znaju da je Nebojša Čović zabranio Laziću, Dobriću i Davodovcu da igraju za reprezentaciju.
    (ja, 21. februar 2019 19:53)

    A sad vam valja Lazić?
    (Ilija Dukić, 21. februar 2019 20:28)

    # Link komentara

  294. Ovaj Saloa gori od Duloa. Dajte Sarencu da vodi repku!
    (opala, 21. februar 2019 20:28)

    # Link komentara

  295. Kako se na Jelovcu svirao faul na kraju i to za 3 poena? Ne svira se faul u zadnjim sekundama meca. Izgubismo svakako, ali prolzimo sigurno. Brine malo nezalaganje, sto se ne igra sa 100% snage- valjda nam je ovo opomena dobra.
    (Gusa, 21. februar 2019 20:27)

    # Link komentara

  296. Fino veli Jokic:"Daleko je Svetsko prvenstvo".
    (kris, 21. februar 2019 20:27)

    # Link komentara

  297. smejao sam se kao blesav kad su estonci pogodili onu trojku.nisam ja toliko mali,odlicno pamtim i prosle kvalifikacije koje smo morali igrati,tad nas pobedila mocna finska.problem je samo sto je tad u toj finskoj igrao jedan hano motola koji je bio nba igrac,ali je opet to bila bruka.ovo veceras je jos veca bruka jer su nas sudije gurale maksimalno i teodosic asistenciju pravo estoncu u ruke.tepic nesportska sudije cute,raduljica izbacuje loptu u aut sudije daju loptu nama,opet raduljica faul u napadu sudije faul estoncima itd. bilo toga podosta.najtuznije mi je bilo kad raduljica u pivotiranju pravi tri koraka i spusta loptu,sudije naravno sviraju korake,a nekad veliki sportski komentator sarenac mrtav ladan izjavi:"milimetri su u pitanju"?koji milimetri covece?poslednji sut jelovca za tri dobijamo tri bacanja su koraci koje sudije nisu sudile jer posle tog stepbeka nema pomeranja nogu jer se to racuna kao dvokorak unazad.jelovac pomera nogu pre suta i dobija faul umesto koraka i masi poslednje bacanje.dosad smo uvek igrali protiv sudija,a sad su nas prvi put gurali i izgubili smo.teo hvala ti na svemu,ali penzija brate.i ti i jos neki pa lepo sve ispocetka.ako ne odemo na svetsko isto vazi i za djordjevica.hvala za medalje,ali vreme je za svezu krv u kosarci.nesto mora da se menja i to hitno.
    (ljupce, 21. februar 2019 20:26)

    # Link komentara

  298. Bravo, bravo, bravo za fibu!!!
    Jos nemogu da shvatim da su kosarkaski savezi najacih reprezentacija prihvatili ovu sprdnju od kvalifikacija(nemogu igrati najbolji igraci,igraci koji igraju kvalifikacije neigraju svjetsko, nivo kosarke sprdnja,itd )nemojte kriviti igrace ...nemojte....nisu oni krivi...znaci pocnimo od vrha problema...savez pa strucni stab,nedopustivo lose vodjenje kvalifikacija los izbor igraca koji bi mogli igrati itd ....sve ukupno zalosno vrlo zalosno ..Kuda nam ide najdrazi sport?Bojkovati fibu kao prvu stvar!!!
    (rep srpska, 21. februar 2019 20:26)

    # Link komentara

  299. Svaka čast Đorđeviću za sve što je do sada učinio ali ovo što radi u kvalifikacijama stvarno nema smisla.Tačno je da ne može da računa na najbolje ali ako nema boljih od Tepića,Gagića,Birčevića,Avramovića onda smo mi u rangu Švedske.Ovdje se ipak radi samo o njegovoj sujeti i sada posle svega mislim da i onaj Micov nije za sve kriv.Do sada su mu na prvenstvima igrali ponajbolji igrači i nikad nisam gledao je li neko igrao za Partizan ili za CZ ali večeras se vidjelo da su isforsirani propali igrači Partizana za koje su oni sami govorili da veze sa košarkom nemaju i molili su boga da napuste njihov klub.O Avramoviću,Đokoviću no koment.
    (mvp, 21. februar 2019 20:26)

    # Link komentara

  300. Поштовани дервишки ксс ово вам је карма због купа. А биће још ако онако наставите.
    (Блаф, 21. februar 2019 20:26)

    # Link komentara

  301. Kakav trener takav i tim sastavio i od njega se bolje nije moglo očekivati
    (simpo, 21. februar 2019 20:26)

    # Link komentara

  302. Je li pozvan Pejdž u reprezentaciju? :-)
    (Don 'Wardaddy' Collier, 21. februar 2019 20:26)

    # Link komentara

  303. Eno grobar Strajnic na rts objasnjava kako smo vodili 35 minuta al eto kao ovima se posrecilo
    (opala, 21. februar 2019 20:26)

    # Link komentara

  304. Nikad jača Estonija, projektovana za Svetsko prvenstvo....Bojim se da nokaut stiže u vidu Izraela za koji dan. Srbiju trenira diletant čije su medalje plod puke sreće i nesportskih kalkulacija u fazi razigravanja turnira.
    (Stingray, 21. februar 2019 20:25)

    # Link komentara

  305. Kada je 1 veće od 3...
    (Šta reći, 21. februar 2019 20:25)

    # Link komentara

  306. Hahaha SALE DJORDJEVIC
    (KYLIAN MBAPPE JE SAM ZGAZIO ARGENTINU !, 21. februar 2019 20:25)

    # Link komentara

  307. simanic, miskovic, apic, dobric, pot

    ako ova petorka ne bi dobila estoniju, ja glavu dajem
    (rumenko, 21. februar 2019 20:25)

    # Link komentara

  308. Garantujem da bi petorka Teo,Milosavljević,Dobrić,Simanić i Apić ladno pobedila. Rezerve:Pot,Marinković,Mišković,Davidovac,Jelovac,Raduljica,Huskić
    (Radovan III, 21. februar 2019 20:24)

    # Link komentara

  309. Tako i treba. Zovite sada da igraju razne Renfroe, Dženkinse, Pejdževe, Reglende i ostale otpatke iz NBA; to bi trebalo da bude naša reprezentacija, pošto je to srpska košarka. Naša deca nam nisu potrebna, najbolji su odavno otišli.
    (Spyderco, 21. februar 2019 20:24)

    # Link komentara

  310. Jel Jokić kriv što je Teo prodao 4 od zadnjih 6 napada za nas???
    (El Capitano, 21. februar 2019 20:24)

    # Link komentara

  311. Zemlja košarke ahahahahaaa Teo mađija ahahahaaa
    (lol, 21. februar 2019 19:51)

    Bila je zemlja košarke dok se nisu umešali Vučić i Čović.
    (Malajmare, 21. februar 2019 20:24)

    # Link komentara

  312. Stvarno komsije obrukaste se .
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ogicg, 21. februar 2019 19:50) #

    Ogi, i ja sam iz CG, ne zovi Srbe komsijama, komsije su nam Hrvati itd. Srbi su nam braca...Gledao si, gledao sam Srbiju danas, gledace oni sjutra CG...Nikad ni ti ni ja, i malo ko iz Srbije prati hrvatsku, albansku itd. reprezentaciju..Srbiju nikad ne mozes staviti u isti kos sa "komsijama" pa bio najveci liberal koga je CG vidjela
    (RLU, 21. februar 2019 20:24)

    # Link komentara

  313. Sad kad krenu da pljuste kazne za Zvezdu i Covica zbog ovog debakla.

    Ipak su oni destabilizovali Savez i reprezentaciju, neizlaskom na dodelu medalja u Kupu Milivoja Jovcica.
    (Mare, 21. februar 2019 20:24)

    # Link komentara

  314. Dodji Teo u Zvezdu!!!
    (Požiloj, 21. februar 2019 20:24)

    # Link komentara

  315. Nek sad likuje kao neki dan kad su zvezdu pokrali! Otkaz za njega i frh kss!
    (veljko, 21. februar 2019 20:23)

    # Link komentara

  316. E moji pametnjakovici, kako nas je Teo sahranio?! Zato sto je pokusao da iscupa loptu iz auta a niko ga nije fermao tri posto? Sto nismo imali jedan defanzivni skok?
    Problem je sto igraci znaju da svakako ne bi isli na SP i boli ih uvo. Teo i Milosavljevic, i donekle Jelovac su jedini zapravo igrali utakmicu, ostali su bauljali toliko da su zapravo bili losiji i od ovih sacuvaj boze Estonaca sto loptu ne znaju da dodaju.
    Nista od SP ove godine, na zalost. To i razresava dilemu po pitanju Jokica - nece definitivno igrati za reprezentaciju, to ce usreciti ovaj bolestan narod verovatno...
    (Nindza, 21. februar 2019 20:23)

    # Link komentara

  317. teodosic doneo čvrstinu?
    (Aleksandar, 21. februar 2019 20:23)

    # Link komentara

  318. Juce ste bacali drvlje i kamenje na izjavu Jokica da ne razmislja jos o SP-u i reprezentaciji a covek zna da se necemo plasirati sa Tepicem, Simonovicem, Raduljicom Gagicem i Teom.O Djrdjevicu kao treneru sam davno rekao da je niza liga od svih nasih selektora.Sramota.
    (Moe, 21. februar 2019 20:23)

    # Link komentara

  319. Kako se ovo boduje? 6 pobjeda a 17 bodova???
    (srbizcg100, 21. februar 2019 20:22)

    # Link komentara

  320. Ti sale nacionale, samo podržavajte narcisa.
    (mica iz kafica, 21. februar 2019 20:21)

    # Link komentara

  321. Uvek sam tvrdio da Sasa Djordjevic nije nikakav trener.Posrecilo mu se da je imao generaciju vrhunskih kosarkasa pa je sa tim.ljudima postizao uspehe.Kao trener se pokazao u Italiji, Nemackoj. Kada nemas igrace onda krah..Izgubio je dobijenu u Novom Sadu protiv Nemacke, Izgubio takodje dobijenu protiv Grcke. Izgubio u Izraelu.I sada dosao ovaj slag na tortu.A na slag dolazi tresnja u nedelju protiv Izraela koji su sve u gostima gubili u poslednjim sekundama ili produzetku
    (Gradjanin, 21. februar 2019 20:21)

    # Link komentara

  322. Sale bi upropastio i Jokića.
    (miško, 21. februar 2019 20:21)

    # Link komentara

  323. Svi smo razocarani.Ajde da analiziramo sta ne valja. Moje misljenje je da je ovo isuvise stara ekipa. Drugo Djordjevic nije trener kakav je bio kosarkas. Sta dobijas kada zoves Raduljicu,Tepica,Gagica energija nikakva. Krivim veceras trenera ipak od Estonije ne smes da izgubis.Od Djordjevica nista ne ocekujem,los trener . Probao bih sa Sasom Obradovicem,nemamo vise ni dobrih trenera.
    (zemunski kej, 21. februar 2019 20:21)

    # Link komentara

  324. Sale se posvađao sa kim god je mogao pravi se pametan pa nema ko da igra.
    (max, 21. februar 2019 20:21)

    # Link komentara

  325. Ja ne mogu da verujem da nekome smeta Djordjevic za selektora. Pa sta hocete vi? Ajde i ja sam za Covica na mesto selektora pa nek igraju kako znaju. Ne znam da li bi tada bilo srecni. 
    (cartman, 21. februar 2019 19:21 

    Care, selektor se vidi na ovakvim utakmicama a ne kada imas sve zvezde u timu.Imali smo ih i na EP pa su nas slovenci nadigrali.Selektor igra na mali broj poena.A danas se kosarka igra na brzinu. Selekcija katastrofa.Ako izgubimo tesko da cemo Izrael da dobijemo.Ekipa ko sakupljena grupa ljudi sa ulice.Bez sistema igre.
    (Autolakirer, 21. februar 2019 19:43)

    Igra na mali broj poena, a odbrana nam je jedan veliki krater. Ko je iznenađen ovakvim Teovim izdanjem, taj je imao nerealna očekivanja. I ajde što je takva očekivanja mogao imati navijač reprezentacije, ali selektor..?! Estonija potpuno zasluženo, i ne baš toliko neočekivano, pobedila. Ko je odigrao njih, svaka mu čast, jer je kvota bila fenomenalna. Mi smo jednostavno postali neozbiljni.. ali, što kaže Muta.. Sve je to normalno.
    (popov, 21. februar 2019 20:21)

    # Link komentara

  326. Kako je odigrao Magicni Teo?! 

    Tek kad Partizan ponovo pocne da izbacuje igrace reprezentacija ce procvetati!! 

    Nije lako Saletu sa ovima!!
    (Grobar, 21. februar 2019 19:51)

    Nisam bas ubedjen da je to uticalo.. ali posto ti sam potezes.. U vreme najvece dominacije kk partizan od 2007 do 2014 godine reprezentacija Srbije je belezila neke od gorih rezultata u svojoj istoriji. Od 2014 do sada beleze se najbolji rezultati jos od reprezentacije SRJ, srebra na sva 3 velika takmicenja a sve to u vreme dominacije Crvene Zvezde i vezanih 4 titule prvaka Srbije, uz 3 titule ABA. Za sve to vreme okosnicu reprezentacije cine vecinski igraci iz Zvezdinog sistema.. Kalinic, Jovic, Bobi, Stimac, Kuzmic, Micic.. U ovu grupu i ne ukljucujem Nedovica i Bjelicu jer su oni igrali u ranijem oeriodu u Zvezdi..Cak posto nas prozivate da smo FMP, onda treba reci da u ovu grupu ulaze i Teodosic, Raduljica...
    Retki predstavnik partizana je tu Bogdan, kao i Milutinov..
    Sada dolazimo ponovo u period kada Zvezda igra losije, polako gubi u borbi za trofeje i ne izbacuje igrace za reprezentaciju a u isto vreme i reprezentacija pocinje da slabi..

    Pa sad ti ponovo razmisli o tome sto si rekao..
    (Trubadiks, 21. februar 2019 20:20)

    # Link komentara

  327. Nažalost, i sa Jokićem i bez njega mi nemamo tim za svetsko prvenstvo. Možda je bolje i da ne idemo da se ne blamiramo još više.
    (alex, 21. februar 2019 19:54)

    Bogdanovic Jokic Bjelica Kalinic Micic itd, ali je velika sramota sto i ovakav tim gubi od Estonije, katastrofa..
    (Filip, 21. februar 2019 20:20)

    # Link komentara

  328. To je bruka nad brukama, sta nam radi jadranska liga, unistava nam kosarku, duh koji su komsije uprljali a sad nji njima placamo prvljastinju ucenjem sportskih vestina! Pa to je bruka da su u postavi srbije izasli na parket momcad iz druge srpske lige. bruka, sve se oslonula na istrulog teodosica, pa sta je svet video u toj funjari. pa ovo je podnizenje i sve te medalje su nista jer smo zadnja liga kosarke a rukomet se vec odavno raspo zbog regionalne lige. vaterpolo bio jak na klupskom i reprezentativnom nivou al za deset godina nas i tu estonija nabija sve zbog reginalnih liga sa rvatima i naseg nepotizma i nostalgie!
    e gde su sad oni sto vole titu i jadransku ljigu?
    (Beoman, 21. februar 2019 20:20)

    # Link komentara

  329. Da l' jednom ovo da se završi. Ko gladna godina braćo mila. Ne nerviram se, ali ako može jedno 20 razlike u nedelju ne bih se bunio. Čisto da gledam na miru. Malo više koncentracije momci i idemo na to Svetsko.
    (Gde ja živim, 21. februar 2019 20:20)

    # Link komentara

  330. Đorđeviću, da se ne ljubimo. Hvala na svemu do sada.
    (ferdinand, 21. februar 2019 20:20)

    # Link komentara

  331. sport je to vidimo se u nedelju samo hrabro.....
    (geometar, 21. februar 2019 20:20)

    # Link komentara

  332. doki ,evo stojim mirno za igrača Saleta a selektor je postao tako što su ga Grci Nemci oterali pre isteka ugovora ,isplatili, samo da ga ne gledaju.Upropasti sve.
    (miško, 21. februar 2019 20:19)

    # Link komentara

  333. Hteo bih samo ovom prilikom da se zahvalim Jokicu, Bogdanovicu, Bjelici i ostalim nasim NBA zvezdama sto ponovo nisu dosli. Lepo je videti kako Jokicu vise znaci All Star od reprezentacije, mada kad razmislim, njemu i traktorska guma vise znaci.
    (milon, 21. februar 2019 20:19)

    # Link komentara

  334. To se desi kad neozbiljno uđeš u meč, po sistemu lako ćemo.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DukiNS, 21. februar 2019 19:52)

    Apsolutno, to sam svojoj supruzi govorio sve vreme - govorio sam da nam treba NAJMANJE 10 koseva prednosti na pocetku cetvrte cetvrtine, da bismo mogli normalno da igramo. Znao sam da Estonce uvek mogu da krenu trojke i onda ce nasima da udje voda u usi jer im je bitniji mece nego Estoncima.
    Nervirao me i Sarenac koga sam ranije gotivio - od kako vodi Zikinu sarenicu izgleda da je postao seret - sve vreme se podsmevao Estoncima, dok je drugi komentator pokusavao da kaze da nije dobro... nonsalantan kao i neki igraci, katastrofa.
    Sto se tice samih igraca, vidim kritike na racun Teodosica, mislim da bismo bez njega mnogo gore prosli. Uz Milosaljevljevica i Jelovca je bio najbolji, a Raduljica je odigrao najgori mec u reprezentaciji. Iako sam navijac Partizana, mislm da Bircevic i Gagic zaista ne treba vise da se pojavljuju u timu, faulove koji oni prave su potpuno neobjasnjivi, kao da im se mozak iskljci na trenutak.
    Strasno i sramotno je ovo sto se desilo veceras, uvek se moze izgubiti, ali nonsalantnost iz prvog poluvremen kada smo mogli napraviti 20 razlika jer Estonce nije hteo sut je NEOPROSTIVA. Imam utisak (po prvi put u poslednje 4 godine) da Djordjevic gubi autoritet, i da neki igraci pocinju slicno da se ponasaju kao prema Ivkovicu pre Sasinog preuzimanja.
    (mnogo lose, 21. februar 2019 20:19)

    # Link komentara

  335. Kakva odbrana Teodosica,a tek Tepic,e moj vi sa ovakvom magijom koju ste prikazali nemojte ici na Svetko,nemoj da kvarimo lep utisak o kosarkaskoj Srbiji.
    (Andreja, 21. februar 2019 20:18)

    # Link komentara

  336. Sve bi bilo drugacije da je sudio Belosevic...vecina ovih navikli su na njegov kriterijum...ovako...nista...
    (Fenomen, 21. februar 2019 20:18)

    # Link komentara

  337. Sramota!!!
    (Luke Babbitt gravedigger, 21. februar 2019 20:18)

    # Link komentara

  338. Dje ti je Renfro Salo?
    (Nick, 21. februar 2019 20:18)

    # Link komentara

  339. Ljudi JEL KAPIRATE DA S.Dj. je MORAO OVE DA ZOVE KOJE JE ZVAO...ne jer je HTEO...
    (gremlin, 21. februar 2019 20:18)

    # Link komentara

  340. @(Milan Kosanovic, 21. februar 2019 19:12)

    Upravo to...i napravio je prevagu...ali na stranu Estonije :)
    (ganja, 21. februar 2019 20:17)

    # Link komentara

  341. Care, selektor se vidi na ovakvim utakmicama a ne kada imas sve zvezde u timu.Imali smo ih i na EP pa su nas slovenci nadigrali.Selektor igra na mali broj poena.A danas se kosarka igra na brzinu. Selekcija katastrofa.Ako izgubimo tesko da cemo Izrael da dobijemo.Ekipa ko sakupljena grupa ljudi sa ulice.Bez sistema igre.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Autolakirer, 21. februar 2019 19:43)

    Upravo suprotno,7-8 najboljih igraca nije nam igralo protiv Slovenije na EP.
    (VR, 21. februar 2019 20:17)

    # Link komentara

  342. A Apić,Marinković,Cvetković,Simanić,Dobrić,Huskić,Mišković,Jaramaz,Davidovac,
    Zagorac,Radičević,Dangubić,Kravić...Za koga oni (ne)igraju i zašto!
    (Zju, 21. februar 2019 20:17)

    # Link komentara

  343. Đorđević je smrt za srpsku košarku
    (gigs, 21. februar 2019 20:17)

    # Link komentara

  344. Zvati Tepica, Bircevica, Gagica, Paunica u reprezentaciju, a igraci koji treba da nam budu buducnost repke, Davidovac, Dobric, Marinkovic, nisu u opticaju. Sramota selektora!
    (EUFORIJA, 21. februar 2019 20:17)

    # Link komentara

  345. Da smo ovlastili Milojevića da sastavi tim samo od naših igrača koji igraju u ABA ligi siguran sam da bi pobedili. Ovako nije isključeno da nas uopšte ne bude na SP.
    (Rasprodaja ugleda., 21. februar 2019 20:17)

    # Link komentara

  346. Sale da se ne ljubimo
    (Damir, 21. februar 2019 20:17)

    # Link komentara

  347. Bruka!
    (Aleka, 21. februar 2019 20:16)

    # Link komentara

  348. prekinite pljuvacinu... sve veliki strucnjaci... loptu niste videli u zivotu... idemo na SP i uzimamo medalju, a vi pljuvaci umite popijte neko pivo i opustite se malo...
    (koknikol, 21. februar 2019 20:16)

    # Link komentara

  349. Šta reći a ne zaplakati.Nacionale samo kao igrač,kao trener rupa.Bez ikakve motivacije,organizacije,totalna degradacije srpske košarke.
    (Stoleharinga, 21. februar 2019 20:16)

    # Link komentara

  350. Sramota!!!
    (Leghorn, 21. februar 2019 20:16)

    # Link komentara

  351. i da nas izrael dobije mi idemo na svetsko ako gruzija pobedi kuci estonce
    (djoka, 21. februar 2019 20:15)

    # Link komentara

  352. Ma ljudi sve to rade CIA, masoni itd. - uplašili se da ne osvojimo zlato.
    I Saletu su smestili otkaz, samo da ne bude u formi.
    (Provereno, 21. februar 2019 20:15)

    # Link komentara

  353. Samo cu reci na Srbiju kvota bila 1.01. hahahaha
    (Aleksej, 21. februar 2019 20:15)

    # Link komentara

  354. E ovo se zove neznaljnje pa svaki treceligarski trener bi dobio ovu utakmicu al vas Sasa Djordjevic ne on je vrh botizma i neznanja koje ja jos nisam vide o\pa vi grobari mozete da pricarte sta hocete.
    (Perica jase ponovo, 21. februar 2019 20:15)

    # Link komentara

  355. Dobro Jokic rece ima do svetskog jos.

    Sad se igra sa Izraelom za prolaz na svetsko. Pa vi vidite na sta ce to da lici.
    Svi koji prozivaju Jokica, na kom to SVETSKOM mislite da igra?

    Inace, definitivno Djordjevicevi porazi, sve utakmice je izgubio u kvalifikacijama u poslednja 2 minuta. SVE, sramota.
    (Milko, 21. februar 2019 20:14)

    # Link komentara

  356. Bitno da se prozivaju Tepic i Gagic, a to sto nas je Teodosic zakopao u poslednja 2 minuta nema veze. Nebitno, moramo dobiti Izraelce, kako znamo i umemo, greota da ne odemo na SP, zbog ovih fibinih prozora.
    (Pantelija, 21. februar 2019 19:52)

    Sve jace reprezentacije su se uveliko plasirale na SP, samo nama smetaju FIBA prozori.
    (EUFORIJA, 21. februar 2019 20:14)

    # Link komentara

  357. A 'teo je Teo. Al' nije mog'o. Noge teske, niti moze da igra odbranu niti moze da posteno doda ili sutne. Al' nije on kriv za poraz nego trener koji ga je takvog drzao u igri do kraja.
    (cz, 21. februar 2019 20:14)

    # Link komentara

  358. Esti su to !!!
    (народни херој друг Пера Катаи-Писар, 21. februar 2019 20:14)

    # Link komentara

  359. ... smejem se, smejem se, smejem se, a plakao bih ...
    (nenili, 21. februar 2019 20:13)

    # Link komentara

  360. Ko uopste prati ovo.
    (King Roger, 21. februar 2019 20:13)

    # Link komentara

  361. Bas me interesuje kako bi se uklopio onaj Milutinov iz Olimpijakosa.
    (BOLE, 21. februar 2019 20:13)

    # Link komentara

  362. Jad i beda.
    (Nenad Cajić, 21. februar 2019 20:13)

    # Link komentara

  363. Nek se javi onaj Svima su stavili amove aka room 1408 i da baci neki poltronski i srceparajuci komentar sa tri tacke i tri znaka uzvika na kraju.
    A sto se tice ove bruke, mislim i ja da je od nocas vreme da Djordjevic ode.
    (riblji kukuruz, 21. februar 2019 20:13)

    # Link komentara

  364. Gagic,Tepic,Bircevic,METLA a ako ih i sad pozove protiv Izraela ajd sto cemo izgubiti vec i trener posle svega ovih godina i on METLA!
    (kiza, 21. februar 2019 20:13)

    # Link komentara

  365. Jedino Gagi i Jelovac vrede nesto ,teo danas promasaj totalni,za Tepica/Gagica nemam reci ,Avramovic i Djokovic nisu nivo ni za vake utakmice ,Raduljica skroz pogubljen toliko tehnicki gresko itd ....Simonovic nema ni odbranu vise a sut mu isto katastrofa ,Bircevic nema uopste ledjnu igru samo trojke sutirati i naravno sve promasijo neznam zasto nije pustijo Jovanovic i Paunica da igraju
    (gogic_30, 21. februar 2019 20:13)

    # Link komentara

  366. U poslednjem kolu sa Izraelom nam odgovara i nereseno.
    (Styx river, 21. februar 2019 20:13)

    # Link komentara

  367. A gde je Pejdz, on je nas drzavljanin valjda? I oni silni grobarski zvanicnici iz Nisa?
    (Dragan, 21. februar 2019 20:13)

    # Link komentara

  368. E moj Teo, umesto da si potpisao do kraja sezone, bice kidanja u plej ofu bez obzira skim igrali, ti hoces da treniras individualno. Hteo sam da popljujem gospodu iz FIBA zbog njihovih "prozora "ali, brate mili, mi ne mozemo da dobijemo Estoniju
    (deki, 21. februar 2019 20:13)

    # Link komentara

  369. Trinkieri sa Partizanom bi pocistio Estonce......ovo totalno neuigrano...vide se jednom u par meseci.....Slovenci,evropski sampioni ispali,Hrvati na rubu,samo teoretski jos se nadaju.....kako je to zamisljeno da funkcionise za u buduce.....u svakom slucaju.....lose....
    (Elena, 21. februar 2019 20:13)

    # Link komentara

  370. Izraelci razbise Nemce. Tako će i nas. Osim ako Sale u medjuvremenu ne da ostavku. Zbogom Gagiću, Tepiću, Birceviću. Pravac penzija...
    (pera, 21. februar 2019 20:12)

    # Link komentara

  371. Срамота за све оне који критикују селектора и играче. Позвао је најбоље што има без НБА играча и евролигаша и то је што је. О неким акцијама и комбинацијама они који прозивају је илузорно и причати када имају 3-4 заједничка тренинга. Без СП су због "накарадних" квалификација, прозора, сукоба ЕЛ и ФИБА остали Хрватска, европски прваци Словенија у конкуренцији Мађара, Финаца и осталих кошаркашких велесила!
    (делија нс, 21. februar 2019 20:12)

    # Link komentara

  372. Hipster Raduljica da otvori kafić. Za ozbiljnu košarku više nije.
    (Mare, 21. februar 2019 20:12)

    # Link komentara

  373. Ovu katastrofu mora Djordjevic da objasni, jer je ovo samo NJEGOV izbor igraca. I to nadam se posle ostavke, koje bi trebalo da da jos veceras. O pozivanju "pokojnog" Tepica, ne zelim da dam nikakav komentar.
    Mada mislim da je najveci promasaj Djordjevica sto nije dao sansu i nije dobio kroz kvalifikacije nijednom mladom igracu. A Vujosevic je njemu dao sansu sa 17 gogina.
    Jesam "grobar", ali ovo je skandal. Mislio sam da nikad necu napisati ovakav post, ali sam veceras toliko razocaran da bi svasta napisao i nazvao ih svakakvim imenima.
    Kao sto rekoh, Gagic, Tepic,Bircevic su Saletova greska. Ljudi jednostavno toliko znaju.
    Nonsalantnost Jelovca, indolentnost Avramovica, ne zelim komentarisati. Raduljica je nazalost "bivsi kosarkas". Teodosic nas po ko zna koji put "ubio", ali sam je rekao da mu kosarka nije u prvom planu.
    Jedina dva igraca koji su uvek "in", su Milosavljevic i Simonovic.
    ("Dijagnosticar" Nis, 21. februar 2019 20:12)

    # Link komentara

  374. Koliko smo se raspali primer Sloboda Uzice ima tri stranca.Em bivsi kosarkaski guraju svoju decu ,sve se raspalo.
    (Mile, 21. februar 2019 20:12)

    # Link komentara

  375. Teo upropastio sve što su Gagić,Tepić,Birčević i Đorđević napravili.
    (miško, 21. februar 2019 20:11)

    # Link komentara

  376. Pa igraci iz penzije, Kine i krs timova po Evropi i nisu bolji od Estonije...
    (TraktordzijaBane, 21. februar 2019 20:11)

    # Link komentara

  377. DAJTE OBRADOVIĆU ILI PEŠIĆU DA VODE ZADNJU UTAKMICU PROTIV IZRAELA!!!
    (Strašno!!!!!!!!!!!!, 21. februar 2019 20:11)

    # Link komentara

  378. Broj komentara odražava naše raspoloženje posle ovog cirkusa ! Teodosić je neposredno izgubio utakmicu, a posredno Đorđević koji ga je uopšte stavio u tim ! Ne likujem, ali komentarisao sam i predvideo ovaj ishod pre par dana !
    (Boris Banović, 21. februar 2019 20:11)

    # Link komentara

  379. I da smo imali vec osiguran plasman ovo bi bila bruka.No ima i vajld kard...ako nas Izrael nakanta.Mada ovi nasi iz Fibe dace Sloveniji...😀😂😁😂😀
    (Sttaaa ttoo biii?, 21. februar 2019 20:11)

    # Link komentara

  380. Dajte saopstenje iz KSS, jel vam lepo legao onaj Zvezdin milion?
    (Ivan, 21. februar 2019 19:47)

    Da ti prosto kazem zao mi Saleta, ali kada se setim da sam video zajedno u lozi Danilovica, Tomasevica i SNS Ostoju, bude mi drago
    (d, 21. februar 2019 20:10)

    # Link komentara

  381. Sale da se ne lazemo...
    (mile, 21. februar 2019 20:10)

    # Link komentara

  382. Samo ne treba da priznamo poraz i izadjemo iz svlačionice,kao Čovke-car.
    (Čipov, 21. februar 2019 20:10)

    # Link komentara

  383. Teo je ubedljivo najbolji kosarkas od svih poročnih i lenjih koji su ikada igrali košarku, a i obozava ove reprezentativne avanture sa Raduljicom.
    (Alkos, 21. februar 2019 20:10)

    # Link komentara

  384. Ovo ni Tomic ne bi izgubio! Bruka i sramota ali objektivno velika
    (matori 2, 21. februar 2019 20:09)

    # Link komentara

  385. Niste imali ono sto je sinoc Simeone pokazivao ...
    (Andjus, 21. februar 2019 20:09)

    # Link komentara

  386. Ocekivano jer je sastav skpljen i slicno bi bilo, bilo koj sastav da je igrao. 2 dana treninga , 12 izgubljenih lopti o tome govori. Samo 3 igraca su pruzili neku igru cak je jedan od njih upropastio sansu u poslednjim trenucima makar za izjednacenje. Ne zelim da pljujem ove momke medju kojima su neki samo sticajem okolnosti tu. Dali su svoj doprinos ali to je taj kvalitet. Verujem da cemo protiv Izraela igrati u boljem sastavu i da cemo u Bgd. iskoristiti poslednju utakmicu i da se pored ovih porodjajnih muka plasiramo na SK. A nadam se da ovaj sastav vise nikada nece igrati zajedno. Svaka njima cast, dosli su, znaju da mnogi od njih nece ni da odu na SK ako se plasiramo ali to su slabi igraci za nesto vise. Veoma slabi. Na kraju, mi uvek moramo nesto u poslednjem trenutku. Ako kao domacini u Bgd. to ne umemo da iskoristimo, onda nam nije mesto na SK.
    (ccc?, 21. februar 2019 20:09)

    # Link komentara

  387. I necemo ni otici na sp. Pa nesretni Vanja Marinkovic je Lebron licno za Djokovica i Tepica zajedno pa na kvadrat. Ne zoves Dejana Davidovca, a decko onako odvali u finalu kupa, koje si ti Sale gledao. Apsolutno na dusu Saleta Djordjevica i ovih poluproizvoda koje konstantno zove ako se ne plasiramo.
    (Munja, 21. februar 2019 20:08)

    # Link komentara

  388. Jel moguce da postoje ljudi koji pljuju Tea posle svega? Imate li obraza ljudi? Sta je sve uradio za nas...Malo se okrenite i pogledajte "velikog" Jokica. Mrsko mu da dodje da igra, treba posebna pozivnica za gospodina.
    (Liverpool Man, 21. februar 2019 20:08)

    # Link komentara

  389. Gospodo draga,Djordjevic je bio legenda Partizana,ne reprezentacije.Igrao je veoma zapazenu ulogu u reprezentaciji....Ali nije bio jedini!!!!Kada neko postane selektor ,i trener reprezentacije jedne drzave,zemlje,treba da zaobidje klupske(i licne) interesse!!!!Sasa nije ne’ intiligentna osoba...bas naprotiv.!!!!!?Nece tako lako uspeti da proda bIRCEVICA,tEPICA,gAGICA....(muka mi je )...Sasa ,odlepi covece,pa nije cela SRBIJA SLEPA!Sram Vas bilo!!!
    (Jankovic, 21. februar 2019 20:08)

    # Link komentara

  390. Teo,predji u zvezdu ,pojacaj Partizan i to ozbiljno.
    (Crveni Ramus, 21. februar 2019 20:08)

    # Link komentara

  391. Ovi grobari sahraniše sve što je bilo dobro.Đorđević,Tepić,Birčević,Gagić gubite se iz košarkaške reprezentacije Srbije.Kakav đon od ovraza ima Sale.Mrlja za onakvu igračinu.
    (miško, 21. februar 2019 20:07)

    # Link komentara

  392. Zadnji minut, Estonac promasuje oba slobodna, nasa 2 igraca skacu kao babe i taj isti estonac daje 2. Nereseno. Sledi nas neorganizovan napad kao kada mi u ulici igramo, umesto da se odigra pametno, forsira se Teo koji po ko zna koji put promasuje, kao da je lakse da krivac bude on nego neko drugi. Za to je kriv Sale kao i danas katastrofalni Teo. Nisu Klipersi glupi.
    (Pedja P, 21. februar 2019 20:07)

    # Link komentara

  393. Ovakvih komentara nece biti kad budemo osvojili medalju za 7 meseci:)
    (kajaj, 21. februar 2019 20:07)

    # Link komentara

  394. čist poraz Saleta.
    Katastrofalan odabir igrača
    (Znači Haoos (čisto onako komentar), 21. februar 2019 20:07)

    # Link komentara

  395. E ovo je baš sramota. Mega bi ove odučila od košarke. Sale se uhvatio jednih te istih igrača i gura kao bizon. Ako nemamo boljeg centra od Gagića i četvorku od Birčevića koji igraju u ekipama koje bi mogle da ih daju da igraju ja ne znam šta reći. Igra mu onaj Đoković iz ABA 2, Raduljica kao da se ljuti što dobije loptu i mora da se pomeri dva koraka da bi dao koš a i to radi tako da prođe čitava večnost. Ovo večeras je jedna od većih sramota naše košarke bez obzira na to sa kojim igračima je igrao. Do danas sam podržavao Saleta jer su rezultati bili dobri ali ovo je bilo više nego sramno izdanje.
    (Džoni, 21. februar 2019 20:07)

    # Link komentara

  396. Nemojte ljudi.
    Nije lako Saletu, bez obzira koliko lose ovo izgleda ali niko nije imao slabiji tim i izbor.
    Iako je ovo Estonija i Izrael i sve to stoji ali cinjenica da ovi nasi momci trenutno su teski promasaj iako drugih nemamo.
    Od.....se pita nikad pravila nije :-(
    (elim, 21. februar 2019 20:07)

    # Link komentara

  397. Neka se večeras raduju sitne duše, džaba im bilo, mi ćemo na svetskom igrati.
    Iskreno se nadam se da će se naši pošibati bar između sebe u svlačionici, pošto su batine svakako zaslužili... :)
    (Defunctus82, 21. februar 2019 20:07)

    # Link komentara

  398. Teo da odmori dok ga prođe džet-leg od povratka iz Amerike. Onda će opet da bude onaj stari.
    Radulja da odmori, da zaigra neko ko zna.
    Jokić da počne da razmišlja o reprezentaciji (Đorđević da ode da ga moli).
    Đilas da leti iz KSS, sve se raspada zbog njegove vlasti, a on ima pesto miliona.
    (Tumbarajko, 21. februar 2019 20:07)

    # Link komentara

  399. Taman kad sam pomislio da nema gorih trenera od Alempija i prepotentnog Tomića kad evo ti Saloa.
    (oberin martel, 21. februar 2019 19:52)Grobari poznavaoci kosarke!Za Alimpija se slazem..
    (Aleksej, 21. februar 2019 20:06)

    # Link komentara

  400. Sade izrael win srpijaaa i sused ne ide na World chanpion a European chanpion dobijo WILD CARD i igra bude sa USA u finaleeeee. DRAGIC-DONCIC ZA WIN
    (Marek SLO, 21. februar 2019 20:06)

    # Link komentara

  401. Ako mislimo da prodjemo kvalifikacije, onda će Sale morati u odlučujućoj utakmici protiv Izraela da uključi širi roster tj. da pozove bolje i kvalitetnije igrače ,kao što je to bio slučaj kada smo igrali protiv Grčke,jer ovaj ovako skrpljeni tim je živi jad i beda ....
    Nemamo šta da tražimo protiv Izraela u zadnjem kolu,koji je kudikamo kvalitetniji tim od Estonije,ako izađemo sa ovim timom to je mislim i pticama na grani jasno !
    (Goran, 21. februar 2019 20:06)

    # Link komentara

  402. Svi u Pionir u nedelju !
    (Bg41, 21. februar 2019 20:06)

    # Link komentara

  403. Gubimo od Estonije u klinc utakmici. Cemu se vi/mi nadamo na SP ako uopste odemo? Sta, doci ce Jokic i sam ce da pobedi grupu i sve do finala i tamo sam omlati USA? Dobra igra ekipe do 2017 je bila rezultat rada Dusana Ivkovica. Kada se taj rad istopio i izbledeo zbog vremena, tako se sve raspalo. Kakav Djordjevic ljudi moji, pa slusajte ga na tajmautu ili u svlacionici, on pojma nema. Svaka mu cast kao igracu ali kao trener je neznalica.
    (Milorad, 21. februar 2019 20:06)

    # Link komentara

  404. Zanimljivo KAKO VAM NISU KRIVI ONI ŠTO NE IGRAJU ZA SRB ili FIBA a kriv vam Djordjevic...pa ON JE ZVAO KOG JE MORAO A NE MOGAO...
    (gremlin, 21. februar 2019 20:06)

    # Link komentara

  405. @Poz iz Zg... Susjed... Mi sa 5. timom gubimo od Estonije, a vi sa 1. od Rumunije.....
    (Igor, 21. februar 2019 20:06)

    # Link komentara

  406. E sad, ako se slučajno i kvalifikujemo, predlažem da se amerikancima velikodušno dozvoli da im tim vodi Sale, a sve u cilju boljih odnosa sa njima.
    Mi ćemo se već nekako snaći makar i bez trenera - naročito ako svi dodju i niko im ne bude objašnjavao kako da igraju (jer verovatno do sada to nisu naučili).
    (Fakat, 21. februar 2019 20:05)

    # Link komentara

  407. Sale, mislim da je vreme da, kao i nekada kao lgrac, preuzmes odgovornost. POVUCI SE, ovako definitivno ne ide. Ne cekaj da ispadnemo, budi faca, pusti sujetu, SP je u pitanju. HVALA ti za dosadasnji trud-ti si jedan od HEROJA nase reprezentacije kroz celu njenu istoriju.
    (neopravdano odsutan, 21. februar 2019 20:05)

    # Link komentara

  408. Kriv je Covic!!!
    (miroslav, 21. februar 2019 20:05)

    # Link komentara

  409. ... smejem se, smejem se, smejem se, a plakao bih ...
    (nenili, 21. februar 2019 20:05)

    # Link komentara

  410. Mi mozemo da se plasiramo vec danas, bez obzira na ovaj poraz. Potrebno je da izgube Izrael i Gruzija. Trenutno gube i jedni i drugi.
    (fdu, 21. februar 2019 20:05)

    # Link komentara

  411. Dosta bre demagogije. Ovu Estoniju i najprosecniji tim ABA lige dobija. Zapanjujuca tvrdoglavost selektorq sa Tepicem momkom koji igra amatersku kosarku, sa Djokovicen, Avramovicem, RAduljicom koji vec dve godine ima rekereativnu formu...Mucenje. Antikosarka. Ovi ni Izrael ne mogu da dobiju. Jednostano ne mogu. PA Pot je ozbiljan igrac za 8o odsto ovih tzv. bekova koje Djordjevic forsira cele kvalifikacije. Samo mu je ljubimac Peno falio veceras. Sta treba, da produzimo ugovor selektoru, a ne odes ni na SP ni na Olimpijadu? PA to je katarstrofa za srpsku kosarku. Kao bas vam fala sto ste se odazvali da igrate u dresu svetslog vicesampiona? Odvratno odigrane kvalifikacije. Jako lose vodjena ekipa sa klupe sa jako losim izborom igraca. NIkakev garancije ovaj tim nema u nedjelju.90 odsto je ili van forme ili nema srca za vaznu utakmicu. Simonovic, Bircevic? Kako neko sa mrvom iskustva moze da odigra ovako lose protiv tima koji je veoma tanak? Ocigledno da ce se opet vuci za rukav Bora Stankovic da umoli vajld kartu. Svako ko voli kosarku veceras se mora osecati jadno dok je ovo gledao.
    (mladen, 21. februar 2019 20:05)

    # Link komentara

  412. Odjednom Coviceve reci dobijaju na tezini. Reprezentacija je privatizovana od strane bivsih igraca partizana. Kao i KSS koji se bori da vrati partizan na silu na prvo mesto. Izbor igraca selektora djordjevica za ovaj poslednji prozor je za objasnjavanje pred nacijom u zivom prenosu.
    (Ivan, 21. februar 2019 20:05)

    # Link komentara

  413. "Povratnik u reprezentaciju u ovom meču bio je Miloš Teodosić, koji je "orlovima" doneo potrebnu čvrstinu i organizaciju u napadu." - napisa novinar i ostade živ. Čitav meč se ispucavao i prodavao lopte. Đorđević potpuni krivac. Trebalo bi da izgubimo od izraelaca i dozovemo se pameti. Nismo mi nikakva sila u košarci. Gde su mladi igrači???
    (Đura, 21. februar 2019 20:05)

    # Link komentara

  414. Rekao samo ovde mora da padne ostavka, iako sam se nadao da pobeda nece doci u pitanje. Ali, karma radi svoje. Ne znam da li je gore ako je sam Djordjevic sastavljao ovaj spisak i formirao postavu ili ako je dozvolio da mu neko drugi diktira. U svakom slucaju mora ostavka. Ovo je nedopustivo da mu startunu petorku igraju tako limitirani igraci kao Tepic-Gagic-Bircevic. Ne znam ni po kojim zaslugama igraju ovaj Djokovic i Avramovic pre gomile talenata iz ABA i KLS. Bojim se da je grobarizacija srpske kosarke ponovo uhvatila zamajac. U ovoj ekipi i domacoj kosarci se ponovo oseca duh i uticaj grobarske kamarile iz vrha KSS, i to odmah posle sramote u kupu. Klinci iz Mege bi ovo dobili, pojacani sa npr. Marinkovicem, Davidovcem, Dobricem... pored iskusnih Tea, Jelovca, Milosavljevica. Siguran sam.
    (Flat, 21. februar 2019 20:05)

    # Link komentara

  415. Bojkot za grobarsku reprezentaciju i savez!
    (Baš zato što te znamo, 21. februar 2019 20:05)

    # Link komentara

  416. Au..
    (elim, 21. februar 2019 20:05)

    # Link komentara

  417. Velesila u kosarci,izgubila od mocne Estonije. Magija Teodosic pokazao da mu je mjesto u NBA,cak dijeli asistencije protivnickim igracima. Djordjevic trener bolji od bilo kog,steta sto ne moze da nadje posao u nekom klubu.
    (Poz iz Zg, 21. februar 2019 19:49)

    Pozdravljaju te i Djordjevic I Kecman. Uzivaj tri dana, dok u nedelju ne ukapiras da ces u Kini gledati Srbiju svakako
    (Xnodeh, 21. februar 2019 20:04)

    # Link komentara

  418. Ovu Estoniju bi bilo koji tim iz ABA lige rutinski rasturio.Micić,Lučić,Milutinov moraju da igraju protiv Izraela,a nadam se da ce i Obradović prepoznati momenat i pustiti nase igrače koji igraju za Fenerbahce.Strašno kako smo igrali kvalifikacije,samo lagan žreb i gomila rezultata koji su nam išli na ruku drži nas u igri,inace bi prosli kao Slovenija.Teodosic ne igra ozbiljnu košarku dve godine.Zašto nismo forsirali mlađe igrače??? Simanic,Pecarski i drugi ne bi ništa lošije prosli od ovih koje je forsirao Djordjevic.
    (goblin, 21. februar 2019 20:04)

    # Link komentara

  419. Gubimo i ovo. Svetski, evropski i olimpijski vicešampioni. Koja sramota...
    (MarcoPolo, 21. februar 2019 19:48)

    Ma nije sramota ako nisu zaslužili pobjedu. Nizozemci bili treći u Brazilu, pa ih nije bilo u Francuskoj i Rusiji.
    (Košarkaška velesila hihihi, 21. februar 2019 20:04)

    # Link komentara

  420. Kakav crni Dobrić pa gde on ima mesta pored našeg penzosa Tepića... Ili je to fatamorgana... Selektore pazljivo biraj sledeći sastav jer drma ti se stolica...
    (mile red, 21. februar 2019 20:04)

    # Link komentara

  421. Teo mnogo slab.
    (menko, 21. februar 2019 20:04)

    # Link komentara

  422. Sramota,jeste osma postava + Teodosic ali ljudi Estonija,startna petorka sve govori,onog Tepica odakle ga samo iskopa Sale. Teodosic jeste kapiten ali vidi se da nije u formi,ne moze da uzima svaki sut,a onaj Bircevic nije prosto za reprezentaciju,bolje onog Majstorovica da ste pozvali,Ali mislim da su izgubili namerno pa da bude pun Pionir protiv Izraela,ali ovo je sramota,I tim i igra.
    (Firga, 21. februar 2019 20:04)

    # Link komentara

  423. Pa kad moze jedna Slovenija, koja je prvak Evrope da se ne plasira na SP, sto ne bi mogla i Srbija koja je samo vicesampion.
    (Dragan, 21. februar 2019 20:04)

    # Link komentara

  424. Jel vam sad jasno zasto je ovaj neartikulisani u Nba sluzio da nosi vodu?
    (Objavite komentar !, 21. februar 2019 20:04)

    # Link komentara

  425. Ovo je instant karma za kradju u finalu kupa, fijasko grobarske reprezentacije i njenog selektora.
    (takoTreba, 21. februar 2019 20:03)

    # Link komentara

  426. Danilovicu ostavka ako imas obraza!!!
    (Aleksej, 21. februar 2019 20:03)

    # Link komentara

  427. Rekao bih da smo igrali na do 30% mogućnosti - A TO NIJE U REDU!
    (Saša, 21. februar 2019 20:03)

    # Link komentara

  428. STRASNO lako smo ispadali oz odbrane,Onaj Jelovac super kosarkas sl na kraju promasi kad je naj potrebnije .Vsljda cemo dobiti Izrael.
    (no name, 21. februar 2019 20:03)

    # Link komentara

  429. " Ovaj faul na kraju se nikad ne sviraa "

    da je bilo nereseno, sigurno ga ne bi svirali
    (perhan, 21. februar 2019 20:03)

    # Link komentara

  430. Ovo je početak katastrofe i sumraka mnogo godina unapred..
    Sve se kod nas polako upropasča..
    Ovo je sramota.. A godinama u napred i nemamo baš perspektivnih igrača.. A i Đorđević pokazao da je tu na njegove igračke merite.. Ovo se na primer Dudi nebi desilo ni sa decom.. Mi lagano gubimo od Izraela sa ovim igračima.. I sa našim mentalitetom koja počinje da bude kancer naših sportova.. Samo je ostala odbojka i Vaterpol.. Iduča generacija obavezno i to upropašta sigurno..
    Naši mladi se bave manje i manje sa sportovima.. Samo sede i gledaju televizor kao lobotomirani I ne zdravi ljudi.. Žalosno ali nema svetlosti za nas više..
    (HanSolo, 21. februar 2019 20:03)

    # Link komentara

  431. Ono kad pomisliš da ćemo pre uzeti medalju u fudbalu.
    (Partizan 1917, 21. februar 2019 20:03)

    # Link komentara

  432. Žalosno je da je estonska liga jača od srpske,a bogami igraju i neki iz evropskih liga
    (magic55, 21. februar 2019 20:03)

    # Link komentara

  433. Da li ste vi svesni koliko nama igrača ne igra? Ponašate se kao da je ovo prvi tim, a nije, nego treći. Iz prve postave koja treba da igra u Kini tu je jedino Teodosić i eventualno Raduljica. Nije greška do igrača i selektora već do saveza koji je pristao da učestvuje u ovoj cirkusijadi zvanoj prozori.
    (Millennium, 21. februar 2019 20:03)

    # Link komentara

  434. Dobro je da smo uopšte dobili tri bacanja na kraju pošto se to inace ne sudi.
    (hahaha, 21. februar 2019 20:03)

    # Link komentara

  435. A kunem vam se da kad sam video pet minuta pre utakmice kvota 15.00 a na Srbiju 1.01 rekoh eh što nisam blizu kladže da stavim bilo šta bar simbilično isprovociran kvotom. Pa da su stavili 1.30 ili 1.20 pa i 1.10 ali 1.01 kao da smo sa sve Jokićem Belim i Bogijem i plus nekim naturalizovanim Hardenom npr.
    (dakiliz, 21. februar 2019 20:03)

    # Link komentara

  436. Da su umjesto Simonovica, Bircevica i Tepica u ekipi bili neki juniori kao Djordje Pazin, das ne procam recimo igraci kao Pecarski i Paunovic - dobili bismo 30 razlike. Ovo je katastrofa da ekipa koja ne bi po kvalitetu igrala ni B-ABA ligu dobija jednu reprezentaciju koja u Kini pretenduje na medalju.
    Ako Izrael dobije a vodi 3 minuta prije kraja protiv Svaba - eto drame!
    (Bato - Republika Srpska, 21. februar 2019 20:02)

    # Link komentara

  437. Mucenici.
    (Marinko, 21. februar 2019 20:02)

    # Link komentara

  438. Kako je odigrao Magicni Teo?!Tek kad Partizan ponovo pocne da izbacuje igrace reprezentacija ce procvetati!!Nije lako Saletu sa ovima!!
    (Grobar, 21. februar 2019 19:51)Dostojanstvo?Sramota?Djura Ostojic?Neka hvala..
    (Aleksej, 21. februar 2019 20:02)

    # Link komentara

  439. А када ће наше ведете да играју против Пржогрнаца
    (СЈ, 21. februar 2019 20:02)

    # Link komentara

  440. Gagatar, Tepara and Co. Šta reći više.
    (DP11, 21. februar 2019 20:02)

    # Link komentara

  441. Смејурија! Шаренац упорно помиње како смо неозбиљни. Не, нисмо неозбиљни - лоши смо. Ови момци ни не умеју боље. Теодосић је ван такмичарске форме, а и његов учинак зависи од тога да ли има добре саиграче, што овде није случај. Јеловац има неке квалитете у нападу, Милосављевић и Симоновић у одбрани, а ово остало је смејурија. Радуљица - боже ме сачувај! Ко њему даје паре тамо у Кини?! Гагић, Тепић, Бирчевић, Ђоковић - толико би и моја покојна баба могла да допринесе. Одавно причам: боље да водимо неке талентоване клинце него те ликове од којих нема ама баш никакве вајде. А легенда Сале национале Ђорђевић остаје на она три меча са СП 2014. и полуфиналу ЛОИ 2016. као једине четири утакмице под његовим вођством у којим смо имали некакву игру.

    Еј, Естонија! Давно нисам гледао толико ограничену екипу: само шутају за три и ништа друго немају!!! Чак је и Седлачек то рекао. И ми успемо од њих да изгубимо. Стварно смејурија...
    (Иван, 21. februar 2019 20:02)

    # Link komentara

  442. Zašto se čudite ljudi? Naša ekipa koja sada igra je prosečna. Selektor nije kriv. Krivi su Zvezda i Partizan, menadžerski timovi koji jure uspeh (a nikada ga nestignu) dele lovu na strance koji krpe rupe i leče sujetu mešetara iz oba tabora. Niko ne stvara igrače ne želi da ulaže u mlade igrače. Ne može da se postane igrač preko noći, ili na klupi. Sada su nam potrebne usluge Teodosića , koji je svoje odigrao, ili Tepića koji nije za reprezentaciju nikada ni bio, isto i Gagić. Jokića ako treba da cimamo i Estonce onda je to bruka za nas. Naši mladi igrači moraju da se podrže i da im se omogući da odlučuju na utakmicama a ne da sede i glede. Ima toga još , drugi put....
    (EMIL, 21. februar 2019 20:02)

    # Link komentara

  443. Onaj Braduljica nema veze,kao i ostali
    (marko, 21. februar 2019 20:02)

    # Link komentara

  444. Sale Nacionale nagleda se utakmice iz prvog reda , gROBARIMA SADE NE FALI GEN VEC CEO HROMOZOM ZBOG GROBARA I SALETA I SOLIDNOG NE ODOSMO MI NA SVETSKO.
    (Perica jase ponovo, 21. februar 2019 20:01)

    # Link komentara

  445. Baksuzna crvena vreca, e sad se lampice moraju upaliti. Plasman visi o koncu.
    (Vlado, 21. februar 2019 20:01)

    # Link komentara

  446. Zemlja bez košarke.
    (VAR, 21. februar 2019 20:01)

    # Link komentara

  447. Bruka!!!A ne poraz.Bruka.Napisite onako kako jeste.I nemojte mi o tepicu,gagicu i ostalima...i sa njima smo ove amatere morali da dobijemo.Morali.
    (Milos, 21. februar 2019 20:01)

    # Link komentara

  448. Valjda vam je sad jasno zasto je Teo na 7 fajnal forova Evrolige uzeo samo jedan trofej...Ta kaubojsko-nonsalantna kosarka sa ispucavanjem trojki retko donese rezultat..
    (motanjekablova200e, 21. februar 2019 20:01)

    # Link komentara

  449. Kad je Labud video tim predosetio je. Još nije hteo javni da iznosi sumnju da ne izbaksuzira...
    (Labud, 21. februar 2019 20:01)

    # Link komentara

  450. Bolje da ispadnu jer je ovakva igra protiv osrednje Estonije,nije red da se koristi neki drugi termin,je katastrofa i blamiranje.Šta bi bilo sa nekim ozbiljnijim protivnikom.Bolje da na miru gledamo košarku nego da nam žderu živce.
    (Bobi B., 21. februar 2019 20:01)

    # Link komentara

  451. Djordjevicu, pravda je da vodiš najbolje a ne tvoje igrače
    (pp, 21. februar 2019 19:50)

    Nisam skoro video ispravniji komentar za rad djordjevica u reprezentaciji.
    (Ivan, 21. februar 2019 20:01)

    # Link komentara

  452. Kakva sramotna partija, kakva smejurija od reprezentacije. I onda Jokara treba sa ovim likovima da igra, kao. Covek ima pametnija posla, realno.
    (Sabre, 21. februar 2019 20:01)

    # Link komentara

  453. Gramaticki je pravilnije "Sala" ako govorimo u genitivu.
    Ako bi primenili tvoje pravilo onda bi umesto "Marka" bilo "Marketa", na primer.
    (hours of love, 21. februar 2019 19:35)

    Ne bi, jer Marka je od MarkO, a Saleta od SalE.
    (expert, 21. februar 2019 20:01)

    # Link komentara

  454. Kazu Jokic ne razmislja o Svetskom prvenstvu. Da su i mnogi drugi razmisljali o Estoniji, a pre i o Nemackoj i Grckoj, i kome sve ne, a ne o SP, sad bi tamo bili, ovako da se nadamo da ce cudo da se desi u nedelju i da prodjemo Izraelce. Mi smo toliko propali da sebi ne mozemo da dozvolimo da pljuvanjem oteramo najbolje igrace. Nekoliko propustenih takmicenja ce nam sahraniti kosarku.
    (Mladen, 21. februar 2019 20:01)

    # Link komentara

  455. Dobili nas amateri iz Estonije, kojima utakmica uopšte nije bila vazna. Bitno je da igra cepanica Gagić umesto Apića. Raduljica tragičan, navikao valjda s malim Kinezima da igra. On da nešto valja ne bi igrao U Kini u zenitu karijere, kolike god da su pare. Teo direktno kriv za poslednju primljenu trojku. Đorđeviću, ako imaš imalo obraza, bolje idi sam posle Izraela, nego da te teraju.. Treba znati kad je dosta, loš si trener.
    (Djuro Pucar Stari, 21. februar 2019 20:01)

    # Link komentara

  456. Odraz truleži u KSS. Inaćenje protiv Zvezde od strane vrhuške saveza polako dolazi na naplatu. Da li je moguće da u reprezentaciji nema mesta ni za jednog igrača iz prvaka Srbije?!?!
    (Uros, 21. februar 2019 20:00)

    # Link komentara

  457. Sale ti si kao trener 0.
    (ha, ha, 21. februar 2019 19:36)

    Veze ovo nema sa trenerom. Uzimaoje tajm aute na vreme, pokusao da ih uozbilji ali onakva indolentna igra, onakve gluposti koje su mnogi pravili, i Teodosic i Raduljica i Gagic, Tepic... ono trener ne moze da spreci, izvadi jednog dileju a ovaj sto udje napravi identicnu gresku, mislim , ne gresku, vec idiotariju.
    E sad , karma, smejalo se komsijama Hrvatima i sad dolazi povratna.. Izrael dolazi sa pravom ekipom u Beograd i ovo lako moze da bude apsolutno najveci krah koji je kosarkaska ekipa dosad dozivela. Veci od onog na EP u BG.
    Izrael nas nabija u Beogradu i to debelo.
    A onda nece biti potrebe da se pljuje Jokic, jer svetsko necemo ni videti.
    (indolentni turisti, 21. februar 2019 20:00)

    # Link komentara

  458. teodosic panter glavni krvac
    (Sta ucini to Aleksandre Zvereve??!!??, 21. februar 2019 20:00)

    # Link komentara

  459. Sto svi cutite da je teo izgubio utakmicu... Tuzno je pricati partizan, zvezda, ovo je reprezentacija Srbije. Dajte im podrsku a ne drvlje i kamenje. Slozni bar jednom da budemo i kad je loše...ne samo kad pobedjujemo. Podrska za sve momke.
    (Milos, 21. februar 2019 20:00)

    # Link komentara

  460. Sale Đorđević bi trebalo da podnese ostavku iz prostog razloga što ga ovaj narod ne zaslužuje. Ovakve komentare ljudi koji veruju da je Sale napravio IZBOR umesto što je odabrao ono što je imao na raspolaganju pokazuju da smo kao narod i zaslužili sve šo nam se dešava...

    još jedno pitanje, kako faul nad Jelovcem KAD SE TO NE SVIRA???
    (Boki_Marad, 21. februar 2019 20:00)

    # Link komentara

  461. Potrazim utakmicu na netu i izadje mi link Serbia Estonia 91:65.
    Pomislim super smo... dole slika Bjelice. Aha nije to to.
    Nisam gledao utakmicu, ali Estonija brate mili. Pa to je ko Francusku u fudbalu da pobedi Mongolija.
    (tocka, 21. februar 2019 20:00)

    # Link komentara

  462. Брате мили шта је ово? Тепић, Гагић, Бирчевић, Јовановић, Аврамовић, Ђоковић и Паунић у мечу који нас води на СП. Овај Ђорђевић се спрда. Нема места за Добрића, Маринковића, Давидовца, Симанића, Лучића, Величковића, ма браво селекторе.
    (Воип, 21. februar 2019 20:00)

    # Link komentara

  463. Cupavi paljba.
    (nik sloter, 21. februar 2019 20:00)

    # Link komentara

  464. S R A M O T A ! ! !
    (Posmatrač, 21. februar 2019 20:00)

    # Link komentara

  465. Ko je "Sala"?
    (Čoban, 21. februar 2019 18:45)

    Gramaticki je pravilnije "Sala" ako govorimo u genitivu.
    Ako bi primenili tvoje pravilo onda bi umesto "Marka" bilo "Marketa", na primer.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (hours of love, 21. februar 2019 19:35)

    kako mozes da poredis "marko" i "sale", imena sa razlicitim zavrsecima? XD
    (vrg, 21. februar 2019 19:59)

    # Link komentara

  466. Faul u zadnjih 5 sekundi se ne svira, jel tako Panteri? Zato Jelovac namerno promasio, fer plej...
    (Overrated, 21. februar 2019 19:59)

    # Link komentara

  467. Ja ne mogu da verujem da nekome smeta Djordjevic za selektora. Pa sta hocete vi? Ajde i ja sam za Covica na mesto selektora pa nek igraju kako znaju. Ne znam da li bi tada bilo srecni.
    (cartman, 21. februar 2019 19:21)

    Ja Đorđevića obožavam, ali reprezentacija mu sve gore i gore igra. Pozivanje Birčevića, Tepića, Gagića stvarno vređa razum.

    Mislim da već duže vreme nešto ne štima. Od poraza na EP od Slovenije, smatram da on više ne ume da vodi ovu selekciju. Igra maksimalno sa 7 igrača. Ima 12 igrača a igra sa 7. I onda te igrače umori za glavne borbe polufinale i finale.

    Teodosić van forme, upropastio nas je danas.
    (daleko bilo, 21. februar 2019 19:59)

    # Link komentara

  468. Salo, Salo... crno beli vragolane ?
    (opala, 21. februar 2019 19:59)

    # Link komentara

  469. neverovatno.. ja ne znam kako mogu Tepić i Gagic da igraju najbitniji meč , Vanja i Borisa da su igrali sigurno bi bilo bolje. Simonović los otkad je otišao iz zvezde, sta tek Raduljica radi je kritično a on nam stub bio. Vidi se Teo van ritma skroz ja ne znam kako će on izgledati bez mečeva do leta. valjda ćemo uspeti pobediti Izrael
    (Englez, 21. februar 2019 19:59)

    # Link komentara

  470. Pricam godinama, ali me svi napusavaju da lupetam. Teodosic je nas najgori bitan igrac u istoriji. Dao je onu nesretnu trojku preko Garbahose 2009te i od tadje sve bitno izgubio. Ameri su pametni, videli luzer i pustili ga, a mi ga dovodimo za kapitena posto pre toga pola godine cuva peshkire i ide po vodu saigrachima.
    (Sin Bludimir, 21. februar 2019 19:59)

    # Link komentara

  471. Jokicu nemoj molim te igrati za repku i davati legitimitet ovom velemajstoru od trenera koji je gdje god trenirao dobio otkaz. Brini o karijeri i dopusti da uzivamo u tvojoj igri i majstorijama u NBA a on nek trenira Gagica,Tepica,Avramova i drugare. Mozda osvoji kup Saharske pustinje.
    (Poz iz Zg, 21. februar 2019 19:59)

    # Link komentara

  472. Bruka i sramota.
    I ne samo danas, već kroz čitave kvalifikacije. Ni igre, ni rezultata. Ali, zato arogancije, na pretek.
    (orguljas, 21. februar 2019 19:59)

    # Link komentara

  473. Zato Jokic kaze: daleko je Kina hehe
    (Aki, 21. februar 2019 19:59)

    # Link komentara

  474. Đorđeviću, probaj na kupu Milivoja Jovčića.
    (Srbija Danas, 21. februar 2019 19:59)

    # Link komentara

  475. Teo mozda nije formi ali je na 68:66 za nas pokazao da i dalje ima cudesne asistencije.
    (aca, 21. februar 2019 19:59)

    # Link komentara

  476. Зиста сам мислио да Тепић бар већ пар година не игра кошарку...
    (Sir Oliver, 21. februar 2019 19:59)

    # Link komentara

  477. Poz za Zagreb ,i da kazem velesila u fudbalu Hrvatska primila 7 komada u jednoj tekmi kao da igra rukomet :D
    (mladennn, 21. februar 2019 19:59)

    # Link komentara

  478. Koji Teodosic, pusti bre to Djordjevicu, Milos je jednostavno mator, pa njega bukvalno svako predje na prodoru, koji ce nam djavo takav plej? Dostas je bilo za njega, i ova utakmica ide na njegov racun. Bruka, sramota protiv neke Estonije izgubiti. Pusti mlade kosarkase da igraju, koji imaju brzinu u kretnji. On vise nemoze da igra, bolje je pustiti Micica da igra plej pa iako mora bolje Bogdanovica. Ovo ninasta lici. Teodosicu idi u penziju, pa samo tvoj izgled verc sve govori, daj skrati malo kosu, doteraj se malo. U americi svi komentatori su govorili "kad" imas neku asistenciju, neznamo kako on to vidi, pogledajte friz. pa sale za MC Donalds. Da covek koji voli kosarku, nece da trenira da ima kondicije, meni to neide u glavu. Majstore nisi ti vise na kosarku
    (matrix74, 21. februar 2019 19:59)

    # Link komentara

  479. Cupavi nemac pojma Micic je za njega Kari I CP3 u jednom.
    (nik sloter, 21. februar 2019 19:58)

    # Link komentara

  480. Teodosic van ritma, kao da nema snage, a ostali autsajderi, na čelu sa Djordjevićem. Što se bruka kao trener, bio je vrh igrač.
    (Budjavi, 21. februar 2019 19:58)

    # Link komentara

  481. Ovakvi i nismo za SP.
    (pc,Niš., 21. februar 2019 19:58)

    # Link komentara

  482. Dnevna doza Miska Raznjatovica
    (Dejan A, 21. februar 2019 19:58)

    # Link komentara

  483. Ovo je bilo tužno za gledati. Kao amaterska utakmica na lokalnom terenu, ali bukvalno. Kad se kaže ''pa ja bi to pogodio'' misli se sarkastično ali bez preterivanja ''ja bih to pogodio''. Ko su ovi amateri? Ni za KK Radnički iz Svilajnca. Bez uvrede za Svilajnac.
    (Sta reci, 21. februar 2019 19:58)

    # Link komentara

  484. Da li je moguće da je Tepiću neko dao jedan dinar za igranje košarke ? Neverovatno! Čovek igra za reprezentaciju !!!
    (VUK, 21. februar 2019 19:58)

    # Link komentara

  485. Djilas, Jeremic, Solak!
    (viktor18, 21. februar 2019 19:58)

    # Link komentara

  486. Lepo je Jokić rekao da će još da vidi da li će ići na svetsko prvenstvo.
    (Kolubarac, 21. februar 2019 19:58)

    # Link komentara

  487. Vi kukate na Gagica i Tepica a Teodosic ne zna de levo.
    (nidza, 21. februar 2019 19:58)

    # Link komentara

  488. Estoniju da ne mozemo da pobedimo a igraju nam Teo Milosavljevic Simonovic Raduljica pa je maltene kao na evropakom pa smo ipak stigli do finala bez 8 igraca...ocigledno da postoji neki problem u reprezenyaciji mislim da su mentalno potroseni Sale vise ne moze da motivise ekipu isti problem kao Murinjo u fudbalu...
    (Marko, 21. februar 2019 19:58)

    # Link komentara

  489. Kad smo sa ovim Gagicem dobili FMP u finalu!!Trinki madjijo!!
    (Grobar, 21. februar 2019 18:06)


    Nije Trinkijeri od Gagica napravio kosarkasa nego Belosevic.
    (sasa, 21. februar 2019 19:58)

    # Link komentara

  490. Samo velika velika sramota jos nece ni otici na SP
    (Vuk ruma, 21. februar 2019 19:58)

    # Link komentara

  491. Teo i Braduljica direktni krivci za poraz.
    (Amater, 21. februar 2019 19:58)

    # Link komentara

  492. Teodosic dodaje loptu Letoncima za izjednacenje.
    Teodosic siluje loptu u zadnjem napadu i promasuje.
    (Gledao utakmicu, 21. februar 2019 19:58)

    # Link komentara

  493. Teodosić im poklonio 100 lopti i samu šutira trojke...
    (NemamImeANiPrezime, 21. februar 2019 19:57)

    # Link komentara

  494. Definitivan dokaz da veliki igrac ne znaci i veliki covek.
    Ciji su interes Tepic i Gagic u reprezentaciji?
    Ovo je sramota selektora i KSS-a, i nicije vise. Igraci se trude i nisu oni krivi sto veze nemaju, vec oni koji ih uporno guraju.
    (Milan, 21. februar 2019 19:57)

    # Link komentara

  495. Izgubili smo ali se videlo da su momci dali sve od sebe osim kosarke, u kosarku se nisu mesali ?
    (Cirkus, 21. februar 2019 19:57)

    # Link komentara

  496. Dno-dna SRAMOTA.Mi zemlja kosarke?
    (Alek, 21. februar 2019 19:57)

    # Link komentara

  497. Teodosić, večiti gubitnik! Samo jednom je odlučila ona čuvena trojka sa Španijom. A bar 10 kIkseva u ključnim momentima, u poslednjem minutu. Sa CSKA samo jedna evropska titula, mnoooogo poraza "za dlaku" u finalima i polufinalima....a i tu jednu jedinu za CSKA isčupao Francuz!
    (krastavčević, 21. februar 2019 19:57)

    # Link komentara

  498. Pa ja bih se sa ovim igračima prošetao kroz Talin, smešno.
    (Stručnjak, 21. februar 2019 19:57)

    # Link komentara

  499. Ovog cupavog najuriti odmah.Glumi ludilo nemac pojma kao I Gagara,Tepara.
    (nik sloter, 21. februar 2019 19:57)

    # Link komentara

  500. Lepo ja rekoh odavno da necemo igrati SP i OI.
    (koki, 21. februar 2019 19:57)

    # Link komentara

  501. Sramota više šta se radi od reprenzetacije ova Đorđević ko da je pao sa marsa od toliko mladih igrača on zove ove invalide
    (pazarac, 21. februar 2019 19:57)

    # Link komentara

  502. Sta uradi zadnji minut Teodosicu ?
    (Auuuuu..., 21. februar 2019 19:57)

    # Link komentara

  503. Velika bruka za tzv zemlju kosarke. Gubiti od anonimusa poput Estonije, pa makar i u cetvrtom sastavu je veliki neuspeh...
    (direwolf, 21. februar 2019 19:57)

    # Link komentara

  504. Djordjeviceva selekcija za ovu utakmicu je blagi uzas!!!!!!!! Covek je zvao Tepica a ne Dobrica...Gagica a ne Apica...

    U jednoj utakmici sve je moguce.
    (Pozdrav iz Minhena, 21. februar 2019 19:57)

    # Link komentara

  505. Težak sam Partizanovac ali nema sumnje da trenerska karijera Đorđevića je isforsirana i prešla je sve mere i tolerancije dozvoljenosti u poraza. Poveo je igraće koje ne dokazuju ništa naroćito sa njinim kljubovima. Izvinjavam se ali ćinimi se da mi Srbi smo pukli s košarkom već od 2002 godine.
    (Daca Francuz, 21. februar 2019 19:57)

    # Link komentara

  506. Neozbiljno je ovo odigrano. Estonci su amaterska ekipa. Sale nije smeo da dozvoli ovoliko opusten pristup. Ko god da je igrao.
    (Gazda Dojkan, 21. februar 2019 19:56)

    # Link komentara

  507. Nemojte sada samo da pisete kako ne igraju ovaj i onaj...Srbija ima bar 50 kosarkasa koji su bolji od najboljeg estonskog igraca,i izgubiti od ovog protivnika je stvarno sramota,nema dalje.Plasiracemo se na svetsko prvenstvo ali sad razmisljam na sta sam izgubio dva sata gledanja i koji dan zivota zbog nerviranja.
    (Djuro, 21. februar 2019 19:56)

    # Link komentara

  508. Ja sam za to da Braduljica slobodno dođe u Futuru ili u Jsd. Selektore vreme je polako. Mislim Tepić.
    (metalstorm, 21. februar 2019 19:56)

    # Link komentara

  509. Plej linija Jovic-Micic i Teodosic-Tepic kao nebo i zemlja! Ovo danas nije ni za trecu ligu bilo! Zasluzen poraz ko KUCA!
    (kile, 21. februar 2019 19:56)

    # Link komentara

  510. Lepo ja reko kada sam video sastav. Tepicevo ime kada ugledam na spisku, odmah mi je asocijacija na neke dramaticne sramotne poraze kao onaj protiv CG u areni. Ipak nije on kriv, nego onaj koji ga je zvao.
    (Ivan, 21. februar 2019 19:56)

    # Link komentara

  511. Ja mislim da je trener najveći problem !
    (Balkanac, 21. februar 2019 19:56)

    # Link komentara

  512. Ove kvalifikacije su cista sramota za Srbsku kosarku,jedva pobediti Austriju, a izgubiti od ekipa koje realno ne pripadaju evropskom vrhu osim Grcke je prava blamaza,ne bih da ulazim u strucnost Saletovu ali nesto duboko ne stima u timu Srbije,pa i ostali igraju bez NBA igraca a igraju bolje od nas,mislim da bi bolje bilo da se i ne kvalifikujemo nego da dozivimo blamazu kao nase fudbalske zvezdice.
    (ljuba markovic, 21. februar 2019 19:56)

    # Link komentara

  513. Samo jedna reč: SRAMOTA!
    (stvarno, 21. februar 2019 19:56)

    # Link komentara

  514. kako pljujete coveka koji nas je odveo u sva tri finala u najvaznijim takmicenjima...koja ste vi beda ljudska ..sramota me sto ste moji sunarodnici
    (bata, 21. februar 2019 19:56)

    # Link komentara

  515. Doce nam menadzeri glave.Dok Zvezda,Partizan,Fmp,Sloboda dovede strance,domaci igraci nestaju.
    (Miled, 21. februar 2019 19:56)

    # Link komentara

  516. A Jokara slavi!
    (danijel sifer, 21. februar 2019 19:56)

    # Link komentara

  517. Tepic,Bircevic,Simonovic,Raduljica...svi pa i Teodosic osim Milosavljevica,da se ne ljubimo,covek izginu na teren a ovi kao manekeni!!!
    (BarGro°°°°, 21. februar 2019 19:56)

    # Link komentara

  518. I kao Bayern te slucajno oterao, Sale bruko...
    (King, 21. februar 2019 19:56)

    # Link komentara

  519. Koji levaci ne mogu da verujem pa oni nece ni da se plasiraju...
    (Srdjan, 21. februar 2019 19:55)

    # Link komentara

  520. Sramotna igra i ponasanje.Odavno nisam gledao neku kosarkasku utakmicu sa tolikim nezalaganjem i selektora koji nista ne preduzima u vezi toga.Od prvog minuta se videlo da cemo mi ovo izgubiti.Sramota!!!!
    (zalosna sova, 21. februar 2019 19:55)

    # Link komentara

  521. Teo bolje dodji u Zvezdu čisto da budeš u nekoj formi koliko toliko.
    (Jevdja, 21. februar 2019 19:55)

    # Link komentara

  522. Ovo je rasturena banda na čelu sa selektorom, Teo ko te je nagovorio da igraš, prešao te je !
    (Grada, 21. februar 2019 19:55)

    # Link komentara

  523. Ajde "srebrni" Đorđeviću daj tu ostavku
    (Điu,Liu i Sadriu, 21. februar 2019 19:55)

    # Link komentara

  524. Sramotna selekcija,sramotna igra,sramotan strucni stab...
    (Kotor, 21. februar 2019 19:55)

    # Link komentara

  525. AH AH,

    Sasvim zasluzena pobeda Estonije, protiv Pilica poput Tepica Gagica Djokovica, Paunica i ostali sumara koji nebi ni bazen pogodili.
    Uzas od igre, sramota od zalaganja, i na Djordjevicu je sad da se vadi u zadnjoj utakmici.

    A neka Djordjevic objasni zasto mu igra Tepic, pored pnakvog Davidovca, sta radi Paunic, pored Dobrica, a za Gagica nemam nikakvi reci, od onakbog panja ocekivati bilo sta je uzas..
    Iskreno, sramotna igra, sramotno zalaganje, i sta je Djordjevic mislio? Dovesti nas u ovakvoj grupi, da strepimo zadnju utakmicu, uzas...
    (sasa the red baron, 21. februar 2019 19:55)

    # Link komentara

  526. Estonija eeeeeej!
    (>>ss, 21. februar 2019 19:55)

    # Link komentara

  527. Dajte da vratimo poslednjeg uspesnog selektora Svetislava Karija Pesica.
    (kimi, 21. februar 2019 19:55)

    # Link komentara

  528. Auuu sta napravi Teo magija u poslednjem minutu... Asistira i protivnicima. Kakva sramota da svetski, oliplmpijski i evropski vice sampion izgubi od Estonije... i onda se mi smejemo Hrvatima... Jelovac uvek od sjaja do ocaja. Taman pomislis kako dobro igra i onda napravi neku glupost. A selektor samo neka zove likove poput Tepica, Gagica, Bircevica, Avramovica, Djokovica, Pena, Paunica itd... a ne Apica, Dobrica, Davidovca, Pota, Simanica, Marinkovica, Ristica, Miskovica, Zagorca. Teo kao na basketu iza zgrade, Raduljica u proseku 8 izgubljenih lopti. Za Tepica mi nije jasno kako zivi od kosarke.
    (A.J., 21. februar 2019 19:55)

    # Link komentara

  529. Oladimo se? Koliko nerezonskih suteva i promasaja je uradio Teodosic, dobro smo jos prosli!
    Neko je pogresio naredbom da SVI moraju gledati Tea i njemu dodavati. Ne cudi, van trenaznog peocesa, van forme...
    (jabreja, 21. februar 2019 19:55)

    # Link komentara

  530. Poraz ko poraz dobijamo sledece subote Izrael u Bgu,ali strasno je da ne mozemo da prelomimo mec a toliko se namestali Estonci,Raduljica jedna velika nula,Gagic da je dobio te minute izdominirao bi,Teo se ispucavao do besvesti u 4 cetvrtini,gde je Apic?
    (Aleksej, 21. februar 2019 19:55)

    # Link komentara

  531. Nas jedino mogu da spasu nemci da dobiju Izrael.Inace ne idemo.na SP
    (Autolakirer, 21. februar 2019 19:55)

    # Link komentara

  532. Imam pravo da i dalje mislim da Teodosić , posle one trojke Špancima , ništa značajno nije doprineo reprezentaciji...
    (MILOŠČINA, 21. februar 2019 19:55)

    # Link komentara

  533. Sale pakuj kofere...
    (andra, 21. februar 2019 19:55)

    # Link komentara

  534. ma daaaj bre j.bo ti ovo kad ne racunas na najbolje
    (mica, 21. februar 2019 19:55)

    # Link komentara

  535. Nista u nedelju svi na tribine mora da grmi da se iscupamo nekako.
    (bob, 21. februar 2019 19:55)

    # Link komentara

  536. B R U K A!!!…!!
    (Miodrag, 21. februar 2019 19:55)

    # Link komentara

  537. Djordjivica smeniti dok jos ima nade.. To jest momentalno
    (BmwMPower, 21. februar 2019 19:55)

    # Link komentara

  538. Brukaaaaa!
    (dvd, 21. februar 2019 19:55)

    # Link komentara

  539. Ahahaha koja sramota! Uspeli smo da izgubimo opet od Estonije u Talinu to je zaista podvig! Zaista imam samo jednu reč na ovo: B-R-U-K-A! Katastrofalna, sramotna igra, protiv fenjeraša ne možeš da izvučeš jednu najobičniju laganu pobedu, sramota, ma S-R-A-M-O-T-A! Neka nas i Izrael pobedi u Beogradu hahaha!
    (Ivan Veljković, 21. februar 2019 19:55)

    # Link komentara

  540. sacduznim postovanjem prema djordjevicu vreme je za promene
    (biciklista, 21. februar 2019 19:55)

    # Link komentara

  541. Raduljica jedino u Kini moze da dominira!
    (Milan, 21. februar 2019 19:55)

    # Link komentara

  542. Teodosic izgubio 10 lopti.
    (kris, 21. februar 2019 19:54)

    # Link komentara

  543. Kako je ovo mučno gledati. Upropasti nas Teodosić. Zašto se pozivaju Tepić i Birčević? rekreativci
    (užas, 21. februar 2019 19:54)

    # Link komentara

  544. bravo teo. kostao si nas meca sa litvanacima, ispalio si zesce poslednje evropsko (a prozivao jokica pa uradio isto sto i on) , crna rupa u odbrani koju drugi krpe pa dobijaju i packe ako to ne rade dobro, a u napadu zna se, 5-6 asistencija uz 3-4 izgubljene lopte, sut iz igre odlicnih 35-40 posto a kad se lomi glave nema i tako godinama. ali bitno je ce jedna asistencija biti na top10, dovoljno da te smatraju legendom. pfff
    (Sumadin, 21. februar 2019 19:54)

    # Link komentara

  545. Bircevic, Gagig, Tepic sa sve selektorom napolje!!!
    (deki, 21. februar 2019 19:54)

    # Link komentara

  546. Teodosić nije u stanu da reši utakmicu, i dobija blokadu od estonskih klinaca u predposlednjem napadu, a hteo da igra u NBA! Koliko god da ga volimo, nije on da igra sa onim crncima!
    (dub, 21. februar 2019 19:54)

    # Link komentara

  547. "Odmoran je kapiten i to se vidi" reče najgori komentator svih vremena u svim zemljama.
    (Memfis, 21. februar 2019 19:54)

    # Link komentara

  548. Zao mi je sto ovo moram da kazem ali nismo ni zasluzili da pobedimo...ocajno kretanje...ocajna gradjenje reketa...gomila poluigraca...Teo koliko god bio sjajan u napadu ocajan tj nepostojeci u odbrani a u finishu ne bilo ocigledno da je po...zdeo i krenuo da solira neke idiotske suteve za sta mu cak i najmanje zameram...on...Gagi i donekle Jelovac a ovo ostalo tipa Tepic, Gagic, Djokovic, pa cak i Raduljica to je strasno majke mi. Ni glave ni repa nemamo a protiv Izraela moramo da dobijemo opet sa izmenjenim sastavom. Ovi Estonci su na nivou dobrih basketasa iz blokova maximum sto je najgore. Razumem neuigranost ali ovo je trebalo da bude definitivno nasa pobeda.
    (B78, 21. februar 2019 19:54)

    # Link komentara

  549. Teodosic igrao na Estoniju... Hvala ti za sve sto si uradio ali je vreme da ides u penziju. Dajes loptu u ruke za izjednacenje, sutiras i masis trojku i na kraju dozvolis da sutnu trojku. Ceo zivot igras tu kosarku da bi se ovako obrukao? U penziju i hvala ti jos jednom za sve.
    (GJ, 21. februar 2019 19:54)

    # Link komentara

  550. Ovo je zabrinjavajuce. Bilo koji sastas mra ovakvog protivnika pobediti. NEMA IGRE. Basket, nije kosarka. Lose, bas lose.
    (Kale-R9, 21. februar 2019 19:54)

    # Link komentara

  551. Jelovac baca cigle.
    (ubitacni, 21. februar 2019 19:54)

    # Link komentara

  552. I sa ovima Jokic da igra? Pametan decko, sta ce mu takva blamaza...
    (tiltuj, 21. februar 2019 19:54)

    # Link komentara

  553. Ajd momci neka vam je sa srećom...Znam da ćete ostaviti srce na terenu...Za mene dovoljno..Ipak ste vi košarkaši...Puna podrška!!!
    (svima su stavili amove, 21. februar 2019 17:39)

    Čekaj šta niste vi basketbaši?
    (robinho3248@gmail.com, 21. februar 2019 19:54)

    # Link komentara

  554. Kudite Jokica sto nece igrati na prvenstu a ono nece ni morati
    (Mi smo sremci vise nam stomaci, 21. februar 2019 19:54)

    # Link komentara

  555. Od kakvih smo mi indijanaca izgubili... Sramota! Kakav god da nam je sastav.
    (absolutezero, 21. februar 2019 19:54)

    # Link komentara

  556. Nažalost, i sa Jokićem i bez njega mi nemamo tim za svetsko prvenstvo. Možda je bolje i da ne idemo da se ne blamiramo još više.
    (alex, 21. februar 2019 19:54)

    # Link komentara

  557. Pricajte sta hocete ali mislim da je ovo najgora odluka Tea ikada da ne igra ni za jedan tim do kraja, bolje bi bilo da je igrao pa makar i za Metalac iz Valjeva. Jer ne moze forma da se odrzava kroz trening, moze fizicka i suterska, ali ne moze igracka jer jedno je trening a jedno su utakmice. Pa i djokovicu je trebalo 10 turnira da se vrati u staru formu igracku, iako je verovatno trenirao svo vreme. A da ne pricam sto raduljica ne igra vec 2 godine ozbiljnu kosarku. Jednostavno puno je dva tako bitna igraca da budu van igracke forme za svetsko.
    (aha, 21. februar 2019 19:53)

    # Link komentara

  558. ovo veze s vezom nema...
    dali su nasi toliko neozbiljni neznam, ali je ovo mnogo,mnogo lose...
    osim jelovca,iako je omasio zadnje bacanje,ostali kao na ekskurziji...
    verovatno cemo proci na svetsko, ali sve ovo prikazano nimalo neobecava...
    moze da se desi jedna dve, pa i tri lose utakmice u ovakvim kvalifikacija, ali mi nismo odigrali njednu da valja...
    (pedja,cacak, 21. februar 2019 19:53)

    # Link komentara

  559. Миленко Тепић који има 31 годину, 6 поена и 1 асистенцију по мечу у ПАОК-у у овој сезони, у овој утакмици је постигао 2 поена и 1 асистенцију. Поред свих тих чињеница њему је Ђорђевић дао 22 минута на овој утакмици. Како је то могуће?!?
    (Марко, 21. februar 2019 19:53)

    # Link komentara

  560. Hahahahahahahahahaha ali Sarenac je sampion,"treba pratiti ostale utakmice" Pa jeste,posto ovi invalidi ne mogu da pobede Estoniju a o Izraelu i da ne govorim,onda drugi treba da igraju za nas!!! Vise nego jadno!
    (dejan, 21. februar 2019 19:53)

    # Link komentara

  561. Dame i Gospodo neponovljivi selektor
    Zemlje košarke
    Aleksandar Đorđević.
    Samo nemojte oko sastava ovo je Estonija, tako da tišina.
    Ove bi Mega, Borac oprali a Sv Đorđe bi igrao koji "produžetak"
    (Onako, 21. februar 2019 19:53)

    # Link komentara

  562. Trebalo bi ljudi da znaju da je Nebojša Čović zabranio Laziću, Dobriću i Davodovcu da igraju za reprezentaciju.
    (ja, 21. februar 2019 19:53)

    # Link komentara

  563. Sve poraze do sad sam mogao da razumem, ali ovo je ispod svake sramote !!! Otići ćemo valjda na to svetsko, ali sa ovakvom neozbiljnošću se nećemo mnogo radovati u Kini !
    (ACM, 21. februar 2019 19:53)

    # Link komentara

  564. Pre neki dan sam rekao da je nepošteno što je neke igrače izbacio sa spiska, tipa Lazić, Lučić, Dobrić i da nije pošteno što dozvoljava onima koji su rekli "ne" reprezentaciji da igraju i što će igrati i na svetskom, a oni koji su skoro pa obezbedili plasman reprezentacije na svetsko neće igrati. Rekao sam da će ispasti pre finala, ali sa ovakvom igrom i odnosom prema igračima, nadam se da se neće ni plasirati na prvenstvo.
    (sk, 21. februar 2019 19:53)

    # Link komentara

  565. Jokic like this
    (Damir, 21. februar 2019 19:53)

    # Link komentara

  566. Ne zasluzujemo SP nazalost, nema kvaliteta
    Teo, tepi i sl u penziju , moraju promene , a ni koncept igre nam nije neki
    3 igraca igraju po malo odbranu 2 gledaju .. a jos ni vola ne mozemo da ubodemo ..
    Sve u svemu tuzno
    (cvrc, 21. februar 2019 19:53)

    # Link komentara

  567. Kao amateri da su igrali.
    (najbolji je opancarev lepak., 21. februar 2019 19:53)

    # Link komentara

  568. Još nas i sudije poguraše. Ono nad Jelovcem jeste bio faul, al na 3 sekunde do kraja, to se ne svira
    (Simpatizer, 21. februar 2019 19:53)

    # Link komentara

  569. KSS ostavke!
    Idemo brzo!
    Sale da ostane jer je on jedina zdrava grana u nasoj kosarci.
    (Goran, 21. februar 2019 19:53)

    # Link komentara

  570. mozda je prerano,ali ovo je katastrofa.ovo je dno dna.ne treba da idemo na sp.od sad cu navijati da ne idemo.kosarka vise ne postoji kod nas.kraj
    (czv, 21. februar 2019 19:53)

    # Link komentara

  571. Porazi Partizana i Zvezde u zadnjim napadima, reprezentacija od Estonije. Srbi, znate košarku, vrh ste. Ali sreću iz zadnjih desetljeća ste izgleda potrošili. Uopće ne dovodim u pitanju vrhunsku kvalitetu i tih ekipa, znanje. Ali sreća vas je uvijek mazila. Još samo neka trica Španjolske ili Australije na svjetskom u zadnjoj sekundi, i eto potvrde...
    (prika iz susjedstva, 21. februar 2019 19:53)

    # Link komentara

  572. Luzeri.....odvratna igra.....
    (kopenhagen, 21. februar 2019 19:53)

    # Link komentara

  573. Kad spomenete Đorđevića da stojite mirno.
    (doki, 21. februar 2019 19:34)
    Djordjevic, Djordjevic... a radim spagu trenutno. Sad dubim na glavi... sta treba da se dogodi ako te ne poslusam?
    (Pavle, 21. februar 2019 19:53)

    # Link komentara

  574. Sad mi je jasno sto Teodosic nije bio ni na tribinama u Nba
    (Var, 21. februar 2019 19:46)

    Sad ti je jasno šta sedenje na tribinama uradi najboljem pleju evrope
    (Ilija Dukić, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  575. I kad se lomi naj iskusniji Teodosic im prvo pokloni koš a onda i za tri iz nemoguće situacije.
    (Ale, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  576. To se desi kad neozbiljno uđeš u meč, po sistemu lako ćemo.
    (DukiNS, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  577. Iskreno se nadam da su Gagić i Tepić večeras završili reprezentativnu karijeru
    (Vilingrađanin, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  578. Taman kad sam pomislio da nema gorih trenera od Alempija i prepotentnog Tomića kad evo ti Saloa.
    (oberin martel, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  579. Gde je onaj "normalan" od juce, evo mu ga Tepa, imali smo plus 8 kad je usao, nastavak vidimo i sami..
    A neki su pominjali debakl Tomica, ovo ono, kako se zove ovaj poraz???
    (gtrovci, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  580. podrzavam uvek ove momke ali ovaj stav celu utakmicu je jadan i bedan... stav raduljice kao da igra sa decom pa ga boli uvo.onaj simonovic se bori covek a pojedini kao da vodimo 50 razlike 8 odma poraz...
    (dovla, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  581. Моментални отказ Ђорђевићу
    (abv, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  582. Blagi užas...izgubismo...FIBA i njeni prozori...
    (gremlin, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  583. Јако добра утакмица у којој су Естонци имали више среће. Као што сам и претпоставио - резултат је на крају био коначан.
    (Лепи Цане, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  584. Kakva je igracina ovaj Teodosic.
    Al onaj lik sto zalijepi Raduljicu na kucanju auuuuuu.
    (sarajevo.ba, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  585. Djordjević je bio vrhunski igrač ali kao trener nije tog ranga kao igrački. Unosi nervozu igračima a i nema jednostavno taj trenerski nerv. To je vidljivo.
    (STEVO, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  586. Bitno da se prozivaju Tepic i Gagic, a to sto nas je Teodosic zakopao u poslednja 2 minuta nema veze. Nebitno, moramo dobiti Izraelce, kako znamo i umemo, greota da ne odemo na SP, zbog ovih fibinih prozora.
    (Pantelija, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  587. Teo magija hahahahaha...
    (Daa, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  588. Tepic u reprezentaciji,vulin ministar odbrane,tek ce mi da plaemo,tek...
    (Monarhista, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  589. Jel igraju Birča i Tepić?!
    (SAŠA FRANKFURT, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  590. Eeeee moj Saša ! Šta je ovo ? Ovo je cirkus od igre i utakmice. Bez ideje.Suludo. Teodosić šutira do besvesti. Vodi ga kući .
    (VUK, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  591. Ipak je Covke u pravu u vezi KSS.
    Grobarska filijala.
    Raspad.
    (Borke, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  592. Zasluzeno smo izgubili, Raduljica nas unistio, taman kad smo stvorili neku osetniju prednost i kontrolisali mec, on ulazi u igru, pravi faulove, gubi lopte, promasuje, uzasno je spor, sporiji je cak i od Marjanovica!
    i neozbiljan totalno!
    (2CRAZY, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  593. Teo nije odigrao cestitu tekmu godinu dana a hoce da resava svaki napad u finisu... tuga
    (Srpko, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  594. Đorđević može da pobeđuje samo ako smo daleko jači od protivnika. Čim neko fali, dobijamo ovakve rezultate. Dva poraza od Nemačke, pobeda na sreću protiv Austrije, poraz od Estonije... jezivo!
    (dex, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  595. Teodosic? Evo nek sam zakljuci po ovoj utakmici zasto je dobio otkaz. Raduljica? deluje kao gotivan lik ali prilicno ogranicen kao kosarkas. Momci vise srece neki drugi put....
    (Gandra Šajkaš, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  596. Sale ledjendo hahahahahah gde Raduljicu forsiras toliko covek ne zna gde se nalazi...
    (Student, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  597. Gagara izdominirao, Tepic klasa kao i uvek...ziveli menadzeri...Srbija ce preziveti ipak! Zivela Srbija
    (shone bjelovacki, 21. februar 2019 19:52)

    # Link komentara

  598. Ljudi, ja vam kažem, mi Izrael u Beogradu sa ovim timom ne možemo da dobijemo. Biće na nož...
    Nećemo otići na svetsko što je katastrofa!
    Đorđević tad mora da da ostavku. Ali tad je kasno... Čak i ako se izvučemo, mislim da moramo da ga menjamo, nažalost...
    (Rozenkranc, 21. februar 2019 19:51)

    # Link komentara

  599. Djordjevicu, svaka čast na medaljama, ali da se ne ljubimo. Zoveš Gagica i Tepica, ne znam ko se više raspada, Teodosic došao da se zeza, da pobegne malo od žene. Nemamo akciju krštenu. Ovaj specijal na kraju za Teodosica zna svaki trener iz prve srpske. Ne znam šta da kažem, osim katastrofa
    (nikci, 21. februar 2019 19:51)

    # Link komentara

  600. Sram vas bilo sve odreda!
    (duledudule, 21. februar 2019 19:51)

    # Link komentara

  601. Dabogda se ne plasirali!
    (msm, 21. februar 2019 19:51)

    # Link komentara

  602. Ne moze Djordjevic da bude kriv. Zove one koje moze al sto kaze narod u mom kraju... Od ... pita ne biva.
    (kolega, 21. februar 2019 19:51)

    # Link komentara

  603. Volim Tea ali ja bolju odbranu igram od njega.
    (DG, 21. februar 2019 19:51)

    # Link komentara

  604. Dobrodosli u zemlju kosarke!
    (Estonac, 21. februar 2019 19:51)

    # Link komentara

  605. Teodosic je obicna karikatura. Ne znam kako je Sale mogao da pozove igraca koji ove sezone u svom timu nije imao ni minut ?
    (Dragan, 21. februar 2019 19:51)

    # Link komentara

  606. SRAMOTA
    (Autolakirer, 21. februar 2019 19:51)

    # Link komentara

  607. kada u derbiju nema 4 srbina. . .
    (nele, 21. februar 2019 19:51)

    # Link komentara

  608. Zemlja košarke ahahahahaaa Teo mađija ahahahaaa
    (lol, 21. februar 2019 19:51)

    # Link komentara

  609. Srbija nije samo zemlja kosarke, vec i zemlja postenih politicara .
    (vaistinu, 21. februar 2019 19:51)

    # Link komentara

  610. Kako je odigrao Magicni Teo?!

    Tek kad Partizan ponovo pocne da izbacuje igrace reprezentacija ce procvetati!!

    Nije lako Saletu sa ovima!!
    (Grobar, 21. februar 2019 19:51)

    # Link komentara

  611. Eto kada igra Gagic mora ovako da se završi...Bruka nevidjena od ove FIBA.Da Bog da se ugasili!
    (AC/DC, 21. februar 2019 19:51)

    # Link komentara

  612. Hahaha pa ovo više nije ni smešno...
    (Lavovi, 21. februar 2019 19:51)

    # Link komentara

  613. Opet sramota
    (Brus, 21. februar 2019 19:50)

    # Link komentara

  614. o boze sacuvaj majku bozija igraju mu gagic I tepic sveta majko
    (ljubisa, 21. februar 2019 19:50)

    # Link komentara

  615. Teo nas uništio realno, zaslužena pobeda Estonaca, ali dobijamo Izrael u nedelju.
    (Don Corleone, 21. februar 2019 19:50)

    # Link komentara

  616. E moj Sale.... ma sta te briga zapravo.
    Tu su vecni Tepara, Birca, Simon i Gagara. Kakav raspad.
    (Borke, 21. februar 2019 19:50)

    # Link komentara

  617. Bitno da je Tepic u ekipi a Dobric nije.
    (ufff, 21. februar 2019 19:50)

    # Link komentara

  618. Šteta što isteraše Tea iz NBA, sa njim dođe ko da imamo igrača manje.
    (only fools and horses, 21. februar 2019 19:50)

    # Link komentara

  619. Joooj bruke, majko mojaaa! Ovo je jedna od najvećih sramota srpske kosarke! Izgubiti od neke Estonije... A Teo odigra zadnju odbranu a la Harden! Svi do jednog treba da nestanu iz reprezentacije.
    (veliki strumf, 21. februar 2019 19:50)

    # Link komentara

  620. Stvarno komsije obrukaste se .
    (ogicg, 21. februar 2019 19:50)

    # Link komentara

  621. Djordjevicu, pravda je da vodiš najbolje a ne tvoje igrače
    (pp, 21. februar 2019 19:50)

    # Link komentara

  622. Bruka. Teodosic brate igraj odbranu.
    (Себри, 21. februar 2019 19:50)

    # Link komentara

  623. Djordjevicu majstore
    (NebojsaDrugosaopsteniOdSrbovrela, 21. februar 2019 19:50)

    # Link komentara

  624. Zaista se trudim da ne kritikujem Djordjevica posle svih sjajnih rezultata, ali kada ti igra gerijatrija sa sve Teparom u prvoj petorci, a pritom izgubiš od Estonije(!?), moraš da objasniš neke stvari...
    (klopp, 21. februar 2019 19:50)

    # Link komentara

  625. Nije bzvz Djordjevic najuren iz Bajerna
    (Micko, 21. februar 2019 19:50)

    # Link komentara

  626. Bjezi breeeeeeeee,brukaa.
    (Ivan, 21. februar 2019 19:50)

    # Link komentara

  627. Mozda Dobric,Marinkovic,Apic?Mnogo mnogoslabo odigrane kvalifikacije!
    (mrzim da radim subotom, 21. februar 2019 19:49)

    # Link komentara

  628. Velesila u kosarci,izgubila od mocne Estonije. Magija Teodosic pokazao da mu je mjesto u NBA,cak dijeli asistencije protivnickim igracima. Djordjevic trener bolji od bilo kog,steta sto ne moze da nadje posao u nekom klubu.
    (Poz iz Zg, 21. februar 2019 19:49)

    # Link komentara

  629. Bravo za Estoniju, potpuno zaslužena pobeda.
    (bob, 21. februar 2019 19:49)

    # Link komentara

  630. Jel moze neko ovog Teodosica da deportuje nazad u ameriku?? Covek uopste ne lici na sebe! Najveci krivac ubedljivo!
    (kile, 21. februar 2019 19:49)

    # Link komentara

  631. Sramota,sramota,sramota....oterajte Đilasa.On je sigurno za sve kriv.
    (VUK, 21. februar 2019 19:49)

    # Link komentara

  632. Losa partizanska tvorevina.
    (Misa, 21. februar 2019 19:49)

    # Link komentara

  633. Apic je za Raduljicu Embid!
    (Aleksej, 21. februar 2019 19:49)

    # Link komentara

  634. Ovaj faul na kraju se nikad ne sviraa
    (sojic, 21. februar 2019 19:49)

    # Link komentara

  635. Eto,Teo. Upropastio napad i njegov covek trojku. Nalupastr mi grdne minuse kad sam reko da mi ne odosmo na SP.
    (nex, 21. februar 2019 19:48)

    # Link komentara

  636. teo majstore ove igre. ostani u srb u avgustu cuvaj dete. koliko puta ovaj leprsavi igrac nama dolazi glave.
    (Sumadin, 21. februar 2019 19:48)

    # Link komentara

  637. Lepa Teova asistencija Estoncu ispod koša. I posle prodata lopta u napadu.
    (only fools and horses, 21. februar 2019 19:48)

    # Link komentara

  638. Brukanje.....Tuzan nivo naseg tima
    (Zoran M., 21. februar 2019 19:48)

    # Link komentara

  639. Ja bruke,ljudi moji... Svasta
    (the dude, 21. februar 2019 19:48)

    # Link komentara

  640. Ako i pored ovolike protekcije kod sudija izgubimo i nismo za sv prvenstvo. Milosavljevic najbolji. momak svaki put gine za drzavni dres. Teodosica treba poslati na sporedni teren neka sam ispucava trojke da ne bunari ostale
    (Vec vidjeno, 21. februar 2019 19:48)

    # Link komentara

  641. Sta je Sale, ne ide nesto? Ajde pali nula si bez svih glavnih igraca
    (sxs, 21. februar 2019 19:48)

    # Link komentara

  642. Gubimo i ovo. Svetski, evropski i olimpijski vicešampioni. Koja sramota...
    (MarcoPolo, 21. februar 2019 19:48)

    # Link komentara

  643. Nista strašno. Bez pljuvanja molim.
    Ovim momcima i Saletu ništa se ne zameri.
    (Slavko Vrekic, 21. februar 2019 19:47)

    # Link komentara

  644. Uzasna igra Srbije. Srecno protiv Izraela.
    (Covek, 21. februar 2019 19:47)

    # Link komentara

  645. Bitno je da rts ubaci reklamu na 10sek pre kraja
    Ovi glavno ne znaju sto odlikuje jugoškolu,odbrana
    (hm, 21. februar 2019 19:47)

    # Link komentara

  646. Teodosic sramotno igra, u odbrani ga ne zatrpa samo onaj koji ne želi
    (nikola, 21. februar 2019 19:47)

    # Link komentara

  647. Teo vise ne moze ni u Evropi da igra,kamo li NBA.Pravac Kina,tamo ce da tolerisu neigranje odbrane,sut iz igre 5-20 i 5-6 izgubljenih lopti po mecu.
    (?, 21. februar 2019 19:47)

    # Link komentara

  648. Dajte saopstenje iz KSS, jel vam lepo legao onaj Zvezdin milion?
    (Ivan, 21. februar 2019 19:47)

    # Link komentara

  649. Teo nas upropastio totalno van forme
    (Miljan, 21. februar 2019 19:47)

    # Link komentara

  650. Teo Srbiju glupošću i bahatošću razneo...
    (Mile, 21. februar 2019 19:47)

    # Link komentara

  651. Realno,sa'ranio nas Teo!
    (Leonida, 21. februar 2019 19:47)

    # Link komentara

  652. Bruka i sramota samo to cu da kazem!!
    (Dacha, 21. februar 2019 19:47)

    # Link komentara

  653. S R A M O T A !!!!! STIDITE SE !
    (maly mclasky, 21. februar 2019 19:47)

    # Link komentara

  654. Teo zaboravio da igra kosarku...
    (ddd, 21. februar 2019 19:47)

    # Link komentara

  655. Moze li nize od ovoga?
    (Pavle, 21. februar 2019 19:47)

    # Link komentara

  656. teodosic nas uramio
    (bonvivan sa mansarde, 21. februar 2019 19:47)

    # Link komentara

  657. Teodosic......joj boze kakav tragicar! A Tepic igra kosarku jos uvek?
    (sasa jokic, 21. februar 2019 19:47)

    # Link komentara

  658. Teo neocekivano los
    (Mishke Pa, 21. februar 2019 19:47)

    # Link komentara

  659. Teo pokvari sve. Šteta.
    (BMW, 21. februar 2019 19:47)

    # Link komentara

  660. I treba da izgubimo.... Koja je ovo igra???
    (blabojzna, 21. februar 2019 19:47)

    # Link komentara

  661. Rip
    (Pavle, 21. februar 2019 19:47)

    # Link komentara

  662. Ova marin sedlacek je nepodnosljiv.
    (znalac, 21. februar 2019 19:46)

    # Link komentara

  663. Teodosić kritičan...
    (Don 'Wardaddy' Collier, 21. februar 2019 19:46)

    # Link komentara

  664. Jel da da smo malo bruka?
    (Lale gator, 21. februar 2019 19:46)

    # Link komentara

  665. Au bre Teo, pa šta radiš čoveče...
    (SrbinsonKruso, 21. februar 2019 19:46)

    # Link komentara

  666. Šta smo se pogubili ovako? Šta nam se dešava?
    (Marshmello, 21. februar 2019 19:46)

    # Link komentara

  667. Sad mi je jasno sto Teodosic nije bio ni na tribinama u Nba
    (Var, 21. februar 2019 19:46)

    # Link komentara

  668. On odbaci neke igrace a povede Tepica
    (kiza, 21. februar 2019 19:45)

    # Link komentara

  669. Dva minuta da kraja..haha..Teo al gi baca tj dobacuje do kosa :) ma da se ovi nekako kvalifikuju..lako ce oni do finalansa Amerima ( Sa zivim Francuzima..Nemcima..Brazilcima..Spancima..).. lagano :)
    (Sretko sto se*e retko, 21. februar 2019 19:44)

    # Link komentara

  670. Jadni mi i bedni
    (Var, 21. februar 2019 19:44)

    # Link komentara

  671. Otkaz Djordjevicu.
    (Ivan, 21. februar 2019 19:44)

    # Link komentara

  672. "Tepic gresi" (Sarenac 2019)
    (Ako sine ako, 21. februar 2019 19:43)

    # Link komentara

  673. Teodosic sutira cigle, a hteo u Klipersima da bude prva postava.. Pa ne moze
    (osmiputnik, 21. februar 2019 19:43)

    # Link komentara

  674. Počinju polako ali sigurno da liče na rukometaše.A realno zašto i da se bore za sv.prvenstvo kad će drugi igrači igrati.
    (Lale, 21. februar 2019 19:43)

    # Link komentara

  675. Ja ne mogu da verujem da nekome smeta Djordjevic za selektora. Pa sta hocete vi? Ajde i ja sam za Covica na mesto selektora pa nek igraju kako znaju. Ne znam da li bi tada bilo srecni.
    (cartman, 21. februar 2019 19:21

    Care, selektor se vidi na ovakvim utakmicama a ne kada imas sve zvezde u timu.Imali smo ih i na EP pa su nas slovenci nadigrali.Selektor igra na mali broj poena.A danas se kosarka igra na brzinu. Selekcija katastrofa.Ako izgubimo tesko da cemo Izrael da dobijemo.Ekipa ko sakupljena grupa ljudi sa ulice.Bez sistema igre.
    (Autolakirer, 21. februar 2019 19:43)

    # Link komentara

  676. SRAMOTA!!!
    Igraci iz KLS bi morali dobiti ovu Estoniju lagano...
    Teo van forme Raduljici bek pali bananu u lice...

    Gagi i Jelovac jedine svijetle tacke.
    Phi.
    (Austrofil, 21. februar 2019 19:43)

    # Link komentara

  677. auuuu braduljo moraju smirglom da te odlepe posle one banane :D
    (grodss, 21. februar 2019 19:42)

    # Link komentara

  678. Majko mila. Kolki panj. Je ovaj nas centar. Raduljica. Odlican je za klupu.
    (ZVER, 21. februar 2019 19:42)

    # Link komentara

  679. Bircevic, Tepic i Gagatar.??? Oni nisu ni za ispred zgrade..
    (Spale, 21. februar 2019 19:42)

    # Link komentara

  680. Tepić...
    (DG, 21. februar 2019 19:41)

    # Link komentara

  681. svidjalo se nekome ili ne glavni krivac za ovu blamažu je Đorđević
    (NebojsaDrugosaopsteniOdSrbovrela, 21. februar 2019 19:41)

    # Link komentara

  682. Da mi zavisimo od rezultata sa
    estoncima ? To je zalosno.
    (mergo vupertal, 21. februar 2019 19:40)

    # Link komentara

  683. Kaze stručni konsultant da smo dobro prošli u proteklom napadu, jer Tepicu nije svirana namerna lična. A napad se završio trojkom Estonija.
    (kris, 21. februar 2019 19:40)

    # Link komentara

  684. Ма какве квалификације, гурајте Теодосића да нађе ангажман. То је битно, а то што нема везе са животом(није џабе отказ попио),није.УЖАС ТУГА ЧИСТА МЕЛАНХОЛИЈА!
    (Дејан Маринковић, 21. februar 2019 19:40)

    # Link komentara

  685. сале национале везе с мозгом нема
    (веверица, 21. februar 2019 19:38)

    # Link komentara

  686. Tepic, Gagic i Bircevic????
    Kakva bruka.
    (BM, 21. februar 2019 19:38)

    # Link komentara

  687. Jos samo nedostaje Tegeltija na play-u.
    (Dani Malaksali, 21. februar 2019 19:37)

    # Link komentara

  688. Sta je ovo? Ozbiljnost nula! Hemije nema!
    (Nenad S, 21. februar 2019 19:37)

    # Link komentara

  689. Mučenje se nastavlja...
    (Miki, 21. februar 2019 19:37)

    # Link komentara

  690. Sale ti si kao trener 0.
    (ha, ha, 21. februar 2019 19:36)

    # Link komentara

  691. Ko je "Sala"?
    (Čoban, 21. februar 2019 18:45)

    Gramaticki je pravilnije "Sala" ako govorimo u genitivu.
    Ako bi primenili tvoje pravilo onda bi umesto "Marka" bilo "Marketa", na primer.
    (hours of love, 21. februar 2019 19:35)

    # Link komentara

  692. Djordjevic je jedna usijana glava
    (sxs, 21. februar 2019 19:35)

    # Link komentara

  693. Ja ne mogu da verujem da nekome smeta Djordjevic za selektora. Pa sta hocete vi? Ajde i ja sam za Covica na mesto selektora pa nek igraju kako znaju. Ne znam da li bi tada bilo srecni.
    (cartman, 21. februar 2019 19:21)

    Pa čiji su izbor Tepić, Gagić i Mr. Glupi faul u napadu.
    (bobo mk, 21. februar 2019 19:35)

    # Link komentara

  694. @cartman

    Nikome ne smeta,ali stvarno ne može svaki napad da se igra pick and roll sa Teodosićem.Sportski pozdrav...
    (kaluđer, 21. februar 2019 19:34)

    # Link komentara

  695. I da se ne kvalifikujemo Đorđević i Danilović bi ostali radi kontinuiteta neuspeha.
    (miško, 21. februar 2019 19:34)

    # Link komentara

  696. Kad spomenete Đorđevića da stojite mirno.
    (doki, 21. februar 2019 19:34)

    # Link komentara

  697. Srbi vole Jokaru zato što ne igra za Srbiju!
    (Heheheheheh, 21. februar 2019 19:33)

    # Link komentara

  698. dobri su estonci,bar trojke pogadjaju,ovi nasi...….. dopunite
    (czv, 21. februar 2019 19:33)

    # Link komentara

  699. Nismo mi ni za Kinu
    (NebojsaDrugosaopsteniOdSrbovrela, 21. februar 2019 19:32)

    # Link komentara

  700. Katastrofalna igra
    (Josarian, 21. februar 2019 19:32)

    # Link komentara

  701. gagic i tepic u reprezentaciji? za tepica nisam ni znao da jos igra. auh, na sta smo mi spali.dobro neko napisa ranije, njima ni teo ne moze pomoci. uzas. ma dobicemo ove duduke, ali ko nam igra za reprezentaciju...
    (cole, 21. februar 2019 19:30)

    # Link komentara

  702. Za sve Sala podržavam sem za Gagica.Covek se gubi u vremenu i prostoru.Neki ljudi ocigledno imaju puno sreće u zivot... 
    (AC/DC, 21. februar 2019 18:09) 


    Ko je "Sala"?
    (Čoban, 21. februar 2019 18:45)

    Šalić valjda.
    (Partizan 1917, 21. februar 2019 19:29)

    # Link komentara

  703. Nemojte napadati ove momke. Koliko god da daju od sebe javili su se na poziv i posteno odradjuju kvalifikacije iako znaju da vecina nece ici na SP.
    (Batko, 21. februar 2019 19:29)

    # Link komentara

  704. Tepic je rodjen da zabrlja. Secate se onog kilavog suta protiv Cedevite 10tak sekundi pre kraja, lopta se sa prvog obruca odbija tacno u ruke Nolana Smita...ostalo je istorija.
    (sudbina, 21. februar 2019 19:29)

    # Link komentara

  705. Милосављевић се једини бори, остали као да их пушком тера неко.
    (Срђан, 21. februar 2019 19:29)

    # Link komentara

  706. го србиџа!
    (.орг, 21. februar 2019 19:29)

    # Link komentara

  707. Djordjević je neznalica trener baksuz... Uvodi tepića i ostale baksuz da pokvare razliku... U jbt koji funstet
    (Mile, 21. februar 2019 19:28)

    # Link komentara

  708. Gledam 4. cetvrtinu , Srbija pravi razliku . Samo cu reci jednu stvar . Molite se da Jokic igra Mundo
    (SCG, 21. februar 2019 19:27)

    # Link komentara

  709. Uopste nam nije grobarsksa reprezentacijs. Po kojim to parametrima treba da igrajuTepic, Gagic, Bircevic. Zasto nam igraju neki tamo Djokovic i Avramovic. Sigurno da imamo boljih koji bi se odazvali.

    Nebsimpatisem ga, ali izgleda da je Covic ipak u pravu kad kaze da je KSS grobarska organizacija.
    (bo, 21. februar 2019 19:26)

    # Link komentara

  710. @Imamo ali ne daju šansu. Nikola Jovanović mu na klupi, Ristića ne zove iz njemu znanih razloga, Stefana Jankovića
    (Znači Haoos (čisto onako komentar), 21. februar 2019 18:45)

    Stefan Jankovic, popularni "The Žbun" !? Mora da se salite..
    (Lars, 21. februar 2019 19:26)

    # Link komentara

  711. Ja ne mogu da verujem da nekome smeta Djordjevic za selektora. Pa sta hocete vi? Ajde i ja sam za Covica na mesto selektora pa nek igraju kako znaju. Ne znam da li bi tada bilo srecni.
    (cartman, 21. februar 2019 19:21)

    # Link komentara

  712. Jbt i naši se iznenade kad im prodaje kroz obruč... Ko muve...
    (Mile, 21. februar 2019 19:20)

    # Link komentara

  713. Da li nas reprezentativac Mileneko Tepic zna ista da uradi u napadu, sem da mozda prevede loptu zidanjem ili da doda siguran otvoren pas?
    (Twolf, 21. februar 2019 19:14)

    # Link komentara

  714. Sve nekako ali onaj Tepic... Zlo! Najpre promasi kos sa metad i po pa u nastavku promasi zicer. Gledam u jednom trenutku Sale objasnjava Gagicu, a ovaj ga samo bledo gleda. U fazonu, nemam ja blage veze sta ti meni objasnjavas. Mislim da ce Teo ipak da napravi prevagu iako se vidi iz aviona da nije u formi.
    (Milan Kosanovic, 21. februar 2019 19:12)

    # Link komentara

  715. Ovim nesrećicima Gagiću i Tepiću ni Teodosić ne može da pomogne...
    (Enrico Pallazzo, 21. februar 2019 19:12)

    # Link komentara

  716. Nemas izgovor za pozivanje Tepica i Gagica u bilo koji sastav sa drzavnim grbom na dresu. Djole Jovanovic bi imao dabl dabl protiv ovih pacijenata. Sto si ga zvao, onda da gleda utakmicu sa klupe kako Gagatar baca cigle na obruc...
    (Ivan, 21. februar 2019 19:10)

    # Link komentara

  717. Ne mogu da verujem da Teo koji je do juce bio u NBA i imao tamo treninge nije sada sposoban da odigra dobro odbranu protiv Estonaca(?!),a i j napadu skripi i prodaje lopte.Covek izgleda kao da nije trenirao bar pola godine,a izgubljene lopte...nema komentara.
    (Trica, 21. februar 2019 18:35)

    Teo nikada nije igrao odbranu ni u jednom timu.Zato je i.propao u NBA.Nije kosarka igra u jednom smeru da dodajes ispod nige, ruke, na slepi.Svr lepo na oko ali beskorisno
    (Autolakirer, 21. februar 2019 19:06)

    # Link komentara

  718. Ko muve bez glavu....
    (posmatrač, 21. februar 2019 19:06)

    # Link komentara

  719. Simanic, Dobric, Davidovac, Pecarski, Apic, i Marinkovic.. Plus Teo, Raduljica i Simon.. Bi poderali ove.. Naravno s trenerom koji ne eksperimentise.. Od ove Estonije je i Igokea jaca
    (BmwMPower, 21. februar 2019 19:05)

    # Link komentara

  720. Brate Dragane,ti si brat iz Borce i veliki respekt, al mislim da bi momka trebali podrzati za sve sto radi i sto uvijek ima najvise lajkova
    (delboj, 21. februar 2019 19:05)

    # Link komentara

  721. Apic, Pot, Miskovic, Davidovac, Dobric?
    (123, 21. februar 2019 18:37Ne moramo da gledamo Bircu i Tepica,sramota sta radi grobarski kadar..
    (Aleksej, 21. februar 2019 19:05)

    # Link komentara

  722. A sto vam se nije odazvao Bogi za ovako vaznu utakmicu posto ste pljuvali Jokica za Gruziju sta je sad grobari gde vam je Bodi za Saleta Bolidnaleta.
    (Perica jase ponovo, 21. februar 2019 19:02)

    # Link komentara

  723. Kls je makar za klasu kvalitetnija kosarka od ovoga. Sramotna igra.
    (mladost, 21. februar 2019 19:02)

    # Link komentara

  724. Tepić,Birčević,Gagić težak krš.Teo,Milosavljević,Jelovac i naročito Simonović dobri.Nahgori je selektor.
    (miško, 21. februar 2019 19:00)

    # Link komentara

  725. Svaka cast momcima sto su se odazvali iako znaju da nece igrati na svjetskom prvenstvu, ali se iskreno nadam da nikad vise u reprezentativnom dresu necu gledati Tepica, Gagica, Djokovica, Jovanovica, Avramovica, Bircevica... bilo ih je jos slucnih u kvalifikacijama. Kad ja pored 20-tak odlicnih kosarkasa moram da gledam ove amatere, tuga. Zao mi je sto ovako nesto govorim o Tepicu, nekada velikom talentu, jednom od mojih omiljenih igraca, ali momak je prestao da igra kosarku po odlasku iz Paetizana. Sta da se radi kad u ovom trenutku nemamo bolje, mislim na one koji mogu da se odazovu. Neko je pominjao mlade talente kojima treba dati sansu, pa kakonim dati kad neigraju ni u klubovima; Pecarski, Radanov, Simanic...
    (Ja, 21. februar 2019 19:00)

    # Link komentara

  726. Kakav je Teo madjija , odradi 6 asistencija za poluvreme, kao iz
    (Rodrigo, 21. februar 2019 18:59)

    # Link komentara

  727. Sta se lozite i onako ce od ove ekipe samo trojica u Kinu ici plus Bobi,Jokic,Bjelica,Bogdan,Milutinov,Micic,Kalinic,Guduric, Nedovic i cao..
    (milan, 21. februar 2019 18:59)

    # Link komentara

  728. Igra nam reprezentacija, trener nas Sasa Dordjevic, i opet se nadje neko da leci crno crvene frustracije. Ne moze ni ovde da iskulira...
    (anica, 21. februar 2019 18:59)

    # Link komentara

  729. kad cujem-bore se koliko mogu- pa ljudi ti igraju u timovima u vrhu nase lige,najmanje.. Pa ipak se doda toliko pasova u ruke protivniku, tiå sam zakucava u obruc, ziceri se mase, totalna dekoncentracija.. Estonci ce gristi, nase lako moze da uhvati gadna nervoza ako se ne odlepe u prvih 5-6 minuta drugog dela. Estonci igraju lose, a mi ipak ne mozemo da se odlepimo jer igramo ocajno , na zalost konstantno ocajno.
    Raduljica ima 3 licne. Zamisljam zavrsnicu sa Gagicem i Avramovicem koji je ocigledno potpuno ophrvan tremom, jedva dobacio do obruca iz slobodnog, nek pasove unazad u ruke estonaca daje..
    Pa d je pripremna prijateljska utakmica bila ne sme da bude 7 tako jeftino izgubljenih lopti za jedno poluvreme.
    (a onda dolazi Izrael, 21. februar 2019 18:59)

    # Link komentara

  730. Milenko zicer Tepic, au bre.... Cupali smo kosu zbog njega kad je igrao za reprezentaciju u najboljim godinama i opet nam on igra sad... Ako ova zemlja nema boljeg igraca od Milenka Tepica, onda smo dzaba krecili.
    (Zagor, 21. februar 2019 18:58)

    # Link komentara

  731. Igra nam lici na sastav Kss!!!
    (Aleksej, 21. februar 2019 18:57)

    # Link komentara

  732. Ponovo u ovoj crvenoj kineskoj majici sa buvljaka.
    (Plavac, 21. februar 2019 18:55)

    # Link komentara

  733. Petorka koja je pocela utakmicu kompletna bivsi i sadasnji igraci partizana. Posle Covic lud kada prica ono sto prica… Ne bi imao nista protiv da su dobri, ali ako si oni Tepic, Gagic i Bircevic, onda itekako imam nesto protiv. To je protiv zdravog razuma, cak i u ovakvoj situaciji. Ne moze niko da me ubedi, da makar Davidovac, i Dobric nemaju mesta u ovakvoj reprezentaciji. Puna podrska Covicu u borbi protiv KSS mafije.
    (Ivan, 21. februar 2019 18:54)

    # Link komentara

  734. Allien

    Zato što je sada RTS 1 u HD rezoluciji
    (No name, 21. februar 2019 18:53)

    # Link komentara

  735. Teo magija, Milosavljević kvalitetan igrač, Raduljica zna košarku a ovo ostalo žali Bože. Koliko im Teo podeli dobrih lopti, ali niko da probaci kroz obruč? Kako bi nam Teo legao da razigrava Cirbesa i Ristića pod košem (Odžo ne bi ni jednu njegovu loptu uhvatio) i ostavljao Berona i Riversa same na šutu za tri. Bili bi kaznena ekspedicija, ne bi protivnik znao odakle bijemo? Šteta što nije došao bar do kraja sezone.
    (Džoni, 21. februar 2019 18:52)

    # Link komentara

  736. Gagic pisao FIBA zahtev da se poveca obim obruca. Mislim da su ga odbili.
    (Aleks, 21. februar 2019 18:49)

    # Link komentara

  737. Sale hteo da pozove Apic-a ali mislio da se preziva Gapic. Na kraju dobio Gagic-a. Gluvi telefoni...
    (Nele, 21. februar 2019 18:49)

    # Link komentara

  738. Krece pljuvanje reprezentacije koja se inace "najvise voli"! A da, to su dobronamerni komentari... Hahaha...
    (Jumko, 21. februar 2019 18:12)

    Cuti sprdnjo pljujes sve sto je srpsko, botino!
    (Var, 21. februar 2019 18:48)

    # Link komentara

  739. NBA nije kosarka kaze prosecni srbenda ovde na komentarima dosta cesto... Pa sta je ovo ? Mi u kvartu smo igrali bolje...
    (HAHAHA, 21. februar 2019 18:46)

    # Link komentara

  740. Sale gubi se
    (Where is my sendvic?, 21. februar 2019 18:46)

    # Link komentara

  741. MVP - Gagic ili Bircevic???
    (No name, 21. februar 2019 18:45)

    # Link komentara

  742. Je l moguće da nemamo boljeg beka od Tepića i boljeg centra od Gagića, da nemamo nekog mladog igrača da ubacimo u reprezentaciju.. Nijednog igrača rođenog 96-te i kasnije (dakle, momci koji imaju 23 godine i manje).. Pa 2009. na Ep-u nam je kompletan sastav imao 21-22 godine..
    (Kića, 21. februar 2019 18:10)


    Imamo ali ne daju šansu. Nikola Jovanović mu na klupi, Ristića ne zove iz njemu znanih razloga, Stefana Jankovića
    (Znači Haoos (čisto onako komentar), 21. februar 2019 18:45)

    # Link komentara

  743. Teo madjionicar
    (sanjar, 21. februar 2019 18:45)

    # Link komentara

  744. Za sve Sala podržavam sem za Gagica.Covek se gubi u vremenu i prostoru.Neki ljudi ocigledno imaju puno sreće u zivot...
    (AC/DC, 21. februar 2019 18:09)


    Ko je "Sala"?
    (Čoban, 21. februar 2019 18:45)

    # Link komentara

  745. Bruka nevidjena!!!
    (Milenko, 21. februar 2019 18:45)

    # Link komentara

  746. Teodosicu preporuka za repku otkaz u levoj ekipi zvana Clipersi.
    Pola godine grejao klupu i tribine a sad predvodi reprezentaciju Srbije. Na niske grane spala nasa kosarka
    (moreplovac, 21. februar 2019 18:44)

    # Link komentara

  747. Grobari jesam Zvezdas ali Djordjevic vam je trenerska nula, sto li covek unisti super karijeru i ime to samo vi si znate al bolesno, jer on nista nezna. Tacka.
    (Perica jase ponovo, 21. februar 2019 18:44)

    # Link komentara

  748. Gagic, Bircevic, Tepic.. eto ne znam sta reci.
    (sasa, 21. februar 2019 18:44)

    # Link komentara

  749. E Moj Dok Riverse, gle šta radi i kolika je magija Teo čoveče
    (Znači Haoos (čisto onako komentar), 21. februar 2019 18:44)

    # Link komentara

  750. Au Teo, koliko si nam falio...:)
    (inženjer gradjevine, 21. februar 2019 18:43)

    # Link komentara

  751. Sta napravi FIBA od ovih kvalifikacija... ocajna kosarka na svim utakmicama koje sam gledao, Evropske kvalifikacije jedva malo gledljivije od Africkih. Pa pogledajte samo ovo danas 65 poena za poluvreme ukupno. Igraju neki amateri iz Estonije protiv Tepica, Bircevica, Gagica, Djokovica, Paunica, samo fale jos Peno i LeBranko Lazic. Boze sacuvaj. Svaka cast Saletu kako izdrzava da ih vodi. Bolje gledati KLS ili ABA 2.
    (A.J., 21. februar 2019 18:43)

    # Link komentara

  752. Сада се види да скепса према игри Тепића, Бирчевића и нарочито Гагића није уопште на месту, зар не?!!! Репрезентацију опет користе као сервис, и то није добро. Зашто су они у тиму?
    (Стара школа, 21. februar 2019 18:43)

    # Link komentara

  753. Jao Birčevićuuu, jaooo Birčevićuuu šta ti sine radiš??
    (Saša, 21. februar 2019 18:42)

    # Link komentara

  754. Koja lucidnost velikog majstora bez utakmica u nogama pokaza vrhunsku klasu...Asistencija vrh vrhova....Jedan je Teo kapiten!!
    (AC/DC, 21. februar 2019 18:41)

    # Link komentara

  755. Kad staviš am, razmisliš ko ga stavlja i ko ga nosi, nije ista perapektiva, filozofski lakše je onom ko ga nosi. Košarkaši su u amovima,besmisleni
    polupani prozori?
    (nenad rs, 21. februar 2019 18:40)

    # Link komentara

  756. Pored pitanja o postojanju boga(zajednicka imenica), i postanka univerzuma, logicno se namece pitanje KAKO JE DODJAVOLA MILENKO TEPIC PROFESIONALNI KOSARKAS ???
    (hours of love, 21. februar 2019 18:40)

    # Link komentara

  757. Kao da gledam žensku košarku..
    (dalaBu, 21. februar 2019 18:39)

    # Link komentara

  758. Ko iz saveza gura Gagica.Krene covek da zakuca i isprecio se obruc i tabla a u kontri preko njega covek da kos.Bolje bi odigrali Dumovic Bulut i kompanija iz 3x3
    a mozda i mi basketasi iz kraja.Zar nije mogao umesto Gagica, Tepica, Paunica, Avramiva, Biecevica neko od mladjih iz nasih klubova.
    (Autolakirer, 21. februar 2019 18:39)

    # Link komentara

  759. Dwight Superman Gagić!
    (Bill Scanlon, 21. februar 2019 18:39)

    # Link komentara

  760. Tepic nema pojma!!!
    (Patak76, 21. februar 2019 18:39)

    # Link komentara

  761. Teodosic zreo za FMP
    (Cantona, 21. februar 2019 18:38)

    # Link komentara

  762. Pa sta je ovo ,dobijaju dobre asistencije od Teodosica ali mase zicere onaj Gagic promasuje zakucavanje?Jedino Milosavljevic igra dobru kosarku.
    (zemunski kej, 21. februar 2019 18:38)

    # Link komentara

  763. al kaze ima problem sa zicerima,pa kako pogoditi sa distance.........
    (czv, 21. februar 2019 18:38)

    # Link komentara

  764. Djordjević veze nema a izigrava trenera.... Ostavku da ima morala i odgovornosti davno bi dao
    (Milenko, 21. februar 2019 18:38)

    # Link komentara

  765. Milenko Tepić je najgori igrač u istoriji naše reprezentacije. Čovek kao da nije školovani košarkaš, kao da su ga doveli iz nekog školskog dvorišta... Ne zna trojku da pogodi, bacanje, zicer... postavlja se pitanje šta zna.
    (Burjanac, 21. februar 2019 18:38)

    # Link komentara

  766. Kada videh Tepica, pomislih, pa mozda je Covic u pravu.
    (miroslav, 21. februar 2019 18:38)

    # Link komentara

  767. Vrlo, vrlo je tanak ovaj naš sastav. Kao da Teodosić igra sa amaterima.
    (ja, 21. februar 2019 18:37)

    # Link komentara

  768. Apic, Pot, Miskovic, Davidovac, Dobric?
    (123, 21. februar 2019 18:37)

    # Link komentara

  769. Neki igraci ne bi imali mesto ni u Fruskogorcu *cough* gagic *cough* tepic *cough*
    (Super Zeljan, 21. februar 2019 18:37)

    # Link komentara

  770. Gagić je raspad sistema, ne znam šta traži ovde uopšte..., a ni Tepić nije bolji
    (randomlik, 21. februar 2019 18:37)

    # Link komentara

  771. Kome treba ovaj Birčević Gagić Raduljica, oni nemogu da igraju za Musu iz Goroviča.
    (Grada, 21. februar 2019 18:36)

    # Link komentara

  772. Cuj TEPIĆ???!!!
    (vidim sve, 21. februar 2019 18:36)

    # Link komentara

  773. Mučimo se sa najslabijom ekipom koja je izgubila šanse da se uopšte kvalifikuje. Možda i ne zaslužujemo da idemo na Svetsko prvenstvo.
    (Gagi, 21. februar 2019 18:36)

    # Link komentara

  774. Teo izigrava Boga, a Gagić Gargamela
    (Miloje, 21. februar 2019 18:35)

    # Link komentara

  775. Gledam 5 minuta i ne znam šta mi tačno igramo?
    (Saša, 21. februar 2019 18:35)

    # Link komentara

  776. Po kom osnovu je ovaj Gagić bolji od Apića ja ne znam stvarno. Inače nemam često komentare na Saletovu procenu, ali ovo stvarno nema veze sa životom.
    (Leonida, 21. februar 2019 18:35)

    # Link komentara

  777. Ne mogu da verujem da Teo koji je do juce bio u NBA i imao tamo treninge nije sada sposoban da odigra dobro odbranu protiv Estonaca(?!),a i j napadu skripi i prodaje lopte.Covek izgleda kao da nije trenirao bar pola godine,a izgubljene lopte...nema komentara.
    (Trica, 21. februar 2019 18:35)

    # Link komentara

  778. Kakvu bananu obruč lupi Gagicu!
    (veliki strumf, 21. februar 2019 18:34)

    # Link komentara

  779. Hhaahahah pa Gagic je stvarno doktor. Ja nemam reci.
    (Kukatilo, 21. februar 2019 18:34)

    # Link komentara

  780. Za ovih 15 minuta utakmice, najjači utisak mi je ostavio Tepic koliko on ne zna gde bije.. I pitam se kako neko može da bude višak pored njega ?
    (modem, 21. februar 2019 18:34)

    # Link komentara

  781. @(Jumko, 21. februar 2019 18:12)

    Decko.. zaposli se u SNSu. Tamo placaju takve kao sto si ti, dobices i sendvic i obecanje o poslu na drzavnim jaslama.
    (Lars, 21. februar 2019 18:33)

    # Link komentara

  782. Boga molim da pobede, ali ovo je muka gledati... Tugaaaaa
    (Miloje, 21. februar 2019 18:33)

    # Link komentara

  783. Čudo je kako neko ceo život igra košarku i umesto da napreduje, on konstantno nazaduje - Milenko Tepić.
    (veliki strumf, 21. februar 2019 18:33)

    # Link komentara

  784. Ajd momci neka vam je sa srećom...Znam da ćete ostaviti srce na terenu...Za mene dovoljno..Ipak ste vi košarkaši...Puna podrška!!! 
    (svima su stavili amove, 21. februar 2019 17:39) 

    rom 1408.Sta ima novo u Loznici.U nedelju se igra protiv Izraela.Loznica nije daleko od Beograda a u subotu mufte ulaz na vojnom stadionu.protiv Proletera
    (Kaiser, 21. februar 2019 18:31)

    # Link komentara

  785. "Raduljica je fauliran ili je napravio faul." Sarencu je stvarno bolje da se drzi Sarenice.
    (Magdalena, 21. februar 2019 18:29)

    # Link komentara

  786. Panteri se smeju sami sebi,pa taj Gagic vas je razbio u NISU.
    (BarGro°°°°, 21. februar 2019 18:28)

    # Link komentara

  787. Igramo blago je reći KATASTROFA al bitno je da ćemo ove dobiti,ovo em je neuigrano em je C-D tim al za Estoniju dovoljno...
    (gremlin, 21. februar 2019 18:27)

    # Link komentara

  788. Kanidja...
    Bilo bi ti muka da su u postavi Dobric,Davidovac,Covic....??meni nebi to je SRBIJA nije ni Partizan ni Zvezda.
    (Ramones, 21. februar 2019 18:26)

    # Link komentara

  789. Gagic - Tepic - Bircevic startna petorka. Selektore, ostavka.
    Nece se to odraziti na rezultat protiv ovih amatera, ali ova postava je sramota. Ima dosta talentovanijih i boljih igraca i u ABA i u KLS.
    (Flat, 21. februar 2019 18:11)

    I ja bih voleo da podnese ostavku, da umesto njega napokon dodje Tomic i da dozivimo jedan debakl, ali nismo mi te srece!
    (antiDebil, 21. februar 2019 18:26)

    # Link komentara

  790. Zašto novica veličković i branko lazić nisu pozvani da igraju ovu cipiripi utakmicu ili tj. kup ere ojdanića??
    (dzoni, 21. februar 2019 18:25)

    # Link komentara

  791. Банда, а не репрезентација... Хаос...
    (Перо, 21. februar 2019 18:25)

    # Link komentara

  792. Birčević i Gagić...
    (Refko i Čombe, 21. februar 2019 18:25)

    # Link komentara

  793. Ovaj Avramović, dečko baš nema pojma. Tužno...
    (ja, 21. februar 2019 18:24)

    # Link komentara

  794. Je l moguće da nemamo boljeg beka od Tepića i boljeg centra od Gagića, da nemamo nekog mladog igrača da ubacimo u reprezentaciju.. Nijednog igrača rođenog 96-te i kasnije (dakle, momci koji imaju 23 godine i manje).. Pa 2009. na Ep-u nam je kompletan sastav imao 21-22 godine..
    (Kića, 21. februar 2019 18:10)

    Naravno da imamo tu su i Davidovac i Marinković,Mišković iz mege,Apić,Simanić,ima njih dosta i u Ncaa ali šta ćeš kad ovaj gura ove penzionere,evo i Estonci puni klinaca,samo mi nešta čekamo i ne dajemo priliku mlađima ni u klubovima ni u ovakvim reprezentativnim mečevima.
    (SUPERMAN, 21. februar 2019 18:23)

    # Link komentara

  795. Ako Sale ne napravi pd Teparu igraca niko nece. Gagic je skoro pa institucija. Srecno.
    (mrvica, 21. februar 2019 18:21)

    # Link komentara

  796. Bruka I sramota sta gledam.....dno
    (Where is my sendvic?, 21. februar 2019 18:19)

    # Link komentara

  797. haha gagic i raduljica pa ne zna se ko je gori
    (aramis, 21. februar 2019 18:19)

    # Link komentara

  798. Prava šteta što nema Đumića.
    (Keygenguru, 21. februar 2019 18:19)

    # Link komentara

  799. Vrlo mi je drago da na poslu ima nas veci kolektiv , sve vise cistih grobara se vec odreklo Divca sto zbog politike sto zbog ko zna cega , ali sad s3e odricu i svih uspeha i Danilovica i Djordjevica to je vrh i shvataju da igrac je bio klasa i sad je nula to je dobro...
    (Perica jase ponovo, 21. februar 2019 18:18)

    # Link komentara

  800. Aman ko gura ovog Avramovica??? Covek zaista nema nikakav kvalitet, penale promasuje, pas ocajan, sut polovican...
    (Janko, 21. februar 2019 18:17)

    # Link komentara

  801. Хоће ли неко рећи Салету да постоје играчи који играју за неки клуб сем партизана? Докле више да се форсирају Гагић, Тепић, Милосављевић?
    Позив у репрезентацију треба да добијају само најбољи а не по томе да ли играју у партизану или не!
    (Stefan, 21. februar 2019 18:17)

    # Link komentara

  802. @@Sretno momci!!! 
    Ima li neko link?
    (Sinisa, 21. februar 2019 17:42)

    Pa gdje ces to pitati, sad ce svi genijalci da pisu Pa izguglaj, nadji na redditu ima kod baba vange..Link je link draga gospodo ako neko ima nek posalje ako nema nista hvala. Necu da gubim dva sata i da se nerviram da li ce otvoriti ili nece neki drakulastream ako ne znate nije isto guglati nesto u Srbiji ili vani i nije cak ni isti prikaz stranice odnosno vise reklama bude i nedozvoljavaju streaming bas svugdje pa se dovijamo VPNom.. Kad imate link pustite..Sportski pozdrav
    (Nolov, 21. februar 2019 18:15)

    # Link komentara

  803. Gagića u Kuću Slavnih.
    (Krmeći virus, 21. februar 2019 18:15)

    # Link komentara

  804. Odose Gagic i Tepic na klupu. Valjda ce brzo da se vrate ili nema niata od ove utakmice.
    (Kuki, 21. februar 2019 18:14)

    # Link komentara

  805. Zašto nema digitalnog RTS HD? Ako zna neko. Hvala.
    (Alien, 21. februar 2019 18:01)

    Pa RTS HD je ugasen jer se sada RTS 1 i RTS 2 pustaju u HD.
    (fdu, 21. februar 2019 18:14)

    # Link komentara

  806. Ocigledno Gagic spada u ljude koji imaju puno sreće u životu...Tip ljudi kao Lovren ili ubilo kojoj drugoj profesiji...Rodjen covek pod srecnom zvezdom...
    (AC/DC, 21. februar 2019 18:13)

    # Link komentara

  807. Ajd momci neka vam je sa srećom...Znam da ćete ostaviti srce na terenu...Za mene dovoljno..Ipak ste vi košarkaši...Puna podrška!!! 
    (svima su stavili amove, 21. februar 2019 17:39) 

    Ovo je room1408, sigurno.
    (Kukatilo, 21. februar 2019 18:13)

    # Link komentara

  808. A "jel" igra Jokara?
    (Jel, 21. februar 2019 18:13)

    # Link komentara

  809. Prost primer koliko su ove kvalifikacije smesne ogleda se u nasoj startoj cetvorci i petici (Bircevic, Gagic).
    (nino, 21. februar 2019 18:04)

    Jeste smesan, odvratan ali je glupo da kroz njega ismevas nase igrace koji se trude verovatno najvise sto mogu za svoj dres svesni da nece igrati na sp.
    (phrm, 21. februar 2019 18:12)

    # Link komentara

  810. Tepic, Gagic, Djokovic, Avramov, Paunic i fali Peno.Kakav tim strasan tim
    (Zvezda, 21. februar 2019 18:12)

    # Link komentara

  811. Najveci bot i lovac na pluseve.Do skoro rom 14008 sada nik -svima su stavili amove.Poznati rukopis xaxa.Covjek TASTATURA iz Loznice.
    (dragan borca, 21. februar 2019 18:12)

    # Link komentara

  812. Krece pljuvanje reprezentacije koja se inace "najvise voli"! A da, to su dobronamerni komentari... Hahaha...
    (Jumko, 21. februar 2019 18:12)

    # Link komentara

  813. Prenose Bosnu na sk2, a na sk1 pise Srbija al indijanci prenose magazin.. da covek poludi
    (nije normalno, 21. februar 2019 18:12)

    # Link komentara

  814. Gagic - Tepic - Bircevic startna petorka. Selektore, ostavka.
    Nece se to odraziti na rezultat protiv ovih amatera, ali ova postava je sramota. Ima dosta talentovanijih i boljih igraca i u ABA i u KLS.
    (Flat, 21. februar 2019 18:11)

    # Link komentara

  815. Zasto menjas nikove?
    Svi vec znamo tvoj stil...
    Loznica, Partizan, verni navijac Srbije, ne volis Liverpul, uvek se secas starih lepih vremena, Jordana naravno.
    Svaki nick ti ima veze sa Rock muzikom.
    Osim room 1408.
    Sportski pozdrav. Dobijamo, a sistem je najveci krs u istoriji.
    (phrm, 21. februar 2019 18:10)

    # Link komentara

  816. Je l moguće da nemamo boljeg beka od Tepića i boljeg centra od Gagića, da nemamo nekog mladog igrača da ubacimo u reprezentaciju.. Nijednog igrača rođenog 96-te i kasnije (dakle, momci koji imaju 23 godine i manje).. Pa 2009. na Ep-u nam je kompletan sastav imao 21-22 godine..
    (Kića, 21. februar 2019 18:10)

    # Link komentara

  817. Čoveče i ovi amateri imaju bolje dresove od nas,vise na igračima ko na ofingeru
    (SUPERMAN, 21. februar 2019 18:10)

    # Link komentara

  818. Ovaj Gagic je sve samo ne košarkaš...Ne razumem njegovo igranje u reprezentaciji...Za sve Sala podržavam sem za Gagica.Covek se gubi u vremenu i prostoru.Neki ljudi ocigledno imaju puno sreće u zivot...
    (AC/DC, 21. februar 2019 18:09)

    # Link komentara

  819. Boze spasi nas Gagisaura.
    (ubitacni, 21. februar 2019 18:09)

    # Link komentara

  820. Tepic Bircevic Gagic prva petorka.Uh lose mi je iskreno.Kako i zasto,kojom zaslugim?
    (Kanidja PG, 21. februar 2019 18:08)

    # Link komentara

  821. Ladno ovo dobijamo pa mi imamo najboljeg kosarkaskog strucnjaka Saleta i u Savesu koljaca kumova Danilovica i bivseg podrzavaca kosovske nezavisnosti Divca sta cete vise grobari nasu srpsku propast uzivaju , vrh.
    (Perica jase ponovo, 21. februar 2019 18:07)

    # Link komentara

  822. Moram da pisem posle svakog napada... Milosavljevic i Gagic. Kakva dva duduka
    (Kukatilo, 21. februar 2019 18:07)

    # Link komentara

  823. Gagara dominira :) 5 zicera omašio za 3 minuta.
    (veliki strumf, 21. februar 2019 18:06)

    # Link komentara

  824. Gagiću obruč lupi rampu!...
    (Aleksa, 21. februar 2019 18:06)

    # Link komentara

  825. Kad smo sa ovim Gagicem dobili FMP u finalu!!Trinki madjijo!!
    (Grobar, 21. februar 2019 18:06)

    # Link komentara

  826. Gagatara napala mrezica!!!
    (Kukatilo, 21. februar 2019 18:06)

    # Link komentara

  827. ахахахаха па са Тепаром и са Гагаром ахахахахахахаха о па да изгубимо ово вишееееее
    (сдгаг, 21. februar 2019 18:06)

    # Link komentara

  828. Hahahahhahahahahahahah opet Gagic
    (Kukatilo, 21. februar 2019 18:05)

    # Link komentara

  829. Prost primer koliko su ove kvalifikacije smesne ogleda se u nasoj startoj cetvorci i petici (Bircevic, Gagic).
    (nino, 21. februar 2019 18:04)

    # Link komentara

  830. Ajd momci neka vam je sa srećom...Znam da ćete ostaviti srce na terenu...Za mene dovoljno..Ipak ste vi košarkaši...Puna podrška!!!
    (svima su stavili amove, 21. februar 2019 17:39)

    Ti uvek ostavis komentar a nikad nista zapravo ne kazes, ne znam zasto ti ljudi toliko lajkuju..
    (Janko, 21. februar 2019 18:04)

    # Link komentara

  831. Koje uzivanje ponovo gledati Teodosica u repki
    (yupi, 21. februar 2019 18:02)

    # Link komentara

  832. Ovo je jedan od naših najgorih i najNezanimljivijih sastava koje sam ikad video,da bar tu ima nekih mlađih igrača pa da i vredi gledati nešta a ovako kad vidim ove Birčevića,Tepića,Đokovića,Gagića a nema recimo mlađih talenata Simanića,Davidovca,Marinkovića,Miškovića,pozli mi.
    (SUPERMAN, 21. februar 2019 18:02)

    # Link komentara

  833. Sve razumem, ali Gagic...
    (ch1vu, 21. februar 2019 18:02)

    # Link komentara

  834. Zašto nema digitalnog RTS HD? Ako zna neko. Hvala.
    (Alien, 21. februar 2019 18:01)

    # Link komentara

  835. Hahahahaha Gagic
    (Kukatilo, 21. februar 2019 18:01)

    # Link komentara

  836. jeziva cinjenica da teodosic i novak imaju isto godina
    (vmp, 21. februar 2019 17:59)

    # Link komentara

  837. Ajmo što reče neko pre neki dan, plavi.:)
    (SrbinsonKruso, 21. februar 2019 17:57)

    # Link komentara

  838. S verom u Saleta i orlove...idemo na mundobasket...
    (gremlin, 21. februar 2019 17:55)

    # Link komentara

  839. Jos Jokara i Bogi aka 2/10 i pali se masina!
    (Jumko pravi, 21. februar 2019 17:54)

    # Link komentara

  840. Hajde plasirajte se vec kao poslednji na to svjetsko da osvojite vec neku zlatnu medalju da ne prisvajate jugoslovenske.Ipak ste vi zemlja kosarke lol lol lol.Mada i bolje da izgubite da makar 5ooo ljudi dodje da gleda zadnju tekmu jer inace nece biti ni 2ooo ako je nebitna.Tako vi volite repku buahahahahahaha
    (Zigi, 21. februar 2019 17:53)

    # Link komentara

  841. Gde moze da se gleda besplatno preko stream-a?
    (bure, 21. februar 2019 17:49)

    # Link komentara

  842. Sretno momci!!! 
    Ima li neko link?
    (Sinisa, 21. februar 2019 17:42)

    Ala pratis kosarku alal vera
    RTS 1
    (ajmo crno-beli, 21. februar 2019 17:48)

    # Link komentara

  843. Sta god bude svaka cast ovim momcima, igraju za grb za razliku od nekih koji ako kazu da hoce onda moraju da igraju!
    (Hvala vam., 21. februar 2019 17:47)

    # Link komentara

  844. Sretno momci!!!
    Ima li neko link?
    (Sinisa, 21. februar 2019 17:42)

    # Link komentara

  845. Realnih i ocekivanih 10-15 razlike na kraju za nas.Vecer i formalno idemo na SP.
    (Kanidja PG, 21. februar 2019 17:40)

    # Link komentara

  846. Ajd momci neka vam je sa srećom...Znam da ćete ostaviti srce na terenu...Za mene dovoljno..Ipak ste vi košarkaši...Puna podrška!!!
    (svima su stavili amove, 21. februar 2019 17:39)

    # Link komentara

  847. Bukvalno ako ne pobedimo ove amatere ne treba ni da idemo na Svetsko.
    (Epila, 21. februar 2019 17:39)

    # Link komentara